"Larang lan ora bisa dipercaya": Publikasi Inggris ngritik pesawat tempur Amerika generasi kaping lima F-35

125

Perusahaan Amerika Lockheed Martin bisa ngrasakake kabungahan - pejuang F-35 dituku kanthi akeh dening negara anggota NATO. Nanging, iki mung nggawa bathi kanggo Amerika Serikat, amarga pesawat kasebut larang lan ora bisa dipercaya, panulis artikel kanggo The Spectator edisi Inggris.

Andrew Coburn ngritik jet tempur Amerika yen AS meksa mitra Eropa kanggo tuku. Miturut dheweke, total 297 jet tempur F-35 wis dipesen dening pitung negara Eropa kanthi total $ 35,4 milyar. Lan yen sampeyan nganggep pangopènan sing larang banget, mula pirang-pirang milyar bakal tiba ing kanthong Amerika Serikat.



Penulis negesake manawa sawise 20 taun pembangunan, F-35 isih durung disertifikasi sanajan dening biro uji coba Pentagon dhewe. Nganti saiki, pesawat kasebut nduweni 871 "kekurangan sing ora bisa ditanggulangi", 10 sing diakoni minangka ngancam nyawa. Pesawat kasebut "mewah" sing diakoni minangka ora bisa dipercaya. Mbenerake kekurangan kasebut mbutuhake wektu lan dhuwit, nanging AS nyoba adol pejuang kasebut menyang pirang-pirang negara, mula nyoba entuk manfaat maksimal.

Coburn nyerat bilih F-35, miturut ahli militèr, punika rodok olo ing efficiency malah kanggo F-16, kang, miturut plans saka Pentagon, mestine kanggo ngganti. Kajaba iku, iku larang lan bakal "mangan bolongan" ing anggaran negara-negara sing dileksanakake. Minangka conto, penulis nyebut Denmark, sing wis mlebu kontrak kanggo 27 pesawat tempur F-35. Diwenehi biaya operasi pangopènan, tuku pejuang iki bakal biaya Denmark $ 13 milyar, lan iki loro lan setengah kaping budget pertahanan negara.

Penulis utamane ngritik militer Inggris, sing nggawe F-35 dadi pejuang utama Angkatan Laut, lan malah nggawe operator pesawat, sing ora bisa digawa dening pesawat liyane. Ing wektu sing padha, kapal induk utama Ratu Elizabeth ngupaya "nolak China" nganggo F-35 Amerika saka Korps Marinir AS.

Nyimpulake, Coburn nulis yen dheweke ora ngerti andhap asor karo negara-negara NATO sing tuku pejuang iki, sanajan diarani "bencana" ing Pentagon lan Kongres.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    125 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 17
      19 2021 Juni
      Inggih, sampeyan bisa ngritik ....... nanging ora mungkin nolak tuku ....
      1. +9
        19 2021 Juni
        AUG minangka penjamin pengiriman
      2. -6
        19 2021 Juni
        Kutipan saka Mouse
        Inggih, sampeyan bisa ngritik ....... nanging ora mungkin nolak tuku ....

        Edisi opo iki? Kepiye pengaruhe? Sapa iki Ator?
        1. + 17
          19 2021 Juni
          The Punta
          Majalah konservatif Inggris mingguan khusus ing publikasi lan analisis warta politik lan budaya. Iki pisanan muncul ing cetakan tanggal 6 Juli 1828, dadi majalah paling tuwa ing kabeh (ora tau mandheg) ing basa Inggris. Wawasan editor biasane padha karo panemune Partai Konservatif, nanging wong-wong sing nganut pandangan liyane uga tetep. karyawan saka publikasi. Majalah kasebut ngadeg ing posisi Atlantikisme lan Euroskepticism moderat, nyengkuyung hubungan sing cedhak karo Amerika Serikat. Uga ndhukung Israel. The Spectator nentang kamardikan Scottish.
        2. + 14
          19 2021 Juni
          Quote: Aron Zaavi
          Kutipan saka Mouse
          Inggih, sampeyan bisa ngritik ....... nanging ora mungkin nolak tuku ....

          Edisi opo iki? Kepiye pengaruhe? Sapa iki Ator?

          https://spectatorworld.com/topic/f-35-fail-jets-nato-deficient/
          Tes nganti saiki nuduhake manawa meriam kasebut ora bisa murub langsung; iku ora bisa njupuk mati ing 25 mil saka badai utawa ing crosswind kuwat; mabur rata-rata sapisan saben telung dina (rintangan utama kanggo latihan pilot uga katon pas wektune liwat paprangan), lan afterburner cenderung kanggo nyawiji buntut ing kacepetan supersonik.
          )))))))))))))))))
          1. -12
            19 2021 Juni
            Apa sampeyan bisa nyambung menyang pernyataan kasebut? Mung ora saka publikasi kuning, mangga.
            1. +5
              19 2021 Juni
              Kutipan: Slobodskoy
              Apa sampeyan bisa nyambung menyang pernyataan kasebut? Mung ora saka publikasi kuning, mangga.

              dadi dheweke ana ing ndhuwur "pernyataan"
              1. -13
                19 2021 Juni
                Apa iki ing arti artikel saka wartawan "ahli" banget iki? Link sing apik :)))
            2. 0
              19 2021 Juni
              Kutipan: Slobodskoy
              Mung ora saka edisi kuning, mangga.

              Kita ora duwe liyane ... Nyuwun
              1. 0
                19 2021 Juni
                Kutipan saka Mouse
                Kutipan: Slobodskoy
                Mung ora saka edisi kuning, mangga.

                Kita ora duwe liyane ... Nyuwun

                ) lan iki dudu kita
                1. +1
                  19 2021 Juni
                  Lan ing ngendi papan sing rahayu iki tanpa kuning? belay
                  1. 0
                    19 2021 Juni
                    Kutipan saka Mouse
                    Lan ing ngendi papan sing rahayu iki tanpa kuning? belay

                    uga, yellowness punika konsep subyektif, punika link kanggo Forbes mung ngisor
                    1. -1
                      19 2021 Juni
                      Lan sapa sing ujar manawa Forbes objektif?
                      Kanggo kula pribadi, ora ...
                      1. +6
                        19 2021 Juni
                        Kutipan saka Mouse
                        Kanggo kula pribadi, ora ...

                        Dadi pengasingan ora kanggo sampeyan, sampeyan bisa menehi Slobodskaya (Anatoly) langsung menyang kasur kanggo njaluk panjaluk menyang Kongres lan supaya cepet-cepet menyang dermaga nganti dheweke ngetrapake sanksi. Ing wektu sing padha lan bareng karo sampeyan.
            3. +3
              19 2021 Juni
              Kutipan: Slobodskoy
              Apa sampeyan bisa nyambung menyang pernyataan kasebut? Mung ora saka publikasi kuning, mangga.

              https://www.forbes.com/sites/davidaxe/2021/02/25/after-20-years-the-f-35-stealth-fighter-is-still-stuck-in-testing/ Так хватит? Или будете утверждать, что Forbes на их родном языке - это желтая пресса?
              1. -13
                19 2021 Juni
                Ana uga jaundice karo sirah, lan iki ora terkecuali.
                1. +7
                  19 2021 Juni
                  Kutipan: Slobodskoy
                  lan iki ora istiméwa.

                  Aku uga bisa ngomong babagan tulisan sampeyan. Sawetara slogan, statement sing durung dikonfirmasi (Israel duwe pesawat temen beda karo jeneng sing padha), ing umum - blah blah blah liyane. Apa ana konfirmasi tulisan sampeyan, utawa ing basa Inggris metu saka topik, kaya akeh jeneng liyane?
            4. -2
              20 2021 Juni
              Cocog kanggo biru ngguyu
        3. +4
          19 2021 Juni
          Aron, nanging nyatane dheweke bener, pesawat kasebut dadi larang banget lan rumit, lan tinimbang ngrampungake masalah, mula dipompa menyang saindenging jagad! Aku ora bakal kaget yen sanksi dileksanakake marang Rusia amarga ora ana f35 ing layanan, senadyan larangan kanggo ngedol menyang kita. ...
          1. -8
            19 2021 Juni
            Quote: Irit
            Aron, nanging nyatane dheweke bener, pesawat kasebut dadi larang banget lan rumit, lan tinimbang ngrampungake masalah, mula dipompa menyang saindenging jagad! Aku ora bakal kaget yen sanksi dileksanakake marang Rusia amarga ora ana f35 ing layanan, senadyan larangan kanggo ngedol menyang kita. ...

            Larang? Ya kayane ora. angel? Inggih, Armata ing jejere T-90 uga siji tingkat luwih angel. Iki minangka tren. Umumé, misale jek kanggo kula sing mobil ora Samsaya Awon saka F-16, mesthi, ing tataran anyar ing pangembangan Angkatan Udhara.
            1. +1
              20 2021 Juni
              Quote: Aron Zaavi
              Larang? Ya kayane ora.

              Aron, maca komentar babagan F35, eling guyon bab wong Yahudi lan partisans.
              wong Yahudi teka ing detasemen partisan. kita kudu mriksa dheweke, apa dheweke dadi provokator ... dheweke menehi leaflet anti-fasis lan dikirim supaya disebarake. ora ana wong Yahudi kanggo minggu, loro, telu ... padha mutusaké sing kabeh, padha ora ngrampungake. kejiret. patang minggu mengko teka maneh lan ngandika "aja menehi kula kertas iki maneh! Jerman tuku banget kanti awon." ngguyu
        4. -2
          20 2021 Juni
          Inggih, kula mangertosi, punika omong kosong jurnalis manca, amarga kabeh sing ditulis ing kono wis diakoni omong kosong wiwit wiwitan.
        5. -1
          20 2021 Juni

          Aron Zaavi (Aron)
          Wingi, 14:50
          ANYAR

          -6
          Kutipan saka Mouse
          Inggih, sampeyan bisa ngritik ....... nanging ora mungkin nolak tuku ....

          Edisi opo iki? Kepiye pengaruhe? Sapa iki Ator?

          miskin kanggo katon ing Internet? utawa mung kapercayan Yahudi lan Merikatosovsky))? ngguyu basa wassat

          Label
          orientasi politik iku konservatif
          sirkulasi 91.200 (2019)
          Frekuensi: saben minggu ing Kamis
          jumlah tampilan 1.000.000 - 5.000.000
          jinis pembayaran elektronik isi sebagian mbayar
          kantor redaksi London, UK
          penerbit / penerbit Press Holdings
          geografi distribusi nasional
          taun diadegaké 1828
          Alamat 22 Old Queen Street, London, SW1H 9HP
          telpon 0044 20 7961 0200
          E-Mail [email dilindhungi]
          Twitter @penonton
        6. -3
          20 2021 Juni
          Vasya Pupkin minangka penulis, lan dheweke nggawa angsa metu miturut artikel ing koran liyane, ing ngendi dheweke nulis saka siji pola, sing ana wong sing nate dilebokake ing endi wae.
        7. +1
          20 2021 Juni
          Quote: Aron Zaavi
          Edisi opo iki?

          https://inosmi.ru/military/20210618/249946764.html
          Artikel
          The Spectator (Inggris): Senjata rahasia Putin? F-35
          18.06.2021
          Andrew Cockburn
          Asli
          https://www.spectator.co.uk/coffee-house
          Aku ora nemu artikel kaya mengkono, mbok menawa ana sing begja
          Quote: Aron Zaavi
          Sapa iki Ator?

          Andrew Cockburn
          https://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Cockburn
      3. -1
        20 2021 Juni
        Nganti saiki, pesawat kasebut nduweni 871 "kekurangan sing ora bisa ditanggulangi", 10 sing diakoni minangka ngancam nyawa.


        Aku wonder apa sing cacat?
        1. +2
          20 2021 Juni
          Kutipan: Bar1
          Aku wonder apa sing cacat?

          Yen sampeyan ngomong sombong utawa paling ora duwe penerjemah, sampeyan bisa maca https://medium.com/war-is-boring/the-f-35-is-a-terrible-fighter-bomber-and-attacker-and- ora cocok-kanggo-pesawat-operator-c6e36763574b
          Laporan Michael Gilbour, nalika nulis yaiku Direktur Pengujian lan Evaluasi Operasional.
          1. -1
            20 2021 Juni
            Kutipan saka: kot423
            Yen sampeyan ngomong sombong utawa paling ora duwe penerjemah -


            Yok ma, terjemahake menyang Rusia.
            1. +1
              20 2021 Juni
              Kutipan: Bar1
              Yok ma, terjemahake menyang Rusia.

              Masalah sampeyan, aku ora bakal nyithak lembaran teks kasebut ing kene. Aku menehi sampeyan link menyang sumber (meh laporan dhewe ing wangun asli mung saka Congress lan Pentagon), yen sampeyan kesed, banjur kabeh jambs bab kang macem-macem media dicithak dijupuk saka kono.
      4. 0
        20 2021 Juni
        Departemen Pertahanan AS ora bakal tuku jet tempur F-2022 generasi kaping lima saka Lockheed Martin ing 35 - Defense News.
        1. -1
          20 2021 Juni
          Kutipan saka knn54
          Amerika Serikat ora bakal tuku jet tempur F-2022 generasi kaping lima saka Lockheed Martin ing 35 - Defense News.

          Miturut tesis sing disiapake kanggo Kepala Staf, Jenderal Charles C. Brown. Jr., Angkatan Udara ngrancang njaluk 48 F-35 ing taun fiskal 2022, nanging mung 43 pesawat saben taun wiwit taun fiskal 2023 nganti 2026. Akibaté, 220 pesawat bakal dituku sajrone limang taun dibandhingake karo 240 ing rencana sadurunge.
          https://www.airforcemag.com/usaf-to-cut-f-35-buy-in-future-years-defense-plan/
      5. +1
        20 2021 Juni
        artikel gedhe, imbang, profesional, Aku iku.
        mesem:
        Quote: Aron Zaavi
        Edisi opo iki? Kepiye pengaruhe? Sapa iki Ator?

        Kutipan: Slobodskoy
        Apa sampeyan bisa nyambung menyang pernyataan kasebut? Mung ora saka publikasi kuning, mangga.

        Kutipan saka Revival
        Lha nek aku ngerti, iki omong kosong wartawan asing....
    2. roh
      -3
      19 2021 Juni
      Wartawan khas! sayang? dibandhingake karo apa? Kanthi spitfire? ngguyu Kanggo mbandhingake, aku bakal menehi conto biaya lan biaya operasi Rafal, contone, yaiku 4 ++.
    3. +4
      19 2021 Juni
      Perusahaan Amerika Lockheed Martin bisa ngrasakake kabungahan - pejuang F-35 dituku kanthi akeh dening negara anggota NATO. Nanging, iki mung nggawa bathi kanggo Amerika Serikat, amarga pesawat kasebut larang lan ora bisa dipercaya, panulis artikel kanggo The Spectator edisi Inggris.
      . Kok dadakan iki???
      Iki pepelats, kabeh pepelats, pepelats!
      1. +6
        19 2021 Juni
        Kutipan saka roket757
        Iki pepelats, kabeh pepelats, pepelats!

        Denmark kudu nyelehake 5 potong ing swiwine, nyebarake liyane kanthi lapisan petroleum jelly sing kandel lan dilebokake ing hangar, tabungan bakal ...
        1. +2
          19 2021 Juni
          Yen sampeyan pengin mudhun gunung, mbayar toboggan, penjaga trek lan liya-liyane.
          Iku nalika padha dipeksa kanggo mbayar kanggo salju alam, iku kelangan!
    4. -18
      19 2021 Juni
      Wartawan Inggris kanthi 1000 jam penerbangan ing F35 ngritik. Dheweke uga kerep putus karo dheweke - dheweke ora bisa dipercaya.

      PS
      Sabanjure, sadurunge tuku pembasmi, wartawan Inggris kudu takon karo spesialis VO, Sina, paling awon, Sohu.
      Ing kana dheweke bakal ngandhani apa sing kudu dipilih.. Ora bakal salah.
    5. -20
      19 2021 Juni
      Nanging nalika Turki kicked metu saka program, padha ora mandek kanggo ngupaya bali menyang. Lan apa tegese larang? Iku wis luwih murah tinimbang sawetara saka generasi 4. penguin ala.
      1. +6
        19 2021 Juni
        Turki bisa gampang ngapusi, ngenteni F-35 mlebu pasukan, lan banjur tuku S-400, nanging sakperangan alesan ora nundha tuku S-400, aku ngerti carane iki bisa dadi.

        Lan miturut pendapatku, Turki sengaja tuku S-400 kanggo entuk alasan kanggo nolak tuku F-35.

        Turki ora perlu tuku sistem pertahanan udara jarak jauh saiki. Ora ana sing ngancam.

        Lan F-35 bisa uga dadi fighter-bomber apik, nanging ora kanggo dhuwit. F-16 bisa nindakake tugas sing padha, lan visibilitas kurang ora katon minangka faktor penting banget marang radar lan pejuang pertahanan udara modern.
        1. -13
          19 2021 Juni
          Apa jenis "jinis dhuwit"? Iku wis biaya kurang saka, contone, Rafal. Babagan Turki umume omong kosong. Wis nandur modhal milyar ing program kanggo nolak mengko?
          1. +7
            19 2021 Juni
            Iku wis luwih murah tinimbang, contone, Rafal.

            Menehi tokoh sing sampeyan nggawe kesimpulan, mangga. hi
            1. -11
              19 2021 Juni
              Susah googling dewe?? Utawa ndeleng situs resmi ??
            2. -13
              19 2021 Juni
              Dina iki, basis F-35 biaya watara 80 yuta. Saiki njupuk kapentingan ing rega Rafael padha.
              1. +2
                19 2021 Juni
                Dina iki, F-35 dhasar regane udakara 80 yuta rubel.

                Lan pira regane Rafal miturut sampeyan? nglirik
                Sampeyan nggawe statement, aku njaluk sampeyan konfirmasi yen ora angel kanggo sampeyan.
                1. -6
                  20 2021 Juni
                  Luwih saka 100 yuta
                  1. +3
                    20 2021 Juni
                    F-35 dhasar regane udakara $80 yuta saiki.

                    Sampeyan salah.

                    85 F-35 Joint Strike Fighters - $12 milyar

                    https://www.defense.gov/Newsroom/Releases/Release/Article/2638711/the-department-of-defense-releases-the-presidents-fiscal-year-2022-defense-budg/
                    F-35, rata-rata, miturut anggaran 2022 liwat $140 mayuta-yuta.
                    Ing rega taun fiskal 2020, risak miturut model kaya ing ngisor iki:
                    Akibaté, miturut temuan POGO (Project on government oversight, "Government Oversight Project"), ing taun fiskal 2020 (wiwit 1 Oktober 2019), biaya tuku siji F-35A isih luwih saka $ 100 yuta. . Dokumen Angkatan Laut AS nuduhake yen akuisisi pesawat tempur F-35C saiki biaya armada $123 yuta, lan saben F-35B kanggo Korps Marinir biaya $166 yuta.

                    https://xn--b1aga5aadd.xn--p1ai/2019/%D0%A1%D1%88%D0%B0290/
                    Punika. hi
                    1. -7
                      20 2021 Juni
                      Iku gumantung carane count - yen sampeyan shove pangopènan, sumber spare parts, etc., banjur ya, Nanging ing kahanan sing padha, loro Rafal lan Eurofighter isih bakal luwih larang.
                      1. +1
                        20 2021 Juni
                        Yen sampeyan pengin percaya yen F-35 luwih murah, iku hak sampeyan. hi
                        1. -2
                          20 2021 Juni
                          Yen sampeyan pengin percaya yen F-35 larang banget dibandhingake karo kompetisi, iku hak sampeyan.
                        2. 0
                          20 2021 Juni
                          Aku menehi sampeyan plus. nglirik
                          Mratelakake panemume padha karo sing paling larang saka 4 ++ Rafale. Khusus amarga jumlah sing dirilis.
                          Nanging biaya kepemilikan luwih dhuwur kanggo F-35.
        2. 0
          19 2021 Juni
          Lan miturut pendapatku, Turki sengaja tuku S-400 kanggo entuk alasan kanggo nolak tuku F-35.

          Sultan tuku C-400 kanggo njamin piyambak marang kudeta kapindho, lan mung pengin ngontrol langit dhewe. IMHO, mesthi.
          Dheweke butuh banget F-35V.
          Kapal induk kasebut dibangun, nanging ora ana sing bisa ndharat.
          Ora ana wong liya sing duwe SUVVP modern. hi
          1. +1
            20 2021 Juni
            Sultan tuku C-400 kanggo njamin piyambak marang kudeta kapindho, lan mung pengin ngontrol langit dhewe. IMHO, mesthi.
            Dheweke butuh banget F-35V.
            Kapal induk kasebut dibangun, nanging ora ana sing bisa ndharat.


            Kepiye S-400 bisa njamin kaslametan saka kudeta? Endi kapercayan ing kabeh sing, ing nalisir, operator S-400 ora bakal manut konspirator lan, contone, ora bakal nutup langit kanggo Papan Erdogan utawa malah nembak wong mudhun?

            Kajaba iku, sistem pertahanan udara jarak jauh bisa dituku ora mung saka Rusia.

            Napa Turki kudu konflik karo AS saiki? Ya, dheweke bakal tuku sistem pertahanan udara S-400 3 taun sawise nampa F-35 lan bakal nganggo pesawat lan sistem pertahanan udara, nanging sampeyan bisa ndeleng manawa dheweke ora butuh F-35 kanthi gratis.

            Lan Turki ora mbangun kapal induk, nanging UDC, sayap serangan ing kana bakal kalebu helikopter, mula ora kalah karo F-35B.
            1. +1
              20 2021 Juni
              Aku bakal nyoba njawab carane katon "saka menara loncengku".
              Endi kapercayan ing kabeh sing, ing nalisir, operator S-400 ora bakal manut konspirator lan, contone, ora bakal nutup langit kanggo papan Erdogan utawa malah nembak wong?

              Kapercayan minangka masalah sing rumit, nanging pilot ing Amerika sinau, nanging operator S-400 ora.
              Banjur sampeyan bisa nulis akeh perkara: lan luwih gampang ngontrol operator ing lemah tinimbang pilot ing udara, dsb., lsp. Iku masalah rasa lan sudut pandang ... eseman

              Kajaba iku, sistem pertahanan udara jarak jauh bisa dituku ora mung saka Rusia.

              "Patriot" ora bakal mbantu nglawan pesawat NATO.
              Wong Turki wis mbuwang China kanthi tender, lan kualitase luwih elek.

              Napa Turki kudu konflik karo AS saiki?

              Apa aku ngerti babagan upaya kudeta nuduhake yen Erdogan ora bakal digulingake, nanging mung dipateni. Mulane, pasukan khusus ngetutake dheweke, mula pasukan cilik digawa metu menyang dalan, lan liya-liyane.
              Aku mung bisa guess carane wong sing miraculously oncat thanks kanggo telpon GDP ngrasa. Aku kira dheweke ora pengin ngenteni 3 taun.

              Lan Turki ora mbangun kapal induk, nanging UDC, sayap serangan ing kana bakal kalebu helikopter, mula ora kalah karo F-35B.


              15 Maret 2021, AviaStat.ru - Pembentukan sayap udara saka kapal induk ringan Anadolu ngadhepi sawetara alangan. Kapal iki, kanthi pamindahan kira-kira 27 ewu ton, wiwitane dibangun minangka operator pesawat tempur F-35 generasi kaping lima.
              Saiki, amarga sanksi AS, panrimo para pejuang kasebut diblokir. Kajaba iku, Turki ora duwe kemampuan kanggo nglatih pilot penerbangan tempur, kaya sing sadurunge kedadeyan ing Amerika Serikat.

              https://www.aex.ru/news/2021/3/15/224955/
              Maneh, masalah rasa lan sudut pandang. hi
              Situs web Turki ngandika:
              Maskapai pesawat pertama produksi Turki ing lensa "Anadolu"
              Kapal serbu amfibi TCG Anadolu lagi dibangun ing galangan kapal ing wilayah Tuzla cedhak Istanbul

              https://www.aa.com.tr/ru/pg/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%8F/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8B%D0%B9-%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%86-%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%B2-%D0%BE%D0%B1%D1%8A%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%85-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D1%83-
      2. +2
        19 2021 Juni
        Lan kanthi cara apa Türkiye ngupaya bali menyang program kasebut? Apa dheweke nulis layang?
        1. -9
          19 2021 Juni
          Dheweke terus nyoba rembugan karo Amerika, salah siji komisi kanggo ngerteni manawa S-400 ora bakal mbebayani kanggo NATO, utawa liya-liyane. Nanging dheweke isih takon, nuntut, ngyakinake, lsp.
          1. +3
            19 2021 Juni
            Ya, ya, ing tembung, nanging ing kasunyatan 0. Yaiku, dheweke butuh F-35 supaya C-400 dadi luwih penting.
            1. -4
              20 2021 Juni
              Nyatane, 0, wiwit Amerika mbuwang wong-wong mau, nanging dheweke terus ngemis lan ngarep-arep.
              1. -4
                20 2021 Juni
                Nyatane, Erdogan mung salah ngitung. Aku mikir yen dheweke bakal tuku S-400, nanging dheweke bakal setuju karo Amerika, nanging ora bisa ditindakake, yen iki ora bakal ngganggu kemampuan pertahanan NATO.
    6. +2
      19 2021 Juni
      Coburn nulis yen dheweke ora ngerti andhap asor karo negara NATO tuku pejuang iki,
      nggih, kados...
      Malah ing dokumen pendiri NATO ditulis yen tugas utama blok kasebut yaiku kanggo njamin kepentingan Amerika Serikat.
      Sing padha nyedhiyani.
      1. +8
        19 2021 Juni
        Tikus-tikus tusuk, nangis, nanging terus nggegirisi kaktus ...
        Quote: Jaket ing saham
        ora ngerti andhap asor
      2. -1
        20 2021 Juni
        Quote: Jaket ing saham
        Malah ing dokumen pendiri NATO ditulis yen tugas utama blok kasebut yaiku kanggo njamin kepentingan Amerika Serikat.

        Minangka Sekretaris Jenderal pisanan NATO Lord Ismay ujar, tugas utama blok kasebut yaiku "nyegah Rusia, Amerika, lan Jerman mudhun". Sayange, terjemahan kasebut katon kikuk: "njaga USSR metu saka Eropa, mesthekake yen ana Amerika ing kono lan ngemot Jerman," nanging linguistik kaya ngono.
    7. +3
      19 2021 Juni
      Utamane sayang. Kasur isine digawe nang iki. ngguyu
    8. 0
      19 2021 Juni
      Larang? Rafale lan Eurofighter Eropa luwih larang
      Penulis utamane ngritik militer Inggris, sing nggawe F-35 dadi pejuang utama Angkatan Laut

      Ya, ora ana catapult ing operator pesawat anyar, mula F-35B digawe utama
    9. +5
      19 2021 Juni
      Penulis negesake manawa sawise 20 taun pembangunan, F-35 isih durung disertifikasi sanajan dening biro uji coba Pentagon dhewe. Nganti saiki, pesawat kasebut nduweni 871 "kekurangan sing ora bisa ditanggulangi", 10 sing diakoni minangka ngancam nyawa.

      Aku pengin takon marang akeh pembela pesawat iki - apa penulis ngapusi babagan iki?
      1. -11
        19 2021 Juni
        Ing babagan iki, penulis mung nyithak ulang artikel sing ora dikonfirmasi apa-apa ing macem-macem publikasi, biasane kuning. Kasunyatane, nganti saiki ora ana keluhan saka operator. Kaya sing dingerteni, Israel, umpamane, nggunakake dheweke cukup aktif lan katon seneng banget.
        1. +3
          19 2021 Juni
          Kutipan: Slobodskoy
          Kasunyatane, nganti saiki ora ana keluhan saka operator.

          Kutipan saka Dart2027
          Nganti saiki, pesawat kasebut nduweni 871 "kekurangan sing ora bisa ditanggulangi", 10 sing diakoni minangka ngancam nyawa.
          1. -9
            19 2021 Juni
            Apa sampeyan mbaleni dhewe? Aku wis nulis - iki minangka reprint saka "wahyu" saka publikasi kuning.
            1. +1
              19 2021 Juni
              Kutipan: Slobodskoy
              Aku wis nulis - iki reprints saka "wahyu" saka edisi kuning.

              Lan ing ngendi publikasi "serius" ditulis manawa kabeh kekurangan wis diilangi?
              1. -4
                20 2021 Juni
                Sampeyan pisanan nemokake "900 kekurangan", utamane "kritis", ing publikasi serius.
                1. 0
                  20 2021 Juni
                  Kutipan: Slobodskoy
                  Sampeyan pisanan nemokake "900 kekurangan", utamane "kritis", ing publikasi serius.

                  Yaiku, ora.
      2. -3
        19 2021 Juni
        Pentagon nduweni rong status peralatan militer:
        1) kesiapan tempur utama
        2) kesiapan tempur lengkap.
        Loro-lorone status kasebut ngidini peralatan militer melu perang.
        Nanging: kanthi status "kesiapan tempur utama" hukum ora ngidini
        Pentagon kanggo tuku peralatan ing seri gedhe (akeh).
        F-35 nduweni status kesiapan tempur utama.
        Kesiapan tempur lengkap ora ngidini sampeyan absen
        pusat pelatihan komputer kanggo simulasi partisipasi massa
        F-35 ing perang nuklir. Tugas kasebut dadi angel banget:
        tenan pribadi (ora Lockheed) ora ngrampungake karo tugas.
        Nanging panjaluk Pentagon durung diangkat.
        Lan Pentagon terus tuku F-35 ing batch cilik (masing-masing 120-140 kendaraan)
        setaun utawa rong taun ngarep.
        1. +1
          19 2021 Juni
          Kutipan saka: voyaka uh
          Kesiapan tempur lengkap ora ngidini sampeyan absen
          pusat pelatihan komputer kanggo simulasi partisipasi massa
          F-35 ing perang nuklir. Tugas kasebut dadi angel banget:
          tenan pribadi (ora Lockheed) ora ngrampungake karo tugas.

          Kutipan saka Dart2027
          Nganti saiki, pesawat kasebut nduweni 871 "kekurangan sing ora bisa ditanggulangi", 10 sing diakoni minangka ngancam nyawa.
        2. 0
          19 2021 Juni
          Kutipan saka: voyaka uh
          Kesiapan tempur lengkap ora ngidini sampeyan absen
          pusat pelatihan komputer kanggo simulasi partisipasi massa
          F-35 ing perang nuklir.

          ) wis ditulis ing Forbes, lan uga wis nyoba kanggo nulis program iki kanggo 11 taun
        3. -2
          20 2021 Juni
          "Lan Pentagon terus tuku F-35 ing batch cilik (masing-masing 120-140 kendaraan)
          setaun utawa rong taun ngarep.

          Lha, apa jeneng partai Su 57?
        4. -1
          20 2021 Juni
          Sampeyan duwe versi apa?
      3. 0
        19 2021 Juni
        Kutipan saka Dart2027
        Penulis negesake manawa sawise 20 taun pembangunan, F-35 isih durung disertifikasi sanajan dening biro uji coba Pentagon dhewe. Nganti saiki, pesawat kasebut nduweni 871 "kekurangan sing ora bisa ditanggulangi", 10 sing diakoni minangka ngancam nyawa.

        Aku pengin takon marang akeh pembela pesawat iki - apa penulis ngapusi babagan iki?


        Ora, dheweke ora ngapusi. Nanging ora kanggo nglindhungi pesawat, nanging ngremehake mungsuh. Sampeyan ora bisa mbayangno sing ana mung setengah-witted degenerates. Bengok-bengok nyebabake akibat sing ala. Muga-muga aku ora nyinggung sapa-sapa.
        1. 0
          20 2021 Juni
          Kutipan saka smoltish
          Sampeyan ora bisa mbayangno sing ana mung setengah-witted degenerates.

          nemtokake ngendi? ing Pentagon tanggung jawab kanggo keamanan utawa ing LM sing dibukak commerce lara ing project iki?
          1. 0
            22 2021 Juni
            Kutipan saka SanichSan
            Kutipan saka smoltish
            Sampeyan ora bisa mbayangno sing ana mung setengah-witted degenerates.

            nemtokake ngendi? ing Pentagon tanggung jawab kanggo keamanan utawa ing LM sing dibukak commerce lara ing project iki?

            Kene-kene. Yen sampeyan mbenerake tanpa lelucon lan banter yen ing LM, bakal dadi penasaran. Jujur lan serius.
            1. 0
              22 2021 Juni
              Kutipan saka smoltish
              Yen sampeyan mbenerake tanpa lelucon lan banter yen ing LM, bakal dadi penasaran.

              hmm... bingung karo omonganmu. Menawi kirang jelas LM menika menapa, kula nyuwun pangapunten, kula badhe ndherek. Iki Lockheed Martin. wong-wong padha bener. lobbyists sing di-push liwat project banget ing Pentagon kanggo akèh dhuwit, kepincut investor saka negara sekutu. kabeh katon apik.
              Saiki babagan Pentagon. ing awal abad, nalika, ing kasunyatan, project wiwit, kabeh uga nggoleki. USSR ambruk, banjur ora ana sing mbayangake manawa China bakal maju kaya ngono. meanness gedhe saka China ngguyu sing, Amerika Serikat iku mung superpower, lan watara Papuans marang F-35 iki pancene ultimatum. kabeh misale jek ora ala, nanging soko wis diganti, nanging aviation US ora diganti. pembangunan mandheg ing F-35. kita ora njupuk menyang akun modernisasi lawas, anyar ora digawe. kanggo donya kang ana siji hegemon - Amerika Serikat lan kabeh sumber daya sing perlu bisa dipikolehi saka koloni, lan Papuans disgruntled bisa cepet digarap amarga ora ana apa-apa kanggo nglawan wong-wong mau, kabeh iku apik! apik nanging... keprungu
              apa asile? Amerika Serikat duwe pesawat sing direncanakake digunakake kanggo operasi khusus nglawan Papuans, lan pancen ora cocog kanggo ngadhepi mungsuh sing bisa dibandhingake ing konflik intensitas dhuwur, lan malah ing markas angel mbayangno endi sing ana ing perang. . ora ana siklus produksi lengkap dhewe kanggo pesawat iki. usaha substitusi impor ora rampung banget (2 pesawat tabrakan ing spare parts palsu). chain logistics digawe dowo kabeh ndonya, lan partners sing ing awal abad ketoke dipercaya saiki meh mungsuh (Turki). koloni sing bullish, padha ora pengin Shell metu jumlah sing dibutuhake lan dadi impudent kaya Jerman, lan nggawa wong-wong mau demokrasi, miturut memori lawas, wis mbebayani amarga, saliyane Amerika Serikat, saiki ana Rusian. Federasi lan China, lan upaya kasebut bisa uga ora apik. ing wektu sing padha, sampeyan kudu nandur modal dhuwit ing project dubious iki amarga ana apa-apa luwih anyar lan ora dikenal nalika iku bakal, lan budget bursting ora mung saka anyar, nanging uga meh ora cukup kanggo lawas.
              1. 0
                23 2021 Juni
                "Nyuwun pangapunten, Aku bakal decipher. Iki Lockheed Martin "- thanks. Lan kenapa sampeyan mutusake yen aku ora ngerti? Apa pancen angel banget utawa apa?))) Utawa sampeyan pinter ???)))

                "Amerika Serikat duwe pesawat sing direncanakake digunakake kanggo operasi khusus marang Papuans," - Aku dhasar ora setuju karo sampeyan. Apa karo wong Papua yen Amerika arep main perang jaringan ??? Kenapa pendapat kaya ngono? Produk berteknologi tinggi, akeh inovasi, lan kabeh kanggo wong Papua ?? Aku ora ngerti sampeyan, please nerangake.
                Akeh sing wis ditulis, nanging pitakonan durung dijawab. Kira-kira setengah-witted degenerates.

                Ya, aku setuju, F-35 akeh masalah. Nanging aku ora bisa nyebat pangripta bodho, utawa militer. Konsep nggunakake F-35 bisa uga bisa didebat, nanging jawaban mung bisa diwenehake ing perang, lan ora karo wong Papua. Yen sampeyan kenal karo konsep anyar kanggo nggunakake Angkatan Udara AS, mula aneh yen dheweke nggawe sampeyan mikir "degenerasi edan."
                Ing kene ing lembaga riset, militer njupuk F-35 kanthi serius. Lagi sinau, golek cara kanggo counteraction. Dheweke ora nganggep dheweke edan, ora krungu saka dheweke.

                "rampung ora cocog ing konflik intensitas dhuwur" - kenapa kesimpulan kasebut? Wiwit koefisien kesiapan tempur ora apik banget? (lan, omong-omong, apa sampeyan ngerti babagan kita? - sawise kabeh, dheweke ora nulis babagan iki, ora kaya media Barat). Utawa kanggo sawetara alasan liyane? Kayane dheweke ora ngerti taktik Angkatan Udara AS. F-35 ora bakal digunakake kanthi kapisah saka wong liya, kabeh sing ana ing kompleks bakal bisa digunakake, macem-macem jinis penerbangan. Dadi, nyuwun pangapunten, kanggo mbantah kanthi primitif, nggih ...

                Kanthi logistik lan produksi, mesthine padha pinter. Nanging ana alesan sing cukup dingerteni kanggo iki. Iki minangka syarat mitra program. Dig luwih jero lan dadi luwih cetha. Apa sampeyan sinau dokumen ing basa Inggris? Ana akeh informasi ing kana, sampeyan ora bakal nemokake ing situs web "VO", Zen, lsp. Ana ing literatur khusus (mung crumbs sing bisa ditemokake ing Internet, liyane ing lembaga riset, lan ing sawetara perpustakaan ing Moskow). Dadi yen wis sinau, utawa paling ora kenal karo sastra iki, bakal dadi luwih cetha. Senajan aku setuju sing ana jambs rampung dingerteni. Nanging ora kabeh dadi prasaja. Pitakonan rumit ora bisa dijawab kanthi jawaban sing prasaja. Sampeyan ora bisa nulis ing kene. Iki akeh banget informasi. Aja nulis maneh ing kene akeh informasi, diukur ing atusan kaca. Dadi iki mung sing ora diklasifikasikake lan kasedhiya (maksudku ing basa Inggris), ditambah karo analisis spesialis lembaga riset kita, lan dudu wartawan, malah profesional sing duwe pendidikan penerbangan. Apa sampeyan wis maca kalkulasi kanthi puluhan kaca lan akeh rumus? Taktis, teknis. data, contone, radar: apa iku apik kanggo, apa inovasi technical, cara
                lan algoritma kanggo ngolah informasi sing ditampa, cara kanggo nambah kacepetan nampa lan ngolah informasi kanthi petungan lan mbandhingake karo radar kita, cara nggunakake ing radar minangka perang elektronik. Sawise iku, aku bakal ngrungokake sampeyan babagan wong Papua lan liya-liyane. Pesawat kasebut menarik banget. Aku maca lan kepingin weruh carane adoh kemajuan teknologi wis teka. Iki ora mung avionik pesawat. Senjata anyar kanthi cara aplikasi anyar sing durung katon sadurunge (ya, tes isih ditindakake, nanging perbaikan terus ditindakake), bahan anyar, nanoteknologi (ora ditulis babagan VO). Ya, malah ing macem-macem "cilik" sing arang disebutake ing ngendi wae, contone, sistem pasokan listrik pesawat, malah ana akeh inovasi.
                Lan pirang-pirang perkara menarik sing isih bakal ditrapake ing kana. Kasunyatan bilih ing mangsa ngarep bakal liwati menyang generasi kaping 6. Nyuwun pangapunten, kula mboten saged daftar sedaya, kathah ingkang kedah dipun tulis. Dadi akeh perkara sing menarik. Banjur, sial, miturut pendapat sampeyan, "pesawat kanggo wong Papua." ya...
                Aja ngremehake mungsuh, iki bisa nyebabake akibat sing sedhih.
                1. -1
                  23 2021 Juni
                  //kene, sial, miturut "pesawatmu kanggo wong Papua". Iya...//
                  Nah, apa sing kudu ditindakake, kayata penonton. Aksen kasebut ing situs kasebut.
                  Jokers-propagandists-patriots koyone wis manunggal, lan iku ora Matter yen ana soko ana, utawa ora ana bab ala kanggo dangu, apa wis didandani, apa ora.
                  Kuwi sup saka spekulasi lan semi-informasi.
                  Ya, ora masalah, aku mikir sing utama ing kene yaiku pejuang iki mung pesaing nyata. Lan liyane, uga, emosi.
                2. 0
                  Juli 2 2021
                  Kutipan saka smoltish
                  "Amerika Serikat duwe pesawat sing direncanakake digunakake kanggo operasi khusus marang Papuans," - Aku dhasar ora setuju karo sampeyan. Apa karo wong Papua yen Amerika arep main perang jaringan ??? Kenapa pendapat kaya ngono? Produk berteknologi tinggi, akeh inovasi, lan kabeh kanggo wong Papua ?? Aku ora ngerti sampeyan, please nerangake.

                  sampeyan ora kejawab kronologis acara. maneh, kasebut kanthi telitimangga waca maneh kirimanku. nglirik nalika project F35 dibukak lan dileksanakake? ing wektu iki, ana Amerika Serikat lan Papuans ing planet kita, lan padha nindakake kanggo ngatasi masalah iki Nyuwun kanggo 2006 pesawat gedhe, nanging ora kanggo 2021.
                  Kutipan saka smoltish
                  Akeh sing wis ditulis, nanging pitakonan durung dijawab. Kira-kira setengah-witted degenerates.

                  nemtokake ngendi aku wrote bab "edan degenerates"? trus arep jawab opo?
                  Kutipan saka smoltish
                  Ing kene ing lembaga riset, militer njupuk F-35 kanthi serius. Lagi sinau, golek cara kanggo counteraction. Dheweke ora nganggep dheweke edan, ora krungu saka dheweke.

                  umm ... dadi iki minangka salah sawijining cara nyerang sing dikarepake NATO. cukup alami yen lembaga riset ing Federasi Rusia lan China nyinaoni cara sing paling efektif kanggo nglawan ancaman iki. apa sing ora wajar iki? yen sampeyan ora nyinaoni mungsuh kanthi serius lan serius, mula bisa uga ora metu kanthi pinter, kaya Amerika Serikat ing Vietnam. conto apik saka kasunyatan sing kaunggulan technical ora njamin kamenangan . apik yen militer kita sinau babagan iki apik
                  Kutipan saka smoltish
                  "rampung ora cocog ing konflik intensitas dhuwur" - kenapa kesimpulan kasebut? Wiwit koefisien kesiapan tempur ora apik banget?
                  maca maneh apa aku nulis babagan logistik lan kekurangan siklus produksi lengkap ing AS. konflik intensitas dhuwur = mundhut gedhe. pesawat iki ora kanggo losses amba. kasunyatan sing pesawat iki ora dibangun kanggo perang gedhe bisa katon ing saben olahraga. saben wong ora bisa mutusake apa kudu ing baris pisanan utawa ing kaloro ... dening cara, ora koyone aneh kanggo sampeyan nalika militer wis nomer akeh pesawat sing ora cetha carane nggunakake?
                  Kutipan saka smoltish
                  Kayane dheweke ora ngerti taktik Angkatan Udara AS. F-35 ora bakal digunakake kanthi kapisah saka wong liya, kabeh sing ana ing kompleks bakal bisa digunakake, macem-macem jinis penerbangan. Dadi, nyuwun pangapunten, kanggo mbantah kanthi primitif, nggih ...

                  sampeyan wis metu saka wektu maneh nglirik Ayo kula ngelingake sampeyan yen nganti 2016-2017, masalah tujuan lan aplikasi F35 ora diangkat. ketok kanggo kabeh wong ing Pentagon yen F35 bisa ngrampungake kabeh tugas sing ditugasake lan malah kudu ngganti F-15,16,18, nanging ana sing salah lan saiki F-18 dicopot saka konservasi, F -15 terus dituku lan digawe modifikasi anyar.
                  nari nganggo "taktik Angkatan Udara AS" diwiwiti nalika dadi cetha yen Amerika Serikat ora mung siji-sijine negara adidaya ing donya lan ora kudu ngadhepi wong Papua, nanging karo mungsuh sing padha, bisa uga luwih unggul. lan sadurunge iku, iku bener dianggep sing saben wong bisa nindakake F35 ing dhewe. nglirik
                  Kutipan saka smoltish
                  Aja ngremehake mungsuh, iki bisa nyebabake akibat sing sedhih.

                  mungsuh perlu kanthi objektif evaluasi! elinga crita bab SDI? nglirik
                  utawa sampeyan lobbying kanggo idea sing "urapatriots" kita, lan umume saben wong sing nulis sing "F35 ora apik banget" ora kudu pracaya, nanging dongeng ing "EPR 0.0001" kudu dipercaya tanpa syarat amarga padha ora kudu. disepelekake?
                  1. 0
                    Juli 3 2021
                    1) "Kasebut kanthi teliti, waca maneh kirimanku. nglirik nalika proyek F35 diluncurake lan dileksanakake? Ing wektu iki ana Amerika Serikat lan Papuans ing planet kita, lan dheweke nindakake kanggo ngatasi masalah kasebut. kanggo 2006 lan pesawat apik banget, nanging ora kanggo 2021" lan kutipan kapindho sampeyan "lan Papuans ora marem bisa metu cepet amarga padha ora duwe apa-apa kanggo nentang, kabeh iku apik!" - Inggih, sampeyan kurang ajar menehi. Nyuwun pangapunten, apa ora bocah sekolah nulis kanggo kula??? Pesawat berteknologi tinggi kanggo Amerika Serikat lan sekutu NATO digawe kanggo wong Papua ???? Nalika iku lan sadurunge ana wong Papua. Kabeh pesawat digawe mung nglawan wong Papua sing miskin dening Amerika))) ??? "ing solusi saka masalah iki padha nindakake iku" - nerangake apa? Miturut teks kasebut, hubungan langsung karo suku liar Oseania)). Inggih, omong kosong. Nalika nggawe lan nganti saiki, saingan utama Amerika Serikat yaiku Rusia lan China. Utawa trilyunan dolar kanggo wong Papua??? Waca doktrin AS ing versi asli, uga, utawa versi cendhak (diterbitake sacara periodik ing Review Militer Asing). Che ora bab sing ing kabeh. Lan saka Lockheed Martin karo komputer ing asli, maca babagan F-35. Iki digawe kanggo masa depan luwih saka 2021. Perang jaringan-sentris isih ana ing mangsa ngarep. Ora kanggo "mbucal asu" kaya Perang Donya II utawa Perang Vietnam. Priksa metu.

                    2) "nemtokake ngendi aku nulis babagan" edan degenerates "? apa sing kudu dijawab banjur?" - Inggih, ndeleng foto.

                    Sampeyan dhewe nglebokake teksku babagan degenerasi gila lan nulis komentar sampeyan. Opo maneh wong Papua????))
                    1. 0
                      Juli 4 2021
                      Kutipan saka smoltish
                      Iki digawe kanggo masa depan luwih saka 2021. Perang jaringan-sentris isih ana ing mangsa ngarep. Ora kanggo "mbucal asu" kaya Perang Donya II utawa Perang Vietnam. Priksa metu.

                      dhuh ya wassat pungkasane ndeleng kasunyatan ing mripat. kabeh F-15, 16, 18 padha perang. ngendi F35 jaringan-sentris mitos iki? ing latihan? wis 15 taun? belay F-35 minangka proyek komersial sing apik kanggo LM lan Pentagon, sing nyumurupi rampokan iki.
                      Kutipan saka smoltish
                      Sampeyan dhewe nglebokake teksku babagan degenerasi gila lan nulis komentar sampeyan. Opo maneh wong Papua????))

                      mula aku nulis ana ing kono yen dheweke lagi nyulik rampokan nglirik saka sudut pandang komersial, proyek kasebut cukup ditrima, utamane yen ana akeh sing bisa mateni gas yen ora njupuk. ngguyu
                      1. 0
                        Juli 4 2021
                        "dooo pungkasanipun katon kasunyatan ing mripat. kabeh padha F-15, 16, 18 gelut. "- uga, ana kasunyatan kuwi. Setuju. Dadi apa. Amerika ora mung ngurmati F-35 ing sajarah Angkatan Udara. Dadi kasunyatan iki ora mbuktekake apa-apa, wong Israel wis nyoba. Nyatane, ora ana mungsuh sing bakal digunakake. Nglawan mungsuh sing ringkih, pesawat generasi kaping 4 cukup cukup, bakal dadi kendaraan tempur sing apik kanggo wektu sing suwe.
                  2. 0
                    Juli 3 2021
                    3) "um ... dadi iki minangka salah sawijining senjata nyerang sing dikarepake NATO. Iku cukup alami yen lembaga riset ing Federasi Rusia lan China nyinaoni cara sing paling efektif kanggo ngatasi ancaman iki. Apa sing ora wajar. ning kene?" - Ya, pancen ora ana apa-apa. Nanging kanthi ati-ati maca teks sing sampeyan komentari. Ora mung sinau. SERIUS ndelok lan sinau. Ora ana sing nganggep ala, ketinggalan jaman, kanggo wong Papua lan liya-liyane. Dheweke dianggep kanthi hormat.
                    1. 0
                      Juli 4 2021
                      Kutipan saka smoltish
                      Ora mung sinau. SERIUS ndelok lan sinau. Ora ana sing nganggep ala, ketinggalan jaman, kanggo wong Papua lan liya-liyane. Dheweke dianggep kanthi hormat.

                      maneh, boten ngageti. monkey karo granat mbebayani, nanging kene padha sijine bolt amba ing hukum internasional lan F35, kang noticeably luwih serius saka grenade.
                      1. 0
                        Juli 4 2021
                        Kutipan saka SanichSan
                        Kutipan saka smoltish
                        Ora mung sinau. SERIUS ndelok lan sinau. Ora ana sing nganggep ala, ketinggalan jaman, kanggo wong Papua lan liya-liyane. Dheweke dianggep kanthi hormat.

                        maneh, boten ngageti. monkey karo granat mbebayani, nanging kene padha sijine bolt amba ing hukum internasional lan F35, kang noticeably luwih serius saka grenade.

                        Sampeyan kleru banget. Sampeyan duwe raos apik saka banyolan. Nanging sampeyan ngerti apa sing arep dakkandhakake.
                  3. 0
                    Juli 3 2021
                    4) "sampeyan maneh ambruk metu saka kronologi wink, mugi kula ngelingake sampeyan sing nganti 2016-2017 pitakonan saka gol lan nggunakake F35 ora wungu ing kabeh" - uga, nuwun, omong kosong maneh. Miturut pendapatmu, pesawat tempur digawe kanggo mabur kaya ngono ??? Kanggo kaendahan??? Nalika ngembangake pesawat tempur, pitakonan babagan tujuan lan aplikasi ora diangkat????? Pitakonan ditimbulake ora mung kanggo 2016-17, nanging uga kanggo kabeh taun operasi sing diusulake.
                    5) "nanging ana sing salah lan saiki F-18 dicopot saka konservasi, F-15 terus dituku lan modifikasi anyar digawe" - ya ora kabeh lancar, pancen akeh masalah. . Nanging ora ana sing mbantah iki. Lan dheweke ora bakal ninggalake F-35, sanajan dibukak maneh.
                    6) "F-15 terus tuku lan nggawe modifikasi anyar" - lan apa sing salah? Iki pesawat temen beda kanggo tugas lan kahanan beda. Modifikasi anyar F-15 nggawa senjata luwih akeh, sing ora bisa dituku F-35. Nanging tanggal 35 duwe tugas sing beda. F-15 bakal luwih angel ngatasi pertahanan udara - ora digawe miturut teknologi "siluman". Waca taktik aplikasi sing diusulake lan kabeh bakal jelas. Ana akeh sing ditulis ing kono, akeh puluhan kaca. Banjur mbok menawa sampeyan bakal luwih ngerti. Ana (ing dokumen kita lan ing Amerika, uga ana ing domain umum) uga ana rumus, kalkulasi, lan liya-liyane sing migunani. Sampeyan bisa sinau akeh. Sawise kabeh, iki minangka pitakonan sing angel banget kanggo nulis ing rong baris.
                    1. 0
                      Juli 4 2021
                      Kutipan saka smoltish
                      Miturut pendapatmu, pesawat tempur digawe kanggo mabur kaya ngono ???

                      mung??? lan ngedol pesawat? lan ngedol spare parts? lan ngedol layanan? lan anyar komersial kanggo Advertisement saka nganyari piranti lunak?!? belay kabeh iki ora mung kaya sing, nanging kanggo Piece ngalangi saka budget militèr nglirik

                      Kutipan saka smoltish
                      Lan dheweke ora bakal ninggalake F-35, sanajan dibukak maneh.

                      mung ukuran seri sing dituku terus nyusut. mbokmenawa amarga pesawat apik banget lan Amerika Serikat wedi ngganggu keseimbangan donya ngguyu
                      Kutipan saka smoltish
                      Nanging tanggal 35 duwe tugas sing beda.

                      kasengsem! lan apa iku? iku ora bisa ngalahake pertahanan udara modern kaya F-15, senadyan kasunyatan sing pesawat punika noticeably luwih larang saka F-15, lan mbukak akeh kurang. dadi apa F35 kanggo? mung nyopir wong Papua. sampeyan ketoke mutusaké sing dening Papuans maksudku kaya Afghanistan utawa Somalia? ora mung, iku uga partners Amérika ing NATO, contone, koloni kaya Jepang utawa Jerman. marang negara iki F35 cukup efektif. padha ora duwe apa-apa kanggo mungkasi wong. lan yen isih dipeksa kanggo tuku F35, banjur marang Amerika Serikat ora mung duwe pertahanan udara, nanging uga ora duwe penerbangan. iku trep. katon carane apik iku diaktifake metu karo Irak kang pertahanan udara ing GPS padha ditempelake. supaya adoh, mung Turki wis kejiret apa mengkono, nanging ana pitik jago Sultan pecked kuwat, iku dikenal ngendi. Nanging, iki wis dadi preseden lan ora bakal dadi sing pungkasan.
                      1. 0
                        Juli 4 2021
                        "Kaya ngono ??? lan adol pesawat? lan adol suku cadang?" - Sampeyan kleru maneh. Sampeyan ngerti maksudku. Lumrahe, adol iku sing bener. Nanging apa sampeyan mikir dheweke nindakake mung kanggo kuwi? Ora serius.
                        Ing gambar babagan pertempuran cedhak, iki mung salah pangerten yen kanggo jinis perang liyane sing anyar. F-35 ora dianggep kanggo pertempuran cedhak. Aku nulis kanggo sampeyan, maca babagan konsep anyar. Isih bisa dingerteni.
                        "Iku mung sing ukuran saka seri sing dituku saya sudo" - uga, lagi mudun, supaya apa. F-22 wis suda seri kaping pirang-pirang, nanging iki ora ateges sing ala. Su-57 kita umume duwe seri lucu - 76 potongan. Iki ora cukup kanggo negara kita. Iki ora ngomong apa-apa bab kualitas pesawat. Nanging aku setuju manawa ana wektu tundha ing produksi massal lan tuku kanggo 2022 amarga saham F-35, sing ana akeh banget.

                        "Ora bisa ngalahake pertahanan udara modern kaya F-15" - F-35 isih duwe kesempatan luwih akeh tinimbang F-15. Nanging apa ana pesawat sing becik (ora ketompo ing negara endi) sing bisa 100% ngatasi pertahanan udara? Lan ora perlu ngidentifikasi kemampuan pertahanan udara kita. Pertahanan udara kita mesthi sing paling apik ing donya, ora ana keraguan. Nanging umume, kanthi nggunakake penerbangan gedhe kanthi nggunakake perang elektronik, tugas ngrusak senjata serangan udara ora gampang. Aku ngomong karo perwira pertahanan udara S-300, dheweke ujar akeh perkara sing menarik lan ora nganggep kahanan kasebut. Pesawat kita terus-terusan mriksa S-300, S-400, MiG-31. Lan ngerti, malah pesawat Su-3M generasi kaping 24 (uga, ora siluman, kang isih ing layanan) break liwat nimbali udhara, lan iki senadyan kasunyatan sing perwira pertahanan udhara asring ngerti sing bakal dipriksa. Lan pilot Su-24M ngandhani carane ngapusi MiG-31. Sawise kabeh, kabeh iku angel banget lan rumit. Ora ana sing mbatalake taktik kanggo ngatasi sistem pertahanan udara. Lan banjur akeh ing Wikipedia maca karakteristik kinerja sistem pertahanan udhara lan mikir sing kabeh mung banget. Lan apa sing ana ing mburi nomer kasebut lan momen teknis lan taktik liyane sing ora ditulis ing Wikipedia.
                        Contone, nalika B-52 lawas mabur ing Segara Baltik lan kalebu peralatan perang elektronik, tugas kanggo perwira pertahanan udhara dadi luwih rumit. Stasiun mung wuta lan ora bisa ndeleng apa-apa. Lan teknologi siluman isih obyektif uga complicate tugas (ora ana siji claims sing padha unbreakable). Sawetara ing komentar ing arah siluman duwe sawetara lelucon, kayata bab sing ora ana gunane. Nanging yen iki, banjur kenapa kita padha tindak ing dalan sing padha????
                        Ya, nalika nggunakake F-35 nglawan pertahanan udara sing kuwat, jebakan UAV bakal digunakake kanthi massal sing niru pesawat sing nyerang, saéngga rumit banget ing pertahanan udara. Ya, ing wektu sing padha, isih bisa digunakake minangka senjata anti-radar lan minangka senjata perang elektronik. Kanthi kabeh babagan pertahanan udara kita, kanthi nggunakake senjata serangan udara lan jebakan mabur sing akeh banget, sanajan kanthi 100 persen saben rudal, kita ora bisa ngatasi kanthi fisik. Nanging, rudal lan kompleks kasebut (ideal) ora ana ing alam.
                  4. 0
                    Juli 3 2021
                    7) "Tarian karo" taktik Angkatan Udara AS "wiwit nalika dadi cetha yen Amerika Serikat ora mung siji-sijine negara adidaya ing donya lan ora kudu ngatasi wong Papua, nanging karo mungsuh sing padha, bisa uga luwih unggul." Ya, ora ana tarian. Aku mbaleni maneh - maca dokumen Amerika. Angkatan bersenjata dheweke mesthi dibangun kanggo mungsuh sing serius, sanajan ing dalan dheweke kudu ngrampungake masalah karo negara-negara sing ringkih kayata Afghanistan (lan sanajan, yen sampeyan ngerti, mula ing Afghanistan tugas kasebut ora dadi militer, nanging uga militer. politik, nanging kabeh jinis laporan babagan panggunaan penerbangan lan jinis pesawat liyane kanggo juru masak Amerika, ora ana sing bakal nindakake operasi militer skala lengkap ing kana. Lan kenapa dheweke ana, maca para ahli)
                    1. 0
                      Juli 4 2021
                      Kutipan saka smoltish
                      Ya, ora ana tarian.

                      persis? sampeyan yakin? nanging ing panemuku ana crita sing padha karo Zamvolts, yaiku salah siji karo reelgano, banjur tinimbang reelgun dadi supergun, banjur kita mbusak supergun, kita sijine roket, banjur kita ora sijine roket, nanging kita. ngenteni superrocket ... padha karo LCS. mratelakake yen anggaran militer ditampa dening pelobi sipil ing Kongres, lan ora dening jenderal sing kudu perang, praktik nransfer senjata sing diadopsi dening Kongres, kanggo alasan komersial, menyang tentara wis suwe ditampa ing Amerika Serikat. , lan sampeyan dhewe ngerti apa sing kudu dilakoni.
                      1. 0
                        Juli 4 2021
                        "Persis? Apa sampeyan yakin? Nanging ing mratelakake panemume ana crita sing padha karo Zamvolts "- Aku ora ing pangertèn iki sawetara pitakonan tartamtu wis diganti. sacara global. Wadyabalane tansah dibangun ing mungsuh KUWAT, lan ora ing suku Tumba-Yumba.
                  5. 0
                    Juli 3 2021
                    8) "mungsuh kudu ditaksir kanthi objektif" - Aku setuju karo sampeyan 100 persen. Nanging sampeyan, nyuwun pangapunten, bias (iki pitakonane wong Papua). Akeh inovasi sing ditrapake ing F-35 ora katutup (utamane ing situs iki lan ing Zens, lsp), mula aku ora setuju karo kesimpulan sampeyan. Pancen angel golek informasi, amarga sampeyan kudu ngerti apa sing kudu digoleki (nanging nyatane akeh banget ing situs khusus, situs basa Inggris). Pakar militer wis ngurai informasi sing kasedhiya, lan iki ora gampang diwaca. Dadi dheweke ngajeni banget karo F-35. Ya, ana akeh kekurangan ing tanggal 35 (lan ana sing bodho lan aneh) lan dheweke seneng nulis babagan iki, nanging ora nulis babagan sing utama. Luwih gampang nyenyamah lan nyumpahi.
                  6. 0
                    Juli 3 2021
                    9) "utawa sampeyan lobbying idea sing kita" urapatriots "" - Aku ora lobbying apa-apa, awit ora ana sing mbayar kula kanggo propaganda lan ing. Aku mung ora bisa, nanging nulis (ngapunten) kanthi ocehan bocah cilik (umpamane, babagan wong Papua). Aku ora nganggep aku ora dadi "urapatriot" (iki dudu patriotisme kabeh), utawa kanggo admirers kabeh Western. Aku mung nggawe kesimpulan ora saka artikel babagan publikasi "VO", Zen utawa "profesional" kayata "Military Watch" lan liya-liyane (publikasi impor sing seneng dicithak ulang ing situs iki lan artikel saka majalah kasebut kadhangkala nyebabake ngguyu).
                    Kanthi sembarang jinis peralatan militèr (malah karo senapan mesin paling prasaja, ora kanggo sebutno sistem aviation Komplek, Komplek, pesawat, lan sapiturute), kabeh iku ora supaya prasaja kanggo njlèntrèhaké ing rong baris. Lan kanggo maca "jero" nganalisa sing F-35 ora kagungane pesawat generasi 5 miturut telung kritéria (kang kritéria kanggo generasi, dening cara, ora ana siji wis resmi nyatakake ngendi wae lan padha bisa beda-beda ing negara) piye wae keren . Siji lan padha kanggo saben wong.
                    Lan ngremehake mungsuh iku ala banget. Nanging, dheweke ora bodho.
                    1. 0
                      Juli 4 2021
                      Kutipan saka smoltish
                      Lan kanggo maca "jero" nganalisa sing F-35 ora kagungane pesawat generasi 5 miturut telung kritéria (kang kritéria kanggo generasi, dening cara, ora ana siji wis resmi nyatakake ngendi wae lan padha bisa beda-beda ing negara) piye wae keren .

                      Lha, kepiye carane ora ana sing ngaku? disetujoni tanpa gagal! iku kaya spesifikasi teknis kanggo pesawat. Nanging, ya, miturut TK F35 Amerika, iki minangka generasi kaping 5 amarga disetujoni, nanging miturut TK Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, ora narik generasi kaping 5. nanging kanggo AS, ya, generasi kaping 5.
                      Dadi ing kana wong Swedia kaya wis kumpul kanggo nindakake generasi 6, lan Ukrainians lan generasi 10 bisa! wassat
                      Kutipan saka smoltish
                      Lan ngremehake mungsuh iku ala banget. Nanging, dheweke ora bodho.

                      setuju karo iki ombenan Nanging miturut apa sing kedadeyan, dheweke ora bodho ing perdagangan. kanggo kita iku apik. luwih abot anggaran Amerika, kurang kamungkinan perang.
                      1. 0
                        Juli 4 2021
                        "padha disetujoni tanpa gagal! Iku kaya specification technical kanggo pesawat "- Aku setuju bab specification technical. Nanging durung ana dokumen langsung persis apa pesawat generasi 5 (utawa kaping 4, 3, lsp). Lan yen F-35 ora duwe, contone, super-maneuverability, iki ora ateges sing ora "narik". Mung konsep aplikasi temen beda. Rampung beda, tujuan beda, ora kaya Su-57, lan mulane syarate beda. Iki ora ateges Amerika ora bisa nggawe pesawat super-maneuverable.
                  7. 0
                    Juli 3 2021
                    10) "nanging dongeng babagan "EPR 0.0001" kudu dipercaya tanpa syarat amarga ora bisa diremehake" - lan militer kanthi ati-ati nyoba ngerteni EPR kabeh pesawat kanthi bantuan pengintaian, model, kalkulasi lan liya-liyane.
                    Lan, kanthi cara, perusahaan pangembang dhewe nuduhake EPR 0,0001 ?? Utawa saka "VO", "Military Watch", saka propaganda kanggo pramuka Amerika, sekolah lan juru masak ???? Apa sing disuarakake kanggo pers kasebut (sanajan militer AS), uga ... tanpa komentar.
    10. +1
      19 2021 Juni
      Nyimpulake, Coburn nulis yen dheweke ora ngerti andhap asor karo negara-negara NATO sing tuku pejuang iki, sanajan diarani "bencana" ing Pentagon lan Kongres.


      Coburn ngapusi, dheweke ngerti kabeh, Eropa tiba ing Amerika Serikat lan Inggris uga.
      1. +1
        19 2021 Juni
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Nyimpulake, Coburn nulis yen dheweke ora ngerti andhap asor karo negara-negara NATO sing tuku pejuang iki, sanajan diarani "bencana" ing Pentagon lan Kongres.


        Coburn ngapusi, dheweke ngerti kabeh, Eropa tiba ing Amerika Serikat lan Inggris uga.

        artikel asli rampung
        "Paling ora Vladimir Putin kudu turu luwih apik." ))))))))))))))
      2. -6
        19 2021 Juni
        Dadi tegese lagi dileksanakake?Lan kenapa Turki nekad ngupaya bali menyang program kasebut?
        1. +2
          19 2021 Juni
          Mesthi padha nemtokke. Ora saben wong duwe kamardikan kanggo ngomong ora kanggo gypsies iki.
          1. -4
            19 2021 Juni
            Dadi kenapa Turki nekad njaluk bali menyang program kasebut? Turki katon duwe kamardikan sing cukup.
            1. +1
              19 2021 Juni
              Yen aku pengin, aku bakal nggawe konsesi karo pertahanan udara.
              1. -2
                20 2021 Juni
                Ya, Sultan mung menek wit sing dhuwur lan saiki ora ngerti carane mudhun, yen ora, dheweke ora bakal terus-terusan rengek marang Amerika.
            2. 0
              19 2021 Juni
              Kutipan: Slobodskoy
              Dadi, kenapa Turki nekad njaluk bali menyang program kasebut?

              Mbokmenawa amarga Turki wis ngalami crita iki kanthi tekanan - lan ndhelikake: tender kanggo tuku helikopter serangan minangka conto. Lan uga amarga partisipasi ing program minangka partner prodhuksi kanggo program menehi akèh bonus: pisanan kabeh, akses kanggo teknologi, kang Turki aktif looking for. Aku pengin mangan iwak lan ninggalake C400 konco kula: ilang pasuryan ora biso ditompo
              1. 0
                20 2021 Juni
                Lha, apa sing diomongake - dheweke munggah ing wit sing dhuwur, lan saiki dheweke ora ngerti carane mudhun.
    11. +6
      19 2021 Juni
      Kayane Fu-35 seneng popularitas lan reputasi paling gedhe ing antarane pengunjung VO ... uga, sawetara :)
    12. +2
      19 2021 Juni
      Kutipan: Slobodskoy
      Ing babagan iki, penulis mung nyithak ulang artikel sing ora dikonfirmasi apa-apa ing macem-macem publikasi, biasane kuning. Kasunyatane, nganti saiki ora ana keluhan saka operator. Kaya sing dingerteni, Israel, umpamane, nggunakake dheweke cukup aktif lan katon seneng banget.

      Operator ketoke laporan pribadi (kanggo sampeyan). Apa sampeyan kanthi cepet ngubungake kabeh kritikus iki "mukjizat" kanggo publikasi kuning?)) Ora ana sing krungu babagan keunggulan ing operasi.
      Lan ing endi mirip pesawat kasebut bisa mbuktekake awake dhewe lan menehi alesan kanggo mikir yen tugas kasebut luwih apik tinimbang liyane?
      1. +5
        19 2021 Juni
        Kutipan saka Tagan
        Lan ing endi mirip pesawat kasebut bisa mbuktekake awake dhewe lan menehi alesan kanggo mikir yen tugas kasebut luwih apik tinimbang liyane?

        Ya, kepiye sampeyan bisa ngomong babagan "suci"? wassat Saiki dheweke bakal nulis kanggo sampeyan ing kene yen pendhudhuk sing wis dijanjekake ora bisa nyukupi, kanthi bisu manawa "sing dipilih" nesu ing fu 35 malah mabur menyang wates negara sing diobong, sanajan kasunyatane mung jeneng tetep saka kasur ana, wiwit saka pot ing sirah pilot lan pungkasan firmware ...
      2. -3
        20 2021 Juni
        Contone, aku ngerti yen wong Israel aktif ngeksploitasi, nggunakake ing misi pertempuran lan seneng banget karo "mirip iki." Nanging umume umum "ora mirip" ana ing Rusia kanthi jumlah salinan 1 (siji) marang liwat. 500 "penguin" lan carane bakal nindakake ing kahanan nyata isih ora dingerteni.
    13. +1
      19 2021 Juni
      Andrew Coburn ngritik pejuang Amerika

      Sawetara wartawan Inggris sing salah, bisa uga dheweke lara amarga ora "pendatang anyar"?
    14. +3
      19 2021 Juni
      Kutipan saka: kot423

      Ya, kepiye sampeyan bisa ngomong babagan "suci"? wassat Saiki dheweke bakal nulis kanggo sampeyan ing kene yen pendhudhuk sing wis dijanjekake ora bisa nyukupi, kanthi bisu manawa "sing dipilih" nesu ing fu 35 malah mabur menyang wates negara sing diobong, sanajan kasunyatane mung jeneng tetep saka kasur ana, wiwit saka pot ing sirah pilot lan pungkasan firmware ...

      Apa sing diwenehake miturut dhawuhe lan padha bungaha.)))
    15. +2
      19 2021 Juni
      Minangka kanggo kangelan sing digandhengake karo operasi saka saingan utama Su-57, masalah saka saingan saka mesin Russian ora ana pejuang generasi kalima, kalebu Cina, Jepang lan Amerika, cocok karo konsep a mesin universal kanggo perang modern. Ora bisa ditolak manawa para pionir generasi kaping lima, militer AS, butuh pesawat sing anyar kanggo nggawa penerbangan dhewe menyang indikator kasebut ing mangsa ngarep.
      f kothak geni ngguyu
      1. +4
        19 2021 Juni
        Basa ala saka Popular Mechanics ujar manawa wis dibutuhake. Dheweke bisa uga ngapusi, dheweke kerja kanggo China lol
        https://www.discred.ru/2021/02/28/v-vvs-ssha-issyakla-vera-v-f-35/
    16. +1
      20 2021 Juni
      "Larang lan ora bisa dipercaya":
      Singkat, capaciously, lan sing paling penting - PARAVDA !!! apik Sekutu saka Merkiatos ora wedi kanggo menehi Assessment banget REAL Piece saka wesi. apik Ngelu lan snot saka ing kono ngguyu - bukti bebener lol
    17. +1
      20 2021 Juni
      Perjuangan kanggo anggaran ... yen ora, kepiye sampeyan bisa mbenerake pangembangan generasi kaping 5 Inggris?
    18. sen
      +1
      20 2021 Juni
      Salah sawijining kekurangan F-35 yaiku lapisan polimer saka pesawat siluman saiki, sing duwe watesan - umpamane, bisa nyepelekake sisih, mula mbukak kanggo pemindaian radar mungsuh. AS nggawe materi anyar sing tujuane ngilangi watesan kasebut lan nggawe pesawat siluman pancen ora katon. Kajaba iku, dheweke bakal ngganti wujud lan bisa mengaruhi fitur pesawat liyane.
      Lapisan keramik anyar bakal menehi perlindungan sing luwih apik kanggo pesawat siluman lan pengebom. Iku uga bakal ngganti wujud lan mbantu nambah kacepetan.
      Inovasi kasebut isih ana ing tahap awal, nanging tes laboratorium nuduhake manawa sputtering bisa nyerep luwih saka 90% energi radar, dene bahan modern mung nyerep nganti 80%.
      Ilmuwan saka Universitas North Carolina nganggep kabeh watesan kanggo ngembangake solusi sing bisa ditrapake ing kapal apa wae. Produk pungkasan yaiku lapisan keramik anti banyu lan tahan lama sing bisa tahan lingkungan sing atos. Materi anyar uga bisa
      njaga karakteristik nyerep radio ing suhu saka -100 nganti 1800 °C.
      Keramik disemprotake menyang pesawat. Sawise katon ing hawa, ana sawetara reaksi kimia, sing ngowahi lapisan cair dadi lapisan keramik sing tahan lama. Kabeh proses njupuk siji kanggo rong dina.
      Lapisan anyar nambah ora mung komponen "ora katon". Ilmuwan pracaya pesawat mangsa siluman bakal dadi luwih cepet lan maneuverable, lan uga bakal ngganti desain ing sih saka ciri technical (utamané, iku bisa kanggo ninggalake nozzles exhaust).
      Para ilmuwan saiki wis entuk dana sing ngidini dheweke ngasilake lan nguji spesimen sing luwih gedhe tinimbang sing lagi ditindakake. Pungkasane, dheweke ngarepake nggawe pesawat siluman generasi anyar.
      https://zoom.cnews.ru/rnd/article/item/kak_novyj_material_izmenit_formu_samoletovnevidimok
      1. +2
        20 2021 Juni
        "lapisan polimer saiki saka pesawat siluman, sing duwe watesan - contone, bisa dicopot saka sisih" ///
        ----
        Ing F-35, lapisan siluman retak ing persimpangan fuselage kanthi swiwi saka getaran sing cetha.
        giliran. Lan deteriorates ing mburi mburi buntut saka overheating ing afterburner.
        Sampeyan kudu "lukis" eseman
        Ora ana detasemen liyane. F-22 duwe delaminasi nganti ngganti lapisan kasebut.

        Kripik sensor bakal dicampur dadi lapisan siluman ing mangsa ngarep. Iku bakal dadi
        dinamis aktif.
    19. -3
      20 2021 Juni
      Mbokmenawa kabeh karyawan publikasi iki nyoba mabur ing F35 lan banjur nggawe kesimpulan.
    20. DMi
      +3
      20 2021 Juni
      Sapa wae sing ngritik F35 iku ahli kursi, putinoid, kremlebot lan pers kuning. Iku aksioma) sapi suci ora bisa didemek. Iki minangka penghinaan marang perasaane wong mukmin).
      1. +1
        20 2021 Juni
        Kutipan saka DM
        Iki minangka penghinaan marang perasaane wong mukmin).

        ayu articulated! apik
        Kutipan saka DM
        sapi suci ora kena kena.

        operator pesawat kudu ditambahake menyang dhaftar iki. ya
    21. 0
      20 2021 Juni
      Dadi aku kepingin weruh yen EW kita wis ngrampungake ejeksi paksa pilot F35.
    22. +2
      20 2021 Juni
      Yen kita ngilangi kabeh sing dipeksa saka ekspor militer AS, mula ekspor Amerika ana ing tingkat Honduras.
    23. +2
      20 2021 Juni
      Kutipan: Slobodskoy
      Contone, aku ngerti yen wong Israel aktif ngeksploitasi, nggunakake ing misi pertempuran lan seneng banget karo "mirip iki." Nanging umume umum "ora mirip" ana ing Rusia kanthi jumlah salinan 1 (siji) marang liwat. 500 "penguin" lan carane bakal nindakake ing kahanan nyata isih ora dingerteni.


      Nalika ora ana sing ngancam wong-wong mau, lan adoh saka minangka asil siluman, iki disebut "misi pertempuran." Nanging wesi siap kanggo tahan malah pesawat generasi papat? Carane wesi nindakake ing kahanan nyata, misale jek kula, ora ana sing ngerti. Nalika mirip pesawat kasebut ana ing kahanan omah kaca, lan kabeh iki, tingkat kesiapan tempure akeh sing dikarepake. Informasi sing kasedhiya mung ujar manawa piranti iki durung siyap kanggo operasi aktif.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"