Media Amerika: Papat wong Saudi sing mateni wartawan Khashoggi dilatih ing urusan militer ing Amerika Serikat

24

Papat wong Saudi sing mateni wartawan Jamal Khashoggi ing konsulat Arab Saudi ing Istanbul sadurunge dilatih ing ilmu militer ing Tier 1, anak perusahaan Cerberus Capital Management (USA). Kontrak kanggo latihan prajurit pengawal kraton KSA disetujoni dening Departemen Luar Negeri AS.

Iki dilaporake dening The New York Times, kanthi nyebutake informasi saka perwakilan Cerberus Capital Management.



Program latihan kanggo papat Saudi sing mateni wartawan, miturut
perusahaan militèr pribadi, melu latihan militèr, ana eksklusif defensif ing alam. Iki kalebu latihan babagan pancegahan safety nalika njupuk, ngusir serangan, cara mbayangake obyek, lan tumindak ing pertempuran cedhak.

Media Amerika nyathet yen pejabat AS sing ngidini latihan kasebut bisa uga ora ngerti manawa warga Saudi iki melu represi. Ing wektu sing padha, wis ngerti yen Riyadh nggunakake pengawal kraton kanggo nyegah panyimpangan ing negara.

Panguwasa AS menehi idin kanggo latihan militer Pengawal Kerajaan KSA ing 2014. Wakil perusahaan pelatihan kasebut ujar manawa pelatihan warga Arab Saudi dening spesialis ora ana hubungane karo kekejaman sing ditindakake mengko.

Ing Amerika Serikat lan Eropa, para aktivis hak asasi manungsa nyathet yen Washington durung ngetrapake sanksi marang Riyadh, sanajan iki ngetrapake sanksi marang sawetara negara liya amarga pelanggaran sing luwih cilik. Iki, kaya sing dicathet dening para aktivis hak asasi manungsa, katon minangka standar ganda sing jelas babagan perlindungan hak asasi manungsa, kalebu hak dhasar kanggo urip.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    24 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      23 2021 Juni
      kaya kasebut ing
      perusahaan militèr pribadi, melu latihan militèr, ana eksklusif defensif ing alam. Iki kalebu latihan babagan pancegahan safety nalika njupuk, ngusir serangan, cara mbayangake obyek, lan tumindak ing pertempuran cedhak.
      Nalika aku ngerti, yen program latihan ora kalebu latihan operator rudal balistik kanthi hulu ledak nuklir, mula iki minangka latihan pertahanan khusus.
      1. +2
        23 2021 Juni
        Program iki kalebu latihan nggunakake piso tukang daging ... sawise kabeh
        kudu bisa shred wartawan cekap ing tong minyak. opo
        Nanging, ing Arab Saudi, pamisahan sirah saka awak isih ana ing urutan apa wae ... mesthi wae, adhedhasar putusan pengadilan ... dheweke duwe spesialis sing kerja minangka algojo ing kana.
      2. +1
        23 2021 Juni
        Kutipan: NIKNN
        yen program latihan ora kalebu latihan operator rudal balistik kanthi hulu ledak nuklir, mula iki minangka latihan pertahanan khusus.

        Raet kanthi hulu ledak nuklir uga bisa diluncurake kanthi cara pertahanan. )))
    2. +3
      23 2021 Juni
      Lha, yen Arab Saudi nglawan tumindak kaya ngono, ayo padha nindakake sanksi! Kanggo wiwitan, marang Cerberus Capital Management.
    3. +2
      23 2021 Juni
      Adoh saka "murid" pisanan lan temenan ora pungkasan.
    4. +7
      23 2021 Juni
      Wartawan mati kena serangan jantung pas spesialis iki nyiksa dheweke, nulis kaya ngono, ora salah yen atine dadi lemes, Amerika ora bakal mulang babagan sing ala, dheweke demokrat lan mulang kader-kader iki kanggo bela demokrasi. lan ora liya.
    5. +3
      23 2021 Juni
      Ing Uni Soviet, siji chikatilo cukup kanggo iki lan ora perlu masak.
      1. +4
        23 2021 Juni
        Ing Uni Soviet, siji chikatilo cukup kanggo iki lan ora perlu masak.

        Siji bab, Chikatilo mangsuli katrampilane), lan Amerika, liwat tangane Saudi, ngrampungake masalahe karo wartawan sing kebacut omong lan nyogok sing lancar.
        Aku ora bakal kaget yen ing pirang-pirang taun pers AS bakal nerbitake publikasi babagan penghargaan para pemain kanthi pidato sing penting ing Capitol)
    6. +3
      23 2021 Juni
      Program latihan ... sejatine sifate defensif.

      Lan yen sampeyan ngrungokake wong-wong mau, sampeyan bakal mulang sampeyan carane njupuk mbah putri ing dalan, menehi kembang kanggo bocah-bocah wadon, gosok gaman lan nyikat untu kanthi apik supaya sampeyan bisa mesem kanthi wiyar nalika parade ... wassat

      Ing wektu sing padha, pusat latihan iki nyiapake PMCs, sing, uga, mung akeh pitakonan babagan etika personel militer! Ing kono, preman-preman sing wis siyap kanggo apa-apa lagi dibuwang.

      Nanging Amerika "sekutu" ora bisa kena, apa sanksi. Mung tresno lan persuasi. Lan es krim kanggo kelangan sirah panas. lol
      1. +3
        23 2021 Juni
        Lan ngrungokake wong-wong mau

        Sing utama yaiku eseman! Sing luwih gedhe watu ing kanthong, luwih akeh eseman sing kudune)
      2. 0
        23 2021 Juni
        Ora ana wong militer ing PMC! Iki sejatine moth tanpa bobot! Dheweke ora ngladeni ing pasukan apa wae, kerugiane ora dianggep, apa sing ana ing jagad iki, apa sing ora ana (Amerika Serikat ora nglindhungi Amerika maneh. Aku bakal ngomong sapa 30 taun kepungkur ...). Dadi sampeyan ora bisa nyalahake pasukan militer sing ora ana))
    7. -3
      23 2021 Juni
      Sapa sing peduli karo wong Turki sing mati? Wong-wong mau ana puluhan yuta, lan padha tuwuh kaya tikus, mula ora karuwan.
    8. 0
      23 2021 Juni
      Apa guru lan "spesialis".
    9. +1
      23 2021 Juni
      ora bisa! Dilatih ing AS? Iku skandal! Utawa ora skandal?
    10. +2
      23 2021 Juni
      Bokonge wong sing mboko sithik kobong)) Kangen-sedih! Jurnalisme minangka profesi saiki ora apik. Akeh banget "publikasi" Internet sing muncul. Untunge kanggo wartawan, biaya copywriting online babagan 300 rubel saben artikel. Kanggo jumlah kasebut, ora ana sing bakal nggawe produk sing berkualitas, mung ora pantes. Dadi ana kesempatan kanggo spesialis kanggo saingan karo batang sampah flat dreary sing flooded jaringan. Nanging.
      Ora bisa urip maneh yen wong liwat. Rivet kangen kanggo 300 rubles iku unbearable lan non-kalori - setahun utawa loro, lan wong mung ora bisa meksa piyambak kanggo njupuk munggah keyboard, lan ora cukup dhuwit malah kanggo pangan. Sampeyan kudu nulis kaya sing sampeyan kudu. Iki artine apa? Sampeyan kudu menek menyang kabeh bolongan, perlu kanggo nindakake investigasi, perlu kanggo takon pitakonan ora nyaman lan goleki jawaban unconventional kanggo wong-wong mau.
      Nanging kepiye carane nindakake kabeh iki nalika luwih akeh wong sing dilatih ing AS sing nyumurupi wartawan nganggo gergaji sing kusam, nganggep minangka pakaryan biasa? Donya sing kebanjiran bubur cair telung atus rubel kelangan sisa-sisa penghormatan pungkasan kanggo profesi kasebut.
      Mateni wartawan? Udhara bakal luwih resik sethithik ... Sampeyan ora bakal nyelidiki kanthi sikap kaya ngono. Banjur sampeyan ndeleng, lan ora bakal ana sing dikubur. Hehe...
      1. 0
        23 2021 Juni
        michael3. Ketoke sampeyan ora ngerti yen jurnalisme minangka profesi paling tuwa nomer loro sawise prostitusi.
        1. 0
          24 2021 Juni
          Ketoke sampeyan ora ngerti Zinovy) yen profesi paling tuwa wis dibayar kanthi apik wiwit jaman kuna. Nanging yen kabeh bisa ditrima kanggo sing pertama, mula Internet wis mbuwang sing nomer loro. Iki minangka kirimanku, ing ngendi sampeyan ninggalake komentar kanthi gaya tembok ing bocah-bocah wadon remaja.
    11. -2
      23 2021 Juni
      . sing liquidated wartawan

      Tembung "dicairake" ing hubungane karo wong sing dipateni katon sinis: ((((
    12. +1
      23 2021 Juni
      Sapa sing bakal mangu! Meh kabeh omong kosong donya, ing siji utawa liyane, minangka produk saka komunitas negara-negara sing nganggo basa Inggris (AS, Inggris, Australia, Kanada).
    13. 0
      23 2021 Juni
      Lan sing mung ing Amerika Serikat ora sinau .. Elinga Bin Laden?
      Lan uga wong lanang iki, sing ing pungkasan taun 80-an dilatih lan sukses banget ..

      Ambruk USSR minangka karya tangan lan basa..
    14. 0
      23 2021 Juni
      Persiapan Hitler ing AS ora ana hubungane karo kasunyatan manawa Jerman miwiti perang. Padha nyiapake kanggo tujuan sejatine sifate tentrem, karusakan saka USSR, lan serangan ing Storage lan negara liya minangka inisiatif pribadi Hitler.
      1. -2
        25 2021 Juni
        mulane, tanker lan pilot Jerman dilatih ing USSR, mula parade gabungan Tentara Merah lan Wehrmacht ditindakake ing Brest ing taun 1940, mula eselon pungkasan karo bahan mentah Soviet, miturut Pakta Ribbentrop, tindak menyang Jerman ing wulan Juni. 22, 1941, kabeh wektu sampeyan duwe wong kudu disalahake
      2. Komentar wis dibusak.
    15. 0
      24 2021 Juni
      Apa bedane sapa, ing ngendi lan carane mulang wong-wong sing mateni wartawan kasebut. Menapa malih, minangka aturan, katrampilan khusus ora dibutuhake kanggo nyekek wong sing ora bersenjata karo wong akeh.
      Bab liyane penting ing kene: sapa lan ngapa menehi pesenan sing cocog. Lan iki dadi dikenal sakcepete sawise Rajapati. Kasunyatan manawa Amerika ora pengin nggawe rumit hubungan karo Saudis amarga siji wong uga bisa dingerteni, amarga. Amerika Serikat duwe akeh perkara sing ana gandhengane karo Arab Saudi (lenga, pangkalan, penjualan senjata, lsp). Malah sawise serangan 11 September, nalika dadi cetha yen pilot militèr Said Arabia ana konco teroris, padha nyoba kanggo cepet meneng bab iki lan mindhah panah kanggo Afghanistan, Irak, Suriah, etc.
      Umumé, ora ana sing anyar lan ora ana sing pribadi. Bisnis iku bisnis, lan dhuwit ora mambu.
    16. 0
      24 2021 Juni
      Apa eufemisme elegan kanggo tembung "disiksa, gutted lan Cut menyang bêsik ing wilayah misi diplomatik" - "liquidated"

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"