US Press: Pejabat sing lolos saka China menehi data rahasia Amerika babagan COVID-19

106

Wakil Menteri Keamanan Negara China Dong Jingwei lan putrine kanthi rahasia lunga menyang Amerika Serikat. Pejabat sing oncat saka China menehi dokumen rahasia Amerika babagan COVID-19.

Iki dilaporake dening Daily Beast edisi online Amerika, nuduhake media oposisi ing basa Cina.



Miturut informasi sing kasedhiya kanggo pers AS, Wakil Menteri Keamanan Negara Republik Rakyat China ninggalake negarane ing wulan Februari kanggo nyerahake bahan saka Institut Virologi Wuhan babagan coronavirus SARS-CoV-2. Publikasi kasebut nuduhake manawa informasi sing ditampa saka defector mengaruhi ide Joe Biden babagan sumber pandhemen kasebut.

Kosok baline, kasunyatan kabur pejabat kasebut durung dikonfirmasi. Kajaba iku, minangka Nicholas Efthimiades, mantan penasihat CIA lan Departemen Pertahanan AS, nyathet, isi kasebut, sing saka wektu kanggo wektu teka saka panguwasa resmi China, banjur saka oposisi, adoh saka ora umum. Nanging yen informasi kasebut dikonfirmasi, Dong Jinwei bisa dadi peringkat paling dhuwur ing crita pejabat buronan saka China.

Sadurunge, klompok ahli Organisasi Kesehatan Dunia, sing wis ngunjungi kutha Wuhan, nganggep kedadeyan infeksi amarga bocor saka laboratorium ora mungkin. Panemuan komisi kasebut nyebabake rasa ora puas ing AS lan 13 negara liyane. Presiden Joe Biden nantang layanan intelijen kanggo ngerteni asal usul koronavirus - apa virus iki asale gawean
  • Institut Virologi Wuhan
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

106 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 31
    20 2021 Juni
    Bakal ana akeh turbidity lan goroh babagan iki.
    1. + 14
      20 2021 Juni
      Dadi topik kasebut nglarani banget.
      1. + 51
        20 2021 Juni
        Nyeri mesthi. Nanging sampeyan ngerti kenapa kabeh wong miwiti iki?) WHO wis mriksa kasur dhewe. Nanging yen sampeyan nemokake kepala ngomong kaya Rodchenkov kita, sampeyan bisa nguripake kabeh metu. Yen iki bener, apa pejabat iki mlayu? Lan meneng-menengan uga? ) Kejiret ing sogokan, banjur ngaco. Lan saiki dheweke bakal ngomong apa sing bakal diomongake. Mbukak kabeh lan kabeh) Dokumen kasebut mesthi dadi rahasia supaya ora ana sing ndeleng)
        1. +4
          20 2021 Juni
          Bisa uga ... sampeyan kudu ora ngarep-arep bebener.
          1. + 12
            20 2021 Juni
            Kutipan saka roket757
            Bisa uga ... sampeyan kudu ora ngarep-arep bebener.

            Informasi sing kurang luwih bener bakal katon ing sawetara 40-50 taun, yen manungsa ora mati sadurunge wektu kasebut.
            1. +2
              20 2021 Juni
              Lha ya, nganti sisot kanker ing gunung....ora ana sing aneh-aneh, ngono wae.
              1. +1
                20 2021 Juni
                Provokasi, mesthi. Mesthi wae kedadeyan sing padha. Aku ngarep-arep lan kepingin weruh kenapa Amerika nyeret nganti suwe kanthi "bukti kaluputan China." lol
            2. -1
              21 2021 Juni
              Yen informasi kasebut bener lan China pancen nggunakake senjata bakteriologis kanggo entuk dominasi jagad, mula kita bakal ngerti luwih cepet. Ing setahun utawa rong taun, ora luwih.
            3. 0
              22 2021 Juni
              Saka apa? Saka virus? Kocak.
        2. + 10
          20 2021 Juni
          Kasus iki kaya skandal doping Rusia.
          Ayo kula ngelingake sampeyan: atlit Stepanova kejiret doping. Dhokter menehi sogokan gedhe kanggo nutupi. Nanging rauh bebener muncul maneh, lan dheweke teka munggah karo feint angel - dheweke mlayu karo bojone menyang Amerika Serikat lan menehi kesaksian marang WADA sing "kabeh wong ing Rusia njupuk doping."
          Punika pejabat Cina. Aku ngira yen dheweke ngerti yen wong-wong mau padha nindakake perkara kanggo nyogok, banjur mlayu. Lan supaya entuk status pengungsi politik, lan dudu kriminal, dheweke nggawe "bebener babagan virus"
          1. +1
            20 2021 Juni
            Sing utama yaiku supaya paus minke ngerti ... lan supaya kabeh wong bodho golek bukti, saiki.
          2. +1
            20 2021 Juni
            Lan kanggo apa Wakil Menteri Keamanan Negara bisa nampa suap? Miturut cara, Kamentrian Keamanan Negara ing hirarki departemen RRC luwih murah tinimbang Kamentrian Pertahanan lan Kamentrian Keamanan Umum.
        3. 0
          20 2021 Juni
          Amerika Serikat ora mriksa, komisi WHO ora diidini mlebu nganti suwe, banjur dilaporake yen dheweke meh ora nuduhake apa-apa lan kabeh ditindakake kanthi tangan. Inggih, apa sing dituduhake ing kono, ya, kabeh apik banget. Sawetara taun sawise kedadeyan kasebut, ana wektu sing cukup kanggo ngrusak kabeh menyang jugangan lan nindakake maneh kanthi cara sing paling apik.
        4. +7
          20 2021 Juni
          Kutipan saka carstorm 11
          WHO wis mriksa kasur dhewe.

          Trik kabeh yaiku mriksa setaun sawise wiwitan pandemi, sajrone taun iki sampeyan bisa ndhelikake apa wae lan sapa wae. Virus kasebut asale saka kutha sing ana laboratorium biologi, ora ana kedadeyan kasebut. Panemuku mesthi karya manungsa. Masalah liyane yaiku China angel banget kanggo kita, mula Rusia ora bakal ndhukung versi iki. Sing liyane Kulon lan China macet ing perjuangan bebarengan, luwih apik kanggo kita.
          1. + 12
            20 2021 Juni
            "Virus kasebut asale saka kutha sing ana laboratorium biologi" ///
            ----
            Pusat biologi iki dibangun ing panggonan iki amarga
            yen provinsi iki tansah dadi sarang epidemi virus ing jaman biyen.
            Coronavirus wis diteliti wiwit taun 2003. Sadurunge iku panginten sing padha
            ora bisa liwati saka kewan menyang manungsa.
            Kelelawar minangka pembawa ewonan jinis koronavirus.
            1. +2
              20 2021 Juni
              Lan kepiye cara iki mbantah versi virus asal laboratorium?
              1. +1
                21 2021 Juni
                Kutipan saka Liam
                Lan kepiye cara iki mbantah versi virus asal laboratorium?

                Ora, virus sing diprodhuksi ing Amerika Serikat digawa menyang pasar Wuhan adhedhasar pertimbangan duwe laboratorium ing kana, mutasi kasebut anehe mabur menyang komponen sing luwih ala, sanajan kudu, sebaliknya, ngupayakake urip lan nyebar.
              2. +5
                21 2021 Juni
                Ora ana konfirmasi utawa mbantah versi asal laboratorium
                virus.
                Tes getih wong ing Italia lor lan California ditemokake kanthi antibodi
                kanggo Covid-19 durung digawe kanggo wiwitan wabah ing Wuhan lan kanggo hipotetis
                pekerja laboratorium sing kena infeksi.
                Apa iki tegese Italia utawa Amerika Serikat minangka hotbed epidemi? - Mesthi ora.
                Virus kasebut asale saka China, lan mesthi saka kelelawar sing ditularake menyang manungsa
                saka kewan liyane. Tionghoa utawa turis saka Eropah lan Amerika Serikat wiwit nyebar,
                ora ngerti yen dheweke kena infeksi.
                Nanging laboratorium ing Wuhan nyathet lan nggambarake virus kasebut. Kabeh tiba ing dheweke
                bumps kambing hitam.
                1. 0
                  21 2021 Juni
                  Kutipan saka: voyaka uh
                  Virus kasebut asale saka China

                  oke opo iki?
                  1. +2
                    21 2021 Juni
                    Thanks kanggo virus iki, dikembangke khusus kanggo nggawe vaksin, padha bisa
                    kanggo nindakake vaksinasi massal saiki.
                    Dokter ora bisa nggawe obat tanpa virus lan bakteri
                    coba obat iki.
                    Dadi saiki - kaya ing Abad Pertengahan! - Dokter disalahake dhisik,
                    ilmuwan. Kesadaran massa, kaya ing abad pertengahan, tetep ...
                    1. 0
                      21 2021 Juni
                      Kutipan saka: voyaka uh
                      . Kesadaran massa, kaya ing abad pertengahan, tetep

                      Lyosha...
                      hi
                      Dikirim komentar ing panggonan sing salah. Dheweke mesthi ana ing artikel babagan "kapercayan wong", sing, kanthi alasan sing apik, ditawani divaksinasi, nanging kabeh wong nyamar dadi ahli medis lan ahli virologi. Lan saiki saben detik para pembangkang Covid kanthi wani ngomong babagan topik "Sepira pinter aku durung divaksinasi."
                      Lan iki ing wektu nalika Moskow murub supaya gelombang kaping telu pandhemen bakal nyapu ing Rusia. Luwih saka 9 ewu sing kena infeksi mung ing ibukutha, nalika wulan kepungkur ana kurang saka 8 ewu ing saindenging negara.
                      "Lan padha uga onomatopia kanggo judhul house paling apik ing kantor omah kita" ©
                      1. 0
                        22 2021 Juni
                        Nanging kita isih bakal mbukak penerbangan menyang Turki ...
                    2. 0
                      21 2021 Juni
                      Kutipan saka: voyaka uh
                      Thanks kanggo virus kasebut, dikembangake khusus kanggo nggawe vaksin

                      Apa sampeyan ndeleng tanggal pengajuan? 2015
                      1. +2
                        21 2021 Juni
                        Koronavirus kelelawar wis ditliti kanthi serius wiwit taun 2003, nalika ngerti manawa ana potensi (ora luwih saka sawetara rolas mutasi) bakal mbebayani kanggo manungsa. Lan ing macem-macem laboratorium ing donya wiwit paten bahan kanggo vaksin mangsa.
                        Tanpa virus laboratorium kasebut, vaksin Phizer lan Moderna sintetik ora bakal katon.
                      2. 0
                        21 2021 Juni
                        Kutipan saka: voyaka uh
                        Koronavirus kelelawar wis ditliti kanthi serius wiwit taun 2003, nalika ngerti manawa ana potensi (ora luwih saka sawetara rolas mutasi) bakal mbebayani kanggo manungsa. Lan ing macem-macem laboratorium ing donya wiwit paten bahan kanggo vaksin mangsa.
                        Tanpa virus laboratorium kasebut, vaksin Phizer lan Moderna sintetik ora bakal katon.

                        Nah, apa sing nyegah panggunaan "atom tentrem"? tembung Amerika jujur?
                2. -1
                  21 2021 Juni
                  Kutipan saka: voyaka uh
                  Tes getih wong ing Italia lor lan California ditemokake kanthi antibodi
                  kanggo Covid-19, digawe malah sadurunge wiwitan epidemi ing Wuhan lan sadurunge hypothetically
                  pekerja laboratorium sing kena infeksi.
                  Apa iki tegese Italia utawa Amerika Serikat minangka hotbed epidemi?

                  Iki mung tegese epidemi wiwit lan ora bisa dikendhaleni suwe sadurunge China ngerti, dheweke ndhelikake lan narik buntut kucing nganti virus kasebut nyebar ngluwihi watese.

                  Kutipan saka: voyaka uh
                  Virus kasebut asale saka China

                  Bener. Lan iki dudu wabah pertama saka ing kono sajrone 20 taun kepungkur. Mula, kita kudu menehi akses menyang kabeh materi nalika wiwitan wabah sing nandhang sangsara ing saindenging jagad. Lan aja dolanan kucing lan tikus. maneh
                  1. +3
                    21 2021 Juni
                    "Dheweke ndhelikake lan narik buntut kucing" ///
                    ---
                    Dheweke nyeret rong minggu nganti dheweke yakin manawa virus saka Wuhan iki cepet nular.
                    Banjur dheweke ngelingake WHO. Minangka kudune. Dheweke nerbitake génom virus kasebut.
                    Lan rekomendasi babagan cara ngatasi.
                    Nanging WHO ora nindakake apa-apa. Lan ora ana negara siji ing Eropa sing nindakake apa-apa
                    ora nyerang driji ing driji nganti coffins wiwit dimuat ing tumpukan ing lurung-lurung.
                    Lan Timur Jauh: Korea Selatan, Singapura, Jepang - langsung tumindak kanthi tegas.
                    Lan dheweke langsung mandhegake epidemi ing negarane.
                    Dadi ora ana sing bisa nyalahake kecerobohan sampeyan ing China.
            2. 0
              21 2021 Juni
              Kutipan saka: voyaka uh
              Pusat biologi iki dibangun ing panggonan iki amarga
              yen provinsi iki tansah dadi sarang epidemi virus ing jaman biyen.

              Provinsi iki luwih gedhe tinimbang kutha, nanging virus kasebut asale saka kutha sing ana laboratorium. Kebetulan? Aja mikir.
        5. +2
          20 2021 Juni
          Kutipan saka carstorm 11
          Mbukak kabeh lan kabeh wong) Dokumen kasebut mesthi dadi rahasia supaya ora ana sing ndeleng)

          Nanging bakal ana tabung uji!

          Saka Amerika Serikat!
        6. 0
          21 2021 Juni
          Lan saiki dheweke bakal ngomong apa sing bakal diomongake. Mbukak kabeh lan kabeh) Dokumen kasebut mesthi dadi rahasia supaya ora ana sing ndeleng)


          Bener, saiki koboi Amerika sing licik kudu mbayar tagihan sing bakal mbayar "perjamuan" sing diarani coronavirus.
      2. +4
        20 2021 Juni
        Quote: Aron Zaavi
        Dadi topik kasebut nglarani banget.

        Topik lan penyakit kasebut wis digunakake minangka gaman ing perjuangan geopolitik, aja lali babagan sababe.
        Totoan dhuwur banget.
      3. +4
        20 2021 Juni
        Apa bisa kelakon. Saben uwong wis ngalami kasunyatan. Penting kanggo nemokake cara sing ekstrim utawa perang. Ya, lan aku duwe keraguan. Aku ora mikir sing idea saka China kanggo sijine Cancer donya. Ana sing luwih butuh. Senajan ... Goleki tegese.
      4. -5
        20 2021 Juni
        Boshirov utawa Petrov? Utawa loro maneh?
        1. +3
          20 2021 Juni
          Kene dening. Mripate salah gaya, ing China ora bakal diijini kanggo roaming.
          1. -2
            20 2021 Juni
            Yen sampeyan ngombe akeh sake (aku ora ngerti apa sing diarani vodka Cina), banjur ing wayah esuk Boshirov mesthi bakal dadi kancane Bo kanthi lengkap! ombenan
            1. +2
              20 2021 Juni
              Ya, vodka Baijiu isih ... njijiki. Dheweke dudu es sadurunge, nanging sing saiki ditawakake yaiku amatir.
          2. +1
            20 2021 Juni
            Kutipan saka roket757
            Kene dening. Mripate salah gaya, ing China ora bakal diijini kanggo roaming.

            wassat
        2. -2
          20 2021 Juni
          Yevgeny Vaganovich, mlebu.
      5. -1
        20 2021 Juni
        Nyeri, kanggo akeh, akeh dhuwit, yen dipromosekake kaya sing dikarepake dening Yankees! Kepengin "korban" kréta kabèh lan kréta cilik!
      6. 0
        20 2021 Juni
        dadi topike nglarani banget.

        Biasane, sing ing donya komunis, sing ing kulon. Ing saben masalah ana jeneng, jeneng lan patronymic. Iku mung perlu kanggo milih culprit. Ing sawetoro wektu, aku menehi saran supaya saben esuk mbilas irung nganggo banyu adhem. Iku pancene bisa
    2. +4
      20 2021 Juni
      Kutipan saka roket757
      Bakal ana akeh turbidity lan goroh babagan iki.

      Kasunyatan manawa virus kasebut gawean - aku percaya. Nanging nyatane dheweke wong Tionghoa - aku ragu. Luwih Amerika! Carane akeh bio-laboratorium sing kasebar ing saindhenging negara! Ora kaget Biden kuwatir.
      1. -1
        20 2021 Juni
        Quote: Egoza
        Kasunyatan manawa virus kasebut gawean - aku percaya.

        Endi aku tanpamu? Aku ndhukung Luwih Amerika!
      2. -1
        20 2021 Juni
        Dheweke melu biologi, mesthi, lan Yankees ana ing ngarep ing topik iki !!! adoh ahead saka wong liya.
    3. +3
      20 2021 Juni
      Kutipan saka roket757
      Bakal ana akeh turbidity lan goroh babagan iki.

      Ketoke ana wong sing cedhak banget karo "sumber" munculé virus insidious. Saiki dheweke bakal nggawa badai salju apa wae, mung kanggo ngilangi jejak kasebut.
      1. 0
        20 2021 Juni
        Kanthi sing wis cedhak, masalah ditanggulangi siji, loro ... ing wilayah watesan iki, ora ana aturan.
        Hype ing media, lan ing macem-macem organisasi, carane tutup bakal mudhun.
        Nanging yen denyushka saka "guilty" bakal ditarik, iki ora dadi obrolan sing gampang, kabeh kanggo wong diwasa!
    4. -2
      20 2021 Juni
      Triad bakal nemokake dheweke lan "patung" kanthi sikil sing disiram semen ing cekungan bakal ditambahake menyang Hudson ... Nanging virus kasebut, kaya sing asale saka Langley, bakal tetep, lan pejuang sing sipit iki kanthi "getih" Rezim Xi mung dikirim menyang Wuhan! Banjur sampeyan ndeleng saraf nyerah lan mlumpat ing traktor ...
      ngguyu
    5. +2
      20 2021 Juni
      Amerika Serikat terus perang nglawan China.
      1. -1
        21 2021 Juni
        Quote: figwam
        AS terus perang nglawan China

        Lan China, miturut, miwiti perang nglawan donya kabèh.
    6. +4
      20 2021 Juni
      Rodchenkov Tionghoa mlayu, amarga dheweke rumangsa yen sawetara tumindak peteng ing China, lemah mudhun saka ngisor sikile, lan ing Amerika Serikat dheweke nyanyi kaya nightingale babagan dongeng, mung kanggo njaluk perlindungan. Ing China, dheweke ora bakal ngadeg ing upacara kanggo dangu, yen ana, banjur langsung menyang tembok.
    7. 0
      20 2021 Juni
      Iku ngelingaken kula saka buronan Rodchenkov.
      Kanthi sanksi sakteruse kanggo miturut omongane uwong "program doping negara." Kanthi nyuda gendera lan lagu kebangsaan, larangan federasi olahraga Rusia nindakake ...
      Kepiye sawetara kolega Petrov lan Boshirov sing ora dingerteni diduga ngganti tabung uji liwat bolongan ing tembok ...

      Kajaba iku, ana persis nol bukti kabeh iki! Nanging "informan dhuwur" (sing bisa nggawe bukti yen pengin) ora bisa ngapusi, ta? Dheweke nggawe risiko nyawane, malah banjur operasi plastik ...
      Kemungkinan banget!

      Naskah wis digarap, para aktor padha make-up lan ndhelik ing mburi layar, kita ngenteni adegan sabanjure "drama" iki ...
    8. 0
      20 2021 Juni
      Aneh yen jeneng Tionghoa dudu Rod Chen Kov kanthi tampilan sing anyar diganti))) Saiki dheweke bakal narik manuk hantu ing globe kanthi gaya bukti, nanging kita ora bakal nuduhake sampeyan, amarga iku rahasia))
    9. -1
      20 2021 Juni
      Wangyu.
      Amerika bakal duwe bukti "ora bisa dibantah" saka jejak Tionghoa ing asal saka virus.
      Banjur sanksi saka negara-negara Kulon lan inventarisasi kabeh properti Cina ing luar negeri.
      Uga pembatalan utang menyang China, minangka ganti rugi awal.
    10. 0
      22 2021 Juni
      Sampeyan ora kudu nyikat kabeh kaya ngono. Sawise kabeh, dheweke malah menehi tes urine kanggo kabeh wong Tionghoa.
  2. +1
    20 2021 Juni
    tabung tes liyane?
    1. +3
      20 2021 Juni
      Kutipan saka knn54
      tabung tes liyane?

      Ora ora kok stres banget. Saiki cukup kanggo nerbitake ing media Amerika "jujur ​​lan ora bisa rusak" kanthi lolongan Tobacco.
    2. 0
      20 2021 Juni
      Iku worth mikir ... padha duwe kepinginan kanggo nyuwek China.
      Dadi ayo ndeleng apa sing bisa digayuh ing Wishlist.
      1. -3
        21 2021 Juni
        Kutipan saka roket757
        Iku worth mikir ... padha duwe kepinginan kanggo nyuwek China.

        Yen dheweke duwe kekarepan kaya ngono, mula dheweke wis kasep. China wis dadi pasukan sing peradaban Barat ora bisa ngemot. Dheweke bakal miwiti dalan menyang dominasi donya kanthi nyerep Rusia. Sawisé iku, dayané bakal mundhak kaping pirang-pirang lan tiba ing Eropah lan Amerika bakal dadi mung bab wektu arang banget cendhak.
        1. 0
          21 2021 Juni
          Quote: sindikalis
          Dheweke bakal miwiti dalan menyang dominasi donya kanthi nyerep Rusia.

          Durung ditemtokake ... gumantung ing akeh alasan. Dadi aku ora rumangsa optimis, TAPI, aku ngarep-arep kanggo awakening pasukan sing nylametake negara kita sadurunge, tansah.

          Quote: sindikalis
          Yen dheweke duwe kekarepan kaya ngono, mula dheweke wis kasep. China wis dadi pasukan sing peradaban Barat ora bisa ngemot.

          Iki uga ora ditetepake lan gumantung banget ... tho, kene kita kudu ndeleng carane acara berkembang. Sanadyan cetha yen China kuwat lan ora ana sing bisa mung mlayu.
  3. sot
    -1
    20 2021 Juni
    Wakil direktur FSB China lolos? Kita njupuk brondong lan ngenteni: wong Tionghoa bakal teka karo wong anyar, polonium utawa sing anyar)
    1. +5
      20 2021 Juni
      Kanggo sawetara alesan iku mangu-mangu kanggo kula sing pejabat KGB tingkat kuwi mung bisa mbucal kaya, lan malah karo putriné .. Ing ngendi para pengawal lan keamanan internal katon banjur? Ora mungkin wong kaya ngono bisa mlaku dhewe tanpa pengawasan sing cedhak.
    2. +1
      20 2021 Juni
      Kamentrian paling penting ing bidang keamanan nasional ing China yaiku Kamentrian Keamanan Umum. Iki nggabungake fungsi Kamentrian Dalam Negeri, Kamentrian Situasi Darurat, FSO lan sebagian FSB. Analog saka Garda Nasional lan layanan tapel wates uga ana ing dheweke. Lan MGB minangka departemen sing relatif cilik, fungsi kasebut sebagian saka FSB kita, sebagian saka SVR. Nanging, sing dadi ciri, elit militer ing RRC luwih dhuwur tinimbang pimpinan MOB lan MGB. Struktur intelijen lan kontra-intelijen ing tentara ana ing bawahan tentara dhewe, lembaga politik lan pimpinan partai paling dhuwur. Tegese, ora kaya kita, ora tau ana departemen khusus ing tentara sing dadi bawahan departemen liyane ing RRC. Iki minangka materi ing VO.
  4. +1
    20 2021 Juni
    Saiki, Dong Jenwen iki bakal ninggalake restoran Beijing, lan wong-wong kutha kanthi mripat persegi bakal ngliwati dheweke wassat
  5. +1
    20 2021 Juni
    AS lan 13 negara liyane bakal ora marem nganti keputusan positif babagan kesalahan covid. Kanthi RRC, mula bisa nyoba nyuda adonan lan, sing paling penting, dhuwit, yaiku, dheweke bakal nyoba.
    1. ANB
      0
      20 2021 Juni
      . Kanthi RRC, mula bisa nyoba nyuda adonan lan, sing paling penting, dhuwit, yaiku

      Sampeyan ora kudu nyimpen dhuwit hard-entuk ing securities utang Amérika.
  6. +1
    20 2021 Juni
    Amerika: "Kita diwenehi bukti sing ora bisa dibantah, kanthi grafik warna, gambar, foto lan rumus, sing nuduhake keterlibatan China ing mbusak koronavirus ing laboratorium, nanging kita ora bakal nuduhake sampeyan, gunakake tembung kasebut." wassat
  7. +2
    20 2021 Juni
    sampeyan kudu nyumerepi pandemi ing China, dheweke bakal nyoba banget ... iki dudu Irak sing duwe tabung uji ....
    1. -2
      20 2021 Juni
      Ya, Wuhan ora ana ing China, apa hubungane China?
  8. +2
    20 2021 Juni
    Amers maju. Iku bakal katon sing cukup bubar, siji ora lancip fellow, kang urip uga penting, waved tabung test karo wêdakakêna ngumbah ing PBB, ngaku yen iki OV militèr Saddam, lan saiki pejabat Cina karo "koper bukti kompromi."
    1. -1
      20 2021 Juni
      Aku mung kepingin weruh - kepiye Saddam ngracuni wong Kurdi ing Irak, Chanel nomer 5? Lan kasunyatan manawa dheweke meracuni wong-wong mau ora ditolak dening sapa wae, kalebu Rusia.
      1. +5
        20 2021 Juni
        Lan apa? Apa iki menehi Powell hak ngapusi ing rapat UNSC? Ing taun 1988, Sadam nggunakake OV buatan Jerman lan Spanyol. Ing taun 2003, wong Amerika nuduh Irak ngasilake senjata kimia, sing, minangka acara sakteruse nuduhake, dadi goroh. Ora ana cara aku mbenerake kadurjanan Saddam marang wong Kurdi, nanging wong Amerika padha bersenjata lan mbiayai dheweke. Mesthi Amerika utawa dhuwit sekutune lunga tuku OV. Lan Amerika Serikat lan Barat nutup mripat marang pirang-pirang serangan kimia kasebut nganti Saddam ngarahake Kuwait. Lan korban ing perang iki diluncurake dening Amerika Serikat ternyata luwih akeh tinimbang korban Saddam. Nah, kabeh wong wis jelas yen wilayah kasebut kecemplung ing jurang kekacauan. Mergo iki.
        1. -4
          20 2021 Juni
          Saddam sejatine dipersenjatai utamane dening USSR. Senjatane yaiku Soviet, lan dudu Amerika, lan uga nggunakake senjata kimia.
          1. 0
            20 2021 Juni
            "Nggoleki lan sampeyan bakal nemokake", Internet bakal nulungi sampeyan. Apa sampeyan menehi saran kanggo njupuk tembung babagan senjata "utamane USSR"? Dadi aku ora pracaya lan nguripake kanggo dokumen. Wigati dimangerteni, aku ora bakal njaluk link. ps Dadi Powell duwe hak ngapusi?
            1. -5
              21 2021 Juni
              Nalika dheweke ngirim sampeyan nggoleki ing Internet, iki tegese mungsuh ora duwe jawaban apa-apa lan dheweke mung gabung, lan babagan senjata, dheweke bisa nyedhiyakake materi sing cukup babagan senjata tentara Irak, uga babagan latihan. militèr Irak ing USSR, nanging sakperangan alesan sampeyan ora pengin pranala sembarang .Apa iku? Nanging Powell ora ngapusi babar pisan. Saddam poisoned wong Kurdi?
              1. +1
                21 2021 Juni
                Kutipan: Slobodskoy
                Powell pancen ora ngapusi

                )))))))))))))))
                Sanajan laporan komisi kasebut dawane 1000 kaca, inti bisa diringkes ing siji ukara: "Nalika pasukan koalisi nyerang Irak ing 2003, ora ana program senjata nuklir, kimia, utawa bakteriologis utawa arsenal WMD ing negara kasebut." .

                https://lenta.ru/articles/2004/10/07/wmd/
          2. Komentar wis dibusak.
  9. +4
    20 2021 Juni
    Nanging yen informasi kasebut dikonfirmasi, Dong Jinwei bisa dadi pejabat buronan paling dhuwur saka RRC sajrone sejarah.

    Seri "WADA nglawan Federasi Rusia" rampung, "SARS-CoV-2 anyar saka Wuhan" diwiwiti ... ...
    1. +3
      20 2021 Juni
      Kutipan: Lara Croft
      Seri "WADA nglawan Federasi Rusia" rampung, "SARS-CoV-2 anyar saka Wuhan" diwiwiti

      "budhal saka Hong Kong menyang Amerika Serikat ing pertengahan Februari 2021"
      lan kneaded virus kanggo patang sasi
    2. -1
      20 2021 Juni
      Kutipan: Lara Croft
      kita padha diudani saka gendéra ing Olimpiade

      Olimpiade musim dingin maneh ...
  10. +3
    20 2021 Juni
    Apa jenis data sing ora bisa ditanggung?
    Sing kabeh kulawarga kudu evakuasi strategis!
    Atiku ngandhani - virus buatan manungsa.
    Aku bisa salah.
    1. 0
      20 2021 Juni
      Pitakonan ora maneh sing digawe manungsa. Masalah ing kene yaiku sapa sing kudu menehi keutamaan ing masturbasi iki dadi prestasi sing diragukan. nglirik
  11. MVG
    +6
    20 2021 Juni
    Para juru crita Amerika berjuang kanggo ngyakinake kabeh wong, tanpa kajaba, yen "mamu kilyanus" dudu kita, nanging wong Tionghoa.
    1. -4
      20 2021 Juni
      Ya, ngapusi kaya ngono - kabeh jagad ngerti manawa Wuhan ana ing AS, lan ora ana ing China.
  12. +5
    20 2021 Juni
    Ngelingake awal skandal doping karo Rusada.
    1. +2
      20 2021 Juni
      Kutipan saka zwlad
      Ngelingake awal skandal doping karo Rusada.

      Iku. Dheweke seneng kerja ing kana miturut pola knurled. Nyuwun
    2. +1
      20 2021 Juni
      Tangan master sing bisa dingerteni. Apa invent soko anyar nalika lawas dianggo. Cithakan mikir Anglo-Saxon lan abdiné, EPRST!
  13. 0
    20 2021 Juni
    Kabar apik. Alasan sing apik. Iki wektu kanggo AS kanggo serius clash karo China. Lan nganti saiki, mung siji omongan lan niat.
  14. +3
    20 2021 Juni
    Ora mata-mata siji bakal bisa kanggo ngirim minangka akeh alangan minangka pengkhianat saka layanan khusus dhewe bisa nimbulaké.
  15. +1
    20 2021 Juni
    US Press: Pejabat sing lolos saka China menehi data rahasia Amerika babagan COVID-19

    Punika - perang hibrida karo highley seneng ing siap ...
  16. +1
    20 2021 Juni
    Ngelingake aku babagan crita tabung uji "anthrax" lan foto tanduran sing ora ana kanggo produksi senjata pemusnah massal.
  17. +2
    20 2021 Juni
    Predictably, minangka alur saka Railways Russian ing arah. Kabeh babagan kasur iku bodho lan jinis sing padha nganti titik aib - Rodchenkov "nambe tou" ngguyu Lan kok ngganti soko - nalika iku bisa?
  18. +1
    20 2021 Juni
    Bidon mrentahake Tsrushniks kanggo nyeret China menyang coronovirus sajrone telung wulan, yaiku, kanggo nyiapake laporan babagan asal-usul virus, aku pengin ujar. Nah... gilingan daging mulai muter.
  19. 0
    20 2021 Juni
    Serial "Newbie" ing basa Cina wassat
  20. +1
    20 2021 Juni
    Yen wong Rusia ngracuni kabeh wong kanthi racun saraf, mula wong Tionghoa luwih seneng agen biologis wassat
    Saiki, mongrels bakal miwiti squealing highley kaya wassat
  21. 0
    20 2021 Juni
    Piye wae, curiga sawetara wong ing China nandhang latar mburi salah sawijining kepadatan populasi maksimal saben meter persegi. meter. Lan siji liyane .. Duwe biomaterial saka infèksi gelombang pisanan karo referensi kanggo wilayah infèksi, iku cukup gampang kanggo nglacak panyebaran foci sakteruse saka infèksi. Paling ora laboratorium epidemiologi kita bisa nindakake iki. Padha bisa, nanging padha meneng. Ana telung pilihan ing kene. Salah siji hubungan loropaken (China) utawa blackmail politik (USA lan satelit). Inggih, utawa katelu (tebak dhewe)
    1. 0
      20 2021 Juni
      Ing Welasan negara ing saindhenging donya, kalebu Jerman, Italia, Jepang, Inggris, Kapadhetan populasi rata-rata luwih dhuwur tinimbang ing China. Senajan, mesthi, ing China, mayoritas populasi manggon ing bagean cilik saka negara.
      1. 0
        20 2021 Juni
        Aku bakal ujar kanggo Jerman - kapadhetan luwih dhuwur, nanging dheweke ora ngunjungi.
        Teka saka kerja - ngedhunake tirai. We menyang bisa - wuto padha wungu.
        Sampeyan mlaku-mlaku ngubengi kutha - ora ana cahya ing jendhela, kaya ing kuburan.
    2. -1
      21 2021 Juni
      Lan iki sanajan kasunyatan manawa tingkat teknologi obat-obatan Cina luwih murah tinimbang sing umum ditindakake negara nganti saiki.
      China minangka siji-sijine negara sing nampa pertumbuhan PDB sing durung tau sadurunge sajrone rong taun kepungkur. Sanajan virus wiwit diwiwiti ing China, lan obat-obatan ing kana ora panas banget.
  22. -1
    20 2021 Juni
    Warta saka kelompok sing padha karo keracunan Skripals lan Navalny kanthi gas politik gugup militer. Mung ing kasus sing sepisanan, kabeh wong tetep urip, investigasi ora mbuktekake apa-apa, lan sing kapindho, investigasi mung ora mbuktekake apa-apa, senadyan kepinginan banget saka sawetara "mitra Barat".
  23. -1
    20 2021 Juni
    Apa sing diandharake ora jelas. Resep kelelawar saka layanan pangiriman panganan kantor?
    Ora spesifik, mung seneng banget.
  24. +1
    20 2021 Juni
    Wong Tionghoa kanthi cepet njupuk langkah sing angel banget nglawan infeksi sing wiwit nyebar, sanajan ing wiwitane meneng, dheweke nyoba ngatasi kanthi tenang. IMHO iki kanthi ora langsung nyatakake yen virus wis dirilis. Pramila langkah-langkah kasebut angel lan cepet, amarga dheweke ngerti lan wedi karo akibate, kalebu politik.
  25. 0
    21 2021 Juni
    Pejabat Cina iki kaya Grigory Rodchenkov ing pagelaran Cina? Kita ngerti carane Amerika nambani pelari. Kaping pisanan, dheweke ngetokake informasi sabisa. Banjur telung taun padha mangan kanggo decency. Banjur dheweke bakal menehi tendangan sing kuat ing sak panggonan.
  26. 0
    21 2021 Juni
    Nah, enggal padha goyangake tabung tes liyane :))
  27. 0
    21 2021 Juni
    - "klompok ahli Organisasi Kesehatan Dunia, sing wis ngunjungi kutha Wuhan, nganggep kedadeyan infeksi amarga bocor saka laboratorium ora mungkin" - penguin pierced, dheweke cepet-cepet nemokake pejabat "uwal" ..
    1. -1
      21 2021 Juni
      Apa sing kedadeyan? Patriot kita wiwit percaya karo kesimpulan WHO!
  28. -1
    21 2021 Juni
    Aku nganggep warta kasebut ora lengkap: "Sawijining pejabat sing lolos saka China menehi data rahasia Amerika babagan COVID-19 kanthi bukti rahasia banget babagan keterlibatan Federasi Rusia ing pangembangan lan panyebaran virus"
    Piye wae, kabar lengkap kudu katon kaya iki ing tren media Barat modern.
  29. 0
    21 2021 Juni
    Saka negara normal (dudu jajahan Kulon), luwih saka siji wong normal ora bakal mlayu, mung Yudas geek sing pantes jijik umume, ora mungkin wong Tionghoa lan ora mungkin dheweke malah ana ing goroh sing terus-terusan iki. makna orane tanpa goroh, padha ora bisa ing goroh kabeh dibangun ana.
  30. 0
    22 2021 Juni
    Lan sapa sing duwe "Wuhan Institute" (jeneng sing nggumunake)), utawa laboratorium ing Wuhan? Jawaban kanggo pitakonan iki nerangake akeh.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"