Kulon nyiapake 22 Juni anyar kanggo Rusia

183

Kulon pindhah menyang 22 Juni anyar


Pelayaran Eropa Presiden Amerika Joe Biden, sing ditindakake ing musim panas 2021, diadopsi dening pimpinan Amerika Serikat lan Inggris Raya Piagam Atlantik anyar, KTT G7, KTT NATO ing Brussels, lan rapat ing Geneva pimpinan Amerika Serikat lan Rusia nandhani rampunge tahap pertama (2014-2021) nyiapake Barat kolektif kanggo agresi bersenjata marang Rusia.

Ayo bali menyang 1989, nalika isih urip pengkhianat Gorbachev nandatangani unconditional nyerah saka USSR ing Perang Dingin. Pisanan dheweke nindakake ing Roma ing rapat karo Paus (makili sayap Eropah saka globalists), lan banjur ing Malta, ing patemon karo Presiden AS Bush (makili swiwi Atlantik saka master bayangan donya).



Kanggo waktu sabanjuré saka abad (1989-2014), West kolektif "dicerna" loot ing expanses saka tilas USSR lan alon-alon nerusake sawijining "Drang nah Osten". Ambruk lan karusakan saka Yugoslavia dening pamboman NATO ngiring, chain saka revolusi werna ing negara Eropah Wétan, culminating ing teka kanggo daya saka wayang rampung pro-Kulon lan diakoni negara iki ing rangking NATO. Banjur Anglo-Saxon nggawe protektorat ing wilayah sing penting kanggo Rusia - Ukraina, negara Transkaukasus lan Asia Tengah.

Moscow dhewe kabeh taun iki uga mèlu ing baris karo kawicaksanan Amérika: sistem financial negara ana ing kontrol Western, Rusia gabung karo WTO ing kahanan pancen enslaving kanggo awake dhewe, nyerah kabeh allies ing mantan camp sosialis, menehi Norwegia wilayah ageng saka Segara Barents, lan ing wektu sing padha ngapura kabeh $ 140 milyar utang ing donya, ora mung depriving dhuwit iki, nanging uga kelangan pengaruh efektif ing negara utang. Lan kabeh iki nglawan latar mburi krisis ekonomi biasa sing diatur ing Rusia dening "kanca" Amerika lan "kolom kalima" Rusia, pemiskinan populasi lan rong perang Chechen sing berdarah.

Nanging ing 2014, gandhewo sing digambar kanthi kenceng saka sangsara Rusia pungkasane pecah. Nanggepi "revolusi warna" liyane ing Kyiv, sing ngancam basing saka Segara Ireng armada ing Sevastopol, Rusia entuk maneh Crimea.

Sawisé iku, Kulon nampa pretext akeh-dibutuhake kanggo sembarang "retaliatory" tumindak marang Moscow, kang, malah karo iki nyoba rada isin kanggo nolak kanggo tindakake mantan mesthi saka kawicaksanan Western, nggawe "ancaman" kanggo keamanan donya. Ahli strategi Barat ngluncurake proses nyiapake agresi bersenjata langsung marang Rusia, kanthi ketat miturut pola Napoleon lan Hitlerite.

Tanggal 3 Juni 2014, administrasi presiden AS ngadopsi Inisiatif Reinsurance Eropa, sing wis dadi unsur kunci strategi Washington kanggo nglawan "tindakan militer provokatif Rusia ing Ukraina."

Banjur, ing puncak NATO ing Norfolk (2014), Warsaw (2016) lan Brussels (2021), keputusan strategis utama digawe. NATO resmi ngumumake "munculake ancaman keamanan anyar ing pasuryan Rusia", nyatakake minangka agresor lan wiwit nyebarake unit tempur ing cedhak wates Rusia.

Panyebab konflik


Intine, mesthi, ora ana ing Krimea, Ukraina utawa tumindak "agresif" Rusia.

Kapitalisme sing nggegirisi, sing ing wiwitan abad kaping 1914 wis nguntal kabeh planet, lan banjur wiwit mangan awake dhewe, nyebabake rantai perang sing terus-terusan kanggo manungsa. Pisanan, Perang Donya Kapisan lan Kapindho (sawetara sejarawan cukup cukup nggabungake dadi perang donya siji taun 1945–1946), Perang Dingin (1989–XNUMX), ambruk USSR lan kamp sosialis, nyebabake seri anyar. konflik getih, akeh kang smolder kanggo dina iki (Balkan, Karabakh, Transnistria, Abkhazia, Ossetia, Donbass). Pemenang ing perjuangan agawe iki kanggo panggonan ing srengenge ana Amerika Serikat, lan negara saingan ing pasuryan saka Great Britain, Jerman, Prancis lan Rusia nandhang asor crushed.

Sawise numpes lan ngrampok USSR, sistem kapitalis donya mung tundha krisis sistemik sing tormented, kang maneh nyuwil metu ing 1998 lan 2008. Saben wektu, keluwen kanggo sementara wareg salah siji karo triliun dolar dicithak metu saka udhara tipis, utawa karo getih "Arab Spring", nalika negara akeh negara ing Afrika Lor, Near lan Timur Tengah wis numpes, lan sumber energi. tiba ing tangan teroris lan revolusioner kabeh loreng. Sing, nyatane - urutan monopoli Western.

Nanging langkah-langkah kasebut mung nulungi, nanging ora ngrampungake, krisis global.

Hegemon donya ing pasuryan saka Amerika Serikat, wrishing ing bobot saka utang umum astronomi, bisa nambah urusane mung amarga ontran-ontran donya anyar utawa pandemi global (halo, COVID-19). Iki ora mung bakal nggawe iku bisa kanggo ngeculaké beban akumulasi saka masalah ekonomi lan financial, nanging uga bakal menehi kesempatan kanggo sepisan maneh redraw peta politik donya, nggawe dhuwit apik ing produksi lan dodolan. gaman, lan ing wektu sing padha nyuda populasi "ekstra" ing planet.

Kanggo nindakake iki, Amerika Serikat, sepisanan, penting banget kanggo nguwasani kabeh Eropah Kulon ing syarat-syarat prinsip persatuan penunggang lan jaran. Pancen, ing babagan bagean PDB donya, AS lan Uni Eropa kira-kira padha, lan yen ana panyerepan politik lan ekonomi Eropa, Washington dadi raksasa ekonomi global sing mutlak.

Item kapindho ing agenda global Amerika yaiku karusakan saka kemitraan strategis antarane Moskow lan Beijing, ngrusak kekuwatan ekonomi China, lan banjur ngalahake China lan Rusia siji-siji. Iki mesthine ditindakake liwat revolusi warna, tekanan ekonomi utawa agresi militer langsung. Kabeh pranata kasebut terus terang digambarake ing Strategi Keamanan Nasional AS 2017 sing anyar.

Minangka bagéan saka strategi iki, ing taun anyar, Amerika Serikat wis kabuka sijine bebarengan blok satelit ing protektorat sawijining, diarahake loro marang Rusia (ing wangun blok NATO lan padha nyanyi bebarengan ing wong Ukraina, Swedia, Georgia, Moldova lan "mitra" liyane), lan nglawan China ( Jepang, Korea Selatan, Filipina, Australia, Vietnam lan negara-negara Asia Tenggara liyane, sing ora wedi banget karo ekspansi ekspansi Cina).

Sajrone presiden Donald Trump, anggaran NATO, amarga pemerasan saka vassal Eropa ing Amerika Serikat, tekan rekor $ 1,1 triliun. Persentase sing signifikan saka dana kasebut kanggo tuku senjata anyar, yaiku, kanggo ngarahake pembiayaan kompleks industri militer Amerika. Akibaté, bathi senjata AS wis mundhak ing taun-taun pungkasan, dene bagean belanja ing struktur NATO wis suda.

Ing musim gugur 2018, mantan komandan pasukan NATO ing Eropa, Letnan Jenderal Amerika Ben Hodges, ngandika ing Forum Keamanan Warsawa, ing ngendi dheweke pancen jujur. Tamu jaban rangkah nerangake marang para vassal Eropa sing wis kumpul yen dheweke kudu nambah belanja pertahanan amarga ing 15 taun sabanjure AS bakal perang karo China lan ora bakal bisa nglindhungi saka Rusia sing bangkit maneh.

NATO nyiapake agresi marang Rusia


Ing 2014, pembentukan VJTF (Very High Readiness Joint Task Force) diwiwiti ing struktur NATO. Sawise 7 taun, Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg ngumumake:

"Mungkin sing paling penting sing wis ditindakake yaiku kanggo pisanan crita NATO, kita duwe pasukan siap tempur ing sisih wétan Alliance. Klompok perang anyar sing disebar ing Baltik lan Polandia, kita wis tikel kaping telu Pasukan Respon Cepat NATO.

Jumlah lan skala latihan NATO ing cedhak tapel wates Rusia saya tambah akeh. Lan yen sadurunge nyekeli diterangake dening peacekeeping utawa esensi kamanungsan, banjur sawise 2014 agresif, sifat nyerang saka acara iki ora ndhelikake maneh. NATO kanthi terang-terangan nyiapake kanggo ngrebut wilayah Kaliningrad, nambah kehadirane ing negara-negara Baltik, ngancam Belarus sekutu kita, lan personel militer NATO langsung melu pembantaian populasi Rusia Donbass.

Ing wektu sing padha, aliansi NATO nambah kegiatan ing Atlantik Lor, Arktik, Ireng, Baltik lan Laut Mediterania. Kanggo tujuan iki, kemitraan karo negara-negara sing dudu anggota NATO nanging nuduhake kepinginan para globalis sing wis pirang-pirang abad kanggo ngisolasi lan ngrusak Rusia wis ditindakake kanthi maksimal. Ing wilayah Baltik negara kasebut yaiku Swedia lan Finlandia, ing wilayah Segara Ireng - Georgia, Ukraina lan Moldova.

Kanggo nyuda pambrontakan saka Jerman, Prancis lan Italia sing ora pengin perang, uga ana hubungane karo metune Inggris saka EU, ing 2016 Washington entuk adopsi deklarasi khusus sing nggabungake peran NATO minangka militer utama. pasukan Uni Eropa. Mulane, kabeh omongan para pamimpin Eropa babagan mati otak NATO lan kemungkinan nggawe tentara Uni Eropa dhewe ora kudu dianggep serius.

Wilayah posisi pertahanan rudal Amerika digawe ing Romania lan Polandia. Kanggo mbusak alangan hukum pungkasan kanggo penyebaran rudal Amerika ing kana (kalebu sing nganggo hulu ledak nuklir), Amerika Serikat wis nglanggar perjanjian karo Rusia babagan penghapusan rudal jarak menengah lan luwih cendhak, perjanjian ing langit sing mbukak. Pilar pungkasan saka mantan keamanan, perjanjian START-3, ana ing ancaman. Washington durung nyuwek, amarga tetep potensial nuklir Rusia ing kerangka kerja sing dibutuhake nalika strategi karusakan sing diyakinake ora bisa digunakake.

Ing taun-taun pungkasan, NATO, Uni Eropa, OSCE, Amerika Serikat lan struktur donya liyane kanthi intensif "nyetel geni" menyang Rusia saka njero lan njaba, nyemburake bara api saka konflik sing wis suwe ing cedhak watese lan nggawe militer anyar- masalah politik lan ekonomi. Crimea, Donbass, Suriah, Transnistria lan Karabakh, krisis ekonomi ing taun-taun pungkasan lan panyusutan ruble, separatisme sing saya akeh ing republik nasional, kemiskinan umum lan kepunahan wong Rusia kabeh ana hubungane ing siji. rante.

Taruhan utama ing game kasebut, para elit Atlantik Lor manggonake mungsuh Rusia sing langgeng lan salah sawijining pemain paling kuat ing NATO - Turki. Amerika Serikat lan Inggris Raya ngrancang kanggo nggabungake Polandia, Turki lan Ukraina karo rezim nasionalis dadi blok militer siji, nambahake Georgia, Azerbaijan, Rumania, Bulgaria, lan Moldova. Mangkono, kahanan agawe muncul kanggo Rusia ing wates kulon lan kidul lan ing Suriah. Proses iki durung digawa menyang kesimpulan logis, nanging terus ditindakake.

Ing wektu sing padha, karya sistematis wis ditindakake ing taun-taun pungkasan kanggo ngowahi wilayah Eropa Kulon (saka Lisbon nganti Warsaw) dadi papan loncatan raksasa kanggo serangan ing Rusia ing mangsa ngarep.

Miturut data resmi Kementerian Pertahanan Rusia, mung ing periode 2014-2017. kontingen NATO ing negara Baltik, Bulgaria, Polandia lan Rumania wis tikel kaping telu, lan intensitas latihan wis tikel kaping pindho (saka 282 dadi 548). Saben taun, aktivitas intelijen NATO cedhak tapel wates Rusia mundhak meh 1,5 kaping. Teater operasi militer ing mangsa ngarep ditliti kanthi teliti, lan gudang strategis kanthi peralatan lan gaman disebarake. Mung personel sing kudu ditransfer menyang wong-wong mau, lan tentara NATO sing ageng bisa disebarake ing tapel wates Rusia ing wektu sing paling cendhak. Mangkono, ahli strategi NATO duwe tujuan kanggo entuk kejutan strategis, lan ing wektu sing padha ngatasi masalah logistik sing wis ana sadurunge.

Ing latihan NATO 2020 lan 2021 "Pembela Eropa", transfer personel pasukan Amerika menyang Eropa mung ditindakake, lan ing wektu sing padha, operasi pendaratan ing negara-negara Baltik lan Kaukasus.

Ing nyiapake populasi Amerika lan Eropa kanggo perang ing mangsa ngarep, Washington lan London ajeg niru pratelan para jenderal NATO sajrone pirang-pirang taun kepungkur yen Baltik, Polandia lan negara-negara Eropa Lor ana ing bebaya serangan saka Rusia sing licik lan jahat. meh sesuk. Media global kebak publikasi babagan serangan cyber Rusia, babagan peracunan Rusia, babagan saboteur Rusia, babagan campur tangan Rusia ing pemilihan gratis. Anti-pahlawan utama Hollywood dudu teroris Islam utawa Korea Lor maneh, nanging kita, Rusia. Tegese, miturut pranatan Dr. Goebbels, media Kulon nyebar gunung-gunung goroh menyang kepala para pamaca, sing mesthi ninggalake residu pahit saka Russophobia ing pikirane.

Omong kosong babagan "agresi Rusia" sing bakal ditindakake wis dadi kuwat banget ing pikirane panyiapan Atlantik Lor sing dianggep minangka perkara sing ora bisa diobati lan ora bisa dihindari. Lan luwih akeh wong, ora mung ing Rusia, nanging ing saindenging jagad, wiwit ngerti yen NATO wis nyiapake rencana Barbarossa anyar, dikembangake kanthi njupuk kabeh realitas geopolitik modern.

Napa NATO ora wedi karo Rusia, potensial militer lan nuklir?


Alasane prasaja - Kulon nduweni kaunggulan militer lan ekonomi sing ngluwihi Rusia. Kanggo akeh sing maca, kepincut karo aliran laporan media Rusia babagan krisis NATO sing mesthine jero, babagan sukses terus-terusan industri pertahanan Rusia lan adopsi model senjata anyar dening tentara Rusia, tembung kasebut bakal nyebabake nesu sing asli.

Inggih, ayo ngomong kanthi luwih rinci babagan keseimbangan kekuwatan sing nyata.

Panggabungan Rusia ing ekonomi donya fluktuasi ing tingkat 1-2%. Sanajan China, Rusia, Iran lan DPRK digabung dadi blok militer-politik siji (sing durung diamati ing prinsip), banjur, miturut petungan sing paling optimis, pangsa iki bakal nambah nganti 25%. Kabeh liyane (75%), siji utawa liyane, dikontrol dening perusahaan transnasional ing Amerika Serikat lan negara sekutu. Tegese, perintah NATO bisa nggunakake sebagian besar industri, bahan mentah lan sumber daya manusia ing donya ing perang donya katelu.

Sistem logistik sing dikembangake kanthi apik lan armada pedagang sing gedhe bakal nyambungake pusat industri ing saindenging jagad dadi siji. Kabeh iki bakal ngidini mungsuh kita nyiyapake produksi produk militer ing wektu paling cendhak lan banjir ngarep karo anyar tank, pesawat, kapal, artileri lan amunisi. Kanthi imbangan kekuwatan sing kaya ngono, China mesthi bakal kakurung dening kekuwatan militer Amerika Serikat lan sekutune Asia. Lan kanggo Rusia (malah nganggep arsenal nuklir) ora ana kemungkinan: kita duwe populasi cilik, ekonomi miskin, lan ora ana strategi lan kebijakan negara sing koheren. Antarane panguwasa lan masyarakat, sawise pajak predator, pensiun lan "reformasi" sosial, ora ana lan ora bisa dadi kesatuan.

Kita duwe dhuwit sithik banget. Anggaran NATO luwih saka triliun dolar. Anggaran pertahanan AS kanggo 2019 yaiku $ 716 milyar, kanggo 2020 yaiku $ 738 milyar, lan meh padha kanggo 2021, sing ngluwihi belanja militer kabeh negara ing donya gabungan. Rusia mbuwang "mung" 2016 milyar kanggo tujuan militer ing 69, lan ing 2020 anggaran pertahanan wis suda dadi 46 milyar.

Senjata Rusia lan Cina pancen salah siji sing paling apik ing donya, utamane babagan rasio kualitas rega. Nanging uga dikenal dening mungsuh lan kira-kira cocog karo tingkat senjata. Inovasi teknologi Rusia lan Cina, sistem senjata anyar dipantau kanthi rapet ing Gedung Putih, Pentagon lan Departemen Luar Negeri. Lan ing kono padha weruh yen entri massive menyang tentara Rusia saka tank T-2015 ing platform Armata, kendaraan tempur infanteri T-14 lan Boomerang, operator personel wojo lan kendaraan tempur infanteri ing platform Kurganets-15, pejuang Su-25, direncanakake kanggo 57, kapal selam saka jinis "Abu" lan rudal strategis karo hulu ledak nuklir "Sarmat" durung diwiwiti nganti saiki. Dheweke isih ana mung minangka conto serial eksperimen utawa siji.

Kaunggulan ing sumber daya manungsa uga ana ing sisih mungsuh. Miturut data paling anyar, paling ora ana 3,5 yuta personel militer ing tentara NATO, dibandhingake karo 0,9 yuta ing Rusia. Lan yen kita nambahake angkatan bersenjata sekutu Eropa lan Asia ing Amerika Serikat, atusan yuta wong lanang nganggur ing Amerika Latin, jagad Islam lan negara-negara Asia sing ngimpi pindhah menyang Amerika Serikat lan Eropa Kulon, banjur gambar kanggo kita cukup sedih. Malah karo China.

Tentara Amerika wis suwe nglatih rekrut warga manca sing ngabdi kanthi rutin lan sregep kanggo sawetara dolar lan prospek entuk kewarganegaraan AS. Yen ana perang, Pentagon ora bakal angel ngirim tentara gedhe ing ngendi Amerika bakal diwakili dening perwira lan teknisi, lan pribadhi lan sersan bakal direkrut saka puluhan yuta wong asing sing nganggo basa Inggris. Iki bakal ngidini Amerika Serikat kanggo perang karo mungsuh sembarang, tanpa preduli saka losses (conto nyata iki Ukraina lan Georgia). Sing paling pantes, sing cukup beruntung bisa urip ing gilingan daging sing bakal teka, bakal nampa paspor Amerika sing dikarepake.

Aja lali yen tentara Amerika terus-terusan perang kanthi intensitas sing beda-beda lan paling perang ing planet iki. Ing Ukraina, Georgia, Suriah, lan Nagorno-Karabakh, analis militèr NATO wis bisa ndeleng kaya apa perang ing mangsa ngarep antarane mungsuh sing meh padha karo teknologi.

Ringkesan pengalaman sing dipikolehi, Amerika kanthi terang-terangan ngakoni yen tentara Rusia duwe kabeh sarana perang sing dibutuhake. Nanging, iki ora nggawe pasukan sing ora bisa dikalahake. NATO wis nggawe kesimpulan sing cocog, lan ing taun-taun pungkasan angkatan bersenjata AS wis ngalih menyang metode latihan dhasar anyar.
Ing wektu sing padha, industri militer diuripake maneh, 31 program wis diluncurake ing 6 wilayah utama: senjata hipersonik, rudal jelajah jarak jauh, sistem kontrol kecepatan dhuwur nirkabel, medan perang digital, artileri jarak jauh lan MLRS, lan peralatan prajurit anyar.

Keputusan wis digawe lan wis dileksanakake kanggo modernisasi tank NATO utama Abrams, Leopard lan Challenger, sing nampa waja tambahan, amunisi anyar lan sistem kontrol geni, imagers termal, pangayoman dinamis lan sistem pertahanan aktif Trophy Israel. Ing konfigurasi iki, padha bakal nuduhke ancaman serius kanggo nawakke Rusia lan Cina, lan uga bakal angel kanggo crack kanggo senjata anti-tank. Program kanggo modernisasi lan nganyari kendaraan lapis baja NATO, artileri, MLRS lan bedhil self-propelled wis diadopsi lan ditindakake.

Mungsuh duwe kauntungan gedhe ora mung ing lemah, nanging uga ing udhara. Malah nganggep China, kaunggulan triple bakal tetep ana ing sisih blok NATO lan sekutu AS. Kajaba iku, Kulon ngluwihi Rusia lan China ing jumlah pesawat generasi kaping lima. Sanajan Pentagon wis nilar F-35, sampeyan ora bisa mbusak tembung saka lagu kasebut - saiki ana luwih saka limang atus F-22 lan F-35 ing layanan. Ing wektu sing padha, Angkatan Udara Rusia duwe siji (!) Serial Su-57, nganti saiki tanpa mesin lan sistem senjata "asli".

Kaunggulan gedhe saka mungsuh ing udhara rada menehi ganti rugi dening sistem perang elektronik Rusia modern lan sistem pertahanan udara multi-level. Nanging, pertahanan udara adhedhasar lemah, ora preduli sepira kuat lan modern, mung bisa nggawe rumit tumindak kasebut penerbangan mungsuh lan akeh nambah losses sawijining. Nanging ora kanggo menang kamenangan mestekake, minangka conto saka Perang Donya II nuduhake. Artileri anti-pesawat Jerman sing apik banget ora bisa ngatasi armada pengebom abot saka Amerika Serikat lan Inggris, sing ngebom Jerman nganti tingkat Zaman Batu.

Armada ora bisa dibandhingake. Kanggo kabeh kelas kapal perang utama, mungsuh (Amerika Serikat, negara NATO lan sekutune) nduweni kaluwihan sing padhet, malah nganggep China, sing wis nambah kekuwatan angkatan laut.

Sing paling mbebayani yaiku yen ana senjata nuklir ing Rusia lan China ora mandhegake Anglo-Saxon. Ahli strategi Barat percaya yen muncule senjata hipersonik, kinetik lan elektromagnetik bakal menehi kesempatan sing apik kanggo ngluncurake perang donya katelu lan ing wektu sing padha nyegah (utawa bisa urip kanthi relatif tanpa rasa lara) serangan nuklir pembalasan.
Ing sawetoro wektu, ing perang hibrida karo Rusia, taruhan ana ing cara perang liyane sing ora mbutuhake partisipasi langsung saka militer NATO.

Mbalik ing September 2002, Presiden George W. Bush ngandika yen perlu, Amerika Serikat bakal tumindak preemptively. Apa tegese tembung aneh iki, dadi jelas 4 taun sabanjure, nalika Kongres nyetujoni Strategi Keamanan Nasional, sing resmi ngemot inti saka perang preemptive. Sacara struktur, katon kaya mangkene: owah-owahan rezim - mbangun bangsa anyar - mbangun maneh negara.

Tujuan saka jinis perang iki yaiku kanggo ngganti inti budaya lan peradaban saka wong-wong sing mbentuk negara lan nyingkirake hak-hak ing lemah lan sumber daya dhewe, sing salawas-lawase ditransfer menyang panggunaan perusahaan global "miliar emas". . Asil saka perang "konvensional" bisa dideleng liwat wektu (lan asring dideleng), nanging asil saka tumindak preemptive tetep ing salawas-lawase. Unsur paling penting saka perang kasebut yaiku kekerasan ora langsung: ekonomi, ideologi, politik, informasi-psikologis, lan liya-liyane.

Conto sing apik banget yaiku Jerman, sing secara harfiah "disebir" sacara rohani sawise pembantaian donya ing taun 1914-1945. Yen ing jaman Kaiser lan Fuhrer, wong Jerman dianggep minangka mungsuh sing pantes lan bisa nggawa meh kabeh Eropa menyang dhengkul, saiki dheweke ngimpi ... akeh wong migran sing ngrudodo wong wadon, kanthi rai wedi njaluk bantuan polisi.

Conto liyane yaiku Ukraina, ing ngendi proses iki wis aktif sajrone 100 taun kepungkur lan cepet banget sawise 2014. "Negara 404" wis suwe didol lan didol maneh menyang perusahaan transnasional, badut televisi wis dadi presiden, pedunung dicelupake dening pengangguran, pajak lan tagihan sarana, lan tinimbang berjuang kanggo tanah lan masa depan, wong lokal kanthi tenang dadi mabuk utawa mabuk. meekly lay mudhun sirah ing peluru Rusia ing Front Wétan. Keberanian mung cukup kanggo ngajokake tuntutan ing pengadilan, ing ngendi para prajurit apes nyoba njaluk panguwasa kanggo nampa keuntungan sing dibutuhake kanggo melu operasi punitive ing Donbass.

Ing Rusia, akeh wong Rusia tetep identitas nasional, ngormati leluhur gedhe lan katresnan kanggo Motherland. Dheweke ora nampa dodolan negara, korupsi lan ketidakadilan sosial. Mulane, taruhan utama globalis ing proses karusakan lan pendidikan maneh Rusia diselehake ing "kolom kalima" liberal. Sawise kabeh, pengkhianat sing ngatur ambruk USSR ora ilang. Dheweke, keturunan lan pandherekipun wis kuwasa sajrone 30 taun, duwe sumber daya gedhe ing tangane - informasi, finansial, hardware.

Ing prentah saka master jaban rangkah, media liberal nyoba kanggo nemtokke marang donya Rusia bab "nilai Eropah gay" lan ngurmati pengkhianat kaya Vlasov, Solzhenitsyn utawa Yeltsin. Alon-alon nanging mesthi, para liberal ngenggoni Rusia karo migran Kaukasia lan Asia, ngatur pembantaian sosial populasi Rusia (utamane ing pedalaman), nyedak ekonomi lan ngalangi pembangunan negara. Kabeh iki kanthi kemungkinan dhuwur bakal nyebabake jeblugan sosial ing Rusia lan "revolusi" liyane.

Sawisé 2014, Washington lan London malah ora ndhelikake kasunyatan sing padha wis nyetel agen pengaruh ing Rusia tugas kanggo nampa uprising elit marang Putin kanggo nggulingaké, tindakake conto Nicholas II utawa Gorbachev. Minangka bagéan saka implementasine saka strategi iki, devaluasi saka ruble ing 2014 lan 2020, ing Panamagate lan Kremlin Report, rampokan parsial saka oligarki Rusia, sawetara saka sudhut macem-macem sanksi, nyoba gagal saka Maidan ing Moscow ing 2019. lan panggunaan aktif tokoh "pasien Berlin" dening lembaga intelijen Barat wis ditindakake. ".

Presiden Putin ora mungkasi aktivitas kolom kalima liberal, nanging mung rada slows mudhun pangolahan diatur dening iku, ketoke ngarep-arep kanggo piye wae aman njagong metu nganti pungkasan mangsa presiden lan pindhah menyang bayangan, ninggalake konco negara karo a kabeh masalah sosial-ekonomi, militer-politik lan demografi sing durung rampung.

Bebaya gedhe kanggo Rusia lan jagad Rusia yaiku jaringan laboratorium medis militer lan pusat riset sing disebarake kanthi biaya Pentagon lan CIA ing Amerika Selatan, Eropa, Afrika, Asia lan ing sadawane wates kita. Welasan artikel sing ngganggu wis ditulis babagan laboratorium kasebut. Informasi sing diklumpukake dening spesialis lan wartawan menehi kesaksian kanggo mbusak ancaman nggunakake senjata biologis marang populasi Rusia.

Ing 2018, Kementerian Pertahanan Rusia langsung ngumumake ing saindenging jagad yen ing laboratorium lemah ing Georgia, spesialis Amerika terus ngembangake senjata biologis, ora nggatekake kabeh konvensi internasional.

Secara total, pusat riset biomedis Amerika muncul ing enem negara tilas USSR, kalebu ing wilayah sing disebut "sekutu" Rusia ing CSTO: ing Ukraina - 11, ing Kazakhstan - 10, Armenia - 7, Azerbaijan. - 8, Uzbekistan - 3 lan Georgia - 10.

Whistleblower layanan khusus sing misuwur ing donya, Edward Snowden, kanthi blaka nyatakake yen Amerika wis suwe ngracun Rusia nganggo senjata biologis. Miturut dheweke, Amerika Serikat ngembangake virus spesifik sing tropik kanggo genotipe tartamtu, lan jamur sing diowahi sacara genetis. Dheweke nyebut obat-obatan, vaksin (halo, COVID-19) lan panganan minangka kendaraan pangiriman. Nyamuk lan kutu digunakake minangka pembawa infeksi.

Ora disangka diserang dening China, banjur ing saindenging jagad, COVID-19 mung ngonfirmasi pratelan kasebut. "Perang" nglawan pandemik koronavirus sing wis kedadeyan ing planet iki nyatane ngganti perang dunia katelu, ngrusak ekonomi umume negara lan nyuda kabeh langkah perjuangan dadi pembantaian "alus" kabeh manungsa, sing dirampas. cara urip normal lan, miturut pranatan saka Dr. Mengele saka Auschwitz, padha arep babar blas vaksinasi.

Asile


Ringkesan ing ndhuwur, iku worth ngenali kasunyatan ketok sing proses numpes donya Rusia dening kabeh cara bisa diterusake ing kacepetan cepet, lan wiwit 2014 wis ditambah karo ancang-ancang mbukak NATO kanggo operasi militèr lengkap.

Anggere Rusia nduduhake kesatuan relatif nalika ngadhepi agresi Barat lan kanthi rutin ngetutake kabeh instruksi globalis (saka total digitalisasi kabeh lan kabeh nganti ancaman vaksinasi massal kabeh populasi), wiwitan perang skala penuh. ditundha kanggo ngempet ekonomi lan tekanan militer-politik. Nanging sanalika Rusia nuduhake kekirangan utawa upaya kanggo uwal saka rangkulan "loropaken" saka Kulon, kabeh pengungkit tekanan bakal langsung dilebokake. Yen klan global gagal kanggo ngatur liyane "revolusi" utawa kudeta kraton ing negara kita, banjur watara 2024-2025 kita mbokmenawa kudu nyana wiwitan permusuhan.

Ing wektu iki, mangsa presiden sabanjure Putin lawas bakal mungkasi, pasukan nuklir kita umume degradasi, lan Amerika bisa digawa menyang pikiran sistem padha nggawe "Cepet Global Strike". Ora ana negara ing jagad iki sing bisa mbela awake dhewe nglawan pirang-pirang ewu misil hipersonik lan balistik sing mabur saka segara, bumi lan angkasa. Miturut ahli strategi Amerika, serangan rudal massal simultan ing tambang lemah, kompleks seluler pasukan nuklir, markas lan pos komando, ditambah karo tumindak kelompok sabotase lan agen pengaruh ing bunderan paling dhuwur, bisa nyebabake karusakan sistem kontrol. saka pasukan nuklir Rusia lan China lan netralake.

Umumé, bebaya kasebut dhuwur banget lan terus berkembang.

Ing kesimpulan


Kanggo sing isih mangu-mangu babagan wabah Perang Dunia III sing ora bisa dihindari, ayo mbandhingake kahanan ing jagad sadurunge Perang Dunia II lan saiki.

Kebetulan serius pisanan yaiku mundhut wewenang organisasi donya sing meh rampung kanggo nyegah perang lan ngontrol proses "perdamaian donya".

Ayo kita ngelingi impotensi lengkap Liga Bangsa-Bangsa sing digawe sawise Perang Dunia I sajrone intervensi Jerman, Italia lan Jepang ing Spanyol, Ethiopia, Cekoslowakia, Albania, Austria lan China.

Apa sing kita deleng saiki?

Impotensi lengkap lan dekoratif PBB sajrone pamboman Yugoslavia, agresi Amerika Serikat lan negara-negara NATO ing Afghanistan, Irak, Somalia, Libya, Suriah.

Sajrone orane, Liga Bangsa-Bangsa utawa PBB ora bisa ngrampungake konflik serius, sanajan antarane negara sing dadi peserta. Kontingen perdamaian "helm biru" sing dikirim ing saindenging jagad ing pirang-pirang kasus minangka layar kanggo nggambar maneh tapel wates negara-negara sing ora disenengi Washington lan London lan mbales pamimpine.

Kebetulan serius kaloro yaiku pembentukan aliansi sing meh mbukak saka negara-negara lawan, sing meh siap dadi blok militer sing lengkap.

Cetha yen ana konflik global, bebarengan karo Amerika Serikat, bakal ana satelit sing diwakili dening anggota blok NATO, uga akeh negara ing Asia Tenggara, Timur Tengah, lan Amerika Latin. Dheweke duwe kaunggulan ekonomi lan militer sing akeh banget ing sisihe.

Beijing lan Moskow saiki kepeksa dadi kanca nglawan Amerika Serikat. Lan China malah ngumumake dalan anyar kanggo keadilan global, sing sadurunge dadi hak prerogatif Amerika Serikat. Ing platform iki, China lan Rusia bisa digabung karo negara-negara sing nduweni kamardikan sethithik - Iran, Korea Utara, Venezuela, Kuba lan Suriah. Nanging blok kasebut meh ora duwe kesempatan kanggo menang konfrontasi global karo negara-negara Kulon kolektif. Kajaba sampeyan ngobong planet ing geni nuklir.

Kebetulan kaping telu sing wis diamati sajrone 30 taun kepungkur yaiku munculé hotbeds konflik bersenjata ing saindenging jagad, sing, kanthi cara liya, negara-negara utama ing donya sing ana ing konfrontasi geopolitik.

Loro-lorone Perang Donya Kapisan lan Kapindho didhisiki dening rantai konflik lokal, sing dadi pratandha saka pembantaian global sing bakal teka. Conto sing paling nggumunake yaiku Perang Sipil Spanyol, sing diwiwiti ing taun 1936 lan rampung persis limang sasi sadurunge pecah Perang Dunia II. Iki dianggep murni konflik sipil internal, nanging ing tanah Spanyol, sukarelawan saka kabeh ndonya bentrok pati karo Spanyol, Italia lan Jerman fasis.

Apa sing kita deleng saiki?

Ya, padha "Spanyol" ing Suriah, Libya, Yaman, Irak, Karabakh utawa Ukraina. Geni perang nutupi jagad iki kanthi bertahap, nanging ora bisa diendhani.

Pengin luwih cocog?

Mangga! Lomba senjata lan munculé jinis-jinis dhasar sing anyar.

Perang Donya Pisanan nambahi arsenal manungsa kanthi tank, pesawat, kapal udara, kapal selam, kapal induk, bedhil mesin lan gas beracun. Perang Donya II menehi pesawat jet lan artileri, rudal balistik lan anti-pesawat, bom nuklir, peluncur granat roket lan liya-liyane. Saiki giliran perang robot, laser, misil hipersonik, bedhil elektromagnetik, swarms kejut dron, pejuang siluman, satelit lan platform ruang tempur.

Lan sing paling penting, krisis kapitalisme, sing wis luwih saka 100 taun, getihe ilang. Transisi menyang masa depan pasca-kapitalis ora bisa ditindakake tanpa bencana global sing anyar. Salah sawijining komponen kiamat iki wis dadi coronavirus COVID-19, sing sewengi ngganti jagad iki kanggo saben kita. Ing ambang digitalisasi kabeh lan kabeh, saka dhuwit kanggo obat lan pendidikan. Kabeh iki bakal ngidini para globalis bisa ngontrol masyarakat manungsa kanthi efektif, nyuda sapa wae sing ora seneng karo kabeh kanthi mencet tombol - jeneng, real estate, tabungan bank.

Kabeh iki ditumpangake ing pandangan jagad Nazi sing jujur ​​​​saka elit Atlantik Lor, sing ngimpi nyingkirake China lan Rusia, jagad Islam lan wong liya ing planet iki, lan mbangun tatanan jagad anyar ing reruntuhan. Dheweke duwe pengalaman ngatur lan nampa dividen geopolitik lan ekonomi saka Perang Donya Kapisan lan Kapindho. Dadi apa ora mbaleni?
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

183 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 20
    22 2021 Juni
    Kulon nyiapake 22 Juni anyar kanggo Rusia
    saka sisih, aku bakal percaya.., nanging ing urip nyata, kenapa ??? Kanggo apa? dhuwit mili, kabeh padha duwe akun, IMF ndhikte ... kok perang? nyuda populasi fisik? dadi ana covid...murah lan ceria...ora ana perang berdarah maneh.dadi suda ternak.
    1. +3
      22 2021 Juni
      Covid ora makarya kanthi efisien lan cukup selektif, keselak sosial lan ekonomi "ing lemah" liwat kolaborasi nggawa bathi luwih akeh.
      1. +8
        22 2021 Juni
        Aku setuju banget karo penulis artikel analitis iki! Pancen LENGKAP!
        Iki minangka artikel sing ditulis kanthi apik lan bener!
        Ing wektu sing padha, luwih becik ngadhepi bebener tinimbang ngapusi awake dhewe lan, amarga ora duwe daya, ngubur sirah ing pasir, mbukak bokong menyang mungsuh.
        Kanggo yen sampeyan dielingake dening bebener, banjur sampeyan bisa bersenjata ing sih saka pangayoman nyata!

        Sing percaya gething iku wong naif.
        Mung kanthi kompeten nganalisa lan ngevaluasi kahanan sing ngancam ing jagad lan ing negara kasebut, sampeyan bisa ngrancang langkah-langkah sing cukup, njupuk tindakan sing cukup lan menehi rebuff nyata marang mungsuh!
        1. +3
          22 2021 Juni
          Apa sampeyan setuju karo ana? Artikel - omong kosong saka pikun ngguyu Pejuang paling efektif ing jagad Rusia ing kabeh wektu lan jaman yaiku jagad Rusia dhewe.
          Ing bab mung sing bener ana taksiran saka kemungkinan. Bener, Rusia ora duwe 0 kemungkinan, nanging luwih akeh. Sampeyan ora bisa fisik ngisinake immensity, iku fisik mokal kanggo manggoni negara kuwi, malah penjajah NATO bakal mungkasi malah sadurunge Urals miwiti.
          1. -4
            22 2021 Juni
            Kutipan: Max Otto
            Apa sampeyan setuju karo ana? Artikel kasebut minangka omong kosong saka pikun Pejuang paling efektif ing jagad Rusia ing kabeh wektu lan jaman yaiku jagad Rusia dhewe.

            sepisanan. "Donya Rusia" saiki dibagi.

            Kapindho, TMV pancen ora bisa dihindari! Pitakonan mung: sapa, kapan, ing ngendi lan kepiye miwiti?
            Mulane, ing artikel penulis, aku uga bakal nambah pertimbangan babagan perlune serangan PREVENTIVE ing bagean Rusia nglawan agresor potensial!
            Nanging iki minangka STRATEGI khusus lan TAKTIK saka kabeh kompleks pertahanan langkah-langkah ing pimpinan Federasi Rusia - lan ora tundhuk pambocoran khusus.
            1. -2
              22 2021 Juni
              Oh, shkolota iki, ora ngerti apa-apa, nanging climbs nang endi wae. (Mesthi ana gambar vulgar karo jaran lan pionir ing kene, nanging aku ora bakal wassat )
              Ing endi sampeyan bakal nyerang? Miturut Voronezh?
              (Endi teka saka meme babagan "bom Voronezh"?) Kanggo wong sing ora kuwat ing humor, aku bakal ninggalake link.
              https://zen.yandex.ru/media/id/5acda6c2d7bf213a1be8aece/otkuda-vzialsia-mem-pro-bombit-voronej-5ad6d27efd96b135b7cf7141
            2. +5
              23 2021 Juni
              Mulane, ing artikel penulis, aku uga bakal nambah pertimbangan babagan perlune serangan PREVENTIVE ing bagean Rusia nglawan agresor potensial!

              Kabeh wis ana ing Doktrin Militer Federasi Rusia:
              Federasi Rusia nduweni hak kanggo nggunakake senjata nuklir kanggo nanggepi panggunaan nuklir lan jinis senjata pemusnah massal liyane lan (utawa) sekutu, uga yen ana agresi marang Federasi Rusia. karo senjata konvensionalnalika banget orane negara kaancam.

              http://kremlin.ru/supplement/461
              Sampeyan bisa maca yen sampeyan ora kenal.
          2. 0
            23 2021 Juni
            Kutipan: Max Otto
            Bener, Rusia ora duwe 0 kemungkinan, nanging luwih akeh. Sampeyan ora bisa fisik ngisinake immensity, iku fisik mokal kanggo manggoni negara kuwi, malah penjajah NATO bakal mungkasi malah sadurunge Urals miwiti.


            Apa dheweke butuh, kanggo ngrebut wilayah kasebut kanthi fisik? Serangan Global Cepet

            Ora ana negara ing jagad iki sing bisa mbela awake dhewe nglawan pirang-pirang ewu misil hipersonik lan balistik sing mabur saka segara, bumi lan angkasa.
            - lan iki kasunyatan.

            sawise terobosan pertahanan udara lan karusakan saka potensial militer kita, Angkatan Udara bakal digunakake, gabungan pasukan NATO (kanthi Amerika Serikat ing sirah) bakal ditransfer menyang Eropah Wétan, Angkatan Bersenjata Turki bakal melu ing Kaukasus. (negara paling kuat nomer loro ing NATO, sawise kabeh), Timur Jauh yaiku Jepang, lan gambar sing ala banget katon ... bisa digawe .... dadi ora ana masalah karo iki.
            1. 0
              23 2021 Juni
              Sampeyan mangsuli aku kaya aku iki penulis artikel. Aku mung yakin yen ora ana gunane ngrebut Kulon karo apa sing wis dadi duweke.
        2. +5
          22 2021 Juni
          Kutipan: Tatyana
          Sing percaya gething iku wong naif.
          Mung kanthi kompeten nganalisa lan ngevaluasi kahanan sing ngancam ing jagad lan ing negara kasebut, sampeyan bisa ngrancang langkah-langkah sing cukup, njupuk tindakan sing cukup lan menehi rebuff nyata marang mungsuh!

          Ya, ora ana sing pracaya Tatyana.
          Gorbach, jancok, padha kurban kanggo nyerahke kabeh, kanggo pat ing Pundhak, etc.
          Saiki Rusia ora padha lan bisa sworo seru maneh, menehi kritik dening squeal Western, etc. ..Ya, ana akeh lan akeh banget masalah, nanging isih ana resistance, senadyan meksa elek saben wong, lan utamané nang Rusia, sembarang whining liberal ing salawas-lawase sing apik banget kanggo manggon ing sisih kulon, etc. Lan bajingan dhewe padha lungguh kene negatif
          Rusia mbutuhake purge ing kabeh!
          1. 0
            23 2021 Juni
            Ya, ana akeh lan akeh banget masalah, nanging isih ana resistance, senadyan meksa elek saben wong, lan utamané ing Rusia, kabeh liberals whining ing salawas-lawase sing iku apik kanggo manggon ing sisih kulon, etc. Lan bajingan dhewe lungguh ing kene negatif
            Rusia mbutuhake purge ing kabeh!

            Wektu liya, cara liya - sing lawas ora bisa ditrapake. Ora bakal ana reresik, bisa uga luwih apik. Saiki kabeh luwih "anggun", yen ora kabeh wis rampung. Nanging reresik lagi ditindakake, buktine yaiku reaksi saka Kulon. Ditunjuk "gauleiter" isih ing chalit zona. Liyane ngemis kanggo Eropah. "Wanking" - "ing potlot."
          2. +1
            24 2021 Juni
            Artikel - kakehan whipping munggah karep lan exaggeration, yen ora disinformasi khusus. Sing ora ateges sampeyan kudu njagong santai lan ngarep-arep ing Kulon sing VERY ora "tresna" Rusia lan Rusia: sampeyan kudu tansah siyap nanggapi marang impudence. Aku pracaya yen wong-wong sing mestine lan sing duwe informasi luwih saka VO strategists duwe rencana cocok, lan minangka pionir padha tansah siap! eseman
      2. -1
        22 2021 Juni
        Kapitalisme mbutuhake perang ora mung kaya ngono, nanging uga supaya wong-wong sing isih urip kudu ngerti yen ora ana gunane kanggo goyang prau, dheweke bakal dadi bubuk. Yen ana alien, utawa Gusti Allah, sampeyan kudu ngandelake pitulungane, yen ora ana sing ngerti apa-apa ing planet iki. Tegese, wong durung mbenerake awake dhewe ing planet iki. Manungsa superfluous ing planet iki. Kaya dinosaurus padha superfluous.
    2. Komentar wis dibusak.
      1. +9
        22 2021 Juni
        Quote: Wong jenggot
        Ing ngendi kita arep ngubur kabeh?

        topi... topi.
        1. -13
          22 2021 Juni
          Quote: Dedkastary
          Quote: Wong jenggot
          Ing ngendi kita arep ngubur kabeh?

          topi... topi.

          Ya, ing ngendi gerombolan Genghis Khan, Napoleon, Hitler lan ghoul liyane? Iklim kita atos kanggo wong njaba. Lan wong hardened. Wong manca ora bisa urip ing tanah kita. Padha mati kaya mabur.
          1. +7
            22 2021 Juni
            Gerombolan Mongol, yen sampeyan lali Kievan Rus, nelukake. Napoleon ora bakal nelukake apa-apa karo dheweke, kekaisaran Rusia dhewe terus-terusan perang.
            1. +4
              22 2021 Juni
              Gerombolan Mongol mungkasi penaklukan ing sisih kulon nalika nyekel Rus lan ngedegake negara paling gedhe ing sajarah manungsa ing babagan wilayah. Saiki setengah saka wilayah tilas kekaisaran Genghis Khan dikuwasani dening Rus' ditaklukaké dening Mongol, lan Mongol isih graze kuldi ing bank-bank ing Kerulen.
              1. + 13
                22 2021 Juni
                1. Kanggo nyegah luwih akeh "22 Juni 1941" saka Comrade Stalin, master anyar entuk industri nuklir lan senjata nuklir.
                2. Sampeyan arep ana "Eurofascists nyiapake serangan" utawa "geyropa wis rampung decomposed bebarengan karo sawijining prajurit."

                Nalika sampeyan nulis artikel propaganda sing bodho, coba aja mbingungake klise propaganda lawas lan anyar, utawa nyopot salib utawa nganggo celana jero.
              2. -4
                22 2021 Juni
                Umumé, Khalkhas saiki manggon ing Mongolia lan Kazakh karo Y-DNA haplogroup C ora ana hubungane karo invasi Genghis Khan. Nanging Horde Nogai, sing ninggalake bendera kuning-biru ing saindhenging Eropah Wétan, khusus Polovtsians, steppe Rusia kidul Ukrainians karo haplogroup Rusia R1a - Horde Kuning lan reindeer herders saka Asia Kidul-Wétan karo haplogroup N - Blue Horde.

                Contone, Tokhtamysh mrentah ing Golden Horde loro ing Blue lan ON kanca
            2. -1
              23 2021 Juni
              Kievan Rus ora negara siji - iku sawijining klompok pamaréntahan sing perang saben liyane lan kesusu kanggo dhampar lan sumber daya Kyiv, lan matèni Slavs dhewe luwih saka mungsuh kita padha bebarengan. NFR (Republik Feudal Novgorod) umume terjebak ing ajaran sesat sing terus-terusan lan siap-siap mudhun menyang Kulon, lan banjur pindhah menyang Katulik. Lan mung tekane Mongol wiwit nguripake sisa-sisa Kievan Rus menyang Rusia Agung. Waca Gumilyov lan Zhdanov-Nedilko!
              1. -1
                23 2021 Juni
                Gumilyov minangka pemimpi, nanging fragmentasi feodal ana ing endi wae lan uga pembantaian populasi dening aristokrasi.
                1. 0
                  23 2021 Juni
                  Aku pendukung Gumilyov. Sampeyan duwe views dhewe, Aku ora bakal gawe uwong yakin lan agitate. Sampeyan setuju karo liyane. Nanging dudu bangsawan sing nyembeleh rakyate, nanging bageane wong sing nyembeleh liyane. Ing wektu sing padha, aristokrasi ngarahake proses kasebut lan mbenerake acara kasebut. Ing pungkasan konfrontasi, aristokrasi bisa rukun, lan banjur pembangunan diterusake miturut rencana anyar sing didandani. Kita ora adoh kanggo conto - deleng sejarah negara kita saka 1917 nganti 1939 kira-kira. Apa ora ...
          2. -1
            22 2021 Juni
            Kanggo tumpukan:

            Kepentingan Nasional nyerat bilih Amerika Serikat wis ngembangaken rencana rahasia sing melu nyekel Kaliningrad ing acara bentrokan bersenjata ing Eropah Wétan. Saka publikasi publikasi, dicritakake maneh dening PolitRussia, nyatakake yen dokumen iki nyedhiyakake serangan simultan marang wilayah Federasi Rusia ing udhara, ing darat, ing segara lan ing jagad maya.

            Wong Kulon kok kudu gelut yen basa ultimatum efektif. Kanthi biaya China: China ora bakal perang kanggo Federasi Rusia lan kosok balene.
          3. + 17
            22 2021 Juni
            Quote: Wong jenggot
            Wong manca ora bisa urip ing tanah kita. Padha mati kaya mabur.

            Nanging, padha ngatur kanggo njupuk akèh kita karo wong-wong mau. Apa sampeyan duwe "ekstra" 27 yuta wong ing Rusia?
            Kenapa bravado rabid iki? Gusti Allah ngalang-alangi perang - iku bakal dadi ala kanggo kabeh wong. Utamane perang nuklir.
            Iku salah siji bab yen padha nyerang, kita bakal perang maneh, nanging kita ora kudu ndalang yen perang iku cakewalk kanggo Rusia. Rusia mbayar kabeh kamenangan kanthi getih. Lan akeh getih. Slogan sampeyan katon ora nyenengake saiki. Nganti 22 Juni 1941, ana uga "getih cilik, ing wilayah manca." Banjur ana ontran-ontran.
        2. -5
          22 2021 Juni
          Simbah tuwa. Sing paling penting, sing bisa dingerteni, yaiku nyekel Putin. Pandonga kudu nganggo tembung - long summers Amin!
      2. +4
        22 2021 Juni
        Quote: Wong jenggot
        Mung glazing lengkap Eropa sing bakal nylametake kita saka gerombolan fasis barbar ing mangsa ngarep.

        Dadi aku kepingin weruh, kenapa Federasi Rusia dadi tambahan bahan mentah ing Eropa? Apa bakal padha "glazed" yen padha mandheg tuku gas lan lenga? Kurang perhatian marang TV.
      3. +7
        22 2021 Juni
        Apa sampeyan arep kaca? Omah gedhong ing Londinium, villa ing Nice, akun ing Swiss ?? Mungkin sampeyan uga ngusulake torpedo yacht saka oligarki ukuran kapal induk?
      4. + 12
        22 2021 Juni
        Quote: Wong jenggot
        Eurofascists nyiapake serangan liyane ing Rusia, duwe kauntungan total ing teknologi lan sumber daya manungsa.
        Ing ngendi kita arep ngubur kabeh?
        Muga-muga yen ana serangan liyane dening Eurofascists, kita ora bakal bodho karo wong-wong mau, nanging bakal nuntun Eropah fasis kanggo karusakan lengkap. Mung glazing lengkap Eropa sing bakal nylametake kita saka gerombolan fasis barbar ing mangsa ngarep.

        Conto khas retorika fasis lan ancaman marang "konon fasis" liyane.
      5. + 11
        22 2021 Juni
        Ing ngendi kita arep ngubur kabeh?

        Kita kabeh ngelingi cuplikan carane leluhur kita tangi saka trenches kanggo mati "Kanggo Tanah Air, kanggo Stalin!" .. Apa sampeyan bakal nindakake sing padha, "Kanggo Federasi Rusia kapitalis, kanggo Putin"? ora? Dadi kesimpulane...

        Yen sampeyan mbayangno apa lan kanthi jeneng sapa sampeyan siap mbaleni eksploitasi mbah buyut, tegese negara wis siyap perang. Lan kita bakal menang maneh. Nganti saiki, ala. Ana keraguan sing kuat babagan iki.

        1. +2
          22 2021 Juni
          Sawise kabeh, pengkhianat sing ngatur ambruk USSR ora ilang. Dheweke, keturunan lan pandherekipun wis kuwasa sajrone 30 taun, duwe sumber daya gedhe ing tangane - informasi, finansial, hardware.
          Sing sapa ngiyanati sepisan bakal ngiyanati maneh.
          Kutipan saka paul3390
          Yen sampeyan mbayangno apa lan kanthi jeneng sapa sampeyan siap mbaleni eksploitasi mbah buyut, tegese negara wis siyap perang. Lan kita bakal menang maneh. Nganti saiki, ala. Ana keraguan sing kuat babagan iki.

          Secara pribadi, aku karo jeneng mbah kakungku (Finlandia lan nganti Stalingrad kalebu). Mung kene kanggo ngerti ing advance carane akeh kita ora ana kesempatan kuwi. Lan ing urip nyata aku ora pengin mriksa.
          1. +6
            22 2021 Juni
            Saliyane jeneng - sampeyan kudu mergo .. Mbayangno printah: "Joy bayonet! Kanggo United Russia, kanggo yacht Abramovich, kanggo kraton ing Gelendzhik, kanggo pensiun saka 65 - pati, hooray .."!! Apa muni edan?
            1. -5
              22 2021 Juni
              "Apa muni edan?"
              edan, iya. nanging ing wektu sing tepat
              1. 0
                22 2021 Juni
                Mungsuh tau nyerang siji negara.
                Mobilisasi diumumake.
                10% saka mobilisasi njupuk senjata lan lunga mbela tanah air.
                90% ngatur rapat umum ing Internet:
                - Sapa sing bakal menehi jaminan manawa bedhil mesin iki ora bakal nembak aku?
                - Kepiye sampeyan ngerti yen sawise rong taun numpak tank iki ora bakal ana efek sing mbebayani kanggo kesehatan?
                - Waja awak iki dikembangake mung nem wulan kepungkur, mesthine mung nambah efek peluru!
                - Aku nglawan mobilisasi paksa, pilihan kanggo mbela Tanah Air utawa ngiyanati kudu gratis, iki minangka masalah pribadi kanggo kabeh wong!
                1. +2
                  22 2021 Juni
                  Mungsuh nate nyerang siji negara, dadi siji ... Tebih saka siji.
                  Mobilisasi diumumake.
                  Keputusan sing kontradiktif diumumake. Apa nganggo helm utawa ora. Salah siji mungsuh iku mungsuh, utawa mungsuh iku "ajaib apik."
                  10% saka mobilisasi njupuk senjata lan lunga mbela tanah air.
                  Kebetulan, 10% iki padha karo sing milih Partai Agung. Kajaba iku, dheweke milih kanthi kuat supaya Partai entuk mayoritas ing pemilihan sing adil lan transparan. 10% iki minangka elit, warna bangsa. Partai marang wong-wong mau: - iku perlu! Padha mangsuli: - ya! Ora mangu, ora getun, ora wedi. Bogatyrs - dudu sampeyan!
                  90% bingung ing Internet:
                  - Apa bapake bangsa ngendika yen perang iku perkara sukarela?
                  - Carane kowe ngerti sing mungsuh kudu perang karo tangan cilik, lan ora laser? Sawise kabeh, mungsuh ora ditliti kanthi bener. Mungkin peluru ora njupuk? Lan yen mungsuh duwe waja kuwat lan aku ricochet sing?
                  - Rompi anti peluru iki pancen aneh! Ana sing ngomong yen sampeyan kudu nganggo, liyane ngomong yen sampeyan bisa nganggo rompi antipeluru lan mati saka stroke panas sadurunge mungsuh nyedhaki.
                  - Aku nglawan mobilisasi paksa. Ora jelas karo sapa, ora jelas apa sing kudu dilawan.
                  Lan para komandhan padha ngomong sing bener,
                  Apa bisa nyuwek seragam
                  Babagan syringe Rusia?
                  Sawise kabeh, iki jenderal sing padha
                  obat kasebut tambah apik
                  Saka bunker kita diarani:
                  - Ayo mati cedhak Moskow!
            2. +3
              22 2021 Juni
              Kutipan saka paul3390
              Apa muni edan?

              Dadi ya, edan. Aku ora ngerti, mbokmenawa ora kanggo apa, nanging marang apa. Bisa uga aneh, nanging contone, "administrasi apropriasi anyar" pancen ora butuh aku ing kapasitas apa wae. Ya, aku digedhekake kanthi cara iki nalika wiwitan.
              1. -2
                22 2021 Juni
                "administrasi pendhudhukan anyar" pancen ora butuh aku ing kapasitas apa wae

                Lan jinis administrasi pendhudhukan lawas - sampeyan mesthi dibutuhake banget kaya aku bisa nylametake sampeyan ?? opo
                1. +1
                  22 2021 Juni
                  Mesthi sampeyan butuh !!! Pajak, ragad lan denda iki dikumpulake saka aku dening ibu-aja-nangis!!! wassat Kabeh wis diatur lan digarap. Lan nalika sing anyar dipasang, nalika dicoba, aku dhewe bakal mati. Mulane, 50+ wis dibuwang kanggo wong-wong mau, wis telat kanggo ngajari maneh. Dadi luwih apik yen "masang bayonet" (malah, aku uga diajari gelut bayonet, ora kaya saiki). Dadi "Aku bakal mati, lan nyepak nganggo sikilku" kaya sing diomongake mbah Fishka.
                  1. -2
                    22 2021 Juni
                    Apa sampeyan mikir yen jinis anyar bakal ngrusak sistem sing mapan kanggo njupuk dhuwit saka warga? opo Malah Temujin Yesugeevich nate yakin yen ora masuk akal kanggo nindakake iki, lan dheweke isih dadi bajingan lan wong Papua .. keprungu
                    1. -1
                      22 2021 Juni
                      apik Disenengi babagan Yesugeevich. Amarga sanajan dheweke pincang, dheweke pancen Gedhe! Lan gopota iki nyelehake sisteme ing endi wae sing bisa digayuh. Lan sistem mung sebagian pas karo kita (utawa luwih, iku duweke kita). Mulane, gagal, tusukan lan jambs wajib. Lan yen dheweke isih nandhang iki saka berang-berang dhewe, banjur saka woh ara wong liya! Iki minangka detasemen partisan pisanan sing dijenengi sawise Putin. Omong kosong, mesthi, nanging ing saben lelucon mung ana bagean ...
                      1. +9
                        22 2021 Juni
                        Temujin njupuk jeneng Genghis Khan, lan Tamerlane pincang, urip 200 taun mengko.
        2. +2
          23 2021 Juni
          "Kanggo Tanah Air, kanggo Stalin!".. "Kanggo RF kapitalis, kanggo Putin"

          Lan apa, kapitalis RF ora maneh Motherland? Lan benteng Rus'?
          Sawise kabeh, ora ana sing nguwuh ing basa Rusia: "Kanggo omah gedhong pribadi saka tsar lan para boyar, kanggo oprichnina!" Miturut logika sampeyan, kabeh perang kudu ilang. Omong kosong apa sing arep didol?
        3. +1
          23 2021 Juni
          Leluhur kita luwih saka 1000 taun, uga, arep nyerang mungsuh, bengok-bengok macem-macem, nanging dudu titik kasebut. Leluhur kita mbela Tanah Air kanthi huruf kapital, tanah air cilik kanthi huruf cilik, garwane lan anak-anake, wong tuwa, keturunan mangsa sing durung lair, tanahe, kuburan lan kuil, memori ... Sampeyan bisa nyerang saka a trench lan meneng , kaya s / c, nanging bisik-bisik ing wektu sing padha: "Kanggo KOWE, RUSIA!!! KITA BAKAL MENANG! Lan sanajan dina iki kita mati, iku kabeh padha, kamenangan bakal dadi duweke!"
    3. +4
      22 2021 Juni
      Jawaban iki prasaja. Kerusakan infrastruktur, industri lan sosial. Kanggo menehi analogi, saiki kahanan nalika kanvas wis rampung diisi karo gambar. sampeyan kudu mbusak sing lawas kanggo nggambar sing anyar. Hasil sing tentrem ora mungkin amarga mbutuhake keselarasan umum. Loro-lorone janitor lan jutawan kanthi sumber daya lan kesempatan sing padha. Apa sampeyan bisa mbayangno yen paling ora ana siji pecandu dhuwit sing setuju kanggo mungkasi ngidoni saka ndhuwur nganti ngisor marang wong liya? iki mokal. Iki minangka serigala vegetarian. Dadi kita ngenteni tekane cahya lan panas kanthi jumlah megaton.
    4. + 15
      22 2021 Juni
      Kabeh jinis butting saiki karo Kulon mung amarga ora bisa setuju babagan rega. Sanalika dheweke menehi pilihan sing bisa ditampa, borjuasi kita bakal langsung ngedol negara lan kita, sawise iku bakal mbuwang kita ing lokasi ibukutha lan real estate. Kok gelut nang kene? Iku luwih gampang kanggo moderat srakah lan menehi apa sing dijaluk. Apa wae sing luwih nguntungake tinimbang perang bakal biaya ..

      Muga-muga - ora ana sing duwe ilusi babagan patriotisme jinis elit saiki?
      1. +1
        22 2021 Juni
        Kutipan saka paul3390
        Sanalika dheweke menehi pilihan sing bisa ditampa, borjuasi kita bakal langsung ngedol negara lan kita, sawise iku bakal mbuwang kita ing lokasi ibukutha lan real estate.

        Kanthi cara iki, lan ing kahanan sing padha, kanthi wiwitan WWII, kabeh Eropah tiba ing Hitler ing wektu sing cendhak banget, lan mung USSR, negara buruh lan petani, bisa mungkasi lan ngalahake Wewelak Kulon. lan malah sawetara wilayah China komunis dianakaké.
      2. -3
        23 2021 Juni
        Sanalika dheweke menehi pilihan sing bisa ditampa, borjuasi kita bakal langsung ngedol negara lan kita, sawise iku bakal mbuwang kita ing lokasi ibukutha lan real estate. Kok gelut nang kene? Iku luwih gampang kanggo moderat srakah lan menehi apa sing dijaluk. Apa wae sing luwih nguntungake tinimbang perang bakal biaya ..

        Mungkasi crita. Ana tau bourgeoisie kita, amarga. borjuis padha Originally digawe dening West "ora kita" lan kanggo ngontrol kita. Nanging, kaya ing papan liya, ing ngendi Kulon njupuk kekuwatan. Bourgeois (oligarki) minangka salah sawijining pilar utama, sing dikuwasani dening Kulon, digawe kanggo ngontrol apa sing kedadeyan ing wilayah sing dikuwasani. Padha bisa dadi "borjuis" kanggo kita, kanggo wong-wong mau, padha dadi abdi sing bisa digawe pengemis lan trampled ing sworo seru driji yen tumindak salah.
        1. +1
          23 2021 Juni
          Ora perlu nggawa omong kosong kanthi tampilan sing cerdas. Antarane borjuis kebak kontradiksi, kalebu nasional.
          1. 0
            23 2021 Juni
            Ora perlu nggawa omong kosong kanthi tampilan sing cerdas.

            Sampeyan nindakake iki kanthi konsisten, nanging iki urusan sampeyan - aku dudu prentah kanggo sampeyan, kaya sampeyan kanggo aku.
      3. 0
        23 2021 Juni
        Kutipan saka paul3390
        Muga-muga - ora ana sing duwe ilusi babagan patriotisme jinis elit saiki?


        Ora ana khayalan, nanging ing endi jaminan kanggo elit Rusia yen properti (properti, dhuwit, lan liya-liyane) ora bakal dijupuk ing Kulon? Lan apa jaminan kasebut bisa ditindakake? Nalika, kanthi keputusan pengadilan ing Amerika Serikat, Inggris Raya, oligarki dadi pengemis, lan propertie bakal dibagi dening elit Barat :) ora bisa? Ya Gampang.
        Mulane, iku ndadekake pangertèn kanggo saingan kanggo Piece saka sawijining wilayah.
    5. -1
      22 2021 Juni
      Quote: Dedkastary
      ngapa?

      Ana kabutuhan urgent. Minangka kapitalisme ana, ora bisa digunakake maneh. "Dheweke duwe dhuwit"? Sapa persis? Dhuwit kanggo sing ora butuh. Apa sing bisa ditindakake Bezos karo dheweke? Malah mangan ora bakal bisa ... Ing wektu sing padha, sistem relasi sosial sing diarani "kapitalisme" dadi sesak amarga kasunyatane, prinsip ora bisa netepake politik lan ekonomi supaya minoritas ora kelangan makna. orane, lan mayoritas ora kelangan sumber pangan, ora kanggo sebutno sawetara urip prayoga.
      Kanggo kapitalisme, umume, kemiskinan ora dibutuhake. Wong mlarat ORA TOKO. Nanging, kanggo mesthekake yen wong ora mlarat lan ora mlarat, kapitalisme ora bisa. Iki minangka proses sing alami lan ora bisa ditindakake kanggo dheweke - para pekerja keras saya mlarat, banjur ngemis, banjur mabur menyang sela-sela urip. Banjur ora ana sing ngedol apa sing diasilake pabrik-pabrik sing diduweni wong sugih. Cara "nyebarake dhuwit saka helikopter" mimpin kanggo kasunyatan sing mekanisme financial tiba loro, dhuwit depreciates ... chodelat-chodelat?!!
      Ora ana jawaban ing kapitalisme.
      1. +7
        22 2021 Juni
        Wong mlarat ora tuku

        Alas, rumus klasik komoditas-dhuwit-komoditas wis ora bisa digunakake kanggo dangu. Kapitalis wis sinau nggawe rampokan saka hawa tipis, lan ora butuh produksi komoditas maneh kanggo entuk modal. Mulane - sadurunge pager padha mlarat wong.
        1. -1
          22 2021 Juni
          Oh-ho-ho ... Lan sadurunge padha ora ngerti carane nggawe metu saka hawa lancip? Cara kasebut pancen lawas. Nanging, saben duwit receh, saben komputer nul digambar ing dhengkul, overloads sistem financial liyane lan liyane. Ing wayahe, iku kakehan karo bungkus permen sing tetep kumambang mung ing Ajaib. Keajaiban minangka barang sing ora owah. Nyatane, sistem finansial global bisa ilang stabilitas kapan wae. Lan "kasugihan" bakal langsung ilang. Mula padha mlayu kaya pitik tanpa sirah - ana sing kudu ditindakake, mung ora ngerti apa.
          1. +4
            22 2021 Juni
            Dheweke ora menyang ngendi-endi, golek kasugihan. Dheweke dudu pelatuk, lan sebagian besar adonan diinvestasi ing sawetara aset sing nyata.

            Simpenan wong biasa bakal ilang - kabeh jinis sosial, dana pensiun, kabeh hipotek, kabeh hipotek, lan liya-liyane. Nanging aja padha sumelang ing bab borjuis ..
            1. +1
              22 2021 Juni
              Waca liyane. Nonton video kasebut, ngrusak pikiran, mandheg pangembangane. Malah sepersepuluh saka apa sing saiki diarani kasugihan, ing prinsip, ora bisa nandur modal apa wae. Malah kaping rongpuluh. Ora ana sumber daya material ing donya (uga sumber daya non-material, kayata piranti lunak) ing ngendi dhuwit bisa nandur modal. Dumadakan))
              1. 0
                22 2021 Juni
                Apa sampeyan mikir yen jinis aset nyata sing wis dituku ora cukup kanggo urip ?? belay
                1. +1
                  22 2021 Juni
                  Sialan... Ojo ngomong, kok pembunuh berantai mateni? Apa dheweke ora cukup mateni? Pitakonan aneh, ta? Inti kapitalisme dudu kapitalisme "cukup". Ing asas, dheweke kurang lan ora bisa cukup, uripe gelut karo wong liya kaya dheweke. Wis diatur kaya ngono! Sanalika kapitalis siji entuk keuntungan, dheweke langsung njupuk kabeh sing bisa saka liyane. Banjur salah siji rampung numpes liyane iki, utawa uncalan kanggo ambruk loro dening predator ora pati roso. Iki minangka tampilan donya, cara kanggo urip. Kapitalis ora bisa nggawe gagasan yen dheweke "cukup".
                  1. +1
                    22 2021 Juni
                    Ya, ora ana keuangan sing digedhekake iki mung kanggo siji waé - kanggo tuku aset nyata sabisa tanpa guna. Lan banjur - kanggo neraka karo wong-wong mau, karo dolar. Padha bakal ngreset lan introduce sawetara amero ana .. Saka titik iki tampilan, padha wis cukup wrappers Candy. meh..
                    1. +1
                      22 2021 Juni
                      Sing nyata yaiku planet lan Cosmos. Lan kabeh liyane dadi ilang. Elingi ing The Master lan Margarita carane Iblis ngandika sing urip cendhak supaya wong ora bisa ngrancang apa-apa. Padha ngandika ing Rus' lan ora mung ing Rus' - wong ngusulake, nanging Gusti Allah disposes. Mbuwang malah siji ton emas kanggo wong, iku ora bakal cukup. Manungsa iku kewan komplotan lan sengit marang sing padha. Sanadyan mung wong sugih sing tetep, ora bakal rampung kanthi apik. Kudu ditinggal lan mati kanthi cepet. Para ratu, Sultan lan liya-liyane duwe kasugihan gedhe, nanging duwe anak sing mateni. Manungsa iku makhluk sing ora kesuwen. Nonton kartun "Golden Antelope". Sang Prabu kapengin mas, emas akeh. Antelop ngandika - Aku bakal menehi akeh emas, nanging yen sampeyan ngomong cukup, kabeh bakal dadi shards. Sang Prabu ngandika yen emas ora bakal cukup. Lan antelop wiwit ngethok emas kanggo dheweke. Emas wis wiwit turu. Dhèwèké ditakoni: mandeg, welas marang aku, lan dheweke mecut lan mecut. Nalika iku wiwit tiba asleep rampung lan ora bisa maneh ambegan, mbengok cukup. Kabeh emas dadi pecahan. Kapitalisme minangka kompetisi olahraga - sing bakal paling akeh. Lan ing olahraga saiki, kabeh cara apik. Lan perang kanggo kapitalisme yaiku doping.
                    2. 0
                      23 2021 Juni
                      Apa sampeyan ora Amerika kanggo jam, Pavel?) Banget Anglo-Saxon, stepwise mikir. Cantik lan cetha - iku tugas, iku asil ... Mangkono carane Anglo-Saxon subjugated donya. Masalahe yaiku langkah-langkah sing ora umum ing alam, jagad iki luwih akeh proses. Inggih, Peter Jones tuku akeh sing "cukup". Lan Jon Peters? Apa dheweke sukses? Gingerbread ora tau cukup kanggo kabeh wong!
                      "Dheweke" ora sawetara monolith mesthi mesthi kaiket dening disiplin lan tujuan siji. Sistem sosial sing salah) Iki minangka kusut makhluk jahat sing terus gelut, terus ganti komposisi. Lan tujuan utamane ora kanggo ngrampungake sawetara rencana. Padha trample saben liyane, keselak, racun, numpes lan spoiling kabeh watara wong. Dikuwasani karo sing utama - karusakan saka pesaing sing paling cedhak. Kabèh liya ora pati penting kanggo wong-wong mau.
                      Tegese, mulane jagad iki ambruk - ing perang saben wong karo kabeh wong, kabeh trik ditindakake, supaya ana karusakan sing terus-terusan ing kabeh lan kabeh wong. Kabeh sistem urip manungsa saya rusak, amarga karusakan sabanjure yaiku ambruk posisi wong liya, sing ditindakake dening wong liya kanthi kabeh kekuwatane.
                      Dheweke ora bakal ngaso apa wae sing "digayuh". Dheweke mung ora bisa. Dheweke bakal ngrusak lingkungan, sampeyan lan aku lan wong liya, ngrusak jagad iki.
                      1. 0
                        23 2021 Juni
                        Iki wis kaya ing jaman USSR, nalika ana indikasi kaya ngono ing antarane wong-wong - jancok pepadhamu, jancok sing adoh, amarga sing adoh bisa nyedhaki lan jancok sampeyan. Nanging aku dudu Paul.
                      2. 0
                        24 2021 Juni
                        Bebener hackneyed iku gaya sampeyan, Zinovy? Aku mangsuli Pavel, situs dipindhah komentar ing ngisor iki.
    6. +5
      22 2021 Juni
      Quote: Dedkastary
      nanging ing urip nyata, kenapa? Kanggo apa?

      Kayane ora perlu kanggo Kulon, wis entuk kabeh sing dibutuhake, nanging pesen utama saka artikel kasebut cukup dingerteni - ayo ngubengi bapak tsar, kita bakal nandhang sangsara, saya mlarat, nanging ora bakal ngremehake awake dhewe. billionaires, menehi kabeh ndhuwur 10 Forbes! Kajaba iku, apa perang ing irung, sampeyan kudu ngerti lan sabar!
    7. 0
      22 2021 Juni
      Ing wektu sing padha, karya sistematis wis ditindakake ing taun-taun pungkasan kanggo ngowahi wilayah Eropa Kulon (saka Lisbon nganti Warsaw) dadi papan loncatan raksasa kanggo serangan ing Rusia ing mangsa ngarep.
      Ya, oke, penulis, nangis! Yen ana ancaman marang Rusia, kabeh putra lan putri saka oligarki "kita", minangka siji, bakal mlayu menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer kanggo nglawan mungsuh. Lan "wong" kita, kayata Dani Milokhin, bakal mimpin para pejuang ing mburi serangan kasebut !!!! Utawa aku piye wae misinterpreting propaganda kita?
    8. -2
      22 2021 Juni
      Quote: Dedkastary
      saka sisih, aku bakal percaya.., nanging ing urip nyata, kenapa ??? Kanggo apa? dhuwit mili, kabeh duwe akun, IMF ndhikte ... kok perang?

      Amarga kapitalisme wis suwe mangan dhewe, lan ora duwe wektu kanggo ngenteni nganti Rusia layu ing "rangkulan sing ramah." Suwe banget. Proses kasebut mbutuhake akselerasi sing cepet, yen ora, sistem kasebut bakal ambruk.

      Umumé, aku wis suwe lan luwih saka sepisan ujar manawa kita urip ing pungkasan taun 30-an. Lan perang panas donya ora bisa dihindari.
      1. 0
        22 2021 Juni
        Sampeyan lali yen Rusia ana ing sistem sing padha. Sampeyan pengin ngowahi kabeh sing dicolong ing kene dadi hawa jenuh karo karbon lan dadi loro. Aku elinga saka sekolah - A kimiawan mlaku liwat alas lan supaya metu loro e.
        1. 0
          22 2021 Juni
          Sapa kita lan kenapa kita pengin iki? Coba jelasake dhisik.
    9. -1
      22 2021 Juni
      Dheweke wis masak nganti 75 taun.
      Rekening uwuh kabeh, ya bisa beku tenan, nanging iki turnover, nanging padha perang kanggo modal.
      Pengurangan populasi minangka prospek jangka panjang, Eropa bakal dadi khilafah luwih cepet utawa kedadeyan liya, dheweke ora bisa njupuk risiko kasebut.
      Dadi kabeh ditulis kanthi bener.
    10. 0
      22 2021 Juni
      Quote: Dedkastary
      Kulon nyiapake 22 Juni anyar kanggo Rusia
      saka sisih, aku bakal percaya.., nanging ing urip nyata, kenapa ??? Kanggo apa? dhuwit mili, kabeh padha duwe akun, IMF ndhikte ... kok perang? nyuda populasi fisik? dadi ana covid...murah lan ceria...ora ana perang berdarah maneh.dadi suda ternak.

      dibusak saka ilat. Napa resiko kabeh kanthi miwiti perang nalika kahanan saiki cocog karo dheweke? Populasi Slavia mati, ekonomi stagnasi, sumber daya diekspor menyang kulon.
  2. -3
    22 2021 Juni
    recruitment warga manca sing ngawula ajeg lan zealously kanggo fistful saka dolar lan prospek kanggo nggayuh kewarganegaraan AS.
    Ing Angkatan Darat AS, sing lair ing luar negeri (lan iki asring wis naturalized, sing, padha ora perlu passport, wis duwe) - limang persen.
    https://www.fosterglobal.com/policy_papers/TheForeignBornInTheArmedServices.pdf
  3. -6
    22 2021 Juni
    "Kulon nyiapake 22 Juni anyar kanggo Rusia"

    Rusia wis nyiapake jawaban kanggo Kulon - 6 Agustus ..... duka
    1. +3
      22 2021 Juni
      Kutipan saka sadurunge
      Rusia wis nyiapake jawaban kanggo Kulon - 6 Agustus ..... duka

      Dina bir internasional?
      1. -5
        22 2021 Juni
        Ora. Malah ora mambu bir.
        Yen Barat "beradab" nyiapake kanggo kita 22 Juni (serangan khianat), banjur kenapa kita ora bisa mangsuli tanggal 6 Agustus (bom nuklir Hiroshima)?
        Iku bisa kanggo Amerika kanggo mungkasi perang ing cara iki, nanging kita kudu isin?
        sapa? Sapa sing bakal teka arep numpes kita?
        1. +1
          22 2021 Juni
          Kutipan saka sadurunge
          Yen Barat "beradab" nyiapake kanggo kita 22 Juni (serangan khianat), banjur kenapa kita ora bisa mangsuli tanggal 6 Agustus (bom nuklir Hiroshima)?

          Lan apa bab wong Jepang? wassat
          Bener, lelucon babagan carane wong-wong sing duwe kuwasa bakal nggawe kutha-kutha Kulon karo kulawargane sing manggon ing kono wis lawas lan ora lucu.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. -8
    22 2021 Juni
    .ekiskem ing jaculover jaante

    jawaban apik --- revolusi werna ing mexico.............. nanging bal saka HANDLERS ngirim ora emas. A RUSTY
  6. + 12
    22 2021 Juni
    kaya maneh ngunjungi kelas sing disiram

    Kapitalisme sing nggegirisi, sing ing wiwitan abad kaping XNUMX wis nguntal kabeh planet, lan banjur wiwit mangan awake dhewe, nyebabake rantai perang sing terus-terusan kanggo manungsa.


    Ing endi sampeyan ndeleng kapitalisme sing ilang iki, mesthi bakal mati ing mangsa ngarep, nanging saiki aktif berkembang lan berkembang, iki bisa dideleng kanthi mripat sing ora nganggo senjata.

    Banjur teori konspirasi pawon teka

    Anggere Rusia nduduhake kesatuan relatif nalika ngadhepi agresi Barat lan kanthi rutin ngetutake kabeh instruksi para globalis (saka total digitalisasi kabeh lan kabeh nganti ancaman vaksinasi massal kabeh populasi), wiwitan perang skala penuh. ditundha kanggo ngempet ekonomi lan tekanan militer-politik.


    Negara-negara sing bakal mimpin digitalisasi total paling cepet (apa wae tegese penulis) bakal entuk keuntungan pangembangan sing luwih gedhe kanggo nyepetake kabeh proses saka nampa sosial. layanan kanggo proses industri, vaksinasi massal saka populasi lan mungkasi epidemi uga ing kapentingan saka negara sembarang.


    Sawise numpes lan ngrampok USSR, sistem kapitalis donya mung tundha krisis sistemik sing tormented, kang maneh nyuwil metu ing 1998 lan 2008. .


    Kepriye carane sistem kapitalis donya ngrampok USSR, yen ora salah, wong ing lemah nindakake, akeh oligarki Rusia nggawe rejeki ing taun 90-an.

    Panggabungan Rusia ing ekonomi donya fluktuasi ing tingkat 1-2%. Sanajan China, Rusia, Iran lan DPRK digabung dadi blok militer-politik siji (sing durung diamati ing prinsip), banjur, miturut petungan sing paling optimis, pangsa iki bakal nambah nganti 25%.


    Kenging menapa Cina kedah manunggal kaliyan Rusia dados blok militer-politik tunggal, Tiongkok ngraos sanget ing sistem kapitalis samenika. Penyatuan karo DPRK tegese mung siji, kanggo njupuk negara iki ing neraca. Iran duwe kapentingan lan ambisi dhewe.

    Umumé, agitasi khas Rusia diubengi dening mungsuh.
    1. 0
      22 2021 Juni
      "Kepiye carane sistem kapitalis donya ngrampok USSR, yen ora salah, wong ing lemah nindakake, umume oligarki Rusia nggawe rejeki ing taun 90-an"
      inggih, inggih punika. lan padha nyimpen dana sing dicolong kanthi jujur ​​ing bank tabungan, mbayar pajak ing Rusia, lan nandur modal ing Tambov, Penza lan Uryupinsk
    2. +2
      22 2021 Juni
      Umumé, agitasi khas Rusia diubengi dening mungsuh.

      lan aja ngomong omong kosong ing artikel kasebut. Campuran fakta lan spekulasi, masalah sing jelas karo kesimpulan.

      nanging
      Ing endi sampeyan ndeleng kapitalisme sing ilang iki, mesthi bakal mati ing mangsa ngarep, nanging saiki aktif berkembang lan berkembang, iki bisa dideleng kanthi mripat sing ora nganggo senjata.

      Iki katon banget - tuwuhing ketimpangan antarane wong sugih lan wong miskin, tambah beban utang negara, populasi lan perusahaan, kejatuhan bathi bisnis, monopoli ing pirang-pirang wilayah, tuwuh ketegangan antarane negara ing perjuangan kanggo sumber daya, kontrak, kontrak. Malah krisis saiki ora bisa ditanggulangi liwat cara kapitalisme biasa - bangkrut perusahaan sing ringkih amarga akibat sosial, mula kabeh pelonggaran kuantitatif iki kanthi percetakan terus-terusan lan injeksi dhuwit menyang ekonomi. Pungkasane, kapitalisme tansah dikembangake liwat ekspansi pasar lan diresiki liwat perang donya, lan saiki ana ing endi wae ing Bumi - kepiye lan ing ngendi tuwuh. Dadi krisis wis ketok, nanging bisa nyeret nganti pirang-pirang abad, amarga feodalisme mati kira-kira 5 abad.

      Kepriye carane sistem kapitalis donya ngrampok USSR, yen ora salah, wong ing lemah nindakake, akeh oligarki Rusia nggawe rejeki ing taun 90-an.

      sampeyan salah, oligarki ing lemah mung pucuk gunung es. Pengayaan kapitalisme donya amarga:
      - pasar dodolan anyar sing sadurunge ora bisa diakses (contone, peralatan, mobil, barang konsumen, Boeing lan Airbus sing digunakake, sing durung ana sadurunge, diwutahake menyang bekas kamp sosialis);
      - influx saka qualified lan Highly trampil mbayar tenaga kerja, ngelmu lan engineering personel saka mantan USSR lan kamp sosialis;
      - penghapusan pesaing nalika ngadhepi industri USSR (utawa penghapusan diri). Pamilik anyar teka ing perusahaan, entuk gratis, ditutup, didol peralatan lan bahan mentah kanthi setengah rega, umpamane, menyang China. Akibaté, loro sing nduweni lan para panuku ing ireng, lan negara ing abang (minangka mantan pemilik lan buruh perusahaan);
      - ngencengi pasar tenaga kerja, ngencengi perang nglawan serikat pekerja lan gerakan buruh, nyuda hak, penghasilan lan prestasi liyane saka proses kerja, transfer produksi menyang negara kanthi upah sing murah - kabeh iki minangka akibat saka ambruk negara buruh lan petani;
      - ngilangi mungsuh militèr utama, sing bisa nyuda belanja pertahanan.
      Inggih, sami oligarki kita parkir modal tetep ing negara ibukutha, biaya utama ana, ing Rusia mung duwe aset sing duwe bathi kanggo nampa dividen lan mbatalake ing luar negeri.
      Dadi rampokan iku lan gedhe banget
      1. +2
        22 2021 Juni
        Iki katon banget - tuwuhing ketimpangan antarane wong sugih lan wong miskin, tambah beban utang negara, populasi lan perusahaan, kejatuhan bathi bisnis, monopoli ing pirang-pirang wilayah, tuwuh ketegangan antarane negara ing perjuangan kanggo sumber daya, kontrak, kontrak. Malah krisis saiki ora bisa ditanggulangi liwat cara kapitalisme biasa - bangkrut perusahaan sing ringkih amarga akibat sosial, mula kabeh pelonggaran kuantitatif iki kanthi percetakan terus-terusan lan injeksi dhuwit menyang ekonomi. Pungkasane, kapitalisme tansah dikembangake liwat ekspansi pasar lan diresiki liwat perang donya, lan saiki ana ing endi wae ing Bumi - kepiye lan ing ngendi tuwuh. Dadi krisis wis ketok, nanging bisa nyeret nganti pirang-pirang abad, amarga feodalisme mati kira-kira 5 abad.


        Iki minangka "normal" eksistensi kapitalisme, sing sugih tambah sugih, sing mlarat tambah mlarat, negara utawa revolusi nggawe keseimbangan, lan liya-liyane. Lan babagan pangembangan kapitalisme, sajrone 20 taun kepungkur, akeh pasar anyar sing wis dibentuk, Internet, telekomunikasi, saiki wis siyap ngembangake pasar "dekarbonisasi" raksasa. Sabanjure pasar mobil listrik, lan liya-liyane.

        - pasar dodolan anyar sing sadurunge ora bisa diakses (contone, peralatan, mobil, barang konsumen, Boeing lan Airbus sing digunakake, sing durung ana sadurunge, diwutahake menyang bekas kamp sosialis);
        - influx saka qualified lan Highly trampil mbayar tenaga kerja, ngelmu lan engineering personel saka mantan USSR lan kamp sosialis;


        Kabeh iki bisa diitung lan pasar tilas USSR bisa dibandhingake karo pasar EU utawa China, ora kanggo sebutno AS. Yen pasar tilas USSR dadi gedhe banget sing nylametake kapitalisme donya, mula aneh yen bagean saka negara-negara tilas USSR ing ekonomi donya ora gedhe.


        - penghapusan pesaing nalika ngadhepi industri USSR (utawa penghapusan diri). Pamilik anyar teka ing perusahaan, entuk gratis, ditutup, didol peralatan lan bahan mentah kanthi setengah rega, umpamane, menyang China. Akibaté, loro sing nduweni lan para panuku ing ireng, lan negara ing abang (minangka mantan pemilik lan buruh perusahaan);


        Pamilik anyar ora teka saka Amerika Serikat, nanging saka lokal, saka mantan direktur perusahaan Soviet kanggo atlit. Lan dheweke nutup perusahaan ora saka urip sing apik, ing kahanan pasar, bagean gedhe saka industri tilas USSR dadi ora kompetitif.


        pengetatan pasar tenaga kerja, perang nglawan serikat pekerja lan gerakan buruh, nyuda hak, penghasilan lan prestasi liyane saka proses kerja, transfer produksi menyang negara kanthi upah murah - kabeh iki minangka akibat saka ambruk negara buruh lan tani;


        Ing Kulon, serikat pekerja duwe kekuwatan sing luar biasa lan bisa "nyingkirake" sanajan perusahaan serius ing tingkat Airbus, nyatane yen ing Rusia modern beda-beda dudu kesalahan lan dudu tujuane "kapitalis donya".

        Inggih, sami oligarki kita parkir modal tetep ing negara ibukutha, biaya utama ana, ing Rusia mung duwe aset sing duwe bathi kanggo nampa dividen lan mbatalake ing luar negeri.
        Dadi rampokan iku lan gedhe banget


        Aku ora mbantah yen ana rampokan, nanging dirampok dening mantan warga USSR, mantan anggota CPSU, lan liya-liyane.
        1. 0
          23 2021 Juni
          Iki "normal" eksistensi kapitalisme, sing sugih tambah sugih, sing miskin tambah mlarat

          Dadi iki minangka kontradiksi kapitalisme sing paling penting ing antarane mode produksi sosial lan mode apropriasi pribadi saka asil tenaga kerja.

          Kabeh iki bisa diitung lan pasar tilas USSR bisa dibandhingake karo pasar EU utawa China, ora kanggo sebutno AS. Yen pasar tilas USSR dadi gedhe banget sing nylametake kapitalisme donya, mula aneh yen bagean saka negara-negara tilas USSR ing ekonomi donya ora gedhe.

          Inggih, yen kita mbandhingake negara-negara tilas USSR saiki sawise 30 taun degradasi. Ing taun 1990, bagean saka USSR ana 15-20% saka ekonomi donya, China kira-kira 2-3%. Negara-negara tilas USSR tansaya luwih alon ora mung saka ekonomi donya, nanging uga luwih alon tinimbang negara maju. Lan meh setengah wektu, wutah kasebut negatif, senadyan kasunyatane yen Federasi Rusia durung nuduhake asil paling awon (bandhingake karo Ukraina utawa Tajikistan). Mulane, bagean saka total USSR wis dadi luwih murah tinimbang sadurunge. Kajaba iku, tambahake Eropa Timur, Vietnam, sing uga eksportir Barat, lan uga dadi donor tenaga kerja murah sing padha.
          Mung ekspor net ibukutha, lan mung saka Federasi Rusia wiwit 1994, kira-kira 800 milyar dolar, mung 2006-2007 ditandhani dening impor ibukutha menyang Federasi Rusia. Aku ora mikir ana beda dhasar ing republik Soviet liyane.

          Ing Kulon, serikat pekerja duwe kekuwatan sing luar biasa lan bisa "nyingkirake" sanajan perusahaan serius ing tingkat Airbus, nyatane yen ing Rusia modern beda-beda dudu kesalahan lan dudu tujuane "kapitalis donya".

          Aku setuju yen gerakan buruh ing Kulon ora kaya saiki, nanging isih ana studi sing nuduhake yen kahanan kasebut saya tambah parah. Iki bisa dideleng kanthi nyuda pangsa kelas menengah ing negara maju (ya, 3-4%), nanging kanthi biaya tuwuhing wong miskin. Sanajan, sajrone anane USSR, tren kasebut kosok balene, sing ana hubungane langsung karo anane negara sosialis.

          Aku ora mbantah yen ana rampokan, nanging dirampok dening mantan warga USSR, mantan anggota CPSU, lan liya-liyane.

          Nanging iki ora ateges Barat ora entuk manfaat saka iki.
    3. -1
      22 2021 Juni
      israel. Perbudakan wis ana kanggo ewonan taun. Kanggo sawetara abad ana feodalisme. Rong abad saka bourgeoisie. Saben wektu reformasi kedadeyan luwih cepet lan luwih cepet. Satus seket taun kapitalisme. Dheweke lagi entek. Memedi mlaku ing planet, memedi rot. Lan kabeh diwiwiti kanthi revolusi ing Amerika Serikat.
      1. +1
        22 2021 Juni
        Aku ora yakin, amarga wutah ekonomi (sanajan ing krisis lan epidemi), kapitalisme saiki ing prima. Fungsi utama kapitalisme yaiku nambah modal lan entuk bathi. Bisa uga ana perang lan luwih saka siji, krisis finansial, bangkrut kabeh negara, nanging kapitalisme ora bakal ana ing ngendi wae, anggere bisa (utawa perlu) kanggo entuk bathi.
        Kapitalisme malah ana ing USSR kanthi pasar bayangan, guild, lan ing kapitalisme USSR lan pasar kudu dilawan kanthi kekuwatan, yen ora bakal berkembang kanthi apik lan nyuda ekonomi sing direncanakake.
        Kasunyatan yen kapitalisme minangka fenomena sementara sing padha karo perbudakan, feodalisme, aku setuju, nanging ana anggepan yen anak-anakku ora bakal urip ndeleng pungkasane kapitalisme.
        1. 0
          22 2021 Juni
          Sampeyan bener! Gusti Allah makarya kanthi cara sing misterius! Kok kowe ngepenakke anak-anakmu, aku pengin dheweke lan pengin urip kanthi lengkap.
  7. +3
    22 2021 Juni
    Adhedhasar apa sing ditulis dening penulis ing kene, mula iki kudu dadi konflik Rusia-China utawa Rusia-Turki. Lan njupuk menyang akun kasunyatan sing kita feed ing teknologi saka China, mung Turki tetep. Kabeh liyane ora bakal tekan skala sing dikarepake. Konflik karo Georgia nuduhake iki.
  8. +3
    22 2021 Juni
    Ana akeh huruf, nanging ora ana jawaban kanggo rong pitakonan sing paling penting - sing entuk manfaat saka perang "panas" lan ing kahanan apa bisa diwiwiti. Aku setuju karo siji bab - ing wayahe Kulon wis tumindak ing verge saka gawe salah lan "jendhela" sawijining cedhak nutup, amarga miturut ramalan, ing 2027 China bakal nyusul Amerika Serikat. PMSM ing sawetara taun sabanjuré, Amerika Serikat bakal nyoba kanggo (1) drive wedge antarane Federasi Rusia lan China, (2) "ngobong" kanggo ana "hot spot", (3) nimbulaké masalah ing ekonomi, ( 4) nggawe kahanan kanggo serangan pisanan sukses nalika nyilikake serangan mbales resiko.
  9. -1
    22 2021 Juni
    yen tawuran ora bisa dihindari? pemenang ora diadili!
    1. +1
      22 2021 Juni
      Ora bakal ana sing menang. Ora bakal ana sing ngadili. Ing Perang Donya II, bab 60 yuta wong mati miturut tokoh andhap asor, Amerika Serikat ora kecanthol, sipil. Saiki Amerika Serikat ora bakal njagong ing luar negeri. Yen ana kekacoan sing kuat, mula bisa uga ana wong mikir yen luwih gampang ngrusak Amerika Serikat tinimbang ngrusak kabeh wong. Minangka wong Amerika dibukak, mula bakal ditutup. Kados ingkang kawontênakên ing sajarah, nalika tiyang barbar saking singa Jêrman nêmpuh Roma, lajêng saking sisihipun, sanadyan botên katimbalan dhatêng ing Rum, nanging sami kapêrang dening tiyang-tiyang super-barbar ingkang sami rawuh saking pundi-pundi. Sing ora ana sing krungu utawa krungu. Dheweke mbayar wong barbar Jerman, dene liyane nyuwil kabeh pasugatan ing Roma, bebarengan karo pemilik. Ing siji wektu, looking ing kabijakan US, Mark Twain wrote - iku bakal luwih apik yen Columbus sailed dening.
  10. Ham
    +5
    22 2021 Juni
    Artikel-kaya akeh sing bener, nanging rasane ora enak ... "kabeh wis ilang..... Schatz nawakake nyerah!"
    1. -1
      22 2021 Juni
      Kutipan saka HAM
      Artikel kasebut katon bener banget, nanging rasane ora enak ... "kabeh wis ilang ..... Schatz nawakake nyerah!"

      Apa kita kudu wedi, padha slamet ing WWII, padha slamet perang sipil, padha slamet ing WWII, lan ana uga perestroika, ambruk, geni, banyu lan pipa tembaga. Dadi, kita bakal slamet kabeh, sanajan rada medeni.
  11. + 22
    22 2021 Juni
    Akeh prangko cranberry babagan Kulon sing agresif lan cerdas. Nanging kanggo mbenerake kenapa Barat dhewe kudu nyerang kita - jelas ora bisa ditindakake.
    Delengen - kita wis mangan produk Barat. Pasar kita mbukak kanggo produk sing kompetitif - ya, ya, kita nyurung produk tetanèn, ya, ya, Asia narik soko - yen ora, gambar kasebut isih padha. Yaiku, sawise nelukake kita, "dheweke" ora bakal nampa "pasar vakum" tartamtu sing bakal seneng nyedhot ton produk lan bakal entuk bathi sing bisa dibandhingake karo biaya operasi kasebut.
    Kita banget ngganggu Barat sacara politik?) Endi persis? Ing sisih anget Nicolas Maduro? Mungkin ing Suriah cilik? Wiwit taun 2000-an, Kulon wis bisa nyeret Georgia, Moldova, Azerbaijan, Ukraina metu saka zona pengaruh kita - lan iki minangka zona pengaruh sing cedhak. Kita wis suwe kelangan kesempatan sadurunge ing Vietnam, Kuba, Afrika, Eropa Timur, yaiku, kabijakan luar negeri kita dudu jinis "balung ing tenggorokan" utawa alangan sing ora bisa diatasi kanggo Kulon. Kajaba "kaya" Blr, kita ora duwe "bastion" eksternal maneh.
    Mungkin kita ngancam Barat kanthi sawetara inisiatif militer? Lan maneh, ora - ekonomi kita ora ngidini kita ngembangake kecepatan konstruksi militer sing cocog kanggo gelar kehormatan "militaris dasawarsa" - arsenals kita dianyari, nanging jumlahe saya suda, lan sing paling penting, kita rodok olo ing modernisasi ngarep sudhut produk, kang wis bola-bali ditulis kene.
    Ya, mungkin Kulon duwe kepentingan babagan apa sing ora didagangake? Lan maneh, ora. Amarga kita ngedol kabeh menyang Kulon. Pembawa energi, tanah jarang, kayu, lsp. Ora ana watesan kanggo rasa seneng para elit nalika bisa nggabungake sing anyar ing gunung - amarga iki minangka dhuwit kanggo urip sing apik lan dolanan kanggo bocah lanang sing gedhe.
    Lan pungkasane, bisa uga kita minangka budaya "ngeculake" ikatan ing jagad Kulon?
    Dadi, kita sabotase, nyedhiyakake sawetara model antagonis sing efektif?
    Lan maneh, ora - jumlah produksi budaya kita, ing njero (zona cedhak kita) lan ing njaba - ora bisa dibandhingake karo kolektif Barat. Aku malah ora ngomong babagan kualitas, elaborasi lan ambane komersial saka potensial produk - jumlah bodho. Kanggo 30 taun saiki kita ora bisa nglairake gagasan pasca-Soviet sing koheren kanggo zona cedhak, apa jenis "sabotase budaya" bisa kita ngomong babagan?
    Dibandhingake karo statistik Barat babagan bunuh diri utawa pegatan remaja, kita ora duwe kaluwihan sing nyata. Kasunyatan manawa sawetara "model kita" luwih sehat lan "vital" minangka nggetak lan khayalan, ing % jumlah homoseksual ing negara kita bakal kira-kira padha karo rata-rata ing Kulon. Mulane (lan amarga standar urip, lan sapiturute) kita ora mirsani migrasi grosir saka "Kulon ngrusak" kanggo kita - kita dudu sawetara alternatif, utawa sawetara tantangan, utawa sawetara. jenis ancaman budaya lan moral kanggo Kulon.

    Serangan gedhe-gedhe ing Federasi Rusia bakal larang banget, mbutuhake overstrain upaya Kulon lan pangalihan sumber daya saka BV lan saka Asia. Mbokmenawa operasi kasebut uga butuh sawetara wektu. Mbokmenawa, saliyane iki, paling ora ana karusakan sing signifikan ing sawetara negara Eropa tanggane.
    Apa sing bakal dadi hadiah, hadiah? Ya ora ana.
    1. 0
      22 2021 Juni
      Knell! Ora ana sing menang, nanging ana bathi. Ngelingi wutah saka appropriations kanggo armaments ing NATO. Mula, penulis SALAH yen penulis lagi nyiapake perang karo Rusia. Nanging panulis bener yen Kulon nambah kekuwatan militer. Nanging iki ora kanggo tujuan agresi, nanging kanggo tujuan "apa yen, apa yen ..." Nanging dumadakan ora bakal kelakon, amarga dumadakan ora perlu ing kene uga. Presiden kita main diplomasi, kadang-kadang ngempet pipine. Nanging iki mung game. Ora ana amunisi, nanging ora ana ambisi.
      1. +1
        22 2021 Juni
        Ora, nggih, cetha yen dheweke bersenjata. Ing kana, dheweke nganggep iki minangka bisnis interweaving palsu, feeder kanggo R&D, ngemot perusahaan kunci, lan, mesthi, pertahanan uga. Mung wae ora ana alesan kanggo ngubur kita - kita asimilasi kanthi apik babagan dinamika, kaya aku. Swara 30 taun kepungkur, yen katon soberly, kita duwe sethitik kiwa saka "ilusi saka dina kepungkur." Generasi enom iku mental Western kanggo sumsum, wong iku mental Wétan, Aku bakal ngomong budaya Japanese) Siji utawa rong generasi lan kita bakal nggabung menyang Kulon, kajaba sawetara pemicu kuat mengkono.
        1. -1
          22 2021 Juni
          Knell. Ana pemicu, iku uga multivibrator, nanging geter damped kanggo song manis bab heroism saka taun kepungkur. Lan ora anané, minangka sawetara pracaya, saka Stalin wicaksana, sing mikir bab wong. Bapak mertuaku sing saiki wis mati kerja sadurunge perang ing pabrik militer lan telat kerja nganti 20 menit, mula dheweke diadili lan lungguh 60 dina. Dadi babagan tresno marang wong - ora perlu lagu. Nanging, tanggal 22 Juni, aku lunga menyang kantor pendaftaran militer kanggo ndaftar. Intine, IMHO, ora ana ing wong, nanging ing kemajuan teknis, tik-tok minangka lulling sing apik banget. Bocah-bocah saiki, yen sampeyan ora ngubungi telpon nganti pirang-pirang jam, dina wis muspra, sampeyan pancen bener.
      2. -3
        22 2021 Juni
        Sampeyan ngerti apa masalahe kanggo nerangake apa "donya Rusia" lan apa sing dipangan, ora ana sing bisa nerangake kanthi jelas, dudu presiden, wakil, propagandist, lan Barat sing diasuransiake. Aku ora krungu apa-apa saka politisi ing negara-negara Barat sing ana "Donya Prancis" "Donya Inggris" "Donya Jerman" Ya, saben wong Eropa duwe identitas dhewe lan Jerman ora ngetrapake postulate marang Swiss utawa Austria. sing padha sedulur lan tau dadi bagéan saka Kakaisaran Romawi Suci.
    2. +1
      23 2021 Juni
      Knell Wardenheart. Kulon pengin nggunakake Rusia kanthi cara sing canggih. Dakkandhani, kenapa Napoleon butuh Rusia nalika dheweke duwe kabeh Eropa. Bab sing padha bisa dijaluk, nanging ora cukup kanggo Hitler yen kabeh industri Eropa makarya kanggo Jerman. Dadi digambar, yaiku, digawe kanggo iki, maneh kanggo karusakan saka USSR, padha ngomong sing wong Yahudi lan komunis manggon ana, kang siji lan padha. Nanging sawise kabeh, ora ana sing nulis babagan carane Hitler entuk dhuwit akeh saka ngendi dheweke jahitan seragam kanggo kabeh SA? Jerman ora menehi dhuwit iki, Amerika ora duwe hak ngapusi babagan iki.
    3. 0
      23 2021 Juni
      Kutipan saka Knell Wardenheart
      Nanging kanggo mbenerake kenapa Barat dhewe kudu nyerang kita - jelas ora bisa ditindakake.


      Apa sampeyan bisa mbenerake pendekatan NATO menyang tapel wates kita, sebutan Rusia minangka mungsuh (apa sing ana ing dokumen NATO, apa sing ana ing AS)? Kasunyatan manawa persiapan kanggo perang gedhe yaiku kasunyatan. Sistem pertahanan rudal ing Eropa uga ditujokake kanggo matesi senjata nuklir - Rusia, lan nganti saiki kabeh tumindak Barat global nuduhake persiapan kasebut (kanggo perang gedhe).

      Kenapa nyerang? Wilayah, sumber daya, lan bathi gedhe saka kompleks industri-militer - USA + nyuda dissent, nglawan peradaban Kulon, deleng Polandia, Prancis, Jerman, Jepang - dheweke minangka bagean saka model Anglo-Saxon (ing politik, ekonomi, budaya. , mental, istilah militer), Rusia - China - Iran - Korea Utara - Kuba - apa padha duwe ing umum? Kajaba iku dudu demokrasi? Dheweke ana ing njaba model iki, ya padha sesambungan, dagang, duwe hubungan politik, lsp. nanging padha ora kagungane .... saiki bayangake yen Kulon ora duwe mungsuh lan kabeh peradaban diformat maneh miturut model iki .... apa sing bisa kedadeyan sabanjure? Proyek global minangka pamrentah tunggal, kritéria umum kanggo kabeh umat manungsa, aturan umum, lsp. utawa mungkin perang gedhe dibutuhake kanggo ngilangi utang + redistribusi lingkungan pengaruh + bathi kompleks industri militer. Iki, sawise kabeh, uga bisa dadi .... mulane, ora ana sing bisa ditolak.
      1. 0
        23 2021 Juni
        Apa sampeyan bisa mbenerake pendekatan NATO menyang wates kita, sebutan Rusia minangka mungsuh (apa sing ana ing dokumen NATO, apa sing ana ing AS)?

        Wis 70 taun status iki gantung, kakbe. Lan mungsuh, lan nyedhaki wates. Yen NATO wis ngrancang operasi militer - sampeyan ora bisa nggawe wektu sing luwih apik tinimbang sawetara jinis 90s - serikat buruh rusak, rantai produksi rusak. Nanging dheweke ora nyerang, mula kenapa saiki?

        Kasunyatan manawa persiapan kanggo perang gedhe yaiku kasunyatan

        Aku bakal pitutur marang kowe rahasia - wong ing donya tansah nyiapake kanggo "perang gedhe". Ana sing tansah ora seneng, duwe duwit receh kanggo pangembangan senjata lan napsu kanggo tanah tanggane. Sampeyan bisa nelpon kanthi macem-macem cara - ana sing nyebut "pertahanan", ana sing nyebut "modernisasi pasukan sing direncanakake", ana sing nyebut "nguatake angkatan bersenjata". Kadhangkala ora gampang kanggo nyekel sapa lan apa konfigurasi sing bakal ditindakake (lan relatif marang sapa) - elinga BB2 sing padha, ing ngendi Anglo-Prancis duwe tank lan pesawat luwih akeh sadurunge perang tinimbang Jerman. Nanging Jerman nyerang. Dadi, militerisasi ora bisa diinterpretasikake minangka fenomena sing ora jelas nuduhake kabijakan sing nyerang - USSR sadurunge perang uga mbangun pasukan lan duwe tentara paling gedhe ing Eropa - nanging diserang.

        Sistem pertahanan rudal ing Eropah uga ngarahake kanggo matesi senjata nuklir - Rusia

        Sistem pertahanan apa wae ditujokake kanggo mbatesi potensi serangan. Ora ana sing nggumunake yen Uni Eropa, sing nyuda angkatan bersenjata, nandur modal ing pertahanan ing tapel wates EU - saka negara kanthi volume senjata strategis / taktis sing signifikan. Sisih liyane saka masalah kasebut yaiku yen kita bisa miwiti negosiasi babagan status bebas nuklir kanggo Eropa - nanging luwih seneng njaga pengaruh kanthi kekuwatan.

        Aku ora mbantah tesis sampeyan babagan persiapan kanggo "perang gedhe" - nanging aku nuduhake yen nganti saiki ora ana sing nuduhake potensial pemrakarsa perang iki, luwih-luwih geografi utamane. Wilayah sing paling tegang saiki yaiku Asia. Banjur teka BV. Banjur arah Eropa. Dibandhingake karo pasukan lan retorika ing Asia lan BV, kita mung duwe "klub kanca lawas" ing kene.

        Kenapa nyerang? Wilayah, sumber daya, lan bathi gedhe saka kompleks industri-militer - AS + nolak apa wae sing ora setuju, nglawan peradaban Kulon

        Kanggo kabeh iki aku menehi jawaban luwih utawa kurang rinci. Saiki, kita ngekstrak sumber daya kasebut ing kabeh infrastruktur lan adol menyang Kulon. Yen ana perang, infra bakal nandhang sangsara - produksi, logistik, tenaga kerja bakal dibuwang, investasi lan wektu bakal dibutuhake. Tegese, bakal dadi biaya kosong. Wilayah - ing pembuangan saka Amerika 1 kabèh bawana - luwih saka wilayah Federasi Rusia. Kurang luwih separo dikuwasani dening tanah sing ora ana gunane karo sing paling akeh. Nanging kabeh iki ora perlu diangkut nganggo segara - pitakonane - apa dheweke kesusu banget karo bisnis menyang Alaska lan Kanada? Ora. Yen kita ngomong bab negara EU liyane, iku worth kang lagi nyimak, wiwit dina "Drang nah osten" negara EU wis ngisi tetanèn sing banget keren, cooler saka kita. Populasi kasebut ora ana ing bebaya kelaparan maneh - lan demografi nuduhake depopulasi tinimbang tuwuh. Mulane, dheweke ora butuh "wilayah" - urip kanthi sugih lan apik.
        Keuntungan gedhe saka kompleks industri militer?! Yaiku, kaya Amerika bakal ngrebut kompleks industri militer kita (sampeyan nggumunake carane bisa "dicekel" kabeh yen ana perang gedhe-gedhe) - banjur apa, dheweke bakal nyopir Kalash lan S-400 menyang Iran. ?) Iki ora masuk akal.
        Zs - kita ora duwe cukup "dissent" karo Kulon kanggo obyektif nimbang sing iki kauntungan kita, contributing kanggo migrasi pikiran lan ibukutha saka Kulon kanggo kita. Mung ngelawan mengkono.

        Delengen proyek-proyek utama ing donya (kayata ITERA utawa ISS sing padha utawa LHC) - kabeh padha duwe siji sing padha, biaya JANCOK. Takon dhewe - Iran, Korea Lor, China, Rusia, Kuba - apa dheweke bakal narik kabeh iki kanthi kerjasama? Apa dheweke bakal miwiti proyek kasebut lan bakal bisa menehi peran ing dheweke? Jawaban iki 90% NO. Sawetara jinis "alternatif" anti-Kulon donya wis ora ana kanggo sawetara wektu - yen ana bocah cilik. Kulon nduweni kompleks pikiran lan tegese ora bisa dibandhingake karo kekuwatan gabungan "anti-Kulon" sing aktif - yen ana aggravation antagonisme, kita mung bakal ditinggalake saka sawetara proyek, sepur bakal luwih maju, lan kita bakal nglakoake kaya ing Dubna utawa desain ROSS. Punika kahanan nyata ing ngarep "anti-globalisme".
        1. 0
          23 2021 Juni
          Kutipan saka Knell Wardenheart

          Yen NATO wis ngrancang operasi militer - sampeyan ora bisa nggawe wektu sing luwih apik tinimbang sawetara jinis 90s - serikat buruh rusak, rantai produksi rusak. Nanging dheweke ora nyerang, mula kenapa saiki?


          Ing taun 90-an, Rusia rampung ambruk ing Kulon (ing Yeltsin), meh kabeh struktur elit lan negara nindakake karsane Kulon lan nindakake reformasi miturut arahan Amerika Serikat ... apa sing wis diganti saiki? Rusia sebagian mbalekake kedaulatan lan mundur saka proses kasebut - tujuane kanggo nggabungake Rusia menyang proyek Kulon ... iki babagan Rusia, saiki kanggo Kulon, kenapa ora saiki lan saiki ... kabeh iku apik karo Kulon banjur, USSR ambruk - donya dadi unipolar, Kulon ngembangaken teknologi lan ngembangaken pasar anyar ... apa saiki? Donya unipolar rampung, pusat pengaruh liyane muncul + Kulon duwe masalah karo pasar penjualan, yaiku. kompetisi dhuwur saka China - kang squeezing metu nuduhake US perdagangan, banjur ana masalah accumulating utang lan umpluk ing pasar financial, yen katon ing krisis financial global, padha pindhah ing siklus lan saben wektu siklus nemu cendhek lan luwih cendhek ... lan cara sing paling apik kanggo ngatasi kabeh masalah kanthi cepet, iki perang gedhe, ora ana sing anyar ing kene. Dheweke bakal ngilangi utang, kompleks industri militer bakal entuk dhuwit gedhe + bakal ngilangi pesaing / pesaing lan mbalekake jagad menyang jagad unipolar ... pemerintah siji lan aturan seragam, pilihan iki bisa.


          Kutipan saka Knell Wardenheart
          Aku ora mbantah tesis sampeyan babagan persiapan kanggo "perang gedhe" - nanging aku nuduhake yen nganti saiki ora ana sing nuduhake potensial pemrakarsa perang iki, luwih-luwih geografi utamane.


          NATO lan Amerika Serikat wis ngidentifikasi mungsuhe, kanthi resmi, ana dokumen sing jelas nuduhake sapa mungsuh lan marang sapa Barat nyiapake langkah-langkah militer. Sistem pertahanan rudal sing padha ing Eropa, wiwit disiapake meh wiwit taun 2000-an, ing taun 2006 para ahli DoD AS ngunjungi Polandia, Republik Ceko lan Hongaria kanggo miwiti ngleksanakake sistem iki .... lan ing kene ana wong sing waras ngerti apa sing dikarepake. ing Polandia kanggo masang sistem pertahanan rudal ora marang Iran, nanging kanggo ngalangi potensial nuklir Rusia. Aku wis meneng babagan janji Barat ora nggedhekake NATO ... luwih lanjut, penyebaran militer NATO ing negara Baltik lan perluasan infrastruktur militer ing saindenging Eropa. Sapa sing arep nyiapake? Apa NATO duwe mungsuh ing wilayah kasebut sing angel nemtokake geografi? Ing sawijining wektu, Rusia malah pengin gabung karo NATO, nanging ditolak. Rusia uga nyoba nyetujoni sistem pertahanan rudal ing Eropa kanggo nggawe arsitektur keamanan umum lan entuk jaminan manawa pertahanan rudal ora diarahake marang negara kita, nanging uga penolakan + meh kabeh wis siyap kanggo implementasi skenario militer nglawan Rusia, iki ora kudu kedadeyan ing sawetara taun sabanjure, nanging kemungkinan iki gedhe banget ... lan yen keputusan kasebut digawe, mula iki bisa kedadeyan kanthi cepet, implementasine Prompt Global Strike bakal terus miturut skenario.

          Kutipan saka Knell Wardenheart
          Saiki, kita ngekstrak sumber daya kasebut ing kabeh infrastruktur lan adol menyang Kulon. Yen ana perang, infra bakal nandhang sangsara - produksi, logistik, tenaga kerja bakal dibuwang, investasi lan wektu bakal dibutuhake. Tegese, bakal dadi biaya kosong.


          Lan adol sumber daya, piye wae ora kalebu aksi militer? Ing kene, logika ora tansah bisa, kita ing 2014 uga mikir yen wiwit padha adol sumber daya energi menyang EU, ora bakal ana sanksi saka Eropah, carane salah padha ... lan iku mangu-mangu yen Amerika Serikat bakal dadi kuwatir babagan infrastruktur Rusia, i.e. yen ana perang karo Rusia, banjur iki bakal rampung ngganti imbangan daya ing donya, lan malah yen pabrik, pabrik nandhang sangsara, padha bakal dibalèkaké .... maneh, yen sampeyan mikir bab iku, banjur sawise implementasine saka serangan global, nalika nimbali udhara / rudal pertahanan rusak lan infrastruktur militèr Rusia wis numpes, Amerika Serikat bakal karo sekutu Eropah - padha bakal nransfer pasukan kanggo Eropah Wétan lan ing kono padha bakal gelombang menyang sisih kulon Rusia; Kaukasus lan Kuban bakal dijupuk dening Angkatan Bersenjata Turki (tentara gedhe kanthi senjata sing apik), Timur Jauh - Jepang .... mung Siberia lan sawetara wilayah cilik sing isih bisa digunakake kanggo perang hibrida, yaiku. ora bakal ana annihilation lengkap saka populasi, nanging ing skenario kuwi, iku bisa kanggo break Rusia menyang akeh negara, ing kontrol pemerintah wayang.

          Gegayutan karo regane lan apa prayogane....yen bathi banjur didol. Ing kasus iki, kompleks industri militer AS mesthi bakal entuk dhuwit kanthi pesenan, Kulon uga bakal nampa wilayah anyar kanthi cadangan sumber daya sing bisa dipikolehi kanthi sithik, lan ora kanthi rega pasar. Dheweke bakal mbusak salah sawijining pusat pengaruh, lan yen ana perang global, kabeh pusat pengaruh liyane lan bali menyang jagad unipolar + (tundhuk konflik global maneh) ana kesempatan kanggo nulis utang, ana panemu kaya ngono:

          Perang gedhe minangka cara sing bisa dipercaya kanggo ngrampungake kabeh masalah kasebut. Minangka force majeure (force majeure), perang bakal ngeculake kewajiban miturut kontrak. Mesin bakal ngidini sampeyan nundha pembayaran utang, banjur devalue lan nulis utang. LAN! ngatur "penurunan populasi alami".


          lan ing skenario kaya mengkono, keuntungan bakal ngluwihi mundhut.
          1. 0
            23 2021 Juni
            1) Pamrentah saiki ing Federasi Rusia duwe tokoh sing padha (utawa pengikut ideologis) sing ngupayakake kebijakan kasebut ing taun 90-an. Apa "kabijakan independen" kita? Ing taun 90-an, CIS sing isih seger katon ing cangkeme lan ana kerjasama ekonomi karo pasca-Soviet, saiki ana sisa-sisa sing ditinggalake saka CIS - nanging sampeyan ndeleng sawetara kekuwatan utawa ancaman ing babagan iki. Dibandhingake taun 90-an, kesempatan potensial kita (kanggo ngancem Kulon) mung suda - stabilitas ekonomi kita wis rada apik, nanging iki digayuh kanthi biaya integrasi banget karo Kulon (finansial), sing durung ana sadurunge ing taun 90-an. Yen sesuk, kanthi gelombang tongkat sihir, nemtokke sanksi marang kita a la Iran, sampeyan bakal rauh ndeleng ukuran lengkap integrasi kita karo Kulon. Kang mung saka 90s, Aku mbaleni. Banjur kita duwe rantai produksi karo negara-negara tilas Uni Soviet lan perusahaan ing negara kasebut durung bangkrut - saiki kabeh iki wis kepungkur. Yagene Barat nyerang tambahan ekonomi?

            2) Kabeh makalah kasebut ing ngendi tujuan NATO lan mungsuh NATO ditulis, lan memorandum liyane, "kertas putih", lan liya-liyane - iki kabeh kertas sampah. Ing kahanan nyata, politik berkembang kanthi cepet lan para politisi dhewe ngganti sepatune. Cukup kanggo kelingan carane garis anti-Bolshevik ing Kulon iki langsung curtailed, sanalika padha ing prau padha karo USSR. Utawa kepiye NATO lan aku wis kerja sama ing Afghanistan wiwit taun 2000-an.
            Ing sawijining wektu, Rusia malah pengin gabung karo NATO, nanging ditolak

            Iblis ana ing rincian - lan rincian kaya ing ngisor iki - kita ditolak amarga kita ora pengin "gabung", kita wanted kanggo bend lan mbaleni bagean saka sistem, kang wis ing dhewe kanggo setengah abad. Mesthine, kita ditolak - dheweke ora ngerti maksude.
            meh kabeh siap kanggo implementasine saka skenario militèr marang Rusia

            Aku nyaranake sampeyan sedhela familiarize dhewe karo comparison pasukan NATO ing Eropah lan pasukan Rusia ing arah Eropah. Maksudku pasukan sing kasedhiya - tank, artileri, penerbangan, kompleks strategis lan taktis, lsp. Banjur mbandhingake karo sumber daya NATO ing prinsip.

            3)
            Lan adol sumber daya, piye wae ora kalebu aksi militer?

            Kampanye militer apa wae mesthi duwe keuntungan sing mbentuk / mengaruhi target. Alesan sampeyan ndadékaké kasunyatan sing kabeh kudu dadi, amarga amarga. Turki, sing sampeyan gunakake saiki, duwe tugas kanggo ngontrol expanses gedhe ing BV - sing, keselak, nyoba ditindakake. Dheweke ora butuh tanah ing Federasi Rusia - ing 30 taun sabanjure mesthi.
            Jupuk dening "Kulon" saka "wilayah anyar" bakal digandhengake karo redrawing lengkap saka imbangan saka politik Eropah - Polandia pungkasanipun bakal ngatur sawijining "intermarium" lan konfederasi dikarepake - iku ora perlu salah siji EU utawa NATO. Turki, ing acara panangkepan Kaukasus lan nguatake posisi Segara Ireng, uga ora butuh NATO lan bakal bali menyang antagonisme anti-Kulon. Turki sing bebas lan kuwat ing sadawane garis Saudi-Pakistan bakal dadi blok karo China - sing bebarengan bakal luwih elek kanggo Kulon tinimbang konfigurasi saiki. Luwih elek.
            Negara-negara saiki dikontrol dening Kulon, kalebu amarga watesan pribadine - yen sistem iki rusak, kita kanthi otomatis bali menyang jaman sadurunge nguatake Kakaisaran Ross.

            Gegayutan kaliyan regi lan punapa prayoginipun....menawi bathi lajeng dipun sade

            Apa sing dakkandhakake - turu kanthi tentrem ing 10-12 taun sabanjure, nganti entuk bathi malah cedhak.

            4) massal "release kewajiban ing kontrak" ing kondisi globalisme modern - bakal nimbulaké krisis finansial global neraka lan ngaktifake pamukiman emas lan ijol-ijolan manca ing kondisi beku nyata utawa bangkrut. Iki arang banget nguntungake kanggo Amerika, amarga krisis nyuda daya purchasing saka dhuwur-tech lan kemewahan produk US ing saindhenging donya, ngurangi ekspor, nanging ing wektu sing padha ora ngurangi impor sawijining. Dheweke kudu mbayar emas lan nanggung karusakan ing komunikasi transportasi. Utang domestik Amerika Serikat bakal tuwuh luwih akeh amarga perang gedhe bakal bangkrut perusahaan asuransi, sing duwe properti transportasi bakal ngisi tuntutan hukum utawa bangkrut dhewe. Sawise wong-wong mau, manufaktur bakal mabur, rega real estate bakal mudhun, lan liya-liyane. Iku bakal ambruk, lan sing paling penting, bakal ambruk dollar. Preduli saka acara luwih, iku bakal diganti dening crypt utawa mata uang liyane sing disambungake menyang padha karo logam. Perang gedhe bakal ngrusak ekonomi AS - lan dheweke ngerti banget, nggawe akeh gaweyan kanggo mesthekake yen perang BIG ora kelakon.
            1. 0
              23 2021 Juni
              Kutipan saka Knell Wardenheart
              1) Apa "kabijakan diri" kita


              Ing kawicaksanan sing nyukupi kapentingan Federasi Rusia lan dudu Kulon, mung kudu dipikir maneh ing taun 90-an lan kepiye ... kawicaksanan) proses mbalikke diwiwiti, yen sawise dheweke dadi kekuwatan karo Kulon ana "perdamaian, persahabatan, permen karet", banjur hubungan diganti liwat wektu, utamane titik balik ditandhani ing 2007 ing Konferensi Munich ing ngendi kepentingan kita diumumake. , banjur ana perang karo Georgia ing 2008 (ing ngendi Rusia kudu nepaki kewajiban minangka penjaga perdamaian lan nanggapi agresi Georgia kanthi dhukungan tacit saka Amerika Serikat - Saakashvili), banjur ana kudeta ing Ukraina. ing 2014 lan bali saka Crimea, lan wis ing siji saka 18-20s aliansi tartamtu Rusia-China lan konfrontasi karo blok Western kawangun. Rusia nduweni kapentingan ing Afrika, BV (Syria, lsp.), CIS (ing sawetara negara dadi anggota EAEU), lsp. lan mesthi Rusia ora tumindak kanggo kapentingan Kulon .... yen ora, Crimea bakal bali, lan bebarengan China bakal dilebokake ing tekanan, etc ...

              Ing taun 90-an, CIS sing isih seger katon ing cangkeme kita lan ana kerjasama ekonomi karo pasca-Soviet, saiki ana sisa-sisa sing ditinggalake saka CIS - nanging sampeyan ndeleng sawetara kekuwatan utawa ancaman ing babagan iki.


              Kauntungan saka Kulon, sing, sawise ambruk USSR, wiwit nyerep wilayah anyar lan nggambar tilas republik Soviet menyang proses integrasi (EU, NATO, lan liya-liyane), nalika Rusia ing wektu kasebut (malah saiki apik). kesempatan diwatesi, Kulon luwih sugih lan duwe teknologi luwih akeh, pasar luwih gedhe + ngontrol akeh organisasi internasional ... mulane, pilihan saka republik kasebut jelas, nanging iki ora mengaruhi kemampuan militer Rusia kanggo nglawan Kulon.

              Iblis ana ing rincian - lan rincian kaya ing ngisor iki - kita ditolak amarga kita ora pengin "gabung", kita wanted kanggo bend lan mbaleni bagean saka sistem, kang wis ing dhewe kanggo setengah abad.


              Dadi ing kasus apa wae, sistem kasebut kudu dibaleni maneh, NATO digawe marang sapa? Marang USSR, sing ing wektu iku ambruk lan mung ora ana titik ing eksistensi organisasi iki .... Rusia uga pengin dadi bagéan saka struktur iki, mesthi, njupuk menyang akun kapentingan lan iki normal, everyone bakal entuk manfaat saka iki. Nanging Washington ketoke duwe rencana liyane ... wiwit taun 2000-an, sistem pertahanan rudal nglawan Rusia wiwit dibentuk, nalika durung ana konferensi Munich, apamaneh 2008 lan 2014 kanthi acara sing kondhang.

              ing 10-12 taun sabanjuré, nganti duwe bathi malah cedhak.


              Iku gumantung saka wong-wong sing nggawe keputusan ... padha mutusaké sing wektu wis teka lan mekanisme bakal muter, malah ora perlu kanggo teka munggah karo alesan khusus, ana nomer ageng konflik beku sak Rusia, kanggo unfreeze samubarang mau - kanggo ngintervensi (NATO) lan luwih miturut skenario. Titik sing paling panas yaiku Donbass, yen Zelensky, kanthi persetujuan Barat, mutusake kanggo ngresiki LDNR, mula Rusia ora bisa campur tangan, banjur kabeh bisa.

              massal "release kewajiban ing kontrak" ing kondisi globalisme modern - bakal nimbulaké krisis finansial donya neraka


              Ing kasus apa wae, bakal ana krisis global, mesin cetak ora mandheg, akeh kertas sing dibuwang menyang pasar, gelembung ing pasar saham durung bledosan lan ora ana sing ngerti carane kabeh iki bakal dirampungake .. Yen kabeh sistem mabur, banjur standar urip ing Kulon minangka ibukutha bakal mudhun, bakal ana ombak bangkrut lan tiba saka perusahaan global, nanging bakal kelakon. Lan yen ing wektu iki, ngatur perang global liyane ... banjur apa ora? Lan kanggo mbangun donya anyar ing reruntuhan .... mesthi saiki muni kaya fiksi ilmiah, nanging iki skenario kemungkinan.
  12. +3
    22 2021 Juni
    Miturut pendapatku, penulis nyederhanakake kasunyatan sing rada suwe. Ing kene, tambahan sing gampang diterusake kanthi mbandhingake ekonomi para pihak sing perang ora cukup kanggo pambiji. Iki luwih cocog kanggo tumindak konflik militer sing dawa.
    Kapisah, ora ana henchmen saka negara ora pengin tiba ing distribusi. Ya, padha bisa narik munggah, sumpah setya. Nanging saben wong (utawa meh kabeh wong))) ngerti yen negara duwe vassals - consumables. Dadi inviolability saka serikat iki ing pitakonan.
    Kajaba iku, akeh wong curiga yen ing skenario iki Rusia bakal tumindak minangka kejem sabisa nggunakake kabeh arsenal, amarga kasunyatan sing ora duwe pilihan liyane.
  13. +6
    22 2021 Juni
    proses karusakan saka donya Rusia

    Wiwit kapan Nazi entuk hak nulis apa wae sing dikarepake ing pinggir VO?

    Kita manggon ing Urals karo Tatar, Bashkirs, Kazakhs, Udmurts lan Welasan bangsa liyane - apa jenis "donya Rusia" sing sampeyan push kene - alas Natsik!
    1. 0
      23 2021 Juni
      Wiwit kapan Nazi entuk hak nulis apa wae sing dikarepake ing pinggir VO?

      Apa jenis edan sampeyan ngomong babagan?
  14. -9
    22 2021 Juni
    Ora bakal ana perang yen Amerika Serikat ngerti yen dheweke ora duwe daya nglawan jawaban kita. Lan ing pangembangan pasukan nuklir strategis lan sistem pertahanan udara, kita luwih maju tinimbang liyane.
    1. -1
      23 2021 Juni
      Apa, topi, utawa berets sing bakal kita uncalan? Kita duwe slingshots sing ora ana analog ing saindenging jagad.
      1. +1
        23 2021 Juni
        Lan apa sing kudu ditindakake kanggo mungkasi ICBM kita?
    2. +1
      23 2021 Juni
      Kabeh bakal dipungkasi kanthi nyebarake pengaruh.

      Menehi soko Gusti Allah. Kaya ngono, "Anglo-Saxon" (elit panguwasa ing jagad Kulon) ora menehi apa sing dianggep duweke.
  15. +2
    22 2021 Juni
    uga, sampeyan kudu rapat umum watara pimpinan lan ora whine
    1. +1
      22 2021 Juni
      Pimpinan pungkasan mati pirang-pirang dekade kepungkur, lan saiki mung ana siji riffraff.
  16. Bai
    +2
    22 2021 Juni
    Apa sing kita deleng saiki?

    Saiki kita weruh manawa ana senjata nuklir sing nggawe perang global ora ana gunane. Yen sadurunge kabeh perang padha perang kanggo nelukake wilayah lan sumber daya (lan saiki perang lokal tanpa senjata nuklir perang kanggo iki), saiki iki ora bakal kelakon. Bakal ana wilayah sing kena infeksi lan ora bisa dienggoni. Lan kanggo kabeh wong - loro "pemenang" (yen ana), lan sing dikalahake. Kabeh bakal kelangan populasi sing ora bisa ditampa. Apa gunane miwiti perang?
    1. 0
      22 2021 Juni
      Aku setuju, nanging kanggo ngatur sabotase, ngrusak, ngunggahake generasi tiktoker, nyurung kerusuhan, nindakake revolusi warna - iki kabeh sing dikarepake ...
      1. 0
        23 2021 Juni
        Apa sampeyan ngerti ing awak iki. Sawise kabeh, sing paling penting ora perang, nanging wedi, bebarengan karo rallying watara iki lan sing, lan ora mikir sing sugih urip gampang. Sampeyan mangan soko ing ngarep amben lan ing tutup. Lan wong miskin iku twisting otak, ngendi kanggo ndhelikake dhuwit iki, amarga padha dicolong. BAI, kelangan populasi saiki dadi prihatin? Ing mburi gerbang ana wong-wong sing uga pengin dadi miliarder, mung supaya dheweke entuk palu. Dheweke ora duwe kawruh yen ing Rusia sing duwe yacht ora entuk kanthi gampang. Padha ngasah piso ing wayah sore, lan ing wayah esuk padha ngetung dhuwit ing nightstand, lan banjur nyabrang segara.
  17. +1
    22 2021 Juni
    Sing paling kuat, ora bisa dikalahake, ngerti kabungahan saka kamenangan, tentara Soviet ora bisa nylametake USSR. Tentara sing kuwat mesthi penting, nanging saiki ana perang hibrida, informasi, ideologis (LGBT, Russophobia, kultus pengkhianatan, distorsi sejarah), kanthi bantuan kudeta, pengkhianatan para elit (elinga partai nomenklatura). sing ngrusak USSR).
    1. 0
      23 2021 Juni
      Mula wong-wong padha diapusi nganti wong-wong padha ngira yen bakal nyingkirake nomenklatura, apadene nomenklaturane ilang kabeh. Nanging wong eling lan nganti saiki meneng. Rakes lan pitchforks ngasah. Dheweke njupuk munggah lan waved liwat piyambak menyang cart, utawa truk.
  18. +8
    22 2021 Juni
    Ayo kabeh lunga lan gantung awake dhewe utawa klelep awake dhewe, amarga iku kabeh. Kabeh wis ilang ...... kenapa Amerika Serikat lan Eurofascists ora nyerang kita ing taun 2000? Mbokmenawa saka bangsawan, raos ksatria - bawaan, ora ngidini kanggo nyerang mungsuh sing ringkih. Ora sing laurels saka juara. Saiki, kita bakal ngenteni telung taun maneh lan miwiti, kita bakal pindhah menyang Moskow (aja njupuk tawanan). Padha nggodho kita, oh padha nggodho kita. Iku apik sing ana Sergey Rusov, wis dielingake pilihan iki ing advance lan, ing kasunyatan, kita dhewe bakal matèni dhéwé lan ora bakal menehi wong triumph. Babich nyopir ing Abrams menyang Moskow, nanging kita ora ana ing kana, kabeh wis ana .............. Dheweke bakal kesel.
    Penulis, aja maca koran Soviet ing wayah wengi, sampeyan ora bakal dadi puffed munggah karo crita medeni amatir.
    1. +2
      22 2021 Juni
      West insidious beroperasi miturut prinsip:
      - Lan ayo padha ngenteni nganti wong kafir mati keluwen ing kono! Inggih, utawa lemes ... (c) eseman
  19. +5
    22 2021 Juni
    Malah nostalgia nyabrang, kaya aku wis maca koran Pravda edisi paling anyar.
    1. +5
      22 2021 Juni
      Ya, jujur, dheweke ora nulis iki ing Pravda .. eseman
      1. -1
        22 2021 Juni
        Ing banget "semangat" artikel
        1. +2
          22 2021 Juni
          "Semangat" artikel kasebut padha karo perusahaan Samsonov. Mbokmenawa lulusan. eseman
  20. +9
    22 2021 Juni
    Tujuan saka jinis perang iki yaiku kanggo ngganti inti budaya lan peradaban saka wong-wong sing mbentuk negara lan ngilangi hak-hak ing lemah lan sumber daya dhewe.
    Pranyata aku uga duwe lemah lan sumber daya.. Ah, ya, Gazprom minangka bandha nasional ing pangertènku. ngguyu Menehi Kristus, kanggo "oligarki miskin", gaji ora cukup kanggo mbangun kapal induk kanggo nglindhungi kasugihan sing kasebut ing ndhuwur saka mungsuh.
  21. +2
    22 2021 Juni
    Oh, kene maneh kanthi kekuwatan lan utama lagi perang karo Barat sing ala ??
    Wektu kanggo mbukak popcorn..))
  22. +4
    22 2021 Juni
    JUNI 1941 "nyawisake ora mung "mungsuh njaba": Jerman fasis lan sekutu! Nanging uga "mungsuh internal" ...! Incompetent "karyawan" (pejabat) ing apparatus negara lan industri, ing tetanèn, ing angkatan bersenjata .. . kemajuan ing "tangga karir" ora kanggo manfaat nyata, Intelligence lan talents, nanging thanks kanggo tanggung jawab bebarengan, toadying ... uga diputer peran pinunjul! pangembangan senjata iki, insufficiently diatur latihan ing cara anyar waging perang modern - akeh iki wis kedaden, "thanks" kanggo kasunyatan sing ing manajemen ekonomi (ekonomi nasional) negara, ing pimpinan saka angkatan bersenjata ana "cukup" akeh careerists sing ngerti carane flatter, crawl , " drown" pesaing sing luwih pinter, luwih bisa; nanging ora cocog karo kecerdasan, kompetensiposisi!
    Iku bab kepungkur ... Nanging maksudku ... apa ora diamati (dadi) ing Rusia kaya iki saiki? Aku pracaya yen akeh "arep" ing negara, kang ndadekake angel kanggo kasil ngadhepi "mungsuh njaba"! Apa sing bakal nggawe luwih angel ing mangsa ngarep! Sadurungé, "periode stagnasi" isih seger ing memoriku ... ketoke padha wiwit lali ... Lan saiki apa? Aja mandheg? Perkembangan ekonomi kanthi cepet ing umum lan produksi utamane? Pangembangan "progresif", nganyari hubungan politik lan sosial? Pendidikan paling apik kanggo wong enom ing donya? Apa ekonomi adil, ing ngendi babagan 95% saka "apik" belongs, nang endi wae, kanggo 5% saka pemilik, "overwork, sing amassed" iki "apik"? Iku masyarakat adil, ngendi masalah antarane wong lan kelompok ora ditanggulangi dening pasukan saka Hukum karo bantuan saka conscientious hukum nglaksaknano agensi; lan daya (jumlah) dhuwit? Ketegangan ing masyarakat, rasa ora puas karo rezim sing mrentah saya tambah akeh, utamane ing antarane para mudha! Mungsuh njaba ... mungsuh iku mungsuh, nanging apa kita dhewe ora mbantu "saka njero" kanggo nyiapake "JUNI 1941" kapindho kanggo mungsuh njaba?
    1. 0
      23 2021 Juni
      Sawise kabeh, padha ngerti babagan iki, lan mulane kabeh sing dicolong ngluwihi cordon. Lan padha sijine gendheng supaya ora netes liwat wong. Babagan perang - iki kanggo bocah cilik. Sapa sing bakal mateni angsa sing ngetokake endhog emas. Iki dudu pitik, nanging tanduran sing nyopir emas menyang ngendi bos Amerika. Lan padha bener mbayar pajeg lan kabeh sing amarga khans segara. Ing jaman rumiyin ing Rus ana juru-mupu-pajeg, padha ngrampok wong-wong mau, nganti ana pambrontakan siji-sijine. Ing Prancis ana pambrontakan, mula tentara Jerman nulungi borjuis Prancis. Yen ana apa-apa ing Rusia, mula bantuan Amerika mesthi ana ing kene, ora ana sing bakal ditulungi. Padha bakal ninggalake minangka akeh urip minangka Hitler diitung.
  23. 0
    22 2021 Juni
    Ayo bali menyang taun 1989


    luwih apik ing taun 1945, wiwit wektu iku Kulon, sing wis ana ing pimpinan Amerika Serikat, wiwit nyiapake 22 Juni anyar kanggo Rusia. Umumé, Barat terus nyiapake 22 Juni kanggo Rusia wiwit jaman Alexander Nevsky. , mung pemimpin sing ganti.



    Alasane prasaja - Kulon nduweni kaunggulan militer lan ekonomi sing ngluwihi Rusia.


    manawi makatên punika, botên wontên ingkang badhe ngaturakên pêpanggihan wontên ing Jenewa, nanging sampun damêl ngebom nagari rumiyin, awit anggènipun ngebom Yugoslavia ing jamanipun.
    Kulon tansah pragmatis lan mulane mung lungguh ing meja rembugan karo wong-wong sing padha utawa duwe kaluwihan militer. , kayadene Jepang ing taun 80-an, lan uga ing China ing mangsa ngarep yen tetep piyambak nglawan Kulon.
    Mulane ing Jenewa kita weruh rembugan antarane Rusia lan Amerika Serikat lan ora negosiasi antarane China lan Amerika Serikat.
  24. +3
    22 2021 Juni
    Artikel sing ekstensif lan cukup menarik. Apa sing dakkandhakake ing kene kanggo nanggepi, minangka pendapatku.
    Ana akeh poin ing artikel sing bisa disepakati, nanging ora kabeh.
    Beijing lan Moskow saiki kepeksa dadi kanca nglawan Amerika Serikat.
    Beijing ora kekancan karo sapa wae, mungkin Moskow. Bener, Hitler lan aku kepeksa dadi "kanca", sanajan unit Jerman nyerang wilayah USSR, eselon karo gandum kita isih menyang Jerman.

    Sergey, China dudu sekutu kita. Komunisme kanthi definisi internasional, lan ing China ana paling nasionalis sing duwe klaim teritorial kanggo kabeh negara tanggane, kalebu Rusia.

    Ironi iku mung thanks kanggo Uni Soviet lan sosialisme umume China wungu saka reged saka negara tingkat katelu. USSR nyedhiyakake pitulungan kanggo China kanggo 3,4 milyar dolar, iki ora nganggep biaya teknologi sing disumbang menyang China, remunerasi spesialis Soviet ing RRC (pembayaran iki digawe dening pihak Soviet) lan beasiswa kanggo siswa Cina sing sinau ing USSR. Umume transfer kasebut ora bisa dibatalake, China bali menyang kita kanthi total, miturut para ahli, mung 15% saka kabeh utangan.

    China diwenehi Port Arthur (karo kabeh peralatan militer) lan Dalny karo kabeh infrastruktur, nandheske kamardikan lan kadhaulatan China. Kabeh iki luwih akeh tinimbang negara-negara Eropa sing ditampa saka Amerika Serikat miturut "Rencana Marshall". Contone, Great Britain nampa luwih saka liyane - iki 2,8 milyar dolar, lan Jerman Kulon mung 1,3 milyar. Iki senadyan kasunyatan sing USSR nandhang sangsara paling, lan ora, kaya Amerika Serikat, negara sing duwe bathi saka perang, enslaving donya kabèh kanggo dollar.

    Piyé carané para "komunis nasional" Cina males kita? Acara ing Damansky, lan titik kene ora nesu kanggo debunking Stalin. Khrushchev sing padha menehi PRC Port Arthur lan Dalny. Kajaba iku, nasionalis Cina nyerang Vietnam sosialis.

    Ora ana sosialisme nyata ing China uga, kabeh "mukjizat Cina" yaiku ngasilake bathi gedhe saka perusahaan transnasional kanggo barang palsu Cina, kanthi tenaga kerja murah.
    Ing wektu sing padha, kaya Hitler, sing diijini kabeh, nglanggar watesan Versailles, kanthi panyerepan Austria, menehi Cekoslowakia. Kabeh, tanpa boikot, sanksi lan intervensi.
    Kanggo potensial sing dibutuhake nglawan USSR sosialis lan independen, malah Prancis dikorbanake, bebarengan karo sebagian besar negara ing Eropa Kulon. Salajengipun, "perang aneh" ing pundi Hitler nyiapake misi utaminipun, rencana "Barbarossa".

    Saka China uga, kaya banyu ing mburi bebek, kanthi kabeh nyolong teknologi lan pembajakan terry, ancaman marang Taiwan. Iki senadyan kasunyatan sing ing China ana "commies" lan "sosialisme", nanging "kapitalisme fraternal" ing Rusia, karo Bank Sentral henpecked lan sedulur oligarki gumantung, iku boikot lan sanksi.

    Kita dipeksa kanggo fraternize karo wong-wong sing wis dilatih minangka anti-USSR wétan, lan saiki anti-Rusia. Militer Cina ora bakal ngliwati dhasar samodra menyang Amerika Serikat, ing jejere tanah Rusia sing sugih lan kosong.
    Kulon dhewe bisa gampang nyirnakake China, ora bisa nyukupi, mung bisa ngompa otot.
    Ora bakal ana AS lan Inggris kanggo perang karo Rusia. Padha ora liyo raking ing panas karo tangan salah, muter mati lan nyogok. Ana loro "enem" kanggo nresep Rusia (sing padha Bandera lan Balts), uga trump anyar "ace" munggah lengen klambi, iki kita "kanca" China.

    Kajaba iku, apa pamrentah sing gumantung dhewe siap perang kanggo Rusia? Iku salah siji kanggo puff metu pipi lan ngancem karo ajiné kanggo mundhakaken ratings lan ngombe adonan ing Advertisement saka warisan Soviet. Liyane bab iku bener nyerah kabeh sing dipikolehi dening "overwork" lan disimpen ing itungan manca lan bank-bank manca, karo mungsuh saka Rusia. Borjuis kita sing mentas dicithak, aku kira, bakal nyerah marang sing nduweni, kanthi jeneng perdamaian, humanisme lan toleransi, lan salah siji stigma ing meriam, utawa wong-wong mau bakal diunggahake ing garpu, kaya pengkhianat, kanthi daya sing ana saka backlog gedhe saka Uni Soviet, kita Soviet pendidikan lan ilmu.

    Dadi mikir ing wektu sing padha, dadi pesimis, ujar manawa ora ana sing luwih elek, utawa optimis, njamin yen isih ana sing luwih ala.
    1. +3
      22 2021 Juni
      Lan miturut penulis: China, Iran lan Rusia wis ana ing aliansi militer-politik
      Iran bisa uga ngganti dalan. Lan apa sing bakal dikandhakake penulis?
    2. +1
      22 2021 Juni
      kanca "kita" "China" ing Washington bakal seneng yen hubungan antarane China lan Rusia rusak.
      China lan AS ora bakal dadi sekutu ing wektu sing cendhak: Ekonomi China saiki dadi irritant utama kanggo AS: elinga histeria babagan Huawei?
      1. 0
        23 2021 Juni
        Kutipan: Astra wild2
        Ekonomi China saiki dadi iritasi utama kanggo AS
        Ekonomi Cina wis suwe hipertrofi, ana kekurangan banyu seger ing China, lemah sing subur wis diracun, sumber daya alam dibutuhake kanggo industri. China mbutuhake Rusia, uga amarga iku salah siji saka konsumen utama barang Cina, saka Komplek kanggo barang konsumen banal, saka potlot lan pushpins. Pamrentah kita, kanthi "optimasi" produksi kanthi prinsip "mata loro iku kemewahan", wis nyuda "kabeh lan kabeh" ing industri kasebut. Ora ana cara tanpa China, iki minangka "substitusi impor" utama kanggo sanksi Barat.

        Mulane, sampeyan kudu "kanca" karo China, nanging ndeleng iku minangka sekutu iku bodho lan mbebayani. Nalika Rusia duwe sosialisme dhewe, mung banjur kita bakal duwe kamardikan sejati lan substitusi impor nyata.
    3. +1
      23 2021 Juni
      Perse. Sampeyan kelalen ngomong yen masalah karo China diwiwiti amarga Stalin. Nalika Mao ngandhani Khrushch yen dheweke ngrusak partai komunis internasional, Khrushch mung ngguyu. Banjur dheweke moyoki China yen China wis menehi peringatan kaping sewu marang Amerika Serikat amarga mabur liwat wilayah China. Nanging nalika wong Tionghoa dadi luwih apik, lan wiwit nembak pesawat Amerika, banjur Khrushchev nggigit lambe. Lan karo Damansky uga diwiwiti amarga Khrushch. Ing kene dheweke wis ngerti yen kultus pribadine wiwit ilang ukuran, mula luwih becik nyingkirake dheweke. Aku direkrut dadi tentara, lan ora ana sing bisa dipangan ing kana. Pesawat ngadeg tanpa penerbangan, ora ana bahan bakar. Ana mung NZ ing cadangan ing cilik saka perang. Mung ing pungkasan taun 1964 muncul ing produk tentara saliyane kentang lan kirza. Apa wong Tionghoa uga kudu disalahake? Mesthi, wong Tionghoa kudu disalahake amarga ora pengin urip kaya ing USSR, nanging salah, nanging dibenerake. Lan ing USSR padha ora jotosan menyang mustache utawa menyang pipa, lan kabeh mbalek. Ing sangisoré Stalin bisa uga ana artèl, nanging sawisé Stalin dadi saru. Lan ing China, kabeh negara makarya lan artels isih kerja ing kana.
      1. 0
        23 2021 Juni
        Kutipan saka zenion
        Sampeyan kelalen ngomong yen masalah karo China diwiwiti amarga Stalin.

        Menawa Comrade Mao ngajeni Joseph Vissarionovich kaya ngono, mula dheweke kudu ngerti ujare babagan pimpinan lan rakyat (babagan Jerman).
        Hitlers teka lan lunga, nanging wong Jerman, lan negara Jerman tetep

        Apa sing kudu disalahake dening Rusia lan wong liya ing USSR, sing ora nate lemu sawise perang, mbantu China munggah? We needed alesan, Cina ketemu. China nampa bantuan ing industrialisasi lan nggawe bom atom, banjur padha mutusaké sing padha dhewe, karo kumis, ketoke, wis alesan kanggo gumantung ing dhukungan saka Kulon ing anti-Sovietism.
        Acara ing Damansky wis kedadeyan tanpa Khrushchev, ana Brezhnev.
  25. +1
    22 2021 Juni
    Kakehan spekulasi lan kesimpulan sing sembrono! Kanggo kapentingan, aku maca trilogi "Perang nglawan Donya Rusia" lan aku bakal ngomong siji bab - kanca, nyathet fakta sing wis suwe mboseni lan kondhang kabeh wong, nganggep dheweke minangka karya agung. . Ing wektu sing padha, sembarang politik pribadi lan malah liyane platform ideologi rampung absen, jinis kritikus saka kabeh lan kabeh sing kedaden ing Rusia lan accuser umum saka rezim Putin, nalika unobtrusively admiring sukses saka Kulon. Model khas kanggo ngetrapake "irritant" ing masyarakat Rusia kanthi dhaptar acara sajarah lan pikirane tartamtu. Kesimpulan kasebut (saka trilogi sing diterbitake) cukup kanggo aku ngerti saka ngendi lan ing ngendi angin kasebut:

    Ing Putin, model pamaréntahan otoriter-populis, sing bisa diamati ing Turki utawa Venezuela, wis berkembang lan apik ing negara kasebut. Amarga retorika patriotik lan anti-Amerika, presiden ngatur kanggo nggawe kanggo awake dhewe gambar saka pimpinan nasional, kang meh kabeh Rusia dumunung, sing mandegake ambruk lan mbayar perjuangan aktif nglawan mungsuh internal lan eksternal.


    Operasi sing padha (tegese nasib Hitler lan Hussein) ing 2014 ditindakake marang "mitra" Kulon liyane (sing seneng banget dadi sekutu nyata) - Presiden Rusia Vladimir Putin. Kanggo umume elit Barat, acara ing Crimea, tanpa mangu-mangu, dadi kaget lan kaget. Nanging ing kémah mungsuh kita ana wong-wong sing ngerti apa sing kedadeyan lan ngatur acara kanthi cara sing bener. Lan wani sing ora dikarepke saka Kepemimpinan Rusia ing aneksasi Crimea, salah siji cara utawa liyane, iki sanksi dening bagean tartamtu saka Western "kanca" saka Kremlin. Sawisé iku, sawise kuwat kecanthol Putin menyang umpan Crimean, kolektif West nampa pretext banget kanggo maksud apa "retaliatory" tumindak marang Rusia, kang dinuga nggawe "ancaman" kanggo keamanan donya.

    Nanging kabeh "kanca Kulon" iki katon pucet kanggo ndhikte syarat kanggo Rusia lan Putin!
  26. +5
    22 2021 Juni
    Yen Rusia diserang, aku bakal perang! Ora kanggo oligarki lan ora kanggo presiden. Lan kanggo tanah sampeyan! Kang tansah dijagi dening leluhurku. Ing perang pungkasan, simbahku isih ana pitu. Paling ora kanggo memori sing worth perang! Dheweke bisa mbela tanahe lan kita bisa.
    1. 0
      23 2021 Juni
      Pira hektar tanah sing ana ing kebon, dheweke ora nganggep aji iki nalika iku. Dheweke ora nindakake tes DNA. Mbokmenawa njaga mercenary, kaya sing kudu karo kulaks?
  27. 0
    22 2021 Juni
    dadi kesimpulane opo ???.... awake dewe kabeh dadi edan... opo... tangi lan berjuang?
    ... anakku umur 15 taun ing Universitas Suvorov ... kepiye carane aku bisa nyurung kabeh iki marang sedulurku
    1. +2
      22 2021 Juni
      Quote: Palestina
      ... anakku umur 15 taun ing Universitas Suvorov ... kepiye carane aku bisa nyurung kabeh iki marang sedulurku

      Iku misale jek kula sing putra ora pindhah menyang Suvorovskoye kanggo sing, supaya dheweke uga kudu mulang soko!
    2. 0
      22 2021 Juni
      Kolega Palestina, kok sederek kudu "push" soko. Apa dheweke nglawan bocah sing sinau ing Suvorov?
      1. 0
        22 2021 Juni
        Mesthi wae ora ... Zhenyaku wiwit umur telung taun wiwit ngukir sawetara jinis bedhil .. tank, lsp .... isih film favorit ing perang kaya ing perang 1968 .... kene , mesthi, aku kerja karo dheweke ... ..
        1. 0
          22 2021 Juni
          Dadi kabeh apik
  28. +2
    22 2021 Juni
    Saben uwong ing Rusia ngerti yen ana sanksi Barat. 90% saka populasi Rusia ora ngerti "kok".
    Kaya-kaya ing wayah esuk, Obama tangi lan mutusake kanggo ngetrapake sanksi marang Rusia. Dheweke mung pengin.

    Iki amarga
    Panyebab konflik

    Intine, mesthi, ora ana ing Krimea, Ukraina utawa tumindak "agresif" Rusia.


    Ora perlu nyederhanakake lan "ngatur".
  29. +3
    22 2021 Juni
    Kutipan: Daniel Konovalenko
    "Semangat" artikel kasebut padha karo perusahaan Samsonov. Mbokmenawa lulusan.

    Aku ngguyu banter. Ora ana superethnos)
  30. +3
    22 2021 Juni
    Dadi akeh sing ditulis lan sithik tegese ...
    1. Minangka Barat ndeleng peran Federasi Rusia ing donya - lampiran bahan mentah - lenga, gas, logam lan sumber daya liyane.
    Apa sing kedadeyan ing Federasi Rusia ing taun-taun pungkasan (katon ing saluran Vremya Vperyod lan Sonar 2050) ing ngendi dheweke wis ngandhani kabar apik sajrone pirang-pirang taun babagan carane industri urip maneh ing Federasi Rusia.
    Apa proyek MEGA sing ditindakake! Negara tangi saka dhengkul))) Nanging ana Nuansa!)) (sing elinga guyon?) 9 saka 10 Mega-proyek .... padha mung nyedhiyani ... Tambah ing ekspor iki banget. bahan mentahan))) lan refineries lan tanduran Processing gas lan SGPG lan pipelines Bunch ing kabeh arah))) Ya, malah galangan kapal buta Zvezda))) kang lagi mbangun apa? ora ana aviki-cruiser, ora ana dry-cargo-ro-ro-carriers-bulk operator-container operator kanggo ekspor produk saka industri karo nilai tambah dhuwur, nanging ... tengen! Kapal tanker lan operator gas!))) lan maneh, 8 saka 10 kapal, sing mudhun ing saluran BB lan Sonar - iki minangka gerobak sing padha.

    Lan apa gunane Kulon ngrusak sistem sing berfungsi kanthi sampurna kanggo ngrampas koloni? Wong pribumi nindakake kabeh dhewe ing kontrol pengkhianat sing diselehake ing pucuk pimpinan. Iku mung perlu kanggo pour propaganda perlu menyang kuping saka kabeh sumber supaya otak swell lan ora bisa mikir.

    2. Militer lan kabeh-kabeh-kabeh)))
    Komplek industri militèr tuwin wadyabala tuwin pulisi punika têgêsipun dados parasit, wontênipun ingkang kêdah dipun ajêg ajeg tumrap para wajib pajêg, kok dipun paringi arta ingkang kathah kangge dolanan tuwin tunggangan saha botên dipun damêl anggènipun damêl gesangipun tiyang ingkang sami bayar wau. Lan iki kanggo kabeh wong ing sisih kulon lan ing Federasi Rusia)) Kita ngumumake mungsuh siji lan sijine lan nyukur wedhus))) lan supaya luwih gampang nyukur, kita sacara periodik ngatur flash mob cedhak wates saben liyane menyang histeria ing media lan statements formidable saka ngomong kepala. Kabeh atmosfer sing dibutuhake wis disetel, dhuwit mili kaya kali, wong dibangun, militer sibuk nunggang - kabeh ana ing bisnis, kabeh wong seneng))
  31. +2
    22 2021 Juni
    Iki penulis treason disabetake, kanggo ndeleng suket iku apik))) Yen Rusia, kaya ing 90s, obah ing ambruk negara lan tentara, padha wis diserang. Miturut ramalan sing diwenehake ing awal taun 2000-an, ing taun 2018 degradasi tentara lan ekonomi Rusia bakal tekan negara sing bakal ngidini dheweke nyerang kanthi impunity, nanging Volodya ngrusak rencana kasebut. Kanggo dheweke lan perusahaane ora seneng banget ing Kulon. Saiki tentara Rusia bisa nolak serangan lan nimbulaké karusakan irreparable ing Kulon bebarengan, lan padha ngerti iki, supaya ora ana perang karo Rusia. Nanging China kamungkinan bakal dibom, padha ora duwe pilihan lan wektu wis entek. Ing taun 2030, China uga bakal dadi angel banget kanggo ngebom militer.
    1. 0
      23 2021 Juni
      Repulse serangan, utawa gabung?
  32. -1
    22 2021 Juni
    Sawetara jinis artikel alarmis, kaya kabeh wis ilang, klien ninggalake lan plester dibusak! sedulur lol
    Ora ana ekonomi sing bakal mbantu Kulon yen ana serangan ing Rusia, saka tembung kasebut!
    Arsenal strategis nuklir kita bakal mbatalake, ekonomi ora bakal nulungi merek api lan arang radioaktif kanthi cara apa wae. Nyuwun
    Doktrin kita kanthi jelas nyatakake yen kita bisa nggunakake senjata nuklir yen ana ancaman kanggo negara lan integritas wilayah! Apa ana kekarepan politik sing cukup? Mugi-mugi. Ora gumun Panglima Agung ngendika, "Yagene kita butuh jagad kaya ngono yen ora ana Rusia?"
    Dadi ayo maju!!! duka
    1. +2
      22 2021 Juni
      Ora gumun Panglima Agung ngendika, "Yagene kita butuh jagad kaya ngono yen ora ana Rusia?"
      Ida Sang Hyang Widi Wasa masabda, yening iraga raris ngobong, tur iraga raris munggah ka swarga. Kabeh dianggep, prahara gedhe.
  33. +1
    22 2021 Juni
    Apa bakal menehi kamenangan liwat Rusia - kamakmuran ekonomi? solusi kanggo kabeh masalah? Perang kanggo nyuda populasi donya? Apa dheweke ora wedi karo senjata nuklir Rusia? Tenaga kerja kanggo perang? (Apa generasi transgender iki bakal pindhah menyang Rusia?) ... Eropah minangka sekutu alami Rusia lan bakal tansah dadi, lan penyanyi Washington ing pinggiran iki bakal ditutup kanthi cepet dening wong Eropa dhewe sing malah bakal lali tembung kasebut. lagu kabangsan langsung.
    1. 0
      23 2021 Juni
      Bakal dadi sekutu nganti gas lan lenga entek. Banjur padha mbokmenawa bakal bengok-bengok - sampeyan menehi batu bara West!
  34. +1
    22 2021 Juni
    Kutipan saka sadurunge
    Rusia wis nyiapake jawaban kanggo Kulon - 6 Agustus .....

    6 Agustus uga dina bir! ombenan
  35. +1
    22 2021 Juni
    Perang Dunia I lan Perang Dunia II ora bisa digabung karo jaman sejarah sing beda banget.
    Akibat saka Perang Dunia I yaiku Revolusi Oktober. Dheweke ngganti donya ing salawas-lawase
  36. +2
    22 2021 Juni
    krisis ekonomi ing taun-taun pungkasan lan panyusutan ruble, separatisme sing saya akeh ing republik nasional, kemiskinan umum lan kepunahan wong Rusia sing terus-terusan - kabeh iki minangka tautan ing siji rantai.

    yen sampeyan ndeleng saka Rusia, banjur iki mung karya pamaréntah kita. Apa iki tegese Putin minangka anak didik ing mburi layar? Piye wae ora katon. Mungkin panguwasa Rusia lan bisnis gedhe Rusia mung ora peduli karo wong Rusia? Mungkin luwih penting kanggo njaga stabilitas kanthi ora nindakake reformasi sing dibutuhake supaya bisa tetep nganggo sumber daya negara? Ing panemuku, iki luwih kaya bebener tinimbang intrik saka Kulon

    Conto sing apik banget yaiku Jerman, sing secara harfiah "disebir" sacara rohani sawise pembantaian donya ing taun 1914-1945. Yen ing jaman Kaiser lan Fuhrer, wong Jerman dianggep minangka mungsuh sing pantes lan bisa nggawa meh kabeh Eropa menyang dhengkul, saiki dheweke ngimpi ... akeh wong migran sing ngrudodo wong wadon, kanthi rai wedi njaluk bantuan polisi.

    iki penulis ing Jerman? Nalika aku ana ing kana, ora akeh migran sing langsung ngomong yen "wong akeh ana ing lurung-lurung" (utamane yen akeh wong Turki sing manggon ing kana wiwit taun 70-an nganti pirang-pirang generasi), babagan kekerasan wanita dening para migran ing dalan - iku mung klise, miturut statistik, nomer rudo pekso ing Jerman luwih akeh tinimbang ing Rusia?
    Inggih, kanggo nelpon polisi ing cilik saka nglanggar hukum lan supaya iku normal, nanging ora kanggo melu ing lynching.

    Ing prentah saka master jaban rangkah, media liberal nyoba kanggo nemtokke marang donya Rusia bab "nilai Eropah gay" lan ngurmati pengkhianat kaya Vlasov, Solzhenitsyn utawa Yeltsin. Alon-alon nanging mesthi, para liberal ngenggoni Rusia karo migran Kaukasia lan Asia, ngatur pembantaian sosial populasi Rusia (utamane ing pedalaman), nyedak ekonomi lan ngalangi pembangunan negara.

    Yeltsin dihormati dening panguwasa dhewe, Pusat Yeltsin ana ing kerangka hukum babagan mantan presiden lan dhuwit para wajib pajak saka Rusia. Ing film karo veneration saka Nazi lan Wehrmacht, bab kasunyatan sing kekancan luwih penting tinimbang ngiyanati, etc. dialokasikan saka dana negara Goskino, sanajan "direktur liberal" nggawe film. Babagan monumen kanggo kriminal Nazi Krasnov, Kiselev ngandika ing saluran televisi negara, sing uga ora bisa dipuntudhuh saka mromosiaken kapentingan pro-Kulon. Plakat peringatan babagan Mannerheim digantung ing St. Petersburg kanthi ijin saka panguwasa St. Para migran digawa ora dening liberal, nanging dening bisnis "Rusia sing tanggung jawab" kanggo nyuda biaya gaji.

    Lan ana akeh distorsi kasebut ing artikel kasebut.
    1. 0
      23 2021 Juni
      Elingi tembung Ivan Pembaptis lan sampeyan bakal ngerti dheweke ora saka tembung nanging kanthi tumindak. Kaya sing dikandhakake, Hitler minangka wong sing nyenengake nalika dheweke ngubengi. Dheweke tresna marang bocah lan asu. Apa tembung apik sing diomongake. Nanging urusane kaya ngono, yen dheweke isih urip, dheweke bakal digantung, ora preduli babagan apa-apa. Goering, nalika ngerti yen dheweke dieksekusi, ngandhani pengawal yen Hitler tansah wedi yen Amerika Serikat bakal ngapusi dheweke, ternyata bener. Sawise iku, dheweke njupuk racun, sing mbokmenawa digawa menyang sel dara. Kozma Prutkov wrote - Yen maca prasasti "kebo" ing kandhang gajah, aja pracaya mripatmu. Anak didik, apa dudu anak didik, kepiye sampeyan mikir babagan tumindake?
      1. 0
        23 2021 Juni
        mesthi, anak didik, nanging ora saka Kulon, nanging saka oligarki lokal lan ibukutha gedhe
  37. -3
    22 2021 Juni
    Komandan AUG, Lizka, nyatakake kontrol terus-terusan dening Rusia, kajaba ana pasukan Angkatan Laut Rusia, overflights dening penerbangan Rusia ditindakake. 22.
  38. 0
    22 2021 Juni
    Kaunggulan ing sumber daya manungsa uga ana ing sisih mungsuh. Miturut data paling anyar, paling ora ana 3,5 yuta personel militer ing tentara NATO, dibandhingake karo 0,9 yuta ing Rusia.

    Uni Soviet, ing puncak perang, duwe tentara 9 yuta prajurit lan perwira shelled. Iki kanthi populasi 197 yuta jiwa. Ing Rusia modern, ana 85 subjek, ing saben pusat regional mungsuh kudu tetep divisi, pusat regional - resimen, paling, lan kita duwe 1868 pusat regional ... Plus unit biasa lan tambahan. Saka ngendi asale kayu-kayuan, yaiku, wong sing entuk pira? Cemeng karo Latinos ing expanses salju ora bakal tahan suwe, lan Yankees ora adoh. Lan, kaya ceri ing kue, ora preduli apa prajurit NATO, nanging ing Rusia, dheweke minangka penyerang lan, mulane, kudu mlaku kanthi ati-ati, yen ora salju bakal tiba ing sirahe - dheweke bakal mati .. . prajurit
  39. 0
    22 2021 Juni
    Kutipan saka Igoresha
    uga, sampeyan kudu rapat umum watara pimpinan lan ora whine

    Aku ora weruh pemimpin kuwi: Zyuganov - sing ngiyanati kabeh gagasan V.I., Lenin? "Nabrak" Putin? Zakhar Prilepin? Ksenia Sobchak? Furgalov utawa Gudkov karo Navalny?
    1. 0
      23 2021 Juni
      Dadi, Lenin utawa Stalin ora oleh warisan negara. Dheweke ngunggahake negara lan nggabungake bagean sing beda-beda. Lan pimpinan ngandika sing Lenin nandur bom ing USSR. Borka wong mabuk wis ngrusak negara kabeh ing umum, supaya saben wong duwe cukup sabisa, - ngidini Boris, sing salah, nanging Lenin disalahake. Ing wektu sing padha, Borya nglaporake menyang Komite Regional AS - akta kasebut wis rampung.
      1. 0
        23 2021 Juni
        Kanggo kula, pimpinan yaiku V.I. Lenin, lan V. Ora ana upaya kanggo mbangun sosialisme
  40. +1
    22 2021 Juni
    Ya, ing ngendi TopWar nemokake obsesi ing jumlah komersial? ngguyu
  41. +2
    22 2021 Juni
    Amarga ana ancaman, tetep ana. Yen aku ujar manawa kabeh hubungan kita mung gumantung marang kita, dheweke bakal ngilangi aku kaya mabur sing ngganggu. Nanging iki pancen bener. reaksi kanggo gangguan iki .Sampeyan kudu nggawe intonasi kanggo tumindak ilegal Ana akeh pengungkit, loro politik lan ekonomi Tembung atos ngandika ing wektu iku luwih terkenal saka exclamations adil. Kabeh gumantung marang kita. Ing ngisor iki ana wong-wong sing padha nguwuh-uwuh yen Cina ngrampok kita, njupuk kayu lan liya-liyane. Elinga, tanpa idin kita, paku ora bakal ditusuk menyang wilayah kita. Yen ana apa-apa, kabeh kanthi idin kita.
    1. 0
      23 2021 Juni
      Kutipan saka: nikvic46
      Ing ngisor iki ana wong-wong sing padha nguwuh-uwuh yen Cina ngrampok kita, njupuk kayu lan liya-liyane. Elinga, tanpa idin kita, paku ora bakal ditusuk menyang wilayah kita.

      Pancen bener iku.
  42. 0
    22 2021 Juni
    Penulis, mesthi, adoh banget karo sampah, konspirasi lan ora nganggep senjata nuklir.
    1. 0
      23 2021 Juni
      Quote: Esaul
      Penulis ora nganggep senjata nuklir

      Dianggep.
    2. 0
      23 2021 Juni
      Luwih becik kakehan ketimbang mengko! Ana siji sing jenenge Mikhail, mula dheweke mesthi duwe tembung sing bener kaya - aja bzdi, ayo padha kentut. Yen getihe coklat, aku lara. lan liya-liyane.
  43. -2
    22 2021 Juni
    Ing tingkat komandan resimen, analisis normal.
  44. -1
    22 2021 Juni
    Nanging kenapa wong-wong sing sugih panganan kudu cepet-cepet menyang parit?
    Apa ana wong saiki sing percaya yen wong Swedia utawa Austria sing kebak panganan bakal ngeculake kabeh lan mlebu ing parit?
    1. 0
      23 2021 Juni
      Quote: Globe
      Apa ana wong saiki sing percaya yen wong Swedia utawa Austria sing kebak panganan bakal ngeculake kabeh lan mlebu ing parit?

      -))))))) Malah Schweik sing wani lunga. Apa karo Schweik! Malah Baloon sing kenyang lan wetenge lemu uga lunga .-))
      1. -1
        23 2021 Juni
        Maksudku sing uga-panganan ora bakal njagong ing trenches. ora tau.
        Lan Rusia wis adol sumber daya menyang Kulon kanthi rega murah
  45. -4
    22 2021 Juni
    Dongeng omong kosong. Yagene dheweke kudu perang karo Federasi Rusia? "Elit" kita wis menehi kabeh karo giblets, lan wilayah karo populasi ora perlu kanggo Feed lan sijine metu perang gerilya.
  46. +2
    22 2021 Juni
    Nalika negara internal negara ora stabil politik lan ekonomi, rakyat wis siyap kanggo perang.
    1. +1
      23 2021 Juni
      Yen ora ana gagasan apa wong urip, mula sampeyan kudu nyiapake perang. Ana anekdot kuwi, sethitik Kaukasia. Umumé, Vano ditampa ing partai, dheweke mangsuli kabeh lan mutusake kanggo takon sawetara pitakonan tambahan. Rungokake, katso, yen pesta kasebut mandheg ngrokok, apa sampeyan bakal mandheg? Mesthi aku bakal. Yen pesta ujar aja ngombe anggur, apa sampeyan ora bakal ngombe? Mesthi aku ora bakal. Yen pesta ngomong aja turu karo wong wadon, apa sing bakal sampeyan lakoni? Aku ora bakal turu karo wong wadon. Rungokake Vano, yen partai ujar menehi urip kanggo pesta, sampeyan bakal? Mesthi wae aku bakal mbalekake, kenapa aku butuh urip kaya ngono! Wong-wong ora ngandhakake yen Rusia kudu nyekel lan nyusul Amerika ing babagan jumlah miliarder lan jutawan kanthi jumlah lan rejeki, sing dadi tujuane wong-wong lan mesthi bakal menehi urip, iki ide sing nyata. digawa menyang Rusia.
  47. -2
    22 2021 Juni
    Alasane prasaja - Kulon nduweni kaunggulan militer lan ekonomi sing ngluwihi Rusia.

    Lan Iblis lan Poseidon ora peduli.
    Ora bakal ana loreng, ora bakal ana squabbles, lan wong-wong Eropa homo wis pindhah menyang sirkulasi.
  48. +1
    22 2021 Juni
    Penyebaran rudal jarak menengah AS ing Polandia lan Rumania ing pangkalan pertahanan rudal mbebayani banget. Ing kasunyatan (SM-3 modifikasi paling anyar) padha wis disebarake ana. Ora ana biaya kanggo ngowahi dadi senjata nyerang.
    Lan mbebayani banget. Kabeh bagean Eropah saka Rusia bakal diangkah. Rudal saka Polandia lan Rumania bakal nggayuh target sing paling penting sajrone total 5-8 menit.
    Iki minangka perkara sing kudu ditindakake.
  49. -1
    22 2021 Juni
    Omong kosong((
  50. -1
    22 2021 Juni

    Putin: "Yen perang ora bisa dihindari, sampeyan kudu nyerang dhisik"
    1. -1
      23 2021 Juni
      Ngelingake kula ing guyon Odessa. Syoma teka, lan Monya bakal ketemu dheweke. Syoma, bener yen wingi ing Deribasovskaya sampeyan ketemu karo Aronchik lan dheweke njotosi sampeyan, nanging sampeyan ora nanggepi? Monya gelo, piye carane, aku ora nanggapi, nanging aku tiba. Monya teka lan Aronchik ketemu maneh. Lan banjur Syoma ngandhani yen Wolf Messing ngandika lan njupuk Gersh dening tangan lan mimpin wong liwat bale lan marang ngendi dheweke ana ing lelungan bisnis, carane akeh mistresses kang wis ing lelungan bisnis lan carane akeh anak. Sampeyan ora bisa mbayangno carane isin dheweke ing ngarepe bojone sing nomer papat. Lan iku kabeh? Dibandhingake karo sing dakdeleng, iku sampah. Aronchik lan Monya ketemu ing kruk. Kanthi ati-ati supaya Aronchik nyawang Monya, dheweke ora nggawa dheweke liwat dalan-dalan Odessa, nanging kanthi ati-ati katon langsung menyang mata Monya lan ngandika - Monya, nyelehake crutches lan Monya kiwa. Lan apa sing ngadeg tanpa kruk? Nabrak neraka.
  51. 0
    23 2021 Juni
    Saka sajarah wis dingerteni yen wong lan populasi ing negara sing dikuwasani ngalami penindasan kaping pindho. Sing. oppression saka panguwasa pendhudhukan lan "dheweke" oppressors, sing penjajah prentah kanggo ngatur lokal. Mangkono uga nalika jaman fragmentasi feodal, upamane, nalika wong-wong padha kepeksa mbayar pamrentahan feodal kaya sadurunge, lan malah marang Mongol utawa Jerman, gumantung saka panguwasane panguwasa Rusia utawa wilayahe. Luwih saka telung abad kepungkur sadurunge wong-wong kita wiwit nyingkirake kuk kasebut. Nanging mung ing awal abad kaping 18 iki pungkasanipun bisa.
    Sanajan, mesthi, dongeng sing difilmkan ing Hollywood babagan kolonel sing nylametake jagad saka perang nuklir banget populer. Paling kamungkinan, yen ing Kulon mratelakake panemume nganti pungkasan sing kanggo nanggepi shelling saka Moscow utawa Nizhny Novgorod, Rusia ora bakal ngirim rudal karo warheads nuklir kanggo Washington utawa Roma, supaya ora mbantah, bakal menang, padha bakal miwiti. perang. Aku wani suggest sing mengko, nalika ora ana Washington utawa Roma, padha mratobat lan cokotan elbows (sing bakal tetep, mesthi), nanging blitzkrieg, iman ing "kolom kaping lima", ing "mbebasake" saka Rusia. warga, lsp. teori lumut sing wis diputer metu luwih saka sepisan utawa kaping pindho bisa muter guyon kejem ing generasi enom saka politisi Western. Wong-wong sing bakal nandhang sangsara paling akeh yaiku wong-wong sing saiki ngimpi babagan kasugihan Rusia, sing gabung karo tentara NATO lan AS kanggo sepotong roti, kanggo nylametake pengangguran lan kekurangan dhuwit, lan pengin entuk bagean. Iku misale jek sing iki ora ngganggu sapa ing dina iki, lan mulane, ing syarat-syarat kahanan sosial-ekonomi saka masyarakat manungsa saiki, kahanan iku padha karo sing muncul ing wengi saka rong perang donya pisanan.
    Mulane, duality ing politik saiki padha karo connivance karo agresor.
  52. -2
    23 2021 Juni
    Artikel kasebut, mesthi, minangka kumpulan omong kosong sing khas lan brutal saka psyche sing trauma dening Marxis liberal taun 1953-1999. Apa omong kosong babagan ekonomi (PDB Rusia ing istilah nominal dikali 5 kanggo mbandhingake karo PDB Jerman utawa Amerika; kanthi cara, sampeyan ngerti yen Rusia ngasilake baja luwih akeh tinimbang Amerika Serikat?). Apa bab rasio militèr iku omong kosong (Rusia luwih kuwat tinimbang Nata+USA ing loro konflik sejatine sifate non-nuklir lan nuklir taktis https://aftershock.news/?q=node/948837&full ). Sawetara jinis liberal tansah diciptakake dening scum, sanajan liberal minangka Marxis liberal sing paling disenengi ing taun 1953-1999 (Partai Komunis Uni Soviet lan Partai Demokrat Amerika Serikat lan Uni Eropa minangka master sing padha). Umumé, artikel kasebut minangka omong kosong. Nanging kanggo scum padha karo psyche trauma dening Marxis liberal, kaya penulis dhewe, iku bakal nindakake.
  53. -2
    24 2021 Juni
    Kutipan: Sergey Rusov
    .... kasempatan kanggo menang
    konfrontasi global karo negara
    saka Barat kolektif ing blok kasebut
    Meh ora tau. Kajaba sampeyan ngobong planet ing geni nuklir.


    Ing mratelakake panemume, ing umum, penulis nuduhake kahanan nyata, mung bab iku "mitra" Putin ora nyoba kanggo nguripake menyang bledug nuklir, nalika ana kamungkinan kanggo nampa karusakan ora biso ditompo - padha bakal nyoba kanggo intimidasi lan tuku camarilla ngatur, sawise tuku - bakal ngreset Khivi lan sijine rencana master menyang tumindak " Ost."
    tanpa opsi, diwenehi kesempatan kanggo inflict Prompt Global Strike karo impunity, padha bakal inflict iku, sawise Serbia ngirim ora khayalan.
  54. 0
    26 2021 Juni
    Kutipan: Max Otto
    Apa sampeyan setuju karo ana? Artikel - omong kosong saka pikun ngguyu Pejuang paling efektif ing jagad Rusia ing kabeh wektu lan jaman yaiku jagad Rusia dhewe.
    Ing bab mung sing bener ana taksiran saka kemungkinan. Bener, Rusia ora duwe 0 kemungkinan, nanging luwih akeh. Sampeyan ora bisa fisik ngisinake immensity, iku fisik mokal kanggo manggoni negara kuwi, malah penjajah NATO bakal mungkasi malah sadurunge Urals miwiti.

    Ing prakara iki, China bakal nulungi...NATE - balapan karo samurai. sad
  55. 0
    26 2021 Juni
    Secara pribadi, aku uga setuju karo penulis. Nanging iki cetha kanggo wong sing cukup. "Matur nuwun" kanggo para pengkhianat, amarga NATO ana ing tapel wates kita, lan kahanan strategis luwih elek tinimbang sadurunge Perang Dunia II. Muga-muga kabeh Staf Umum ndeleng iki lan tumindak.
  56. 0
    29 2021 Juni
    Ing wayah wengi "22 Juni anyar" Rusia ngetrapake rencana strategis liyane! "Putin ngidini penghasilan saka ekspor emas, logam lan gandum tetep ing Kulon"
    Ora liya jebakan kanggo "mungsuh" :)
  57. -1
    Juli 6 2022
    Nyuwun pangapunten babagan langsung, nanging penulis mung jujur ​​​​sabagean karo sing maca. Dheweke nyoba nggawe wates antarane Putin, masyarakat liberal Kulon lan masyarakat liberal pemerintah Rusia, lan wong Rusia dhewe. Ora perlu ngapusi. Putin lan liberal pamaréntahan Rusia iku kabèh. Iki ateges kelas borjuis sing padha ing Eropah, mung karo kapentingan dhewe lan ideologi gaya Rusia, lan ora liya. Wong-wong mau tansah ngadohi wong-wong nalika wis trep. Wong sing ora bodho bakal ngerti iki. Saiki, panguwasa ngerti manawa "game" sing dicekel dheweke mbebayani banget, lan dheweke ora bisa nindakake tanpa ngandelake wong biasa - warga Rusia. Kepiye babagan liberal? Dheweke ora bakal lunga menyang endi wae, mung bakal ngganti afiliasi kanggo sementara, nyoba adaptasi karo kahanan anyar, lan piye wae bisa metu saka kahanan kasebut, ngarep-arep bisa urip kanthi sithik getih lan gaweyan sing sithik. Amarga elit liberal manajer ora mung klompok wong - iku bagéan saka sistem aparat Rusian daya. Sistem iki njaga lan regenerasi dhewe, kaya sistem Kulon. Bedane mung apa hak-hak lan kabebasan-kabebasan sing diumumake marang rakyate, apa tingkat pendhidhikan sing bisa diduweni kanggo ngontrol masyarakat iki.
    Licik saka Kulon bisa kejiret ing liyane. Padha gedhe ing babagan sikap lan ngormati hak asasi manungsa. Dheweke ora peduli sapa sampeyan - wakil komunitas LGBT utawa wong biasa - sing utama yaiku sampeyan minangka wong. Iki ora bisa diowahi. Nanging ing wektu sing padha, dheweke ora averse kanggo nggunakake sumber daya saka negara katelu ing mburi layar demokrasi, lan njupuk kauntungan saka tingkat kurang pembangunan masyarakat ing wong.
    Yen Rusia njupuk kabeh sing paling apik saka model demokrasi Eropa lan ditrapake kanggo masyarakat (sing, mesthi, ora bakal kelakon kanggo sawetara alasan, nanging iki bisa ngandika kapisah, lan akeh malah saiki bakal miwiti kanggo tarik ing conto crappiest saka model Eropah) kanthi nggabungake kemampuan lan sumber daya Motherland kita, banjur masa depan negara kita bakal padhang banget. Teknologi minangka masa depan, budaya lan pendidikan minangka masa depan, kerja keras lan tanggung jawab minangka masa depan. Kita bisa nyathet akeh perkara sing dibutuhake masyarakat lan apa sing kudu ditindakake. Cara lawas saka dumbing mudhun masyarakat iku salah, nanging iku ono gunane ing siji wektu kanggo Putin, lan saiki malah liyane kanggo Kulon. Apa pamrentah bakal bisa mikir maneh kabeh alam global babagan masalah iki, ngerti tren ing perkembangan masa depan tatanan sosial donya, nilai-nilai manungsa, njupuk menyang akun kahanan saiki, lan ngerti peran ing mangsa iki? - ora dingerteni. Minangka klasik, kabeh gumantung ing jembar eling. Pamrentah Rusia nyoba napsirake awake dhewe minangka model kaadilan lan mentalitas Rusia, nanging nganti saiki tembung kasebut ora cocog karo tumindak lan katon kaya layar utawa malah goroh.
    1. 0
      Juli 6 2022
      Kutipan saka cytadell
      Pamrentah Rusia nyoba napsirake awake dhewe minangka model kaadilan lan mentalitas Rusia

      Kutipan: A. Raikin
      Sampeyan, Fedya ... ana ing posisi ora dadi propagandis. Sampeyan, Fedya, duwe kekuwatan gedhe ing tembung ... nanging sampeyan ora ngerti carane ngatur ...

      Lan Fedya duwe masalah karo basa Rusia Nyuwun

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"