Sistem homing torpedo Rusia anyar lulus tes kualifikasi

33

Ing Rusia, tes kualifikasi sistem homing torpedo anyar wis liwati. Iki dilaporake dening layanan pers saka keprihatinan "Techmash".

Kaya sing kasebut ing teks pesen, sing ndadékaké TASS, peralatan anyar kanthi signifikan nambah jangkauan deteksi target lan akurasi karusakane. Ing wektu sing padha, bisa diinstal ing torpedo saka macem-macem kaliber, beda-beda ing ukuran cilik lan konsumsi daya ngisor saka analogues. Kauntungan liyane saka sistem homing torpedo anyar yaiku biaya sing luwih murah. Rincian pangembangan liyane, uga prospek luwih lanjut kanggo sistem anyar, ora diwenehake.



(...) bisa digunakake kanggo ngrampungake torpedo saka macem-macem kaliber sing dirancang kanggo nggarap target ing jero banyu lan permukaan (...) saiki pangembangan iki ngluwihi analog domestik lan manca sing ana ing paramèter utama.

- ujare direktur eksekutif saka keprihatinan Tekhmash, Alexander Kochkin, nambahake yen sajrone tes kualifikasi, peralatan elektronik kanggo sistem homing torpedo dikonfirmasi karakteristike.

Peralatan homing dikembangake dening spesialis saka Institut Riset Elektronik Novosibirsk, perusahaan terkemuka ing pangembangan lan produksi sistem lokasi jarak cendhak ing sawetara gelombang elektromagnetik saka decimeter nganti optik, uga komputer ing papan lan otomatisasi kanggo peralatan militèr.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    33 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 10
      17 2021 Juni
      Temtunipun warta gedhe, yen sampeyan nambah paling sawetara ciri bakal pancen apik!
      1. + 11
        17 2021 Juni
        Iku kabeh kanggo apa-apa, yen ora kanggo siji iki sing nyetel untu ing pinggiran "... kang ora ana analog .." Ya, iku mateni kabeh emosi positif, kaya padha komunikasi karo taman kanak-kanak, kang bener, utawa Mungkin kabeh wong (lan utamane ing VO) disimpen kanggo wong bodho? Seneng banget, tapi...
        1. +8
          17 2021 Juni
          Kutipan: NIKNN
          iki sing wis nggawe untu ing pinggir "... ora ana analog .." Ya, mateni kabeh emosi.

          Ana ing sirahmu

          Teks temen beda.
          nganti saiki, pangembangan iki ngluwihi analog domestik lan manca sing ana ing paramèter utama


          Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana analog.
          Lan ditekanake yen kinerja luwih apik dina iki

          Kauntungan liyane saka sistem homing torpedo anyar yaiku biaya sing luwih murah.
          .

          Kabeh bisa dingerteni.
        2. +8
          17 2021 Juni
          Ora apa-apa yen ora ana sing nggawe untu ing pinggir "... sing ora ana analog .."

          Ora bakal nyenengake sampeyan ... keprungu
          Lan misale jek sing ana soko kanggo bungah-bungah.
          Lan ana torpedo anyar lan sistem panuntun dhumateng kaliber beda wis muncul.
          Yen sadurunge ora ana sistem "bener", banjur dadi cetha kok Klimov lan Timokhin padha nangisi sing kita ora duwe torpedo modern ing ngendi wae.
          Lan ana pangarep-arep yen kekurangan senjata torpedo lan anti-torpedo sing dituduhake dening kolega bakal diilangi ing sawetara perspektif, ora adoh banget. hi
          1. +5
            18 2021 Juni
            Kutipan: Alex777
            Yen sadurunge ora ana sistem "bener", banjur dadi cetha kok Klimov lan Timokhin padha nangisi sing kita ora duwe torpedo modern ing ngendi wae.

            Yen kabar kasebut bener, wong-wong mau dina iki padha preian.
            Kajaba iku, torpedo jarak jauh anyar bubar muncul. Yen sistem tuntunan pancen apik banget, mula kapal selam kita kudu luwih apik.
        3. -3
          17 2021 Juni
          hello Klimov, dheweke sesambat babagan kegagalan.
          Aku nulis yen tanpa dheweke bakal ngurutake kita.
          Mangkene asile: nalika aku ngempet artikel-artikel kasebut, dheweke kerjane tanpa menehi kabar marang Moreman lan asile (konon) wis ana.
          apa sing bakal ditindakake kabeh baling-baling sabanjure ??
          nanging Shoigu isih kudu disalahake kanggo kabeh. ora Klimov lan Tim.
      2. +3
        17 2021 Juni
        Kutipan saka ASAD
        Temtunipun warta gedhe, yen sampeyan nambah paling sawetara ciri bakal pancen apik!

        Kabar apik, nanging yen kabeh karakteristik kinerja lan liya-liyane dipasang ing kene, mesthine bakal dadi saluran teknologi .. hi Kulibins durung mati ing Rusia, nanging kudu dilindhungi lan dijaga
        Yen ora kabeh bakal muspra.. prajurit
        Inggih, kanggo desainer lan insinyur kita sing ora ngiyanati Rusia!
        Low gandhewo kanggo wong-wong mau saka kabeh wong Rusia. hi hi
        1. 0
          17 2021 Juni
          ferret, sayangé paling saka Kulibins budhal menyang kulon
          1. +2
            18 2021 Juni
            Kutipan saka Ryaruav
            ferret, sayangé paling saka Kulibins budhal menyang kulon

            Давно уже не так. Далеко не все уезжают. https://yandex.ru/turbo/9111.ru/s/questions/7777777771214282/?sign=7fa9b538363f17cfc9644195623ab6a775eb5ed583a536a9152b3916b245d0a2%3A1623978899&parent-reqid=1623978899465221-9545961729709621656-balancer-knoss-search-yp-sas-19-BAL-9822&trbsrc=wb
            Aku ora ngerti yen link bakal dikirim.
          2. +3
            18 2021 Juni
            Kutipan saka Ryaruav
            ferret, sayangé paling saka Kulibins budhal menyang kulon

            Inggih, yen padha lunga, banjur saka ngendi terobosan ing senjata paling anyar? "Kartun Putin" Nanging ternyata bener, lan iki mung bagean saka apa sing diijini kanggo mangerteni .. Lan Amerika Serikat dadi gemeter lan serius banget, kaya howl wungu, sanksi lan ing ..
            Lan Biden ora bakal ketemu karo Putin yen ora kanggo iki "kejutan" kita .. Padha mambu ancaman akeh kanggo predator donya tatanan ..
            Lan outflow serius wis mandheg, supaya kabeh limo wong mlaku lan pour lendhut ing Motherland .. Lan supaya padha njagong ana.
      3. -1
        18 2021 Juni
        Mangkene wawancara karo mantan direktur NIIEP taun 2013.
        Dheweke kudu nggawe peralatan homing kanggo torpedo. Mesthine, para tukang kapal-kapal selam nganggep tugas kasebut dhewe. Nanging dadi metu sing elektronik "otak" dikuwasani meh katelu saka kabeh torpedo, meksa nindakake perkara daya lan engine.
        (Kita) Janji yen ngisi bakal luwih elegan. "Pancake" pisanan saka tim NIIEPO dadi luwih cilik kaping papat tinimbang "setan laut". Wong-wong sing gumun, ora percaya karo mripate, kenal karo "produk" saka Siberia lan langsung ngangkat tangan kanthi getun: "Aduh, ora bakal bisa kerja!" Ora amarga digawe kurang apik. Kosok baline, ing Tanah Air durung tau ana sing kaya mangkono. Nanging ing Fatherland ora ana lan isih dudu basis unsur sing digunakake ing saindenging jagad lan NIIEP nyoba nggunakake, sawise entuk "ing sisih". Akibaté, sampeyan bisa mencet "isi otak" torpedo menyang piring-board sing pas ... ing lontar. Sumber: https://m.vn.ru/news-103291/
    2. +6
      17 2021 Juni
      Kabar apik. Iku wektu dhuwur kanggo ngganti GOS ing torpedo domestik. Sayange ora ana rincian liyane. Nanging ora ana apa-apa .. kita bakal slamet.
    3. +2
      17 2021 Juni
      ngluwihi analog domestik lan manca ing paramèter utama


      Miturut paramèter apa? Miturut bobot?
      Kepiye carane bisa diucapake tanpa data manca ing tangan? Iki informasi klasifikasi!
      1. +3
        17 2021 Juni
        Miturut paramèter apa? Miturut bobot?
        Kepiye carane bisa diucapake tanpa data manca ing tangan? Iki informasi klasifikasi!
        Ya, mungkin sawise latihan, dheweke kejiret analog asing)))
        Ya, intelijen ana kanggo ngekstrak informasi "tertutup".
      2. +5
        17 2021 Juni
        Kepiye carane bisa diucapake tanpa data manca ing tangan? Iki informasi klasifikasi!

        Kedmi ujar manawa peretas kita nyolong kabeh rahasia saka Amerika nganti tingkat batalion.
        Kajaba iku, dheweke ngandhani Amerika babagan iki lan moyoki. ngguyu
        Adhedhasar iki, dheweke ngaku yen Amerika ora siap perang karo kita. Dhuwit sing akeh, nanging ora entuk manfaat.
        IMHO, nganakake KTT wingi negesake iki.
        GDP nuntut kanggo ngrungokake dheweke wiwit 2007. Lan dheweke nindakake akeh kanggo iki sajrone "periode laporan".
        Negara-negara pungkasane wiwit ngrungokake. Aku kudu. keprungu
        Iman ZY Biden mateni aku kanthi transfer dhaptar 16 industri sing peretas ora bisa nyerang. Liyane utawa bisa utawa wis nyerang utawa apa? ngguyu
        1. -2
          17 2021 Juni
          Alexander, sampeyan ngubur aktor ing dhewe
          1. -1
            17 2021 Juni
            Apa sampeyan ngomong karo aku minangka aktor? eseman
            https://salda.ws/video.php?id=QR4GEl__Vmc
            Rungokno. Mbok menawa bakal menarik.
      3. +1
        18 2021 Juni
        Kepiye carane bisa diucapake tanpa data manca ing tangan?

        Guru kita ing persenjataan torpedo, cap. Peringkat 3 Sushkov, tau ngandika: "Nalika adm. Gorshkov ditampilake torpedo Amerika Mk. 36 Panjenengané banjur ngandika, "Apa nèk kita padha duwe." Sak ngertiku, departemen tambang lan torpedo Armada Pasifik duwe departemen kabeh sing nyinaoni senjata torpedo asing. Aku curiga yen departemen kasebut ana ing kabeh armada, lan informasi kasebut asale saka Staf Umum Federasi Rusia. Kepiye carane mlebu, mesthi, pitakonan sing menarik ...
    4. +8
      17 2021 Juni
      Kabar apik. Aku seneng banget kanggo pangembang Novosibirsk. Ana akeh wong bakat ing kana.
      1. +5
        17 2021 Juni
        Kutipan saka Rudauto
        seneng kanggo pangembang Novosibirsk. Ana akeh wong bakat ing kana.

        Kolega, sampeyan pancen bener, amarga. padha dipilih ing kono "miturut otak", lan ora miturut ijin panggonan Moskow lan paw wulu sedulure ...
        Nanging, babagan kasus kasebut:
        1. ora ana informasi pas, lan ketoke ora bakal katon rauh, BO! -- meneng-menengan.
        2. padha mbokmenawa ngalih menyang transceiver anyar, nggunakake, contone, gallium arsenide utawa sawetara thread omong kosong ...
        3. nggunakake sistem H/A aperture amba...
        4. mesthi, komputer onboard, kang mbentuk pola beam, detunes saka gangguan, nemtokake potret saka target, etc.
        5. piranti lunak anyar adhedhasar prestasi g / a ilmu, njupuk menyang akun seasonality, ambane, etc.
        Dadi, yen GOS kita ndeleng lan krungu luwih saka Mk-48 (yaiku 3,5 -4,0 km), mula iki --- FANTASTIS !!!
        1. +1
          18 2021 Juni
          Dadi, yen GOS kita ndeleng lan krungu luwih saka Mk-48 (yaiku 3,5 -4,0 km), mula iki --- FANTASTIS !!!

          Secara pribadi, aku luwih prihatin apa, umume, torpedo SET-65 sing apik bakal dimodernisasi, amarga padha terus murub kaya sadurunge. Kanggo dheweke "Sapphire", kaya sing dakelingake, 800 m wis dadi kapel ... lan malah - ing kondisi hidrologi sing becik, tanpa oposisi hidroakustik ...
          1. +2
            18 2021 Juni
            Kutipan saka Brylevsky
            Torpedo SET-65 ... Kanggo dheweke "Sapphire", sing dakelingake, 800 m wis dadi kapel.

            Kolega, modifikasi dheweke karo Keramik duwe respon radius 1,5 km. Nanging kabeh mau "tanpa COMPA ing sirahe." Lan jangkoan pelayaran gumantung banget marang AB ... Mulane, sing anyar luwih apik tinimbang sing lawas, sanajan luwih larang.
            AHA.
    5. -1
      17 2021 Juni
      Saiki spesialis ing torpedo Rusia bakal teka lan padha ora bakal ninggalake watu unturned, saka kabar apik tenan iki.
    6. 0
      17 2021 Juni
      Sial, luwih gampang aku ngerti pertempuran ing angkasa tinimbang ing jero banyu.
      1. +4
        17 2021 Juni
        Iki apik. Kapal selam luwih rumit tinimbang kapal angkasa.
        1. +2
          17 2021 Juni
          Kutipan: El Chuvachino
          Iki apik. Kapal selam luwih rumit tinimbang kapal angkasa.

          Nanging sampeyan bener babagan apa wae.. Yen sampeyan mikir babagan! nglirik
        2. +5
          17 2021 Juni
          Iki apik. Kapal selam luwih rumit tinimbang kapal angkasa.

          Aku weruh PL sarden cilik lan nglambai marang ibu
          - Apa sing sampeyan wedi? Iku mung bank wong ...
          Ya sampeyan bener. Aku elinga prentah: "muter mekanisme hydraulically, electrically, pneumatic lan MANUAL" ..
        3. -7
          17 2021 Juni
          Pak, kapal selam ora bisa nahan astronot, mung 200m jero luwih angel tinimbang 200km ing orbit
          1. +1
            17 2021 Juni
            Kutipan saka Ryaruav
            Pak, kapal selam ora bisa nahan astronot, mung 200m jero luwih angel tinimbang 200km ing orbit

            Lan ing ngendi padha intersect?
            Ing wilayah apa?
            Kanggo sengit - sampeyan kudu nuduhake soko ...
            Apa padha nuduhake?
            Pahlawan diwenehake marang kapal selam kanthi total luwih akeh tinimbang astronot.
            Utamane yen sampeyan ndeleng GOOGIE ...
    7. -1
      18 2021 Juni
      Miturut warta, pranyata padha mriksa karya mung bagean saka kabeh sistem panuntun dhumateng torpedo ?.
    8. 0
      18 2021 Juni
      Iku misale jek warta, nanging wis karo jenggot.
      Aku ngelingi wawancara karo direktur NIIEP sadurunge (ora, dudu sing sadurunge, dheweke diselidiki, sing sadurunge), umure kira-kira sepuluh taun, ing ngendi dheweke mung ngomong babagan sistem torpedo iki.
      Nanging, kita ngenteni ...
      Inggih, inggih mawon. Saiki kita "njaga driji kita" supaya teka ing seri.
      1. -1
        18 2021 Juni
        Dheweke kudu nggawe peralatan homing kanggo torpedo. Mesthine, para tukang kapal-kapal selam nganggep tugas kasebut dhewe. Nanging dadi metu sing elektronik "otak" dikuwasani meh katelu saka kabeh torpedo, meksa nindakake perkara daya lan engine.
        (Kita) Janji yen ngisi bakal luwih elegan. "Pancake" pisanan saka tim NIIEPO dadi luwih cilik kaping papat tinimbang "setan laut". Wong-wong sing gumun, ora percaya karo mripate, kenal karo "produk" saka Siberia lan langsung ngangkat tangan kanthi getun: "Aduh, ora bakal bisa kerja!" Ora amarga digawe kurang apik. Kosok baline, ing Tanah Air durung tau ana sing kaya mangkono. Nanging ing Fatherland ora ana lan isih dudu basis unsur sing digunakake ing saindenging jagad lan NIIEP nyoba nggunakake, sawise entuk "ing sisih". Akibaté, sampeyan bisa mencet "isi otak" torpedo menyang piring-board sing pas ... ing lontar. Sumber: https://m.vn.ru/news-103291/
    9. +1
      19 2021 Juni
      Saiki captri Maximov, lan para pengikuté, bakal nyuwek warta iki kaya pad pemanas ace, amarga amers duwe kabeh sing paling apik, lan kita ora apik.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"