Petugas penjaga kehormatan Ukraina ngeculake scabbard nalika salam Presiden Georgia

83

Dina iki Presiden Georgia Salome Zurabishvili ngunjungi ibukutha Ukraina. Iki minangka kunjungan resmi pisanan presiden Georgia menyang Ukraina sajrone sepuluh setengah taun. Kaya sing dilaporake ing Kyiv lan Tbilisi, salah sawijining masalah utama sing dibahas yaiku "sinkronisasi jam" babagan aksesi loro negara kasebut menyang Uni Eropa lan NATO. Zelensky, minangka sadurunge dilapurake dening ilmuwan politik Ukrainia, arep kanggo mundhakaken pitakonan saka apa Georgia utawa Ukraina ora diwenehi MAP - rencana tumindak kanggo anggota NATO. Ing aliansi dhewe, Presiden Ukraina durung mangsuli pitakonan iki, mung sepisan maneh nyatakake "dukungan kabeh".

Nalika upacara panggih sambutan Presiden Georgia, ana kedadean. Kedadeyan iki disambungake karo perwira penjaga kehormatan.



Sawijining praja prajurit jaga pakurmatan, nampani panggedhening nagara kalih, nyelaki para pulitikus, asta tengen ngangkat sabêr, lan sarung tangan kiwa.


Bareng punggawa mau ana ing ngarepe Salome Zurabishvili, pengawal Ukrainia nguculi sarunge saka tangane, banjur tiba ing lemah. Serviceman wiwit mundhakaken scabbard, terus nyekeli saber ing tangan, banjur nguripake kanggo Presiden Georgia. Zelensky, nonton apa sing kedadeyan, mesem ...

Sadurungé, prajurit saka perusahaan Ukrainia saka njaga pakurmatan dropped carbine ing wektu wigati, siji malah semaput sak peresmian Petro Poroshenko.

Bali menyang topik kunjungan Zurabishvili menyang Kyiv, tembung Presiden Georgia kudu dipetik:

Tugas utama kita, kaya tugas Ukraina, yaiku de-pendudukan. Tujuan umum kita yaiku jalur Euro-Atlantik.

Zelensky, njupuk tembung Zurabishvili, ujar manawa Segara Ireng kudu dadi "wilayah banyu sing aman." Lan ing wektu iki, penghancur Inggris nglanggar wates maritim Rusia ing wilayah Cape Fiolent.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    83 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 12
      23 2021 Juni
      badut... nasibe ngono
      1. Komentar wis dibusak.
        1. 0
          23 2021 Juni
          Lan navigator?
          1. -1
            23 2021 Juni
            Navigator sawise. ngguyu

            Dibusak komentarku. wassat

            Aku mbaleni:

            Lan ing wektu iki, penghancur Inggris nglanggar wates maritim Rusia ing wilayah Cape Fiolent.


            Dicekel?
            Carane nyekel kapten ing saham kanggo sijine. Iki bab pisanan. Lan sakwise... ngguyu
            1. +2
              23 2021 Juni
              Petugas penjaga kehormatan Ukraina ngeculake scabbard nalika salam Presiden Georgia.
              Sadurungé, prajurit saka perusahaan Ukrainia saka njaga pakurmatan dropped carbine ing wektu wigati, siji malah semaput sak peresmian Petro Poroshenko.


              Zelensky ora perlu njaluk senjata saka Washington, nanging grub kanggo militèr, yen ora, iku militèr Ukrainia miskin, padha rampung kaliren - padha ora mangan munggah.
              Saka luwe lan jitters sadurunge panguwasa, kabeh tiba metu saka tangane lan malah semaur mundur ing njaga pakurmatan.
              Lan badut-presiden Ukraina seneng-seneng - lan iku bener sing ora bosen ing negara satiety lan ing tamba!

              Nggantosi
              MANDRAZH (Kamus Penjelasan Basa Rusia, disunting dening T. F. Efremova), deleng coll. Kahanan wedi, ragu-ragu, gugup, wedi
              1. -1
                24 2021 Juni
                Dipriksa: tandha ala. Kanggo loro: Zelensky lan Zurabishvili. ngguyu
            2. 0
              23 2021 Juni
              Dheweke ora nyelehake scabbard kasebut, nanging diuncalake menyang Zelensky - jeneng pejabat kasebut yaiku Basharov, kanthi cara. lol
        2. Komentar wis dibusak.
      2. +8
        23 2021 Juni
        Secara pribadi, aku wis ndeleng blunders luwih saka sepisan. Luwih elek, aku weruh carane prajurit, ing mangsa panas, ilang eling saka stroke panas ing macem-macem perayaan (sanajan mung 2 kaping. Sing cukup kanggo wong-wong mau).
        1. -2
          23 2021 Juni
          Petugas penjaga kehormatan Ukraina ngeculake scabbard nalika salam Presiden Georgia

          Bisa dideleng yen tangan ing sangisore "pisau" liyane diasah. Badut.
          1. -2
            23 2021 Juni
            Kutipan saka fruc
            Bisa dideleng yen tangan ing sangisore "pisau" liyane diasah. Badut.

            Menarik ? Lan ing ngendi lading sing tiba saka scabbard, lan apa sing ditindakake karo lading iki?
            1. 0
              23 2021 Juni
              Aku ora ngerti ngendi lading iku, aku ora kasengsem.
              1. -2
                23 2021 Juni
                Kutipan saka fruc
                Aku ora ngerti ngendi lading iku, aku ora kasengsem.

                Ngono, aja nulis. Ikhlas
                1. 0
                  23 2021 Juni
                  Ngono, aja nulis.

                  apik.
                  1. -1
                    23 2021 Juni
                    Kutipan saka fruc
                    apik.

                    Ya.
        2. 0
          23 2021 Juni
          iki pratandha saka ndhuwur, Aku ora guyon. takon carane kakehan wong semaput cedhak Poroshenko, ana luwih saka 10 kaping mesthi, kalebu putra lan mentri pasamuwan. saiki, malah ing Zelensky, lagi hinting sing Ukraina ora bakal ing NATO utawa bakal ana bilai kanggo wong-wong mau. Ukraina mung bakal karo Rusia lan bakal dadi bagéan saka gendéra raja siji, lan uga ana ramalan bab iki.
      3. -1
        23 2021 Juni
        Serviceman wiwit mundhakaken scabbard, terus nyekeli saber ing tangan, banjur nguripake kanggo Presiden Georgia. Zelensky, nonton apa sing kedadeyan, mesem ...

        Lan aku mikir: "Inggih, aku ora piyambak maneh kanggo ngadeg karo kanker?" ...

        Foto ing wiwitan artikel, mesthi lucu.
        Dheweke uga duwe pengawal kehormatan ing ngarepe Poroshenko, utawa ilang saber ing ngarep Zelensky ... Lan Ukraina sing miskin nggumunake, ing kejang, nanging isih ora bisa mutusake!
      4. +1
        23 2021 Juni
        Apa "ambegan" Presiden Georgia?
        1. 0
          23 2021 Juni
          Aku ora ambegan ... mung ayu banget. ngguyu
      5. +3
        23 2021 Juni
        Tangan Kremlin sing ora katon ... ngguyu
        1. -1
          23 2021 Juni
          Tangan Kremlin sing ora katon
          ........ ora ... iki ing sadawane dalan Petrov lan Basharov main pranks ... ora ana pilihan liyane
          1. +1
            23 2021 Juni
            Telekinesis Kremlin! ngguyu
            1. -1
              23 2021 Juni
              Kremlin telekinesis
              .... ora, telekinesis mengaruhi obat bius ing sirah. ... lan kasus iki mung prank .... telpon ing kanthong sampeyan kedher ... ejakulasi ... reaksi uncontrolled saka perangan awak .. lan ing sampeyan ... ora .. iku mesthi Petrov lan Basharov .. .. senajan Mungkin pranksters apa thread
              1. -1
                23 2021 Juni
                Krimea partisan 1974. Iki wong loro sing ngethok elastis celana. Kanthi otomatis, dheweke nyekel kathok jero. Lan sampeyan nggawe barang-barang sing ora cocog karo jendela apa wae.
            2. -1
              23 2021 Juni
              Kutipan: Zyablitsev
              Telekinesis Kremlin!

              Lan pisanan aku mikir aku tiba saka keluwen.
      6. +5
        23 2021 Juni
        Apa kabar penting sing kudu dicritakake ing VO ....
      7. -1
        23 2021 Juni
        Kutipan saka rosomaha
        badut... nasibe ngono

        Yen "Shuriks lan Aliks" ora diidini ing NATU, jelas kenapa. Lan yen kaya ngono kopral Afrika-Amerika disambut kaya ngono?
      8. +3
        23 2021 Juni
        A omen ala lan kaya sing asring ing Outskirts .. Apa padha kaliren? ngguyu
        Gusti paring tandha marang nakal lan ngelingake..
      9. -1
        23 2021 Juni
        Iki dudu omong kosong pertama pengawal presiden Ukraina
    2. Komentar wis dibusak.
    3. -4
      23 2021 Juni
      Nyalahke vodka Russian eseman .
    4. +1
      23 2021 Juni
      Ya, dheweke duwe urutan, amarga presiden kondom ketemu, dheweke semaput ... Sampeyan ora bisa mlumpat, nanging emosi kebanjiran ...
      1. +3
        23 2021 Juni
        Quote: Ruslan Sulima
        Ya, padha duwe urutan, nalika ketemu presiden kondom, padha semaput ... Sampeyan ora bisa mlumpat, nanging emosi kebanjiran ..

        Aku ora ngerti minusers, nanging ora bener padha semaput lan ilang daggers? Inggih, paling ora Kalashnikov tanpa cartridges.
    5. 0
      23 2021 Juni
      Petugas penjaga kehormatan Ukraina ngeculake scabbard nalika salam Presiden Georgia

      Inggih, leres! Iku luwih apik tinimbang njupuk dhengkul!
      1. -1
        23 2021 Juni
        Kutipan saka Trevis.
        Inggih, leres! Iku luwih apik tinimbang njupuk dhengkul!

        Lan aku mikir yen kabeh Ukraina wis dhengkul, nanging ing kene kabeh padha.
    6. +1
      23 2021 Juni
      Mergo sing dudu sedulur ..... saben ana sing tiba / tiba ....... kesel hydness .....
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
      2. -1
        23 2021 Juni
        Kutipan saka Alien Saka
        Mergo sing dudu sedulur ..... saben ana sing tiba / tiba ....... kesel hydness .....

        Aku isih durung ngerti apa sing kudu dicopot. Hydness, kesesuaian, kegilaan - nanging kepiye carane dheweke dadi edan. Wong lanang, ojo ngomong opo salahe uripmu, lha kowe ora mangkat heh....;.????????
        1. +1
          23 2021 Juni
          Aku bisa ngomong siji: paling ora ngerti apa sing kedadeyan karo para sedulur. Sawise kabeh, ora ana sedulur lawas belay
          1. 0
            23 2021 Juni
            Kutipan saka Alien Saka
            Aku bisa ngomong siji: paling ora ngerti apa sing kedadeyan karo para sedulur.

            Nuwun sewu, kabeh wong ngerti lan ngerti kabeh. Nanging ???
            1. +1
              23 2021 Juni
              Nanging wektu bakal ngandhani sapa sing ana ing endi, lan sapa sing) oyot banget intertwined.
    7. +4
      23 2021 Juni
      Lan dheweke bisa ngedhunake ... gendera. Salome. Krungu jeneng kasebut, wong Ukrainia bakal keselak karo saliva.
    8. +1
      23 2021 Juni
      Sadurunge scabbard diikat
      1. -1
        23 2021 Juni
        Dipikir bab sing padha. Yagene, ora kasus cilik iki diikat karo ganichkas ing sabuk? Utawa wis Ukrainians lan Gasniks wis kasebar kabeh?
      2. 0
        23 2021 Juni
        Kutipan saka seregatara1969
        Sadurunge scabbard diikat

        Dadi ing Tentara Negara, nanging ing kene .......... wassat
      3. +1
        23 2021 Juni
        Apa jenis penjaga "kehormatan", sing ora ana sabuk kanggo nyepetake scabbard menyang sabuk?
        Yen mung padha kebungkus karo tape electrical utawa kabel aluminium, nanging carane wong drags a loshara ing tangan. wassat
      4. -1
        24 2021 Juni
        Kutipan saka seregatara1969
        Sadurunge scabbard diikat

        Lan bandit wis padha unfastened.
    9. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
    10. +7
      23 2021 Juni
      "Mriksa jam." ing kene yaiku: yen lokomotif ora kadhaptar ing jadwal stasiun, mula bocah-bocah ing platform Zhmerinka bisa mriksa jam paling sethithik saben limang menit, ngganti menyang wektu mangsa, ngganti menyang wektu London - nanging ana isih ora ana lokomotif.
    11. +1
      23 2021 Juni
      Petugas penjaga kehormatan Ukraina ngeculake scabbard nalika salam Presiden Georgia
      Ya, kanggo wong-wong sing, miturut tradhisi wong Eropa gay, kesusu, iki wis dadi tradisi ....
      1. 0
        23 2021 Juni
        Kutipan saka roket757
        Ya, kanggo wong-wong sing, miturut tradhisi wong Eropa gay, kesusu, iki wis dadi tradisi ....

        Penyakit!
        1. 0
          24 2021 Juni
          Nular...mbokmenawa. Ngalih saka siji menyang sabanjure.
          1. -1
            24 2021 Juni
            Kutipan saka roket757
            Nular...mbokmenawa. Ngalih saka siji menyang sabanjure.

            Gonore.
    12. +2
      23 2021 Juni
      Ora ana sing semaput, sing apik.
      1. -1
        23 2021 Juni
        Prajurit wiwit ngunggahake scabbard, terus nyekel saber ing tangane, sawise dheweke nuli menyang Presiden Georgia, "Pangeran, sampeyan wis bajingan?" Zelensky, nonton apa sing kedadeyan, mesem ...))) Ayyyy! Lan sapa sing bisa nindakake? aran
      2. 0
        23 2021 Juni
        Troll jahat. Ora ana apa-apa sing tiba, dheweke lali nyelehake jerami.
      3. -1
        24 2021 Juni
        Quote: Troll jahat
        Ora ana sing semaput, sing apik.

        Nanging muspra.
    13. +1
      23 2021 Juni
      Tangane perwira gemeter weruh presiden Georgia sing nggegirisi.
      1. 0
        23 2021 Juni
        Kutipan: Miller
        Tangane perwira gemeter weruh presiden Georgia sing nggegirisi.

        Lan dheweke mutusake yen saka kaendahane sing ora ana tandhingane kabeh ambruk saka tangane. Umumé, uga panas ing Kyiv +36
        1. +1
          23 2021 Juni
          Quote: Egoza
          Lan dheweke mutusake yen saka kaendahane sing ora ana tandhingane kabeh ambruk saka tangane.

          Aku uga panginten, nanging padha ora omah-omah karo wong-wong kuwi "dudu mine".
      2. -1
        24 2021 Juni
        Kutipan: Miller
        Tangane perwira gemeter weruh presiden Georgia sing nggegirisi.

        Aku nang - sampeyan duwe "minus", perwira saka sawijining merdika ora duwe hak kanggo ilang sawetara jenis omong kosong, malah yen iku presiden Gruuzy.
        1. 0
          24 2021 Juni
          Petugas iku ora omong kosong, ilang konsentrasi. Mungkin iki pisanan dheweke main peran iki.
          1. -1
            24 2021 Juni
            Kutipan: Miller
            Mungkin iki pisanan dheweke main peran iki.

            Aku durung nyoba, aku ora ngerti, iku hak prerogative sampeyan. Inggih, nuwun.
    14. 0
      23 2021 Juni
      Ora apa-apa. Ora FIG banjur negara- "Georgia". Dheweke bakal edan. Padha ngaco petugas.
      Ora dasi, mangan. Lan iku, matur nuwun.)
      1. -1
        24 2021 Juni
        Kutipan: Andrey Nikolaevich
        Ora apa-apa. Ora FIG banjur negara- "Georgia". Dheweke bakal edan. Padha ngaco petugas.

        muspra! Kabeh uripku, aku panginten sing Gruzkhia iku ..... uga, soko, ing urip "kita dhewe", nanging ing kasunyatan ...... "uga, kita mungsuh."
    15. +2
      23 2021 Juni
      Badut iku karma! Yen kepala negara dhewe minangka seniman, banjur kenapa personil militer kudu nganggo tangane?
    16. -2
      23 2021 Juni
      Panas 34°C apa sing dikarepake
      1. 0
        23 2021 Juni
        Panas 34°C apa sing dikarepake

        Implementasi perjanjian Minsk!
    17. 0
      23 2021 Juni
      Iki minangka janji utama non-negara sing gabung karo NATO: "de-akuisisi" wilayah. Ya, mung masalah kaya ngono ora cukup kanggo jenderal Eropa mlebu konflik langsung karo Rusia!
      Salah sijine prau ing sadawane Segara Ireng minangka "puser bumi", lan liyane duwe prospek ngirim prajurit kanggo disembelih. wong bodho
    18. 0
      23 2021 Juni
      Keluwen, tangan kaya kapas. Senajan bakal nindakake kanggo wong-wong mau. Miturut pangkat lan kamulyan.
    19. -1
      23 2021 Juni
      Luwih nyenengake yen pita petugas iki pecah lan celanane tiba ...
    20. -1
      23 2021 Juni
      Kutipan saka APAS
      Yen kepala negara dhewe minangka seniman, banjur kenapa personil militer kudu nganggo tangane?

      Kabeh padha tanpa lengen, nanging nganggo dupa sing ana ing pundhak! nglirik
    21. 0
      23 2021 Juni
      Ya, warta pungkasane rampung, yen padha ngalih kaya ngono
      1. -4
        23 2021 Juni
        Kabar iku oke .. Komentar kene 6de kabeh uyah ..
        Sepira gething lan empedu kanggo acara sing ora penting..
        1. +1
          23 2021 Juni
          Apa sampeyan ngarepake manifestasi katresnan lan adorasi kanggo mungsuh pro-Amerika ing Rusia lan Bandera kamas?
          1. -2
            23 2021 Juni
            Kita ngarepake manawa bakal luwih akeh wong ing sumber daya sing kasengsem ing senjata, tentara, sejarah militer, kaya biyen, lan sing tansah mbedakake sumber daya kasebut ing arah sing positif sadurunge.
            Kenapa artikel lan warta kudu relevan.
            Lan ora di sedot saka driji kurang-bahan "warta", dirancang kanggo reaksi tartamtu.
            1. 0
              23 2021 Juni
              Situs iki babagan politik. Ora ana maneh lan ora bakal dadi topik "resik" mung babagan senjata, tentara, sejarah.
              1. -2
                23 2021 Juni
                Lan apa kabijakan ing kahanan tartamtu iki?
                1. 0
                  24 2021 Juni
                  Mundhut gambar tentara Ukraina nalika upacara kasebut.
    22. 0
      23 2021 Juni
      "Dear" ora sedulur! Mungkin iku wektu kanggo ngatur dening charter nempel item saka peralatan, senjata, dhewe (ing swoon) Banjur kita bisa kanthi aman ngomong - "iki dudu bug nanging fitur." Isih mlebu wae.
    23. 0
      23 2021 Juni
      Luwih becik Ukraina ora ngandelake pasukan militer. Yanukovych uga kena ing sirah karo wreath, lan lawang ditutup ing ngarepe - lan pedhang tiba tansah temenan asor, mundhut.
      Nanging, Bandera ora nate ngalahake mungsuh sing padha karo kekuwatane.
    24. 0
      23 2021 Juni
      Apa kabar gedhe ...
    25. 0
      23 2021 Juni
      Penjaga Ukrainia panik, Salome Zurabishvili kaget, Zelensky mesem, Saakashvili, cekikikan, ndhelikake slingshot pribadi ing kanthong mburi ing ngarep ...
    26. -1
      23 2021 Juni
      Saka wedhus lanang) ... Dheweke ora bisa nindakake apa-apa kanthi normal. Malah upacara
    27. -2
      23 2021 Juni
      Sayange! Wong lanang bakal dipecat lan mati ing segara sing nggegirisi iki!
    28. -1
      23 2021 Juni
      Aku ora bisa maca omong kosong iki. iki lengkap
    29. ***
      Inggih, padha ora ngeculake lemak ...
      ***
    30. -1
      24 2021 Juni
      Iku kedadeyan kanggo kabeh wong? Bodho ngrembug babagan kekinggungan.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"