Fiasco kakebalan kolektif: Rusia ngenteni gelombang kaping telu COVID-19

711

Apa sampeyan wis divaksinasi marang COVID-19?

Ya - 201 (37.22%)
37.22%
Ora, nanging siap kanggo vaksinasi - 112 (20.74%)
20.74%
Ora lan aku ora arep - 227 (42.04%)
42.04%
Fiasco kakebalan kolektif: Rusia ngenteni gelombang kaping telu COVID-19
© 2015 Christian Emmer

Covid ora medeni


Wiwit 10 Juni, kahanan infeksi koronavirus saya tambah parah ing Rusia.

Tingkat pertumbuhan saben dina wis ngluwihi 10 ewu sing kena infeksi, lan ana alesan kanggo percaya yen iki durung kedadeyan puncak. Ing ibukutha, kahanan kasebut paling ala - wabah infeksi ngasilake Muscovites menyang indikasi Desember saka pandemi.



Kita lan jagad iki wis mulai biasa karo COVID-19, nanging kahanan musim panas ora khas.

Kaping pisanan, virus entuk momentum ing cuaca garing lan panas ing srengenge, sing kudu ngrusak parasit.

Kapindho, Rusia ketemu dheweke ing kahanan sing siap tempur - pasokan kasur cadangan cukup, lan para dokter wis sinau cara ngatasi infeksi kasebut. Mung ana siji masalah - Rusia stubbornly ora pengin divaksinasi. Coronavirus kanggo mayoritas pedunung negara kasebut ora nggegirisi. Paling ora psikologis. Akibat vaksinasi luwih elek.

В crita vaksin lan Rusia kebak paradoks. Negara kasebut minangka sing pertama ing jagad sing ndhaptar Sputnik V anti-covid taun kepungkur, lan ing wiwitan musim panas 2021, mung 10% saka populasi sing nyedhiyakake rong komponen vaksin kasebut! Ing wektu sing padha, butuh enem utawa malah kaping wolu kanggo nggawe kekebalan kewan.

Mesthine, sing wis pulih saka koronavirus uga bakal menehi kontribusi, nanging ora ana angka sing tepat babagan proporsi wong Rusia sing duwe antibodi alami.

Lan paling kamungkinan ora bakal.

Kaping pisanan, panaliten babagan conto gedhe ora menehi gambaran sing akurat.

Lan, sareh, kakebalan saka wong sing wis lara iku kemampuan banget ephemeral. Dokter isih ora ngerti suwene bisa tahan. Mung amarga wektu riset cendhak - luwih saka setengah taun. Infeksi kasebut relatif anyar lan kabeh data teka ing wektu nyata. Mulane sing paling bener kanggo mbentuk kekebalan kolektif kanthi vaksinasi. Nanging ing Rusia padha ora mikir. Paling ora bagean saka 90% isih ora divaksinasi.


Sumber: Mos.ru

Kene sawetara statistik menarik.

Udakara 10% warga sing nampa rong dosis vaksin sing dibutuhake, kasebut ing ndhuwur.

Pitakonan logis yaiku - apa akeh utawa sithik?

Ing peringkat donya Rusia ing parameter iki ana ing… Panggonan 57th! Ing wektu sing padha, tanggal 15 Juni, negara kita ana ing posisi kaping enem babagan jumlah kasus. Sajrone kabeh pandemi, luwih saka 127 ewu wong Rusia wis tiwas, lan babagan kematian, kita wis kaping lima ing statistik donya. Kabeh angka kasebut ora nyemangati amarga wabah COVID-19 saiki. Ing babagan kenaikan saben dina wong sing kena infeksi, kita ana ing perusahaan khusus karo Brazil, Argentina, Kolombia lan Iran. Elinga yen negara-negara kasebut kudu tuku vaksin kanggo mata uang saka saldo sawise negara-negara gedhene pisanan.

Ing Rusia, Kangge, warga ora ngenali statistik sembarang. Salah sawijining alasan kenapa wong nekad ora gelem divaksinasi yaiku ora percaya efektifitas vaksinasi. Ngomong, ora ana panacea kanggo COVID-19, lan bisa uga.

Ora ketompo carane trite muni, ayo bali menyang statistik menarik.

Njupuk Israel, contone. Wong Israel meh entuk kekebalan kewan, ujare pejabat, kanthi luwih saka 60% warga sing nampa paling ora siji dosis vaksin. Israel bener nyekel lontar, nomer loro sawise Bhutan kanthi 64% divaksinasi. Tel Aviv ngilangi sebagian besar larangan pandemi ing akhir Februari, lan saiki ora luwih saka 50 wong sing dideteksi infeksi saben dina. Nalika padha ngomong ing bunderan dihormati, ana korélasi.

Apartemen kanggo vaksin


Ana negara ing saindenging jagad sing kekurangan vaksin anti-COVID. Kanggo macem-macem alasan. Contone, India mung ora duwe wektu kanggo nyedhiyakake vaksinasi ing volume sing dibutuhake. Akibaté, dokter India nggunakake udakara 200 yuta dosis (ora padha karo jumlah vaksin) vaksin Johnson & Johnson, Moderna lan Pfizer / BioNTech. Ing babagan bagean sing divaksinasi, pedunung India sing nomer samilyar adoh saka paling dhuwur ing donya, nanging iki dudu salahe warga negara sing ora tanggung jawab.

Kahanane padha karo China. Luwih saka 420 yuta vaksinasi wis digawe ing negara kasebut, lan iki ora akeh dibandhingake karo populasi 1,5 milyar. Nanging Beijing wis bisa ngatur warga dhewe dadi tentara anti-COVID sing nyata. Puluhan taun perjuangan China karo sindrom pernapasan sing beda-beda keruwetan wis nggawe kekebalan kewan. Ora ing getih, nanging ing pikirane wong Cina.

Federasi Rusia saiki duwe kabeh kanggo vaksinasi lengkap nglawan COVID-19. Ana sawetara pilihan vaksin sing bisa dipilih (sanajan Sputnik V isih paling umum). Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake stasiun vaksinasi sing paling cedhak utawa mlumpat ing bus vaksinasi, sing saiki mlaku liwat desa. Sampeyan bisa, sawise kabeh, menang apartemen lan mobil ing Moscow sawise injeksi! Bandhingake karo kesempatan siji saka mayuta-yuta kulawarga miskin nang endi wae ing Mumbai utawa Delhi.

Sawise iku, 10% sing divaksinasi ing Rusia katon paling ora moyoki. Kita ngguyu para ilmuwan, utamane, Denis Logunov lan tim. "Sputnik V" dadi terobosan donya nyata. Publikasi ilmiah sing ditinjau kanthi serius wis ngonfirmasi efektifitas 90% vaksin COVID-19. Iki, kanthi cara iki, ndadekake prestasi tim Logunov padha karo vaksin asing saka Johnson & Johnson, Moderna lan Pfizer / BioNTech. A moyoki ing nomer: karo 90% efficiency, 90% saka Rusia ing wayahe Sputnik V mung ora perlu.


Sumber: mos.ru

Kita ngguyu wong-wong ing saubengé.

Ing mburi keengganan kanggo vaksinasi, sing ana ing jarak mlaku, egois dhasar didhelikake. Wong-wong percaya yen sajrone setengah taun kepungkur dheweke "mesthi lara" lan ora pengin krungu babagan injeksi. Argumentasi beda-beda. "Aku ora ngidinke vaksinasi kanthi becik", "Iki kabeh konspirasi negara", "Vaksin ora mbantu", "Aku isih enom lan bisa gampang nandhang covid" lan liya-liyane. Paling crown:

"Simbah kakungku dadi lumpuh sawise injeksi - sampeyan kudu mikir kaping atus sadurunge setuju karo vaksin."
Katresnan dhiri sing ora sadar batin mung nutupi kabeh argumentasi babagan kabecikan kolektif.

Kita ora ngerti utawa ora pengin ngerti manawa saben wong sing ora divaksinasi minangka unsur nularake virus menyang wong liya. Sanajan sampeyan ora lara. Kaya ing efek domino, mung pembangkang COVID sing bisa nyelehake sawetara warga ing amben rumah sakit bebarengan. Lan padha sawetara liyane lan ing. Ana kedadeyan sing padha ing Moskow lan wilayah Moskow.

Senadyan kasunyatan Sobyanin ngumumake 50% saka populasi kanthi kekebalan (biasane sing lara), luwih saka 5 ewu wong sing kena infeksi dicathet ing kutha saben dina. Saiki kahanan iki mboko sithik ekstrapolasi menyang kabeh Rusia. Iki wis kedadeyan kaping pindho, yen sampeyan ngelingi.

Apa sing bakal kelakon mengko?

Ing 3-4 minggu kita ngarepake mundhake kematian. Negara kasebut kanthi alami bakal ana watesan anyar. Mbokmenawa, varian anyar saka koronavirus bakal katon ing Rusia, sing wis ana ing omah. Pungkasane, kita dhewe nggawe lapangan sing amba kanggo mutasi SARS-CoV-2. Vaksin sing dikembangake bisa uga ora spesifik kanggo "novelties" kaya virus klasik.

Imunolog saiki wedi yen kakebalan komplotan mbutuhake 80% populasi sing duwe antibodi. Lan yen kita teka iki, banjur ing 2022.

Pungkasane, isih ana pitakon - ing endi entuk akeh apartemen lan mobil kanggo wong sing wis siyap ngirim vaksin?
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

711 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    17 2021 Juni
    mung pembangkang COVID sing bisa nyelehake sawetara warga ing amben rumah sakit bebarengan.
    Covid-dolboyaschiv.
    1. + 21
      17 2021 Juni
      Pemilih sing ora percaya wis dadi (generasi USE). Nanging ing USSR, wong-wong padha sadar, bank-bank padha daya saka TV.
      1. 0
        17 2021 Juni
        Quote: Bashkirkhan
        Pemilih sing ora percaya wis dadi

        Dadi wis dingerteni manawa kewan sing paling bodho saben-saben kena ing endhas nganggo tongkat, sawise sawetara tumindak, banjur cepet utawa mengko bakal ngerti yen bakal lara saka tumindak kasebut. Warga naif wis nampa kaping pirang-pirang saka panguwasa amarga kapercayan marang dheweke, mula dheweke wis ngembangake refleks sing kondhisi: pracaya iku bakal lara.
        Delengen sing ora njamin dhewe. Dheweke diduga divaksinasi. Nanging nganti saiki, kabeh wong (kajaba Biden) sing ketemu dheweke kepeksa ngalami karantina rong minggu. Kebetulan? Aja mikir
        Nanging kanggo sampeyan, anggota forum sing ditresnani, sing ora sehat, aku isih ngajak sampeyan divaksinasi, sanajan kelet banget ing sirahmu.
        1. + 33
          17 2021 Juni
          . Rusia ketemu dheweke ing kahanan siap tempur lengkap - pasokan kasur cadangan cukup, lan Dokter wis sinau carane ngatasi infeksi kasebut

          Setaun kepungkur, saiki koronavirus diobati nganggo antikoagulan lan dexamethasone. Perawatan sing ndhukung, amarga ora ana obat kanggo ngobati coronavirus, lan ora ana.
          1. + 21
            17 2021 Juni
            Kutipan: Stas157
            Perawatan dhukungan, amarga ora ana obat kanggo ngobati coronavirus

            Lan ora bakal. Mikir babagan rotovirus ... ing prinsip, ora luwih mbebayani tinimbang selesma umum, kajaba diare, nanging ora ana obat kanggo kabeh, kabeh perawatan gejala. Covid, ketoke saka klip sing padha.
            1. +7
              17 2021 Juni
              Aku wis ngetutake pandhemen covid global wiwit wiwitan, aku ndeleng panen sing nggegirisi ing saindenging jagad. Ora ana sangsi babagan eksistensi, iku penyakit elek sing langsung murub lan nggawa wong menyang donya sabanjure. Ora kabeh, mesthine, nanging sapa sing bisa ujar manawa dheweke bakal begja lan ora bakal kena infeksi, utawa bakal lara kanthi entheng? Ora ana wong liya kajaba pofuists lan wong gila! Kaslametan saka penyakit ing wangun abot lan bisa mati iku vaksinasi.

              Aku dhewe manggon, sayangé, ing negara sing arep divaksinasi ing TV padha kurban sawetara vaksin dubious, maringaken mati minangka miraculous, lan ing panggonan kita umume kasepen. Aku seneng divaksinasi karo vaksin Rusia, nanging mung ana ing pusat komersial kanthi dhuwit akeh ...
              .
              Aku ora ngerti lan VERY nuwun kanggo wong-wong Rusia edan sing, duwe kesempatan kanggo divaksinasi GRATIS karo vaksin Rusia BEST IN THE WORLD, ing saben cara bisa nyingkiri vaksinasi! Ora, sing pisanan ngomong babagan rong masalah Rusia isih bener. Lan, sanajan dalan-dalan ing Rusia saiki kayane wis dibangun kanthi apik, jumlah DU crayfish ing kono jelas ora suda ...
              1. -3
                17 2021 Juni
                VERY iki "wong wicaksana" padha karo sing ngandika:
                - Kanggo nyenengi mbahku, aku bakal beku kuping !!!
                и
                - Kanggo sedhih kondektur, aku bakal tuku tiket lan mlaku !!!

                Mung ing kene asil bakal luwih serius. Nanging, ing Rusia tansah ana pembuangan saka muter "roulette Rusia" ... Lan yen oposisi iki diarahake marang pamaréntah Rusia saiki, banjur ora ana liyane bodho bisa mbayangno: apa bisa mbuktekaken dening game beboyo karo dhewe. kesehatan lan urip?wong bodho Nyuwun
                1. -7
                  18 2021 Juni
                  Kutipan: Vladimir Mashkov
                  VERY iki "wong wicaksana" padha

                  Lan sing menarik: kabeh kritikus galak iki lan mungsuh saka vaksinasi antarane sing tansah nglawan всех usaha Russian apik, ana prakara apa wis rampung. Napa wong-wong sing kudu ngresiki situs kasebut saka rereget ora nindakake iki minangka misteri lan penyesalan gedhe kanggo kabeh wong sing nyukupi sing wis ngandhani babagan iki kaping pirang-pirang. Lan - sepisan maneh - kita kudu getun yen ora ana indikator sapa lan kepiye milih komentar: iki bakal nambah tanggung jawab saben pamilih, bakal ngidini kanggo kabeh kanggo ndeleng всех voting lan bakal nyorot sing meneng minus. Aku yakin manawa dheweke mung saka klompok kritikus kabeh lan mesthi, lan jenenge dikenal kabeh wong. Cara paling gampang kanggo tumindak ing peteng saka pepeteng lan ing sly.eseman
                  1. +1
                    19 2021 Juni
                    Inggih, kula badhe mangsuli sedaya pitakenan panjenengan....
                    We are reproached dening wong sing luwih seneng tresna Rusia saka adoh .... manggon ing ndhuwur gunung ... mesthi, iku gampang kanggo menehi saran saka ing kono, utamané amarga ing kono sampeyan ora perlu ketegangan otak kanggo kepentingan. urip....
                    Babagan wong sing ora pengin divaksinasi:
                    1) Virus iki digawe manungsa lan preduli saka apa wong wis divaksinasi utawa ora, modifikasi anyar bakal ngumpulake korban. Amarga pikiran paling apik ing planet iki, kanthi dhukungan bisu saka panguwasa kabeh negara, tanpa masalah, bakal nggawe mutasi sing efektif ngrusak wong sing divaksinasi.
                    2) Vaksinasi weakens sistem imun lan cilaka kesehatan individu kanggo entuk manfaat saka masyarakat ... Ing USSR, aku bakal divaksinasi kanggo masyarakat, amarga sing pamaréntah bisa dipercaya .... Ing kapitalisme periferal, NO !, amarga kabeh wis disetel kanggo laba lan ing kasus sing paling apik, kelas sing ngatur mung pengin ngethok adonan ing vaksinasi .... Lan kanthi kemungkinan sing luwih gedhe, tujuan vaksinasi yaiku nyegah warga saka urip nganti pensiun. ...
                    3) Pemerintah wis 30 taun nindakake kabijakan pembantaian .... populasi lokal sing saya suda kanthi cepet diganti dening para migran saka Asia Tengah sing ora duwe klaim marang pemerintah sing ana lan ora duwe hak kanggo infrastruktur lan sumber daya. Kajaba iku, dheweke nggawe ketegangan sosial lan nambah tingkat kejahatan, sing migunani banget kanggo panguwasa. (prinsip kekacauan kontrol, dibagi kanggo nelukake).
                    4) Apa pemerintah prihatin marang kepunahan rakyat? lan kanggo kepentingan iki, mutusake kanggo vaksinasi kita kabeh ...... Kajaba iku, menehi vaksin gratis - ing masyarakat kapitalis) keju gratis ..... 8)

                    PS: gelombang anyar coronocrisis wis nyedhak, wabah penyakit anyar wis diwiwiti lan pasar wiwit ambruk ..... Mudhun ing pasar bakal kuwat banget, ing endi wae 1.5 kaping luwih kuat tinimbang ing 2020. bakal ana kunci lan akeh korban ...
                    Aku menehi saran supaya kabeh wong nyimpen panganan kaleng lan kertas jamban ... uga disinfektan lan obat-obatan ...
                    1. +2
                      19 2021 Juni
                      Kutipan saka seo
                      Babagan wong sing ora pengin divaksinasi:

                      Aku maca pesenmu, nabi palsu sing nggegirisi, sing nyamar dadi Gusti Allah, lan aku arep mangsuli yen sampeyan dudu kanggo aku, nanging kanthi cepet menyang klinik psikiater. Nanging aku mangu-mangu: sawise kabeh, sampeyan katon dudu Rusia amarga sampeyan nulis kanthi kesalahan gedhe Rusia lan basa asliku. Lan kanggo nemtokake tingkat patriotisme kanthi panggonan panggonan lan kewarganegaraan - amba stupidity: kabeh "kolom kalima" wis passports Russian (durung?).

                      PS Lan please ora poke kula. Kanggo sawetara alasan aku yakin yen dheweke luwih tuwa tinimbang sampeyan.

                      PPS Ora, bebener babagan masalah Rusia jelas bener! eseman
                      1. -9
                        19 2021 Juni
                        Wektu bakal ngadili kita ...
                        Ing 3 sasi pasar bakal ana ing ngisor. Minyak bakal regane kurang saka 20 saben tong, indeks saham bakal mudhun luwih saka 2020. Epidemi iki diciptakake kanthi tepat kanggo pasar sing tiba.
                        Sawise pasar ambruk, epidemi bakal mungkasi kanthi cepet ... kaya kabeh wong bakal waras ...
                        Donya ana ing tahap pungkasan saka Krisis Super 2008, gelombang pungkasan bakal kuwat banget, sawise musim gugur, wutah kanthi cepet bakal diwiwiti langsung utawa jagad bakal tiba ing Depresi Agung sajrone pirang-pirang taun. (versi negatif).
                        Aku ora nyamar dadi Gusti Allah, analis modern, sing dakanggep dhewe, bisa prédhiksi acara global kanthi akurasi sing dhuwur.
                        Ing sawetara wulan, sampeyan bakal umpluk ing tutuk kanggo mbuktekake manawa aku ora sengaja bisa ngira acara kasebut ....
                        Ramalanku:
                        dollar - 95-110 rubles
                        euro 100-130 rub
                        MICEX - 1600 p
                        RTS - 700 p
                        Ngomong-ngomong, sapa sing ora ngelingi krisis 2008 wiwit wabah SARS - kebetulan ... wassat
                      2. +2
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka seo
                        Wektu bakal ngadili kita ...

                        Inggih, ana prediktor palsu babagan pati donya lan Rusia много. Nang endi dekne kabeh saiki? Sing lenggah quietly crap ... sya, sing - ing rumah sakit jiwa. Lan jagad lan Rusia terus ana ... ngguyu

                        Dhewe, "nabi", ora lucu? Nek lucu ya biasa wae, dadi dudu pasien puskesmas. ngguyu
                      3. +2
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka seo
                        Ramalanku:
                        dollar - 95-110 rubles
                        euro 100-130 rub
                        MICEX - 1600 p
                        RTS - 700 p

                      4. -1
                        20 2021 Juni
                        wiwit umur 14 aku wis krungu ramalan saka dolar ing satus, uga, ing sawijining dina bakal dadi kasunyatan, mbokmenawa. Wong Yahudi iku wong pinter lan meh kabeh Israel wis divaksinasi, malah saka gema saka matzah covid dissidents padha grafted, kang tegese padha sinau soko. Wong Jerman iku wong sing pinter, mula mbayar euro lan menyang Rusia kanggo divaksinasi supaya luwih cepet. Lan miturut pendapatku, wong sing nandhang sindrom Down luwih pinter tinimbang sing mbantah covid
                    2. +1
                      19 2021 Juni
                      Kutipan saka seo
                      irus gaweane manungsa lan preduli saka apa wong wis divaksinasi utawa ora, modifikasi anyar kang bakal klumpukne korban

                      buktine?

                      Kutipan saka seo
                      ) Vaksinasi ngrusak sistem kekebalan lan ngrusak kesehatan individu kanggo kepentingan masyarakat ...

                      Apa sampeyan wis divaksinasi nglawan difteri, campak lan polimeelitis?
                      \
                      Kutipan saka seo
                      . Ing USSR, aku bakal divaksinasi kanggo kepentingan masyarakat, amarga pamrentah kasebut bisa dipercaya

                      Aku ora tau mikir yen vaksinasi gumantung saka kapercayan marang pemerintah
                      Kutipan saka seo
                      Apa pemerintah prihatin babagan kepunahan rakyat? Lan kanggo iki, kita mutusake kanggo vaksinasi kita kabeh ....



                      Kutipan saka seo
                      Aku menehi saran marang kabeh wong supaya nyedhiyakake panganan kaleng lan kertas jamban ... uga disinfektan lan obat-obatan ..

                      oksti - setengah saka donya beradab wis divaksinasi lan bali menyang urip normal
              2. -9
                17 2021 Juni
                duwe kesempatan kanggo divaksinasi GRATIS
                Lan sapa sing ngumumake yen ing taun-taun sabanjure vaksinasi nglawan virus iki bakal dadi biaya negara? Lan sapa sing mbuktekake manawa sing divaksinasi ora bakal dipeksa divaksinasi saben taun, ora kaya sing ora divaksinasi?
                Aku dhewe manggon, sayangé, ing negara ngendi vaksinasi ditawakake ing TV karo sawetara vaksin dubious, pass iku mati minangka miraculous
                Iku Rusia?
                Vaksin Rusia paling apik ing ndonya
                Iku sarkasme? Utawa ana bukti?
              3. +2
                18 2021 Juni
                Kutipan: Vladimir Mashkov
                Vaksin Rusia paling apik ing ndonya

                Saka ngendi data kasebut teka? Sapa sing menehi penilaian kaya ngono?

                Pendamping iku angel ditanggung dening akeh. Aku ngerti langsung. Lan epivac corona duwe pitakonan gedhe babagan efektifitas. Iki dipromosekake dening Anna Popova dhewe, sing fantastis nemokake dhewe ing pangembang vaksin iki. Kepiye carane iki bisa kedadeyan ??
              4. AAG
                +2
                18 2021 Juni
                "... Lan, sanajan dalan ing Rusia saiki katon apik, jumlah kanker D.U. jelas ora suda ..."
                Sabenere amarga padha ndeleng sawetara dalan ing kothak (saka ngendi padha kampanye kanggo vaksinasi), nanging padha kudu lelungan bebarengan liyane, sawetara Rusia ora njaluk divaksinasi!
                1. +2
                  18 2021 Juni
                  Mbalik ing April, sawise nonton TV, kanthi informasi babagan vaksinasi ing bioskop, sirkus lan meh ing saben lawang, aku mutusake kanggo divaksinasi dhewe. Aku entuk Internet kanggo njaluk informasi ing ngendi titik vaksinasi paling cedhak. Ternyata - ing klinik, uga mung siji ing desaku (desa Dagomys, kira-kira 40 ewu jiwa, dianggep minangka bagéan saka kutha Sochi). Aku nggoleki informasi babagan titik vaksinasi ing Sochi. Ash 11 (sewelas) poin, saben setengah yuta kutha (miturut sumber liyane - kanggo 800 ewu pedunung). Kakangku, seminggu sadurunge aku, wis ndhaptar ing klinik, nampa janji kanggo nelpon dheweke kanggo vaksinasi sajrone sasi (aku ngelingake sampeyan, iki April). Ing pertengahan April, aku ndhaptar vaksinasi, dheweke janji bakal menehi vaksinasi sajrone rong minggu, nanging dheweke nelpon aku kira-kira seminggu mengko.
                  Aku kepingin weruh yen jangkah vaksinasi ing Sochi tetep padha, sawise wektu apa kabeh setengah yuta populasi bakal divaksinasi (yen dumadakan kabeh wong duwe kepinginan).
                  1. -1
                    19 2021 Juni
                    yen kabeh kaya sing sampeyan tulis, mula panguwasa lokal sampeyan kudu dijaluk. Wingi aku lulus inspeksi profesional taunan saka perusahaan papan aku kerja. ana pengumuman ing klinik kanggo sing arep divaksinasi covid, mangga menyang kamar 204. Aku teka, 5 menit lan vaksinasi pisanan wis rampung. Siberia, Altai.
          2. ANB
            +2
            19 2021 Juni
            . amarga ora ana obat kanggo ngobati coronavirus, lan ora ana.

            Kanthi obatan kanggo virus ing umum, iku banget nyenyet. Padha antarane ibu urip lan mati.
        2. + 17
          17 2021 Juni
          isih aku nggusah
          Nalika sampeyan ujar kanthi cepet ing salah sawijining komentar, ana rong perkara sing ngelawan. Ing kene aku duwe tingkat antibodi sing tambah, apa aku kudu lunga? Lan ngomong ing ngendi sampeyan entuk akeh agitator, amarga ora mikir utawa kanggo rampokan? Mungkin sampeyan duwe pendhidhikan medis utawa sampeyan wis sinau kabeh rahasia alam semesta sing sampeyan kanthi yakin nelpon sing ora dingerteni
          1. +9
            17 2021 Juni
            Kutipan: Gardamir
            Nalika sampeyan ujar kanthi cepet ing salah sawijining komentar, ana rong perkara sing ngelawan. Ing kene aku duwe tingkat antibodi sing tambah, apa aku kudu lunga?

            Dear Gardamir, aku mbokmenawa mung ora nyebut dhewe cetha.
            Nanging sampeyan, para pengguna forum, sing ora sehat, Nanging aku ngajak kanggo njupuk ROOT,

            Maksudku dudu wong enom sing sehat sing nandhang lara lan sing duwe kekebalan, nanging sing duwe penyakit kronis ing ginjel, ati, jantung, paru-paru, lsp. Padha ing resiko ing Panggonan pisanan. Lan aku kudu muter aman yen tingkat antibodi kurang banget.
            Iku mung ora akurat saka expression, ora luwih, kang wis kaukum dening sampeyan. Sawise kabeh, kanggo iki, kanthi kabeh keruwetan proletar, sampeyan hack aku minus saber jenderal bintang telu.
            1. + 27
              17 2021 Juni
              rubanuli minus
              Aku mutusaké kanggo nindakake eksperimen ing VO lan aku wis ora sijine cons kanggo dangu.
              Kanggo kesehatan, aku kena covid lan serangan jantung. Lan piye wae aku wedi karo sing ora dingerteni, vaksinasi sing macet ing dhengkul. Kajaba iku, aku ora ngerti sebabe agitasi nekat. Kajaba iku, sakperangan alesan aku ora pracaya sing sing ing ndhuwur.
              1. + 23
                17 2021 Juni
                Kajaba iku, sakperangan alesan aku ora pracaya sing sing ing ndhuwur.


                Malah lucu..)
                Nalika asil pemilihan diumumake - dadi 76% percaya Putin ..
                Lan carane njaluk divaksinasi - supaya alignment langsung diganti ..
                Banjur dheweke bakal nggambar, utawa apa wae, sing 76% njupuk oyod .. lan iku ..))
                1. -2
                  17 2021 Juni

                  Malah lucu... wassat
                  Apik tenan!!! Kok gething banget marang negara sing aku lair lan gedhe. Iki patologi. Ana siji liyane - pemain tenis saka Sochi.
                2. 0
                  18 2021 Juni
                  Lan iki lucu banget ...
                  Nang endi wae ing ruang terbuka tyrnet ...
                  -----------
                  "Aku mbaleni, pancen penting banget kanggo mungkasi loro bisnis ireng, akibat sing nggegirisi ing epidemi: perdagangan ireng sertifikat vaksinasi lan layanan ireng wong sing dihormati dening spesialis sing dihormati.

                  Ora adoh saka aku, ing waddle pitung menit, lapisan dumunung kulawarga utamané pinter sing tuku sertifikat. Saiki padha lumaku miturut Gusti Allah lan ngujo makalah sing dituku.

                  Covid ora peduli karo kelicikanmu.

                  Wong sing dihormati paling ora bisa mabur kanthi helikopter biru langsung menyang atap unit perawatan intensif, mlumpat ing kana sanajan kabeh staf badan pemerintah sing dihormati, nanging yen sampeyan nyerahake karyawan sing dihormati menyang perawatan intensif sawise seminggu. saka perawatan diri ing papan kerja lan kanthi karusakan paru-paru 75%, banjur resuscitator apa wae bisa kanthi gampang nguripake pirang lan njawab yen kemungkinan ketemu karo rasul Petrus yaiku 50/50: dheweke bakal mati utawa ora bakal mati.

                  Covid ora peduli pira yuta sampeyan mbayar koktail obat sing ora ana gunane kanggo penipu sing duwe gelar doktor.

                  Virus iku undead.
                  Dheweke ora peduli karo licik, rampokan lan rencana sampeyan.

                  Utamané licik mung zazipuyut.

                  Ora ngerti tembung kunci anyar? Zipper minangka zipper saka tas ireng. Kanggo zip - karo zipper karakteristik, kanggo nyepetake zipper liwat suffocated.

                  Lan pindhah turu sawise shiftless sleepless. Lan maneh - intubasi, nylametake, tahan bullying petugas FSB sing nyedhot, nandhang gangguan saka pemilik urip menyang perawat sing kesel banget, nandhang tantrum panguwasa, dicekel saka ndhuwur, tahan kesel banget, njupuk tes. kanggo pasien goblok, nambani, nambani, nambani lan nylametake wong , panting, fawning, ngancam, ngarep-arep kanggo nglawan badai sitokin, tetep ing sikil nganti pirang-pirang dina, ora nggatekake suhu, wedi wahing utawa watuk ing setelan ruang angkasa. ora kanggo njaluk barotrauma paru-paru, lan kanggo minggu lan sasi, nyoba ora ngetung zip-ups - kang dina sadurunge wingi padha wanted kanggo manggon, lan wingi padha wis ora pengin urip saka siksa - lan ngadeg ing conveyor iki. mati ing tengah musim panas sing mekar, tetep dadi wong.
                  -----------
                  Tembung anyar ing kamus
                  - ZIP.
              2. + 33
                17 2021 Juni
                Kutipan: Gardamir
                Lan piye wae aku wedi karo sing ora dingerteni

                Lan penulis artikel kasebut kanthi teliti nglirwakake masalah komplikasi.
                Vaksin sing apik banget, populasi sing ala .... Aku nulis babagan kabeh. Mung ora babagan komplikasi sing bisa ditindakake - dudu tembung, dudu tokoh. Katon manawa panguwasa lan dokter ora kasengsem ing komplikasi.
                Lan nggawe bisu babagan komplikasi nyebabake anggepan sing sah ing wong yen ana sing najis ing kene.
                Ya, penulis dhewe ngakoni
                ... wektu sinau cendhak - sethitik luwih saka setengah taun. Infeksi kasebut relatif anyar lan kabeh data teka ing wektu nyata.

                Nanging ing wektu sing padha, iki nyengkuyung tonggak sejarah kanggo melu eksperimen global iki minangka marmut.
                1. + 16
                  17 2021 Juni
                  Kutipan saka Hlavaty
                  Lan penulis artikel kasebut kanthi teliti nglirwakake masalah komplikasi.

                  Sarujuk banget. Ibu maratuwa wis lara covid, komplikasi mlebu ing tangane. Aku ora duwe wektu kanggo waras, aku ambruk kanggo perusahaan vaksinasi iklan lan rong sasi mengko nampa jotosan liyane ing tangan, aggravated iku, supaya bisa ngomong. Senadyan kasunyatan sing dhokter piyambak ngandika kanggo pindhah nindakaken, kang sumurup sampurna bab komplikasi. Apa sampeyan isih percaya karo dokter?
                2. +9
                  17 2021 Juni
                  Hlavaty (Vladimir Glavaty). Nanging ing wektu sing padha, iki nyengkuyung tonggak sejarah kanggo melu eksperimen global iki minangka marmut.

                  Ora ana wong sing bakal disiksa, kekerasan, perawatan utawa paukuman liyane sing kejam utawa ngremehake. Ora ana sing bisa ngalami eksperimen medis, ilmiah utawa liyane tanpa idin sukarela (Bagian 2, Bagean 21 Konstitusi Federasi Rusia).
              3. -13
                17 2021 Juni
                Ana sing bakal ujar: "Iki masalah pribadi kanggo kabeh wong - kanggo divaksinasi utawa mati, nanging sampeyan wis dicangkok - lan meneng ing gombal, apa sampeyan peduli?" Wong liya bakal ngomong babagan vaksinasi massal, utawa manawa "mahkota" digawa khusus saka mburi bukit, utawa ora ana virus lan dheweke mriksa telapak tangan saben dina liwat kaca tingal lan durung weruh virus. .
                Inggih, ayo ngomong yen spekulasi babagan chipping ora bisa dirembug - ing negara kita, meh kabeh populasi wis suwe dicelupake liwat Ujian Negara Bersatu lan ndeleng kothak zombie. Bloggers lan tik toker anyar uga wis nyumbang kanggo smoothing convolutions. Nanging aku mangu-mangu manawa vaksinasi minangka urusan pribadi.
                Sasi dina sing ora kerja, sing (paling ora ing Moskow) ditambahake seminggu maneh, wolung persen saka penghasilan nasional taunan. Tambahake biaya pusat covid, sing kudu dibuwang nalika (lan yen) epidemi rampung. Iki minangka biaya kanggo nambani atusan ewu pasien ing rumah sakit. Miturut cara, perawatan siji pasien COVID-200 biaya 5 rubel. Kanthi XNUMX yuta kasus, yen mung siji saka lima sing dirawat ing rumah sakit, jumlahe rong atus milyar rubel. Lan iki minangka dhuwit sing bisa digunakake kanggo proyek sosial lan inovatif.
                Lan pira kerugian sing bakal digandhengake karo transisi menyang "karya jarak jauh" ing universitas lan sekolah, kanthi pendhidhikan sing ringkih, pira wong sing bakal mati amarga kasunyatane operasi sing direncanakake ditundha, pira wong sing ilang kerja - iki tetep dadi diétung.
                Ing Israel, vaksinasi wis dadi wajib - lan ing kana epidemi wis rampung. Kanthi kita, karet bakal mbentang nganti wong sing divaksinasi pisanan ilang kakebalan, banjur kabeh bakal diwiwiti maneh. Sapa sing butuh, kajaba perusahaan farmasi?
                Nanging ana masalah liyane. Kemungkinan mutasi mbebayani sebanding karo jumlah operator virus. Lan cepet utawa mengko mutasi kuwi bound kanggo kelakon. Apa kudu tetep inkubator iki, utawa kudu dibanting bebarengan liwat vaksinasi wajib?
                Ing USSR, ora ana wabah infeksi mbebayani sajrone pirang-pirang dekade - amarga kabeh wong wis divaksinasi wiwit lair kanthi cara sing direncanakake. Iki carane campak, poliomielitis, lan cacar bisa dikalahake. Ing Ukraina, "demokrasi" lan penolakan vaksinasi wajib wis nyebabake wabah campak - nanging nganti saiki Gusti Allah wis welas asih marang kita. Nanging grafting dissidence dadi luwih lan liyane impudent, supaya cangkir iki ora liwat kita.
                Apa, sejatine, apa sing ditindakake para panguwasa kanthi kabijakan ompong kasebut? Wedi demonstrasi massal? Nanging koyone wis sinau carane menehi hasil karo wong-wong mau, lan meh ora bisa nyana protes khusus babagan vaksinasi - iki, sawise kabeh, ora nesu ing nyolong massive saka pejabat.
                Utawa apa sampeyan ngrancang kabeh kanggo pirang-pirang taun, ing tandha iki, nglawan protes ing dalan? Utawa iku kabeh omong kosong?
                Aku ora ngerti apa sing dikarepake para panguwasa, nanging aku ngerti apa sing bakal daklakoni.

                1. Aku bakal ngenalake paspor covid sing mbebasake wong sing divaksinasi nganggo moncong sing sengit.
                2. Bakal ngenalake perawatan mbayar (ing program lengkap!) kanggo covid kanggo wong sing ora duwe kontraindikasi kanggo vaksinasi.
                3. Wong-wong sing durung divaksinasi ing wektu sing ditemtokake, sanajan diundang - didenda tanpa mercilessly utawa malah diadili kanthi ngetokake hukum sing cocok kanggo kasus iki.
                4. Aku bakal ngilangi kabeh keuntungan sing ana gandhengane karo epidemi - kanggo kabeh wong, preduli saka status kekebalan.

                Piye menurutmu?
                1. +6
                  17 2021 Juni
                  Kutipan saka astepanov
                  Ing Israel, vaksinasi wis dadi wajib - lan ing kana epidemi wis rampung.

                  Duc, wong-wong sing dipilih dening Gusti Allah bisa disuntikake karo siji bab, nanging kanggo kita wong dosa - liyane Sampeyan ndeleng kahanan karo obat ing Rusia lan mikir: Mungkin luwih apik ora kanggo muter mobil ing stasiun vaksinasi, nanging panggonan ing kuburan?
                  1. -3
                    17 2021 Juni
                    Duc, wong sing dipilih Gusti bisa nyuntikake siji perkara,

                    Iki omong kosong, sing obscurantists anti-vaksin marang vaksin sembarang.
                    Aku uga mikir manawa modern luwih apik, nanging vaksin sing ana luwih apik tinimbang ora ana. Malah astrozenek kondhang. Aku nyuntikake satelit ing pungkasan Januari, saiki aku wis nyuntikaken modern, nanging banjur ora kasedhiya.
                    1. +2
                      17 2021 Juni
                      Anti-vaksinator iki kudu dieling-eling babagan perang nglawan cacar kanthi bantuan VAKSINASI!Apamaneh akeh wong tuwa sing ngelingi yen wis divaksinasi kabeh wiwit bayi!! Akeh sing duwe catu ing lengen saka vaksinasi! RESULTAN: Cacar BLACK SMALLPOX ilang!
                      1. -12
                        17 2021 Juni
                        Ora perlu ngelingake sapa wae. Vaksinasi kudu wajib!
                      2. +9
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka didra
                        Vaksinasi kudu wajib!

                        ing Veterinary medicine. Dheweke ora bakal mbantah
                      3. +1
                        17 2021 Juni
                        Kutipan: Overlock
                        ing Veterinary medicine. Dheweke ora bakal mbantah
                        Sampeyan sing bisa milih irung utawa ora milih dhewe, amarga ora anget utawa adhem kanggo wong liya. Nanging penolakan kanggo vaksinasi ngrusak kabeh wong. Aku ora bisa nindakake operasi sing direncanakake amarga para penyayang kebebasan kasebut kanthi biaya wong liya, kaya sampeyan.
                      4. + 13
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka astepanov
                        Aku ora bisa nindakake operasi sing direncanakake amarga para penyayang kebebasan kasebut kanthi biaya wong liya, kaya sampeyan


                        Sampeyan ora bisa nindakake operasi sing direncanakake amarga korona, lan dudu amarga ora gelem divaksinasi. Sing kasengsem ing vaksinasi melu kegilaan korona.
                        Kebebasanku ora ana hubungane karo sampeyan.
                        Aku divaksinasi paling ora kaping sepuluh, nanging covidobes isih bakal ujar manawa sewelas dibutuhake lan bakal menehi akeh kabeneran sing eksklusif.
                        Apa sampeyan wis ngoptimalake obat? Kene ing Optimization lan goleki nimbulaké masalah.
                      5. +2
                        18 2021 Juni
                        Penobatan? Dheweke wedi karo flu, nanging aku ngerti mung siji kasus sing abot karo kanca-kancaku. Nanging ing kana, wong mau lara. Lan wis rolas wong sing aku kenal ninggalake makutha.
                        Lan ana sing lara banget. Piye wae dheweke ora seneng. Dheweke ora pengin kaping pindho.
                        Sing ngomong babagan coronophobia kudu nganggo ventilator.
                      6. +1
                        18 2021 Juni
                        Kutipan saka mmax
                        kudu ing ventilator.

                        Lan wong-wong sing ngomong babagan Nazisme ing Jerman ing taun 30-an kudu dikirim menyang kamp konsentrasi?
                        Thanks kanggo wishes "apik".
                        Ayo saben wong diganjar miturut imane.
                      7. -1
                        18 2021 Juni
                        Kaum humanis ora kudu ngobahake ilat lan driji babagan penobatan. Apa sampeyan bisa nggawa wong bali, sing ora? Humanis...
                      8. +3
                        18 2021 Juni
                        Kutipan saka mmax
                        Kaum humanis ora kudu ngobahake ilat lan driji babagan penobatan.

                        Ora fasis kanggo ngomong apa worth lan apa ora.
                        Kutipan saka mmax
                        Apa sampeyan bisa nggawa wong bali, sing ora? Humanis...

                        Buaya nangis.
                      9. -1
                        18 2021 Juni
                        Biologi dudu fasisme.
                      10. +5
                        18 2021 Juni
                        Aja ndhelikake biologi. Josef Mengele minangka dhokter.
                        Fasisme, antara liya, ndhikte.
                        Kanggo fasis tegese sakabehe nemtokke pendapat "mung bener" lan
                        nutup cangkeme wong sing ora setuju.
                        Tuladha fasis -
                        Kutipan saka mmax
                        Sing ngomong ....... kudu nganggo ventilator.
                      11. -4
                        19 2021 Juni
                        Ora perlu uncalan tembung. Sembarang dokter saka Covidaria bakal ngandhani babagan sing padha. Sampeyan bakal nyanyi beda ing kana.
                      12. 0
                        20 2021 Juni
                        Ora ana sing mbantah manawa ana sawetara jinis virus. Masalahe yaiku vaksin, sing tumindak ing genom lan digawe ing setengah taun. Apa sampeyan ngerti apa sing bisa ditindakake dheweke kanggo sampeyan? Iki pancen ora bisa dimangerteni dening pikiran, amarga ing teori iki eksperimen ing wong. Kepiye owah-owahan ing génom iki bakal mengaruhi sampeyan, anak-anak, kepiye owah-owahan kasebut ditularake marang turunane? Risiko mati saka korona luwih murah tinimbang kacilakan. Nanging sampeyan ora divaksinasi marang kacilakan, ta? Lan sampeyan lunga kerja, sing luwih mbebayani. Kemungkinan mati sadurunge tekan kerja luwih dhuwur tinimbang coronovirus.


                        Conto - "Investigasi" Izvestia ": Kanggo eksperimen rahasia ing bocah-bocah, dokter nampa 90 ewu dolar ...... Saiki, sawise eksperimen sing jahat, salah sijine dokter malah tuku apartemen ing Moskow. Lan bocah-bocah isih kudu diobati lan diobati - akibate dadi "vaksinasi" sing serius.

                        "Miturut pandhuan Organisasi Kesehatan Dunia tanggal 5 Juni 2020 babagan panggunaan topeng rai, ora ana bukti langsung manawa masking universal kanggo wong sehat efektif nglawan penyakit pernapasan."
                        nanging
                        "Analisis kasebut nuduhake 11 patogen mbebayani ing topeng kasebut:

                        - Streptococcus pneumoniae (radang paru-paru)
                        - Mycobacterium tuberculosis (tuberkulosis)
                        - Neisseria meningitidis (meningitis, sepsis)
                        - Acanthamoeba polyphaga (keratitis and granulomatous amoebic encephalitis)
                        - Acinetobacter baumanni (radang paru-paru, infeksi aliran getih, meningitis, UTI - tahan antibiotik)
                        - Escherichia coli (keracunan panganan)
                        - Borrelia burgdorferi (nyebabake penyakit Lyme)
                        - Corynebacterium diphtheriae (difteri)
                        - Legionella pneumophila (penyakit legionnaires)
                        - Staphylococcus pyogenes serotype M3 (infèksi abot - insidensi dhuwur)
                        - Staphylococcus aureus (meningitis, sepsis).
                      13. -1
                        21 2021 Juni
                        Sajrone korona ing Rusia, 127 ewu tiwas. Luwih saka ing kacilakan. Lan wedi karo bacilli .... Saiki lagi kurang ing awak)). Saka alergi kasebut.
                      14. -2
                        19 2021 Juni
                        Lan sing paling penting:
                        Ora ana sing milih Dachau lan Auschwitz kanggo awake dhewe.
                        Lan resusitasi tinimbang vaksin normal lan apik (gratis) dipilih dhewe.
                        Senajan dokter bengok-bengok ing saben pojok. Dheweke banjur mlayu ngubengi sampeyan nganti dina-dina kaya ngono. Lan amarga sampeyan, wong ora bakal diwenehi bantuan sing dibutuhake. Amarga madu. sistem nabrak maneh.
                      15. +2
                        19 2021 Juni
                        Dokter dhewe ora pengin divaksinasi, sanajan ana ancaman dipecat.
                      16. +1
                        19 2021 Juni
                        Figured metu dhewe?
                      17. +2
                        19 2021 Juni
                        https://www.pravmir.ru/tret-rossijskih-vrachej-ne-gotova-privivatsya-ot-koronavirusa/
                        Lan iki tanpa kesimpulan saka komunikasi pribadi (kabeh ora pengin ana)
                      18. +4
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk0010
                        Dokter dhewe ora pengin divaksinasi, sanajan ana ancaman dipecat.


                        Amarga padha ngerti
                        1. Sajrone epidemi, vaksinasi ora ditindakake.
                        2. Istilah kanggo nggawe vaksin (pangembangan lan testing) ora bisa kurang saka rong taun.

                        Bojone dokter. Panjenenganipun ngandika: - "Apa aku, wong bodho utawa soko?"
                        Lan sing paling menarik, dokter ing posisi administratif, sing tanggung jawab kanggo mesthekake yen buruh medis divaksinasi, uga ngomong. Nalika padha piyambak, "tanpa protokol" takon: - Lan sampeyan dhewe bakal? Dadi langsung - aku, apa, utawa apa?
                      19. +7
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka astepanov
                        Aku ora bisa nindakake operasi sing direncanakake amarga para penyayang kebebasan kasebut kanthi biaya wong liya, kaya sampeyan

                        Sampeyan minangka korban jaminan saka profiteering industri farmasi. Takon pitakonan, sapa sing entuk manfaat saka histeria covid?
                        Lan supaya sampeyan metu saka operasi sing direncanakake minangka salah sawijining cara kanggo njaga. Bebarengan karo chewing nglarani pancet saka topik ing warta.
                      20. +7
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka didra
                        Ora perlu ngelingake sapa wae. Vaksinasi kudu wajib!

                        Kanggo ternak, mbokmenawa, ya, nanging kanggo wong?
                      21. -8
                        18 2021 Juni
                        Negara darurat diumumake lan kabeh wong divaksinasi tanpa takon, amarga panemu wong bodho ora digatekake saiki lan bisa ngowahi hak dadi tabung ... uga, sampeyan ngerti.
                      22. + 10
                        17 2021 Juni
                        Kutipan: Vadim dok
                        KABEH wis divaksinasi wiwit isih bayi!

                        Ya, kabeh wong wis divaksinasi, TAPI SEKALI . Lan karo vaksinasi marang covid, jebule kudu divaksinasi PIRANG KALI SETAHUN.
                        Lan katon kaya kita dijaluk nindakake iki sajrone urip kita.
                        Apa sampeyan ora mikir iki curiga?
                        Apa sampeyan yakin yen awak bakal tahan vaksinasi sing terus-terusan iki?
                        Apa sampeyan yakin manawa vaksinasi permanen ora bakal nyebabake komplikasi, mula sampeyan kudu dirawat kanthi kapisah lan, bisa uga, luwih larang lan luwih suwe tinimbang covid? Lan sawetara bisa uga ora ditambani - contone, stroke saka trombosis sing disebabake dening vaksin.

                        Akeh sing bisa dicangkok, nanging kabeh kasenengan sing ora sehat iki nyebabake rasa ora percaya lan tambah waspada. Akeh wong sing ngerti yen nggawe keributan lan kesusu minangka teknik favorit para scammers. Dheweke nyoba ora menehi korban wektu kanggo mikir, nanging nyurung keputusan sing dibutuhake.
                      23. +3
                        18 2021 Juni
                        Ana pilihan. Coba dhewe. Apa sampeyan lara lan adaptasi, utawa mati lan dadi cabang evolusi sing wuta. Aku pengin siji bab - iku bakal luwih cepet. Banjur kesel kabeh larangan kasebut.
                      24. +1
                        18 2021 Juni
                        Aku yakin yen ana ing amben rumah sakit sampeyan bakal merengek lan pengin urip, nanging .... bakal kasep.
                      25. +8
                        18 2021 Juni
                        Kutipan: Vadim dok
                        ...... kita kudu ngelingi perang nglawan cacar kanthi bantuan VAKSINASI!......... divaksinasi kabeh wiwit bayi !! ....... HASIL: Cacar KECIL Ireng ilang!


                        Cacar - lethality 20-40 %, ing sawetara epidemi nganti 90 %

                        COVID-19 - Umume kasus (udakara 80%) ora mbutuhake perawatan khusus lan Recovery mengkono dhewe Infeksi fatality rate (IFR) dikira kira-kira 0,68 %[26], miturut analisis seroprevalensi WHO - ing 0,27 %

                        Sampeyan salah siji bodho utawa maliciously nyaranke nggunakake rampung unjustified saka alat apik.

                        Ana kasus liyane sing padha.

                        Ilya Mechnikov padha pisanan ngandika bab futility apendiks. Miturut ilmuwan, organ iki bisa nyebabake penyakit serius. Ing dina kasebut, apendisitis ing 8-10% kasus rampung ing pati pasien. Mulane, para ilmuwan nganggep minangka ide sing apik kanggo mbusak.

                        Ing 30s ing Jerman, sanalika sawise lair, apendiks dipotong saka bocah-bocah. Praktek iki mandheg mung sawise masalah diidentifikasi ing bocah sing luwih tuwa. Dheweke ora nyerna susu ibu, bobote kurang, asring lara lan ketinggalan ing pembangunan.

                        Ing Amerika Serikat ing 30s saka abad pungkasan, kabeh bayi bayi wiwit duwe amandel dibusak. Meh separo bocah-bocah jaman semana ilang amandel. Ing USSR, amandel dibusak mung kanggo angina.
                        Akibaté, bocah-bocah sing dibuang amandel nalika isih bayi luwih nandhang penyakit paru-paru lan bronkial, luwih akeh selesma lan luwih akeh infeksi tenggorokan.

                        https://aftershock.news/?q=node/917947&full
                      26. +2
                        18 2021 Juni
                        Ilang lengkap BLACK SMALLPOX!

                        Lan saka cacar sapisan taun pricked?
                    2. +7
                      17 2021 Juni
                      Kutipan saka: bk316
                      Aku pricked satelit ing pungkasan Januari,

                      Kutipan saka: bk316
                      Lan ing departemenku, minangka asil, ora ana wong sing kena infeksi ing kabeh wektu. Kabeh wong bali menyang kantor ing musim gugur.

                      Sampeyan mesthi miwiti Januari sadurunge musim gugur. ngguyu
                      Temtokake ing paseksi, yen ora bakal padha pracaya
                      Kutipan saka: bk316
                      obscurantists anti-vaksin
                      lan saka!
                      Apa sampeyan kudu mungsuh Modern sawise Sputnik dhewe?
                      Kutipan saka: bk316
                      Aku nyuntikake satelit ing pungkasan Januari, saiki aku wis nyuntikaken modern, nanging banjur ora kasedhiya.

                      Sampeyan kudu dadi patriot nganti pungkasan! Sawise kabeh, iku piye wae ora trep - sampeyan ora ngandel Sputnik
                  2. -1
                    19 2021 Juni
                    Sampeyan kudu nyuntikake galaperidol, sayangku .... Sampeyan duwe mania biasa))))
                  3. 0
                    20 2021 Juni
                    Kutipan: Hyperion
                    Mungkin luwih apik ora kanggo muter mobil ing titik vaksinasi, nanging panggonan ing kuburan?

                    Panggonan ing kuburan diputer mung padha antarane mungsuh vaksinasi. Lan jumlah menang ing wayahe kira patang atus saben dina. ya
                2. -6
                  17 2021 Juni
                  Kutipan saka astepanov
                  Piye menurutmu?

                  Aku kanthi ndhukung sampeyan .. We ngguyu ing svidograzhdanami wangkal. lan wong-wong mau uga padha gumedhe. Iki minangka bukti yen kita dadi siji. Lan iki wektu kanggo pamrentah kanggo mungkasi omong kosong lan njupuk irung. Padha ngandika kanggo njupuk ROOT lan iku. Saben uwong mlayu kanggo nepaki!
                  1. + 13
                    17 2021 Juni
                    Kutipan: 30 vis
                    Saben uwong mlayu kanggo nepaki!

                    Dadi maju! Saiki ora akeh kelinci. Nanging mung dening Sputnik lan kaping 6. Ayo ndeleng ing September, carane akeh sing bakal ditinggalake
                    1. -5
                      17 2021 Juni
                      Kutipan: Overlock
                      Kutipan: 30 vis
                      Saben uwong mlayu kanggo nepaki!

                      Dadi maju! Saiki ora akeh kelinci. Nanging mung dening Sputnik lan kaping 6. Ayo ndeleng ing September, carane akeh sing bakal ditinggalake

                      Kita bakal tetep divaksinasi.. Sayange sampeyan blockheads .... Teh dudu bocah lanang, lan bobote ora perlu, jantung gagal, diabetes nginep ing endi wae ... Aku duwe kanca (ora dadi tuwa) siji katelu urip , liyane tilar donya kanggo macem-macem alasan. Mulane, mundhut ora nyemangati, sanajan wong asing. Kesehatan kanggo sampeyan, dudu terwelu, Overlock! Ayo penyakit ngliwati sampeyan lan kulawarga.
                      1. +4
                        17 2021 Juni
                        Kutipan: 30 vis
                        Kita bakal tetep divaksinasi..

                        Aku ora ketompo
                        Kutipan: 30 vis
                        Aku mesakke kowe wong blockheads....

                        Putin meksa kita, sampeyan ora bakal sumunar, nanging matur nuwun
                        Kutipan: 30 vis
                        Aku duwe kanca (ora supaya wong tuwa) ninggalake sapratelon urip, liyane mati amarga macem-macem alasan.

                        Ing St. Petersburg, tingkat kematian wis tambah 60 kaping dina iki. Kenging punapa?
                        Kutipan: 30 vis
                        Ayo penyakit ngliwati sampeyan lan kulawarga.

                        Duwe sing apik sampeyan uga
                      2. 0
                        17 2021 Juni
                        Kutipan: Overlock
                        Duwe sing apik sampeyan uga

                        . Kita bisa nemokake basa sing umum. Kabeh sing paling apik.
                      3. +1
                        18 2021 Juni
                        Leonid Roshal njaluk supaya vaksinasi marang COVID-19 wajib
                        "Kita kudu pindhah saka tembung menyang tumindak, lan aku ndhukung wong-wong sing, sacara sektoral utawa kabeh, ngusulake supaya vaksinasi wajib," ujare.
                        https://www.pravda.ru/news/health/1622799-vakcinacija_ot_koronavirusa/ --- Pitakonan kanggo blockheads - Doctor Roshal iku tiran. utawa apa?
                    2. 0
                      18 2021 Juni
                      Luwih saka wong bodho.
                  2. +2
                    17 2021 Juni
                    Kutipan: 30 vis
                    Saben uwong mlayu kanggo nepaki!

                    Ambruk - didorong mundur!
                    Mangan bumi!
                    Mlaku mlaku mlaku!
                    Delengen, padha manja ing kene!
                    Kabeh dadi melek - menehi x-ray!
                3. +5
                  17 2021 Juni
                  Kutipan saka astepanov
                  Nanging ana masalah liyane. Kemungkinan mutasi mbebayani sebanding karo jumlah operator virus. Lan cepet utawa mengko mutasi kuwi bound kanggo kelakon. Apa kudu tetep inkubator iki, utawa kudu dibanting bebarengan liwat vaksinasi wajib?

                  Kutipan saka astepanov
                  Piye menurutmu?

                  Aku iki sawetara jinis concocted omong kosong. Virus mutasi, yen bisa, kanggo ngatasi mekanisme pertahanan. Mungkin, khusus karo virus iki, yen sampeyan vaksinasi 100% saka populasi donya, banjur bakal rampung, utawa bisa uga, kaya virus flu, aja vaksinasi, aja lara, nanging kanthi apik mbayar "tribute" kanggo alam. pilihan.
                4. + 20
                  17 2021 Juni
                  "Ukum kabeh, ngadili kabeh. Pemisahan vaksinasi. Vaksinasi apartheid." Apa sampeyan, kancaku, duwe kumis cilik sing tuwuh ing irung kanthi kebetulan? Apa sampeyan nyisir poni ing sisih?
                  1. -2
                    17 2021 Juni
                    Kutipan saka v1er
                    Pemisahan vaksinasi. Vaksinasi Apartheid."

                    Aku propose kanggo nyabut hak milih kuwi! ngguyu
                    Mung kaya iki
                    Kutipan: 30 vis
                    Saben uwong mlayu kanggo nepaki!

                    kabeh hak lan berkah! ngguyu
                5. + 16
                  17 2021 Juni
                  Ngapa ora
                  5. Kirimi sing durung divaksinasi menyang kamp konsentrasi.?
                  Teror iku teror, kok mandheg ing setengah langkah?

                  Aku duwe pitakonan. Ing USSR, akeh infèksi mbebayani sing diberantas kanthi vaksinasi. Lan sing bener, sing apik. Nanging flu ora diberantas kanthi vaksinasi, ora saiki utawa saiki. Lan apa, flu dudu penyakit sing mbebayani? Dadi, covid kaya flu modern. Flu ora medeni sapa wae, nanging kaya infeksi sing ora dingerteni, bisa medeni utamane wong sing bisa dirasakake nganti ilang karo kasunyatan. Nyatane, covid durung tekan ambang epidemiologis ing endi wae, yen kita ngetung miturut metode jujur ​​sing lawas. Sajrone dolanan kasebut, "gelombang" diciptakake, statistik tetep kanthi akrual. Media nyebarake kegilaan covid iki kanthi cara apa wae. Mlayu, tembak, nanging ora bakal mbantu. Lan ora ana sing bakal ngilangi larangan kasebut. Sampeyan mung bakal mbukak saben nem sasi kanggo injeksi. Lan media saben-saben bakal nggawe versi kenapa iki ora mbantu.
                  1. -1
                    17 2021 Juni
                    Ing USSR, akeh infèksi mbebayani sing diberantas kanthi vaksinasi

                    Sampeyan salah, sampeyan wis mbesmi cacar.
                    1. +6
                      17 2021 Juni
                      Kutipan saka: bk316
                      Sampeyan salah, sampeyan wis mbesmi cacar.

                      Sampeyan salah. Campak, rubella, polio... Terus?
                      1. +5
                        17 2021 Juni
                        Quote: penembak gunung
                        Sampeyan salah. Campak, rubella, polio...

                        Dheweke ora salah
                        Quote: penembak gunung
                        Terus?

                        Ora worth iku, digabung
                      2. +2
                        17 2021 Juni
                        Quote: penembak gunung
                        Campak, rubella, polio... Terus?

                        Ora perlu diterusake, amarga kenapa mbantah kasunyatan? Iki bodho kanggo ngomong paling ora, amarga campak, rubella, lan polio ana lan ora bisa diberantas sanajan vaksinasi.
                      3. 0
                        18 2021 Juni
                        Ora perlu diterusake. Padha lara malah saiki.
                    2. +1
                      18 2021 Juni
                      Kowe ngapusi, wis suwe kena pageblug, kolera, demam tipus, ora kok?
                      1. 0
                        18 2021 Juni
                        Kowe ngapusi, wis suwe kena pageblug, kolera, demam tipus, ora kok?

                        Lan tenan, kok?
                        Aku ngerti jawabane, sampeyan?
                  2. +4
                    17 2021 Juni
                    Mangkene carane wong sing durung ngalami penyakit iki bisa nulis, mbandhingake karo flu ora pantes, flu iku irung meler tipis dibandhingake karo covid, dites dhewe, sampeyan kudu milih sing luwih murah saka rong ala, sampeyan kudu divaksinasi
                    1. +3
                      17 2021 Juni
                      Flu tansah angel banget. Nanging ing wulan Oktober, covid ditransfer kanthi cepet dening kabeh kulawarga. Kabeh ing rong dina. Mung raos mambu lan tutul bojoku wis rusak kanggo sawetara minggu lan kanca, sawise vaksinasi, mbengkongaken kanggo sawetara minggu. Wis luwih saka sasi aku ora bali normal .... lan isih ngandika, kok aku mutusaké kanggo njaluk grafted ....
                      1. -2
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka minus
                        Flu tansah angel banget. Nanging ing wulan Oktober, covid ditransfer kanthi cepet dening kabeh kulawarga. Kabeh ing rong dina. Mung raos mambu lan tutul bojoku wis rusak kanggo sawetara minggu lan kanca, sawise vaksinasi, mbengkongaken kanggo sawetara minggu. Wis luwih saka sasi aku ora bali normal .... lan isih ngandika, kok aku mutusaké kanggo njaluk grafted ....

                        Oktober, sampeyan ngomong? Enteni maneh! Lan babagan "melu" ing vaksin ... Iku ora apik kanggo ngapusi. Rusak karmamu. Infeksi maneh luwih angel.
                      2. +1
                        17 2021 Juni
                        Quote: penembak gunung
                        Infeksi maneh luwih angel.

                        Lan iki "wong" nyerat
                        Ngapusi iku ala. Rusak karmamu.

                        Pikirake dhewe.
                        О sawijining karma.
                      3. -2
                        17 2021 Juni
                        Quote: biasa wae

                        Pikirake dhewe.
                        Babagan karmaku

                        Kanthi menowo karo re-infèksi. Kabeh wong luwih angel tinimbang sing sepisanan. Lan 6 sasi sawise penyakit. Dadi - kaya ngono. Aku nyimpen karmaku ... apa sampeyan duwe data liyane? Dokter kepala rumah sakit covid, misuwur
                        Denis Protsenko ujar manawa 3% kasus kasebut divaksinasi. Nanging mung siji vaksinasi, sing pisanan. Kekebalan ora duwe wektu kanggo mbentuk. Kanthi loro - ora ana siji ... Apa dheweke uga ngapusi?
                      4. +7
                        17 2021 Juni
                        Quote: penembak gunung
                        Denis Protsenko ngandika ....

                        Ibumu-a-n....
                        Denis Protsenko....
                        Inggih, mesthi dheweke ora ngapusi. Iki "wedhus terus ngapusi", lan Denis Protsenko minangka ideal saka kejujuran lan kemurnian sing ora murni. Dheweke dudu wong sing kasengsem. wewenang independen.

                        Kanthi akrab karo infeksi maneh. kabeh wong luwih angel tinimbang sing sepisanan.

                        Ya, jagad iki kebak kaelokan. Penyakit iki ora nggawe perlindungan marang infeksi maneh, nanging vaksin kasebut.
                        Inggih, carane ora pracaya?
                        Aku pracaya!
                    2. + 12
                      17 2021 Juni
                      Aku ketemu, aku ilang rasa mambu, ana sertifikat test positif. Aku ora ngelingi apa-apa utamané covidla elek. Nanging mantan karyawan tiwas musim panas kepungkur amarga covid ing rumah sakit. Iki tegese aku kanthi lengkap nggambarake bebaya lan ora mbantah. Nanging sampeyan bener babagan flu. Akeh wong sing mati amarga flu, lan galur kasebut cukup mbebayani. Siji wong Spanyol ana regane. Lan sawise iku, ana wabah serius. Ambang epidemiologis wis ngluwihi kanthi jujur, tanpa kecurangan saiki kanthi statistik. Aku mung ora ngelingi sing kaya ngono.
                      1. +4
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka okrd
                        Siji wong Spanyol ana regane.

                        Siji wong Spanyol ana regane.
                        Dadi saben taun akeh wong sing mati amarga komplikasi flu, nanging dheweke ora ngerti. Amarga watesan obat ing perang nglawan wis suwe, kabeh wong wis rukun. Lan saiki kabeh sing tiwas saka flu wis dadi kaya covid, aja menyang peramal.
                      2. +3
                        18 2021 Juni
                        Dadi meh ora ana flu ing statistik ing saindenging jagad! Luwih, ana, nanging sithik banget. Flu wis ilang
                      3. 0
                        18 2021 Juni
                        Alamiah, ana bebaya. Ayo padha ngadhepi, ana bebaya sing dhuwur. Siji wong cedhak sing kerja taun kepungkur ing unit perawatan intensif covid nyuarakake 55 persen kematian ing perawatan intensif .... Pendapat kasebut disuaraake kanthi jelas - mesthi sampeyan kudu divaksinasi, TAPI !!!! Iki jenis vaksin sing sampeyan kudu divaksinasi, masalah sing gedhe banget lan kontroversial!
                    3. -2
                      17 2021 Juni
                      Quote: COMMANDERDIVA
                      flu iku irung meler entheng dibandhingake covid

                      Saiki. Lan nalika pandemi flu Spanyol nyebar ing telung gelombang:
                      gelombang "cahya" musim semi 1918. Sawise dheweke, virus kasebut mutasi lan bisa ditularake kanthi luwih gampang;
                      gelombang "abot" musim gugur 1918;
                      gelombang "cahya" musim semi 1919.
                      Lethality saka "flu Spanyol" 2-5% pas karo 3% lethality saka coronavirus.
                  3. +3
                    17 2021 Juni
                    Kutipan saka okrd
                    Flu ora medeni sapa wae, nanging kaya infeksi sing ora dingerteni, bisa medeni utamane wong sing bisa dirasakake nganti ilang karo kasunyatan.

                    Influenza ora mbebayani dhewe, nanging amarga komplikasi. Jantung, contone, sawise flu bisa miwiti nggawe masalah. Lan covid, saliyane kasunyatan sing ora bisa diramalake (wiwit saka "meh tanpa gejala" dipungkasi kanthi resusitasi), sawise kabeh, akibat kasebut bisa menehi otak. Umumé, kita milih saka rong evils: vaksinasi, kang ana mangu, utawa infèksi, sawise sampeyan bisa tetep ing amben, drooling lan lumaku ing dhewe (utawa sampeyan bisa kanthi gampang keno).
                  4. +1
                    18 2021 Juni
                    Kasus mbukak! Saka sumber sing bisa dipercaya, dadi jelas yen covid minangka flu modern!
                    1. +1
                      19 2021 Juni
                      Quote: lengan
                      Kasus mbukak! Saka sumber sing bisa dipercaya, dadi jelas yen covid minangka flu modern!

                      Iki minangka SARS modern. Para ahli langsung ngomong iki.
                      1. 0
                        19 2021 Juni
                        Iki minangka jawaban sing ngrusak populasi manungsa. "ARVI modern" tanpa tutugan panjelasan kaya "ya, omong kosong, ARVI, mung irung meler." "Flu Spanyol" pancen padha karo flu "modern" kanggo taun 20-an. Mung prabédan ing tingkat saka medicine tetep kita saka asil kuwi. Nanging pranyata iki ngrugekake. Pranyata mung ana bagean "samar" saka populasi - "intelektual", sing ngomong babagan mortalitas saka COVID kanggo "populasi". Lan tegese idin kanggo ngganti comfort pribadi lan kamardikan pribadi kanggo persentasi tambah iki utamané "summer" karo kita. Lan ora preduli manawa tes karo laporan DNA dilampirake ing sertifikat infeksi karo COVID, amarga negara mbayar dhuwit kanggo iki lan wis menehi kesempatan kanggo dipenjara saben wong sing mutusake entuk dhuwit iki kanthi "apa-apa". "Kita ngerti manawa kabeh tiwas "flu" kalebu ing pati "covid"! Lan kita mesthine kudu njupuk praktik kapitalis sing njijiki sanajan saka SARS. Cuti lara minangka kerugian kanggo majikan. Lan entuk kerja minangka ganti flu. dijupuk, utawa nindakake insurance larang sing nutupi loro biaya lan biaya saka juragan. Cukup jujur. Aku ngapusi, mesthi ora jujur. Kaping pisanan, amarga saben wong bakal dituduhake peran sosial nyata lan tingkat. Sampeyan bisa bisa "nglebokake" kabutuhan sosial, mangga. Ora, ngerti panggonan sampeyan. Ngomong-ngomong, aku ngomong babagan "SARS umum." Biaya ekonomi donya "luwih larang".
                      2. 0
                        19 2021 Juni
                        Quote: lengan
                        Iki minangka jawaban sing ngrusak populasi manungsa

                        Sampeyan nyanjung kula. Ngaruhi populasi manungsa ora kalebu ing rencanaku)))

                        Quote: lengan
                        "ARVI modern" tanpa tutugan panjelasan kaya "ya, omong kosong, ARVI, mung irung meler"

                        Bener iku. Kanthi siji klarifikasi - orvi, kaya flu, cukup mbebayani kanggo komplikasi. Lan covid ing kene ora beda, kajaba kasunyatan sing anyar. Elinga carane flu manuk lan babi rampung?

                        Quote: lengan
                        Pranyata mung ana bagean "samar" saka populasi - "intelektual", sing ngomong babagan mortalitas saka COVID kanggo "populasi".

                        Lan ing sisih liya, histeris ngomong babagan vaksinasi paksa langsung, nganggo topeng lan sampah liyane. Yen padha wedi banget karo lara apa wae, kenapa urip? HIV / AIDS luwih mbebayani, dadi yen sampeyan ngandhani medeni babagan iki sajrone setengah taun, apa sampeyan bakal ngenalake tes obat wajib saben dina lan malah pasangan sampeyan bakal duwe jinis ing kontrol negara? Copot sabuk kesucian mung ing quarcodes? ngguyu

                        Quote: lengan
                        Lan bisa uga kita kudu njupuk praktik kapitalis sing njijiki sanajan saka ARVI. Cuti lara minangka kerugian kanggo majikan. Lan entuk kerja kanggo ijol-ijolan flu, utawa nggawa asuransi larang sing nutupi biaya sampeyan lan biaya majikan.

                        Sampeyan lucu. Negara kasebut, kanthi kualitas obat-obatan sing njijiki, nuntun aku menyang klinik-klinik sing dibayar sanajan aku duwe hak cuti lara. Saiki aku, kaya akeh wong liya ing negara kasebut, kerja tanpa jaminan sosial kayata cuti sakit utawa preian. Iki salah siji alesan sing tenan nepsu aku nalika aku diwajibake nganggo muzzles, padha ora ngidini kanggo pindhah menyang bioskop utawa lungguh ing cafe. Aku ora wedi karo coronavirus utawa malah wabah. Amarga aku wis biasa karo kebersihan minimal sing dibutuhake wiwit cilik, aku ora ngambung gusi karo wong liyo lan ora ngrangkul. Aku mlebu kanggo pendhidhikan jasmani lan saka menara lonceng sing dhuwur aku nindakake tumindak gedhe amarga wedi karo bagian histeris masyarakat kita.
                      3. 0
                        20 2021 Juni
                        Inggih, nggih. Aja wedi lan aja wedi. Ingkang utama yaiku njamin keamanan wong liya, lan kanggo sampeyan dhewe sampeyan bisa "klelep" kaya sing dikarepake. Aku kabeh kanggo individualisme. Ora ana kepinginan lan kepinginan kanggo nyuntikake, aja nyuntikake yen iki minangka unsur kamardikan. Mung njamin kanggo bagean sampeyan ora ana bebaya kanggo nulari wong liya lan mung. Apik banget yen sampeyan duwe kesempatan lan kesempatan nggunakake obat sing dibayar minangka obat utama. Dadi sampeyan bakal bisa nyedhiyakake lokalisasi bebaya sing efektif. Lan, kanthi cara kasebut, negara meksa sampeyan nggawe moncong mung ing papan konsentrasi sosial lan umume ing wilayah dhewe. Dadi mung aja ngunjungi, sampeyan ora butuh banget, sampeyan ora butuh negara. Nanging diskusi sing ora ana gunane. Aku mikir sampeyan bener ing akeh babagan utawa malah ing kabeh. Mung kanggo aku. Lan ora apa-apa.
                      4. +1
                        20 2021 Juni
                        Quote: lengan
                        Aku kabeh kanggo individualisme.

                        Nanging dudu aku. Aku kanggo akal sehat. Analisis kahanan karo coronovirus ngandhani aku, wong sing duwe pendhidhikan ilmu alam sing luwih dhuwur meh Soviet, manawa iki minangka histeria kanthi sistematis.

                        Quote: lengan
                        Apik banget yen sampeyan duwe kesempatan lan kesempatan nggunakake obat sing dibayar minangka obat utama.

                        Aku seneng nggunakake obat gratis, amarga sing mbayar larang banget. Nanging, sayangé, obat gratis ilang kanthi cepet lan, kanthi mangkono, ing wektu prosedur kasebut. Lan supaya pasien tansah dadi sehat nganti mati. ngguyu

                        Quote: lengan
                        Lan, kanthi cara kasebut, negara meksa sampeyan nggawe moncong mung ing papan konsentrasi sosial lan umume ing wilayah dhewe. Dadi mung aja ngunjungi, sampeyan ora butuh banget, sampeyan ora butuh negara.

                        negara wis sinau kanggo bisa mbatalake cukup uga. konsentrasi sosial saiki utamané ing toko lan transportasi umum. Nanging kasunyatan sing gampang nambah kedadeyan ing musim panas nuduhake manawa virus kasebut ana ing salawas-lawase. Akeh kasus infeksi maneh kanggo wong-wong sing wis lara nuduhake yen vaksinasi ora bakal mbantu kita akeh, kaya vaksinasi nglawan influenza. Mulane, topeng ora ana gunane, vaksin kasebut ana gunane, nanging ora bakal ngrampungake masalah kasebut. Siji-sijine perkara sing menehi makna kanggo topeng yaiku kudu mbalekake dhuwit sing digunakake kanggo tuku produksi topeng dening pamrentah Moskow. Suwe-suwe, dheweke bakal mandheg ngomong babagan coronavirus lan bakal ditindakake ing seri orvi. Flu bali, hipertensi, kanker lan perawatan rutin.
                        Quote: lengan
                        Aku mikir sampeyan bener ing akeh babagan utawa malah ing kabeh. Mung kanggo aku. Lan ora apa-apa.

                        Secara objektif, penilaianku nerangake akeh fakta lan hubungane. lan ora kanggo awake dhewe, nanging amarga ana ing kasunyatan. Lan ora apa-apa.

                        Quote: lengan
                        Nanging diskusi sing ora ana gunane

                        Ya.
                        Nanging sampeyan kudu mimpin, supaya wong-wong sing isih tetep akal sehat weruh sing padha ora piyambak. mandheg
                      5. 0
                        20 2021 Juni
                        Endi mlebumu? Aku uga pengin dadi penganut Gréja Mung Pendapat sing Bener. Kanggo kula, apa sing kedadeyan cukup nggambarake anane ancaman nyata lan katergantungan saka kecerobohan manungsa babagan peralatan keamanan lan ukuran dupa epidemi. Loro kene lan watara. Lan conto Swedia lan liyane "tambang alam kakebalan" ana uga. Minangka kanggo recouping biaya, sampeyan ana ing titik. Mesthine, sing, miturut "akal sehat", nandur modal ing kana bakal nyoba. Kasunyatan bilih negara kita "ora diundang" kanggo "konspirasi" iki dibayangke mung ing feverishness kronologis perjuangan. Wangun kasebut mung rampung rampung ing donya lan karo kita. Nanging, langkah apa wae bisa diakoni ora ana gunane lan malah mbebayani. Dheweke ora XNUMX%. Lan kasunyatan manawa dheweke entuk manfaat saka pandemi kasebut minangka aksioma. Kajaba iku, nyebar ing babagan ekonomi lan politik lan aspek liyane, mula kita ora bakal ngerti babagan iki. Nanging amarga sampeyan duwe pendhidhikan Soviet sing cocog banget, luwih-luwih, sampeyan ngerti cara saka brosur babagan pertahanan sipil (ing babagan kontrol anti-epidemi) tanpa masalah (mesthi, lampu, wangun liya ing RRC, lan ing Eropa "kanthi luwih kenthel." Nanging umume, kita teka ing konfrontasi sabanjure: apa arep nyuntikake vaksin, gumantung saka virus sing wis kabukten, keruwetan perawatan (lan ing konteks ekonomi kanggo negara sing padha, conto perawatan individu lan biaya sing "anti-insurance" ing AS dipeksa lan ora), gumantung ing ineffectiveness saka langkah-langkah sing dijupuk lan gumantung ing kabeh sing saiki ngowahi watara ing ruang info... Utawa ora nyuntikake lan menehi motivasi kanthi kasunyatan yen "iki histeria."
                      6. +1
                        20 2021 Juni
                        Quote: lengan
                        Endi mlebumu?

                        VI Lenin Materialisme lan empirio-kritik.

                        Dene liyane, ing ngendi wae aku setuju, ing ngendi wae aku ora setuju.
                        Langkah-langkah kita, mesthi, ora tanpa makna ing tahap wiwitan, nalika kita isih ngurutake apa sing kudu diadhepi. Nanging mesin iki ossified, iku dadi sampurna cetha sing ora ana specialists ing layanan cocog, mung pejabat goyang kanggo panggonan. Mung pensiunan, Onishchenko, contone, njupuk posisi cukup. Rospotrebnadzor saiki nyebabake mung nistha ing aku, dheweke ora ngyakinake lan pengecut. Nggoleki langkah-langkah sing ditindakake lan mbandhingake apa sing kedadeyan ing China, aku duwe asosiasi sing terus-terusan - mabur baleni, mung pucet banget.

                        Apa nyuntikake vaksin? Sampeyan kudu yen sampeyan pengin entuk proyek sing dibayar kanthi apik. Ing kasusku, kaya ngono. Aku ora ngerti babagan negara, nanging kanggo wong, tegese vaksin kasebut padha karo tembakan flu. Probabilistik, ora luwih. Virus mutasi lan bakal terus.
                        Aku ora mbantah sapa wae, nanging iki kudu dadi pilihan pribadi kanggo kabeh wong.
                      7. 0
                        20 2021 Juni
                        Aku setuju babagan pilihan. Nanging, kaya penilaian dina pisanan pandemi. Ana, mesthi, sampeyan bisa tansah golek bantahan mbenerake apa iki supaya, lan deleng minimalake tanggung jawab saka "pensiun". Nanging ing umum iku.
                6. -1
                  17 2021 Juni
                  Fasis khas.
                  1. 0
                    17 2021 Juni
                    Kutipan saka: peter1v
                    Fasis khas.

                    ana akeh iki, Bandera
                7. +4
                  17 2021 Juni
                  Kutipan saka astepanov
                  Ana sing bakal ujar: "Iki masalah pribadi kanggo kabeh wong - kanggo divaksinasi utawa mati, nanging sampeyan wis dicangkok - lan meneng ing gombal, apa sampeyan peduli?" Wong liya bakal ngomong babagan vaksinasi massal, utawa manawa "mahkota" digawa khusus saka mburi bukit, utawa ora ana virus lan dheweke mriksa telapak tangan saben dina liwat kaca tingal lan durung weruh virus. .
                  Inggih, ayo ngomong yen spekulasi babagan chipping ora bisa dirembug - ing negara kita, meh kabeh populasi wis suwe dicelupake liwat Ujian Negara Bersatu lan ndeleng kothak zombie. Bloggers lan tik toker anyar uga wis nyumbang kanggo smoothing convolutions. Nanging aku mangu-mangu manawa vaksinasi minangka urusan pribadi.
                  Sasi dina sing ora kerja, sing (paling ora ing Moskow) ditambahake seminggu maneh, wolung persen saka penghasilan nasional taunan. Tambahake biaya pusat covid, sing kudu dibuwang nalika (lan yen) epidemi rampung. Iki minangka biaya kanggo nambani atusan ewu pasien ing rumah sakit. Miturut cara, perawatan siji pasien COVID-200 biaya 5 rubel. Kanthi XNUMX yuta kasus, yen mung siji saka lima sing dirawat ing rumah sakit, jumlahe rong atus milyar rubel. Lan iki minangka dhuwit sing bisa digunakake kanggo proyek sosial lan inovatif.
                  Lan pira kerugian sing bakal digandhengake karo transisi menyang "karya jarak jauh" ing universitas lan sekolah, kanthi pendhidhikan sing ringkih, pira wong sing bakal mati amarga kasunyatane operasi sing direncanakake ditundha, pira wong sing ilang kerja - iki tetep dadi diétung.
                  Ing Israel, vaksinasi wis dadi wajib - lan ing kana epidemi wis rampung. Kanthi kita, karet bakal mbentang nganti wong sing divaksinasi pisanan ilang kakebalan, banjur kabeh bakal diwiwiti maneh. Sapa sing butuh, kajaba perusahaan farmasi?
                  Nanging ana masalah liyane. Kemungkinan mutasi mbebayani sebanding karo jumlah operator virus. Lan cepet utawa mengko mutasi kuwi bound kanggo kelakon. Apa kudu tetep inkubator iki, utawa kudu dibanting bebarengan liwat vaksinasi wajib?
                  Ing USSR, ora ana wabah infeksi mbebayani sajrone pirang-pirang dekade - amarga kabeh wong wis divaksinasi wiwit lair kanthi cara sing direncanakake. Iki carane campak, poliomielitis, lan cacar bisa dikalahake. Ing Ukraina, "demokrasi" lan penolakan vaksinasi wajib wis nyebabake wabah campak - nanging nganti saiki Gusti Allah wis welas asih marang kita. Nanging grafting dissidence dadi luwih lan liyane impudent, supaya cangkir iki ora liwat kita.
                  Apa, sejatine, apa sing ditindakake para panguwasa kanthi kabijakan ompong kasebut? Wedi demonstrasi massal? Nanging koyone wis sinau carane menehi hasil karo wong-wong mau, lan meh ora bisa nyana protes khusus babagan vaksinasi - iki, sawise kabeh, ora nesu ing nyolong massive saka pejabat.
                  Utawa apa sampeyan ngrancang kabeh kanggo pirang-pirang taun, ing tandha iki, nglawan protes ing dalan? Utawa iku kabeh omong kosong?
                  Aku ora ngerti apa sing dikarepake para panguwasa, nanging aku ngerti apa sing bakal daklakoni.

                  1. Aku bakal ngenalake paspor covid sing mbebasake wong sing divaksinasi nganggo moncong sing sengit.
                  2. Bakal ngenalake perawatan mbayar (ing program lengkap!) kanggo covid kanggo wong sing ora duwe kontraindikasi kanggo vaksinasi.
                  3. Wong-wong sing durung divaksinasi ing wektu sing ditemtokake, sanajan diundang - didenda tanpa mercilessly utawa malah diadili kanthi ngetokake hukum sing cocok kanggo kasus iki.
                  4. Aku bakal ngilangi kabeh keuntungan sing ana gandhengane karo epidemi - kanggo kabeh wong, preduli saka status kekebalan.

                  Piye menurutmu?

                  Sampeyan kudu kerja ing Kremlin.
                  1. +5
                    17 2021 Juni
                    Mungkin wis bisa ...
                    1. +8
                      17 2021 Juni
                      Kutipan saka ximkim
                      Sampeyan kudu kerja ing Kremlin.

                      Kutipan: Gvardeetz77
                      Mungkin wis bisa ...


                      Utawa kangen.
                      Ing sawetoro wektu, dheweke aktif kanthi pangarep-arep supaya bisa digatekake lan diapresiasi.
                8. + 10
                  17 2021 Juni
                  Kutipan saka astepanov
                  Wong-wong sing durung divaksinasi ing wektu sing diwènèhaké, senadyan undhangan - didenda tanpa mercilessly utawa malah diadili kanthi nerbitake hukum sing cocok kanggo kasus iki.

                  Sampeyan, kaya penulis artikel, uga ngliwati masalah komplikasi.
                  Tambah liyane kanggo paragraf lan klausa tanggung jawab negara ing kasus komplikasi. Ayo negara njupuk dhukungan negara lengkap utawa mbayar ganti rugi sing gedhe banget kanggo wong sing ngalami komplikasi saka vaksinasi sing disetujoni negara. Utawa sanak-sedulure, yen asile fatal.

                  Banjur sampeyan njaluk maneh "game siji-sisi" - wong utang negara, lan negara ora utang apa-apa kanggo wong. Senajan ana ing pajak sing.
                9. +7
                  17 2021 Juni
                  Kutipan saka astepanov
                  Ana sing bakal ujar: "Iki masalah pribadi kanggo kabeh wong - kanggo divaksinasi utawa mati, nanging sampeyan wis dicangkok - lan meneng ing gombal, apa sampeyan peduli?" Wong liya bakal ngomong babagan vaksinasi massal, utawa manawa "mahkota" digawa khusus saka mburi bukit, utawa ora ana virus lan dheweke mriksa telapak tangan saben dina liwat kaca tingal lan durung weruh virus. .
                  Inggih, ayo ngomong yen spekulasi babagan chipping ora bisa dirembug - ing negara kita, meh kabeh populasi wis suwe dicelupake liwat Ujian Negara Bersatu lan ndeleng kothak zombie. Bloggers lan tik toker anyar uga wis nyumbang kanggo smoothing convolutions. Nanging aku mangu-mangu manawa vaksinasi minangka urusan pribadi.
                  Sasi dina sing ora kerja, sing (paling ora ing Moskow) ditambahake seminggu maneh, wolung persen saka penghasilan nasional taunan. Tambahake biaya pusat covid, sing kudu dibuwang nalika (lan yen) epidemi rampung. Iki minangka biaya kanggo nambani atusan ewu pasien ing rumah sakit. Miturut cara, perawatan siji pasien COVID-200 biaya 5 rubel. Kanthi XNUMX yuta kasus, yen mung siji saka lima sing dirawat ing rumah sakit, jumlahe rong atus milyar rubel. Lan iki minangka dhuwit sing bisa digunakake kanggo proyek sosial lan inovatif.
                  Lan pira kerugian sing bakal digandhengake karo transisi menyang "karya jarak jauh" ing universitas lan sekolah, kanthi pendhidhikan sing ringkih, pira wong sing bakal mati amarga kasunyatane operasi sing direncanakake ditundha, pira wong sing ilang kerja - iki tetep dadi diétung.
                  Ing Israel, vaksinasi wis dadi wajib - lan ing kana epidemi wis rampung. Kanthi kita, karet bakal mbentang nganti wong sing divaksinasi pisanan ilang kakebalan, banjur kabeh bakal diwiwiti maneh. Sapa sing butuh, kajaba perusahaan farmasi?
                  Nanging ana masalah liyane. Kemungkinan mutasi mbebayani sebanding karo jumlah operator virus. Lan cepet utawa mengko mutasi kuwi bound kanggo kelakon. Apa kudu tetep inkubator iki, utawa kudu dibanting bebarengan liwat vaksinasi wajib?
                  Ing USSR, ora ana wabah infeksi mbebayani sajrone pirang-pirang dekade - amarga kabeh wong wis divaksinasi wiwit lair kanthi cara sing direncanakake. Iki carane campak, poliomielitis, lan cacar bisa dikalahake. Ing Ukraina, "demokrasi" lan penolakan vaksinasi wajib wis nyebabake wabah campak - nanging nganti saiki Gusti Allah wis welas asih marang kita. Nanging grafting dissidence dadi luwih lan liyane impudent, supaya cangkir iki ora liwat kita.
                  Apa, sejatine, apa sing ditindakake para panguwasa kanthi kabijakan ompong kasebut? Wedi demonstrasi massal? Nanging koyone wis sinau carane menehi hasil karo wong-wong mau, lan meh ora bisa nyana protes khusus babagan vaksinasi - iki, sawise kabeh, ora nesu ing nyolong massive saka pejabat.
                  Utawa apa sampeyan ngrancang kabeh kanggo pirang-pirang taun, ing tandha iki, nglawan protes ing dalan? Utawa iku kabeh omong kosong?
                  Aku ora ngerti apa sing dikarepake para panguwasa, nanging aku ngerti apa sing bakal daklakoni.

                  1. Aku bakal ngenalake paspor covid sing mbebasake wong sing divaksinasi nganggo moncong sing sengit.
                  2. Bakal ngenalake perawatan mbayar (ing program lengkap!) kanggo covid kanggo wong sing ora duwe kontraindikasi kanggo vaksinasi.
                  3. Wong-wong sing durung divaksinasi ing wektu sing ditemtokake, sanajan diundang - didenda tanpa mercilessly utawa malah diadili kanthi ngetokake hukum sing cocok kanggo kasus iki.
                  4. Aku bakal ngilangi kabeh keuntungan sing ana gandhengane karo epidemi - kanggo kabeh wong, preduli saka status kekebalan.

                  Piye menurutmu?

                  Ora cukup loreng, ghettos lan kemah khusus.
                  Aku uga menehi saran supaya sampeyan hubungi dhokter, nanging ora ahli terapi (sanajan sampeyan uga bisa ndeleng dheweke, dheweke bakal ngarahake sampeyan yen perlu).
                  Lan aja lali njupuk haloperidol kaya sing diarahake.
                  Yen ana apa-apa, salamake Napoleon saka pendhapa 6!
                  :)))
                10. +4
                  17 2021 Juni
                  Bakal ngenalake paspor covid, mbebasake wong sing divaksinasi nganggo moncong sing sengit

                  Malah miturut pratelan resmi (ora dikonfirmasi dening statistik sing diverifikasi), efektifitas vaksin SPUTNIK-V kira-kira 91% (kaya sing kacathet ing wiwitan), lan pira sing disuntik dening "vaksin" sing ilang sifate amarga sifate. panyimpenan lan transportasi sing ora bener?
                  Bakal ngenalake perawatan sing dibayar (kanthi lengkap!) kanggo covid kanggo wong sing ora duwe kontraindikasi kanggo vaksinasi
                  Banjur mbatalake Konstitusi Federasi Rusia. "Federasi Rusia minangka negara sosial sing kawicaksanane ngarahake nggawe kahanan sing njamin urip sing layak lan pangembangan bebas saka wong" (Part 1, Artikel 7).
                  Wong-wong sing ora njupuk oyod ing wektu sing wis ditemtokake, sanajan diundang - didenda tanpa ampun utawa malah diadili kanthi nerbitake hukum sing cocog kanggo kasus iki.

                  EKSTRAK saka uji coba Nuremberg: "... Program aksi nglawan ... kalebu disenfranchisement, stigmatization, nyabut hak sipil lan hak properti, lan wong-wong iki ngalami kekerasan, pengasingan, perbudakan, kerja paksa, keluwen, pembunuhan lan pemusnahan massal..” hal 27;

                  "Kampanye Nazi iki ngobati mungsuh sing kejam nganti puncak ing perang karo Rusia. Minangka aturan, kabeh tawanan perang ditransfer saka kontrol tentara menyang daya Himmler lan SS (dokumen No. 059-PS). Ing Wetan, nepsu Jerman nyuwil lengkap. Perintah ditanggepi kanggo merek tawanan perang Rusia. Padha mati kaliren…” hal 109.
                  Aku bakal ngilangi kabeh mupangat sing ana gandhengane karo epidemi - kanggo kabeh wong, preduli saka status kekebalan
                  . Waca artikel maneh. 7 saka Konstitusi Federasi Rusia.
                11. +3
                  18 2021 Juni
                  Kutipan saka astepanov
                  1. Aku bakal ngenalake paspor covid sing mbebasake wong sing divaksinasi nganggo moncong sing sengit.
                  2. Bakal ngenalake perawatan mbayar (ing program lengkap!) kanggo covid kanggo wong sing ora duwe kontraindikasi kanggo vaksinasi.
                  3. Wong-wong sing durung divaksinasi ing wektu sing ditemtokake, sanajan diundang - didenda tanpa mercilessly utawa malah diadili kanthi ngetokake hukum sing cocok kanggo kasus iki.
                  4. Aku bakal ngilangi kabeh keuntungan sing ana gandhengane karo epidemi - kanggo kabeh wong, preduli saka status kekebalan.

                  Piye menurutmu?

                  Dadi sawetara sing kudu dipikirake. Kedaden aku duwe kanca lan kenalan dhokter. Kanca apikku taun kepungkur kerja karo pasien covid, dheweke (staf medis) dipriksa saben minggu ana penyakit kasebut lan lara ora ndemek kabeh, meh kabeh staf wis lara ing pungkasan musim panas kepungkur. lan sawetara kaping pindho, nanging ora. Aku bakal mbaleni maneh khusus kanggo sampeyan pungkasan mangsa panas pungkasan - lan sawetara kaping pindho. Mula pitakone, wong wis lara, tegese duwe kekebalan alami, logis, nanging lara kaping pindho. Amarga aku minangka wong awam sing lengkap babagan obat, aku nyimpulake dhewe yen lara kasebut mutasi utawa ora ana kekebalan sing stabil, lan saiki kita bakal urip kanthi infeksi iki kaya flu, puncak musiman lan resesi nganti kedadeyan. kanthi tamba. Nanging amarga virus kasebut pancen "undead", obat kasebut mung kekebalane dhewe. Apa diwenehi ing
                  Ing infèksi virus, iki gejala (njabut gejala) lan ndhukung (vitamin, antipiretik ing suhu dhuwur, etc.). Ya, ana uga vaksinasi (vaksin) sing, liwat introduksi, ngasilake respon imun.
                  Nanging ing kasus mutasi kanthi cepet, saben virus mutasi mbutuhake vaksin dhewe, kaya virus flu, kaya iki. Saiki, kita duwe sawetara jinis virus influenza saka A nganti D (dokter bakal mbenerake) lan yen sampeyan divaksinasi saka A, mula sampeyan ora bakal lara, yen sampeyan bisa ngira yen ana wabah musiman, nanging yen wabah musiman. punika B, banjur alas, welcome snot :), ora guess. Iku padha karo covid, iku apik yen mandheg ing sawetara mutasi, nanging yen ora.
                  "ps" Lan saiki iku pancene "akhtung", kancaku sing kerja ing rumah sakit, banjur kacang saka interns saiki 3,14ts lengkap ngandika apa padha sinau hbz nanging temenan ora medicine lan malah dina iki tembung kang dikonfirmasi dening kanca kapindho putriné. melu karya ilmiah babagan kedokteran lan dheweke uga kudu ngobrol karo siswa taun 5, rambute kebak 3,14c! Dadi wong lanang sinau ganja! USE iku kabeh kita!
                  Lan nuda, vaccinations, Aku prakara sejatine sifate individu. Yen wong pengin divaksinasi, yen ora gelem, iku urusane. Saka kanca-kanca sing lara, kabeh wis divaksinasi, sanajan meh kabeh dokter ngerti yen iki dudu jaminan 100 persen. Lan ana siji maneh, dheweke ora nandhang lara, nanging kanggo dheweke dadi argumentasi sing abot, uga, utawa conto negara Israel. Kanthi tembung, iki mesthi ngerti soko, banjur njaluk divaksinasi! :))) Lho, aku, ya, sapa ngerti, nalika lagi mikir :)
                12. 0
                  20 2021 Juni
                  Kutipan saka astepanov

                  Piye menurutmu?

                  Masalahe ora ana ing vaksinasi kaya ngono, nanging ora percaya karo tumindak para panguwasa. Sembarang agitasi aktif saka panguwasa kanggo masa depan cerah liyane katon minangka nyekel.
              4. + 12
                17 2021 Juni
                Lan piye wae aku wedi karo sing ora dingerteni

                Aku mungsuhmu ing meh kabeh counts, nanging isih aku ngormati posisi sampeyan ing akeh cara.
                Pracayaa, rasa wedi marang sing ora dingerteni ana ing saben wong.
                Iki minangka rasa alami.
                Nanging yen ora dikalahake, wong ora bakal mudhun saka wit lan ora mlebu guwa.
                Akibaté, padha punah nalika glasiasi.
                Lan sampeyan bener, cara sing paling alami kanggo ngatasi rasa wedi kuwi yaiku kepercayaan.
                Sampeyan ora ngandel marang panguwasa, nanging wong kaya sampeyan dhewe wis nggawe masalah iki dadi politik.
                Lan dheweke asline medis.
                Saranku kanggo sampeyan mbokmenawa bakal nylametake nyawamu.
                Aja ngrungokake pejabat, golek virologist utawa epidemiologist sing apik lan konsultasi. Ngilangi rasa wedi lan tindakake kaya sing dikandhakake. Dheweke bakal ngandhani sampeyan supaya ora divaksinasi, aja divaksinasi.
                1. + 10
                  17 2021 Juni
                  Sampeyan ngerti, aku saiki ngunjungi ahli jantung saben wulan. Saka wektu kanggo wektu dheweke ngirim kanggo donor getih. Nganti saiki, kita puas karo anané antibodi.
                  Lan aku ora wedi karo vaksinasi kaya ngono, nanging wong-wong sing telung taun kepungkur, kanthi siji pukulan saka ember excavator, mindhah aku saka kategori kelas menengah menyang kategori pengemis. Sapa sing ngerti bisnis apa sing ditindakake kanggo histeria covid.
                  1. +7
                    17 2021 Juni
                    Nganti saiki, kita puas karo anané antibodi.

                    Yen sampeyan dipercaya dhokter, lan menyang dhokter sing ora dipercaya iku bodho, lali babagan vaksin.
                    Aku mbaleni dhewe ing kabeh omong kosong iki (uga, kajaba kanggo kekacoan wajib kita) iku ndadekake kula duka sing wong sing ora ngerti apa-apa ngganggu specialists. Dadi, tindakake apa sing diomongake dokter lan ngarep-arep sing paling apik. Ngomong-ngomong, kancaku sing enom ngalami aritmia kanthi ancaman kanggo urip (aku lali jenenge) minangka komplikasi saka covid. Saiki pacemaker nyetel, lan sadurunge dheweke lunga menyang gunung.

                    Yen kita pindhah menyang rincian (uga, mung aku nyederhanakake), platform satelit dikembangake minangka sarana aplikasi nalika ora ana antibodi. Mulane, aku ora bakal revaccinate dheweke utawa aplikasi nalika ana antibodi alam. Vaksin saka Institut Chumakov luwih cocog ing kene
                2. +6
                  17 2021 Juni
                  Kisah nyata babagan sampeyan dhewe. Aku mutusake kanggo nyoba dhewe lan divaksinasi. Mung amarga penasaran. Ing April. Bosen maca wong-wong sing ndhukung utawa nglawan, aku mutusake kanggo ngrasakake dhewe) Sawise vaksinasi pisanan ing dina sabanjure - suhu 38,5, rasa lara banget ing awak, sensasi nyeri ing situs injeksi - kahanan nul, bojoku whinnied "Inggih, apa eksperimen?", Aku iki lying mudhun. Obat sing dakkarepake: 1 tab. parasetamol 1 tab. suprastin ing wayah esuk. 1 tab. parasetamol 1 tab. suprastin ing wayah sore. Ing dina sabanjure, aku rumangsa normal. Banjur 3-10 dina sabanjure suhu mundhak dadi 37,5, panggonan vaksinasi lara. Ing dina kaping 12-14, rasa mambu wis ilang. norma luwih. Sawise vaksinasi kaping pindho, dina sabanjure aku ndhudhuk kebon lan menehi tandha kasus iki nganggo 5 botol bir)) Lan iku. Ing mangsa ngarep, lan nganti saiki, ora ana owah-owahan ing awak. Sungu ora tuwuh, tuwuh rasa tresna marang Presiden lan EP ora nggatekake.
                  1. +7
                    17 2021 Juni
                    Kisah nyata babagan sampeyan dhewe.

                    Inggih, sampeyan minangka eksperimen. Sing paling sedhih yaiku eksperimen kasebut ora nuduhake apa-apa. Sampeyan mbokmenawa ora diajari carane nindakake eksperimen.
                    Mesthine kaya ngono.
                    1. Analisis antibodi M + G kuantitatif.
                    2. PCR.
                    3. dina sabanjure vaksinasi
                    4. yen suhu PCR tetep ing dina katelu
                    5. Sawise 6 minggu, tes antibodi kanggo protein c.

                    Nerangake kok dadi?
                    Lan kanthi cara kasebut, poin pertama lan kaping lima dianjurake banget kanggo saben wong sing peduli karo kesehatane.
                    1. 0
                      18 2021 Juni
                      Aku setuju) Ana kesalahan ing eksperimen. Aku digawe kanggo aku. Lan aku mikir 70 persen wong sing divaksinasi uga ora mikir babagan kemurnian eksperimen kasebut. Maneh babagan aku. Item 1: Tes M+G (rampung gratis ing kantor) sadurunge vaksinasi - negatif ing loro item kasebut. Item 2. Apa mbayar PCR ?? Ana dhuwit, tulung titik 5. Aku ngenteni asile.
                      PS PIKIR. Nalika ragu-ragu mutusake kanggo divaksinasi, kanggo wong-wong sing wis divaksinasi saiki, periode efektif vaksin bakal rampung. Nalika sampeyan mikir epik karo COVID bakal rampung ing kasus iki? (pitakonan retorika)
                      1. 0
                        18 2021 Juni
                        Item 2 bisa uga diilangi. Iki bener kanggo kontrol.
                        Saiki babagan asil poin 5.
                        Muga-muga sampeyan ora lulus tes standar kanggo M + G, nanging sing diarani tes pasca vaksinasi. (kaya "Kuantifikasi antibodi menyang domain RBD saka protein S1")

                        Miturut asil tes pisanan, sampeyan ora bakal ngerti apa sing ana ing sampeyan.
                        Mbandhingake asil saka rong tes kasebut bisa dingerteni.
                        Pilihan sing bisa:
                        - Sampeyan kena covid nalika ngunjungi klinik nalika vaksinasi utawa sanalika sawise (aku mikir yen iki kedadeyan); akeh banget wong sing ora beruntung kaya ngono.
                        - sampeyan duwe penyakit otoimun lan sampeyan ora perlu divaksinasi kabeh; sampeyan kudu ndeleng dhokter;
                        - Sampeyan duwe reaksi sing arang banget nanging diterangake menyang satelit; ora masalah, sampeyan bisa tenang;

                        Miturut cara, nalika aku njupuk ROOT, Aku kabeh 5 TCTerms, iku menarik. Aku lunga liwat rencana klasik - kabeh minangka Ginsburg ngandika. Wis setengah taun kepungkur utawa wis kelakon, wektune kanggo nindakake utawa nganalisa. Dina iki aku ngobrol karo ahli imunologi babagan virus anyar lan vaksinasi maneh.
                        Dianggep revaccination kudu ditindakake nalika antibodi mudhun ing ngisor telung referensi. Saiki, amarga galur anyar, dianjurake kanggo divaksinasi sadurunge - ing ngisor 4-5 referensi. Nanging, ora perlu divaksinasi maneh karo kanca. Gisburg ngomong entheng, nanging wong sing duwe gelar uga nganggep luwih apik tinimbang Chumakov .....
                      2. +1
                        18 2021 Juni
                        Halo. Aku ngenteni asil count antibodi. Reaksi sing dakgambarake (mbok menawa mung kejaba ilang mambu) uga kacathet ing 80% karyawanku - sing divaksinasi. Aku seneng analisis tembung. Aku nyathet sapa sing lara, sing divaksinasi. Sifat ala, gaya urip. Sing medeni yaiku para perokok nandhang COVID luwih gampang tinimbang sing ora ngrokok. Wanita sing duwe anak luwih gampang nandhang penyakit kasebut tinimbang wong sing ora ngrokok. Tanggepan wanita marang vaksin luwih ringkih. Aku ora ana hubungane karo obat. Mung kanyatan lan statistik.
                  2. +1
                    18 2021 Juni
                    Kutipan saka PROVINSI
                    Kisah nyata babagan sampeyan dhewe. Aku mutusake kanggo nyoba dhewe lan divaksinasi. Mung amarga penasaran.

                    Ya, urip tanpa eksperimen iku mboseni lan kusam. kapentingan, admired titik Gamelan lan mikir: "Lan aku, kaya eksentrik, cukur brengos saben dina? Saiki ayo ndandani wayahe iki!" Ora let suwe ngandika saka rampung. Inggih, sapa ngerti yen krim pasuryan iki pancen ora cocok kanggo pasuryan ... Umumé, ing pungkasan aku kudu "eksperimen" wis karo dhasar, amarga kabeh pasuryan, kajaba bathuk, ana ing titik ragged cilik. , kaya kucing-kucing nyuduk cakar wassat
                    1. +1
                      19 2021 Juni
                      Halo. Crita sampeyan nyebabake ngguyu lan lelembut. Kita kabeh tau nyoba lan nyoba (printer koran direndhem ing saltpeter lan lempitan dadi simpul kenceng sing ora luwih ala tinimbang bom asap)). Matur nuwun kanggo dhukungan)
              5. -8
                17 2021 Juni
                Aku ndhukung sampeyan. Aku setuju kanggo divaksinasi. Nanging ora "kanca" kita. Adhedhasar riset lan review homegrown, aku luwih seneng Johnson & Johnson. Ana sing ngomong ora patriotik? Nanging patriotisme saka covid, amarga sawetara alasan, ora mbantu.
                1. +9
                  17 2021 Juni
                  Quote: Pemimpin Redskins
                  Aku ndhukung sampeyan. Aku setuju kanggo divaksinasi. Nanging ora "kanca" kita. Adhedhasar riset lan review homegrown, aku luwih seneng Johnson & Johnson. Ana sing ngomong ora patriotik? Nanging patriotisme saka covid, amarga sawetara alasan, ora mbantu.

                  Ana rong karakter ing gema matzo. Felgenhauer lan Naryshkin. Saperangan manis iki piye wae nganakake survey ing antarane kumpule. Apa bakal padha inoculate. Pfizer kanggo 100 dolar Baku utawa satelit. Lan wedhus milih pfizer. Nanging iki isin .... Loro kanca sing ora pinter iki dhewe dadi kanca, sing diumumake kanthi bodho ing kaca ing jaringan sosial. Bisa dipriksa online. hi
                2. -5
                  17 2021 Juni
                  Quote: Pemimpin Redskins
                  Ana sing ngomong ora patriotik? Nanging patriotisme saka covid, amarga sawetara alasan, ora mbantu.

                  Patriot mung Sputnik! Perlu kanggo nyengkuyung produser domestik
                3. +3
                  17 2021 Juni
                  Aku setuju kanggo divaksinasi. Nanging ora "kanca" kita.

                  Inggih, nanem modernitas wis ing negara.
                  Aku njupuk oyod minangka kanca supaya ora ngenteni, ora njupuk risiko.
                  Lan ora metu saka patriotisme.
                  1. -3
                    17 2021 Juni
                    Kutipan saka: bk316
                    Aku njupuk oyod minangka kanca supaya ora ngenteni, ora njupuk risiko.

                    Banjur kenapa sampeyan butuh Modern? Ginzburg njamin kualitas ngguyu
                    1. +4
                      17 2021 Juni
                      Banjur kenapa sampeyan butuh Modern?

                      Aku durung butuh, aku bakal divaksinasi maneh ing setahun.
                      Iki minangka pimpinan Redskins, satelit ora munggah menyang getih ngguyu
              6. -2
                17 2021 Juni
                Kajaba iku, aku ora ngerti sebabe agitasi nekat.
                . Apa sing ora bisa dingerteni ing kene. Injeksi vaksin kaping pindho ing Moskow lan Wilayah Moskow, wong sing nglayani populasi, kudu diwenehake sadurunge 15-17 Agustus, sing tegese ing 19 September (pemilihan ing Duma Negara) bakal ana kekebalan populasi (miturut wong sing percaya ing "vaksin paling apik ing donya").
                1. +1
                  20 2021 Juni
                  Kasunyatan 1: Suwene tumindak efektif vaksin yaiku 9-10 wulan.
                  Fakta 2: Covid iku.
                  Fakta 3: Nalika sampeyan mikir, wong-wong sing divaksinasi wis kadaluwarsa wektu efektif vaksin
                  Kasunyatan 4: Ora ana negara ing donya sing bakal ngidini punah sumber daya - wong.
                  1. 0
                    20 2021 Juni
                    kasunyatan 1. "Covid", kaya flu liyane lan macem-macem ana.
                    kasunyatan 2. Ambang epidemiologis kanggo covid durung ngluwihi ing Moskow utawa ing Wilayah Moskow.
                    kasunyatan 3 Mortalitas saka covid kurang saka 2-3%.
                    kasunyatan 4. Saben uwong ngerti sing, pisanan, vaksin wis persentasi tartamtu saka efektifitas (sanajan ing periode kurang saka 9 sasi), lan sareh, wis contraindications (asring fatal - kang aku ngerti manawa saka conto kancaku). , sing bubar lunga menyang donya liya sawise menehi vaksin satelit kapindho marang dheweke (kanker paru-paru, agresif lan ora bisa dioperasikake).
                    kasunyatan 5. Nalika ambang epidemiologis tekan, warga isih nduweni hak konstitusional kanggo nolak vaksinasi preventif (klausul 1, artikel 5 UU N 157-FZ), yaiku, vaksinasi sukarela sanajan ambang epidemiologis ngluwihi.
                    kasunyatan 6. Ing kasus penolakan WAJIB (kanggo profesi tartamtu) vaksinasi preventif, mung warga sing nindakake karya ing profesi kasebut ing Keputusan Pemerintah Federasi Rusia tanggal 15 Juli 1999 N 825 bisa dilereni soko tugas TEMPORARILY (lan ora mecat. ) saka karya.
                    kasunyatan 7. Yen negara (penjamin konstitusi) pancene pengin nglindhungi lan nylametake wargane (lan ora niru), kalebu saka infeksi koronavirus (2019-nCoV), tandha tambah utawa darurat diumumake kanthi cara sing diwenehake dening federal. hukum tanggal 21.12.1994/68/XNUMX N XNUMX-FZ, nanging banjur pemilihan kanggo Duma Negara kudu ditundha.
              7. 0
                19 2021 Juni
                Kutipan: Gardamir
                Kajaba iku, aku ora ngerti sebabe agitasi nekat.

                Ekonomi dhasar. Bandhingake biaya vaksinasi lan biaya perawatan. Malah ora ngetung kerugian saka gaji lara lan ora ana wong ing papan kerja.
            2. -4
              17 2021 Juni
              Lan aku kudu muter aman yen tingkat antibodi kurang banget.

              Kaping pisanan, nyerah alkohol, ngrusak vitamin ing awak, lan tanpa vitamin, nimbang yen sampeyan ora duwe kekebalan)))
              1. +3
                17 2021 Juni
                [/quote][quote=lucul]
                Lan aku kudu muter aman yen tingkat antibodi kurang banget.

                Kaping pisanan, nyerah alkohol, ngrusak vitamin ing awak, lan tanpa vitamin, nimbang yen sampeyan ora duwe kekebalan)))

                Lan yen sampeyan ngombe wiski karo jus jeruk? wassat
            3. AAG
              +3
              18 2021 Juni
              "... Maksudku dudu wong enom sing sehat sing nandhang lara lan sing duwe kekebalan, nanging sing duwe penyakit kronis ing ginjel, ati, jantung, paru-paru, lan liya-liyane. mikir kudu muter kanthi aman yen tingkat antibodi kurang banget ... "
              Penyakit ginjel lan ati dituduhake ing kontraindikasi kanggo vaksinasi kabeh papat vaksin Rusia.
          2. + 10
            17 2021 Juni
            Kutipan: Gardamir
            Mungkin sampeyan duwe pendidikan medis utawa sampeyan wis sinau kabeh rahasia alam semesta, sing yakin banget

            nggusah kanggo nolak vaksinasi?
            Apa sampeyan mikir manawa panguwasa bisa nyelehake sampeyan kanthi kedok vaksin?
            Cairan chipping?
            Obat sing durung dites? Apa sing durung dites, yen mayuta-yuta wong Rusia wis oyod lan rumangsa apik?
            A pacifier plasebo? Apa gunane duwe kekuwatan kanggo nindakake iki? Saking bosen, ta?
            1. +6
              17 2021 Juni
              nggusah kanggo nolak vaksinasi?
              Aku ora nelpon, nanging kok hysterical agitation kuwi. Apa sing bisa ditindakake? Malah ing pungkasan taun 1991, akeh sing ora ngerti yen Uni bakal dirusak. Ayo goleki. Aku ngerti siji bab sampeyan ora bisa njagong mudhun kanggo muter karo scammers.
              1. +2
                17 2021 Juni
                Mbalik ing pungkasan taun 1991, akeh sing ora ngerti yen Uni bakal dirusak

                Ora guess utawa ora pengin guess? "Kartu panuku" ing papan panggonan, kekurangan barang sing dibutuhake, utamane panganan, ora mbayar gaji ora ngandhani sapa wae? Utawa padha mung nempel sirah ing wedhi, ngarep-arep sing piye wae bakal mutusake masalah dhewe?
                Ayo goleki.

                Kepiye carane sampeyan nemtokake lan kapan?
                1. -2
                  17 2021 Juni
                  kertu panuku" ing panggonan panggonan,
                  Miturut cara, saiki padha nawakake padha ...
                  1. +7
                    17 2021 Juni
                    Kutipan: Gardamir
                    Miturut cara, saiki padha nawakake padha ...

                    Ing bab mung aku ketemu ing Internet iku padha arep introduce prangko pangan kanggo wong miskin. Nanging ora padha.
                  2. 0
                    17 2021 Juni
                    Ora mbayar upah wiwit ing Yeltsin, iki ora kedadeyan nalika perestroika.
                2. -3
                  17 2021 Juni
                  Ora guess utawa ora pengin guess?

                  Dadi akeh wong sing ora pengin.
                  Wis 20 taun luwih padha nyumerepi kupinge..nanging sepira cacahe wong kang pracaya isih ana ing pamarentahan iki..
                  1. +6
                    17 2021 Juni
                    Kutipan: Roman070280
                    Dadi akeh wong sing ora pengin.

                    Saiki uga, apa umume ora mbayar upah ing toko kaya bal muter?
                    1. +3
                      17 2021 Juni
                      Pitakonan aneh..
                      Apa hubungane pembayaran gaji karo janji babagan gaji rata-rata 2000 euro, lan apa rak toko sing macet karo mundhakaken umur pensiun lan pensiun pengemis ..

                      Bandhingan saka kategori - dadi apa yen ngapusi lan nyolong, parkir isih kebak mobil..))
                      1. -5
                        17 2021 Juni
                        Yaiku, kanggo sampeyan, kekurangan panganan ing toko lan total gaji sing ora dibayar kira-kira padha karo ngunggahake umur pensiun?
                        Sapa sing duwe pensiun pengemis? Veteran buruh? Utawa saka wong sing luwih seneng nampa gaji ing amplop?
                      2. +4
                        18 2021 Juni
                        Saben uwong, umume. Saliyane wakil, birokrat lan buruh kantor. Malah para perwira paling dhuwur saka Angkatan Bersenjata lan Kamentrian Dalam Negeri, saliyane kanggo rega urip modern, duwe pensiun sengsara. Pensiun saka pekerja keras ing USSR padha karo gaji rata-rata ing negara 100-120 rubel. Tegese, sawise mbajak utange, dheweke kanthi tenang ngunggahake putu lan ndhudhuk kasur. Lan yen GSS utawa cavalier lengkap Kamulyan, contone, Croesus ing umum. Gaji menteri, kanthi kabeh ngapusi lan maksimal, lan saiki sawetara direktur perusahaan negara mbayar limang lyam saben dina. Sing nggumunake, apa dheweke nganggo sungkawa lan nyerahake menyang kas utawa dheweke turu ing embrasure saben setengah jam? Mungkasi ngomong babagan rak-rak toko ing kene, ana ketimpangan sing nggegirisi ing negara kasebut lan eksploitasi buruh keras dening tukang kebon. Iki mung nullifies kabeh barang sampeyan.
                      3. 0
                        20 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Pensiun saka pekerja keras ing USSR padha karo gaji rata-rata ing negara 100-120 rubel.

                        Babagan pensiun petani kolektif 30-40 rubel. ngelingake?
                      4. +4
                        20 2021 Juni
                        Petani kolektif duwe peternakan tambahan kanthi pakan gratis saka peternakan kolektif. Lan sawetara babi diwenehi roti, murah banget. Banjur, hegemon minangka prolitator, lan luwih disenengi. Nanging ing peternakan negara, mertuaku, dheweke duwe gaji menteri amarga nandhang sangsara. Lan saka taun kanggo taun. A operator prasaja, ora malah driver gabungan, padha mbokmenawa wis loro iki. Jancok ing Uni sampeyan bakal nglampahi dhuwit kuwi. Sijine ruble tenaga kerja sing ora kena inflasi menyang buku tabungan, ora perlu pensiun.
                        Lan ing hucksters negara, scammers lan maling sing kerja, kang ora mangan.
                    2. +1
                      17 2021 Juni
                      Kayane aku akeh sing ora divaksinasi nuduhake kapercayan masarakat marang pamrentah lan obat-obatan.
              2. +6
                17 2021 Juni
                Ya, amarga akibat saka epidemi, ora kanggo sampeyan utawa kula pribadi, nanging kanggo kabeh wong (masyarakat) wis angel banget lan bakal luwih angel. Ora kanggo sebutno wong mati.
            2. + 12
              17 2021 Juni
              Sampeyan takon babagan pendidikan medis, aku duwe. Aku bakal nyoba nerangake pangerten babagan masalah non-vaksinasi dening populasi. Aku elinga banget (profesional disambungake karo iki) apa G ... mlaku ngubengi tlatah negara kita ing guise vaksin ing 90s. Sampah saka sak ndonya. Lan saben wektu ana sertifikat kontrol kualitas negara! Kita duwe wektu suwe kanggo nganalisa asil "nyenengake" kasebut. Contone, salah sawijining akibat jangka panjang saka vaksin tingkat rendah yaiku nyuda kesuburan. Pay manungsa waé kanggo carane akeh pasangan enom dipeksa kanggo nguripake kanggo IVF.
              Ketoke, wong wis ora lali bab iki lan ora duwe kapercayan ing badan negara ngatur wilayah iki.
              Ing wektu sing padha, aku dhewe (bebarengan karo kulawarga) njupuk root ing Sputnik. Aku duwe data sing cukup rinci babagan vaksin iki (aku ora bisa ngomong apa-apa babagan liyane). Vaksin kasebut apik banget. Basis bukti kanggo efektifitas ana ing tingkat dhuwur. Dene keamanan. Akeh reaksi salabetipun jangka pendek wis bisa diilangi, utamane manifestasi hemorrhagic, sing diprediksi dening proses teknologi kanggo entuk vaksin (tingkat pemurnian dhuwur). Pancen ora ana data babagan reaksi salabetipun jangka panjang. Nanging ana data kasebut kanggo vaksin liyane sing dikembangake adhedhasar vektor iki (virus sing digunakake minangka basis kanggo perakitan vaksin). Lan data kasebut nuduhake kemungkinan kurang saka kedadeyan reaksi salabetipun jangka panjang saka vaksin sing diteliti, lan ngidini kita prédhiksi sing padha kanggo Sputnik.
              Kayane aku kabeh masalah kasebut kudu dibeberke ing media, proses kontrol kualitas vaksin kudu dibahas kanthi rinci, lan bisa uga organisasi umum kudu melu. Tinimbang ... nambani wong kaya sapi. Lan vaksinasi wajib ing Moskow lan wilayah kasebut, misale jek, bakal dadi jerami pungkasan, wong bakal nolak. Sobyanin lan Rakova ing kene ngetung yen 3 yuta wong dadi kewajiban. Plus 1,5 wis oyod. Ya, 4,5 yuta ora malah setengah saka Muscovites ... Lan saiki liyane ora bakal metu saka prinsip.
              1. -1
                17 2021 Juni
                Kutipan saka codetalker
                Plus 1,5 wis oyod. Inggih, 4,5 yuta ora malah setengah saka Muscovites ... Lan saiki liyane ora bakal metu saka asas

                Dadi, dheweke bakal nggawe pecut liyane kanggo dheweke. Aku ngerti akeh pengusaha sing ngandhani karyawan - salah siji vaksinasi, utawa - metu saka gapura. Tulis kanthi biaya dhewe lan tetep ing omah. Iki minangka varian paling apik!
            3. +2
              17 2021 Juni
              Quote: Sidor Amenpodestovich
              Apa gunane duwe kekuwatan kanggo nindakake iki?

              Gawea kabijakan babagan iki! Ing negara sing pisanan nggawe vaksin nglawan covid, ora ana sing pengin divaksinasi. Apa isin!
            4. -2
              17 2021 Juni
              Apa sampeyan mikir manawa panguwasa bisa nyelehake sampeyan kanthi kedok vaksin?

              Ya, apa bocah-bocah wadon Afrika sing divaksinasi kanthi kedok vaksin flu? )))
          3. + 14
            17 2021 Juni
            Kutipan: Gardamir
            Mungkin sampeyan duwe pendhidhikan medis utawa sampeyan wis sinau kabeh rahasia alam semesta sing sampeyan kanthi yakin nelpon sing ora dingerteni

            Ing wilayah lor negara kita ana akeh kutha kanthi populasi 50-100 ewu wong sing urip saka produksi minyak lan gas. Ing kutha-kutha kasebut, ora ana sing nangis njaluk supaya warga divaksinasi covid. Nanging tanpa vaksin, gampang banget kelangan pakaryan. Mulane, ing kutha-kutha kasebut, tingkat vaksinasi mundhak nganti 70%. Saka komunikasi karo kepala dokter rumah sakit ing papan kasebut: operator covid teka ing wilayah kasebut. Iki dadi dikenal sawise rawat inap lan diagnosa. Brigade "covid" dikirim menyang titik ing ngendi wong lara "ditarik", sing nguji kabeh wong sing kontak. Asil: "sakit aktif" sing teka ora nggawe episentrum wabah covid ing lingkungan. Aku mikir sampeyan ora kudu dadi "spesialis penyakit infèksius profesional ing generasi kaping lima" kanggo ngerti iki. Nganalisa asil voting sadurunge artikel, sampeyan bakal ngerti yen ora vaksinasi sing gagal, nanging pangarep-arep kanggo kesadaran lan tanggung jawab sipil "wong sing tau maca." Video sing menarik nyebar ing TikTok kanthi gagasan "wong bodho ora nganggep awake dhewe bodho amarga dheweke bodho." Aku mikir yen ora ana gunane kanggo ngganggu rakyat. Sampeyan kudu menehi alternatif - vaksin utawa perawatan sing dibayar kanthi lengkap yen ana penyakit sing dicegah dening vaksin iki. Kabeh bakal tiba ing panggonane. Sawetara keputusan independen saka "individualis bangga" kanthi otak sing durung diwasa metu banget larang kanggo anggaran negara.
            1. +5
              17 2021 Juni
              pangarep-arep kanggo kesadaran
              Kita wis ora ono kanggo pindhah nalika kita disebut pangerten. Saiki sampeyan nelpon kanggo mbayar kesehatan.
              Miturut cara, apa inti saka totalitarianisme? Contone, mesthine ora mungkin aku bisa ngasingake awake dhewe. Nanging ancaman denda lan kabeh Moskow lenggah ing omah. Saiki dheweke uga didakwa kanthi sukarela kesusu kanggo divaksinasi. Yen ora, dheweke ora bakal diidini kerja. Aku bakal takon maneh. Yen wong wis lara, kenapa kudu divaksinasi?
              1. +5
                17 2021 Juni
                Kutipan: Gardamir
                Aku bakal takon maneh. Yen wong wis lara, kenapa kudu divaksinasi?

                Hmm... Sampeyan bisa ndeleng video saka tik-tok babagan sampeyan.... Otak ora? Sampeyan manggon karo Covid kanggo taun kapindho, nanging kaya sampeyan ana ing pulo sepi. Kekebalan dibentuk kanthi individu, kanggo wong sing luwih apik, kanggo wong sing luwih elek lan bisa tahan suwene nem sasi, utawa bisa uga 2 minggu sawise penyakit kasebut, ing kasus apa wae, kasus penyakit sing bola-bali sajrone 2 minggu - sasi ora langka. . Lan perlu kanggo divaksinasi, nanging mung liwat analisis kanggo titer antibodi.
                1. -3
                  17 2021 Juni
                  Lan sampeyan kudu grafted
                  Otak ora? Yen antibodi tahan rong minggu sawise lara, kenapa luwih suwe sawise vaksinasi? Aku mbaleni maneh kanggo utamane "pinter", vaksinasi minangka infeksi kanthi bentuk penyakit sing entheng, aku wis ngembangake antibodi sajrone telung dina lan mlaku-mlaku.
                  Miturut cara, dheweke biyen divaksinasi flu saben taun, saiki ora relevan?
                  1. +3
                    17 2021 Juni
                    Kutipan: Gardamir
                    Otak ora? Yen antibodi tahan rong minggu sawise lara, kenapa luwih suwe sawise vaksinasi?

                    Pancen ora... Obat ora duwe daya. Simpenan oksigen mung yen ngono, yen ora, asring wiwit mandheg)))
                    1. +1
                      17 2021 Juni
                      Pancen ora
                      nutupi kekurangane argumentasi kanthi anane humor.
                      1. 0
                        17 2021 Juni
                        Kutipan: Gardamir
                        nutupi kekurangane argumentasi kanthi anane humor.

                        Argumentasi bisa diwenehake marang wong-wong sing pengin ngrungokake lan ngrungokake, nanging sampeyan ora. Makna kabeh kiriman sampeyan yaiku vaksinasi iku ala lan ora ana gunane. Yen kanggo kabeh wektu kanggo topik iki sampeyan durung bisa, paling ora kanggo awake dhewe lan safety sampeyan, kanggo ngerti masalah vaksinasi marang covid ... pracaya kula, ora perlu kanggo pendidikan medical kene, kabeh wis nyatakake ing basa diakses, banjur ... Aku wis ngandika bab ora nggunakake ndhuwur, lan apa chattering ing komentar. ... Sputnik mbentuk kekebalan nganti 9 sasi. liyane ing sawetara padha. Dibandhingake karo vaksin flu lan cukup kanggo urip ing mangsa adhem.
                      2. -5
                        17 2021 Juni
                        Ngomong babagan boltology, saka ngendi sampeyan entuk data babagan 9 wulan?
                  2. +6
                    17 2021 Juni
                    Kutipan: Gardamir
                    Lan sampeyan kudu grafted
                    Aku mbaleni maneh kanggo utamane "pinter", vaksinasi minangka infeksi kanthi bentuk penyakit sing entheng, aku wis ngembangake antibodi sajrone telung dina lan mlaku-mlaku.

                    Iki mung siji jinis vaksin, vaksin uga bisa "nonaktif", kasusun saka patogen sing wis dipateni (paling alergen), banjur vaksin mung bisa ngemot antigen permukaan saka patogen (alergi minimal) iki sing diarani vaksin subunit. , lan siji opsi liyane - vaksin sing ngemot fragmen patogen sing rusak - vaksin pamisah (alergenisitas rata-rata)
                2. +1
                  17 2021 Juni
                  Miturut cara, tes antibodi dudu kontraindikasi kanggo vaksinasi. Ing geyrop, Amerika, dheweke mutusake iki lan nindakake tanpa analisa khusus kanggo saben wong.
                  1. AAG
                    +1
                    18 2021 Juni
                    Kutipan saka roket757
                    Miturut cara, tes antibodi dudu kontraindikasi kanggo vaksinasi. Ing geyrop, Amerika, dheweke mutusake iki lan nindakake tanpa analisa khusus kanggo saben wong.

                    Apa jumlah antibodi penting?
                    Kepiye babagan kontraindikasi medis liyane?
                    1. 0
                      18 2021 Juni
                      Kang, luwih khusus, mangga .... Aku bakal mbandhingaké karo dhaftar kronis lan langgeng sing sugih ing wong-wong ing saubengé, kerja ing cedhak, sing .... ora anak, Nanging, ngatur kanggo "entuk" iki lan iku.
                      Dadi, mung siji "penyakit" teka .... omong kosong dhewe !!! Sing mesthi wae, penyakit kasebut kronis, meh ora ilang. Perawatan angel.
                      Oh ya, jumlah antibodi .... sing penting, sampeyan bisa ngenteni nganti penurunan diwiwiti, nanging ing pirang-pirang papan, dheweke mutusake ora repot karo tes tambahan ... tabungan langsung, nanging seneng / kudu ngetung dhuwit .
                      Miturut cara, dina iki "sing dipilih" mbusak meh kabeh watesan lan miwiti urip normal .... 70% sing divaksinasi!!! Kabeh wis diwasa ... ora ana roti jahe, ONLY WHIP! Udakara telung lusin sing kena infeksi / lara saben dina, TANPA MASKER!
              2. -6
                17 2021 Juni
                Kutipan: Gardamir
                Yen wong wis lara, kenapa kudu divaksinasi?

                Vaksin dirancang kanggo nyegah galur "utama" covid, lan kita duwe basa Inggris lan India. Kualitas/efektivitas vaksin kita diragukan. Pranyata sampeyan lan "panguwasa telu" ora nglawan "macan", nanging nglawan "Armata".
                1. -1
                  17 2021 Juni
                  Kualitas/efektivitas vaksin kita diragukan.

                  Sampeyan ngerti banget yen pitakonan lagi ditliti lan jawaban ditampa in vitro: efisiensi 1.6 kaping kurang.
                  1. +1
                    17 2021 Juni
                    Kutipan saka: bk316
                    efficiency punika 1.6 kaping kurang.

                    WHO? Dadi ayo mbandhingake karo impor lan mbukak rahasia resmi. Kawulo cilik tansah nuwuhake goroh gedhe
                    1. +3
                      17 2021 Juni
                      WHO?

                      Efektivitas satelit (in vitro) marang galur India 1.6 kaping luwih murah tinimbang Wuhan. Wis jelas saiki?
                      1. 0
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk316
                        Efektivitas satelit (in vitro) marang galur India 1.4 kaping luwih murah tinimbang Wuhan. Apa iku cetha

                        Link, pliz, nanging ora saka Ginzburg
                      2. +7
                        17 2021 Juni
                        Link, pliz, nanging ora saka Ginzburg

                        Kepriye ora saka Ginzburg, yen riset ditindakake ing gamaleya. Inggih, kula saged ngirim saking wakilipun .... Nalika riset ora mung in vitro, bakal ana publikasi. Maneh, yen sampeyan nglamar hubungane karo komunitas medis, sampeyan kudu ngerti pesenan kasebut.
                      3. -3
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk316
                        Kepriye ora saka Ginzburg, yen riset ditindakake ing gamaleya.

                        Aku weruh, Lancet maneh
                    2. 0
                      20 2021 Juni
                      Kutipan saka Silvestr
                      WHO? Dadi ayo mbandhingake karo impor lan mbukak rahasia resmi. Kawulo cilik tansah nuwuhake goroh gedhe

                      Iki paling kamungkinan kok pedunung negara kita duwe sikap kuwi marang propaganda vaksinasi, banget serius lan akeh liwat 30 taun kepungkur, sing kuwasa wis mbuwang wong. Ora ana iman, mbokmenawa mung wedi. Kabeh iki sedih.
                2. +4
                  17 2021 Juni
                  Kutipan saka Silvestr
                  Vaksin dirancang kanggo nyegah galur "utama" saka covid,

                  Ya, sampeyan bener, nanging saka praktik ing Israel, Inggris, Afrika Selatan, Brasil, India lan malah asli Israel ditemokake lan vaksin Pfizer dilindhungi saka kabeh mutasi kasebut.
                3. +2
                  17 2021 Juni
                  Kutipan saka Silvestr
                  lan kita lumaku Inggris lan India.

                  Artikel anyar metu saka pabrikan Sputnik manawa vaksin kasebut uga bisa nglawan galur India.
                  1. -5
                    17 2021 Juni
                    Kutipan saka Hagen
                    saka pabrikan Sputnik manawa vaksin kasebut uga nglawan galur India.

                    Cara apa wae apik ing tangane penulis. Dheweke uga nulis soko ing pager, nanging pager tetep pager - njaluk sawetara info saka ahli independen
                  2. +4
                    17 2021 Juni
                    Kutipan saka Hagen
                    Artikel anyar metu saka pabrikan Sputnik manawa vaksin kasebut uga bisa nglawan galur India.

                    supaya dheweke mangsuli pitakon:
                    Jurnal ilmiah sing resmi Tanggal 12 Mei 2021, Lancet nerbitake artikel kapindho babagan vaksin Rusia Sputnik V.. Beda karo artikel sing sepisanan, sing anyar ora seneng banget. Ing dheweke panyipta vaksin dituduh, nerjemahake kabeh sing diomongake menyang basa sing gampang wong biasa, ngapusi data lan laporan uji klinis vaksin Rusia.. Sing takon kabeh sing dikandhakake para pencipta vaksin Sputnik V Rusia babagan nggawe.
                    "Selaras karo keprihatinan sadurunge babagan asil Fase 1/2 lan laporan asil interim Fase 3 sing kurang apik, kita ngajak peneliti kanggo sepisan maneh nggawe data sing adhedhasar analisis sing kasedhiya kanggo publik. Akses menyang protokol, amandemen lan cathetan pasien individu sing paling penting, kanggo klarifikasi lan diskusi mbukak kabeh masalah.
                    Endi jawabane? Bla bla saka Ginzburg lan sing.
                    1. +4
                      17 2021 Juni
                      Kutipan: Overlock
                      Endi jawabane? Bla bla saka Ginzburg lan sing.

                      Sadurungé, aku wis nulis babagan indikator praktis saka karya vaksin. Sampeyan ngomong - supaya dheweke mangsuli? Dadi sampeyan nulis marang dheweke. Apa sampeyan ndeleng Ginzburg nang endi wae? Kanggo dhuwit revolves watara masalah iki, Lancet bakal nulis mergo.
                      1. +2
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka Hagen
                        Kanggo dhuwit revolves watara masalah iki, Lancet bakal nulis mergo.

                        Dadi Ginzburg ora ngucapake tembung ing endi wae kanggo apa-apa! Apa rampasan ing jaran! lan Mimo!
                        Ayo dheweke njupuk lan mbantah Lancet, yen ora katon ala: yen perlu kanggo mindhah vaksin - ing kabeh papat menyang Lancet, kepiye Lancet duwe pitakon - "Aku dudu aku lan gubug dudu duweke. "
              3. + 11
                17 2021 Juni
                Ora negara sing ngidini sampeyan kerja, nanging bos, amarga ora ana sing pengin dikarantina. Iki losses.
                Rezim ngasingake diri ana ing endi wae, lan uga ing negara demokrasi, amarga demokrasi ora bisa ngidini hak pribadi kanggo ngrusak akeh wong.
                Inti saka totalitarianisme yaiku nalika negara nyusup menyang urip pribadi sampeyan lan ngatur kanthi hukum dhewe (sanksi kanggo ora duwe anak, amarga ora nikah sawise umur tartamtu, kanggo parasitisme, agama, lan liya-liyane).
                Yen sampeyan wis lara, pancen ora ana gunane kanggo divaksinasi.

                PS Napa pitakonan babagan totalitarianisme? Yen sampeyan pancene kasengsem, aku nyaranake maca paragraf sing cocog ing buku teks babagan Teori Negara lan Hukum. Yen sampeyan agitate lan uncalan misinformation, nyoba kanggo "rock" wong - maneh, ngerti teori, sampeyan bisa liyane competently teka iki.
                1. AAG
                  +2
                  18 2021 Juni
                  Quote: Pengacara sing wicaksana
                  Ora negara sing ngidini sampeyan kerja, nanging bos, amarga ora ana sing pengin dikarantina. Iki losses.
                  Rezim ngasingake diri ana ing endi wae, lan uga ing negara demokrasi, amarga demokrasi ora bisa ngidini hak pribadi kanggo ngrusak akeh wong.
                  Inti saka totalitarianisme yaiku nalika negara nyusup menyang urip pribadi sampeyan lan ngatur kanthi hukum dhewe (sanksi kanggo ora duwe anak, amarga ora nikah sawise umur tartamtu, kanggo parasitisme, agama, lan liya-liyane).
                  Yen sampeyan wis lara, pancen ora ana gunane kanggo divaksinasi.

                  PS Napa pitakonan babagan totalitarianisme? Yen sampeyan pancene kasengsem, aku nyaranake maca paragraf sing cocog ing buku teks babagan Teori Negara lan Hukum. Yen sampeyan agitate lan uncalan misinformation, nyoba kanggo "rock" wong - maneh, ngerti teori, sampeyan bisa liyane competently teka iki.

                  ... Iki kapitalisme ... (paling apik. Kita katon luwih cedhak karo neo-feodalisme).
                  Ing musim semi, amarga "pandemi", dheweke ora bisa kerja ... rong dina (!) Dheweke nyithak sertifikat sing dibutuhake kanggo kabeh wong ... Lan bos ora peduli yen taman kanak-kanak ora bisa digunakake, lan ora ana siji kanggo ninggalake anak. Sebagean, aku ngerti dheweke. Dheweke, direktur, pemilik, organizer sing pisanan lara.. Lan teka kerja ing rong minggu, sanalika bisa mlaku. Hasil? Udakara 40% karyawan nandhang lara kanthi tingkat keruwetan sing beda-beda (bisa uga luwih - entheng, utawa tanpa gejala).
                  Mbok menawa kudu dicritakake, kira-kira nem sasi sadurunge pengumuman resmi Covid-19, akeh wong sing lara sing ora bisa dingerteni ... sial ... radhang paru-paru dicathet ing kertu ... Mung ing klinik, dhokter, ahli terapi, entuk "cah wadon kanthi rambut ireng, mata sipit, sing ora ngerti basa Rusia kanthi apik (ora Buryat ... Irkutsk).
              4. +7
                17 2021 Juni
                Kutipan: Gardamir
                Saiki sampeyan nelpon kanggo mbayar kesehatan.

                A setengah bebener iku wangun saka goroh. Dakkandhani, kenging punapa sampeyan nganggep kula apa sing ora dakkandhakake? Aku ora nyengkuyung mbayar kanggo kesehatan. Aku njaluk tanggung jawab finansial kanggo wong-wong sing sengaja ora pengin ngurus kesehatan lan nyebabake biaya sing ora perlu kanggo anggaran negara. Apa sampeyan entuk bedane? Negara kasebut wis ngasilake obat kanthi dhuwit akeh, sampeyan ora nglirwakake keprihatinan iki, lara, nyebar infeksi ing sekitar sampeyan lan diobati kanthi biaya negara. Apa ora kakehan biaya kanggo gawe marem prilaku short-sighted Panjenengan? Maksudku ora persis sampeyan. Miturut "sampeyan" ing kasus iki tegese mungsuh prinsip vaksinasi.
                1. +2
                  17 2021 Juni
                  Babagan kesehatan pribadi warga, aku setuju karo sampeyan ing umum. Nanging kepiye para pejabat? Ana wong, ayo nyebat dheweke kanthi syarat Sobyanin, ujar ing wulan Desember yen ana rumah sakit akeh. Lan nem sasi mengko, ternyata ora cukup.
                  Nanging aku ora nglawan vaksinasi, per se. Aku nglawan posons saka Kremlin, sing ora ngeweruhi ing care saka wong. Lan saiki, kabeh dumadakan, padha tresna. Iki ora gampang.
                  1. +7
                    17 2021 Juni
                    Kutipan: Gardamir
                    Aku nglawan posons saka Kremlin, sing ora ngeweruhi ing care saka wong.

                    Wong lanang saka Kremlin, amarga prihatin babagan kesehatan masarakat, nyengkuyung lan ngembangake sistem sing ngasilake telung vaksin bermutu sing umume negara-negara ing jagad iki ora duwe. Sampeyan mung ora weruh apa sing ditindakake wong-wong ing Kremlin. Vaksin, uga kabeh teknologi dhuwur sing diprodhuksi negara kita saiki, ora bisa digawe kanthi cepet. Perlu pirang-pirang taun njaga lan ngembangake macem-macem kompetensi.
                    Kutipan: Gardamir
                    Ana wong, ayo nyebat dheweke kanthi syarat Sobyanin, ujar ing wulan Desember yen ana rumah sakit akeh. Lan nem sasi mengko, ternyata ora cukup.

                    Sampeyan duwe wabah infèksi dina iki. Sampeyan ora ngerti? Lan yen ing urip normal sampeyan butuh rata-rata 10 kasur (kondisi), banjur sajrone epidemi sampeyan butuh 000 kasur, lan ora prasaja, nanging kasedhiya karo kabeh gas medis lan peralatan medis liyane. Sampeyan mung ora bisa mbayangno pira biaya kanggo njaga 30 amben saka dana khusus kasebut. Iki dudu cot ing koridor apartemen komunal kanggo sampeyan ..... Iki akeh dhuwit. Sing, kaya sing sampeyan ngerteni, ora ana sing berlebihan ing negara kasebut. Lan kadhangkala mung sethithik sing dibutuhake.
                    1. 0
                      17 2021 Juni
                      Udakara telung vaksin. Simbah teka menyang dhokter lan ngomong yen dheweke wis ora cukup jinis karo mbah putri, nanging kanca-kanca ngomong sing wow. Dokter ngomong, supaya sampeyan ngomong, wow. Singkate, yen kabeh isolasi kasebut ora mandheg sanajan sawise rong taun, mula vaksin kasebut ora ana gunane.
                      Kanthi gati kanggo efisiensi pangopènan kasur. Iku uga jenis lelucon. Ora ana perang, kok tentara, ora kobongan, kok Kementrian Darurat. Lan yen sethitik liyane akeh, kanggo Occupy posisi dhuwur lan ora duwe rencana ing cilik saka angkara force majeure.
                      Nganti saiki, ora ana sing kepengin ngatasi kebakaran lan banjir taunan.
                      1. +2
                        17 2021 Juni
                        Kutipan: Gardamir
                        Ora ana perang, kok tentara, ora kobongan, kok Kementrian Darurat.

                        Sampeyan jelas ora ngerti manawa ana bedane antarane tentara masa damai lan tentara negara ing wektu khusus. Ora ana gunane wong njlentrehake perkara-perkara sing ora bisa dimangerteni, sing ora dikarepake.
              5. +2
                17 2021 Juni
                Miturut cara, apa inti saka totalitarianisme? Contone, mesthine ora mungkin aku bisa ngasingake awake dhewe. Nanging ancaman denda lan kabeh Moskow lenggah ing omah.

                Miturut kritéria kasebut, jagad iki meh totalitarian, malah sing paling demokratis, lan kita luwih bebas.
              6. -1
                18 2021 Juni
                Aku pengin divaksinasi, nanging kancaku mati dhewe sawise sing pertama (((. Aku ora bakal nindakake.
              7. 0
                20 2021 Juni
                Amarga, sawise kena infeksi iki, ora ana jaminan yen sampeyan ora bakal lara maneh lan dudu kasunyatan manawa kaping pindho bakal luwih gampang tinimbang sing pertama, nanging iki ora njamin vaksinasi. Ala, nanging iku.
            2. +4
              17 2021 Juni
              Kutipan saka Hagen
              Sawetara keputusan independen saka "individualis bangga" kanthi otak sing durung diwasa metu banget larang kanggo anggaran negara.

              Ora larang kaya njaga gerombolan pejabat maling. Mung ing construction saka dalan, kang ing taun sprawling ageng jumlah ngginakaken. "Optimasi" obat uga ora nambah kapercayan.
              1. -1
                17 2021 Juni
                Kutipan: Hyperion
                Ora larang kaya njaga gerombolan pejabat maling.

                "Ora ngono" kepiye carane? Iku bisa ing nomer? Nanging, sampeyan isih ngakoni kesalahane "keputusan" kasebut. Dadi apa sampeyan setuju yen negara kudu nuduhake kekarepane babagan "lemah" kasebut?
                1. +2
                  17 2021 Juni
                  Kutipan saka Hagen
                  Nanging, sampeyan isih ngakoni kesalahane "keputusan" kasebut.

                  Ora ana ilegal. Miturut UU No. 157FZ tanggal 17.09.1998 September 5, saben wong duwe hak kanggo nolak vaksinasi (Pasal 11), lan vaksinasi kanggo bocah cilik ditindakake mung kanthi idin saka wong tuwane (Pasal XNUMX).
                  Kutipan saka Hagen
                  Iku bisa ing nomer?

                  Butuh wektu suwe kanggo digali ... Aku bakal ngomong iki: histeria covid wis muncul relatif bubar, lan pejabat maling wis karo kita wiwit jaman biyen.
                  Kutipan saka Hagen
                  negara kudu nuduhake karsane

                  Negara wis luwih saka cukup bakal, nanging kalbu lan badhan kanggo populasi - neraka lan sethitik.
            3. +5
              17 2021 Juni
              "Sawetara pancasan independen saka" individualists bangga " karo otak banget metu banget larang kanggo budget negara."
              Ing topik iki, ing mratelakake panemume, dina iki Sergey Mikheev ngandika uga ing logika wesi:
              "Wong sing luwih enom, sing digedhekake ing paradigma Barat, dheweke mikir kaya mangkene:" Apa sing dakkarepake, aku mbalik maneh. Apa sing tiba ing sirahku bener. "Nanging apa sampeyan ora mulang wong enom kanggo 30 taun? kesenengan pribadiku , kebodohanku pribadi yaiku makna urip "? Dadi entuk. Dadi pangerten tradisional babagan kabecikan kolektif diganti. Nanging ing kahanan kritis sampeyan nguripake wong: "Ayo nuduhake tanggung jawab. "Lan apa wedi? Saka endi tanggung jawab iki?
              1. AAG
                +2
                18 2021 Juni
                Kutipan: Alexander123
                "Sawetara pancasan independen saka" individualists bangga " karo otak banget metu banget larang kanggo budget negara."
                Ing topik iki, ing mratelakake panemume, dina iki Sergey Mikheev ngandika uga ing logika wesi:
                "Wong sing luwih enom, sing digedhekake ing paradigma Barat, dheweke mikir kaya mangkene:" Apa sing dakkarepake, aku mbalik maneh. Apa sing tiba ing sirahku bener. "Nanging apa sampeyan ora mulang wong enom kanggo 30 taun? kesenengan pribadiku , kebodohanku pribadi yaiku makna urip "? Dadi entuk. Dadi pangerten tradisional babagan kabecikan kolektif diganti. Nanging ing kahanan kritis sampeyan nguripake wong: "Ayo nuduhake tanggung jawab. "Lan apa wedi? Saka endi tanggung jawab iki?

                Sampeyan kelalen nyebutake yen Mikheev, ing program sing padha, nyebutake bagean liyane saka populasi, sing luwih tuwa ... Aku ora dadi penganut Mikheev, sanajan aku ngurmati panemu kadhangkala mbantah "garis umum" )))). ..
                Dadi, cedhak karo teks kasebut, kanthi ringkes: generasi lawas bola-bali yakin manawa panjaluk panguwasa asring dadi ... paling ora ... negatif kanggo wong. Reaksi sing cocog!
                ... Ing tembung, hello kapitalisme! (Sanajan, IMHO, kita uga kikuk). Aku bakal nyoba kanggo mbenerake: telung minggu kepungkur angin liwati menyang kita. .
                TV digital! Telung kothak set-top diganti! Hang, buggy ... Lima (!) Antena. Kanthi analog, sepotong kabel cukup kanggo nampa saluran sing padha. Tanpa repot karo directivity lan gelombang dawa ...
                Bali menyang topik artikel: ya, jarene (wong sing kerja ing kana) rumah sakit penyakit infèksius kebak. Nanging wong ora percaya statistik, dheweke bias banget! mati amarga pneumonia, penyakit kronis ...
                Mula ora percaya, ora percaya, wedi.
          4. +7
            17 2021 Juni
            sampeyan wis sinau kabeh rahasia alam semesta sing sampeyan kanthi yakin nelpon menyang sing ora dingerteni

            Iku ora malah stupidity saka anti-vaxxers sing ndadekake aku duka ing kabeh iki. Pungkasane, kabodhoan massa sajrone 40 taun kepungkur minangka kasunyatan sing wis rampung lan kondhang. Aku nesu yen massa wong sing ora ngerti apa-apa ing masalah iki utawa kasebut (ora kudu vaksinasi) duwe keberanian kanggo ngumumake kanthi banter lan mbantah karo spesialis kanthi umpluk ing cangkeme. Ora let suwe aku bakal ngerti yen ahli matematika kaya sampeyan bakal ngandhani yen Pythagoras salah. am Nalika lagi nyoba kanggo pirembagan bab Einstein am
            Saiki ing inti

            Aku duwe tingkat antibodi sing luwih dhuwur, apa aku isih lunga?

            Apa tingkat tartamtu lan apa tes. Yen sampeyan ngirim asil analisis, aku bakal mangsuli pitakon rumit iki, kaya sing sampeyan pikirake. Nanging umume manawa dhokter lokal kudu mangsuli.
            1. +5
              17 2021 Juni
              Kutipan saka: bk316
              Aku nesu yen massa wong sing ora ngerti apa-apa ing masalah iki utawa kasebut (ora kudu vaksinasi) duwe keberanian kanggo ngumumake kanthi banter lan mbantah karo spesialis kanthi umpluk ing cangkeme.

              Aku ora mikir sampeyan kudu nesu babagan iki ... Iki mung cara kerjane jagad iki. Minangka B. Shaw ngandika, 2 persen wong mikir, 3 persen mikir apa padha mikir, lan 95 persen wong luwih seneng mati tinimbang mikir. Sampeyan ora nesu yen kadhemen ing mangsa lan panas ing mangsa panas, yen asu barks lan ora ngomong, apa?
              1. +6
                17 2021 Juni
                Iku mung cara donya dianggo.

                Ora, iki carane SAIKI. Malah 40 taun kepungkur, iku isin kanggo umum nindakake omong kosong, lan ana paribasan ing antarane wong-wong mau "menenga kanggo wong pinter." Inggih, spesialis ora kudu nanggepi sembarang omong kosong individu. Yen proses wis liwati tahapan ing 40 taun, bisa uga digulung maneh. Aku ora nglawan ajining dhiri sing ora cukup dhuwur, aku nglawan pengaruh ajining dhiri iki ing uripku. Lungguh lan mikir dhewe minangka Einstein mung SETEP.
                1. +4
                  17 2021 Juni
                  Kutipan saka: bk316
                  Malah 40 taun kepungkur iku isin kanggo umum nindakake omong kosong

                  40 taun kepungkur, kita ora bisa mbayangake manawa gampang banget online lan negesake awake dhewe kanthi nyebut presiden minangka tembung sing ala. Ora ana teknologi kaya ngono. Lan aku mikir yen akeh sing diprovokasi dening anonimitas ing jaringan. Ora preduli apa sing diomongake ing jaring saiki, tangga-tanggane lan sanak-sedulure ora bakal ngremehake dheweke lan nggawe dheweke isin. Jaman saiki wis beda. Lan sampeyan ora bisa nguripake maneh.
                  Kutipan saka: bk316
                  Aku ora nglawan ajining dhiri wong sing ora cukup, aku nglawan pengaruh ajining diri iki ing uripku.

                  Lan iki cukup sadurunge. Ing urip, ing umum, kaadilan minangka tamu langka.
                  1. +1
                    17 2021 Juni
                    Lan sampeyan ora bisa nguripake maneh.

                    Aku ora yakin censorship sadurunge Internet lan bakal sawise iku. Lan self-censorship minangka perkara sing ora gumantung saka Internet. Nanging, sampeyan bisa uga bener. Nanging ora ana sing ngalangi aku ngrampungake masalah iki sacara lokal, ing ukuran kulawarga kerja, umume lingkunganku ....
            2. +2
              17 2021 Juni
              Iku ora malah kabodhoan anti-vaxxers sing ndadekake aku duka ing kabeh iki.
              Ayo dadi titik Y. Aku ora anti-vaxxer. Aku wis yakin kanggo 30 taun sing demokrasi saiki, sing negara pinasthikanggo liberalisme. Mungkin aku ora bakal lunga. Aku ora nelpon sapa wae. Cukup nerangake yen sampeyan kudu nganakake konser, banjur bisa nindakake tanpa topeng. Lan ora preduli babagan telpon sampeyan supaya kabeh wong bakal nginfeksi kabeh wong.
              Sapa sing diarani ahli pertunjukan kasebut? Utawa apa sampeyan mikir yen ahli ginekologi wis ngerti babagan virus?
              Aku ora ngerti tes apa. pisanan padha njupuk kula ing rumah sakit Sklifosovsky. Apa sampeyan percaya karo dokter rumah sakit iki?
          5. +7
            17 2021 Juni
            Kanggo divaksinasi utawa ora? Iki prakara pribadi kanggo saben wong. Mayuta-yuta wong njaluk dijupuk flu. Piye menurutmu? Kanthi nyedhiyakake dhuwit gedhe kanggo ndhukung tingkat lair (ibukutha ibu, lan liya-liyane), apa negara pengin mateni populasi kanthi vaksin Covid, ing sisih liyane? Sampeyan kudu nganalisa informasi saka macem-macem sumber lan mikir. Saka aku bakal ngomong: perang informasi nyata nglawan vaksinasi lagi ana ing jaringan. Malah ana "putri saka petugas saka Crimea" - "Ibuku (adhine, pepadhamu, lan liya-liyane) kerja ing rumah sakit (omah bersalin, pusat klinis, lan liya-liyane) lan wedi divaksinasi, amarga ana informasi .. .. ......", URUSAN KOWE ORA LANGSUNG, SING JANCOK BAKAL NYULIT OPO SING ORA DUWE LAN PIKIR WONG?
            1. +3
              17 2021 Juni
              Miturut cara, iku amarga nembak flu kurang ajar iki aku ora njaluk vaksin kanggo aku. Nalika aku isih cilik, aku tansah nganggo (tanpa sukarela-wajib ing sekolah), saben wektu sawise iku aku turu kanggo minggu karo suhu alam bébas. Aku wis ora nindakake iku kanggo 10 taun wis, lan aku lara kanggo dangu (luwih saka 1 dina) karo suhu paling 2 kaping.
              Aku ora weruh alesan dhewe kanggo njupuk risiko nyekel perkara sing padha sawise vaksinasi sabanjure, dadi luwih becik ngenteni, yen negara rampung nutup vaksin wajib, mula ora ana sing isih ana, nanging saiki. , ora ana sing mewajibake aku - aku ora bakal nindakake.
              Lan sanajan aku manggon ing Moskow, negara ora maksa aku, perusahaan mutusake))))
              Covid isih ora campak, lsp.
          6. +3
            17 2021 Juni
            Sampeyan conto standar pindho. Kaping pisanan, sampeyan ora menehi tandha marang wong:
            Mungkin sampeyan duwe pendhidhikan medis utawa sampeyan wis sinau kabeh rahasia alam semesta sing sampeyan kanthi yakin nelpon sing ora dingerteni

            Banjur sampeyan dhewe ngomong:
            Lan piye wae aku wedi karo sing ora dingerteni, vaksinasi sing macet ing dhengkul.

            Sampeyan bakal nindakake uga kanggo njawab pitakonan sampeyan dhewe. Sampeyan nganggep pangembang vaksin Rusia, ilmuwan sing wis nyediakake urip kanggo iki, luwih bodho tinimbang awake dhewe, sing ngaku yen dheweke "buta ing dhengkul." Njawab pitakonan yen sampeyan wis digunakake kanggo njawab tembung: "Mungkin sampeyan duwe pendidikan medis utawa sampeyan wis sinau kabeh rahasia alam semesta sing sampeyan nelpon kanthi yakin menyang sing ora dingerteni?". "Wuta ing dhengkul" miturut pendapat sampeyan, vaksin, sing didaftarake luwih saka 65 negara kanthi populasi luwih saka 3 milyar wong? Sing wis suwe ngliwati kabeh riset lan tes sing dibutuhake miturut standar internasional, lan wis mbuktekake efektifitas ing praktik, ngidini ewonan wong sehat. Ing wektu sing padha, tanpa menehi kesempatan siji-sijine mungsuh kanggo nemokake cacat utawa ngatur gangguan media. Lan kabeh iki kanthi dominasi informasi lan politik lengkap mungsuh kita lan ora ana tekanan politik saka pihak kita - sanajan ing kahanan kaya ngono, ora ana sing bisa ngrusak vaksin kasebut. Sampeyan kanthi gampang ngerteni sekolah epidemiologi Rusia kanthi gampang, sing asale bali menyang jaman Empress Catherine II, "buta ing dhengkul", nanging sekolah Soviet tuwuh kanthi akar sing padha, ora ana sing diwiwiti saka awal. Mergane wong kaya kuwe, isih akeh sing lara, sayange, lan akeh sing mati, pikiren. Kesehatan kanggo sampeyan.
          7. 0
            18 2021 Juni
            Ing sing ora dingerteni? Apa pambungkus romantis kanggo selfishness. Jeneng sampeyan diarani sing ora dingerteni, kaya sing dakngerteni, saka "fame", ing ngendi, tanpa ngrungokake "agitator", sampeyan dudu operator potensial kanggo atusan wong sing manggon ing cedhak sampeyan, sampeyan nggawa virus apa wae kanthi entheng. gejala sing ngijini sampeyan kanggo ngisolasi dhewe ing wektu saka korban potensial, uga lan ndhuwur kabeh, sampeyan wis "ngerti" data ing potensial epidemiological saka virus, ing kontras kanggo sing nelpon sampeyan menyang dingerteni.
        3. 0
          19 2021 Juni
          Gerakan sing menarik)))) Sampeyan njaluk supaya divaksinasi, ing wektu sing padha ngremehake pamrentah, sing menehi vaksin, nambani lan ndhukung sabisane kanthi GRATIS. Sampeyan pancen "apik", salinan lengkap saka wong-wong sing nyalahake Vaksin ing saben langkah lan divaksinasi (vodka Putin, hawthorn, shmurdyak) ing baris pisanan. Iku misale jek sing konsep munafik ora banget menowo kanggo sampeyan?
      2. + 13
        17 2021 Juni
        Quote: Bashkirkhan
        Nanging ing USSR, wong-wong padha sadar, bank-bank padha daya saka TV.

        USSR wis ana 70 taun, lan bank-bank dikenani biaya paling setahun, utawa malah kurang. Ya, USSR wis mati. Nanging saiki charlottes kabeh loreng wis pegatan ora kanggo count, ngendi USSR karo Kashpirovsky lan Chumak.
      3. +3
        17 2021 Juni
        Quote: Bashkirkhan
        Pemilih sing ora percaya wis dadi (generasi USE).

        Ing Kuban, luwih saka 20% siswa kelas sanga ora lulus OGE ing matematika.

        Waca ing WWW.KUBAN.KP.RU: https://www.kuban.kp.ru/daily/27292/4430165/
        1. +1
          17 2021 Juni
          Kutipan saka vladimirvn

          Ing Kuban, luwih saka 20% siswa kelas sanga ora lulus OGE ing matematika.

          Dheweke ora nglilani aku nulis. Kene bajingan ngguyu
          1. +1
            17 2021 Juni
            Ora ana apa-apa, nalika njupuk maneh kabeh apik karo iki
            1. 0
              17 2021 Juni
              Ya ampun...eh, wenehi neng kutha. Yen ora, iku medeni kanggo mikir carane akeh tiktokers bisa tetep tanpa sertifikat
      4. + 11
        17 2021 Juni
        Quote: Bashkirkhan
        Pemilih sing ora percaya wis dadi (generasi USE). Nanging ing USSR, wong-wong padha sadar, bank-bank padha daya saka TV.

        Bank, ing konteks iki, ora ana hubungane. Ing USSR, kabeh populasi negara wis divaksinasi dawa ago, lan pancen sukarela. Kanggo siji alesan prasaja, ing USSR, akèh-akèhé saka populasi dipercaya pamaréntah. Saiki, mayoritas populasi ora percaya marang panguwasa, lan conto vaksinasi mung nuduhake tingkat kepercayaan iki. Yen pegawe negara ora kepeksa divaksinasi, lsp, jumlah sing divaksinasi bakal luwih sithik.
        1. 0
          17 2021 Juni
          Ing USSR, kabeh pedunung negara bakal wis divaksinasi dawa, lan pancen sukarela.
          Kira-kira taun 1984. Dheweke nggawe aku reseksi Mantoux, sampeyan ngerti, sayatan ing lengen. Lan aku ora duwe tumor. Aku bungah. sing sehat banget. Nanging dhokter pabrik ngandika. Ayo divaksinasi. Ora ana sing ngancam aku, dheweke ora meksa aku ngasingake awake dhewe. Nanging dheweke lunga lan wis biasa.
        2. + 20
          17 2021 Juni
          Kutipan saka: aleksejkabanets
          Ing USSR, kabeh populasi negara wis divaksinasi dawa ago, lan pancen sukarela.

          Ana bab kuwi - "iman ing negara." Banjur iku lan bisa dipercaya loro vaksin lan negara. Ora saiki.
          1. -2
            17 2021 Juni
            Kutipan saka Silvestr
            Banjur iku lan bisa dipercaya loro vaksin lan negara.

            Ayo kula ngelingake sampeyan, mung ing kasus, bab kapercayan "Banjur"...
            USSR 4 (papat !!!!) kaping mbuwang warga ing reformasi moneter
            Kasus vaksin kualitas kurang ing taun 1960-an lan 70-an uga dikenal ing komunitas medis.
          2. 0
            17 2021 Juni
            Aku setuju 100% !!!
      5. +2
        17 2021 Juni
        Pemilih sing ora percaya wis dadi


        Apa sampeyan pengin ngerti rating kepercayaan ing pamrentah negara? Ora perlu VCIOMs, Levadas, etc. Cukup katon ing persentasi sing divaksinasi! nglirik
        1. + 11
          17 2021 Juni
          Kutipan saka paul3390
          Apa sampeyan pengin ngerti rating kepercayaan ing pamrentah negara? Ora perlu VCIOMs, Levadas, etc. Cukup katon ing persentasi sing divaksinasi!

          Persis! Brake karo vaksinasi - bayangan saka kapercayan ing daya
          1. +2
            17 2021 Juni
            Hello Dear Sylvester. Aku lungguh ing bathhouse, karo bali menyang TV, aku ora nonton .., lan ana release warta, ngandika yen Putin wis divaksinasi, nanging ora mbukak vaksin sing persis .., apa iki nambah percaya diri..? Media iku goroh, dheweke bakal ngapusi nganti pungkasan, dheweke bakal ujar manawa Sputnik, amarga negara kasebut ditanam ing dheweke ...
        2. -7
          17 2021 Juni
          Kutipan saka paul3390
          rating kapercayan ing pamaréntahan negara? Ora perlu VTsIOMs, Levadas, etc. Cukup deleng persentase sing divaksinasi

          Iki minangka indikator tanggung jawab lengkap wong-wong sing nganggep awake dhewe luwih pinter tinimbang wong liya.
          Ing Eropa, wong-wong padha antri ing titik vaksinasi. Lan kita milih irung, "Ya, iki omong kosong. Aku ora lara. Lan aku ora bakal lara. Mbokmenawa ..." Statistik pemungutan suara ing wiwitan artikel kanthi sampurna nuduhake iki.
          Sampeyan perlu kanggo nyelehake dhuwit sing ora gelem divaksinasi ora langsung, supaya ora langsung - padha lara, perawatan ana ing biaya sampeyan.
          1. + 10
            17 2021 Juni
            Utawa Mungkin - kanggo wiwitan, kita bakal dipenjara wong-wong mau, thanks kanggo kegiatan ebullient kang wong ora dipercaya panguwasa malah kanggo Penny? Apa sing bakal disaranake? Cetha ngerti yen saka wong sing nggegirisi saka panguwasa, mung ana sing ala.
            1. -6
              17 2021 Juni
              Kutipan saka paul3390
              Utawa Mungkin - kanggo wiwitan kita bakal sijine sing, thanks kanggo kegiatan ebullient kang, wong wis ora pracaya ing panguwasa kanggo Penny? Apa sing bakal disaranake?

              Sampeyan duwe kantor jaksa dhewe, pengadilan dhewe lan IC dhewe. Miturut artikel apa sampeyan bakal diadili?
              Sampeyan pracaya marang ego dhewe, pribadi, tanpa dosa. Lan ora ana gunane ...
              1. +1
                17 2021 Juni
                Ora. Institusi kadhaptar dhewe - kasedhiya saka maling sing kuat. Kanthi kabeh akibat.

                Lan sing ora ana gunane yaiku otak para karakter, nganti saiki tenggelam kanggo kekuwatan kasebut.
          2. +4
            17 2021 Juni
            Kutipan saka: stalkerwalker
            Ing Eropa, wong-wong padha antri ing titik vaksinasi.

            Iku babagan vaksinasi.
            Kutipan saka: stalkerwalker
            Sampeyan perlu kanggo nyelehake dhuwit sing ora gelem divaksinasi ora langsung, supaya ora langsung - padha lara, perawatan ana ing biaya sampeyan.

            Apa bab pajak wong-wong iki? Sawise kabeh, dheweke wis mbayar, kalebu obat. Mulane, dheweke duwe hak kanggo perawatan medis.
            1. -4
              17 2021 Juni
              Kutipan: Overlock
              apa pajake wong-wong iki? Sawise kabeh, dheweke wis mbayar, kalebu obat. Mulane, padha duwe hak

              Carane pinter! Wis cemburu... lol
              Kepiye babagan panyebaran penyakit kanthi sengaja lan disengaja?
              Penolakan kanggo vaksinasi bisa dianggep minangka penolakan kanggo nambani.
              Kutipan: Overlock
              Kutipan saka: stalkerwalker
              Ing Eropa, wong-wong padha antri ing titik vaksinasi.

              Iku babagan vaksinasi.

              AstraZeneca
              Ora percaya marang Sputnik, utawa wong Rusia liyane, vaksin kasebut bakal dadi amben ing bangsal. Bisa uga tanpa ventilator.
              1. 0
                17 2021 Juni
                Kutipan saka: stalkerwalker
                Carane pinter! Wis cemburu...

                Kabeh miturut hukum
                Kutipan saka: stalkerwalker
                Kepiye babagan panyebaran penyakit kanthi sengaja lan disengaja?

                Apa sing diarani pasal KUHP? Apa buktine?
                Kutipan saka: stalkerwalker
                Penolakan kanggo vaksinasi bisa dianggep minangka penolakan kanggo nambani.

                Omong kosong!
                Kutipan saka Silvestr
                Kekarepanmu. Nglawan sampeyan:
                Konstitusi Federasi Rusia (Art. 22), Deklarasi Universal Hak Asasi Manungsa 10.12.1948 (Art. 3), Konvensi kanggo Perlindhungan Hak Asasi Manungsa lan Kebebasan Dasar 04.11.1950 (Part 1, Artikel 5), Hukum Federal saka 17.09.1998 No. 157-FZ "Ing Immunoprophylaxis of Infectious Diseases" (sabanjuré - Federal Law No. 157), Federal Law No. 21.11.2011-FZ saka 323 November 323 "Ing Dasar-Dasar Nglindhungi Kesehatan Warga ing Federasi Rusia" (sabanjuré - Hukum Federal No. 21.03.2014), Ordo Kamentrian Kesehatan Rusia tanggal 125 Maret XNUMX .XNUMX No. XNUMXn "Ing disetujoni tanggalan nasional vaksinasi pencegahan lan Tanggalan vaksinasi pencegahan miturut epidemi indikasi",

                Kutipan saka: stalkerwalker
                Ora percaya marang Sputnik, utawa wong Rusia liyane, vaksin kasebut bakal dadi amben ing bangsal. Bisa uga tanpa ventilator.

                Kepiye carane aku bisa percaya yen Lancet ora percaya?

                1. +2
                  17 2021 Juni
                  Kutipan: Overlock
                  Kepiye carane aku bisa percaya yen Lancet ora percaya?

                  Ingkang utama yaiku sampeyan duwe kepinginan lan kesehatan sing cukup kanggo pulih saka penyakit.
                  Lan supaya sanak-sedulurmu sing lara, padha cepet pulih.
                  Iman ora dadi pitakonan ...
                  Kutipan: Overlock
                  Omong kosong

                  Sikap kasebut marang wong liya sing nemtokake posisi moral lan etika para pembangkang Covid.
                  Sampeyan pengin wahing marang wong-wong sing ana ing sekitar sampeyan. Ing pangertèn harfiah lan figurative.
                  Tingkah laku amoral sampeyan dictated dening Wishlist sampeyan.
                  Mula, suwalike kekarepanmu, wong biyasa sing kepengin urip ayem tentrem kepengin wong-wong sing ora peduli karo masalah herd immunity kudu tanggung jawab. Ing wangun apa wae. Amarga padha mbebayani kanggo wong liya.
                2. +2
                  17 2021 Juni
                  Kepiye carane aku bisa percaya yen Lancet ora percaya?

                  Lan sampeyan bisa ngubungake, yen ora, aku ora nemokake artikel iki ing Lancet ora ketompo carane aku nggolèki.
                3. 0
                  20 2021 Juni
                  Kutipan: Overlock
                  yen Lancet ora pracaya?

                  Lan apa situs stateofthenation.co (ing gambar ngisor sampeyan duwe), lan iku related kanggo Lancet? Lan apa COVID VAX?
                  Lan siji liyane: apa sampeyan maca artikel ing asline? Dheweke bisa nerjemahake, yen ora kabeh wong ing basa Inggris ngerti ...
            2. AAG
              +2
              18 2021 Juni
              Kutipan: Overlock
              Kutipan saka: stalkerwalker
              Ing Eropa, wong-wong padha antri ing titik vaksinasi.

              Iku babagan vaksinasi.
              Kutipan saka: stalkerwalker
              Sampeyan perlu kanggo nyelehake dhuwit sing ora gelem divaksinasi ora langsung, supaya ora langsung - padha lara, perawatan ana ing biaya sampeyan.

              Apa bab pajak wong-wong iki? Sawise kabeh, dheweke wis mbayar, kalebu obat. Mulane, dheweke duwe hak kanggo perawatan medis.

              Lan dheweke wis percaya yen iki dhuwite. Lan kanggo layanan tambahan, lan biaya tambahan ... am
        3. -2
          17 2021 Juni
          Apa sampeyan pengin ngerti rating kepercayaan ing pamrentah negara? Ora perlu VCIOMs, Levadas, etc. Cukup katon ing persentasi sing divaksinasi!

          Sampeyan mbokmenawa bener.
          Pranyata rating kasebut > 58%.
          Babagan apa sing dakkandhakake bola-bali.
          1. +4
            17 2021 Juni
            Kutipan saka: bk316
            Sampeyan mbokmenawa bener.
            Pranyata rating kasebut > 58%.

            apa yen ing saindhenging negara?

            Ing endi 58%? Ayy?
      6. +2
        17 2021 Juni
        Umumé, kabeh aneh karo COVID-m iki! Salah siji China disalahake, utawa Amerika Serikat. "Diktator" China lan Korea Lor bisa mulihake tatanan, nanging "negara demokratis - ora. Kulon ora nyedhiyani statistik influenza, onkologi lan penyakit pra-COVID-mbebayani liyane. Punika salah siji saka kiriman sing diterjemahake ing Jerman. sisipan winates ):




      7. 0
        20 2021 Juni
        Saiki kita duwe makutha sing selektif. Contone, ora ana ing Crimea lan Wilayah Krasnodar. Nanging ana akeh ing Moscow lan St. Nanging ing musim gugur dheweke bakal ngganti papan) Wektu liburan bakal rampung, lan makutha bakal pindhah menyang kidul, supaya bisa ngomong kanggo mangsa))
    2. -20
      17 2021 Juni
      Kekirangan saka Rusia malah manifests dhewe ing iki - padha wedi injeksi, lagi nunggu wong liya kanggo divaksinasi kanggo kakebalan kolektif. Khataskrynichestvo ing tumindak, yaiku, ing inaction ngguyu
      Apa iku kasus wong Soviet sing ngalahake pageblug, polio, tipus, kolera kanthi aksi kolektif sing angel lan intransigence marang sing ora bisa didamaikan.
      Mula, pamrentah kudu ngilangi kabeh larangan - supaya padha mati. Sampeyan ndeleng, sing bener-bener aktif, sadar bakal slamet lan mimpin negara metu saka krisis. Ya, aku dhewe ngenteni antibodi mudhun lan aku bakal divaksinasi, kulawarga wis divaksinasi.
      1. + 14
        17 2021 Juni
        Quote: Sipil
        Kelemahane wong Rusia

        Quote: Sipil
        Hataskrainichestvo

        Quote: Sipil
        supaya padha mati. Sampeyan ndeleng, sing bener-bener aktif, sadar bakal slamet lan mimpin negara metu saka krisis.

        Apa sampeyan bisa menehi pitutur marang aku pira puluhan yuta wong Rusia, sing sampeyan sebutake, wis tiwas wiwit taun 1991? Aku ngerti yen sampeyan minangka panyengkuyung balapan murni, sing kalebu aktif lan sadar, lan mulane ndhukung pembantaian iki? Fasisme, bener?
        Lan apa sing bakal diarani balapan murni iki? ember? wong Putin?
        1. -14
          17 2021 Juni
          Apa sampeyan bisa menehi pitutur marang aku pira puluhan yuta wong Rusia, sing sampeyan sebutake, wis tiwas wiwit taun 1991? Aku ngerti yen sampeyan minangka panyengkuyung balapan murni, sing kalebu aktif lan sadar, lan mulane ndhukung pembantaian iki? Fasisme, bener?
          Lan apa sing bakal diarani balapan murni iki? ember? wong Putin?

          Aja ngomong pira wong sehat nonton ing TVcarane padha break USSR ing 1991? Amarga padha "wong cilik" и "politik iku bisnis kotor"? Lan kenapa aku kudu melas marang wong cilik nanging "resik" iki?
          ember? wong Putin?

          Iki paling ora kaya liyane ora ndhelikake pengecut.
          ndhukung pembantaian iki

          Apa sampeyan ngusulake vaksinasi paksa sing ora kuwat? Iki minangka alternatif kanggo punah ing umum.
          1. +7
            17 2021 Juni
            Amarga dheweke "wong cilik" lan "politik iku bisnis sing reged"?
            Aja ngapusi. Kudeta kaleksanan kanthi sampurna. Presiden sing kapilih kanthi sah menyang Belovezhskaya Pushcha. Nanging, persiapan kanggo iki terus nganti pirang-pirang taun.
            1. -10
              17 2021 Juni
              Kutipan: Gardamir
              Aja ngapusi. Kudeta kaleksanan kanthi sampurna. Presiden sing kapilih kanthi sah menyang Belovezhskaya Pushcha. Nanging, persiapan kanggo iki terus nganti pirang-pirang taun.

              Kebak conto nalika rakyat ora ngakoni kudeta lan bisa nglindhungi kepentingane - google. Kita uga duwe kesempatan bali ing taun 1993, nanging bocah-bocah yatim piatu lan petani sengsara maneh lungguh ing gubug ing pinggir. Ora ana wong ing saindhenging negara metu kanggo ndhukung Supreme Soviet.
              1. +6
                17 2021 Juni
                Kita uga duwe kesempatan bali ing taun 1993, nanging bocah-bocah yatim piatu lan petani sengsara maneh lungguh ing gubug ing pinggir. Ora ana wong ing saindhenging negara metu kanggo ndhukung Supreme Soviet.

                Ing taun 1991, presiden sing dipilih kanthi sah dikunci ing Foros. Diduga, kudeta kasebut diatur dening Komite Darurat Negara. Nanging presiden liyane sing dipilih kanthi sah dipasang tank lan "nylametake" Rusia. Kira-kira taun 1993 banjur padha uga ngomong babagan presiden sing dipilih kanthi sah lan Dewan Agung sing musuhan. Lha, kaya saiki, yen wong ora seneng, banjur anggota Departemen Luar Negeri. Aku mung nemokake sepuluh taun kepungkur ing getih apa Yeltsin klelep wong supaya tetep ing kuwasa. Lan saiki pamrentah iki njaluk supaya divaksinasi.
                1. -7
                  17 2021 Juni
                  Kutipan: Gardamir
                  Aku mung nemokake sepuluh taun kepungkur ing getih apa Yeltsin klelep wong supaya tetep ing kuwasa. Lan saiki pamrentah iki njaluk supaya divaksinasi.

                  Aku ngomong apa? Umumé, aku ora ngerti sebabe kanggo vaksinasi masyarakat unviable sing ngidini mockery kuwi dhewe.
              2. 0
                17 2021 Juni
                Apa sampeyan mung ngadeg karo senjata ing barricades ing 93? Sampeyan tansah apes karo wong! negara "- perang sipil. Ing Rusia, konflik interethnic flared munggah banjur. Saiki wis dadi sepi. Lan ora malah urutan gedhene. Liyane. Apa sampeyan ora duwe cukup getih?
          2. AAG
            +1
            18 2021 Juni
            Quote: Sipil
            Apa sampeyan bisa menehi pitutur marang aku pira puluhan yuta wong Rusia, sing sampeyan sebutake, wis tiwas wiwit taun 1991? Aku ngerti yen sampeyan minangka panyengkuyung balapan murni, sing kalebu aktif lan sadar, lan mulane ndhukung pembantaian iki? Fasisme, bener?
            Lan apa sing bakal diarani balapan murni iki? ember? wong Putin?

            Aja ngomong pira wong sehat nonton ing TVcarane padha break USSR ing 1991? Amarga padha "wong cilik" и "politik iku bisnis kotor"? Lan kenapa aku kudu melas marang wong cilik nanging "resik" iki?
            ember? wong Putin?

            Iki paling ora kaya liyane ora ndhelikake pengecut.
            ndhukung pembantaian iki

            Apa sampeyan ngusulake vaksinasi paksa sing ora kuwat? Iki minangka alternatif kanggo punah ing umum.

            "... Iki, paling ora kaya liyane, aja ndhelikake pengecut ... "
            Ya meh blak-blakan, sok malah pompoh-pompoh, rampog, kadang-kadang mbiyen, ngrampok negara, rakyate....((((
      2. +7
        17 2021 Juni
        Jernichestvo dadi hard banget, piye wae ora lucu.
        Nanging ing sisih liya, vaksin kasebut pancen dibutuhake, lan penulis pancen bener! Ing luwih saka rong abad vaksinasi wis ana, manungsa wis ngalahake akeh penyakit, wiwit cacar. Aku mung wis biasa karo komponen pisanan nganti saiki. Konsekuensi kasebut kaya mangkene: ing wayah sore suhu mundhak dadi 37,2, ing wayah sore dina sabanjure kabeh wis ilang. Tanggal 22 Juni aku bakal lunga lan divaksinasi karo komponen kapindho.

        Dadi, wong, aja wedi, ngenteni cuaca saka segara utawa nduduhake indifference sampeyan, golek vaksin! Mung sawetara Sterligov sing bisa percaya yen liwat vaksinasi ana "pemanfaatan" populasi. Kita pengin mbuwang - kabeh bisa ditindakake kanthi luwih murah. Delengen kepiye ing taun 90-an.
        1. +3
          17 2021 Juni
          Ing luwih saka rong abad vaksinasi wis ana, manungsa wis ngalahake akeh penyakit, wiwit cacar.
          Napa vaksinasi wong sing lara? Sawise kabeh, vaksinasi minangka versi penyakit sing entheng.
          1. +1
            17 2021 Juni
            Aku uga nandhang lara, mula aku lunga kanggo divaksinasi mung saiki, nalika ora ana antibodi sing isih ana. Lan sadurunge iku, uga ora cepet-cepet, nalika kakebalan alam.
            1. +1
              17 2021 Juni
              nalika antibodi ilang. A
              Suwene antibodi bakal disimpen sawise vaksinasi?
              1. +2
                17 2021 Juni
                Kutipan: Gardamir
                Suwene antibodi bakal disimpen sawise vaksinasi?

                Ora ana sing ngerti. Sawise "Epivac" ora ditemokake ing kabeh
              2. +2
                17 2021 Juni
                Count ing rong taun. Nanging ora kurang saka flu.

                Aku kudu nulis teks anyar, amarga aku ora maca pitakonan. Aku mutusake yen sampeyan takon babagan kekebalan sawise lara.
                1. -2
                  17 2021 Juni
                  Quote: Artyom Karagodin
                  Count ing rong taun. Nanging ora kurang saka flu.

                  nanging nganti saiki mung

                  Penulis vaksin duwe kalbu
                  1. 0
                    17 2021 Juni
                    Kutipan saka Silvestr
                    Penulis vaksin duwe kalbu

                    Banal, ora tanggung jawab lan ora duwe isin.
                    EpivacCorona wiwit divaksinasi mung ing musim semi iki. Vaksin iki ora kasedhiya ing kabeh wilayah ing negara.
                    Mula pitakon-
                    Sapa sing ngarang?
                    1. +6
                      17 2021 Juni
                      Kutipan saka: stalkerwalker
                      Sapa sing ngarang?

                      Direktur Jenderal Pusat Vektor Maksyutov lan Interfax
                  2. -5
                    17 2021 Juni
                    Penulis vaksin duwe kalbu

                    Kanggo sing, sampeyan ora duwe kalbu Sylvester.
                    Tulis dhisik
                    Sawise "Epivac" ora ditemokake ing kabeh

                    Banjur ing layar dhewe
                    Ing 3 lan 6 sasi, kita ndeteksi anané antibodi ing ALL sing divaksinasi


                    Ora isin?
                    1. +7
                      17 2021 Juni
                      Kutipan saka: bk316
                      Kanggo sing, sampeyan ora duwe kalbu Sylvester.

                      Beda karo kowe, aku duwe. Aku njaluk informasi saka macem-macem sumber.
                      Hati nuraniku ngidini aku kerja ing zona abang setahun kepungkur, nalika sampeyan lan nurani sampeyan lungguh ing dacha 100 km saka Moskow. Ing karya, 2 infèksi, lan sampeyan, conscientious?
                      1. -4
                        17 2021 Juni
                        Aku njaluk informasi saka macem-macem sumber.

                        Yaiku, sampeyan nyebutake paragraf pisanan saka rong paragraf berturut-turut minangka bukti, lan sing nomer loro minangka palsu. Kita muter kene kita ora muter kene kita mbungkus herring. Aku mbaleni, apa kowe ora isin?

                        Ing karya, 2 infèksi, lan sampeyan, conscientious?

                        Lan aku 100% divaksinasi ing kantor. STO Sylvester STO! Lan ing departemenku, minangka asil, ora ana wong sing kena infeksi ing kabeh wektu. Kabeh wong bali menyang kantor ing musim gugur.
                      2. +7
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk316
                        Yaiku, sampeyan nyebutake paragraf pisanan saka rong paragraf berturut-turut minangka bukti

                        Kepiye babagan layang saka sing divaksinasi Epivac menyang Kementerian Kesehatan babagan ora ana antibodi sawise vaksinasi?
                        Kutipan saka: bk316
                        sing kapindho iku palsu

                        Sampeyan ora pracaya Interfax? Banjur udan bakal mbantu sampeyan
                        Kutipan saka: bk316
                        Lan aku 100% divaksinasi ing kantor. STO Sylvester STO! Lan ing departemenku, minangka asil, ora ana wong sing kena infeksi ing kabeh wektu. Kabeh wong bali menyang kantor ing musim gugur.

                        Inggih rampung! Komunisme wis dibangun ing departemen kapisah, siji bisa meri. Kita duwe 20% divaksinasi lan ora ana sing lara. Paradoks
                      3. 0
                        17 2021 Juni
                        Sampeyan ora pracaya Interfax?

                        Saiki sampeyan bisa nulis apa wae
                        nanging padha ora nindakake iku, salah siji bukti utawa ora bukti, lan liwat tembung bukti-palsu ora kelakon.



                        Komunisme ing departemen kapisah dibangun

                        Kaya sing wis dingerteni kanthi bener, kabeh gumantung marang panguwasa (saka aku ing kasus iki).
                        Mula, aku nulis ing kene, mbok menawa ana wong sing ngerti lan krungu saka anti-vaxxer lan bakal ana departemen liyane karo komunisme.
                      4. -2
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk316
                        Saiki sampeyan bisa nulis apa wae
                        nanging padha ora nindakake iku, salah siji bukti utawa ora bukti, lan liwat tembung bukti-palsu ora kelakon.

                        Sawise kabeh, sampeyan minangka agen asing! Sampeyan ora maca pers kita lan sampeyan ora percaya
                      5. +1
                        17 2021 Juni
                        Sampeyan ora maca pers kita lan sampeyan ora percaya

                        Umumé, aku nyoba ora ngandelake pers utawa pers, yen mung publikasi ilmiah ....
                      6. +5
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk316
                        yen mung publikasi ilmiah ....

                        Utamane yen dheweke palsu? Lancent njaluk data ilmiah saka Gamaleya sawise layang babagan linden - ngendi data ilmiah iki?
                      7. +1
                        17 2021 Juni
                        Lancent njaluk data ilmiah saka Gamaleya sawise layang babagan lipe-

                        Enlighten apa jenis "layang bab linden"?
                      8. 0
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk316
                        Enlighten apa jenis "layang bab linden"?

                        Ana layang menyang Lancet babagan publikasi Gamaleya kanthi asil Sputnik. Iki ditulis dening ilmuwan ing industri. Sengketa lan keraguan ilmiah muncul. Lancet ngarahake surat Ginzburg. Wis 6 sasi utawa luwih ora ana respon. Nanging ing pers, jawaban kanggo kabeh. Dadi sapa sing kita percaya, Lancet utawa pers lan Ginzburg?
                      9. -3
                        17 2021 Juni
                        Iki ditulis dening ilmuwan ing industri.

                        Apa diterbitake ing Lancet?
                        Mangga bukti. Saiki aku ora maca layang saka ilmuwan saka industri, amarga aku mlebu akeh ing wektuku.
                      10. 0
                        17 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk316
                        Apa diterbitake ing Lancet?

                        Bisa master Nyuwun
                        https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)00899-0/fulltext
                      11. 0
                        21 2021 Juni
                        Inggih, punika ingkang kula waca, nanging wangsulanipun dipunparingi dinten.
                        https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)00894-1/fulltext
                      12. 0
                        18 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk316
                        Yaiku, sampeyan nyebutake paragraf pisanan saka rong paragraf berturut-turut minangka bukti, lan sing nomer loro minangka palsu. Kita muter kene kita ora muter kene kita mbungkus herring. Aku mbaleni, apa kowe ora isin?

                        Sampeyan ketoke ora maca kanthi teliti. Loro paragraf iki ora mbantah.
                      13. +1
                        18 2021 Juni
                        Kutipan saka Silvestr
                        Hati nuraniku ngidini aku kerja ing zona abang setahun kepungkur,

                        Bukti sing dikarepake, tanpa iki - blah, blah, blah ... Nanging, iki kaya biasane.))
                    2. 0
                      17 2021 Juni
                      Punika link kanggo Epivac, mriksa metu: https://novayagazeta.ru/articles/2021/06/03/operatsiia-e?fbclid=IwAR0NV71pImrgwfURWcknifq9srgqCJlY5x221f6yuC9YTxGblmYt-r
                  3. 0
                    17 2021 Juni
                    Pasien saya lulus antibodi 2 dina kepungkur, ana vaksinasi "sukarela" ing perusahaan minyak lan gas ing wulan Januari-Februari, asil wingi: antibodi 0
        2. +2
          17 2021 Juni
          Quote: Artyom Karagodin
          Nanging ing sisih liya, vaksin kasebut pancen dibutuhake, lan penulis pancen bener! Ing luwih saka rong abad vaksinasi wis ana, manungsa wis ngalahake akeh penyakit, wiwit cacar.

          Ora tau dadi dokter, nanging sing aku ngerti, cacar iku siji-sijine penyakit sing dikalahake kanthi vaksinasi.
          1. +6
            17 2021 Juni
            Polio, campak lan liya-liyane - ing dhaptar sing padha. Bener, mung ing negara-negara sing divaksinasi. Kita bisa ujar manawa penyakit kasebut ora ilang ing endi wae, uga cacar. Mung wong wis ora lara maneh.

            Miturut cara, ing USSR (aku ora ngelingi taun) cacar digawa saka India, supaya Moscow, ngendi wabah kacathet, tightly diblokir, lan kabeh pesawat sing njupuk saka ibukutha bali. Lan padha ora takon sapa arep divaksinasi utawa ora. Nanging ora ana epidemi, utawa wabah ing njaba dalan Lingkaran Moskow.
            1. +1
              17 2021 Juni
              Quote: Artyom Karagodin
              Kita bisa ujar manawa penyakit kasebut ora ilang ing endi wae, uga cacar.

              Cacar wis ilang, galur disimpen ing proteksi mung ing 2 negara - AS lan Rusia, penyakit liyane durung dikalahake amarga wong isih lara, sanajan vaksinasi kanggo sawetara virus pancen ora ana gunane.
              Umumé, nulis kanthi luwih tepat supaya ora ana pitakonan. hi
              1. +3
                17 2021 Juni
                Cacar wis ilang, galur disimpen ing pangayoman mung ing 2 negara AS lan Rusia

                Mung amarga ora ana infeksi manungsa nganti pirang-pirang taun, ora ateges ora bakal kedadeyan ing mangsa ngarep. Dadi karo cacar, aku ora bakal kesusu. Sanajan aku bakal bungah yen, saliyane loro galur sing ditunjuk, muck iki ora ana maneh ing jagad iki.

                Lan tho, matur nuwun kanggo komentar. Bener, nalika aku nulis komentar sadurunge, aku rumangsa kabeh wis jelas ing kana. Kaya biasane ngguyu
          2. +3
            17 2021 Juni
            Kutipan saka KKND
            Ora tau dadi dokter, nanging sing aku ngerti, cacar iku siji-sijine penyakit sing dikalahake kanthi vaksinasi.

            tetanus, difteri. poliomielitis
            1. +1
              17 2021 Juni
              Kutipan saka Silvestr
              tetanus, difteri

              Iki minangka penyakit sing disebabake dening bakteri, dudu virus. Ora kalah babar blas.
              Kutipan saka Silvestr
              poliomielitis

              Penyakit virus isih durung dikalahake.
              1. +3
                17 2021 Juni
                Kutipan saka KKND
                Iki minangka penyakit sing disebabake dening bakteri, dudu virus.

                iku ora penting! Sing penting liyane yaiku ora ana tetanus sawise vaksinasi ADS utawa DPT, sampeyan mung kudu nambah SA lan sampeyan urip lan sehat.
                1. 0
                  18 2021 Juni
                  Kutipan saka Silvestr
                  Iki minangka penyakit sing disebabake dening bakteri, dudu virus.

                  iku ora penting

                  Kanggo nangis! Doctor of All Kuyavia, Master of Sports, Major Chingachguk, Sylvester concurrently.))
            2. 0
              17 2021 Juni
              Kutipan saka Silvestr
              difteri. poliomielitis

              Padha ana preduli saka vaksinasi.
              1. 0
                17 2021 Juni
                Quote: biasa wae
                Padha ana preduli saka vaksinasi.

                Dadi tetanus urip. Pitakonan iku, sampeyan bisa nyekel! Tanpa ADS / DPT ing bocah cilik bisa, nanging ora mungkin kanggo wong sing divaksinasi. Padha karo difteri.
                1. +1
                  17 2021 Juni
                  Aku ora bakal mbantah, amarga ing perkara iki sampeyan, ketoke, luwih ngerti tinimbang aku.
                  Nanging pinten lan kepiye manungsa mbayar akibat saka vaksinasi? Apa sampeyan ora mikir yen ora kalebu akeh faktor seleksi alam, obat bakal ngasilake klien dhewe ing mangsa ngarep?

                  PS
                  Ya, aku, kaya akeh liyane, mesthine ora bakal urip nganti umur reproduksi yen ora kanggo obat modern.
                  1. +4
                    17 2021 Juni
                    Quote: biasa wae
                    ketoke luwih informed saka kula.
                    Nanging pinten lan kepiye manungsa mbayar akibat saka vaksinasi? Apa sampeyan ora mikir yen ora kalebu akeh faktor seleksi alam, obat bakal ngasilake klien dhewe ing mangsa ngarep?

                    Pitakonan penting banget. Miturut pendapatku, pangembangan vaksin wis ngluwihi akal - saiki wis ana vaksin kanggo penyakit apa wae. Iki overkill. Ana akeh efek vaksin sing padha lan nyoba meneng wae.
                    Aku dhewe dadi advokat kanggo nyuda vaksin. Sajrone umur dawa, dheweke wis divaksinasi karo kabeh bocah lan ora liya. Kahanan sing padha karo putriku, lan saiki karo putune. Matur nuwun Gusti, minimisasi iki ndadekake kita apik.
                    Manungsa wis nyabrang garis alesan karo vaksinasi lan ora liwati tanpa tilak
                    1. +2
                      17 2021 Juni
                      Kutipan saka Silvestr
                      Manungsa wis nyabrang garis alesan karo vaksinasi lan ora liwati tanpa tilak

                      ya apik ombenan
        3. +2
          17 2021 Juni
          Quote: Artyom Karagodin
          Dadi, wong, aja wedi, ngenteni cuaca saka segara utawa nduduhake indifference sampeyan, golek vaksin!

          Aja kampanye! Banjur sampeyan pengin miwiti kontra-propaganda. Vaksinasi minangka prakara pribadi lan sukarela.
          1. +4
            17 2021 Juni
            Aku mratelakake panemume, lan aku bakal ngomong apa sing perlu. Kaya sampeyan.
            1. +8
              17 2021 Juni
              Quote: Artyom Karagodin
              Aku mratelakake panemume, lan aku bakal ngomong apa sing perlu. Kaya sampeyan.

              Banjur entuk: wingi dheweke diakoni kanthi karusakan paru-paru 90% sing divaksinasi sadurunge karo minuman kita
              1. +6
                17 2021 Juni
                Aku ora biasa percaya karo perkara sing kaya ngono. Piye wae, kanthi referensi menyang kolonel FSB, wong ora bodho mbuktekake yen ing tengah Stavropol, ing situs bekas bioskop, Kadyrov bakal mbangun masjid. Rong taun kepungkur lan banyu mancur musik muncul ing kana. Sawisé iku, aku nyadari yen ana kumelun tanpa geni, apa maneh cukup kuwat lan caustic.

                Kapindho: ing Stavropol, ing 2010, ana serangan teroris, ana korban. Esuke ana desas-desus yen minibus wis dibuwang. Nalika aku ngomong sing saiki malah bisa ngomong bab liyane ing latar mburi wedi, siji warga wiwit manteb ing ati ngomong sing wong weruh balung saka GAZelle burned sawise bledosan. Banjur ternyata loro minibus rada tabrakan ing persimpangan dalan-dalan sing rame, lalu lintas dibentuk, lan minangka asil, desas-desus lair. Aku ana ing prapatan lan ora mirsani jejak jeblugan - dudu corong ing aspal, ora kaya ngono.

                Mbok menawa sampeyan ngomong sing bener, nanging ora ana cara kanggo verifikasi apa sing diomongake. Nuwun sewu. Kajaba iku, kasus iki (yen pancen kedadeyan) kudu dianalisis kanthi rinci - apa, kenapa lan kepiye.
                1. -2
                  17 2021 Juni
                  Quote: Artyom Karagodin
                  Aku ora biasa percaya karo perkara sing kaya ngono.

                  Ora perlu. Pracaya mripatmu - aku ndeleng. Aku percaya ing mripatku
              2. +4
                18 2021 Juni
                Kutipan saka Silvestr
                Banjur entuk: wingi dheweke diakoni kanthi karusakan paru-paru 90% sing divaksinasi sadurunge karo minuman kita

                Miturut cara, dudu kasunyatan manawa dheweke divaksinasi apa wae. Ing lingkunganku ana dokter sing wis nampa sertifikat vaksinasi liwat blat. Salah sijine lara banget, nanging ora ngakoni pemalsuan.
              3. +2
                18 2021 Juni
                Kutipan saka Silvestr
                Banjur entuk: wingi dheweke diakoni kanthi karusakan paru-paru 90% sing divaksinasi sadurunge karo minuman kita

                Iki minangka statement serius. Bukti lan data sing dikarepake (panggonan, pribadi sampeyan). Sawise kabeh, pranyata negara ngapusi warga kanthi sinis (paling ora saka tembung sampeyan ing kene). Iki minangka tugas kanggo kantor jaksa lan panitia investigasi. Nanging nalika iki statement sampeyan ing media iki, ora mambu banget penake tanpa basis bukti. Bukti ing studio!
        4. +4
          17 2021 Juni
          Aku wis mung dijupuk ROOT karo komponen pisanan supaya adoh

          Aku divaksinasi maneh ing Maret. Sing pertama mati kanthi bang, sawise sing kapindho - ing wayah wengi suhu 37.6 lan pecah kaya flu. Iku wis ilang ing wayah sore.
      3. +5
        17 2021 Juni
        wong Soviet
        ojo bingung peparinge Gusti karo endhog orak-arik. Dakkandhani pira milyar sing ditindakake kanggo syuting film anti-Soviet? Kaya film babagan perang, dadi ngidoni masa lalu. Lan saiki sampeyan malah nelpon memori Uni Soviet kanggo njaga covidhysteria.
        1. 0
          18 2021 Juni
          Kutipan: Gardamir
          Dakkandhani pira milyar sing ditindakake kanggo syuting film anti-Soviet?

          Miturut cara, babagan komunis, sing kanggo rakyat. Sawise kabeh, sampeyan ora bakal mbantah manawa Elbow saka Partai Komunis, ta? Video ngembangake cakrawala.))
      4. -9
        17 2021 Juni
        Quote: Sipil
        Mula, pamrentah kudu ngilangi kabeh larangan - supaya padha mati.

        Ing kene aku ora setuju. Wong sing kena infeksi ora bakal mati dhewe lan dhewekan. Dheweke bakal njupuk wong liya karo dheweke. Ana uga aspek ekonomi. Mulane, aku mikir sing perlu kanggo nambani. Nanging ing biaya. Dheweke diobati, properti kasebut didol kanggo mbayar utang menyang negara. Dhewe - ing asrama .... A rolas conto cukup kanggo mulang kutha ukuran rata-rata .... Loro-lorone manungsa lan efektif.
        1. +6
          17 2021 Juni
          [Kutipan] Dheweke nambani, properti kasebut didol kanggo mbayar utang menyang negara. Dhewe - menyang hostel .. / kutipan] Malah ana sing menehi tandha plus, nanging statement sampeyan kalebu kategori "sampeyan ora dijaluk nglairake"
          Panjenengan ora liyo ngrampok wong.
          1. -5
            17 2021 Juni
            Kutipan: Gardamir
            nanging statement sampeyan saka kategori "sampeyan ora dijaluk nglairake"

            Apa sampeyan nglairake ing panyuwunan wong? ngguyu Apa sampeyan wis nindakake kabecikan kanggo negara? Apa sampeyan bisa mbayar premi kanggo saben sanggama? Aku sampeyan mung ora ndeleng jumlah sing ora dipikirake dening sawetara warga negara. Aku wis suwe ngadhepi "tunggul" ing unit perawatan intensif. Sikil kasebut mboko sithik dicekak kaping pirang-pirang supaya dadi luwih cendhek tinimbang "bangga". Lan dheweke ngrokok 2-3 bungkus saben dina, lan terus ngrokok. Lan sawise dibuwang saka omah, dheweke isih ngombe lan ngombe, tanpa ana tandha-tandha nyoba perawatan ing rawat omah ... Aku mikir yen bakal adil, bebarengan karo tanggung jawab negara kanggo kesehatan rakyat, kanggo saben wong kudu tanggung jawab marang awake dhewe. Lan yen negara nandur modal dhuwit kita umum ing perawatan lan Nyegah saka warga tartamtu, banjur warga kudu njupuk pendekatan tanggung jawab kanggo njaga kesehatan. Lan yen warga wis nyebabake karusakan finansial kanggo masyarakat kanthi prilaku bodho, mula dheweke kudu menehi ganti rugi. Apa sampeyan ora setuju?
            1. +3
              17 2021 Juni
              Bonus kanggo sanggama dibayar. Mung ora kanggo kabeh wong, nanging sukses. Kanthi tembung liyane, sangu kanggo anak nomer loro, katelu.
              Dene tanggung jawabe warga. Yen wong ora kuwasa, dheweke dadi warga negara. Lan yen wong paling ora dadi kepala desa, mula dheweke ora duwe utang apa-apa marang sapa wae.
            2. 0
              17 2021 Juni
              Kutipan saka Hagen
              Apa sampeyan nglairake ing panyuwunan wong? Apa sampeyan wis nindakake kabecikan kanggo negara?

              Lan nalika negara nemtokke tax ing anak ing panjalukan kang?
              Pajak kanggo anak ora duwe anak ana ing USSR minangka "Tax on bachelors, single and small-family citizens" wiwit Nopember 1941 kanthi basis Keputusan Presidium Soviet Tertinggi USSR tanggal 21 November 1941 "Ing pajak ing bachelors, single and childless citizens of the USSR” lan Juli 8 1944 (bagean IV "On tax on the bachelors, single and small-family citizens of the USSR") kanthi tambahan lan owah-owahan sabanjure.
              Batal tanggal 1 Januari 1992 kanthi ambruk USSR.
              1. 0
                17 2021 Juni
                Kutipan: Overlock
                Ing USSR ana pajak kanggo anak

                Aku mbayar "pajak" kaya ngono ... Apa sampeyan mutusake kanggo ngelingi? Nalika dikenalake, ana wong liya, wektu lan tugas liyane.
                1. +2
                  17 2021 Juni
                  Kutipan saka Hagen
                  Napa sampeyan mutusake kanggo ngelingi dheweke?

                  Kajaba iku, negara ora peduli babagan proses angen-angen lan lair, nanging menehi paw marang bocah kasebut.
                  1. -2
                    17 2021 Juni
                    Kutipan: Overlock
                    Kasunyatane yen negara ora peduli babagan proses pembuahan lan lair

                    Apa sampeyan pengin konsepsi ditindakake kanthi bimbingan Presiden? ngguyu Babagan lair, deleng angka kematian bayi. Njupuk kapentingan ing carane anak disusupi saka 500 gram.
                    Kutipan: Overlock
                    nanging nempatno paw ing anak

                    Nanging tanpa iki, ora mungkin. Wong tuwa saiki tanpa pengawasan bakal ngrusak anak. Lan aku bakal ngomong yen negara kurang ngontrol proses pendidikan kulawarga anak.
                    1. 0
                      18 2021 Juni
                      Kutipan saka Hagen
                      Nanging tanpa iki, ora mungkin. Wong tuwa saiki tanpa pengawasan bakal ngrusak anak. Lan aku bakal ngomong yen negara kurang ngontrol proses pendidikan kulawarga anak.

                      Apa sampeyan ora ngurus? Kaya sing dakdeleng, saka komentar sawetara bocah enom babagan perdagangan bocah, babagan kulawarga asuh, meh siji mil. Muga-muga negara luwih njaga kesejahteraan warga. Awake dhewe bakal ngurusi pendidikan anak-anake. Ora ana apa-apa kanggo negara kanggo ngluwihi pseudopodia menyang kulawarga. Ayo dadi luwih apik kanggo nggawe bocah-bocah normal, lan ora 200 rubel. saben sasi.
                      1. +1
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka: aleksejkabanets
                        Apa sampeyan ora ngurus?

                        Minangka bagéan saka layanan, aku kudu dadi anggota "komisi kanggo n/l ..." lan duwe subdivisi kanggo n / l urusan bawahan kanggo kula. Aku wis cukup ndeleng iki "kita bakal ngurus dhéwé." Aku dudu panyengkuyung cara kerja Skandinavia ing arah iki, nanging njupuk tembungku, kita duwe akeh "wong tuwa" sing kudu ditindakake dening flogging umum utawa kaya ngono. Mula aja bungah-bungah karo "kita dhewe..." iki. Sapa wae bisa, lan wong ora bisa urip tanpa "pembalap kanthi insentif" dhewe.
                      2. 0
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka Hagen
                        Minangka bagéan saka layanan, aku kudu dadi anggota "Komisi N / L ...

                        Ing desaku, tanggane seberang, kulawarga gedhe, anak 9. Kanggo lima, ibu ora duwe hak wong tuwa, papat bocah prasekolah, manggon ing kulawarga. Putri mbarep lan bojone ngalahake konco sak kamar pungkasan ibu (bapak saka 3 anak pungkasan), patah tangan lan sikil. Ngombe saben dina, isih urip karo dheweke, ibu tunggal karo anak 3. Ora perbandingan sing apik, mesthine, nanging pesta asu banget ngeling-eling kabeh minuman keras saben dina iki, kanthi kabeh akibat. Kepiye negara nanggepi iki? Wangsulanku - ora, bocah-bocah digawa menyang rumah sakit, sawise 3 dina dheweke bali maneh. Iku kabeh reaksi, nanging amarga bocah-bocah kuwi ora dibutuhake ing kulawarga asuh. Sapa sing butuh bocah-bocah iki? Kulawarga liyane padha, mung omah-omah sing geger, alon-alon. Ora ana sing njupuk langkah apa wae, amarga ora ana sing butuh bocah-bocah sing ditindhes, isin, lan ora berkembang.
                        Aku uga duwe kulawarga gedhe, kabeh anak-anakku umur sekolah, amarga aku pancene ora puas karo kualitas pendidikan sekolah, sinau ing wangun pendidikan kulawarga. Wis rong taun aku perang karo Dinas Pendidikan amarga aku ora gelem njupuk ujian tengah semester tahunan. Iku arang banget ora trep kanggo aku njupuk, amarga anak-anakku ora sinau miturut program GEF lan aku ora diwajibake dening hukum. Nanging, sawetara komisi terus-terusan dikirim menyang aku, ditimbali menyang komisi urusan n / l. komisi. kanthi cara, padha ora rampung, njupuk menyang akun bantahanku, padha nundha, rong sasi kepungkur, nganti saiki ora ana layang utawa telpon saka kono. Yagene negara mlebu kulawarga, ngracun uripku, njupuk wektu, nanging ora njupuk langkah apa wae marang wong mabuk iki? Kok dadi selektif? Aku ora bisa mbayangno apa-apa kajaba komponen korupsi.
                      3. 0
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka: aleksejkabanets
                        Ing desaku, tanggane seberang, kulawarga gedhe, anak 9

                        Semono uga ing lakuku. Aku bakal ngomong saka memori sing iki biasane kasus banget angel ing piyambak, lan iku malah luwih angel kanggo mbuktekaken ing pengadilan perlu kanggo njupuk ngukur drastis. Kadhangkala mung 20-30 lembar meja fotografi saka adegan kedadean sing dilebokake ing materi kasus kanggo ngirim kabeh "pesona" urip saben dina saka "subyek" kasus kasebut. Iki minangka masalah serius sing mbutuhake "perawatan" pas wektune. Sayange, struktur negara wiwit urip nalika klompok asosial wis dibentuk. Mulane, aku percaya yen negara kudu ngembangake lan ngetrapake program patronase kulawarga ora luwih saka kelas 1 anak pisanan. Sing. iku perlu kanggo nimbang institusi "guru kelas" ora minangka beban tambahan kanggo 5 rubles, nanging minangka tingkat lengkap normal karo expansion saka fungsi ngawasi siswa, lan liwat wong-wong mau lan kulawargané, menehi kakuwasan cocok. .
                        Ing kene, aku mikir, negara durung rampung. Indikator iki minangka macem-macem konflik multilateral, sing pungkasan, antara liya, kanthi penembakan ing institusi pendidikan.
                        Aku ora bakal ngrembug conto homeschooling sampeyan, amarga diskusi mbutuhake kecemplung ing kabeh nuansa conto sampeyan, lan iki ora mungkin. Aku mung ngomong yen wong, kalebu wong "pendidikan", asring mikir ing stereotypes, lan wangun ngarep kita pendidikan ora soko khas. Saiki, mung udakara 0,06% bocah sing ana ing pendhidhikan kulawarga. Amarga padha curiga karo sampeyan. Kajaba iku, kudu dielingi yen, ing proses sinau ora miturut "program FSES", sampeyan ora ninggalake anak ing tingkat syarat standar pendidikan, banjur bakal, kanggo sijine iku. entheng, dadi angel banget kanggo anak kanggo pass OGE prentah isih lan USE. Aku ngerti sawetara conto "pendidikan kulawarga". Kabeh mau digandhengake karo indikasi medis. Lan aku ngerti carane angel iku kanggo njaluk menyang universitas, ora saben wong bisa kanggo njaluk minimal dibutuhake. Nanging, sepisan maneh aku bakal ngomong, aku ora ngrembug conto sampeyan.
                      4. -1
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka Hagen
                        Kajaba iku, kudu dielingake yen sampeyan ora ninggalake anak menyang tingkat syarat standar pendidikan ing proses sinau ora miturut "program FSES", ....

                        Aku ngerti apa sampeyan pengin ngomong, nanging ing kene pitakonan mung apa wong tuwa duwe cukup wektu luang. Standar pendidikan program GEF arang banget dibandhingake karo program sekolah Soviet. Kanggo kapentingan, sampeyan bisa mbandhingake 4 kelas aritmetika Pchelko-Polyak (sampeyan bisa ngundhuh ing Stalin Primer) karo matematika saiki, crita sing padha ing basa Rusia. Kita mulang mata pelajaran utama miturut buku pelajaran Soviet, luwih apik. Lan OGE - USE, minangka crita sing kapisah, ora ana hubungane karo kawruh dhasar dhasar lan kemampuan kanggo sinau kanthi mandiri. Ana cara khusus kanggo nyiapake OGE-USE.
                        Kutipan saka Hagen
                        Sayange, struktur negara wiwit urip nalika klompok asosial wis dibentuk. Mulane, aku percaya yen negara kudu ngembangake lan ngetrapake program patronase kulawarga ora luwih saka kelas 1 anak pisanan.

                        Categorically marang pendekatan kuwi, paling ing sistem negara saiki! Komponen korupsi banget kuwat. Aku dhewe ngerti kasus nalika bocah diwenehi kulawarga angkat sanajan sadurunge diadili, lan iki minangka sedulur saka hakim sing ngurus kasus kasebut. Kabeh masalah kasebut katon jelas ing bocah-bocah. TK lan SD, kene sampeyan bisa ndeleng kabeh masalah iki. Nanging, sampeyan bisa uga mbayangno apa sing kedadeyan saiki, paling ora ing propinsi. Pengangguran massal uga ora nggawe iklim sing nyenengake ing kulawarga. Kanthi sistem saiki, masalah iki ora bisa ditanggulangi. Sembarang usaha sing apik bakal dadi cara kanggo nyukupi pejabat tartamtu, sayangé. Kira-kira sepuluh taun kepungkur, bocah sing sehat, kanggo adopsi (ing guardianship) biaya kira-kira 90 ewu rubel.
                      5. 0
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka Hagen
                        Sing. iku perlu kanggo nimbang institusi "guru kelas" ora minangka beban tambahan kanggo 5 rubles, nanging minangka tingkat lengkap normal karo expansion saka fungsi ngawasi siswa, lan liwat wong-wong mau lan kulawargané, menehi kakuwasan cocok. .

                        Umume guru sekolah saiki ora bisa dipercaya kanggo njupuk ujian, lan sampeyan ujar manawa menehi wewenang kanggo mlebu kulawarga. Sampeyan ora kenal karo ekspresi kasebut, umum saiki: "Anak sampeyan ora duwe wektu ing subyek, aku nyaranake sampeyan ngubungi tutor," lan tutor, kanca, mangsuli kanthi cara sing padha. Kepriye yen guru diijini ngomong: "Aku menehi materi, lan anakmu nampa utawa ora, iki masalah sampeyan." Ing kahanan apa wae, sekolah ora dipasrahake karo fungsi kasebut saiki.
        2. +2
          17 2021 Juni
          Kutipan saka Hagen
          Mulane, aku mikir sing perlu kanggo nambani. Nanging ing biaya.
          Pakdhe, tagihan kanggo apa? Kabeh perawatanku kalebu kasunyatan manawa dhokter teka lan njupuk langganan saka aku kanggo mandhiri. Lan mekaten. Ya, dheweke njupuk tes maneh rong minggu sabanjure. Lan elinga: kita ora diobati kanthi gratis, saben wulan bagean saka gaji kita dijupuk kanggo perawatan sing bisa ditindakake.
          1. -1
            17 2021 Juni
            Kutipan saka: bk0010
            Lan elinga: kita ora diobati kanthi gratis, saben wulan bagean saka gaji kita dijupuk kanggo perawatan sing bisa ditindakake.

            Pira sampeyan mbayar pribadi? Elingi: majikan mbayar sampeyan ing kerangka perawatan medis kanthi jumlah asuransi medis wajib saka dana dhewe + anggaran negara. Yen sampeyan pengin mbuktekaken ngelawan - saiki document ing pengirangan dana saka jumlah accrued.
            1. +1
              18 2021 Juni
              Kutipan saka Hagen
              Elingi: majikan mbayar sampeyan ing kerangka perawatan medis kanthi jumlah asuransi medis wajib saka dana dhewe + anggaran negara.
              Elinga: Aku mbayar asuransi kesehatan wajib, majikan mung nransfer dhuwitku. Aku duwe gaji putih.
              Kutipan saka Hagen
              Yen sampeyan pengin mbuktekaken ngelawan - saiki document ing pengirangan dana saka jumlah accrued.
              Utawa Mungkin sampeyan isih duwe kunci kanggo apartemen ngendi dhuwit?
              1. -1
                18 2021 Juni
                Kutipan saka: bk0010
                elinga: Aku mbayar insurance medical wajib

                Kanggo miwiti frase nganggo tembung "Elinga", sampeyan kudu dadi ahli lan ngerti apa sing arep diomongake. Nanging sampeyan dudu spesialis. Aku ora butuh kuncimu. Apa sampeyan bisa ngomong ing endi ing slip gaji sampeyan ngandhani babagan potongan kanggo asuransi medis wajib? Kanggo gampang nguwasani topik kasebut, deleng Kode Pajak Federasi Rusia, 326-FZ "Ing Asuransi Medis Wajib ing Federasi Rusia". Kabeh wis ditulis ing kono.
                1. 0
                  18 2021 Juni
                  Apa sampeyan ngerti anane gaji putih, abu-abu lan ireng? Yen sampeyan bener, gaji abu-abu lan ireng ora bakal ana. Potongan kanggo pensiun lan obat-obatan dibayar kanthi tepat saka dhuwit karyawan, sanajan ora ngliwati tangane.
                  1. +2
                    19 2021 Juni
                    Kutipan saka: bk0010
                    Potongan kanggo pensiun lan obat-obatan dibayar kanthi tepat saka dhuwit karyawan, sanajan ora ngliwati tangane.

                    Iki mung pendapat sampeyan, ora adhedhasar kawruh babagan dokumen. Sanajan didhukung dening klompok wong sing padha buta huruf.
                    Kutipan saka: bk0010
                    Apa sampeyan ngerti anane gaji putih, abu-abu lan ireng?

                    Aku ngerti, aku wis ketemu .... Lan apa iki mbuktekaken? Ya, mung siji bab - pengusaha mbutuhake bathi saka perusahaan, lan marga saka iku kadhangkala bakal ngluwihi hukum. Mesthi, sampeyan bisa mbantah manawa miturut skema abu-abu, karyawan dibayar luwih akeh. Ya, ing kasus iki sampeyan bisa mbayar luwih. Nanging ora amarga pengusaha mutusake kanggo entuk manfaat kanggo karyawan, nanging mung supaya bisa milih pasukan kualitas paling apik ing pasar tenaga kerja lokal. Kanthi mengkono, dheweke ngambang apa sing ilang karyawan ing tabungan pensiun.
                    Nanging, pendapat sampeyan ora ana gunane. Sampeyan isih bakal nyewa yen sampeyan wareg karo nomer ing kolom "accrued". Lan ora ana papan kanggo jumlah kontribusi majikan kanggo dana sing beda-beda. Lan nalika pamrentah ngganti tarif kontribusi kasebut, sampeyan ora bakal ngerti, amarga ora dadi perhatian sampeyan.
                    1. 0
                      19 2021 Juni
                      Kutipan saka Hagen
                      Aku ngerti, aku wis ketemu .... Lan apa iki mbuktekaken?
                      Iki mbuktekake yen kontribusi sosial dibayar saka gaji karyawan. Asring padha menehi pilihan "gaji putih utawa gedhe, nanging abu-abu."
                      1. +1
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk0010
                        Iki mbuktekake yen kontribusi sosial dibayar saka gaji karyawan.

                        Gaji abu-abu, gumantung saka skala, asring dadi pelanggaran pidana, lan tansah nglanggar Kode Pajak Federasi Rusia. Sembarang pengusaha sing ngusulake skema abu-abu duwe risiko ngalami denda serius, utawa malah istilah. Apa sampeyan mikir yen kabeh tabungan ing skema abu-abu bakal dibayar kanggo karyawan? Nalika skema kasebut diusulake minangka alternatif kanggo "putih", ora liya mung njupuk karyawan minangka accomplice ing angkara lan, ing wektu sing padha, pangarep-arep sing karyawan ora bakal ngajukake complaint karo kantor kejaksaan utawa inspektorat tenaga kerja. Sampeyan kudu maca definisi apa gaji lan apa sing kalebu. Lan banjur kanggo argue sing mbayar kanggo. Nanging ... wong bodho ora ngerti yen dheweke bodho. amarga dheweke bodho. Umumé, aku ora preduli kepiye sampeyan ngevaluasi partisipasi sampeyan ing MHIF. Yen sampeyan pengin alasan kanthi cerdas, waca dokumen kasebut. Padha kasedhiya gratis. Iki minangka dalan kanggo pangembangan diri. Ngapunten kanggo kasar. Aku ora duwe apa-apa pribadi marang sampeyan .... Mung wae sing kadang-kadang ngganggu wegah kanggo nliti topik nalar.
                      2. 0
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka Hagen
                        Apa sampeyan mikir yen kabeh tabungan ing skema abu-abu bakal dibayar kanggo karyawan?
                        Ya.
                        Kutipan saka Hagen
                        Yen sampeyan pengin alasan kanthi cerdas, waca dokumen kasebut.
                        Ora ana apa-apa: dokumen iki digawe khusus kanggo mbingungake kahanan sing ana. Yen wong mbayar kabeh pajak dhewe ing pungkasan sasi, lan dudu bagéan saka juragan, bagéan saka toko (PPN, excises lan Fees), banjur revolusi wis kedaden dawa ago. Lan supaya sampeyan bisa ma nyedhot bab paling 13% tax.
                      3. +2
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk0010
                        Ora ana apa-apa: dokumen iki digawe khusus kanggo mbingungake kahanan sing ana.

                        Tingkat nalar sampeyan pancen apik tenan. Ing tangan liyane, ing lingkungan kaya sampeyan, iku luwih gampang kanggo saingan karo wong-wong sing nggawe malah sethitik gaweyan kanggo dandan. Kabeh wong ora bisa sukses, wong kudu ana ing peloton. hi
                      4. -1
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka Hagen
                        ing tangan liyane, ing lingkungan kaya sampeyan, iku luwih gampang kanggo saingan karo wong-wong sing nggawe malah gaweyan slightest ing poto-dandan.
                        Aku menehi saran sing isih efforts kanggo counteract nyoba kanggo stupefy. Bisa migunani.
                      5. +1
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk0010
                        Aku menehi saran sing isih efforts kanggo counteract nyoba kanggo stupefy.

                        Aku nganggep sampeyan dudu menteri keuangan. Iki tegese sampeyan ora bisa mengaruhi sistem pajak sing ana. Aku uga. Aku luwih mikir babagan carane aku bisa urip ing kahanan saiki. Lan kanggo iki sampeyan kudu ngerti lapangan legal lan watesan saka kabisan. Ing ruang hukum ora ana papan kanggo "pikiran gratis babagan topik", ana aturan sing jelas, istilah, deskripsi interaksi (minangka aturan) lan sanksi kanggo pelanggaran. Mulane, iku luwih gampang kanggo nolak nyoba ing brainwashing sabenere ing basis saka kawruh saka dokumen sah, lan ora free interpretasi. Iku panemuku. Sampeyan bisa nindakake apa sing dikarepake ...
                      6. 0
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka Hagen
                        Ing ruang hukum ora ana papan kanggo "pikiran gratis babagan topik", ana aturan sing jelas, istilah, deskripsi interaksi (minangka aturan) lan sanksi kanggo pelanggaran.
                        Serius? Sing langsung jelas, ora ngemot kontradiksi? Ora ana sing ditinggalake kanggo "kapercayan sing jero"? Lan padha ora matèni nalika padha ngganggu sing ing panguwasa lan "kanca" sing?
                      7. 0
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk0010
                        Lan padha ora matèni nalika padha ngganggu sing ing panguwasa lan "kanca" sing?

                        Ya sok-sok disembelih... Terus sapa sing "ora bejo" nyembur-nyembur keduwung lan sinau njahit sarung karo kathok cendhak. Apa sampeyan bisa ngandhani kepiye ide babagan apa sing sampeyan bayar menyang MHIF nggawe urip luwih gampang? Aku ngerti sampeyan ora saka kategori juragan. Lan kanthi mangkono, nyetak hukum bakal luwih larang kanggo sampeyan tinimbang sing bisa janji n-yuta minangka jaminan .... Ing posisiku, luwih nguntungake ngerti hukum lan netepi .... nglirik
                      8. -1
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka Hagen
                        Apa sampeyan bisa ngandhani kepiye ide babagan apa sing sampeyan bayar menyang MHIF nggawe urip luwih gampang?
                        Iku mbantu kanggo menehi shortcut kanggo wong-wong sing ngomong: "Negara nganggep sampeyan bajingan gratis, nanging sampeyan isih ora seneng, roam."
                      9. 0
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka: bk0010
                        Iku mbantu kanggo menehi shortcut kanggo wong-wong sing ngomong: "Negara nganggep sampeyan bajingan gratis, nanging sampeyan isih ora seneng, roam."

                        Apa akeh sing disingkat? nglirik Nanging, dheweke nyatakake "ragad", lan nyebar menyang trenches ... Apa gunane?
                      10. 0
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka Hagen
                        Apa akeh sing disingkat? wink Luwih, padha ditulis sing "ragad", lan buyar kanggo trenches sing ... Apa gunane?
                        Cukup kanggo aku
      5. + 10
        17 2021 Juni
        Quote: Sipil
        Kekirangan saka Rusia malah manifests dhewe ing iki - padha wedi injeksi, lagi nunggu wong liya kanggo divaksinasi kanggo kakebalan kolektif. Khataskrynichestvo ing tumindak, yaiku, ing inaction

        Aku ora wedi injeksi, nanging aku ora marmut utawa mouse. Ayo padha nindakake kabeh tes, kaya sing diarep-arep, banjur ana sawetara topik kanggo obrolan, sing aku ngerti, WHO durung ngakoni vaksin siji.
        1. +2
          17 2021 Juni
          Kutipan saka: aleksejkabanets
          Sak ngertiku, WHO durung ngakoni siji vaksin.

          Diakoni - Moderna, Pfizer/BioNTech, AstraZeneca, CoronaVac.
          1. +2
            17 2021 Juni
            Kutipan saka Silvestr
            Diakoni - Moderna, Pfizer/BioNTech, AstraZeneca, CoronaVac.

            Lan ing kene, Barat sing dikutuk ora ngerteni vaksin paling apik ing donya.)))))
            1. +6
              17 2021 Juni
              Kutipan saka: aleksejkabanets
              Lan ing kene, Barat sing dikutuk ora ngerteni vaksin paling apik ing donya.)))))

              mung duwe masalah karo vaksin - 5 ewu tiwas ing Amerika Serikat. Lan ing kene kita - kabeh lara!
              1. +3
                17 2021 Juni
                Kutipan saka Silvestr
                mung duwe masalah karo vaksin - 5 ewu tiwas ing Amerika Serikat. Lan ing kene kita - kabeh lara!

                Sapa sing ngerti, bisa uga amarga dheweke "salah" ngumpulake statistik medis, lan analoge Rosstat tumindake luwih elek.))) Nalika aku ngerti (aku adoh saka obat), vaksin domestik durung diuji kanthi bener. Kemungkinan munculé penyakit otoimun amarga vaksinasi durung diteliti, kaya sing dakkarepake, sawetara wong takon kemungkinan banget dhasar vaksinasi marang penyakit iki.
      6. +1
        17 2021 Juni
        Quote: Sipil
        Kekirangan saka Rusia malah manifests dhewe ing iki - padha wedi injeksi, lagi nunggu wong liya kanggo divaksinasi kanggo kakebalan kolektif. Khataskrynichestvo ing tumindak, yaiku, ing inaction

        Aku bisa mbayangno kepiye anggota forum Israel ngguyu ing ndhuwur swarane, sing ngrampungake vaksinasi ing Mei.
        Nah, kudune tekan negara DB, supaya, kaya wedhus sing rame ing gerbang anyar, sampeyan bisa nalar kanthi pikirane para pedagang taun 90-an kaya "Semuanya baik. ?” recourse
        Inti saka wong-wong sing duwe pikiran sing sempit kaya zombie sing nggayuh tujuan radikal kanthi nolak akal sehat. "Mati dina iki, lan aku - bisa uga sesuk."
        Kanca-kanca kelasku saka Ukraina lelungan menyang Rusia kanggo vaksinasi, ngerti yen mung ing kene sampeyan bisa divaksinasi kanthi aman.
        Apa pancene kudu ngenalake langkah-langkah protèktif supaya para pembangkang Covid mikir yen ora mung wong-wong sing manggon ing jagad iki, lan ana wong liya ing jejere sing ora pengin kena infeksi iki?
        sedulur
        1. Komentar wis dibusak.
    3. +2
      17 2021 Juni
      Kutipan: Vladimir_2U
      Covid-dolboyaschiv.

      Lan saliyane transisi menyang individu, apa sampeyan duwe argumentasi marang tesis penulis?
      1. +2
        17 2021 Juni
        Kutipan saka Hagen
        Lan saliyane transisi menyang individu, apa sampeyan duwe argumentasi marang tesis penulis?

        Covid-dissident padha karo covid-dolboyascher. Penulis ora siji utawa liyane, iku cetha?
    4. +2
      17 2021 Juni
      Kutipan: Vladimir_2U
      Covid-dolboyaschiv.

      Dadi misale jek vaksin kita "Sputnik" nganggep mung penyakit sing luwih entheng, lan mulane sing divaksinasi bisa nginfeksi. Utawa aku salah?
      1. 0
        17 2021 Juni
        Dadi misale jek vaksin kita "Sputnik" nganggep mung penyakit sing luwih entheng, lan mulane sing divaksinasi bisa nginfeksi. Utawa aku salah?

        Iku katon kaya virus kanggo organisme grafted, nanging dudu virus. Ora bisa ngasilake, nanging antibodi dibentuk.
    5. +1
      17 2021 Juni
      Dicuci otak dening jejaring sosial Yen divaksinasi mati, mula ora ana sing nyuntikake, sanajan gratis, sanajan mbayar, lan akeh.
    6. +1
      18 2021 Juni
      Aku malah ora bisa mbayangno apa sing kudu ngapusi sampeyan supaya bisa nyuntikake awak dhewe utawa anak karo bahan kimia sing durung diuji kanthi asal-usul sing ora jelas.
    7. +1
      18 2021 Juni
      Aku kanggo kekebalan alami.. Ana antibodi, kok divaksinasi?
      Dadi dheweke nyuntikake kanthi ora sengaja lan kabeh iki nyuda kekebalan alami.
      Lan banjur epidemi anyar lan padha bakal inject kanggo akèh dhuwit .. Iki bisnis uneg-uneg pharmaceutical .. donya!
      Maneh, kabeh babagan sing anyar diwiwiti?
  2. + 11
    17 2021 Juni
    Sampeyan bisa, sawise kabeh, menang apartemen lan mobil ing Moscow sawise injeksi! Bandhingake iki karo kesempatan siji saka mayuta-yuta kulawarga miskin nang endi wae ing Mumbai utawa Delhi.

    Lan kenapa penulis ora mbandhingake kemungkinan Moskow karo kemungkinan siji puluhan lan atusan ewu kulawarga miskin saka Zamkadye?
    Utawa "ing parrots akeh maneh"?

    Kita ora ngerti utawa ora pengin ngerti manawa saben wong sing ora divaksinasi minangka unsur nularake virus menyang wong liya. Sanajan sampeyan ora lara.

    Ora ana sing janji ora bisa nginfeksi wong liya sawise vaksinasi. Pramila rekomendasi (lan ing endi syarat) tetep nganggo topeng lan jarak sosial, preduli saka vaksinasi.
    1. +7
      17 2021 Juni
      Kutipan: SergT9
      Ora ana sing janji ora bisa nginfeksi wong liya sawise vaksinasi.

      Kita wis divaksinasi luwih saka 60% saka populasi. jumlah pasien anyar meh siji. Meh kabeh larangan wis dicabut. topeng wis dibatalake wiwit wingi, umume urip bali normal. mung karo lelungan luar negeri omong kosong. Ora ana papan kanggo mabur. Nang endi wae karantina ing macem-macem derajat.
      1. + 21
        17 2021 Juni
        Kutipan saka atalef
        jumlah pasien anyar meh siji.

        Piye menurute? Ing negara kita, contone, statistik ora ditulis dening dokter, nanging dening pejabat. Ana akeh conto. Wiwitane padha ngapusi, banjur ndhelik.
        Apa sampeyan tau mikir yen nalika nganalisa struktur kematian resmi, jumlah kematian saka penyakit liyane wis suda?
        Luwih ing vaksin - ora menehi jaminan marang penyakit kasebut, nanging mung nyuda kursus lan komplikasi. Iki sing dikandhakake para pangripta vaksin.
        Lan sing pungkasan - aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging ing negara kita sikap negara marang rakyat pancen ora digatekake ing kabeh wilayah. Kedokteran, pendidikan, lsp.
        Marang latar mburi iki, iku banget aneh sing sabenere ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka vaksinasi sing negara wis mutusaké banget obsessively kanggo njupuk care.
        P.S. Hello Levoslav! hi
        1. + 13
          17 2021 Juni
          Apa sampeyan tau mikir yen nalika nganalisa struktur kematian resmi, jumlah kematian saka penyakit liyane wis suda?


          Ing endi wae flu musiman tiba-tiba ilang, radhang paru-paru liyane, lan ora pegatan sajrone sejam, sampeyan mikir yen kembung banget karo covid kanggo entuk dhuwit ekstra, ing 1,5 milyar China meh ana tingkat infeksi nol, sanajan kasunyatane nuduhake. saka vaksinasi uga nang endi wae ing tingkat sing padha.
        2. + 10
          17 2021 Juni
          Kutipan: Ingvar 72
          Lan sing pungkasan - aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging ing negara kita sikap negara marang rakyat pancen ora digatekake ing kabeh wilayah. Kedokteran, pendidikan, lsp.
          Marang latar mburi iki, iku banget aneh sing sabenere ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka vaksinasi sing negara wis mutusaké banget obsessively kanggo njupuk care.

          Aku setuju banget apa sing dikarepake para panguwasa saka wong-wong sing wis diapusi kaping pirang-pirang? Ing Rusia, wis ing tingkat subconscious sing luwih larang kanggo pracaya wong pisanan saka negara. Lan yen kita nambahake kekurangan kontrol babagan kualitas obat-obatan sing diprodhuksi, mula dadi surem.
        3. -1
          17 2021 Juni
          Kutipan: Ingvar 72
          Piye menurute? Ing negara kita, contone, statistik ora ditulis dening dokter, nanging dening pejabat. Ana akeh conto. Wiwitane padha ngapusi, banjur ndhelik.

          ing count. ngapusi banjur apa?
          Kutipan: Ingvar 72
          Apa sampeyan tau mikir yen nalika nganalisa struktur kematian resmi, jumlah kematian saka penyakit liyane wis suda?

          Ya mbok . Mungkin - ora - nanging apa sing penting saiki?
          Kutipan: Ingvar 72
          Luwih ing vaksin - ora menehi jaminan marang penyakit kasebut, nanging mung nyuda kursus lan komplikasi. Iki sing dikandhakake para pangripta vaksin.

          Aku ora ngerti, sawise vaksinasi, meh sawetara kita lara. ana, mesthi, lara divaksinasi - nanging maneh aku mbaleni - lan = x Unit

          Kutipan: Ingvar 72
          Lan sing pungkasan - aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging ing negara kita sikap negara marang rakyat pancen ora digatekake ing kabeh wilayah.

          akeh sing percaya bab sing padha, kalebu aku - nanging dheweke wiwit nglilani aku kerja tanpa vaksinasi mung kanthi tes saben 3 dina (yen aku ora pengin divaksinasi), lan saiki dheweke ora nglilani aku mlebu. tanpa vaksinasi babar pisan.
          Aku ngerti apa sing bakal kedadeyan lan minangka salah sawijining sing pertama divaksinasi.

          Kutipan: Ingvar 72
          iku sabenere ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka vaksinasi sing negara mutusaké banget obsessively kanggo njupuk care.

          uga, Aku ora mikir supaya. kang luwih kuwat tinimbang kita.
          salam kanggo sampeyan uga. pangemban dewa.
          1. +1
            17 2021 Juni
            Kutipan saka atalef
            Ya mbok . Mungkin - ora - nanging apa sing penting saiki?

            San, sampeyan wis lali carane mikir kanthi kebetulan? nglirik
            Kutipan saka atalef
            saiki padha ora diijini ing kabeh tanpa vaksinasi.

            Aturan dystopia! Orwell gugup ngrokok ing pinggir.
            1. +1
              18 2021 Juni
              Kutipan: Ingvar 72
              San, sampeyan wis ora lali carane mikir dening kasempatan

              Ngerti, ana paribasan lawas - nalika rudo pekso ora bisa dihindari, santai lan nyoba kanggo seneng-seneng.
              Sampeyan bisa percaya utawa ora ing musim gugur, nanging mekanisme kasebut mlaku, kajaba ora nyaman pribadi, protes sampeyan ora bakal ngganti apa-apa.
              Aku ora ngandel, aku ngerti yen ana, nanging piye wae aku ora weruh bedane saka flu sing abot, nanging .... Aku ora weruh cacar lan tuberkolosis, lan malah gangrene gas - nanging tetep. padha divaksinasi saka kabeh iki.
              Umumé, aku ora ngerti akeh perkara, amarga kabeh iki nglawan akal sehat, nanging kabeh sing dakkandhakake ing wiwitan wis kelakon. Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging tanpa vaksinasi, urip iki rumit banget kanggo kita.
              Lan kasunyatane, jumlah kasus sawise vaksinasi massal wis suda kanthi urutan gedhene - iki tumindak sing padha, kita bisa mbantah babagan bebaya covid, nanging meh ora bisa mbantah babagan efektifitas vaksinasi - aku rumangsa kaya ngono.

              Kutipan: Ingvar 72
              Aturan dystopia! Orwell gugup ngrokok ing pinggir.

              Apa mung ing vaksin?
              Mung ing iki apparatus repressive saka negara manifested dhewe?
              1. +1
                18 2021 Juni
                Kutipan saka atalef
                Lan kasunyatane, jumlah kasus sawise vaksinasi massal wis suda

                Aku setuju karo akeh perkara, nanging ana keraguan ing kene. Penurunan jumlah kasus uga bisa diterangake kanthi nyuda alami penyakit kasebut, amarga virus influenza uga muncul, tekan puncak, banjur mudhun.
                Kutipan saka atalef
                Apa mung ing vaksin?

                Mesthi ora. Ana tightening sistematis saka kacang, biasane imperceptibly. Nanging ing sawetara titik katon cetha.
                1. +2
                  18 2021 Juni
                  Kutipan: Ingvar 72
                  Penurunan jumlah kasus uga bisa diterangake kanthi nyuda alami ing penyakit kasebut.

                  uga tumindak vaksin. Sing, sampeyan ngerti - ora kabeh iku supaya prasaja.
                  Kutipan: Ingvar 72
                  amarga virus flu uga katon, tekan puncak, banjur mudhun.

                  covid ora ngalami resesi, ana ombak lan, minangka aturan, mundhak
                  Kutipan: Ingvar 72
                  Ana tightening sistematis saka kacang, biasane imperceptibly. Nanging ing sawetara titik katon cetha.

                  karo iki aku setuju karo sampeyan. Alignment becik kanggo pamilik budak.
      2. -3
        17 2021 Juni
        Populasi kita wis mbatalake nganggo topeng, larangan nekani acara massa, jarak sosial. Saiki aku bakal weruh pakaryan kasebut. Dheweke mabur kanggo ngubur kanca sing kobong amarga covid ing 4 dina. Saka 20% nganti 80% karusakan paru-paru. Saiki dheweke bakal mabur, nanging dheweke mesthi mati amarga covid? Guntur ora bakal nyerang, wong kasebut ora bakal nyabrang. .
        1. +6
          17 2021 Juni
          Kutipan saka: tralflot1832
          Populasi kita wis mbatalake nganggo topeng, larangan nekani acara massa, jarak sosial

          Mungkin cukup omong kosong kanggo nyopir?
          1. -4
            17 2021 Juni
            Aku seneng-seneng terus-terusan, konser, nanging sakperangan alesan, karo tekane saka gelombang katelu, ora ana kepinginan kanggo rawuh, saben wong mutusaké kanggo awake dhewe.
            1. +8
              17 2021 Juni
              Kutipan saka: tralflot1832
              Saben uwong mutusake kanggo awake dhewe.

              Banjur kenapa watesan? Lha kok nuduh rakyate ora sadar, ing wektu sing panguwasa nganakake acara massal?
              1. -4
                17 2021 Juni
                Ora ana sing nyopir ana, ora ana paksaan. Yen aku duwe acara massa ing fasilitas kasebut, banjur "zona abang" dienalake. Kita ora ngubungi peserta. zarnee. Pendekatan sing tanggung jawab lan kabeh. Lan supaya sampeyan bisa ndeleng, wong anteng.
              2. +3
                17 2021 Juni
                Apa sampeyan wis divaksinasi utawa wis lara?
        2. +9
          17 2021 Juni
          Akeh wong sing lara pneumonia sing ora dingerteni asale ....
          Lan aku uga.
          Lan tes COVID negatif ...
          Lan banjur saka ngendi wae antibodi ing getih ...
          1. +1
            17 2021 Juni
            Ya, lan aku duwe akeh kanca kanthi diagnosis sing padha.
        3. + 18
          17 2021 Juni
          Kutipan saka: tralflot1832
          Saiki dheweke bakal mabur, nanging apa dheweke mesthi mati amarga covid? Guntur ora bakal nyerang, wong ora bakal nyabrang awake dhewe.

          Covid ora ana ing antarane telung panyebab utama pati ing Rusia. Iku kesed kanggo dig nomer, nanging paling kamungkinan iku ora malah nggawe menyang limang ndhuwur. Pimpinan - jantung. ;46-47% saka pati. Udakara 1.5 yuta wiwit Januari taun kepungkur. Ing latar mburi sing 120 ewu saka covid minangka sepele sing ngganggu. Saraf, stres banget malah ngrangsang penyakit jantung sing padha. Ora kepinginan kanggo nglawan sabab utama pati saka Rusia? Inggih, ana pikirane kanggo nyelehake tembok, contone? Amarga karo undang-undang dheweke, dheweke ngganggu saraf Rusia, lan nambah angka kematian, yen covid, nglawan latar mburi kegiatan iki, minangka gangguan cilik. Utawa miwiti nggantung bos boorish ing lampposts supaya masalah jantung padha ora provoke wong? Chu? Ora kepinginan kuwi? Dadi, ya, sampeyan bisa nglawan covid, utawa keluwen ing Afrika, utawa nylametake wit-witan saka berang-berang. ya
          1. +5
            17 2021 Juni
            Quote: Lannan Shi
            Utawa miwiti nggantung bos boorish, ing lanterns, supaya padha ora provoke sing padha

            Dina iki 2 bulik teka, padha mbengok-mbengok saka lawang lawang “Iyo, kowe kabeh padha ngguyu !!!!! !!!!!!
            Ya, awak dewe..,......................!!!!
            Ya, kita bakal ngajukake complaint marang sampeyan.
            Kowe.................!!!!! Ya, ing kabeh pose kita sampeyan ......." ......
            Umumé, aku ngrungokake histeria sajrone 14 menit - dheweke nggawa akeh ...
            Akibaté, warga menyang institusi temen beda ing alamat temen beda, pancen ora ing profil kita. Dheweke durung tau ana sadurunge, nanging dheweke mutusake yen kudu bengok-bengok ...
            Kanggo pitakonku, "Apa sampeyan pengin njaluk ngapura?" Aku krungu swara bangga "Ora !!" ...

            Yagene aku ora bisa nyekel kupinge lan nuntun dheweke metu menyang koridor? Yagene aku kudu ngrungokake diare lisan ing alamatku - tanpa kaluputan? Apa lan marang sapa sing salahku?
          2. 0
            20 2021 Juni
            Utawa mung 120 ewu amarga langkah-langkah sing ditindakake?
      3. +1
        18 2021 Juni
        Kutipan saka atalef
        Kita wis divaksinasi luwih saka 60% saka populasi. jumlah pasien anyar meh siji. Meh kabeh larangan wis dicabut. topeng wis dibatalake wiwit wingi, umume urip bali normal. mung karo lelungan luar negeri omong kosong. Ora ana papan kanggo mabur. Nang endi wae karantina ing macem-macem derajat.

        Wong kaya Sylvester ora setuju karo sampeyan.)))
    2. + 16
      17 2021 Juni
      Watesan sing ditindakake ing ibukutha lan sawetara wilayah ora ana gandhengane karo kenaikan jumlah kasus koronavirus, nanging kanthi upaya kanggo motivasi Rusia supaya divaksinasi, sumber sing cedhak karo Kementerian Kesehatan Federasi Rusia marang URA. .RU. Persuasi ora bisa ditindakake kanggo wong, mula gubernur pertama, kanthi rekomendasi saka Moskow, wis njupuk langkah sing angel, sumber kasebut nerangake. Bakal ana maneh, ujare.
      1. +3
        17 2021 Juni
        Kutipan: Sandro1977
        Watesan sing ditindakake ing ibukutha lan sawetara wilayah ora ana gandhengane karo kenaikan jumlah kasus koronavirus, nanging kanthi upaya kanggo motivasi Rusia supaya divaksinasi, sumber sing cedhak karo Kementerian Kesehatan Federasi Rusia marang URA. .RU. Persuasi ora bisa ditindakake kanggo wong, mula gubernur pertama, kanthi rekomendasi saka Moskow, wis njupuk langkah sing angel, sumber kasebut nerangake. Bakal ana maneh, ujare.

        Wong sing bisa nganalisa lan mikir kritis wis suwe ngerti iki sanajan tanpa sumber saka Kementerian Kesehatan. Minangka salah siji karakter misuwur ngandika: "Iku ketok!"
      2. +5
        17 2021 Juni
        Persuasi ora bisa ditindakake kanggo wong, mula gubernur pertama, kanthi rekomendasi saka Moskow, wis njupuk langkah sing angel, sumber kasebut nerangake. Bakal ana maneh, ujare.

        Dadi guru, dokter, militer, lsp. ing tingkat legislatif bakal meksa!
        1. +3
          17 2021 Juni
          Ps Aku bakal ngandhani rahasia manawa kabeh wilayah wis nampa pesenan sing beda sajrone wulan - ing wulan September, vaksinasi 60% saka populasi. Nanging ora ana sing ngerti carane nindakake raznoryadka iki. Akeh wong sing yakin yen dheweke lara, nanging anane antibodi mung bisa ditemokake kanthi biaya dhewe - analisis kasebut ora ditindakake sadurunge vaksinasi, mula ora ana sing cepet-cepet njaluk dosis kaping pindho " vitamine". Lan aku ngerti wong. Mung ana siji cara metu - kanggo miwiti nyoba wong uga kanggo ngarsane antibodi. Nanging, iku larang. Biaya kasebut meh padha karo vaksin kasebut, sing diarani regane 900 rubel, dene tes antibodi udakara 1000-1200 rubel. Ing wektu sing padha, perlu dingerteni manawa negara wis nandur modal kanggo nggawe vaksin lan ora ana sing bakal mbuwang dhuwit kanggo biaya "gegandhengan".

          Kanggo sing diarani "gelombang katelu", dudu sing kaping telu, mung wiwit nuduhake gambar sakabèhé kanthi luwih jujur. Aja lali yen pemilu wis cedhak, lan partai sing duwe kuwasa duwe popularitas ing tingkat plinth. Siji-sijine cara ing kahanan kaya ngono kanggo njaga posisi sing wis ana yaiku nindakake voting "online", sing validitase ora bisa diverifikasi. Umumé, wong loro lara lan terus lara. Ketekunan mortalitas sing dhuwur amarga kasunyatane yen terapis, nuruti pesenan sing isih ditindakake, nyeret ujian nganti pungkasan, minangka asil, wong-wong ing rumah sakit kanthi kondisi sing rada serius. Contone, bakal angel banget kanggo nyoba covid kanggo wong sing umure kurang saka 65 taun, sing ora nandhang penyakit kronis, lan uga ora duwe data sing diverifikasi babagan kontak karo pasien sing wis kadhaptar sadurunge. Ing wektu sing padha, iku ora worth fokus ing nomer mesthi nyengsemaken sing dites saben dina, amarga. sawise ing Nopember taun kasebut, kontak karo wong lara wiwit dites kanggo anané virus mung yen nuduhake gejala sing cocog (amarga menehi persentase utama kasus anyar saka penyakit kasebut), saiki padha nliti kategori sing padha. saka populasi: saka wong sing wis kasebut umure luwih saka 65 taun, pasien kanker lan pasien sing nandhang penyakit kronis (sing bener lan logis), nganti pejabat administrasi daerah lokal (kepriye yen ora ana wong-wong mau, ta?) struktur liyane. Ing wektu sing padha, sing terakhir dituju, antara liya, kanggo njaga jumlah tes sing dibutuhake saben 100 wong.

          Yen kita ngomong babagan vaksin kasebut, mula para dokter menehi saran marang Novosibirsk EpiVacCorona: ora cepet-cepet dirilis, nduweni syarat sing luwih sithik kanggo panyimpenan lan transportasi, lan efek samping sing luwih sithik. Loro-lorone minangka akibat saka ora ana virus ing njerone (loro korona lan adeno). Ngelingi manawa Sputnik paling ora bakal bisa njupuk oyod kaping pindho, mula bisa dipercaya spesialis Novosibirsk. Ing wektu sing padha, vaksin iki uga didhukung dening kasunyatan sing Vector isih obyek paramiliter, lan sanajan ana masalah komersial ing kono (kaya ing panggenan liya ing Rusia modern), padha isih ora ana ing posisi pisanan - yen ora. biola pisanan bakal diputer dening EpiVakKorona, kang, loro saka Rusia, diwenehake mung kanggo Venezuela, lan ora Sputnik, replicated ngendi bisa.
          1. 0
            17 2021 Juni
            Kutipan saka Dante
            banjur dokter menehi saran Novosibirsk EpiVakKorona:


            Banjur?
            1. +1
              17 2021 Juni
              Sylvester, Sugeng Rawuh!
              9 sasi iku wektu sing suwe banget! Aku ngerti apa sing dakkandhakake - Aku dhewe kerja ing lapangan sing cedhak karo obat lan ajeg sesambungan karo dokter, kalebu. karo ahli epidemiologi. Malah wong-wong sing lara banget ing wektu iki, minangka aturan, ora duwe antibodi maneh, yaiku. apa CEO ngandika lan carane iki presented dening majalah GLISTS loro iku temen beda! Nyatane, iki minangka indikator sing apik banget, utamane kanggo vaksin sing ora ana virus (mung pecahan). Ing kasus apa wae, EpiVac paling ora bakal mateni sampeyan - iku trite, kajaba intoleransi individu saka komponen, ora ana sing bisa ngancam. Nanging vaksinasi karo Sputnik ditolak kanggo akeh kategori.
            2. -2
              17 2021 Juni
              Kutipan saka Silvestr
              Banjur?

              Aneh . kita marang ngelawan. Pisanan padha ngomong. manawa vaksin kasebut sah setengah taun, saiki sawise pamriksan wis dilanjutake setaun - amarga antibodi kasebut diawetake. Mungkin kita mung duwe vaksin sing beda?
              1. +1
                18 2021 Juni
                Kutipan saka atalef
                Aneh . kita marang ngelawan. Pisanan padha ngomong. manawa vaksin kasebut sah setengah taun, saiki sawise pamriksan wis dilanjutake setaun - amarga antibodi kasebut diawetake. Mungkin kita mung duwe vaksin sing beda?

                Kanggo sing seneng karo Sylvester, kabeh mesthi salah. Negara iki ala, kabeh wong ngapusi. Pandemi kasebut diciptakake. Saiki dheweke bakal ujar manawa vaksin kasebut dudu sistem kasebut.)) Lan kabeh ana ing "zona abang", nanging sehat amarga "roh suci". Nanging dheweke ora kesusu ninggalake negara kasebut.)))
          2. AAG
            +1
            18 2021 Juni
            "... Ps Aku bakal pitutur marang kowe rahasia sing kabeh wilayah wis nampa pesenan beda kanggo sasi saiki - kanggo vaksinasi 60% saka populasi ing September. Nanging ora ana sing ngerti carane nindakake pesenan beda iki ... ."
            Iku misale jek sing padha ngerti: kanggo kaping pindho akuntan kepala cepet-cepet ngubengi divisi perusahaan (!), Kanggo pisanan patang sasi kepungkur, ingratiatingly, stubbornly wingi, padha ngomong karo passports! .... Tellingly, ing mréntahaké sing ono mung kanggo resmi dipunginaaken (perusahaan punika pensioners kebak saka Wilayah Moscow makarya ing peteng, amarga padha ora duwe kepinginan kanggo diapusi dening negara kaping telu, uga, utawa dening wong makili iku ...). njedhul, apa departemen accounting care bab kesehatan karyawan sumber ngandika sing padha wiwit ngancem kangelan karo laporan tax ... Lan ing kanggo sawetara Enterprises Mishustin? aran
  3. +6
    17 2021 Juni
    Kita ora ngerti utawa ora pengin ngerti manawa saben wong sing ora divaksinasi minangka unsur nularake virus menyang wong liya. Sanajan sampeyan ora lara.

    Ora ana sing janji ora bisa nginfeksi wong liya sawise vaksinasi. Pramila rekomendasi (lan ing endi syarat) tetep nganggo topeng lan jarak sosial, preduli saka vaksinasi.
    1. -2
      17 2021 Juni
      Kutipan: SergT9

      Ora ana sing janji ora bisa nginfeksi wong liya sawise vaksinasi.

      Israel wis divaksinasi luwih saka 60% saka populasi, asil: maneh sawetara kasus, wong bali menyang normal saben dina. tanpa topeng lan larangan.

      Padha ing San Marino, kanthi grafted dening Sputnik
      1. -1
        28 2021 Juni
        Ambegan lan Cukup
        Israel ing dina Jumuah ngenalake maneh wajib nganggo topeng ing njero ruangan amarga kenaikan saben dina kasus koronavirus COVID-19. Iki dilaporake dening The Times of Israel, kanthi nyebutake Kementerian Kesehatan negara kasebut.

        https://www.interfax.ru/world/773878
  4. + 18
    17 2021 Juni
    Aku divaksinasi (bocah-bocah ngeyel), aku jarang metu saka omah (lan ing ngendi aku kudu lunga, apotek lan toko) Aku ora makili bebaya kanggo masyarakat. tanpa topeng .. Kesel kabeh wong ..
    1. +7
      17 2021 Juni
      Aku nonton bal-balan ing Hongaria - stadion lengkap, kabeh wong tanpa topeng .. Iku kesel kabeh wong ..

      Ora, kabeh luwih gampang - ing Hongaria, umume populasi wis divaksinasi.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. +2
      17 2021 Juni
      Sersan! Kesel kabeh wong.. Apike, nanging wong ora bosen urip? Kabeh ing kulawargaku wis biasa. Aku lan bojoku, wong tuwa, ora duwe akibat langsung sawise vaksinasi. Ing bocah umur 35 - 40 taun, suhu mundhak sajrone 1 dina (7,6 - 38). Nanging kanca-kancane bojone lara kabeh. Saiki lagi pulih saka akibate. Aku bakal padha kabeh wong sing dissuade wong saka njaluk divaksinasi, paling apik, kanggo wong bodho sing pracaya kabeh padha ngomong. Ciri khas wong sing nandhang lara aku ora ngerti yen ora gelem divaksinasi, sanajan aku ngapusi, ana siji sing nekad ngenteni rong minggu kanthi suhu luwih saka patang puluh, nanging tetep percaya yen rumah sakit kebak wong sing divaksinasi. Lan saka vaksinasi, padha ngomong, padha mati. Ayo. Aku menehi wong conto. Ana sing sarapan, lan nalika nedha awan dheweke kena serangan jantung. Nanging iki ora ateges serangan jantung dumadi saka kasunyatan sing wong wis sarapan.
      1. +3
        17 2021 Juni
        Aku bakal mbantah kabeh wong
        Ya, ora ana sing ngganggu sampeyan, sanajan sampeyan njupuk dhewe. Nalika sampeyan kampanye. paling nganggo otak. Napa wong sing pulih kudu divaksinasi? Peskov lan aku lara, dheweke ngumumake menyang kabeh negara. sing ora bakal grafted. Lan aku dudu Peskov, dheweke bakal nyeret aku kanthi paksa.
        1. +1
          17 2021 Juni
          Kanggo kita ing kantor, sadurunge vaksinasi, kabeh wong dipriksa antibodi sing duwe antibodi, Sputnik 5 ora divaksinasi. Jarene gratis, ana karyawan 1200. Sochi.
      2. +4
        17 2021 Juni
        Anakku lan bojone nggawa covid saka Sochi. Aku lan bojoku wis divaksinasi lan ora kena infeksi, nanging ibu maratuwane kena infeksi.
      3. +1
        17 2021 Juni
        Mikhkorsakov! Salah sawijining komentar sing paling waras! Aku uga lara ing wulan November, angel banget sajrone seminggu - "badai", suhu 39, nyeri awak, lsp. Saiki tingkat antibodi wis dhuwur, nanging yen ora, aku mesthi bakal divaksinasi. Aku pancene ora pengin ngapusi ing pusat covid maneh, lan katon metu saka jendhela nalika pasien digawa metu saka "zona abang" ing tas. Lan aku isih ora bisa ngatasi akibat, sanajan aku menyang blumbang, lan 12 ewu langkah dina.
        Aku pengin sampeyan kabeh sehat!
    3. +9
      17 2021 Juni
      Quote: SERGE semut
      Kesel kabeh wong..
      Akeh sing kesel wedi, mula divaksinasi. Pitakonan kabeh bakal mbantu utawa ora, utamane amarga ana sawetara vaksin.
  5. + 41
    17 2021 Juni
    Ora pengin divaksinasi minangka indikator langsung saka "kapercayan" saka populasi negara kita ing "pemimpin" kita. Kanggo taun, kabeh tumindak pimpinan padha ngarahke mung ing enriching bunder sempit saka "elit", padha ora menehi peduli bab wong liya, everyone weruh lan mangerténi iki, siji reformasi pensiun worth soko. Banjur dumadakan keprihatinan sing kaya ngono kanggo masarakat umum, kenapa? Mulane, unwillingness kanggo divaksinasi ora saka selfishness, nanging saka kapercayan lengkap sing vaksinasi minangka "kawat" liyane saka panguwasa kita ngarahke ing enriching "dhewe", uga, kaya Advertisement saka topeng prentah, iku ora nggawa income cilik. - kanggo wong saka manajemen.
    Dadi ana alasan serius kanggo ora ngandel marang tumindak panguwasa, kalebu vaksinasi, kita duwe "merit" saka panguwasa dhewe ing babagan iki.
    1. + 21
      17 2021 Juni
      Ora pengin divaksinasi minangka indikator langsung saka "kapercayan" saka populasi negara kita ing "pemimpin" kita. Wis pirang-pirang taun, kabeh tumindak pimpinan mung ditujokake kanggo nambah bunder sing sempit "sing dipilih"
      Satus persen kenek! Mulane wong ora gelem divaksinasi.Sawijining protes (mbokmenawa ora sadar) ing tataran naluri......
      1. +4
        17 2021 Juni
        A aneh (mbokmenawa ora sad