"Wong-wong Rusia rada kebawa karo spekulasi": ing Inggris, kepala Kementerian Pertanian menehi komentar babagan kedadeyan kasebut karo penghancur HMS Defender

175

Ing Rusia lan Inggris, diskusi terus babagan kedadeyan sing nglibatake penghancur Inggris HMS Defender. Topik utama kanggo diskusi antarane ahli militer lan ilmuwan politik ing macem-macem tingkat yaiku ing ngisor iki: apa pihak Rusia nggunakake senjata utawa ora?

Elinga yen ing wayah wengi penghancur Angkatan Laut Inggris nglanggar wates maritim Rusia ing wilayah Sevastopol, mlebu ing perairan Federasi Rusia nganti 3 km. Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nyebar laporan manawa kru kapal perang Inggris ora nanggepi bebaya, sawise kapal Coast Guard kudu mbukak peringatan. Sawise sawetara wektu, pengebom Su-24M saka resimen serangan angkatan laut saka Armada Segara Ireng Federasi Rusia nggunakake SVP-24 Gefest lan nglakokake pamboman OFAB-250 kanthi tingkat penghancur Inggris. Akibaté, kapal perang, sing wiwitane wiwit nyedhaki pesisir Crimea, ngganti dalan lan metu saka banyu Rusia.



Titik sing menarik: media Inggris dijaluk menehi komentar luwih lanjut babagan kedadeyan wakil pemerintah, lan menehi komentar (minangka para pemuda modern - "tiba-tiba" ...) Menteri Lingkungan, Pangan lan Pertanian George Eustice (George Eustice) . Kepala Menteri Pertanian Inggris ing siaran Times Radio:

Aku rumangsa yen wong Rusia rada digawa karo spekulasi babagan iki.

Aneh, ana pejabat saka Kementerian Lingkungan Hidup lan Pertanian menehi komentar babagan kedadeyan kapal perang Inggris. Utawa ing Inggris, kanggo sawetara wektu saiki, penghancur wis padha karo mesin tetanèn? ..

Ing sawetoro wektu, Inggris njaluk departemen militer negarane kanggo menehi bukti sing jelas yen pernyataan babagan pamboman Su-24M lan peringatan tembak saka kapal Pengawal Pantai Rusia "ora ana hubungane karo dalane penghancur lan disebabake dening latihan sing ditindakake ing Rusia."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    175 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 14
      24 2021 Juni
      apa sisih Rusia nggunakake senjata apa ora?


      Video kanggo kasus kaya mengkono teka karo.

      Tampilake carane padha dijupuk lan carane padha bombing.

      Lan kita bakal bangga karo keberanian pimpinan sing menehi dhawuh.

      Lan Menteri Pertanian Inggris bakal terus tuwuh gandum kanthi tenang.
      1. + 24
        24 2021 Juni
        Quote: Contone
        Tampilake carane padha dijupuk lan carane padha bombing.

        Kita duwe video, nanging, kaya sing diwulangake dening mitra demokratis, kita ora bakal nuduhake sampeyan, amarga rahasia ngguyu
        1. -8
          24 2021 Juni
          Kasunyatan yen sampeyan, Alexey, duwe, ora mangu-mangu. nglirik

          Nanging kita uga pengin konfirmasi manawa iki dudu omongan kosong sadurunge pemilihan, nanging minangka pertahanan wates sing nyata.
          1. +2
            24 2021 Juni
            Kapitan kapal Inggris wau sampun ngakeni, bilih dipun pêjahi.
            Wartawan BBC ngakoni kesiapan tempur lan tembak.
            Siji-sijine perkara sing ora jelas - manawa Inggris bisu, apa sing ora kanggo dheweke?

            Kapten Defender Defender Inggris, Vincent Owen, negesake manawa kapal penjaga pantai Rusia mbukak peringatan nalika kedadeyan ing Segara Ireng ing pesisir Crimea.

            https://vz.ru/news/2021/6/24/1105672.html
          2. +1
            24 2021 Juni
            Quote: Contone
            Nanging kita uga pengin konfirmasi manawa iki dudu omongan kosong sadurunge pemilihan, nanging minangka pertahanan wates sing nyata.

            Aku pribadi percaya yen militer kita, yen dheweke ujar manawa ana bom lan tembakan peringatan, mula ya, lan bakal duwe bukti yen wis teka.
        2. +8
          24 2021 Juni
          Kutipan: Volodin
          Kita duwe video, nanging, kaya sing diwulangake dening mitra demokratis, kita ora bakal nuduhake sampeyan, amarga rahasia

          1. -26
            24 2021 Juni
            Matur nuwun kanggo ngirim crita BBCi kene .. Mungkin iki bakal sober munggah sethitik cheers-patriotik apofigure ..
            1. + 18
              24 2021 Juni
              Pitakonan saka Urya-quack! Apa sebabe para pelaut "GREAT BRITAIN" sing "wani" nganggo topi putih? Dadi, ing kasus, banjur nyalahke kabeh ing mate pisanan? ngguyu
              1. -6
                24 2021 Juni
                Quote: Dikson (Eugene)
                Matur nuwun kanggo kirim ...


                Lan ing video sampeyan "matur nuwun BBC" ora ana bom utawa meriam. nglirik ngguyu

                Sekelompok chatting.

                Umumé, obrolan terus-terusan ing loro-lorone.

                Kutipan saka Dixon
                mungkin agak ngegemesin...


                Saka apa sampeyan kudu "sober up" chatting iki? Nyuwun

                Dadi, Eugene, aku ngusulake kanggo mbatesi semangat sampeyan kanggo nyetel minus ing komentarku. ngguyu
                1. -8
                  24 2021 Juni
                  Aku ora duwe pakulinan sijine pros lan cons ing kritik lan komentar sing nyukupi .. Nanging ing plot saka Brits, shooting isih bisa dirungokake .. nanging sapa lan ing ngendi shooting ora jelas ..)) ...
              2. -4
                24 2021 Juni
                Pitakonanmu kaya kutipan saka surat Cossack marang Sultan Turki .. - "Apa sampeyan ksatria yen sampeyan ora bisa mateni landak nganggo bajingan telanjang?" .. Apa sampeyan ngerti piagam Kraton. Navy? Aku - ora .. Sampeyan bisa uga yen tim "Combat Alert" main ing jembatan lan ing geladhak mbukak, kru narik topeng kasebut. ana, saliyane wong-wong mau, ana liyane macet ing gulu .. Lan topeng dhewe bisa duwe sifat non-combustible. karusakan.. Lan apa sampeyan mikir tankers kudu helm sijine, supaya sungu ora cling ing langit-langit?
                1. +3
                  24 2021 Juni
                  Kutipan saka Dixon
                  Lan kenapa sampeyan mikir tanker nganggo helm supaya ora nempel ing langit-langit kanthi sungu?
                  Nanging sho, ana uga sethitik papan ing karusakan, kaya ing tank? belay
                2. +3
                  24 2021 Juni
                  Kutipan saka Dixon
                  Pitakonanmu kaya kutipan saka surat Cossack marang Sultan Turki .. - "Apa sampeyan ksatria yen sampeyan ora bisa mateni landak nganggo bajingan telanjang?" .. Apa sampeyan ngerti piagam Kraton. Navy? Aku - ora .. Sampeyan bisa uga yen tim "Combat Alert" main ing jembatan lan ing geladhak mbukak, kru narik topeng kasebut. ana, saliyane wong-wong mau, ana liyane macet ing gulu .. Lan topeng dhewe bisa duwe sifat non-combustible. karusakan.. Lan apa sampeyan mikir tankers kudu helm sijine, supaya sungu ora cling ing langit-langit?

                  Iki minangka bagéan saka peralatan protèktif. Kain kasebut ora gampang kobong.
                  1. 0
                    24 2021 Juni
                    Yagene kowe nerangake iki marang aku? Iki Mrs Sabakina, aka Vyacheslav Kostroma, muter misunderstandings kene. instalasi defiantly .. Lan bab apa ing exchange radio, kanggo nanggepi kita "ngganti mesthi utawa kita bakal mbukak geni," Englishman mangsuli - "Aku duwe saperangan rudal disiapake kanggo sampeyan kene" ..? .. - Ana dudu siji wartawan ing Defender, nanging kabeh brigade. media sing beda-beda ..- jelas yen Inggris lara banget karo kahanan kasebut ..
              3. + 13
                24 2021 Juni
                Iku misale jek kula sing iki pangayoman saka geni nalika kapal diserang. Dheweke ngerti apa sing bakal ditindakake
                1. +1
                  24 2021 Juni
                  Kutipan saka seregatara1969
                  Iku misale jek kula sing iki pangayoman saka geni nalika kapal diserang. Dheweke ngerti apa sing bakal ditindakake

                  Mbok. Video kasebut nuduhake manawa dheweke nyelehake senjata kanthi waspada.
              4. +4
                24 2021 Juni
                Kutipan saka: sabakina
                Pitakonan saka Urya-quack! Apa sebabe para pelaut "GREAT BRITAIN" sing "wani" nganggo topi putih? Dadi, ing kasus, banjur nyalahke kabeh ing mate pisanan? ngguyu


                Cuplikan video tanggal 24 Juni dikirim ing situs web BBC.

                Miturut wartawan, kapal Inggris sengaja nyerang ruang maritim Federasi Rusia lan kapal patroli Rusia langsung nuntut ing wangun atos sing Inggris ngganti mesthi, lan uga dielingake wong-wong mau bab mbukak geni.

                "Yen sampeyan ngliwati wates, kita bakal nembak! Yen sampeyan ora ngganti dalan, kita bakal murub. Kepiye carane sampeyan ngerti aku? Resepsi, "pengawal tapel wates Rusia ngelingake manajemen kapal Defender.

                Ing wektu sing padha, komando pemusnah Inggris ora mandheg dening bebaya saka pihak Rusia, lan padha nganggo setelan tahan api asbes khusus.

                Lan mung sawise aviation Rusia gabung karo expulsion saka kapal Defender saka perairan teritorial Federasi Rusia lan pengebom Su-24M wiwit mabur sawetara meter ing sadhuwure dek kapal perusak Inggris, sing terakhir, nyadari keseriusan niat Pengawal tapel wates Rusia, ngowahi dalan lan ninggalake wilayah perairan Rusia.

                "Iki bertentangan karo pernyataan saka Kantor Perdana Menteri Inggris lan Departemen Pertahanan, sing nolak konfrontasi," ujare BBC.
                https://regnum.ru/news/polit/3304449.html
              5. -1
                24 2021 Juni
                Amarga banjur bakal teka ing Rusia nganggo visa turis kanggo Spy. Sanadyan langsung cetha yen Inggris wis disiapake: wartawan, televisi ing dek, mbok menawa isih ana "pelatih" saka Ukraina. Lan nalika padha ing Odessa, padha latihan numpak prau laut. Dheweke ngerti yen dheweke bakal mlebu ing wilayah kasebut. banyu saka Federasi Rusia lan padha nyiapake kanggo counter "bulk". Iku bakal kelangan yen padha kecanthol kapal penjaga pantai kita ing wilayah kita dhewe. banyu, bebarengan karo kru lan nyeret kanggo Odessa. Mesthine Inggris wis suwe dimangsa lan informasi babagan iki ana ing pos komando pangkalan laut Sevastopol lan Novorossiysk. Saliyane Angkatan Laut, dilacak dening sistem pertahanan udara. Aku kepekso kanggo pracaya sing kita pasukan ing tugas ora ngrampungake karo tugas, nanging padha nuduhake enviable "karep" lan "pengendalian".
                1. -3
                  24 2021 Juni
                  Inggih, omong kosong. Sawise logika sampeyan, sampeyan kudu njupuk lan ngebom sanajan ing banyu netral, utawa kepiye ??? Swordswingerbuttonpress!
                  1. -1
                    24 2021 Juni
                    Sampeyan iki, sayang, nulis omong kosong. Aku ora nulis yen kudu dibom ing banyu netral. Ngombe kefir adhem saka badun.
                    1. 0
                      26 2021 Juni
                      Badun - apa iku?
                  2. -2
                    24 2021 Juni
                    Yen ana sing ora jelas kanggo sampeyan, waca dokumen iki - Hukum Federasi Rusia 01.04.1993/4730/1 N 11.06.2021-XNUMX (kaya sing diowahi ing XNUMX/XNUMX/XNUMX) "Ing Border Negara Federasi Rusia"
                    Artikel 3. Perlindhungan lan pangayoman Tapel wates Negara.
              6. 0
                24 2021 Juni
                Nyatane, dheweke kudu nganggo sandal putih.
              7. +1
                24 2021 Juni
                Kutipan saka: sabakina
                Pitakonan saka Urya-quack! Apa sebabe para pelaut "GREAT BRITAIN" sing "wani" nganggo topi putih? Dadi, ing kasus, banjur nyalahke kabeh ing mate pisanan?

                Sadawane dalan, supaya padha ora ngakoni polisi huru-hara, utawa supaya, ing cilik saka soko, ora buyar otak ing dek, yen ana wae mesthi. ngguyu
          2. +7
            24 2021 Juni
            Iku lucu, palung siji, ing visibilitas saka pesisir. Ora perlu kru lan radar Bal, operator Bal bisa nuduhake arah karo tangane ngendi kanggo njupuk. Lan supaya Saxon entuk medali kanggo kabeh wong, kanggo kampanye heroik. tanpa diare.
            1. +3
              24 2021 Juni
              Andrey S. sarujuk. Njupuk sinar-X lan nuduhake wong-wong mau carane telek. Bener, kaya kucing Matroskin ngandika, dheweke kudu mlaku setengah dina. nglirik
              1. +3
                24 2021 Juni
                Duta Besar Inggris wis ditimbali menyang Kamentrian Luar Negeri Rusia kanggo menehi pawai sing angel. Nalika diplomat Lavrov nyambut gawe, diplomat militer Shoigu wis siyap.
                1. 0
                  24 2021 Juni
                  Kutipan saka: tralflot1832
                  Nalika diplomat Lavrov makarya, diplomat militer Shoigu wis siyap.

                  Diplomat Lavrov ing kasus iki dianggo sawise karya Shoigu. nglirik
                  1. 0
                    24 2021 Juni
                    Aku kepengin weruh sapa sing tanggung jawab ing Crimea.
                    Bykov - FSB.
                    Pesawat - VKS.

                    Sapa sing nemtokake?
                    1. 0
                      24 2021 Juni
                      Lan kaputusan digawe dening Civil Code saka Angkatan Laut
                      nalika padha nulis, "Markas Utama Angkatan Laut saiki ana ing pusat sajarah St. Petersburg ing Admiralty. Struktur Staf Utama Angkatan Laut lan subdivisi struktural dina iki nyukupi kabeh syarat kanggo sistem kontrol tempur angkatan laut. Organisasi sing jelas saka karya Staf Utama Angkatan Laut ndadekake bisa kanthi efektif ngatur aktivitas Angkatan Laut Rusia ing tingkat interspesifik lan umum armada, kanggo ngrampungake tugas sing ditugasake saka kerumitan apa wae.
                  2. +2
                    24 2021 Juni
                    Nyuwun pangapunten, nanging tandem ora elek, nuwun sewu aku bakal ndandani! recourse
                    1. 0
                      24 2021 Juni
                      Inggih, sampeyan ora kudu nyalahke apa-apa. ngguyu

                      Para pelaut Inggris ing pesisir sing ngapusi. Ing pangertèn bener saka tembung.
                      ombenan
                2. -1
                  24 2021 Juni
                  Diarani..... lan apa. We ndeleng pasuryan "prihatin". Iki jelas ora cukup.
                  1. 0
                    24 2021 Juni
                    Kita bakal nyerang Inggris karo kabeh gething kapitalis. Kita bisa ngremehake Inggris ing tingkat donya. Johnson ing expulsion saka provacator: Aku elinga kaping nalika hubungan karo Rusia luwih elek.
                    1. -1
                      24 2021 Juni
                      Aku bakal menehi sampeyan ukara liyane:
                      "Sepira angel urip ing jagad iki nalika ora ana sing perang karo Rusia", - tembung-tembung iki sing wis misuwur diucapake dening Perdana Menteri Inggris Lord Palmerston. Iki kedadeyan sakcepete sadurunge Perang Krimea 1853-1856, nalika pasukan Anglo-Prancis, nyoba ngrusak Rusia, nangkep Crimea lan Sevastopol Miturut cara, yen katon ing tokoh mundhut, banjur dadi ketok: Inggris, sing tumindak minangka ideologists kampanye sing, perang dening proxy.Nalika Prancis ilang meh 22 ewu wong ing perang kanggo Crimea, Turkey - kira-kira 21 ewu, banjur Inggris ... kurang saka 5 ewu pasukan.

                      Iki sing dikarepake saiki.
          3. +3
            24 2021 Juni
            Kasunyatan manawa ing Inggris cilik, Menteri Pertanian sing menehi komentar babagan kedadeyan kasebut karo Defender, kanthi brazenly, sanajan bebaya komunikasi radio sing mlebu ing wilayah perairan Rusia, ora nggumunake: ing Inggris, kabeh politisi ngerti manawa Rusia. tansah lan ing kabeh kanggo nyalahke. Lan kasunyatan manawa departemen militer meneng ora nggumunake: dheweke bisa mbukak goroh (wong Rusia bisa uga duwe video sing durung ditampilake), nanging ngakoni provokasi sing jelas pancen ora gelem.
            1. Zug
              -8
              24 2021 Juni
              Kasunyatan sing padha nggunakake Michurin Inggris lan ora off-face kanggo iki mung kepinginan kanggo nuduhake uselessness lan tumindake kahanan iku, supaya calmly para pelaut ora bakal lungguh, sampeyan bakal godhok kanggo alesan apa wae.
        3. Komentar wis dibusak.
      2. +9
        24 2021 Juni
        Quote: Contone
        apa sisih Rusia nggunakake senjata apa ora?


        Video kanggo kasus kaya mengkono teka karo.

        Tampilake carane padha dijupuk lan carane padha bombing.

        Lan kita bakal bangga karo keberanian pimpinan sing menehi dhawuh.

        Lan Menteri Pertanian Inggris bakal terus tuwuh gandum kanthi tenang.

        Aku uga kepengin weruh yen Inggris kanthi resmi, ing tingkat paling dhuwur, nyatakake yen ora ana bom, ngerti yen yen ana, mesthine ana rekaman video lan bisa kejiret kanthi tangan ... Dheweke bodho utawa bom lan bebener ora mandheg?
        1. -8
          24 2021 Juni
          Apa padha bodho utawa pancene ora mbuwang bom?

          Mbuwang.. nanging adoh..
          Ora ana sing ngira yen dheweke pancen ngebom atusan meter saka kapal kasebut.
          1. + 10
            24 2021 Juni
            Ora ana sing ngira yen dheweke pancen ngebom atusan meter saka kapal kasebut.

            Ana pecahan mabur nganti 300 meter.
            Aku wis nulis yen pangrusak wis ditibakake nganti 50 meter, mesthine bakal didandani.
            1. -7
              24 2021 Juni
              Aku ngomong babagan sing padha ...
              Nang endi wae ing sawetara kilometer padha dropped iku .. dadi iku cukup bisa kanggo kokwaca minangka sampeyan please ..
              1. +7
                24 2021 Juni
                Nang endi wae ing sawetara kilometer padha ambruk ..

                Nah, kaya iki. Tembakan peringatan miturut piagam ditindakake supaya ora nyebabake kekalahan.
                Paling ora ing njaga saka Kalash, paling su-24.
                1. -6
                  24 2021 Juni
                  Malah ing njaga saka Kalash
                  Swara tembakan saka Kalash ing alas, sawise kabeh, bisa "ditulis" minangka latihan ..
                  supaya ora kalah.
                  Contone - ing jarak 10 km saka kapal ..))
                  1. +3
                    24 2021 Juni
                    Swara tembakan saka Kalash ing alas, sawise kabeh, bisa "ditulis" minangka latihan ..

                    temtunipun.
                    1. -8
                      24 2021 Juni
                      Kutipan saka: bk316
                      Ana pecahan mabur nganti 300 meter.

                      Bykov nduweni bedhil 57 mm.
                      Apa pecahan ing 300 meter?

                      Tembakan peringatan ora njupuk kanggo mateni saka kabeh tong minyak Piala Dunia.

                      Utawa, minangka Tymoshenko disaranake, kanggo njupuk karo senjata atom! wassat
                      Nanging, ora ana pistol atom ing Bykovo. wassat

                      Kutipan: Roman070280
                      Mbuwang.. nanging adoh..

                      temtunipun.
                      Ing wilayah Vladivostok. wassat

                      Kutipan: Roman070280
                      Ora ana sing mikir...


                      Lan bener. Ayo jaran mikir, duwe sirah gedhe.
                      Lan kenapa wong liya kudu mikir?
                      Percaya apa sing diomongake! wassat

                      Komentar sampeyan ngelingake anekdot babagan carane kertu kasebut digulung menyang Rzhevsky.
                      1. -6
                        24 2021 Juni
                        Bykov nduweni bedhil 57 mm.
                        Apa pecahan ing 300 meter?


                        Mbokmenawa, iki babagan AFAB ..
                        1. +1
                          24 2021 Juni
                          AFAB

                          O Roman O, Bom Pesawat Explosive Tinggi Fragmentasi
                      2. +1
                        24 2021 Juni
                        Bykov nduweni bedhil 57 mm.
                        Apa pecahan ing 300 meter?

                        OFAB-250 - durung krungu, ora ngerti?
                  2. 0
                    25 2021 Juni
                    Aku maca nang endi wae sing zona keamanan polygon limang atus 2,5 km. Saka kene kanggo 250 kg, mbokmenawa 1,5-2 km. Sampeyan ora bisa ndeleng apa-apa tanpa teropong.
          2. +4
            24 2021 Juni
            Lan sepira sampeyan bisa ndeleng bledosan bom iki?
            1. -4
              24 2021 Juni
              aku durung weruh..

              1. -4
                24 2021 Juni
                Aku durung weruh.
                Lan poson Kremlin ora ngerti babagan anane Internet. Dheweke kudu ngisi rating kanggo pemilihan. Iki carane dheweke bakal mbela Rusia mung kanthi tembung, nanging kanthi tumindak?
                Matur nuwun kanggo video! Lan supaya sengit Rusia njaluk downvoted. Bebener iku siji.
            2. +1
              24 2021 Juni
              Iku gumantung ing jinis sekring. Ing banyu bisa 5 km lan 100 meter.
        2. -12
          24 2021 Juni
          Ora, tenan, ana video sing njupuk lan ngebom kanthi ora sengaja, kabeh diklasifikasikake
      3. +8
        24 2021 Juni
        Quote: Contone

        Tampilake carane padha dijupuk lan carane padha bombing.

        Lan uga, kepiye carane nyusul, kepiye dipotong ... Polisi lalu lintas pancen kewan!
        1. -7
          24 2021 Juni
          https://www.youtube.com/watch?v=E8_gAmHF-Fk&t=572s
      4. +8
        24 2021 Juni
        - "dheweke ora ana hubungane karo dalane penghancur lan disebabake dening latihan sing ditindakake ing Rusia."
        Latihan gabungan layanan tapel wates FSB lan VKS?
        Siji pesawat lan siji prau, mungguh
        Iku apik yen "eko-petani" ora mikir ngomong ing ngisor iki - siji macet iwak, lan liyane njupuk ....
      5. +3
        24 2021 Juni
        Navigator temenan lulus saka sekolah kejuruan tetanèn sawise kelas 8, yen glethakaken kursus saka Odessa kanggo Georgia liwat Cape Fiolent - prestasi paling dhuwur saka sekolah Inggris ... uga, apa sampeyan bisa nindakake kanggo pemilik ...
      6. 0
        25 2021 Juni
        oats dicampur ganja ... bab iki aku mangan! yen kuldi ditarik menyang bruwang! )
      7. +3
        25 2021 Juni

        Ing kapal perusak uga dadi koresponden kanggo Daily Mail.

        Mangkene kesane: "Gemuruh geni salvo keprungu ing sisih pelabuhan HMS Defender lan aku jongkok kanthi cepet-cepet nganggo sarung tangan lan balaclava sing tahan geni. Kita lagi dioyak dening Coast Guard prau, lan saben sawetara menit pesawat geger liwat sirah kita.

        Gemuruh pesawat supersonik sing nggegirisi sing ngisi kupingku minangka pengalaman sing ora nyenengake nanging nggumunake. Sawise babak kapindho nembak saka mriem mungsuh, Aku krungu laporan sing kita duwe "loro rudal efektif karo jurusan dhuwure karusakan."

        Drama kasebut diwiwiti kira-kira jam kepungkur nalika kita nyedhaki perairan wilayah Crimea kanggo nindakake apa sing diarani Angkatan Laut Kerajaan minangka patroli pandhu arah kebebasan.

        Sanajan wacana saiki wis sah lan dibenerake miturut piagam PBB lan konvensi pengiriman internasional, ora ana keraguan manawa kita nyopot beruang Rusia.

        Iki minangka konfirmasi liyane yen ana provokasi.
      8. 0
        25 2021 Juni
        "Tampilake carane padha dijupuk lan carane padha dibom."
        Watch: FSB wis nerbitake video peringatan tembak ing dalan Defender Defender ing Segara Ireng
        https://www.youtube.com/watch?v=WYNKKb6eJtE&t=20s
    2. +6
      24 2021 Juni
      Reaksi sing bener saka Angkatan Laut Rusia. Tumindak sing bener saka Kementerian Luar Negeri Rusia. Cukup wis "nyandar ing sisih pinggir kapal sing nerak." Bom dirancang kanggo dibuwang ing mungsuh.
      1. 0
        24 2021 Juni
        Sapa sing padu? Mung wae ora ana sing weruh bom.
    3. +6
      24 2021 Juni
      Interpretasi menarik saka apa sing kedadeyan. Kados pundi, kapal pêrang Inggris ingkang nglangkungi Segara Ireng, lajêng kapêjah, lajêng dipun bom, mèh ketaman, pranyata rusia sami latian.
      1. +5
        24 2021 Juni
        Ternyata wong Rusia lagi latihan.

        Kajaba iku, pengawas FSB sepur bebarengan karo Su-24 ngguyu
      2. +3
        24 2021 Juni
        Kutipan saka APAS
        Rusia lagi latihan.

        Ing pangrusak Inggris! Iki wong barbar ... Nanging sing ngrusak ora ngerti, wong miskin! wassat
    4. +9
      24 2021 Juni
      Utawa ing Inggris, kanggo sawetara wektu saiki, penghancur wis padha karo mesin tetanèn? ..
      Lan sho, oke, kita uga "liwati iki !!! Ayo elinga lelucon Soviet lawas babagan gabungan / traktor Soviet sing tentrem!
      1. +2
        24 2021 Juni
        Ana apa-apa, kita guyon, nanging dheweke pancen menehi komentar babagan provokasi militer, wong sing ora ana hubungane karo iki ...
        1. +1
          24 2021 Juni
          Ora, ora, iku humor, kita ora bisa cukup saka wong-wong mau !!!
          Iku angel kanggo ndeleng .... kita bakal katon ing badut saka sisih, adoh banget.
          1. +2
            24 2021 Juni
            Lelucone kanggo dheweke, mambu ora enak ...
            1. +1
              25 2021 Juni
              Lan apa maneh sing bisa mabur saka sisih kasebut.
    5. + 21
      24 2021 Juni
      mesem. Kamentrian pertanian Inggris cilik menehi komentar babagan tumindak Angkatan Laut.
      Kamentrian Pertanian Federasi Rusia mangsuli "kolega" saka Inggris
      karya Soviet babagan "traktor tentrem":

      Kita ngandhani sampeyan babagan kasunyatan sing nggegirisi:
      Ing pinggir Kali Amur ing tengah lapangan pribumi
      Traktor tentrem Soviet sing prasaja kita kena
      The shelling saka enem baterei Cina.

      Krungu tangisane wong Cina ndharat
      Sopir traktor Soviet, kanthi pangkat starley,
      Wangsulan geni kanthi siji voli sing kuat
      Lan numpes enem baterei Cina.

      Banjur, ngeculake bensin lan miwiti reaktor,
      Dheweke plowed kabeh lan cepet nggawa pupuk.
      Traktor tentrem Soviet kita njupuk menyang langit
      Lan dheweke mabur mulih, menyang peternakan negara sing dikasihi.

      Dina sabanjure ing wawancara karo koresponden khusus saka kantor editor
      Brigadir Soviet, kanthi pangkat kapten,
      Dheweke ujar manawa ana provokasi kaping pindho
      Ing lapangan, tinimbang traktor, kita bakal ngeculake gabungan!
      1. +2
        24 2021 Juni
        Lan supaya Selpo cilik-Inggris ngilangke awake dhewe! ngguyu apik prajurit
    6. +8
      24 2021 Juni
      Menteri Lingkungan, Pangan lan Urusan Pedesaan George Eustis

      Ora tau cipher saka Kabinet Inggris dikirim menyang Pusat kanthi terang-terangan....
    7. +6
      24 2021 Juni
      Aneh, ana pejabat saka Kementerian Lingkungan Hidup lan Pertanian menehi komentar babagan kedadeyan kapal perang Inggris.
      Ora ana sing aneh. Wiwit release saka film "Ati-ati saka mobil", sing manual wis ora diganti.

      Miturut cara, minangka karyawan kantor jaksa lingkungan, aku bisa ngomong kanthi aman: penghancur Inggris numpes virginity tyulka!
    8. +6
      24 2021 Juni
      Apa sampeyan kudu ngarahake karusakan? Ngomong bukti ana ing pasuryan?
      AA .... Aku koyone wis nemokake nggunakake laser pertempuran ing armada - kanggo nulis tembung saru ing Papan mungsuh nalika nyegat. Bukti 100%!
    9. 0
      24 2021 Juni
      Saxon bakal nolak nganti pungkasan, ora nembak, ora ngebom, pelvis tunggal armada "Lizka lawas." Yen ora, wong liya bakal duwe kepinginan. Akeh wong netes getih saka incisors ngarep ing ngarsane kapal Inggris Aja lali, pangrusak saka pangiring Lizka, iku kapal. Lan skuadron bersatu iki arep menyang Segara Cina Kidul. Lan wong Cina bakal mikir yen Rusia bisa. nanging kita ora bisa.
    10. -4
      24 2021 Juni
      Supaya adoh, video wis ditampilake TFR wewatesan mburine ing buntut saka ngrusak Inggris karo lag bab mil lan dryer mabur podo karo kanggo Course saka intruder. Bom pancegahan ditindakake ing prapatan dalan. Yen wis, banjur pesawat abdi bakal ndandani iku. Ya, lan para pengawal tapel wates bisa uga nggawe video, sanajan saka kadohan.
      1. +5
        24 2021 Juni
        Wartawan BBS-osky dheweke nyiarake udakara 20 pesawat ... Katon nalika 19 padha mbantah sapa sing bakal ngebom lan sapa sing bakal nembak, tanggal 24 mlebu lan nindakake kabeh dhewe. Saiki video bakal menehi mung kanggo gesheft. ngguyu
      2. +2
        24 2021 Juni
        Ana video Angkatan Udara, sing penjaga perbatasan kita nyamping karo provokator, ana satus meter antarane kapal, ing sisih pinggir, jembatan tenang, nanging pos tengah seneng, malah nuduhake. layar kanthi kahanan navigasi. .
      3. +2
        24 2021 Juni
        Apa buntut! Kapal tapel wates nyekel kapal perusak lan mlaku ing sisih ngelawan.
        1. 0
          24 2021 Juni
          Apa buntut! Kapal tapel wates nyekel kapal perusak lan mlaku ing sisih ngelawan.

          Ya, para pegulat ora weruh apa sing diduweni, nanging apa sing dikarepake.
          Minangka ternyata saiki malah (sanajan Komunis) lan pracaya purun ing tembung sing. ngguyu
        2. +2
          25 2021 Juni
          Pangrusak Inggris nduweni kacepetan luwih saka 30 knot. Dheweke, miturut komandhan pemusnah, dipindhah kanthi cepet, lan kapal patroli kita nyoba nyepetake kanthi cepet, nanging mundur lan banjur kanthi kacepetan 21 knot.
          Tembung-tembunge persis cocog karo informasi sing dingerteni ing kapal kita: 10 knot (patroli), 21 knot (cruising) lan 28 knot (lengkap)
      4. +3
        24 2021 Juni
        Bom pancegahan ditindakake ing prapatan dalan.

        Kenging punapa? Paling ora njupuk bebaya ditindakake kanthi persis saka dalan sing sejajar. Aku uga mikir bom.
      5. +2
        24 2021 Juni
        Siluet, nalika ana akeh TFR kita, ora mung telpon karo kamera video, ora ana kamera digital. Nanging, ana gambar film saka loro-lorone. Iku tetep ngenteni. nglirik
      6. 0
        24 2021 Juni
        Quote: Siluet
        Supaya adoh, video wis ditampilake TFR wewatesan mburine ing buntut saka ngrusak Inggris karo lag bab mil lan dryer mabur podo karo kanggo Course saka intruder.


        Paling ora jejer.
        Swara AK keprungu ing 2:15-2:22 video.
        Kanggo kula, kanthi pribadi, tembakan peringatan saka TFR wis kabukten.
        Aku ninggalake wektu ing foto karo video BBC, sampeyan bisa ndeleng:

      7. 0
        25 2021 Juni
        "Ya, lan para pengawal tapel wates bisa uga nggawe video, sanajan saka kadohan." - katon ... Video lengkap - FSB kirim FSB nerbitake video lan negosiasi
        https://www.youtube.com/watch?v=kl9A0q9XBbs&t=25s
    11. 0
      24 2021 Juni
      Inggris kudu mlebu neraka. Apa sing ana kanggo ngrembug pesen Rusia?
      Miturut cara, sub-titik apik ing mréntahaké saka Kementerian Luar Negeri Rusia babagan panjalukan kanggo nolak kanggo melu ing latihan sabanjuré ing Segara Ireng.
      1. -10
        24 2021 Juni
        Quote: Ruslan Sulima
        Inggris kudu mlebu neraka. Apa sing ana kanggo ngrembug pesen Rusia?
        Miturut cara, sub-titik apik ing mréntahaké saka Kementerian Luar Negeri Rusia babagan panjalukan kanggo nolak kanggo melu ing latihan sabanjuré ing Segara Ireng.

        pesen kita nesu ing pasuryan saka bear tengen jejere baterei rudal Utes vaunted, lan bear pipis piyambak lan malah ora metu saka den. Ora pisanan lan ora pungkasan. kenapa kita butuh tentara lan angkatan laut kaya ngono? nglindhungi kapentingan lenga lan gas wong, iku kabeh. padha ora ngayomi wates kita. Ya, lan kita (sampeyan bisa ndeleng saka Donbass). lan padha ora bisa mbela awake dhewe uga.(Pinten pilot sing diantemi tanpa hukuman?) kanggo carane kita puff metu pipi kita! njupuk bangga!
        1. +5
          24 2021 Juni
          Aku ora bisa komentar ing pesen, ana sethitik informasi.
          Lan Inggris kudu mlebu neraka, kenapa menehi komentar babagan pesen Rusia?
          1. -6
            24 2021 Juni
            supaya adoh, padha dikirim kita menyang neraka ing ngarep, kaya taun kepungkur, lan ngandika sing padha teka lan ngirim kita taun sabanjuré.
        2. -2
          24 2021 Juni
          Sampeyan manggon ing ngendi? Ing Ukraina?
          1. -8
            24 2021 Juni
            Kutipan saka jncnfdybr
            Sampeyan manggon ing ngendi? Ing Ukraina?

            yen aku manggon ing Ukraina, aku bakal seneng. lan aku banget pegel, nanging aku ora bisa nindakake apa-apa saka sofa
            1. Komentar wis dibusak.
              1. -10
                24 2021 Juni
                Quote: Ruslan Sulima
                Lan wow, iki omong kosong! Bokong saka kursi lan lunga! Kaya aku!

                et piye kabare? numpak su27 lan mlaku nganggo cukur sing dhuwure 10 meter, utawa kepiye wong rata-rata bisa mengaruhi kahanan iki? utawa kowe menyang Donbass?
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. -5
                    24 2021 Juni
                    kula hormati!!! Aku 50 lan ora duwe sesanti. kaya kula, mriem fodder mung kanggo konflik total, mbokmenawa, lan bisa pas
                    1. 0
                      24 2021 Juni
                      Aku 46, aku ora langsung dadi sniper.
                      Aku mung ora peduli karo kabeh sampah sing ana ing sekitar. Pati wong sing dikasihi ing tangan ukropunishers, sing nyebut awake dhewe liberators, dipeksa nggawe pilihan .... Kaya ngono.
            2. -2
              24 2021 Juni
              Lan sapa sing ora ngidini sampeyan lunga menyang negara sing ditresnani? Good riddance.)) Yen ana sing ora cocog karo aku, aku mesthi wis lunga saka papan panggonanku.)
              1. -3
                24 2021 Juni
                uga, pindhah, imigran potensial))) kok aku kudu menehi tanah sing mbah kakungku perang ing Crimean, Perang Donya I, perang sipil, Perang Donya II kanggo wong kaya sampeyan, kanggo kupluk throwers (kanggo kang thanks kanggo isin 1905 lan asor 22 Juni) lan Gorbachevs (thanks kanggo nyerah Afghanistan lan nyumbang dening Amerika Serikat ing piring perak kanggo wong USSR)?
                1. -4
                  24 2021 Juni
                  Nanging ing kene ora bener. Aku ora ngiyanati tanah airku. Lan dheweke ngladeni (nglindhungi) 28 tanggalan. Lan saiki aku ora bakal ngiyanati. Apa sampeyan ketoke enom?
                  1. -5
                    24 2021 Juni
                    Aku 50, ora ngawula (kanggo ngarsane). Aku ora nganggep Ukraina minangka negara sing kapisah, aku nganggep minangka provinsi sing dikuwasani sementara ing Rusia. ing kedadean karo karusakan, aku weruh impunity konsisten saka Angles karo impunity lan toothlessness tentara kita (ora ana keluhan bab tentara dhewe, nanging kanggo elit politik ...) kaya iki
              2. -7
                24 2021 Juni
                Dadi wong bodho, ora ana hubungan, ora kulawarga ora kelingan....
                1. -5
                  24 2021 Juni
                  Aku ndeleng sampeyan 50? Lan sampeyan durung entuk pikiran? Nanging yen mine padha tossed watara garrisons. Sampeyan katon lan sampeyan bakal luwih pinter. Aku 64. Nanging kanggo wong bodho- Krungu Svidomo scum bisa meneng.
                  1. -5
                    24 2021 Juni
                    Inggih, Gusti Allah ngalang-alangi sing ing 60s sampeyan nindakake soko liyane saka la-la ing perang nglawan Svidomo. Saka sisih Donetsk, aku wis cukup ndeleng wong bodho ...
                2. -2
                  24 2021 Juni
                  Ngomong babagan kulawarga. Kulawargaku gedhe. Anak telu, putu lima (putri wadon). Aku banget wareg karo urip.
                  1. 0
                    24 2021 Juni
                    Inggih rampung! Lan aku berjuang kanggo kesempatan kanggo urip kulawarga. Lan Gusti Allah ngalang-alangi, aku bakal ngenteni putu utawa putu lan aku ora mung bisa ngambung dheweke, nanging uga njamin keamanan, perlindungan saka wong sing ora stabil ...
                    1. 0
                      24 2021 Juni
                      Aku ora ngerti, Ruslan? Aku ora nulis kanggo sampeyan. Aku ngomong karo v1903. Sampeyan ora duwe keluhan. Happiness kanggo sampeyan lan kamenangan. Aku ana ing Donetsk ing 2015. Aku saka Kuban.)
                      1. -2
                        24 2021 Juni
                        Inggih xs, tembung sampeyan babagan kemampuan kanggo ngidoni kabeh lan mbucal piye wae ora nambah emosi positif)
                        Sampeyan ndeleng, iki ngendi kabeh diwiwiti, iki pitungan, wong Donetsk bakal dibuwang ... Nanging neraka, carane ing donya sabanjuré aku bakal katon mbah kakung ing mripat ing kahanan iki?)
                        1. 0
                          24 2021 Juni
                          Lha kowe ora ngerti aku. Mengkono. Sugeng enjang.)
                3. -1
                  24 2021 Juni
                  Quote: Ruslan Sulima
                  Dadi kowe, dudu sanak keluarga, ora kelingan....

                  Duh sialan! Fighter, kabeh wis rampung! Dheweke ngalahake kabeh wong. badhe.
                  Iki siji:
        3. -3
          24 2021 Juni
          pesen kita nesu ing pasuryan saka bear tengen jejere baterei rudal Utes vaunted, lan bear pipis piyambak lan malah ora metu saka den. Ora pisanan lan ora pungkasan. kenapa kita butuh tentara lan angkatan laut kaya ngono? nglindhungi kapentingan lenga lan gas wong, iku kabeh. padha ora ngayomi wates kita. Ya, lan kita (sampeyan bisa ndeleng saka Donbass). lan padha ora bisa mbela awake dhewe uga.(Pinten pilot sing diantemi tanpa hukuman?) kanggo carane kita puff metu pipi kita! njupuk bangga!

          Apes kowe, apes! Nuwun sewu, nuwun sewu! Kanggo nangis!...
          Inggih, sampeyan apes karo negara: padha nulis lan diterangake dhewe, sampeyan ora njaluk adoh pisanan ing wektu; tentara lan angkatan laut ora kaya ngono, dheweke nglindhungi barang sing ora bener ...
          Kita ngrayakake ulang tahunku ing kene karo kabeh kulawarga, nanging putu tengah maca tangisan sampeyan - dheweke lagi sinau maca lan vokal - lan kita kabeh rumangsa pait, mula kita mutusake kanggo nyegah acara iki. Iku ora apik kanggo seneng-seneng nalika, ngerti, pipis lan pipis! Apa, sampeyan ngerti, dheweke nggawa wong, yen dheweke bungah banget yen "Donbass" ora bisa nulis kanthi bener?!
          Ayo, aku bakal mbuwang rong atus bekas pipis nang endi wae kanggo sampeyan, ta? Sampeyan kudu cukup kanggo kran banyu. Utawa apa sing sampeyan isi karo kangen exorbitant ana?
          Aku dhewe ora ngombe, nanging tembung sampeyan ndemek aku nganti sepisanan ing uripku aku ngalahake tumpukan! Aku bakal pindhah, utawa soko, menyang mbucal TBH paling cedhak, Aku bakal ngujo seagulls. Ana rawa sing cedhak ... Apa sampeyan wis tau krungu carane kodok nyanyi bebarengan? Sayah banget, bakal menehi rekomendasi. Eh!..
          Apa sampeyan ngomong? Apa kaya kodok ing panas iki? Dadi ana pabrik blok cinder ing sacedhake. Langit mung sok-sok katon, nalika udan lan angin banter, lan saiki ana iyub-iyub. Kanggo toads, apa sing perlu.
          1. -6
            24 2021 Juni
            Quote: Sidor Amenpodestovich
            pesen kita nesu ing pasuryan saka bear tengen jejere baterei rudal Utes vaunted, lan bear pipis piyambak lan malah ora metu saka den. Ora pisanan lan ora pungkasan. kenapa kita butuh tentara lan angkatan laut kaya ngono? nglindhungi kapentingan lenga lan gas wong, iku kabeh. padha ora ngayomi wates kita. Ya, lan kita (sampeyan bisa ndeleng saka Donbass). lan padha ora bisa mbela awake dhewe uga.(Pinten pilot sing diantemi tanpa hukuman?) kanggo carane kita puff metu pipi kita! njupuk bangga!

            Apes kowe, apes! Nuwun sewu, nuwun sewu! Kanggo nangis!...
            Inggih, sampeyan apes karo negara: padha nulis lan diterangake dhewe, sampeyan ora njaluk adoh pisanan ing wektu; tentara lan angkatan laut ora kaya ngono, dheweke nglindhungi barang sing ora bener ...
            Kita ngrayakake ulang tahunku ing kene karo kabeh kulawarga, nanging putu tengah maca tangisan sampeyan - dheweke lagi sinau maca lan vokal - lan kita kabeh rumangsa pait, mula kita mutusake kanggo nyegah acara iki. Iku ora apik kanggo seneng-seneng nalika, ngerti, pipis lan pipis! Apa, sampeyan ngerti, dheweke nggawa wong, yen dheweke bungah banget yen "Donbass" ora bisa nulis kanthi bener?!
            Ayo, aku bakal mbuwang rong atus bekas pipis nang endi wae kanggo sampeyan, ta? Sampeyan kudu cukup kanggo kran banyu. Utawa apa sing sampeyan isi karo kangen exorbitant ana?
            Aku dhewe ora ngombe, nanging tembung sampeyan ndemek aku nganti sepisanan ing uripku aku ngalahake tumpukan! Aku bakal pindhah, utawa soko, menyang mbucal TBH paling cedhak, Aku bakal ngujo seagulls. Ana rawa sing cedhak ... Apa sampeyan wis tau krungu carane kodok nyanyi bebarengan? Sayah banget, bakal menehi rekomendasi. Eh!..
            Apa sampeyan ngomong? Apa kaya kodok ing panas iki? Dadi ana pabrik blok cinder ing sacedhake. Langit mung sok-sok katon, nalika udan lan angin banter, lan saiki ana iyub-iyub. Kanggo toads, apa sing perlu.

            Metu saka rawa sampeyan uga, paling ora menyang pantai Gagra (Abkhazia), ing ngendi Shevarnadzevites nembak para turis Rusia nganggo bedhil mesin (oh ya, mesthine ora ngandhani babagan iki ing rawa sampeyan, babagan Donbass, Transnistria, Odessa, Negara-negara Baltik umume aku meneng wae ben napsu Aja ngrusak laler lan nyamuk saiki lemu-lemu Delengen ojo kesusu nganti dicokot kuntul Nanging aja mikir. rawa-rawamu tansah aman, ana sing njaga, ana sing ngladeni. Nanging marga lemumu, ora ana apa-apa ing sakiwa tengenmu, malah meri marang kowe. Mangan ayem, turu lan kuntul, yen ndadak mangan kowe, kowe bakalan' malah ora duwe wektu kanggo ngomong meow. Pedunung ing wangun murni sawijining .... Aku kudu wis ing panggonan sampeyan !!!! (Aku nulis ya karo kasalahan - lan driji kandel kanggo telpon lan ing Rusia iku 3)
            1. -1
              24 2021 Juni
              Kutipan saka: vl903
              Aku malah iri karo kowe. Mangan kanthi tenang, turu lan kuntul, yen dumadakan ana sing mangan sampeyan, sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo ngomong meow.

              Dadi kabeh matur nuwun kanggo sampeyan, yakhontovy! Sampeyan, kanggo kita, kanggo kabeh, kalebu aku lan wong, padha kuwatir karo kabeh ati! Mbela kita, sing ora masuk akal, tanpa ninggalake kursi. Dadi ayo menang! Maksudku, sampeyan menang, mesthi. Mula aku metu mlaku-mlaku. Apa cuaca!
              1. -1
                24 2021 Juni
                Quote: Sidor Amenpodestovich
                Kutipan saka: vl903
                Aku malah iri karo kowe. Mangan kanthi tenang, turu lan kuntul, yen dumadakan ana sing mangan sampeyan, sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo ngomong meow.

                Dadi kabeh matur nuwun kanggo sampeyan, yakhontovy! Sampeyan, kanggo kita, kanggo kabeh, kalebu aku lan wong, padha kuwatir karo kabeh ati! Mbela kita, sing ora masuk akal, tanpa ninggalake kursi. Dadi ayo menang! Maksudku, sampeyan menang, mesthi. Mula aku metu mlaku-mlaku. Apa cuaca!

                Aku ora ndhelikake yen aku ahli kursi. Nanging ngomong yen Inggris wedi iku goroh umum. Dheweke jelas nindakake tugas kanggo ngremehake Rusia. Ora ana video intimidasi utawa kekalahan. Lan dadi ya. kamenangan! Riyaya luwih ing rawa sampeyan. Ing wong kaya sampeyan, negara sing nduweni yacht paling gedhe ing donya uga ana. Amarga wong-wong mau, antara liya, dheweke ora nembak kanggo mateni
                1. -4
                  24 2021 Juni
                  Kutipan saka: vl903
                  Aku ora ndhelikake yen aku ahli kursi. Nanging ngomong yen Inggris wedi iku goroh umum. Dheweke jelas nindakake tugas kanggo ngremehake Rusia. Ora ana video intimidasi utawa kekalahan.

                  Lan ing endi pakar kursi entuk kapercayan sing jero yen Rusia diremehake? Mung amarga ora ana video medeni? Pakar sofa mung nyanyi babagan apa sing dideleng? Sanajan ora mungkin ... Sawise kabeh, ahli sofa wis metu saka ngendi srengenge ora tau katon, kabeh seluk beluk apa sing kedadeyan lan nutupi awake saka sirah nganti sikil.
                  Yagene padha ora nembak kanggo mateni? Mbokmenawa, ahli sofa cepet-cepet karo ajiné ing sembarang oncoming-transverse kanggo preempt. Lan akeh padha preempted? Badai petir saka mungsuh utawa mung sofa sampeyan?
                  Aku yakin kredo urip sampeyan: "Elek mikir, sampeyan kudu mikir."
                  1. -1
                    24 2021 Juni
                    tapel wates ing segara apa armada sampeyan nglindhungi. sawetara 3 mil, sawetara 12 mil, kadhangkala luwih. zona ekonomi ngendi kapal perang Panjenengan kick saingan sipil saka. kapal perang mriksa kapal sipil ing segara yen ora wedi kanggo rake saka kapal perang liyane. Saben taun, Angles nuduhake yen dheweke bisa mlaku ing ngendi wae, lan wong Amerika sing cedhak karo Vladivostok uga migunani. Pengadilan sipil kita mriksa kanthi gampang. Iki minangka kasunyatan. Sampeyan maca manawa kapal kita bakal mriksa kapal Amerika utawa Inggris. Apa sing bakal dibantah Falklands utawa Hawaii? Aku ora kelingan, senajan mesthi aku ngarep-arep yen aku salah
    12. +4
      24 2021 Juni
      Apa sebabe wong-wong Inggris padha gugup, kaya-kaya wis dirampas prawan?
      1. -4
        24 2021 Juni
        Kutipan saka Tagan
        Apa sebabe wong-wong Inggris padha gugup, kaya-kaya wis dirampas prawan?

        amarga padha prakteke sijine iku ing sirah kita, lan kita saiki minangka kamenangan kita. Mesthi jengkel wong-wong mau.
        1. 0
          24 2021 Juni
          Kutipan saka: vl903
          amarga padha praktis sijine kita ing sirah,

          Iki katon - mambu komentar. ya Lan sapa maneh, kajaba sampeyan, sing kudu adoh saka sapa? Nyuwun
          1. 0
            24 2021 Juni
            Kutipan saka Paranoid50
            Kutipan saka: vl903
            amarga padha praktis sijine kita ing sirah,

            Iki katon - mambu komentar. ya Lan sapa maneh, kajaba sampeyan, sing kudu adoh saka sapa? Nyuwun

            Aku uga ora seneng, nanging video supaya cetha yen Inggris diganti mesthi, nguripake buntut ing antarane sikil lan ngandika sing ora bakal diunggahaké maneh. nalika video nuduhake yen Angle wis buntut mujur, sayangé
    13. +1
      24 2021 Juni
      siji bab iku cetha, Angles tindak ing provokasi lan padha rampung kasil
    14. -2
      24 2021 Juni
      Aku duwe pitakonan - yen bom digunakake, banjur ing jarak saka kapal intruder?
      Ing sawetoro wektu, adhedhasar kasunyatan sing sisih kita ora nyedhiyani video (foto) saka bombing, kita bisa nganakke sing kita ngaco munggah maneh.
      1. -1
        24 2021 Juni
        Kutipan: Bez 310
        Ing sawetoro wektu, adhedhasar kasunyatan sing sisih kita ora nyedhiyani video (foto) saka bombing, kita bisa nganakke sing kita ngaco munggah maneh.
        Wong wuta ora bakal weruh, wong budheg ora krungu, nanging iki ora amarga kekurangan mental, nanging amarga fisik. Cuplikan sing diwenehake dening BBC nuduhake paling ora siji kolom banyu sing diunggahake dening bledosan, dawane kabel 3-4 ing sadawane dalan.
        1. -1
          24 2021 Juni
          Kutipan: Vladimir61
          kolom banyu wungu dening bledosan, 3-4 kabel ing tingkat

          Apa sampeyan bisa nuduhake "kolom banyu sing diunggahake dening bledosan"?
        2. -1
          24 2021 Juni
          Ing dhuwur saka sultan saka longkangan FAB-250 bakal watara satus meter lan dikuwasani katelu saka pigura ing kadohan saka 3-4 taksi. Ditilik saka cipratan sing ringkih ing video kasebut, iku salah siji tong sampah sing dibuwang, utawa dibom luwih akeh.
          1. +3
            24 2021 Juni
            Kutipan: Yuri V.A
            Dhuwuré Sultan saka celah FAB-250 bakal kira-kira satus meter

            Kasunyatane yaiku aku kudu nggarap target permukaan nganggo bom FAB-250, lan aku duwe ide sing apik babagan apa sing kudu kedadeyan ing banyu.
            Ing kene, umpamane, aku nyelehake 12 FAB-250 ing target permukaan:
            1. -3
              24 2021 Juni
              Apik banget, lan dhuwure telung kilometer?
              1. 0
                24 2021 Juni
                Kutipan: Yuri V.A
                dhuwur telung kilometer?

                Meter 900.
                Ing ngisor iki ora ngidini radius fragmentasi.
                Sasaran - ponton (rakit) ukuran 4x6 meter rusak.
                1. -2
                  24 2021 Juni
                  Saka pesawat tingkat? Nyenyet tenan ... nyatane, mesthi dilebokake ing tangki.
                  1. 0
                    24 2021 Juni
                    Kutipan: Yuri V.A
                    Saka pesawat tingkat? Wah, lara tenan...

                    Iku kedadeyan ...
                    Kita duwe transportasi lawas minangka target ing papan latihan, mula aku weruh kontrol foto bom, ing ngendi bom kasebut mlebu pipa.
                    1. -2
                      24 2021 Juni
                      Potret kuwi eksklusif, keren!
    15. +2
      24 2021 Juni
      ngguyu Kabeh! Iki ngendi tetanèn teka menyang muter. Iku kudu digawe panas. Banjur ora bakal ana kontroversi. Lan tutup Inggris kebak loshara? Ketoke ya. Padha murub ing wong kanggo apa-apa, iku ora turu utawa roh. Bubar kru, kapten agronomi utawa spesialis ternak ing darat. ngguyu
    16. -2
      24 2021 Juni
      [kutipan = Roman070280] [kutipan]..
      [kutipan] supaya ora nyebabake kekalahan.[/ kutipan] Contone - ing jarak 10 km saka kapal..)) [/ kutipan]
      Dibujuk. Mung persis 10, ora luwih! Dadi bangunan dhuwur ing Miami ambruk.
    17. +3
      24 2021 Juni
      Sapa sing kuwat ing basa Inggris, terjemahake apa sing dicekel mungsuh?
    18. +1
      24 2021 Juni
      Kanggo Inggris, Crimea minangka subyek sing lara banget, amarga tsar Rusia mbebasake kavaleri saka kulawarga bangsawan kanthi artileri, mulane lara ...
      1. +1
        24 2021 Juni
        Kutipan: Saka Tomsk
        Kanggo Inggris, Crimea minangka subyek sing lara banget, amarga tsar Rusia mbebasake kavaleri saka kulawarga bangsawan kanthi artileri, mulane lara ...

        kanggo kita, kaya, padha ora banget sehat



        Kanggo kepahlawanan sing ditampilake ing perang ing Inggris, penghargaan militer paling dhuwur, sing diarani Victoria Cross, diadegake. Dheweke dianugerahi prajurit lan perwira tentara lan angkatan laut Inggris, uga tentara sekutu sing berjuang kanggo kepentingan kekaisaran. Penghargaan kasebut digawe saka tembaga, sing dilebur saka meriam Rusia sing ditawan ing Sevastopol minangka piala sawise pungkasan Perang Krimea taun 1853-1856.
    19. 0
      24 2021 Juni
      Kutipan saka: vl903
      Kutipan saka Tagan
      Apa sebabe wong-wong Inggris padha gugup, kaya-kaya wis dirampas prawan?

      amarga padha prakteke sijine iku ing sirah kita, lan kita saiki minangka kamenangan kita. Mesthi jengkel wong-wong mau.

      Ya, kaya kakly ing bloomers ing Red Square.
    20. +1
      24 2021 Juni
      Kapal-kapal kita kudu ngliwati pesisir lor-kulon Britania Raya lan nyatakake yen dheweke ora nglanggar wates-wates Inggris, nanging lelayaran liwat perairan teritorial Skotlandia.
      1. -2
        24 2021 Juni
        Lan bakal drown wong-wong mau lan ngomong sing iki kudune.
        1. -3
          24 2021 Juni
          Iku bakal tega sawise Britain iki!
          1. 0
            24 2021 Juni
            Kutipan: Horon
            Iku bakal tega sawise Britain iki!

            Kenging punapa? Apa umume sing bisa ditindakake kanthi serius marang dheweke?
            1. -2
              24 2021 Juni
              Sampeyan ora apa-apa, nanging karusakan sing ditargetake saka unit tempur tanpa peringatan minangka kedadeyan whitewash. Ing tangan liyane, yen kita kudu Resor kanggo provokasi kuwi, aku ora mikir sing siji saka opsi planning ora njupuk menyang akun pembangunan kuwi, lan mulane nggunakake kasunyatan iki kanggo kapentingan dhewe.
    21. -1
      24 2021 Juni
      Ember telek kudu ditirisake menyang dek ...
      Iki ngendi Inggris bakal ngilangi ...
    22. 0
      24 2021 Juni
      Ing sawetoro wektu, Inggris njaluk departemen militer negarane kanggo menehi bukti sing jelas yen pernyataan babagan pamboman Su-24M lan peringatan tembak saka kapal Pengawal Pantai Rusia "ora ana hubungane karo dalane penghancur lan disebabake dening latihan sing ditindakake ing Rusia."
      Persis! Napa nesu? Kita ora duwe standar NATO. Kepiye provokator sampeyan ora ana ing dhaptar peralatan sing diidini, lan bisa uga personel, sajrone latihan.
    23. -3
      24 2021 Juni
      Video......
      1. -1
        24 2021 Juni
        Apa Inggris uga njupuk video saka pesawat? wong bodho
        Iki propaganda saka sisih liyane, lan sampeyan kaya mabur!
        1. +2
          24 2021 Juni
          Apa Inggris uga njupuk video saka pesawat? wong bodho
          Iki propaganda saka sisih liyane, lan sampeyan kaya mabur!

          Tulis keluhan menyang BBC yen sampeyan ora seneng, nanging aja nggegirisi ..

          PS .. Aku mung ngirim video .. tanpa komentar .. nanging isih ana sawetara wong bodho sing lara banget sing bisa nyelehake minus ing kene..))
          1. -2
            24 2021 Juni
            Video iki wis diposting ing ndhuwur, kok diduplikasi? Nanging, paling ora kudu nuduhake pendapat sampeyan amarga sampeyan wis ngirim, supaya ora ngasilake entitas ing komentar!
            1. -3
              24 2021 Juni
              Video iki wis diposting ing ndhuwur, apa maneh kanggo duplikat
              Aku bisa posting maneh .. bakal ngganti soko ??)

              durung Aku kudu nggawe titikku piye wae.wiwit wis dikirim
              Iku ditetepake - "Video" .. Yaiku, video saka kedadean ..

              supaya ora ngasilake entitas ing komentar!
              Iki maneh, salahku yen sampeyan nuwuhake entitas ..))
              1. -2
                24 2021 Juni
                Nyuwun pangapunten, apa sampeyan rumangsa sehat? wong bodho
                Kene uga video, karo pesawat saka episode individu, nanging ora mbaleni Panjenengan lan sing dikirim sadurungé. Tinimbang ngakoni kesalahan sampeyan, sampeyan nyoba troll. Iki minangka sakumpulan episode sing beda-beda saka kedadeyan iki, sawetara sing ditampilake ing siaran BBC, kanggo menehi swasana sing cocog kanggo propaganda.
                https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DV7i1TOOV3mg&ved=2ahUKEwjA07K0oLDxAhVos4sKHUhvBcMQFjABegQIBRAC&usg=AOvVaw0jj5r_pSXA1Nfg5HMFMJQP
                1. -1
                  24 2021 Juni
                  Nyuwun pangapunten, apa sampeyan rumangsa sehat?

                  Apik tenan..
                  Nanging sampeyan pengin goyangake tiang ..))

                  Tinimbang ngakoni kesalahane

                  Kecekelanku??) Koe rapopo?? Aku takon tanpa njaluk ngapura..))
                  (apa pengawasan - Aku malah ora bakal kasengsem .. kanggo sawetara, pengawasan iku mung kasunyatan banget saka orane video)

                  Iki minangka set saka macem-macem episode saka kedadeyan iki.

                  LAN?? Apa sampeyan pengin sambat babagan Angkatan Udara utawa apa wae ?? Utawa bisa nulis menyang Sportloto langsung ??
      2. -4
        24 2021 Juni
        Apa sing arep diomongake? Provokasi kasebut kasil. Wong Inggris nindakake tugase. Saiki kita kudu nyana ora kapal siji, nanging klompok. Priksa manawa sampeyan kalebu "Sagaydachny" ing grup kasebut, amarga iki bakal menehi dhuwit kanggo ndandani. Rusia duwe rong titik provokasi tradisional kasebut - Peter the Great Bay ing Segara Jepang lan Fiolent ing Black. Ing spring saka 1982 BOD "Tashkent" murub saka RBU-600 ing tingkat saka destroyer Amérika sing mlebu saluran banyu kita ing Peter the Great Bay. Sadurungé iku, prau tapel wates uga ora kasil nyoba nyegah dheweke. Pemusnah ngunggahake sinyal "Ora bisa dikontrol" lan meneng wae, tanpa pindhah menyang saluran 16. Nanging nalika kolom banyu saka biaya ambane tansaya sadawane dalan, tanpa Mudhunake sinyal gendéra, kang nguripake ing arah ngelawan. Komandan BOD Tashkent, Kapten 2nd Rank Zdesenko, pisanan matur nuwun kanggo tugas sing wis rampung, lan banjur, sawise cathetan protes saka Departemen Luar Negeri Amerika, dheweke wiwit nyebar rot ing kabeh aset partai saka skuadron lan armada kaping 10. kanggo meh unleashing perang donya anyar. Wiwit saiki nganti saiki, Amerika ora campur ing kono, nganti ana kedadeyan karo perusak McCain lan BOD Admiral Vinogradov, nalika Vinogradov meksa McCain metu saka saluran banyu kanthi maneuver mbebayani.
    24. -1
      24 2021 Juni
      am Inggris duwe tradhisi dawa karo Rusia. Elingi Lord Pound lan konvoi PQ 17. Sithik menyang grumbulan lan meneng! am
    25. Lan sapa sing ngerti kenapa, sawise peringatan yen kita bakal njupuk, sing dicukur kanthi apik langsung nglebokake kabeh moncong? Supaya pasuryan sing wedi ora katon utawa ana tujuan sing nyata? Mungkin iki mung wiwitan kanggo ngethok mripat saka bau, kepiye sampeyan salah? ngguyu
      1. -2
        24 2021 Juni
        Iki minangka peralatan pemadam kebakaran. Busana kanggo kuatir.
        1. Kain sintetis ing rai - tegese mateni geni? Apa sampeyan bisa ngomong cara kerjane, apa tegese? Aku mung ora bisa mbayangno.
          1. -2
            24 2021 Juni
            Rags digawe saka bahan non-kobong. Dheweke nglindhungi papan sing paling rawan ing geni - tangan lan sirah.
            1. Ngerti. Aku tansah percaya yen proteksi saka geni kudu luwih dipercaya, kalebu proteksi ambegan.
    26. -2
      24 2021 Juni
      Sawise provokator kasebut diusir saka tervod Rusia, dheweke langsung ngundang VV Putin menyang KTT EU. Macron lan Merkel nyoba banget. Coba tebak sapa sing nglawan.
    27. Bai
      -2
      24 2021 Juni
      1. Kamentrian Pertahanan Inggris nyatakake yen kapal kasebut ana ing Odessa.
      2. BBC nuduhake laporan (koresponden "sengaja" ing Papan), saka kang nderek sing Kamentrian Pertahanan Inggris ngapusi, lan kapal sengaja pindhah menyang banyu "kang Rusia dianggep duweke."
      3. Ora ana wong ing donya sing nganggep banyu iki minangka Rusia. Sah, kanggo kabeh donya, Crimea iku Ukraina lan iki banyu Ukrainia. Kita ngenteni akeh acara menarik babagan topik iki.
    28. -3
      24 2021 Juni
      Miturut video kasebut, Inggris bakal perang serius karo penerbangan.
      1. +1
        24 2021 Juni
        ??? Dideleng saka bodhone, dheweke kudune nganggo jaket pelampung sadurunge! Yen ana karusakan nyata kapal iki, kru ora bakal duwe wektu kanggo nyabrang piyambak. Paribasan "sing nang sawah dudu satriya" mung kanggo kasus kaya mengkono.
    29. +4
      24 2021 Juni
      Ing video saka BBC - udakara 2,58 - kita kanthi jelas ujar manawa geni bakal dibukak yen ora tiba, ing 2,58 - weker tempur diumumake ing penghancur, jubah pemadam kebakaran dipasang, ing 3,05 swara saka nembak cetha krungu lan katon seething ing jembatan. Nanging ora ana swara bledosan bom, uga cipratan.
      1. -1
        24 2021 Juni
        Iki "capes tahan geni" meh podo balaclavas saka teroris.
    30. 0
      24 2021 Juni
      lan kepala Kementerian Tenaga Kerja utawa Kementrian Olahraga, apa sing diomongake?
    31. 0
      24 2021 Juni
      Ora ana sing aneh yen Menteri Pertanian Inggris menehi komentar babagan tumindak provokatif Angkatan Laut Inggris. Inggris mbutuhake armada mung kanggo nyedhiyani manufaktur utawa panuku ing Britain karo pangayoman ing perdagangan lan caravan rute segara. Inggris ora bakal "ngapura" Rusia sing Crimea wis maneh dadi subyek saka Federasi sawijining, amarga semenanjung iku kunci kanggo kabeh Segara Ireng, kanggo Segara Ireng. Kanggo Rusia, iki mung siji-sijine akses cepet menyang Segara Mediterania, menyang pangkalan ing Suriah, kanggo perdagangan lan rute kafilah, lan sing diarani Ukraina mesthi bakal nransfer Crimea menyang negara NATO, utamane Amerika Serikat lan Inggris, kanthi gratis. Sing Inggris wis lali ing Segara Ireng, apa "rute perdagangan" sing penting kanggo wong-wong mau, padha njaga, pitakonan iki uga kudu takon kanggo ekonom kita. Siji-sijine sing jelas, ora mungkin setuju karo Inggris babagan tumindak bebarengan utawa kemitraan sing saling migunani, utamane ing topik pertanian.
      Matur nuwun Gusti kita duwe Armada Segara Ireng!
    32. -2
      24 2021 Juni
      Wong Inggris ujar manawa ora ana kedadeyan.
      Padha karo taun kepungkur.
      Kapalé mung mlaku.
      Lan kasunyatan sing ana sawetara jinis repot saka pribumi, padha ora sok dong mirsani. Padha ing ndhuwur iku.
    33. +1
      24 2021 Juni
      Kutipan: Bez 310
      Kutipan: Vladimir61
      kolom banyu wungu dening bledosan, 3-4 kabel ing tingkat

      Apa sampeyan bisa nuduhake "kolom banyu sing diunggahake dening bledosan"?

      Ora bakal nuduhake. Kanggo kabeh potongan ora ana pilar uyah utawa banyu. Nanging sampeyan uga ora kudu cepet-cepet menehi label.
    34. +1
      24 2021 Juni
      Aneh, ana pejabat saka Kementerian Lingkungan Hidup lan Pertanian menehi komentar babagan kedadeyan kapal perang Inggris. Utawa ing Inggris, kanggo sawetara wektu saiki, penghancur wis padha karo mesin tetanèn? ..
      Dadi bisa uga perusak iki dadi pemasok pupuk, yaiku pupuk kandang sing dibentuk sawise pesawat bom SU-24M.
    35. +2
      24 2021 Juni
      Inggih, ing kahanan iki, aku bisa ngomong iki:
      1. Aku ora mangu sing kita padha shooting.
      2. Aku ora mangu sing kita bombed.
      Nanging, yen dideleng ing infografis saka macem-macem warta, carane mlaku kapal, pranyata liwat wates segara. Mlebet saka sisih siji wates lan metu saka sisih liyane.
      Lan mung ana pitungan sing, miturut jadwal, lintasan bakal lurus supaya bisa nyerang lan banjur metu tanpa lara.

      Lan kita sampurna mangertos maneuver sing. Ana gerakan iki menyang darat, banjur ana geni ing target.
      Mangkono, aku nyimpulake ing ngisor iki:
      Inggris groped kanggo rencana kerja kanggo nembus banyu wilayah kita lan nyadari yen ing kasus iki, ora ana sing bakal kelakon.
      Provokasi bakal terus lan malah saya tambah akeh.
      Muga-muga kesimpulan kita uga.
      Yen aku dadi pimpinan, aku bakal mandhegake kapal kasebut. Aku bakal meksa sampeyan tindakake menyang pelabuhan kita. Kabeh wong bakal dicekel.
    36. +1
      24 2021 Juni
      Utawa ing Inggris, kanggo sawetara wektu saiki, penghancur wis padha karo mesin tetanèn? ..


      Ya, gabungan saka segara ... pancen presumptuous ...
    37. 0
      24 2021 Juni
      Yen saiki polisi tanpa registrar ora nyedhaki warga. Ing PSKR, mesthine kudu ana rekaman video. Kajaba iku, kasus kasebut bakal dadi kontroversial. Endi videone?
    38. 0
      25 2021 Juni
      Selpo dibintangi kanggo akting swara.)))
    39. 0
      25 2021 Juni
      Sugeng siang, dear, wingi dheweke ngirim video shooting https://ru.rt.com/it73
    40. -1
      25 2021 Juni
      Kepala Kamentrian Pertanian Inggris
      Ehsperd!)) ngguyu lol ngguyu
    41. 0
      25 2021 Juni
      ketoke pejabat sing luwih kompeten ora ditemokake, lan kepala Departemen Pertanian fumbles ing pertahanan

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"