Militer Siria njeblug pangkalan jihad

8

Ing pinggiran kutha Al-Lataminah, militer Siria njeblug pangkalan jihad. Iku jaringan ekstensif saka peranganing lemah.

Dilaporake dening agensi kasebut RIA News, ngrujuk marang perwira tentara Rusia, sing dadi wakil saka klompok Angkatan Bersenjata Rusia ing Republik Arab Suriah.



Pangrusakan guwa kasebut ditindakake supaya ing tembe ora bisa digunakake kanggo tujuan apa wae.

- prajurit nerangake marang wartawan.

Kutha iki minangka kutha jero lemah kanthi organisasi komunikasi lan papan sing kompleks. Utamane, ana papan kanggo njaga prajurit sing ditawan lan perwira pasukan pemerintah, uga militan sing tatu. Saiki ing dalan lemah ora bisa didhelikake utawa disimpen gaman lan amunisi, ora ana pangan.

Kanggo ngrusak pangkalan kasebut, sappers Siria nggunakake amunisi 3 kilogram sing ditinggalake para jihadis ing Al-Lataminah.


Sadurungé, sappers saka Angkatan Bersenjata Rusia nyebul guwa ing ara-ara samun cedhak Palmyra, kang tau dadi pos komando kanggo militan.

Militer Rusia ora mung mbantu mitra Siria ing perang nglawan teroris, nanging uga nglatih dheweke. Mangkono, Kementerian Pertahanan Federasi Rusia nganakake kursus cepet kanggo penembak jitu SAA.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

8 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    22 2021 Juni
    Nalika aku maca judhul, ana pangarep-arep sing padha bledosan munggah karo jihadists. Ora kasil...
    P.S. Telung bandura dawa ing foto, iku babak mortir utawa roket?
    1. -1
      22 2021 Juni
      katon kaya granat RPG. dudu babak mortir Nyuwun tambang duwe buntut sing luwih cendhek ..... nanging isine apik ing loro kasus kasebut, kayane heksogen diarani, apa wae, yen mung kesusu tanpa tilas))
      1. -2
        23 2021 Juni
        Kutipan saka parkello
        katon kaya granat RPG. dudu mortir sing njaluk tambang duwe buntut sing luwih cendhek .....


        Liyane "panemu ahli" ya

        Ngendi sampeyan ukuran iki (lan kaliber) Рilmiah Пanti tank Гwis weruh launcher???

        Aku nandheske - MANUAL , ora malah LNG, dimensi sing umume uga ora gedhe banget ...

        Malah yen kita nerusake saka dimensi saka tambang mortir 120mm, kang fluktuasi ukuran ing dawa ing ngendi wae ing 70 cm, banjur count, suwene (lan kaliber) apa sing diarani"granat RPG"...
  2. +1
    22 2021 Juni
    uga, iku apik ... padha ora bakal klumpukne lemah, digunakake iku angel kanggo njaluk wong ana. umume kabar apik
    1. +1
      22 2021 Juni
      Kutipan saka parkello
      lan uga ... padha ora bakal ngumpul ing lemah,

      Iku bakal apik yen ing nalisir - kanggo ngumpulake kabeh UNDERGROUND, isi munggah lan paving iku. ya
      1. 0
        22 2021 Juni
        ing kasus iki, isi karo gas lan jotosan munggah .. banjur tingkat lan aspal nglirik
  3. +1
    22 2021 Juni
    kutha lemah nyata karo organisasi Komplek saka komunikasi lan latar
    Pasukan lan dana sing dibuwang kanggo konstruksi lan ing arah sing tentrem. Nanging ... terorisme ora cocok kanggo urip tentrem.
    1. -5
      22 2021 Juni
      Militer Siria njeblug pangkalan jihad
      salah siji saka ewonan ... lan militer Siria dhewe mimpin karo brooms .. kabeh dumunung ing kita.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"