Sohu: Rusia duwe rong sekutu sing kuwat - China lan India

59

Amerika Serikat nyoba nggawe dominasi donya, nanging Rusia ngalangi dheweke, dadi musuh geopolitik utama. Senadyan AS nyoba nyuda Rusia kanthi ekonomi, Amerika ora wani miwiti perang lan nuklir gaman ora mung faktor iki. Iki ditulis dening edisi Cina Sohu.

Uni Soviet, lan banjur Rusia, ing saindhenging crita orane padha dadi mungsuh utama Amerika Serikat. Kontradiksi ing antarane wong-wong mau nyebabake perang dingin, nanging perkara kasebut ora nate kedadeyan, koran kasebut nulis. Ana sawetara alasan kanggo iki, lan kasunyatan sing Rusia nduweni arsenal nuklir kuat, sanajan wedi Amerika Serikat, ora mung siji.



Miturut penulis publikasi, sekutu Rusia mbantu nglawan Amerika Serikat. Kaping pisanan, iki China, karo Rusia duwe kemitraan strategis, lan nomer loro, India, sing nduweni posisi dhuwur ing peringkat internasional.

India saiki rangking kaping papat ing peringkat kakuwasan militer paling kuat, nyerat Sohu, lan belanja militer mung terus berkembang. Kajaba iku, kaluwihan gedhe India yaiku posisi geografis lan populasi, sing nyedhiyakake potensial militer sing dhuwur.

India, senadyan kabeh upaya dening Kulon kanggo resubordinate kanggo dhewe, terus kerjasama militèr-teknis karo Rusia, tuku senjata lan peralatan ing jumlah gedhe. Kajaba iku, India lan Rusia duwe akeh proyek ora mung ing militer nanging uga ing lingkungan sipil. Negara-negara kasebut bisa diarani sekutu.

Miturut penulis artikel kasebut, yen ana konflik militer antarane Amerika Serikat lan Rusia, India, kanthi kemungkinan dhuwur, bakal njupuk sisih sing terakhir.

Mangkono, miturut edisi Cina, loro sekutu kuwat mbantu Rusia nglawan Amerika Serikat - China lan India.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    59 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 11
      16 2021 Juni
      Kanthi latar mburi konfrontasi karo China lan Pakistan, India terus maju menyang Kulon.
      1. +9
        16 2021 Juni
        Aku ora bakal nganggep China minangka sekutu.
        Utamane nalika pujian kasebut mili saka lambe media Cina.
        "Wedi Denmark sing nggawa hadiah" ....
        Inggih, utawa kita:
        "mangan sing lembut..."
        1. +9
          16 2021 Juni
          Quote: Pemimpin Redskins
          Utamane nalika pujian kasebut mili saka lambe media Cina.

          Biaya ngenteni asil rapat antarane Putin lan Biden. ya
          1. +2
            16 2021 Juni
            Biaya ngenteni asil rapat antarane Putin lan Biden.

            Kuwatir "ora mung kabeh"! keprungu
            1. +3
              16 2021 Juni
              nyata Sekutu yaiku wong-wong sing ditandatangani Perjanjian lan sapa tansah ndhukung sekutu ing paling masalah. Apa China lan India sekutu utawa kanca sing apik? Lan sampeyan bisa ngomong apa wae sing dikarepake, amarga basa kasebut diwenehake. Utamané - pers, wartawan.
            2. +1
              17 2021 Juni
              Kutipan: Alex777
              Kuwatir "ora mung kabeh"!

              China duwe kasenengan khusus - dheweke uga setuju karo China. Yankees kantun China, padha ngerti sing padha ora bakal ditarik marang loro, saiki malah bisa tuku netralitas Rusia kanggo rasa seneng.
              Lan padha duwe kesempatan.
              Sawise kabeh, China wis nuduhake aliansi kanggo 7 taun, rubbing tangane, sing saiki bakal tetep dadi mungsuh utama Amerika Serikat piyambak ... iku banget ora nyaman ... Lan "subtle flattery" digunakake. Lan ora mung kanggo Federasi Rusia, nanging uga kanggo India. Amarga latar mburi konflik China karo India lan Amerika Serikat, dheweke diancam bakal dadi siji-sijine nglawan koalisi sing rada kuat - Amerika Serikat, India, Jepang, Australia, Inggris lan kebon rokok sing luwih cilik.
              ... Ing kene bakal angel tanpa Rusia.
              India lan armada AS uga bisa ngalangi lalu lintas perdagangan.
              Lan ora gampang meksa koalisi kasebut karo massa manungsa - India duwe luwih akeh pemuda, kanthi populasi sing padha.
              ... Lan langsung aku kelingan intrik Cina marang bisnis Rusia, mesin-kualitas miskin kanggo RTOs, lengen-twisting ing transaksi perdagangan, nyolong teknologi militer, frills karo pesawat amba-awak dikembangaké bebarengan (praktis scam saka Federasi Rusia). senadyan biaya iki 50\50%) , penebang kayu lan pyrotechnics Cina ing Taiga Rusia ...
              China mung seneng kahanan nalika Rusia siji-handedly perang nglawan Kulon kolektif kanggo 7 taun pungkasan, ing guise saka perang iki, nggawe terobosan ekonomi lan maneh nglengkapi tentara lan angkatan laut kanggo tugas global.
              Saiki dheweke dhewe ing panggonan Rusia.
              Sampeyan ngirim ora gloating.
              Sampeyan mung kudu njupuk kauntungan saka kahanan saiki kanggo kauntungan.
              Iku mung ing kemampuan pemerintah sing ana kanggo mrentah kanthi becik, kanthi wajar, kanthi sengaja lan tanggung jawab ... ana keraguan sing cukup.
              1. 0
                17 2021 Juni
                Yankees ora kejawab China, dheweke ngerti yen dheweke ora bakal ditarik nglawan loro-lorone, saiki dheweke bisa tuku netralitas Rusia kanggo rasa seneng.
                Lan padha duwe kesempatan.

                Aku yakin manawa ora ana kemungkinan kasebut mung amarga Negara-negara ora nindakake kewajibane.
                Ora ana gunane kanggo rembugan karo dheweke lan nindakake apa-apa marang China. Kabeh wong ngerti iki.

                China mung seneng kahanan nalika Rusia siji-handedly perang nglawan Kulon kolektif kanggo 7 taun pungkasan, ing guise saka perang iki, nggawe terobosan ekonomi lan maneh nglengkapi tentara lan angkatan laut kanggo tugas global.

                Yen kita nerusake saka kasunyatan sing saben wong duwe kapentingan dhewe, kabeh tiba ing panggonan.

                Iku mung ing kemampuan pemerintah sing ana kanggo mrentah kanthi becik, kanthi wajar, kanthi sengaja lan tanggung jawab ... ana keraguan sing cukup.

                Sing duwe mripat bakal weruh. nglirik
                Aku ngandhani sampeyan kanthi rinci babagan sudut pandangku.
                Sampeyan, mesthi, duwe hak kanggo ndeleng kabeh kanthi cara sampeyan dhewe. hi
                1. 0
                  17 2021 Juni
                  Kutipan: Alex777

                  Aku yakin manawa ora ana kemungkinan kasebut mung amarga Negara-negara ora nindakake kewajibane.
                  Ora ana gunane kanggo rembugan karo dheweke lan nindakake apa-apa marang China. Kabeh wong ngerti iki.

                  Napa nglawan China? Amerika Serikat saiki duwe impen kanggo paling ora netralitas saka Rusia. Lan yen dideleng saka konferensi pers Biden, persis sing diomongake.
                  Lan sampeyan ngerti kepiye China langsung tegang? Kepiye usulan-usulan menarik Rusia langsung tiba?
                  Lan dheweke wis nawakake kanggo mabur menyang Bulan bebarengan, kanggo masang basis lunar gabungan (ing kene kondhang "Nuklon" ora bakal dadi superfluous maneh), lan babagan "sekutu sing setya, kanthi wujud awake dhewe lan India, dheweke nggambar . .. Lan mbok menawa (saiki) ing pembangunan bebarengan project amba-awak, borzometer bakal ngaco ... Sampeyan bisa uga pengin nggawe tentrem karo India (lan karo bantuan kita) ...
                  China cetha felt kasepen dhewe, utamané nalika weruh sing EU lan NATO ndhukung AS ing ngemot China.
                  Lan ketoke eling uga carane piyambak conspired karo Amerika Serikat lan Inggris nglawan USSR, carane ngatur provokasi ing tapel wates (Paman perang ing Damansky), nindakake aktivitas subversif lan propaganda, pamisah camp Sosialis, nyerang Vietnam ...
                  Mulane, apa kita butuh "sekutu" kasebut minangka pitakonan.
                  Federasi Rusia kudu mutusake masalah lan nggunakake kesempatan sing dibukak kanggo kepentingane. Sawise kabeh:
                  Kutipan: Alex777
                  Yen kita nerusake saka kasunyatan sing saben wong duwe kapentingan dhewe, kabeh tiba ing panggonan.

                  Kanthi sing aku sarujuk.
                  Saiki giliran China kanggo mbela hak nomer 2 ing donya, ayo perang saiki, sanajan ing rezim Perang Dingin. Iki pilihan lan nasibe.
                  Lan Federasi Rusia kudu dituntut kanggo kesetiaan lan netralitas - preferensi perdagangan, garis kredit (yen ana kabutuhan), mirsani kabeh hak perusahaan lan perusahaan kita, rega sing apik ing perdagangan sumber daya, mungkasi rampokan alas kita, penolakan umum saka ANY klaim teritorial. Lan sampeyan ndeleng, Primorye lan Sakhalin duwe tanah leluhure ... Ya, Manchuria, Mongolia Kidul lan Tibet ora tau wong Tionghoa!
                  Iku wektu kanggo Rusia kanggo nyetel kahanan kanggo sih.
                  ... Kajaba, mesthi, daya saka pikiran lan kekuatan alat kelamin wis cukup.
                  Lan keselarasan pasukan banget kondusif kanggo iki. Nanging jendhela kesempatan iki ora bakal langgeng, lan sampeyan kudu nggawe wesi saiki - tanpa ninggalake kasir.
                  Kutipan: Alex777
                  Aku ngandhani sampeyan kanthi rinci babagan sudut pandangku.
                  Sampeyan, mesthi, duwe hak kanggo ndeleng kabeh kanthi cara sampeyan dhewe.

                  Lan aku , ing giliran , nuduhake sandi .
                  Lan mung CASES sing bisa ngyakinake aku babagan kelangsungan, niat apik lan efektifitas panguwasa. Lan - RESULT saka kasus kaya mengkono.
                  Ngaturaken sugeng riyadi . hi
                  1. 0
                    17 2021 Juni
                    Lan sampeyan ngerti kepiye China langsung tegang? Kepiye usulan-usulan menarik Rusia langsung tiba?
                    Lan dheweke wis nawakake mabur menyang rembulan bebarengan, masang basis lunar bebarengan

                    Iki minangka proyek sing wis suwe dibahas.
                    Dheweke ora muncul wingi.
                    Anggere kita ora kantun deadline.
                    Nanging Amerika Serikat - mung tegang. Amarga tumindak kasebut, kita mutusake kanggo mundur saka proyek ISS, lan ing siji pasuryan bakal angel kanggo Amerika Serikat kanggo narik lan ngganti Rusia ora ana wong liya.
                    Punika rega unpredictability lan "Amerika ndhuwur kabeh."

                    Lan Federasi Rusia kudu dituntut kanggo kesetiaan lan netralitas

                    Iki minangka pendekatan murni Ukrainia. Njaluk soko kanggo soko.
                    Kakuwatan gedhe tumindak beda.

                    Iku wektu kanggo Rusia kanggo nyetel kahanan kanggo sih.

                    Luwih anget... nglirik

                    Lan keselarasan pasukan banget kondusif kanggo iki.

                    Apa sampeyan ngerti manawa keselarasan iki disiapake kanggo wektu sing suwe lan angel dening PDB? Apa sampeyan ora ngerti iki?

                    Lan mung CASES sing bisa ngyakinake aku babagan kelangsungan, niat apik lan efektifitas panguwasa.

                    Aku ora ketompo. Bisa uga. Asil ana ing tangan.
                    Aku luwih seneng ndeleng "game" lan ing wektu lan ing ngendi proses paralel sing diluncurake dening master bakal konvergen. Dadi luwih menarik. hi
                    1. 0
                      17 2021 Juni
                      Kutipan: Alex777
                      Lan Federasi Rusia kudu dituntut kanggo kesetiaan lan netralitas

                      Iki minangka pendekatan murni Ukrainia. Njaluk soko kanggo soko.
                      Kakuwatan gedhe tumindak beda.

                      Inggih, kaya-kaya Stalin ing sawijining wektu njupuk kauntungan saka kahanan Depresi Agung lan nindakake Industrialisasi. Lan ing 10 taun, dheweke nggawa USSR ing posisi 2nd ing produksi industri ing donya. Ing taun 1939
                      Nanging ana uga game ana - antarane Rising USA lan Inggris, kang ora pengin tiba. PD II dibutuhake dening Amerika Serikat kanggo nyelehake Inggris kanthi nglibatake perang anyar ing Eropa. Lan Jerman lan USSR dipilih minangka pejuang ing perang iki - tesis lan antitesis.
                      Lan iku sabenere rembugan wewenang Stalin kanggo kondisi Industrialization saka USSR sing mimpin negara kita kanggo sukses lan kesempatan kanggo muter independen.
                      Saiki, Federasi Rusia dudu negara sing berdaulat (kanthi lengkap), utawa negara sing unggul (antarane sing unggul). Saka gedhe, mung potensial nuklir lan remnants saka ekonomi Soviet lan Komplek militèr-industri.
                      Kutipan: Alex777
                      Lan keselarasan pasukan banget kondusif kanggo iki.

                      Apa sampeyan ngerti manawa keselarasan iki disiapake kanggo wektu sing suwe lan angel dening PDB? Apa sampeyan ora ngerti iki?

                      Akeh prekara ing jagad iki wis disiapake. Ana rencana gedhe, ana janji ... nanging ora ana ideologi lan tujuan ana sawetara jinis tatanan ing reruntuhan Kakaisaran.
                      Generasi wis diganti.
                      Perencana rencana licik dadi tuwa lan mati ...
                      Negara wis mati lan ngremehake.
                      Panguwasa ora nggandhengake awake dhewe karo bagean neo-tim Rakyat ...
                      Mungkin iki tujuane "Rencana Licik"?
                      Nalika rega panganan mundhak sanajan ana panen sing durung tau ana lan ngirim cathetan ing luar negeri ... Nalika kabeh kategori barang tiba-tiba dadi luwih larang dening siji lan setengah, loro, loro lan setengah kaping ... nalika "reformasi pensiun" ditindakake lan anyar. pajak lan Fees langsung katon sabanjuré ... Nalika pitakonan wis wungu (lan wis voiced luwih saka sapisan) bab abolition saka pensiun ing umum - kaya kuwi. "Ayo bocah-bocah ngemot" ...
                      Kutipan: Alex777
                      Apa sampeyan ngerti manawa keselarasan iki disiapake kanggo wektu sing suwe lan angel dening PDB? Apa sampeyan ora ngerti iki?

                      Taun kepungkur lan setengah wis nggawe akeh rahasia. Lan mbok menawa luwih apik kaya ngono - ilusi wis ilang.
                      Ana konsep kapasitas lan kualifikasi. Lan konsep kasebut uga gegayutan karo panguwasa. Miturut kritéria kasebut, dievaluasi. Lan taksiran sing saiki, sayangé, kurang.
                      Mung asil saka wektu ageng lan kesempatan ora kejawab - ing pasuryan.
                      Kene sampeyan bisa ndeleng dening industri. Bisa miturut program - diumumake lan kasil gagal ... Bisa uga saka segi standar urip, dinamika tingkat iki lan kahanan demografi ... Kondisi kanggo kabeh iki digawe lan dikontrol dening panguwasa. . Yen asile kaya iki, banjur daya, sayang, kaya ...
                      Sampeyan ora bisa tansah nyalahke sadurunge. Kepemimpinan sing mumpuni, sanajan kanthi wiwitan sing luwih ala, menehi asil sing luwih dhuwur lan luwih kualitatif. Ana akeh conto babagan iki ing sejarah kita lan ing jagad iki.
                      Mulane, ing éwadéné tangan unik berkembang ing sih saka Federasi Rusia, ana sethitik kapercayan sing iki bakal digunakake kanthi bener, competently lan kanggo apik.
                      Kutipan: Alex777
                      Aku luwih seneng ndeleng "game" lan ing wektu lan ing ngendi proses paralel sing diluncurake dening master bakal konvergen. Dadi luwih menarik.

                      Aku wis suwe nonton game pikiran iki. Lan akeh banget kanggo nggawe rencana dhewe (ing taun 1992, program saya nylametake industri minyak Federasi Rusia saka ambruk ... lan penjualan sabanjure, industri minyak Federasi Rusia) ... Lan kadhangkala katon kabeh bener-bener kerja ... Nanging kesempatan sing unik banget babagan ... ditresnani , wektu ilang , wektu menang ora digunakake ...
                      Seleksi negatif ing kabeh tingkat pamaréntahan wis suwe saya suwe, wis dadi tembaga lan ngasilake ...
                      Iku tetep mung kanggo ngandelake kawicaksanan rakyat: "Apa wae sing diwulangake rake, nanging ati pracaya marang kaelokan ...".
                      Ayo ngenteni keajaiban.
      2. +5
        16 2021 Juni
        Koran Cina memuji India?! Endi arahe jagad iki
        1. 0
          17 2021 Juni
          Quote: wong pinter
          Endi arahe jagad iki

          Padha wedi dadi piyambak. Yen sampeyan pengin urip, sampeyan ora bakal kesel banget.
          Nanging kanggo China, alignment kuwi mung ono gunane - iku bisa mudhun arrogance ... Nanging China wis milih dalan licik tanpa wates.
      3. +5
        16 2021 Juni
        Iki pancen bener, nanging sawayah-wayah aku ngerti mentalitas wong-wong India, dheweke ora bakal milih. Lan dheweke ora duwe potensial strategis. Bye. Nganggep pangembangan potensial rudal nuklir, upaya ing industri pesawat lan rudal, pambangunan operator pesawat lan kapal selam nuklir, ing 20 taun India bisa mlebu ing arena global. Amarga anane konfrontasi ing antarane China lan Amerika Serikat, pangembangan ekonomi India bisa ngluwihi pertumbuhan ekonomi China. Umumé, India wis ditemtokake kanggo peran saka daya papat ing donya, kalebu. ing istilah militèr. Lan ing kene kita kudu ora kantun kasempatan kanggo njupuk Panggonan partner pengaruh. Saiki penting ora kelangan tender kanggo kapal selam - kita kudu nuduhake teknologi, yen ora ana cara.
        1. 0
          17 2021 Juni
          Pha India mati ing sisih kulon Federasi Rusia))) iki anyar
      4. +1
        16 2021 Juni
        Rusia duwe loro sekutu kuwat - China lan India

        Aku arep takon Sohu: Endi saka negara kadhaptar serves minangka tentara, lan kang - minangka angkatan laut?
        eseman
        1. +3
          16 2021 Juni
          Kutipan saka: den3080
          Aku arep takon Sohu: Endi saka negara kadhaptar serves minangka tentara, lan kang - minangka angkatan laut?

          Kaya sing wis dikandhakake luwih saka sepisan - komisaris menang perang))) lan wiwit Rusia, ora kaya USSR, ora duwe industri normal, negara-negara kasebut mung bakal dadi dhukungan logistik saka obat-obatan (90% + bahan mentah teka. saka India lan China) kanggo peralatan militer.
          1. +1
            16 2021 Juni
            wiwit Rusia, ora kaya USSR, ora duwe industri normal,

            Salju taun kepungkur.
            Negara-negara nganakake riset lan entuk kesimpulan sing jelas yen ing kahanan perang nuklir modern, skala lengkap, ora ana reproduksi peralatan lan senjata sing bisa ditindakake lan mung kudu ngandelake senjata sing kasedhiya.
            Nggawe pangkalan ing saindenging jagad mbantu AS nyebarake tumpukan senjata. hi
      5. 0
        16 2021 Juni
        Quote: Biasa wae
        Kanthi latar mburi konfrontasi karo China lan Pakistan, India terus maju menyang Kulon.

        =======
        Nanging ing setengah dalanlan "ora sengaja" dadi Rusia .......
    2. +4
      16 2021 Juni
      Reservasi.
      Iku China lan India sing duwe sekutu kuwat lan dipercaya, Rusia.
      Kita ora diangkat dadi sekutu, nanging kita sing mutusake karo sapa sing duwe utawa ora ..... nglirik
      1. +1
        16 2021 Juni
        Kutipan saka sadurunge
        Kita ora diangkat dadi sekutu, nanging kita sing mutusake karo sapa sing duwe utawa ora ...

        Kutipan: V.S. Chernomyrdin
        - Lan sing slamet mengko ngguyu!

        ya
      2. 0
        16 2021 Juni
        Kutipan saka sadurunge
        Kita ora diangkat dadi sekutu

        Apa sampeyan yakin babagan iki?))
        Kutipan saka sadurunge
        kita mutusake - karo sapa sing kudu kita duwe utawa ora ....

        Nganti saiki, ternyata "sekutu" sing mutusake duwe utawa ora duwe Rusia, lan suwe-suwe dadi ora krasa lara lan nyenengake kanggo para priyayi))) amarga wanita enom kasebut ngetokake groan cemas lan peringatan sing entheng. nanggepi))) Nanging ing taun anyar misale jek kaya nyoba wiwit menehi tangan.
    3. +2
      16 2021 Juni
      Rusia duwe Tentara lan Angkatan Laut! sekutu iki cukup kanggo meksa AS tenang .... sekutu situasional liyane ...
      1. +2
        16 2021 Juni
        Kutipan saka Puler
        sekutu kahanan liyane ...

        Luwih tepate, ora sekutu, nanging kanca-kanca lelungan sementara.
        1. +4
          16 2021 Juni
          India, sanajan kabeh upaya dening Kulon kanggo resubordinate dhewe, terus kerjasama militer-teknis karo Rusia.

          Lan ing kana uga ana memori sing kuat saka kolonialis Barat, "beban wong putih", Museum Inggris sing kebak artefak sejarah lan "pesona" liyane saka pamrentah Inggris.
          Resubordinate?
          Lan Rusia minangka counterbalance, nyedhiyakake senjata ora mung minangka kolonialis, nanging minangka sekutu. Ing wektu sing padha, dheweke ora ndhikte agenda politik lan ngajeni kedaulatan.


          Sepoy pemberontakan. Inggris bisa ngelingi ana ...
    4. +5
      16 2021 Juni
      yen ana konflik militer antarane Amerika Serikat lan Rusia, India, kanthi kemungkinan dhuwur, bakal njupuk sisih sing terakhir.

      Oh-oh-oh!!! Dadi, bebarengan karo China, dheweke bakal ngomong ... nanging ing kene, tangan ing tangan, dodo kanggo ketemu!
      1. + 10
        16 2021 Juni
        Iki carane padha tangi. ngguyu
        1. 0
          16 2021 Juni
          Kutipan saka momok
          Iki carane padha tangi. ngguyu

          Rusia, kaya aku ngerti, ing helm motor ...
          Dadi? eseman
    5. -1
      16 2021 Juni
      Amerika Serikat nyoba nggawe dominasi donya, nanging Rusia ngalangi dheweke, dadi musuh geopolitik utama.

      Lan carane ngganggu? Ngenalke sanksi? Ngunggahake pajak lan umur pensiun? ngguyu ngguyu
      1. +2
        16 2021 Juni
        Gantine pangkalan Amerika ing Krimea, Ukraina diowahi dadi koper tanpa gagang, Suriah ora kena dijarah, Turki ora kena dicekel.
    6. +3
      16 2021 Juni
      India minangka sekutu sing ragu-ragu.
    7. +1
      16 2021 Juni
      Saka kabeh komentar sing dakwaca ing ndhuwur, aku nyimpulake: Sohu pancen salah. Dadi apa kita - pembaca VO - butuh bahan saka publikasi sing ora kompeten ing mangsa ngarep?
    8. +2
      16 2021 Juni
      Loro sekutu kuwat mbantu Rusia nglawan AS - China lan India.


      wah carane! sekutu, ternyata. Loro-lorone bebarengan?
    9. +3
      16 2021 Juni
      Sohu: Rusia duwe rong sekutu sing kuwat - China lan India
      . Kabeh iku relatif banget .... dina iki, lan sesuk??? Ya, FIG ngerti kepiye sesuk.
      1. +4
        16 2021 Juni
        Aku mikir yen dheweke minangka kanca lelungan sementara, lan China kepengin banget hegemoni lan banjur bisa dadi mungsuh ...
        1. +2
          16 2021 Juni
          Saben uwong duwe tujuan lan tujuan dhewe ... bisa uga pas karo arah, nanging iki, minangka aturan, ora salawas-lawase.
          1. +3
            16 2021 Juni
            Ya, lan posisi China isih cocog kanggo kita ...
            1. +1
              16 2021 Juni
              Pitakonan ... multi-layered, nanging kaya biasane, sing paling penting yaiku carane kita tumindak, kita bisa ngadeg lan mbela posisi kita ...
              1. +2
                16 2021 Juni
                Anggere China dhewe kasengsem karo kita, kita kudu nggabungake kapentingan kita ...
                1. +2
                  16 2021 Juni
                  Kapentingan, bisa beda-beda, lan nyana saka wong-wong mau sing nalika ngleksanakake iteres, padha uga bakal njupuk menyang akun kita ... naif!
                  Dheweke bakal DIPEKSA kanggo nggatekake kepentingan kita kaya sing bisa kita bela!
                  Iki minangka praktik global sing umum. DUNIA IKI!
                  1. +3
                    16 2021 Juni
                    Kutipan saka roket757

                    Dheweke bakal DIPEKSA kanggo nggatekake kepentingan kita kaya sing bisa kita bela!
                    Iki minangka praktik global sing umum. DUNIA IKI!


                    Iki sing dakkandhakake ...
                    1. +1
                      16 2021 Juni
                      Akeh sing ngerti iki, nanging, sayangé, ora kabeh ... malah sinau saka kesalahane wong liya, dheweke ora pengin ngerti yen ora ana Gut!
                      1. +2
                        16 2021 Juni
                        Ya, akeh wong sing pengin kabeh sekaligus, lan apa wae sing dikarepake ...
      2. +2
        16 2021 Juni
        Kutipan saka roket757
        Sohu: Rusia duwe rong sekutu sing kuwat - China lan India
        . Kabeh iku relatif banget .... dina iki, lan sesuk??? Ya, FIG ngerti kepiye sesuk.

        Miturut panemuku, edisi Cina iki tumindak kaya wong Timur kabeh --- mesem kanthi welas asih, nanging apa sing bener-bener dipikirake --- didhelikake ing mburi esem lan mbungkuk.
        1. +1
          16 2021 Juni
          Kemungkinan sing gedhe ... ora gedhe, sing anyar.
          1. +1
            16 2021 Juni
            Kutipan saka roket757
            Kemungkinan sing gedhe ... ora gedhe, sing anyar.

            Kita pengin nandheske pentinge hubungan karo China. Kelingan marang kekuwatanmu
            1. +1
              16 2021 Juni
              Dhiskusi, omong-omongan... mung tumindak sing bener.
    10. +4
      16 2021 Juni
      Sing nggumunake, ing SoHe Topwar iki uga dikutip?
      1. 0
        16 2021 Juni
        Kutipan: Gardamir
        Sing nggumunake, ing SoHe Topwar iki uga dikutip?

        hi Mbok menawa ana terjemahan Cina ngguyu
    11. +5
      16 2021 Juni
      Mangkono, miturut edisi Cina, loro sekutu kuwat mbantu Rusia nglawan Amerika Serikat - China lan India.


      Iki mesthi apik, nanging kita mung kudu ngandelake awake dhewe.
    12. +2
      16 2021 Juni
      Sohu edisi Cina nulis babagan iki:
      Kaping pisanan, iki China, karo Rusia duwe kemitraan strategis, lan nomer loro, India, sing nduweni posisi dhuwur ing peringkat internasional.
      Mangkono, miturut edisi Cina, loro sekutu kuwat mbantu Rusia nglawan Amerika Serikat - China lan India.

      Kaping pisanan, ing cahya saka "hubungan wates" anyar antarane China lan India, iku aneh kanggo krungu komentar kuwi bab India saka media Cina.
      Kapindho, China duwe lan njaga hubungan kemitraan (yen aku ora salah) karo Pakistan.
      Katelu, oh, "sekutu" iki, yen sampeyan mambu goreng, langsung "bhai-bhai lan yowy-yowhaw".
      Kaping papat, ana paribasan (Alexander III) marang kawicaksanan Cina babagan kethek sing cerdas ing wit sing nunggu perang macan: Rusia duwe rong sekutu: tentara lan angkatan laut. Apa sing kudu digatekake nalika ngrungokake "serikat buruh" babagan "kemitraan, kekancan, lsp."
    13. 0
      16 2021 Juni
      Luwih apik kanggo duwe Petrov lan Boshirov ing tangan saka China lan India ing langit.
    14. +1
      16 2021 Juni
      Kocak! Sekutu kasebut bakal ngadeg ing sisih paling apik, yen ora, dheweke uga bisa menek menyang Timur Jauh. Sampeyan perlu kanggo ngiyataken tentara lan tanpa pilihan!
    15. +3
      16 2021 Juni
      India minangka negara sing dikunci kanthi aman ing geografi, dumunung ing Gerakan Non-Blok, ing hubungan sing apik banget karo kabeh wong (kajaba China lan Pakistan, mbok menawa) - ora duwe motivasi kanggo mlebu serikat, iki ora bakal menehi akuisisi wilayah. utawa sawetara jenis terobosan ekonomi kualitatif kanthi biaya pasar anyar (njupuk kerugian pasar saka mungsuh potensial saka aliansi kasebut). Saliyane faktor kasebut, kudu dingerteni manawa, kanthi ideologis, India isih narik kawigaten marang tradhisi ing jagad Kulon lan demokrasi Kulon, ora selaras karo China lan Pakistan minangka sekutu China - yaiku, umume, India yaiku luwih kamungkinan kanggo melu ing sawetara jenis blok Western saka ing anti kulon (sanajan kemungkinan iki dijarno).

      Kita duwe hubungan apik karo wong-wong Hindu, nanging kita ora kudu padha karo sekutu.
    16. Rusia duwe loro sekutu kuwat: tentara "konvensional" lan "triad nuklir"
    17. 0
      16 2021 Juni
      Iku misale jek kula sing kita kudu ngerti sing kabeh padha ora kanca kanggo kita lan nindakake apa sing duwe bathi kanggo wong-wong mau, nanging duwe bathi - kanggo mlebu kanggo Rusia, amarga sawise pati Rusia padha bakal ulig "sabanjure", amarga padha dudu pejuang. Semono uga Asia Tengah.
    18. 0
      16 2021 Juni
      Kanthi sekutu kasebut, ora perlu mungsuh - dheweke banget oportunistik lan ngupayakake tangane. Wong Tionghoa kuwatir - pitakonan utama ing rapat kasebut
    19. 0
      16 2021 Juni
      Apa dheweke ngerti babagan iki? Inggih, dheweke sekutu :) Banjur dumadakan iki kejutan kanggo dheweke. Kajaba iku, China lan India ora seneng banget, kanthi gampang.
    20. 0
      16 2021 Juni
      Rusia ora kudu duwe sekutu liyane kajaba tentara lan angkatan laut, nanging kudu duwe kepentingan sing ditindakake kanthi bantuan, antara liya, tentara lan angkatan laut.
    21. +1
      16 2021 Juni
      Angkatan Darat lan Angkatan Laut!!!! Liyane minangka mitra sing ora bisa dipercaya.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"