Kendaraan lapis baja sanitasi serial pisanan "Lens" tindak menyang pasukan

23

Kamentrian Pertahanan wiwit nampa kendaraan lapis baja serial "Lens" ing kontrak. Kendaraan pisanan menyang distrik militer Kidul lan Tengah. Iki dilaporake dening layanan pers departemen militer.

Pasukan Rusia wis wiwit nampa kendaraan lapis baja Lens, nanging nganti saiki ing kelompok cilik. Dadi, miturut layanan pers Distrik Militer Kidul, divisi senapan bermotor saka Tentara Senjata Gabungan 58 ing Ossetia Lor nampa rong kendaraan lapis baja Lensa. Kelompok liyane saka sepuluh "Lens" mlebu layanan karo brigade penjaga perdamaian Distrik Militer Tengah, sing dipasang ing wilayah Orenburg.



Secara total, kaya sing kasebut ing Kementerian Pertahanan, taun iki pasukan bakal nampa 56 ambulans miturut kontrak kasebut.

Pangiriman massal mobil lapis baja ambulans sadurunge dilaporake dening sawetara media Rusia, kanthi nyebutake sumber dhewe. Ternyata, Kamentrian Pertahanan nandatangani kontrak ing ngendi pasukan bakal nampa 56 Lensa ing pungkasan taun. About tumbas luwih, lan padha ora mangu, nalika ora ana informasi resmi.

Mobil lapis baja sanitasi "Linza" digawe ing sasis "Typhoon-K" 4X4, nduweni kabin pindho lan kompartemen sanitasi, sing ngidini wong sing tatu bisa dievakuasi saka medan perang. Kapasitas kompartemen yaiku papat wong sing lungguh, utawa enem wong ing posisi lungguh. Versi gabungan saka transportasi saka tatu bisa - loro lying mudhun lan telung lungguh. Mesin kasebut bisa mlaku kanthi lancar lan bisa ngirim wong sing tatu ing medan sing kasar kanthi nyaman.

Mobil lapis baja nduweni perlindungan kelas katelu, sing diwenehake kanthi kombinasi waja keramik lan baja waja. Perlindhungan tambang tahan bledosan nganti 8 kg TNT ing sangisore roda. Ing wektu sing padha, roda sing rusak nyedhiyakake nganti 50 km nyopir lintas negara.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    23 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      18 2021 Juni
      Aku ora ngerti bab sampeyan, nanging misale jek kula sing ing pasukan iku ora bakal disebut lensa, nanging enema. nangis
      1. +3
        18 2021 Juni
        enema luwih cocok wassat Aku pribadi nggandhengake sawetara jinis stasiun oculist seluler karo lensa ngguyu
      2. +3
        18 2021 Juni
        Luwih becik yen diarani "Pil", luwih akrab lan logis.
      3. +2
        18 2021 Juni
        Kok ora Lisa? prajurit
      4. +4
        18 2021 Juni
        Kutipan saka: wt100
        Aku ora ngerti bab sampeyan, nanging misale jek kula sing ing pasukan iku ora bakal disebut lensa, nanging enema. nangis

        =======
        Aku ora ngerti carane dheweke bakal disebut ing pasukan, nanging sing utama iku mobil ngladeni tujuane! Liyane iku ing kalbu saka "jokers"!
        1. +3
          18 2021 Juni
          Aku pancen setuju karo sampeyan! ombenan
    2. +5
      18 2021 Juni
      Kemampuan lintas negara sing layak minangka tambahan gedhe kanggo ambulans.
    3. -1
      18 2021 Juni
      Kita pengin wong Amerika sinau carane nindakake - adol sampah menyang negara sing mundur, lan tuku sing anyar kanggo awake dhewe.
      1. -1
        19 2021 Juni
        Kutipan saka Marachuh
        Kita pengin wong Amerika sinau carane nindakake - adol sampah menyang negara sing mundur, lan tuku sing anyar kanggo awake dhewe.

        Dadi, kita uga ora duwe cukup sampah. Kabeh wis rampung matèni. Dadi ora ana sing bisa didol.
        1. -1
          19 2021 Juni
          Ayo?! Ketoke, mulane dheweke adol sing lawas saka panyimpenan: Oise, 66, brdm, dheweke menehi wong Afrika, Serbia ...
    4. +4
      18 2021 Juni
      Tentara pantes.
    5. +6
      18 2021 Juni
      Kabar apik, pas wektune kanggo dina buruh medis. nglirik
    6. 0
      18 2021 Juni
      Ya, panggantos sing apik kanggo panggonan "roti", nanging dheweke ngladeni taun 81 - 83. Wong sing rada tatu bakal takon, ayo aku kemudi! apik
      1. +1
        18 2021 Juni
        Kutipan saka: tralflot1832
        Ya, kanggo panggonan "roti" panggantos apik

        Ing mburi, "roti" luwih cocok lan ora bakal menyang ngendi wae. "Typhoon" sawise kabeh, segara bahan bakar mangan ...
        1. +4
          18 2021 Juni
          Ya, aku ora peduli sepira dheweke mangan, urip militer Rusia ora ana regane.
          1. +1
            18 2021 Juni
            Kutipan saka: tralflot1832
            Ya, aku ora peduli sepira dheweke mangan, urip militer Rusia ora ana regane.

            Singkat lan menyang titik Andrew! Lan banjur kabeh jinis rengkel diwiwiti.. hi
          2. +2
            18 2021 Juni
            Kutipan saka: tralflot1832
            Ya, aku ora peduli sepira dheweke mangan, urip militer Rusia ora ana regane.

            Aku ngomong, ING buri. Yagene militer Rusia kudu diangkut saka garnisun mburi menyang pusat regional ing "tank"? Nalika nyopir "roti" ing kasus kaya mengkono, dheweke bakal nggawa. Dheweke dadi, lelungan saka garnisun menyang rumah sakit, lan aku ngerti, lan ora Nuh, minangka sawetara "ferrets" nyoba kanggo mbayangno kene.
            1. 0
              19 2021 Juni
              Kutipan saka Piramidon

              Aku ngomong, ING buri. Yagene militer Rusia kudu diangkut saka garnisun mburi menyang pusat regional ing "tank"? Nalika nyopir "roti" ing kasus kaya mengkono, dheweke bakal nggawa. Dheweke dadi, lelungan saka garnisun menyang rumah sakit, lan aku ngerti, lan ora Nuh, minangka sawetara "ferrets" nyoba kanggo mbayangno kene.

              Mbokmenawa, ing kahanan tawuran langsung, "Lens" ora bakal mimpin. Wangsulan: Bab ingkang utama - evakuasi saka tatu lan mati, nalika sampeyan duwe tatu, ora ketompo apa sing ditarik metu, kanthi nyeret, ing kendaraan tempur infanteri utawa "Motolyga", turntable, banjur karo "Lens" utawa " Pil", wektu utama.
              Ing sisih mburi, ing dalan sing apik, sampeyan bisa nggawa menyang rumah sakit pusat ing dalan normal lan ing Gazelles.
              Aku maca yen Typhoon-K 6x6 nduweni konsumsi bahan bakar 35-41 liter saben 100 km. "Lens" wis sawetara njelajah nganti 1000 km., 2 tank saben 180 liter. Paling kamungkinan, konsumsi ngirim ora luwih saka 20-25 liter. saben 100 km., ngelingi bobote paling sethithik 15 ton.
              UAZ "Loafs" duwe konsumsi rata-rata 12 kanggo 18 liter. saben 100 km, njupuk menyang akun pedhot / disambungake poros ngarep, kahanan dalan.
              1. 0
                19 2021 Juni
                Kutipan saka Lynx2000
                Mbokmenawa, ing kahanan tawuran langsung, "Lens" ora bakal mimpin.

                Ing wektu tentrem, pancen ora perlu. Lan kita duwe "roti" saka unit medis menyang rumah sakit 50 km. nyopir meh saben dina. Dadi ora ana pitakonan babagan ngganti kanthi lengkap karo "lensa".
    7. 0
      18 2021 Juni
      Kamentrian Pertahanan wiwit nampa kendaraan lapis baja serial "Lens" ing kontrak.

      Ora ketompo carane luwih dhuwur liberals sneer ing jeneng kuwi lan ing umum .. Lan mobil tindak menyang seri, kang banget perlu kanggo nylametake nyawa prajurit kita lan Doctors sing nyimpen wong .. Piye wae padha ora nulis akeh. babagan iki, nanging iki minangka struktur sing penting banget ing Angkatan Darat lan umume. Cepet ngirim sing tatu menyang rumah sakit utawa helikopter nalika nyerang lan medan kasar ....
      Artikel lan topik sing apik .. Lan saben wong sing sarkastik lan mbuwang lendhut ing mobil iki, muga-muga sampeyan sehat lan kuat kanggo mlayu njerit menyang sing tatu menyang rumah sakit ..
      Gusti Allah pareng, mesthi, nanging isih hi
    8. 0
      18 2021 Juni
      Iku misale jek sing padha disebut "lensa" amarga ing kamar sanitary katon kaya lensa saka njero. Ing ngisor iki ana proteksi anti-tambang sing bentuke V, ing sisih ndhuwur ana drapery kompartemen peralatan medis sing bentuke ^.
      1. +2
        18 2021 Juni
        Kutipan saka Rash
        Iku misale jek sing padha disebut "lensa" amarga ing kamar sanitary katon kaya lensa saka njero.


        Nemtokake jeneng kanggo model (produk) saka jinis lan jinis senjata biasane ditindakake miturut salah sawijining tradhisi sing wis ditemtokake:

        kanthi jeneng R & D, kompetisi utawa kepinginan perancang: "Rook", "Hakim" lan liya-liyane;
        miturut layang modifikasi: "Angara" - S-200A, "Vega" - S-200V, "Dubna" - S-200D, etc.;
        dicekak: "Kord" - Kovrov gunsmiths-Degtyarevtsy; "Nona" - New Ground Artileri Gun, etc.;
        miturut logika seri: SAU - "seri kembang": "Hyacinth", "Tulip", "Peony"; sistem pertahanan udara - "seri kali": "Shilka", "Tunguska", "Dvina", "Neva"; MLRS - fenomena alam: "Grad", "Smerch", "Hurricane";
        associatively: sistem rudal anti-pesawat portabel - "Strela", "Igla"; komplek jamming - "Moshkara"; setelan kamuflase sniper - Leshy, Kikimora;
        humor militer utawa jargon militèr: borgol - "Tenderness"; shovel infanteri lan kulawarga stasiun radio - "Azart", sistem flamethrower abot - "Pinocchio";
        ing pakurmatan saka kreator: tank "Vladimir" (dijenengi sawise pangareping desainer); sistem rudal anti-pesawat "Antey-2500" (kanthi jeneng pangembang);
        dening properti pocapan utawa tumindak: tank pangayoman dinamis "Kontak" (micu ing kontak); geni extinguishing sistem "Hoarfrost" (sprays wêdakakêna), dijupuk menyang underbarrel grenade launcher - "Foundling" (sawise tabrakan karo alangan, biaya expelling mbalang granat ing dhuwur 2-3 meter, ngendi jeblugan ana)
    9. 0
      18 2021 Juni
      Ambulans apik. Mugi sing bakal rampung maneh dilengkapi.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"