Helikopter Mi-38T katelu kanggo Kementerian Pertahanan bakal dikirim ing versi VIP-kabin

21

Kamentrian Pertahanan bakal nampa helikopter Mi-38T katelu, pangiriman bakal ditindakake sadurunge pungkasan taun. Iki diumumake dening sumber ing kompleks industri militer.

Saiki, departemen militer bersenjata karo rong Mi-38T sing ditampa ing taun 2019. Helikopter loro kasebut ana ing versi udhara lan minangka bagean saka tentara penerbangan VKS RF. Helikopter anyar direncanakake dikirim menyang militer, miturut sumber sing nyebutake RIA News, bakal digawe ing versi VIP-salon.



Mi-38T (transportasi kebangkrutan) minangka versi militer saka Mi-38 sipil lan manggoni ceruk antarane Mi-8 lan Mi-26. Dirancang kanggo pesawat udara puteran nganti 40 wong kanthi kebangkrutan ing situs sing ora disiapake, evakuasi sing tatu (nganti 12 wong ing posisi supine lan nganti 30 ing posisi lungguh, diiringi loro buruh medis), transportasi barang sing bobote nganti limang ton ing kompartemen kargo utawa ing suspensi eksternal.

Pungkasan taun, dilaporake babagan pangembangan modifikasi anyar adhedhasar Mi-38T, kalebu pos komando lan helikopter kanthi gaman.

Rentang penerbangan Mi-38T ing konfigurasi transportasi nganti 1000 kilometer (kanthi tangki bahan bakar tambahan). Bobot lepas landas maksimal yaiku 15,6 ton. Kacepetan maksimal yaiku 300 km / h. Penerbangan bisa ditindakake ing dhuwur nganti 6300 meter. Mesin TV7-117V Rusia lan sistem penerbangan lan navigasi digital dipasang.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      16 2021 Juni
      Alon-alon nanging mesthi sad
      1. + 12
        16 2021 Juni
        dikirim ing versi VIP-salon
        Lan kenapa ora ing versi brothel seluler? Sanajan rumah bordil resmi dilarang ing negara kita, salon VIP bisa uga padha, mung kanthi jeneng sing bisa dipercaya.
        Apa ora dadi pos komando, umpamane, luwih perlu?
        1. Komentar wis dibusak.
    2. -5
      16 2021 Juni
      Kenapa lengen kuda nil kuwi? Utawa iku gunship?
      1. -1
        16 2021 Juni
        Mbokmenawa amarga ana cadangan daya. Umumé, kekuwatan militer sing kuwat bisa mbayar helikopter serangan pengiring, sanajan ora mesthi. Ya, negara cilik sing bersenjata helikopter TD bakal luwih kasengsem. Aku pylons karo gaman bakal dicopot.
        1. +2
          16 2021 Juni
          Ya, negara cilik biasane duwe tentara cilik (lan / utawa anggaran). Kanggo wong-wong mau, Mi-8 asring keluwih, lan Mi-38 malah luwih gedhe. Ing endi bisa nggawa pleton kabeh ing sisih siji bebarengan? Dheweke bakal duwe sing luwih kompak, kaya "huey", ujare. Lan yen sampeyan ngirim "wong gemuk" kasebut menyang medan perang, mula dheweke ora bakal urip suwe. Dadi dheweke bakal kelangan rong helikopter ing raine bebarengan - buruh transportasi lan drummer ... :)
          1. 0
            16 2021 Juni
            ora sarujuk. Ing negara cilik, angkatan udara uga kerep nindakake tugas sipil. Lan rega ... Kerumitan pangopènan lan operasi luwih penting ing kene. Uganda minangka negara miskin, nanging wis tuku 6 Su-30MK2, sing anyar. Iku transportable kanggo sing lan transportasi kanggo nindakake ora mung wong, nanging uga barang, utamané karo infrastruktur miskin lan kontrol wilayah.
            1. -1
              16 2021 Juni
              Nah, yen mung kanggo warga sipil ... :) Nanging aku bingung karo persenjataan hipotetis saka Mi-38.
    3. -5
      16 2021 Juni
      Helikopter sing apik.
      Luwih telat, nanging luwih becik telat tinimbang ora nate, ta?
    4. + 20
      16 2021 Juni
      Aku ora ngerti kenapa militer butuh salon vip? Oke, para diplomat utawa presiden ana, mesthine kudu pamer kanthi profesi, nanging kanggo Wilayah Moskow ... Nyuwun
      1. +4
        16 2021 Juni
        Kutipan saka Torins.
        ... padha pamer kanthi profesi ...

        Miturut profesi, otak dilebokake. sedulur

        Lan pamer iku hakekate manungsa. Sejatine gumunggung. Ing tembung, dosa.
        Nanging kita kabeh guilty iki.
        Lan posisi sing luwih dhuwur, luwih akeh pamer.

        Tumrape wong akeh, jabatan mujudake demonstrasi marang sakabehing dhiri pribadine, pamer-pameran, kaluhurane wong kang luwih andhap (asor ing status pamer internale).

        Wong sing padha ing Tentara. nglirik
      2. +6
        16 2021 Juni
        ngguyu Bakal "demobilisasi" menyang stasiun kanggo ngirim.
        1. +5
          16 2021 Juni
          Quote: tawanan
          ngirim "demobilisasi" menyang stasiun
          nganti 40 wong
          Lan ing istirahat - Shoigu kanggo zaimka ....
      3. -3
        16 2021 Juni
        Sampeyan bakal nyeret presiden padha kanggo latihan ing mi 8 transportasi?) Saliyane pamer, ana prestise, contone,. Dheweke bakal teka ing sawetara West 202 ... presiden kita karo tamu lan supaya dhewe ing chaise.
        1. +6
          16 2021 Juni
          Presiden duwe penerbangan dhewe.
      4. +3
        16 2021 Juni
        bakal digawe ing versi VIP-salon.

        karo operator blackjack lan telpon? :))
    5. +1
      16 2021 Juni
      Kutipan saka Torins.
      Aku ora ngerti kenapa militer butuh salon vip? Oke, para diplomat utawa presiden ana, mesthine kudu pamer kanthi profesi, nanging kanggo Wilayah Moskow ... Nyuwun

      Salon VIP dipotong, dheweke ora pas karo militer nyata. Lan ing kene bisa uga sawetara pramugari sing duwe buffer bakal didorong ing kana wassat
    6. +9
      16 2021 Juni
      Lha piye maneh? Mi-8 ora cukup karo salon VIP, ana uga sing anyar. Bisa mbayangno biaya dibandhingake wolung biasanipun? Lan mesthi, bokong Shoigu kudu digawa paling ora ing Mi-38, iki ora bisa dibantah. Sepisan ing uripku, aku ketemu jenderal sing ora gelem lungguh ing karpet ing salon, lan lungguh ing kursi lempitan sing prasaja ing lawang. Kita ora bakal mabur ing pesawat lan helikopter sing prasaja, lan numpak sepedha menyang kerja, mentalitas ora padha. Mung VIP, mung sumunar lampu, mung nangis "tiba" lan break caps serfs.
      1. +5
        16 2021 Juni
        Mung VIP, mung sumunar lampu, mung nangis "tiba" lan break caps serfs.

        Satus persen apik
      2. +2
        16 2021 Juni
        Padha mbokmenawa bakal digunakake kanggo mburu, mabur tahap liwat Siberia lan njupuk bruwang lan elks saka bedhil mesin.
    7. -1
      16 2021 Juni
      iki kanggo jenderal saka rombongan Shoigu
    8. 0
      22 2021 Juni
      ing komentar carane pitik kabeh cackled)) Cut karo blackjack lan kabeh liya)) kok iki perlu? kanggo nuduhake ing pameran, sheikhs sugih lan Pinokio kanggo ngedol dolanan larang.
      https://aviation21.ru/vertolyoty-v-vip-komplektacii-nisha-uzkaya-no-vostrebovannaya/ вот пруфы, если кратко то рынок вип вертолетов растет и на нем в основном зарубежные компании. А наши молодцы если смогут занять часть рынка. Пусть строят, не лишний рубль в бюджет и трудягам на заводе.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"