Ing pameran senjata, Rusia nampilake kartrid perangkap Yagel kanggo nglindhungi pesawat

63

Ing Minsk ing gudang senjata Ing pameran MILEX-2021, Rusia nampilake kartrid perangkap Yagel L376-2 sing dikembangake dening induk Technodinamika kanggo nglindhungi pesawat. Kartrid kasebut bisa nglindhungi militer penerbangan saka pluru paling modern, malah sing duwe kemampuan kanggo pilihan target kinematic.

Kabar kasebut dilaporake dening layanan pers perusahaan negara Rostec, sing kalebu nyekel.



Modifikasi rudal anyar sing dirancang kanggo ngrusak target udara kanthi gampang ngenali jebakan sing adoh saka pesawat amarga seret aerodinamis, lan ora nanggepi. "Yagel" tumindak beda. Dheweke dipecat ing dalan pesawat, sing ngidini dheweke "bingungake" misil sing mlebu.

Mangkono, kartrid-trap anyar nglindhungi pesawat saka rudal sing dilengkapi sistem panuntun optik, kanthi efektifitas kaping pindho dibandhingake kabeh analog ing layanan karo tentara donya.

Technodinamika nyekel spesialisasi ing nggawe macem-macem peralatan kanggo penerbangan. Kajaba iku, dheweke kerja sama karo perusahaan ing otomotif, minyak lan gas, energi lan industri liyane.
  • https://vk.com/rostec_ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

63 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    23 2021 Juni
    Kartrid kasebut bisa nglindhungi pesawat militer saka rudal paling modern, malah sing duwe kemampuan kanggo milih target kinematik.

    Aku ora ngerti cara kerjane .. Nanging apik banget, insinyur desain kita kerja lan dudu dhuwit ..
    1. -21
      23 2021 Juni
      insinyur desain kita kerja lan ora kanggo dhuwit ..
      Lan sing kelangan karo sing? Mesthine dudu insinyur desain dhewe, mesthine luwih seneng
      kanggo dhuwit
      makarya
      1. +8
        23 2021 Juni
        Quote: pemotong baut
        insinyur desain kita kerja lan ora kanggo dhuwit ..
        Lan sing kelangan karo sing? Mesthine dudu insinyur desain dhewe, mesthine luwih seneng
        kanggo dhuwit
        makarya

        Aku mangertos angkara murka lan ora kaget .... Sing arep draped ing kulon lan Gusti Allah dadi hakime .. hi
        Ing USSR-Rusia ana profesi kanggo mbela Tanah Air (ora mung ing Angkatan Darat lan Angkatan Laut), lan ing kene ora masalah dhuwit, nanging ideologis. prajurit ... Asil ketok lan Kulon, kanthi anggaran militer triliun dolar, nyuwek lan mbuwang .. Muga-muga sampeyan ngerti aku kanthi bener. hi
        1. +5
          23 2021 Juni
          ana profesi kanggo mbela Tanah Air
          Apa ora profesi sing angel lan mbebayani iki kudu dibayar? Kanggo bungah sing padha kerja "ora kanggo dhuwit" paling ora pantes.
          1. -5
            23 2021 Juni
            Quote: pemotong baut
            ana profesi kanggo mbela Tanah Air
            Apa ora profesi sing angel lan mbebayani iki kudu dibayar? Kanggo bungah sing padha kerja "ora kanggo dhuwit" paling ora pantes.

            Kabeh dibayar lan sing utama dihormati, nanging levele beda..
            Sampeyan liberal kabeh nyoba kanggo mbandhingaké lan ngremehake kita karo Kulon.. Lha.
            Ora ana gunane sampeyan nerangake kabeh. Sampeyan ora bakal ngerti..
            Tansah ngubengi jiwa Rusia, goleki tombol mateni ..
            Kita ora bisa dituku dening hadiah Danaan prajurit
            1. +2
              23 2021 Juni
              Tansah ngubengi jiwa Rusia, goleki tombol mateni ..
              Kita ora bisa dituku dening hadiah Danaan
              Lan sampeyan Meehan filsuf, hehe wassat
              1. +4
                23 2021 Juni
                Quote: pemotong baut
                Tansah ngubengi jiwa Rusia, goleki tombol mateni ..
                Kita ora bisa dituku dening hadiah Danaan
                Lan sampeyan Meehan filsuf, hehe wassat

                Apa lan meh ora ana sing bisa ngganti aku .. hi
                1. + 10
                  23 2021 Juni
                  Kutipan saka xorek
                  Aku ora ngerti carane kabeh bisa

                  Inggih, punika cetha diterangake ing artikel.
                  Trap sing padha biasane shoots bali, mung karo mesin dhewe, supaya mabur dhewe lan ahead saka pesawat.
                  1. -14
                    23 2021 Juni
                    Quote: Shurik70
                    Kutipan saka xorek
                    Aku ora ngerti carane kabeh bisa

                    Inggih, punika cetha diterangake ing artikel.
                    Trap sing padha biasane shoots bali, mung karo mesin dhewe, supaya mabur dhewe lan ahead saka pesawat.

                    Inggih, sampeyan Yahudi luwih ngerti apa lan carane .. Lan kita isih maca! hi
              2. 0
                24 2021 Juni
                Quote: pemotong baut
                Tansah ngubengi jiwa Rusia, goleki tombol mateni ..
                Kita ora bisa dituku dening hadiah Danaan
                Lan sampeyan Meehan filsuf, hehe wassat

                Ferret iki minangka badut lokal, aku weruh. Nanging kenapa Meehan?
                1. +1
                  24 2021 Juni
                  Kutipan saka Nurdom
                  Quote: pemotong baut
                  Tansah ngubengi jiwa Rusia, goleki tombol mateni ..
                  Kita ora bisa dituku dening hadiah Danaan
                  Lan sampeyan Meehan filsuf, hehe wassat

                  Ferret iki minangka badut lokal, aku weruh. Nanging kenapa Meehan?

                  julukan pisanan kang
                2. 0
                  24 2021 Juni
                  Dheweke bisa uga ngganti limang julukan - moderatore ngubengi situs kasebut nganggo klambi teles. Saiki kene ferret ngguyu
                  1. -1
                    24 2021 Juni
                    Kanggo apa? Iki minangka anggota uryakalok primitif. Iku misale jek dadi dhukungan patriotik lokal. Iki moderator tresna.
          2. + 10
            23 2021 Juni
            "Nanging apa profesi sing angel lan mbebayani iki kudu dibayar kanthi tepat? Paling ora ora pantes yen dheweke kerja" ora kanggo dhuwit. Setuju kabeh 300%. Yen sing ora mbela Tanah Air nampa dhuwit, banjur sing mbela, luwih-luwih kudu nampa. Lan entuk dhuwit luwih akeh.
            1. +1
              23 2021 Juni
              Kutipan: Sasha1979
              "Nanging apa profesi sing angel lan mbebayani iki kudu dibayar kanthi tepat? Paling ora ora pantes yen dheweke kerja" ora kanggo dhuwit. Setuju kabeh 300%. Yen sing ora mbela Tanah Air nampa dhuwit, banjur sing mbela, luwih-luwih kudu nampa. Lan entuk dhuwit luwih akeh.

              Inggih, ferret ngerti sapa sing kerja kanggo apa))))))))))))))))))))))))))))
            2. +4
              24 2021 Juni
              mulane sing mbélani kudu nampa luwih akèh. Lan entuk dhuwit luwih akeh.


              Bab sing apik tenan. Ing Amerika Serikat, perawat sing dilisensi nampa saka 86 ewu dolar saben taun, lan wong militer 22 ewu saben taun. Malah pilot militer diwiwiti saka 23 nganti 50 ewu saben taun. Kajaba iku, dheweke bakal nampa 50 nalika dadi wakil komandan resimen miturut pendapat kita. Malah karo Bunch saka apartemen lan setengah liyane nomer Doctors, perawat lan guru.
              Dheweke duwe lineup sing menarik, ta? Yen sampeyan pengin barang sosial, banjur ara kanggo sampeyan, dudu dhuwit. Petugas polisi umume minangka salah sawijining profesi sing dibayar paling murah. recourse
          3. +7
            23 2021 Juni
            Apa ora profesi sing angel lan mbebayani iki kudu dibayar?

            Ora, ora karo kita! Ing negara kita, mung pemain bal-balan sing kudu nampa jutaan FOR NOTHING lan akeh liyane, lan profesi utama, sing kanggo Tanah Air, saka guru nganti ilmuwan, kudu kerja khusus kanggo ide kasebut.
            Aja nyoba kanggo mbuktekaken soko kanggo wong sing ora pengin njupuk sirahe metu saka wedhi
            1. -2
              23 2021 Juni
              wong sing ora pengin njupuk sirahe metu saka wedhi
              Lan iku mung wedhi. wassat ?
            2. -8
              24 2021 Juni
              "Profesi utama, sing kanggo Tanah Air, saka guru nganti ilmuwan, kudu kerja khusus kanggo ide kasebut."

              Amarga profesi utama minangka guru, kanthi pirang-pirang cara, nyedhiyakake kabeh kesenengan apa sing kedadeyan, aku ora bakal mbayar paling ora siji siklus pemilihan, mula menarik kanggo ndeleng.
              1. +6
                24 2021 Juni
                Aku ora bakal mbayar kabeh.


                Napa jenengmu Medvedev utawa Mishustin? wassat
                Ing sisih kulon sing rusak, perawat, dokter lan guru minangka sawetara profesi sing dibayar paling dhuwur. Lan sing nggumunake yaiku polisi lan personel militer (malah perwira Angkatan Udara) sing dibayar paling murah. Yen kita duwe kapitalisme, banjur kenapa ora padha karo ana?
                1. -3
                  24 2021 Juni
                  Partisipasi guru ing komisi pemilihan kudu anget kabeh urip lan tanpa bayaran
                2. -4
                  24 2021 Juni
                  Kita duwe kapitalisme!?
                  Ora lan ora bakal
          4. -2
            23 2021 Juni
            Lan yacht, kraton!?

            Apik banget yen ana profesi lan insinyur kaya ngono!
            Lan asu ajag wis kebak lan wedhus ..
        2. -1
          23 2021 Juni
          Lha wong-wong Barat sing bajingan, padha mbayar dhuwit, ngece wong ideologis
        3. +1
          24 2021 Juni
          Kutipan saka xorek
          lan kene ora masalah dhuwit sing bisa, nanging ideologi

          Apa sampeyan dhewe ora ngerti yen sampeyan duwe teks sing kebak nggumunake, mung keterlaluan? Sing duwe perusahaan, sing nyebar pesenan militer, sing duwe infrastruktur, kanthi tembung, saben wong sing entuk bathi saka karya para perancang kasebut, entuk milyaran. Akeh milyar liyane bakal dicekel ing jebakan anyar dening kabeh wong iki. Nanging, sanajan ora ana apa-apa kanggo wong-wong mau, wong-wong iki bakal menehi ganjaran karo pesenan lan medali sing menehi pembayaran serius.
          Lan mung para perancang sing nyipta lan ngrancang kabeh iki sing kudu urip ing kemiskinan, "kanggo Negara"! Apa sampeyan malah sedhela ngerti carane ala iki? Kerja, jaran, kerja. Lan aku bakal mangan kanggo sampeyan. Aku bakal mangan apik, Aku bakal gawe anyar yacht sandi, Aku bakal nambah armada mobil, digunakake aku duwe Bugatti taun pungkasan, ora comme il faut. Lan sampeyan teka, nggusah paket pantai. Saka patriotisme ...
        4. 0
          25 2021 Juni
          Kutipan saka xorek
          Ing USSR-Rusia ana Profesi iki kanggo defend Motherland

          lan ing Federasi Rusia ana profesi kasebut - kanggo ngresiki tanah air:
          Putin, Gref, Nabiullina, Chubais, Rotenbergs, lsp.
      2. + 10
        23 2021 Juni
        Komentar sarkastik sampeyan bakal ana ing kuping koleksi bal-balan lan pelatihe.
        Sampeyan bisa uga mikir yen ing urip sampeyan mung kerja kanggo matur nuwun utawa semangkuk sup.
        "Sampeyan minangka keajaiban sing apik banget" - nanging.
        1. -1
          23 2021 Juni
          "Enak tenan kowe"
          Iki minangka wong sing percaya yen kerja "ora kanggo dhuwit" pancen apik (ndeleng komentar pisanan). Aku ora mikir, lan aku ora nindakake dhewe.
    2. +1
      23 2021 Juni
      Kathah gumantung ing kekuatan lan wektu radiasi trap.
      1. +4
        23 2021 Juni
        Kutipan saka knn54
        Kathah gumantung ing kekuatan lan wektu radiasi trap.

        Ngembangake pangembangan senjata (lan saiki wiwitan lan identifikasi target wis ditindakake miturut paramèter sing luwih jembar), ana sing anyar sing wis dibutuhake, kayata tank KAZ sing diadaptasi kanggo tugas penerbangan.
    3. +3
      23 2021 Juni
      Kanggo dangu aku duwe pikirane yen ing mangsa ngarep jebakan bakal digawe adhedhasar drone, sing bakal bisa ngiringi pesawat kanggo sawetara wektu (detik lan puluhan detik, lan kadhangkala menit) sawise ditembak .. .. Malah maneuver sethitik.

      Lan dikendhaleni dening avionik pesawat, nggunakake data radar, supaya bisa mlebu garis pandang GOS saka rudal nyerang ... Self-destruct ing printah karo mercon lan reflektor sudhut, etc.

      Lan kita pindhah menyang iki ... Analog saka KAZ, nanging kanggo pesawat.
      1. +1
        23 2021 Juni
        Kutipan saka RealPilot
        Kanggo dangu aku duwe pikirane yen ing mangsa ngarep jebakan bakal digawe adhedhasar drone, sing bakal bisa ngiringi pesawat kanggo sawetara wektu (detik lan puluhan detik, lan kadhangkala menit) sawise ditembak .. .. Malah maneuver sethitik.

        Lan dikendhaleni dening avionik pesawat, nggunakake data radar, supaya bisa mlebu garis pandang GOS saka rudal nyerang ... Self-destruct ing printah karo mercon lan reflektor sudhut, etc.

        Lan kita pindhah menyang iki ... Analog saka KAZ, nanging kanggo pesawat.


        Nanging mung ditarik nganggo kabel - ora bisa diprodhuksi?
        Kepiye carane mungsuh ...
        Ing kene lan ora ana masalah karo kecepatan lan vektor gerakan, lan kontrol kabel dening avionik pesawat operator?
        1. +1
          24 2021 Juni
          Kutipan: SovAr238A
          Nanging mung ditarik nganggo kabel - ora bisa diprodhuksi?
          Kepiye carane mungsuh ...

          mungsuh bodho
          "Modifikasi anyar rudal sing dirancang kanggo numpes target udara kanthi gampang ngenali jebakan sing adoh saka pesawat amarga seret aerodinamis, lan ora nanggepi."
          uga, ayo kang ngomong iku ora gampang, nanging saged, lan ora adoh konco, nanging konco, nanging iki ora ngganti iku.
    4. -2
      23 2021 Juni
      Kutipan: layanan perusahaan negara "Rostec"
      ... Kartrid kasebut bisa nglindhungi pesawat militer saka rudal paling modern, malah sing duwe kemampuan pilihan kinematic gol.

      Aku nyoba nerjemahake menyang basa Rusia:
      saka rudal sing bisa milih target tanpa nganggep massa lan pasukan sing tumindak.
      nanging target, ing donya nyata, uga duwe massa lan pasukan tumindak ing, senadyan "wanita desainer" saka Rostec.
      Mungkin iku bab wong golek optik banal?
      Umumé, kabar apik, yen kita duwe L376-2 Yagel ing Suriah, pangebom garis ngarep Su-24M Rusia kanthi nomer buntut 83 ora bakal ditembak, kanthi persetujuan "kanca" saka Rejeperdogan.
      1. 0
        24 2021 Juni
        Kutipan: Gunther
        saka rudal sing bisa milih target tanpa nganggep massa lan pasukan sing tumindak.

        Wah, pinter! Lan apa massa? Nyuwun Konco "layar" saka statement "pinter" dening wartawan, paling kamungkinan dumunung "pilihan target kanthi kacepetan nggunakake pratandha lintasan" ... Rudal kuwi, mbok menawa, kalebu 9M333
      2. -2
        24 2021 Juni
        Kutipan: Gunther
        , yen kita duwe L376-2 Yagel ing Suriah, pengebom garis ngarep Su-24M Rusia kanthi nomer buntut 83 ora bakal ditembak,

        Nifiga.
        SU24 mung ora duwe sensor peringatan ing sektor asale rudal kasebut.
        Lan roket kasebut bakal cukup kanggo jebakan lawas sing apik.
    5. -1
      23 2021 Juni
      "..Nanging apik kabeh, insinyur desain kita kerja lan dudu dhuwit.

      ....
      Ora kanggo dhuwit ...
      Sampeyan ora bisa argue carane gedhe padha.
      Ora komentar...
    6. -1
      23 2021 Juni
      Pranyata menarik: "patriot" bisa kanggo dhuwit. piye maneh? Sampeyan pengin mangan. Ing wektu sing padha, insinyur lan desainer - elang, yaiku, ora butuh dhuwit)
    7. -3
      24 2021 Juni
      Aku luwih kasengsem ing ngendi data kasebut asale saka van derwaffe liyane - babagan misil udara-ke-udara mungsuh paling anyar. Ing wayahe, mungsuh wis ora ono kanggo "ilang" pluru iki kanggo 15 taun wis, nalika modifikasi ekspor, yen kasedhiya kanggo kita kanggo sinau, banjur pitakonan amba prabédan antarane modifikasi kuwi lan persenjataan saka f- padha. ok Amerika. Wigati uga dicathet yen counteraction kanggo program kasebut ditindakake ing kene - sing luwih gampang kanggo reflash tinimbang ngembangake perkara kasebut. Dadi aku ora bakal kesusu karo swara trompet lan surak ing kasus iki.
    8. 0
      24 2021 Juni
      Katon luwih akeh ... "Yagel" kanggo Alenya)))
  2. +3
    23 2021 Juni
    Ya, ngganti utawa nambah perangkap panas, wis wektune kanggo nggawe alat perlindungan pesawat pasif. Bisa digunakake kanggo pertahanan lan UAV abot kaya C70 Okhotnik!
  3. 0
    23 2021 Juni
    Yen peralatan iki ditampilake ing pameran, apa tegese peralatan iki wis diproduksi?
    1. +2
      23 2021 Juni
      Kutipan: Alexander 3
      Yen peralatan iki ditampilake ing pameran, apa tegese peralatan iki wis diproduksi?

      Ora Ana
      Ing pameran tata letak sing ora duwe proyek lengkap - luwih saka setengah.
  4. 0
    23 2021 Juni
    Sing jelas ora ana sing jelas.
    1. -5
      23 2021 Juni
      Kutipan: Bykov.
      Sing jelas ora ana sing jelas.

      Lan iki minangka perkara utama ing sistem senjata paling anyar ing Rusia! nglirik
      Howling ana ing Pentagon ..))))
  5. 0
    23 2021 Juni
    . cartridge decoy anyar nglindhungi pesawat saka rudal dilengkapi sistem panuntun dhumateng optik

    Ora optik, nanging IR.
    Kanggo nglindhungi wong sing golek optik, jebakan kudu niru tampilan pesawat
    1. 0
      24 2021 Juni
      Kutipan saka Avior
      Kanggo nglindhungi wong sing golek optik, jebakan kudu niru tampilan pesawat

      ))))))))))))))))))))))))))))))))))
  6. 0
    23 2021 Juni
    Cartridge-trap "Yagel". Bakal nggawe kidang metu saka perwira pertahanan udara mungsuh.
    1. -4
      23 2021 Juni
      Quote: Sopan Elk
      Cartridge-trap "Yagel". Bakal nggawe kidang metu saka perwira pertahanan udara mungsuh.

      Rokok..))))
  7. 0
    23 2021 Juni
    Rudal decoy minangka penemuan lawas.
  8. +4
    23 2021 Juni
    Mbokmenawa akeh sing bingung karo ungkapan:
    nduweni kemampuan kanggo milih target kinematik

    Iki tegese rudal bakal nyerang target sing paling kalem. Amarga analisa pamindahan sudut target, pilihan sing paling efektif saka target nyata nglawan latar mburi palsu ditindakake saiki. Utamane, kanggo iki, para pencari IR matriks dipasang ing misil udara-ke-udara anyar.
    Nyatane, saiki iki minangka sistem sing paling nguntungake, amarga wong liya duwe kekurangan: nyaring kanthi spektrum nyuda sensitivitas lan gumantung saka sudut target lan cuaca, UV mung bisa digunakake kanthi cedhak, amarga katon ora kanggo suar nanging kanggo peteng. langit, nanging digabungake golek, sanajan banget efektif, nanging duwe rega dhuwur lan bobot dibandhingake karo IR conventional.
    1. +1
      23 2021 Juni
      Utamane, kanggo iki, para pencari IR matriks dipasang ing misil udara-ke-udara anyar.

      Pencari matriks nindakake pilihan miturut "gambar" target.
      Pamindahan sudut gumantung saka sudut wiwitan roket menyang pesawat lan bisa beda-beda banget nalika pesawat kasebut maneuver, nganti ora ana pamindahan sudut.
    2. +1
      24 2021 Juni
      Kutipan: Max PV
      amarga analisa pamindahan sudut target, pilihan sing paling efektif saka target nyata nglawan latar mburi sing palsu saiki ditindakake. Utamane, kanggo iki, para pencari IR matriks dipasang ing misil udara-ke-udara anyar.

      Gusti! Ninggalake matriks GOS! Ing kene, paling kamungkinan, prinsip "pilihan target kanthi kacepetan, nggunakake pratandha lintasan" digunakake ... Minangka conto, bisa uga ana Zur 9M333 ...! Rudal iki ora duwe pencari "matriks", nanging pilihan target saka jebakan panas ditindakake "miturut fitur lintasan" ...
  9. 0
    23 2021 Juni
    Kutipan: Alexander 3
    iki tegese peralatan iki wis ing produksi?
    Ora mungkin, sawise kabeh, iki ditampilake ing pameran senjata, mula ora perlu, nanging mugi-mugi bakal ana ing pasukan kita.
  10. 0
    23 2021 Juni
    Inggih Cho super, lan "Vitebsk" kabeh? Iku misale jek sing Zvezda ngandika akeh bab wong, carane apik banget, kang njupuk aside kabeh sing mabur, loro saka IR lan saka ARGSN. Lan apa maneh traps panas, mung terus obah ing dalan?))) Lan yen roket ana ing buntut? Apa dheweke bakal sok dong mirsani figurine iki ing latar mburi nozzles?)))
    1. -1
      24 2021 Juni
      Omong kosong opo?

      Apa hubungane karo kompleks perang elektronik lan perangkap panas? belay

      Sampeyan mbandhingake ijo karo bunder! wong bodho
      1. 0
        24 2021 Juni
        Kutipan saka oprovergatel
        Omong kosong opo?

        Apa hubungane karo kompleks perang elektronik lan perangkap panas?

        Sampeyan ora narik mripat, nanging sinau materi ing kabeh cara sing luwih migunani))

        Kutipan saka oprovergatel
        Sampeyan mbandhingake ijo karo bunder!

        Ya, sistem canggih kanggo nglawan serangan rudal apa wae karo GOS lan sistem sing prasaja kanthi jebakan panas, ora kaya sing lawas, dipecat ing dalan lan ora menyang sisih.
        Sadurunge sijine emoticon karo pitunjuk kanggo nyelehake otak, goleki, yen ora, padha dipateni.
        1. -1
          28 2021 Juni
          Yaiku, inti saka pitakonan sing paling gampang ora tekan sampeyan?

          Kepiye carane nggunakake traps panas ngganggu panggunaan sistem perang elektronik onboard? wong bodho
          1. 0
            28 2021 Juni
            Kutipan saka oprovergatel
            Yaiku, inti saka pitakonan sing paling gampang ora tekan sampeyan?

            Takon dhewe, sampeyan mlaku-mlaku nang endi wae ing kasunyatan sing paralel.
            Kutipan saka oprovergatel

            Kepiye carane nggunakake traps panas ngganggu panggunaan sistem perang elektronik onboard?

            Carane akeh ora ngalahake dhewe lan ora ngencengi meneng nyetel wong bodho , lan otak, amarga ora ana kit, ora bakal urip.))
            Kanggo njawab pitakonan bodho? utawa guess dhewe? Ora ono. Utamane yen perang elektronik iki ora ana.
            1. Komentar wis dibusak.
  11. +2
    24 2021 Juni
    Nang endi wae kaya ngene iki karyane.
  12. 0
    25 2021 Juni
    Kutipan saka xorek
    USSR-Rusia nduweni profesi kanggo mbela Tanah Air

    USSR lan Rusia minangka negara sing rada beda. Apa sampeyan ora nemokake? Nanging sanajan ing USSR, militer dibayar kanthi cukup

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"