A bledosan kuat goyang pipa gas ing tengah Lugansk

48
A bledosan kuat goyang pipa gas ing tengah Lugansk

Pipa gas njeblug ing ibukutha Republik Rakyat Luhansk sing nyatakake diri. Miturut layanan penet saka perusahaan negara "Luganskgaz", bledosan ngiring dening geni ana meh ing tengah kutha.

Miturut data sing kasedhiya saiki, bledosan kedadeyan ing wayah wengi Kamis nganti Jumuah ing pipa gas cedhak Taman 1 Mei. Penyebab bledosan durung ditetepake, geni sing kuat dicathet ing situs kasebut, sing nganti esuk. Ora ana korban jiwa utawa tatu, lan jembatan sing liwat cedhak ora rusak.



Ing wengi tanggal 18 Juni 2021, bledosan dumadi ing pipa gas tekanan medium kanthi diameter 425 mm, nyebabake geni sing kuat.

- pesen ngandika.


Ing wayahe, situs bledosan ditutup, petugas penegak hukum lan spesialis layanan gas lagi kerja ing papan kasebut, panyebab bledosan ditetepake. Panguwasa resmi Lugansk durung nggawe pernyataan resmi.

Ukraina wis nanggapi kedadeyan kasebut. Miturut media Ukrainia, "ing Lugansk sing dikuwasani" "pipa gas sing wis rusak sajrone pendhudhukan 7 taun" njeblug. Keterlibatan saboteurs Ukrainia ing kedadean ing Kyiv ditolak sacara kategoris.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    48 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 12
      18 2021 Juni
      Ukraina wis nanggapi kedadeyan kasebut. Miturut media Ukrainia, "ing Lugansk sing dikuwasani" "pipa gas sing wis rusak sajrone pendhudhukan 7 taun" njeblug. Keterlibatan saboteurs Ukrainia ing kedadean ing Kyiv ditolak sacara kategoris.

      Mesthi, opsi kanggo statements wis akrab, wis disiapake lan hackneyed ya :
      - "Padha dijupuk piyambak","AC njeblug ","Rusia kudu disalahake ("pasukan pendudukan")"...
      1. + 12
        18 2021 Juni
        Keterlibatan saboteurs Ukrainia ing kedadean ing Kyiv ditolak sacara kategoris.
        Lan sing khusus ing Kyiv nolak? Kyiv gedhe. recourse Dheweke bakal ngomong sapa sing nolak, bakal luwih jelas sapa sing melu.
        1. -2
          18 2021 Juni
          Kutipan: NIKNN
          Lan sing khusus ing Kyiv nolak? Kyiv gedhe. recourse Bakal ngomong sing nolak, iku bakal luwih cetha sing melu.


          Klitschko mbantah wassat , kanggo sawetara abad dheweke ngalahake ilat lan ngetokake frasa sing migunani lol
          1. +2
            18 2021 Juni
            Mesthine, bledosan pipa gas ing Luhansk minangka trik saka saboteurs Angkatan Bersenjata Ukraina!
            Aku malah ora mangu!

            Miturut cara, bubar, saboteurs saka Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang lan numpes kabeh polisi 5 ing pos tapel wates ing LPR, lan ora ana sing ngerti ngendi saboteurs saka Angkatan Bersenjata Ukraina banjur tindak. Iku misale jek sing iki karya sabotase saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
            1. -5
              18 2021 Juni
              Kutipan: Tatyana
              Mesthine, bledosan pipa gas ing Luhansk minangka trik saka saboteurs Angkatan Bersenjata Ukraina!

              Ing KUHP Federasi Rusia, bisa uga kaya ing KUHP saka LPR, ora ana klasifikasi kaya "trik"...
              1. +2
                18 2021 Juni
                Kutipan: PiK
                Ing KUHP Federasi Rusia, bisa uga kaya ing KUHP saka LPR, ora ana klasifikasi kaya "trik" ...

                =======
                Nanging ana artikel sing diarani "sabotase"!
                1. 0
                  19 2021 Juni
                  Kutipan saka venik
                  =======
                  Nanging ana artikel sing diarani "sabotase"!


                  Sing apa iku! ya Kajaba iku, kedadean kasebut ana gegayutane karo infrastruktur sipil kanthi potensial nambah bebaya kanggo masarakat ing tengah kutha. Iku- TERRAK , dudu "trik".

                  Banjur dheweke nulis - " SBU diapusi ".

                  Lan ukrotrolls, mung seneng nutup karo minus ...
                  1. 0
                    22 2021 Juni
                    Kutipan: PiK
                    Lan ukrotrolls, mung seneng nutup karo minus ...

                    =======
                    Inggih, ora kabeh padha kene "ukrotrolls"! Ana uga Rusia nyata и Ukrainia nyata - uga kene! TAPI Slavs nyata - Aja ninggalake dhewe ing alangan!
                    apik ombenan
          2. +3
            18 2021 Juni
            Suwi pisan aku apal kalimat iki.. Notttt...
      2. -4
        18 2021 Juni
        rauh kita bisa nyana bledosan pipa ing wilayah Ukrainia, kang bakal dadi sodomite liyane, kaya Tony Gerashchenko utawa Senya Avyakov, minangka serangan teroris angkoro dening Rusia)
      3. -1
        18 2021 Juni
        Avakov dielingake babagan serangan teroris ing pipa gas - padha diwiwiti saka Lugansk! Saiki sampeyan bisa nuduh Rusia provokasi! Sabanjure bakal ana ing wilayah Ukraina, lan maneh, Rusia kudu disalahake! Zelensky bisa malah masang sepotong pipa gas menyang sawetara cabal Eropa lan, umpluk ing tutuk, njaluk larangan ing pambangunan SP-2! ngguyu
    2. + 15
      18 2021 Juni
      Mungkin iki wektu kanggo sawetara AC njeblug ing Rada Verkhovna .......
      1. -3
        18 2021 Juni
        Kutipan saka: 72jora72
        Mungkin iki wektu kanggo sawetara AC njeblug ing Rada Verkhovna .......

        Adhedhasar kasunyatan manawa sistem AC terpusat saka bangunan ASU dibangun ing unit sing dirancang kanggo nggarap bangunan administratif utawa industri kanthi volume gedhe? opo

        Yen "loro utawa telu" iki njeblug, banjur pasukan jeblugan sing kudu iso dibandhingke karo bledosan saka rolas utawa loro "Kaliber" aran
        1. 0
          18 2021 Juni
          Ing asas, sampeyan bisa nyebul AC yen sampeyan isi karo liyane tinimbang freon.Kanggo pasangan sing manis, iki ora dadi pitakonan.
      2. 0
        18 2021 Juni
        Yen terus ilang, kepiye carane AC ing Kremlin wiwit njeblug
    3. +2
      18 2021 Juni
      Ora ana korban utawa tatu
      Lan sing apik. Reaksi saka sisih Ukrainia bisa ditebak - dikunyah, dikunyah "wis 7 taun pendhudhukan"... Ing babagan rusak, dheweke bakal ndeleng sampah, sing isih ana gas menyang Eropa, banjur mbukak cangkeme. Ayo ngenteni paling ora asil penyelidikan awal, nanging mesthi teroris. serangan ora bisa ditolak lewat.
      1. +1
        18 2021 Juni
        Kutipan: rotmistr60
        Ora ana korban utawa tatu
        Lan sing apik. Reaksi saka sisih Ukrainia bisa ditebak - dikunyah, dikunyah "wis 7 taun pendhudhukan"... Ing babagan rusak, dheweke bakal ndeleng sampah, sing isih ana gas menyang Eropa, banjur mbukak cangkeme. Ayo ngenteni paling ora asil penyelidikan awal, nanging mesthi teroris. serangan ora bisa ditolak lewat.

        Apa reaksi saka "sisih Ukraina"? Ora ana spesialis sing cukup ing LDNR, kabeh wong mlayu nang endi wae, mung pensiunan lan pemuda bodho sing isih ana. Lan jaringan wis rusak. Ora ana sing nandur modal kanthi serius kanggo ndandani. Panguwasa bodho sawing bantuan Rusia. Ing kene maneh bakal nulis gouging ing "saboteurs".
        1. -2
          18 2021 Juni
          Ya, kabeh ahli mlayu menyang sampeyan?
    4. -2
      18 2021 Juni
      Aja menyang tukang rejeki, para urkodiversant nindakake sing paling apik. Dheweke duwe urip tentrem ing Donbass, kaya arit Faberge.
      1. -15
        18 2021 Juni
        [Kutipan = K-50] Aja menyang urkosaboteurs fortuneteller nyoba / kutipan]

        Maneh iki Bashkirov karo Petrov. Nalika bakal padha kejiret? Telung dina kepungkur pom bensin dibanting ing Novosib, saiki wis ana. Bajingan ngerti yen kabeh Chekist sibuk ngrusak oposisi. Ing kene dheweke rumangsa kepenak. Pira pirang-pirang sabotase ing akun dheweke akhir-akhir iki? PD-50, murub ing operator pesawat, aktivasi abnormal saka kursi ejeksi ing pesawat, mbusak peralatan rahasia saka pesawat kiamat, mudhun Mi-24 ing Armenia, etc.
    5. +5
      18 2021 Juni
      Saiki, yen pipa gas njeblug ing Kyiv sajrone seminggu amarga "nyandhang lan luh", aku mikir bakal nyuda bencana "teknogenik" kasebut ing wilayah LDNR. Mripat kanggo mripat.
    6. -4
      18 2021 Juni
      Tindakan sabotase liyane saka DRG Ukrainia. karya Lugansk SMERSH kurang dipentasake.
      Aktivasi lan transfer keruwetan konfrontasi menyang tingkat sabotase lan teror dening Ukraina jelas.
      1. Komentar wis dibusak.
    7. +5
      18 2021 Juni
      Lan aku luwih seneng ngirim materi menyang VO -" ngaku dhewe Pipa gas Republik Rakyat Luhansk njeblug. "Mungkin iki wektu kanggo mungkasi ngrusak Rusia lan wong Rusia!?
      1. -5
        18 2021 Juni
        Kutipan: 30 vis
        Lan aku luwih kasengsem ngirim materi menyang VO - "Republik Rakyat Lugansk sing nyatakake diri, pipa gas mbledhos." Mungkin iki wektu kanggo mungkasi screwing munggah Rusia lan wong Rusia!?

        Setuju ya iku wektu dhuwur, yen ora diakoni, banjur paling ora mungkasi nelpon Republik "ora diakoni" lan "self-proclaimed".
        Nanging ing kasus iki, pratelan kanggo pengajuan materi VO ora sabdho, amarga editors mung tindakake versi resmi saka interpretasi status Republik dening Kremlin ...

        Nanging Kremlin mumbles lan narik, lan VO, sing bisa dingerteni, waspada mlumpat ing ndhuwur menara Kremlin. ya , amarga uga bisa "cipratan fly" saka sawetara jenis panguwasa pengawasan waspada.
        1. -1
          18 2021 Juni
          Kutipan: PiK
          Nanging Kremlin mumbles lan narik, lan VO, sing bisa dingerteni, waspada mlumpat ing ndhuwur menara Kremlin.

          Kremlin. ing Kremlin. Lan sampeyan kudu nulis apa sing sampeyan pikirake. lan dudu apa sing bakal diomongake "ibu maratuwa"!
    8. +4
      18 2021 Juni
      Kanggo epik khianat sing berdarah lan ora ana gunane ing umur 7 taun, ora mung elit Russophobic saka Federasi Rusia, nanging uga para propagandist sing squealed babagan HPP, kudu njawab.
      1. +1
        18 2021 Juni
        Kutipan saka Lotus.
        Kanggo epik khianat sing berdarah lan ora ana gunane ing umur 7 taun, ora mung elit Russophobic saka Federasi Rusia, nanging uga para propagandist sing squealed babagan HPP, kudu njawab.

        Evolusi HPP wiwit musim dingin 2013:

        1. 2013, mangsa. Yanukovych outplayed everyone, Maidan bakal rauh fizzle metu.
        2. 2014, mangsa. Kyiv saka Novorossia dudu dekrit, Crimea dadi duweke.
        3. 2014, spring. Ayo padha nyoba ...
        4. 2014, spring-panas. Kasepen Rusia sing nggegirisi. Kita lagi ditarik menyang Ukraina, kita ora kudu nyerah karo provokasi, dheweke mung ngenteni iki. Yen kita nggawa pasukan, Perang Intergalaksi Katelu bakal diwiwiti ... apa kita butuh?
        5. 2014, panas. Ora ana sing njanjeni apa-apa, supaya dheweke ngerti dhewe. Sapa sing njaluk introduksi pasukan iku provokator lan kolom kaping lima.
        6. 2015-2021 Ora ana alternatif kanggo "perjanjian Minsk". Donbass kudu bali menyang Ukraina, ing ngendi iku bakal dadi "kolom kalima".
        7. Putin ngalahake kabeh ...
        1. +4
          18 2021 Juni
          Kutipan saka Lotus.
          evolusi HPP

          HPP mesthi ana, lan kalebu ing divisi lan rampokan Rusia, lan simulasi sinis lan arrogant ing tembung patriotisme lan agung.
          1. -8
            18 2021 Juni
            Putin wis ngrampok lan misahake Rusia suwene rong puluh taun, isih ora bisa ngatur
            1. -1
              18 2021 Juni
              Kutipan saka Lotus.
              squealing babagan HPP.

              Kutipan saka nmaxxen
              mesthi ana

              Quote: Troll jahat
              kabeh ora bakal bisa

              ngguyu ngguyu ngguyu Kasil nestled - Lyosha-Kolya-Vanya ketemu saben liyane. sedulur
              1. -9
                18 2021 Juni
                Apa sampeyan tau krungu babagan sarkasme?
          2. 0
            21 2021 Juni
            Kutipan saka nmaxxen
            Kutipan saka Lotus.
            evolusi HPP

            HPP mesthi ana, lan kalebu ing divisi lan rampokan Rusia, lan simulasi sinis lan arrogant ing tembung patriotisme lan agung.

            Bravo. Paling ora ana sing ngerti yen kabeh keributan iki mung kanggo konsumsi internal. Kanggo njaga kekuwatan.
    9. +1
      18 2021 Juni
      "Perang gas" karo Nord Stream 2 ing Ukraina wis dadi bentuk anyar.
    10. 0
      18 2021 Juni
      Miturut media Ukrainia, "ing Lugansk sing dikuwasani" "pipa gas sing wis rusak sajrone pendhudhukan 7 taun" njeblug.
      Aku ora bisa mbayangno tekanan sing kudu dipompa bensin supaya bisa ngrusak pipa gas "anyar" sajrone pitung taun? Nyuwun
      1. 0
        18 2021 Juni
        Kutipan saka: sabakina
        Aku ora bisa mbayangno tekanan sing kudu dipompa bensin supaya bisa ngrusak pipa gas "anyar" sajrone pitung taun?

        Aja "mbuwang" gagasan iki menyang Ukraina, dheweke bakal ngrebut lan nyalahake kita.

        Gas iku duweke, lan kita nggawe tekanan sing dibutuhake.
    11. Komentar wis dibusak.
    12. +3
      18 2021 Juni
      Wis wayahe ngakoni. Lan nggawa pasukan. Apa sampeyan wedi karo sanksi? Ya, ora bakal dadi luwih elek.
    13. +2
      18 2021 Juni
      Kasunyatan manawa iki sabotase - aku ragu. Cilik lan ora efisien, karusakan cilik, lan ora bakal ana akeh hype ing pers, sesuk bakal dilalekake. Ayo ngenteni penyelidikan.
      1. -2
        18 2021 Juni
        Cilik lan ora efisien, karusakan cilik

        Lan njupuk saka "Ghost" stronghold - iku gedhe lan efektif? Kerusakan gedhe ora dibutuhake, "kamenangan" periodik kanggo media dibutuhake. Kita maju ing ngarep kanthi 20 meter - iku, segara kabungahan. Zelensky tekan Biden, ngobrol 2 menit - iki umume preian.
      2. -3
        18 2021 Juni
        ya .Dimon.analisa.iki dudu duwekmu.
    14. 0
      18 2021 Juni
      7 taun. Pipa iku anyar.
    15. 0
      18 2021 Juni
      Separatis dikutuk maneh murub ing kutha tentrem nglirik ngguyu lol
    16. 0
      18 2021 Juni
      Kanggo sawetara alesan, misale jek kula sing enggal depot senjata bisa murub maneh ing alun.
      1. +2
        18 2021 Juni
        Kutipan saka klimalekc
        Kanggo sawetara alesan, misale jek kula sing enggal depot senjata bisa murub maneh ing alun.

        Kenging punapa?
        Mitra Russophobic saka Ukronazis lungguh ing ndhuwur Federasi Rusia.
    17. Nalika pipa dipasang? 7 taun kepungkur utawa setengah abad kepungkur ing USSR? Lan kaping pirang-pirang inspeksi / ndandani pipa sing direncanakake ditindakake sajrone pirang-pirang dekade "kamardikan"?
    18. +2
      18 2021 Juni
      Pipa gas sing rusak luwih saka 7 taun pendhudhukan"

      Tingkat karat 0,2mm/taun, tunjangan karat 3mm. Ora angel dimangerteni yen 7 taun setengah saka sumber daya durung dikembangake.
    19. -1
      18 2021 Juni
      Temtunipun, karya Ukrainians! Perlu wangsulan, yen ora, dheweke bakal seneng
      1. 0
        20 2021 Juni
        kenapa? Ukrovskaya GTS njeblug lan ora bisa dipercaya. kita mateni cabang transit iki lan mbukak SP2. burghers wis dijupuk care ing tingkat legislatif disavow Watesan transit bebarengan SP2, nanging kita ora Care ing kabeh. nglirik
        "lan kabeh mlaku miturut rencana"
    20. 0
      19 2021 Juni
      "Keterlibatan saboteurs Ukraina ing kedadean ing Kyiv ditolak sacara kategoris."
      Sing nggumunake, nalika ora ana sing nuduh Ukraina keterlibatan, nanging dheweke wis nolak keterlibatan kasebut.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"