Ing Amerika Serikat, padha mutusaké kanggo mangerteni carane adoh kapal perang Rusia nyedhaki Hawaii

55

Amerika Serikat terus ngrembug piwulang ing Pasifik armada Angkatan Laut Rusia. Keprigelan utama ing kasus iki ana gandhengane karo kasunyatan manawa kapal-kapal Armada Pasifik "nyedhak" perairan teritorial AS ing wilayah Kapuloan Hawaii. Amerika Serikat mutusake kanggo ngerteni sepira adohe kapal perang Rusia nyedhaki Kapuloan Hawaii.

Wakil Komando Indo-Pasifik Angkatan Laut Amerika Serikat, Kapten Mike Kafka, ujar manawa ana data sing nuduhake pendekatan kapal Angkatan Laut Rusia menyang Hawaii. Miturut data swara, ing sawetara wilayah jarak pendekatan cocog karo 23 mil laut.



Dilaporake yen ana hubungane karo kahanan iki, sawetara pejuang diunggahake menyang udara, kalebu pejuang F-22 generasi kaping lima.

Pers Amerika, utamane Honolulu Star-Advertiser, nedahake yen "anane kapal perang Rusia atusan mil saka Hawaii sadurunge dianggep, nanging nyatane, dheweke cedhak banget, lan nyatane dheweke duwe senjata rudal sing serius. sisihane".

Ing Amerika Serikat, munculé kapal Rusia sing cedhak karo kapal Hawaii diarani "pameran kekuwatan" lan "tantangan kanggo Washington."

Wigati dimangerteni carane media China nanggepi pratelan saka pihak Amerika. Ing kana, perhatian difokusake ing ngisor iki: Kapal-kapal Amerika ajeg nindakake latihan lan patroli ing pesisir China lan Rusia:

Amerika ora nganggep dalane kapal-kapal serangan ing Selat Taiwan utawa ing wilayah pegunungan Kuril minangka tantangan, nanging sanalika kapal negara liya katon ing sisihe, dheweke langsung ngumumake ancaman kasebut.

Elinga yen, pancen, kaping pirang-pirang kapal Angkatan Laut AS ngliwati pulo-pulo ing ranté Kuril ing sawetara mil laut saka perairan wilayah Rusia. Iki biasane diterusake karo pernyataan yen ora ana norma internasional sing dilanggar. Nanging sanajan ing latihan Armada Pasifik ing Samudra Pasifik, kapal Rusia ora nglanggar norma internasional.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    55 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 12
      23 2021 Juni
      "sadurunge mesthine anane kapal perang Rusia atusan mil saka Hawaii, nanging, kang dadi metu, padha banget cedhak, nanging padha duwe senjata rudal serius ing sisih.
      Kene sing ing. Amerika, pranyata, wiwitane ora ngerti ing endi kapal Rusia kasebut? Ing ngendi intelijen katon, utawa militer mung nganggep ora ana ancaman, nanging para politisi mutusake liya. Akibaté, padha bengok-bengok babagan ancaman Rusia ing tapel watesé lan kabeh dadi miturut kabijakan Washington.
      1. +7
        23 2021 Juni
        militèr nganggep yèn ora ana ancaman, nanging politisi mutusaké liya.
        Paling kamungkinan, saiki malah wong-wong militèr sing mutusaké sing ora ana ancaman lan Rusia ing hak kanggo pindhah ana bakal nampa saka panguwasa ...
        1. +2
          23 2021 Juni
          Lan Rusia ora ngakoni Kapuloan Hawaii minangka bagéan saka Amerika Serikat.
          AS njupuk dheweke ing taun 1898 lan Hawaii wis nglawan pendhudhukan wiwit saiki. Padha perang kanthi tentrem, amarga padha ngerti yen dheweke ora bisa mbela hak-hak kanthi paksa.
      2. +3
        23 2021 Juni
        Kutipan: rotmistr60
        Amerika, pranyata, wiwitane ora ngerti ing endi kapal Rusia kasebut?

        Dheweke banjur ngidentifikasi tilase ing jejere - pathfinders ...
        1. 0
          23 2021 Juni
          Kutipan saka tandha 1
          Dheweke banjur ngidentifikasi tilase ing jejere - pathfinders ...

          Kutipan saka tandha 1
          Dheweke banjur ngidentifikasi tilase ing jejere - pathfinders ...

          Ora! Padha mlayu mulih kanggo centimeter! Saiki padha bakal diukur. ))))
          1. +1
            24 2021 Juni
            dadi kudu duwe inchometer, nanging angel kanggo ngukur ... ngguyu
        2. 0
          23 2021 Juni
          Ing Amerika Serikat, munculé kapal Rusia sing cedhak karo kapal Hawaii diarani "pameran kekuwatan" lan "tantangan kanggo Washington."

          Ayo padha mikir kaya sing dikarepake. Latihan wis rampung lan asil diringkes.
      3. -2
        23 2021 Juni
        Iku omong kosong, dudu kabar. Kacarita kapal-kapal Rusia nglacak telu kapal perusak Amerika lan liya-liyane, malah sawise tuduhan marang Karelia, iku naif kanggo ngandelake kecerobohan Yankees.
      4. +2
        23 2021 Juni
        Bisa uga yen dheweke ora ngerti, lan ora nganggep .... dheweke mikir, kaya biasane, yen Angkatan Laut Rusia lemah, cilik lan tuwa, ora bisa nindakake perkara sing serius, nanging banjur ana kesalahan. ....)))
        1. -3
          23 2021 Juni
          Angkatan Laut Rusia lemah, cilik lan tuwa,

          ora ana sing bisa dibandhingake..
          1. 0
            23 2021 Juni
            Kutipan: novel66
            ora ana sing bisa dibandhingake..

            Apa sampeyan pengin mbandhingake karo kanca?
            1. 0
              23 2021 Juni
              karo amers, ayo ngomong
              1. +1
                24 2021 Juni
                Kanggo nindakake iki, Roma, sampeyan kudu dikirim menyang Departemen Luar Negeri, ngatur Perestroika ing kana, lan ing sawetara taun kita bakal mbandhingake! ngguyu
                Miturut cara, Angkatan Laut Soviet uga luwih ringkih tinimbang Angkatan Laut AS basa
                1. 0
                  24 2021 Juni
                  Miturut cara, Angkatan Laut Soviet uga luwih ringkih tinimbang Angkatan Laut AS

                  Sampeyan ora guyon?
                  1. 0
                    26 2021 Juni
                    Ya, guyonan, Roma! Ing taun kaping 90, 80% Angkatan Laut Soviet minangka pameran museum!
      5. 0
        24 2021 Juni
        Amerika, pranyata, wiwitane ora ngerti ing endi kapal Rusia kasebut?

        Sawise pesawat diangkat, banjur militer ngerti.
        Lan sapa wae ing Amerika Serikat mutusake apa sing kudu "dipikir" yaiku pertarungan politik internal. Ora maneh. hi
      6. 0
        24 2021 Juni
        Kutipan: rotmistr60
        Kene sing ing. Amerika, pranyata, wiwitane ora ngerti ing endi kapal Rusia kasebut?


        Latihan militer kanthi artileri utawa tembak roket, kalebu penutupan alun-alun tartamtu kanggo pandhu arah sipil - iki dilaporake sadurunge liwat saluran sing mbukak - i.e. area latihan ora rahasia.
    2. +8
      23 2021 Juni
      More, lanang. Lan luwih angel, luwih spesifik, supaya Amerika nesu.
      ,
      1. -3
        23 2021 Juni
        kanggo nesu saka Amerika.

        lucu.. mbandingake komposisi armada..
        1. 0
          23 2021 Juni
          Sing ngguyu pungkasan ngguyu! nglirik
          1. +1
            23 2021 Juni
            60 berks .. nggih, sapa?
            1. +1
              23 2021 Juni
              Lan padha kasebar ing kabeh bal. Lan kanggo ngumpulake wong-wong mau dadi siji ajiné, bakal njupuk akèh wektu ninggalake mburi mbukak. Crita Tirpitz bakal diulang maneh, mesthine dheweke tenggelam, nanging kanthi penerbangan lan ing papan parkir, lan mung siji kasunyatan manawa dheweke anget mobil sadurunge lunga cukup kanggo mbuwang sekutu menyang kringet adhem, sanajan kasunyatane. sampurna mangertos sing padha kaping pirang-pirang kuwat saka siji kapal perang.
              1. 0
                23 2021 Juni
                apa wae armada kita bisa nglawan paling ora limang "burks"? malah tanpa aviks?
                1. +2
                  24 2021 Juni
                  Kene Berkov bakal drown armada tanpa aviks. Dadi kanggo wayahe lagi diiseni karo nimbali udhara lan rudal nimbali rudal lan tanah tomahawks, lan ana mung 8 anti-kapal Harpoons ing carcass iki ing negara, subsonic lan siji bisa malah ngandika banget, sampeyan bisa ngrampungake karo ancaman iki. Nanging nalika respon supersonik teka saka korvet ...
            2. +1
              24 2021 Juni
              Kutipan: novel66
              nggih, sapa?

              Senior midshipman Krivovyazko! ....lemah?
              1. +2
                24 2021 Juni
                Nah sampeyan menehi senjata rahasia??? sampeyan bisa kanggo Hitler!
                1. 0
                  26 2021 Juni
                  Kutipan: novel66
                  Nah sampeyan menehi senjata rahasia???

                  Senjata rahasia kanthi pangkat sing rada murah! ngguyu
      2. 0
        23 2021 Juni
        lan sampeyan bakal ngrasakake prajurit kursi ing komputer ov lan julukan ov, pindhah menyang Tentara ing kana, tanpa sampeyan, Amerika ora bakal bisa nyedhot
    3. -2
      23 2021 Juni
      Ing akun Twitter, layanan pers Kedutaan Besar AS ing Kiev nglaporake manawa 2 personel militer saka 5 negara, uga 32 kapal, 32 pesawat lan 40 tim operasi khusus lan kelompok nyilem bakal melu latihan Sea Breeze-18 . ..
      1. +1
        23 2021 Juni
        Kelompok nyilem kena, wiwit jaman Luanda ing Angola, marinir ora nguncalake granat menyang segara. Sayange iwak ora ngambang, nanging mancing sing paling akeh. Bener, tanpa iwak, nanging sing paling penting. yaiku proses.
        1. +1
          23 2021 Juni
          Kutipan saka: tralflot1832
          Bener, tanpa iwak, nanging sing paling penting yaiku proses.

          Lan sampeyan pengin dheweke nindakake latihan lan nyekel iwak? ANGGOTA!
          1. +3
            23 2021 Juni
            Mungkin aku njlèntrèhaké rada ora bisa dimangertèni. Marinir Rusia ing prau anti-sabotase saka jinis Grachenok metu menyang segara lan miwiti ngolah wilayah banyu kanthi granat anti-sabotase. Saboteurs muncul mung sawise sawetara dina, banjur mungkin iwak ora tau. Nanging sing paling penting yaiku proses.
            1. -3
              23 2021 Juni
              Apa sampeyan nawakake kanggo mbuwang granat menyang banyu ing wilayah Sevastopol?
              1. +1
                23 2021 Juni
                Kutipan saka Dixon
                Apa sampeyan nawakake kanggo mbuwang granat menyang banyu ing wilayah Sevastopol?

                Nutup fairway mlebu lan uncalan kanggo kesehatan, apa masalah?
                1. +1
                  24 2021 Juni
                  Kok ora muncul...? belay
                  1. 0
                    26 2021 Juni
                    opo Inggih, mbokmenawa amarga padha ora ana.
              2. +1
                23 2021 Juni
                Kasep ing dalan Sevastopol, nanging ing "pager" mung tengen.
        2. +1
          23 2021 Juni
          Kutipan saka: tralflot1832
          wiwit dina Luanda ing Angola, marinir ora mbuwang granat menyang segara

          Ora ana Marinir sing dibuwang!
          1. 0
            23 2021 Juni
            Lan sing ana ing tanjung, kaya marinir. Brigade kapisah.
            1. +1
              23 2021 Juni
              PDSS melu tim sing dialokasikan saka kapal. Lan ing kapal, jam tangan PDSS digawa dening pelaut biasa sing lungguh ing kothak granat lan mbuwang granat kasebut menyang segara saben 5 menit. Marinir ora metu saka alas.
    4. +4
      23 2021 Juni
      Amerika ora nganggep dalane kapal-kapal serangan ing Selat Taiwan utawa ing wilayah pegunungan Kuril minangka tantangan, nanging sanalika kapal negara liya katon ing sisihe, dheweke langsung ngumumake ancaman kasebut.
      lan njaluk basa sing ditresnani dening para liberal kita -
      sampeyan ora ngerti! iki beda!
      ngguyu
      1. +1
        23 2021 Juni
        Ora ana standar ganda tegese kesetaraan mitra. Ing wektu sing padha, dokumen AS nuduhake "eksklusivitas", sing ora ngidini kesetaraan karo wong liya.
    5. +3
      23 2021 Juni
      Amerika Serikat mutusake kanggo ngerteni sepira adohe kapal perang Rusia nyedhaki Kapuloan Hawaii.

      Kasep kanggo ngombe Borjomi.
    6. +1
      23 2021 Juni
      Amerika Serikat mutusake kanggo ngerteni sepira adohe kapal perang Rusia nyedhaki Kapuloan Hawaii.

      Lan alat pelacak sing kasedhiya ora nyedhiyakake data objektif?))
      1. +3
        23 2021 Juni
        Kepiye carane bisa ndeleng armada negara sing ora bisa / ora duwe?
        Armada kasebut ora mung katon kanggo politisi, nanging uga radar!
        Ora ana lan ora bisa.
    7. +3
      23 2021 Juni
      "Sadurungé, anané kapal perang Rusia sing atusan mil saka Hawaii dianggep, nanging nyatane, dheweke cedhak banget, lan nyatane duwe senjata rudal serius ing sisihe."
      . Lan apa sing diganti??? Apa ana sing arep nyerang Hawaii?
      1. +5
        23 2021 Juni
        nyeri hantu ing Pearl Harbor ...
        1. +1
          23 2021 Juni
          Hello Roman prajurit
          Dadi bisa dingerteni, dheweke duwe lan duwe iki - "Rusia teka!"
          Wektu liwati, jagad ganti, lan rasa wedi lawas urip tanpa wates.
          1. +1
            23 2021 Juni
            Hey! hi uga, carane ... lan unprepared maneh
            1. 0
              23 2021 Juni
              Hechemon pengin yakin yen mung dheweke, pendapat, kekarepane sing penting.
              Ora warta, bener.
    8. +1
      23 2021 Juni
      Ing Amerika Serikat, munculé kapal Rusia sing cedhak karo kapal Hawaii diarani "pameran kekuwatan" lan "tantangan kanggo Washington."

      Ing Rusia, munculé kapal perang Amerika ing cedhak Crimea lan Wilayah Krasnodar dianggep minangka manifestasi persahabatan, tetanggan sing apik lan perhatian ... wassat
      menenga, wong bodho! am
    9. +1
      23 2021 Juni
      Iki durung nyoba tembak saka Venezuela ing mock-up ing Selat Bering kanggo nguji akurasi Pasukan Rudal Strategis Kanca lan pertahanan udara Armada Pasifik.
    10. -2
      23 2021 Juni
      kok padha Spy kapal kita, kita partner. mulane, aja wedi, kita mlaku-mlaku kanthi nggunakake sumber daya motor kanthi muspra. lan padha ora menehi jancok
    11. 0
      23 2021 Juni
      ing sawetara wilayah, jarak pendekatan cocog karo 23 mil nautical.

      Ya, nalika wates resmi paling sethithik 4 km, ing Segara Barents. Ora ala? Lan kepiye yen ana latihan ing sisih kita ing pulo kasebut?! Banjur umume pembantaian bakal diumumake?!
    12. 0
      23 2021 Juni
      Ing atmosfer solemn, Kaumualiya - "Raja Kapuloan Sandwich, lying ing Samudra Pasifik Lor, Atuvai lan Nigau, lair Pangeran Ovagu lan Mauvi Islands" - humbly takon "e. V. Kaisar Sovereign Alexander Pavlovich ... kanggo nampa pulo kasebut ing sangisore perlindungan "lan janji bakal setya setya ing" tongkat Rusia "

      Padha ngerti carane bisa karo populasi sadurunge! hi

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"