"Muga-muga saiki dheweke bakal nyerahake Hammers: ing Ukraina dheweke ngumumake tuku kendaraan lapis baja Dozor-B dening Amerika Serikat"

50

Ukraina wis dadi eksportir kendaraan lapis baja militer menyang Amerika Serikat. Miturut wakil kepala Ukroboronprom, Mikhail Morozov, siji kendaraan lapis baja Dozor-B dikirim menyang Amerika.

Ing pameran sing dianakake ing Kiev "Senjata lan keamanan-2021" Morozov ngomong babagan prospek perusahaan Ukrainia sing dadi bagean saka "Ukroboronprom", kalebu kontak internasional. Ing wektu sing padha, dheweke ngumumake pangiriman siji salinan mobil lapis baja Dozor-B menyang Amerika Serikat. Morozov mratelakake pangarep-arep yen Ukrainia Amerika bakal "seneng" mobil kasebut, mula dheweke bakal tuku kanthi akeh.



Amerika tuku kendaraan lapis baja Dozor saka Ukrspetsexport. Kontrak luwih saka 500 ewu dolar. Mugi padha seneng mobil, padha bakal nyerah Hummer lan tuku Dozors kita

- Media Ukraina ngutip tembung Morozov.

Mobil lapis baja Dozor-B dikembangake ing Kharkov Design Bureau of Mechanical Engineering (KMDB) lan diprodhuksi ing Lvov Armored Plant. Batch pisanan saka 10 kendaraan APU ditampa maneh ing 2016. Mobil waja ditampa menyang layanan karo tentara Ukrainia ing Juli taun kepungkur sawise mbenerake akeh shortcomings (kalebu masalah karo waja) lan tes bola-bali. Senadyan mangkono, Kamentrian Pertahanan Ukraina terus tuku Oncilla AFVs, sing salinan Polandia saka Dozor.

Miturut cara, ing awal taun iki ing Lvov ngumumake kesimpulan kontrak ekspor kanggo kendaraan tempur lapis baja Dozor-B, nanging ora gelem menehi jeneng negara utawa negara sing direncanakake kanggo nyedhiyakake kendaraan lapis baja, uga kendaraan lapis baja. nomer.
  • https://www.ukrmilitary.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

50 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    23 2021 Juni
    Padha njupuk kasur saka mobil wojo Hoh.lov sakperangan alesan.

    Joki ora mbayar jaran.
    1. +3
      23 2021 Juni
      Ora ana sing nggumunake ing warta iki, kabeh logis banget - tentara Ukrainia wis nahan tentara Rusia sajrone 7 taun, sing ing jagad iki sacara resmi dianggep nomer loro sawise tentara AS! Patut, iki ndadékaké kanggo kesimpulan - saka kang Amerika kudu tuku peralatan militer? Mung ing Ukraina! ngguyu
      1. +5
        23 2021 Juni
        Pangarep-arep Morozov pancen ora ana dhasar. Kita njupuk mobil siji kanggo sinau. Lan ya, Hitler uga nyedhiyakake pesawat kanggo Stalin. Ing salinan siji.
        1. + 14
          23 2021 Juni
          Sembarang pejabat Ukraina kanthi tepat ditondoi kanthi tembung Schweik: "Dokter forensik mriksa dheweke lan ing kesimpulan dheweke nulis manawa, sanajan dheweke ora kuwat, dheweke bisa nyekel jabatan umum. Dadi Morozov ora istiméwa! ngguyu
          1. +6
            23 2021 Juni
            Amerika tuku kendaraan lapis baja Dozor saka Ukrspetsexport. Kontrak luwih saka 500 ewu dolar. Muga-muga dheweke bakal seneng karo mobil kasebut, dheweke bakal nyerahake Hummers lan bakal tuku Dozors kita, ujare Wakil Kepala Ukroboronprom Mikhail Morozov

            lan wong Amerika tuku siji salinan kanggo Kabinet Penasaran, resik-resik)
      2. -3
        23 2021 Juni
        ... tentara Rusia, sing ing donya resmi dianggep nomer loro sawise tentara AS

        "Resmi" - ngendi iku? Mbusak link, nanging ora saka publikasi sawetara media.
        1. +2
          23 2021 Juni
          Mangga! Peringkat Tentara Dunia 2021 miturut Global Firepower Miturut ahli kantor iki, nalika ditakoni tentara endi sing paling kuat ing donya, dheweke nggunakake luwih saka 50 kritéria, saka pendanaan kanggo logistik lan fitur geografis!

          https://www.globalfirepower.com/
          1. +1
            23 2021 Juni
            Спасибо. hi Aku ndudhuk sethitik kene, antarane liyane ana panemu kuwi.
            Apa sing dingerteni babagan Global Firepower?
            Ateges, ora ana apa-apa. Ora ana informasi babagan perusahaan, karyawan lan kantor pusat ing sumber terbuka. Kaya sing kasebut ing situs kasebut, Global Firepower minangka bagean saka kabeh jaringan situs MilitaryFactory.com. Situs induk kasebut didaftar ing taun 2003. Ing forum basa Inggris, dheweke nulis manawa situs web Global Firepower ora bisa dipercaya, amarga ora duwe spesifik babagan metodologi riset.

            Ora menehi inspirasi akeh kapercayan. Ana liyane ing kene:
            Miturut penyelidikan Bellingcat, situs web Global Firepower minangka bagean saka jaringan situs web MilitaryFactory.com sing didaftar karo blogger Amerika Daniel Puchek. Daniel Puchek misuwur amarga situs web gaun pengantin lan portal infotainment liyane. [1]
    2. +4
      23 2021 Juni
      Dadi cetha sing endi! Kita butuh 1 conto carane ora nggawe kendaraan lapis baja! Sijine nang endi wae lan bakal ngguyu.
  2. +4
    23 2021 Juni
    Amerika tuku Dozor saka Ukrspetsexport. Kontrak luwih saka 500 ewu dolar
    .
    Lan bloomers pertempuran klebu minangka bonus becik.
  3. + 10
    23 2021 Juni
    sing padha bakal kaya mobil, padha bakal nyerah Hummer lan bakal tuku Dozors kita

    A-ha-ha-ha-ha-ha..... apa dheweke serius????? Apa Amerika bakal mbuwang puluhan ewu Humvees lan tuku babi mini iki kanthi cepet?
    Apa wakil kepala Ukroboronprom Mikhail Morozov mesthi ana ing pikiran lan memori sing bener?
    1. +2
      23 2021 Juni
      Aku ora yakin. Sanajan dheweke bisa ngerti, lan dheweke nggantung mie ing kupinge creeps uga.
      1. +4
        23 2021 Juni
        Banjur pranyata kualitas mie wis suda banget. Kene iku tengen ing ngisor lay mudhun lan nestled.
    2. +2
      23 2021 Juni
      sing padha bakal kaya mobil, padha bakal nyerah Hummer lan bakal tuku Dozors kita

      Kok ana hummer, bakal ganti abrams kanggo patroli.
    3. +1
      23 2021 Juni
      Kutipan saka Wedmak
      sing padha bakal kaya mobil, padha bakal nyerah Hummer lan bakal tuku Dozors kita

      Sing bener, langsung! "Dheweke menehi pangarep-arep marang wong enom"!
    4. 0
      23 2021 Juni
      Ngimpi ora ala.
      Aku setuju yen Amerika utamane bakal ngasilake ing omah.
    5. 0
      23 2021 Juni
      Padha mangan jamur basi ...
    6. 0
      24 2021 Juni
      Kutipan saka Wedmak
      sing padha bakal kaya mobil, padha bakal nyerah Hummer lan bakal tuku Dozors kita

      A-ha-ha-ha-ha-ha..... apa dheweke serius????? Apa Amerika bakal mbuwang puluhan ewu Humvees lan tuku babi mini iki kanthi cepet?
      Apa wakil kepala Ukroboronprom Mikhail Morozov mesthi ana ing pikiran lan memori sing bener?

      "Nalika sampeyan ngomong, Ivan Vasilyevich, kesan yen sampeyan delirious." (C))))))))
  4. 0
    23 2021 Juni
    Carane lucu wong-wong mau!
    1. -1
      23 2021 Juni
      lucu yen padha ora matèni kanggo nyata
  5. +2
    23 2021 Juni
    Dituku kanggo sinau lan murub. Padha tansah nindakake iki, supaya wacana ngganti palu iku bodho. Padha duwe oshkosh kanggo tujuan iki ing pasuryan saka jltv, matv lan liyane.
  6. +2
    23 2021 Juni
    Siji An... Siji mobil... Paramoga. Lan wedhus-wedhus padha ngrungokake lan mikir yen ana wong sing nganggep dheweke.
  7. +2
    23 2021 Juni
    Wirang ora ana regane kanggo Ams, sanajan logam kethokan, mula bakal digunakake sacara eksklusif kanggo tujuan provokatif.
    1. +1
      23 2021 Juni
      Kutipan saka impostor
      Wirang ora ana regane kanggo Ams, malah minangka kethokan, karo

      Kajaba minangka salah siji saka Doel ing shooting
  8. +2
    23 2021 Juni
    Sampeyan ora bakal ngerti. Salah siji padha njupuk tanah decommissioned ing negara Baltik, utawa padha ngedol sampah ing AS.
  9. +2
    23 2021 Juni
    Reaksi kanggo warta padha:
  10. +1
    23 2021 Juni
    "Muga-muga dheweke seneng karo mobil kasebut, dheweke bakal nyerahake Hummers lan bakal tuku Dozors kita" ...
    Apa wong kasebut pancen bodho utawa wong munafik lan ngapusi?
    Ora ana pitakonan "bakal seneng utawa ora", mung Amerika ora bakal menehi pilihan kanggo industri mobil sing diimpor kanggo ngrusak industrie.
    Ya, lan ora ana jenderal Amerika sing setuju dadi gumantung ing peralatan militer lan suku cadang ing negara taksi kaya Ukraina.
  11. 0
    23 2021 Juni
    ngumumake pangiriman siji salinan mobil lapis baja Dozor-B menyang Amerika Serikat. Morozov nyatakake pangarep-arep yen Amerika bakal "seneng" mobil Ukrainia supaya bisa tuku kanthi akeh.

    Saiki aku wedi banget yen pimpinan negara nggunakake obat-obatan keras, kepiye pikiran sing kaya ngono bisa teka ing sirahku, aku ora bisa, mung yen aku nggegirisi?
  12. +2
    23 2021 Juni
    Mugi padha seneng mobil, padha bakal nyerah Hummer lan tuku Dozors kita

    Inggih, kabeh! Terus GM & FORD! Serangkaian bangkrut raksasa mobil Amerika bakal teka.
  13. +2
    23 2021 Juni
    Amerika tuku kendaraan lapis baja Dozor saka Ukrspetsexport. Kontrak luwih saka 500 ewu dolar. Mugi padha seneng mobil, padha bakal nyerah Hummer lan tuku Dozors kita


    Kita seneng-seneng, kabeh iku terobosan ... lol
  14. +2
    23 2021 Juni
    siji kendaraan lapis baja Dozor-B dikirim menyang Amerika ... dheweke bakal ninggalake Hummers lan bakal tuku Dozors kita.
    Impen bocah-bocah sing naif lan jambon (biru) nasionalis inveterate sing manggon ing alam semesta liyane nggumunake. Mulane, padha pracaya yen padha ndudhuk Segara Ireng, sing Aryans saka pro-ukras, etc. Flag sampeyan ing sak panggonan resah.
  15. 0
    23 2021 Juni
    Punika kamenangan! Amerika tuku mobil kabeh. Mbokmenawa ndeleng carane bisa mbangun kutha kuwi.
  16. 0
    23 2021 Juni
    padha bakal nilar Hummers lan bakal tuku Dozors kita

    Inggih, sampeyan kudu pracaya ing supaya bisa ngomong bab kuwi!
  17. -7
    23 2021 Juni
    Paul lyama kanggo siji Watch, kaya, ora ala
    1. +2
      23 2021 Juni
      Paul lyama kanggo siji Watch, kaya, ora ala
      .... Mungkin, minangka bonus, palu mortir teka
    2. Dadi iki bebarengan karo dokumentasi supaya ngerti carane ngatasi nalika pindhah menyang Rusia))
  18. 0
    23 2021 Juni
    Siji gulung, durung udan ... Ya, lan amers kanggo ngganti Humvee duwe mobil sing luwih apik tinimbang keajaiban Ukrsbroyaprom iki. Contone Oshkosh L-ATV, JLTV Eagle, MaxxPro MRAP.
  19. 0
    23 2021 Juni
    Kutipan saka markant1970
    Paul lyama kanggo siji Watch, kaya, ora ala

    ora ana potongan lan kickback ing Eropah. dudu sing sampeyan maksudake?
    iku perlu kanggo numpuk soko menyang kuping saka pemilih kanggo disambi saka mlarat impetuous. supaya padha gumunggung.
  20. 0
    23 2021 Juni
    Dituku kanggo ditembak ing papan latihan, liwati minangka wong Rusia. ))
  21. +2
    23 2021 Juni
    Kabar kasebut LUCU lan mung kanggo: negatif ngguyu
  22. 0
    23 2021 Juni
    Morozov nyatakake pangarep-arep yen Amerika bakal "seneng" mobil Ukrainia supaya bisa tuku kanthi akeh.

    Ya, ya, ya, ya ... MRAP (s) bakal nyerahake logam lan tuku patroli ...
    padha bakal nyerah Hummer sing

    Sak ngertiku (aku bisa salah), Humvee (Hummer for warriors) wis ora disedhiyakake maneh kanggo pasukan AS, luwih-luwih lagi dicopot lan diwenehake / didol menyang wanita sing ditahan ... oh, sekutu. sedulur
  23. 0
    23 2021 Juni
    Amerika tuku barang siji, mung ngguyu. Lan dheweke wis nggawe macem-macem "prospek" kanggo awake dhewe ....
  24. 0
    23 2021 Juni
    Apa wong bodho, downtrodden lan underdeveloped. Kabeh "pembantu", kekacoan lan korupsi iku lumrah.
  25. 0
    23 2021 Juni
    500 ton greenery kanggo cangkang waja Bandera))) regane ora bisa dipercaya))) babagan penolakan HAMVI - dheweke seneng-seneng)))
  26. 0
    23 2021 Juni
    Ukraina wis dadi eksportir kendaraan lapis baja militer menyang Amerika Serikat. Miturut wakil kepala Ukroboronprom, Mikhail Morozov, siji kendaraan lapis baja Dozor-B dikirim menyang Amerika.
    Inggih, sampeyan ora bisa mbantah ing kene, kasunyatane ana ing pasuryan. Isih didol. Dadi kepiye babagan siji? Dadi Amerika tuku T-84 Ukrainia - padha tuku, mlayu ing, ngormati. Saiki ing Ukraina lagi nyiapake kanggo pangiriman massal saka T-84 kanggo Amerika Serikat
    ... padha bakal nyerah Hummer lan tuku Dozors kita
    ora malah rembugan, ing tiba re-peralatan saka tentara Amerika karo Ukrainia "Shames", Aku nuwun, "Patrols" bakal miwiti. ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu
  27. +1
    23 2021 Juni
    Tembung sing paling aneh ing crita iki yaiku "tuku". Sawise kabeh, cukup kanggo njupuk wong pisanan sing ketemu lan njupuk wong-wong mau, ora ana sing bakal ngintip.
  28. 0
    23 2021 Juni
    Ya, apa Amerika, saiki kabeh NATO bakal patroli.)))
  29. 0
    23 2021 Juni
    Pemimpi naif sing mung kapets)) kaya ngono, dheweke mlayu menyang Amerika Serikat kanggo ngganti hummers dadi "Zaporozhets", lan malah ngrusak produksi, sing bisa ngasilake conto kaping pirang-pirang luwih apik tinimbang patroli Ukraina) )
  30. 0
    24 2021 Juni
    ngguyu Dadi, mesthine, saiki dhewe, saiki dadi bab iki. Produsen "palu" bakal wiwit dibuwang saka gedung pencakar langit ing sadawane dalan, njupuk lan gantung diri. Karavan kapal bakal ditarik ngliwati Atlantik lan kolom "P ... D ... oozors" bakal cepet-cepet mlayu ing dalan gedhe Amerika. ngguyu Apa sing padha ngrokok?
  31. 0
    25 2021 Juni
    Dituku mung kaya ngono, mung ngguyu.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"