'Kanggo nglawan China': AS bisa nyebarake klompok angkatan laut permanen anyar ing Pasifik

11

Amerika Serikat bisa masang pasukan angkatan laut permanen anyar ing Pasifik kanggo nglawan China. Miturut Politico, kanthi nyebutake sumber informasi, kemungkinan kasebut ora ditolak.

Miturut publikasi kasebut, Pentagon nimbang penyebaran klompok permanen Angkatan Laut AS ing wilayah Pasifik. Rencana anyar kasebut ora mung ngadhepi China, sanajan iki bakal dadi tujuan utama klompok kasebut, nanging uga nindakake operasi militer, sing bakal ngidini Departemen Pertahanan AS ngunggahake dana tambahan.



Dianggep manawa klompok Pasifik anyar bakal digawe ing gambar lan mirip pasukan angkatan laut permanen NATO ing Atlantik. Nanging, saiki ora dingerteni manawa mung kapal Amerika sing bakal dilebokake utawa sekutu NATO bakal melu. Opsi kapindho sing paling mungkin, amarga China, bebarengan karo Rusia, wis dadi lawan utama saka Barat kolektif, lan kapal NATO wiwit katon luwih kerep ing wilayah iki.

Opsi nggawe grup permanen diusulake dening klompok analitis sing digawe khusus ing Pentagon, sing, atas jenenge Biden, ngembangake cara kanggo nglawan China, sing nambah pengaruhe ing wilayah Asia-Pasifik. Rekomendasi kasebut diterusake menyang Sekretaris Pertahanan AS Lloyd Austin.

Nalika Pentagon mung nimbang pilihan nggawe klompok angkatan laut permanen kanggo ngadhepi China, ora ana keputusan pungkasan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    11 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      16 2021 Juni
      Minangka pengalaman Korea Utara wis ditampilake, kabeh iki maneuvering kelompok operator pesawat iku biasa Amérika show-off.
      "Sampeyan Pethel kabeh bolt menyang" lan sawise nalika owah-owahan retorika saka "Rocketman" kanggo "Great wong". wassat
      1. +2
        16 2021 Juni
        Anggere AS lan Co bakal mbuwang mayuta-yuta dhuwit ing saber-rattling lan ferrying kapal bali lan kasebut, kita kudu njupuk wayahe lan purposefully lan cukup ngrampungake re-peralatan tentara karo senjata modern, mulihake pendidikan kanggo mbangun. munggah potensial ilmiah. Lan dheweke ora ngidini dheweke main kapal karo China saiki
        1. +1
          16 2021 Juni
          Lan dheweke ora ngidini dheweke main kapal karo China saiki

          100500%
          Wektu kita lungguh ing bukit lan nonton macan ing lembah.
          Senjata nuklir lan angkatan bersenjata kita, ing kahanan saiki, ngidini kita nindakake iki. keprungu
          Lan aku uga bungah sing padha ora bakal maneh nglawan kita bebarengan.
      2. 0
        16 2021 Juni
        Kutipan: Retvizan 8
        Minangka pengalaman Korea Utara wis ditampilake, kabeh iki maneuvering kelompok operator pesawat iku biasa Amérika show-off.

        Amerika njupuk alih organisasi angkatan laut negara-negara tanggane China, dadi klompok umum lan pasokan. Rencana kanggo implementasine provokasi bakal digambar ing papan kasebut. Kanthi pretext sing apik kanggo ngemot China, Amerika butuh banget konflik militer. ing Asia, karo partisipasi saka China.cake!!!
    2. 0
      16 2021 Juni
      operasi militèr

      opo iki???
      1. 0
        16 2021 Juni
        Rencana anyar kasebut ora mung ngadhepi China, sanajan iki bakal dadi tujuan utama klompok kasebut, nanging uga nindakake operasi militer, sing bakal ngidini Departemen Pertahanan AS ngunggahake dana tambahan.

        Iki minangka "dana tambahan" lan ana sing paling penting babagan iki. Miturut cara, ngendi prau bakal adhedhasar? Apa wae "negara persaudaraan" bakal nampa? Utawa bakal padha lelayaran saka pesisir pribumi saben wektu?
        1. +1
          16 2021 Juni
          dadi, apa vasal Japanese kanggo?
    3. +1
      16 2021 Juni
      'Kanggo nglawan China': AS bisa nyebarake klompok angkatan laut permanen anyar ing Pasifik
      . Sapa sing menang ... kita bakal weruh.
    4. 0
      16 2021 Juni
      Nganti saiki, Pentagon mung nimbang pilihan nggawe klompok angkatan laut permanen kanggo ngadhepi China.
      Kanggo sawetara alasan, aku kelingan film "Peculiarities of the National Hunt"
      Semenov: Sampeyan ditahan!
      Kuzmich: Apa sampeyan duwe pistol?
      Semyonov: Banjur padha ditahan...
      Maksudku, apa prau, keuangan, pangkalan (Jepang? Guam?) wis kasedhiya lan dilengkapi?
    5. -1
      16 2021 Juni
      Saiki ayo ndeleng reaksi wong Tionghoa marang Ronald Reagan ing Laut China Selatan, pungkasane nggawe peluncuran elektronik lan dikontrol nganti ninggalake pesisir Taiwan. Yen ora, bakal kaya Yn sing pasuryan srengenge.
    6. 0
      16 2021 Juni
      supaya padha nglampahi, padha duwe akèh dhuwit, lan kita bakal weruh

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"