Instalasi senjata wis diwiwiti kanthi basis sistem pertahanan rudal Aegis AS ing Redzikowo, Polandia.

43

Amerika Serikat wis wiwit nyebarake senjata ing pangkalan pertahanan rudal anyar ing Redzikowo, Polandia. Miturut Badan Pertahanan Rudal AS, instalasi wis diwiwiti ing pangkalan. gaman Sistem tanah Aegis.

Miturut laporan kasebut, Amerika Serikat wis wiwit nyebarake peluncur rudal sistem kasebut, nanging ora ana rincian babagan karya sing ditindakake. Sadurunge, ing musim semi taun iki, radar SPY-1D(V) lan sistem kontrol geni (FCS) diuji lan wis diluncurake. Saiki, kesiapan fasilitas kasebut kira-kira 95%; karya ing Redzikowo direncanakake rampung taun ngarep, 2022.



Persetujuan antarane Polandia lan Amerika Serikat babagan panyebaran sistem pertahanan rudal Amerika ing wilayah negara kasebut ditandatangani ing taun 2008 lan dileksanakake ing taun 2011. Kaping pisanan, direncanakake kanggo nglengkapi pangkalan kasebut kanthi rudal jarak jauh sing dikontrol dening radar ing Republik Ceko. Banjur rencana kasebut direvisi, lan Polandia mung nampa rudal jarak menengah SM-3.

Miturut rencana militer Amerika, pangkalan sistem pertahanan rudal AS ing Eropa, sing dibangun ing Redzikowo, 150 km saka Gdansk, mesthine bakal ditindakake ing taun 2018, mula komisi kasebut ditundha nganti pungkasan taun 2020. . Saiki tenggat wektu anyar yaiku 2022. Konstruksi sing ditundha digandhengake karo kontraktor Polandia.

Stasiun kasebut bakal kalebu komponen sistem pelacak rudal radar, uga senjata anti-rudal, lan bakal gabung karo pangkalan Aegis ing Rumania lan papat penghancur pertahanan rudal Angkatan Laut AS sing dipasang ing Spanyol ing sistem pertahanan rudal Eropa siji.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    43 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      22 2021 Juni
      Inggih, kabeh Polandia, urip sepi sampeyan minangka "hyenas Eropa" wis rampung, saiki sampeyan bakal dianggep minangka "pakan meriam-roket" ... Kita ngelingake sampeyan luwih saka sepisan. hi
      1. +8
        22 2021 Juni
        Nalika aku ngerti, iki kabeh perlindungan saka rudal Iran? nglirik eseman
        1. 0
          22 2021 Juni
          Kaping pisanan, direncanakake kanggo nglengkapi pangkalan kasebut kanthi misil sing dipandu radar jarak jauh ing Republik Ceko. Banjur rencana kasebut direvisi, lan Polandia mung nampa rudal jarak menengah SM-3.

          Wiwit Amerika Serikat nginstal misil "disingkat", iki kanggo nglindhungi "fasilitas pertahanan rudal" dhewe lan garnisun. Lan saiki ora masalah saka sapa. keprungu
        2. -3
          22 2021 Juni
          Kutipan: NIKNN
          Nalika aku ngerti, iki kabeh perlindungan saka rudal Iran? nglirik eseman

          Mesthi wae Nikolai. Ora bisa dadi cara liya. ngguyu Iran ana ing saubengé, ngancam Anglo-Saxon lan sawetara liyane ..))))
        3. +1
          22 2021 Juni
          lan DPRK uga. ngguyu
      2. +4
        22 2021 Juni
        Lan iki wayahe bebener kanggo Rusia lan pejabate! Biaya gas lan lenga kanggo Polandia kudu kalebu biaya netralisasi ancaman saka senjata nyerang, sing bisa gampang dilebokake ing peluncur pertahanan rudal iki....Utawa mateni gas iki saka pungkasan perjanjian ing 2022. ..Lan dhaptar negara sing ora ramah bisa dianggep ...
        1. 0
          22 2021 Juni
          Kutipan saka: VO3A
          Utawa mateni gas iki saka pungkasan perjanjian ing 2022 ... Lan dhaptar negara sing ora ramah bisa dianggep ...

          Utawa sampeyan bisa replenish Santa Claus '"tas hadiah" karo nomer cocok warheads. hi
      3. 0
        22 2021 Juni
        Dadi, ngluncurake serangan pre-emptive, yaiku apa sing diomongake dhewe, utawa mung tembung, lan ngganggu "mitra" sampeyan kanthi gratis? belay
        1. -3
          22 2021 Juni
          Quote: Irit
          Dadi, ngluncurake serangan pre-emptive, yaiku apa sing diomongake dhewe, utawa mung tembung, lan ngganggu "mitra" sampeyan kanthi gratis? belay

          Dhewe langsung kandha yen ana kedadeyan, mula kita bakal ngrusak "pusat pengambilan keputusan." Lan dheweke pancen bener! Nah, iku sing diarani gol, sing utama lan licik. hi keprungu
    2. -6
      22 2021 Juni
      Apa ana salib? Ing peta ... Inggih, apik wassat bab utama iku ora kantun.
      1. -5
        22 2021 Juni
        Quote: penembak gunung
        Apa ana salib? Ing peta ... Inggih, apik wassat bab utama iku ora kantun.

        Ayo ora kantun Evgeny wektu iki, yen ana kedadeyan ... Gusti Allah, mesthi!
    3. +3
      22 2021 Juni
      Aku pengin Rusia bisa sijine soko ing Kuba.
      1. 0
        22 2021 Juni
        Kutipan saka Primipilus.
        Aku pengin Rusia bisa sijine soko ing Kuba.

        Saiki kita bisa nindakake tanpa Kuba, nanging kanggo tekanan psikologis bakal bisa ... kita tansah welcome ana!
        Mungkin wis ana lan ora mung ing Kuba ..
    4. -9
      22 2021 Juni
      Redzikowo minangka kuburan kanggo Polandia. Kanggo Rusia iki minangka "kedadeyan Bailey" yen aku nulis kanthi bener. Kuburan ing saindhenging Polandia. Godaan kanggo ngatasi masalah Polandia sapisan lan kanggo kabeh banget.
    5. +3
      22 2021 Juni
      Ketoke, kita duwe obrolan apik ing Geneva.
    6. -2
      22 2021 Juni
      Loro-lorone ing salib liyane. Ceko, Romania lan Polandia. Mung sawetara raksasa pemikiran wis muncul ing Eropah. Ing dina X, pisanan sistem pertahanan rudal ing Eropah dibongkar, banjur kabeh liyane. Aku ora ngerti, padha kudu pindhah menyang toko china, ngendi kita lan USA wis sethitik papan.
    7. +1
      22 2021 Juni
      Iku wis cetha apa ana. Sistem pertahanan rudal ing Eropah a priori ora nyegat apa-apa; yen kita murub ICBM liwat Kutub Lor, rudal serangan disarming pisanan bakal ana. Penjamin diwenehi tandha. kabeh sing gawe katut.Pembela saka nimbali rudal Amérika, Ing paling sapisan sistem pertahanan rudal dites, ing mode nyekel-munggah shooting, ing target balistik.
      1. -9
        22 2021 Juni
        Sistem pertahanan rudal bener-bener dirancang kanggo pangayoman marang serangan udara, lan ora kanggo "serangan disarming pisanan." Lan idea sing bakal njupuk ing target lemah saka ana omong kosong.
        1. +2
          22 2021 Juni
          Sampeyan salah siji mung ketinggalan jaman, utawa sampeyan ora jujur ​​... Wadhah kanggo rudal pertahanan rudal lan rudal jinis Tomahawk padha ... Lan Kutub bodho ora bakal ngerti apa sing ana ing kono lan ing ngendi bakal mabur. .
          1. -3
            22 2021 Juni
            Ya, teori konspirasi ora menarik kanggo aku.
            1. -7
              22 2021 Juni
              Lan sing paling penting, ora jelas kenapa dheweke butuh iki? Apa makna praktis iki? Dheweke turu lan ndeleng carane nyerang Rusia lan entuk perang donya kanthi mayuta-yuta korban lan triliunan biaya? Dheweke pancen wis nampa saka Rusia. kabeh padha perlu ing rega cara padha.
      2. +2
        22 2021 Juni
        Kutipan saka: tralflot1832
        Penjamin kasebut menehi pitunjuk babagan iki

        Apa sing bisa kita lakoni kanggo nanggepi? P&B dudu pilihan. Cut perdagangan, ayo nyisir rambut kita dhewe, Nyegah serangan non-nuklir? Dadi iki perang tho...
        1. 0
          22 2021 Juni
          Rudal jarak menengah. Dheweke mung meksa. Lan supaya padha nyang-nyangan ing Jenewa ing kontrol senjata. Nanging ora ing sadawane dalan saka bongkok, sing bocor kabeh, apa bisa lan apa ora.
          1. +1
            22 2021 Juni
            Kutipan saka: tralflot1832
            .Lan supaya padha nyang-nyangan ing Geneva ing kontrol penyelundupan.

            Apa gunane rembugan karo wong-wong mau?
            Elinga apa sing diomongake dening Penjamin babagan latihan kasebut, tegese kita bisa nindakake ing ngendi wae ing tanah kita.
            Lan Ceko lan Polandia lan Romania uga ing tanah dhewe, padha mung tiba ing distribusi pisanan. Nanging ing upaya kanggo nyenengake master, dheweke siap ngubur apa wae ing wilayahe, saka sampah nganti pemilih dhewe.
            Apa aku ngomong bab iku sanksi bisa ngenalaken, Iskanders bisa ditarik munggah menyang checkpoint dhewe ing tapel wates. Iki ora mbantu kahanan, nanging discrediting ora.
      3. +1
        22 2021 Juni
        Kutipan saka: tralflot1832
        Sistem pertahanan rudal ing Eropah a priori ora nyegat apa-apa

        Sistem pertahanan rudal belang bisa mbela lan nyerang, gumantung saka apa sing dimuat ing bedhil ... ya
        1. 0
          22 2021 Juni
          Ya, sampeyan ora bisa mbantah karo Sevkholod lan pertahanan udara ing Tiksi. hi
          1. +2
            22 2021 Juni
            [/ kutipan] [quote = tralflot1832] Sampeyan ora bisa mbantah karo Sevkholod lan pertahanan udara ing Tiksi. hi

            Pertahanan udara pisanan, urgent. 414 kita banjur dipasang ing Norilsk. Banjur Sevkholod, nganti Levanov devoured wong. Aku bisa pitutur marang kowe akeh menarik bab Gazprom. Urip ngajari kita, sing ngliwati taun 90an, akeh perkara ... ngguyu
            1. +2
              22 2021 Juni
              Ya, Levanov, lan sing paling aku seneng karo wakile saka kethokan! ombenanKang mangan dheweke.
              1. +1
                22 2021 Juni
                Wong-wong ngomong yen Levanov, nalika dheweke "lungguh", ing wilayah Ivanovo bungled jaringan stasiun gas ... Ngomong-ngomong, apa sampeyan bisa ngomong babagan urip sawise divaksinasi marang Covid? ombenan
                1. 0
                  22 2021 Juni
                  24 Juni, bagean kapindho, nganti saiki penerbangan kasebut normal.
    8. Ham
      +1
      22 2021 Juni
      NATO persis kaya farm kolektif: Ketua lan pangareping akuntan (Aku ora perlu kanggo nemtokake sing kene) skim krim, mandor (Old Eropah) duwe gesheft dhewe, lan ora ana sing kasengsem ing bleating. saka sapi (Eropah enom), sampeyan malah ora melas marang dheweke, apa dheweke luwe utawa wareg - dheweke ora peduli ing piso ...
      1. -2
        22 2021 Juni
        Rusia kudu paling sethithik ngunggahake standar urip menyang tingkat "Eropa Muda".
    9. +2
      22 2021 Juni
      Kangge, ing endi wae ing jembar Rusia, operator tablet tekan target anyar ...
    10. 0
      22 2021 Juni
      Ora ketompo Redzikovo, pemukiman jinis kutha biasa, nanging 150 km menyang Danzig, kutha sing apik banget, mesthine bakal tega.
    11. 0
      22 2021 Juni
      Dadi, apa sabanjure? Para priyayi ngencengi tali. Katon yen naluri njaga dhiri wis ilang.
    12. 0
      22 2021 Juni
      Iku wektu kanggo serangan pukulan bebaya.
      1. -4
        23 2021 Juni
        Inggih, iku wektu kanggo miwiti sofa.
    13. AAC
      +1
      23 2021 Juni
      Bakal ana Iskander liyane ing Kaliningrad.
    14. +1
      23 2021 Juni
      Aku kepingin weruh yen ing Polandia iki paling ora ana siji tanah sing ora dikuwasani pertahanan rudal, sistem anti-tank, lsp. Amerika digawe? Apa dheweke pancen ngimpi babagan urip sing "merdika"?
    15. 0
      23 2021 Juni
      Kutipan: Slobodskoy
      Dheweke wis nampa kabeh sing dibutuhake saka Rusia kanthi rega sing cukup.

      Lan mulane dheweke terus-terusan ngetrapake sanksi?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"