Kravchuk: Amerika Serikat kudu kalebu ing format Normandia

64
Kravchuk: Amerika Serikat kudu kalebu ing format Normandia

Présidhèn pisanan Ukraina nggawe pratelan babagan format negosiasi Normandia ing Donbass. Miturut Kravchuk, format iki kudu ditambahi. Elinga yen Leonid Kravchuk minangka kepala delegasi Ukrainia menyang Grup Kontak Trilateral (TCG).

Miturut Kravchuk, Amerika Serikat kudu kalebu ing format Normandia.

Kravchuk:

Yen Amerika Serikat gabung karo format Normandia, iki bakal dadi langkah gedhe kanggo ngrampungake konflik ing Donbass.

Miturut Leonid Kravchuk, "Amerika Serikat pungkasane bakal nggawa diplomasi luwih akeh, luwih tegas menyang format Minsk."

Ing wektu sing padha, mantan presiden Ukraina maneh nyatakake yen platform negosiasi kanggo pemukiman ing Donbas kudu diganti. Kravchuk percaya yen Minsk ora bisa dadi platform kanggo negosiasi kaya ngono, "amarga Belarus mabur menyang Federasi Rusia."

Kravchuk:

Saiki Paris lan Berlin ora duwe posisi tenan ing Donbass ing hubungan kanggo Moscow. Dheweke ora duwe kekuwatan kanggo nyelehake Moskow ing posisi sing sejatine.

Miturut Kravchuk, Prancis lan Jerman, minangka peserta ing format Normandia, ora nyebut Rusia minangka aggressor.

Kravchuk:

Ing taun-taun pungkasan, aku ora krungu bab Rusia saka wong-wong mau. Nanging isih kudu ditindakake.

Kravchuk percaya yen format rembugan Normandia berkembang amarga keterlibatan Amerika Serikat, mula iki bakal mbantu Kyiv nguwasani Donbass.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    64 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 10
      20 2021 Juni
      Kravchuk wis suwe dadi generator frase acak, mula dheweke trep kanggo junta Ukrainia! ngguyu
      1. + 21
        20 2021 Juni
        Salah sawijining geng pengkhianat sing ngrusak USSR. Sampeyan perlu kanggo miwiti kasus pidana marang Gorbachev, Yeltsin, Kravchuk, Shushkevich, sing wis manggon ing Kulon kanggo dangu ... Kabeh kanggo akun ... Lan padha tryndya lan ora njupuk adus uap.
        1. +2
          20 2021 Juni
          Makarych, njupuk berdan lan pindhah menyang celeng. Isih setengah pinter.
        2. +3
          21 2021 Juni
          Kutipan saka Invoice
          Salah sawijining geng pengkhianat sing ngrusak USSR. Perlu kanggo miwiti kasus pidana marang Gorbachev, Yeltsin, Kravchuk, Shushkevich

          Sayange, Yeltsin lan Shushkevich wis seda ing amben. Nanging durung kasep kanggo impale Kravchuk lan Humpback.
        3. Tur
          0
          22 2021 Juni
          Inisiatif iki - wiwitan kasus pidana, nduweni prospek mung ing siji kasus - "reassembly" ulang saka USSR. Banjur iku bisa kanggo miwiti kuwi.
          Ing kahanan saiki, penuntut pidana kanggo wong sing kasebut ing ndhuwur ora kompeten,
          amarga ora ana subyek sing nduweni hak inisiatif legal.
          Mulane, "obyek" iki luwih gampang kanggo ngukum cara Ramon Mercader.
      2. +4
        20 2021 Juni
        Perdamaian ing Donbas bisa uga sanajan tanpa Amerika Serikat) cukup kanggo Ukraina kanggo miwiti ngleksanakake "perjanjian Minsk", ing ngendi, kanthi cara, Ukraina ora nyebut Rusia minangka aggressor))
        Kravchuk iki, kaya manuk parrot-talker pensiunan, ora mabur, nanging ngidoni frase sing ora jelas))
        1. -2
          20 2021 Juni
          Sapa sing ngomong apa, nanging ... larva kutu babagan adus! ngguyu
        2. +3
          20 2021 Juni
          Lan kenapa para pemimpin LDNR ora ngusir badai salju sing padha? Nuntut supaya Berlin lan Paris gabung karo format Minsk saka China lan India lan wong liya.
      3. +2
        20 2021 Juni
        Nelayan iku nelayan, kaya sing diomongake. Kravchuk pikun pengin nyepetake Biden pikun menyang tim kasebut. Loro wong bodho iku kekuwatan (C) ngguyu
        1. 0
          20 2021 Juni
          A haberdasher lan kardinal!
      4. 0
        20 2021 Juni
        Kravchuk: Amerika Serikat kudu kalebu ing format Normandia

        Lan manawa kanggo mateni Kravchuk saka dheweke ... ngguyu

        Saiki Paris lan Berlin ora duwe posisi tenan ing Donbass ing hubungan kanggo Moscow. Dheweke ora duwe kekuwatan kanggo nyelehake Moskow ing posisi sing sejatine.

        Kravchuk piyambak wis ora firmness kanggo akèh taun ... Ing saben pangertèn saka tembung! aran

        Lan apa posisi Ukraina ...
        Aku elinga anekdot bab Kuchma lan dhingklik.

        Inggih, utawa njupuk strawberries ing Polandia. Ing pose saka "gidnisti" (Rusia "martabat"). nglirik
        1. +4
          21 2021 Juni
          Pose Ukrainia tradisional "hydnost":



          Presentasi checkers menyang p_OSLITS Amerika.



          Handing checkers kanggo p_OSLU Amérika.
      5. -1
        21 2021 Juni
        Nggih mboten.
        Iku mung ngomong bab sing padha - metu saka Minsk, Rusia minangka axor, Ameriga karo kita ...
      6. -1
        21 2021 Juni
        Amerika Serikat wis disambungake menyang format liwat pimpinan wayang Ukraina ...
      7. 0
        21 2021 Juni
        - Perlu nyambungake AS
        Apa iku driji loro ing soket.
    2. +4
      20 2021 Juni
      Apa durung wayahe ngirim pikun menyang omah edan?
      1. +4
        20 2021 Juni
        Kutipan: Viktor Sergeev
        Apa durung wayahe ngirim pikun menyang omah edan?

        luwih apik kanggo kuburan
      2. +9
        20 2021 Juni
        Dheweke ana ing omah edan. Mung ing kamar VIP.
      3. +1
        20 2021 Juni
        Dadi dheweke manggon ing kono. hi
      4. +1
        20 2021 Juni
        Kutipan: Viktor Sergeev
        Apa durung wayahe ngirim pikun menyang omah edan?

        Yen sampeyan nambani kita, banjur dibayar lan larang. Lan padha duwe negara iki normal Svidomo nyawa
    3. +3
      20 2021 Juni
      Yen Amerika Serikat gabung karo format Normandia, iki bakal dadi langkah gedhe kanggo ngrampungake konflik ing Donbass.
      Negara-negara kasebut wis ora jelas manawa dheweke ora pengin nggunakake awake dhewe kanggo kita.
      Saiki Paris lan Berlin ora duwe posisi tenan ing Donbass ing hubungan kanggo Moscow. Dheweke ora duwe kekuwatan kanggo nyelehake Moskow ing posisi sing sejatine.
      apa aliran kesadaran iki? Sapa jumeneng ing sapa?
      Miturut Kravchuk, Prancis lan Jerman, minangka peserta ing format Normandia, ora nyebut Rusia minangka aggressor.

      Kravchuk:

      Ing taun-taun pungkasan, aku ora krungu bab Rusia saka wong-wong mau. Nanging isih kudu ditindakake.

      Miturut pendapatku, negara-negara kasebut luwih ngerti apa sing kudu ditindakake.
      Kravchuk percaya yen format negosiasi Normandia berkembang amarga keterlibatan Amerika Serikat, mula iki piye wae bantuan Kyiv kanggo ngrebut kontrol liwat Donbass.
      ide kreatif liyane?
      1. +5
        20 2021 Juni
        Kutipan: Igor Ushakov
        ide kreatif liyane?

        Kravchuk pancen ngarep-arep yen Amerika Serikat bakal ngetokake buntut Prancis lan Jerman lan pungkasane bakal ngakoni Rusia minangka agresor lan ndhukung Ukraina ing kabeh (ha! Aku nemokake wong bodho)
    4. +3
      20 2021 Juni
      Kravchuk: Amerika Serikat kudu kalebu ing format Normandia

      Apa maneh sing bisa dirungokake saka Tabaka babagan Sherkhan?
    5. +1
      20 2021 Juni
      Kravchuk, ayo pitik mikir ... bal naftalena teles, penguin ora ana hubungane karo tanah Kievan Rus, supaya wong-wong mau ngatasi ireng dhisik, ...
    6. +2
      20 2021 Juni
      Para penandatangan penyerahan Minsk bisa uga njaluk liyane. Amerika Serikat wis ngadeg ing mburi Prancis lan Jerman. Ya, ing Ukraina sampeyan bisa ndeleng lapisan gedhe sing pengin percaya: Biden bakal teka lan ndeleng ketertiban. !
      1. 0
        20 2021 Juni
        Kutipan saka: tralflot1832
        Para penandatangan penyerahan Minsk bisa uga njaluk apa-apa.

        kenapa ora, persetujuan Minsk minangka kamenangan kanggo wong Sumeria, dheweke ora bisa kalah ing perang kanthi kekalahan lengkap ing ngarep.
        1. +1
          20 2021 Juni
          Jerman lan Prancis narik wong-wong mau metu saka kahanan iki. Nalika Kravchuk sujud ing sikil kaleng, Gazprom sarujuk karo Belarus kanggo ngurangi transit menyang Eropah ing kuartal kaping 4 taun iki saka meh 9 milyar meter kubik kanggo 1,980 milyar meter kubik. Kabar 16 Juni, simbolis ya. Menapa malih Ukraina bakal nampa sawijining 40 milyar ing pungkasan taun strictly miturut kontrak. Lan Eropah catastrophically kurang. Arus Turki operasi ing kapasitas meh kebak, nyediakake Eropah kidul-wétan, bypassing Ukraina .
    7. +5
      20 2021 Juni
      lan Mungkin scoundrel lawas iki kanggo ngrembug idea iki karo pegulat mendem?
      1. +2
        20 2021 Juni
        Iku wektu dhuwur!
    8. +2
      20 2021 Juni
      wong pungkasanipun kudu ngomong bodho lawas sing Amerika Serikat wis dawa wis melu ing format Normandia, ora langsung mesthi, nanging melu. kasur enem, sing, mantan SSR Ukrainia, rearranging Amerika Serikat ing format iki. sing trep banget kanggo tutup kasur, kayane ditampilake ing Format, nanging ora tanggung jawab ...
    9. +2
      20 2021 Juni
      Kravchuk: Amerika Serikat kudu kalebu ing format Normandia
      Bokong lawas ... pikun, macet tightly.
    10. +2
      20 2021 Juni
      Wong enom sing numpak Maidan malah ora ngerti apa jenis pots. Lan Svidomo sing luwih tuwa pura-pura ora ngelingi.
    11. +3
      20 2021 Juni
      Pikun lawas... Ora ana tembung sing bisa nggambarake kabeh bosok "pelacur politik" iki.
      Iki ngemot kabeh sing ala lan njijiki ing Ukrainia:
      rakus,
      gumedhe,
      kurang ajar, servility, maling,
      pengecut,
      kesombongan, kesombongan...
      Wah, wong jahat banget ...
      1. 0
        20 2021 Juni
        Kutipan saka Markus Wolf
        Lawas ... "pelacur politik"

        Mung ora lawas "pelacur politik", nanging ya (Ugh) kita karo tanggung jawab sosial kurang. Lan ing umum, ketoke, Kravchuk, kaya ing lagu "selawase enom, langgeng mabuk."
    12. -15
      20 2021 Juni
      Neighing liwat uryakl lokal!
      Kozak sing patriot banget, mangsuli pitakon wartawan sanalika sawise rapat kasebut, Biden-Putin ora ngilangi kemungkinan melu Amerika Serikat ing format Minsk (tgc)
      1. +3
        20 2021 Juni
        Waca kanthi tliti tembung Kozak. Lan banjur bakal nyuwek sampeyan mudhun. Lan makna tembung kasebut yaiku - yen Amerika Serikat meksa Ukraina supaya tundhuk karo perjanjian Minsk, mula kudu melu. Lan yen ora, mula Amerika ora dibutuhake.
      2. 0
        20 2021 Juni
        nuduhake sampeyan driji banjur sampeyan bakal ngguyu
      3. 0
        20 2021 Juni
        Kutipan saka markant1970
        ora ngilangi kemungkinan nglibatake Amerika Serikat ing format Minsk (TGC)

        kutipan langsung menyang studio
    13. +3
      20 2021 Juni
      Amerika Serikat gabung karo format iki nalika Nulond nyebarake cookie ing Maidan, lan limang milyar dolar sing ditindakake dening Amerika Serikat kanggo kudeta ing Ukraina tetep ana ing mburi! Iku angel kanggo nemokake wong liyane kasengsem ing Gagal kanggo tundhuk karo format Minsk saka Amerika Serikat.
      Lan ya! Editors, pilih foto kanggo mungsuh langsung saka Rusia luwih dhasar, looking ing bajingan mesem iki njijiki.
      1. 0
        20 2021 Juni
        Kutipan: Vladimir61
        Editors, pilih foto kanggo mungsuh langsung saka Rusia luwih dhasar, looking ing bajingan mesem iki njijiki.

        Nah, kanggo saiki, dheweke bisa duwe impen sing ora kepenak. Aku ora ngerti, ora ngandhani aku. Bisa lan ngipi elek kanggo tumindak ing film (Mugi). Nanging dheweke ngerti manawa yen AS ninggalake dheweke, karakter iki bisa dadi korban suci.
        Paling kamungkinan, dheweke nandhang sangsara lan nyiksa babagan iki.
        1. +2
          20 2021 Juni
          Kutipan saka Mole
          Nah, kanggo saiki, dheweke bisa duwe impen sing ora kepenak.
          Dheweke bisa uga ora seneng, nanging, tangane bajingan iki nganti sikut ing getihe pedunung Donbass, kalebu bocah-bocah sing dipateni ing kono. Lan kanggo mbabarake pasuryan sing esem iku ora sakabehe bener.
    14. 0
      20 2021 Juni
      Weakening ing atine, lawas pikun Kravchuk ditanggepi omong kosong liyane.
      Kalebu Amerika ing format Norman? Aku ora krungu yen pejabat AS wis nyatakake kepinginan kasebut. Utawa apa Kravchuk gedhe dhewe milih kanggo misi iki?
      Situs ing Minsk wis urip luwih saka migunani ...
      Lan kanggo sapa inferensi kentut lawas sing ora ana ing pikirane ing kene? Macron, Merkel, Putin, utawa liya-liyane, ora ujar apa-apa. wong bodho
    15. 0
      20 2021 Juni
      Miturut Kravchuk, Prancis lan Jerman, minangka peserta ing format Normandia, aja nyebut Rusia minangka aggressor.
      Kravchuk bisa ndeleng bebener pricks mripat.
    16. 0
      20 2021 Juni
      Ya, cukup babagan iki babagan nulis ing kene!
    17. 0
      20 2021 Juni
      Nyuwun pangapunten, apa sing isih ana kanggo kentut tuwa iki? Paling ora ana wong liya sing ngelingi jeneng mburi.
    18. 0
      20 2021 Juni
      . Dheweke ora duwe kekuwatan kanggo nyelehake Moskow ing posisi sing sejatine.
      Apa ana sing ngerti apa tegese ghoul iki pengin nandur modal ing ukara iki?
      Dheweke pancen saingan ing bodho ana.
    19. -2
      20 2021 Juni
      Ya, Kravchuk bener! Kita kudu gabung karo AS! Lan mesthine ing pribadine Biden! Ayo Joe ngantuk mabur menyang kabeh rapat! Dheweke mudhun saka tangga, nuthuk sirahe. Nanging, sing utama yaiku krungu akeh omong kosong Ukrainia, lan pungkasane bakal bajingan! Sawise kabeh, pasangan bakal metu apik: sing wong tuwa bakal luwih lucu.
    20. -1
      20 2021 Juni
      Dheweke ora duwe kekuwatan kanggo nyelehake Moskow ing posisi sing sejatine.

    21. 0
      20 2021 Juni
      Nalika scarecrow naphthalene iki nutup havalnik sawijining.
    22. 0
      20 2021 Juni
      marang mbah kakung sing diangkat ora mikir, nanging bisa metu karo "ngomong sirah" .... lan padha bakal mutusaké apa sing kudu dilakoni tanpa dheweke ... pindhah menyang naftalena
    23. 0
      20 2021 Juni
      Apa AS butuh? Kabeh sing dikarepake, wis ditindakake. Saiki sheriff ora peduli karo masalah "India".
    24. +1
      20 2021 Juni
      Sampeyan bisa nyambung, nanging banjur Ukraina kudu diilangi, apa sing bakal dadi titik kasebut, apa panggonan sing bakal dikuwasani, mula ora ana sing bakal ngrungokake lan takon?
    25. +3
      20 2021 Juni
      Ana telung acara mbesuk ing uripku nalika aku bakal istirahat saka kerja lan, kanthi bungah, mabuk kaya babi. Pisanan nalika Gorbachev mbalang maneh hooves, kaloro nalika Chubais mati, lan katelu nalika Kravchuk masrahake nyawane marang Gusti Allah. Telung ***, telu pengkhianat. Aku bakal ngurus dhewe, aku pancene pengin urip. Pribumi Peter. 31 taun.
      1. +1
        21 2021 Juni
        Aku curiga yen acara 3 iki bakal kalebu ing pantheon preian nasional lan kabeh CIS bakal dituku dina iki lan bakal dirayakake saben taun tanpa gagal.
    26. ANB
      0
      20 2021 Juni
      Ora, Mongolia kudu kalebu ing format Normandia.
      Banjur kabeh mesthi bakal ditindakake.
      :)
    27. 0
      20 2021 Juni
      Kravchuk - "rubah licik" kudu dicoba kanggo pengkhianatan
    28. 0
      20 2021 Juni
      Sampeyan bisa fsha tinimbang 404 tho, padha ora ngatasi apa-apa tanpa pemilik.
    29. 0
      21 2021 Juni
      Apa kita kudu apa Kravchuk ngandika.
      Yen dheweke dadi terdakwa ing pengadilan, kaya sing dikarepake, mula penting banget apa sing diomongake ing kono. Lan - ora!
    30. 0
      21 2021 Juni
      Sanalika alien teka, awak iki bakal langsung nyanyi babagan sambungan perintah wajib kanggo ngrampungake masalah sing digawe dening dheweke lan mung dheweke. Inggih, ora kanggo ngrusak dhewe.
    31. 0
      21 2021 Juni
      Miturut Kravchuk, Amerika Serikat kudu kalebu ing format Normandia.

      kanggo siji Belgia, Finlandia lan Senegal ............................
    32. 0
      21 2021 Juni
      Kanggo meh 25 taun, ora ana sing nyegah Ukraina mbangun negara merdika. Nanging nalika epiphany teka tanpa boss lan sponsor, Ukraina ora bisa urip (lan Rusia ora ana maneh), kaputusan teka kanggo nggoleki paman sugih ing luar negeri - USA lan EU. Conto cedhak - Polandia, negara Baltik. Nanging AS lan EU wis tiba ing wektu sing angel - ora ana dhuwit. Ukraina dijanjekake aliansi, nanging kanggo prilaku anti-Rusia. Lan luwih apik perang karo Rusia. Nggabungake koalisi Barat uga kudu ditindakake kanthi macem-macem kegiatan - penjualan tanah, pasokan tenaga kerja, nyuda populasi ing negarane dhewe ..... Lan elit, sing ora peduli karo populasi dhewe. , nyoba kanggo entuk sih saka Kulon. Apa sing bakal rampung?
      Miturut cara, karo elit kita babagan kahanan sing padha.
    33. 0
      21 2021 Juni
      format, platform ... apa sampeyan ora kesel dhewe? negatif
    34. 0
      22 2021 Juni
      Sétan nunggu sampeyan karo lilin ing kuburan lan njupuk Hunchback liyane karo sapa wae sing sampeyan butuhake.
    35. 0
      22 2021 Juni
      Sing mung AS dhewe ora semangat. Ing format kasebut, sakperangan alesan, sampeyan kudu tanggung jawab, lan Amerika Serikat percaya yen dheweke duwe pengaruh sing cukup sanajan ora ngetik format iki.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"