Kamentrian Pertahanan bakal ngganti peraturan panggunaan senjata penerbangan nglawan kapal sing nglanggar tapel wates negara.

275

Kamentrian Pertahanan bakal ngganti peraturan kanggo tumindak Rusia penerbangan marang kapal intruder. Saiki, masalah kasebut lagi dipikirake ing Angkatan Laut lan Angkatan Udara.

Departemen militèr arep ngganti aturan kanggo nggunakake senjata ing hubungan kanggo kapal lan prau saka negara manca sing nglanggar tapel wates negara Rusia. Nalika padha nulis "Kabar" ngutip militèr, kedadean karo perusak Inggris ing pesisir Crimea bisa nyepetake adopsi versi final.



Miturut lapuran, pertimbangan diwenehake kanggo nggunakake senjata sing luwih entheng sajrone peringatan tembak supaya bisa nyuda kemungkinan konflik militer sing serius. Minangka salah siji opsi, diusulake kanggo nglirwakake panggunaan bom aerial, ngganti karo rudal pesawat sing ora dipandu. Mangkono, pesawat senjata sing bisa digunakake dening penerbangan kanggo peringatan geni bakal diganti ing peraturan kasebut.

Kamentrian Pertahanan nandheske manawa kedadeyan kaya sing kedadeyan ing 23 Juni cedhak Crimea mung bakal saya tambah, mula sampeyan kudu siyap kanggo nanggapi kanthi cukup. The destroyer Inggris ora nanggepi ing sembarang cara kanggo nembak bebaya saka kapal pengawal tapel wates, Nanging, papat OFAB-250 bom, glethakaken ing Course saka kapal, dipeksa kanggo nguripake.

Nanging, panggunaan bom udara bisa nyebabake karusakan sing ora disengaja, mula sampeyan kudu milih sing padha efektif gaman, sing bakal nuduhake kanthi jelas niat kanggo mungkasi penyusup, nanging ing wektu sing padha ora bakal cilaka. Kaputusan ana ing militer.
  • https://twitter.com/NavyLookout
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

275 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 67
    25 2021 Juni
    Pitakonan mesthi menarik. Ing tangan siji, iku ora worth kang dianggep psychopaths, climbing menyang perang kanggo alesan apa wae, ing tangan liyane: 1. "warning tembak senjata korek" - ora ngerti; 2. rudal unguided - ora ngerti; 3. apa sabanjure?
    1. + 64
      25 2021 Juni
      "torpedo unguided" .... carane muter apa ora?
      1. + 53
        25 2021 Juni
        iku perlu kanggo milih senjata merata efektif sing cetha bakal nuduhake niat kanggo mungkasi pelaku, nanging ing wektu sing padha ora bakal cilaka dheweke.
        Ora logis, IMHO!
        1. 0
          25 2021 Juni
          Politik gedhe, nanging ... ora kanggo "pikiran rata-rata"!
          We are apa sing padha mikir kita ....
          Ing cendhak, "ora ana dhuwit utawa liyane, nanging bakal menehi kita kanggo terus" ???
          1. + 13
            25 2021 Juni
            Victor!
            Sapa ing antarane wong-wong sing bengok-bengok - iku perlu kanggo njawab harder, siap kanggo perang?
            Sampeyan perlu kanggo mungkasi nglanggar tapel wates. Nanging kanthi ati-ati.
            Kedmi, kanthi hormat, minangka warga negara Israel.
            Israel drowns / bom sapa sing perlu, ora amarga iku banget kelangan, nanging amarga Negara konco wong.
            Ing kasus kita, Amerika Serikat ana ing mburi Inggris.
            Provokasi kasebut kedadeyan sedina sawise pernyataan Merkel lan Macron babagan kabutuhan KTT EU-Rusia.
            Ing kene Tabaki kesusu ngrusak hubungan. Ora sadurungé, ora mengko.
            Kita kudu ngiyatake armada kanthi cara apa wae.
            Iki minangka pertahanan paling apik kanggo nglawan provokasi.
            Lan bener klelep pelanggar karo korban proses liyane kaya MH17. hi
            1. + 27
              25 2021 Juni
              Kutipan: Alex777
              Kang njerit - sampeyan kudu njawab harder, siap kanggo perang

              Biasane ORA ONO...
              Wong-wong sing dadi tentara nganggep "sirkus" kanthi cara sing aneh, waspada, minangka aturan ....
              Lan wong-wong sing krungu "whistling" sing aneh banget saka potongan-potongan logam sing mabur ing sirahe ... padha banget negatif babagan sirkus kasebut ... kanthi pengecualian langka, sing ora sehat, mental, wong.
              Aja nggawa menyang nemen ... kabeh iki wadi nganti "first shot", ing arah kita. prajurit
              1. +7
                25 2021 Juni
                Saiki aku setuju banget karo sampeyan. ombenan
                1. 0
                  27 2021 Juni
                  Cetha yen sing nerak ora noleh, kudu diusir kanthi paksa.
                  Lan kanggo iki, ing jaman USSR, iki digarap ram sisih kapal.
                  kene yen ora mbantu, banjur klelep (banjur njupuk kabeh langkah kanggo nylametake kru, ngerteni sapa sing kudu disalahake mengko)
                  Nanging sadurunge iku perlu kanggo ngelekake. Lan luwih ing biaya paling murah kanggo kita. Dadi pisanan bebaya pisanan ing radio. Kapindho ditembak saka bedhil mesin kaliber gedhe ing dalan. Nanging kaping telu - yen rudal luwih murah tinimbang bom, mula kudu digunakake.
                  1. 0
                    28 2021 Juni
                    Kapal perang kanthi tentrem ngliwati saluran banyu diwenehake dening hukum internasional.
                    Kabeh kapal kita, ngliwati Selat Inggris, ngliwati saluran banyu ing Inggris utawa Prancis.
                    Apa sing dilanggar wong Inggris yaiku "zona latihan" sing dilarang.
                    1. +2
                      28 2021 Juni
                      Sijine plus, nanging wacana tentrem kudu tentrem.
                      Tegese, tujuane mung kanggo pindhah saka titik menyang titik.
                      Kabeh gaman kudu dipotong lan ditutupi. Locator sistem senjata ora bisa digunakake.
                      Ora kudu nguber tujuan propaganda, intelijen, lan liya-liyane.
                      Iki ditulis ing hukum.
                      Temenan wacana Defender sing tentrem ora miturut definisi.
                      1. 0
                        28 2021 Juni
                        Kutipan: Alex777
                        Kapal perang kanthi tentrem ngliwati saluran banyu diwenehake dening hukum internasional.
                        Kabeh kapal kita, ngliwati Selat Inggris, ngliwati saluran banyu ing Inggris utawa Prancis.

                        Ngendi sampeyan bisa njaluk watara, malah yen nggawe detour saka rolas mil ekstra, tervods bypass. Selat Inggris ora mung saluran banyu, nanging uga selat. Adoh banget kanggo mubeng. Lan iku gampang kanggo njaluk menyang Odessa, bypassing Crimea, saka Bosphorus.
                      2. +2
                        28 2021 Juni
                        Kabeh gaman kudu dipotong lan ditutupi. Locator sistem senjata ora bisa digunakake.

                        Kene sampeyan pancen bener.
                        Kajaba iku, ana desas-desus sing ora bisa dingerteni manawa JJohnson ngrancang kaya ngono, nanging diduga ana wong sing waspada.
                        Iku bakal cetha aku mikir ... hi
                2. -2
                  28 2021 Juni
                  Konsonan, kanggo mbela tanah air sithik ...
              2. Komentar wis dibusak.
            2. + 45
              25 2021 Juni
              destroyer ora nanggepi ing sembarang cara kanggo nembak bebaya saka kapal patroli wewatesan, Nanging, papat OFAB-250 bom, glethakaken ing Course kapal, dipeksa kanggo nguripake.


              Jeksa Agung bisa ngetokake nggunakake senjata korek sak warning diperlokaké kanggo ngurangi kamungkinan saka konflik militèr serius.


              Apa inti saka owah-owahan?

              Yen kapten kapal perusak masang bolt ing peringatan, kepiye reaksi dheweke (kapten kapal penceroboh) nalika nembak kanthi kaliber sing luwih cilik?

              Katz nawakake kanggo nyerah?

              ps
              Powers ditembak mudhun lan penerbangan mandheg.
              1. 0
                25 2021 Juni
                Nalika aku ngerti, dheweke bakal ram maneh.

                Banjur sampeyan kudu pesen armada wedhus lanang. Tanpa gaman, supaya ora ana sing wani nembak mungsuh.
                Rekrut makhluk sing diowahi dadi wanita (sing ora gelem dadi lanang).

                Watesan bakal dikunci. Mungsuh ing serangan toleransi bakal ilang. ngguyu negatif

                Wingi panyengkuyung saka rams segara mbuwang cons ing kula, mbuktekaken daya unsurpassed saka cara iki nglawan mungsuh.
                Sugeng, sudut pandang sampeyan babagan pertahanan Tanah Air wis menang.

                Gawe pedhang dadi bajak. apik negatif
                1. -2
                  25 2021 Juni
                  Forge pedhang kanggo anal
                  1. 0
                    27 2021 Juni
                    Inggih, carane sampeyan manggon karo pedhang reforged? Utawa mungkin "ing"?
              2. +9
                25 2021 Juni
                "Katz nawakake kanggo nyerah?"

                Iki persis apa sing diusulake dening para ahli strategi Kremlin lan "pagtnegs sing diajeni", nanging kanthi bertahap lan langkah demi langkah, supaya ora bisa nuwuhake murka sing luwih gedhe babagan nyerahake kepentingan nasional kita. am
                Apa sampeyan mikir yen ing taun 1988 Gaidai sing apik banget nembak film pungkasane kanthi slogan abadi iki kanthi muspra? Aku kabeh wong ndeleng kanthi sampurna, lan isih ngati-ati, akibat saka "nyerah" menyang gulungan bersyarat !!! duka
                1. 0
                  25 2021 Juni
                  1992...
                  1. -5
                    25 2021 Juni
                    1992...

                    Apa bedane kanggo dheweke yen jagad iki wis owah sajrone 20 taun kepungkur?
                    Wong pikirane saka 90s isih balapan.
                    1. -1
                      28 2021 Juni
                      Donya ora owah, saka tembung babar pisan. Isih ana toleransi sing bakal mlengkung lan tiba, supaya mungsuh sijine kaleng anggur port ing mburi.
                  2. + 10
                    25 2021 Juni
                    Nanging apa bedane ing taun apa Gaidai nggawe film kasebut, yen kasunyatane nyekel negara kita dening kahal transnasional Zionis, ing kabeh manifestasi ing wangun macem-macem struktur supranasional, tetep ora bisa dipungkiri lan ora owah nganti saiki! Utawa wong-wong iku kabeh wong sing alon-alon, sing percaya lan percaya yen ora kaya ngono? Lan kanthi tanggal rilis "On Deribassovskaya ..." ing layar, aku, mesthi, bungah, tanpa nggoleki lan ora nemtokake ing Internet, nanging iki pancen ora ngganti fakta lan perkara sing jelas sing mung sempit- wong sing duwe pikiran ora nggatekake utawa nyoba nganggep yen dheweke ora ana.
                    1. 0
                      25 2021 Juni
                      Mesthi, aku bungah, tanpa ndeleng lan ora nemtokake

                      Kabeh pamula nindakake.
                      Sing utama yaiku kesimpulan sing tepat kanggo masa depan. hi
                      Lan sampeyan terus bungah:
                      nyatane negara kita dicekel dening kahal transnasional Zionis, ing kabeh manifestasi ing wangun macem-macem struktur supranasional, tetep ora bisa dipungkiri lan ora owah nganti saiki!

                      Iki kedadeyan ing taun 90-an. Saiki kabeh wis owah. Carane lan ngendi - Aku ngerti langsung.
                      Good luck kanggo sampeyan. hi
                      1. +2
                        25 2021 Juni
                        Matur nuwun, good luck lan kabeh sing paling apik kanggo sampeyan uga! hi
              3. -2
                25 2021 Juni
                Powers ditembak mudhun lan penerbangan mandheg.

                Sampeyan wis nulis akeh.
                Aku bakal mbales pesen iki.
                Ana prabédan sing jelas antarane Powers, Crimea lan akeh kasus liyane sing dikutip.
                Bedane iki ana ing wates-wates sing diakoni sacara "internasional".
                Mulane, ing cedhak Crimea wong-wong Inggris diprentahake kanggo ngrusak saraf kita.
                Biden kepengin banget metu saka dhaptar "negara sing ora ramah" kanthi cepet. Lan ngirim "adhi". Dheweke tetep ing pinggir.
                Lan kasunyatan manawa Inggris entuk kesempatan sing apik kanggo mlebu ing dhaptar iki ora narik kawigaten dheweke.
                Tugas kita yaiku nglumpukake kekuwatan lan nanggapi kanthi proporsi ancaman kasebut.
                Iki dudu posisi sing lemah. Cukup normal.
                Setuju karo Khrych. Ora ana ancaman tartamtu. Dadi dheweke nyopir miturut pandhuane.
                Yen dadi kekarepanku, aku bakal mbangun 2-3 kapal kanthi pamindahan sing cukup (~ 6000-7000 ton) kanthi awak sing kuwat lan kecepatan 33+ knot.
                Ing babagan iki, provokasi karo wacana bakal mungkasi ing salawas-lawase. IMHO.
                Sing luwih kuwat armada kita, luwih cilik kemungkinan provokasi kasebut. keprungu
                1. +9
                  25 2021 Juni
                  Kutipan: Alex777
                  Sing luwih kuwat armada kita, luwih cilik kemungkinan provokasi kasebut.

                  Iki pancen bener, nanging ora cukup - luwih tegas lan luwih angel kita mbela tapel watese kanthi kabeh cara sing kasedhiya, "kurang kamungkinan bakal ana provokasi kasebut"
                  1. +4
                    25 2021 Juni
                    luwih tegas lan luwih angel kita mbela tapel wates karo kabeh cara sing kasedhiya "ora mungkin ana provokasi kaya ngono"

                    Iki minangka tampilan sing disederhanakake.
                    Aku bakal nerangake sebabe:
                    1) mesthi kudu ngerti apa tujuane wong sing nerak,
                    2) sampeyan kudu ngerti reaksi apa sing dikarepake saka kita supaya ora tiba ing jebakan sing disiapake,
                    3) sampeyan kudu tansah ngerti akibat saka tumindak sampeyan,
                    4) ora perlu mbukak kabeh kemampuan sampeyan,
                    5) ora tau ngremehake mungsuh.
                    Kombinasi data kasebut ngidini sampeyan nggawe keputusan sing bener.
                    Mratelakake panemume pribadhi, kabeh dadi kanggo keuntungan kita.
                    Johnson, sing bleating babagan wacana gratis, ora pengin katon bodho maneh.
                    Ora ana kapal siji-sijia sing bosok. hi
                    1. +5
                      25 2021 Juni
                      Kutipan: Alex777
                      Iki minangka tampilan sing disederhanakake.

                      Lan 5 poin sampeyan ora mbantah sing utama - kanggo nanggepi kanthi tegas lan kanthi kasar babagan kasunyatan nglanggar Border Negara Federasi Rusia.
                      Kutipan: Alex777
                      Kabeh lumaku kaya sing kudune kanggo kita.
                      Johnson, sing bleating babagan wacana gratis, ora pengin katon bodho maneh.
                      Ora ana kapal siji-sijia sing bosok

                      Iku bakal ono gunane kanggo kita yen kita presented bahan video dingerteni carane perusak Inggris oncat sawise nampa 4 OFAB ing gandhewo (kanthi cara - kok OFOB lan ora FAB utawa jero? Apa bakal nyoto kanggo sijine wong adoh minangka bisa saka kapal?)
                      Mesthine ora ana kapal kita sing remuk - kudu ana kapal perusak Inggris sing remuk. Nalika iku Johnson pancen bakal ana ing posisi sing paling bodho, lan saiki dheweke ana ing ... garis banyu
                      1. +1
                        26 2021 Juni
                        kanthi cara - kok OFOB lan ora FAB utawa jero?
                        Kanggo tujuan kasebut - nyediakake sinyal sing ora ambigu lan katon kanthi jelas, sampeyan uga bisa ngalahake ODAB. Supaya wong-wong sing kurang pandeleng lan pangrungu bisa nyekel pesen kasebut.
                      2. 0
                        28 2021 Juni
                        Ing Riga, pilot napuk Sablin persis ing buritan - padha bisa.
              4. +6
                26 2021 Juni
                Aku banget ngormati para pengawal tapel wates - dheweke nglindhungi katentreman lan katentreman anak-anak kita! Nanging sawise nonton video kasebut, minangka pejabat kita "mbujuk" wong Inggris supaya ora nglanggar tapel wates, aku rada kuciwa .... Ora ana tembung ... Aku ora pengin njerit lan tantrums kaya wanita capricious. Nanging ora mungkin. Nyuwun pangapunten, nanging para jenderal sing dikasihi saka layanan tapel wates, sampeyan wis mutusake - "wates dikunci" utawa melu karo bawahan - dadi pelayan - "mbujuk" pelanggan.
                1. +1
                  26 2021 Juni
                  Sampeyan kudu nglacak mungsuh lan, ngerti yen dheweke bisa nglanggar tapel wates, dheweke kudu ditemoni dening kapal sing bisa dipindhah utawa mabur sanajan sadurunge mlebu ing perairan teritorial sing wis ana bom! prajurit nalika iku bebaya ing radio bakal muni mestekake keprungu lan kabeh sirkus kuwi kudu langsung disiyarake ing Internet, supaya sampeyan bisa langsung ndeleng sapa sing budheg lol
                  Dadi penjaga tapel wates, ing teori, mung bisa ngeruk EM, dheweke ora menehi ancaman, mula aku ora nggatekake dheweke. Ing tawuran, ora ana apa-apa kajaba skandal, lan Inggris dhewe padha nggoleki skandal.
                  Amerika, ing tangan liyane, padha ing prau sing malah ora bakal urip bledosan bedhil mesin, kita bakal nahan violators kuwi.
            3. + 45
              25 2021 Juni
              Ing kasus kita, Amerika Serikat ana ing mburi Inggris.

              Maneh, lagu-lagu lawas babagan perkara utama, yen mung ora ana perang ... Kaya sing sampeyan ngerteni, kanthi pilihan kasebut, kita entuk isin lan perang.
              Dadi, Pakdhe Sam ana ing mburi wong Inggris? Lan sapa sing ana ing mburi wong-wong saka Iran sing nyekel rong kapal Angkatan Laut AS?

              Sawise kedadeyan kasebut, TMV wiwit, apa dheweke ngresiki Iran? Ora. Mung kabeh wong ngerti yen iki dudu tumindak agresi, nanging pertahanan wilayahe dhewe. Dheweke duwe hak (yen Faberge kuwat).
              Kita duwe kahanan sing padha.
              Lan ing taun 1987, Irak nyerang kapal frigat Angkatan Laut AS Stark, ngluncurake 2 rudal anti-kapal kasebut, kayata kanthi ora sengaja, 37 tiwas. Lan ora ana apa-apa. Ora ana apa-apa kanggo nglangi ing cedhak pesisir manca ... padha lungguh ing omah, mesthi aman.
              Mergo iki.
              1. + 11
                25 2021 Juni
                sayangé siji "+" bisa sijine apik
              2. -22
                25 2021 Juni
                Lan apa, Crimea wis diakoni minangka Rusia? Ora, banjur kenapa seru kaya mengkono yen Sberbank lan operator seluler Crimea ora ngenali sing? Federasi Rusia pengin ngidoni perjanjian internasional (lan nalika entuk bathi, mlayu menyang pengadilan London, Stockholm), nanging kenapa dheweke mikir yen jagad iki bakal ngidoni dheweke? Kita maca Konvensi Maritim 1982 lan apa sing dicritakake babagan kapal gratis, lan ora ana sing mbantah manawa "Inggris" dilewati.
                1. + 12
                  25 2021 Juni
                  Wiwit kapan bank lan operator seluler nemtokake kedaulatan wilayah? Omong kosong apa sing sampeyan sputing?
                  1. +3
                    25 2021 Juni
                    Wiwit kapan bank lan operator seluler nemtokake kedaulatan wilayah? Omong kosong apa sing sampeyan sputing?

                    Apa sampeyan takon Gref? nglirik
            4. -2
              25 2021 Juni
              Lan sapa sing bakal ngiyatake armada kasebut yen ora ana kemajuan ing ekonomi kita nganti pirang-pirang taun lan personel ilmiah mili ing luar negeri?
            5. +3
              25 2021 Juni
              Sapa ing antarane wong-wong sing bengok-bengok - iku perlu kanggo njawab harder, siap kanggo perang?

              Ora ana wong sing siap perang, nanging yen kedadeyan, kabeh wong bakal lunga. Amarga kita duwe Tanah Air siji, ora bakal ana liyane. Lan sing nglanggar kudu diantemi alon-alon, nanging kuwat. Nyabrang tapel wates negara maritim kanthi kapal perang tanpa ijin sing cocog wis dadi tumindak agresi, kanthi kabeh akibate.
          2. + 22
            25 2021 Juni
            Kaget - misale jek pimpinan militer kita luwih wedi karo akibat saka kedadeyan kasebut tinimbang Inggris. Lan sawise iku, mutusake kanggo ngganti peraturan kanggo mengaruhi kapal sing nglanggar.
            Ketoke mbuwang bom ing cedhak iku mbebayani - sampeyan bisa ngrusak wong sing nglanggar lan entuk sanksi. Lan yen sampeyan mbuwang luwih (minangka wektu iki) - ora ana sing bakal weruh.
            1. 0
              25 2021 Juni
              Sawise Ukrainia, kabeh owah-owahan nanging ora bakal owah. Carane wektu panas diganti isih ganti
            2. Komentar wis dibusak.
          3. +5
            25 2021 Juni
            Sawise kabeh owah-owahan ing peraturan, kita Coast Guard kapal bakal honorably ngiringan violators kuwi ing sadawane tapel wates. Mung saiki kudu ora ketinggalan. Kacepetan maksimal pemusnah iki luwih saka 30 knot, kapal kita proyek 22460, sing ketemu Inggris ing 28 knot.
          4. -3
            26 2021 Juni
            Sapa bab apa. Nanging siji bab sing bener -
            Pancen dudu kanggo pikiranmu
        2. +3
          25 2021 Juni
          Sing paling efektif lan paling aman yaiku bengok-bengok menyang megaphone: "Wong lanang, ayo urip bebarengan"
          1. +1
            26 2021 Juni
            Kutipan saka barclay
            Sing paling efektif lan paling aman yaiku bengok-bengok menyang megaphone: "Wong lanang, ayo urip bebarengan"

            Bom plastik kanthi cat semprotan kanthi warna abang utawa jambon sing padhang!
            Lan kanthi isi bledug logam!
            Supaya kabeh superstruktur ing ngarep padhang kaya wit Natal!
            Reaksi kanggo bebaya kuwi bakal menarik!
        3. +5
          25 2021 Juni

          "Kok ora logis, IMHO!"

          Kok ora logis? Iku mung cocog banget karo logika Kremlin lan "pagtnegs sing diasingake", kanthi semangat "loro langkah ngiwa, loro langkah nengen, siji langkah maju lan loro bali"! opo
        4. 0
          26 2021 Juni
          Kutipan saka AUL
          iku perlu kanggo milih senjata merata efektif sing cetha bakal nuduhake niat kanggo mungkasi pelaku, nanging ing wektu sing padha ora bakal cilaka dheweke.
          Ora logis, IMHO!

          Iku prasaja, geni peringatan, yen geni peringatan, ora nyebabake karusakan materi, kudu katon ing wong sing nyusup lan asile bisa ditebak, yaiku. kuwi sing padha ora pengin kenek, nanging piye wae kenek target ngirim ora.

          Bom ing tingkat wis ora bisa ditebak maneh, yen sampeyan sijine peparingé ing tingkat, yen cedhak sampeyan bisa mencet yen adoh ora katon lan unconvincing. Rudal sing dipandu ing dalan mung sing sampeyan butuhake kanggo menehi peringatan. Maneh, iki bisa gampang ditindakake kanthi helikopter, maneh, gambar kanggo laporan foto saka helikopter bakal luwih apik)

          Lan apa sing sabanjure ing tahap sabanjure, iku crita liyane.
      2. + 14
        25 2021 Juni
        Bom langsung (saka entri pisanan) menyang geladhak nanging nganggo BIRCH FIREWOOD.

        Punika pilihan paling apik. yen ora Alisher Usmanov bakal diusir saka London. lan Chelsea disita saka Roma lan Crimea bakal slamet saka invasi miturut omongane uwong.
        Johnson mung katon kaya badut. kita wedi marang dheweke.
        1. + 13
          25 2021 Juni
          Barel cat sing luwih apik. (isi laras bisa beda-beda)
          1. +8
            25 2021 Juni
            Ing kene aku setuju 100%! Kajaba iku, kanthi cat sing padhang lan ora bisa dirusak, supaya penyusup bisa katon ing ibukutha negara! Kapal selam ditandhani kanthi biaya jero ...
            1. +3
              25 2021 Juni
              Kutipan: antivirus
              Bom langsung (saka entri pisanan) menyang geladhak nanging nganggo BIRCH FIREWOOD.

              Persis!!! Cara Inggris dhewe !!! Kasus nyata Perang Donya II: Jerman mbangun lapangan terbang palsu, Inggris mabur lan nyelehake bom kayu. wassat
            2. Komentar wis dibusak.
          2. +8
            25 2021 Juni
            Barel cat sing luwih apik


            Sayange transfer cat. Aku nawakake isi biasanipun cesspool a. Lan luwih apik kanggo sprinkle saka VAP.
            Ana uga cangkang propaganda! Sampeyan bisa nggunakake deterrents, kanthi mambu.
            1. 0
              25 2021 Juni
              kene! Aku panginten padha. Supaya iku katon lan mambu cocok.
      3. +2
        25 2021 Juni
        Kutipan saka roket757
        "torpedo unguided" .... carane muter apa ora?

        Sampeyan bakal langsung nawakake kanggo "cover" London. Angkatan Laut iku kraton, tegese wong wadon tuwa ana ing bagean .... ngguyu
        1. -1
          25 2021 Juni
          Dadi torpedo ora dikontrol! FIG ngerti ngendi dheweke bakal digawa!
          Lan banjur nyatakake, dheweke kerja dhewe ... kaya ngono dheweke "mandiri".
      4. + 15
        25 2021 Juni
        Kutipan saka roket757
        "torpedo kab. tangerang"

        Kanggo apa? Apa demarche iki ngancam Rusia ing sawetara cara? Ya, pancen ora ana apa-apa. Iki teater lan ora perlu mbuwang emosi. Inggris dhewe ngerti yen kita utawa dheweke ora ana ing bebaya. Dheweke sengaja mlebu ing banyu kanthi tangen, lan panggunaan geni peringatan ora ana. Sawise mlebu tervodi, dheweke langsung mlayu saka tervod. Kosok baline, reaksi kasebut ora dikarepake saka kita.
        Kutipan saka: pyagomail.ru
        apa sabanjure?

        ora ana apa-apa. Dheweke uga metu saka tank. Iki minangka tumindak demonstratif Inggris kanggo dhukungan moral Ukraina, sing nasibe wis diputusake ing Jenewa lan kabeh wong ngerti iki. Inggris dhewe ngunggahake status media lan ora liya. Umumé - bodho iku bodho. Lan kasunyatane yaiku kapal iki, perusahaan minyak lan gas paling gedhe ing donya, British-Dutch Royal Dutch Shell, minangka investor ing Nord Stream 2. Shell iki, nanging Royal, saka tembung kraton lan bener-bener kalebu saham. kanggo loro kulawarga kraton sing master saka pelaut iki. Ing tembung, Inggris ndhukung Krajina, nganti invasi armada, nanging ing kasunyatan iku mbantu kanggo mbangun SP-2 lan nyepakaké kanggo nampa deviden.
        1. +4
          25 2021 Juni
          Kutipan: hrych
          Kanggo apa? Apa demarche iki ngancam Rusia ing sawetara cara?

          Dadi, kita ora ngancam pulo kasebut kanthi cara apa wae ....
          Apa iki kedadeyan? Fregat "acak" dheweke ketemu karo torpedo "acak" kita ... loro kesepian acak ketemu ... kedadeyan! Iki kedadeyan kadhangkala.
          Oke, dina Jumuah iki, advance diwenehi lan ... swasana ati apik!
          Ora ana swasana ati kanthi cara sing serius ... iki uga kedadeyan.
          1. +1
            25 2021 Juni
            Iku game karo aturan lan watesan tartamtu. Yen kita ndemek komponen militèr, ing nalisir, kapal perang cekap kuat diganti biasanipun. Nanging wong Ukrainia seneng, pers duwe berita utama. Inggris bangga lan ora ngakoni Crimea Rusia, senajan sakperangan alesan padha bangga mlayu saka perairan teritorial lan nandur modal ing SP-2. wassat
            1. + 10
              25 2021 Juni
              Kutipan: hrych
              Kanggo apa? Apa demarche iki ngancam Rusia ing sawetara cara? Ya, pancen ora ana apa-apa.

              Apa Powers nggawe ancaman? Babar pisan ora ana. Aku mabur lan motret ayu Rusia!
              Iya, Hrych?

              Lan wong Rusia sing ala ditembak. Padha dicocogake kabeh Rusia lan ora supaya wong apik ngujo ayu. Iya, Hrych?

              Pangrusak nyedhaki Krimea tanpa ngancam Rusia babar pisan. Aku mung mentas kabeh Crimea liwat lan liwat. Panjenenganipun admired, kaya Powers, ayu saka Rusia.

              Ora ana sing ngancam Rusia, Khrych.
              Mung wong-wong uga pengin gabung karo kaendahan Rusia lan hadiah alam.

              Iya, Hrych?
              1. +1
                25 2021 Juni
                Aliran eling sing aneh. Kepiye carane pemusnah mindai kabeh Crimea kanthi langsung? Mbokmenawa kanthi bantuan detektor neutrino. Kaping pisanan, apa sing mabur ana lan apa sing ora dingerteni. Ing layar locator, iki titik obah lan ora ngandika Powers Photographer ing. Lan padha ditembak mudhun tengen Ural. Bandingake tingkat pelanggaran? Pangrusak bisa mindhah sawetara mil, ninggalake zona 12 mil, jangkar lan kanthi tenang, kanthi sah, langsung mindai kabeh, kanthi superradar. wassat Ora, sawise kabeh, iku perlu kanggo pass ing tangent ing cepet-cepet ing bom. Apa logika?
                1. +5
                  25 2021 Juni
                  Kutipan: hrych
                  Aliran eling sing aneh. Kepiye carane pemusnah mindai kabeh Crimea kanthi langsung?

                  Hrych, sampeyan takon ing wektu luang apa jenis kapal iki.
                  Apa sing bisa ditindakake.
                  Kanggo apa digawe.

                  Coba pikirake kenapa militer (NATO) mbutuhake manuver kapal kasebut.

                  Aku bakal nandheske utamane kanggo sampeyan - MILITER, dudu politisi, nanging militer.


                  Banjur nulis babagan kesadaran ...
                  1. 0
                    25 2021 Juni
                    Lan ayo digoleki bareng-bareng, kenging menapa manungso saged damel kelas perusak? Saran utawa takon dhewe? Ora ana pemindaian, amarga iki dilarang dening Konvensi lan ora preduli apa perairan teroris (Rusia utawa Ukrainia) wilayah sing disengketakan. Ora ana sing nindakake pengintaian kanthi cara iki, amarga alasan sing jelas, efisiensine sithik. Kanggo iki, pesawat pengintaian kanthi peralatan khusus digunakake. kompleks pengintaian lan pemantauan.
                  2. +1
                    25 2021 Juni
                    Quote: Contone
                    Apa iki digawe kanggo?

                    Temenan ora menek ing sangisore kompleks pesisir.
                    Quote: Contone
                    Coba pikirake kenapa militer (NATO) mbutuhake manuver kapal kasebut.

                    Kanggo excite masyarakat. Ing kene sampeyan, umpamane, wis sukses nggugah wassat
                2. 0
                  25 2021 Juni
                  Frigate Venezuela mlebu ing perairan AS sanajan ana sawetara peringatan Coast Guard. Pitakonan. ------ Pira menit dheweke bakal urip?
                  1. +1
                    25 2021 Juni
                    Ora persis fregat, nanging kapal saka cortel tamba teka karo ton dope. Malah ana kapal selam kartel narkoba lan sukses mlebu ing AS wassat
        2. + 11
          25 2021 Juni
          Kutipan: hrych
          Apa demarche iki ngancam Rusia ing sawetara cara? Ya, pancen ora ana apa-apa. Iki teater lan ora perlu mbuwang emosi.

          Mungkin ora kabeh wong anyar, nanging kabeh proses diamati dening NATO RC-135 lan nyathet kabeh kegiatan elektronik kita. Cape Fiolent minangka Sevastopol, pangkalan Armada Laut Ireng. Aku ora perlu nerangake inti saka provokasi sing ditindakake dening Angkatan Laut Inggris. Mulane, aku mikir sing torpedo ing sisih cetha keluwihan saka ngukur pangayoman, nanging dipatèni elektronik, luwih tanpa kamungkinan saka Recovery, bakal cocok. Dadi, iki dudu teater, nanging nyoba mbukak sistem keamanan pangkalan Armada Laut Ireng.
          1. -4
            25 2021 Juni
            Dadi ngadeg ing ngarep tanjung lan aja mlebu ing banyu termal, uga bakal disinari, dibunderi, lsp.
        3. +8
          25 2021 Juni
          Kutipan: hrych
          Kanggo apa? Apa demarche iki ngancam Rusia ing sawetara cara? Ya, pancen ora ana apa-apa.

          Hey. Khrych, pranyata perairan teritorial kita minangka pekarangan sing bisa "mlaku" saben wong. Aku ngenteni sampeyan ing forum, ing mangsa ngarep, yen provokasi kaya utawa malah luwih brazen negara liya marang Federasi Rusia terus. Bakal menarik apa sing sampeyan tulis. Mungkin aku bakal ngelingake sampeyan babagan kiriman iki ...
          1. -2
            25 2021 Juni
            Kaping pisanan, dheweke mbukak geni ... peringatan. Mbok menawa iki kudu duwe pengaruh ing mangsa ngarep. Kapindho, Inggris butuh sesuatu. Sadurunge, dheweke ngumumake rapat hipotetis antarane Putin lan Johnson, kanthi inisiatif sing terakhir. Siji masalah ... ora dening status. Putin padha ... Ratu, lan Boooris, miturut status Mishustin, bisa dadi Mitka Medvedev. wassat
        4. +5
          25 2021 Juni
          Kutipan: hrych
          banget nggunakake warning geni wis keluwih


          Dadi penyusup ora nanggapi panjaluk saka Coast Guard lan Angkatan Laut, ninggalake wilayah perairan Federasi Rusia ... apa perlu ora nanggepi? padha ngomong kita dielingake, kang ora gelem tundhuk karo syarat - iku oke?
          1. -2
            25 2021 Juni
            Dheweke mlaku ing tangen, i.e. wis mlebu tervod ... dipindhah saka tervod ngguyu Sing. lan banjur metu saka wong-wong mau. Padha murub bom sing defiantly. Aku ora ngira yen para pelaut Inggris ora seneng. Aku malah mikir sing sawetara filibusters wis loro ... di wernani setelan sailor kang wassat
        5. +1
          25 2021 Juni
          perusahaan lenga lan gas paling gedhé ing donya, British-Walanda Royal Dutch Shell


          Mangkene carane? Apa Saudi Aramco ngerti yen dheweke dilewati? Dadi, aku salah siji sing paling gedhe, nanging ora paling gedhe.

          Kabeh sing paling apik! hi
          1. +3
            25 2021 Juni
            Saudi Aramco minangka perusahaan minyak paling gedhe babagan produksi minyak, dene Royal Dutch Shell, lenga paling gedhegas perusahaan. Rumangsa bedane? ngguyu Kanthi gati kanggo SP-2, kita ngomong bab gas, lan ora lenga.
      5. +2
        25 2021 Juni
        Aku mikir yen perlu kanggo ngembangake lan ngatur produksi amunisi "pencegahan". Contone, cangkang plastik karo cat. Aku mbuwang projectile kuwi menyang sisih "mitra" lan langsung cetha apa geni warning dibukak utawa ora. Ing wektu sing padha, latihan artileri ditembak ing target nyata.
        1. +4
          25 2021 Juni
          Sampeyan njupuk plastik, lan padha wedi lan bodho gasp karo sing nyata.
          Dadi, apa sabanjure?
          1. +8
            25 2021 Juni
            Padha wedi yen wis teka. Kita sing wedi nalika kita murub geni peringatan meh ing arah liyane, miturut rekaman kasebut. Lan bom padha dropped ing umum metu saka ngarsane. Sampeyan kudu pipis kurang: "Apa yen padha njawab kita???!!!"
            1. +2
              25 2021 Juni
              1. Akeh ahli nganggep kapal perusak Inggris minangka kapal pertahanan udara / misil pertahanan paling apik ing donya.
              2. Yen kita melu, banjur kita ora perlu ngatur kompetisi olahraga (sing menang sapa?), Nanging ngukum. Tegese.
              Kanggo nindakake iki, migunani kanggo duwe kauntungan gedhe saka pasukan lan sarana (sing durung katon) sabenere kanggo paukuman.
              Mesthi, kita bisa drown wong, nanging iki ora paukuman, nanging perang.
              Ide: ayo melu, banjur kita bakal weruh apa sing kedadeyan - mbebayani. IMHO. hi
              1. +3
                25 2021 Juni
                Wong eksentrik ora gelem melu perang, lan perang wis setengah ilang, tanah Rusia kulon wis direbut dening Kulon suwene 30 taun lan pembantaian 30 yuta Rusia ing tanah kulon lagi ditindakake. , nanging ora, kita ora succumb kanggo provokasi.
                1. -4
                  25 2021 Juni
                  Apa aneh ing kasunyatan sing wong ora pengin perang?
                  Secara pribadi, apa sampeyan kobong karo kepinginan kanggo perang?
      6. +3
        25 2021 Juni
        torpedo unguided" ... carane muter utawa ora?


        Kukus wae. Supaya jejak bisa katon. Sampeyan bisa karo seri cartridges sinyal. Yen ora ngowahi dalan, iku salahe dhewe....
        1. 0
          25 2021 Juni
          Iku bisa lan supaya ... sing ngandika "kagetan" kuwi kudu didhelikake kanggo kebekan? Sampeyan bisa kanthi umum / indikatif "ngelingake".
        2. +1
          25 2021 Juni
          Kutipan saka: Podvodnik
          Kukus wae. Supaya jejak bisa katon. Sampeyan bisa karo seri cartridges sinyal.

          Lan penggemar 3 potong :)) Nanging kanthi serius, cangkang sing njeblug jarak jauh sing ora mateni bakal luwih becik yen kerjane 10-20 meter sadurunge nglereni ... Iku larang kanggo ngembangake kabeh iki, sanajan ana topik jarak jauh. amunisi kontrol utawa programmable, bisa dadi non-nyebabake nggunakake kaya projectile kanggo nggawe EMP, banjur bakal teka ing Handy kanggo tujuan nyata, nanging violators kuwi banjur tinker karo peralatan sing. Lan yen nggawe EMR luwih kuat, mula pemugaran bisa uga ora larang regane.
      7. 0
        25 2021 Juni
        Squall? Mung wong-wong mau tetep ora dikelola. Kanthi biaya khusus.
      8. 0
        25 2021 Juni
        Yen mung ngarep
        : kita ora guilty, dheweke nuding dhéwé
    2. + 11
      25 2021 Juni
      "Cut menyang neraka tanpa ngenteni peritonitis!" ngguyu
      1. +3
        25 2021 Juni
        Nggawe "nyeri".. dadi luwih gampang!
        Ana panemu kasebut, nanging yen sampeyan ora nindakake, sampeyan ora bakal ngerti.
      2. +9
        25 2021 Juni
        Apa bisa dadi pranatan yen mungsuh nerak tapel wates negara!?? prajurit Apa sampeyan ilang sing sampeyan duwe? belay
        Lan senjata kudu digunakake miturut kahanan, lan ora miturut peraturan! Nyuwun
    3. +4
      25 2021 Juni
      Kutipan saka: pyagomail.ru
      Pitakonan mesthi menarik.


      Ing kabeh ya

      Nanging tanpa nyelidiki aspek politik sing jero, ayo padha ngerti manawa bledug sing ngluncurake NURS sajrone kapal penceroboh, utawa ngliwati kapal kasebut, luwih efektif sacara visual lan psikologis tinimbang bom FAB.

      Luwih jelas lan luwih informatif ...
      1. +4
        25 2021 Juni
        Kutipan: PiK
        Smoky plume miwiti NURS ing tingkat

        Psikologi terapan militer sampeyan ngerti! nglirik
        1. 0
          25 2021 Juni
          Kutipan: Vladimir_2U
          Psikologi terapan militer sampeyan ngerti!

          dadi apa Nyuwun ?

          Teori dileksanakake...
    4. +2
      25 2021 Juni
      Kutipan saka: pyagomail.ru
      Pitakonan mesthi menarik. Ing tangan siji, iku ora worth kang dianggep psychopaths, climbing menyang perang kanggo alesan apa wae, ing tangan liyane: 1. "warning tembak senjata korek" - ora ngerti; 2. rudal unguided - ora ngerti; 3. apa sabanjure?

      Hello

      4. Nggawe kahanan sing penyusup bakal numpes awake dhewe yen dheweke terus pindhah menyang arah sing padha. Lan dheweke kudu ngerti.

      Ana macem-macem opsi.
      Contone: geni barrage ing dalan gerakan tanpa ngganti koordinat.
      Ayo climbs, hearty, njupuk kabeh ing video.

      Ing kene pitakonan bakal dadi sing duwe Faberge nyata.
      Kabeh kaya biasane karo bisa clash.
    5. +6
      25 2021 Juni
      retorika aneh "kanggo ngelingake lan ora cilaka")
      wong Inggris tindak provokasi sing disengaja, reaksi kanggo ngganti dalane nol)
      babagan Kedmi lan Israel, sing wis kita krungu ing mburi Amerika Serikat)
      sing konco Iran? dheweke uga duwe endhog kanggo nangkep wong sing nglanggar tapel wates)
      1. -6
        25 2021 Juni
        dheweke uga duwe endhog kanggo nangkep wong sing nglanggar tapel wates)

        Serius sijine Iran minangka conto Rusia? keprungu
    6. + 12
      25 2021 Juni
      Kutipan saka: pyagomail.ru
      Pitakonan mesthi menarik. Ing tangan siji, iku ora worth kang dianggep psychopaths, climbing menyang perang kanggo alesan apa wae, ing tangan liyane: 1. "warning tembak senjata korek" - ora ngerti; 2. rudal unguided - ora ngerti; 3. apa sabanjure?

      Umume, sapa wae sing nglanggar tapel wates negara kudu ditahan, ora diusir, aku pribadi mikir kudu nahan sing nerak, wiwit wiwitan, ngomong ing radio alon-alon lan mandheg, yen ora tekan. nembak warning geni, yen ora mbantu, uga banjur mencet ngawut-awut lan dipeksa kanggo mungkasi kapal, lan banjur ditarik menyang port kanggo papriksan. Yen ana wong sing ngira yen kapal bakal nanggapi agresi, mula aku bakal ujar manawa ora ana sing pengin mati, utamane amarga provokasi, lan aku bakal langsung ujar manawa ora ana perang amarga iki, wong Inggris sumurup yen ing acara apa, negara kaya Great Britain bakal ora ana maneh, ing kabeh. Sawise tumindak kasebut, akeh sing bakal mikir kaping 100 sadurunge nglanggar tapel wates kita.
      1. -2
        25 2021 Juni
        Umume, sapa wae sing nglanggar wates negara kudu ditahan, ora diusir

        Kapal sipil - ya, ditahan, lan kapal perang - diusir.
        Ing hukum internasional, status siji lan liyane beda banget.
        Serangan (usaha kanggo nahan) kapal perang yaiku casus belli.
        hi
    7. +1
      25 2021 Juni
      Kutipan saka: pyagomail.ru
      3. apa maneh?

      Aku wonder kok kita ora laku discharges elektromagnetik?
      Kapal NATO kabeh rentan banget kanggo pengaruh kaya ngono - dijamin bakal mandheg.
      lengen patroli banjur supaya padha nyoba kanggo misbehave.
      Nalika saben jamban ing kapal gagal, kepinginan kanggo nindakake tindakan agresif bakal suda banget.
    8. -5
      25 2021 Juni
      Kutipan saka: pyagomail.ru
      2. rudal unguided - ora ngerti; 3. apa sabanjure?

      Luwih - asor, demoralisasi, mundur, kapal Turki (NATO) ing sadawane Volga.
    9. +1
      25 2021 Juni
      Banjur kabeh pandhu arah dipateni lan narik menyang port tapel wates sing paling cedhak diwiwiti ....
      1. 0
        26 2021 Juni
        Sijine ing bah ing jejere kapal setengah bosok Ukraina ...
    10. Komentar wis dibusak.
    11. -1
      25 2021 Juni
      4. Kiss karo miwiti mlaku ing bokong!!!
    12. +4
      25 2021 Juni
      Kutipan saka: pyagomail.ru
      diibaratake kaya psikopat, menek menyang perang kanggo alesan apa wae, ora worth iku

      Kadhang-kadhang padha ora ngerti. Asring luwih gampang diwenehi label minangka "asu gila" sing paling apik dihindari. Kekuwatan dihormati luwih tulus tinimbang toleransi, amarga luwih cepet liwat bathhurt tinimbang liwat otak. Nyuwun
    13. 0
      26 2021 Juni
      Iki wektu kanggo ngeculake COMBINE HEAVY menyang lapangan !!!
    14. 0
      26 2021 Juni
      Manifestasi biasa saka Gorbachevism, Nanging, "demokrat liberal" ulet
    15. +2
      26 2021 Juni
      Ing tangan siji, iku ora worth kang dianggep psychopaths, climbing menyang perang kanggo alesan apa wae, ing tangan liyane: 1. "warning tembak senjata korek" - ora ngerti; 2. rudal unguided - ora ngerti; 3. apa sabanjure?
      Supaya ngerti pisanan, sawise 1-2-melu bebaya lisan, iku cukup kanggo ngganti meriam warning volley kanggo countdown 30 detik kanggo miwiti rudal anti-kapal urip. Kanthi sinyal weker pertempuran dening sirine ing Papan. Yen isih ora bisa, banjur miwiti rudal anti-kapal 2 kanggo mateni kanthi jeda detik 30. Kaping pisanan, aturake detonasi dhewe kanthi jarak minimal 200-300 meter saka sisih sisi penyusup.
    16. -1
      27 2021 Juni
      Lan banjur immobilize, penahanan. Yen dilawan, numpes.
  2. + 20
    25 2021 Juni
    Aku kepengin weruh kepiye reaksi Inggris yen pemusnah kita mlebu perairan teritorial? Apa peraturan babagan panggunaan senjata uga dibahas ing House of Lords? wassat
    1. +1
      25 2021 Juni
      Kutipan: Ingvar 72
      Apa peraturan babagan panggunaan senjata uga dibahas ing House of Lords? wassat
      Ya, mung sawise ngrembug peraturan kanggo ekspor raja lan raja saka Rusia lan adol real estate Rusia lan penarikan modal)) wassat.
      Lawakan iku lelucon, mung kanggo kula pimpinan kita menehi sandal sing ngrusak udhara - kita ngomong babagan perairan teritorial !!!! opo
      Miturut lapuran, pertimbangan diwenehake kanggo nggunakake senjata sing luwih entheng sajrone peringatan tembak supaya bisa nyuda kemungkinan konflik militer sing serius.
    2. -25
      25 2021 Juni
      Mungkin kita bisa diskusi..
      Ing kene, masalah utama yaiku banyune..
      Lan banyu ing saubengé Crimea, sampeyan dhewe ngerti .. Panemu beda-beda ing prakara iki .. Lan kita mratelakake panemume sing padha ora nuduhake meh kabeh donya.
      1. + 15
        25 2021 Juni
        Kama74 (Kama74)
        Mungkin kita bisa diskusi..
        Ing kene, masalah utama yaiku banyune..
        Lan banyu ing saubengé Crimea, sampeyan dhewe ngerti .. Panemu beda-beda ing prakara iki .. Lan kita mratelakake panemume sing padha ora nuduhake meh kabeh donya.
        Apa kita peduli karo apa lan sapa sing mikir babagan wilayah kita? Kuriles nganggep Yapi dadi duweke dhewe, wong Kulon duwe akeh pitakonan babagan Kaliningrad, lan saiki apa?
        Lan, kanthi cara kasebut, Falklands uga ora diakoni ing saindenging jagad, nanging wong-wong Inggris banget dhengkul ing babagan iki.
        1. -21
          25 2021 Juni
          Miturut cara, aku ora krungu apa-apa bab pitakonan Westerners babagan Kaliningrad .. Enlighten
        2. -5
          25 2021 Juni
          Kutipan: Alex_1973
          Lan, kanthi cara kasebut, Falklands uga ora diakoni ing saindenging jagad, nanging wong-wong Inggris banget dhengkul ing babagan iki.

          Kaya Gibraltar.
          Nanging masalahe yaiku adoh saka kabeh perusahaan Rusia, kalebu perusahaan negara, ngakoni Crimea minangka Rusia.
          Mungkin dadi sebabe wong Inggris gelut, duwe jaminan ing London saka kekuwatan "kita"?
      2. -14
        25 2021 Juni
        Sampeyan ora ngerti apa-apa..
      3. +4
        25 2021 Juni
        Kutipan: Kama74
        Ing kene, masalah utama yaiku banyune..
        Lan banyu ing saubengé Crimea, sampeyan dhewe ngerti .. Panemu beda-beda ing prakara iki ..


        Ingkang utama yaiku sampeyan ngerti yen Crimea iku duweke kita, yaiku Rusia.

        Ngerti ta?
        1. -29
          25 2021 Juni
          Wong Jerman ing sawijining wektu uga ngerti yen Sudetes iku duweke, Jerman.
          1. +9
            25 2021 Juni
            Kutipan: Kama74
            Wong Jerman ing sawijining wektu uga ngerti yen Sudetes iku duweke, Jerman.


            Dadi ngono... Wiwit saiki mangga langkung rinci ya

            Apa sampeyan saiki wis padha karo Nazi Jerman?

            Utawa sampeyan mung ora jelas, ora kasil diungkapake, lan amarga iki aku ora ngerti sampeyan kanthi bener?
            1. -23
              25 2021 Juni
              Sampeyan ora kudu nggawe ksatria jubah lan keris ing kene))
              Aku mung nuduhake conto carane wong padha diapusi ing sasi bab ngendi lan kang
              1. +7
                25 2021 Juni
                Kutipan: Kama74
                Aku mung nuduhake conto carane wong padha diapusi ing sasi bab ngendi lan kang


                Nanging kita ora kesasar ing pangerten sapa sing duwe semenanjung, apa sampeyan ora mikir?

                Lan aja menehi tandha kanggo wong-wong mau, SEJARAH bakal nindakake kanggo wong-wong mau, laporan kanggo sampeyan dhewe - sampeyan iku sapa, lan apa sampeyan ngadeg ...
                1. -20
                  25 2021 Juni
                  <<<Nanging awaké déwé ora kesasar ngerti sapa sing nduwèni semenanjung, apa kowé ora mikir?>>>
                  Inggih, kula menehi conto carane wong mikir yen dheweke uga ora diapusi..
                  Ngenani soal sing nomer loro, aku tansah seneng mikir akibate sakdurunge nglakoni.. Opo meneh?
                  1. +9
                    25 2021 Juni
                    Kutipan: Kama74
                    Inggih, kula menehi conto carane wong mikir yen dheweke uga ora diapusi..
                    Babagan pitakonan kaping pindho, aku mesthi mikir babagan akibat sadurunge nindakake.Apa bakal ditindakake?


                    Ora, ora bakal.
                    lunyu sampeyan , ing lendhut sing ala ...
                    1. -8
                      25 2021 Juni
                      Lan miturut pendapatku, dheweke mung nulis kabeh kanthi bener ..
                      Perlu dipikir..
                2. -6
                  25 2021 Juni
                  Nanging kita ora diapusi ing pangerten sing duwe semenanjung

                  Dheweke uga ujar babagan negara-negara Baltik .. yen iku Soviet ..

                  lapor kanggo awak dhewe - Sampeyan iki sapa, lan apa sing sampeyan gunakake ...
                  Aku ngerti yen wong ing ndhuwur ora nulis babagan iki.
              2. 0
                25 2021 Juni
                Kutipan: Kama74
                carane wong-wong padha diapusi ing jaman kepungkur babagan ngendi lan sapa

                lan ora ana ngapusi - wates ing Eropah mung sawetara sing stabil. Elinga paling ora carane pemilik diganti ing tapel wates Franco-Jerman. Kajaba iku, Jerman bubar ngalami manunggal, kaya Cekoslowakia, lan status akeh wilayah relatif seger. Sawetara tarian watara Danzig padha worth soko utawa pendhudhukan bagean Cekoslowakia dening Polandia.
                Umumé, angel golek 2 negara tanpa klaim teritorial.
                Kajaba Vatikan wis padha, lan sing kudu dicenthang.
                1. -5
                  25 2021 Juni
                  Sampeyan mung ngumpulake kabeh ing tumpukan tanpa alasan.
                  Banjur ucapake manunggaling Jerman utawa Divisi Cekoslowakia yen iki kabeh ditindakake tanpa bantahan saka pihak sing melu..
                  1. -1
                    25 2021 Juni
                    Kutipan: Kama74
                    kabeh ditindakake tanpa bantahan saka pihak sing melu

                    Lha, kepiye yen ora ana bantahan? tansah ana sawetara jenis fuss watara wilayah regejegan
                    contone, sawetara taun kepungkur, ing tapel wates Ossetia lan Georgia, ana desa sing padha didunungi dening 2 bangsa. Dheweke urip kanthi tentrem nganti ana pitakonan - sampeyan sapa?
                    Lan kesusu.
                    1. -7
                      25 2021 Juni
                      Aku ngomong kabeh ing Bunch .. Langsung saka Falklands kanggo Eropah saka Eropah kanggo Georgia.
                      1. 0
                        25 2021 Juni
                        Falklands minangka penipuan sing prasaja. Pamilih digawa mlebu lan milih.
                        Kanthi cara sing padha, Xinjiang dicaplok dening China. Iki dudu masalah teritorial, nanging jongkok sing kurang ajar.
                      2. -5
                        25 2021 Juni
                        Apa sampeyan duwe dokumen sing kasedhiya?
                      3. -5
                        25 2021 Juni
                        Tanggal 3 April, Dewan Keamanan PBB ngadopsi Resolusi 502, ing ngendi dheweke nuntut mundur pasukan Argentina saka pulo kasebut. Résolusi kasebut nampa 10 swara sing ndhukung lan 1 swara nglawan (Panama), 4 negara abstain (kalebu USSR lan China, anggota permanen Dewan Keamanan sing nduweni hak veto).***
                        Iki aku ketemu .. Elinga yen malah USSR ora nentang resolusi iki banjur ..
                        Kang, kaya, ngandika sing pulo iki Inggris
                      4. 0
                        25 2021 Juni
                        kok USSR bakal melu ing divisi iki?
                      5. -6
                        25 2021 Juni
                        Lan sampeyan zayaei kanggo dasi Falklands pvtaetes menyang crita karo Crimea
                      6. 0
                        25 2021 Juni
                        sampeyan nyoba kanggo dasi sawetara omong kosong, iku umume bab liyane.
                2. 0
                  26 2021 Juni
                  Kajaba Vatikan wis padha, lan sing kudu dicenthang.
                  Ora duwe Vatikan?! Mung meneng ing gombal. Amarga: "Vatikan? Lan pinten divisi?" (c) I.V. Stalin
      4. +3
        25 2021 Juni
        Kaya Kapuloan Falkland, siji-sijine pitakonan yaiku keputusan kanggo nggunakake kekuwatan.
        1. -11
          25 2021 Juni
          Sapa ing donya sing ngakoni Falklands minangka wong Argentina?
          1. +3
            25 2021 Juni
            Kama74 (Kama74)
            Sapa ing donya sing ngakoni Falklands minangka wong Argentina?
            Sampeyan ora bakal pracaya, Argentina ngakoni! Mung Argentina dudu Rusia lan ora bisa nglindhungi kepentingane.
            1. -12
              25 2021 Juni
              Saiki, yen ana pdanet kuwi, Argentina .. Banjur ora diakoni bakal dadi faktor sing nemtokake ..
              Nanging ora ana planet Arkntina lan Rusia .. Lan kita lan padha manggon ing planet ngendi ana akeh negara, hubungan antarane kang ditemtokake dening persetujuan internasional ...
              1. +2
                25 2021 Juni
                Kutipan: Kama74
                akeh negara, hubungan antarane sing ditemtokake dening perjanjian internasional ...

                ngguyu ngguyu ngguyu Where padha, svezhereg, metu ing akhir minggu? Nyuwun
                Dheweke-bo, apa wae awak, iku alternatif wasis. ya
                1. -6
                  25 2021 Juni
                  Saka ngendi asale, svezheregov,

                  Wangsulan: Bab ingkang utama iku wong nulis sensibly lan logis.
                  Nanging ora grusa-grusu nalika kenek..
              2. +1
                25 2021 Juni
                Kutipan: Kama74
                hubungan antarane sing ditemtokake dening perjanjian internasional ...

                Naglia lan Amerika Serikat ngurmati perjanjian mung yen cocog karo dheweke.
                Yen ora, Yugoslavia, India, China, Kapuloan Hawaii, etc. - dhaftar dawa banget.
                Jerman nemokake emas ing koloni ing Afrika, Boer lokal karo wong-wong mau. Nanging 3 taun kepungkur lan ... emas wis Inggris, lan Fritz minangka alien agresif. Mekaten caranipun. Kajaba iku, aku ngelingake yen iki dudu Libya utawa Argentina sing ringkih - iki Kakaisaran Jerman, nanging uga bisa mbengkongake.
  3. + 17
    25 2021 Juni
    Punika warta ... Aku panginten padha bakal ngrembug "bobot" senjata peringatan ... Nah, contone, yen pelaut duwe masalah pangrungon, gunakake OFAB 500 supaya loro sumber banyu ing ndhuwur jembatan lan palu banyu ing lambung kapal. ngresiki kupinge. Lan katon kaya ... Inggih ... Ing cendhak, NURSs, mesthi, cetha. Nanging pangrusak ora bisa dicemplungake dening wong-wong mau.
    1. +2
      25 2021 Juni
      Quote: penembak gunung
      Inggih ... Cekakipun, NURSs, mesthi, cetha. Nanging pangrusak ora bisa dicemplungake dening wong-wong mau.

      Bakal ana niat kanggo klelep Mu-Mu, arsenal liyane bakal digunakake.

      Ing kene kita ngomong babagan aspek "pendidikan" babagan pengusiran tamu sing ora diundang.

      Quote: penembak gunung
      yen pelaut duwe pangrungon miskin, gunakake OFAB 500 supaya banyu mancur ing ndhuwur jembatan lan palu banyu ing lambung ngresiki kupinge.


      Aplikasi biaya ambane , ing kasus iki bakal luwih ngresiki kuping.
      Nanging kaya sing kita deleng, dalan sing beda-beda dipilih, supaya ana efek, lan supaya nggunakake senjata bakal ngidini "ngliwati pinggiran" tanpa nambah kahanan.
    2. SIT
      +1
      25 2021 Juni
      Ing karusakan padha sijine ing tutup geni-retardant, ora wedi bedhil 20mm saka kapal Coast Guard. Dheweke duwe gambar satelit online babagan apa sing disebar ing sisih wétan Fiolent ing mburi balok Marmer. Ya, ora ana sing ndhelikake iki, supaya para perusak ngerti yen ana sing salah, mula wong-wong sing begja bakal teka ing Crimea, nanging mung nglangi.
      1. 0
        25 2021 Juni
        Kutipan saka S.I.T.
        ora ana bedhil kapal penjaga pantai 20mm

        Inggih, padha isih duwe 30 mm bedhil, nanging digunakake aku pancen setuju karo sampeyan.
      2. 0
        26 2021 Juni
        wong-wong sing sooooo Bejo bakal njaluk menyang Crimea, nanging mung dening nglangi.
        Aja nglangi. Dheweke bakal nyekel lan njupuk. Ing lingkungan kondisional.
  4. +8
    25 2021 Juni
    Ora suwe kabeh kumpul bakal teka ing latihan, yen mbaleni provokasi, mula perang ora adoh!
    1. + 18
      25 2021 Juni
      Senjata kasebut digunakake kanthi bener. Dheweke nuduhake yen dheweke ora guyon. Kabeh obrolan iki, peraturan anyar, kanthi mripat marang apa wae sing kedadeyan, minangka langkah mundur. Sing ngatur provokasi kasebut ora mikir babagan apa sing bakal kelakon yen ...
      Apa sing bakal dikarepake sabanjure?
      Kebangkrutan ing pesisir Crimea, shelling saka sanadyan sepi nanging wilayah Rusia lan panjelasan kita sarujuk ing langkah iki karo pamaréntah Ukrainia, padha nyedhiakke kita bagean saka wilayah kanggo diperlokaké?
    2. + 17
      25 2021 Juni
      Miturut pendapatku, bakal luwih akeh sing nerak, amarga saiki dheweke ngerti yen dheweke bakal nembak liwat, kaya njiwit bokong siji, dheweke bakal njepret, lan liyane bakal nandhang pasuryan, kaya aku sing nerak. kudu ing pasuryan.
      1. +5
        25 2021 Juni
        Kanthi cah wadon, contone langsung menyang titik apik
        1. -4
          25 2021 Juni
          Ya, contone cah wadon iku bener, mung yen cah wadon ora kalebu wong sing kurang tanggung jawab sosial. Lan mirip banget.. nglirik
  5. +5
    25 2021 Juni
    Kamentrian Pertahanan bakal ngganti peraturan panggunaan senjata penerbangan nglawan kapal sing nglanggar tapel wates negara.
    Ing tangan siji, kaya sampeyan pengin HA, chop karo saber am
    Ing sisih liya, OH HO HO, aku malah ora arep ngrembug ... Aku kesel.
    1. +8
      25 2021 Juni
      Ora bakal tentrem tanpa peti mati.
      Mungkin kudu mundur saka perjanjian kasebut lan nerusake uji coba senjata nuklir?
      Cara sing cukup tentrem lan ngyakinake kanggo kabeh wong sing agresif.
      Lan peraturan anyar Kementerian Pertahanan katon kaya pengecut.
      1. +2
        25 2021 Juni
        Pramila kula mboten purun ngremuk toya ing lesung ... kados ingkang sampun katetepaken ingkang luhur, inggih.
    2. +4
      25 2021 Juni
      Kutipan saka roket757
      Ing tangan siji, kaya sampeyan pengin HA, chop karo saber
      Ing sisih liya, OH HO HO, aku malah ora arep ngrembug ... Aku kesel.

      Nyuwun pangapunten, nanging kahanan kasebut ngelingake ....
      "Minangka awal 18 Juni (!) Komandan arah strategis sing paling penting - Distrik Militer Khusus Kulon, Jenderal Angkatan Darat D.G. Pavlov nampa arahan saka Staf Umum kanggo nggawa kabeh distrik tapel wates kanthi lengkap (!) kesiapan tempur.
      Lampahipun: ing 18.00 pesenan kanggo mbusak senjata lan amunisi saka pesawat. Kabèh distrik penerbangan dilucuti senjata! Iki ketoke ora cukup kanggo jenderal, lan ngirim pesenan ing ngisor iki menyang unit bawahan: "Pesenan 20 Juni kanggo nggawa unit kanggo kesiapan tempur lengkap lan nglarang liburan kudu dibatalake." (P.F. Nikolaev "100 dina Joseph Stalin" ”)
      Miturut cara, wis kasunyatan sing I.V. Stalin lan para pamimpin militèr ora kasebut ing dina Kamenangan, padha cetha nuduhake mantan "sekutu" sikap nyata kanggo liburan suci iki. Lan iku worth ngelingi! Banjur padha ora dadi elek
      1. +1
        25 2021 Juni
        Banjur, malah PERANG DUNIA ora njamin umum, bilai global .... saiki wis beda lan ana sethitik kabungahan ing iki.
  6. +2
    25 2021 Juni
    Wong-wong sing dicukur cilik mikir kaya ngono, mula para pengawal tapel wates Ukrainia njupuk rap kanggo nggunakake senjata sing berlebihan.
  7. + 10
    25 2021 Juni
    Sampeyan kudu ora nggunakake NURSs ing kasus kaya mengkono, nanging Daggers, iku bakal dadi luwih dingerteni kanggo pandherekipun. Lan ora perlu ngomong babagan iki. Lan mungkasi nangis bab emergence saka perang gedhe, iku ora bakal saka tembung ing kabeh. Wong-wong sing mlaku-mlaku ing wayah sore lan nemoni wong-wong sing ora sopan ngerti yen cukup kanggo nyelehake siji utawa loro wong sing paling ora sopan lan wong akeh padha buyar.
    1. +7
      25 2021 Juni
      iku ora bakal saka tembung ing kabeh
      Miturut cara, ya! Ora perang sing nggegirisi, nanging sanksi marang wong-wong sing ngaso ing London. Mbok menawa wis padha ngancam, awit arep ngentheng-enthengake gaman. Bisa medeni nganggo pistol utawa keris gelombang.
      Yen patriot nyata ing pamaréntahan bakal takon Inggris carane bakal nanggepi lelungan armada Rusia menyang Kapuloan Malvinas.
    2. -20
      25 2021 Juni
      Lan sepira kerepe sampeyan nyebarake wong akeh kaya ngono?)
      1. 0
        25 2021 Juni
        Mesthi ora, nanging ing muda padha husked kaya kabeh wong lanang prayoga normal.
  8. -18
    25 2021 Juni
    <<<Perusak Inggris ora nanggepi apa-apa marang tembakan peringatan saka kapal penjaga perbatasan,>>>
    Mesthi, dheweke ora nanggepi .. Dheweke mbokmenawa ora ngelingi wong-wong mau .. Nang endi wae konco ing cakrawala sawetara jenis prau nyebul menyang langit ..
    1. +1
      25 2021 Juni
      dilewati tombol
  9. +1
    25 2021 Juni
    Apa ana video karo bom utawa bebek?
    1. +2
      25 2021 Juni
      ana video, misale jek sing bab bom bebek
  10. bar
    +7
    25 2021 Juni
    Jeksa Agung bisa ngetokake nggunakake senjata korek sak warning diperlokaké kanggo ngurangi kamungkinan saka konflik militèr serius.

    Apa pitakonan iki mesthi dipikirake ing Kementerian Pertahanan, lan dudu ing Kementerian Perdamaian? Apa penulis nyampur soko?
    Kamentrian Pertahanan nandheske manawa kedadeyan kaya sing kedadeyan ing 23 Juni cedhak Crimea mung bakal saya tambah, mula sampeyan kudu siyap kanggo nanggapi kanthi cukup.

    Lan minangka respon sing nyukupi, tinimbang rebuff nyata kanggo mungsuh, Departemen Pertahanan ngusulake kanggo miwiti raket? Omong kosong... wong bodho
    1. +3
      25 2021 Juni
      Jeksa Agung bisa ngetokake nggunakake senjata korek sak warning diperlokaké kanggo ngurangi kamungkinan saka konflik militèr serius.

      Ya, dadi lucu. Supaya sampeyan bisa tekan titik ing ngendi komandan kapal penjaga pantai nembak tembakan peringatan saka senjata layanane. Iki mesthi bakal nyuda kemungkinan konflik dadi nol.
      Ing kene, ing nalisir, iku perlu kanggo njupuk ngukur kuwi pengaruh visual supaya sapisan lan kanggo kabeh discourage kepinginan kanggo provokasi kuwi.
      1. bar
        +5
        25 2021 Juni
        Kutipan saka volodimer
        Ya, dadi lucu. Supaya sampeyan bisa tekan titik ing ngendi komandan kapal penjaga pantai nembak tembakan peringatan saka senjata layanane.

        Inggih, dheweke arep ngluncurake roket. Mbokmenawa saka peluncur roket.
        Ora, sampeyan uga kudu Gamelan sudhut. Nanging iki urusane para diplomat saka Kementerian Luar Negeri. Ayo padha Gamelan metu yen iku tugas. Lan karya militèr saka Departemen Pertahanan kanggo nyedhiyani pertahanan saka negara mungsuh, lan ora crushing susu. "Ngurangi kemungkinan konflik militer sing serius" kanthi cara kaya ngono karo wong sing ora sopan kuwi dudu perkara sing nyata.
  11. +6
    25 2021 Juni
    Dheweke mikir ing arah sing salah ...
  12. +2
    25 2021 Juni
    Dheweke ngerti yen dheweke ora kena, mula dheweke dadi ora sopan, ora preduli menyang endi wae, dheweke lunga.
  13. + 16
    25 2021 Juni
    Kabeh iki aneh ... Penjaga, sawise bengok lan tembakan peringatan, mbukak geni kanggo mateni. Lan ora preduli sapa sing nglanggar - wong bodho suci lokal utawa wakil mabuk. Bisa, mesthi, ora kena saka kebecikan jiwa, nanging prinsip tetep dadi prinsip: "aja mlebu - bakal mateni sampeyan!". Apa peraturan liyane sing dibutuhake?
  14. Komentar wis dibusak.
  15. + 13
    25 2021 Juni
    Ora ngerti. Dheweke ngrujuk menyang militer saka MO! Wong-wong militèr iki diduga ngomong babagan pertimbangan masalah kasebut ing Kementerian. Pitakonan muncul - militèr sing ora dijenengi - pengkhianat menyang Tanah Air, nyemburake informasi resmi menyang sisih? Apa Izvestia saiki dadi mata-mata? Aku ora ateges ahli, nanging aku duwe pitakonan minangka warga prasaja. Ing njero Kementerian Pertahanan, mesthi wae dirembug babagan macem-macem babagan pengusiran, uga wajar yen ora sengaja nindakake apa sing ora dikarepake. TAPI PUBLIKASI masalah iki ing media, apa iku? undangan kanggo kapal NATO kanggo nglanggar tapel wates kita luwih? Kaya, sampeyan olèh! Koran kita yakin yen sampeyan ora bakal entuk apa-apa. Ya, dheweke bakal nelpon duta, nggawe rame lan lali. Nanging iki provokasi koran!
  16. -1
    25 2021 Juni
    carane ngerti iki, siyap kanggo deflection utawa rencana licik?
  17. + 15
    25 2021 Juni
    ... mulane, kudu milih senjata sing padha efektif sing bakal nuduhake kanthi jelas niat kanggo mungkasi penyusup, nanging ing wektu sing padha ora bakal cilaka.

    Bodho. Kanggo nyuwara kanthi resmi cara kasebut marang wong sing nglanggar yaiku kanggo nuduhake yen dheweke ora kudu wedi, ora ana sing nggegirisi sing nunggu dheweke. Padha wedi, lan ora ana liyane.
    Ing mratelakake panemume, iku perlu, ing nalisir, kanggo ngumumake kaputusan saka Kamentrian Pertahanan kanggo nggunakake sembarang jinis gegaman marang nglanggar tapel wates Russian.
    Ayo padha ngerti sadurunge apa sing nunggu dheweke. Iki bakal ngalangi wong-wong mau saka provokasi.
    1. 0
      25 2021 Juni
      Kita kudu ngenteni keputusan. Isih, dheweke lagi ngrembug apa sing kudu digunakake ing tahap wiwitan, lan dudu penghapusan panggunaan senjata ing umum. Ing asas, tembakan peringatan uga bisa dianggep ditembak saka peluncur roket. Pengeboman peringatan ing sadawane dalan uga bisa dicopot. Muncul "toothlessness" iku leveled dening kasunyatan sing yen intruder ora nanggepi ing menit, njupuk kanggo mateni langsung nderek. Rantai kasebut bakal dadi luwih angel - peringatan ing radio - siji tembakan peringatan - geni kanggo mateni. Kajaba iku, rong titik pisanan bisa diwajibake mung kanggo penjaga tapel wates. Kanggo Angkatan Laut lan Angkatan Udara - miturut perkiraan komandan.
    2. 0
      26 2021 Juni
      Kutipan saka: askort154
      ... mulane, kudu milih senjata sing padha efektif sing bakal nuduhake kanthi jelas niat kanggo mungkasi penyusup, nanging ing wektu sing padha ora bakal cilaka.

      Bodho. Kanggo nyuwara kanthi resmi cara kasebut marang wong sing nglanggar yaiku kanggo nuduhake yen dheweke ora kudu wedi, ora ana sing nggegirisi sing nunggu dheweke. Padha wedi, lan ora ana liyane.
      Ing mratelakake panemume, iku perlu, ing nalisir, kanggo ngumumake kaputusan saka Kamentrian Pertahanan kanggo nggunakake sembarang jinis gegaman marang nglanggar tapel wates Russian.
      Ayo padha ngerti sadurunge apa sing nunggu dheweke. Iki bakal ngalangi wong-wong mau saka provokasi.

      Pira kapal tapel wates, pira wong saka tim kudu apal instruksi kasebut. Rahasia ing kasus kaya ngono katon ana nanging mung sarat.

      Lan nggunakake senjata kanggo mateni sawise geni warning mbokmenawa uga ditulis metu, mung ing kasus iki nerak wis ing cara metu saka wilayah. banyu.
  18. +7
    25 2021 Juni
    "Kementrian Pertahanan nandheske manawa kedadeyan kaya sing kedadeyan ing 23 Juni cedhak Crimea mung bakal saya tambah, dadi sampeyan kudu siyap nanggapi kanthi cukup."

    Rusia wedi ngrusak kapal tempur sing nglanggar wates Federasi Rusia, dheweke bakal ngormati ing Kulon.
    Ayo padha nglanggar, lan kita bakal nanggapi kanthi cekap ... Gusti Allah ora ngeruk, yen ora ....
    1. +7
      25 2021 Juni
      Quote: Ora dingerteni
      Ayo padha nglanggar, lan kita bakal nanggapi kanthi cekap ... Gusti Allah ora ngeruk, yen ora ....

      Lan aku setuju karo pendapat Yakov Kedmi -
      "Aku bakal nglelebke" - ngandika Yakov Kedmi, ngandika saka pangrusak Inggris.
      Umume ahli percaya yen nglanggar wates negara kudu ditanggapi kanthi kasar supaya kasus kaya ngono ora dadi reguler.

      "Tanggapi kanthi cara sing ora biyasane. Kanggo diwarisake marang anak putu: aja nganti tumindak kaya ngono"
      1. +1
        25 2021 Juni
        Aku wis klelep" - ngandika Yakov Kedmi

        Ngomong lan nindakake iku telung perkara sing beda banget.
      2. +2
        25 2021 Juni
        Mesthi, iki kudu mandheg ing pucuk. Lan banjur ora nindakake satus lan pisanan "peringatan Cina pungkasan." Ora ketompo carane wong ngira-ngira sajarah "massal crowding metu" ing syarat-syarat karusakan kanggo kapal dhewe, nanging ing pangertèn moral iku cetha banget lan dianggep serius dening Angkatan Laut AS. Nganti kedadeyan anyar ing Peter the Great Bay, dheweke ora ngidinake apa-apa kaya ngono.
        Sawise ngeling-eling babagan kemungkinan ramming dening kapten Laksamana Vinogradov, panggunaan senjata kanggo tumindak pencegahan luwih ora perlu. Dheweke ora duwe kepinginan kanggo mriksa apa iku nggetak utawa kasunyatan.
  19. 0
    25 2021 Juni
    peluru mabur lan nguripake landhep
  20. 0
    25 2021 Juni
    Nyingkiri wates kita, mangga. nangis Cara kasebut mesthi ora bakal nyebabake mungsuh, lan sing paling penting, kanggo properti ing London.
  21. +6
    25 2021 Juni
    Yen provokasi tuwuh, mula bisa uga kudu dicelupake?
    Aku yakin sawise iki provokasi bakal mandheg tuwuh.
    Warning geni minangka bebaya yen dheweke bakal terus nggunakake senjata sing wis ana ing sampeyan. Nanging pertimbangan sing padha, kaya ing kiriman kasebut, mung ngomong babagan nggunakake senjata sssat ing target
  22. 0
    25 2021 Juni
    wassat uga, ing kapal Soviet (lan sawetara Rusia) ana bedhil salut 45 mm ... Tembak saka iku ... kaya badut ... Senjata kasebut diwenehake kanggo tujuan iki supaya bisa digunakake kanthi efisien lan ora kanggo njupuk liwat. target! Lan kabeh nembak peringatan iki dianggep minangka "Rusia salib maneh ora kejawab" ...
    PS: iku kaya pesawat Jerman mabur liwat USSR ing 1941 sadurunge perang - padha ora ditembak mudhun lan fasis mung dadi impudent saka iki! Nanging "ati-ati" kasebut ora nyegah perang ... Nanging "markas" durung nggawe kesimpulan ...
  23. 0
    25 2021 Juni
    Snot wiwit munggah maneh.
    Sapa sing milih perang lan isin - isin, dheweke bakal entuk isin lan perang.
    Kita wis duwe isin, tetep ngenteni permusuhan.
    1. -2
      25 2021 Juni
      Kutipan: Alexander Popov_3
      Isin kita wis duwe

      Oh, liyane wasis alternatif. Iku misale jek sing wektu iki padha mutusaké kanggo langsung uncalan Bunch. sedulur ngguyu
  24. +3
    25 2021 Juni
    Tembak nganggo bal karet? Jaringan kanggo mbuwang ing tingkat?
    Apa sih, sampeyan uga kudu repot karo wong sing nglanggar tapel wates.
  25. -3
    25 2021 Juni
    Apa sing aku maca?
  26. +4
    25 2021 Juni
    Aja nyerah marang provokasi! Aja bali geni! Aku wis maca nang endi wae! Pesenan saka Kamentrian Pertahanan USSR sadurunge perang kanggo 41 taun. Lan banjur Jerman tekan Moscow. Lan kene maneh! Iranians sijine bajak laut kasur ing dhengkul, lan ora ana provokasi maneh. Lan kita - kaya-kaya ana sing ora bisa ditindakake! am
  27. 0
    25 2021 Juni
    Ayo mbuwang buket kembang kanggo wong sing nglanggar supaya ora nyebabake karusakan.
    1. +2
      25 2021 Juni
      Kutipan saka Micfoster
      Ayo mbuwang buket kembang kanggo wong sing nglanggar supaya ora nyebabake karusakan

      Nah, pira karangan bunga sing sampeyan butuhake kanggo klelep penghancur ?? ngguyu
      1. +3
        25 2021 Juni
        Kasunyatane ora bakal klelep lan kabeh wong dielingake. Lan yen Kamentrian Pertahanan nglaporake manawa persenjataan kapal patroli kanggo peringatan tembak ora cukup (kaliber cilik, jarak, lan liya-liyane) lan mulane bakal langsung nembak para pelanggar TANPA peringatan kanggo mateni, umpamane, kanthi cara sing padha. misil saka pesawat. Sing pengin break bakal kurang.
        1. 0
          25 2021 Juni
          Kutipan saka Micfoster
          violators bakal murub ing langsung tanpa bebaya, contone, karo pluru padha saka pesawat.

          Gampang kanggo kita njagong ing kene lan mikir babagan rudal sing bakal ditembak, sapa sing dipasang ing tapel wates banyu teroris, lan liya-liyane ... Kita ora bisa lolos saka provokasi ...
    2. +5
      25 2021 Juni
      Kutipan saka Micfoster
      Ayo mbuwang buket kembang kanggo wong sing nglanggar supaya ora nyebabake karusakan.

      Edisi Inggris The Daily Telegraph, kanthi nyebutake sumber dhewe, nyerat manawa rute dalan saka Defender Defender Inggris, sing kalebu mlebu perairan Rusia ing pesisir Crimea ing Segara Ireng, diusulake dening Menteri Pertahanan Inggris Ben Wallace lan disetujoni dening Perdana Menteri Boris Johnson.

      Ing wektu sing padha, Sekretaris Luar Negeri Inggris Dominic Raab nentang provokasi iki, nyerat The Daily Telegraph.

      Miturut publikasi kasebut, Sekretaris Luar Negeri Inggris "ngandhakake prihatin" babagan rencana Wallace lan ngelingake yen Rusia bisa nggunakake pelanggaran pemusnah ing wates banyu kanggo kepentingane dhewe.

      "Sengketa ana ing antarane Raab lan Wallace, banjur padha menyang Perdana Menteri kanggo keputusan (pungkasan). Dina Senin (21 Juni - cathetan RV), pesen dikirim menyang penghancur yen dheweke kudu ngliwati banyu kasebut, "tulis The Daily Telegraph, nyatakake informasi sing ditampa saka sumber ing pamrentah Inggris.

      Elinga yen ing Kawa saka Perdana Menteri Inggris Johnson ora konfirmasi sing kaputusan kanggo pass destroyer digawe dening wong pribadi.

      "Iki prakara kanggo Departemen Pertahanan, nanging yen sampeyan pengin mratelakake panemume, aku pancene cocog kanggo nggunakake perairan internasional. Pancen bener yen kita mbela hukum lan entuk kebebasan navigasi, ... milih dalan paling cedhak ing antarane rong titik, "ujare kepala Kabinet Inggris.
      Sumber: https://rusvesna.su/news/1624598472"

      Lan bakal padha mandheg sawise iku?
  28. -2
    25 2021 Juni
    Ing dina-dina pungkasan, ana akeh rembugan, saka stands lan kantor paling dhuwur, lan saka stands lan kantor ngisor, babagan arrogance NATO, babagan eskalasi, babagan nambah ketegangan ... Lan, dumadakan, hadiah kaya ngono ... Miturut cara. Kebetulan?
  29. +2
    25 2021 Juni
    Dugaan muncul sing komando Distrik Militer Kidul lan flyers padha jahat kanggo bom ing tingkat. Ing Distrik Militer Arbat, padha nggegirisi karo apa sing ditindakake. Wong sing ditresnani, wedi, dheweke menet tombol, risiko ngalahake pelanggar kudu ora ana.
    Kabeh saka opera padha. OI ing ngisor rag putih kapitulatory, kedutaan sing dijupuk ... Dadi bakal pindhah, Crimea ora bakal kita.
  30. +1
    25 2021 Juni
    Inggris mriksa lemah lan mesthekake yen dheweke ora kuwat) tinimbang cukup nanggapi marang wong sing nglanggar, dheweke uga nganggep yen reaksi kasebut banget kasar. bakal ngandhani kabeh jagad yen dheweke nuduhake dhuwure humanisme lan filantropi. Mangkono mbesuk dheweke bakal tumindak luwih ora sopan. Acungake jempol marang pamirsa iki
  31. +1
    25 2021 Juni
    Aku seneng ninggalake bom. Iku wis buktiaken ing laku.
    1. +2
      26 2021 Juni
      Aku seneng ninggalake bom. Iku wis buktiaken ing laku.
      Aku isih ngusulake kanggo ngganti bom kanggo rudal anti-kapal. Lan ora liwat intruder, nanging mung minangka ngirim. Pisanan kanggo self-detonation ing garis langsung saka mripat karo mripat wuta. Kapindho menyang garis banyu. Kanthi ngaso menit utawa kurang, kanggo ngganti pikiran.
  32. -5
    25 2021 Juni
    Sajrone Sea Breeze, 40 kapal bakal mlebu, kepiye carane menehi peringatan?
    Mangga, para tamu ingkang minulya? ngguyu
    1. -1
      25 2021 Juni
      Kutipan saka markant1970
      40 kapal bakal teka nalika Sea Breeze

      Kita yakin manawa dheweke bakal mlebu perairan teritorial kita, nglanggar tapel wates, utawa impen iki - udan Ukrainia ("NATO teka lan menang") ?
      1. -4
        25 2021 Juni
        Ngimpi udan saka keagungan kepungkur yaiku swasana ing ngendi sampeyan manggon (dideleng saka kiriman sampeyan)
        Mangling basa manca menehi paling ora "polyglot" ngguyu
        1. -2
          25 2021 Juni
          Kutipan saka markant1970
          Ngimpi udan saka keagungan kepungkur yaiku swasana ing ngendi sampeyan manggon (dideleng saka kiriman sampeyan)

          Aja ngadili, aja ora ... Observasi lan analisis dudu sampeyan ora
          1. -3
            25 2021 Juni
            Mesem, mripatmu lara?
            1. -1
              26 2021 Juni
              Kutipan saka markant1970
              mesem

              Senyum wae...
              Lan apa maneh kanggo sampeyan, kajaba - grin bodho lan mlumpat ("eseman lan gelombang"Iki dudu babagan Ukraina saiki), yen sampeyan ora kejawab negara kasebut?
  33. +2
    25 2021 Juni
    Peraturan kasebut kudu kira-kira ing ngisor iki: prau cilik nyedhaki pelanggar kanthi jarak 2-3 mil, lan sing nglanggar ngerti yen dheweke duwe 5 menit kanggo netral utawa ngakoni rusak lan njaluk bantuan ... Lan kabeh wong ngerti. yen dheweke ora duwe wektu kanggo ngrampungake salah siji saka rong tumindak kasebut - roket mabur saka pantai))
    Nanging akeh, peraturan kudu ngidini nggunakake senjata, lan rama-komandan arep apa kudu ing kahanan tartamtu.
  34. +2
    25 2021 Juni
    Apa kita bakal menehi roti lan uyah? Apa casuistry - kita nyoba kanggo mungkasi mungsuh kanthi nyelehake bom aerial, nanging ing wektu sing padha kita nyoba ora nimbulaké karusakan sing ora disengaja .. Apa ora lucu dhewe? Senjata ana kanggo nyebabake karusakan. Lan supaya .. - maneh, "ora ketompo carane kedaden.." Banjur supaya wong-wong mau menyang ngendi padha arep. Bubar pasukan tapel wates lan tenang .. Lan aja goyangake "Iskanders" lan "Daggers" - ora ana apa-apa kanggo ngatur clownery ... Badut lan puffers saka pipi ...)) Peace-peace! Nresnani lan ngapura marang sapadha-padha, aja nganti nyinggung sapa-sapa.. Gusti para pejabat, kayane pamrentah kita dhewe kianat maneh... Umume crita iki ora ana enteke – politik, ssss....
    1. 0
      25 2021 Juni
      Ing Staf Umum, popok basah para jenderal dadi ...
  35. +3
    25 2021 Juni
    nggunakake bom aerial bisa nyebabake karusakan sing ora disengaja, mula sampeyan kudu milih senjata sing padha efektif sing jelas nuduhake niat kanggo mungkasi penyusup, nanging ora cilaka.
    Apa yen dheweke ora ngerti sawise iku? Humanisme mesthi apik, nanging mbokmenawa ora nalika kapal, pesawat nglanggar tapel wates Rusia ... karo senjata siap digunakake. Kasunyatan bilih frekuensi provokasi mung bakal mundhak, bisa dingerteni, kaya sing dingerteni yen Powers ditembak mudhun, penerbangan pengintaian liwat wilayah USSR mandheg langsung.
    1. -4
      25 2021 Juni
      Enteni, saiki wong liya saka staf komando Angkatan Udara bakal dijaluk pensiun, kanthi panjaluk Inggris .. - kanggo keputusan sing ora profesional lan cepet-cepet .. Miturut cara, Defender bakal bali menyang Odessa saka Georgia .. We bet yen dheweke bakal ngidak-idak langsung maneh? ))) Lan wektu iki mesthi ora bakal ndemek dheweke ..
  36. 0
    25 2021 Juni
    Miturut lapuran, pertimbangan diwenehake kanggo nggunakake senjata sing luwih entheng sajrone peringatan tembak supaya bisa nyuda kemungkinan konflik militer sing serius.
    Contone krupuk lan kembang api Taun Anyar uga kembang api ing lapangan kapal. Apa reaksi aneh MO.
  37. Err
    +2
    25 2021 Juni
    Ora perlu nggawe apa-apa sing anyar ing kene. Bom bau (Bom bau) pancen wis ana.
    Sawetara komponen umum:
    Senyawa organosulfur:
    - Methanthiol (arang digunakake; iku gas lan mulane luwih angel ditangani tinimbang cairan)
    - Etanthiol, sing mambu kaya bawang, bawang, durian utawa kol rebus
    - Propanthiol
    - Butanethiol ambune kaya semprotan sigung
    Senyawa sulfur anorganik:
    - Amonium sulfida, endhog bosok
    Asam karboksilat:
    - Asam propionat, kringet
    - Asam butirat, produk susu tengik, utawa muntah
    - Asam valeric ambune kaya sikil sing reged
    - Asam caproic, mambu kaya keju
    Aldehida (contone, butal)
    Amin:
    - Triethylamine, iwak lawas
    - Etanolamine, ora nyenengake
    - Putrescine, daging bosok
    - Mayit, daging bosok
    Senyawa heterosiklik:
    - Indole, mambu feses
    - Skatole sing mambu kaya feces eseman
    Source: https://en.wikipedia.org/wiki/Stink_bomb
  38. +2
    25 2021 Juni
    Kothak peringatan ing baling-baling lan kapal tunda ing perairan netral))
  39. -3
    25 2021 Juni
    Kabeh kaya biasane ...
    Sawise padha ngaco munggah karo warning shooting lan mestine bombing, padha wiwit intensif chatting bab kedadean iki, sijine nerusake macem-macem usulan-usulan sing ora ana siji needed, lan kabeh iki kanggo nggawe gangguan informasi.
    Umumé, kabeh, kaya Shvonder: - "Iku sawetara jenis isin!".
    1. -1
      25 2021 Juni
      Kutipan: Bez 310
      Sawise screwing munggah karo warning fire lan mesthine bombing,

      Lha, nyatane ora ana bom sing bisa dingerteni, nanging apa sing bisa ditindakake dening wong-wong sing sombong kanggo menehi "baut" ing tembakan peringatan?
      1. 0
        25 2021 Juni
        Kutipan saka KKND
        apa wong-wong sombong bisa sijine "bolt" ing warning shooting?

        Ing video saka FSB, shooting iki digawa metu banget ing sisih lan konco intruder, iku mung ora bisa ngeweruhi.
        1. +1
          25 2021 Juni
          Aku nonton video iki, diowahi tanpa mangu-mangu lan menehi kesan (aku bisa krungu Inggris cukup uga) sing sawise prau kita murub volley saka 30mm, wis marang Inggris sadurunge ana jinis latihan shooting seni ing lan kita wedi yen sampeyan mlebu ing wilayah penembakan iki, Inggris ujar manawa dheweke lunga menyang perairan internasional. Nanging miturut video kasebut, pecahan-pecahan kasebut ditempelake lan ora jelas yen dheweke lunga amarga wedi karo tembakan artileri utawa ujar manawa dheweke lunga amarga mung wektune. Sing pitakonan. Apa padha wedi banget, utawa kabeh wis direncanakake lan ora "mlaku" ing saluran banyu kita nganti suwe?
          1. -1
            25 2021 Juni
            Kutipan saka KKND
            Apa padha wedi banget, utawa kabeh wis direncanakake lan ora "mlaku" ing saluran banyu kita nganti suwe?

            Aku mung bisa guess sing prajurit kita tumindak spontan lan "ati-ati", lan intruder - strictly miturut rencana.
            1. +1
              25 2021 Juni
              Kutipan: Bez 310
              Aku mung bisa guess babagan

              Ya, kita mung bisa ngira apa sing kedadeyan, nanging bisa uga wektu ing mangsa ngarep bakal njlentrehake sapa sing wedi. Ing pungkasan Inggris ngandika: "We dileksanakake dalan sing ora salah liwat .... (ora bisa dingerteni) ... lan kita bakal nerusake operasi ing perairan internasional, liwat."
  40. +5
    25 2021 Juni
    Ing kasus kaya mengkono, nglengkapi pengawal wewatesan tanah mung karo bedhil njupuk uyah, supaya
    Gusti Allah ngalang-alangi, aja ngrusak kulit para pelanggar tapel wates lan kanthi mangkono nyuda kemungkinan konflik militer sing serius. Ing kene samurai, Bandera utawa NATO bakal nyabrang tapel wates tanah menyang Rusia, lan sampeyan bakal uyah lan Berdanks, uyah, supaya bisa nyuda kemungkinan konflik militer sing serius ...
  41. -2
    25 2021 Juni
    Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia "wilayah Crimea, kayadene, Rusia, uga, kita mikir, nanging Sberbank, contone, ora mikir, uga, aja klelep, tenan."
    1. +1
      25 2021 Juni
      Ora perlu drown Sberbank, nanging ngeculake Gref tinimbang bom ora dadi ide sing ala.
      1. +1
        25 2021 Juni
        Nanging sakperangan alesan, Vova ngidinke Gref, mula dheweke nyengkuyung !?
    2. 0
      25 2021 Juni
      Kutipan saka yfast
      nanging Sberbank, contone, ora mikir

      bisnis iku kanthi definisi ora sopan.
      yen kita discard moralitas, apa bedane apa Sberbank voices?
  42. 0
    25 2021 Juni
    Sawise bebaya, mbukak geni nalika tenggelam.
  43. +2
    25 2021 Juni
    Mungkin kita bakal nyelehake leaflet karo es krim lan njaluk ngapura tinimbang bom? Dheweke mbukak lan mbukak bedhil, lan kita nggawa prau wanita ing kokoshnik, lan roti lan uyah ...
  44. 0
    25 2021 Juni
    artikel diterbitake yen kapal patroli kita ora bisa nyekel perusak.
    statement aneh banget. Aku bakal nerangake apa.
    yen ngrusak iki obah ing kacepetan maksimum ing visibilitas pesisir, digunakake kapal patroli ora bisa bantuan nanging nyekel munggah, iki paling aneh. Lan larang regane. Ing wektu sing padha, pancen normal yen patroli ora mlaku kanthi kecepatan 30+ knot
    yen lumaku ing kacepetan jelajah, banjur patroli ora bisa apa nanging bisa kanggo nyekeli.
    Mangkono, ora cetha apa celaan kanggo pasukan patroli kita.
  45. 0
    25 2021 Juni
    Kutipan saka ASAD
    Ora suwe kabeh kumpul bakal teka ing latihan, yen mbaleni provokasi, mula perang ora adoh!

    Aku ora ngerti babagan wedhus, nanging ing kejuaraan bal-balan pungkasan, para penggemar kita, kanthi lagu babagan Katyusha, nerangake marang wong Inggris, antara liya, carane nindakake kanthi bener.
  46. +2
    25 2021 Juni
    Nanging, panggunaan bom aerial bisa nyebabake karusakan sing ora disengaja, mula kudu milih senjata sing padha efektif sing jelas nuduhake niat kanggo mungkasi penyusup, nanging ora cilaka.

    Apa prihatin kanggo wong sing nglanggar! Banjur apa, umume ngibar-ibar gendera? Ya allah aja nganti gawe cilaka...
  47. +2
    25 2021 Juni
    Sing pertama WARNING, sing nomer loro KALAH !!!
  48. 0
    25 2021 Juni
    Miturut lapuran, pertimbangan diwenehake kanggo nggunakake senjata sing luwih entheng sajrone peringatan tembak supaya bisa nyuda kemungkinan konflik militer sing serius. Minangka salah siji opsi, diusulake kanggo nglirwakake panggunaan bom aerial, ngganti karo rudal pesawat sing ora dipandu.

    nggantheng. Tegese, tinimbang ngeculake 4 bom, diusulake ngeculake 80 S-80 utawa 20 S-13?
    Dheweke wis nggawe gampang, dheweke nggawe gampang ... eseman
  49. +4
    25 2021 Juni
    Nanging dheweke mutusake kanggo njupuk posisi pasien Lokhov
    1. -2
      25 2021 Juni
      Quote: Pulo Free
      Posisi pasien Lochov

      ngguyu ngguyu ngguyu Aueshka?
  50. 0
    25 2021 Juni
    Panggunaan preventif "Ball" UR tanpa hulu ledak bakal ngunggahake ambang pengambilan keputusan kanggo nglanggar tapel wates. Lan kenapa masalah ngirim perusak menyang perairan teritorial Inggris ora dianggep?
  51. +3
    25 2021 Juni
    При политике кота леопольда,всегда будешь виноват!,по любому!
  52. Как вариант, действительно отказаться от сброса ОФАБ-250. Лучше прицельно в борт запускать 2-4 С-25. Куда-нибудь на уровень ватерлинии.
  53. +4
    25 2021 Juni
    Это логично. Никто из нас на войну идти не готов. Когда начали бомбить Донбасс мы были не готовы. Когда англичане практически прогуливаются по нашей территории мы не готовы.
    Когда Донбасс таки уничтожат полностью, а англичане будут свои корабли по Москва реке прогуливать, я вас уверяю, мы тоже будем не готовы.
    Итересно,к чему мы будем готовы, уперевшись спиной опять в Уральские горы? Валить трупы десятками миллионов? Или и тогда у нас найдется уважительная причина "не выглядеть психопатами"?
  54. 0
    25 2021 Juni
    Может быть фантики будем разбрасывать?
  55. Komentar wis dibusak.
  56. 0
    25 2021 Juni
    Навозом. В большом количестве и пожиже.
  57. -3
    25 2021 Juni
    Война с Нато России не нужна ни в каком виде. Тем более при сценарии, когда РФ применяет оружие первой. Ходи там потом доказывай, заплыл или не заплыл на 3 км. Особенно если его атаковать, а он, подраненый, отойдет в нейтральные воды...
  58. -3
    25 2021 Juni
    Да сразу с рогатки стреляйте перед носовой частью миль так за пять.............Все в миротворцев играют..... противно. У них 8000тонн госграницу пересекло влезло на три мили на территорию РФ,А ОНИ ОЙ лишь бы осколком не попасть.... тьфу. Показали уже британцы наши самолеты пустые крылья...... С полным навесом под крыльями вот какой должен быть сигнал.... все в голубей мира играют
  59. Komentar wis dibusak.
  60. Komentar wis dibusak.
  61. +2
    25 2021 Juni
    "Однако применение авиабомб может привести к нанесению непреднамеренного ущерба, поэтому необходимо выбрать такое же эффективное оружие, которое ясно покажет намерения остановить нарушителя, но при этом не нанесет ему вреда".А почему нарушитель после всех предупреждений не знает на что идёт.Или у кого то,что то завибрировало, о мысли о Лондонграде.
  62. +1
    25 2021 Juni
    А почему нельзя поступать так,как поступаем с рыбацкими корейскими и японскими шхунами-арестовать нарушителей границы,судно конфисковать,нарушителей судить!Граница должна быть на замке,никаких "пожалуйста.покиньте"!!
    1. -2
      25 2021 Juni
      военный корабль, находится в другой юрисдикции.
      p.s. пример с Украиной и ее маломерами типа буксира, не озвучивать
      военный корабль только во время войны можно утопить, или захватить!!!!!!!!!!!!!
      1. +1
        25 2021 Juni
        Нарушитель границы-какая может быть юрисдикция-топить или захватить,как иранцы,к примеру,или U-2 Френсис Пауэр 1960год,Сахалин...а тут обмочились-генералы боятся за свои кресла.Помню 1969 год,когда высшее руководство не могло принять решение по инценденту на Даманском,а принял командующий войсками,на свой страх и риск-действительно военный!.
  63. +4
    25 2021 Juni
    а что вас послушать, пальцем грозить ух какие вы плохие ща мы вас засмеем в эфире , о чем вы бормочите есть еще границы сухопутные и там будут такие же прецеденты , вы в сказку попали чоли , 3 километра это только начало , при совдепии они бы ближе 3 километров к границе не подошли бы зная что в бубен прилетит мы тогда никого не бздели как сейчас и на их мнение ложили и не бормотали в эфире что то в оправдание, хирург за столом не уговаривает раковую опухоль не увеличиваться он просто отсекает спасая жизнь больному
  64. Komentar wis dibusak.
  65. -4
    25 2021 Juni
    Цитата: Nikolay Kuchkov
    Нарушитель границы-какая может быть юрисдикция-топить или захватить,как иранцы,к примеру,или U-2 Френсис Пауэр 1960год,Сахалин...а тут обмочились-генералы боятся за свои кресла.Помню 1969 год,когда высшее руководство не могло принять решение по инценденту на Даманском,а принял командующий войсками,на свой страх и риск-действительно военный!.

    ты еще начало 19 века вспомни)))
    1. +2
      25 2021 Juni
      Тот кто воюет по правилам.войны проигрывает,а память нужно иметь,для принятия правильного решения,а не бздеть тихо в памперсы...
  66. Komentar wis dibusak.
  67. -1
    25 2021 Juni
    Только вот бомбы какие-то виртуальные оказались, ни на одном видео не были видны. Такие уж точно ничего не повредят, можно в пресс-релизах и про ФАБ-9000 писать, мол кинули по курсу и супостат ипугался.
    1. 0
      26 2021 Juni
      Пиши ФАБ-90000, нечего их, фашистов, жалеть
  68. Эскалация вооруженного инцидента - плохая перспектива. Оставить провокацию без последствий - потерять лицо. Нужно пометить противника так, чтобы был смешон и долго не мог отмыться. Вместо пушек и бомб - пластиковый контейнер с мелко порубленной тухлой рыбой доставляется точно на палубу нарушителя - зеленые заткнутся, публика умирает со смеху, а нахальные визитеры в противогазах неделю драют свой корабль. Весело и поучительно!
  69. Komentar wis dibusak.
  70. Komentar wis dibusak.
  71. +1
    25 2021 Juni
    Правильное решение, но непонятно, почему так долго принимается. Ведь сразу было известно, что зона безопасности при применении ОФАБ, с учётом разлёта осколков, более 2-х км. И не увидишь, и не услышишь, и не поймёшь, к кому относится. А у неуправляемых авиационных ракет типа С-8 радиус разлёта осколков до 50 м. Тем более и опыт их применения для такого "богоугодного" дела есть - 2018 г., Керченский пролив.
  72. +1
    26 2021 Juni
    Британцы проявили смелость, пусть и на символические 5? или сколько там морских миль, пересекли линию и вернулись целыми, хотя на самом деле чисто экономически для морской авиации РФ выгодно взлетать из Бельбека, на севере Севаса, оттуда до Фиолента можно даже высоту особо не набирать, очень близко, а если вопрос решили предупреждать нарами, то и дежурная пара Як-130 справилась экономически, наверняка это не сложно НЕ ПОПАСТЬ) нарами, но так, чтобы по-курсу корабля, пару-тройку трасс ракет заметят. Для экипажа из двух человек должно быть не сложно занять выгодную позицию на фоне любого эсминца и вообще любого корабля, выгодный сценарий для любого самолёта даже учебно-боевого. Один условный Як, ну или тяжи, на Бельбеке светились 24,30,34, двухдвигательные дорогие для светошумопредставления. Хотя советские нары не стоит недооценивать, подвесив целую батарею, даже паля залпами есть много возможностей пристреляться. Повыбивает надстройку, со связью и РЛС, очаги возгорания из стелс-эсминца сделают яркое контрастное пятно. Вообще на море всегда решала инициатива, кто вступал в бой, тот и рулил на ТВД и имел успех. Пока одни решают как не попадать, другие могут ведь и 22 июня устроить, из Фиолента можно также быстро ударить по тому же Бельбеку первыми, и по сотке которая близко южнее, хотя лупить по скалам так себе задача не из простых. Ну позиции Бастионов/Балов также наверняка присутствуют где-нибудь вдруг окажутся вскрыты космической или местной разведкой. Отдадут ли британцы на заклание эсминец, назвав затем погибших моряков героями, или найдут для этой участи другую нацию, как было в остальных 99% случаев британской успешной политики по созданию очагов и конфликтов в Европе, да и целом в мире чего тут скрывать, плести интриги в этом англичане наверное лучше всех. Плюс очень выгодная островная позиция. В свое время Наполеон как пёс пытался запрыгнуть на дерево за чеширским котом) а потом и гитлер язык вместе с герингом прикусили в Битве за Англию, хотя сейчас такие времена, что половина штатных ракет условного одного борея может устроить кармагедец всей моей любимой английской футбольной премьер-лиге(( разве что на североирландцев надежда, может как Феникса возродят футбольную СИПЛ. И на Максима Климова надежда, который утверждал что Булаву не принимали на вооружение, несуществующая ракета в пару к тому мосту, после подводных пусков, даже залпом, наверное видео-монтаж, тогда плюс за графику повышенной реальности. Не так давно один Борей всплыл возле Статуи Свободы, некоторые хозяева NY тоже призывали ТОПИТЬ не осознавая последствия. Если самолёт всего лишь средство, то боевой корабль считается именно территорией государства и тут спрос особый. Эсминец также корабль первого ранга при всем уважении. Такие надо топить только как Кузнецова дважды, просто феноменальная пара диверсий на единицу времени. Удивительно стойкий корабль, раз в воду и пожар не хочет, можно теперь вывести из строя бесконечной модернизацией. Крым в этом плане ещё более непотопляемый авианосец. Хотя если проспать атаку... Перл-Харбор, вопрос инициативы короче. С-400 и Бастионы на бумаге супергрозное оружие как бы закрывают все пространство ЧМ, но это дорогая игрушка-фуфломицин если нет решимости отдать приказ.
  73. 0
    26 2021 Juni
    корабля, однако четыре бомбы ОФАБ-250, положенные по курсу корабля, заставили его повернуть.

    Ложь, повторенная 1000 раз, становится правдой
    1. 0
      27 2021 Juni
      Вот и я о том же где видео, ведь видео предупредительной стрельбы есть, где же видео бомбометания, а его просто ну не может не быть, ну а вдруг как попали бы, или бриты начали скулить что попали а на самом деле все совсем не так.... Короче муть сплошная
  74. 0
    26 2021 Juni
    НУРСы с краской вместо БЧ. Сильно не повредит, но настроение испортит.
  75. 0
    26 2021 Juni
    заменив их неуправляемыми авиационными ракетами.

    Совершенно правильное решение

    Эффектно, но без тяжелых последствий

    Это не замена бомб на НУРС - бомбы и так никто не сбрасывал. МО только сейчас задумалось чтобы применить средства воздушного нападения. И выбрало НУРС как самый адекватный способ
    1. 0
      26 2021 Juni
      На чью мельницу льете водичку? (я про бомбы) :-)
    2. 0
      27 2021 Juni
      Ещё осенью прошлого года МО внесло в Госдуму законопроект о бомбометании. Но воз и ныне там.
  76. 0
    26 2021 Juni
    Достаточно эффективным будут разрывы снарядов НУРС-8 на супер бронированной палубе фрегатов и эсминцев. Корабль не будет поврежден, но памперсы будут полные у всех членов команды корабля. Это действительно верное решение! А если броненосец будет отстреливаться, то тогда уже огонь на поражение - с берега или с воздуха
  77. +1
    26 2021 Juni
    Надо ужесточать, а они послабления делают. Тогда просто давайте озабоченность выражать.
  78. +1
    26 2021 Juni
    А что, Хибины больше не работают!?
  79. Komentar wis dibusak.
  80. Komentar wis dibusak.
  81. 0
    26 2021 Juni
    Ага. По попке пошлёпать! Враг, должен дрожью покрываться от приближения к нашим границам! Только так.
  82. -7
    26 2021 Juni
    Топители-патриоты... Пугать ежа голой сракой, занятие так себе.
    Попасть наночугуниевой бонбой с летающего антиквариата по движущейся цели, можно только случайно. Ну и, вообще, гранаты не той системы...
    Бодливой корове рога давно спилили, осталось только фантазировать, как мы их если они на нас.
    1. 0
      28 2021 Juni
      У вас оптику залило и сопла забиты.
  83. Komentar wis dibusak.
  84. 0
    26 2021 Juni
    Из мелкашки по крокодилам???
  85. +2
    26 2021 Juni
    Ссыкуны кремлевские обосрались что недвижку отберут. Как противно смотреть на это. Не стыда ни совести. Этот цирк с санкциями. Да если бы ы хотели этого на самом деле. Отняли бы недвижку запретили вьезд и самим и родне и все приплыли. А так понтуются что те ,что наши патриоты бл...
  86. 0
    26 2021 Juni
    Цирк с конями для простых людей. Да кто там в правительстве за страну. Вы их рожи видели. Бессовестные. Один пальмоц травит население. Другой мясо свое сует несьедобное. А типа царь не в курсе
  87. 0
    26 2021 Juni
    Военное обозрение стало как первый канал . Про правительство нельзя. Тоже стали .. .. все последний раз пишу. За державу обидно продают в открытую
  88. Komentar wis dibusak.
  89. +1
    26 2021 Juni
    Минобороны теперь прикрывает то, что обделалось порядком реагирования. Вражеский ВОЕННЫЙ корбаль не пойми с каким вооружением на борту вторгся в территориальный воды РФ, тем самым совершил тяжелое уголовное преступление против РФ и ее граждан, поставил под угрозу жизни людей, а Шойгу прикрывается "порядком"??!! А как же обездвижеть цель, отбуксировать в порт и судить команду?? Или только с укровскими ржавыми катерами получается? Это уже третье вторжение в территориальные воды РФ британских военных кораблей!! Гнать Шойгу из Минобороны!!!
    1. +1
      27 2021 Juni
      Именно ВТОРГСЯ. Следовало бомбить не по курсу Дефендера, а СЗАДИ , блокировав его в наших территориальных водах и принудить к спуску их флага , а команду выпороть публично на кладбище английских солдат в Севастополе....
  90. +1
    27 2021 Juni
    А было ли применение ОФАБ-250, вот видео предупредительной стрельбы есть, а где видео бомбометания по курсу следования корабля нарушителя госграницы, там ведь еще и беспилотник барражировал. Очень хотелось бы на это видео взглянуть
  91. " необходимо выбрать такое же эффективное оружие, которое ясно покажет намерения остановить нарушителя, но при этом не нанесет ему вреда. "

    Угу... Кулаком погразить.
  92. РЭБ так РЭБ..., только с полной инструкцией к самоуничтожению или самопогружению... и без времени на подготовку...
  93. Komentar wis dibusak.
  94. 0
    28 2021 Juni
    35 лет назад лётчики-балтийцы чётко и ювелирно в Риге сработали , лишив хода и маневренности БПК. (История Саблина.) Почему необходимо "вязать" военных защищающих родину - непонятно. А если лётчиков ПВО опять подставят в студию "новый взгляд", то процесс деления страны может продолжиться. Даже если погранцы - черноморца на ледоколах в "навалы" пойдут...
  95. 0
    28 2021 Juni
    Есть куча способов как без единого выстрела блокировать вражескую посудину!!!1. При помощи само наматывающегося троса на винты посудины!!!2.При помощи сбрасывания хорошего морского рыболовного невода!!!! 3.Или просто сбросом фекалий или трудно растворимого раствора на палубу нарушителя!!!Затм он просто берется на буксир для оказания помощи пострадавшему в порту "Украины"!!!:))))))))))
  96. 0
    29 2021 Juni
    Чем-то напоминает "помидорную" войну с Турцией !!! С мелкобритами низзя ,у нас детки ,деньги и все остальное там .

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"