Zelensky: Tentara Ukraina dadi paling 572 kaping kuwat

149

Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky nggawe pratelan sing narik kawigaten khusus. Iku ngangap wutah saka kemampuan pertahanan Ukraina.

Miturut kepala negara Ukrainia, tentara negara "dadi paling sethithik 572 kaping luwih kuwat, amarga pangkat pasukan bersenjata ditambah karo akeh perwira enom."



Vladimir Zelensky:

Iki minangka 572 patriot negara sing duwe pendidikan, terlatih, cerdas lan wani.

Presiden Ukrainia nggawe pratelan kasebut sajrone ucapan selamat marang para lulusan Akademi Nasional Angkatan Darat. Akademi iki ing Ukraina duwe jeneng Hetman Sahaidachny.

Présidhèn, sing uga Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata Ukraina, ujar manawa ana sing angel, "nanging dalan suci" nunggu perwira enom ing ngarep. Zelensky nambahake manawa letnan Ukraina, kadet wingi, bakal dilindhungi dening tanah asale, lan dheweke (para perwira) "ing siji kudu nglindhungi (tanah pribumi).

Sawise tembung kasebut Vladimir Zelensky ing Ukraina, dheweke ujar manawa presiden, antara liya, uga duwe masalah karo matematika. Miturut logika, kekuatan tentara gumantung ing jumlah perwira enom ing, lan kanggo "akurat ngetung" kekuatan iki, iku perlu kanggo nggunakake operasi multiplikasi.


Sadurungé, Zelensky ujar manawa Kulon mandheg ndhukung Ukraina, negara kasebut bakal kepeksa ngowahi pasukane dadi paling kuat ing Eropa.
  • Presiden Ukraina
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

149 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 57
    19 2021 Juni
    Hetman Saigak Dachny ngguyu
    Kabeh pahlawan Ukraina minangka pengkhianat lan kapitunan sing wis ilang kabeh sing bisa ilang. Panutan sing apik banget kanggo perwira enom.
    Go, wong sing kalah!!!! Aku ora tau weruh sampeyan. (C) Futurama, robot Bender.
    1. + 25
      19 2021 Juni
      Aja ngguyu. Badut iki minangka pilihan saka wong Ukrainia. Ukraina iku sirkus. Sirkus iku kanggo ngguyu lan seneng-seneng.
      1. + 10
        19 2021 Juni
        Ora ngguyu....
        Kutipan: Andrey Nikolaevich
        Badut iki

        Badut utama ing sirkus iki ... ya
        1. + 14
          19 2021 Juni
          kadet wingi, tanah asli bakal nglindhungi
          Ya, aku mikir ora ana sing ndhudhuk kuburan
          1. +3
            19 2021 Juni
            Kacathet kanthi akurat.
            1. + 29
              19 2021 Juni
              Lan iki kanggo kula
              Tentara Ukraina dadi paling 572 kaping kuwat

              ngelingake Pugovkin saka film "Partner"
              - Mung ing siji omah 740 kompor gas bakal diinstal, i.е. persis 740 kaping luwih saka dipasang ing kabeh kutha sadurunge 1913
              1. Komentar wis dibusak.
            2. + 10
              19 2021 Juni
              Zelya janji yen tentara Ukrainia bakal dadi paling kuat ing Eropa? Janji. Kabeh, dheweke netepi janjine: tentara Ukraina dadi 572 kaping luwih kuwat - tentara paling kuat ing Eropa !!! ngguyu Sayange yen 28 bocah lanang ora teka ... Yen ora, bakal dadi tokoh sing ayu ing 600 sapisan! ngguyu

              Umumé, ora bisa nonton badut pemimpi ijo tanpa ngguyu: dheweke ngatur clowning kasebut, meh saben dina ngilangi angka kasebut! Lan badut ijo liyane, ndeleng ketua, uga nyoba kanthi kuat lan utama sapa wae sing bisa! Sirkus karo badut! ngguyu ngguyu ngguyu
              1. +7
                19 2021 Juni
                Kutipan: Vladimir Mashkov
                Sayange sing 28 lanang ora teka ... Yen ora, iku bakal dadi ayu tokoh saka 600 kaping!

                Dadi durung kabeh letnan wis lulus! Sekolah liyane bakal lulus lan tentara bakal 1500 kaping luwih kuwat.
                1. +3
                  19 2021 Juni
                  Ibu jujur! Inggih, Zelya saiki bisa ngumumake tentara paling kuat ing donya lan perang, saliyane Rusia, uga karo China lan AS ing wektu sing padha? ngguyu
          2. +2
            20 2021 Juni
            caches lemah iku salah siji saka komponen saka strategi Ukrainia
        2. +5
          19 2021 Juni
          Vasya hi , iki diarani - sprechstalmeister!
          1. +8
            19 2021 Juni
            Dadi luwih sederhana ...
            Iki inspektur cincin ... ya
            Novel, ombenan
            1. +7
              19 2021 Juni
              Aku ora pengin luwih gampang! Aku filologi utawa ngendi?
              1. +4
                19 2021 Juni
                Luwih susah...
                Masalahe karo sampeyan para filolog aran ....
                1. +4
                  19 2021 Juni
                  liburan karo kita!
                  1. +5
                    19 2021 Juni
                    Kutipan: novel66
                    liburan karo kita!


                    Ing jumlah ora duwe aturan baku? belay
                2. +1
                  19 2021 Juni
                  Kutipan saka Mouse
                  Masalahe karo sampeyan filolog ....

                  Sing mesthi wae, ora ana cara kanggo nyebut kanthi cara sing prasaja - "Gulfikführer".
      2. +7
        19 2021 Juni
        Kita mandheg ngguyu nalika Pencil, Popov, Nikulin, Shuidin ninggalake sirkus. nangis
        1. +4
          19 2021 Juni
          Sampeyan kudu puas karo apa sing sampeyan duwe .... wassat
          1. +6
            19 2021 Juni
            dadi ora ana nichrome "!!!
        2. +2
          19 2021 Juni
          Kutipan saka: sabakina
          Kita mandheg ngguyu nalika Pencil, Popov, Nikulin, Shuidin ninggalake sirkus.

          Dadi iki seniman gedhe, lan acara iki minangka jester, harlequin, buffoon lan, pungkasane, jas mbukak.
      3. +5
        19 2021 Juni
        Kutipan: Andrey Nikolaevich
        Aja ngguyu. Badut iki minangka pilihan saka wong Ukrainia

        Ya, pilihan.
        Dheweke mung milih dheweke kanggo janji sing beda banget karo apa sing ditindakake. Dheweke ora mung badut, nanging uga badut.
        1. -5
          19 2021 Juni
          Ya, pilihan.
          Dheweke mung milih dheweke kanggo janji sing beda banget karo apa sing ditindakake.

          Liyane saka iku, kaya kita.
      4. Tur
        +7
        19 2021 Juni
        Bakal nyenengake yen "sirkus" iki ana ing awake dhewe.
        Nanging kakehan kasusahan lan luh digawa dening badut, akrobat lan tukang sihir.
      5. +3
        19 2021 Juni
        Iki minangka 572 patriot negara sing duwe pendidikan, terlatih, pinter lan wani

        Yen petugas pinggiran kutha diwenehi kesempatan kanggo njupuk saka mortir pinggiran kutha, banjur jumlah patriot bakal suda banget.
    2. +7
      19 2021 Juni
      Mazepa, Petliura, Bandera, Hetman Sahaidachny dudu pahlawan Ukraina, dheweke dadi pahlawan pamrentah Ukraina saiki.

      Pahlawan nyata Ukraina yaiku Bohdan Khmelnitsky, sing nyawiji wong kita, ambruk.

      Wektu bakal teka maneh, kita bakal manggon ing sawijining negara.
      1. -3
        19 2021 Juni
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Pahlawan nyata Ukraina yaiku Bohdan Khmelnitsky, sing nyawiji wong kita, ambruk.

        Miturut cara, dheweke uga nglawan karajan Moskow.
        Khmel minangka hetman paling sukses ing urusan militer. Malah luwih apik tinimbang Sahaidachny.
    3. +3
      19 2021 Juni
      Quote: Wong jenggot
      Panutan sing apik banget kanggo perwira enom.
      Ayo wong sing kalah!!!!

      Sapa jenenge, para petugas kuwi.
    4. +1
      19 2021 Juni
      Lan Makryak enggal-enggal teka ing pikiranku karo wedhus-wedhuse ngguyu
    5. +4
      19 2021 Juni
      Aku njaluk ngapura karo aku karo matematika saka sekolah, nanging isih, aku bener ngetung yen nganti saiki mung ana 1 (siji) ing Ukraina, pejabat? Bener yen aku salah (ing aspek matematika).
      1. +3
        19 2021 Juni
        Kutipan: Popandos
        Aku ngetung kanthi bener yen nganti saiki mung ana 1 (siji) ing tentara Ukraina, perwira? Bener yen aku salah (ing aspek matematika).
        Iku ora kasunyatan. Secara teoritis, saben perwira anyar padha karo potensial tempur kanggo kabeh sing lawas, mula jumlahe tetep dadi rahasia militer. eseman
        1. +4
          19 2021 Juni
          Nah, iki wis soko saka matematika sing luwih dhuwur, iku ngluwihi pangerten saka wong biasa.
      2. +3
        19 2021 Juni
        Ana siji mulberry, sing bubar dipecat: Krivonos, utawa apa wae ...
    6. -7
      19 2021 Juni
      Quote: Wong jenggot
      Kabeh pahlawan Ukraina minangka pengkhianat lan kapitunan sing wis ilang kabeh sing bisa ilang

      Aku munggah menyang Wiki, ndeleng "kalah" lan "pengkhianat" ..
      Utamané Paton Boris Evgenievich, Lobanovsky, Shevchenko A., Klochkova I lan akeh liyane ...
      Nah, mung conto kegagalan lan pengkhianatan ....
      nglirik
  2. +9
    19 2021 Juni
    Kaya sing dakmangerteni, sadurunge ana siji "patriot sing terdidik, terlatih, cerdas lan wani" - perwira.
    Ing tingkat iki, dheweke bakal ngremukake jagad iki.
    1. +6
      19 2021 Juni
      "Patriot sing terdidik, terlatih, cerdas lan wani" yaiku pejabat.

      lan dibuwang ing wektu kanggo Rusia
    2. +3
      19 2021 Juni
      Kutipan saka DKuznecov
      Ing tingkat iki, dheweke bakal ngremukake jagad iki.

      Yen sadurunge, ing Ukraina, anggota pamaréntahan ujar manawa dheweke duwe tentara paling kuat ing Eropa, mula malah medeni kanggo mbayangake apa sing diwakili tentara iki, nalika pasukane wis tambah 572 kali.
      Timbangan ing Bumi cetha ora cocog ing kene.
      Sawise kene, ing salah sawijining perselisihan, aku nerbitake peta galaksi kanthi lokasi Kuban kita. Saiki medeni ibu pertiwi.
    3. +5
      19 2021 Juni
      Kutipan saka DKuznecov
      Kaya sing dakmangerteni, sadurunge ana siji "patriot sing terdidik, terlatih, cerdas lan wani" - perwira.

      Nanging ing NATU dheweke ora njupuk wong sing pinter lan wani. Kenapa???
  3. +5
    19 2021 Juni
    Apa 572 kaping lan ora 572 kaping
    1. + 12
      19 2021 Juni
      Quote: wong pinter
      Apa 572 kaping lan ora 572 kaping

      Matematika Maju Triwulanan, Pak.
    2. +5
      19 2021 Juni
      Banjur wis ing 572 pcs. (saka wong), dadi cukup tepat, nanging iki ora bab trafficker tamba Zelya-dab, sing mung bisa njupuk video iklan dill-propaganda lan count dhuwit dicolong saka budget menyang kanthong pribadi! Sanajan, ing keadilan, kudu dijlentrehake manawa bapake minangka profesor matematika lan dhokter ilmu ing universitas ing Krivoy Rog asale. ngguyu
      1. +5
        19 2021 Juni
        Apa sampeyan entuk? Panglima Agung ora kudu ngerti aritmetika!
        1. + 11
          19 2021 Juni
          Inggih, inggih. Lan jenderal tank - mesthine ora bisa ngompa trek .. ngguyu
          1. +5
            19 2021 Juni
            Aku bakal ngompa sampeyan ing tab: Aku menehi rahasia sing paling penting saka Angkatan Bersenjata Ukraina - "inflated" ulat ... padha nyerahake wesi kanggo kethokan, ngombe bir ...
    3. +4
      19 2021 Juni
      Inggih, punika klasik, K.I. Chuikovsky:
      - Oh, sing dikirim
      Minggu kepungkur,
      Kita wis padha mangan
      Lan kita ngenteni, kita ora bisa ngenteni
      Kapan ngirim maneh
      Kanggo nedha bengi kita
      rolas
      Anyar lan manis galoshes!
      1. +5
        19 2021 Juni
        padha manis tenan?
        1. +1
          20 2021 Juni
          Dadi dheweke pindhah menyang "nilai Eropa", dadi ora ana keraguan :)
      2. -1
        19 2021 Juni
        Korney Ivanovich, miturut karyane, ing dacha ing Finlandia
        Aku uga tuwuh sawetara barang.
    4. +3
      19 2021 Juni
      Quote: wong pinter
      Apa 572 kaping lan ora 572 kaping

      Amarga dheweke Vaseline ngerti matématika ing tingkat kucing Basilio lan rubah Alice.
    5. +4
      19 2021 Juni
      Quote: wong pinter
      Apa 572 kaping lan ora 572 kaping

      Amarga padha ngomong ing Ukraina, ora ing Ukraina. Kebiasaan wis nyebar menyang matematika
  4. +7
    19 2021 Juni
    Presiden - aktor, pelawak lan madat tamba, wis ora krungu ngguyu
    1. +2
      19 2021 Juni
      Ya, dheweke mesthi nggunakake, Petya ngombe sing iki, jarene dheweke nyusup apa sing dikarepake EROPA.
      1. 0
        21 2021 Juni
        Medeni mikir apa sing bakal ditindakake sabanjure
  5. +4
    19 2021 Juni
    Bandera seger tegese bakal digawa menyang garis ngarep.
  6. + 10
    19 2021 Juni
    "572 patriot sing berpendidikan, terlatih, cerdas lan wani" - perusahaan sing apik wis milih ngresiki jamban ing Polandia lan negara Baltik ... nglirik
  7. +7
    19 2021 Juni
    Apa mariyuana ing dill legal?
  8. +9
    19 2021 Juni
    Miturut logika, kekuatan tentara gumantung ing jumlah perwira enom ing, lan kanggo "akurat ngetung" kekuatan iki, iku perlu kanggo nggunakake operasi multiplikasi.
    Wong lanang, yen sampeyan mandheg ngguyu, paling ora ngomong, aku bakal nyusup saka ngisor meja, yen ora, aku ora duwe kekuatan kanggo ngganti.
    P.S. Ing sekolah, dheweke seneng ngetung ing aturan slide, sanajan dheweke sengit karo aljabar / matematika.
    1. +4
      19 2021 Juni
      Kepiye babagan kalkulator elektronik?
      1. +2
        19 2021 Juni
        Kutipan: novel66
        lan kalkulator

        Roma hi Abacus, abacus, nambah mesin Felix! Kalkulator mengko!
        1. +5
          19 2021 Juni
          kerikil, Volodya! hi
          1. +3
            19 2021 Juni
            Roma!!! 10 driji! Ing sikil - ing pikiran! aran
  9. +3
    19 2021 Juni
    Lha, sapa sing milih wong bodho dadi presiden? Iku badut, tetep wong. Ya, ora kanggo sampeyan nindakake bisnis sing serius.)
    1. 0
      19 2021 Juni
      Dheweke dipilih dening wong-wong sing nuntun Ukraina!
      1. +3
        19 2021 Juni
        Kutipan: Cat Alexandrovich
        Dheweke dipilih dening wong-wong sing nuntun Ukraina!

        Ukrainians banget nyabrang. nglirik ngartekne --. biasa biasa Ukrainians
  10. +7
    19 2021 Juni
    Sadurungé, Zelensky ujar manawa Kulon mandheg ndhukung Ukraina, negara kasebut bakal kepeksa ngowahi pasukane dadi paling kuat ing Eropa.

    Dadi dheweke meksa sampeyan dadi sing paling kuat .... ngguyu
    Pranyata, sanajan kabeh pernyataan, sing paling kuat durung kedadeyan ... nglirik
    1. +6
      19 2021 Juni
      Inggih, padha ora duwe wektu ... sing siji bab. opo maneh..
      1. +6
        19 2021 Juni
        Iki apa, banjur siji, banjur liyane ....
        Sing jamur, banjur alkohol ...
        Ze kaya iwak sing kejiret ing jala...
      2. +2
        19 2021 Juni
        Kutipan: novel66
        sing siji. mergo

        yen teka ing sak panggonan, banjur ing liyane ...
        Ze babagan Ukrzaliznytsia - Aku weruh matématika kanthi lengkap, gambar lengkap, utang. Padha bangkrut, ana milyaran ...
        90% unit daya pembangkit listrik tenaga panas wis kesel sumber daya lan kudu dianyari" Menteri Energi Herman Galushchenko
  11. +6
    19 2021 Juni
    Apa komedian ngigau maneh? opo Sing menarik, kok ora 572,365 kaping? Mlayu miskin, mlayu. Yen ora ... kirdyk. Lan ora seprapat bakal mbantu.
    1. +7
      19 2021 Juni
      Quote: tawanan
      Apa komedian ngigau maneh?

      ora ngrokok maneh
      1. +4
        19 2021 Juni
        Inggih, kabeh! Galkin saiki uga ora entri
        1. +3
          19 2021 Juni
          Quote: Egoza
          Inggih, kabeh! Galkin saiki uga ora entri

          Aku ora ngerti yen iku bener utawa ora, dill saka parodi iki stank banget
  12. +6
    19 2021 Juni
    Musim jamur ing Ukraina diwiwiti awal .......
    1. + 10
      19 2021 Juni
      Ora entek... garing, garing... nglirik
      1. +7
        19 2021 Juni
        garing, garing.

        ekstrak, konsentrasi lol
        1. +4
          19 2021 Juni
          Kutipan: novel66
          ekstrak, konsentrasi

  13. +8
    19 2021 Juni
    Zero pingan 572 isih nul.
  14. +5
    19 2021 Juni
    Dideleng saka akune, pranyata sadurunge ana 1 petugas?))))
  15. +4
    19 2021 Juni
    Dadi akeh ambegan ing loro nostrils nindakake "ZE", bubuk sihir, sadurunge kinerja.
    1. +3
      19 2021 Juni
      saka dhuwit pungkasan lol
  16. +9
    19 2021 Juni
    Siji mung bisa simpati karo perwira-perwira kasebut - bakal ana ing Banderaffen, cesspool kabeh jinis scum, outcast lan mung kriminalitas. Where ing urutan iku mung kanggo ngirim ahfitzer ing lelampahan erotis lumampah, nanging uga kanggo isi pasuryan))) Aku kaya kanggo ngerti carane akeh wong bakal "ing layanan" ing taun?)))
    1. +6
      19 2021 Juni
      Kutipan: TermiNakhTer
      Siji mung bisa simpati karo pejabat kasebut

      Iku meh ora.
      Dheweke dhewe sengaja milih Banderaffen iki.
      Iku tetep mung pengin cepet tiba ing jawaban saka "militias", supaya ana kurang saka wong loro ing pangkat, lan ing umum ing donya iki.
      1. +6
        19 2021 Juni
        Ing Banderland, kanggo akeh, sekolah militer minangka siji-sijine kesempatan kanggo entuk pendidikan sing luwih dhuwur kanthi gratis. Gunggung universitas suda, pegawe negari suda, lan rega SPP mundhak. Ora saben wong ngerti ngendi dheweke tekan lan ngapa.
        1. +1
          19 2021 Juni
          Kutipan: TermiNakhTer
          Ora saben wong ngerti apa sebabe

          Aku ora percoyo.
          Kabeh padha ngerti banget kok - kanggo perang karo Rusia.
          1. +4
            19 2021 Juni
            Ora ana sing arep perang karo Rusia. Malah wong-wong sing paling cerdas ing Kueva ora ngerti carane perang kasebut bakal rampung. "Perang" karo Rusia, pisanan, alesan banget kanggo nyolong saka budget. Biaya diklasifikasikake minangka "rahasia". Kapindho, panjelasan sing apik banget kanggo wong sing nyedhot, kenapa kita urip dadi ala? Amarga perang.
            1. 0
              19 2021 Juni
              Malah wong-wong sing paling cerdas ing Kueva ora ngerti carane perang kasebut bakal rampung. "Perang" karo Rusia, pisanan, alesan banget kanggo nyolong saka budget

              Iku salah siji bab kanggo njagong ing aliran financial ing Kyiv, lan cukup liyane kanggo dadi letnan enom ing baris ngarep ing trenches. Iki minangka pilihan, bisa uga ora sing paling pinter, nanging mesthine sing sadar. Lan dheweke ora nuwuhake simpati.
              Dadine tanah asale ayem tentrem.
              1. +1
                19 2021 Juni
                Ora bakal ana perang karo Rusia, nanging perang ing Donbass bakal terus suwe, kajaba ana kedadeyan global. Miturut cara, saiki kontraktor lan perwira ninggalake Banderaffen sacara massal, ninggalake sampah sing ora cocog kanggo apa-apa.
        2. +2
          19 2021 Juni
          Kutipan: TermiNakhTer
          Ing Banderland, kanggo akeh, sekolah militer minangka siji-sijine kesempatan kanggo entuk pendidikan sing luwih dhuwur kanthi gratis.

          diploma lan pendidikan ora padha, kaya "ing" lan "ing"
          1. +4
            19 2021 Juni
            Kutipan: Vladimir Vasilenko
            diploma lan pendidikan ora padha, kaya "ing" lan "ing"

            Inggih, padha ngarep-arep yen ing 5 taun sinau kahanan karo Federasi Rusia bakal mutusake masalah dhewe. Lan sampeyan ndeleng carane iku nguripake metu! Sapa ngerti yen perang bakal suwe banget! )))
  17. +1
    19 2021 Juni
    Zelensky, kanthi pasukane dikuwatake kaping 572, bisa mlebu neraka.
    Mesakake kanggo bocah-bocah lanang lan wadon sing, Gusti Allah, bakal kacemplungake ing kawah perang sipil iki.
    1. 0
      19 2021 Juni
      Quote: Ruslan Sulima
      Mesakake kanggo bocah-bocah lanang lan wadon sing, Gusti Allah, bakal kacemplungake ing kawah perang sipil iki.

      Aku ora mesakake wong tuwane, sing milih presiden kaya ngono
      lanang lan wadon
      paling kamungkinan
      dibuwang menyang cauldron perang sipil iki
      mesakaké
      lanang lan wadon
      Donbass lan wong tuwane, sing ora milih presiden kasebut lan ora ana hubungane karo Ukraina sajrone 7 taun, kajaba paspor ...
  18. +2
    19 2021 Juni
    Kabeh sampeyan kudu ngerti babagan mankurtah404
  19. +5
    19 2021 Juni
    Miturut kepala negara Ukrainia, tentara negara "dadi paling sethithik 572 kaping luwih kuwat, amarga pangkat pasukan bersenjata ditambah karo akeh perwira enom."

    Ze, sawise lulus saka sekolah hukum, ora pengacara, nanging karo "matematika" kuwi medeni kanggo ngirim menyang toko roti kanggo roti.
    1. -3
      19 2021 Juni
      Kutipan saka Hagen
      Ze, sawise lulus saka sekolah hukum, ora pengacara

      Bakal ora, Aku ora bakal mbangun kerajaan bisnis ...
      lan karo "matematika" kuwi medeni kanggo ngirim menyang toko roti kanggo roti.

      Wah, medeni wong-wong sing milih dheweke saiki, lan kasugihanmu minangka presiden dheweke mung exaggerated ...
      1. +2
        19 2021 Juni
        Kutipan: Lara Croft
        Yen ora ana, aku ora bakal mbangun kerajaan bisnis dhewe ...

        Kakaisaran bisnis kabeh (mbokmenawa entuk bungah karo kekaisaran) ing acara karo partisipasi, ora mangu, wasis aktor otodidak saka KVN. Wong-wong kita wis dadi cukup sugih lan ora milih-milih kanggo mbayar pertunjukan ing teater, amarga dheweke main piano ing kana. Ora ana prestasi kanggo Zelensky ing bidang hukum. Lan asring ing statements umum, kang "confidently ndhelikake" ngarsane pendidikan legal lan katon banget bulak ing comparison karo presiden liyane, pengacara.
        Kutipan: Lara Croft
        lan dheweke mung nambah kasugihan minangka presiden ...

        Aku ora ngerti babagan kasugihan, nanging dheweke nglairake nistha lan gething marang awake dhewe lan nambah, mesthine. Kasugihan ora mung lan ora tansah diukur karo dhuwit. Iki minangka subyek multifaceted.
        1. -4
          19 2021 Juni
          Kutipan saka Hagen
          Kakaisaran bisnis kabeh (mbokmenawa entuk bungah karo kekaisaran) ing acara karo partisipasi, ora mangu, wasis aktor otodidak saka KVN.

          Bisnis kasebut ora ditindakake dening para pemain, nanging para pamimpin proses bisnis, lan akeh sing bisa uga duwe kesempatan kanggo mbuwang dhuwit, lan yen iki ora kedadeyan, mula bisnise duwe tutup, lan dheweke ngerti carane entuk sambungan. dheweke butuh, kalebu kanggo nylametake bisnis lan patronase ...
          Dheweke ditawani panggonan ing KVN, dheweke ora gelem, milih dalan sing angel kanggo pengusaha ...
          Aku ora ngerti babagan kasugihan, nanging dheweke nglairake nistha lan gething marang awake dhewe lan nambah, mesthine.

          Ya, nalika dheweke lunga menyang jajak pendapat, dheweke nindakake peran minangka presiden lan entuk "bagean cilik", kaya akeh pengusaha, dheweke sinis, mula dheweke ora kesel banget babagan pendapat wong babagan dheweke. . "Kontrak karo Soros" bakal rampung (bisa uga luwih dhisik tinimbang jadwal) lan dheweke bakal lunga menyang desa pondhok menyang Yatsenyuk, sing mbokmenawa wis suwe nyiapake dachas kanggo kabeh pamaréntahan Ukraina ....
          Rega dacha beda-beda kanggo saben wong, gumantung saka "kontribusi saben wong kanggo pangembangan demokrasi ing Ukraina", mbok menawa bebener iku ora saben wong bakal duwe wektu kanggo fly ana, uga, iku ora Matter, t.s. "biaya produksi"...
          1. +1
            19 2021 Juni
            Kutipan: Lara Croft
            lan dheweke ngerti carane entuk sambungan sing dibutuhake, kalebu kanggo nylametake bisnis lan patronase ....

            Mbok menawa iki "bakat" utamane.
            Kutipan: Lara Croft
            dheweke ora mratelakake panemume wong-wong mau.

            Kutipan: Lara Croft
            dheweke bakal menyang desa pondhok menyang Yatsenyuk

            Bisa uga, sanajan iku luwih saka asumsi.
            1. -1
              19 2021 Juni
              Kutipan saka Hagen
              Bisa uga, sanajan iku luwih saka asumsi.

              Ing Ukraina, apa sing bakal ditinggalake? Apa sirahe bakal ditusuk karo file? Dheweke bakal ngombe bisnise, amarga ing luar negeri ora bisa ditindakake kanthi wujud ....
              Conto: dheweke ngombe hak cipta kanggo serial TV "Daddy" liwat STS, liwat perusahaan Swedia ....
              Kanggo nggawa "kepikiran" (sanajan tim "kreatif" lan ora mung pengacara sing dibutuhake ing kene) saka institusi kanggo adol tanah ing Ukraina, dheweke bakal diwenehi panggonan permanen ing negara Kulon ... duwe apartemen ing Crimea ...
              1. +1
                19 2021 Juni
                Kutipan: Lara Croft
                Miturut cara, dheweke duwe apartemen ing Crimea ...

                Bojone wis... ngguyu Lan Ze dhewe bisa dadi wong undesirable ing Rusia.
        2. +1
          19 2021 Juni
          Kutipan saka Hagen
          nistha lan sengit dheweke nglairake awake dhewe lan tambah akeh
          Dadi-dadi transformasi: saka pelawak nggantheng kanggo presiden bisu.
          1. +1
            19 2021 Juni
            Kutipan saka sniperino
            Dadi-dadi transformasi: saka pelawak nggantheng kanggo presiden bisu.

            Aku uga mikir sing iki ora subyek kanggo bangga lan instruction kanggo putu.
            1. +1
              19 2021 Juni
              Kutipan saka Hagen
              iki dudu sing kudu dibanggake
              Sing bener, karir sing diragukan.
          2. -2
            19 2021 Juni
            Kutipan saka sniperino
            Dadi-dadi transformasi: saka pelawak nggantheng kanggo presiden bisu.

            Ya, borjuis "mbuwang" dheweke kanggo iki ... dheweke uga entuk dhuwit ing seri "Hamba Rakyat" ...
            presiden bodho
            pro ing bidange ...
            1. +2
              19 2021 Juni
              Kutipan: Lara Croft
              Ya, borjuis "ngamuk" dheweke amarga iki

              Dideleng dening argumentasi pertahanan, sampeyan mung duwe tukang perak ing jantung kabeh kadonyan?!
              1. -2
                19 2021 Juni
                Kutipan saka Hagen
                Dideleng dening argumentasi pertahanan, sampeyan mung duwe tukang perak ing jantung kabeh kadonyan?!

                Aku dadi terdakwa, lan sampeyan bakal dadi jaksa? Saben tumindak (inaction) duwe rega dhewe, kalebu. ing politik, Kajaba iku, kita ora bakal ngerti alasan sing bener kanggo partisipasi ing pemilihan Poroshenko lan Zelensky lan apa sadurunge iki ....
                Ora ana gunane dialog maneh karo sampeyan, amarga. Aku ora krungu bantahan sampeyan yen Zelensky minangka pengacara sing ala, nanging bisnis sing sukses (sing durung setaun) sing terakhir mbuktekake sebaliknya ...
                Nganti saiki, miturut pendapatku, bisa diarani Zelensky minangka presiden sing ala....
                1. +2
                  19 2021 Juni
                  Kutipan: Lara Croft
                  Aku dadi terdakwa, lan sampeyan bakal dadi jaksa?

                  Mungkasi mriyang. Tuduhan mbutuhake angkara. Prioritas urip ora.
                  Kutipan: Lara Croft
                  Aku ora krungu bantahan sampeyan yen Zelensky minangka pengacara sing ala

                  Perang karo pengadilan konstitusi, ing ngendi Ze njupuk posisi sing nglanggar konstitusi, ora ateges apa-apa kanggo sampeyan? Uga moaning kang Putin, nalika ngembangaken teks saka persetujuan Paris, "nyedhot" saben tembung, kang ora digunakake kanggo. Apa iki tembung saka pengacara? Sampeyan uga bisa ngelingi babagan presentasi konstitusi dening Filip Orlik.
                  1. -3
                    19 2021 Juni
                    Kutipan saka Hagen
                    Perang karo pengadilan konstitusi, ing ngendi Ze njupuk posisi sing nglanggar konstitusi, ora ateges apa-apa kanggo sampeyan?

                    Aku elinga, kancane, piye wae COP iki umume overclocked ... Ya, aku mbaleni maneh, Pengusaha Zelensky kanthi gelar hukum lan Presiden Zelensky minangka rong perkara sing beda, saiki Ze ora manut marang awake dhewe, ngomong lan nindakake apa sing didhawuhake (iki syarat kontrak karo Soros) ....
                    Putin, nalika ngembangake teks perjanjian Paris, "nyedhot" saben tembung

                    Ora Ze utawa VVP minangka pengacara internasional, VVP mung tanggung jawab kanggo negara kasebut, lan iki ora diwenehake ing "kontrak" Ze karo Soros ...
                    Sampeyan uga bisa ngelingi babagan presentasi konstitusi dening Filip Orlik.

                    Disusun dening Ze utawa mungkin "tim kreatif" ing pesenane ....?
                    Prioritas urip ora.

                    Aku ora kelingan marang kowe bab prioritas uripku....
                    1. +2
                      19 2021 Juni
                      Kutipan: Lara Croft
                      Pengusaha Zelensky kanthi gelar hukum lan Presiden Zelensky minangka rong perkara sing beda

                      Aku nganggep Ze mungsuh. Sampeyan pengin nampilake dheweke minangka pengusaha sukses, demi Gusti Allah. Sampeyan bisa nyalonake dheweke kanggo Hadiah Nobel, ing mripatku dheweke ora bakal luwih apik.
                      1. 0
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka Hagen
                        Aku nganggep Ze mungsuh.

                        Aku uga (dhaptar dawa), nanging mungsuh, minangka wakil saka pimpinan militer-politik Ukraina, lan ora minangka badut sadurunge presiden ....
                        Sampeyan bisa nyalonake dheweke kanggo Hadiah Nobel, ing mripatku dheweke ora bakal luwih apik.

                        Aku krungu bantahanmu...
  20. +4
    19 2021 Juni
    Umumé, aku kepengin weruh kenapa Angkatan Bersenjata Ukraina durung diumumake minangka klompok teroris dening kantor kejaksaan kita, lan, kanthi mangkono, saben prajurit Ukrainia kudu kanthi otomatis ditangkep lan dihukum 10 taun, utawa dirusak ing papan kasebut.
    1. 0
      19 2021 Juni
      Quote: Jaket ing saham
      Umumé, aku kepengin weruh kenapa Angkatan Bersenjata Ukraina durung diumumake minangka klompok teroris dening kantor kejaksaan kita.

      mula banjur miwiti akeh kasus babagan SC iki ..
      Dheweke malah nyoba "pilot" ... Lan padha ngukum dheweke ... dheweke bisa menek tiang ...
      Ing Ukraina, Rusia uga bungah. Saingan ... ing delirium.
      Ora ana alesan kanggo miwiti struktur negara resmi saka negara sing diakoni.

      Quote: Jaket ing saham
      saben prajurit Ukrainia kudu otomatis dipenjara lan dihukum 10 taun, utawa numpes ing titik

      miturut hukum Rusia apa warga negara liya sing resmi dadi tentara negarane lan nindakake prentah nalika ana ing wilayah sing diakoni dening Rusia?
      Malah yen disambungake karo warga Rusia, isih ana ing yurisdiksi Ukraina.
      Amarga wilayah kasebut yaiku Ukraina. Iki diakoni dening Rusia (kanggo resmi perang sipil)
      Mung Ukraina bisa ngadili.
      Ing tlatah Rusia iku perlu kanggo nggawa miturut hukum Russian. Lan hukum ora nggawa paukuman pati ing titik.
  21. 0
    19 2021 Juni
    Zelensky: Tentara Ukraina dadi paling 572 kaping kuwat

    Lan yen sampeyan ngetung Zelya dhewe, banjur 1000 kaping, mesthi! wassat
  22. +3
    19 2021 Juni
    Zelensky: Tentara Ukraina dadi paling 572 kaping kuwat
    . Nyopot "bambu" sing diudup saka badut .... terus ditetesi, nyuntikake obat penenang apa wae sing dikarepake.
    1. +4
      19 2021 Juni
      Kayane dheweke ditanam khusus ...
      1. +3
        19 2021 Juni
        Ya, ana, ana agen saka macem-macem pihak sing kasengsem.
        Sapa sing kudu diwutahake, disuntikake lan diwenehi puff.
        1. +4
          19 2021 Juni
          Lan ketoke dheweke wis dipenjara kanthi kuat, amarga akhir-akhir iki dheweke ora ngejar bocah ...
          1. +3
            19 2021 Juni
            Ayo ngomong ... dheweke duwe, pengaruh eksternal nyebabake kasunyatan manawa kabeh munggah.
            Yen ana foulbrood, deodorant ora bisa ndhelikake ... mung ditekanake lan supaya nyebar ing ngendi wae.
            1. +4
              19 2021 Juni
              Dheweke wis ilang rasa tentrem lan nyopir ora jelas ing endi ...
              1. +1
                19 2021 Juni
                Ayo dhewe-dhewe, dhewe-dhewe.... saben bangsa nduweni kuwasa sing wis dipilih.
                Padha wanted fun, padha entuk! Ora nganggo tandha kuwi, ya kaya ngono.
  23. +1
    19 2021 Juni
    Ing mratelakake panemume, koefisien 0 bakal luwih cocok kanggo negara saiki Angkatan Bersenjata Ukraina ..
  24. +1
    19 2021 Juni
    yeaaa ... logika (c) kaping karo plus kanggo bingung, i.e. tentara kabèh ana 1, banjur ditambahake 572 wong apik ombenan
  25. +2
    19 2021 Juni
    Lha piye regane wayang sing murah? Ing taun-taun pungkasan, dheweke ora ujar apa-apa sing pantes digatekake.
    1. +2
      19 2021 Juni
      Apa aku ngerti bener, yen tentara Ukrainia, weruh prajurit Rusia, dilebokake ing celonone lan nyebul Krimea tanpa ditembak siji-sijia, banjur tentara Ukraina saiki, yen weruh prajurit Rusia, banjur bisa nembak nganti limang atus. lan pitung puluh loro nembak? Malah, apoteker Yahudi lawas saka unit medis tentara Ukraina ora bisa ngitung kanthi teliti nalika nyiapake tentara iki obat kanggo diare amarga wedi karo tentara Rusia. dheweke weruh prajurit Rusia ... malah sethitik ora rong puluh toko AK ...
      1. Komentar wis dibusak.
  26. +4
    19 2021 Juni
    "dadi paling ora 572 kaping luwih kuwat amarga jajaran angkatan bersenjata diisi maneh karo akeh perwira enom"

    Ze bolos matematika ing sekolah?!
  27. 0
    19 2021 Juni
    Kita kudu duwe rencana kanggo nggabungake populasi sing isih ana.
  28. +2
    19 2021 Juni
    Tanah kelairan sing nglindhungi kadet Ukrainia disiapake kanggo didol ... dadi, ing sawetara cara, bebarengan karo ibune, bakal didol, ing pelengkap ... ush 572x ....
  29. +2
    19 2021 Juni
    Ya, Monica uga duwe masalah karo matematika.
    Aku pengin ngomong sing pretentious banget, nanging nyatane, kaya biasane, aku dilapisi!
    Lan dheweke mbuktekake yen dheweke dudu Loch! Sampeyan nyedhot Vova Zelensky punika LOSHARA nyata! wassat
  30. +3
    19 2021 Juni
    100500. Humanis.
  31. +3
    19 2021 Juni
    Lah kok tanah Rusia iki panggonane endhas buntut, padha ndedonga ing kulon bosok, supaya padha drape ing kono.
  32. +2
    19 2021 Juni
    572 kasus kartrij sing dienggo Amerika ditampa?
  33. +4
    19 2021 Juni
    Saiki dudu Ukraina sing kudu gabung karo NATO, nanging NATO kudu gabung karo Ukraina.
    Yen ora, Lags Putih bakal ilang ing tentara paling kuat ing Eropah, dikiataken 572 kaping!!!
  34. Bai
    +3
    19 2021 Juni
    tentara negara "dadi paling 572 kaping kuwat minangka rangking saka angkatan bersenjata sing replenished karo akeh perwira enom."

    Aku bakal nambah liyane 28 perwira kanggo langkah apik lan mbubarake liyane saka tentara minangka rasah.
  35. +5
    19 2021 Juni
    Sadurungé, Zelensky ujar manawa Kulon mandheg ndhukung Ukraina, negara kasebut bakal kepeksa ngowahi pasukane dadi paling kuat ing Eropa.


    Mangkene definisi paling tuwa lan paling akurat babagan Ukraina:

    1. +2
      19 2021 Juni
      Nanging anggere Sherkhan ngawasi dheweke, dheweke bakal mbayangake awake dhewe, kaya pahlawan kasebut, munggah ing bolongan!
      1. 0
        21 2021 Juni
        Nalika Sher Khan wis numpes, padha bakal kowtow kanggo wong ing cara sing beda, padha ora ngerti carane.
  36. +2
    19 2021 Juni
    Aku ora pengin katon luwih pinter tinimbang Presiden negara tetangga sing dihormati, nanging minangka wong sing wis ngliwati kabeh tahapan dinas militer saka lan menyang, aku bisa ngomong yen 572 letnan isih bahan mentah lan sampeyan ora. kudu sijine kakehan pangarep-arep ing wong sing padha bakal pindhah lan miwiti matèni sipil Donbass tanpa trembling ing nyawa, kajaba, mesthi, padha Nazi-Bandera.
  37. +2
    19 2021 Juni
    Yen aku ngerti "master Ze" kanthi bener, banjur ing tentarane (Gusti Allah ngapura aku), mung ana siji ohvitser? ...
  38. +1
    19 2021 Juni
    Wong sing lara mental.
  39. -2
    19 2021 Juni
    Aku wonder apa kabeh wong padha bungah babagan ...
    Utawa #whatamuukrainians?
    Inggih, politisi kasebut ngucapake tembung-tembung sing nyenengake, nyengkuyung, menehi makna.
    Politisi ngucapake frasa lan tembung pathos saben dina ...
    Lan komentar kasebut langsung sumunar karo apa sing biasane nyebabake bebaya (trolling lan provokasi)
    Pendapatku yaiku Zelensky bisa ngomong apa wae sing dikarepake. Panemu saka komentator iku panemu saka komentator. Iku ala yen topik digedhekake mung siji arah, ngrusak reputasi situs sing biyen apik. Ya, sampeyan ora bisa ngasilake iki ing sumber militer.
    1. +1
      20 2021 Juni
      #whatthemUkrainians?
      Aku mbaleni, aku pribadi rumangsa apik, aku warga Ukraina.
      Ya, sampeyan ora bisa ngasilake iki ing sumber militer.
      Aku iki bisa yen acara ing negara subyek rembugan bisa berkembang dadi pesawat militer karo negara asal saka sumber.
      Sumber daya iki Rusia, iku logis sing penulis ngangap bab swasana ati ing negara ora grapyak sing perang karo republik sing ora diakoni sing didhukung dening warga Federasi Rusia.
  40. +2
    20 2021 Juni
    V. Zelensky mung ora ngetung dosis "wêdakakêna putih saka Kolombia" lan njupuk luwih akeh ...
    wassat
  41. +2
    20 2021 Juni
    - "Sadurungé, Zelensky ngandika yen Kulon mandheg ndhukung Ukraina, banjur negara bakal dipeksa kanggo nguripake pasukan menyang paling kuat ing Eropah" - "Raksasa saka pikirane." Carane wong liya ora guess iki sadurunge!?
  42. 0
    20 2021 Juni
    Sinau obah luwih cepet 572 kaping
  43. +1
    20 2021 Juni
    Cox - dheweke ora mimpin menyang apik ...
  44. +1
    20 2021 Juni
    542 kaping luwih medeni dibandhingake karo sapa?
  45. ***
    Ya, NATO ora bakal menehi panganan tentara kaya ngono ...
    ***
  46. AB
    +1
    20 2021 Juni
    jajaran wadyabala dijangkepi karo akeh perwira enom

    Ahhh, saiki wis jelas yen sadurunge tentara ora duwe perwira babar pisan. Edisi pisanan ing 30 taun. Inggih, inggih, mung sing mulang wong-wong mau, kudu Natsiks diantemi dening milisi saka Azov.
  47. 0
    20 2021 Juni
    Bioskop mateni téater, TV matèni sinematografer, H.O.H.L.s matèni sirkus!
  48. G17
    +1
    21 2021 Juni
    Utamane lucu yaiku tembung Zelensky yen letnan Ukraina bakal dilindhungi dening tanah asale, lan dheweke (para perwira) "ing siji kudu nglindhungi" (tanah pribumi). Miturut logika iki, letnan Ukrainia kapekso kanggo narik metu pistol ing titik lan pisanan njupuk presiden badut, sing didol tanah iki banget kanggo perusahaan transnasional dangu kepungkur. Nanging ora ana pahlawan kuwi ing ukrovermacht. Kaya sing wis ditampilake ing taun-taun perang, dheweke mung bisa mateni wanita lan bocah-bocah Rusia sing ora duwe pertahanan, lan nyuwun marang panguwasa Bandera kanggo entuk manfaat kanggo kejahatan getih.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"