Program pengembangan Cyclone "Cyclone". Implementasi anyar saka gagasan lawas

61

Tampilan ngajokaken pesawat "Cyclocar"

Ing bidang pesawat lepas landas lan landing vertikal, helikopter minangka pimpinan sing ora bisa dibantah. Nanging, panelusuran terus kanggo skema alternatif sing bisa duwe prospek nyata. Utamane, saiki spesialis Rusia nyinaoni konsep sing diarani. cycloplane utawa cyclocopter. Minangka bagéan saka program Siklon, model bangku lan pesawat eksperimen wis digawe lan diuji, lan pesawat ukuran lengkap samesthine ing mangsa cedhak.

"Gratis lepas landas"


Ing 2017, Yayasan Rusia kanggo Studi Lanjut (FPI) ngluncurake kompetisi lepas landas Gratis. Tugase yaiku nggoleki skema alternatif kanggo pesawat lepas landas vertikal / ultra-short sing bisa saingan karo helikopter. Salah sawijining aplikasi kanggo kompetisi kasebut diajukake dening perusahaan Flash-M (Krasnoyarsk), sing nggabungake wakil saka grup kreatif Arey lan Institut Termofisika Cabang Siberia saka Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia (IT SB RAS).



"Flash-M" nggawe proposal kanggo nggawe sing diarani. cyclolet. Ilmuwan IT SB RAS wis suwe nggarap konsep iki lan nganakake studi teoritis lan eksperimen. Jumlah data sing akeh wis diklumpukake lan model bangku propulsor siklik / baling-baling cycloid wis ditampilake. Proposal Flash-M kasengsem ing FPI, lan organisasi iki sing dadi pemenang Free Rise.

Ing 2018, FPI ngluncurake proyek Siklon, sajrone direncanakake bakal terus nggarap topik cyclolets, uga mbangun lan nguji prototipe pisanan. Uga, ing kerangka proyek iki, masalah produksi luwih lanjut, implementasine lan operasi peralatan ukuran sing cocog kanggo panggunaan nyata diteliti.


Tes bangku penggerak siklik

Ing Juli 2020, Flash-M nganakake tes penerbangan pertama eksperimen drone-sikolet. Piranti sing bobote 50 kg nampa papat penggerak siklik asli. Kemampuan kanggo lepas landas vertikal lan kebangkrutan, penerbangan tingkat lan maneuver dikonfirmasi. Kajaba iku, dheweke nuduhake sawetara kemampuan sing ora kasedhiya kanggo helikopter. Ora suwe, drone eksperimen liyane sing diarani Cyclone 2020 ditampilake ing forum Angkatan Darat 2020.

Rencana kanggo masa depan


Ing wulan April taun iki, wiwitan fase kerja anyar diumumake. Saiki, tujuan proyek Cyclone yaiku nggawe pesawat berawak opsional ukuran lengkap sing bobote nganti 2 ton kanthi muatan 600 kg. Cyclocar kuwi direncanakake bakal diuji taun ngarep. Ing jangka menengah, produksi massal lan introduksi peralatan kasebut ing macem-macem lapangan bisa diwiwiti.

Pangembang Cyclone ngrancang nggawe baris kabeh peralatan adhedhasar prinsip lan teknologi umum. Beban sing bobote nganti 20 kg bakal dijupuk dening UAV Cyclodron 60 kg. Beban luwih gedhe, kalebu. penumpang, kudu nggawa Cyclocar 2-ton. Ing mangsa adoh bisa katon Cyclotruck abot, kang bobot lepas landas saka 10 ton, bisa nggawa nganti 4 ton kargo.

Dianggep manawa jinis cyclolets anyar bakal ditemokake ing bidang transportasi kargo lan penumpang. Militer, penyelamat, lan liya-liyane bisa uga kasengsem. Ing sawetara wilayah kanthi syarat khusus, peralatan kasebut bisa ngganti helikopter. Kaluwihan kasebut dianggep ukuran lan bobot sing luwih cilik, uga kemampuan maneuver lan stabilitas sing luwih dhuwur.


UAV sing berpengalaman njupuk saka platform sing cenderung

Kanggo ngrampungake pesenan kanggo peralatan, direncanakake nggawe pabrik bangunan pesawat anyar. Organisasi pangembang wis duwe rencana bisnis, lan uga dilaporake yen ana investor sing siap njamin implementasine.

Fitur teknis


Minangka bagéan saka program Cyclone, skema universal pesawat cycloplane lagi diteliti lan diuji, sing banjur bakal digunakake ing kabeh proyek sing direncanakake. Skema iki cocog kanggo skala, minangka asil saka Cyclodron kompak lan Cyclotruck abot bakal katon padha.

Skema sing diusulake nyedhiyakake pambangunan pesawat kanthi papat baling-baling siklik, diselehake ing pasangan ing pinggir fuselage streamlined. Ing desain, disaranake nggunakake plastik lan bahan komposit sabisa, sing bakal nambah kesempurnaan bobot.

Cycloplanes bakal nampa pembangkit listrik hibrida utawa listrik. Ing kasus loro, rotasi baling-baling diwenehake dening motor listrik. Sistem remot kontrol listrik kanthi otomatisasi maksimal lagi dikembangake. Dheweke kudu makarya kanthi mandiri utawa ngetutake prentah pilot, mbongkar dheweke.


Inovasi utama proyek kasebut yaiku sing diarani. penggerak siklik. Piranti iki minangka set limang lading kanthi dawa winates, dipasang ing antarane cakram sisih. Blades bebas muter ngubengi sumbu longitudinal; mekanisme khusus - padha swashplate ing helikopter - nyetel Jarak sakabèhé lan siklik.

Nalika baling-baling muter, agul-agul pindhah ing sadawane dalan bunder. Ing sisih ndhuwur lan ngisor, mekanisme kontrol nyedhiyakake menyang sudut serangan, sing njamin nggawe angkat. Prinsip sing padha digunakake kanggo nggawe dorongan horisontal. Panggunaan simultaneous saka papat thrusters kuwi nggawe akeh kesempatan kanggo pesawat vertikal lan horisontal, macem-macem maneuvers, etc.

Desain penggerak siklik bisa duwe ukuran sing beda-beda. Dadi, produk kanthi diameter lan ambane 1,5 m wis diuji ing stand, propulsor ukuran iki dirancang kanggo Cyclocar sing bobote 2 ton. Iki tegese piranti kasebut nggawe dorongan 500 kg. Miturut petungan, piranti kasebut bakal bisa tekan kecepatan nganti 250 km / jam lan mabur 500 km. Dawa lan jembar produk bakal ing tingkat 6 m.

Keuntungan lan prospek


Kauntungan utama cyclolet / cyclocopter tinimbang helikopter yaiku ukuran unit kunci sing luwih cilik. Kanthi dorongan sing padha, baling-baling cycloid luwih cilik tinimbang baling-baling. Propulsor cyclolet terus-terusan kerja ing siji posisi; ora perlu ngiringake ngidini kanggo generate tikaman horisontal tanpa ngurangi tikaman vertikal.

Program pengembangan Cyclone "Cyclone". Implementasi anyar saka gagasan lawas

Pesawat kanthi sawetara baling-baling cycloid bisa ngasilake dorongan ing arah sing beda-beda lan kanthi mangkono nindakake macem-macem maneuver, kalebu. ora bisa diakses kanggo helikopter. Kanthi nambah sistem kanggo nyetel amba saka glathi, iku bisa kanggo nggedhekake amba Jarak allowable ing pesawat. Utamane, amarga iki, cyclolet, ora kaya helikopter, bisa njupuk saka permukaan sing cenderung lan ndharat.

Pangembang nyathet safety pesawat kasebut. Baling-baling cycloid gampang dilengkapi karo proteksi. Contone, ing pameran "cyclodrone" piranti digunakake saka pasangan disk karo jumper antarane wong-wong mau. A baling-baling diselehake ing piranti iki. "Cyclocar" ing gambar sing diterbitake nduweni proteksi ing wangun kothak. Kajaba iku, piranti ora bakal rame: ing bab iki ngirim ora beda saka mobil conventional.

Nanging, skema asli nduweni kekurangan tartamtu, sing cukup angel kanggo nyingkirake. Kaping pisanan, iki minangka kekurangan pengalaman ekstensif ing pangembangan, konstruksi lan operasi peralatan kasebut. Riset lan pangembangan solusi anyar bakal mbutuhake wektu akeh, lan mung sawise cyclolets bakal bisa ngetung ing ngendi wae ing transportasi kargo. Helikopter, ora kaya wong-wong mau, wis disinaoni lan dikuasai kanthi apik, sing bisa nyederhanakake pembangunan lan operasi.

Masalah pengalaman tambah akeh amarga cyclolet sacara teknis luwih rumit tinimbang helikopter. Dadi, ing skema saka "Flash-M" lan IT SB RAS, papat unit propulsi asli digunakake bebarengan. Saben wong ora prasaja, lan nggunakake bebarengan ndadékaké kanggo perlu kanggo ngatasi masalah engineering anyar ing lapangan sumber daya lan drive, aerodinamis, kontrol, etc.


Drone-pameran forum "Army-2020"

Sikolet medium program Siklon dianggep minangka model massa, ing mangsa ngarep bisa njupuk peran "taksi udara". Tantangan anyar yaiku: pangembang lan regulator kudu nemtokake aturan kanggo ngoperasikake pesawat kasebut, ngatasi masalah safety, lsp. Kaya sing wis dingerteni, para peserta proyek wis ngatasi masalah kasebut.

Teknologi masa depan?


Sampeyan kudu eling yen proyek Siklon saka FPI, Flash-M lan IT SB RAS dudu sing sepisanan. Gagasan cyclolet / cyclopter diusulake ing awal abad pungkasan. Ing taun 1909, insinyur Rusia E.P. Sverchkov mbangun "ortopter roda" - pesawat kanthi rong "roda paddle". Produk kasebut ora nate mandheg amarga desain sing ora sampurna lan amarga kekurangan tenaga mesin.

Ing mangsa ngarep, siklolet anyar wis bola-bali dikembangake lan dibangun ing negara kita lan ing luar negeri. Nanging, sanajan proyek sing paling sukses ora maju ngluwihi uji coba pesawat model - kerumitan konsep lan cacat desain sing kena pengaruh. Kajaba iku, pesawat sing ora biasa ora bisa saingan karo helikopter sing wis dikenal.

Ing dekade pungkasan, cyclolets wis dikenang maneh. Metode, teknologi lan bahan ilmiah modern ngidini sinau lan ngetrapake konsep kasebut ing tingkat anyar. Ing negara kita, pakaryan kasebut ditindakake ing kerangka proyek Siklon, sing wis ngliwati tahap prototipe lan nyedhaki uji coba kendaraan tanpa awak / tanpa awak. Apa ilmuwan lan insinyur bakal bisa ngatasi kabeh tantangan ing ngarep bakal dadi jelas ing mangsa ngarep. Penerbangan pertama Cyclocar bakal ditindakake ing taun ngarep.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

61 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 15
    22 2021 Juni
    Matur nuwun Kirill!
    Aku felt deja vu, kaya aku iki maca dudu telpon, nanging majalah lawas apik Technique of Youth.
    1. +5
      22 2021 Juni
      Galak kowe!
      Iki dielingake ...
      Malah saiki, kadhangkala, sajrone nostalgia, aku nyelidiki jaring lan ngowahi "Teknik Pemuda" patang puluh taun kepungkur!
      Mung, ing kene, sensasi ora padha. Ora ana rasa seneng lan tactility kirik saka perasaan kaca sing kasar ...
      1. + 13
        22 2021 Juni
        Mung, ing kene, sensasi ora padha.

        Aku duwe kanca sing kerja dadi tukang buku ing percetakan. Dheweke nggawe buku kanggo aku saka judhul "Teknik Remaja" (Antologi Kasus Misterius, lsp), sing isih daksimpen.
        Nanging nalika maca, sing paling penting ora ana - perasaan anyar, kaya nalika isih cilik, nalika edisi anyar majalah kasebut ditunggu-tunggu.
    2. +7
      22 2021 Juni
      Quote: Kote Pane Kokhanka
      kaya aku ora maca telpon, nanging apik majalah lawas Technique of Youth.

      Apik ... nanging majalah "Desainer Model" lan "Teknisi Muda" uga ora luwih ala! ya
    3. 0
      23 2021 Juni
      Quote: Kote Pane Kokhanka
      Matur nuwun Kirill!
      Aku felt deja vu, kaya aku iki maca dudu telpon, nanging majalah lawas apik Technique of Youth.

      Aku setuju babagan deja vu! Iku mung ora apik deja vu! Iki ... uga, ing ringkesan, banjur proposal kanggo transfer steamers menyang gembong! Senajan meneng luwih efisien! Padha dadi kanggo aerodinamika! Kepiye conto jinis model? Ngapunten, nanging model kabel nindakake "ajaib" aerobatik!
      1. +1
        28 2021 Juni
        Apa sebabe ana mukjijat ing tanda petik? Ing siji wektu aku ilang ing bunder, padha mbangun tali, iku menarik banget, iku tega sing muda modern sangsoro iki ... Lan ing topik, kanggo bab 120 taun rencana kondhang, nanging dhuwur seret lan impossibility saka kebangkrutan ing cilik saka Gagal drive (kaya ing autorotation) nengsemake rodo dreamers .
        1. +1
          28 2021 Juni
          Kutipan saka KVIRTU
          Apa sebabe ana mukjijat ing tanda petik? Ing siji wektu aku ilang ing bunder, padha mbangun tali, iku menarik banget, iku tega sing muda modern sangsoro iki ... Lan ing topik, kanggo bab 120 taun rencana kondhang, nanging dhuwur seret lan impossibility saka kebangkrutan ing cilik saka Gagal drive (kaya ing autorotation) nengsemake rodo dreamers .

          Setuju! Aku njupuk keajaiban ing tandha petik, kanggo alesan prasaja: apa model bisa dadi mokal kanggo kendaraan sing diawaki, paling ing syarat-syarat overloads, rasio daya-kanggo-bobot, kacepetan pesawat, lan sapiturute.
          1. +1
            29 2021 Juni
            Matur nuwun. Ing kasus apa wae, ayo padha kerja ing arah iki. Iki minangka pangembangan ide desain, teknologi, lsp. kemajuan.
  2. + 18
    22 2021 Juni
    Dadi, meh ora ana topik. Aku maca ing kene sawetara terjemahan saka mitos Sumeria (Z. Sitchin), sing nggambarake teknik niphilim. Yen sawetara rincian sing bisa dingerteni isih ditelusuri nganggo quadrocopter, helikopter lan roket, banjur kreta para dewa bingung. "Aku ora bakal bisa mabur. Lan iki kreta iki. Kuta para dewa sing padha. Sing dadi pitakonan, sapa ing jaman semana sing ngobrak-abrik bumi medeni para leluhur. Sisa pra-peradaban utawa tamu saka sanjabane langit.
    1. +1
      22 2021 Juni
      reptil
    2. -1
      23 2021 Juni
      Kutipan: shinobi
      Dadi, meh ora ana topik. Aku maca ing kene sawetara terjemahan saka mitos Sumeria (Z. Sitchin), sing nggambarake teknik niphilim. Yen sawetara rincian sing bisa dingerteni isih ditelusuri nganggo quadrocopter, helikopter lan roket, banjur kreta para dewa bingung. "Aku ora bakal bisa mabur. Lan iki kreta iki. Kuta para dewa sing padha. Sing dadi pitakonan, sapa ing jaman semana sing ngobrak-abrik bumi medeni para leluhur. Sisa pra-peradaban utawa tamu saka sanjabane langit.

      Apa sampeyan malah percaya apa sing sampeyan tulis? Yen ya, aku simpati karo sampeyan!
      1. -1
        24 2021 Juni
        Iman lan kawruh iku beda-beda, simpati karo awak dhewe, lan mitos lan interpretasi iku mung urusan pribadi.
    3. 0
      23 2021 Juni
      Sisa pracivilization utawa tamu saka njaba langit.
      Kita ora ngerti maneh. Senadyan, kanthi logis, piranti iki luwih cocok kanggo pengintaian tinimbang helikopter, saengga paling kamungkinan - "wong cilik". Tekan, nyawang lan dibuwang. Where padha ndharat ora dingerteni. Salah siji padha assimilate, utawa padha mati, utawa padha mabur adoh kanggo dhewe. Saka peradaban "lawas", mekanisme Komplek bakal break mudhun cepet, lan malah luwih cepet dismantled menyang logam lan sumber daya liyane.
      1. 0
        24 2021 Juni
        Ing mitos dhewe, kabeh rada murky. Nalika aku ngerti saka retellings, kita dibukak dening transportasi kolonial, karo misi "ing siji arah." Mratelakake panemume kru iki dipérang.
  3. +3
    22 2021 Juni
    Steamers wheel dhawuh kanggo urip dawa, cycloplanes rodha urip dawa! Hore!
    1. +5
      22 2021 Juni
      Urip cycloyachts lan cyclosailers!!!

      Ana https://ru.wikipedia.org/wiki/Turbosail
      Lan yen sampeyan sijine turbin angin kaya Daria, mula ora mbutuhake mesin lan bisa digunakake kaya layar miring.
      https://www.sgu.ru/sites/default/files/textdocsfiles/2014/12/23/patent_rossiyskoy_federacii_no_2096259.pdf
      Paten Aku salah siji saka penulis, kaya ing artikel iki
      https://ru.wikipedia.org/wiki/Ротор_Дарье
    2. +1
      22 2021 Juni
      Kutipan: Vladimir_2U
      Steamers wheel dhawuh kanggo urip dawa, cycloplanes rodha urip dawa! Hore!
      1932 Prototipe Ornithopter 'Gray Goose' (https://www.youtube.com/watch?v=g_In6xBzKXM)

      1. Komentar wis dibusak.
  4. +2
    22 2021 Juni
    Teknologi masa depan?

    Ora mungkin teknologi ing mangsa ngarep bakal katon konyol. Tuladha? Ya, njupuk conto piranti apa wae ing jaman biyen lan mbandhingake karo jaman saiki. Gagasan babagan cara "mabur" kasebut menarik, nanging mung kanggo tujuan khusus.
    Masa depan pesawat sing dianggep yaiku nggunakake teknologi anyar kajaba nggunakake mesin pembakaran internal lan RD.
    1. +3
      22 2021 Juni
      Dadi, mung sapa sing bakal nglebokake otak cycloletes kasebut? Yen dheweke ora bisa nyopir mobil biasa, pira kacilakan saben taun? Apa sampeyan bisa mbayangno tingkat kacilakan piranti kasebut yen beda-beda Marys, blogger tanpa otak lan Efremov sing boozy njagong ing dheweke? Ya, neraka karo wong-wong mau yen dheweke dhewe dipateni, amarga pira wong sing bakal digawa. Contone, Marina Golub, Yuri Stepanov ....., nanging carane akeh sing ora misuwur?
      1. -1
        23 2021 Juni
        Mary, blogger sing ora duwe otak lan boozy Efremovs bakal njagong? Ya, neraka karo wong-wong mau yen dheweke dhewe dipateni, amarga pira wong sing bakal digawa.
        Aja kuwatir. Nalika barang-barang kasebut diluncurake menyang langit lan digunakake kanthi massal, wong biasa bakal "duwe hak" kanggo mlaku lan ngrusak topi siji kilometer ing ngarepe "wong sing paling apik." Lan carane dheweke dhewe bakal dibagi langit - iku ora Matter kanggo kita.
        1. 0
          23 2021 Juni
          Inggih, yen sampeyan pengin, break kupluk, lan kita mung bakal njupuk mudhun ing fly, amarga iku ora neraka ........
          1. 0
            23 2021 Juni
            Apa kesenengan kanggo ngayun saber! Aku uga pengin. Deleng ing donya luwih realistis, lan ora liwat prisma game komputer. Ana wong saka "pemuda emas" nampa ukuman nyata amarga nabrak wong mlaku? Ora. Saratipun namung. Apa ana pembalap biasa sing nampa ukuman sing ditundha amarga nabrak wong sing mlaku (sanajan ora bisa mandheg amarga alasan teknis tanpa nglanggar apa-apa)? Ora. Apa sampeyan duwe pitakonan liyane? Lan kanggo nglindhungi piyambak saka "beaters", padha bakal nemokake carane.
            1. -1
              23 2021 Juni
              Aja galau Moskow woodpeckers karo prajurit.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. + 10
      22 2021 Juni
      Aku pengin ngelingake sampeyan manawa ANY penemuan liwat telung tahap: 1st - mokal, 2nd - sampeyan ngerti, nanging ana sing ana, lan pungkasane, 3rd - IS SO SO SIMPLE!!! Dadi, muga-muga bisa ndeleng pilihan kaping 3, lan gendéra bakal ana ing tangane wong lanang - DARE!
      1. 0
        22 2021 Juni
        Kutipan saka: aleks neym_2
        Aku pengin ngelingake sampeyan manawa ANY panemuan ngliwati telung tahap:

        Ing Rusia modern, penemuan kasebut liwat telung tahap:
        1. Sampeyan perlu - sampeyan nindakaken.
        2. Apa kudu kita, yen sampeyan bisa tuku ing China.
        3. Nanging ing penemuan iki sampeyan bisa "potong adonan."
        Kutipan: Nikolaevich I
        Pilih...Bandhingake....!

        Aku mbayangno, dibandhingake, ilang saka memori ...

        Kutipan saka Kuroneko
        Mbayangno yen sampeyan uga nggawe drum iki muter lan sijine ban ing pelek?

        Lan mbayangno, yen bolam ana ing bathuk, lan sapu diikat ing mburi, banjur ing wayah wengi sampeyan bisa mbales dendam ...
        Kabeh "pesona" saka struktur kasebut dumunung ing kesederhanaan sing rusak ... lol
    4. +6
      22 2021 Juni
      Kutipan saka: ROSS 42
      Ya, njupuk conto piranti apa wae ing jaman biyen lan mbandhingake karo jaman saiki.





      Pilih...Bandhingake....!
    5. +1
      22 2021 Juni
      Kutipan saka: ROSS 42
      Gagasan babagan cara "mabur" kasebut menarik, nanging mung kanggo tujuan khusus.

      Mbayangno yen sampeyan uga nggawe drum iki muter lan sijine ban ing pelek? Sing. nyatane, cycloplanes bakal dadi mobil mabur. Yen sampeyan pengin - sampeyan lunga, yen sampeyan pengin - sampeyan bisa mabur. Kasunyatan yen ana kangelan karo implementasine saiki ora ateges konsep iku ora duwe pengarep-arep. Helikopter uga, oh carane angel iku kanggo break liwat tiket kanggo urip.
  5. +5
    22 2021 Juni
    Ya, saiki mesin fotokopi Cina bakal ngethok siji dadi salah sawijining analog, lan dilebokake ing produksi massal! Wis suwe kudu pindhah saka tembung menyang tumindak, lan kurang nguwuh babagan produk anyar saka saben kulkas, lan barang-barang anyar iki gampang ditindakake!
    1. KCA
      -1
      22 2021 Juni
      Apa piranti iki kanggo nggawe, sing ora ana, lan bisa uga ing umur kita ora bakal ana? Ana akeh banget masalah teknis, dolanan kaya quadrocopter, paling mungkin, bakal digawe, nanging kasunyatan sing cocog kanggo ngangkut barang, lan luwih akeh penumpang, ora jelas.
      1. +2
        22 2021 Juni
        Dadi ora ana sing ngomong yen dheweke bakal dadi raksasa. Mobil entheng kanggo siji, maksimal rong penumpang lan muatan nganti satus kilogram. Pesawat pisanan uga ora bisa gumunggung babagan efek Coanda.
      2. +2
        22 2021 Juni
        Lan apa, kanthi ngeculake dolanan quadric, pangembang ora bisa entuk dhuwit babagan iki? Saben uwong nindakake iki, luwih elek, luwih akeh dana tambahan kanggo riset ora ngganggu sapa wae.
        1. +3
          22 2021 Juni
          Kutipan saka: evgen1221
          Lan apa, kanthi ngeculake dolanan quadric, pangembang ora bisa entuk dhuwit babagan iki? Saben uwong nindakake iki, luwih elek, luwih akeh dana tambahan kanggo riset ora ngganggu sapa wae.

          Iku mesthi apik, nanging kita tansah duwe kabeh ing sak panggonan. Punika conto:

          pangembang kita. Lan Amerika lan Jepang nindakake. Lan nalika polisi Dubai mabur. Lan nalika kita ndamel UAZs, kita terus.
    2. +2
      22 2021 Juni
      Yen gambar durung mlaku kanggo nyogok tartamtu - jagad iki ora tanpa wong "apik" sing pengin entuk bathi kanthi biaya wong liya ...
  6. +2
    22 2021 Juni
    Hello everyone ... ing artikel padha andhap asor katahan bisu babagan engine hidrogen utawa turunan kanggo pipelatz iki ... amarga iki mangsa nyata! Ing luar negeri, iki wis mabur kanthi kuat lan utama ...
  7. +3
    22 2021 Juni
    We duwe: 4 mekanisme Highly Komplek karo bagean obah lan sistem kontrol elektronik. Kemungkinan gagal siji saka wong-wong mau 4 kaping luwih saka ing kasus nalika mung ana siji mekanisme kuwi (yen wong ora ngerti, Aku ngomong bab baling-baling helikopter lan mekanisme skew sawijining - iso dibandhingke ing jarak, paling ing perkiraan pisanan). Yen salah siji saka papat mekanisme gagal, cycloplane ilang imbangan lan tiba.
    Ing acara saka Gagal mesin, pesawat duwe kasempatan kanggo ngleyang kanggo kebangkrutan. Helikopter duwe kesempatan kanggo ndharat ing autorotation. Cycloplane ora duwe.
    Kesimpulan: minangka drone cukup njanjeni, nanging ora liwat wilayah sing padhet. Miturut cara, bisa uga nggawa bedhil lan / utawa misil. Minangka pesawat tempur, bisa uga. Kaya utawa ora, nanging pilot tempur sak perang padha ngebom lampus, hit mungsuh luwih kamungkinan saka Gagal mekanisme. Nanging minangka sarana transportasi penumpang, mesthine ora cukup aman, paling dhisik.
    1. -1
      22 2021 Juni
      Quote: Nagant
      Ing acara saka Gagal mesin, pesawat duwe kasempatan kanggo ngleyang kanggo kebangkrutan. Helikopter duwe kesempatan kanggo ndharat ing autorotation. Cycloplane ora duwe.

      Oh, sampeyan sing pisanan ngelingi babagan autorotasi! hi
  8. +4
    22 2021 Juni
    Aku wonder apa jenis tokoh kene sembarang lan tanpa delving menyang minus everyone?
    1. +5
      22 2021 Juni
      Alah. Iku bakal tetep rahasia. Aku duwe sawetara "pribadi" minusers lan, ing umum, aku ora sambat babagan. Nganti aku ndeleng minus ing komentar babagan pahlawan sing mati ing Perang Dunia II.
      Dheweke njaluk editor kanggo mbukak "rahasia medis", nanging, kanggo kredit para editor, dheweke tetep ora bisa ditindakake ...
      1. +5
        22 2021 Juni
        Quote: Pemimpin Redskins
        Alah. Iku bakal tetep rahasia. Aku duwe sawetara "pribadi" minusers

        Lan katon kaya kabeh wong duwe. Sampeyan ora ngerti lapdog sapa sing ora disengaja, mula sing ora klelep muncul wassat
      2. +1
        22 2021 Juni
        Quote: Pemimpin Redskins
        Dheweke njaluk editor kanggo mbukak "rahasia medis", nanging, kanggo kredit para editor, dheweke tetep ora bisa ditindakake ...

        Inggih, sampeyan bisa ngerteni sapa sing dadi minus pribadi sampeyan. Dadi apa? Apa sampeyan bakal mbatalake kanthi ora sengaja kanggo nanggepi, preduli saka konten kasebut? Atur spach karo dheweke ing cabang sing ora ana hubungane karo pembongkaran pribadi sampeyan? Apa sampeyan bakal ninggalake situs kasebut minangka protes?
        Lan yen ora, kenapa sampeyan kudu ngerti?
        "Amarga ing akeh kawicaksanan akeh kasusahan, lan sing sapa nambah kawruh, nambah kasusahan." Kohelet 1:18
        Aku uga duwe minusers pribadi, lan padha minus liyane lan liyane kanggo ijin panggonan Amérika sandi. Inggih, neraka karo wong-wong mau.
        1. +1
          22 2021 Juni
          Ya, aku bakal nulis ing pribadi! Cukup lanang. Ya, aku dudu wong suci, lan kadhangkala uga entuk minus amarga ana sebab, nanging nalika "mlayu" lan nyuda kabeh kanthi berturut-turut, tanpa pilih-pilih ....
        2. 0
          24 2021 Juni
          Ya, niii!Intine ing kene yaiku kepriye gandhengane karo minus adhedhasar kecukupan pribadine minusator.Elinga lan pikirake, utawa dianggep minangka swara latar.
  9. +2
    22 2021 Juni
    Ide kasebut menarik. Asil tes model ora ditampilake. Ing artikel "akèh huruf" lan kabeh bab padha - carane apik iku bakal nalika debugged. Iku bakal luwih apik yen penulis nggawa kinematics saka gerakan saka profil. Iku katon kaya nyalin gerakan rodha paddle propulsion rodha kapal. Ing kasus apa wae, penting kanggo nggawa skema kasebut menyang tes penerbangan - kepiye yen bisa ditindakake?
    1. +4
      22 2021 Juni
      Iku bakal luwih apik yen penulis nggawa kinematics saka gerakan saka profil. Iku katon kaya nyalin gerakan rodha paddle propulsion rodha kapal.



      Nuwun sewu, teks kasebut ing basa Inggris, aku ora nemokake ing basa Rusia. Sampeyan pancen bener babagan penggerak roda.
      1. +1
        22 2021 Juni
        matur nuwun. Aku nganggo dialek impor, dadi ora dadi pitakonan. Sinematik banget rumit.
  10. +3
    22 2021 Juni
    Fitur saka bab iki yaiku bisa dadi telung medium!
    1. +4
      22 2021 Juni
      1. Udara
      2. Banyu
      3.??? menyang angkasa? jero lemah?
      recourse
      1. +1
        22 2021 Juni
        Apa sampeyan ora ngira yen barang iki, saliyane banyu lan hawa, uga bisa nyopir ing dalan ????
  11. +1
    22 2021 Juni
    Sikolet medium program Siklon dianggep minangka model massa, ing mangsa ngarep bisa njupuk peran "taksi udara"

    Dadi anget saka fiksi domestik, kaya luh. eseman nangis
  12. +9
    22 2021 Juni
    Lan kabeh diwiwiti kanthi gampang
    1. +1
      22 2021 Juni
      Iku kabeh diwiwiti ora supaya gampang. Lan ya, isih adoh saka rampung.
  13. gby
    +4
    22 2021 Juni
    teks bisa ditambahake menyang video

  14. +2
    22 2021 Juni
    Nalika aku ngerti, autorotation ora ngancam keajaiban iki? Yen ana sing dikubur)))
    1. 0
      22 2021 Juni
      Kutipan: 113262a
      Nalika aku ngerti, autorotation ora ngancam keajaiban iki? Yen ana sing dikubur)))
      Lan sampeyan sing nomer loro sing ngelingi iki, lan aku metu sing katelu. )))
      1. 0
        22 2021 Juni
        Lan apa lolongan iki kacepetan dhuwur bakal emit! Meh kaya jet!
  15. -4
    22 2021 Juni
    Bakal take off. Nanging ora karo kita. Ing Rusia, konservatisme populasi, ora peduli karo kabeh sing anyar, lan luddisme para penguasa, sing ora peduli babagan teknologi, mung kasengsem ing nyedhot usus. Utawa, teknologi minangka mungsuh langsung, amarga ekonomi primitif iki ora nguntungake. Mulane, para ilmuwan, utamane sing enom, ora duwe prospek ing negara kasebut. Rusia kalah karo kemajuan teknologi donya. Dadi aku ngarepake yen sawise akeh upaya sing ora kasil ing implementasine, para desainer bakal golek sponsor sing luwih akeh matur nuwun. Alami, dheweke bakal nemokake. Lan bakal ana cycloplanes saka macem-macem ukuran sing mabur ing langit Amerika, Eropa Kulon, Jepang ... Lan kita wis duwe kreta sing ditarik jaran ing cakrawala. Apa pungkasan inglorious kanggo wong biyen gedhe ... Rusia ora pantes nasib kuwi, mlarat lan backwardness kuwi. Iku bakal kaya karo wong Asyur - padha tau duwe kekaisaran, lan saiki padha ngresiki boots.
  16. -1
    22 2021 Juni
    Siklon "Siklon". Kepengin?
  17. 0
    Agustus 21 2021
    Masalah karo pangembangan jinis pesawat anyar utamané amarga kasunyatan sing kita ngerti bab hydraulics. Ilmu kebak kegagalan lan panggonan peteng. kang ora ngidini kanggo cekap menehi hasil karo aliran sak baling-baling padha, utamané wangun non-standar.
    Iki uga kasebut ing artikel - padha ngomong yen materi faktual durung akumulasi. Lan apa jenis materi? Ya, ora ana jutaan seri pengamatan sing bakal ngidini sampeyan nggawe kurva kanggo ngitung lading. simulasi komputer apik tenan) nganti sampeyan sok dong mirsani sing padha ora nyata, nanging model matématika. Sing asring banget ora cocog karo gambar nyata.
    Umumé, negara sing ilmuwan pungkasanipun bakal melu ing Ngapikake cara kanggo mirsani eddies lan lepen saiki, nggunakake pisanan kabeh kemajuan gedhe ing peralatan rekaman video, bakal ahead saka liyane ing syarat-syarat pesawat. Aku kepengin weruh yen manungsa isih nduweni potensi kanggo riset, utawa mung kabeh?
  18. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"