TAVKR "Admiral Kuznetsov" bakal nampa versi kapal saka ZRPK "Pantsir-M"

35

Informasi liyane wis muncul babagan transfer kapal penjelajah Admiral Kuznetsov menyang Angkatan Laut Rusia sawise ndandani lan modernisasi. Perlu dicathet yen informasi kasebut muncul kanthi sistematis, nanging minangka asil, tenggat wektu diganti kanthi macem-macem alasan.

Miturut wakil presiden USC (United Shipbuilding Corporation) Vladimir Korolev, sing diwenehake TASS, karya ndandani lan modernisasi ing Admiral Kuznetsov bakal rampung ing 2023. Ing taun 2023 kapal perang kasebut bakal ditransfer menyang armada.



Pakaryan terus ing siji-sijine operator pesawat Rusia kanggo nganyarke peralatan, uga kanggo mulihake sawise kedadeyan karo dermaga ngambang ing fasilitas ndandani. Elinga yen minangka akibat saka banjir dermaga ngambang, crane tiba ing dek kapal induk, sing nyebabake karusakan serius.

Kacathet yen dek penerbangan kanthi bagian springboard lagi diganti, avionik anyar, peralatan listrik, lan mesin dipasang. Kapal perang pungkasane kudu nampa sistem kontrol lepas landas lan landing berbasis dek anyar penerbangan.

Dadi dikenal sing swiwi udhara Admiral Kuznetsov ora bakal ngalami owah-owahan. Ing wektu sing padha, ditambahake manawa kapal induk bakal nampa versi kapal sistem rudal pertahanan udara Pantsir-M.

Direncanakake persis ing 2 taun - ing musim panas 2023 - TAVKR "Admiral Kuznetsov" bakal diuji, sawise iku bakal dadi bagian saka armada ing versi sing dianyari.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    35 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -8
      24 2021 Juni
      ndandani Euro, nanging tanpa komponen diimpor.
      1. 0
        24 2021 Juni
        sistem kontrol lepas landas lan kebangkrutan anyar kanggo pesawat adhedhasar operator.

        Iki tegese klompok udara uga kudu dianyari babagan sistem sing padha.
        Kacathet yen dek penerbangan kanthi bagian springboard lagi diganti, avionik anyar, peralatan listrik, lan mesin dipasang.

        Kanthi ndandani skala gedhe ing taun 2023, kayane optimis banget. Senajan aku pengin.
      2. -2
        24 2021 Juni
        Kutipan saka knn54
        ndandani Euro, nanging tanpa komponen diimpor.

        Wektu kanggo nransfer "Kuzya" menyang kategori kapal latihan. Kanthi kabeh babagan Angkatan Laut Rusia, uga, Kuzya ora narik kapal induk, malah pertahanan pesisir. Nyuwun pangapunten.
        1. +3
          24 2021 Juni
          Nalika / Yen operator pesawat anyar dibangun, banjur bakal ditransfer.
          1. -4
            24 2021 Juni
            Quote: Troll
            Nalika / Yen operator pesawat anyar dibangun, banjur bakal ditransfer.

            Lho, aku ora ngerti, nanging kapan?
            1. 0
              24 2021 Juni
              Kutipan saka tihonmarine
              Lho, aku ora ngerti, nanging kapan?

              Aku pengin ngerti, amarga aku "debil" nalika negara bakal nampa operator pesawat anyar, utawa maneh aku "debil" karo minuses ageng ??? Tambah akeh omonganmu!!!
            2. 0
              24 2021 Juni
              Kutipan saka tihonmarine
              Lho, aku ora ngerti, nanging kapan?

              Aku mangsuli dhewe, KAPAN padha mbangun kapal induk? Aku bakal mbayar telung yuta dolar kanggo sapa wae sing nggawe kapal induk ing 10 taun.
            3. Komentar wis dibusak.
            4. 0
              25 2021 Juni
              Ya, aku ora ngerti, nanging kapan? [quote] [/ quote]
              Perkiraan wektu sawise 32 taun
        2. -3
          24 2021 Juni
          Wektu kanggo nransfer "Kuzya" menyang kategori kapal latihan. Kanthi kabeh babagan Angkatan Laut Rusia, uga, Kuzya ora narik kapal induk, malah pertahanan pesisir. Nyuwun pangapunten.


          Dadi, dheweke dadi penjelajah - mula dheweke bisa nyepak untune dhewe, ora ngetung kapal utawa pesawat sing nyerang. Dadi dheweke luwih apik.
          1. 0
            24 2021 Juni
            Kutipan: -Dmitry-
            Dadi dheweke dadi kapal penjelajah - mula dheweke bisa nabrak untune,

            Apa sampeyan duwe untu utawa untu bayi?
            1. -1
              24 2021 Juni
              Apa sampeyan duwe untu utawa untu bayi?


              Apa maneh.
              1. 0
                24 2021 Juni
                Kutipan: -Dmitry-
                Apa maneh.

                Banjur kita menehi, amarga aku ora pikiran.
          2. +1
            24 2021 Juni
            Kutipan: -Dmitry-
            Dadi, dheweke dadi penjelajah - mula dheweke bisa nyepak untune dhewe, ora ngetung kapal utawa pesawat sing nyerang. Dadi dheweke luwih apik.

            Uh-huh, bayangan teles, sampeyan bisa uga mikir yen ana sing ngerti babagan rudal anti-kapal bakal tetep ing radius tumindake. Lan efektifitas wis ditakoni, rudal wis lawas, lan sistem pertahanan rudal wis maju wiwit jaman semana.
            1. 0
              24 2021 Juni
              Rudal lawas diganti karo sing anyar. Ya, lan Granites, aku sangsi sing ana sistem pertahanan udara NATO (lan ora nimbali rudal, nimbali rudal topik temen beda - anget lan alus ora kudu bingung!), Padha bisa nyegat.
              1. -1
                24 2021 Juni
                Kutipan: -Dmitry-
                Rudal lawas diganti karo sing anyar.

                Kanggo apa?
                Kutipan: -Dmitry-
                Pertahanan udara NATO (lan dudu pertahanan rudal, pertahanan rudal minangka topik sing beda - anget lan alus ora kudu bingung!),

                Ora ana sing bingung, misil anti-kapal konvensional dicegat dening sistem pertahanan udara. Sampeyan dhewe bingung babagan tujuan sistem kasebut)
                1. 0
                  25 2021 Juni
                  Kanggo apa?


                  Apa sampeyan wis dilarang ing Google?

                  Ora ana sing bingung, misil anti-kapal konvensional dicegat dening sistem pertahanan udara. Sampeyan dhewe bingung babagan tujuan sistem kasebut)


                  Nanging, babagan pertahanan rudal saka Granites (yaiku misil anti-kapal Supersonik biasa), sampeyan ora menehi tandha, dudu aku. Sopo sing bingung kene?
                  1. -2
                    26 2021 Juni
                    Kutipan: -Dmitry-
                    Kanggo apa?


                    Apa sampeyan wis dilarang ing Google?


                    Aku simpati karo larangan sampeyan. Ora. )))
                    Damn ... kanthi yakin nulis fantasi udan babagan rudal anyar))), nalika umume DIBUANG saka kono))) Oops. Oh ya, sampeyan lagi adus, kepiye sampeyan ngerti))
                    1. 0
                      28 2021 Juni
                      Aku simpati karo larangan sampeyan. Ora. )))

                      A upaya banget miskin kanggo nerjemahake panah.

                      Damn ... kanthi yakin nulis fantasi udan babagan rudal anyar))), nalika umume DIBUANG saka kono))) Oops. Oh ya, sampeyan lagi adus, kepiye sampeyan ngerti))


                      Dibusak kanggo sijine UKKS 3S14.
                      1. 0
                        28 2021 Juni
                        Kutipan: -Dmitry-
                        Dibusak kanggo sijine UKKS 3S14.

                        Bukti, utawa kaya biasane fantasi?
                        1. 0
                          29 2021 Juni
                          Kutipan: JD1979
                          Kutipan: -Dmitry-
                          Dibusak kanggo sijine UKKS 3S14.

                          Bukti, utawa kaya biasane fantasi?


                          Lan dheweke ujar manawa sampeyan ora dilarang ing Google :) Kanggo sing ora ramah karo telusuran:

                          https://topwar.ru/114664-boevaya-ustoychivost-obnovlennogo-admirala-kuznecova-na-okeanskom-tvd-vse-li-problemy-reshit-3s14-uksk-chast-1.html

                          Minangka agensi warta Rusia TASS kacarita ing April 22, 2017, nyebutake sumber ing kompleks militer-industri lan Kamentrian Pertahanan, wis ing September taun iki, siji-sijine kapal penjelajah rudal sing mawa pesawat abot, Laksamana Kuznetsov, bakal gabung karo program modernisasi padha sing bakal rampung karo cruiser rudal nuklir abot (TARKR) "Admiral Nakhimov". Pakaryan bakal diwiwiti ing salah sawijining saham pusat perbaikan kapal 35th pabrik (cabang Zvezdochka JSC) ing Roslyakovo (cedhak Murmansk). Biaya kasebut kira-kira udakara 40 milyar rubel, lan minangka pilihan utama, peralatan maneh saka kompleks anti-kapal / serangan saka cruiser sing nggawa pesawat kanthi rudal anti-kapal abot jarak jauh P-700 "Granit" kanggo macem-macem rudal jelajah saka kulawarga 3M14T "Caliber-NK" (kalebu rudal anti-kapal 3-mesin 3M54E1 lan PLUR 91RE1), rudal anti-kapal supersonik 3M55 "Onyx" lan misil anti-kapal multi-tujuan hipersonik "Zirkon ". Proses modernisasi kalebu mbongkar 12 peluncur cenderung SM-233A kanggo rudal anti-kapal P-700 Granit lan nginstal ing panggonane 36 kontainer transportasi lan peluncuran sistem tembak kapal universal modular 3S14 UKSK.
                        2. 0
                          29 2021 Juni
                          Kutipan: -Dmitry-
                          Lan dheweke ujar manawa sampeyan ora dilarang ing Google :) Kanggo sing ora ramah karo telusuran:

                          17th year))) oh well))) Mung pesen babagan rencana))) gedhe banget .... Nanging dheweke percaya ing dongeng ... Ya, wiwit saiki wis ora ana sumber informasi babagan ngrampungake KONTRAK. . Topi balabol iku duwekmu. Sugeng dalu.
                        3. 0
                          29 2021 Juni
                          Kutipan: JD1979
                          17th year))) oh well))) Mung pesen babagan rencana))) gedhe banget .... Nanging dheweke percaya ing dongeng ... Ya, wiwit saiki wis ora ana sumber informasi babagan ngrampungake KONTRAK. . Topi balabol iku duwekmu. Sugeng dalu.


                          Apa sampeyan langsung duwe rincian kontrak sing tepat? Lan babagan karya sing ditindakake? Inggih, kajaba kanggo konjektur dhewe? ora? Dadi, tutup tutupmu dhewe.
                        4. -1
                          Juli 4 2021
                          Kutipan: -Dmitry-
                          Apa sampeyan langsung duwe rincian kontrak sing tepat? Lan babagan karya sing ditindakake? Inggih, kajaba kanggo konjektur dhewe? ora? Dadi, tutup tutupmu dhewe.

                          Lha yo ngono wae pak balabol, tutupmu. Ora bakal ana senjata serangan ing Kuznetsovo.
                          manungsa waé! Sampeyan ora duwe ijin kanggo ndeleng teks sing didhelikake.

                          Apa sampeyan ngomong babagan kemampuan nggunakake Google?
        3. 0
          24 2021 Juni
          ngguyu lan apa kapal saka armada kita narik?
    2. +4
      24 2021 Juni
      Aja lali janji iki ing tanggal sing wis ditemtokake ... Senajan ora ana sing mbatalake paribasan babagan kuldi utawa padishah.
      1. -1
        24 2021 Juni
        Quote: Pemimpin Redskins
        Aja lali janji iki ing tanggal sing wis ditemtokake ... Senajan ora ana sing mbatalake paribasan babagan kuldi utawa padishah.

        Padishah sregep lan sehat, paling ora nganti 2036 bakal nata shakhistan kita sing rahayu.
      2. -4
        24 2021 Juni
        Quote: Pemimpin Redskins
        Sanajan durung ana sing mbatalake paribasan babagan kuldi utawa padishah.

        Minangka kancaku Tsakhai Magomedovich ngandika, "Kuldiku, aku pengin landak, aku pengin panganan."
    3. +1
      24 2021 Juni
      Mugi padha teka ing wektu!
    4. -6
      24 2021 Juni
      Dheweke mutusake kanggo nglukis sadurunge dibuwang.
    5. +6
      24 2021 Juni
      Ing wektu sing padha, ditambahake manawa kapal induk bakal nampa versi kapal sistem rudal pertahanan udara Pantsir-M.
      - apa iku dhasar ngganti kanggo Kuznetsov? Paling kamungkinan padha bakal ngganti Daggers kanggo Shells, siji neraka meh bobot mati. Status cruiser abot bisa dicopot, amarga ora ana senjata serangan (rudal anti-kapal utawa rudal jelajah) ing kapal induk, kabar kasebut ora ana apa-apa ...
    6. -7
      24 2021 Juni
      Kepinginan duwe dolanan retro sing larang menang liwat akal sehat.
      Pameran luwih aji tinimbang dhuwit.
      Ora kaya wong bokong gundhul, nanging nganggo kapal induk.
    7. -4
      24 2021 Juni
      Biasane "Dagger".
    8. 0
      24 2021 Juni
      Aku ngerti, ana pejabat angkatan laut tartamtu sing duwe rasa ora seneng marang Pantsir-M bubar pensiun. A little sadurungé - lan kita bakal duwe seri gedhe saka inexpensive corvettes saka jinis "Guarding" karo alangan-free lan nimbali udhara ora nyukupi ing wong saka Pantsir-M. Nanging urip wis nyiapake petualangan.
    9. -1
      25 2021 Juni
      Ya, yen Topwar nulis, mesthi aku ora bakal percaya ngguyu
    10. 0
      25 2021 Juni
      [/quote]P
      Kutipan saka tihonmarine
      [Kutipan = Troll] Nalika / Yen operator pesawat anyar dibangun, banjur padha bakal ditransfer.

      Lho, aku ora ngerti, nanging kapan?

      Dadi aku krungu saka wakil USC yen sawise 32g kapasitas utama bakal luwih utawa kurang mbongkar saka pesenan.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"