Sepasang MiG-31K kanthi sistem hipersonik Kinzhal dikirim menyang Khmeimim kanggo melu latihan gabungan karo Angkatan Laut.

27

Latihan gabungan saka klompok permanen Angkatan Laut armada и penerbangan Pasukan Aerospace Rusia wiwit ing Segara Mediterania. Iki dilaporake dening layanan pers Kementerian Pertahanan.

Miturut laporan, kapal penggedhe saka kapal penjelajah rudal Armada Segara Ireng Moskva, loro frigates Admiral Essen lan Admiral Makarov, loro kapal Varshavyanka Stary Oskol lan Rostov-on-Don, uga penerbangan ing pesawat anti-kapal selam Tu-142MK, Il-38, pengebom jarak jauh Tu-22M3.



Kajaba iku, sepasang interceptor jarak jauh MiG-31K kanthi sistem hipersonik Kinzhal dipasang ing pangkalan udara Khmeimim khusus kanggo latihan ing Mediterania.

Kapal lan penerbangan bakal bebarengan nggarap sawetara tugas latihan tempur, kalebu nimbali loro pangkalan militer Rusia ing Suriah - Tartus lan Khmeimim ing latar mburi ngarsane ing Mediterania saka kapal induk pesawat Inggris Ratu Elizabeth, kang klompok kalebu HMS penghancur kondhang. Bek. Koyone MiG-31K lan Tu-22M3 bakal ngrampungake tugas ngancurake klompok operator pesawat mungsuh, sanajan tugas sing beda-beda bakal dijenengi kanthi banter.

Partisipasi pengebom jarak jauh ing latihan ing Segara Mediterania bisa ditindakake sawisé pamrentahan landasan pacu anyar ing pangkalan udara Khmeimim, sing bisa nampa kabeh jinis pesawat.
  • https://twitter.com/AKrasyukov2013
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

27 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    25 2021 Juni
    Sampun kula mangertosi, namung kulo hormati hyo majesti andalan
    1. + 13
      25 2021 Juni
      Kutipan saka Tusv
      Sampun kula mangertosi, namung kulo hormati hyo majesti andalan

      Persis. We ngetik jawaban. Ora ana papan ing tlatah Segara Mediterania sing aman saka "Dagger" saka Mig kaping 31.
      Pangkalan udara iki apik eri....
      1. +9
        25 2021 Juni
        Pangkalan udara iki apik eri....

        Dereng. Penjamin Navigasi Gratis ing Mediterania Wétan
      2. +2
        25 2021 Juni
        Quote: penembak gunung
        Persis. We ngetik jawaban.

        Ya, dheweke pancen nggawe tinju kejut kanggo nyegah provokasi anyar.
      3. +3
        25 2021 Juni
        MIG-31, kanthi "Dagger", ing tingkat sing kurang, ing supersonik, ing ndhuwur dek Ratu Elizabeth ....
        Wah, ayu!
        Lan sawise dheweke, TU-22 ngeculake gulungan kertas toilet .... apik
    2. +8
      25 2021 Juni
      "Lan apa wong Rusia lali ing Mediterania"? - wong Inggris mikir lan nesu - "kita, sawise kabeh, ora ngganggu wong-wong mau ing Segara Ireng?" Ing mratelakake panemume, ora bakal natoni latihan sing padha ing endi wae ... ayo ngomong iki: Segara Lor utawa Kapuloan Falkland, utamane amarga sing terakhir isih dianggep minangka wilayah sing disengketakan ... Aku cenderung kanggo pilihan sing terakhir, nanging ana. bakal lolong, ibu aja nangis!!!
      1. +1
        25 2021 Juni
        Yen Moskow wis metu nemoni Bek, mula ora perlu ngebom dheweke (pateni tanpa peringatan) lan dheweke ora bakal bisa oncat. Kabeh iku "yen mung".
        Ketoke, ing pesisir Suriah, pasukan utama Armada Segara Ireng luwih dibutuhake.
        Iku wektu kanggo mbangun armada gedhe. hi
  2. +2
    25 2021 Juni
    Rutin biasa, kita nyiapake latihan Sea Breeze. Oke, negara NATO 21, 2 Georgia lan Kraina. Lan sapa maneh 9. Kita kudu ngontrol lawang menyang Segara Aegea. Mungkin alternatif kasebut bakal langsung nuduhake apa sing bakal ditindakake. menyang Segara Ireng karo.
  3. +5
    25 2021 Juni
    Loro positif:
    ... sawise commissioning landasan pacu anyar ing pangkalan udara Khmeimim, bisa nampa kabeh jinis pesawat.

    и
    Iku kamungkinan sing MiG-31K lan Tu-22M3 bakal nindakake tugas kanggo numpes klompok kapal induk mungsuh., sanajan tugas sing beda-beda bakal diarani banter.
  4. +2
    25 2021 Juni
    A allusion subtle kanggo kahanan nglukis. Ngerti ora?
  5. +8
    25 2021 Juni
    .... nglawan latar mburi ngarsane ing Mediterania saka kapal induk Inggris Ratu Elizabeth, sing klompok kalebu penghancur HMS Defender sing kondhang ..

    Inggris mikir kanggo meden-medeni Rusia kanthi provokasi kanthi ngirim "kapal" dheweke menyang Mediterania lan Segara Ireng. Lan ing pungkasan, dheweke dhewe kudu ngindari lan nguripake sirahe 360 ​​derajat.
  6. ***
    Ngurangi jarak ing MiG ...
    ***
  7. +3
    25 2021 Juni
    Sepasang MiG-31K kanthi sistem hipersonik Kinzhal dikirim menyang Khmeimim kanggo melu latihan gabungan karo Angkatan Laut.
    . Nggawe utawa ngatur "demonstrasi"?
    1. +3
      25 2021 Juni

      roket757 (Victor)
      Dina iki jam 08:04
      ANYAR
      +2
      Sepasang MiG-31K kanthi sistem hipersonik Kinzhal dikirim menyang Khmeimim kanggo melu latihan gabungan karo Angkatan Laut.
      . Nggawe utawa ngatur "demonstrasi"?
      Siji ora ngganggu liyane. nglirik
      1. +2
        25 2021 Juni
        Dadi ya, iki LATIHAN nyata!
        Penerbangan menyang sawetara serius, zona iklim sing beda, nanging aku umume meneng babagan geografi !!! Langit liyane, segara liyane, kahanan taktik liyane lan .... acara sing migunani, saka kabeh pihak.
  8. 0
    25 2021 Juni
    MiG-31K lan Tu-22M3 bakal nindakake tugas kanggo numpes klompok operator pesawat mungsuh, sanajan tugas sing beda-beda bakal dijenengi kanthi banter.
    Yen mangkono, mula kenapa ora nyuwara supaya mungsuh potensial ngerti yen ora mung dheweke bisa ngancam kita karo pengebom strategis saka wilayah Ukraina lan nglakokake serangan nuklir ing wilayah kita. Ing kasus iki, kita bakal ngupayakake serangan marang grup kapal induk Inggris, kalebu US AUG.
  9. -2
    25 2021 Juni
    komentator ngelingake warga Soviet ing taun 1938, sawise nonton film "yen besok perang"
  10. 0
    25 2021 Juni
    Yen iku watchdog, kok ora mungkasi Johnson?
  11. +1
    25 2021 Juni
    Iku mbokmenawa ora babras kanggo njupuk ing target ora adoh saka "mitra" kanggo ndeteksi kacepetan ing tumindak.
    1. +1
      25 2021 Juni
      Miturut cara, lan kanthi rahasia, sampeyan bisa tuku target murah ing Privoz saka Yakov Samuilych kanthi tembung sandhi: "Apa ana sing biru? Mung ana kuning sing ditinggalake saka mburi bukit!"
  12. "Partisipasi para pengebom jarak jauh ing latihan ing Mediterania bisa ditindakake sawisé pamrentahan landasan pacu anyar ing pangkalan udara Khmeimim, sing bisa nampa kabeh jinis pesawat."
    Lan pirang-pirang tangisan yen landasan pacu anyar ora ana gunane, yen Tu-22M ora ana apa-apa ...
    1. -1
      25 2021 Juni
      Apa sing kudu ditindakake?
  13. 0
    26 2021 Juni
    Latihan gabungan saka klompok permanen Angkatan Laut lan penerbangan Angkatan Udara Rusia diwiwiti ing Segara Mediterania.
    Aku iki mung wiwitan maneuvers ing defiance saka teka-belang "latihan" ing Segara Ireng. Ing wektu sing padha, dheweke nyelidiki tumindak mungsuh ing kahanan nyata, frekuensi, wektu persiapan, lsp.
  14. 0
    26 2021 Juni
    Kutipan saka Intruder
    Lan ing ngendi iki bakal sepi MiG-31, karo Dagger ing Papan, utawa Tu-22 ndhelikake !?
    Apa tujuane ndhelik? Dheweke duwe jangkauan
    MiG-31K - 2000 km miturut konferensi pers Panglima Tertinggi. Kanggo MiG-31K (tanpa radius tempur operator). Tu-22M3 - luwih saka 3000 km
    , ora ana sing duwe oposisi kanggo dina iki, ora kanggo sebutno kacepetan Dagger ing pendekatan!
  15. 0
    26 2021 Juni
    Siji bab sing cetha. Kanggo mbusak "angin segara" iki kanthi cepet, perlu kanggo privatisasi kabeh kidul negara, kanthi akses menyang Transnistria, lan Mariupol ing wektu sing padha.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"