Tentara Cina nuduhake conto nggunakake drone adhedhasar salinan Soviet An-2

22
Tentara Cina nuduhake conto nggunakake drone adhedhasar salinan Soviet An-2

China ora arep nilar teknologi Soviet lan terus modernisasi, nggawe desain modern. Iki kedadeyan karo pesawat Shifei Y-5B, yaiku salinan lisensi pesawat Soviet An-2, diowahi dadi drone ing China.

A laporan dening CCTV ditayangke ing televisi Cina nuduhake conto carane nggunakake drone ing basis saka An-2 dening militer PLA. Kanthi nggunakake drone, dijuluki Feihong-98, prajurit tentara Cina nggarap pasokan pasukan ing garis ngarep. Ing video kasebut, drone kasebut kanthi mandiri ngirim kargo menyang titik tartamtu, ing ngendi dheweke ngeculake kargo kanthi parasut.



Drone anyar China Feihong-98 (FH-98), dikembangake kanthi basis salinan lisensi An-2, nggawe penerbangan demonstrasi pertama ing 16 Oktober 2018. Kendaraan tanpa awak dual-purpose iki bisa digunakake ora mung kanggo ngirim barang, nanging uga kanggo evakuasi sing tatu.


Bobot lepas landas maksimum FH-98 yaiku 5250 kg, kapasitas muatan 1,5 ton, volume maksimum kompartemen kargo yaiku 15 meter kubik, dhuwure pesawat 4500 meter, kacepetan jelajah 180 km / jam, praktis. jarak 1200 kilometer, jarak lepas landas 235 m (bobot lepas landas maksimal).

Kaping pisanan, direncanakake nggunakake Feihong-98 ing lingkungan sipil, nanging tentara menehi perhatian marang drone kasebut. Miturut cara, salinan lisensi An-2 ing China wiwit diprodhuksi ing taun 1957 lan saiki ora bakal nolak produksi massal.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    22 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +8
      15 2021 Juni
      Ya, uga rampung Cina, iku banget logis kanggo nggunakake solusi buktiaken!
      1. +8
        15 2021 Juni
        Ana biro desain Ilyushin, Tupolev, Yakovlev, Sukhoi, Mikoyan / Gurevich.
        Sanalika KLA muncul kanthi "manajer efektif", sawetara kesalahpahaman langsung diwiwiti.
        1. +3
          15 2021 Juni
          "superjet" tinimbang TU Tupolev, kaya sinis ngidoni sejarah dhewe ... utawa singkatan bodho MS (pesawat utama ...)
        2. 0
          18 2021 Juni
          Sampeyan kudu dadi bodho lengkap kanggo mandheg nggunakake pesawat kanthi karakteristik penerbangan sing unik! wong bodho Manajer sing cacat wis nindakake sing paling apik! am
      2. 0
        15 2021 Juni
        Kutipan: Igor Polovodov
        Ya, uga rampung Cina, iku banget logis kanggo nggunakake solusi buktiaken!

        Iki minangka perancang kita, rampung kanthi apik - dheweke nggawe karya teknologi penerbangan, ide sing dirumusake dening desainer O.K. Antonov ing taun 1940. Dibandhingake, malah Volkswagen Beetle nyedot amarga padha ora nggawe maneh.
    2. 0
      15 2021 Juni
      Kita wis cukup weruh ing Karabakh, ing nggunakake ing perang.


      1. +2
        15 2021 Juni
        Drone anyar China Feihong-98 (FH-98), dikembangake kanthi basis salinan lisensi An-2, nggawe penerbangan demonstrasi pisanan ing 16 Oktober 2018 nggawe penerbangan demonstrasi pisanan ing 16 Oktober 2018
        Lan kapan Karabakh?
    3. + 12
      15 2021 Juni
      Kita kanthi muspra ora gelem modernisasi lan ngasilake pesawat iki. Kanggo akeh wilayah, iku becik ...
      1. +1
        15 2021 Juni
        Wong tuwa isih mabur karo kita lan asring. AN-3 kita rusak amarga upaya paling bodho kanggo mabur ing Kutub Kidul, ing ngendi dheweke ora bisa miwiti.
    4. +3
      15 2021 Juni
      Drone anyar China Feihong-98 (FH-98), dikembangake kanthi basis salinan lisensi An-2, nggawe penerbangan demonstrasi pertama ing 16 Oktober 2018. Kendaraan tanpa awak dual-purpose iki bisa digunakake ora mung kanggo ngirim barang, nanging uga kanggo evakuasi sing tatu. apik Yagene awake dhewe ora kuwat?
      1. +6
        15 2021 Juni
        Iku ora banget kanggo kita, iku banget kanggo kita kanggo miwiti panrima kang menyang seri .... ora siji taun padha nguber.
        1. +7
          15 2021 Juni
          China tumindak luwih gampang - padha ora golek RECEIVER sembarang. Padha ngeculake pesawat murah lawas, lan ora keganggu. Lan kita mung squeeze dhuwit metu saka budget, manager efektif bisa. Endlessly. Nyuwun
      2. -6
        15 2021 Juni
        Kita ora kuwat. Kita ora perlu. Amarga kita tansah duwe wong sing sembrono sing siap nindakake pesenan apa wae, yen ana paling ora 1 kesempatan ing 100. Kadang apik, nanging kadhangkala bodho lan ora tanggung jawab.
    5. +3
      15 2021 Juni
      Iku cukup logis, sawise katon taksi tanpa awak, kanggo miwiti nggunakake pesawat saka kelas kayata drones kanggo pangiriman barang. Minangka drone serangan, iki boros.
    6. Murah lan nesu. Lan kita wis nyusun panggantos kanggo An-2 suwene rolas taun, nanging mung ana sing isih ana.
      1. +2
        15 2021 Juni
        Quote: Batalyon konstruksi cadangan
        Murah lan nesu. Lan kita wis nyusun panggantos kanggo An-2 suwene rolas taun, nanging mung ana sing isih ana.

        ana klompok Managers efektif sing nyoba kanggo remet dhuwit saka budget kanggo gawé replika saka mobil Ceko. Ana foto ing VO.
    7. +9
      15 2021 Juni
      "An-2 ing China wiwit diprodhuksi ing taun 1957 lan saiki dheweke ora bakal ninggalake produksi massal."
      "Terlambat ing kemampuane!" negara China bisa mbayar ... Mbebasake PESAWAT SOVIET sing dibutuhake ... mung "pertanian" ing kabeh babagan teknik lan INDUSTRI Rusia ... ora bisa mung ngrampungake lan ngatur produksi peralatan sing digawe dening Bapak-bapak lan mbah-mbah Soviet!
      1. +3
        15 2021 Juni
        Sayange ya. Ora ana jalur produksi kanggo produksi mesin, bahan lan liyane. Iku angel kanggo nggawe kabeh anyar. Dheweke ora nyimpen, ora nganggep sing ana kanthi ati-ati, iki minangka fitur nasional kita. Dheweke mbangun komunisme, sing ora ana papan kanggo sisa-sisa jaman biyen
      2. 0
        15 2021 Juni
        Produksi An-2 ing USSR mandheg ing taun 70-an.
    8. +2
      15 2021 Juni
      Kutipan saka OgnennyiKotik
      Kita wis cukup ndeleng ing Karabakh, babagan panggunaan ing perang.]

      Jarak penerbangan 1200 km pancen sampurna, sanajan kanggo negara gedhe.
      Nalika mungsuh kita wis ngerti yen kita nggunakake pesawat iki kanggo ngenali lokasi pertahanan udhara, dheweke isih numpes wong-wong mau, amarga ana tansah mangu-mangu, dumadakan pesawat iki kebak bahan peledak, sampeyan ora ngerti, lan bang ing sirahe. .. Sing, kita teka munggah karo idea win-win.
      Malah China digunakake kanggo ngirim kargo, dheweke dhewe ora ngira yen digunakake minangka "pancing" kanggo pertahanan udara. Iki eureka kita.)
    9. 0
      15 2021 Juni
      topik apik. Aku mung kudu nonton karo swara dipateni: pathos musik muter liwat;)
    10. +3
      15 2021 Juni
      Banjur, pitakonan lawas kanggo garis lokal Rusia wis ditanggulangi. Ora perlu pager taman. Prasaja - njupuk lan tuku An2 anyar lan dilisensi saka wong Tionghoa

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"