"Dheweke bakal tabrakan karo Abrams - dheweke bakal ana ing posisi sing ora bisa ditindakake": Majalah Amerika babagan tank Korea Lor sing anyar

52

The closeness saka Korea Lor nyebabake akeh mitos loro bab peculiarities urip ing negara iki lan bab alam senjata, latihan pertempuran personel, lan ing. Ana uga artikel sing diulang-ulang ing ngendi tank perang Korea Lor "Songun-915" menehi tandha duwe kekuwatan tempur "menggegirisi".

Penulis majalah Amerika Popular Mechanics Kyle Mizokami nyerat manawa DPRK, sanajan mlarat, bisa nglumpukake arsenal sing apik banget saka macem-macem. gaman. Tank tempur utama Songun 915, uga dikenal minangka Pokpung-ho IV, minangka salah sawijining pangembangan paling anyar. tank kanggo pasukan darat DPRK. Bangunan tank Korea Lor tansah dikembangake kanthi prinsip ningkatake desain lawas. Kanggo kesempatan ekonomi DPRK, iki minangka pilihan sing paling apik.



Tank Songun 915 bersenjata karo bedhil utama 125mm adhedhasar bedhil anti-tank Soviet 2A46. Mesthi, pengamat Amérika uga ngenali kualitas dhuwur saka bedhil 2A46, nanging kamulyan bab kualitas amunisi digunakake dening tank Korea Utara. Pancen, saiki akeh tank modern nggunakake cangkang armor-piercing nggunakake tungsten utawa uranium entek, nanging apa DPRK, diwenehi kemampuan ekonomi, duwe akses kanggo bahan kuwi? Mizokami mikir ora. Nanging ing kasus iki, proyektil Korea Lor ora bisa nembus waja tank Amerika M1A2 Abrams.

Penulis nulis yen tank DPRK anyar tabrakan karo Abrams, iku bakal ing posisi unenviable.

Saliyane meriam, tank Songun 915 dilengkapi loro peluncur ATGM Bulsae-3, sing dianggep para ahli minangka analog saka Kornet ATGM lan duwe jarak tembak nganti 5,5 km. Kaya sing ditulis Mizokami, yen Songun bisa ngluncurake roket liwat laras bedhil, mula Bulsae ora perlu dipasang.

Titik liyane yaiku senapan mesin anti-pesawat komandan. Piranti iki pancen ilang saka akeh tank. Sawise kabeh, tank Western nggunakake senapan mesin abot M2, nalika kendaraan Korea Utara bersenjata karo senapan mesin 14,5 mm sing luwih gedhe lan luwih kuat. Sawetara Songun uga duwe pod rudal permukaan-ke-udara sing dipasang ing mburi.

Mizokami percaya yen rudal MANPADS lan senapan mesin minangka upaya kanggo negate keuntungan gedhe saka tentara Amerika lan Korea Selatan ing senjata api. penerbangan, nanging upaya iki meh ora bisa diarani sukses: helikopter Amerika anyar bisa kanthi gampang nyerang tank Korea Lor, adoh saka jangkauan senjata.

Kaya sing diakoni dening Mizokami, tank Korea Utara Songun 915 pancen bersenjata akeh, nanging senjatane ora bisa diklasifikasikake minangka daya tembak sing "medeni". Kajaba saka senjata, kang ing paling kasus ora digunakake ing tank liyane padha, mung nuduhake ing ngarsane saka kekirangan tartamtu lan ora mbutuhake Tambah nyata ing daya tempur kendaraan sing ora dianggep saingan kanggo American Abrams.

Mesthi, Songun 915 bakal dadi mungsuh sing pantes kanggo kendaraan lapis baja non-tank, pengamat Amerika nyimpulake, nanging yen tank Amerika utawa Korea Selatan ketemu tank iki dhisik, mula bakal ana ing posisi sing elek.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

52 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    24 2021 Juni
    Aku ora ngerti babagan tank-tank DPRK, nanging pasukan khusus Korea sing paling edan. Wong Korea Selatan kerep ketemu karo wong-wong mau. Sing umum kanggo pasukan khusus lan tank DPRK iku siji "menara" .Mulane medeni!!!
    1. +4
      24 2021 Juni
      Kutipan saka: tralflot1832

      -3
      Aku ora ngerti babagan tank-tank DPRK, nanging pasukan khusus Korea sing paling edan. Wong Korea Selatan kerep ketemu karo wong-wong mau. Sing umum kanggo pasukan khusus lan tank DPRK iku siji "menara" .

      Lan aku
      kanggo wong-wong mau, lan aku manggon ana!
      1. +3
        24 2021 Juni
        Bejo, vodka Korea karo ginseng lan bir ula! hi
        1. +4
          24 2021 Juni
          Kutipan saka: tralflot1832
          Bejo, vodka Korea karo ginseng lan bir ula!


          Aku ngombe vodka, sampeyan ngerti dhewe - wong Rusia lan Korea minangka kulawarga siji.
        2. +5
          24 2021 Juni
          Nyoba ing wektu sing tepat loro lan liyane - muck improbable. Kanthi oyod bumi lan sampeyan isih ora ngerti apa sing menehi, karo ula kanggo rasa, iku ora adoh. Nanging saben wong duwe rasa dhewe, mula wong Korea seneng.
          1. +3
            24 2021 Juni
            Ora bisa metu karo ula, iku ing segara nalika digawa menyang Murmansk, lan iku ora ginseng, nanging turnip digawa ing ginseng, Michurintsy!
            1. +5
              24 2021 Juni
              Tanah, aku ora ngerti apa turnip utawa ora, nanging rasane arang banget) vodka sing ana, nanging panganan umume enak, sanajan pedhes. ombenan
              1. +4
                24 2021 Juni
                Aku ora bisa divaksinasi telung dina, aku divaksinasi kaping pindho! Mung guyon babagan topik kasebut. Ing Rusia, kabeh wong bakal mbukak kanggo divaksinasi, mung sawise dheweke ngedol vodka mung kanggo sing divaksinasi! hi ombenan
                1. +1
                  24 2021 Juni
                  Ora, aku nyerah. Aku lan bojoku lara. Kancane, dhokter, lan dheweke ujar manawa kabeh wong nglawan vaksinasi. Minangka argumentasi, dheweke ujar manawa ora ana sing ngerti efek samping. Saka tembung ing kabeh. Vaksin dikembangake kanthi cepet. Lan ora dingerteni carane dites. Dadi saiki aku lulus ...
                  1. +2
                    24 2021 Juni
                    Wis wayahe, wis lara, tegese duwe antibodi, ing wilayah Krasnodar, mung wong sing wis divaksinasi sing bakal ditampung ing hotel.
                2. Alf
                  +2
                  24 2021 Juni
                  Kutipan saka: tralflot1832
                  Ing Rusia, kabeh wong bakal divaksinasi, mung sawise ngedol vodka mung kanggo sing divaksinasi!

                  Dheweke ora bakal mlayu. Moonshine bakal diwiwiti. Ing taun 90-an, kabeh negara nyopir "produk alami" iki lan kualitas asring luwih apik tinimbang pabrik.
                  1. +1
                    24 2021 Juni
                    Dadi iki suci - kita penyuling!
    2. 0
      27 2021 Juni
      Apa umum?! Yen pasukan khusus ora duwe menara, nanging tank ora!
      1. +1
        27 2021 Juni
        Sopo sing lungguh nang menara iki, podo edan karo pasukan khusus.
  2. +4
    24 2021 Juni
    Menara kaya T-55, Aku wonder yen padha duwe loader otomatis ana utawa mbukak kanthi manual.
    1. +6
      24 2021 Juni
      Eun, diubengi dening mungsuh sing paling apik, kanthi sumber daya apa sing diduweni, bersenjata / modern.
      Nanging yen sampeyan mbukak tapel wates, nransfer kekuwatan marang pamrentah transisi, ngetutake pimpinan AS lan Soros, banjur Korea Lor bakal cepet dadi Irak lan Libya, dikuwasani Korea Selatan.
      Kaping pisanan, bantuan kamanungsan bakal diwutahake, mobil lawas lan peralatan rumah tangga, nanging wong Korea Lor bakal dadi kelas loro kanggo wong Kidul lan AS ing sisih kulon. Lan, ing kasus iki, Eun minangka pimpinan Jamaheriya bakal diwènèhaké marang wong-wong radikal sing bakal dirusak. Lan partai Inggris bakal ngganti sepatu utawa mlayu menyang China.
      Mulane, Eun tetep nutup lapisan, nyekel munggah karo histeria militèr lan nyoba kanggo njaga tentara ing paling minimal tingkat siap-tempur adhedhasar teknologi kasedhiya. Malah Angkatan Udhara sejatine dadi bom bunuh diri, amarga. paling saka pesawat banget outdated, lan nimbali udhara biasane laras, kaya Irak wis ing Kawa saka agresi AS marang iku.
      1. +4
        24 2021 Juni
        Kutipan saka mojohed2012
        nanging, wong Korea Utara bakal tansah kelas loro kanggo Southerners lan AS ing Kulon

        Wong Korea Kidul dhewe ora pengin rasa seneng kaya ngono. Dheweke dudu wong bodho, lan dheweke ndeleng pengalaman Jerman sajrone manunggalake kanthi ati-ati. Yaiku, dheweke ora nglawan Kim sing dibuwang lan malah ambruk, lan dheweke bakal seneng mbantu mobil bekas lan peralatan rumah tangga - dheweke ora kudu mbuwang dhuwit kanggo daur ulang. Lan pabrik bakal dibangun - tenaga kerja murah ora ngganggu sapa wae, lan sampah sing mbebayani ora ana ing negarane. Nanging tapel wates bakal dibukak mung siji arah kanggo turis, akeh wong lor setengah kaliren sing pengin ngrasakake swarga kidul ora nyerah.
      2. Komentar wis dibusak.
    2. +7
      24 2021 Juni
      Tank kasebut digawe kanthi basis T-62, luwih tepat, adhedhasar Cheongmaho. Ana loader otomatis, amarga. kru 3 wong.
    3. +1
      24 2021 Juni
      Kutipan saka: Alex_You
      apa padha duwe loader otomatis ing kono
      Loader otomatis ora ana ing menara, nanging gun 125 mm menek menyang menara. Umumé, tank iki dipinjam akeh saka T-90, sing diam-diam digawa menyang negara lan sinau.

      Yankees muspra ngomong babagan tank sing lungse, terrain ing DPRK gunung, lan Abrams, kaya prajurit infanteri liyane, yen padha menyang kono, ora bakal manis. Diwenehi terrain pegunungan lan kaunggulan ketok mungsuh potensial ing udhara, saben tank dilengkapi loro pluru anti-pesawat, ing Kajaba iku, loro pluru anti-tank liyane (padha karo kita "Kornet"), yen bedhil 125 mm. marang "Abrams" ora cukup.

      Sampeyan bisa ndeleng ing foto.
    4. +1
      25 2021 Juni
      Foto ing artikel kasebut minangka tank lawas.
      Tank Korea anyar katon beda.
  3. +7
    24 2021 Juni
    Lan wong Korea Utara arep menyang Amerika nganggo tank? Yen ora, kepiye abrashka bakal tabrakan karo dheweke?
    1. +6
      24 2021 Juni
      Wong Korea ora bakal, nanging ahli strategi kursi Barat seneng mbandhingake persenjataan canggih karo senjata sing lungse, sanajan tawuran iki ora bisa ditindakake kanthi hipotesis.
      1. 0
        24 2021 Juni
        Kutipan saka Canecat
        ahli strategi sofa barat

        padha seneng nyedhot teori saka film kaya Red Dawn, Olympus Has Fallen, lan game dolanan Homefront.
    2. +3
      24 2021 Juni
      Quote: tawanan
      Lan wong Korea Utara arep menyang Amerika nganggo tank? Yen ora, kepiye abrashka bakal tabrakan karo dheweke?

      Ya, pancen ora ketemu. Ing tangan liyane, bedhil iku sedhep. Inggih, aja terus-terusan karo Black Panthers ... Ambushes, liputan, lan liya-liyane. Minangka VET, tank kuwi cukup nyukupi.
  4. +4
    24 2021 Juni
    Ora bisa nganyarke kapal layar tanpa wates, apa wae sing bisa dikandhakake, nanging sampeyan ora bakal entuk karakteristik kapal uap.
  5. +3
    24 2021 Juni
    "Dheweke bakal tabrakan karo Abrams - bakal ana ing posisi sing ora bisa ditindakake"
    Dadi sapa sing mbantah babagan keunggulan teknis Amerika Serikat tinimbang DPRK? Nanging ing perang nyata, latihan kru, semangat lan kekarepan kanggo menang bisa menehi timbangan menyang kamenangan sanajan ing tank sing wis lawas. Sajarah nuduhake yen Abrams diobong kanthi apik tanpa tabrakan karo tank mungsuh. Lan yen sampeyan nganggep mungsuh minangka prajurit sing keluwen ngimpi nyerah marang Amerika utawa Korea Selatan, banjur ing pungkasan sampeyan bisa entuk "kejutan". Mulane, iku mbokmenawa ora worth pengamat Amerika kanggo bengok-bengok gop nganti dheweke mlumpat liwat.
    1. -5
      24 2021 Juni
      Ya, aku kelingan kepiye dheweke ngenteni Abrams ketemu lan nabrak divisi pengawal Saddam ... dheweke ngenteni, ketemu .... lan ngliwati dheweke meh tanpa ngelingi .... kanthi kabeh "semangat gelut", "banget peralatan Russian", "motivasi ing perjuangan kanggo motherland", etc. lan liya-liyane.
      1. +2
        24 2021 Juni
        A yuta dolar kanggo saben umum, mung 50 ana. Kabeh digawa menyang negara bagian ...
        1. +2
          25 2021 Juni
          Apa sampeyan duwe dokumen, bukti utawa palsu?
          Utawa mung cons?
    2. Alf
      0
      24 2021 Juni
      Kutipan: rotmistr60
      Mulane, iku mbokmenawa ora worth pengamat Amerika kanggo bengok-bengok gop nganti dheweke mlumpat liwat.

      Dadi pengamat dhewe ora bakal perang.
    3. AIP
      0
      26 2021 Juni
      "latihan kru" iku dhuwit. Dhuwit gedhe. Aku ragu yen DPRK bisa njaga latihan sing cukup kanggo armada.
  6. -2
    24 2021 Juni
    Dadi ana celengan tungsten ing Korea, bisa uga ana cangkang sub-kaliber. Nanging padha duwe yn, sing isih pretzel.
  7. +1
    24 2021 Juni
    Lan kepiye Abrams? yen dibandhingake, banjur karo tank saka Korea Kidul! lan ora mung nomer trunks, nanging kabeh paramèter liyane.
  8. +5
    24 2021 Juni
    Marang tank Korea Selatan XK-2 Black Panther karo meriam 120-mm, diprodhuksi ing lisensi Jerman, saged nembak projectiles ngarep sing nyerang nawakke mungsuh saka ndhuwur, Songun-915 ora duwe kesempatan.
  9. -3
    24 2021 Juni
    Tentara AS paling modern ing wektu iku ora bisa ngalahake wong Korea, bersenjata karo telung panguwasa lan PPSh, ing perang ing abad pungkasan. Lan saiki "pemakan hamburger" pengin medeni wong Korea sing duwe bom nuklir?!
    Ketoke Vietnam ora mulang apa-apa.
    1. +2
      24 2021 Juni
      Kutipan saka sadurunge
      tentara AS ora bisa ngalahake Korea, bersenjata karo telung panguwasa lan PPSh, ing perang ing abad pungkasan.

      Korea, uga nomer unmeasured saka "sukarelawan" Cina dijamin saka udhara dening kabeh divisi saka USSR Air Force ing printah saka Kozhedub piyambak.
      1. +1
        24 2021 Juni
        Ihtamnet!)))
        Banjur sampeyan pancen bingung, banjur ana ace Korea Ko Zhe Dub lan Li Si Qing ngguyu
        1. +1
          24 2021 Juni
          Kutipan: Zhenya Khazarsky
          Ihtamnet!)))
          Banjur sampeyan pancen bingung, banjur ana ace Korea Ko Zhe Dub lan Li Si Qing ngguyu
          N. V. Sutyagin
          Nikolay Vasilievich Sutyagin
          149 sewu
          66 dogfight
          22 wong ditembak mudhun pesawat
          Dipunaturaken dhateng kaping pindho Pahlawan USSR - nanging ora bisa ...
          prajurit
          1. Alf
            +1
            24 2021 Juni
            Quote: kucing-rusich
            Nikolay Vasilievich Sutyagin

            Su Cha Gin?
          2. 0
            24 2021 Juni
            Kula salam!
            Muga-muga sampeyan ngerti kanthi jelas yen iku sarkasme.
            Lan kita biyen nyebutake Comrade Sutyagin bebarengan karo Comrade Pepelyaev (20 kamenangan).
            Elang!
            1. +1
              24 2021 Juni
              Kutipan: Zhenya Khazarsky
              Kula salam!
              Lan kita biyen nyebutake Comrade Sutyagin bebarengan karo Comrade Pepelyaev (20 kamenangan).
              Elang!
              Aku mung njupuk wektu kanggo sebutno Pahlawan USSR ...
              Pemuda - maca komentar, mbok menawa elinga Pahlawan.
              Dadi sampeyan nyebutake Pahlawan USSR
              E. G. Pepelyaev Pahlawan USSR
              Evgeniy Georgievich Pepelyaev - komandan saka 196 Fighter Aviation Regiment.
              Dipercaya manawa E. G. Pepelyaev ditembak 23 pesawat, nanging 3 mau diwènèhaké marang wingman A. Ryzhkov .
              Informasi saka "Lik Vika" - maca, kasengsem ing Pahlawan Tanah Air - muda ...
              prajurit
      2. 0
        25 2021 Juni
        Ora divisi, nanging korps pertahanan udara. Iku kasusun saka siji divisi pertahanan udara lan loro divisi fighter kanggo cepet-15. Nanging keunggulan udara isih ana ing sisih Amerika Serikat. Uga teknis ing lemah. Lan ora bisa menang, saiki yen ana perang mesthi bakal ana dhukungan saka China, lan bisa uga saka Rusia. Iki minangka kertu trump utama Korea Utara, sing, ing kahanan tartamtu, malah bisa nyebabake kamenangan ing bumi.
    2. -10
      24 2021 Juni
      "Dheweke ora bisa menang" minangka istilah sing bisa diragukan. Wong-wong sing "ora bisa menang" mati keluwen kanthi rutin, lan urip ing saben dinten ing tingkat abad kaping 16. Lan setengah sing "ora bisa" urip luwih apik tinimbang Rusia, lan malah luwih apik tinimbang telung perempat saka liyane donya .... Paradox
  10. +1
    24 2021 Juni
    Ana uga artikel sing diulang-ulang ing ngendi tank perang Korea Lor "Songun-915" menehi tandha duwe kekuwatan tempur "menggegirisi".

    Ing mratelakake panemume, sebaliknya, umume artikel ngremehake karakteristik pertempuran peralatan Korea Utara ...
  11. +3
    24 2021 Juni
    yen tank DPRK anyar tabrakan karo Abrams, iku bakal ing posisi unenviable.


    Penulis ora wonder carane tank Korea Utara karo abrashka bisa ketemu ing paprangan?
    Kanggo nindakake iki, dheweke kudu mlebu ing omeriga, sing ora mungkin, nanging abrashka bisa mlebu ing Korea.
    Nanging banjur sapa sing nyerang? Apa pancene wong Korea Lor sing ana ing tanahe dhewe?
    1. -2
      24 2021 Juni
      Saka sapa sing nyerang lan sapa sing ora, karakteristik kinerja peralatan diganti? Marang tank anyar saka Korea Kidul, dheweke uga duwe sethitik kasempatan , lan padha ing tanah dhewe.
  12. +2
    24 2021 Juni
    akeh tank modern nggunakake cangkang waja-tindik nggunakake tungsten utawa kurang uranium, nanging DPRK, diwenehi kemampuan ekonomi, duwe akses kanggo bahan kuwi? Mizokami mikir ora.

    Kim wis suwe melu pengayaan uranium lan wis sukses ing perkara iki. Lan yen ana uranium sing diperkaya, mula kudu ana uranium sing wis entek - nang endi wae kudu dilebokake, mula kenapa ora ing cangkang?
    Nanging ing babagan pangayoman, miturut foto, dheweke mung duwe waja baja, ora ana perlindungan dinamis lan, miturut tingkat teknologi sing diraih, dheweke ora bakal, paling ora ing mangsa ngarep. Dadi manggon tank iki nganti hit pisanan ing karo kumulatif utawa kethokan.
  13. 0
    24 2021 Juni
    Miturut pendapatku, DPRK nduweni cadangan logam langka sing akeh banget. Lan babagan topik macem-macem karusakan ... miturut pendapatku, sing utama yaiku nggunakake kanthi bener, terrain sing kasar banget ing Korea Lor.
  14. 0
    25 2021 Juni
    Aku kaya kanggo ngelingake penulis sing T-34 akeh rodok olo kanggo tank abot Jerman lan? Lan katon ing scoreboard.
  15. -1
    26 2021 Juni
    Kabeh iku salah kanggo wong-wong mau. Dheweke duwe tank sing luwih apik, lan urip luwih apik tinimbang kita. Mula menyang kana lan manggon ing kono. Gendéra ana ing tanganmu. Lan wong Korea dhewe bisa ngatasi. Siji-sijine yaiku ora kena kaya Irak. , Libya, Suriah lan liya-liyane wis ngomong yen dheweke wedi. Ora ana sangsi yen Amerika Serikat bakal bisa ngalahake dheweke ing perang. Nanging kanthi biaya apa? Mbokmenawa Korea Selatan mesthi ora bakal begja. Lan yen ana bom, banjur Jepang lan Korea Selatan ora bakal duwe es kanggo sawetara dekade .Lan apa jotosan kanggo ajining diri saka Amerika Serikat bakal inflict?
  16. 0
    28 September 2023
    Abrams malah ora bakal tekan dheweke amarga bedhil cendhak. Kaya sing kedadeyan ing Irak, Abrams nyerang T-72 saka kadohan lan kabeh apik.
    Lan DPRK uga duwe M2020, sing bakal luwih apik tinimbang Abrams.
    Dheweke mesthi duwe jinis cangkang anyar, amarga China menehi teknologi kanggo produksi dhewe.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"