Layanan tapel wates Lithuania nolak senapan serbu Kalashnikov

111

Transisi menyang jinis anyar otomatis gaman Staff saka State Border Guard Service Lithuania bakal njupuk Panggonan sawise pemukiman aspèk legal lan technical. Mangkono, layanan tapel wates Lithuania nglirwakake bedhil serbu Kalashnikov sing diprodhuksi antarane 1957 lan 1992, ngganti karo senjata cilik liyane.

Miturut saluran TV LRT, iki diumumake dening Menteri Dalam Negeri Lithuania, Agne Bilotaite, ing rapat Dewan Pertahanan Negara.



Dheweke ngeluh yen masalah re-equipment pengawal tapel wates wis ora ditanggulangi kanggo 25 taun, nanging ngatur kanggo setuju ing masalah iki karo Menteri Pertahanan Nasional republik.

Senjata karyawan kita kudu diganti karo sing modern sing cocog karo standar paling dhuwur. Amarga saiki, ing kahanan saiki, sayang banget yen karyawan Dinas Perbatasan Negara isih duwe senjata kaya ngono.

mentri ngandika.


Saiki, senjata cilik utama tentara Lithuania yaiku senapan serbu Jerman G36 (Gewehr 36), diprodhuksi dening Heckler & Koch. Dheweke pisanan teka ing Lithuania ing 2009.

Tentara republik Baltik iki uga nampa bedhil mesin pisanan sawise deklarasi kamardikan saka Jerman. Lan iki yaiku ... senapan serbu Kalashnikov. Sawise 2014, Lithuania nyedhiyakake bagean saka senjata sing wis dibuwang menyang Ukraina.
  • https://www.facebook.com/pasienislt/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

111 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    22 2021 Juni
    Kanthi gaman kaya ing foto, siluman 100% dijamin. lol
    1. -1
      22 2021 Juni
      Kutipan saka marchcat
      Kanthi gaman kaya ing foto, siluman 100% dijamin. lol

      GPS kasebut, ing kahanan nalika ora ana sing nyerbu ing wates Lithuania (histeria sing dikepengini babagan "ancaman militèr Rusia"- ora diitung), PP Heckler & Koch MP-5 - kanggo mripat.

      Yagene dheweke uga butuh senapan serbu G36 (Gewehr 36)? Nyuwun
      Ora ono kanggo nyelehake dhuwit? Urip sugih?
      1. -1
        22 2021 Juni
        Kutipan: PiK
        GPS kasebut, ing kahanan sing ora ana sing nyerang ing wates Lithuania

        Aku nulis lan eling yen sedulur-sedulur sing ora Ukrainia, ing wayah wengi mengeti wiwitan Perang Dunia II, ditandhani karo mutiara liyane, babagan carane USSR, bebarengan karo Hitler, nguwasani bagean Finlandia, kabeh Baltik lan sedulur ... Ukraina karo Belarus sedulur ngguyu

        Lan ing wektu sing padha, ana sing diabaikan dening Moldova, ora nggambarake "aneksasi" Bessarabia.

        1. 0
          22 2021 Juni
          Kutipan: PiK
          Yagene dheweke uga butuh senapan serbu G36 (Gewehr 36)?
          Ora ono kanggo nyelehake dhuwit? Urip sugih?

          Administrasi kolonial kolaborasi Latvia kanthi konsisten ngetutake kabeh instruksi lan instruksi Departemen Luar Negeri AS/Pentagon.

          1. Moral Departemen Luar Negeri AS ngleksanakake program kanggo nggawe Latvia anti-Rusia, kayata, - "Latvia - AntiRUSSIA"
          Kanggo nindakake iki, perlu kanggo ngalihake kesadaran wong Latvia lan kabeh warga Latvia saka memori entri menyang USSR sabisa.
          Padha wis numpes monumen Soviet. Lan senjata Soviet uga kaya monumen.
          AK, sawise kabeh, uga jenis jimat Soviet-Rusia, ngelingake warga Tribaltika babagan wektu gabung karo USSR lan kabeh sing ana gandhengane.

          2. Ing babagan pangembangan kompleks industri militer Amerika. Tuku senjata dening kompleks industri militer Amerika dening Latvia minangka ekspansi pasar penjualan kompleks industri militer Amerika lan pengayaan kompleks industri militer AS.

          3. Ing babagan logistik lan istilah operasional. Iki minangka ekspansi kapabilitas logistik ing Eropa lan keseragaman jinis senjata Amerika kanggo negara NATO ing pimpinan Pentagon saka Washington.
          Ing wektu sing padha, perencanaan operasi militer yen ana perang antarane Amerika Serikat lan Rusia lan implementasine dening perintah saka Washington / Pentagon bakal luwih gampang kanggo Angkatan Bersenjata AS - luwih lengkap lan luwih cepet.
          1. 0
            22 2021 Juni
            Aku njaluk ngapura kanggo typo aku digawe.
            Nulis "Latvia" - nanging kudu "Lithuania".
            Sanajan, kaya ing matématika, jumlah kasebut ora owah amarga owah-owahan ing panggonan "istilah" - dadi ing Tribaltia, ora ketompo negara apa sing sampeyan gunakake - kabeh mau minangka wong politik sing padha lan esensi anti-Rusia lan Russophobic. karo teka kanggo daya Gobachev ing USSR durung ganti!
          2. +1
            25 2021 Juni
            Ayo, maca artikel kasebut dhewe.
            mangkono, layanan tapel wates Lithuania nolak senapan serbu Kalashnikov diprodhuksi antarane 1957 lan 1992

            sing, kita ngomong bab kasunyatan sing senjata bakal dibusak saka layanan, asring worn metu wis rampung materi (lan ora moral) raos tembung. Plus - digawe ing kartrid sing ora standar kanggo negara-negara blok militer-politik NATO.
            Apa bakal diganti karo. Inggih, sacara resmi, miturut teori bisa diganti karo varian adhedhasar desain AK / AKM sing padha - saka Beryl Polandia wz.1996 / 2004 nganti Galil ACE Israel. Nanging paling kamungkinan bakal ngganti bedhil G36 diprodhuksi dening Heckler lan Koch, kang wis dibangun ing sistem gegaman saka Angkatan Bersenjata Lithuania. Mung kanggo ease saka sumber lan pangopènan.
            Tuku senjata dening kompleks industri militer Amerika dening Latvia minangka ekspansi pasar penjualan kanggo kompleks industri militer Amerika.

            Aku bakal mbukak rahasia sing nggegirisi. Perusahaan Amerika ora nggawe replika senapan G36. Lan ing cabang Heckler-Koch ing Amerika Serikat uga ora nggawe - bedhil iki digawe ing Jerman.
            Iki minangka ekspansi ing Eropa babagan kemampuan logistik lan keseragaman jinis senjata Amerika.

            Waca ndhuwur.
            1. 0
              25 2021 Juni
              Matur nuwun kanggo klarifikasi iki!
              Babagan Lithuania lan Jerman, iki minangka informasi sing menarik banget babagan geopolitik: ana sing kudu dipikirake.hi
              1. 0
                25 2021 Juni
                Inggih, ing umum, kabeh iku mudhun kanggo rong titik.
                1. Blok militer-politik NATO wis ngetrapake sistem standar senjata tartamtu kanggo amunisi sing digunakake. Sing, sabisa-bisa, negara-negara anggota blok kasebut kudu ngalih.
                2. Ing blok militer-politik NATO sing padha, pancen ana kabijakan sing ngarahake kanthi bertahap ngganti senjata buatan Soviet kanggo senjata sing diprodhuksi dening negara anggota NATO. Alesane, yen ana apa-apa ora gumantung marang pemasok suku cadang lan "consumables" pihak katelu. Ing laku, kabeh ora dadi rosy - mung "ora ana dhuwit" - "Leopards-2", "Leclercs" lan "Eurofighters" / "Mirages" / F-16 ing prices pasar dumadakan "rada" luwih larang tinimbang T-72x lan MiGs / Su Shek diwenehake dening Uni Soviet nalika ana Pakta Warsawa kanthi rega subsidi.
                1. 0
                  25 2021 Juni
                  Kabeh kaya sing sampeyan tulis.
                  Nanging aku uga ngelingi hubungan geopolitik kriminal spiritual bawahan saka borjuis Nazi Lithuania karo Nazi Jerman ing taun-taun Perang Dunia II.

                  Lithuania. Holocaust Yahudi.
                  wong Lithuania kanggo sogokan cilik lan jatah Wong-wong Yahudi Lithuania sacara umum disembelih kanthi tangan kanggo kabutuhan Jerman lan "Kulon kolektif" ing Lithuania kanthi shovel lan tongkat ing ngarep militer Jerman lan polisi Lithuania.
      2. +6
        22 2021 Juni
        Ya, padha nglakoake .... AK minangka mesin otomatis sing apik banget, mung kudu ditimbang kanthi cara anyar lan ora butuh apa-apa. ngganti AK karo G-36 edan .... yen karo bedhil submachine, banjur menyang ngendi wae., nanging G-36 iku dhuwure bodho. Miturut cara, ing negara kita isih dianggep model kanggo tentara, senadyan kasunyatan sing gegaman utama fn tiba lan G-3a3 AK kita ditampa saka Jerman lan dianggep exemplary .. mung cartridge beda ora 308 anggur. , nanging M-43. lan iki minangka senjata sing paling apik, disimpen ing gudang yen ana perang ... ora kebeneran yen dheweke ngrebut kabeh fnl lan ngganti karo AKM buatan Jerman ... licik ... mbokmenawa lagi nuthuk dhuwit kanggo rearmament ... Kalash bakal ngawula kanggo dangu .. .. ora kanggo apa-apa sing kabeh desa wewatesan karo Bulgaria tuku lan cartridges kanggo iku .... ora amarga iku murah.. mung ora murah Nyuwun sadulurku manggon ing tapel wates Turki .. lan dheweke duwe AKM Bulgaria, dheweke ora entuk cukup ing sembarang cara ... padha bakal ngawula ing infanteri kita yen ora kanggo prabédan ing cartridges ... lan ing tentara Yunani amunisi utama yaiku 308 Winchester ... mung amarga iki, dheweke ngapusi ing gudang lan ngenteni ing swiwine ... lan G -166 .... Yunani uga ing tangan ngerti recourse padha ora bakal njupuk iku ala, utamané kanggo awake dhewe .. nalika padha bisa tuku apa-apa
      3. -1
        22 2021 Juni
        Kutipan: PiK
        histeria fanned dening wong-wong mau bab "ancaman militèr Rusia" ora count

        Iki ora dianggep kanggo sampeyan. Lan padha turu kanthi mripat mbukak lan garing sprei ing wayah esuk.
        1. -1
          22 2021 Juni
          Kutipan: Hyperion
          Iki ora dianggep kanggo sampeyan. Lan padha turu kanthi mripat mbukak lan garing sprei ing wayah esuk.

          Enuresis - iki masalah enuresis-Russophobes piyambak.
          1. -1
            22 2021 Juni
            Kutipan: PiK
            Kutipan: Hyperion
            Iki ora dianggep kanggo sampeyan. Lan padha turu kanthi mripat mbukak lan garing sprei ing wayah esuk.

            Enuresis - iki masalah enuresis-Russophobes piyambak.

            Lan ora mung sheets .. Padha aran sing cepet utawa mengko padha kudu njawab kanggo kabeh.
      4. +1
        22 2021 Juni
        Hk MP 5 luwih larang tinimbang G 36
        1. +2
          22 2021 Juni
          Masalahe yaiku ing kene, ing VO, saliyane bot, ana profesional militer sing ngevaluasi senjata ora babagan kickback, lsp. mula beda panemu.
          1. +2
            22 2021 Juni
            Ya, aku ora ngomong babagan kickback. nanging babagan anggaran. Nanging babagan profesional ??? Akeh wong sing percaya yen awake dhewe sing paling keren. Lan iki arrogance mbebayani.
            1. +2
              22 2021 Juni
              Aku ora ngomong bab sing mbokmenawa profesional, nanging sing saiki kene, ing VO, tenan weruh soko lan bisa kanggo appreciate.
              1. +2
                22 2021 Juni
                Malah ing antarane "profesional" ana cukup asring amatir. Lan sayangé luwih kerep tinimbang kita bakal kaya. Lan malah kurang asring karo mripat kritis. Senajan aku ora nulis bab apa aku ora ngerti. Lan perlu kanggo nyebut emosi ing téater, etc.
      5. 0
        22 2021 Juni
        Kutipan: PiK
        Ora ono kanggo nyelehake dhuwit? Urip sugih?

        Menarik yen Menteri Dalam Negeri ngurusi arming para penjaga perbatasan.
        Kenging punapa?
  2. +1
    22 2021 Juni
    30 taun kepungkur Lithuania entuk kamardikan, saiki wis dikuwasani NATO, mesthi, AK ora miturut Feng Shui, perlu kanggo nggawe tunjangan kanggo kacepetan Lithuania.
  3. +4
    22 2021 Juni
    Ora masalah. Menehi wong slingshots.
  4. +3
    22 2021 Juni
    Sawise 2014, Lithuania nyedhiyakake bagean saka senjata sing wis dibuwang menyang Ukraina.

    Kanthi jagad ing benang, kathok jero wuda.
    1. +2
      22 2021 Juni
      Kanthi jagad ing benang, kathok jero wuda.

      Kanthi donya ing senar, perang pidana noose
    2. -4
      22 2021 Juni
      Ya, deleng iki wuda luwih cedhak
      ing panggonan. Ing bolongan kutha (ora ana segara, ora ana sepur,
      mung cabang, saka 5 tetanduran gedhe kanggo
      13, 7 lan 6 ewu batur, ora ana siji-sijia sing ditinggal),
      nalika ngenteni nyabrang dalan, sampeyan bakal weruh 1-2
      Tesla, 3-4 X-5/6, Q-7, Panamera, lan Cayenne lan
      Sing cruisers drive kaya iki ing 2-3. Saben dina
      sampeyan bisa ketemu Saquoyes lan malah Escalates
      pasangan bisa ditemokake (Patriarch Kirill, ing
      Sedhela, dheweke nunggang kaya ngono!). Ing saben blok
      lan ing saben pusat blanja - "Emas" Iki kanggo sapa? Saka mandeg
      kanggo mungkasi 3-4 "daging" - Pan celeng, Daging saka desa,
      Baluvana Galya .. Aku bisa mbayangno apa sing kedadeyan ing
      Kharkov, Dnipro, Odessa - ngenteni 10 menit lan sampeyan bakal weruh
      Maybach lan Lincoln kanggo boot.
      Ing toko, lan sawetara wong, kaya desa. - mlaku kabeh dina
      sampeyan bisa, brat lanang mobil ing 4 wheel
      mbalek metu menyang checkout menyang ndhuwur karo bir lan grub - kene
      endi sing cocok karo dheweke? Apa dheweke, bapake akeh anak?
      Wong! Apa sampeyan kelingan karo apa sampeyan teka saka toko?
      wong Soviet. ora eling? Aku ngelingake sampeyan.
      Dheweke nggawa tas senar, lan ing jerone - roti (bata),
      paket kefir, saperangan curds, 0,5 kg saka nggodhok kentang, 200 gr.
      permen karamel kanggo anak, lan botol bir utawa
      seprapat (kanggo rasa). KABEH!!! Dadi pekerja keras iki
      ing THREE shift ing tanduran ageng plowed lan loro
      Digedhekake lan dipakani bocah-bocah!
      1. +1
        22 2021 Juni
        Lan kenapa buruh keras Soviet mbutuhake Maybach ing enem hektar? Kanggo medeni kumbang Colorado? Utawa milkmaid ing farm kolektif kanggo Pesona bantheng?
        1. -7
          22 2021 Juni
          Ya, sampeyan ora bakal pindhah menyang lapangan.
          Lan sing buruh hard Soviet, ing kang
          6, lan luwih asring ing 4 hektar duwe terwelu,
          pitik. Lan ing kene MT ora bisa diganti ing kene (lan
          965 konstipasi tanpa kursi luwih apik)
          Musim panas kabeh - mowing hay langsung metu saka kutha.
          Sadawane dalan, "pengintaian ditindakake" ing ngendi kebon jagung
          lan kembang srengenge. Ing musim gugur, nalika sawah wis diolah
          harvesters, tinimbang kereta dorong ditempelake
          wadhah kayu gedhe. Zhinka ing mburi
          kursi lan maju. Baris gedhe lan pemukul tongkat.
          Udhul jagung cacahe akeh ana ing sawah
          lan sirah kembang srengenge. Sedina muput, lan
          ing wayah sore buruh, atusan "prospectors" ditambang gandum.
          MT pribumi plowed ora kurang saka buruh hard dhewe - ditarik
          loro uphill lan ing rut - "kasejahteraan" gumantung marang
          coop pitik lan house terwelu ing mangsa, lan mulane kabeh kulawarga.
          1. 0
            22 2021 Juni
            Anatoly, sampeyan kelalen babagan carane beets sing earing! nglirik
            Yen puisi, mula sampeyan dadi versifier sing ala!
            1. 0
              22 2021 Juni
              Nanging wektu iki dening! Sawise nyambut gawe aku menyang kebon.
              Bubar aku thinned metu beet (kita nelpon iku), uga, ing wektu sing padha
              lan mbusak kabeh suket. Nanging udane jebule tambah akeh maneh.
              Aku overslept strawberries (padha trampled ing aisles) lan maneh
              suket (tangan) beetroot. Aku mulih, lan iki kirimanmu.
              Bayi, aku 70, aku isih bocah umur 10 taun kanggo bibi - link
              dheweke nggawa banyu menyang sawah nganggo jaran (barel karo sumber banyu kanthi sepur),
              lan sampeyan "kuping" kula - aku duwe "beets" (miturut sampeyan), lan saiki ing
              kuku. Lan aja nyopot. Ayo, ndeleng dhewe.
      2. 0
        22 2021 Juni
        Kutipan: Kushka
        Dheweke nggawa tas blanja

        Aku isih nganggo tas senar. Lan aku uga nggawa roti, susu lan kabeh. Lan apa? posons Eropah Pure kudu tuku paket saben wektu ing checkout, digunakake ora tameng?
        Senajan aku guess. Saiki, kanca-kanca sing dikasihi, kita bakal ngrasakake aspirasi sing nyenengake babagan buzz pasca-industrialisme sing nggumunake, nalika Posons Eropa murni ora ngasilake produk fisik, nanging nggawe urip kanthi eksklusif kanthi nyedhiyakake kabeh jinis layanan lan mulane kabeh wong dadi siji. ndeleng ndhuwur.
        1. -1
          22 2021 Juni
          "Produk fisik" - kembang srengenge (ing mangsa iku 10 ewu UAH ton
          dina iki 30-50. A botol lenga kene(!) diganti saka 30 UAH kanggo 60, njupuk dipikir
          Panggonan Ukraina ing ekspor kembang srengenge lan lenga kembang srengenge (1 ing donya).
          Jagung (kanggo bensin), deleng panggonan Ukraina ing ekspor jagung
          (salam saka Nikita Sergeyevich). Luwih rapeseed, gambar sing padha. Inggih, gandum
          ing Shcherbitsky, padha nglumpukake 50 yuta ton (siji per kapita) - kanggo kabeh sing melu
          Urutane Lenin. Saiki saben taun padha ngumpulake 90 yuta ton, kang luwih saka
          60 - kanggo ekspor (deleng ing panggonan Ukraina) Aku nandheske - kabeh wis dicenthang -
          Google kanggo ngluwari. Banjur mikir - apa sing wong mbuwang dhuwit sing akeh banget?
          Kanggo buku?
      3. 0
        22 2021 Juni
        Kutipan: Kushka
        Apa sampeyan kelingan karo apa sampeyan teka saka toko?
        wong Soviet.

        Pira lagu sing durung ditulis?
        Marang kula Kushka
        Sing...
        1. 0
          22 2021 Juni
          Aku bisa nyanyi kaya aku ing Moskow kanggo sprats lan saury
          lelungan ing Brezhnev, kanthi kunjungan wajib
          VDNKh lan Mausoleum (kanthi tandha registrasi!)
          Ing kene aku tanpa tas senar - karo koper.
          1. +1
            23 2021 Juni
            miturut USSR, yen sampeyan ora mabuk, sawise telung taun dheweke menehi sampeyan apartemen, sampeyan bakal tansah golek proyek ing spesialisasine, lan yen sampeyan pengin, sampeyan entuk proyek ing pabrik militer utawa sisih lor, kene sampeyan duwe. mobil lan prau. solarium kaya banyu kanggo pedagang pribadi. yen padha ora miwiti ambruk lan nambani freeloaders (Afrika lan negara Baltik) luwih atos, padha bisa uga isi munggah karo barang konsumen. lan dadi ya, ekonomi 300 yuta ora bisa nyekel sethithik karo ekonomi 3 milyar
            1. 0
              23 2021 Juni
              Sampeyan kaya VVP- USSR, USSR. Kabeh, ayo padha lunga! USSR-sajarah.
              USSR wis kepungkur. Yen Gusti Allah kepengin manungsa katon
              ago, kang bakal sijine mripat ing bokong. Lan padha ana ing ngarep,
              lan ora ana sing luwih dhuwur. Kanggo apa, sampeyan mikir?
              Sampeyan ora bisa mlebu ing banyu sing padha kaping pindho!
            2. 0
              23 2021 Juni
              telung taun mengko padha menehi apartemen
              Lan sapa sing mbantah? Aja pracaya - sawetara
              menehi, nanging padha ora gelem. Aku, contone.
              Aku lan bojoku duwe anak nomer loro,
              Ya, aku ngadeg ing apartemen rong kamar. Banjur bam
              lan lanang liyane. Lan padha bocah-bocah sing padha karo aku,
              pindhah menyang apartemen siji-kamar. Aku wedi, wedi.
              Lan aku duwe kanca angkatan laut, bebarengan ing "Kushka" ing Baltik
              furrowed, klelep .... Lan Valya, bojoné, lan anak, sandi
              pisanan siji-taun-lawas, luwih ing baris. Ing kene aku nyengkuyung Vali
              lan ora gelem ... lan wiwit nggawe putriné. Lan maneh putra! Lan ing nyoba kaping papat iku bisa! .........
              Saben musim semi, Zhenya Valin mbajak kebonku nganggo mesin diesel. Foto navy Batiny bakal katon
              album demobilisasiku (dheweke meh ora ngelingi)..
              Bajingan ora njupuk dhuwit, bojoku meh ngipat-ipati aku.
  5. +1
    22 2021 Juni
    Transisi menyang jinis senjata otomatis anyar kanggo karyawan Layanan Pengawal Border Negara Lithuania bakal ditindakake sawise aspek legal lan teknis wis rampung.

    Ya, butuh 10-15 taun maneh, lan kabeh wektu iki sampeyan kudu nganggo Kalash sing ala lan ala, lan malah ndedonga supaya ora nembak ing arah sing ngelawan nalika invasi Rusia kanthi skala lengkap diwiwiti . ..
  6. +2
    22 2021 Juni
    menarik. Senapan mesin, sing dikritik ing Jerman minangka larang, wis nyusup menyang Lithuania sing mlarat.
    1. -2
      22 2021 Juni
      nyusup menyang Lithuania sing mlarat.
      PDB per kapita nyata Lithuania kaping pindho tinimbang Rusia.
      1. -10
        22 2021 Juni
        Kabeh iku uyah. Lithuania miskin, nanging Rusia isih miskin. Sing bisa nylametake yaiku remah-remah saka lenga lan gas kadhangkala tiba ing wong. Tanpa bahan mentah, kita bakal dadi Albania kapindho.
        1. -2
          22 2021 Juni
          Sanadyan Lithuania utawa Rusia, umume, miskin (Moldova, contone, tinimbang ya tinimbang ora) Ing Lithuania, standar urip luwih dhuwur tinimbang ing Rusia (ora kadhangkala, nanging) - nanging ora ana pangeluaran gedhe kanggo nuklir. gegaman, perang ing luar negeri. Kajaba iku, ora ana sing bisa dicolong ing Lithuania - sampeyan kudu entuk dhuwit.
          1. +1
            22 2021 Juni
            Quote: pemotong baut
            Kajaba iku, ora ana sing bisa dicolong ing Lithuania - sampeyan kudu entuk dhuwit.
            Aku isin takon panggonan apa padha entuk? aran
            1. -5
              22 2021 Juni
              bisnis. Furnitur, kayu, pangan, transportasi. Kene mlaku.
              1. -1
                22 2021 Juni
                Quote: pemotong baut
                bisnis. Furnitur, kayu, pangan. Kene mlaku.

                Mung saiki aku ngerti yen Lithuania ana ing taiga! ngguyu
                1. -4
                  22 2021 Juni
                  Ing jalur tengah uga, alas tuwuh. Malah ing Belarus lan Ukraina, kayu bunder bisa dituku. Ing Lithuania dhewe, alas dadi 30% saka wilayah kasebut. Padha cukup.
                  1. -1
                    22 2021 Juni
                    opo kowe??? Lurus 30%??? belay
                    1. -2
                      22 2021 Juni
                      Dadi ya! Aku malah weruh dhewe! ya Wong Cina durung tekan kono. wassat
                      https://tradingeconomics.com/lithuania/forest-area-percent-of-land-area-wb-data.html
                      1. 0
                        22 2021 Juni
                        Wong Cina durung tekan kono.
                        - kudu marang wong-wong mau
                      2. -2
                        22 2021 Juni
                        Quote: pemotong baut
                        Ing Lithuania dhewe, alas - 30% saka wilayah


                        Quote: pemotong baut
                        Dadi ya! Aku malah weruh dhewe!


                        Ya, iku bener?
                        Lan pira persen saka alas iku "kayu komersial"?
                        Lan bagean apa sing ora kalebu ing cadangan, papan suci, lan wilayah sing dilindhungi liyane?
                        Lan pira persentase sing cukup, kanthi logging intensif ing skala industri?
                      3. 0
                        22 2021 Juni
                        pinten persentasi sing cukup, karo logging intensif
                        Nganti saiki, cukup.(Swara 10 taun kepungkur, ora suda, kayane) Maneh, Belarus lan Ukraina adol kayu bunder. Ing kasus apa wae, ana ekonomi sing sregep ing Lithuania.
                      4. -2
                        22 2021 Juni
                        Quote: pemotong baut
                        Ing kasus apa wae, ana ekonomi sing sregep ing Lithuania.


                        mesem ya
                      5. +1
                        22 2021 Juni
                        Aku menehi saran kanggo pindhah lan ndeleng. Kelas menengah ora manggon ana ing 200 euro.
                      6. -3
                        22 2021 Juni
                        Quote: pemotong baut
                        Aku menehi saran kanggo pindhah lan ndeleng. Kelas menengah ora manggon ana ing 200 euro.

                        "Kelas menengah" yaiku wong-wong sing sedulure sing kerja ing negara-negara Uni Eropa sing luwih maju ngirim dhuwit, utawa pengacara bank?

                        Ing kene, sing luwih dhuwur, sing padha ditulis babagan "swarga Ukraina" ya

                        Ya, ayo dideleng saka wong sing wuda iki,
                        ing panggonan. Ing bolongan kutha (ora ana segara, ora ana sepur,
                        mung cabang, saka 5 tetanduran gedhe kanggo
                        13, 7 lan 6 ewu batur, ora ana siji-sijia sing ditinggal),
                        nalika ngenteni nyabrang dalan, sampeyan bakal weruh 1-2
                        Tesla, 3-4 X-5/6, Q-7, Panamera, lan Cayenne lan
                        Sing cruisers drive kaya iki ing 2-3. Saben dina
                        sampeyan bisa ketemu Saquoyes lan malah Escalates
                        pasangan bisa ditemokake (Patriarch Kirill, ing
                        Sedhela, dheweke nunggang kaya ngono!). Ing saben blok
                        lan ing saben pusat blanja - "Emas" Iki kanggo sapa? Saka mandeg
                        kanggo mungkasi 3-4 "daging" - Pan celeng, Daging saka desa,
                        Baluvana Galya .. Aku bisa mbayangno apa sing kedadeyan ing
                        Kharkov, Dnipro, Odessa - ngenteni 10 menit lan sampeyan bakal weruh
                        Maybach lan Lincoln kanggo boot.
                      7. -1
                        22 2021 Juni
                        Nyelehake propaganda sampeyan. Urip normal ing Lithuania (luwih apik tinimbang ing Rusia), lan kekurangan lenga lan gas ora ngganggu iki.
                      8. -2
                        22 2021 Juni
                        Quote: pemotong baut
                        Nyelehake propaganda sampeyan. Urip normal ing Lithuania (luwih apik tinimbang ing Rusia), lan kekurangan lenga lan gas ora ngganggu iki.


                        Waca komentarku maneh. tak tambahi.
                      9. -1
                        22 2021 Juni
                        tak tambahi.
                        GDP nyata saben wong
                        1. Lithuania 22750
                        2. Rusia 11650
                        3. Ukraina 3880
                        Apa akeh wong saka Lithuania menyang Rusia arep kerja?
                      10. 0
                        22 2021 Juni
                        Bajingan ing cadence saka Belarus, dina mengko ing minibuses. vso. Ora ana sing isih ana ing Lithuania kajaba rakun remuk
                      11. -2
                        22 2021 Juni
                        Terjemahake menyang Rusian ngguyu
                      12. 0
                        23 2021 Juni
                        Apa ora urip gratis nalika wong Eropa homo mbuwang dhuwit. Cepet utawa mengko, kewan wulu lor bakal teka lan nyedhot paw.
                      13. -3
                        23 2021 Juni
                        Wis 30 tahun.. Mbokmenawa kesasar lan tekan panggonan sing salah ngguyu
                      14. 0
                        25 2021 Juni
                        Ana wektu kanggo kabeh, nanging tumindak politik, padha, oh, suwene. Sampeyan bisa uga ora urip, nanging mesthi bakal kelakon lan anak lan putu bakal weruh.
                      15. 0
                        25 2021 Juni
                        Sampeyan bisa uga ora urip, nanging mesthi bakal kelakon
                        Sawise kamenangan tim bal-balan nasional Rusia lan panyusutan dolar ing saindhenging Baltik, lan utamane Lithuania, krants. ya

                        Lan sampeyan soko sing saka iki? Sampeyan uga ora bakal manggon nganti kahanan hipotetis iki. sad
                      16. 0
                        25 2021 Juni
                        Lan kenapa sampeyan ngelingi parasit-pejalan kaki iki?
                      17. 0
                        25 2021 Juni
                        Kasunyatan manawa kamenangan ing juara dunia luwih nyata tinimbang skenario kewan wulu ing Lithuania. Lan bakal kelakon ya sadurunge
                      18. 0
                        25 2021 Juni
                        Ngenteni lan ndeleng. Ing taun 90-an, akeh sing ngira yen Rusia bakal dilalekake, lan saiki Kulon mung kudu nggigit sikut.
                      19. 0
                        25 2021 Juni
                        kulon mung nggigit sikut
                        Aku ora ngerti apa sing kedadeyan ing warta Rusia domestik, nanging ora ana sing nyopot sikut ing kene.
                        Ngenteni lan ndeleng. Ing taun 90-an
                        Wiwit wektu iku, republik Baltik diprediksi bakal ambruk. Lan saiki lagi tuku omah...
                      20. 0
                        26 2021 Juni
                        Lan ing ngendi populasi wilayah Tribaltic pindhah ing jumlah 15 kanggo 30 persen sing ana ing awal 90s, Yagene padha ninggalake, malah dihormati Raymond Pauls, ora ateges wong miskin, ninggalake "kaelokan" Panjenengan. lan ora piyambak
                      21. 0
                        26 2021 Juni
                        Dear Raymond Pauls
                        Manggon ing omahé ing Baltezers ( pinggiran kutha Riga). Mesthine ora ana gunane menehi tautan ing basa Latvia.
                        Kok padha budhal
                        Ana sing lunga menyang apartemen kanggo nyimpen dhuwit, wong mung kanggo dolanan. Sawetara bakal bali, sawetara ora. Lan iki normal - ing London aku ketemu wong Australia, Jerman, Swedia sing teka kerja (kene wong jahat ngguyu ) Mung 600 ewu wong Italia sing manggon ing Inggris (lan omong-omong, kira-kira 100 ewu belay Swedia), contone. Bojoku saka Prancis asli lunga menyang Portugal, banjur menyang London. Lan ora ana apa-apa, Prancis ora ambruk. Wong Lithuania sing akrab makarya ing kene suwene 6 taun - dheweke mbangun omah kanggo ngganti omah sing dicopot bojone nalika pegatan.
                        Manungsa waé, pitakonan iki, sawise kabeh wong salah siji merges utawa nguripake kanggo sumpah lol Yen saka Pskov utawa Tver bakal bisa kanthi tiket siji-cara kanggo 1000 sampeyan lan paspor internal kanggo ninggalake panggonan permanen ing Hamburg utawa Stockholm (wis nemokake proyek ana online utawa liwat kanca) - pira wong bakal tetep ana ing kono. ?
                      22. 0
                        26 2021 Juni
                        Carane sampeyan seneng ngowahi kabeh. Apa hubungane wong Eropa homo karo suku fasis? Iku bab kasunyatan sing wong alon-alon mlayu saka mukjijat Panjenengan, iku kabeh. Lan mung bakal dadi luwih elek.
                      23. -1
                        26 2021 Juni
                        wong Eropa gay kudu suku fasis?
                        Kita, Tribalts, duwe hak sing padha ing wates Uni Eropa minangka "wong Eropa homo" Kita uga warga EU. Dadi carane akeh wong bakal tetep ing Pskov wassat ?
                        wong alon-alon mlayu saka mukjijat sampeyan, iku kabeh.
                        Lan kenapa dheweke mlayu saka Prancis lan Swedia? Nanging dheweke "mlayu" ya
                      24. 0
                        27 2021 Juni
                        Mungkasi manthuk ing wong liya, kita khusus ngomong babagan Tribalts. Apa fashion ing geyrop Panjenengan, nyampur kabeh bebarengan, lan malah lying metu saka Mayhem?
                      25. -1
                        28 2021 Juni
                        isih lan ngapusi ing duraka?
                        Conto goroh ing komentarku, mangga. Lan ya, pira wong sing bakal ninggalake Federasi Rusia kanthi wates sing mbukak?
                      26. -1
                        26 2021 Juni
                        Saluran diitung. Meri kanthi meneng marang wong sing urip luwih apik tanpa cadangan sing ora ana (secara harfiah) kabeh. Lan ngenteni wong-wong mau paukuman swarga ya
                      27. 0
                        27 2021 Juni
                        Nalika mobil teka, aja nangis.
                      28. -2
                        23 2021 Juni
                        Aja kaya wong Jepang kuwi
                        Onoda Hiro:, punika letnan kapindho ing intelijen militèr saka militèr Jepang sing perang nglawan pasukan sekutu ing pulo cilik Filipina Lubang nalika Perang Donya II (wiwit 1944) lan kanggo akèh taun sawisé iku, nolak kanggo pracaya yen perang. wis rampung. Dheweke nyerah marang panguwasa Filipina mung ing taun 1974.
                        Dheweke uga, nalika krungu ing radio sing dicolong babagan Olimpiade Tokyo (1964),
                        nganggep manawa iki minangka propaganda canggih saka Amerika.
                        Saiki wis abad 21! Ya, ana kamera WEB ing kabeh kutha! Aja ngandel
                        ndeleng dhewe, kanthi mripatmu.
                        Lan carane bibi milkmaid saka desa downtrodden, kang Khrushchev marang
                        supaya lan mimpin kanggo VDNKh. Weruh unta, dheweke ngandika
                        (ndeleng lan ngomong karo mripate!) -Ora ana kewan kaya ngono!
            2. +1
              22 2021 Juni
              Kutipan saka: sabakina
              Aku isin takon panggonan apa padha entuk?

              Sampeyan bingung karo Ukraina ... lol
            3. -3
              23 2021 Juni
              Ora ketompo carane entuk, dheweke duwe ekspor, contone, 30 milyar dolar.
              Sampeyan bisa mbandhingake karo Rusia ing babagan populasi
              1. 0
                25 2021 Juni
                Ekspor APA??? Populasi? Kanggo ngekspor barang, sampeyan kudu ngasilake barang, lan kanthi mangkono dheweke wis tegang.
        2. 0
          23 2021 Juni
          Quote: Basarev
          Kabeh iku uyah. Lithuania miskin, nanging Rusia isih miskin. Sing bisa nylametake yaiku remah-remah saka lenga lan gas kadhangkala tiba ing wong. Tanpa bahan mentah, kita bakal dadi Albania kapindho.

          kene aku setuju banget. mung crumbs saka meja USSR nyimpen kita kaya cockroaches kanggo saiki
    2. +1
      22 2021 Juni
      Quote: Basarev
      Senapan mesin, sing dikritik ing Jerman minangka larang, wis nyusup menyang Lithuania sing mlarat.

      Lan apa? Apa ora ana kickbacks? Sing apik banget, dipercaya, mesin kita diganti dadi "dhuwite" sing larang banget. Madam Mentri Dalam Negeri cap sikil lan ngandika: "Aku pengin! Gaun anyar, sepatu, mobil, senapan mesin (garis ngisor yen perlu) "lan Menteri Pertahanan Nasional kesusu kanggo nepaki! )))
      1. 0
        22 2021 Juni
        Elena, elinga film "Old, Old Tale", episode ing ngendi putri nyuwek-nyuwek gaune?
  7. 0
    22 2021 Juni
    Dheweke duwe hak ...
    1. -2
      22 2021 Juni
      Kutipan: Ravik
      Dheweke duwe hak ...

      Ya, tanpa mangu, padha duwe hak kanggo njupuk piyambak ora saka AK totalitarian-pekerjaan elek, nanging saka loropaken Aryan Heckler & Koch G36.
  8. 0
    22 2021 Juni
    Tentara republik Baltik iki uga nampa bedhil mesin pisanan sawise deklarasi kamardikan saka Jerman. Lan iki yaiku ... senapan serbu Kalashnikov. Sawise 2014, Lithuania nyedhiyakake bagean saka senjata sing wis dibuwang menyang Ukraina.


    Ukraina minangka sing pungkasan ing rantai ...
    1. -1
      22 2021 Juni
      Kutipan saka cniza
      Ukraina minangka sing pungkasan ing rantai ...

      panganan ngguyu
      1. 0
        22 2021 Juni
        Lan ing dheweke uga ...
  9. -2
    22 2021 Juni
    Meh kamenangan gedhe, minangka "Ukrainians gedhe" bakal ngomong.
  10. Bai
    +1
    22 2021 Juni
    Napa dheweke butuh bedhil mesin? Ana ing foto - lagi mlaku-mlaku karo folder kanggo makalah, lan wis cukup.
  11. 0
    22 2021 Juni
    Kalashnikovs saka jaman USSR minangka kualitas paling dhuwur ... yen aku kudu milih antarane ak lan g36, mula aku mesthi milih ak lawas sing apik)) sanajan ora entheng, trep, akurat ... ora bakal nguciwani sampeyan ing wayahe sing paling ora cocog kaya sampah borjuis lan mesthi bakal nembak, nembak lan nembak ing perang lan nylametake nyawaku lan kanca-kancaku.
    1. -1
      25 2021 Juni
      Nyatane, senjata apa wae, yen ditangani kanthi ati-ati, bisa gagal. Lan yen sampeyan zhostko nglirwakake aturan ngrawat wong.
      Dadi, dumadakan, versi modern saka AR15 / M16, ACR, FN SCAR kabeh bisa dipercaya banget ing kahanan pertempuran.
      1. -1
        28 2021 Juni
        Lan ing mratelakake panemume, kabeh linuwih saka gegaman ing perang diwatesi mung dening kasunyatan sing polish menyang cemlorot karo gombal lan sikat sadurunge perang, utawa ing perang tansah ana kesempatan kanggo nambani iku reverently? ))) lan dumadakan ing perang menyang gaman lan bumi lan suket lan rereget lan salju lan wedhi lan bledug lan pecahan bata sing mabur, beton bakal diiseni lan malah pecahan saka granat utawa mode bisa mabur, nyelehake utawa nabrak dhewe. , utawa umume perang bisa nyeret nganti pirang-pirang dina lan sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo ngurus gegaman kanthi cemas)) lan plus, Klashnikov 7,62 Soviet bisa tahan meh telu !!! pecah tong minyak dibandhingake kompor potbelly 5,56))) Kalashnikov iku Kalashnikov! lan ora ketompo carane sampeyan pengin lan ora ketompo carane nyoba kanggo mbandhingaké, nanging ar15 / m16 utawa acr lan fn lan ora ana bedhil liyane bisa dibandhingake. lan iku ... iki wis kabukten lan dikonfirmasi kaping satus ing Rusia lan ing negara liya
        1. -1
          28 2021 Juni
          lan dumadakan ing perang dadi senjata lan bumi lan suket lan rereget lan salju lan wedhi lan bledug

          Tinimbang sewu tembung
          https://www.youtube.com/watch?v=yyaSAuT0NR0
          https://youtu.be/YAneTFiz5WU
          https://www.youtube.com/watch?v=LyXndCxn9K4
          https://www.youtube.com/watch?v=z3hBXCvYIuk
          Nanging, moral saka crita iki. Sampeyan ngirim ora nimbang kabeh liyane mediocrity lan bodho. Merata - ANY senjata seneng reresik biasa lan pangopènan. Lan yen sampeyan ngetung ing adoh lan kanggo dangu, iku bisa break.
          nyelehake utawa tiba ing dhewe

          Hmm .... M16A2 gaya militèr anteng tahan nalika ditabrak jip. Banjur bedhil nembak kanthi bener.
          1. -1
            29 2021 Juni
            Apa sing sampeyan lakoni karo purge sampeyan?) Aku ngomong babagan kahanan ing perang, lan sampeyan ngomong babagan purge)) kepiye kacang polong ing tembok ... ))) sampeyan uga kudu nggoleki telek sing luwih elek))
            1. -1
              29 2021 Juni
              Aku ngomong babagan kahanan ing perang

              Nonton video kasebut. Ana kabeh khusus lan jelas kanggo sampeyan.
              .lan m16a2 bisa tahan 1300 dijupuk saka shooting terus?

              Kaping pisanan, ing ngendi sampeyan bakal njupuk 1300 amunisi "kanggo tembak terus" ing kahanan pertempuran.
              Kapindho. Laras AK74M pecah sawise 587 tembakan, laras AK12 pecah sawise 680 tembakan. Ing kasus bedhil serbu M4A1, pecah laras kasebut kedadeyan sawise udakara 590 puteran terus-terusan.
              Nanging kabeh iku puisi. Fisika kaya amunisi pindho miturut standar Angkatan Bersenjata Federasi Rusia - 240 puteran ing majalah, plus 30 ing majalah sing dipasang ing senapan mesin. Total - 270 babak. Yen pejuang nggawa luwih akeh amunisi (sing dudu kasunyatan, ana "ruang bebas kanggo maneuver" ing babagan massa peralatan sing digunakake), banjur ana ing kothak.
              1. -1
                29 2021 Juni
                Fisika))) kayadene pejuang bisa dadi defensif utawa, sajrone perang sing terus-terusan, kothak amunisi bisa diwenehake)) sampeyan ora ngerti iki?))) banjur kenapa sampeyan menek kanggo ngomong lan pinter. babagan amunisi portabel? lan ana akeh bp sing sampeyan bisa njupuk sakepel lan mbuwang menyang mungsuh)) utawa fisika kaya ngono kanca-kanca sing wis mati sing uga duwe amunisi bakal ana ing jejere sampeyan .... nanging iki kabeh lirik)) lan ya, ak 7,62 .... Aku mbaleni kanggo! utamane ora ... pangerten)) dudu 5,45 sing sampeyan sebut nanging 7,62! ... pitu sewidak loro))) pitu! enem! tu ))) tahan luwih saka sewu tembakan. malah modern ak 103 tahan))
                1. -1
                  29 2021 Juni
                  Aku mbaleni kanggo! Utamané ora ... pangerten)) dudu 5,45 sing sampeyan jenengake nanging 7,62!

                  Aku bakal ngandhani kabar sing nggumunake - kaliber senapan mesin utama sing digunakake ing Angkatan Bersenjata Federasi Rusia yaiku 5,45x39 mm. Sampel kartrid 1974.
                  manawa pejuang bisa dadi pertahanan utawa, sajrone perang sing dawa, kothak amunisi bisa diwenehake marang dheweke.

                  Kang ana cartridges ing kothak. Kang banjur sampeyan kudu alon lan sedhih isi toko kanthi manual.
                  Kajaba iku, kasunyatane yaiku kahanan "geni tanpa henti kanthi ngaso mung ngganti majalah nganti laras leleh" ora kedadeyan ing njaba situs uji. Iku mbokmenawa worth miwiti karo kasunyatan sing handguard (digawe saka bahan plastik awet) ing AK74M wiwit diobong akeh sadurungé saka tong minyak "oh". Nanging malah sadurungé, amarga overheating, gegaman bakal miwiti "ngidoni", yaiku, njupuk ora ing target, nanging "nang endi wae ana".
                  1. -1
                    29 2021 Juni
                    Ingkang utama yaiku senjata kasebut bakal nembak ... ngobong utawa ngidoni (lan isih ngidoni kanthi nyeri banget) ing endi wae (bisa uga ing mungsuh sing wis sawetara meter adoh saka sampeyan) nanging bakal nembak. ngandhani kabar sing nggumunake))) Aku ora ngomong babagan kaliber utama tentara Federasi Rusia ... Aku ngomong babagan AK kanthi kaliber 7,62)) sampeyan mikir babagan komentar lan fantasi kanggo aku) )
  12. 0
    22 2021 Juni
    Lan ing screen saver, komandan unit nyoba kanggo nindakake salam lan go-ahead ing wektu sing padha .. sing carane padha duwe ing ngendi wae .. lan mangan iwak lan numpak tongkat ..
  13. 0
    22 2021 Juni
    Ing foto kasebut, komandan, nyelehake tangan tengen ing tutupe, terus ngobahake tangan kiwa. Apa piagam militer iki?
    1. -3
      22 2021 Juni
      iouris, miturut standar NATO, padha ora duwe pengeboran dening definisi. Mung rampog. nglirik
  14. 0
    22 2021 Juni
    kepriye anggone njaga tapel wates karo gegaman komunis suwene telung puluh taun?
  15. -1
    22 2021 Juni
    Layanan tapel wates Lithuania nolak senapan serbu Kalashnikov


    Dheweke bakal perang nganggo watu lan teken, kloso saru lan sikat bledug))
  16. 0
    22 2021 Juni
    Prajurit Lithuania wis suwe duwe hecklers
  17. +1
    22 2021 Juni
    Sawise 2014, Lithuania nyedhiyakake bagean saka senjata sing wis dibuwang menyang Ukraina.

    Sapa sing bakal mangu! Lan saiki forelocks ngadeg jejeg, padha aran freebie ... ngguyu
  18. 0
    22 2021 Juni
    Bener, sawise kabeh, sampeyan bisa mateni saka AK ... Apa jenis abdi sing wis modis, lan ngupayakake perkara anyar. lol
  19. 0
    22 2021 Juni
    Kanggo nyerahake kabeh bedhil mesin kanggo panyimpenan ing Federasi Rusia, kirimake angkatan bersenjata ing perjalanan bisnis supaya kabeh bisa ditampa miturut persediaan, kanthi kondisi apik.
  20. Komentar wis dibusak.
  21. 0
    22 2021 Juni
    Aku ora ngerti, padha duwe G36 lan dheweke ngandika
    Senjata karyawan kita kudu diganti karo sing modern sing cocog karo standar paling dhuwur. Amarga saiki, ing kahanan saiki, sayang banget yen karyawan Dinas Perbatasan Negara isih duwe senjata kaya ngono.
    . Lan babagan AK?
  22. 0
    23 2021 Juni
    Proses "dekomunikasi" terus !!! - apa yen "Kalashi" wiwit murub ing dhewe !?
  23. Komentar wis dibusak.
  24. 0
    23 2021 Juni
    Quote: pemotong baut
    Terjemahake menyang Rusian ngguyu


    Ah, dadi sampeyan kursi "Xperd", amarga sampeyan ora ngerti apa cadenza, Lithuania lan truckers.
  25. -1
    23 2021 Juni
    Kutipan: PiK
    Ora ono kanggo nyelehake dhuwit? Urip sugih?

    Ya, iku minangka sedekah kanggo dheweke amarga welas asih. Second-hand mbokmenawa.
  26. 0
    23 2021 Juni
    Lan kita padha langsung kuwatir, nanging malah yen padha tugas karo slingshots, kita ora Care. lol
  27. -1
    24 2021 Juni
    Senjata karyawan kita kudu diganti karo sing modern sing cocog karo standar paling dhuwur. Amarga saiki, ing kahanan saiki, sayang banget yen karyawan Dinas Perbatasan Negara isih duwe senjata kaya ngono
    lan opo iki?!!
    sapa sing bisa nembak?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"