Garis abang liyane liwati. Banjur mung panas

317

Sumber: Arsip Nasional AS

Pers ing saindenging jagad iki lagi nggegirisi babagan kedadeyan liyane ing segara. Wektu iki ing Segara Ireng. Pangrusak kraton Inggris armada Defender bener-bener nglanggar tapel wates Rusia lan mlebu perairan teritorial kita nganti 3 kilometer, nalika ora nanggapi bebaya saka kapal penjaga pantai babagan pelanggaran tapel wates. Tumindak ora sopan saka kapten kasebut langsung ngarahake provokasi Rusia.

Njlèntrèhaké tumindak komandan perusak, Pengawal Pantai Rusia, penerbangan Aku ora bakal dadi Armada Segara Ireng. Dina iki, akeh sing wis ditulis babagan iki, lan kabeh wong bakal bisa ngetutake kedadeyan kasebut kanthi harfiah saben menit. Nanging perlu kanggo ngelingi acara sing kedaden sethitik sadurungé.



Kelingan akhir November taun kepungkur.

Para ahli ngelingi acara ing Peter the Great Bay. Iku banjur kapal liyane, pangrusak Amerika "John McCain" menyang jero banyu kita kanggo 2 kilometer lan ninggalake wong-wong mau mung sawise bebaya bab ram saka "Admiral Vinogradov". Banjur nggunakake bom udara ora bisa. Amerika padha mlayu heroik. Nanging sedimen tetep. Uga pangerten yen provokasi kasebut bakal diulang maneh.

Kita asring maca babagan interceptions pesawat ing langit netral, babagan rapat-rapat sing rada ora ramah, kapal-kapal kita lan Amerika ing macem-macem wilayah Samudra Donya, babagan pertempuran antarane militer lan Amerika ing Suriah ... durung teka kanggo kontak geni langsung. Utamane, sawise bombardment bebaya, yen gagal netepi instruksi kanggo ninggalake perairan teritorial, kapal kasebut kudu dirusak.

Iku misale jek kula sing nalika planning operasi, Inggris digawe siji, nanging kesalahan penting banget. Dheweke ora nganggep manawa Rusia tumindak ing njaba kothak, lan operasi unit kita ora ditindakake miturut algoritma sing padha karo sing sadurunge. Secara teoritis, aku bakal nganggep manawa kapal NATO disiapake kanggo ram sabanjure. Banjur pasukan khusus Inggris, AS lan Ukraina kudu tumindak. Padha ing Papan. Bom kasebut minangka "kejutan sing ora dikarepake".

Ukraina mung domba kurban


Kulon kepengin nyiksa Rusia, nanging ora pengin ngirim rakyate supaya disembelih. Lan ing kene pepadhamu sembrono njedhul munggah. Masyarakat Ukrainia wis digawa menyang negara sing ora bakal ragu-ragu nampa peti mati para prajurit utawa pelaut sing tiwas nalika perang karo tentara Rusia utawa angkatan laut.

Ngomong babagan penghancur Inggris, kita lali babagan kedadeyan sing kedadeyan dina sadurunge.

Babagan resepsi solemn saka destroyer ing Odessa lan, sing paling penting, babagan perjanjian sing dirampungake ing kapal iki. Bab silihan sabanjure kanggo Angkatan Laut, babagan dodolan kapal sing dinonaktifake dening Angkatan Laut Inggris lan babagan pembangunan prau anyar ing galangan kapal Inggris.

Kita wis nulis babagan kelayakan ekonomi proyek iki luwih saka sepisan. Kasunyatan bilih Ukrainians ora bakal weruh silihan nyata, banget. Nanging bab apa decommissioned minesweepers kanggo pelaut Ukrainia durung dingerteni. Sawise kabeh, ing kasunyatan, kapal iki ora bakal ngiyataken armada. Detektor tambang plastik sing bisa ngrusak tambang kanthi kendaraan telusuran sing dipandu.

Iku sing bisa dadi irritant becik kanggo Rusia. Cetha yen Rusia, pelaut militèr Rusia lan pengawal tapel wates, ora bakal wedi nuruti dhawuh lan nglelebke wong sing nglanggar. Panangkepan prau prau Ukrainia ora dimangerteni dening pihak lawan. Bebaya para pelaut Rusia ing Teluk Peter the Great uga ora dimangerteni.

Kulon nganggep tumindak apik iki minangka kekirangan, ora bisa nanggapi kanthi cukup, lan, bisa uga, minangka pengecut. Provokasi sing direncanakake mesthine kanggo mbuktekake.

Miturut cara, pitakonan babagan provokasi sing direncanakake mesthi bakal muncul. Kanggo sing aku duwe pitakonan counter. Para pelaut lan prajurit militer sing dihormati - penjaga tapel wates maritim, apa sampeyan duwe akeh wartawan ing kapal sampeyan sing ora aktif?

Ing tangan siji, katon ora ana sing serius. Ora ana sing tatu, peralatan lan gaman - uga. Versi kanggo warga kutha babagan kesalahan navigator nalika ngrancang kursus diusulake. Nanging kanggo markas angkatan laut negara-negara NATO, kanggo Amerika Serikat, kanggo Rusia, kanggo China, wektu wis teka kanggo refleksi.

Nyabrang garis abang, sawise iku - perang.

Lan ora preduli sapa sing bakal provokasi. Wektu kanggo tawar-menawar wis liwati. Iku wektu kanggo tumindak.

Aku mbaleni maneh, NATO ora bakal ngirim pelaut utawa pilot menyang perang karo Rusia. Nanging dina iki, akèh-akèhé saka conscripts saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan Angkatan Laut menyang tentara karo kapercayan yen padha kudu perang karo wong, iku bakal dadi Ivan Russian. Alah, sing persis apa iku.

Aku wis ditulis bab reformatting lengkap Ukrainia masyarakat. Lan prajurit Ukrainia bakal pindhah menyang provokasi kanthi yakin kanthi bener. Lan dheweke bakal mati kanthi jujur, miturut adat Slavia.

Apa kita nyana terusan


Mbok iki pitakonan utama dina iki. Aku wis sebagian mangsuli.

Operasi jinis iki saiki bakal dikembangake kanthi cara sing luwih halus, ora mung kapal perang, nanging uga kapal sipil. Cukup, ora ana wong liya sing bakal munggah ing bathuk. Kajaba "pembela Eropa sing demokratis", mbok menawa.

Kajaba iku, provokasi kudu dadi luwih gedhe, tegese sawetara negara kudu melu bebarengan. Lan iki bisa diatur tanpa arousing kapentingan sah pengintaian mungsuh, ing preparation lan tumindak macem-macem latihan. Link menyang kesalahan navigator, sing ora liwati dina iki, bisa digunakake kanthi sampurna ing kasus kasebut sajrone latihan. Navigator nggawe kesalahan, sopir ora kejawab giliran, komandan platoon salah dipasang ing medan, lsp.

Lan ing kene maneh aku kudu bali menyang Ukraina.

Luwih tepat, kanggo konsep anyar pangembangan Angkatan Laut Ukrainia. Program Strategi 2035, sing diadopsi sawetara taun kepungkur, diganti ing Mei taun iki. Apa Komandan Angkatan Laut Ukraina, Laksamana Muda Oleksiy Neizhpapa, ngandika:

"Angkatan Laut kudu dimodernisasi ing taun 2025. Saingan utama lan mungsuh potensial Angkatan Laut Ukraina ing segara yaiku Rusia lan Armada Segara Ireng. Armada Ukrainia saiki ngadhepi tugas kanggo nerusake aktivitas ing jangka menengah ing zona segara cedhak, yaiku, kanthi jarak 200 mil laut saka pesisir (360 kilometer).

"Ukraina bakal entuk kehadiran sing terus-terusan ing segara, "kanggo njamin kepentingan nasional." Ukraina ora bakal entuk kesetaraan ing persenjataan karo Rusia, nanging bakal tumindak miturut prinsip asimetris: pertahanan saka segara bakal gumantung ing sistem rudal pesisir lan kapal cilik lan prau ing segara, uga bantuan saka angkatan udara negara.

Nanging amarga Gusti Allah ora menehi sungu kanggo sapi sing sregep, siji kudu ora ngarep-arep provokasi ing Segara Ireng ing mangsa cedhak.

Rencana kanggo mbangun pangkalan Inggris kanggo Royal Navy ing Segara Ireng lan Azov katon luwih serius. Ing Ochakovo, ing ngendi Amerika mbangun pusat kontrol, saiki bakal mbangun pangkalan angkatan laut sing lengkap. Pangkalan ing Berdyansk ora dadi menarik, nanging uga bakal ngalihake sawetara pasukan lan sumber daya saka pengawal tapel wates lan Angkatan Laut.

Kesimpulan Brief babagan aggravation saka hubungan ing wilayah


Kemungkinan kedadeyan ing darat lan ing segara amarga kasunyatane ing antarane kita lan NATO ora ana persetujuan resmi ing wates lan zona pengaruh. Owah-owahan ing jagad iki nyebabake kasunyatan manawa ana sawetara papan kanthi status sing ora mesthi. Iki ditrapake kanggo sawetara negara sing cukup akeh.

Pulo-pulo sing dibangun ing Segara Cina Kidul, lan mula kabeh hak istimewa saka negara-pemilik pulo sing ditemtokake dening hukum maritim, ora diakoni dening Amerika Serikat lan Jepang. Crimea ora diakoni dening NATO lan Ukraina, lsp. Mbuktekake kanthi sah yen ana konflik bakal angel. Lan amarga ing pengadilan internasional kita main miturut aturane, kita kudu siyap kanggo ngrampungake masalah kanthi nyata. Tengen ing panggonan. Banjur sampeyan bisa "narik karet" ing pengadilan.

Iku misale jek kula sing ketegangan ing hubungan karo Kulon bakal nyeret kanggo dangu. Minangka patemon présidhèn nuduhake, utawa luwih, carane wiwit diinterpretasikake ing Amerika Serikat lan media Eropa terkemuka, Kulon global ora mung nyerahake dominasi donya. Pangarep-arep kita yen China bakal nanggung beban kasebut ora bener. Padha kenek kita biasane. Moskow, miturut Amerika, kudu mandheg ndhukung Beijing lan pindhah menyang sisih Washington.

Iki sing saiki aktif dituduhake dening kabeh provokasi iki, demarches diplomatik, munculé macem-macem pratelan arrogant lan tumindak ora ramah liyane. Cukup, padha pengin meden-medeni kita maneh, kanggo njupuk kita weakly, yen seneng.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

317 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    25 2021 Juni
    Inggih, yen akeh bisa katebak, geni warning ing umum, uga 4 kanggo 250, nanging ora gram vodka, nanging kilogram OFAB dadi overkill cetha kanggo wong arrogant. Solusi sing apik miturut pendapatku!

    Lan prajurit Ukrainia bakal pindhah menyang provokasi kanthi yakin kanthi bener. Lan dheweke bakal mati kanthi jujur, miturut adat Slavia.
    Penulis nduweni panemu sing dhuwur banget babagan para prajurit.

    Ing foto EM ketik "Sheffield".
    1. + 25
      25 2021 Juni
      Ing kleleb saka EM mbokmenawa bakal keluwihan ing kahanan iki, nanging karusakan lan dijupuk sakteruse karo ngiringan kanggo pangkalan angkatan laut kita bakal jotosan kuwi kanggo Saxon impudent sing padha luwih scratched sirah banget. Sayange armada kita ora padha karo ing USSR, banjur demarche padha bisa diatur ing cedhak Kapuloan Malvinas (Falkland). Ya, karo Argentina kanggo nransfer negosiasi babagan penjualan (utawa mung nyumbang) skuadron saka Su-24M sing padha karo kumpulan UAB lan misil anti-kapal. Lan saiki kanggo ngumumake ora diakoni kedaulatan Londane ing Kapuloan Malvinas lan Gibraltar.
      Carane wong Inggris squeal banjur!
      1. -1
        25 2021 Juni
        Kutipan saka Hammer
        Kecemplung EM bisa uga dadi keluwihan ing kahanan iki,

        ora kudu, sampeyan mung perlu kanggo desain prau tahan kanggo akeh-rams, lan banjur mbangun mata jujur ​​ing media lan ngomong sakramèn "kita ora guilty, kita, kang klelep piyambak" bab utama iku kanggo sijine cah wadon disandangi minangka aktris misuwur saka tangan mirah ngguyu
        https://ndn.info/images/dimensions/xl/ab8dd79bff32460e5cde31d6a3cd2138_XL.jpg
        1. +2
          25 2021 Juni
          Pemecah es saka Armada Lor pas kanggo akeh lan ramming.
          1. + 10
            25 2021 Juni
            Apa pemecah es bakal menehi 30 knot?
        2. +3
          25 2021 Juni
          Ya, ayo padha miwiti ngrancang kapal sing bisa ramming wiwit jaman biyen. Iku tetep kanggo ngelingi lan ngleksanakake tradhisi lawas ing tingkat anyar

          Inggih, utawa cruiser "Aurora" padha kanggo elinga.
          1. +7
            25 2021 Juni
            Napa ora nggunakake pulsa elektromagnetik? Ngobong kabeh elektronik ing kapal iki. Komunikasi, pandhu arah, radar, lsp. Kapal kasebut katon utuh, nanging kemampuan tempur bakal ilang.
            Kacarita senjata kasebut dites ing awal 10s kanthi jarak 3,5 km. - "Alabuga", ing mratelakake panemume, - padha nyebul munggah ing dhuwur sawetara atus meter. AS ngalami kedadeyan sing padha ing Irak. Lan ora ana ram sing dibutuhake. Ya, bisa uga sawetara jinis geni bakal metu ing bagean saka avionik. hi
            1. +1
              25 2021 Juni
              Kutipan saka DenZ
              Ya, ayo padha miwiti ngrancang kapal sing bisa ramming suwe banget.

              Aku bener-bener ora maksud omong kosong kaya gambar, aku ora nulis "ram" nanging "bulk-ram", yaiku, yen saiki kapal umume ora cocog kanggo akeh, utawa cocok kanggo "wangun alus", banjur Aku dimaksudake kanggo nggawe sisih dhuwur - awet, kanthi unsur eksternal sing gampang diganti, kanthi bentuk kabin sing diowahi, lsp. owah-owahan sing ditujokake kanggo nyuda karusakan (kanggo awake dhewe) kanthi akeh sing luwih angel ...
            2. +2
              25 2021 Juni
              Quote: Kasym
              Napa ora nggunakake pulsa elektromagnetik?

              saka titik legal tampilan, iki serangan lan ora darurat ing segara
              umume, mung ana rong tindakan sing cukup kanggo provokasi kasebut
              1) bulk-ram - banjur "kacilakan ing segara"
              2) senjata non-mati, contone, depriving pamindhahan amarga karusakan ing baling-baling (break mover dening analogi karo rodha mobil), utawa ngijini sampeyan kanggo meksa masang lan nggeret nerak.
              1. +1
                27 2021 Juni
                Sergei, banjur siji wayahe. Lan apa bab legal sudut pandang karo pamboman OFAB-250? Iki serangan utawa apa?
                Sampeyan bisa ngapusi - release simultaneous saka AB lan bom karo EMP ing kadohan saka 2-3 km. saka kapal. Ayo padha mbuktekake manawa iki dudu sirkuit cendhak utawa darurat liyane ing kapal kasebut. hi
                1. 0
                  27 2021 Juni
                  Inggih, yen mungsuh iki harmed, banjur serangan, kene iku perlu kanggo pas ing "kacilakan" lan "pelanggaran safety", contone, deleng gunung OFAB rusted.
                  Ing kasus apa wae, ing donya modern, kabeh iki ora luwih saka "ngukur peeps" lan gumunggung karo CSF ​​dhewe, lan akeh wong militèr lan politisi sing lara.
                  1. 0
                    28 2021 Juni
                    Quote: Prokletyi Pirat
                    Inggih, yen mungsuh wis cilaka, banjur serangan, kene sampeyan kudu pas ing "kacilakan" lan "nglanggar safety"

                    Lan yen tapel wates segara ing panggonan sing disengketakan wis "dimuat" karo tambang segara sing katon padha karo tambang saka periode WWII, ing jangkar ngisor karo remot kontrol?
                    Kuwi "pravdorub" militèr Western "-Ukrainian Crimea" teka lan ora arep ninggalake, nanging kene "fliers" pop munggah lan banjur supaya wong nguripake watara!
                    1. 0
                      29 2021 Juni
                      Lha, apa gunane? bisa kanggo ngukur CSF sanajan tanpa tambang, nanging sanalika tambang kita ngambang munggah, padha wiwit ngambang munggah ing panggonan liya, ora kita utawa padha perlu nafig hemorrhagic iki, iku kaya
                      Loro cowboys gallop tengen prairie. Sing siji kandha marang sing liyané:
                      - Joe, aku taruhan sampeyan satus dolar yen sampeyan ora bakal mangan telekku.
                      "Mangan," wangsulane.
                      We mbantah. Joe mangan, Bill kudu Shell metu satus dolar.
                      Padha mlumpat luwih. Joe mesakake awake dhewe, lan dheweke kandha:
                      - Bill, aku bakal nang sampeyan satus dolar yen sampeyan ora bakal mangan telekku.
                      - Mangan.
                      We mbantah. Bill mangan, Joe glethakaken metu satus dolar.
                      Padha mlumpat luwih. Tiba-tiba Bill ngandika:
                      - Joe, kayane aku lan sampeyan mangan telek gratis.
      2. + 24
        25 2021 Juni
        Kutipan saka Hammer
        Lan saiki kanggo ngumumake?pangenalan kadhaulatan Londаing pulo Malvinasаsampeyan

        Kedaulatan mung ana regane yen ana sarana lan tekad kanggo mbela. "Wanita Inggris" nuduhake iki ing taun 1980 ing Falklands. Lan negara 404 tresna marang kadhaulatan iki liwat Crimea ing Maidans.
        PS Aja mikir iku lucu sing aku saka Amerika pointing metu kesalahane ing Rusia ejaan?
      3. +2
        25 2021 Juni
        Iki nalika armada Soviet nindakake iki ???
        1. +7
          25 2021 Juni
          Kutipan saka carstorm 11
          Iki nalika armada Soviet nindakake iki ???

          1988 yen sampeyan tegese pamindahan
          1. +4
            25 2021 Juni
            Aku ngomong babagan ngiringan menyang pangkalan angkatan laut.
          2. +6
            25 2021 Juni
            Apa gunane? Sanalika kapal iki lumebu ing Segara Ireng, iku kudu dijupuk ing ngiringan, kang ora rampung dening Angkatan Laut kita, kok? Incompetence?, teledor? Utawa wedi nggawe keputusan? Lan Angkatan Udara nindakake tugas kanthi becik, Angkatan Laut, sayangé, nuduhake solidaritas karo tim bal-balan kita, sayangé. Apa ana sing weruh shooting iki ing kursus Defender? Iki ngguyu, lan ora liya, bedhil diunggahake lan jarak kaya kanker menyang China, apa Inggris malah ndeleng geni iki ing dalan? Ngguyu lan nangis.
            1. -9
              25 2021 Juni
              > bedhil diangkat munggah lan kadohan kaya doggystyle kanggo China
              Tembung wong sing ora ngerti babagan pertempuran laut.
              1. Laras kasebut diunggahake amarga proyektil kasebut mabur ing sadawane lintasan balistik.
              2. Yen sampeyan Sejatine ndeleng kapal - iku cedhak, banjur kadohan sing ditampilake ing kamera umume meh titik-blank.
              Kanggo alasan sing apik, kapal-kapal kasebut nyerang saben liyane saka ngluwihi wates visibilitas, ndhelikake ing mburi cakrawala, fokus ing pesawat pengintai / balon / drone utawa sistem liyane.
              1. +1
                25 2021 Juni
                Ya, ya. Saka 30 milimeter ngluwihi garis pandang..))
            2. +1
              25 2021 Juni
              Lan sapa sing weruh bom mbuwang, ana vidos.
              1. +3
                25 2021 Juni
                lempar bom sapa sing weruh-

                Ora ana sing tau weruh bom kaya ngono. ngguyu
              2. KLV
                0
                30 2021 Juni
                Ana - kirim! Apa sing kudu dibanggakake?
            3. -1
              25 2021 Juni
              babar blas setuju. Shooting ridiculous karo wedi njupuk ing kabeh. nistha. Inggris, kaya Mutko. Apa sing diwulangake ing sekolah militer? Inggris katon luwih apik tinimbang kita. Lha piye? Babagan pamboman umume ngapusi. Wirang lan ora liya. Apa impotent ing Kremlin, kuwi lan ing banyu.
              1. +7
                26 2021 Juni
                Bener, dheweke ora kudu ngidoni nganggo aksen Oxford, sing utama yaiku petugas kasebut kanthi jelas lan bener ngucapake frasa sing diapalake saka buku frasa !!! Liyane masalah kru Inggris ...
      4. + 24
        25 2021 Juni
        Kutipan saka Hammer
        Ing kleleb saka EM mbokmenawa bakal keluwihan ing kahanan iki, nanging karusakan lan dijupuk sakteruse karo ngiringan kanggo pangkalan angkatan laut kita bakal jotosan kuwi kanggo Saxon impudent sing padha luwih scratched sirah banget.

        Saiki ayo dirembug 1. Inggris, yen dideleng saka komentare, ngenteni kos lan malah kepengin nyekel PSKR kita kanthi bantuan partai pendaratan sing dumadi saka ukrovoyaks. 2 Iku bersenjata luwih serius tinimbang wates kita. 3 Sistem pertahanan udhara paling anyar kaya PLO, uga dadi ancaman serius kanggo SU-24 lawas, sanajan perang elektronik kanggo provokasi. Mesthi wae, sampeyan ora bisa ngerteni kabeh, nanging seminggu kepungkur opsi latihan NATO kanthi dalan liwat perairan teritorial kita katon ing media. Paling kamungkinan, pimpinan kita ora nyana yen Inggris bakal tumindak dadi brazenly lan shamelessly, sanajan algoritma interception isih makarya malah sadurunge ngrusak ninggalake banyu kita, kang pleases UAV uga ora bisa ing cara sing paling apik, résolusi kurang Solusi optike ora menehi gambaran lengkap babagan kedadeyan kasebut, perlu kanggo ngiyataken tapel wates luwih, nganti mblokir ranjau ing arah sing paling mbebayani, maju sistem rudal pesisir menyang wilayah kasebut, lan kapal sing luwih dhuwur. padha dibutuhake kanggo kahanan kaya mengkono. Kabar kasebut sumunar babagan transfer pesawat anti-kapal selam TU-4 sing luwih cedhak karo Segara Ireng sawise kedadeyan kasebut, sing menehi pangarep-arep kanggo ngerteni kahanan sing serius lan iki mung langkah pertama, nanging umume para pelaut nuduhake awake dhewe kanthi apik. , kaya sing cocog karo pelaut Rusia. .
        1. +2
          26 2021 Juni
          Kutipan: Mar Tira
          .Kendel, kompeten, sopan

          Aku pengin ora ana wektu sabanjuré! Lan nyatane: sampeyan kudu klelep! Mung banjur bakal padha ngerti!
      5. D16
        + 12
        25 2021 Juni
        lan iki karusakan lan dijupuk sakteruse karo ngiringan kanggo pangkalan angkatan laut kita

        Miturut hukum segara, tumindak kasebut ing hubungane karo kapal Angkatan Laut manca padha karo deklarasi perang. Ing kedadean karo prau Ukrainia, kita padha resmi salah. Nanging dheweke ora bisa nerusake provokasi kasebut ing 404. Lan yen crita iki dicetak kanthi bulat, amarga ora pentinge pihak sing tatu lan pernyataan dhewe babagan perang sing terus-terusan, mula kedadeyan kasebut ora bakal bisa ditindakake karo Inggris. Pengaruh Baba Liza ing donya isih gedhe banget. Mulane, mung pamindahan dening Papan karo soko luwih awet. eseman Lan sampeyan pancen bener babagan Falklands. Nanging pisanan sampeyan kudu takon Argentina yen padha arep aggravate hubungan karo Britain.
        1. +6
          25 2021 Juni
          Lan apa sing kita peduli babagan pengaruh mbah Inggris? Babar pisan ora preduli marang kita. Kasunyatan sing twitching ing wedi kanggo "karya backbreaking" angsal ora "elit kita" lan safety saka anak sing manggon ing kono, lan iki ora ana hubungane karo inviolability saka wates negara lan warga Rusia.
          Dheweke, wong wadon tuwa, bakal ngumumake perang marang kita yen kita ngirim wong-wong mau mangan tyulka, kapal sing ora sopan? Inggih, sampeyan olèh, supaya padha nyedhiyakake popok karo Mason lan nyilem menyang bunker.
          1. D16
            +1
            25 2021 Juni
            Lan apa sing kita peduli babagan pengaruh mbah Inggris?

            Iku banget awal kanggo nyelehake Baba Liza mudhun. Sabanjure sampeyan kudu nyepetake kapal saka pantai lan njaluk mandheg. Sawisé iku, push wong metu saka zona 12-mil karo tuts pelabuhan paling tuwa lan reged. Alamiah karo sijine iku ing you-tube live.
        2. +1
          25 2021 Juni
          Sing paling penting yaiku bocah-bocah lan nenek elit kabeh ana ing London sing padha. Carane kuku mau.? Sawise kabeh, dheweke bakal njupuk kabeh lan ngusir.
          1. D16
            -2
            25 2021 Juni
            bocah-bocah lan nenek elit kabeh ana ing London sing padha. Carane kuku mau.? Sawise kabeh, dheweke bakal njupuk kabeh lan ngusir.

            Apa bocah-bocah uga bakal dijupuk? ngguyu
        3. +6
          25 2021 Juni
          Kutipan: D16
          Miturut hukum segara, tumindak kasebut ing hubungane karo kapal Angkatan Laut manca padha karo deklarasi perang.

          Sampeyan bakal weruh yen ing kasus iki hukum segara, uga, "nyaranake", utawa soko. Miturut makna, pranyata, miturut hukum segara, kita ora bisa nglindhungi wates kita? Aku kira kita kudu mangsuli kanthi salam kanggo nanggepi impudence? Aku ora nyamar dadi kompeten, mung nerangake. Ing pendapat farm kolektif, kita kudu nahan kapal penyusup. Nanging amarga ora cukup pasukan lan sarana, padha dibebasake. Ya, tembakan peringatan saka AK630. iku ora katon banget efektif, nanging sampeyan ora sok dong mirsani iku ... Instalasi iki saka kadohan bisa njupuk metu kabeh CICS saka destroyer wiwit saka kiriman antena, depriving iku saka kesempatan kanggo nggunakake senjata ing kabeh, lan yen bisa kanggo nyopot saka dalane, banjur nambah pasukan kanggo nyekel (penahanan) bakal bisa. Aku mbaleni, iki pendapatku sing ora kompeten, nanging apa sing ditafsirake dening hukum maritim ing kedadeyan iki pancen menarik hi
          1. D16
            0
            25 2021 Juni
            apa kita ora bisa nglindhungi wates kita?

            Saget. Nanging kanthi kapal perang, kabeh dadi rumit. Ing wektu tentrem, dheweke mung bisa diusir.
            kita kudu nahan kapal penyusup.

            Trader utawa poacher kanggo Gusti Allah.
            Ya, tembakan peringatan saka AK630. ora katon banget efektif, nanging ora ngeweruhi

            Kabeh padha weruh. Nanging yen sampeyan nonton rekaman shooting, sampeyan kudu ngeweruhi sing pemblokiran tong minyak katon rong puluh derajat ing sisih kiwa, lan kadohan njupuk amba. Dheweke ngerti banget yen ora ana sing bakal mbukak geni kanggo mateni. Sanalika sawise shooting, Defender ninggalake perairan teritorial. Waters teritorial ing tingkat Defender rampung. Ya, dheweke ora bisa angin telung kilometer sajrone sawetara detik. lol
            apa interprets hukum maritim ing kedadean iki pancen menarik woy

            Kapal perang minangka sekumpulan rahasia, cipher, misteri lan teknologi nasional. Nyekel lan numpak kapal ora ing perang iku tabu.
            1. +3
              25 2021 Juni
              Nanging aku nyoba kanggo nemokake hukum segara, yen sampeyan bisa referensi, khusus kanggo support legal saka kahanan iki. Aku ora arep mbantah, aku mung ngupaya supaya ora omong kosong. recourse supaya adoh plus kanggo jawaban.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
          2. D16
            -1
            26 2021 Juni
            apa interprets hukum maritim ing kedadean iki pancen menarik woy

            Waca "prinsip kekebalan kapal perang".
        4. 0
          27 2021 Juni
          Miturut hukum segara, tumindak kasebut ing hubungane karo kapal Angkatan Laut manca padha karo deklarasi perang.

          Ing perairan teritorial?
      6. +8
        25 2021 Juni
        Kutipan saka Hammer
        pangenalan kadhaulatan Londane marang Malvinas lan Gibraltar.

        Ora ana pitakonan. Ngumumke - ora tos tas.
        Kutipan saka Hammer
        punika karusakan lan dijupuk sakteruse karo ngiringan kanggo pangkalan angkatan laut kita

        Pangrusak Tipe 45 minangka mesin sing serius banget. Ing niche pertahanan udara / pertahanan rudal, KchF minangka sing paling kuat.

        Bab liyane yaiku rasionalitas tumindake mitra kasebut ora jelas. Contone, sawetara kanca ing pelvis sentinel nyedhaki lan ngethok saka CPV utawa AGS ing radar emas. Apa iki bisa diarepake saka sisih Rusia? Cukup. Banjur apa sing kudu ditindakake?

        Inggris nate ngerti carane ngatasi masalah kasebut tanpa gangguan. Ketoke, padha nilar cara lawas ing perang nglawan kolonialisme. muspra.
        1. D16
          +1
          26 2021 Juni
          Apa iki bisa diarepake saka sisih Rusia?

          Sijine Rusia ing tingkat Somalia?
          1. -3
            26 2021 Juni
            Kutipan: D16
            Sijine Rusia ing tingkat Somalia?

            Ora, sampeyan. Somalia cukup rame. Lan masalah pembajakan sing padha rampung ditanggulangi, sanalika tinimbang PBB, wong-wong sing kasengsem kanggo ngrampungake, lan ora nerusake pesta, wiwit ngrampungake.

            Nanging, DPRK bisa dieling-eling.
            1. D16
              +2
              26 2021 Juni
              Lan masalah pembajakan sing padha rampung ditanggulangi, sanalika tinimbang PBB, wong-wong sing kasengsem kanggo ngrampungake, lan ora nerusake pesta, wiwit ngrampungake.

              ya. Wong-wong Yahudi sing luwih sugih nutupi bisnis wong-wong Yahudi sing luwih mlarat lol .
              Nanging, DPRK bisa dieling-eling

              Lan apa sing kudu dilakoni? Iku misale jek sing padha ora nyatet ing pembajakan. Kapal perang asing ing negara tentrem ora gutted.
              1. 0
                26 2021 Juni
                Kutipan: D16
                Ya. Wong Yahudi sing sugih nutup bisnis

                UAE kerja ing kana, EMNIP.
                Kutipan: D16
                Iku misale jek sing padha ora nyatet ing pembajakan

                Google iku.
      7. +5
        25 2021 Juni
        ... lan iki karusakan lan panangkepan sabanjure kanthi ngiringan menyang pangkalan angkatan laut kita ...


        Kepiye sampeyan mbayangno? Yen bisa kanthi luwih rinci.
        1. +2
          25 2021 Juni
          Piye, takon wong Iran))
          1. +2
            25 2021 Juni
            bab iku?
            Angkatan Laut Iran wis kelangan salah sawijining kapal paling gedhe, kapal pasokan Kharg tenggelam ing cedhak pelabuhan Jask sawise kobongan sing suwene 20 jam.

            Utawa babagan iki?
            halturnerradioshow.com: Dina Minggu, 10 Mei 2020, Angkatan Laut Iran ora sengaja nembak lan kleleb salah sawijining kapal perang. Miturut lapuran awal, frigat kelas Moudge Iran nembak kapal Angkatan Laut Iran sing diarani Konarak ing wilayah Yask.
            1. +5
              26 2021 Juni
              Kutipan: Kucing Laut
              bab iku?

              Ana kasus nalika prau KMP bisa kesasar nalika nyebrang pesisir lan pungkasane salah ing pesisir Teluk Persia. Crita bodho, isin kanggo Amerika. Kanggo pandhu arah kasebut, bocah-bocah diusir saka klub pelayaran.
      8. -6
        25 2021 Juni
        x-lan sampeyan lagi lungguh ing bokong ing kursi, pindhah tawanan tanpa sampeyan, garudha ora bisa nindakake iku, lungguh ing bokong ing komputer, lan supaya wong-wong ing kono njupuk risiko, menyang warriors kursi kanggo tentara. lan tuduhake conto yen sampeyan ora omong kosong
      9. + 14
        25 2021 Juni
        Ing sinking saka EM mbokmenawa bakal keluwihan ing kahanan iki

        Masalah iku perang ora bisa nyingkiri, kakehan arsenal ing nyimpen ing saben sisih.
        Kaya sing diomongake kanca Stalin, "Pejuang teka lan lunga, nanging wong Jerman tetep."
        Dadi, kanggo nyegah perang, ora perlu numpes Amerika utawa Inggris ing kono nganti nul. Cukup kanggo numpes satus pisanan usurers paling sugih ing donya.
        Ngerti ta? Ing sisih siji skala ana 100 rentenir paling sugih ing donya, lan ing sisih liya skala nganti 6 milyar. wong biasa sing bakal mati ing perang.
        Punika bebener gesang.
      10. +3
        25 2021 Juni
        uga, USSR uga ora wani mbukak geni ing cruiser Amérika, sing njaga kudu mung "bokong"
      11. 0
        25 2021 Juni
        Pethel, Dina iki, 05:08, NEW - "... Ing kleleb EM mbokmenawa bakal dadi keluwihan ing kahanan iki, nanging karusakan lan panangkepan sakteruse karo ngiringan menyang pangkalan angkatan laut kita bakal dadi jotosan kanggo wong-wong Saxon impudent sing padha luwih goresan sirahe ..."

        Sing paling apik pilihan bakal varian EMP(kaya sawise senjata nuklir), nanging mung dening impact, nanging tanpa senjata nuklir.( Pikirane dudu aku, penulis RESPECT hi ). Ba-ba-hee, iki isih ora perlu, а kene kuwi NEZDANCHIK!!!!
        Hasil sing Dikarepake keprungu
        1. Nagla-Saxon bakal ana ing "palung" paling anyar ing Inggris(kabeh ing "Provokator" ing "0" lan kasedhiya mung "starter bengkok"), belay
        2. Impudence sing (tim saka komandan, mengko peserta sing wani ing manuver NATO) bakal dadi kepinginan sing "terus-terusan". dadi ing omah dikancani turah mbrawah saka sekresi impudence karo gawan "aroma sad ".
        3. Perwakilan Armada Laut Ireng, "Minangka mitra, aku bakal menehi saran supaya ditarik menyang pelabuhan sing paling cedhak (yaiku ing Federasi Rusia - Crimea). aja ngeyel. Mungkin Saxon sing ora sopan saka sisa-sisa kebanggaan bakal mutusake kanggo lelayaran menyang perairan netral kanthi "dayung". Supaya dheweke lan "mitra" liyane ora bingung Endi tapel wates Federasi Rusia -nyedhiyakake iringan musik - "Aturan Britannia!" - Lagu patriotik Inggris, adhedhasar puisi dening James Thomson kanggo musik dening Thomas Arne ing 1740. Bisa ditindakake kanthi quadcopter banjur ngirim invoice kanggo layanan menyang Admiralty of Britain kanthi foto invoice sing dikirim ing situs web Kementerian Luar Negeri Federasi Rusia lan Kementerian Pertahanan Federasi Rusia (Armada Laut Ireng). tresna
        Supaya wong liya ora "kesusu" nggeret lan ing mangsa ngarep, pasang buoys kanthi "mbusak" paramèter sing "mlebu" menyang banyu kita (sawise NATO nggawe analog ing rute kapal selam sing dikarepake - periode USSR. Minangka mitra, iki ora mbantu akeh ...) и kanthi "kabar" saka "mitra" sing ora ngliwati "kontrol" (tampilan, karakteristik kinerja, lan liya-liyane), sing "saiki carane bakal cilaka." lol Ing varian, saiki ana sinyal swara ing mburi mobil. Iku wektu kanggo nginstal sistem kontrol jaringan-sentris ing "pager" (wates), iku konco sing saiki .... sampeyan ora mbukak. Lan - satelit, sistem keamanan kanthi peringatan otomatis lan ... gumantung saka tingkat bebaya (sombong) "FINAL kita -salam kenal" prajurit . Metal, pikiran kita, minangka ganti rugi kanggo render "layanan". Kita uga kanggo kebersihan lan ekologi nglirik
      12. -4
        25 2021 Juni
        Kita duwe anggepan, wong sing dikasihi, yen Alexander Starver lan Roman Skomorokhov minangka wong sing padha.
    2. +6
      25 2021 Juni
      Ing foto EM ketik "Sheffield".

      Gambar EM Tipe 42.
      1. +4
        25 2021 Juni
        Kutipan saka Undecim
        Gambar EM Tipe 42.
        Apa sing ora nyegah jinis EM 42 dadi EM jinis Sheffield.
        1. +3
          25 2021 Juni
          Lan karusakan iki ngadeg ing Teluk Kola, ing roadstead lor konco Mishukami ngelawan Belokamenka.
        2. +7
          25 2021 Juni
          Inggih, kanthi tepat, banjur The Type 42 utawa kelas Sheffield.
      2. +9
        25 2021 Juni
        Khusus, iki HMS Exeter (D89). Foto kasebut dijupuk ing fjord Norwegia cedhak kutha Trondheim ing taun 1992 nalika latihan NATO "Latihan Kerja Tim '92". foto dening PHC Robert K. Hemmerly
    3. + 28
      25 2021 Juni
      Ukraina kudu dijupuk metu saka peta politik donya bali ing 2014, kaya Georgia ing 2008 ... Saiki NATO tubs bakal samubarang kang angel marang bank Romania lan iku ... Companionship, sabab utama masalah kita saiki!
    4. +8
      25 2021 Juni
      Ora ana bom ing video kasebut. Mung warning fire saka prau tapel wates

      1. +8
        25 2021 Juni
        )))
        Ditembakake prau "ngelingake" perusak URO. Nyelehake bom nyata-wesi Soviet sing tiba saka Su-24 Soviet sajrone kapal pertahanan udara sing paling kuat saiki.

        Ya, padha kuat.
        1. -2
          25 2021 Juni
          Ditembakake prau "ngelingake" perusak URO.

          Ing kadohan kuwi, ya, geni dadakan saka AK-630 mung bisa nimbulaké karusakan irreparable kanggo destroyer. Aku ngelingake sampeyan AK-630 saka 3
          cangkang 30mm bakal murub ing 30 detik ing karusakan sing ora duwe waja ing kabeh (15mm ora waja).
          1. +5
            25 2021 Juni
            Kutipan saka lucul
            Aku ngelingake sampeyan AK-630 saka 3
            cangkang 30mm bakal murub ing 30 detik ing karusakan sing ora duwe waja ing kabeh (15mm ora waja).

            Pakar bisa katon mil adoh! Dheweke ora bakal ngeculake 3000 cangkang sajrone 30 detik, mekanisme kasebut, amarga overheating, bakal cepet banget amarga nyoba antrian kasebut, lan tong minyak sing overheating bakal nyebabake cangkang mulai muntah.
            Ndhuwur sampeyan, kabeh forum nyengir ing topik ngendi sampeyan lan MiG-31 "Daggers" klelep operator pesawat, banjur sampeyan malah ora idea bab cakrawala radio. Wektu wis liwati lan tingkat "Keahlian" ora diganti ngguyu
            Bukak topik babagan Ukraina, ing kana sampeyan ora bakal ngremehake dhewe kaya ngono! Senajan, sawetara malah seneng dihina ...
            1. +5
              25 2021 Juni
              Kutipan saka KKND
              Bukak topik babagan Ukraina, ing kana sampeyan ora bakal ngremehake dhewe kaya ngono!

              Maksudku, ing topik babagan Ukraina, sampeyan bisa nindakake sembarang omong kosong lan isih pass kanggo siji pinter?
              1. +7
                25 2021 Juni
                Kutipan saka Liam
                Maksudku, ing topik babagan Ukraina, sampeyan bisa nindakake sembarang omong kosong lan isih pass kanggo siji pinter?

                Ya, ing topik-topik kasebut, para pamirsa nganggep omong kosong ing antarane dheweke cukup normal.
                1. -8
                  25 2021 Juni
                  Pkblika iki saiki wis kebanjiran kabeh forum.. Perang ngelak - saiki wis siap perang..
                  1. +2
                    26 2021 Juni
                    Perang antarane Federasi Rusia lan NATO bakal rampung kanthi karusakan bebarengan. Padha pancene pengin manggon ing kono, supaya ora bisa ing asas. Kene karo kulon, gampang. Nanging iku ora padha.
            2. -2
              25 2021 Juni
              Pakar bisa katon mil adoh!

              Saka sekte saksi Klimov lan Timokhin? Ngerti)))
              Dheweke ora bakal ngeculake 3000 cangkang sajrone 30 detik, mekanisme kasebut, amarga overheating, bakal cepet banget amarga nyoba antrian kasebut, lan tong minyak sing overheating bakal nyebabake cangkang mulai muntah.

              Ing detik apa? )))
              Ndhuwur sampeyan, kabeh forum nyengir ing topik ngendi sampeyan lan MiG -31 "Daggers" klelep operator pesawat,

              Blah blah blah - saksi sekte Klimov lan Timokhin isih percaya manawa kapal induk ora bisa ditemokake ing samodra, lan kapal selam gampang kaya ngethok woh pir, kaya sing diwarisake dening guru sampeyan)))
              Bukak topik babagan Ukraina, ing kana sampeyan ora bakal ngremehake dhewe kaya ngono! Senajan, sawetara malah seneng dihina ...

              Dadi, ing kasus iki, apa ana sing kudu diomongake, utawa sampeyan manggon ing pikirane wong liya? )))
              1. +2
                25 2021 Juni
                Kutipan saka lucul
                Ing detik apa? )))

                Sampeyan perlu kanggo ndeleng instruksi manual kanggo AK-630M. Vika nyerat 400 cangkang kanthi istirahat 5 detik. Mesthi, 3000 tembakan ing siji bledosan iku omong kosong. Utawa sampeyan bakal mbantah?
                Kutipan saka lucul
                Saka sekte saksi Klimov lan Timokhin? Ngerti)))

                Aku ora kalebu sekte iki.
                Kutipan saka lucul
                Blah blah blah - saksi sekte Klimov lan Timokhin isih percaya manawa kapal induk ora bisa ditemokake ing samodra, lan kapal selam gampang kaya ngethok woh pir, kaya sing diwarisake dening guru sampeyan)))

                Aku ora pengin offtopic babagan Dagger, sampeyan duwe link kanggo nggawa karo mutiara lan lack lengkap kawruh materiel dhasar lan ora bab sawetara jenis sistem Komplek?
                1. -6
                  25 2021 Juni
                  Vika nyerat 400 cangkang kanthi istirahat 5 detik. Mesthi, 3000 tembakan ing siji bledosan iku omong kosong. Utawa sampeyan bakal mbantah?

                  Iki kanggo tetep bisa digunakake.
                  Sajrone permusuhan, ora ana sing ngurus tong minyak, dheweke bakal mencet pemicu kabeh, yen ora, sampeyan bakal klelep dhewe. (carane bocah kudu nerangake bebener sing umum, kanthi jujur)
                  Aku ora kalebu sekte iki.

                  Ayo, wong alkohol uga ora ngaku dadi alkohol.
                  Aku ora pengin offtopic babagan Dagger, sampeyan duwe link kanggo nggawa karo mutiara lan lack lengkap kawruh materiel dhasar lan ora bab sawetara jenis sistem Komplek?

                  (Yawning ...) wah, ndeleng link, paling aku bakal ngguyu karo sampeyan malah luwih)))
                  Banjur Timokhin nyuda banget artikele kanggo nulis sawise diskusi kasebut, lan sadurunge ana artikel saben minggu.
                  1. +7
                    25 2021 Juni
                    Inggih, sampeyan ora mencet pemicu (ana pedal yen iku). Lan istirahat antarane bledosan 400 tembakan ora digawe dening operator / penembake, nanging kanthi otomatis. Lan ing perang utawa ing target kanggo njupuk, otomatis ora peduli. Lan ya, iku proteksi overheat. Sampeyan google kanggo AK-630. Kabeh wis ditulis ing kono.
                    1. -7
                      25 2021 Juni
                      Sampeyan google kanggo AK-630. Kabeh wis ditulis ing kono

                      Lan apa sing ana ing Google?
                      Aku ngandika yen AK-630 mbukak geni ing destroyer ing jarak cedhak, iku bakal mateni destroyer.
                      Sampeyan, ing tangan liyane, dadi bungah dening encroachment ing bendarane lan wiwit cling kanggo rincian.
                      1. +1
                        25 2021 Juni
                        Kutipan saka lucul
                        Lan apa sing ana ing Google?
                        Aku ngandika yen AK-630 mbukak geni ing destroyer ing jarak cedhak, iku bakal mateni destroyer.

                        ora, sampeyan ngomong iki
                        Aku ngelingake sampeyan AK-630 saka 3
                        cangkang 30mm bakal murub ing 30 detik ing karusakan sing ora duwe waja ing kabeh (15mm ora waja).

                        Lan saiki sampeyan nyoba mlumpat saka omong kosong sampeyan dhewe.
                      2. -7
                        25 2021 Juni
                        Lan saiki sampeyan nyoba mlumpat saka omong kosong sampeyan dhewe.

                        Yaiku, sampeyan ora duwe pitakon babagan kekalahan kapal, nanging sampeyan duwe pitakon babagan tingkat geni? )))
                        Dadi ayo nulis - kanthi sengit mbela para bendarane.
                      3. +3
                        25 2021 Juni
                        Kutipan saka lucul
                        Dadi ayo nulis - kanthi sengit mbela para bendarane.

                        Inggih, aku pitutur marang kowe bab warta bab Ukraina perlu, punika tingkat Panjenengan!
                        Kutipan saka lucul
                        Yaiku, sampeyan ora duwe pitakon babagan kekalahan kapal, nanging sampeyan duwe pitakon babagan tingkat geni? )))

                        Apa sampeyan umume ngerti babagan persenjataan lan kekalahan kapal saka macem-macem jinis senjata, padha nulis omong kosong sing padha, nanging kesed kanggo nuduhake, meh kabeh pesen kalebu omong kosong.
                      4. -2
                        25 2021 Juni
                        Apa sampeyan umume ngerti babagan persenjataan lan kekalahan kapal saka macem-macem jinis senjata, padha nulis omong kosong sing padha, nanging kesed kanggo nuduhake, meh kabeh pesen kalebu omong kosong.

                        Ek stomps sampeyan kanggo pemilik)))
                        Dadi, AK-630 ora bisa nyebabake karusakan serius ing Defender Defender saka jarak 2km? Ah, pakar?
                      5. -2
                        25 2021 Juni
                        Kutipan saka lucul
                        Dadi, AK-630 ora bisa nyebabake karusakan serius ing Defender Defender saka jarak 2km? Ah, pakar?

                        Kutipan saka lucul
                        Ing kadohan kuwi, ya, geni dadakan saka AK-630 mung bisa nimbulaké karusakan irreparable kanggo destroyer.

                        Apa sing ora bisa didandani wis dadi serius, dheweke dhewe wis ngerti yen dheweke nulis omong kosong.
                        Kerusakan sing ora bisa didandani yaiku karusakan sing akibate ora bisa didandani kanthi fisik.
                        Kerusakan saka AK-630 cukup bisa kanggo ndandani fisik!
                      6. -2
                        25 2021 Juni
                        Kerusakan sing ora bisa didandani - karusakan sing akibate ora bisa didandani kanthi fisik.x


                        IREPAIRABLE, th, th; -vim, -ah, -oh. Sing angel, ora bisa didandani, didandani.
                        ANGEL - yaiku, ora bisa ndandani ing segara, galangan kapal bakal dibutuhake.
                        Sampeyan nglindhungi pemilik ing tingkat subconscious langsung)))
                        Kerusakan saka AK-630 cukup bisa kanggo ndandani fisik!

                        Ing segara? Nalika dheweke ngrusak, contone, stasiun radar? )))
                        Ya, sampeyan mung tukang sulap)))
                      7. -3
                        25 2021 Juni
                        Dadi karusakan bakal isih serius lan ora bisa didandani? Pesen pisanan sing dipikolehi ngemot 2 goroh. Babagan karusakan lan operasi AK-630. Utawa ana pilihan liyane?
                      8. -1
                        25 2021 Juni
                        Dadi karusakan bakal isih serius lan ora bisa didandani?

                        Waca definisi tembung karusakan sing ora bisa didandani)))
                        Iman sampeyan ing pemilik pancen apik tenan)))
                  2. +1
                    25 2021 Juni
                    Kutipan saka lucul
                    Iki kanggo tetep bisa digunakake.

                    Apa sampeyan krungu apa-apa babagan ekspansi tong minyak amarga overheating? Lan wiwit tong minyak wis rifled, apa iki ndadékaké kanggo apa?
                    Kutipan saka lucul
                    Ayo, wong alkohol uga ora ngaku dadi alkohol.

                    Sampeyan bisa nelusuri komentar ing ngendi aku ngritik.
                    Kutipan saka lucul
                    (Yawning ...) wah, ndeleng link, paling aku bakal ngguyu karo sampeyan malah luwih)))

                    https://topwar.ru/175899-jeffektivnost-pvo-avianosnoj-udarnoj-gruppy-aug-vozmozhen-li-proryv.html
                    Ana komentar apik sampeyan.
                    Apa pancene ana wong bodho nganti sak jam setengah ora ngerti yen bidang A (geometris) ndeleng bidang B, banjur bidang B (geometris) ndeleng bidang A? Mung kanthi geometris, amarga radar pesawat kasebut ora bisa ditandingi?

                    Kutipan saka lucul
                    Njupuk pena lan tarik horizon radio ing 350 km kanggo Hokai, lan horizon radio kanggo MiG-31 ing 500 km. Lan katon kanthi teliti. Lan uga maca babagan sudut deteksi radar (beam).

                    Ketoke ya.

                    Mutiara sing apik banget!
                    1. -6
                      25 2021 Juni
                      Mutiara sing apik banget!

                      (Ngoceh...)
                      Iki minangka pambuka - amarga cakrawala radio, pesawat DLRO lan satelit muncul bebarengan - sapa sing bakal weruh pisanan? ))))
                      1. -2
                        25 2021 Juni
                        Kutipan saka lucul
                        Iki minangka pambuka - amarga cakrawala radio, pesawat DLRO lan satelit muncul bebarengan - sapa sing bakal weruh pisanan? )))

                        Uh ... yen duwe peralatan sing cocog, dheweke bakal ketemu bebarengan. Apa sing sampeyan tindakake?
                      2. -1
                        25 2021 Juni
                        Uh ... yen duwe peralatan sing cocog, dheweke bakal ketemu bebarengan

                        Ora, ora ing wektu sing padha, maca babagan sudut vertikal saka sinar deteksi, lan dimensi geometris beda.
                      3. -1
                        25 2021 Juni
                        Kutipan saka lucul
                        Ora, ora ing wektu sing padha, maca babagan sudut vertikal saka sinar deteksi, lan dimensi geometris beda.

                        Mekaten, badut, sampeyan bosen kula. Kanthi sinar, sanajan kanthi sudut pandang vertikal lan horisontal sing paling cilik, bisa dipindai bola kanthi gerakan mekanik reflektor, sing, gerakan mekanik reflektor, wis ditindakake ing radar wiwit jaman kuna. Sampeyan ora "nebus" perkara sing prasaja, nanging sampeyan terus mbantah. Pamit, Rusia "tenan" butuh patriot "mikir" kaya sampeyan. Ing wayahe, elektronik lan ilmu liyane bakal diangkat.
                      4. -2
                        25 2021 Juni
                        Mekaten, badut, sampeyan bosen kula.

                        Yaiku, ora ana sing kudu diomongake - apa kita lunga menyang adjectives? ))))
              2. +5
                25 2021 Juni
                Salam iki!

                hi
                Kolega, kanthi cara, ana data tes sing jelas kanggo AK-630.

                Katrangan babagan operasi kompleks ing conto tes (prau pr.205PE):
                1971 Agustus 18 - tembak ing target La-17M, AK-630 kanthi radar MP-123, kacepetan target - 230 m / s, ketinggian penerbangan - 1050 m. Geni dibukak ing jarak miring menyang target 5062 m ing a jarak 3800 m (titik temu sing diantisipasi). Telung bledosan diluncurake - 32, 39 lan 42 tembakan kanthi istirahat 3 detik. Saka jarak miring 2220 m, geni terus dibukak (542 puteran). In total, njupuk njupuk 17 s, konsumsi amunisi ana 665 babak. Sasarane kena lan tiba ing segara 10 km saka prau.


                Miturut asil tes, dianjurake:


                Adhedhasar asil tes, mode operasi dienalake kanggo target udara kanthi kacepetan dhuwur - 4-5 jeblugan 20-25 tembakan saka jarak maksimal kanthi istirahat 3-5 detik kanthi transisi menyang geni terus (400 babak) ing kadohan saka karusakan paling efektif.


                Secara total, sawise 400 tembakan, istirahat dibutuhake, sawise geni terus bisa diterusake. Sawise jeblugan 200 tembakan - istirahat 1,5-3 detik. Sawise bledosan 400 nembak - paling sethithik 5-6 detik. Sawise saben 6 bledosan, istirahat maneh dibutuhake.

                Mulane, iku nyata kanggo murub 30 bledosan saka 6 nembak ing 400 detik, kanggo total 2.

                Iki cukup kanggo mripat kanggo nggawe pemusnah ilang kemampuan tempur.

                Data ing ndhuwur ana ing domain umum, kalebu ing VO.
                1. +1
                  25 2021 Juni
                  Mulane, iku nyata kanggo murub 30 bledosan saka 6 nembak ing 400 detik, kanggo total 2.

                  Iki cukup kanggo mripat kanggo nggawe pemusnah ilang kemampuan tempur.

                  Lha wong ora ngerti.
                  Sawetara wong duwe keanehan, contone, ana wujud obyek, nanging ana isi. Lan akeh wong mung ndeleng wangun obyek (rincian), lan ora obyek dhewe minangka kabèh. Lan dheweke bakal nempel ing rincian nganti serak, kaya KKND.
                  Inggih, matur nuwun kanggo conto.
          2. +4
            25 2021 Juni
            Tingkat geni AK 630 art mount kira-kira 4000 rpm, jumlah cangkang ing barbette PSK iki ora dingerteni, nanging aku ora luwih saka 1500 lembar. Nalika murub saka jarak kira-kira kilometer, malah njupuk menyang akun sawur, digunakake saka gandhewo kanggo burst lan bledosan terus-terusan, destroyer bakal nampa karusakan sing bakal mimpin kanggo lengkap incapacity lan mundhut saka paling senjata lan bagéan saka l/s. Ora gampang kanggo mutusake babagan iki, nanging kadhangkala David ngalahake Goliat.
            1. 0
              25 2021 Juni
              Nalika murub saka jarak kira-kira kilometer, malah njupuk menyang akun sawur, digunakake saka gandhewo kanggo burst lan bledosan terus-terusan, destroyer bakal nampa karusakan sing bakal mimpin kanggo lengkap incapacity lan mundhut saka paling senjata lan bagéan saka l/s. Ora gampang kanggo mutusake babagan iki, nanging kadhangkala David ngalahake Goliat.

              Vooot, sampeyan bisa langsung ndeleng wong normal.
            2. +1
              27 2021 Juni
              Kutipan: Prim
              karusakan sing bakal mimpin kanggo incapacity lengkap lan mundhut paling saka senjata lan bagéan saka l / s. Ora gampang kanggo mutusake babagan iki, nanging kadhangkala David ngalahake Goliat.

              Perang terkenal "Bengal" karo perampok Jepang......
              "Insolence minangka rasa seneng kapindho" (c), padha njupuk lan klelep siji raider ...
          3. 0
            25 2021 Juni
            Ana kapal sing arep ing 30 knots lan wis meh ilang saka ngarsane. Miturut cara, dheweke duwe 4 bedhil kasebut (2x20 lan 2x30), + 4,5 inci. Nanging saka 4,5 inci ing jarak iki, ya, bisa mabur kanthi serius.
          4. 0
            28 2021 Juni
            Pengawal tapel wates duwe AK 306. Tingkat geni luwih sithik. Yen kasengsem, aku bisa ngomong babagan prabédan dhasar)
        2. D16
          0
          26 2021 Juni
          Ditembakake prau "ngelingake" perusak URO.

          “Pak Petya, nggih?” (c) lol Lan apa bab prau? Dheweke ana sewelas mil saka pangkalan angkatan laut. Yen ana konflik, dheweke ora duwe kesempatan kanggo urip.
          1. -2
            26 2021 Juni
            Kutipan: D16
            Yen ana konflik, dheweke ora duwe kesempatan kanggo urip.

            Serius? Apa, nyatane, bisa ditindakake? Yen, kanggo nanggepi "tembakan peringatan" saka 30mm, tembakan peringatan saka 4,5 inchevka bakal mati? Apa Ordo Pengawal saka kapal penjelajah rudal Nakhimov Moskva menyang segara?
            1. D16
              +1
              26 2021 Juni
              Yen, kanggo nanggepi "tembakan peringatan" saka 30mm, tembakan peringatan saka 4,5 inchevka bakal mati?

              Kanggo nindakake iki, dheweke kudu nguripake ngguyu . Pantai 11 mil adoh. Komplek pesisir bakal nindakake .. Nanging kita apik lan alus. Lan kita ora butuh getih pelaut Inggris sing dikirim dening bodho Boris.
              1. -2
                26 2021 Juni
                Kutipan: D16
                Komplek pesisir bakal nindakake

                Apa padha ana? Senadyan kasunyatan manawa kabeh bagean, kaya, saka zona 12 mil saka Cape Khersones nganti Foros - kanggo EM kira-kira sak jam perjalanan, ora ana wektu kanggo milih irung.

                Kita durung takon iki, nanging kenapa ing bumi kita tekan dhasar kapal sing lunga saka pelabuhan manca menyang pelabuhan liyane. Temenan dheweke ora nyekel iwak kanthi ilegal lan umume ora nindakake trik sing reged, kajaba anane dheweke ngremehake bangga saka Rusia Agung.
    5. ada
      +2
      27 2021 Juni
      Aku setuju. Ya, lan iku banget awal kanggo nggawe precedent karo sinking utawa impact geni ing target. Ana wektu nalika kita mlumpat liwat tape. Aku meh lunga menyang Jepang dhewe, sanajan wis suwe banget. Ora mungkin kanggo ngadili kualitas tumindak kita saka informasi sing kasedhiya. Tugas ngusir rampung, ora ana kerugian utawa karusakan, padha dilatih, mbuwang dana minimal. Muga-muga dheweke uga nindakake pengintaian target kasebut.
      Inggris kaget - hustling ing wheelhouse lan mlaku metu ing swiwi, printah komandan karo sadurunge nyeret tangan, lan kesed flipping liwat formulir karo silhouettes saka kapal kita - apa iku kabeh? Apa padha ora nyiapake babar pisan? Helm uga keren. Sawetara jenis lumaku ostentatious karo tampilan puguh loading. Aku sing padha gemeter mesthi, nanging ora ing kamera. Dheweke ora lali nggawa koresponden karo dheweke. Iku misale jek sing pembangunan acara kuwi wis samesthine.
      Babagan garis abang sing dilewati - aku mikir yen kabeh ora gampang.
      Para prajurit getih uga bisa ngenteni nganti sawetara generasi migran ripen ing "Europas", nanging jembatan wis siyap lan luwih saka siji. Lan kaya ora ana alesan kanggo nggunakake warheads nuklir, nanging nyoba kanggo mungkasi gerombolan.
      Ora ana owah-owahan ing rencana Barat wiwit taun 80-an. Ngendi sing kudu dituju, ing Atlantik? Ora, dalane mung siji, arah wetan. Ana alesan sing cukup - wilayah sing disengketakan lan konflik tapel wates, hak asasi manungsa, kebebasan individu, demokrasi, distribusi sumber daya sing adil, wilayah sing ora dienggoni, lsp. Ana akeh liyane sing ana ing pikirane. Mung USSR banget angel. Dadi garis abang sing ngliwati "Eropa" lan "Asia" sing didegake dening mbah kakung lan wanita ing perjuangan getih, kita wis ijolake permen karet lan cola, lan sapa sing luwih cepet, dheweke njupuk tong minyak karo kothak. cookie (sanajan sedhep Padha ora menehi bayi tho). Sapa sing saiki bakal bisa milih lan mbela tapel wates anyar, lan bakal kepengin?
  2. + 15
    25 2021 Juni
    Aku setuju karo penulis ... Ukrainia mriem fodder siap kanggo matèni Rusia bakal pisanan kanggo pindhah menyang perang ... matèni vile anyar saka limang militias Luhansk konfirmasi iki ... Lawakan wis rampung.
    Iku wektu kanggo negara kita kanggo sijine menyang tumindak wong saged instructing Ukrainia lads ing dalan bener ... appeasement tentrem saka Russophobes saka Kulon lan Ukraina ora bakal mimpin kanggo apik.
    1. +6
      25 2021 Juni
      Lawakan rampung ing 2014 nalika ngemas serigala nyerang Donbass



      Quote: Lech saka Android.
      pembunuhan keji anyar saka limang militiamen Luhansk bukti iki ... Lawakan wis rampung.
  3. + 16
    25 2021 Juni
    Aku tansah kasengsem ing pitakonan, yen ana perang karo Ukraina, apa kita bakal mateni gas menyang Kulon global?
    1. + 17
      25 2021 Juni
      Apa kita bakal mateni gas menyang Kulon global?
      Iku ora mungkin! Perang iku perang, lan yacht kudu dibangun, asu kudu dijupuk kanggo cukuran.
      1. +4
        25 2021 Juni
        tenan? Nalika Uni ngedol gas?) Ngelingake kula nalika padha nindakake akeh ing Crimea? Chky banjur ora ana sing dipateni.
        1. +3
          25 2021 Juni
          akeh ing Crimea iya?
          Lha kowe ora tertarik karo politik, ojo dirembug bab banjir. Lan yen tekan sampeyan saka Blagoveshchensk?
          Dene Uni Sovyèt, sawisé taun 1985, kurang lan kurang apa sing diomongake. Lan nalika koperasi, kongres lan presiden muncul, mung jeneng sing isih ana.
          1. + 11
            25 2021 Juni
            Kita bakal ngatur. Kutha iki kerep banjir. Apa kabar iki kanggo sampeyan? Wiwit jaman Uni. Lan aku manggon ing Istomin. Cedhak banget
            1. -1
              25 2021 Juni
              Kita bakal nggawe
              Apa wae sing sampeyan lakoni, aku seneng karo sampeyan. Kepriye carane supaya kabeh banjir iki bisa diminimalisir
              1. +5
                25 2021 Juni
                Ngunggahake kutha ing ndhuwur segara? Aja nulis omong kosong, ya? Nalika isih cilik, aku klelep tanggul menyang stadion. Apa sampeyan ndeleng Khabarovsk? Kutha telu gunung. Boulevards ngisor Amur.
                1. 0
                  25 2021 Juni
                  Ngunggahake kutha ing ndhuwur segara? Aja nulis omong kosong, ya?
                  Sampeyan ngandika bab kutha kanggo mundhakaken iku. Mung kasengsem ing topik. Ing sangisore tsars, ora cukup dhuwit utawa teknologi, ana dhuwit ing dewan, nanging ana masalah karo teknologi. Saiki aku ora ngerti kepiye dhuwit, nanging akeh dhuwit sing digunakake kanggo mbenerake akibate banjir. Paling PLTA Zeya lan Bureya nyuda banjir, dadi sampeyan kudu mikir
                  1. +2
                    25 2021 Juni
                    Aku menehi saran kanggo ngunjungi kutha lan mlaku-mlaku ing sadawane tanggul) sampeyan bakal ngerti dhewe. Kutha iki klelep lan bakal klelep. Iku kabeh gumantung ing mangsa. Iku mangsa salju. Suwe-suwe ora ana. Aku durung tau krungu babagan teknologi kasebut kanggo ngunggahake kutha kanthi meter. Aja kringet. Kita wis biasa. Aku mbaleni, aku wis weruh iki wiwit cilik.
                    1. -1
                      25 2021 Juni
                      mundhakaken kutha dening meter
                      Piye wae kowe macet. Aku ora tau ngomong utawa nulis babagan ngunggahake kutha.
                      1. +1
                        25 2021 Juni
                        Lan kanthi cara liya, banjir ora bisa dihindari)))) mula dibangun) Aku mbaleni, dalan-dalan kutha kita ana ing level banyu.
      2. -1
        25 2021 Juni
        Kutipan: Gardamir
        Perang iku perang, lan yacht kudu dibangun, asu kudu dijupuk kanggo cukuran.

        Sampeyan lali babagan 2 triliun anggaran negara (ora kalebu pajak sing gegandhengan karo karyawan lan perusahaan sing gegandhengan). Apa sampeyan siap kanggo ngrebut "ruang sosial"? belay
        1. +4
          25 2021 Juni
          kanggo sequestration
          Poson dhewe kanthi bangga nyritakake dhuwit sing diklumpukake kanggo makutha. Lan saiki, oh, kanthi alesan sing apik, dheweke didorong menyang vaksinasi. Ora masalah maneh, bocah-bocah, wong tuwa, sanajan sampeyan lagi lara.
          Ora ngerti babagan triliunan. Kayata adol lenga menyang Jerman taun 1943.
          1. +2
            25 2021 Juni
            Kutipan: Gardamir
            Poson dhewe kanthi bangga nyritakake dhuwit sing diklumpukake kanggo makutha.

            Apa sampeyan mbayangno kanthi fisik apa "jarah rampasan" iku? Iki minangka tambahan kanggo kabeh negativitas sing pengin sampeyan nandur modal ing ukara iki, ana uga ewonan karyawan kanthi gaji sing apik, potongan pajak menyang anggaran kabeh tingkat. Mulane, kita kudu bungah yen "poson" iki duweke kita, lan dudu Amer utawa Eropa.
            Kutipan: Gardamir
            Ora ngerti babagan triliunan

            Iki minangka bagean saka Gazprom ing bagean revenue saka anggaran.
            Kutipan: Gardamir
            Kayata adol lenga menyang Jerman taun 1943.

            Apa sampeyan (kita) karo wong saiki ing negara perang resmi? Sampeyan dhewe duwe bathi saka dhuwit kasebut, sanajan sampeyan ora curiga.
            1. +4
              25 2021 Juni
              Kutipan saka Hagen
              Apa sampeyan mbayangno kanthi fisik apa "jarah rampasan" iku? Iki minangka tambahan kanggo kabeh negativitas sing pengin sampeyan nandur modal ing ukara iki, ana uga ewonan karyawan kanthi gaji sing apik, potongan pajak menyang anggaran kabeh tingkat. Mulane, kita kudu bungah yen "poson" iki duweke kita, lan dudu Amer utawa Eropa.

              Sampeyan dermawan kita. Breadwinners. Patriot! Dadi unfasten kanggo kabutuhan motherland. https://www.kp.ru/daily/28295/4433467/
              1. +1
                25 2021 Juni
                Kutipan saka vladimirvn
                Dadi unfasten kanggo kabutuhan motherland.

                Kanggo kabutuhan Tanah Air, aku nyepetake 20 taun uripku, lan ngrusak kaping pindho. Nanging sawise aku nampa telung diploma tambahan kanthi biaya dhewe, lan aku mikir yen ing pensiun pungkasan aku bakal bisa ngaso kanthi tenang tanpa ngencengi sabuk. Lan sampeyan bisa terus ngunggahake level kanthi artikel kosong saka pers kuning. Ing kasus, billionaire nggunakake paling saka bathi kanggo nggedhekake produksi, lan iki uga proyek lan pajak. Mlarat, uga, ora kanggo kabeh wong saka mokal, kanggo wong lan saka kesed.
                1. +3
                  25 2021 Juni
                  Hagen, mbok menawa aku bungah. Nuwun sewu
                  1. 0
                    25 2021 Juni
                    Kutipan saka vladimirvn
                    Ngapunten

                    Ora apa-apa. Mengkono. nglirik
                2. -2
                  26 2021 Juni
                  Iki produksi apa, aku takon? Apa dheweke nggedhekake ana?Diameter pipa pompa saka usus, margin ing kanthong. Lan negara sosialis bakal ngrampungake karo nggawe proyek sampurna. Kita ora butuh penyangga lan pajak, sing, kanthi cara, wong-wong iki ora pengin mbayar. Kapitalisme iku ala, ora mungkin wong kesed manggon ing kono lumrahe, amarga alas lan pamrih ngrembaka.
                  1. -1
                    26 2021 Juni
                    Kutipan: Essex62
                    Iki produksi apa, aku takon?

                    Produksi apa wae sing diluncurake saiki diluncurake dening miliarder sing padha. Conto kanggo sampeyan yaiku Michelson sing padha karo NOVATEK. Lan ana akeh.
                    Kutipan: Essex62
                    Lan negara sosialis bakal ngrampungake karo nggawe proyek sampurna.

                    Nyolok driji, ngendi "negara sosialis" saiki? Apa prospek kanggo masa depan? Ekonomi negara sosialis ing laku nggawa USSR menyang paceklik nyata. Wis krungu bab iku? USSR ambruk, lan sampeyan sing kabeh songs bab carane nindakake proyek gedhe, nanging ora cetha karo apa.
                    Kutipan: Essex62
                    Kita ora butuh backbone lan pajak

                    Lan ing wektu sing padha sampeyan manggon ing wong-wong mau, ing pajak iki. ngguyu
                    Kutipan: Essex62
                    Kita bisa bebarengan tanpa iku lan aku bisa nindakake iku

                    Sampeyan ngomong omong kosong. Iki saka buta huruf ekonomi ....
                    1. -1
                      27 2021 Juni
                      Mungkasi ngomong omong kosong. Apa paceklik ing USSR. Apa sampeyan tau manggon ing Uni?
                      Ya, saiki ora ana negara sosialis, sampeyan njupuk saka tank ing 93.
                      Bourgeois tegese dermawanku, pranyata aku manggon ing pajak. Matur nuwun kanggo enlightening kula. Lan sakperangan alesan aku mikir yen aku urip saka karyaku.
                      1. +1
                        27 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Apa sampeyan tau manggon ing Uni?

                        Aku ngginakaken kabeh 80s ing SA. Lan wiwit taun 77, ing kutha ing Urals karo yuta pedunung, ora ana Advertisement free daging. Dituku nang endi wae "saka ngisor lantai". Disebarake ing perusahaan. Nanging minangka panuku prasaja ing toko, aku malah ora bisa njupuk set sup (daging babi lan wedhus karo daging turahan). Negara iki lungguh ing gandum impor! Dituku saka perdagangan lenga lan gas karo borjuis! Tangerine mung kanggo taun anyar .... Ya, iki dudu 1932-33. Nanging ana ambruk nyata! Sampeyan kudu lali urip ing USSR. Utawa padha manggon ing wektu ing Moscow (utawa kutha liyane saka kategori 1st).
                        Kutipan: Essex62
                        Lan sakperangan alesan aku mikir yen aku urip saka karyaku.

                        Mula, dheweke nganggep yen dheweke ora nggambarake urip ekonomi negara. Amarga sampeyan ora mikir supaya sampeyan menyang toko lan tuku roti roti kanthi penghasilan sampeyan, negara kasebut ngemot Kementerian Pertahanan + Kementerian Dalam Negeri + Perumahan lan Utilitas Umum + Kementerian Kesehatan + Kementerian Kesehatan. Pendidikan + Komplek Industri Militer + ..... kanggo pajak saka dermawan borjuis + pajak liyane ngguyu Ora ana apa-apa ing urip iki sing kaya ngono. Lan yen srengenge munggah kanggo sampeyan ing wayah esuk, banjur ana sing mbayar. Tebak sapa...
                        Kutipan: Essex62
                        matur nuwun pencerahane

                        Lan yen sampeyan durung ngerti bebener sing prasaja ing urip iki, mesthine, sampeyan ora sinau banget.
                      2. -1
                        28 2021 Juni
                        Sampeyan minangka perwira SA sing sumpah kanggo mbela Rakyat Soviet lan ngiyanati sosialisme. Klasik reborn. Dheweke mbayar srengengeku. Omong kosong apa.
                        Difficit ana, sing udur. Nanging ora
                        kabeh diukur nganggo weteng lan sandhangan.
                        Mesthi, pajak kita ndhukung kabeh sing wis kadhaptar, lan aligarh, ing dicolong, mbangun yacht.
                        Aku makili urip negara sampeyan kanthi apik. A sakepel saka hucksters duwe 90% saka income nasional, liyane shish. Amarga, kaya sing wis dingerteni kanthi bener, sampeyan uga kudu ndhukung pasukan keamanan. Supaya ora nggero.
                      3. +1
                        28 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Sampeyan minangka perwira SA sing sumpah kanggo mbela Rakyat Soviet lan ngiyanati sosialisme. Klasik reborn.

                        Sampeyan, Pak, dudu dhewe. Ngombe banyu. Ora tugas sampeyan kanggo ngevaluasi tumindakku ing layanan lan urip. Utamane sampeyan ora ngerti. Sampeyan dhewe ora ngerti omong kosong apa sing sampeyan omongake ing kene. Aku ngomong karo sampeyan babagan kahanan sing nyata, lan sampeyan bingung antarane kasunyatan lan impen.
                        Kutipan: Essex62
                        Difficit ana, sing udur. Nanging ora
                        kabeh diukur nganggo weteng lan sandhangan.

                        Sampeyan ngandhani iki marang wong-wong Muscovites sing mlumpat ing ngisor tank lan kendaraan tempur infanteri ing taun 1991 kanggo mbela EBN lan tim. Sampeyan ngandhani kabeh komentator liyane sing nostalgia kanggo apartemen lan universitas gratis saka USSR, lan ora kabeh kanggo warisan ideologi Marxisme-Leninisme. Apa sampeyan ngerti maksudku? Iku lucu lan sedih kanggo maca empedu, riddled karo buta huruf lan semaput.
                      4. -1
                        28 2021 Juni
                        Aku bisa menehi rating. Aku warga USSR lan mbela nganti pungkasan nalika, kaya sampeyan, padha murub aku saka tank lan riflemen.
                        Lan ora perlu kanggo ngenali gopa lan buruh guild karo dhuwit-changers sing wis diwutahake metu menyang lurung-lurung ing Moscow karo komunis bener.
                        Aku bisa ngerti wong-wong sing nostalgia kanggo lingkungan sosial USSR, nanging aku wong ora nampa cara urip borjuis. Amarga dheweke ora adil lan ganas.
                        Tanpa isme, kanthi garis abang - saben wong padha wiwit lair, larangan kanggo pengayaan pribadi, amarga iki nggawe ketimpangan, sing utama ing masyarakat yaiku sing nggawe, lan ora nyopir kanthi rega spekulatif.
                        Lan soko sampeyan kabeh narik kanggo kula ngira kanggo menehi? Lan sejatine, sapa sampeyan.
                        Aku ora peduli karo menara borjuis sampeyan, aku duwe universitas dhewe. Vital.


                        .
                      5. +1
                        28 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Aku bisa menehi rating.

                        Dear kanca! Kanggo menehi pambiji, sampeyan kudu ngerti soko dhasar lan sampurna. Contone, siji kudu ngerti konstitusi USSR lan ngerti apa kakuwasan ing Angkatan Bersenjata lan apa misfortunes padha digawe kanggo ngusir. Kajaba iku, siji kudu ngerti teks sumpah kanggo netepke bener saka eksekusi. Sampeyan ora ngerti kabeh iki. Kene sampeyan ngomong sing
                        Kutipan: Essex62
                        Lan ora perlu kanggo ngenali gopa lan buruh guild karo dhuwit-changers sing wis diwutahake metu menyang lurung-lurung ing Moscow karo komunis bener.

                        Aku ora ngerti apa sing sampeyan maksud karo tembung "gopu" (aku mikir, "gopotu", amarga sawetara kesalahan ejaan sampeyan. nglirik ), iki "gopa" lan "tsekhoviki" - apa wae sing bisa ngomong, bagean saka wong. Lan sampeyan, pembela USSR, uga minangka bagean saka wong ing negara sing padha. Lan Angkatan Bersenjata ora duwe hak kanggo nglindhungi siji bagean saka wong liya. Iki nasib Pasukan Internal USSR. Pitakonan kanggo wong-wong mau.
                        Kutipan: Essex62
                        Aku warga USSR lan mbela nganti pungkasan

                        Bad, supaya padha mbela. Ketoke ana liyane "tsekhoviks", lan sampeyan ilang. Dadi sing salah yen ana buruh guild lan gopot luwih akeh tinimbang pembela USSR? Kasunyatan sing sampeyan pribadi ora nampa soko iku masalah sampeyan, ora aku netepi sumpah. Aku janji kanggo mbela Tanah kelairan Soviet, nanging ora salahku yen Tanah Air ora pengin dadi Soviet. Nanging Gusti ora menehi jaminan kanggo pendidikan dhasar, lan ing universitas urip ana sing ora diterangake kaya ngono. Nyuwun Bosen ngomong karo wong sing ora gelem sinau....
                        Kutipan: Essex62
                        saben wong padha wiwit lair, larangan kanggo pengayaan pribadi

                        Iki sing nyebabake ambruk USSR. Sing siji lagi sinau, sing liyane ngusir bajingan 10 lan, saliyane dadi petugas kebersihan, ora ana gunane. Sing siji kerja keras kanggo awake dhewe lan wong liya, sing liyane ... nyepak saka lonceng menyang lonceng, banjur dheweke main bodho lan ora ngurus anak-anake dhewe. Lan sampeyan pengin equalize wong financial? Apa iki keadilan kanggo sampeyan? Elinga semboyan sosialisme - saka saben wong miturut kemampuane, kanggo saben wong miturut karyane. Ana wong sing kerja luwih apik lan luwih akeh lan sugih karo karyane. Apa sing sampeyan ora seneng? Apa sampeyan kanggo leveling farm kolektif? Nanging malah ana bedane kesejahteraan antarane buruh lan parasit. Nanging aku rumangsa dudu tugasku mulang sampeyan. Carane sinau iku carane sampeyan manggon. Lan uripmu minangka woh saka karyamu ...
                      6. -1
                        29 2021 Juni
                        Omong kosong. Apa sampeyan mikir spekulator minangka pekerja keras? Prinsip sosialisme nuduhake priming kanggo karya apik kanggo gaji dhasar. Negara sosialis nggawe kahanan sing ora nyenengake kanggo parasit lan meksa dheweke bisa kerja. Individu kasebut ana ing sistem apa wae.
                        Dene sumpah, aku, sersan Tentara Sovyèt kanggo Angkatan Darat, kanthi temenan netepi, ora kaya sampeyan perwira.
                        Ora, Tanah Air ora pengin mandheg dadi sosialis, nanging akeh wong sing degenerasi, nanging kanthi kekuwatan lan sumber daya sing gedhe banget, ngowahi sosialisme siji-sijine, banjur mutusake kraman sing mbukak.
                        Aku ora nampa alesan iki sing SA ora ing bisnis. Sampeyan minangka wong sing pinter lan ngerti kanthi sampurna ing ngendi kabeh arah. Lan kanggo njupuk sisih, pilihan iku mesti, preduli saka pesenan saka printah. Sampeyan petugas SA, dudu tentara bayaran. Iki prabédan antarane tentara buruh-tani lan tentara borjuis. Sawise ngetung bolt ing kalbu komunis, padha milih sisih mungsuh.
                        Sepisan maneh, mulang anak-anakmu.
                      7. +1
                        29 2021 Juni
                        Kutipan: Essex62
                        Sepisan maneh, mulang anak-anakmu.

                        Ora ana gunane kanggo alesan karo sampeyan.
                        Kutipan: Essex62
                        Apa sampeyan mikir spekulator minangka pekerja keras?

                        Sing sampeyan maksudake spekulator nindakake fungsi sing rada penting - ngirim barang sing dibutuhake kanggo saben kita saka titik produksi menyang papan panggonanku utawa sampeyan. Lan uga nyedhiyakake papan kanggo panuku eceran kanggo milih barang sing dibutuhake. Apa iki ora bisa kanggo sampeyan?
                        Kutipan: Essex62
                        Prinsip sosialisme nuduhake priming kanggo karya apik kanggo gaji dhasar.

                        Iki minangka fantasi sampeyan, yaiku. pratelan unsubstantiated.
                        Kutipan: Essex62
                        Aku ora nampa alesan iki sing SA ora ing bisnis.

                        Lha ya, kanthi rasa adil sampeyan ngakoni konstitusi iku wujude ala. ngguyu
                        Kutipan: Essex62
                        Kanggo sumpah, aku, sersan Tentara Soviet kanggo Tentara, kanthi jujur ​​​​menehi, ora kaya sampeyan perwira.

                        Aku ora nganggep ngira-ngira apa sing wis ditindakake ing SA, nanging aku uga ora menehi saran supaya sampeyan nggawe keputusan. Iku dudu urusanmu.
                        Kanggo kabeh "multi-buvaf" sampeyan ora nambahake apa wae sing spesifik kanggo argumentasi sampeyan, kabeh jenis panyebaran pamikiran ing sadawane wit. Ngomong karo sampeyan mboseni lan ora produktif. Mula, aku ora ngarep-arep wangsulan.
                      8. -1
                        30 2021 Juni
                        Apa bukti sing sampeyan butuhake? Sampeyan bisa ndeleng kertu partai Sekretaris Jenderal Brezhnev karo biaya anggota saka s / n 800 rubles. Diposting nang endi wae, iso googling. Lan mertuaku, sing nyopir ing peternakan negara, entuk luwih saka sewu kanggo nandhang sangsara, contone. Turner ing "kothak" 300-350.
                        Konstitusi? Dadi dheweke ngidak-idak, njupuk pamrentahan Soviet sing sah sing dipilih dening Rakyat, lan sampeyan duwe pesenan. Panglima Tertinggi menehi sampeyan saka Gedung Putih, kanthi pribadi krungu, ana ing cedhake. Sampeyan ndhukung kraman lan tamparan kita ing gulu borjuis. Dhewe, sawise nglukis maneh saka anggota CPSU, pejabat SA, dadi borjuis.
                        Pancen ora ana sing kudu dirembug. Pangerten dhasar babagan tatanan donya yaiku antagonis.
                    2. -1
                      27 2021 Juni
                      Ekonomi negara sosialis ing laku nggawa USSR menyang paceklik nyata. Wis krungu bab iku?

                      Sampeyan mbokmenawa ngomong babagan taun 90-an, nalika Uni ora ana maneh. Ing USSR, aku ora ngelingi paceklik ing 70s lan 80s.
                      1. 0
                        28 2021 Juni
                        Kutipan saka mister-red
                        Sampeyan mbokmenawa ngomong babagan taun 90-an, nalika Uni ora ana maneh. Ing USSR, aku ora ngelingi paceklik ing 70s lan 80s.

                        Kaping pisanan, aku njaluk sampeyan tumindak ing wates-wates kesopanan. Kapindho, aku nerangake wektu lan ekspresi kekurangan produk ing toko. Ing 90s, iki wis dicethakaké ana ing Moscow. Mungkin sampeyan ora ngelingi babagan sepur "sosis" saka Moskow ing taun-taun kasebut?
                      2. -1
                        28 2021 Juni
                        Kutipan saka Hagen
                        Kutipan saka mister-red
                        Sampeyan mbokmenawa ngomong babagan taun 90-an, nalika Uni ora ana maneh. Ing USSR, aku ora ngelingi paceklik ing 70s lan 80s.

                        Kaping pisanan, aku njaluk sampeyan tumindak ing wates-wates kesopanan. Kapindho, aku nerangake wektu lan ekspresi kekurangan produk ing toko. Ing 90s, iki wis dicethakaké ana ing Moscow. Mungkin sampeyan ora ngelingi babagan sepur "sosis" saka Moskow ing taun-taun kasebut?

                        Apa aku ngomong sing ora sopan, nuwun sewu?
                        Ana sepur sosis, nanging iki ora ateges ana paceklik. Dear, Aku elinga dhewe nang endi wae saka 70th, Aku tau luwe ing asas. Ibu iku insinyur prasaja, ora ana bapak, mbah kakung lan eyang pensiun ing desa. Yagene aku kudu percaya yen ana paceklik ing USSR? Iku dadi luwih elek ing pungkasan 80s.
                      3. +1
                        28 2021 Juni
                        Kutipan saka mister-red
                        Apa aku ngomong sing ora sopan, nuwun sewu?

                        Ing masyarakat sing sopan, wong manca diarani minangka YOU, yen sampeyan ora ngerti ...
                        Kutipan saka mister-red
                        Ana sepur sosis, nanging iki ora ateges ana paceklik.

                        Iki tegese ana kekurangan kabutuhan dhasar. Lan ana uga impor gandum sing akeh banget (karo tanah prawan sing diunggahake lan jalur tengah ...). Malah pitik padha biru, kurang dipakani. Wiwit taun 1977, ing toko kelontong kutha Ural biasa, etalase-kulkas mung diisi karo iwak kaleng. Ing taun-taun kasebut, "sarapan turis" mung bisa dicincang iwak karo barley mutiara ngguyu Mesthine, kita ora swell amarga keluwen, nanging kekurangan produk dhasar dirasakake banget.
                        Kutipan saka mister-red
                        Yagene aku kudu percaya yen ana paceklik ing USSR? Iku dadi luwih elek ing pungkasan 80s.

                        Sampeyan bisa uga ora pracaya. Deleng statistik ing wektu kasebut. Deleng imbangan ekspor-impor. Angka luwih fasih tinimbang anekdot, yen sampeyan ngerti carane maca.
                        Kutipan saka mister-red
                        Iku dadi luwih elek ing pungkasan 80s.

                        Mung dumadakan, dumadakan? Utawa masalah tuwuh mboko sithik accumulating?
                      4. -1
                        29 2021 Juni
                        Bener, dumadakan. Sabotase.
                      5. 0
                        29 2021 Juni
                        Ing masyarakat sing sopan, wong manca diarani minangka YOU, yen sampeyan ora ngerti ...
                        Aku duwe pendapat sing dhuwur banget babagan aku. Aku ora diwulang kanggo alamat ngapusi lan fabricators minangka sampeyan. Utamane kanggo nganggep dheweke minangka masyarakat sing layak.
                        Nyatane, dheweke pisanan nulis babagan paceklik, banjur wiwit: tuku gandum, imbangan ekspor-impor lan omong kosong liyane. Kekurangan soko konkrit lan keluwen iku rong perkara sing beda.
                        Banjur pitakonan langsung - apa ana paceklik ing Rusia saiki? Mbokmenawa ora, ta? Lan babagan imbangan ekspor-impor? Sawise kabeh, toko-toko wis akeh panganan impor.
                        Duwe wani ngakoni yen sampeyan akeh banget. Ora ana paceklik ing USSR ing 60s-70s-80s lan ora perlu kanggo ngandhani wong-wong sing isih urip.
                        Mung dumadakan, dumadakan? Utawa masalah tuwuh mboko sithik accumulating?

                        Ya, padha nglumpukake. Saka 86. Sadurunge iku cukup normal. Aku elinga banget, ing taun 87 anakku lair, lan banjur sawetara masalah wiwit katon.
                      6. 0
                        29 2021 Juni
                        Kutipan saka mister-red
                        Aku duwe pendapat sing dhuwur banget babagan aku.

                        ya wis. Aku duwe pendapat sing cukup dhuwur babagan aku kanggo komunikasi karo sampeyan ing nada sing sampeyan aturake. Aku ora pengin mbuwang wektu kanggo diskusi sing ora ana gunane.
                      7. 0
                        30 2021 Juni
                        [/ Quote]
                        Kutipan saka Hagen
                        [quote=mister-red]Aku mikir banget babagan awakku dhewe.

                        ya wis. Aku duwe pendapat sing cukup dhuwur babagan aku kanggo komunikasi karo sampeyan ing nada sing sampeyan aturake. Aku ora pengin mbuwang wektu kanggo diskusi sing ora ana gunane.

                        Amin. Kayane aku ora peduli, nanging isih ora ngapusi maneh, amarga sampeyan duwe panemu sing dhuwur banget.
            2. ANB
              +1
              25 2021 Juni
              . Sampeyan dhewe duwe bathi saka dhuwit kasebut, sanajan sampeyan ora curiga.

              Ora bisa mbantah iku. Mung njupuk bocah saka rumah sakit Morozov.
              Bojone kaget karo apa sing ana ing kono lan kepiye carane dheweke dianggep. Panganan mung ora enak, nanging migunani. Dokter, perawat lan malah perawat - kelas paling dhuwur. Saben uwong iku sopan lan enten.
              Lan kabeh iku miturut kawicaksanan, lan kita ora malah Muscovites. Ditata kanthi cepet tanpa pitakon. Lan jinis virus kasebut ditemtokake lan diobati kanthi tepat.
              Supaya Gazprom bisa kerja lan mbayar pajak.
          2. +5
            25 2021 Juni
            Gardamir
            Lan saiki, oh, kanthi alesan sing apik, dheweke didorong menyang vaksinasi.
            Eee....? Kok diusir, apa gunane, yen vaksin GRATIS kanggo sampeyan anti-vaksinator sing bandel !!!
            Lan, aku ngerti, dheweke pengin mateni kita kabeh lan ngganti karo buruh gastro, mesthine?

            Yen sampeyan kaya iki, kabeh Soviet (sing dadi goroh), mula apa sampeyan ora mlayu ing ngarep kanggo divaksinasi, amarga ing USSR, kabeh wong divaksinasi tanpa pandang bulu, lan sing paling penting, ora. siji takon sapa.
            Yen ngono, aku dadi ketagihan.
            1. +1
              25 2021 Juni
              Sampeyan nyopir kula, lan aku anti-vaxxer. Ing endi logika? Inggih, nalika sampeyan nindakake kudeta, sampeyan janji hak, kabebasan, lan saiki sampeyan nyopir totalitarianally.
              Aku mung ora nelpon apa-apa. Utawa apa wong wis ora duwe hak ing konstitusi nullified?
            2. -2
              25 2021 Juni
              Kutipan: Alex_1973
              Vaksin GRATIS!!!

              Vaksin kasebut ora gratis - dheweke mbayar saka anggaran negara.

              Kutipan: Alex_1973
              Eee....? Apa drive, apa keuntungane

              Dhuwit saka anggaran negara diasimilasi karo kanca-kanca Putin saka apotek - kaya Platon, label obat dening Usmanov, lsp.
              Kajaba iku, Putin diobong metu sing ora ana siji kajaba wong tuwa lan hypochondriacs ternyata mbutuhake compote ing Rusia, lan iki banget mbebayani kanggo dodolan kanggo macem-macem Brazil lan Venezuela.

              Dheweke pengin mateni kita kabeh lan ngganti kita karo buruh gastro, ta?

              Kanan:


              ing USSR, kabeh wong wis divaksinasi sembarang

              Inggih, bebek ing USSR ana vaksinasi nyata lan sampurna sing menehi kakebalan seumur hidup digawe dening superpower technical.
              Putin, ing sisih liya, ngusulake manawa saben nem wulan nganti pungkasan umure, dheweke nyuntikake "produk kaya vaksin sing padha karo alam", sing durung diuji sacara resmi, digawe dening "sumber daya adidaya". "Sing ora ngerti babagan otomotif utawa elektronik.
              Ginzburg uga ngapusi - manawa dheweke duwe kekebalan seumur hidup, utawa rong taun, saiki, kabeh wong kudu diimunisasi maneh lan vaksin ora bakal nglindhungi galur India.
              Kajaba iku, falcons Putin uga ora cepet-cepet nggawe apa-apa - Peskov njupuk tantangan, Matvienko divaksinasi, perhatian marang AEROSOL.


              Ayo wong-wong mau banjur menehi vaksin ing bentuk aerosol, kaya Matvienko, mula bisa uga aku bisa divaksinasi. wassat
          3. 0
            25 2021 Juni
            Poson dhewe bangga marang

            Sapa sing Poson? Kaya Mason utawa apa? ngguyu
        2. +1
          25 2021 Juni
          Kutipan saka Hagen
          Sampeyan lali babagan 2 triliun anggaran negara

          Bener, ing jaman Soviet, dhuwit saka adol gas menyang anggaran, lan saiki pajak kanggo adol gas.
          1. +2
            25 2021 Juni
            Kutipan saka starpom
            Bener, ing jaman Soviet, dhuwit saka adol gas menyang anggaran, lan saiki pajak kanggo adol gas.

            Lan ing jaman Soviet, bagéan saka dhuwit menyang oilmen, lan ora cilik. Dina iki, "laba" utama anggaran ora saka dodolan, nanging saka MET (pajak kanggo ekstraksi mineral). Inggih, bagean saka penghasilan PJSC dhewe dibagi ing antarane para pemegang saham, bagean liyane menyang kabutuhan perusahaan (eksplorasi, pangembangan lapangan, pambangunan usaha patungan sing padha, Powers of Siberia saka macem-macem garis, mbayar utang utang, lsp.) Sembarang sistem pembiayaan ditujokake kanggo mesthekake yen perusahaan bisa ngembangake lan ngasilake indikator finansial lan ekonomi sing dibutuhake. Banjur, lan dina iki PJSC ana ing kontrol negara.
            1. -1
              26 2021 Juni
              Ing USSR, income maksimum wis strictly diatur. Iki kanggo kasunyatan sing bagean saka income kanggo oilmen. Miturut ukuran tarif karo priming.
              Dana dialokasikan kanggo pangembangan industri kanthi pusat, saka anggaran, lan ora saka dodolan gas lan lenga tartamtu.
              Lan kanggo tabungan non-tenaga kerja, luwih saka 10 sput bisa diselehake ing tembok. Lan iku sistem banget adil.
              PAO ing kontrol negara, kang borjuis, karo kabeh jalaran. Diyakinake.
              1. 0
                26 2021 Juni
                Kutipan: Essex62
                Ing USSR, income maksimum wis strictly diatur. Iki kanggo kasunyatan sing bagean saka income kanggo oilmen. Miturut ukuran tarif karo priming.

                Ekonomi USSR miring, lan rega ditindakake kanthi cara sukarela. Mulane, liter bensin luwih murah tinimbang setengah liter banyu kemerlap tanpa sirup. Lan pungkasane, kabeh ekonomi mandheg lan ngrusak negara gedhe.
                Kutipan: Essex62
                Dana dialokasikan kanggo pangembangan industri kanthi pusat, saka anggaran, lan ora saka dodolan gas lan lenga tartamtu.

                Kepiye dhuwit kasebut mlebu anggaran? Apa iku bodho? Dhuwit dhasar minangka unsur saka proses tuku lan adol. Lan industri dikembangake mung kanggo ngasilake apa sing bisa didol lan nampa dhuwit saka panuku lan tuku apa sing ora diprodhuksi ing omah. Sampeyan malah ndeleng buku teks ekonomi sekolah. Ngembara ing proses dhasar urip.
                1. 0
                  27 2021 Juni
                  Ora ana twists lan giliran. Ekonomi USSR makarya kaya clockwork, nganti pengkhianat, degenerates wiwit numpes dening sabotase lan pecah saka inter-industri lan hubungan related. Iki Chubais sampeyan ditulis ing teks biasa. Ana video ing net.
                  Kabeh iki ditindakake kanggo nyiapake lemah kanggo owah-owahan ing tatanan sosial, kebangkitan kapitalisme. Inflame dissatisfaction saka warga karo ora nepaki kewajiban dening negara lan nindakake kudeta ing gelombang iki. Taman kembang Masonik standar, mung ing skala gedhe. Aku wis menehi conto sabotase kasebut saka pengalaman pribadi.
                  Mbiayai pangembangan industri lan upah saka anggaran. Ora sudagar pribadi mbagekke dana, iku aku ngandika. Ora ana grabbers saka pedagang pribadi sing mutusaké pinten kanggo gaji buruh hard, pinten kanggo peralatan pengeboran anyar, lan pira kanggo yacht anyar. Saiki wis jelas? Lan buku teks borjuis sampeyan nggambarake proses iki, apa sing bakal dakdeleng ing kana?
                  Ing Uni, sumber dhuwit sing padha ana ing sirkulasi nganti pirang-pirang dekade. Praktis ora kena inflasi, amarga dhuwit ora dadi komoditas lan transaksi spekulatif dihukum miturut hukum sosialis. Padha diukum abot banget.
                  1. +1
                    27 2021 Juni
                    Kutipan: Essex62
                    Ekonomi USSR makarya kaya clockwork

                    Ing taun 70-an ing Turkmenistan, ana mobil salju Buran ing toko sing ora ana sing dibutuhake - sing menehi rega 3 ing sisih lor .... Mung jam pasir ...

                    Kutipan: Essex62
                    Ing Uni, sumber dhuwit sing padha ana ing sirkulasi nganti pirang-pirang dekade. Sakbenere bebas inflasi
                    ora ana inflasi Menang th .... Amarga saka ""ora ana"inflasi 2 reformasi moneter kudu ditindakake ....
                  2. +1
                    27 2021 Juni
                    Kutipan: Essex62
                    Iki Chubais sampeyan ditulis ing teks biasa.

                    Chubais kula persis padha karo sampeyan. Sing. dudu mine. Wong Arab duwe aturan kaya ngono - supaya ora dianggep goroh lan ora dadi mungsuh, aja nyritakake babagan gunung lan alas ing ara-ara samun.
      3. + 11
        25 2021 Juni
        Lah kok kaiket ing bagate, sira mirsani wong biyasa kepriye tindak ing manca negara, tumpeng lan sosis, yen ditutup, beda-bedane, ora kena menyang Turki anget wetenge, lan sira ngomong. babagan patriotisme
      4. +1
        27 2021 Juni
        Kutipan: Gardamir
        Apa kita bakal mateni gas menyang Kulon global?
        Iku ora mungkin! Perang iku perang, lan yacht kudu dibangun, asu kudu dijupuk kanggo cukuran.

        sampeyan ketoke lali - sing padha pompa gas kanggo Eropah KABEH (!!!!!) "Perang Dingin" lan malah rampokan dijupuk kanggo konstruksi saka anggota NATO (Jerman) ... Ketoke, perang iku perang, lan Politbiro "nggawa asu kanggo cukur rambut", ya ???!!!! !!!!!!
    2. +2
      25 2021 Juni
      Yen pembayaran gas ora dipotong, bisnis ora ana sing pribadi.
      1. +5
        25 2021 Juni
        Perang, perang, lan gas menyang Kulon global ing jadwal, anggere padha mbayar dhuwit. Pancen, perang hibrida, padha poop ing kita, nanging kita mung kudu mbayar dhuwit. eseman Mesthi kita bakal menang. ngguyu
        1. +5
          25 2021 Juni
          Lan apa sing luwih apik kanggo nyuwek rompi ing dhadha lan gallop kanggo nyerang Washington lan London? eseman
          Jaman wis ganti, saiki perang dilawan kanthi cara sing beda. hi
          1. +1
            25 2021 Juni
            Garis abang liyane liwati. Banjur mung panas
            hi
        2. +7
          25 2021 Juni
          Kutipan saka parusnik
          Perang, perang, lan gas menyang Kulon global ing jadwal, anggere padha mbayar dhuwit. Pancen, perang hibrida, padha poop ing kita, nanging kita mung kudu mbayar dhuwit. eseman Mesthi kita bakal menang. ngguyu

          Kita ora bakal nyuplai, liyane bakal nyuplai. Bakal ana wektu kekurangan, nanging kapasitas bakal saya tambah. Ya, bensin bakal luwih akeh. $ 1000, contone.
          1. +4
            25 2021 Juni
            Ya, sampeyan mung duwe logika wesi. Pancen, ing ngendi entuk dhuwit kanggo tuku apa sing sampeyan butuhake, ing Kulon global sing padha wis ngliwati garis abang?
            1. -2
              25 2021 Juni
              Kutipan saka parusnik
              Ya, sampeyan mung logika wesi.

              Logika punika prasaja.
              Kita dudu negara sing mandiri.
              Kita ora bisa urip tanpa perdagangan karo mungsuh saka NATO.
              Utawa sampeyan wis siyap, kaya mbah kakung urip karo jatah 250 gram pangan saben dina?
              1. +1
                25 2021 Juni
                Kita ora bisa urip tanpa perdagangan karo mungsuh saka NATO.
                Banjur kita bubar, ora bakal ana perang.
            2. +3
              25 2021 Juni
              Kutipan saka parusnik
              Ya, sampeyan mung duwe logika wesi. Pancen, ing ngendi entuk dhuwit kanggo tuku apa sing sampeyan butuhake, ing Kulon global sing padha wis ngliwati garis abang?

              Ing endi sampeyan entuk obat-obatan, contone, sing ora diprodhuksi ing Rusia? Insulin sing padha ing Kulon luwih resik tinimbang insulin domestik. Nyatane, durung ana sing ngliwati garis abang. Ing jaman USSR, nglanggar wewatesan padha umum.
              1. -4
                25 2021 Juni
                Ora ana "garis abang" babar pisan. Kapal kasebut liwati saka Odessa menyang Poti ing koridor biasa kanggo rute iki. Ing asas, iku ora tau kedaden kanggo sapa sing siji, sanadyan perusak apik, treacherously nyerang Sevastopol. Nanging ora, para pembela tanah air sing gagah perkasa kudu ngatur clownery angkatan laut kanthi kembang api.
                1. +2
                  25 2021 Juni
                  Nanging ora, para pembela tanah air sing gagah perkasa kudu ngatur clownery angkatan laut kanthi kembang api.

                  Dheweke nindakake perkara sing bener ... ora ana apa-apa kanggo trik kotor Anglo-Saxon kanggo roaming cedhak wates kita.
                2. +1
                  25 2021 Juni
                  Yen rute biasa, apa Borya wong Inggris kudu menehi pesenan kanggo rute iki. Iku kabeh diwiwiti kanthi rapat antarane VVP lan Biden. The Angles ora mriksa Tentara lan Angkatan Laut kita. Lan panguwasa, sing duwe rampokan ing Londongrad, bisa menehi prentah kanggo nglelebke wong sing nglanggar tapel wates negara. Dene yen ana dhawuh, bakal kecemplung lan ora bisa ngucapake tembung.
              2. +1
                25 2021 Juni
                Ing endi sampeyan bakal njupuk obat-obatan, contone, sing ora diprodhuksi ing Rusia?
                Lan ora mung ...
            3. -1
              25 2021 Juni
              Kutipan saka parusnik
              Ya, sampeyan mung duwe logika wesi. Pancen, ing ngendi entuk dhuwit kanggo tuku apa sing sampeyan butuhake, ing Kulon global sing padha wis ngliwati garis abang?

              Ya, tegese ora mung negara kita sing bakal nyedhiyakake, nanging uga Kulon bakal terus nyedhiyakake sawise ngliwati garis abang.? Surrealisme.
              1. +2
                25 2021 Juni
                Surrealisme.
                Aku bakal takon ing omahku supaya ora ngomong! (c) ngguyu
                1. +1
                  25 2021 Juni
                  Kutipan saka parusnik
                  Surrealisme.
                  Aku bakal takon ing omahku supaya ora ngomong! (c) ngguyu

                  Ngapunten dear. recourse Nyuwun Aku panginten sampeyan, kaya, artis! Paling apik babagan garis abang nerangake
                  1. +2
                    25 2021 Juni
                    Aku bakal ujar, minangka seniman, seniman, aku bosen karo militerisme ngguyu
                    1. +1
                      25 2021 Juni
                      Aku isin takon, yen kita ora ngedol obat-obatan ing negara kita, kaya sing ditulis ing ndhuwur, mula akeh wong sing mati tanpa aksi militer. Yagene Barat mbutuhake tumindak kasebut? Utawa, kaya blackmail, sawise rapat presiden?
                      1. +1
                        26 2021 Juni
                        Dmitry, aja njupuk kabeh supaya cedhak karo atimu. ngguyu Saingan, sing kuwat nyerep sing ringkih.
                      2. +1
                        26 2021 Juni
                        Kutipan saka parusnik
                        Dmitry, aja njupuk kabeh supaya cedhak karo atimu. ngguyu Saingan, sing kuwat nyerep sing ringkih.

                        Ora bab ati lol lan bewilderment babagan garis abang, kaya artis sembarang aran , nanging sawetara garis mbokmenawa ora abang, nanging ireng. ........
                        Nanging, soko wong Inggris dadi luwih aktif, iku apa!
                      3. +2
                        26 2021 Juni
                        Dima, percoyo aku, aku iki adoh saka garis abang iki, wanita Inggris, kita telek dhewe 30 taun kepungkur, saiki kita sip karo sendok lengkap.
                      4. +2
                        26 2021 Juni
                        Aku kerep sebutno sing padha dianugerahi sing ora ketompo carane sampeyan nolak saka iku, ora ketompo carane ndalang sing kabeh iku nggoleki, iki counter-revolusioner kudeta kudu dituduhake. Boten bisa diganti utawa apik karo goroh iki .. Boten kados USSR, ora ana apa-apa kanggo kurban donya.
              2. +1
                27 2021 Juni
                Kutipan saka Reptilian
                Kutipan saka parusnik
                Ya, sampeyan mung duwe logika wesi. Pancen, ing ngendi entuk dhuwit kanggo tuku apa sing sampeyan butuhake, ing Kulon global sing padha wis ngliwati garis abang?

                Ya, tegese ora mung negara kita sing bakal nyedhiyakake, nanging uga Kulon bakal terus nyedhiyakake sawise ngliwati garis abang.? Surrealisme.

                Ana DOKUMENTARI kasus sing dikonfirmasi kanggo nransfer dhuwit kanggo pasokan bahan mentah saka Reich menyang USSR sajrone sedina utawa rong dina. NULIS wiwitan perang.
                Ana artikel ing kene babagan VO bubar
    3. -2
      25 2021 Juni
      Inggih, penulis langsung ngandika yen kita, Rusia, ora tumindak kanthi cara standar - sing tegese, paling kamungkinan, ing nalisir - kita bakal menehi pipo kanthi tekanan maksimum! Supaya frau ing pawon ora ngerti apa liyane kanggo cook, lan bojone miskin, sing kerja ing pabrik baja, clutches ing atine - dadi luwih kaluhuran ilang!)))
    4. -1
      25 2021 Juni
      gas menyang Kulon global bakal dipateni

      Aja bingung pribadi karo umum. ngguyu
      1. +1
        25 2021 Juni
        Gazprom, bandha nasional ngguyu
        1. 0
          25 2021 Juni
          Sampeyan ngerti aku kanthi bener. hi
          1. +1
            25 2021 Juni
            hi Sampeyan uga aku ...
  4. +3
    25 2021 Juni
    Mesthi, bakal ana akeh kekurangan. Nanging, yen katon bodho ing kahanan, banjur ora ana siji ing donya dikenali Crimea minangka Russian. Aku bakal ngomong liyane: lan sawetara wong ngenali ing sabanjuré 50-100 taun. Ukraina bakal terus mutter ing topik iki non-stop. Deleng ing Google Maps. Jeneng pemukiman lan kutha Crimea - ing basa Inggris lan Ukrainia. Saben uwong nduweni bebener dhewe-dhewe. Inggris bakal ngomong: kita njaluk ijin saka Ukraina kanggo pass ing banyu, lan padha supaya kita. Lan apa sing kudu diomongake?
    1. +4
      25 2021 Juni
      Kutipan: AC130 Ganship
      sawetara bakal ngenali ing 50-100 taun sabanjuré. Ukraina bakal terus mutter babagan topik iki non-stop

      Ukraina lan 50 taun? Aku ngguyu sedhih.
    2. -1
      25 2021 Juni
      Lan sampeyan ora perlu ngomong apa-apa, sampeyan kudu nambani Russophobia, minangka leluhur kita tansah dianggep.
      Ora prelu ngatur kudeta ing Ukraina, ora prelu mindhah wadyabala NATO menyang tapel wates Rusia.
      Lan saiki, yen Inggris lan Nazi Ukraina pengin perang karo Rusia, dheweke bakal entuk.
      1. +7
        25 2021 Juni
        Quote: Lech saka Android.
        yen Inggris lan Nazi Ukraina pengin perang karo Rusia, padha bakal entuk

        Apa sampeyan pengin perang?
        Aku ora nang kene.
        Wong tuwaku slamet, ora ana ing ngarep, dheweke kerja ing mburi minangka bocah tinimbang wong diwasa.
        Lan aku seneng.
        Highly.
        Kanggo sawetara alesan aku pracaya wong.
        Nanging kok perang kanggo sampeyan, aku ora ngerti. Nanging aku tetep ora pengin.
        1. +5
          25 2021 Juni
          Aku ora pengin perang, nanging aku siap nglawan wong-wong sing mateni bangsaku hi .
          Lan aku ora butuh perang, aku mung kudu siyap kapan wae, kita ora manggon ing jagad malaekat lan wong mursid.
        2. -6
          25 2021 Juni
          Dheweke pengin perang cilik sing menang ..
          Ana sing yakin manawa OFAB Rusia bisa ngalahake kabeh NATO ..
    3. + 15
      25 2021 Juni
      ora ana sing ngakoni Crimea minangka Rusia ing donya.
      Lan kenapa ana wong sing ngakoni yen Rusia dhewe ora ngakoni. Ing kene, para patriot nerangake marang aku yen ora nguntungake Grefbank kanggo ngenali. Nanging yen iki wilayah kita lan iki bank Rusia, banjur apa jenis keuntungan kita ngomong bab. Nanging ora mung Gref ora ngenali. Lan padha lolos kabeh.
      1. -1
        25 2021 Juni
        Lan Gref iku kabeh Rusia? eseman
        Gref iku bakul lan rentenir sing padha karo Chubais ... dheweke uga mbantah.
        Mesthi, yen kanca lanang iki lali ing ngendi dheweke manggon lan entuk dhuwit, dheweke bakal cepet ngeling-eling babagan iki, kaya almarhum Berezovsky.
        1. +6
          25 2021 Juni
          Quote: Lech saka Android.
          Mesthi, yen kanca lanang iki lali ing ngendi dheweke manggon lan entuk dhuwit, dheweke bakal cepet ngeling-eling babagan iki, kaya almarhum Berezovsky.

          Dadi wektune!
        2. +7
          25 2021 Juni
          Lan Gref iku kabeh Rusia?
          Sampeyan ngomong kaya bocah kelas siji. Pisanan, iku keuangan. Aku ora bakal ngarani jeneng wong sing isih percaya yen investasi manca luwih penting tinimbang pangembangan Rusia.
          Berezovsky dhewe. Lan Gref saka tim sing ora dipasrahake.
          Ayo ngomong kaya wong diwasa. Aku pengin manggon ing Great and Strong Russia. Kanggo sampeyan, kapitalisme iku penting, mobil ing yard lan boyish show-off.
          Inggih, paling padha nuduhake shooting, nanging piye wae padha banget isin.
          1. +4
            25 2021 Juni
            Kanggoku, keamanan lan kesejahteraan negara lan masarakat penting, lan aku uga pengin manggon ing negara sing Kuwat lan Adil.
            Mungkin kita duwe pendekatan sing beda kanggo iki. hi
        3. +3
          25 2021 Juni
          Ing kasunyatan, salah siji saka pemilik saka Rusia, ora ketompo carane sedih bisa muni.
      2. -9
        25 2021 Juni
        Mapan wis, ta? Sberbank minangka pemain global lan bakal mutusake kepiye urip. Apa sampeyan pengin ngrusak bank paling gedhe kanggo Wishlist sampeyan?
        1. +8
          25 2021 Juni
          kanggo kepinginan sampeyan?
          Aku duwe Wishlist kaya ngono. Rusia sing kuwat, kenapa sampeyan ngganggu?
          1. -8
            25 2021 Juni
            Ora. Kajaba iku, aku setuju karo sampeyan. Aku mung pengin ngerti apa sampeyan pengin bangkrut tabungan?
            1. + 10
              25 2021 Juni
              Kutipan saka carstorm 11
              Aku mung pengin ngerti apa sampeyan pengin bangkrut tabungan?

              Apa sampeyan ngusulake kepenak karo kahanan nalika Sberbank ngrusak kita? Lha kok kudu kantor riba, sing sirahe nganggep wong bodho?
              1. +1
                25 2021 Juni
                Apa kita ngomong babagan iki? Apa sampeyan kepeksa njupuk utangan?
                1. +2
                  25 2021 Juni
                  Kutipan saka carstorm 11
                  Apa kita ngomong babagan iki? Apa sampeyan kepeksa njupuk utangan?

                  Sampeyan ora nyamar dadi Entah. Sampeyan nulis - Aku ngetokake replika.
                  Aku ora njupuk utang minangka prinsip, amarga aku mikir yen wong kudu urip miturut kemampuane. Aku ngerti wong sing nyopir mobil lan mbayar utang kanggo apartemen, biaya sing ing wektu sing padha mundak akeh dening paling siji lan setengah kaping.
                  Sberbank, amarga sawetara kesadaran pelanggan, ajeg ngirim kula SMS karo tawaran kertu kredit kanggo 15+% saben taun. Apa iki prihatin?
                  Apa sing sampeyan omongake - Aku maca, nanging aku mikir yen pedunung Federasi Rusia (kabeh tanpa pangecualian) kudu duwe hak lan kewajiban sing padha.
                  Ngapunten, nanging kabijakan negara minangka kabijakan nalika warga kabeh wilayah Rusia bisa nindakake layanan militer ing tentara Rusia, lan ora "pamer" senjata ing stadion nggunakake peralatan produksi dhewe; nalika layanan organisasi umum lan finansial kasedhiya ing sembarang pojok negara; nalika pensiunan lan buruh ora dipérang dadi metropolitan lan "provinsi"; nalika lelungan ing saindhenging negara lan saka iku kasedhiya kanggo residents saka wilayah sembarang padha ...
                  Kuwi panemuku pribadi. Lan ing wektu sing padha, siji kudu ora nutupi mata kanggo sing wis ana, ngembangaken kualifikasi ing panggonan panggonan.
                  ==========
                  Pemilik 50% plus 1 saham PJSC Sberbank yaiku Dana Kekayaan Nasional Rusia, sing dikontrol dening Pemerintah Rusia. Pemegang saham sing isih ana ing Sberbank luwih saka 8273 entitas legal lan individu. Bagean individu ing ibukutha resmi bank kasebut udakara 2,84%, lan bagean saka investor asing luwih saka 45%
                  1. -3
                    25 2021 Juni
                    Lan kenapa aku butuh kabeh iki? Umumé, aku uga nampa kertu ing VTB lan gaji ing panggonan sing padha. Apa sampeyan nganggep bank minangka amal? Aku wis nyisihaken saka khayalan iki kanggo dangu
                    1. 0
                      25 2021 Juni
                      Kutipan saka carstorm 11
                      Apa sampeyan nganggep bank minangka amal?

                      Aku percaya yen duwe lisensi kanggo kegiatan finansial, bank kasebut ora kudu dadi kantor rentenir. Lan, nyuwun pangapunten, yen sampeyan (bank) wis "digawe" kanthi lengkap, kanthi jeneng konsonan Bank Tabungan, ing ngendi pedunung USSR ilang tabungan, mula dina iki ora perlu ngomong babagan welas asih. crita bab ketidakadilan donya, nalika gumantung ing investor manca. Pisanan sampeyan kudu njawab kewajiban ...
                      Senajan, sing ana kanggo takon?
                      ==========
                      VTB sampeyan ngomong? Lan kenapa St Petersburg "horseradish" saka Kostin lan Siluanov luwih nyenengake lan migunani tinimbang "lobak" Gref? "Berang-berang" padha, mung tampilan profil lan nomer ATM sing disproportionately cilik, lan kualitas layanan kurang diakses amarga saka lack saka nomer kantor lan lokasi ing kutha (mine, utamané).
                      hi
                      1. +1
                        25 2021 Juni
                        Inggih, dheweke teka)))) bank kasebut minangka tukang rentenir)))) lan aku ora sambat babagan sampeyan) Aku wis suwe nampa aturan game kasebut)
                      2. 0
                        25 2021 Juni
                        Kutipan saka carstorm 11
                        lan aku ora sambat babagan dheweke

                        Aku mung mangsuli komentar sampeyan, ngisolasi saka teks. Ing wektu sing padha, aku ninggalake perasaan lan emosi sampeyan kanggo panganan cuci mulut. Lan aku mratelakake panemuku babagan samubarang kanthi cara sing dakanggep bisa mbukak (rada mbukak) tampilan anyar (dhewe, mandiri).
                        hi
                      3. +1
                        25 2021 Juni
                        Kaya sing dikarepake) Aku wis diwasa kanggo percaya dongeng)))
            2. +3
              25 2021 Juni
              kok arep bangkrut?
              Nalika kapal manca nyoba mlebu ing banyu tapel wates kita. Gref intensif enriches manca Ing wektu sing padha, pitakonan, apa Sberbank nindakake kanggo nambah Rusia, nanging aku ora perlu bab sberlogistics lan omong kosong liyane.
              1. +1
                25 2021 Juni
                Gref kerja kanggo gaji. Dhèwèké dudu politisi nanging mung buruh sing digaji. Apa sampeyan pengin dheweke apa? Apa dheweke nggawa kerugian? Napa Sber kudu nambah urip sampeyan? Sampeyan ora bingung taun? Sinau urip pinter. Evaluasi penghasilan lan biaya. Minangka kanggo tabungan kabeh, padha nggawe ekosistem dhewe. Saka bioskop nganti taksi. Apa sing ala?
        2. ANB
          0
          25 2021 Juni
          . Apa sampeyan pengin ngrusak bank paling gedhe kanggo Wishlist sampeyan?

          Ora, wis menehi tabungan, wis nyerah. Lan kepemimpinan Gref nyumbang banget kanggo iki. Surat iku ing tumit.
    4. +5
      25 2021 Juni
      Kutipan: AC130 Ganship
      Inggris bakal ngomong: kita njaluk ijin saka Ukraina kanggo pass ing banyu, lan padha supaya kita. Lan apa sing kudu diomongake?

      Inggih, ayo ngomong yen otomatisasi diprogram kanthi cara sing bisa ngluncurake rudal menyang para pelanggar perairan wilayah Rusia tanpa takon sapa wae. Lan kasunyatan sing Ukraina menehi ijin, supaya otomatis saka basa kang daulat ora ngerti.
    5. 0
      25 2021 Juni
      Sampeyan ngerti, babagan kahanan karo perusak, kene sampeyan bener, Inggris duwe alasan "wesi". Panggonan sing padha cedhak Crimea. Perang ora kelakon, nanging rada suwe USSR dirusak, dheweke nglayani rong taun, nyepetake jalur udara, pesawat pengintai mabur saben dina, latihan NATO dianakake, latihan ora saben dina, nanging asring kapal perang mlebu ing wilayah banyu. , nanging utamané banjur, padha kudu lumaku ora ngendi, watara USSR lan negara ATS Saiki gambar wis diganti: Andrey, Andrey, mung Andrey watara, ing pangertèn saka negara NATO lan simpatisan. wates ora diakoni dening masyarakat internasional Lan ing tangan liyane, Inggris encroached ing suci, ing Konstitusi Federasi Rusia, ing ngendi wilayah sing dadi bagéan saka Federasi Rusia didaftar. Konstitusi njupuk precedence liwat hukum internasional lan dadi metu sing Inggris nerak tapel wates Federasi Rusia lan mulane, ora dina iki, sesuk bakal ana perang, kita kudu nyiapake, tuku buckwheat, etc.
      1. +4
        25 2021 Juni
        Nanging ing taun 86-87, ing abad pungkasan, operator pesawat Amerika nglanggar tapel wates negara USSR, ing panggonan sing padha cedhak Crimea.
        - ngguyu Apa sampeyan nggawe dhewe utawa ana sing menehi saran? wassat
    6. + 13
      25 2021 Juni
      Kutipan: AC130 Ganship
      Nanging, yen katon bodho ing kahanan, banjur ora ana siji ing donya dikenali Crimea minangka Russian.

      kanggo wong bisu katon: Ora ana negara ing jagad iki adhedhasar "pangenalan" / ora diakoni dening sapa wae.

      Saben negara mung apa wis ngatur kanggo nggawe lan mbela.

      Inggris padha, etc., kanggo dangu ora ngenali aksesi kanggo Rusia lan pesisir Segara Ireng saka Kaukasus lan Crimea, etc.
    7. + 15
      25 2021 Juni
      Kutipan: AC130 Ganship
      Ora ana wong ing donya sing ngakoni Crimea minangka Rusia. Aku bakal ngomong liyane: lan sawetara wong ngenali ing sabanjuré 50-100 taun.
      Crimea resmi diakoni minangka Rusia ing taun 2021 dening 8 negara - Venezuela, Kuba, Nikaragua, Korea Utara (Korea Utara), Suriah, Sudan, Palestina (de jure independen, nyatane ora diakoni dening kabeh wong), Afghanistan.

      Yen panguwasa kita ora ngakoni pemilihan ing Ukraina, kanthi Yanukovych urip lan sah, kita bisa uga ora ngakoni Ukraina anyar. Menapa malih, kanggo nandheske ing referendum kabeh-Ukraina, ngendi iku bakal cukup legal kanggo Rusia kanggo pindhah ora mung kanggo Crimea, nanging uga kanggo Donbass, plus akeh wilayah pro-Rusia ing sisih kidul-wétan. Sawise pemilu diakoni, dheweke dhewe ngidini wong-wong sing nindakake kudeta anti-konstitusional ing Kyiv dilegalake.

      Yen kita wis tekan titik ing "substitusi impor" sing malah potlot lan tombol alat tulis saka China, lan pabrik kita "optimized". Bocah-bocah wis ora pilih-pilih ing kabeh saluran TV ngumpulake dhuwit kanggo operasi, kanthi juara kita dadi miliarder. Kanthi "mata uang dibutuhake", kanca-kanca oligarki kita bakal ngedol gas marang Hitler nalika perang ... Dadi apa sing kudu diomongake? NATO dadi ora sopan, siji kudu ngerti yen "ora bakal mati karo tomat."
      1. ANB
        +1
        25 2021 Juni
        . Bocah-bocah wis ora pilih-pilih ing kabeh saluran TV ngumpulake dhuwit kanggo operasi, kanthi miliarder pemegang rekor

        Nanging karo sawetara assemblers iku bakal becik kanggo thoughtfully menehi hasil karo.
    8. +4
      25 2021 Juni
      Mungkin iki warta kanggo sampeyan, nanging sing diarani "hukum internasional" iku mung sukarela. Aku pengin ngormati wates wong liya, aku ora pengin. Lan bisa meksa kanggo mirsani wates dhewe mung dening pasukan (utawa ancaman saka nggunakake).

      Dadi, umume, ora preduli apa sing diakoni utawa ora dingerteni sapa wae ing jagad iki. Sing utama ora melu ing laku
    9. +2
      25 2021 Juni
      Kutipan: AC130 Ganship
      Saben uwong nduweni bebener dhewe-dhewe. Inggris bakal ngomong: kita njaluk ijin saka Ukraina kanggo pass ing banyu, lan padha supaya kita. Lan apa sing kudu diomongake?


      Ngomong yen iki minangka wilayah teritorial Federasi Rusia, yen ana pelanggaran, kanthi sopan njaluk pindhah saka tapel wates kita, lan ing kasus penolakan utawa misunderstanding, ngelekake nglanggar karo geni warning, lan yen ora ngerti lan terus. kanggo nglanggar, banjur kanthi ati nurani sing resik, nganggo langkah-langkah sing kuat, nganti sadurunge karusakan kapal.

      Dene bebener, ya saben wong duwe dhewe ... nanging ing kene sampeyan kudu misahake bebener karo kasunyatan. Contone, Ukraina kepengin mbatalake zona ekonomi bebas ing Crimea, sing dipimpin ing taun 2014, saka sudut pandang undang-undang - kabeh katon logis, dheweke duwe hak kanggo nindakake, nanging yen kita bali menyang kasunyatan. banjur Crimea wis suwe dadi wilayah Rusia lan urip miturut undang-undang Federasi Rusia, lan hukum Ukraina ora ditrapake maneh kanggo Crimea. Kanthi cara sing padha, Ukraina bisa menehi ijin kanggo ngliwati wilayah perairan Crimea - menyang kapal manca, malah bisa ngidini Inggris - kanggo mbangun pangkalan angkatan laut dhewe ing Crimea, nanging kepiye dibandhingake karo kasunyatan? Ing kasus apa wae, Inggris kudu nyathet yen Crimea duweke Rusia lan yen ana pelanggaran utawa tumindak sing ora sopan, akibate ora bakal suwe.
  5. +4
    25 2021 Juni
    Kutipan saka parusnik
    yen ana perang karo Ukraina, apa kita bakal mateni gas menyang Kulon global?

    Mesthi ora.
    1. +5
      25 2021 Juni
      Kutipan saka certero
      Kutipan saka parusnik
      yen ana perang karo Ukraina, apa kita bakal mateni gas menyang Kulon global?
      Mesthi ora.

      Ya, paling ora siji Ukraina bakal dipateni! Nalika iku wong-wong bakal padha munggah, amarga. "aku taken"
    2. 0
      25 2021 Juni
      Kutipan saka certero
      Kutipan saka parusnik
      yen ana perang karo Ukraina, apa kita bakal mateni gas menyang Kulon global?

      Mesthi ora.

      Iki ngendi global (sanajan ora, regional Eropah) Kulon bakal seneng banget sing Nord Stream ngliwati Ukraina.
  6. +2
    25 2021 Juni
    Ing abad rong puloh siji menehi kita "garis abang" tinimbang wates suci. Lan ing ngendi padha mulet, siji markas ngerti. Lan apa sing luwih apik kanggo kita? Break perjanjian Belovezhskaya, utawa nglelebke kapal mungsuh, nanging yen kuwat, sampeyan bisa ngawal menyang pelabuhan. Yen kita nyuwek "Polissian mockery", alat iki bakal katon ora mung kanggo negara kita.
    1. -3
      25 2021 Juni
      Kutipan saka: nikvic46
      Yen kita nyuwek-nyuwek "Polissian mockery", alat iki bakal katon ora mung kanggo negara kita.

      Babagan Ukraina - sampeyan kudu ngalahake lan numpes (Nazis)
  7. +5
    25 2021 Juni
    Watson:
    - Holmes, nalika donya bakal ngenali Crimea minangka Russian?
    Holmes:
    - Iku SD, Watson ... Nalika Ukraina dadi Rusia utawa ora tau.
    1. -11
      25 2021 Juni
      Apa centenarians Holmes lan Watson ... eseman slamet nganti acara Crimean 2014. Sapa wae sing nulis kaya iki ora ramah karo logika lan humor.
  8. + 10
    25 2021 Juni
    Kulon ora pracaya marang kesiapan Federasi Rusia kanggo konfrontasi. "Poseidon" wis mabur menyang wilayah udara Crimea. Ana cukup provokasi ing sekitar Tarus lan Khmeimim. Wong Turki mung nembak lan nembak.
    Federasi Rusia, sanajan ing tingkat diplomatik, tumindak manut. Vaughn lan Antonov bali menyang kursi.

    Iran nangkep kapal Amerika karo pelaut. Republik Islam wis nemokake keberanian, teknologi lan rantai perdagangan alternatif. Iku angel kanggo wong-wong mau, nanging ora ngganti kedaulatan kanggo "anggota ing klub".
    1. +4
      25 2021 Juni
      Kutipan saka: samarin1969
      Kulon ora pracaya marang kesiapan Federasi Rusia kanggo konfrontasi.

      Ing Kulon, dheweke yakin yen kabeh imigran saka Rusia lan migran potensial kanthi dompet sing ketat bakal nindakake kabeh supaya Rusia ora bisa nolak dheweke.
      1. +1
        25 2021 Juni
        Kutipan saka: ROSS 42
        Kutipan saka: samarin1969
        Kulon ora pracaya marang kesiapan Federasi Rusia kanggo konfrontasi.

        Ing Kulon, dheweke yakin yen kabeh imigran saka Rusia lan migran potensial kanthi dompet sing ketat bakal nindakake kabeh supaya Rusia ora bisa nolak dheweke.


        Lan, sayangé, ing Kulon padha mikir lan tumindak kanthi rasional. Wong-wong sing "ngganggu Motherland karo bisnis" duwe pengaruh mutlak marang panguwasa.
        1. +3
          25 2021 Juni
          Kutipan saka: samarin1969
          ing Kulon padha mikir lan tumindak rasional banget.

          Kabeh rasionalitas iki nduweni siji sisih sing kondhang: Barat banget sregep babagan "keuntungan" lan "rugi". Apa isih ora digunakake ing Rusia? Dadi, ing Kulon ana skala perpajakan sing progresif. Yagene ora dienalake ing Rusia kanggo nyuda kacepetan aliran awis menyang "ora ono"? Mungkin zona lepas pantai Kulon ora duwe pengaruh ing produksi ing Rusia?
          Senajan ... Apa iki kabeh?
  9. -7
    25 2021 Juni
    dadi manawa kanggo tetep bisu bab ketok. Babagan kasunyatan manawa Rusia bali saka Crimea minangka proses ngumpulake watu. Lan koleksi watu kekaisaran sing kasebar minangka karya mulihake Kekaisaran. Ing tembung liya, payudara sing munggah ing wadhah ora pengin ngakoni dhewe minangka payudara. Lan yen dheweke dhewe ora pengin ngakoni awake dhewe, apa sebabe wong liya bakal ngakoni dheweke minangka beban.
    Putin saka tembung Empire warp. Amarga dheweke dadi anggota Partai Komunis SS, lan kanggo komunis apa wae istilah Kekaisaran kaya warna abang kanggo banteng. Sawise kabeh, ora muspra yen Kakaisaran Romanov dirusak. sapa wae
    kanggo liberal, tembung Kakaisaran padha, amarga iku ora muspra sing Kakaisaran Abang saka USSR wis numpes. Nanging kita kudu
    njupuk menyang akun kasunyatan sing nalika sampeyan teken garis abang kanggo wong, iku ora liyane sing bisa tarik garis abang kanggo sampeyan, nanging Sajarah. Punika non-pangenalan lan misunderstanding sing, sawise ngrebut Crimea, Rusia miwiti dalan kanggo nggawé ulang Kakaisaran, lan ana sing garis abang digambar dening History kanggo Rusia, lan garis iki digambar amarga iku baris kanggo suwene Rusia mundur. lan ngrusak awake dhewe. Lan nglintasi garis abang iki tegese kanggo nylametake Rusia, amarga bisa ana mung karo status Kakaisaran.
    Dadi kanggo nyabrang garis abang iki tegese sadurunge garis abang ana negara sing mbebayani kanggo Rusia, lan ngluwihi garis abang ana dalan Kekaisaran sing nylametake Rusia ...
    1. 0
      25 2021 Juni
      Sampeyan sehat? Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan omongake?
      1. +2
        25 2021 Juni
        Kutipan saka carstorm 11
        Sampeyan sehat? Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan omongake?

        lan sampeyan bisa mbantah komentarku, mula kita bakal weruh sapa sing duwe masalah kesehatan ...
    2. +2
      25 2021 Juni
      Quote: utara 2
      Lebokno saka tembung Empire warp.

      Uncalan sampeyan masang tembung iki ing cilik lan tanpa. Owah-owahan ing kekuwatan lan struktur ekonomi, nalika bathi saka produksi lan adol sumber daya alam bakal dadi pangembangan negara lan infrastruktur ekonomi, iki sing bisa jar.
      ya
    3. Komentar wis dibusak.
  10. -1
    25 2021 Juni
    Stoke? Gampang. Kaya gampang "dipecat", "dibom ing tingkat" lan "diusir saka perairan teritorial Federasi Rusia." Dheweke bakal ngandhani ing TV carane dheweke "klelep", lan Alexander Staver bakal nulis artikel duka liyane. Ing kasunyatan paralel iki, kabeh bisa.
    1. 0
      25 2021 Juni
      Gampang kaya "ditembak"

      Kowe ngapusi maneh. Artikel kasebut nulis manawa dheweke mbukak peringatan. Apa sampeyan entuk bedane? Aku ngerti yen ya, nanging yen sampeyan ora ngapusi Rusia, sampeyan ora bakal turu.
  11. +2
    25 2021 Juni
    Barat global ora mung nyerahake dominasi jagad ...

    Aku kepengin weruh kenapa Barat sing dominan, sing diwakili dening sawetara perusak saka NATO, ora nate diarak ing perairan teritorial DPRK sawise pernyataan Yn babagan senjata nuklir sing ana?
    Cukup, padha pengin meden-medeni kita maneh, kanggo njupuk kita weakly, yen seneng.

    Cukup, nganti kita nuduhake ing kasunyatan apa "Dagger" utawa "Zircon" lan carane mengaruhi seaworthiness saka "beda-kabeh jinis", kabeh bakal ing verge saka gawe salah.
    1. +3
      25 2021 Juni
      Kutipan saka: ROSS 42
      Cukup, nganti kita nuduhake ing kasunyatan apa "Dagger" utawa "Zircon" lan carane mengaruhi seaworthiness saka "beda-kabeh jinis", kabeh bakal ing verge saka gawe salah.


      iku ora bakal menehi apa-apa .. kita isih duwe soko kanggo nglelebke iku. apa bakal menehi Zircon ing layanan ing kahanan iki? titik kene kapercayan sing kita ora bakal nggunakake senjata kanggo matèni. lan ora ing cara kita duwe ...
  12. + 13
    25 2021 Juni
    Ing impudent sepisan maneh banter diklik kita ing irung, lan "oak" Kamentrian Pertahanan lan "kayu" zomboyaschik mbantu wong-wong mau.
    Dheweke nuduhake solidaritas karo Bandera.
    Dheweke jelas nuduhake yen dheweke ora ngerteni bebaya, larangan, garis abang lan wates negara.
    Dheweke nuduhake manawa armada kita ora duwe apa-apa kanggo nglawan dheweke sanajan ing perairan teritorial kita ing sacedhake pangkalan utama.
    Padha nuduhake kaunggulan total ing lapangan informasi lan mediocrity lengkap propagandists apes kita.

    Video sing dituduhake para pengawal tapel wates ora bisa ditonton tanpa nangis.
    A voli telat kanggo nguber penyusup sing wis adoh ing ngarep ....
    Lan syuting saka pesawat ..... endi sarana kontrol obyektif, apa padha ana? Utawa dheweke uga dadi saka microcircuits Cina sing ora bisa digunakake.
    Kabeh iki sedih.

    Ing tangan liyane, Staver ngusulake perang? Apa kita siap?
    Kita malah ora duwe kentang / wortel dhewe,
    Negara-negara NATO sing diarani perang isih dadi mitra dagang utama kita, dene negara kita bakal mandheg tanpa bom nuklir.
    1. +1
      25 2021 Juni
      Quote: Jaket ing saham
      Insolent sepisan maneh banter kita ing irung,

      "Diklik" opo? Sing nglanggar tapel wates? Mangkono uga sing ditindakake wiwit Perang Dingin.
      Quote: Jaket ing saham
      Dheweke nuduhake solidaritas karo Bandera.

      Metu saka banyu Crimean ing tekanan kita?
      Quote: Jaket ing saham
      Dheweke jelas nuduhake yen dheweke ora ngerteni bebaya, larangan, garis abang lan wates negara.

      Ngaku yen iku "latihan Rusia kanthi tembak langsung"?
      Quote: Jaket ing saham
      Dheweke nuduhake manawa armada kita ora duwe apa-apa kanggo nglawan dheweke sanajan ana ing perairan wilayahe dhewe

      uh...? Ing bagean apa wae ing tapel wates, segara utawa daratan, para pengawal tapel wates minangka sing pertama tumindak. Lan ing kasus iki, cukup. Kepiye carane bisa nyimpulake yen Armada Segara Ireng ora duwe apa-apa kanggo nglawan siji penghancur? misteri.
      Quote: Jaket ing saham
      Padha nuduhake kaunggulan total ing lapangan informasi lan mediocrity lengkap propagandists apes kita.

      Mbokmenawa amarga "kaunggulan total Barat ing bidang informasi lan mediocrity propagandists apes kita" ing Kulon, siaran saluran TV Rusia lan jaringan sosial dilarang.
      1. +1
        25 2021 Juni
        Kutipan: Lesovik
        Metu saka banyu Crimean ing tekanan kita?

        Ora lucu. Padha njupuk dalan ngendi padha pleased lan defiantly digatèkaké kita nyoba kanggo remet wong metu.
        Ngaku yen iku "latihan Rusia kanthi tembak langsung"?

        Mekaten. Kaya ana sawetara jinis swara nang endi wae ing ngisor bangku, ora ana hubungane karo kita.
        "mung wong Rusia dhewe sing ngerti sapa lan ing ngendi dheweke njupuk, lan kita padha adoh."
        Ing bagean apa wae ing tapel wates, segara utawa daratan, para pengawal tapel wates minangka sing pertama tumindak. Lan ing kasus iki, wis cukup.

        Cukup kanggo apa?
        Kanggo nggawe ngguyu kabeh jagad kanthi upaya kikuk kanggo "ngidoni ing mburi" pelanggar, sing ora ana ngarep-arep supaya sampeyan ora bisa ndeleng liwat saben teropong?
        ing Kulon, siaran saluran TV Rusia lan jaringan sosial dilarang.

        Bisa mbayar. Kalebu iki, uga, entuk kaunggulan total.
        1. -1
          25 2021 Juni
          Quote: Jaket ing saham
          Padha njupuk dalan sing padha pleased lan defiantly

          Lan padha metu ngendi padha "ditakoni".
          Quote: Jaket ing saham
          Kaya ana sawetara jinis swara nang endi wae ing ngisor bangku, ora ana hubungane karo kita.

          Nanging dheweke luwih seneng metu saka banyu teroris kanthi tepat sawise "swara ing ngisor bangku." Dadi sensitif lan lembut sing padha wedi sawetara swara?
          Quote: Jaket ing saham
          saka kang hopelessly lagged konco supaya

          Cepet-cepet ngendi? Kanggo sengaja please ing dhewe "swara ing ngisor bangku"?
          Quote: Jaket ing saham
          sing ora bisa ndeleng liwat saben teropong?

          Yen kamera wis ndeleng, sampeyan bisa ndeleng malah ing wong wuta nganggo kaca tingal, lan ora liwat teropong, iku ...
          Quote: Jaket ing saham
          Bisa mbayar.

          Amarga ora bisa ngatasi "propaganda apes" yen ora. Yen padha duwe kaunggulan ing propaganda, iku ora perlu kanggo ban.
          1. +1
            25 2021 Juni
            Kutipan: Lesovik
            Nanging dheweke luwih seneng metu saka banyu teroris kanthi tepat sawise "swara ing ngisor bangku

            Yeaaa?
            Apa sebabe bom kasebut perlu?
            The Angles mlaku 10 menit liyane nalika mlaku, ing dalan sadurunge, lan pengin ngidoni kabeh bebaya kita.
            Miturut cara, ngendi video saka pesawat?
            Yen kabeh ana sedih kaya karo penjaga perbatasan, ya, luwih becik ora nuduhake.
            Kanggo sengaja please ing dhewe "swara ing ngisor bangku"?

            Sing. Apa sampeyan ujar manawa kapal kita mabur luwih cepet tinimbang cangkang meriam saka meriam?
            Kocak banget.
            Utawa cangkang kita mabur luwih alon tinimbang kapal???
            1. -3
              25 2021 Juni
              Quote: Jaket ing saham
              Apa sebabe bom kasebut perlu?

              Bom apa? Iki
              Quote: Jaket ing saham
              ana sawetara jenis swara ing bench, iku ora ana hubungane karo kita.

              Quote: Jaket ing saham
              Miturut cara, ngendi video saka pesawat?
              Yen kabeh ana sedih kaya karo penjaga perbatasan,

              Inggih, inggih. Ora umume kita patroli ing wates, narik operator profesional kanggo njupuk video berkualitas tinggi kanggo sampeyan ...
              1. 0
                25 2021 Juni
                Kutipan: Lesovik
                njupuk video kualitas dhuwur ...

                Aku ora keluhan babagan kualitas gambar, nanging isi ....
                Kita dituduhake kanthi jelas manawa penjaga perbatasan kita adoh banget. Lan dheweke njupuk nang endi wae "ana", tanpa pangarep-arep yen cangkange bakal medeni wong. Lan malah banjur, prabédan ing kacepetan siji lan setengah kaping !!!?
                Nanging kualitas gambar saka pesawat iku serem. Yen iki pancene dideleng dening para pilot ing "penampakan", kaya sing dicritakake dening TV kita, mula aku ora meri.
          2. -3
            25 2021 Juni
            Kutipan: Lesovik
            Yen padha duwe kaunggulan ing propaganda, iku ora perlu kanggo ban.

            Inggih, sampeyan mbanting nyamuk sing nggegirisi ing kuping, sanajan ora dicokot sampeyan.
      2. +2
        25 2021 Juni
        Kutipan: Lesovik
        Metu saka banyu Crimean ing tekanan kita?

        Lan tanpa tekanan sampeyan, dheweke bakal ngadeg ing jangkar mati ing kana utawa apa?
      3. -2
        25 2021 Juni
        ing Kulon, siaran saluran TV Rusia lan jaringan sosial dilarang.

        Tembung sampeyan ora cocog karo kasunyatan - ora ana larangan ing kegiatan RT sing padha ing Eropa Kulon.
  13. -2
    25 2021 Juni
    Napa ora negara Segara Ireng, pangkalan angkatan laut ing Piala Donya? Dheweke isih ora bisa suwe. Napa nyebar omong kosong iki?
    1. +3
      25 2021 Juni
      Kutipan: Mikhail Ya2
      Napa ora negara Segara Ireng, pangkalan angkatan laut ing Piala Donya? Dheweke ora bisa tetep ing kono suwene.

      Lan apa sing bakal nyegah dheweke ora ana ing kono nganti suwe?
      Apa sampeyan ngomong babagan Konvensi Montreux? Dadi ana bab basa ora ditulis. Mung babagan kapal individu.
      Dheweke bakal muter.
      Nanging kabeh infrastruktur pesisir.
      1. -1
        25 2021 Juni
        Ana 3 negara Segara Ireng anggota NATO. Napa dheweke butuh pangkalan ing Ukraina? Kanggo 25 dina sing bisa ditelpon, dheweke duwe papan kanggo moor.
        1. 0
          25 2021 Juni
          Kutipan: Mikhail Ya2
          padha duwe panggonan kanggo moor

          Ya wis jelas ana.
          Nanging kliring kudu dibuwang.
          1. -6
            25 2021 Juni
            Sing nyata, NATO wis 25 taun saka Ukraina merdika kanggo nyiyapake basis malah ing Odessa, malah ing Crimea. Nanging dheweke ora nindakake, lan ora duwe niat.
            1. -1
              25 2021 Juni
              Kutipan: Mikhail Ya2
              Nanging dheweke ora nindakake, lan ora duwe niat.

              Apa sampeyan ngerti manawa dheweke arep utawa ora?
              TV ngandika padha arep.
              Nanging, anjir karo wong, apa kedaden. Saiki wis mesthi padha kumpul, lan malah mbangun soko.
  14. + 11
    25 2021 Juni

    Foto ing artikel kasebut nggambarake kualitase kanthi apik. Iki nuduhake perusak Inggris Exeter (D89) Type 42 sing dicopot lan didol kanggo kethokan sepuluh taun kepungkur ing fjord Trondheim sajrone latihan Teamwork '92 rong puluh taun kepungkur.
    Tegese, pangerten kahanan dening pangripta kira-kira padha karo korespondensi motret marang prastawa kang diandharake dening pangripta.

    Lan iki HMS Defender (D36).
  15. 0
    25 2021 Juni
    Garis abang liyane liwati.

    garis abang ditandhani lan iki ditampa dening kabeh "beradab" Donya.
    Lan carane mangertos - ngendi dheweke? Donya mung pracaya ing tumindak, ora ing tembung.
  16. +4
    25 2021 Juni
    Kita masterly sinau nggambar garis abang. Ana anggepan yen kita bakal nglukis nganti tekan Moskow.
  17. +4
    25 2021 Juni
    Kutipan: Gardamir
    nalika koperasi, kongres lan presiden muncul, mung jeneng sing isih ana

    Koperasi ing Uni Sovyèt ana ing salawas-lawase. Persis kaya pasar tani kolektif lan toko koperasi. Prakara iki rada beda.
  18. +1
    25 2021 Juni
    Garis abang liyane liwati. Banjur mung panas
    Malah ing USSR, sing Rusia kalah akeh militer, dheweke ora mikir babagan iki ...
  19. Komentar wis dibusak.
  20. 0
    25 2021 Juni
    Ya, kabeh bener ing komentar.
    Lan foto ora padha, ngaco,
    Lan teks kasebut ora padha "Koyone aku ...." - kesimpulan media crested abadi ...
  21. -3
    25 2021 Juni
    Sampeyan perlu kanggo nindakake pertambangan saka pesawat langsung ing dalan, ngiring dening lingkungan tambang. Lan sawise padha mandheg kanggo mangerteni. Pasang alangi boom pindho cedhak jembatan Kerch. Ing papan sing paling bermasalah, pasang ladang ranjau kanthi kabar lan bayangan ing peta.
  22. +4
    25 2021 Juni
    Wiwit taun 45, Amerika nglanggar tapel wates USSR. Biasane nganggo pesawat. Dheweke wiwit nembak mudhun, wiwit nglanggar pesawat ing papan sing dhuwur. Ditembak ing taun 1961 ing papan dhuwur kanthi roket Powers, mandheg mabur kabeh. Semono uga ing segara. Ing taun 1988 padha nerak loro kapal ing wilayah Crimea, kita di-push metu "ing akeh". Dheweke terus-terusan ganggu kita, priksa manawa kita bakal tekan. Wong tumindak kaya sing diijini tumindak.
    Yen kita klelep wong, ora ana sing elek bakal kelakon. Ingkang utama yaiku dheweke kudu klelep sesuai karo norma hukum internasional, yaiku, ing wilayah kita, supaya ora ana sing ragu yen dheweke nglanggar tapel wates.
    1. 0
      25 2021 Juni
      Kutipan: kamulyan1974
      Ingkang utama yaiku dheweke kudu klelep sesuai karo norma-norma hukum internasional, yaiku, ing wilayah kita.
      Matur nuwun, ora cetha banget. Minangka kasebut ing komentar ing ngisor ikiBai).
      saka sudut pandang hukum internasional saiki - Crimea, iki Ukraina lan kabeh kedadean ana dumadi ing Ukrainia WATERS!


      Uga, sampeyan bisa nambah komentar liyane (Tavrik (Evgeniy)).
      Kanggo miwiti, aku ngusulake "kekaisaran" kanggo ngumpulake saka luar negeri sanak, kanca, real estate lan akun.
      Iki ing daya kita. Umumé, kita butuh Uni Soviet lan kekuwatan rakyat sing anyar, lan dudu miliarder sing mentas dicetak lan renegades partai sing gumantung ing Kulon.
  23. +2
    25 2021 Juni
    Demonstrasi kasebut disetujoni dening B. Johnson dhewe lan dikoordinasi karo Pentagon, sing jelas nuduhake kanthi sengaja ngrusak asil puncak ing Jenewa. Ora ana Inggris, utawa Uni Eropa, utawa Amerika Serikat sing butuh dialog sing konstruktif saiki. Sembarang usaha kanggo ndandani iku bakal torpedoed, iku kabeh. Saiki, penting kepiye reaksi Biden babagan iki. Saka posisi angel sing direkam ing publik, bisa uga ana giliran nyata menyang détente, utawa geser menyang konflik bakal terus. Amarga Kanthi provokasi iki, Johnson mbatesi alternatif nyata kanggo upaya netralake Federasi Rusia sementara. Ora pinter kaya Mei, apa sing kudu dijupuk saka dheweke?
  24. +1
    25 2021 Juni
    Kutipan saka Hammer
    Sayange armada kita ora padha karo ing USSR,

    Sayange negara kita dudu USSR.
  25. +3
    25 2021 Juni
    Quote: utara 2
    Lan koleksi watu kekaisaran sing kasebar minangka karya mulihake Kekaisaran

    Kanggo miwiti, aku ngusulake "kekaisaran" kanggo ngumpulake saka luar negeri sanak, kanca, real estate lan akun.
  26. 0
    25 2021 Juni
    Kita kudu ngowahi pola pikir saka tikus darat dadi tikus laut. Ing negara kita, sanajan ing pojok-pojok sing paling adoh lan sepi, akeh wong edan sing duwe raja sing ngusir wong saka segara lan nembak nelayan dhewe. Kanca, sawise nampa ijin kanggo mangkat menyang Kerch, lunga menyang kulon kanggo spearfishing ing watu Cape Opuk lan wedi banget dening militèr sing adol yacht. Kanca liyane ing Primorye mancing 100 km sisih lor Dalnegorsk. Aku nyiyapake kémah lan langsung wedi karo wong-wong sing nganggo kamuflase nganggo bedhil mesin sing ngedol dhuwit amarga nglanggar rezim sanitasi ing wilayah 150 m saka segara (iki ing taiga jero). Kabeh pesisir sisih lor Kerch ing Segara Azov ing wilayah stasiun metro Tarkhan ditutupi poster larangan - kayata kendaraan pribadi dilarang. Yen kita ngusir wong adoh saka segara, kita ora bakal dadi bangsa maritim. anak ora bakal nampa skills maritim ing kulawarga. Tinimbang santai hukum lan nyemangati wong kanggo laku ing banyu, kita nglampahi jumlah ageng dhuwit ing larangan lan kasurung shooting karo impunity ing segara.
  27. Bai
    -2
    25 2021 Juni
    1. Aku wis bola-bali nulis yen konflik sing nglanggar wates maritim Rusia cenderung saya tambah lan jumlahe bakal saya tambah.
    2. Dheweke uga nulis yen kanggo ngatasi masalah kasebut, Angkatan Laut Rusia mbutuhake kapal ejector khusus (gedhe, kanthi awak sing kuwat, luwih becik cukup cepet) kanggo ngatasi masalah kasebut kanthi akeh, tanpa nggunakake senjata, sing kebak karo akibat sing paling ora bisa ditebak.
    3. Kahanan khusus ing Segara Ireng. Kabeh penulis lan maca (utamane saka "News" bagean) titik-kosong ora pengin ndeleng lan ngerti sing saka sudut pandang hukum internasional saiki - Crimea Ukraina lan kabeh kedadosan ana dumadi ing Ukrainia WATERS! Yen ana apa-apa, Rusia bakal dadi pelakune lan dituduh perompakan ing perairan teritorial asing. Hukum, sanadyan duru, isih est. Rusia, ing kasus iki, dianggep mung amarga militer kuwat. Hukum sing kuat ora ditulis!
    Nganti saiki, kita bisa ngomong kanthi tegas: provokasi bakal terus saya tambah akeh, lan bakal dadi basis kanggo sanksi anyar.
  28. -1
    25 2021 Juni
    Penulis ngerti apa wae, nanging ora rampung ngomong? Inggris, kanthi bantuan detasemen pasukan khusus internasional, siap numpak kapal yen ana akeh?
  29. 0
    25 2021 Juni
    Matur nuwun Gusti, pejabat staf kita wis nemokake cara sing menarik sing bakal ngidini kita ora tenggelam.
    Saiki perlu kanggo uncalan ofab nyedhaki lan nyedhaki saben pelanggaran.
    Ing 200 meter, bakal miwiti nembus lembaran radar.
    Ing 100, kru bakal ndhelikake ing kompartemen lan kapal kudu ndandani.
    Ing 50, palu banyu bakal kaya sing para pelaut mbutuhake asuransi.
    Aku sing iki kabeh bakal mungkasi, nanging yen ora mungkasi, sampeyan bisa mencet irung lan ngomong, uga, kita ora duwe senjata tliti dhuwur, nuwun, kita ora kejawab. ngguyu
    1. 0
      25 2021 Juni
      Kutipan saka: bk316
      Matur nuwun Gusti, pejabat staf kita wis nemokake cara sing menarik sing bakal ngidini kita ora tenggelam.
      Saiki perlu kanggo uncalan ofab nyedhaki lan nyedhaki saben pelanggaran.

      Iki minangka fantasi penulis. Video ing ndhuwur dikirim nalika para pengawal tapel wates ing kapal patroli wedi karo kapal kentut 30 mm kanthi kentut 114 mm kanthi kentut ngguyu
      1. +2
        25 2021 Juni
        Iki minangka fantasi penulis.

        Inggih, mesthi dudu penulis, warta ing kabeh kaset.
        Nanging, iku mbukak.
        1. 0
          25 2021 Juni
          Kutipan saka: bk316
          warta ing kabeh feed.

          Balon saka media kita ngguyu
          Kutipan saka: bk316
          Nanging, iku mbukak.

          "Kentut" 30mm pancen ora medeni kapal sing kaya ngono, carane kaya ngono, mbesuk dheweke bisa mangsuli ing jejere "kentut" 114mm dheweke bisa medeni prau, apa sing kudu ditindakake?
          Banjur ora jelas saka video kasebut apa dheweke pancen wedi mlebu ing area cangkang 30mm utawa malah ora ngganti dalan. Ana gluing antarane salvo lan owah-owahan mesthi. Ora jelas sepira suwene wektu.
          1. +2
            25 2021 Juni
            "Kentut" 114mm bisa medeni prau, banjur apa sing kudu ditindakake?

            Yen ing pesisir Inggris, mesthine bisa, nanging penjaga perbatasan kita ora menyang kana.
            Lan yen ing saluran banyu ing kapal kita, mesthi bakal klelep. Menit kanggo 3 nang endi wae. ngguyu
            Mulane, dheweke ora bakal mbukak, wong Anglikan ora bodho, amarga iki ana bocah saka 404 harns .....
          2. -1
            25 2021 Juni
            Ana gluing antarane voli lan owah-owahan ing dalan

            Deleng luwih rapet, dheweke ngganti dalan sadurunge salvo.
            Dadi kanggo apik iku bisa ora kanggo njupuk, nanging pesenan iku pesenan.
            1. +1
              25 2021 Juni
              Kutipan saka: bk316
              Deleng luwih rapet, dheweke ngganti dalan sadurunge salvo.
              Dadi kanggo apik iku bisa ora kanggo njupuk, nanging pesenan iku pesenan.

              Ya, ing kono umume katon kaya kapal sing akeh ewu ton sing bisa ngilangi prau kita supaya kamera video ora bisa nggedhekake kaya sadurunge. Dadi ya, ora bisa ditembak. Ketoke, ing kawitan padha ora njupuk ing kabeh, padha mikir, padha mikir, lan nalika wis wiwit nglangi adoh, padha mutusaké kanggo murub voli. Pengawal tapel wates saka lvl 80 apa sing kudu diomongake.
              1. 0
                25 2021 Juni
                Ya, ing kono umume katon kaya kapal sing akeh ewu ton sing bisa nyingkir saka prau kita

                Dadi iki ... Sing luwih gedhe (luwih suwe) kapal pamindahan, luwih cepet bisa mlaku ngguyu
                Iki ora guyon, iki ngendi teori kapal diwiwiti.
                1. -1
                  25 2021 Juni
                  Kutipan saka: bk316
                  Dadi iki ... Sing luwih gedhe kapal pamindahan, luwih cepet bisa mlaku
                  Iki ora guyon, iki ngendi teori kapal diwiwiti.

                  Che? Hukum kapindho Newton dibatalake? Delengen bedane kacepetan antarane prau, sanajan tanpa swiwi / bantalan lan prau gedhe! Pancen "wis"!
                  1. +2
                    25 2021 Juni
                    Che? Hukum kapindho Newton dibatalake?

                    Pancen ora ngerti? ngguyu
                    Iki dudu kursus fisika sekolah, luwih angel ing kene.
                    Yen wicaksana, aku wedi yen bakal angel nerangake, sanajan karo pendhidhikan aku kudu mlebu setengah dina.
                    Yen philistine, banjur kaya ngono (aja ngalahake aku kanca-kanca matematika).

                    Kapal ing mode pamindahan wiwit nyopir gelombang ing ngarepe.
                    Lan dheweke dhewe wiwit menek ing, irung dadi munggah.
                    Sing luwih cepet kapal kasebut, luwih akeh, lan sing paling penting, saya suwe gelombang.
                    Lan luwih akeh energi sing dienggo kapal kanggo pembentukan gelombang.
                    Ing sawetara titik, lan wayahe iki gumantung ing rasio dawa prau kanggo dawa gelombang,
                    kabeh energi ngginakaken ing tatanan.
                    Kacepetan maksimum ing mode pamindahan iku sebanding karo ROOT kothak dawa waterline kapal.
                    Kene, maca bab sing padha nanging ing tembung ayu.
                    http://amcsailing.ru/glossarij/37.html

                    Kabeh prau modern direncanakake, amarga sampeyan ora butuh swiwi utawa bantal udara - bagean ngisor sing rata cukup.
                    Masalahe yaiku ora ana seaworthiness ing mode gliding - sampeyan ora bakal melu ombak ing glider. Mulane, kapal minangka kapal pamindahan. Lan ya, aku kelalen nulis kenapa mode nyata diarani kaya ngono. Ing prau pamindahan, prau katahan ing lumahing banyu amarga pasukan Archimedes, lan ing glider, amarga "tolak" saka bagean warata saka prau diwenehi saka
                    cairan incompressible.
                    Punika artikel menarik.
                    https://motolodka.ru/forms.htm
                    1. -1
                      25 2021 Juni
                      Kutipan saka: bk316
                      Iki dudu kursus fisika sekolah, luwih angel ing kene.
                      Yen wicaksana, aku wedi yen bakal angel nerangake, sanajan karo pendhidhikan aku kudu mlebu setengah dina.
                      Yen philistine, banjur kaya ngono (aja ngalahake aku kanca-kanca matematika).

                      Katon yen sampeyan wis lulus kursus sekolah kanggo 5 nanging ora ngerti apa-apa, nanging iku pancene hard kanggo tokoh metu ana, lan 5 bakal sijine kanggo cramming tho.
                      Kutipan saka: bk316
                      Kapal ing mode pamindahan wiwit nyopir gelombang ing ngarepe.
                      Lan dheweke dhewe wiwit menek ing, irung dadi munggah.
                      Sing luwih cepet kapal kasebut, luwih akeh, lan sing paling penting, saya suwe gelombang.
                      Lan luwih akeh energi sing dienggo kapal kanggo pembentukan gelombang.
                      Ing sawetara titik, lan wayahe iki gumantung ing rasio dawa prau kanggo dawa gelombang,
                      kabeh energi ngginakaken ing tatanan.
                      Kacepetan maksimum ing mode pamindahan iku sebanding karo ROOT kothak dawa waterline kapal.

                      Oh .... Coba subyek saka prau pamindahan regejegan (tanpa gliding \ wings \ ...).
                      Gelombang kasebut dibentuk amarga kasunyatane yen awak obah ing medium, iki minangka akibat saka resistensi medium. Coba awak kanthi mesin sing obah ing gas utawa cairan. Gaya gravitasi diimbangi dening gaya angkat / buoyant; kita ora nganggep. Kekuwatan mesin nyepetake awak nganti resistensi medium padha karo dorongan mesin. Rintangan medium gumantung saka area maksimum awak ing ngendi partikel medium tiba (wilayah Midel), kuadrat kecepatan awak, Kapadhetan medium, dawa awak (gesekan saka sisih awak marang medium ing proses gerakan), lan wangun awak. Mesthine, kapal ageng kanthi wangun awak sing padha nduweni area Middel sing luwih gedhe ing bagean jero banyu lan area sisih pinggir (ing jero banyu) dibandhingake karo mitra cilik. Dadi luwih akeh energi kanggo pambentukan gelombang. Mulane, kanthi mesin sing padha, ora bisa fisik luwih cepet tinimbang sing cilik.
                      Aku wis maca link. Aku ora ngerti rumus babar pisan. Deleng dhewe kapal perang klasik. Lan kapal sing entheng biasane luwih cepet tinimbang kapal penjelajah / pemusnah kaping pirang-pirang.
                      Gelombang ora soko super rumit, nanging mung komprèsi saka medium ing sak panggonan lan transfer pasukan saka komprèsi iki liwat kabeh medium, ngiring dening atenuasi. Awak sing obah liwat medium kanthi alami compresses sethitik ing sembarang kacepetan.
                      Wings, planing boats, airbags lan liya-liyane mung nyoba kanggo ngurangi colossal (amarga Kapadhetan lan compressibility kurang) resistance banyu, nanging isih ana resistance kanggo gerakan online, kang uga ora seneng awak dawa gedhe.
                    2. -1
                      25 2021 Juni
                      Kutipan saka: bk316
                      Kapal ing mode pamindahan wiwit nyopir gelombang ing ngarepe.
                      Lan dheweke dhewe wiwit menek ing, irung dadi munggah.

                      Ya, aku ora ngerti argumentasi super iki ing wiwitan, nanging ora ana sing kaya ngono. Supaya irung bisa munggah, mesin kudu ngompres (nyepetake) medium nganti medium sing dikompres iki ngangkat kapal. Ing prau, iki bisa digunakake ing gliding lan ing hydrofoil amarga padha cilik lan entheng, kaya sampeyan pancene arep ngangkat kapal dawa 10000 ton, aku ora ngerti apa daya mesin sing dibutuhake kanggo mbubarake kapal supaya munggah lan nyuda resistance ing jero banyu. Kacepetan kanggo colossus kuwi kudu kolosal. Ekranoplan Lun (cahya) katon wiwit ngleyang kira-kira 130 km / jam, nanging banjur EMNIP. Mungkin aku bingung dheweke.
                    3. -1
                      25 2021 Juni
                      Kutipan saka: bk316
                      Masalahe yaiku ora ana seaworthiness ing mode gliding - sampeyan ora bakal melu ombak ing glider. Mulane, kapal pamindahan

                      Aku argue karo statement iki, mesthi, planing kapal ora seaworthiness, nanging mbok menawa kasunyatan iku prau mung cahya. Massa kasebut tuwuh kaya kubus ukurane, lan area permukaan kontak kaya kothak. Mulane, kanggo ngleyang kapal gedhe, kecepatan dhuwur dibutuhake. Apa sampeyan mikir babagan iki?
                      Kutipan saka: bk316
                      . Ing prau pamindahan, prau katahan ing lumahing banyu amarga pasukan Archimedes, lan ing glider, amarga "tolak" saka bagean warata saka prau diwenehi saka
                      cairan incompressible.

                      Kayane aku ora ngerti. Nanging, bisa uga, sanajan aku ngerti babagan iki, saka dhuwure pendhidhikan, nyritakake kanthi ringkes amarga kedadeyan "gliding". Khusus kenapa kapal kasebut diusir saka banyu.
    2. -2
      25 2021 Juni
      Banjur dheweke mung nembak pesawat kita. Ora ana gunane? Wong Turki bisa, wong Azerbaijan bisa, nanging kok Inggris ora bisa?
      Apa kita butuh? Apa kabeh kanggo?
  30. +1
    25 2021 Juni
    Kutipan saka: ont65
    Saiki, penting kepiye reaksi Biden babagan iki. Saka posisi angel sing direkam ing publik, bisa uga ana giliran nyata menyang détente, utawa geser menyang konflik bakal terus. Amarga Kanthi provokasi iki, Johnson mbatesi alternatif nyata kanggo upaya netralake Federasi Rusia sementara. Ora pinter kaya Mei, apa sing kudu dijupuk saka dheweke?

    Kepentingan Biden lan Johnson, utawa luwih kelompok kekuwatan sing diwakili, kemungkinan ora pas. Mula Johnson nyoba main ing Ukraina, karo Turki, lsp.
  31. -5
    25 2021 Juni
    Apik banget, nglawan kapal perang kanthi pertahanan udara angkatan laut paling apik ing donya, dheweke ngirim pengawal tapel wates kanthi kentut lan pesawat sing nganggo bom lan dudu misil anti-kapal. Ing kasus kang bakal nyawiji kabeh kita kaya anak kucing!
    1. +1
      25 2021 Juni
      Ing kasus iki dheweke bakal nyawiji kabeh kita kaya anak kucing!

      Lan ing kasus iki dheweke bakal langsung nampa voli saka benteng.
      Lan apa kang bakal kasengsem ing drowning?
      Apa sampeyan saka 404? Paling ora dadi aib, sadurunge sampeyan nulis ing persenjataane, deleng ....
      Iki dudu drummer lan dudu stasiun gerbong jinis Burke - iki minangka penghancur pertahanan udara.

      pertahanan udara angkatan laut paling apik ing donya

      Lan sakperangan alesan, jinis 45 wiwit duwe pertahanan udara kapal paling apik?
      1. 0
        25 2021 Juni
        Kutipan saka: bk316
        Lan ing kasus iki dheweke bakal langsung nampa voli saka benteng.
        Lan apa kang bakal kasengsem ing drowning?

        Pakar! Warga kutha biasane ora ngerti babagan iki, nanging kapal modern bisa uga nembak kapal kanthi rudal anti-pesawat. Kanggo Aster-30, ora kaya Missles Standar, sing ditembakake Amerika ing kapal mungsuh ing perang nyata, aku ora bisa njamin 100%, mesthi, nanging kemungkinan Aster-30 bisa digunakake minangka anti ersatz. rudal -kapal dhuwur banget, amarga ukurane lan nyatane kapal kasebut modern. Ora mungkin Inggris ora menehi kesempatan sing "enak" ing kapal kasebut.
        1. +1
          25 2021 Juni
          Warga kutha biasane ora ngerti babagan iki, nanging kapal modern bisa uga nembak kapal kanthi rudal anti-pesawat.

          Mesthi, padha bisa, lan S-300 bisa. Persis kaya ersatz. ngguyu
          Mung
          1. Ora ana siji wis tau ngandika bab Aster 30 iki, lan aku uga durung maca bab piwulang kuwi.
          2. lintasan balistik dhuwur-dhuwur.
          3. Bobot OFBCH yaiku 15 kg, pira sing kudu mlebu ing BDK supaya bisa klelep?
          4. Ana pira aster-30? part banjur 15 kudu kanggo nimbali online dilapisi.
          5. Sawise nembakake misil pertahanan udara, perusak bakal tetep ora duwe pertahanan. Apa sampeyan mikir Inggris bakal nindakake iki?

          Umumé, dheweke ora duwe firebox ngguyu . Pertahanan udara klasik / penghancur pertahanan rudal. Nanging Burke isih luwih apik. Miturut cara, babagan kekurangan kemampuan serangan, dheweke malah duwe kelas Anti-Air Warfare Destroyer, lan dudu Destroyer.

          1. -1
            25 2021 Juni
            Kutipan saka: bk316
            1. Ora ana siji wis tau ngandika bab Aster 30 iki, lan aku uga durung maca bab piwulang kuwi.

            Militer meneng babagan akeh perkara, nanging nalika ana ing media ( wassat ) ora, aku setuju
            Kutipan saka: bk316
            2. lintasan balistik dhuwur-dhuwur.

            Akeh prau militèr, korvet lan malah sawetara frigat lawas / ora kasil (lan uga sawetara penghancur lawas nanging aktif. lol ) pertahanan udhara sing ringkih sing diluncurake gedhe saka 5-10 rudal kasebut, sanajan ing sadawane lintasan "pucet", isih bakal nyebabake bagean hit. Lan kanggo sawetara prau lan korvet, malah 1 rudal kanggo "mripat" cukup.
            Kutipan saka: bk316
            3. Bobot OFBCH yaiku 15 kg, pira sing kudu mlebu ing BDK supaya bisa klelep?

            Nah, sampeyan langsung BDK lan malah klelep. Dheweke mesthi njupuk Yamato. Kapal modern dikebaki radar, dadi yen fragmen kasil nabrak salah sawijining radar utama, kapal kasebut duwe risiko ditinggal tanpa senjata utama, misil anti-kapal utawa misil, umpamane.
            Kutipan saka: bk316
            Miturut cara, babagan kekurangan kemampuan serangan, dheweke malah duwe kelas Anti-Air Warfare Destroyer, lan dudu Destroyer.

            Inggih, ing keadilan, dheweke isih duwe 8 Harpoon.
  32. -3
    25 2021 Juni
    Iku kabeh jenis cilik.
    Sampeyan perlu kanggo nindakake kaya ing 2008 karo prau Georgian.
    Gambar kartun ngendi Armada Segara Ireng heroik, dumadi saka 3 operator pesawat termonuklir (super-rahasia), ndadékaké lan, mesthi, menang perang karo HMS mundur saka Inggris. Iku bakal normal. Lan kene....
    Inggih, purun, gagasan nasional Rusia, dibudidayakake ing bunderan "patriotik", "Urip ing telek lan nyiapake perang," saka njaba katon lucu, nanging aneh. Sampeyan luwih apik nganjurake kanggo ngunggahake kelas menengah saka 250 euro, paling ora nganti 1000. Mungkin wong bakal kepincut karo sampeyan. Pemanas, sialan...
  33. +2
    25 2021 Juni
    Nanging ora ana sing ngira yen bakal nyelehake tambang Jerman nalika Perang Dunia II ing dalan? :)
  34. 0
    25 2021 Juni
    Napa Project 42 ing foto, lan malah lawas, kanthi irung cendhak? Apa ora ana foto proyek 45 ing Internet?))))
  35. -2
    25 2021 Juni
    Luwih - mung klelep utawa mung mundur menyang Moskow. Alternatif!
  36. 0
    25 2021 Juni
    Aku mbaleni maneh, NATO ora bakal ngirim pelaut utawa pilot menyang perang karo Rusia. Nanging dina iki, akèh-akèhé saka conscripts saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan Angkatan Laut menyang tentara karo kapercayan yen padha kudu perang karo wong, iku bakal dadi Ivan Russian. Alah, sing persis apa iku.


    Umume mlayu saka tentara, lan rong persen Bandera setuju, nanging mung wani ing wong akeh, lan luwih akeh perang karo warga sipil ...
  37. 0
    25 2021 Juni
    Miturut cara, pitakonan babagan provokasi sing direncanakake mesthi bakal muncul. Kanggo sing aku duwe pitakonan counter. Para pelaut lan prajurit militer sing dihormati - penjaga tapel wates maritim, apa sampeyan duwe akeh wartawan ing kapal sampeyan sing ora aktif?

    Padha "Zvezda" cukup asring laporan saka kapal.
    Siji-sijine perkara sing ora dikandhakake para koresponden yaiku "kita ana ing tapel wates banyu Demokrasi Amerika (utawa sawetara liyane)", kaya sing kedadeyan karo BBC.
  38. -1
    25 2021 Juni
    Iku ora worth drowning langsung, nanging mencet engine supaya kapal ilang kacepetan kudu rampung.

    Lan siyap yen yen ana perlawanan, sampeyan kudu nyerang dheweke kanthi nyata.

    Ora ana pilihan liyane, yen ora, dheweke bakal berlayar dhisik ing perairan teritorial kita kapan wae pengin, lan banjur bakal ndharat ing Crimea.
  39. -1
    25 2021 Juni
    Sawetara komentar "luwih menarik" tinimbang artikel kasebut dhewe ... Sampeyan mung kudu gelut. Kanggo apa? Inggih, mung mikir, kapal kasebut mlebu ing "waters teritorial Ukraina", miturut versi resmi NATO. Ora ana sing liwat ing pesisir KITA, bebaya ora keprungu. Nah, apa masalahe? Lan kita ora weruh sapa-sapa. Apa sampeyan ilang kapal sampeyan? Ora, kita ora njupuk.. Takon Ukraina.
  40. -3
    25 2021 Juni
    Aku nganggep Crimea dadi duweke lan ora mung setuju karo carane persis aneksasi (bali) ditindakake. Apa ana wong liya ing donya sing nganggep Crimea minangka Rusia, lan banyu sing dirusak dening perusak kita? Given kahanan iki, uga kasunyatan sing kita ora duwe armada nyata ing Segara Ireng, kita terus njagong ing imam roto-roto lan puff metu pipi kita karo gedhe.
  41. 0
    25 2021 Juni
    Kutipan saka carstorm 11
    Aku ngomong babagan ngiringan menyang pangkalan angkatan laut.

    Iki ditindakake dening armada DPRK nalika nyekel Pueblo lan isih dipamerake ing museum kasebut.
  42. 0
    25 2021 Juni
    bab “legal proof”... wangsulane mung siji: “elek-elek, sing utama sing duwe bedhil!” .. Dadi ing kene yen ana konflik, saben wong bakal duwe bebener dhewe lan siji. sing dadi luwih kuwat bakal menang, lan nglawan 1-2 kapal ing pesisir Rusia, diisi karo RTO, kapal Layanan Keamanan Federal Layanan Keamanan Federal lan sistem rudal pesisir .. paling ora wicaksana ... Ya , malah upaya teoritis kanggo nyerang kapal patroli kemungkinan bakal mungkasi Inggris kanthi siji kapal perusak klelep.
  43. +1
    25 2021 Juni
    Sabanjure, kanggo penyayang lelungan segara manca, kita bakal ngirim bebaya kanggo ngebom dudu pilot penembak jitu, nanging wong enom lan ora duwe pengalaman ing diplomasi militer lan bom. Beban bom luwih akeh, supaya wong kasebut nambah katrampilan bom. Nah, yen ora sengaja nyelehake ing "turis", wah, dheweke kanca sing ora duwe pengalaman. Sampeyan ndeleng, dheweke pengin sing paling apik, nanging ternyata, kaya biasane.
  44. +1
    25 2021 Juni
    Ing sadawane dalan, Amerika Serikat ngedol koloni menyang Inggris kanggo mbangun pangkalan, dheweke dhewe ora pengin mbangun.
  45. +1
    25 2021 Juni
    apa salah yen Angkatan Udhara nuduhake urip ing udhara nganti wayahe nyebrang tapel wates carane provokator bisa miwiti senjata ing kapal perang ing kapal. Padha cetha ngerti ngendi lan apa padha arep.
    Sampeyan kudu piye wae sinau nggunakake kapal selam torpedo tanpa awak, sing bisa mudhun lan nyerang ing jarak sing cedhak nalika provokasi kasebut. Lan malah karo kamungkinan saka undermining ing sacedhake langsung supaya deprive pamindhahan utawa kanggo nindakake latihan kontrol karusakan ing troughs ... Lan nyalahke kabeh ing bledosan sengaja saka tambang saka Perang Donya II.
    Nanging langsung bombing lan tenggelam isih ora apik.
  46. 0
    25 2021 Juni
    Takon dhewe siji pitakonan. Kepiye negara adidaya tumindak ing kahanan sing padha. Contone, perusak China nyusup menyang perairan teritorial AS. Nglirwakake geni warning saka Coast Guard. Apa sing bakal ditindakake AS?
    Contone, sawetara prau Angkatan Laut Jepang ing taun 1975 (sadurunge kanker "perestroika lan demokrasi" numpes USSR) nyusup menyang perairan teritorial USSR lan ora nggatekake pesenan kanggo mandheg. Apa sampeyan bakal klelep? Mbok. Apa sampeyan mbukak geni kanggo mateni? (Deleng pesawat Korea kanthi peralatan pengintaian sing ditembak kanthi bener dening Angkatan Udara USSR). Lan saiki samar-samar mumbling. bom ing mesthi. Warning geni ing Course. Banjur tambang pertahanan liyane nyatakake yen tinimbang bom sing bisa "nyebabake trauma emosional kru perusak mungsuh," sampeyan kudu nggunakake perawat, bisa uga nganggo warhead paralon, NERF. Lan sawise iku, sampeyan SERIUS pengin dianggep minangka Superpower? Apa sampeyan SERIUS pengin China nggawe aliansi militer karo sampeyan? Aku yen, tinimbang "bom ing sadawane dalan", pangrusak Inggris diuripake karo perang elektronik, supaya kabeh elektronik ing iku bakal gagal. Banjur ngomong "Yen sampeyan duwe masalah, kita bakal nggeret sampeyan menyang port paling cedhak." Lan mekaten. Banjur tokoh metu carane menehi Inggris ngrusak lan carane cepet. Banjur Inggris mbuktèkaké yèn dhèwèké dudu unta lan sistem pandhu arahé gagal sakdurungé diusir nganggo perang elektronik. Ora ana sing bakal perang kanggo ngrusak siji.
    Nanging aku mikir sing isih bakal nampa NURSs karo warhead paralon. Kita takon ing ngendi anak lan dhuwit sampeyan (utawa dudu duweke) sing diarani "elit". Ing Eropah, utamané ing Inggris. Apa sampeyan mikir yen "elit" iki bakal ngrusak kraton lan rampokan ing London, sing wis ana distrik "Moscow ing Thames", kanggo Rusia? Yagene malah gNid@ liberal paling anyar ing AS, contone Maxine Waters, ora ketompo carane dheweke sengit marang AS, nanging anak-anake lan dhuwit lan real estate ing AS, lan ora, ngomong, ing Rusia utawa China. .
    Ana provokasi, sing Rusia, tinimbang nanggapi, sepisan maneh "ngucapake prihatin." Maksuté Kepiyé? Sing Rusia nuduhake kekirangan lan indecision. (Lan sing butuh aliansi militer utawa ekonomi karo negara sing ringkih lan indecisive), lan provokasi bakal diulang maneh. Lan liyane lan liyane. Ngelingake sampeyan kepiye pesen "Aja nanggapi provokasi" rampung ing taun 1941? Iku 22 Juni bubar. Bener, pitunjuk.
    Ngerti yen ing politik RESPECT AND FEAR ONLY FORCE, militer lan ekonomi lan ilmiah. Bebarengan karo KEPUTUSAN kanggo ngetrapake. Bebarengan karo ILMU kapan lan pira. Lan "prihatin" sing ora didhukung apa-apa diusap ing lemari.
    1. 0
      28 2021 Juni
      Aku nuduhake pendapat sampeyan kanthi lengkap!
  47. +1
    25 2021 Juni
    Boris Shaggy ora cukup, iki bisa mbaleni.
  48. 0
    25 2021 Juni
    Aku duwe rencana, aku nuduhake kanthi rahasia - sabanjure ing kahanan kaya ngono, pesen saka kapal nelayan ujar manawa tambang wis katon, luwih becik loro, saka Perang Dunia II. Minesweepers militèr lunga, nanging ora duwe wektu.
  49. -1
    25 2021 Juni
    Garis abang liyane liwati. Banjur mung panas

    Inggih, ora pantes tenggelam, dheweke wis pengecut .. Nanging sampeyan kudu medeni dheweke kanthi cara apa wae lan ing saindenging jagad .. Supaya mung bisa ndeleng kita ing wilayah banyu utawa udhara, dheweke langsung mlayu ..
    Lawakan ala karo wong Rusia, iku sing kudu sampeyan pencet menyang otak kanthi kekuwatan!
  50. uga
    -2
    25 2021 Juni
    Pendapatku iki. Sampeyan kudu ngadili kanthi asil. Cekakipun. Inggris nyiapake lan sengaja tindak provokasi (kanggo nuduhake yen pesisir Crimean iku Ukraina, lan padha bisa lumaku ing ngendi wae padha arep karo idin saka Ukraina). Lan Inggris sukses, dheweke ngliwati rute sing ditandhani, sanajan ana ancaman saka Angkatan Laut Rusia. Shooting saka pengawal lan bombing kilometer adoh saka destroyer ora mengaruhi tumindak KV Navy ing sembarang cara. Inggris malah ora ngakoni kasunyatan banget saka shelling lan bombing. Dadi kita bakal ngenteni provokasi sabanjure.
    Kelsey kanthi bener ujar, Rusia wis nuduhake kelemahane. Lan daya mangertos mung daya. Inggris ora bisa mlebu ing wilayah Rusia. Aku ora ngerti carane, dening ramming, shelling, bombing, nanging iku mokal. Kita kalah ing babak iki.
  51. -1
    26 2021 Juni
    Kutipan saka B.A.I.
    Dheweke uga nulis yen kanggo ngatasi masalah kasebut, Angkatan Laut Rusia butuh kapal khusus - ejector (gedhe, karo

    Sampeyan mung kudu duwe bal lan nggunakake senjata ing intruder. Sawise iku, sing sabanjure ora bakal pas.
    sakperangan alesan, Amerika Serikat lan Inggris ora duwe kapal ejector
  52. -2
    26 2021 Juni
    Ora bakal ana prentah kanggo klelep!, amarga ... Kabeh panggedhe sing duwe pangkat dhuwur duwe sedulur lan properti sing dipikolehi liwat tenaga kerja sing akeh banget, sing ana ing ngendi kabeh perusak iki teka!
    1. +2
      26 2021 Juni
      Yen mangkono, banjur kok repot-repot karo provokasi? Crimea mesthi bakal diwenehake marang dheweke, kanthi busur lan njaluk ngapura. Utawa iki pikirane banget Komplek?
  53. Komentar wis dibusak.
  54. +1
    26 2021 Juni
    Iku misale jek kula sing padha planning kanggo muter kertu kimia. serangan karo Newbie kinasih padha.
    Sawise mlebu ing perairan kita, kru lan malah wartawan nganggo setelan kimia. pangayoman.
    Minangka penulis bener nuding metu, ramming wis samesthine lan ing proses ala Rusian bakal diduga nggunakake agen perang kimia. Contone, wartawan BBC Bill utawa kaya sing bakal nandhang sangsara.
    Ing klinik Charité maneh bakal nemtokake keracunan Novichok, lsp. lan liya-liyane.
    Wong sing ora kreatif kanthi kapinteran sing ora apik.
  55. -1
    26 2021 Juni
    Pendapatku subjektif. Nalika kita mlebu (rekaman video, saka kabeh sudut) kita kudu nabrak ing buritan lan kandas..... cedhak Fiolent. Pilihan becik karo kabeh cacat liyane. Mung ana siji minus - nalika kita miwiti ora nulis lan ngarahake ing pager, nanging slapping turnips.
  56. -4
    26 2021 Juni
    Rusia maneh reaksi pengecut, impotently ... ngendi video lengkap saka shooting, ngendi video lengkap saka bombing? iki respon provokasi ketok karo koresponden lan pasukan khusus saka negara beda ing Papan (?)?! Kepiye carane sampeyan bisa nyekel sing alon-alon, mung penerbangan? ora ana analisis sing sober - mung piala kartun ...
  57. 0
    26 2021 Juni
    Aku kepengin weruh apa sing ditindakake kanggo nggawe urip luwih angel kanggo "Britania sing sial"? Apa iki ditindakake ora mung ing istilah militer, nanging ing prinsip? Utawa kita heroik nyekeli pertahanan minangka tansah? Nanging kaya sing kita ngerti, pertahanan apa wae bakal cepet utawa mengko bakal dirusak tanpa serangan balik. Nanging kita mungkasi karo pengepungan langgeng. Utawa kita ngenteni nganti dheweke kabeh mbengkongaken ing bobot kapitalisme? Aku tau ngrungokake sejarawan sing kompeten banget: dheweke ngandhakake yen Federasi Rusia, sawise ambruk USSR, nanging nganggep kewajiban vassal sing cukup spesifik, kaya Jerman sawise 45th. Iku mung angel kanggo nerangake yen passivity saka Federasi Rusia lan impudence saka Britons padha. Aku bakal ngerti yen ana wektu Perang Krimea, nalika "srengenge ora tau surup ing Inggris." Nanging saiki dheweke lemes. Ketoke iki mung siji-sijine sing nylametake kita saka perang Krimea liyane, sing, kanthi cara, sakperangan alesan kita ngakoni awake dhewe minangka pihak sing kalah.
  58. -1
    26 2021 Juni
    Aku penasaran, ing ngendi kabeh "khibiny" iki lan cara liya kanggo medhot kabeh ing Republik Belarus ...
    Yagene dheweke ora mateni kabeh lan kabeh wong, kaya sing ditindakake Donald, sing ...
    lan ngendi video saka shelling lan bombing ...
    Ora kita utawa Padlo-Saxon ngirim iki, sanajan lagi syuting ...
    ----
    Kanggo "garis abang", Kremlin duweni kaya kutu ing mongrel ...
    mung kelingan rustication ing Red Square ...
  59. -1
    26 2021 Juni
    Ayo padha ngadhepi kasunyatan. Kapal perang negara mungsuh, tanpa ngerti apa sing ana ing kapal, mlebu 3 km menyang wilayah perairan Federasi Rusia, ora nanggapi panjaluk, lan angkatan bersenjata Federasi Rusia mbuwang bom menyang banyu lan nembak tembakan peringatan. . Iki diarani tendhangan ing bokong Federasi Rusia, pelanggaran pidana serius ditindakake ing tlatah Federasi Rusia, lan presiden kita lan Menteri Pertahanan ora nyekel pelaku, ora nggeret dheweke menyang pelabuhan, lan tim ora digawa kanggo nyoba. Iki minangka isin Putin, kekurangan lengkap Shoigu, ora bisa nanggapi kejahatan marang Federasi Rusia, kalebu ing watese. Lan iki sanajan kasunyatane yen klan Shoigi wis nguwasani akeh tingkat kekuwatan pemerintah ing Federasi Rusia, dadi rakus banget, lan urip miturut hukum sing jelas dudu Rusia ...
  60. Komentar wis dibusak.
  61. -1
    26 2021 Juni
    * Garis abang liyane wis nyabrang. Banjur klelep *
    Serovo.
    Aku weruh wong njupuk saka AK630 menyang ora ono. Ora ana tetesan bom.
    Carane panas? Ngendi kanggo panas? Sapa sing kudu klelep?
    Iki perang.
    Apa sampeyan siap perang? Aku bakal mangsuli ora.
    Kita pancen ora siap kanggo Perang Donya III. Nanging, kaya biasane.
    Kajaba iku, aku ora bisa ngerti kenapa FAB kudu dibuwang ing dalan kapal ....
    Ana senjata kanthi tliti dhuwur. opo ora?..
    Baterei pantai?
    Yagene kudu ngunggahake aviator?
    Kapal wis dikawal. Nalika nyoba ngluncurake misil, dirusak saka pesisir. Menembak rudal sing diluncurake dadi pertahanan udara lokal.
    Iki carane aku weruh perkembangan acara ...
  62. -1
    27 2021 Juni
    Ngerti inti saka provokasi iki!!! - hukum maritim!? Napa dheweke butuh!? - dheweke mutusake nggunakake cara iki kanggo menehi tekanan marang wong sugih nouveau sing maling sing wis mapan ing London - akun pembekuan, ngusir awake dhewe lan anak-anake, njupuk alih real estate - ing cendhak, kaya musuhan. negara! supaya padha ngerti manawa ora bakal klelep utawa bom.
  63. -3
    27 2021 Juni
    Inggih, ayo, "patriot," murub lan nglelebke kapal NATO. Dheweke wis nggawe buta Krasukha, medeni karo MiG lan SU supaya kapal NATO langsung ninggalake Segara Ireng))). Mung wingi latihan NATO gedhe wiwit ing Segara Ireng. Ayo geni, kabeh cedhak. Sampeyan bisa, ing wektu sing padha, nglelebke kabeh armada enem karo watercraft sing niru skuadron ing Mediterania.
  64. -1
    28 2021 Juni
    Yen armada kasebut sacoro prakteke coasting lan ora nuduhke ancaman gedhe kanggo mungsuh, mesthi ana apa-apa sing luwih apik tinimbang "bulk wedhus". Kepemimpinan Ukrainia bakal rauh, kanthi bantuan NATO lan Inggris, entuk sawetara telung kapal kanggo "operasi gabungan" karo sekutu nglawan kita. Sampeyan bisa yakin manawa bakal ana wong ing kana sing bakal siyap mateni militer kita. Ana siji ing Donbass! Paling kamungkinan, taun ngarep bakal ana "rams akeh", nanging wis ing kapal kita. Eskalasi kasebut nyepetake. Yen dideleng saka reaksi para pimpinan pers lan armada kita, jelas yen pimpinan luwih wedi karo tumindak Armada Laut Ireng lan penerbangan tinimbang awak kapal Inggris. Kita ora nyana tekad kaya ngono saka bawahan Armada Laut Ireng. Kemauan politik pimpinan kita katon ing "buntut ing antarane sikil" sawise nyadari kekasarane dhewe lan akibat saka nggunakake bom. Sawise kabeh, padha bisa ngrusak properti Inggris!!!! Saiki dheweke bakal cepet ngembangake kembang api sing aman lan kita bakal seneng maca lan ngrungokake babagan kehebatan armada kita, sing kanthi kembang api liyane "wedi kapal NATO liyane (lan uga Ukrainia) nganti titik ... .... Aku piye wae pracaya Inggris sing padha lan ora weruh bledosan saka cangkang lan bom. Iku adoh banget sing kapten guess bab iku tinimbang ndeleng iku. Kayane ana syuting saka ndhuwur, nanging ora ana. katon utawa cetha. Paling ora koresponden ora weruh, nanging mung krungu swara kaya tembakan, lan aku ngetung babagan pesawat 20! Ing sawijining wektu, dhawuh supaya ora nanggapi provokasi lan "njagong nganggo buntut ing antarane sikilmu" mimpin. kanggo unpreparedness kanggo ngusir serangan "dadakan" dening pasukan Jerman. Padha bisa mulyo nyiapake kanggo nyerang, ngerti manawa pasukan kita bakal lumpuh ing periode wiwitan. NATO mulyo panggonan sawijining unsur senjata nyerang, warehouses kanggo peralatan lan amunisi Nyiyapake liyane lan liyane bridgeheads anyar kanggo nyerang. Isine ing advance karo nimbali udhara lan sistem pertahanan rudal. Nyebarake rudal lan bisa uga jarak menengah. Kepemimpinan kita, liwat media, ngandhani AS babagan "garis abang" sing ditandhani dening wong, nanging ora ana sing weruh! Ing wektu sing padha, media diwenehi jeneng "RUSIA" kanggo pimpinan. Iku misale jek luwih gampang kanggo ngomong atas jenenge pedunung negara "nyawiji ing pimpinan." Slogan "yen ora ana perang" wis luwih saka sepisan nyebabake masalah sing ora kaetung kanggo para leluhur kita. Mungkin iki wektu kanggo ngganti kaya "Yen dheweke pancene pengin perang karo kita, banjur ayo main sapa sing bakal miwiti?!" Delengen, pedunung Eropa bakal ngelingi kepiye kepinginan pimpinan kanggo wong biasa. Aku bisa prédhiksi kanthi akurat manawa negosiasi karo NATO lan pimpinane bakal nyebabake kita bakal disarming maneh. Kita bakal menehi pangembangan maju lan banjur bakal ngandhani wong Rusia kepiye "NATO nyuwil tembung liyane." Lali manawa sing duwe tembung kasebut yaiku sing menehi lan mbenerake awake dhewe kanthi slogan "yen ora ana perang.” Nyatane, kita praktis nyiapake bangsa kita kanggo ditawan.
  65. -2
    Juli 4 2021
    Ora ana sing mbuwang bom. Iki palsu saka media Moskow. Dheweke nyusup ing ngarep irung ing banyu ing latar mburi Defender sing lunga. Iki kabeh reaksi. Lan ing pesen kasebut, petugas keamanan ngomong babagan garis abang lan ngancam. donya kabèh.
  66. 0
    Juli 7 2021
    Dheweke lulus kanthi lancar ...... ora ana peringatan kanggo mbukak geni (mbokmenawa ora duwe wektu, dheweke wis ninggalake banyu).

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"