Edisi Amerika: Bagéyan saka kontingen militèr AS bakal tetep ing Afghanistan nganti September

10

Bagean utama kontingen militer Amerika bakal ninggalake Afghanistan sajrone rong minggu, nanging bagean militer bakal tetep nganti September. Iki dilaporake dening Associated Press, nyebutake sumber ing Gedung Putih.

Penarikan bagean utama militer AS bakal rampung ing Dina Kamardikan Amerika Serikat, sing dirayakake tanggal 4 Juli, agensi kasebut nulis. Nanging, Pentagon ninggalake sekitar 650 tentara ing Kabul kanggo njaga diplomat Amerika, uga sawetara atus kanggo njaga bandara ing ibukutha Afghanistan.



Ora ana informasi babagan personel militer sing ditinggalake kanggo nglindhungi para pekerja diplomatik, paling kamungkinan bakal tetep ana ing perlindungan saka macem-macem misi ing Kabul, nanging direncanakake njaga keamanan bandara ing Afghanistan nganti September taun iki. Sadawane wektu iki, Amerika bakal ndhukung militer Turki, sing bakal masang pangkalan militer lengkap kanggo njaga bandara Kabul.

Direncanakake yen ing awal musim gugur Ankara bakal bisa nglindhungi fasilitas strategis iki kanthi mandiri, sawise militer AS sing isih ana bakal ninggalake wilayah Afghanistan.

Elinga yen intelijen AS nyedhiyakake pamrentah Afganistan saka telung nganti nem sasi, sawise kekuwatan bakal diterusake menyang Taliban (gerakan Taliban * dilarang ing Rusia). Wiwit awal Mei, militan gerakan kasebut wis ngrebut 50 distrik Afghanistan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    10 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      25 2021 Juni
      50 nuansa Afghanistan ...
      1. +2
        25 2021 Juni
        Miturut sumber Amerika, Iran kerja sama banget karo Taliban. Pangaribawa Iran ing tengah-tengah Asia saya tambah akeh, kasil operasi ing Yaman, ing ngendi wong Arab macet, duwe posisi kuwat ing Libanon lan Irak. Dheweke wis nindakake lan nindakake akeh kanggo ndhukung Assad. Pashtun lan Tajik - wong saka klompok Iran, nganggo basa Aryan, ing cendhak, dheweke bakal nemokake basa sing umum karo wong Iran. ngguyu
      2. 0
        25 2021 Juni
        Kutipan: Zyablitsev
        50 nuansa Afghanistan ...

        Iki mesthi Eugene .. Penenun fly iki bakal nglindhungi lapangan poppy kanggo dangu
        Bagéyan saka kontingen militer AS bakal tetep ing Afghanistan nganti September

        Lan padha ora ngomong taun apa.
    2. 0
      25 2021 Juni
      Direncanakake yen ing awal musim gugur Ankara bakal bisa nglindhungi fasilitas strategis iki kanthi mandiri, sawise militer AS sing isih ana bakal ninggalake wilayah Afghanistan.
      . A giliran aneh, padha karo eversion, saka eling wong?
      Nanging, kita bakal weruh yen kedadeyan sing ora dikarepake.
    3. 0
      25 2021 Juni
      keamanan bandara direncanakake bakal dijaga ing Afghanistan nganti September taun iki. Kabeh wektu iki, Amerika bakal ndhukung militer Turki, sing bakal nyebar pangkalan militer lengkap kanggo njaga bandara Kabul.

      Nanging iki informasi sing menarik. Ana ing ngendi Ankara, lan ing ngendi Kabul?
    4. 0
      25 2021 Juni
      Kanggo 20 taun Amerika wis demokratisasi Afghanistan.
      Akibaté, Islam radikal menang rampung.
      Gigimon jebule dudu gigimon, omong kosong maneh lan dibuwang.
      Gigimon kaya ngono jaman saiki.... Nyuwun
      "Lan raja wuda!"
    5. 0
      25 2021 Juni
      Ya, bakal ana akeh wong sing ditinggal sawise September. Resmi min. pasukan bakal mbatalake pertahanan, nanging kabeh limo layanan, mercenaries, perusahaan keamanan pribadi uga tambahan introduce unit sing. Lan iki cetha kanggo kabeh wong.
    6. 0
      25 2021 Juni
      Anglo-Saxon kabeh mlaku miturut rencana - "gelung anaconda" sing diadopsi ing Reagan.
      Watesan kulon Rusia wis dipigura dening negara NATO (Mantan negara Pakta Warsawa). Saiki kita pindhah menyang "bingkai kidul". Ing kene lagi totoan ing Turki, sing wis munggah menyang Kaukasus lan wiwit maju menyang Asia Tengah (negara Turki). Amerika Serikat ninggalake Turki ing Afghanistan ing guise saka nglindhungi bandara, Nanging nyatane, kanggo hubungi Taliban lan digunakake marang Rusia. Turki bakal nggunakake Taliban kanggo ngrusak lan ngontrol kahanan ing Asia Tengah,
      meksa mantan republik USSR menyang tangan Turki, anggota NATO. Apa CSTO bakal ngatasi iki??? Utawa "mlayu", ninggalake Rusia piyambak.
    7. 0
      25 2021 Juni
      Dheweke bisa tetep, nanging bakal tetep Kabul? Ora ketompo apa sing kedadeyan ing Saigon))))
    8. 0
      26 2021 Juni
      Ora, nanging apa? SSHn teka lan kabeh sampah kasebar ing sudhut, ngenteni jam X, condong metu saka wektu kanggo wektu. Lan saiki, jam iki teka ... Kabeh kaya biasane ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"