Pamrentah anyar Israel ngluwihi layanan militer kanggo wong lanang

237

Pamrentah Israel anyar wis mutusake kanggo nambah periode dinas militer kanggo wong lanang. Miturut media Israel, keputusan kasebut ditindakake minangka asil saka persetujuan antarane Kementerian Pertahanan lan Kementerian Keuangan. Nganti saiki, kementerian kasebut dipimpin dening Benny Gantz lan Avigdor Lieberman, masing-masing. Kajaba iku, Lieberman minangka pejabat sing penting banget lan multifungsi kanggo kabinet Israel saka macem-macem komposisi - ing taun-taun sing beda-beda dheweke mimpin Kamentrian Transportasi Israel, Kamentrian Pertahanan, Kamentrian Infrastruktur Nasional, Kamentrian Luar Negeri, lan saiki Kamentrian saka Keuangan.

Media Israel nglaporake yen minangka asil saka persetujuan kasebut, istilah layanan kanggo wong lanang ing tentara Israel bakal dadi 2 taun 8 sasi. Sadurunge (saka musim panas 2020) periode iki 2 taun 6 sasi. Jangka layanan 2 taun 8 sasi wis dileksanakake wiwit 2014.



Kabinet Israel nganggep wektu 32 sasi minangka wektu paling optimal kanggo wong Israel kanggo nindakake wajib militer.

Sampeyan kudu eling yen ing Israel ana hukum wajib militer kanggo wong sing wis umur 18 taun. Ing wektu sing padha, wanita direkrut dadi tentara. Kanggo wong-wong mau, urip layanan, miturut informasi paling anyar, tetep ora owah - 2 taun. Ing wektu sing padha, kira-kira 60% wanita Israel ora bakal dadi tentara amarga macem-macem alasan - saka negara nikah nalika wajib militer nganti pertimbangan agama.
  • Facebook/Pasukan Pertahanan Israel
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

237 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    28 2021 Juni
    Ora apa-apa - pembayar pajak Amerika bakal mbayar ...
    1. +2
      28 2021 Juni
      Lan apa sing ditolak? Kabeh wis ditulis kanthi apik ...
      1. -1
        28 2021 Juni
        Quote: Krabong
        Lan apa sing ditolak?

        Ya, iki feminis sing nggegirisi, mesthine bakal dikurangi, kepiye carane para petani diajeni, nanging dheweke lali babagan bocah-bocah wadon ?! ngguyu
        1. +6
          28 2021 Juni
          Feminis bisa disebut kanggo 8 taun.
          1. +2
            28 2021 Juni
            Quote: Pereira
            Feminis bisa disebut kanggo 8 taun.

            Jumlah bakal suda banget, lan liyane bakal nandhang sangsara marga saka flatfoot bronkial ing loro mata tanpa istiméwa!
            1. 0
              28 2021 Juni
              Iki uga asil apik.
          2. +1
            28 2021 Juni
            Quote: Pereira
            Feminis bisa disebut kanggo 8 taun.

            Aku suggest Indian.
            Dheweke ana ing sangisore sari, ora nganggo kathok cendhak saka tembung "kabeh".
        2. -3
          30 2021 Juni
          Kabinet Israel nganggep wektu 32 sasi minangka wektu paling optimal kanggo wong Israel kanggo nindakake wajib militer.

          32/9=3,555555555555556.
          Lair apa ora?
          Teka-teki numerologi Yahudi
      2. -1
        28 2021 Juni
        Quote: Krabong
        Lan apa sing ditolak?

        Kanggo bebener!
    2. + 12
      28 2021 Juni
      Kabeh padha, wong Yahudi sing apik, ora kaya sussi pussi kita pegatan sajrone setaun!
      1. -3
        28 2021 Juni
        Saiki dheweke bakal nerangake apa sebabe. Ora cukup wong sing duwe dhuwit kanggo ngirim anak-anake menyang Kulon, lan sing paling nggumunake yaiku pacifis LGBT muncul ing Israel. Ayo padha menang Eurovision luwih asring!
        1. + 12
          28 2021 Juni
          Iku mbokmenawa ora lack of conscripts. Ing kana, mobilisasi bisa uga ditindakake kaya ing asrama weker geni diumumake yen perlu. Aku padha ngetung pinten iku bakal njupuk kanggo mlaku nglatih spesialis nggunakake teknologi modern.
          1. -4
            28 2021 Juni
            Sing duwe, tukang sapu lemah parade, setaun malah bisa ngajari bruwang numpak sepedha, nanging ing kene wong Israel sing duwe pendhidhikan bisa uga gampang nggawe profesional kanthi kabeh senjata, ora penting, sampeyan kudu kanggo ngeduk luwih jero.
            1. +6
              28 2021 Juni
              Kutipan saka: tralflot1832
              Ora ngono, sampeyan kudu nggali luwih jero.

              Bisa uga, nanging kaya sing ditulis
              Kabinet Israel nganggep wektu 32 sasi minangka wektu paling optimal kanggo wong Israel kanggo nindakake wajib militer.
              apa iki dijupuk menyang akun ora cetha, nanging padha ngerti carane count. 2 sasi dianggep penting.
      2. -2
        28 2021 Juni
        Kutipan: Zyablitsev
        Kabeh padha, wong Yahudi sing apik, ora kaya sussi pussi kita pegatan sajrone setaun!

        Inggih, kita ing Rusia, Eugene, ora bom negara tetanggan, kanggo mbuwang watu ing arah kita .. Kita nyoba kanggo setuju, lan mung banjur!
        Lan dheweke duwe layanan sing apik, ujare.

        Kanthi bocah-bocah wadon kaya ngono, sampeyan bisa ngladeni kabeh 5 taun wassat apik
    3. + 13
      28 2021 Juni
      Kutipan saka Xlor
      Wajib pajak Amerika bakal mbayar iki ...

      Supaya bisa nuduhake incompetence lengkap ing umum ing sembarang prakara, siji kudu paling superficially sinau topik.
      Aliran lisan sing metu kudu ora luwih dhisik tinimbang proses pamikiran. hi
      1. +7
        28 2021 Juni
        Quote: Lan Kita Tikus
        Aliran lisan sing metu kudu ora luwih dhisik tinimbang proses pamikiran.

        Apa bisa?
        Mung proses kasebut lan ngrusak kabeh buzz lol
    4. -1
      28 2021 Juni
      Buruh Amerika modern ora ngerti yen dheweke ndhukung gerakan Zionis.
  2. -4
    28 2021 Juni
    25 taun, utawa wiwit lair nganti mati, ora bakal nggumunake, sanajan ing negara militer sing paling militer. ngguyu .
    1. + 15
      28 2021 Juni
      Dadi sawise tenggat wektu, sampeyan ngliwati layanan cadangan kanggo sasi saben taun - nganti 35-40 taun ngguyu
      1. -3
        28 2021 Juni
        Njaga status langgeng "koloni militer"ngguyu
        1. +5
          28 2021 Juni
          Kutipan saka anjey
          Njaga status langgeng "koloni militer"ngguyu

          Kang, maca? lol
          1. 0
            28 2021 Juni
            Soko sing padha ana ing rencana Nazi "Ost" - kolonis bersenjata Jerman ing wilayah wétan USSR sing dikuwasani.
            1. +5
              28 2021 Juni
              Yaiku, Israel minangka koloni Rusia ing Timur Tengah? lol
              Kira-kira 13% yaiku penutur basa Rusia.
              Utawa Eropah Wétan? Kira-kira 25% saka populasi minangka keturunan imigran saka Hongaria, Bulgaria, Polandia, Cekoslowakia, lsp.
              Utawa mungkin Arab? Sawise kabeh, 40% populasi minangka keturunan imigran saka Maroko, Yaman, Tunisia, Irak. sedulur
              1. +2
                28 2021 Juni
                Apa sampeyan nolak nasionalisme Yahudi? Ing Israel dhewe, konsep iki bisa uga kabur lan ditutupi sanajan kanthi mirip internasionalisme, nanging ing jagad iki, diaspora Yahudi tetep status quo nasionalis lan ora ana papan kanggo wong njaba. wong kelas, ta? Dadi ana akar nasionalisme ing sampeyan lan didhukung ing tingkat negara. Ing topik iki, kaya ing papan liya
                - sing utama ora kanggo overdo ngguyu
                1. +3
                  28 2021 Juni
                  Lan ing diaspora nasional ing sawetara negara ing donya ana papan kanggo wong manca? Nyuwun opo Apa sampeyan bisa mbayangno Kalmyk ing diaspora Armenia, Chuvash ing Azerbaijan utawa Chechen ing Tajik? ))
                  1. -2
                    28 2021 Juni
                    Iki tegese ide internasionalisme ora bisa ditindakake kanthi apik, ora kaya ing USSR, lan ing Amerika Serikat stratifikasi rasial nyebabake nasionalisme radikal. masalah geopolitik, mentel karo nasionalis neo-Nazi saka negara liya, conto sing padha Ukraina Yahudi, susah, ing cathetan Anglo-Saxon, dening mayoritas lan gloatingly ndhukung Russophobia modern.
                    1. +3
                      28 2021 Juni
                      ?????
                      Ora ketompo carane absurd, Diaspora Donya Yahudi pro-Kulon nyoba kanggo ngatasi akeh masalah geopolitik dening flirting karo nasionalis neo-Nazi saka negara liya, conto saka Ukraina padha.

                      Malah ing dina Yanukovych, Israel resmi protes marang ngarsane partai Tyagnibok ing Rada, nanging ora ana sing ndhukung. ya Ing post-Maidan Ukraina - pidato Presiden Israel ing Rada:
                      "Kira-kira siji setengah yuta wong Yahudi tiwas ing wilayah Ukraina modern nalika Perang Donya II. Ing Babi Yar lan ing akeh panggonan liyane. Padha ditembak ing alas, cedhak jurang, di-push menyang kuburan massal. Akeh accomplices saka Kadurjanan padha Ukrainians. Antarane wong-wong mau, para pejuang OUN utamane, sing ngece wong Yahudi, mateni wong-wong mau lan ing pirang-pirang kasus nyerahake wong-wong mau menyang Jerman.

                      Dene neo-Nazi, padha sah ing Siria, sing perang karo Israel, batalyon padha perang ing sisih Assad.
                      Yahudi, susah, ing cathetan Anglo-Saxon, dening mayoritas lan gloatingly ndhukung Russophobia modern.

                      Omong kosong - Israel lan Federasi Rusia duwe rezim bebas visa, kerjasama ing bidang keamanan, komunitas Yahudi Rusia minangka salah sawijining sing paling makmur ing donya, kabeh diaspora lan organisasi Yahudi nandheske peran Tentara Merah ing kamenangan liwat Nazisme. Politisi Ukrainia sing paling misuwur sing nentang kamulyan Nazi ing negara kasebut nduweni jeneng kulawarga - ... Rabinovich sedulur
                  2. +1
                    28 2021 Juni
                    Kutipan saka Krasnodar
                    Apa sampeyan bisa mbayangno Kalmyk ing Diaspora Armenia,

                    Aku makili.
                    1. +3
                      28 2021 Juni
                      Apa dheweke dadi koreografer tari pedhang Khachaturian? opo
                2. +6
                  28 2021 Juni
                  Kutipan saka anjey
                  Ya, lan ing Israel, Palestina minangka wong kelas loro, ta?

                  Ing Israel, ana warga Israel - Yahudi, Arab, Druze, Circassians, lan sapiturute - nglaras hak sing padha.
                  1. -7
                    28 2021 Juni
                    Oh, dongeng iki, resmi ya, nanging nyatane akeh pelanggaran lan pelanggaran hak.
                    1. +6
                      28 2021 Juni
                      Nanging nyatane, Lieberman, sing kasebut ing artikel kasebut, ngusulake ijol-ijolan pemukiman Arab ing Israel, sing mesthine menyang Otoritas Palestina, kanggo pemukiman Yahudi ing Yudea lan Samaria. Apa sing nyebabake nesu banget ing antarane para pedunung ing desa-desa Arab sing padha ing Israel ngguyu
                    2. +8
                      28 2021 Juni
                      Kutipan saka anjey
                      Oh, dongeng iki, resmi ya, nanging nyatane akeh pelanggaran lan pelanggaran hak.

                      Iki minangka full-time, kanthi resmi, kanggo mlebu universitas, anakku kudu ngetung 10% luwih akeh tinimbang wong Arab, banjur, ora kaya wong Arab, dheweke dadi tentara sajrone 6 taun lan putrine 2 taun. taun.
                      Dadi sampeyan bener, kanthi resmi, kita dilanggar luwih akeh tinimbang dheweke.
                      1. 0
                        28 2021 Juni
                        Apa sampeyan njupuk wong Arab, kajaba Druze, menyang tentara Israel?
                      2. +6
                        28 2021 Juni
                        Kutipan saka anjey
                        Apa sampeyan njupuk wong Arab, kajaba Druze, menyang tentara Israel?

                        Ing tentara Israel, layanan wajib mung kanggo wong Yahudi lan anggota kulawargane, ana sawetara * Rusia * liyane kanthi sukarela. Minangka aturan, Druze, Circassians ngawula kabeh kajaba bocah-bocah wadon. Badui - akeh, Sembarang wanita Arab utawa Arab sing pengin ngladeni - dikonfigurasi dadi tentara. ana uga wong Armenia - nanging aku ora krungu bab wong-wong mau.
                      3. -2
                        28 2021 Juni
                        Jujur, iki rodo Arab renegades saka iman lan budaya, ana mung sawetara wong, Aku ora bisa mbayangno seneng Arab IDF batalyon murub ing Gaza. ngguyuSenajan Bablo ing wektu kita ngganti lan ngganti akeh ideologi lan agama.
                      4. +5
                        28 2021 Juni
                        Kutipan saka anjey
                        Jujur, iki pancen wong Arab sing murtad saka iman lan budaya

                        sapa wong arab?
                        Arab-Kristen umume ora peduli karo Muslim. Circassians lan Druze (umum, pamicara Arab padha) ngawula utamané ing pengawal tapel wates, pasukan khusus utawa ing Golan lan pencet plasticine kanggo kebekan. ing antarane Druze ora sethithik jendral.
                        Cacahe wong Arab ing kepolisian ora skala lan komandan distrik lor iku wong Arab.
                        Badui - ing antarane wong-wong mau ana sawetara ing Shabak lan pasukan khusus (yen sampeyan bisa nelpon wong-wong mau) - minangka imigran ilegal ing Gaza. Salah sawijining perwira, letnan kolonel, sing tilar donya ing Gaza nalika nutupi mundur saka klompok imigran ilegal, yaiku wong Badui lan dianugerahi urutan paling dhuwur ing Israel.
                        Sampeyan ora ngerti apa-apa. Alah. Nyuwun
                        py.sy Bojoku dadi pengacara, kalebu hukum imigran. Dadi sasi kepungkur, dheweke duwe kasus, garwane siji Arab (Muslim) ora diwenehi ijin panggonan ing Israel (dheweke saka Ramallah - iki otonomi Palestina), Departemen Dalam Negeri nolak panjalukan nganti dheweke teka karo. dheweke menyang pangrungon ing Kamentrian Dalam Negeri - komisi iki bajingan munggah ana nalika teka karo bedhil mesin lan ing seragam karo chevron saka pasukan khusus Golani.
                        Muslim ngawula padha sing arep. Sampeyan ora ngerti, kanggo generasi enom (kanggo akeh) Israel iku negara lan padha siyap kanggo mbela.
                      5. -1
                        28 2021 Juni
                        Ya, aku ngerti kabeh, wong enom pancen ngowahi format otak lan nggawe pamisah ing pikirane, urip sing kepenak ing spanduk manca dadi prioritas kanggo akeh tinimbang kulawarga leluhur, bisa uga kurang sugih, nanging ing spanduk dhewe. Iki minangka perang modern kanggo pikiran lan para pemuda, kanggo masyarakat konsumen sing ora padha, kanthi penindasan marang wong liya, minangka lawan lan kanggo hukum tatanan donya sing luwih adil.
                      6. +3
                        28 2021 Juni
                        Kutipan saka anjey
                        wong enom tenan reformatted otak lan nggawe pamisah ing pikiran

                        Mungkin luwih gampang? Dogma kepungkur dudu nilai lan ora nate dadi apa wae?
                        Kutipan saka anjey
                        urip uga-panganan ing banner manca

                        Iki negarane - apa sampeyan ora ngerti. Sikap marang wong-wong mau minangka padha sing mimpin menyang konsep iki.
                        Kutipan saka anjey
                        Iki minangka perang modern kanggo pikiran lan pemuda, kanggo masyarakat konsumen sing ora padha

                        apa sih?
                        Kutipan saka anjey
                        karo penindasan wong liya, minangka lawan lan kanggo hukum sing luwih adil ing tatanan donya

                        belay
                        sedhih.
                        Sampeyan takon ing ngendi kabeh jutaan imigran sing kesusu menyang Eropa lan, miturut Solovyov lan Kiselev, ngowahi Eropa dadi neraka?
                        Kang nemtokake eling.
                        Umume, dheweke wis adaptasi karo kasunyatan kasebut lan urip kanthi tenang.
                        Pikiran sampeyan ditemtokake dening siji perkara - kahanan sampeyan. Aja mikir yen sampeyan duwe wong - a serigala kanggo wong, banjur iki ing endi wae.
                        Wong normal nanggapi kabecikan kanthi kebecikan, lan ora kanthi nggoleki spanduk mime, slogan lan spanduk.
                      7. -1
                        28 2021 Juni
                        Sampeyan bakal ngrungokake, supaya sampeyan manggon ing donya becik kaadilan lan kabecikan, kaya ing Paradise, ngendi getih, panganiaya, ketimpangan lan mlarat, teror teka saka kabeh pihak ???
                      8. +1
                        28 2021 Juni
                        Kutipan saka anjey
                        Sampeyan bakal ngrungokake, supaya sampeyan manggon ing donya becik saka kaadilan lan kabecikan, kaya ing Firdaus

                        Dibandhingake karo sampeyan, iku. Nyuwun
                        Ing Moskow lan St. Petersburg isih normal yen ana rampasan, nanging ing wilayah kasebut semangat agresi lan ora duwe pangarep-arep ana ing udara.
                        Sampeyan bisa uga ora katon kanggo sampeyan, kanggo sampeyan iki norma, nanging kanggo kita, ing kontras, nempatno akeh meksa ing syaraf. Nyuwun
                  2. 0
                    28 2021 Juni
                    Kutipan saka atalef
                    warga Israel - Yahudi, Arab, Druze, Circassians, etc - nglaras hak sing padha.

                    Nanging wong-wong Yahudi "luwih padha".
                    1. +3
                      28 2021 Juni
                      Kutipan: vlad.baryatinsky
                      Nanging wong-wong Yahudi "luwih padha".

                      ora
                3. +6
                  28 2021 Juni
                  Kutipan saka anjey
                  Apa sampeyan nolak nasionalisme Yahudi?

                  Kaping pisanan, kita (wong sing nyukupi) nolak upaya nyeret kita menyang diskusi babagan khayalan paranoid wong liya. nglirik
                  Yen sampeyan seneng ngrembug babagan ZOG lan ampas konspirasi liyane, mula sampeyan ana ing papan sing salah, sampeyan kudu ndeleng dhokter babagan iki. hi
        2. +7
          28 2021 Juni
          Kutipan saka anjey
          Njaga status langgeng "koloni militer"ngguyu

          Persis! Urip ing bunker ing pangkalan militer lan tuwuh tomat ing beton ora gampang. Aku ora ngomong babagan wajib
          lumampah kanthi urut. wassat
          1. +5
            28 2021 Juni
            Kutipan: A. Privalov

            Persis! Urip ing bunker ing pangkalan militer lan tuwuh tomat ing beton ora gampang. Aku ora ngomong babagan wajib
            lumampah kanthi urut. wassat

            Rebus tentara ing pernikahan, maneh ...
            1. + 14
              28 2021 Juni
              Kutipan saka Krasnodar
              Rebus tentara ing pernikahan, maneh ...

              Wong Rusia ngurus kita. Low Zionis sujud kanggo wong-wong mau.
              1. +3
                28 2021 Juni
                Apa dheweke uga halal ing Pesach? ))
                1. + 10
                  28 2021 Juni
                  Kutipan saka Krasnodar
                  Apa dheweke kosher uga kanggo Pesach? ))

                  Yen ditrapake ing lapisan sing kandel.
                  1. +5
                    28 2021 Juni
                    Apa jenis roti - Borodino utawa Poltava?
                    1. + 11
                      28 2021 Juni
                      Kutipan saka Krasnodar
                      Apa jenis roti - Borodino utawa Poltava?

                      Ingkang utama yaiku nyebar saka tengen ngiwa, lan ora kosok balene, lan aja nyelehake lemak ing matzah, nanging matzah ing lemak. Yen ora, sampeyan bakal entuk matzah greasy utawa lard greasy.
                      1. +3
                        28 2021 Juni
                        Bener, lemak matzan ora kosher ing Maslenitsa, sajrone Matzo kudu dilenga ya
                  2. 0
                    28 2021 Juni
                    Kita duwe simposium sampeyan lan ortodoks kita, padha ngetokake akeh syarat kanggo peralatan pawon.
                    1. +6
                      28 2021 Juni
                      Kutipan saka: tralflot1832
                      Dheweke ora dadi tentara, ta?

                      Ana sing ngladeni. Bagean agama ing masyarakat Israel banget maneka warna lan heterogen.
                      1. 0
                        Juli 13 2021
                        Wong lanang karo sidelocks goyangake sirahe menyang tembok (ora ana sing pribadi ...), lan bocah wadon loro abot, coklat, mbukak. Oh ... nanging katon!
                      2. +1
                        Juli 13 2021
                        Kutipan: Vissarion Golubov
                        Wong lanang karo sidelocks goyangake sirahe menyang tembok (ora ana sing pribadi ...), lan bocah wadon loro abot, coklat, mbukak. Oh ... nanging katon!

                        Ing negara kita, feminis muter tank, lan sampeyan ora kerep ndeleng imam ing cassock lan ing vestments lengkap ing unit pertempuran.
                        Lan kanggo wong-wong sing pracaya sing ngawula ing pasukan khusus, sidelocks ora ngganggu. Padha disimpen ing sangisore bandana. Iki wong lanang cantik kelangan.
              2. +6
                28 2021 Juni
                Khusus, tanduran kita "utamane kanggo sampeyan" ngasilake minyak kembang srengenge kosher)) Ravin saka Krasnodar ana ing Departemen Kontrol Kualitas))
                1. +1
                  28 2021 Juni
                  Hi Aleksey! hi
                  Minyak kembang srengenge - komoditas panas banget))
                  1. +3
                    28 2021 Juni
                    Albert, Sugeng! Ya, utamane saiki. Para scammers wis wiwit ngapusi kita, dheweke wis mbukak situs web sing diduga minangka tanduran kita lan nampa aplikasi. Telpon kasebut minangka Stavropol, nanging diterusake menyang kutha .... Lviv)) Situs kasebut uga didaftar ing kono. Dheweke pengin megat siji pengusaha saka Uzbekistan, dheweke ngirim kontrak lan invoice. Dheweke ndeleng tagihan kasebut lan wiwit ragu manawa panampa dhuwit kasebut minangka LLC ing Moskow. Dheweke mabur kanggo ndeleng dhewe.
                    1. +3
                      28 2021 Juni
                      Eh ... kreatifitas lan kanthi cara sing rasional ngguyu
                  2. +2
                    28 2021 Juni
                    Kosher ing pangertene kembang srengenge disembelih sadurunge subuh utawa apa?
                    1. +4
                      28 2021 Juni
                      Persentase getih bayi Kristen saben wiji ya
                      1. +8
                        28 2021 Juni
                        Sing. kabeh alam ... sepira angel dadi wong Yahudi ... ora kedelai, ora ana minyak sawit, ora ana sosis kertas, upah ing sekel, bocah-bocah wadon nganggo bedhil mesin najis ... ora urip nanging ordnung sing padhet ...
                      2. +6
                        28 2021 Juni
                        Tanah sing bakal ditandur kembang srengenge kudu diwenehi istirahat saben pitung taun.
                        Ing klompok wiji saka lenga sing diantemi, mesthine ora ana serangga lan larva.
                        Ora ana unsur sing asale saka kewan, kalebu unsur olahan/urip lan getih, sing kudu digunakake ing proses manufaktur mentega. hi
                      3. +5
                        28 2021 Juni
                        Tanah sing bakal ditandur kembang srengenge kudu diwenehi istirahat saben pitung taun.

                        Aku bakal mbenerake sethithik - iki dudu syarat halal, iki minangka syarat agronomi)) Sepisan saben pitung taun - iki nalika nggunakake varietas kembang srengenge. Nanging saiki dheweke nggunakake Hibrida, mula wektune saben 5 taun lan ora luwih asring nggunakake siji lapangan kanggo ngembang kembang srengenge. Sunflower banget emasculates lemah.
                      4. +3
                        28 2021 Juni
                        Yen kita ngomong khusus babagan 7 taun, banjur dijupuk saka Torah, Shnat Shmita (taun pitung taun istirahat) ngguyu
                        Iki bener ing agronomi, lan kashrut bener ing gaya urip sehat - lagu liyane hi
                      5. +4
                        28 2021 Juni
                        Ngerti, agronomi adhedhasar Torah))
                      6. +4
                        28 2021 Juni
                        Aku ora mikir, nanging ana akeh perkara sing menarik babagan nomer pitu)) Saka Kitab Purwaning Dumadi -
                        "Lan Gusti Allah rampung ing dina kapitu pakaryan sing ditindakaké, lan ing dina kapitu leren saka sakehing panggawéné.
                        Lan Gusti Allah mberkahi dina kapitu, lan nucèkaké, amarga ing dina iku Panjenengané ngaso saka sakehing pakaryan, kang digawe lan digawe dening Gusti Allah."

                        Mulane, ing dina kapitu sampeyan duwe dina libur, ing taun kapitu lapangan leren, ing taun kapitu sampeyan mbebasake batur, lan liya-liyane.
                      7. +4
                        28 2021 Juni
                        Kutipan saka Krasnodar
                        ing taun kapitu sira mbebasake batur

                        Sampeyan wis ngeculake sampeyan durung? wassat
                      8. +3
                        28 2021 Juni
                        Aku ngarep-arep yen dheweke bakal ngeculake aku - nanging ora ... nangis
                      9. +5
                        28 2021 Juni
                        Kutipan: Okolotochny
                        Ngerti, agronomi adhedhasar Torah))

                        Inggih, sampeyan bisa ngomong sing. nglirik
                        Mung wong-wong Yahudi kuna wis ngerti akeh aturan lan pola saben dina, lan ditulis ing buku-buku suci, mung luwih gampang kanggo ngaturake marang wong awam ing jaman kasebut.
                        Gusti Allah ngandika kanggo mirsani lan iku, iku luwih gampang saka sapa mamah kok.
                        Aku dhewe dadi bingung nalika ngerti carane akeh aturan ilmiah sing dibenerake. belay
                      10. +4
                        29 2021 Juni
                        Aja kampanye ngguyu Aku ora bakal ngowahi agama Yahudi nglirik
                      11. +4
                        30 2021 Juni
                        Kutipan: Okolotochny
                        Aku ora bakal ngowahi agama Yahudi

                        "Aja ngomong ora tau" (c) ngguyu
                      12. +5
                        28 2021 Juni
                        Kutipan saka dzvero
                        Sing. kabeh lumrah... susahe dadi wong Yahudi... ora kedhele, ora ana lenga sawit, ora ana sosis kertas

                        Lan aja ngomong. Sampeyan menyang toko, njupuk susu, krim sing ora nguntungke utawa butter, maca komposisi, lan ana sing ngerti 100% susu, ora surprises. nangis
                      13. +2
                        28 2021 Juni
                        Nanging "jaman barbar wis liwati nalika sosis digawe saka daging kewan sing disembelih" (c)
              3. +2
                28 2021 Juni
                Kutipan: A. Privalov
                Wong Rusia ngurus kita. Low Zionis sujud kanggo wong-wong mau.

                Zionis sejati ora bakal nyinggung babi!

                - Anna-Vanna, regu kita
                Kepengin ndeleng piglets!
                Kita ora bakal nyinggung wong-wong mau.
                Ayo ndeleng lan ayo lunga!
                wassat
                1. +5
                  28 2021 Juni
                  Kutipan saka Dym71
                  Anna-Vanna, regu kita

                  Ya, kanggo iki Lev Kvitko ditembak ing taun 1952.
                  1. +4
                    28 2021 Juni
                    Kutipan: A. Privalov
                    Kanggo iki, Lev Kvitko ditembak ing taun 1952.

                    Kanggo iki, ing taun 1939 piyambakipun pikantuk Ordo Red Banner of Labor.
                    1. +5
                      28 2021 Juni
                      Kekebalan tahan persis 13 taun. aran
                      1. +2
                        28 2021 Juni
                        Kutipan saka Krasnodar
                        Kekebalan tahan persis 13 taun.

                        Banjur kabeh JAC ditembak, lan ing kono wong-wong padha rampung ing gilingan daging.
                        Shalom hi
                      2. +2
                        28 2021 Juni
                        Salam, Andrew! hi
                        Ya, ana wektu lucu, ana krama sembrono sedulur
    2. + 15
      28 2021 Juni
      Kutipan saka anjey
      25 taun, utawa wiwit lair nganti mati, ora bakal nggumunake, sanajan ing negara militer sing paling militer. ngguyu .

      Ora ana sing bisa ditindakake. Nyuwun "Militèr Israel dikenal ing saindenging jagad ..." (c). Kudu cocog. lol
    3. +3
      28 2021 Juni
      Padha manggon diubengi dening negara musuhan lan piye wae ora jotosan sing ratu spoils, utawa Tikhanovskaya lan Navalny ngganggu.
      1. 0
        28 2021 Juni
        Israel malah dudu negara merdika kanthi kabijakan BV dhewe, nanging proyek sing ditunggu-tunggu lan eksperimen saka Yahudi donya, kanthi kabeh plus lan minuses sing ana.Kanggo wong Arab, sayangé, iki dudu eksperimen sing sukses banget. ngguyu
        1. +3
          28 2021 Juni
          Ing mburi proyek iki ana wong misuwur kayata Woody Allen, Barbara Streisand, Ksyushad Piterskaya lan Ivanka Trump. negatif
        2. +1
          28 2021 Juni
          Kutipan saka anjey
          proyek sing ditunggu-tunggu lan eksperimen saka Yahudi donya ...

          Lan riptiloid saka Nibiru. wassat
          Sampeyan darling, ahli bakal katon. Gejala kudu ora diabaikan. sad
          https://psychiatr.ru/education/slide/348
  3. -10
    28 2021 Juni
    Yagene dheweke ora nggawe tentara profesional? Kok padha ndayung kabeh dadi tentara. bodho
    1. +8
      28 2021 Juni
      Ora cukup wong kanggo prof. tentara.
      1. -10
        28 2021 Juni
        tentara kudu wis ngawula wong sing arep nindakake. Iku luwih apik kanggo ngandelake teknologi modern menyang profesional, lan ora kanggo bocah sekolah sing bakal sinau lan ninggalake. Latihan prajurit ditindakake ing kosong. mokal saiki kanggo mulang wong urusan militer kanggo urip. rearmament bakal nyusul luwih cepet. sampeyan mung bisa nelpon kanggo 6 sasi. gelem ninggalake. Ing 10 taun, dheweke bakal nggawe tentara profesional.
        1. +8
          28 2021 Juni
          Dheweke ora nggawe tentara profesional amarga pancene perang banget lan asring, lan saiki wis siyap.
        2. bar
          +2
          28 2021 Juni
          Kutipan saka Silver Fox
          tentara kudu wis ngawula wong sing arep nindakake.

          Ing endi sampeyan bisa nemokake jumlah sing akeh banget?
        3. +9
          28 2021 Juni
          Kutipan saka Silver Fox
          tentara kudu wis ngawula wong sing arep nindakake.

          Kutipan saka Silver Fox
          mokal saiki kanggo mulang wong urusan militer kanggo urip. rearmament bakal nyusul luwih cepet.

          Iku angel kanggo wong Rusia kanggo ngerti lan pracaya sing akèh-akèhé saka wong enom ing Israel willingly pindhah menyang IDF. Kajaba iku, kabeh wong kepengin mlebu unit tempur, lan kompetisi kanggo paratroopers lan pasukan khusus luwih dhuwur tinimbang sing ana ing MGIMO. Sampeyan ora bisa nglatih kanggo urip - mulane IDF nganakake rapat taunan reservis. Miturut cara, ana sistem sing menarik banget - kru tank, contone, wis mlebu cadangan, lan tetep ing cadangan ing komposisi sing padha - kanggo kabeh wektu nalika ana ing cadangan. Sawijining kru sing wis siap ditimbali langsung. Utawa pitungan saka gun-launcher.
        4. +1
          28 2021 Juni
          Kutipan saka Silver Fox
          tentara kudu wis ngawula wong sing arep nindakake. Iku luwih apik kanggo ngandelake teknologi modern menyang profesional, lan ora kanggo bocah sekolah sing bakal sinau lan ninggalake. Latihan prajurit ditindakake ing kosong. mokal saiki kanggo mulang wong urusan militer kanggo urip. rearmament bakal nyusul luwih cepet. sampeyan mung bisa nelpon kanggo 6 sasi. gelem ninggalake. Ing 10 taun, dheweke bakal nggawe tentara profesional.

          Lha, kepiye pretzel kanggo negara sing ora pengin mbela negara iki? Apa sing bakal ditindakake wong ing Eurovision? Lan prof. tentara iku, apa wae bisa ngomong, mercenaries. Wong-wong bayaran sing padha karo para perwira Soviet, sing nyerahake USSR tanpa gangguan lan bledug, lan pindhah menyang sisih mungsuh karo senjata ing tangane.
    2. + 11
      28 2021 Juni
      Kutipan saka Silver Fox
      Yagene dheweke ora nggawe tentara profesional? Kok padha ndayung kabeh dadi tentara. bodho

      Hello

      Kabeh didayung - Mob. sumber daya. Negara iki cilik. Nambah kasempatan kanggo urip. "Profesional" kudu kabeh wong.
      Urip layanan wis tambah maneh - ing asas, iki uga jawaban kanggo pitakonan sampeyan.
      A fighter conscript wiwit dadi "migunani" sawise bab setahun layanan.
      Maksimum "efektif" bali saka iku wiwit ing liyane nem sasi. Saka iku mung "pret profesionalisme" ing wektu iki.
      Kanthi nambah urip layanan, padha nambah wektu "bali efektif".
      ....
      Lan kita wis suda, kanggo nambah opini publik marang pemerintah.
      Sadurunge, pejuang, lan, mung sawise taun layanan ing pasukan tank, padha wiwit dipercaya linggis kanggo terus, lan saiki .... karo "linggis" padha bakal demobilized.
      1. +1
        28 2021 Juni
        Inggih, yen sampeyan nggawe geni kanggo barbecue ing kendaraan tempur infanteri, iku luwih apik ora kanggo njupuk wong-wong mau menyang layanan ing kabeh, padha ora ngerti carane nindakake apa-apa ing dhewe ... anak ibu. opo
    3. +7
      28 2021 Juni
      - Iki ing Vatikan, Monaco, Liechtenstein, San Marino, lan liya-liyane ... - sampeyan mung bisa njaga tentara "profesional" ... - "tentara tentara bayaran palsu" ... - Ing Vatikan, misale jek ... - mung Swiss ngawula ...
      - Lan yen sampeyan butuh pertahanan negara sing serius, mula sampeyan ora bisa nindakake tanpa wajib militer ...
      - Ya, lan ing Rusia ... - meh ora bisa ditindakake kanthi mung siji prajurit kontrak ... - mung siji prajurit kontrak ora bakal cukup "kanggo kabeh babagan" ...
      1. -16
        28 2021 Juni
        tentara palsu iku conscripts. Apa sing arep sampeyan defend ing jumlah? kavaleri isih bisa tambah. Kabeh masalah mung bisa ing dhuwit. Aku ora ngandika yen telpon kudu dibusak rampung. sampeyan mung kudu milih sing paling apik ing tentara.
        1. + 13
          28 2021 Juni
          sampeyan mung kudu milih sing paling apik ing tentara

          Lan iki carane padha baris ing tentara kanggo liwat wektu .. Ya ...
          Isih, soko lan asil saka nggunakake tentara Israel ngandika kanggo awake dhewe. Kanggo nulis ing warta iki yen tentarane ora kaya sing dikarepake, iku omong kosong.
          1. -11
            28 2021 Juni
            Kanthi 133 wajib militer lan ekstra-wajib (ditambah 380 cadangan) ing taun 2021, populasi Israel kira-kira 8. Apa ora yuta? Kenapa tentara kaya ngono? tugas apa?
            1. + 10
              28 2021 Juni
              Iku kaya ... fcus foie gras masuk akal kanggo rembugan mung karo sing wis nyoba. Sanadyan aku utawa sampeyan, ketoke, padha dadi ing tentara, lan padha ora ana ing Israel dhewe. Apa sing arep diajak guneman.
              Sampeyan ora bisa ngritik tentara Israel?

              Dianggep kritik - mesthi bisa. Mung sculpting omong kosong adhedhasar ora mokal.


              Tegese, panemuku babagan rancangan lan tentara profesional yaiku yen tanpa wajib militer ora bakal ana cadangan mobilisasi sing dilatih. Lan tanpa iku, ora bakal ana kesempatan kanggo nindakake perang gedhe, lan Israel wis nyiapake mung perang kuwi, nalika ana uga ora ana kesempatan kanggo masang mob iki. cadangan menyang unit tempur-siap cepet. Maneh, yen conscription ora universal, sampeyan ora bakal nggodho sing paling apik menyang tentara karo sembarang kalach. Mung kanthi universal, layanan militer bisa efektif. Yen ora, bakal ana alesan kanggo mow mudhun saka dheweke lan padha bakal mow mudhun mung sing paling cerdas - sing duwe soko apa ing urip sipil.
              1. -10
                28 2021 Juni
                Ora suwe bakal ana turahan. ing taun 2060, proporsi populasi Ortodoks negara bakal mundhak saka 10 nganti 25%. Dheweke ora dadi tentara. Lan padha nolak negara. Padha nyiapake perang
                1. +9
                  28 2021 Juni
                  Kutipan saka Silver Fox
                  Ora suwe bakal ana turahan. ing taun 2060, proporsi populasi Ortodoks negara bakal mundhak saka 10 nganti 25%. Dheweke ora dadi tentara. Lan padha nolak negara. Padha nyiapake perang

                  Aku ngerti keprihatinan sampeyan babagan kemungkinan nyuda kekuwatan lan kesiapan tempur Pasukan Pertahanan Israel. belay
                  1. -3
                    28 2021 Juni
                    Aku malah duwe getih Yahudi. Yen sampeyan duwe curiga. Aku pengin ana tentara profesional. banjur populasi bakal tambah
                    1. +3
                      28 2021 Juni
                      Kutipan saka Silver Fox
                      Aku malah duwe getih Yahudi.

                      In vitro? Cedhak sinagog tuku? Aja njupuk cincin cumi ing kana. lol
                      Anane getih Yahudi, ing teori, kudu nambah IQ, lan ora kosok balene. recourse
                      1. -4
                        28 2021 Juni
                        Priksa IQ ing Israel. Ngisor rata-rata global. wong Yahudi sing pinter ora bakal lunga menyang Israèl. (paribasan wong Yahudi).
                2. -4
                  28 2021 Juni

                  Rubah Perak
                  Dina iki jam 09:29

                  -3
                  Ora suwe bakal ana turahan. ing taun 2060, proporsi populasi Ortodoks negara bakal mundhak saka 10 nganti 25%. Dheweke ora dadi tentara. Lan padha nolak negara. Padha nyiapake perang
                  Sing ora, padha duwe madu lan karamel ana, lan ora urip. Raspberry ana ing saubengé ...)) Sampeyan ndeleng carane propaganda ditindakake - dheweke duwe kumis ing kana. ngguyu
              2. 0
                28 2021 Juni
                Aku ana ing 2010 kaya. Aku kesah saka Siprus nganggo ferry!
                1. + 10
                  28 2021 Juni
                  Kutipan saka Silver Fox
                  Aku ana ing 2010 kaya. Aku kesah saka Siprus nganggo ferry!

                  Swara taun, Israel dadi luwih apik lan kuwat. Nanging apa sing bakal kelakon ing 40 taun ing 2060 ...
                  Aku ora njupuk kebebasan medhar wangsit, nanging aku yakin yen umurku bakal 107 taun lan ing wektu iku salinan serial kapindho Su-57 bakal dirilis. hi
                  1. -7
                    28 2021 Juni

                    A. Privalov (Alexander Privalov)
                    Dina iki jam 10:33
                    ANYAR

                    -2
                    Kutipan saka Silver Fox
                    Aku ana ing 2010 kaya. Aku kesah saka Siprus nganggo ferry!

                    Swara taun, Israel dadi luwih apik lan kuwat. Nanging apa sing bakal kelakon ing 40 taun ing 2060 ..
                    apa sampeyan tuku raket kanggo drushlak wesi?, amarga ora ana sing ngerti yen sabanjure tanggane bakal mbuwang. Pira umur sampeyan - pancen ungu. Nanging tanggal 57 bakal luwih awal, lan sampeyan uga bakal ngerti. basa lol basa P.C. Apa sampeyan turu tanpa ember slop ing Federasi Rusia? utawa empedu corrodes? wassat
                  2. -1
                    28 2021 Juni
                    Kutipan: A. Privalov
                    Nanging apa sing bakal kelakon ing 40 taun ing 2060 ...
                    Aku ora wani medhar wangsit

                    Aja isin, wani keprungu
                    1. +4
                      28 2021 Juni
                      Kutipan saka Dym71
                      Aja isin, wani

                      Aku ora tau nganggep sampeyan propagandist murah. Apa sampeyan, disabetake ring kosong? Nyuwun
                      1. +2
                        28 2021 Juni
                        Kutipan: A. Privalov
                        Aku ora tau nganggep sampeyan propagandist murah. Apa sampeyan, disabetake ring kosong?

                        Dadi banjur sarcasm, sayang, bab daging babi halal saka wilayah Vologda, ora luwih. hi
                  3. +2
                    28 2021 Juni
                    Kutipan: A. Privalov
                    nanging aku yakin yen aku bakal umur 107

                    Umur tengah, nganti 120!
          2. -4
            28 2021 Juni
            Sampeyan ora bisa ngritik tentara Israel? supaya padha manggon ing ngarep. Aku pribadi ora peduli
        2. +5
          28 2021 Juni
          Kutipan saka Silver Fox
          tentara palsu iku conscripts.
          Ing ngendi Roma diwiwiti, ing ngendi pungkasane? Barbar wiwit ngabdi ing legiun kanggo kewarganegaraan. Patriotisme wis ilang ing masyarakat, kaya, dheweke dibayar, sanajan dheweke perang.
          Tentara kudu cukup kanggo ancaman. Sapa sing nyerang Swiss akhir-akhir iki? Kayane, kenapa Hitler ora ngrebut bankir sugih, sing duwe cadangan mata uang lan emas?

          Kanggo Rusia, siji murni kontrak tentara, stupidity, yen ora angkara. We kudu pendekatan terpadu. Umumé, aku bakal nggawe wajib militer, kanthi harfiah kanggo kabeh wong. Kanggo lanang lan wadon, malah kanggo putih-ticketers. Ing acara perang, mesthi ana rong cara, sampeyan ana ing ngarep utawa ing mburi kanggo ngarep. Sampeyan ora bisa mbantu nanging pengin ngladeni kanthi cepet - kerja kanggo dana tentara, kanthi wajib prajurit enom lan sumpah. Urgent telung taun, kanggo unit pertahanan sipil setahun (utawa 1,5 taun). Dadi urgent, bonus lan keuntungan, ora ngawula, sampeyan bakal ndhukung sing ngawula kanggo sampeyan. Prajurit kontrak ing bagean kesiapan dhuwur, pasukan khusus. Lan, kita bakal seneng ing patriotisme lan akal sehat.
          1. +5
            28 2021 Juni
            Babagan Swiss ...
            Tentara cadangan duwe hak kanggo nyimpen senjata cilik ing omah sing digunakake ing dinas militer. (Swis arep metu ing demobilization padha tuku bedhil karo kang padha ngawula)
            Kanggo 8 "kepala" populasi - paling ora 000 "batang" (dudu wit)
            25% saka Swiss ngawula ing tentara utawa makarya ing polisi karo pribadi, senjata dhewe.
            prajurit
      2. +2
        28 2021 Juni
        - Ing Vatikan, misale jek ... - mung Swiss ngawula ...

        Lan kanthi cara iki, iki ora gampang banget. Ing sawijining wektu ana pasukan bayaran paling apik ing kabeh Eropah. Lan Pengawal Swiss Paus minangka organisasi sing siap tempur. Jaman bien.
    4. +5
      28 2021 Juni
      Kutipan saka Silver Fox
      Yagene dheweke ora nggawe tentara profesional? Kok padha ndayung kabeh dadi tentara. bodho

      Kok butuh tentara sing profesional.Yen negara dibangun kanthi cara sing ngarep bisa liwat ing njero negara.Saben uwong kudu duwe gaman lan siap nggunakake.

      Senajan cah wadon paling kamungkinan saka polisi
      1. 0
        28 2021 Juni
        dene ing AS ngulungake senjata.
        1. +2
          28 2021 Juni
          Kutipan saka Silver Fox
          nalika ing AS ngulungake senjata

          Lan sapa lan sapa sing "mbagekke" senjata ing Amerika Serikat? Lan apa persis? belay
          1. -1
            28 2021 Juni
            Sampeyan duwe IQ dhuwur! Apa sampeyan mung ora bisa ngerti ekspresi figuratif? mati patriotisme karo hummus. iku ora luwih becik tinimbang ragi.
      2. -9
        28 2021 Juni

        APASUS (Pavo)
        Dina iki jam 08:44
        ...Sanajan cah wadon iku paling kamungkinan saka polisi
        Utawa mungkin pelacur lunga mburu)) ngguyu
    5. +9
      28 2021 Juni
      Kutipan saka Silver Fox
      Yagene dheweke ora nggawe tentara profesional? Kok padha ndayung kabeh dadi tentara. bodho

      Saben uwong kudu dadi tentara - loro sing bisa dadi pamenang Nobel lan miliarder, lan sing ora bisa maju ngluwihi posisi tukang pos. Kanthi distribusi sing tepat, tentara kasebut luwih efektif tinimbang tentara profesional
    6. bar
      +2
      28 2021 Juni
      Kutipan saka Silver Fox
      Yagene dheweke ora nggawe tentara profesional?

      Yen dheweke ngrekrut tentara profesional, ora bakal ana sing bisa kerja lan menehi panganan.
    7. +9
      28 2021 Juni
      Yagene dheweke ora nggawe tentara profesional? Kok padha ndayung kabeh dadi tentara. bodho

      Kepiye carane nulis omong kosong kaya ngono?
      Wadyabala profesional iku wadya bala satunggal perang, manawi kalah, inggih punika, nagari sampun boten.
      Nduwe tentara rancangan, Roma menang perang nglawan Carthage, sing duwe tentara profesional. Roma kalah akèh perang, nanging ing pungkasan menang.
      1. 0
        28 2021 Juni
        Kutipan saka lucul

        Nduwe tentara rancangan, Roma menang perang nglawan Carthage, sing duwe tentara profesional. Roma kalah akèh perang, nanging ing pungkasan menang.
        Mung Roma menang nomer, ora skill
        Yen Pir duwe prajurit kanggo perang anyar, dheweke bakal ngalahake Roma ...
        Roma wis dadi kekaisaran nggawe tentara profesional.
        Roma minangka negara ambruk saka njero - nalika wiwit mrentah negara kasebut LORONG AGUSTUS lan loro CAESARS - ing tembung liyane, divisi menyang Kekaisaran Timur lan Kekaisaran Barat...
        1. -1
          28 2021 Juni
          Roma dadi kekaisaran kanthi profesionalisasi tentara.

          Sawisé draf tentara dibatalake, Roma ambruk.
          1. 0
            28 2021 Juni
            Kutipan saka lucul

            Sawisé draf tentara dibatalake, Roma ambruk.
            Tulung dakkandhakake, pira cacahe sing dikonsepake ing tentara Roma...?
            1. +2
              28 2021 Juni
              Tulung dakkandhakake, pira cacahe sing dikonsepake ing tentara Roma...?

              Saben wong lanang ing Roma sing wis umur mayoritas dadi tentara. Kabeh posisi saka tribune menyang konsul kalebu, tanpa gagal wajib militer, yen ora, pencalonan sampeyan kanggo kirim iki ora dianggep.
              Sawise tentara Roma
              padha digawe profesional - patricians, layanan militèr ora dibutuhake maneh kanggo Occupy posisi negara - Roma ambruk loro ing saperangan saka generasi.
              1. 0
                28 2021 Juni
                Kutipan saka lucul

                Saben wong lanang ing Roma sing wis umur mayoritas dadi tentara. .
                Pira taun panjenengan ngabdi?
                Mung saka wektu Servius Tullia - tentara Roma ana REKRUIT...
                Kabeh masyarakat Romawi dipérang dadi 6 kategori miturut definisi property
                1 pangkat 100 ace kuningan - 000 perwira infantri abot lan 80 abad kavaleri
                2 pangkat 75 ace - 000 abad infanteri cahya
                3 pangkat 50 kuldi - 000 abad =
                4 pangkat 25 kuldi - 000 abad =
                5 pangkat 11 kuldi - 500 abad =
                6 pangkat proletariat anak kabeh kasugihan - 1 centuria
                Lucius Cornellius Sulla (abad 1 SM) nggawe tentara Roma profesional nyewo
                prajurit
    8. +4
      28 2021 Juni
      Ing kahanan urip kaya - diubengi dening negara musuhan, saben wong kudu duwe skills militèr. Iku pitakonan saka orane negara.
  4. +3
    28 2021 Juni
    A taun mengko, kita mutusaké kanggo bali menyang apa iku. Napa persis 32 sasi, lan ora 30, sing paling optimal, padha mutusake, lan mulane, jujur, aku ora peduli suwene prajurit Israel bakal ngladeni. Kanggo kita, sing paling penting yaiku kesiapan tempur kita ing tingkat sing dhuwur lan prajurit wajib bisa dadi unit sing siap tempur sajrone dinane.
    1. + 15
      28 2021 Juni
      Kutipan: rotmistr60
      A taun mengko, kita mutusaké kanggo bali menyang apa iku. Napa persis 32 sasi, lan ora 30, sing paling optimal, padha mutusake, lan mulane, jujur, aku ora peduli suwene prajurit Israel bakal ngladeni. Kanggo kita, sing paling penting yaiku kesiapan tempur kita ing tingkat sing dhuwur lan prajurit wajib bisa dadi unit sing siap tempur sajrone dinane.


      hi
      Yen politik sisih ...

      Masalah rekrutmen serius banget. Ing babagan kombinasi kualitas, ing antarane sing paling penting yaiku tingkat pertempuran lan latihan moral lan psikologis personel, kompetensi lan inisiatif komando lan sawetara liyane, padha karo IDF ing jagad siji. , utawa bisa uga ora.
      Tentara mercenary apik kanggo tumindak njaba, nanging ora kanggo nglindhungi tanah air. Prinsip rekrutmen wajib minangka siji-sijine prinsip sing cukup kanggo mbela negarane dhewe.
      Iki pesawat saka kuwalitas ing Israel kalebu sistem mapan saka latihan maneh (sasi layanan saben taun) lan mobilisasi saka cadangan, tanpa kang konsep konsep recruitment umumé ilang makna.
      Asil - Israel menang perang ing 1948, 1967 lan 1973, senadyan kasunyatan sing tentara Arab nentang iku duwe kaunggulan angka pinunjul ing personel lan gaman, lan ing umum padha ora rodok olo saka kualitas peralatan militèr. .
  5. -9
    28 2021 Juni
    diwenehi akibat saka vaksinasi, Knesset kudu nimbang istilah 25 taun kanggo wong-wong sing tanggung jawab kanggo dinas militer.
    Sampeyan ana ing dalan sing bener, kanca-kanca!
    )))
  6. -5
    28 2021 Juni
    Pisanan, mlayu lan bengok-bengok ing saindenging jagad babagan penindasan lan pembantaian, banjur atur pembantaian dhewe lan ngrebut tanah saka tanggane. bathi! Nyuwun
    1. 0
      28 2021 Juni
      Carane persis sampeyan sok dong mirsani!
      Mbokmenawa salah siji saka kita, ta?
  7. +6
    28 2021 Juni
    Kajaba iku, Lieberman minangka pejabat sing penting banget lan multifungsi kanggo kabinet Israel kanthi macem-macem komposisi - ing taun-taun sing beda-beda, dheweke mimpin Kamentrian Transportasi Israel, Kamentrian Pertahanan, Kamentrian Infrastruktur Nasional, Kamentrian Luar Negeri, lan saiki Kamentrian saka Keuangan.

    Lan reaper, lan pandhe wesi, lan pemain ing pipa.
    1. +2
      28 2021 Juni
      Lan pipa - apa saiki? Amerika soko? ngguyu
      1. -2
        28 2021 Juni
        Kot Alexandrovich Lan pipa - apa saiki? Amerika soko?

        Ora, slompret iku Yahudi, nanging cathetan ing Amerika. ya
        1. +1
          28 2021 Juni
          Aku nyoba guyon ing arah erotis.
          1. +1
            28 2021 Juni
            Kutipan: Cat Alexandrovich
            Aku nyoba guyon ing arah erotis.

            Lelucon utawa ora guyon, aja nyoba. ya
    2. +2
      28 2021 Juni
      Kutipan saka: askort154
      Lan reaper, lan pandhe wesi, lan pemain ing pipa.

      Sampeyan durung weruh carane dheweke nyulam salib-tack-jempol lan ngethok mesin jahit nganggo jigsaw!
      1. +3
        28 2021 Juni
        Kutipan: A. Privalov
        Sampeyan durung weruh carane dheweke nyulam salib-tack-jempol lan ngethok mesin jahit nganggo jigsaw!

        Tontonan iki wis suwe dijanjekake karo kanca-kanca Israel babagan Benjamin Bentsionovich Netanyahu. keprungu
        1. +5
          28 2021 Juni
          Kutipan saka Dym71
          Tontonan iki wis suwe dijanjekake karo kanca-kanca Israel babagan Benjamin Bentsionovich Netanyahu.

          Panjenenganipun kuwat ing kabeh limo ruwet politik. Nanging saiki, dheweke mung bakal nuduhake bojone ing omah. hi
          1. +3
            28 2021 Juni
            Kutipan: A. Privalov
            Panjenenganipun kuwat ing kabeh limo ruwet politik. Nanging saiki, dheweke mung bakal nuduhake bojone ing omah.


            Cigars mili lan sampanye
            Sampeyan ora bisa urip tanpa resiko ing Palestina
            Ketemu ing lambang Likud:
            "Bibi urip, urip lan bakal urip!" wassat
            1. +4
              28 2021 Juni
              Kutipan saka Dym71
              Bibi urip, urip lan bakal urip

              Iki kanggo panggunaan internal.
  8. +1
    28 2021 Juni
    Kabinet Israel nganggep wektu 32 sasi minangka wektu paling optimal kanggo wong Israel kanggo nindakake wajib militer.


    Napa dissemble, masalah demografi nutupi kabeh wong ...
    1. 0
      28 2021 Juni
      Urip layanan sing luwih dawa - tingkat lair sing luwih dhuwur!
    2. +1
      28 2021 Juni
      Ing Israel, misale jek sing demografi ora ala.
  9. bar
    0
    28 2021 Juni
    Lan apa turban aneh ing sirah prajurit bangga ing foto?
    1. + 11
      28 2021 Juni
      Mitznefet (Ibrani: מִצְנֶפֶת) iku tutup helem khas sing dipigunakaké déning Pasukan Pertahanan Israel. Iki minangka potongan gedhe saka jaring kamuflase khusus sing dipasang ing helm. Banget "blurs" siluet saka sirah pejuang, utamané ing latar mburi wilayah mbukak (loro ara-ara samun lan alas). Kajaba iku, topeng peralatan tambahan sing dipasang ing helm. Menehi iyub-iyub ekstra ing cuaca panas.
      Iki dikenalake dening sawetara unit Hizbullah, minangka bab sing wicaksana
      1. bar
        +2
        28 2021 Juni
        Iki apa ukuran helm ing ngisor iki, sombrero lurus. Lan bobote cukup apik. Aku naif mikir yen iku kaya jas hujan-tenda supaya dikemas ...
        1. +1
          28 2021 Juni
          Miturut pendapatku, "plastik" biasa, ora abot.
          1. bar
            +2
            28 2021 Juni
            Nanging kanthi dimensi kasebut, dheweke ora bakal nyusup liwat lawang ngisor.
            1. -1
              28 2021 Juni
              Nggolek opo))))))
            2. +2
              28 2021 Juni
              Kutipan saka bar
              Nanging kanthi dimensi kasebut, dheweke ora bakal nyusup liwat lawang ngisor.

              Kanggo selokan? Kanggo sumur? Utawa ing teluk bom? opo
              Lan kenapa dheweke malah "menek" menyang sawetara jinis lawang? Nyuwun
              1. +1
                28 2021 Juni
                Wong sing dimaksud yaiku lawang saka kendaraan tempur personel lapis baja / infanteri
                1. +1
                  28 2021 Juni
                  Kutipan saka Krasnodar
                  Wong sing dimaksud yaiku lawang saka kendaraan tempur personel lapis baja / infanteri

                  Cetha, karo arshin sawijining, iku indestructible :wajah tangan: - ora ngerti yen kita ora duwe hatches, kita duwe ramps. wassat
                  1. 0
                    28 2021 Juni
                    Mungkin aku ora weruh hatch BMP / BTR langsung. Aku ora konfirmasi, nanging))
            3. +6
              28 2021 Juni
              Kutipan saka bar
              Nanging kanthi dimensi kasebut, dheweke ora bakal nyusup liwat lawang ngisor.

              Piranti iki alus.


      2. +5
        28 2021 Juni
        kaya barang pinter

        Babagan sing wicaksana, wangun sing ora teratur ngidini sampeyan niru watu utawa tubercle.
  10. -5
    28 2021 Juni
    Pamrentah Israel anyar wis mutusake kanggo nambah periode dinas militer kanggo wong lanang.

    Apa dheweke bakal bali menyang Rusia? ngguyu lol basa
    Ing wektu sing padha, kira-kira 60% wanita Israel ora bakal dadi tentara amarga macem-macem alasan - saka negara nikah nalika wajib militer nganti pertimbangan agama.
    Mow saka tentara! ngguyu
    1. +4
      28 2021 Juni
      Kutipan saka aszzz888
      Apa dheweke bakal bali menyang Rusia?

      WHO?! Iki?! belay
      1. 0
        28 2021 Juni
        Dadi Pushkins))
      2. 0
        29 2021 Juni

        Lan Kita Tikus (Jenengku Legion, amarga kita akeh)
        Wingi, 13:24
        ANYAR

        +3
        Kutipan saka aszzz888
        Apa dheweke bakal bali menyang Rusia?

        WHO?! Iki?! belay
        lan iki ngguyu wassat basa banget keprungu
  11. -6
    28 2021 Juni
    Apa tegese 33 ing toko? Wong lanang saka wilayah Vladimir? Utawa divisi SS 33?
    1. 0
      28 2021 Juni
      Quote: Angin bebas
      Apa tegese 33 ing toko? Wong lanang saka wilayah Vladimir? Utawa divisi SS 33?

      33 puteran. nglirik
      1. -2
        28 2021 Juni
        Quote: profesor
        Quote: Angin bebas
        Apa tegese 33 ing toko? Wong lanang saka wilayah Vladimir? Utawa divisi SS 33?

        33 puteran. nglirik

        33 keping perak .. Padha duwe standar kaya kanggo kabeh. ngguyu
    2. 0
      28 2021 Juni
      Quote: Angin bebas
      Apa tegese 33 ing toko?

  12. -2
    28 2021 Juni
    Ayo ndeleng apa bakal ana tangisan saka wong-wong sing rambute entheng babagan militer bodho, nglanggar hak-hak lan kabebasan-kabebasan wong lan rezim sing ana ing bayonet.
    1. 0
      28 2021 Juni
      Kutipan saka: fuffy
      Ayo ndeleng apa bakal ana tangisan saka wong-wong sing rambute entheng babagan militer bodho, nglanggar hak-hak lan kabebasan-kabebasan wong lan rezim sing ana ing bayonet.

      Apa tegese "bakal"? belay
      Padha wis mesthi lan, mbukak sembarang publikasi Euro-liberal, lan sampeyan bakal seneng. sedulur
      Kabeh ana ing tradhisi paling apik saka ITAR-TASS saka USSR saka 70s, "militer Israel" ala lan luwih miturut manual latihan. lol
  13. +1
    28 2021 Juni
    Kutipan saka shahor
    Kutipan saka Silver Fox
    tentara kudu wis ngawula wong sing arep nindakake.

    Kutipan saka Silver Fox
    mokal saiki kanggo mulang wong urusan militer kanggo urip. rearmament bakal nyusul luwih cepet.

    Iku angel kanggo wong Rusia kanggo ngerti lan pracaya sing akèh-akèhé saka wong enom ing Israel willingly pindhah menyang IDF. Kajaba iku, kabeh wong kepengin mlebu unit tempur, lan kompetisi kanggo paratroopers lan pasukan khusus luwih dhuwur tinimbang sing ana ing MGIMO. Sampeyan ora bisa nglatih kanggo urip - mulane IDF nganakake rapat taunan reservis. Miturut cara, ana sistem sing menarik banget - kru tank, contone, wis mlebu cadangan, lan tetep ing cadangan ing komposisi sing padha - kanggo kabeh wektu nalika ana ing cadangan. Sawijining kru sing wis siap ditimbali langsung. Utawa pitungan saka gun-launcher.

    Dadi apa sing nggumunake ...
    Kanggo kita, tentara tegese akeh: kanggo New York, bursa saham, kanggo Boston, MIT, kanggo San Francisco, Silicon Valley. Saben wong duwe klompok dhewe ...
    Miturut cara, aku katon lan Moskow alon-alon narik dhewe, ora ala ...
    Ps. Mesthi, angel kanggo wong Rusia ngerti yen layanan ing unit elit IDF minangka pass menyang ndhuwur ..
    1. +1
      28 2021 Juni
      Iku tetep ing cadangan ing komposisi padha (kru tank, regu infanteri), i.e. wektu kanggo ngumpulake unit pertempuran ora dibutuhake. pinter. Wong tentara ngerti apa iku saka prajurit nganti jenderal. Iki minangka salah sawijining kunci kanggo kamenangan 73 taun. Nanging sepira cepet dheweke nguwasani Fri-76 lan BTR-40 kanggo nyerang tlaga kasebut ing perang kasebut
      1. +1
        28 2021 Juni
        Ya, dasawarsa nalika kita ora nindakake apa-apa ing bidang persenjataan, Israel nggunakake 100 persen. Inggih! Nanging wong lanang iku rapi lan ora pengin bokong karo kita nganti pungkasan!
      2. +1
        28 2021 Juni
        Pt-76 lan BTR-40, iki minangka kendaraan lapis baja ngambang sing direbut maneh saka Arab. Kanthi pitulungan, dheweke nyabrang ing tlaga lan nyerang wong Arab ing papan sing ora dilindhungi, minangka asil, ngarep Arab ambruk.
        1. +1
          29 2021 Juni
          lan BTR-40, iki kendaraan lapis baja ngambang sing direbut maneh saka Arab

          Sayange, BTR-40 mung ngambang ing ponton utawa kaya kapak. Mbokmenawa sawetara jinis liyane.
          1. 0
            29 2021 Juni
            pengangkut personel lapis baja, nanging pengangkut personel lapis baja 50
          2. 0
            Juli 2 2021
            Ya, aku paling kamungkinan salah. Bisa uga BTR-60p
            1. 0
              Juli 2 2021
              BTR-50p, Aku bingung peparingé Gusti Allah karo ... Panjenenganipun misale jek duwe basis umum SPT-76.
      3. +1
        28 2021 Juni
        Dheweke ngenalake regu sedhela: Komandan-Kemerovo, penembak-operator-Kiev, pembalap-mekanik-Baku, penembak jitu-Donetsk, penembak mesin-Khanty-Mansiysk, peluncur granat penembak-Zaporozhye, staf liyane sing ditugasake - Novosibirsk (pabrik ing kana beda-beda). Yen kita ngumpulake kanggo latihan camp saben taun, banjur mung sasi kanggo ngumpulake, lan yen kanggo perang, perang bakal mungkasi.))))
        1. 0
          Juli 2 2021
          Aku setuju, sadurunge revolusi, misale jek sing personel saka resimen saka siji kutha utawa provinsi ...
      4. 0
        28 2021 Juni
        Ora mesthi kanthi cara kasebut. Ing 73rd, kru organik ora samesthine - sing pisanan teka ing unit kasebut dibagi dadi papat lan dibuwang menyang Dataran Tinggi Golan. Kendaraan lapis baja ngambang kanthi efektif ditarik ing 69, nalika perang attrition, ing 73rd aku ora maca babagan partisipasi kanggo meksa Suez.
        1. 0
          Juli 2 2021
          Ing sawetara foto liyane saka 73 taun ana prajurit nganggo gaya rambut "hazing". Sing. langsung menyang perang. AOI pantes diajeni: ing wiwitan, ora ana gaman nyata, lan sawayah-wayah kanthi mungsuh sing unggul sacara numerik. Spesialis wis dilatih kanthi sampurna ... Nanging sikap kasebut dibayangi dening set-up karo IL lan matine 20 pejabat kita. Wong Israel ngerti banget babagan tingkat latihan petungan Siria lan fitur saka kompleks S-200. Langsung nelpon, delegasi menyang Moscow. Shoigu ditahan maneh, kita ngapura kabeh wong, nanging Israel ora. Aku mikir yen iki kedadeyan ing pesawat Israel sajrone sejam, pangkalan udara saka sing nggawe persiyapan kasebut katon kaya lanskap Martian ...
          1. 0
            Juli 2 2021
            Lha, dasare opo? KP Khmeimim, ora ngerti apa sing kedadeyan, ngirim perwira pengintai menyang perang pertahanan udara wong liya, wong Siria ora digawa kanggo gencatan senjata. "Nyekel Shoigu" ora dadi topik - tugas Federasi Rusia ana kehadiran militer ing Segara Mediterania, sing serangan Israel utawa Turki mesthi ora nyumbang.
            1. 0
              Juli 2 2021
              Versi sapa iki? Apa kabeh dadi lancar? Lan kenapa delegasi IDF mabur menyang Moskow? Para pejuang sampeyan nutupi awake dhewe karo IL, ngerti yen rudal XNUMX ing mode tartamtu nangkep target kanthi permukaan reflektif sing luwih efektif. Lan amarga sampeyan ora duwe wong bodho, wong lanang sing ana ing pundhak sampeyan langsung ngerti yen mambu goreng. Konashenkov (ing cara, padha rampung siji bursa karo wong), banjur nuduhake kabeh transparent. Yen dheweke ora mangsuli sampeyan, ora ateges mung ana wong bodho ing Rusia. Lan simpen mie iki, sing disiapake ing omah, kanggo sampeyan dhewe.
              1. 0
                Juli 2 2021
                Iki apa, dudu versi. Pramuka mlebu perang pertahanan udara wong liya? tindak. Apa ana wong sing ngandhani wong Siria supaya mandheg? Ora ana wong.
                Rudal 5 njupuk target sing luwih gedhe mung nalika rong target ing jarak nganti limang atus meter, miturut pindaian sing dituduhake dening Konashenkov, Fighter ana ing jarak XNUMX km saka IL.
                Delegasi saka IDF - iku tengen sing padha teka. Israel, saliyane Hezbollah lan Iran, isih kurang masalah karo Rusia.
                mie? ngguyu
                Iku dudu wong Israel sing nyumerepi kanggo sampeyan, pracaya marang Aku.
                1. 0
                  Juli 2 2021
                  Dheweke ngelingake babagan serangan kasebut sajrone siji menit, banjur dibuwang saka wilayah serangan kasebut. Yen ora kanggo serangan Panjenengan, ing wilayah iki utawa bebaya sak wentoro cekap, padha bakal menehi IL kesempatan kanggo njaluk adoh saka bebaya. Kajaba iku, ngerti carane wong Arab njupuk. Dheweke ora bisa nyekel siji-sijia, dheweke nindakake kanthi temenan. Mulane padha mabur. Nanging kita elinga kepiye Divisi Pertahanan Udara Tujuan Khusus nembak nganti 26 kendaraan saben dina. Dadi ojo ngguya-ngguyu nalika sepi
                  1. 0
                    Juli 2 2021
                    Sampeyan duwe tumindak klompok serangan, mbokmenawa diiringi pesawat AWACS. Lan dheweke weruh yen tim mogok
                    ngiwa (godhong), lan Il mlebu. Lan ora ana apa-apa. Punika menit sampeyan. Dheweke ngerti yen IL bakal diobong. Lan padha dielingake kula menit ing advance supaya ora nyetel piyambak munggah.
                    1. +1
                      Juli 2 2021
                      Kutipan: Vissarion Golubov
                      Sampeyan duwe tumindak klompok serangan, mbokmenawa diiringi pesawat AWACS. Lan dheweke weruh yen tim mogok
                      ngiwa (godhong), lan Il mlebu. Lan ora ana apa-apa. Punika menit sampeyan. Dheweke ngerti yen IL bakal diobong. Lan padha dielingake kula menit ing advance supaya ora nyetel piyambak munggah.


                      Ya, ing ara, sing mbutuhake IL, kajaba KP Khmeimim? opo
                      Israel nggawe slide saka ultra-cilik - padha ngeculake GBU, nyelehake perang elektronik, lan nalika wong Siria "ngresiki", dheweke bali menyang sing cilik. Wiwit taun 2011, luwih saka 500 pamboman wis ditindakake kanthi mundhut mung siji F-16, apa maneh wong Israel ndhelikake ing mburi pramuka negara sing dudu mungsuh, utamane amarga ora ana bebaya. kasus iki, Doel padha dijamin.
                      Lan apa menit?
                      Dielingake ing jam 21:38, serangan kasebut diwiwiti jam 21:40, target ditempuh jam 21:50.
                      12 menit
                      1. 0
                        Juli 2 2021
                        pilot Panjenengan kelangan, lan padha ora perlu kanggo ndhelikake konco IL, ora ana pitakonan. Nanging kasunyatan sing
                        Pranyata dadi set-up, uga cetha minangka dina Gusti Allah. Cetha yen sampeyan ora butuh IL kita, ing FIG, uga urip wong-wong sing ana ing kono. Lan padha mabur menyang Moskow supaya padha ora mungkasi kita, ing ara kita ora perlu F-16s lan wong lanang ing wong ,,. Lan sampeyan kandel, amarga ora ana pertahanan udara berlapis normal ing kana. Tapi ojo lali yo guys...
                      2. 0
                        Juli 2 2021
                        Kutipan: Vissarion Golubov
                        pilot Panjenengan kelangan, lan padha ora perlu kanggo ndhelikake konco IL, ora ana pitakonan. Nanging kasunyatan sing
                        Pranyata dadi set-up, uga cetha minangka dina Gusti Allah. Cetha yen sampeyan ora butuh IL kita, ing FIG, uga urip wong-wong sing ana ing kono. Lan padha mabur menyang Moskow supaya padha ora mungkasi kita, ing ara kita ora perlu F-16s lan wong lanang ing wong ,,. Lan sampeyan kandel, amarga ora ana pertahanan udara berlapis normal ing kana. Tapi ojo lali yo guys...

                        dhasar apa? Apa wong Israel nindakake pemilihan personel ing Khmeimim? Dipeksa ngenalake pramuka menyang perang pertahanan udara wong liya? Ora ngubungi wong Siria, nglarang mbukak geni?
                        Pertahanan udara berlapis saiki tegese, saliyane kanggo macem-macem jinis sistem pertahanan udara, pesawat AWACS, radar lan pesawat tempur over-the-horizon, lan peralatan perang elektronik. Ing Rusia, iki ana ing sawetara panggonan, ing kanthong. Iku unrealistic kanggo mbangun kuwi ing Suriah, lan malah banjur, padha bakal Smash ing sawetara menit karo bantuan saka UAV, liya EW dhewe, aviation siluman, KR, OTRK lan liyane.
                        Mulane, tujuan kunjungan Norkin menyang Moskow yaiku kanggo nuduhake transparansi lan goodwill. Israel ora mbutuhake hubungan sing luwih elek karo Rusia amarga telung alasan utama:
                        1) supaya ora ditampa dening wong Siria saka jinis senjata anyar (sebagian sukses);
                        2) ngindhari konfrontasi karo Federasi Rusia ing Suriah;
                        3) ngoptimalake sistem interaksi.
                        Lan sing paling penting, ana akeh pamilih sing nganggo basa Rusia ing Israel. Pamrentah, sing ngrusak hubungane karo Moskow, bakal kelangan akeh suara.
                  2. 0
                    Juli 2 2021
                    1) Saka wayahe peringatan nganti tekan target, 12 menit liwati. Iki miturut wektu sing diumumake dening Konashenkov. hi
                    2) Lan yen padha ora ngelekake ing kabeh, iku perlu kanggo ngirim pejabat pengintaian menyang perang nimbali udhara wong liya kanggo "ndeleng apa mengkono", tanpa mesthekake yen wong Siria ora bakal njupuk? Nyuwun
                    Nalika serangan Israel, dheweke ora ana ing wilayah kasebut - IL digawa menyang zona tembak.
                    Kajaba iku, ngerti carane wong Arab njupuk. Dheweke ora bisa nyekel siji-sijia, dheweke nindakake kanthi temenan

                    Apa sing ditindakake dheweke salah? Dipeksa pramuka mlebu zona tembak? Dadi dudu wong Israèl sing mréntah.
                    Nanging kita elinga kepiye Divisi Pertahanan Udara Tujuan Khusus nembak nganti 26 kendaraan saben dina. Dadi ojo ngguya-ngguyu nalika sepi

                    Yen sampeyan ngomong babagan perang Arab-Israel 69-70, banjur mung 13 pesawat sing ditembak dening pertahanan udara Soviet ing kana, ora tanpa mundhut dhewe.
                    1. 0
                      Juli 2 2021
                      Ayo dadi miwiti saka mburi, Israel wis tau kebak ngakoni mundhut. Dheweke ora gelem ngomong babagan sawetara kerugian. Kelangan 13 pesawat ora bakal meksa gencatan senjata. Ya, divisi l / s uga entuk. ..Nanging divisi Popov piyambak numpes nganti 10 kendaraan. Dadi luwih becik ora ndemek topik iki. Miturut Konashenkov, siji menit. Pesawat Drlo, mesthi, weruh kabeh kahanan lan kasunyatan sing IL bakal mlebu zona karusakan saka pertahanan udhara sawise Panjenengan wis sakabeheng. Lan goal bakal tetep siji - silt. Sing kabeh titik kene. Saiki sampeyan ngomong kanthi nyenengake, nanging penampilan sampeyan ing Moskow ora nyenengake, sampeyan ora pengin mangsuli .... Lan Shoigu nesu amarga wong mati amarga sampeyan.
                      1. 0
                        Juli 2 2021
                        1) ngguyu ... sampeyan ora bisa ndhelikake losses ing Israel. Armada pesawat tempur ing taun 1970 kira-kira 380 unit).
                        2) Gencatan senjata ing perang sing diwiwiti dening Mesir kanggo ngrebut Sinai sing ilang ing taun 1967 minangka tujuane wong Israel. hi
                        3)
                        Nanging divisi Popov mung numpes nganti 10 kendaraan. Dadi luwih becik ora ndemek topik iki.

                        Yagene melasi wong-wong mau, mungsuh? sedulur
                        4) Sepisan maneh:
                        Miturut Kanashenkov - 21:38 warning. 21:40 serangan. 21:50 - asor saka target. hi
                        5)
                        Drlo, mesthi, weruh kabeh kahanan lan kasunyatan sing IL bakal mlebu ing zona karusakan saka pertahanan udhara sawise sampeyan wis sakabeheng. Lan goal bakal tetep siji - silt. Sing kabeh titik kene.

                        Oooh ... nanging Khmeimim ora weruh kahanan? Yagene wong Israel, sing wis mlayu nalika dheweke lunga menyang ultra-cilik lan ora katon ing S-400 Khmeimim utawa, utamane, radar Siria, ora nganggep intelijen dhuwur saka pos komando Khmeimim, sing bakal mlebu zona shelling katon visual pramuka sampeyan? Artine? Ganti pramuka saka negara sing ora musuhan sing ora gawe piala kanggo dheweke?
                        6) Wong Israel katon normal, Norkin ngandhani kanca-kancane, mantan infantri bermotor, cara kerja penerbangan modern. Cara kerja Khmeimim - kabeh wong wis ngerti.
                        9) Wong mati amarga kurang kompetensi Khmeimim KP, nesu Shoigu bisa dicemplungake kanthi eksklusif dening pasokan Iskander, Hurricane lan liya-liyane menyang Suriah / Hizbullah. Ora ana maneh.
                      2. 0
                        Juli 2 2021
                        Wong-wong padha mati amarga sampeyan rumangsa ora bisa dihukum. Bakal ana divisi, luwih apik korps pertahanan udara, gambar bakal beda. Miturut cara, banjur padha uga menyang dataran rendah. Panah, c125 disapih saka iki. Aku seneng banget
                        sampeyan nindakake dialog kanthi bener, nanging kanthi pirang-pirang cara sampeyan meh padha karo prajurit Aniku. Kaya, Iskander wis omong kosong. Sing beda karo AOI yaiku ora gething! Ngomong-ngomong, apa sampeyan ngladeni ing IDF?
                        Ya, saliyane kerugian penerbangan, malah instan-25 mabur liwat Israel, sistem pertahanan udara, Hawk, utawa F-4 ora bisa entuk.
                      3. 0
                        Juli 3 2021
                        1) Ana perang nganti 73 taun
                        2) Shilka lan Pundhak MANPADS dibuwang saka dataran rendah ing taun 70-an. Bedane karo jaman saiki yaiku babagan senjata penerbangan. Kanggo saiki wayahe aviation menang - pedhang iku kuwat saka tameng. Apa sing bakal kelakon sesuk - sapa ngerti? Nyuwun
                        3) Sapa sing kandha yen Iskander iku omong kosong? ngguyu A bab apik, nanging aplikasi bakal entail owah-owahan ing aturan game, kang Siria lan Persia bakal temenan ora kaya.
                        4) Urgent - polisi wewatesan, cadangan - AOI.
                        5) Bener, lan ing taun 1973, saliyane MiG-25, dheweke ora bisa entuk U-2 Amerika (bebarengan karo USSR, dheweke nyiapake persiapan Israel kanggo serangan nuklir ing Suriah ing awal Perang Oktober. 1973). Kanggo pisanan, MiG-25 ditembak mudhun ing Beirut ing taun 1982, ditingkatake dening Hawk (liyane, dimodernisasi kanthi cara artisanal).
                      4. 0
                        Juli 3 2021
                        Malah katon sistem anti-tank Tula ing antarane militan Arab nyebabake akeh kerugian ing unit tank Tsakhal lan rada ngganti imbangan kekuwatan sajrone invasi Libanon. Lan yen padha duwe Iskander (sing, mesthi, ora bakal) banjur ... Sampeyan sinau carane ngalahake pipo karo stabilizers gandheng, kang uga ora gampang. Nanging sampeyan ora duwe sistem pertahanan rudal lengkap.
                      5. 0
                        Juli 3 2021
                        1) Kira-kira 30 tanker tiwas ing Libanon kaping pindho. Ora ana invasi lengkap, miturut rencana asli, tank ora mesthine bakal dilebokake ing Libanon amarga sistem anti-tank, lan sing paling penting, kekurangan intelijen normal ing sisih kidul negara kasebut.
                        2) Apa ora - ing teori, kabeh bisa ngguyu
                        3) Kabeh rudal mabur saka 40 km - produksi serial Cina, Korea, Siria lan Iran hi
                      6. 0
                        Juli 3 2021
                        serial apa? KVO plus minus sepatu bast. Mung njupuk pipa lan ayo. Apa wong Korea, sampeyan gumunggung yen sampeyan wis numpes dewa roket utama Palestina, lan, sadurunge, kabeh terowongan ... Sampeyan ora duwe, maneh, dongeng. Sampeyan duwe pengintaian. Wong Arab ora diwenehi sadurunge lokasi zrdn, wektu budhal kita instan-25. Kabeh skyhawks menehi wong Arab umpan. Sawise pengkhianat nyolong 25 kanggo Jepang ing 75, Amerika dismantled menyang meneng, uga, sampeyan kejiret ana. Kanthi biaya pertahanan udara, sampeyan pancen ora ngerti. Bidang radar terpadu saka sistem peringatan dini wis dipulihake. Mung saiki dheweke uga nggarap aerodinamika. stasiun ZGO ing pituduh paling perlu punika
                        apik tenan! RTV entuk stasiun radar anyar, aku mikir wilayah sing paling mbebayani uga bakal ditutup. Sistem pertahanan udara ing kene cetha S "400. IA ora ana apa-apa, kita bakal mabur ing baris turunan saka su.-27. Dadi sampeyan mesthi ora ana ing subyek. Ana siji masalah, nanging kita level karo nuklir. senjata Lan u-2 ditembak mudhun cedhak Sverdlovsk, dening cara, pejabat Yahudi dijupuk warga negara ... Ana sawetara S-75s, padha sijine munggah wicaksana, Aku iku salah siji saka wong-wong mau tau kenek.
                      7. 0
                        Juli 3 2021
                        1) Serial kasebut - hujan es, Katyusha, Fudgers lan liya-liyane ngguyu
                        2) Rudal sing diprodhuksi dening Gaza mabur ing jarak sing cendhak - nganti 40 km.
                        3) Tunnel - ana 500 km, 100 dirusak. Liyane ana ing sangisore bangunan omah.
                        4) Ora ana intelijen ing Libanon Kidul ing taun 2006)) Intelijen dikirim ing endi wae kanthi apik, ing endi wae njijiki ya
                        5) Sawise maneh - ing 1969-1970 - 13 pesawat ditembak mudhun dening pertahanan udara SA. Kabeh Skyhawks ngguyu Apa sebabe wong Mesir ngendhegake perang tanpa entuk bali menyang Sinai? Nyuwun
                        6) Ora ana sing narik sapa wae - dheweke nggawe penerbangan pengintaian liwat Beirut, kanthi rutin. Kene padha entuk.
                        7) Aku ngerti babagan negara pertahanan udara Rusia - lapangan umum, pertahanan udara fokus.
                      8. 0
                        Juli 3 2021
                        Sampeyan numpuk kabeh: udan es nganti 40 km, Katyusha 8.5, yen ora ana peluncur, elips sing nyebar dadi gedhe banget. Dadi ora target sampeyan. Senajan wanita lan bocah-bocah saka iki ora luwih gampang. Saiki babagan refinement dening Kulibin-liberzon saka sistem pertahanan udara ,, Hawk ,, ... MiG-25 diangkat kanggo nyegat RF-4C, sing nyeret menyang pagunungan, dumadakan nguripake lan ngeculake chaff. Sing ndhelikake gangguan, F-15 mlebu zona radar radar saiki, sing nembak rudal AIM7. Kabeh kaya jam. Ora tanpa alesan kabeh pemain catur gedhe sampeyan ... Inggih, sampeyan duwe kawruh sing padha babagan pertahanan udara Rusia kaya aku babagan obat-obatan lapangan militer ... Inggih, babagan kerugian sing ora diakoni, sampeyan malah ora duwe senjata nuklir.
                      9. 0
                        Juli 3 2021
                        1) Saliyane Grad lan Katyusha, dheweke njupuk kanca-kancane hi
                        2) Ana peluncur, target kutha.
                        3) Aku ngomong babagan mudhun MiG-25 persis dening Hawk, tepate ing Beirut
                        4) Yen ora fokus, aku mung seneng ombenan Minangka warga lan penduduk (penduduk) Federasi Rusia prajurit
                        5) Sampeyan ora bisa ndhelikake kerugian ing Israel - negara cilik. Lan maneh - kenapa wong Mesir mandhegake perang sing diwiwiti tanpa entuk pembebasan Sinai? ngguyu
                        6) Mesthi ora. ngendi? Nyuwun
                      10. 0
                        Juli 3 2021
                        Miturut wektu karo IL ing .38 bebaya, ing .40 wis jotosan. sing. ing antarane wong Arab, yen padha normal, .40 karya tempur wis diwiwiti, Endi 12 menit? (lan iki dudu persiyapan) sampeyan ora wedi karo pertahanan udara Siria, kenapa wektu kaya ngono utawa sampeyan wedi?
                      11. 0
                        Juli 3 2021
                        Serangan ing 40, serangan ing 50
                        Target tekan 50
                        Ing 52, wiwitan pertahanan udara Siria
                        GBU-39
                      12. 0
                        Juli 3 2021
                        Kepiye carane sampeyan nemtokake wiwitan karya wong Siria?
                      13. 0
                        Juli 3 2021
                        Iki Konashenkov ing salah siji saka briefing, Aku metu saka bisnis kene ngguyu
                      14. 0
                        Juli 3 2021
                        Sampeyan perlu kanggo nemtokake panggonan parkir saka papat F16 iki saka satelit lan uncalan limang Kaliber ana, ora pribadi ... Lan kabeh bakal tiba ing panggonan, sampeyan kudu sinau saka sampeyan. Kepiye carane sampeyan nemokake pembunuh sampeyan kabeh lan ngukum ...
                      15. 0
                        Juli 3 2021
                        ????? lol
                        1) Kanggo kaping 10 - apa Israel narik pesawat pengintaian menyang perang pertahanan udara wong liya?
                        2) Apa wong Israel lali menehi peringatan marang wong Siria supaya mandheg nalika petugas intelijen ana ing kana?
                        3) Sawise serangan ing lapangan udara Israel saka KR Kalibr, nganggep skenario luwih lanjut kanggo pangembangan acara. Nyuwun
                      16. 0
                        Juli 3 2021
                        Mbokmenawa ana sing ala bakal kelakon ing pangkalan sing cedhak ... Banjur kita bakal nyegah perang, kaya sing dikandhakake ing saindenging jagad.
                      17. 0
                        Juli 3 2021
                        Aku mikir bakal kedadeyan sing ala marang Assad dhisik. Sawise iku, pangkalan kasebut bakal dievakuasi liwat Haifa.
                      18. 0
                        Juli 4 2021
                        Aku nulis kanggo sampeyan kaping 10 yen wong mati amarga pukulan sampeyan lan wektu peringatan rong menit. Lan sampeyan nyerang saka impunity, amarga pertahanan udara Siria ora bisa nggawa sampeyan kanggo pikiran sehat. Imbangan ing wilayah rusak ..., telung atus, sampeyan mabur mubeng, remuk Yunani. ,, Patang atus ,, Turki ora bakal nglilani sampeyan mabur mubeng ... Popovs anyar bisa uga katon.
                      19. 0
                        Juli 4 2021
                        Lan yen dheweke ora dielingake, apa kudu nggawa pesawat kasebut ing misil mabur tanpa menehi prentah marang wong Siria supaya mandheg?
                        Iki wis dilanggar wiwit taun 1982, nalika pedhang dadi luwih kuwat tinimbang tameng. hi
                        Lan sampeyan bisa nyedhiyakake wong Siria paling ora limang atus - pertahanan udara kudu lengkap, yen ora, tanpa pesawat tempur normal, kaya sistem pertahanan udara, mung dadi target. Kanggo Harops, Kuntul, Hermes 900-an lan liya-liyane nalika peluncuran massal. Aku ora ngomong bab tsatski liyane ing wangun Popeye Turbo, OTRK lan liyane sing bisa ing tandem karo pesawat tempur. hi
                      20. 0
                        Juli 4 2021
                        Wow, carane akeh sing wis rampung wis medeni! Ing toko desa kita, pilihan luwih andhap asor: TU-22m3, TU-160, ,, Kaliber ,, ,, Iskander ,, , Dagger ,,. Iran drooling ... Nanging sampeyan luwih cedhak karo kita, kabeh wong ing Rusia duwe kenalan sing lunga menyang Israel. Maneh, wong sampeyan ngembangake bom atom kanggo kita, sing nylametake kita saka bom AS ... Lan menehi wong Arab ,, limang atus ,,, supaya sampeyan bisa nggawa menyang Israel. Nanging nomer sisih papat F-16, aku ngerti, yen ngono ... Sing utama yaiku ora nyelehake bocah-bocah wadon ing setir, yen ora.
                        sampeyan duwe wong karo sidelocks, lan cah wadon loro masang heavy ,, Browning ,, masang .. Sing kaya iki.
                      21. 0
                        Juli 4 2021
                        Carane mulya ngguyu
                      22. +1
                        Juli 4 2021
                        Aku setuju babagan panglima VKS kita, mbok menawa sing pisanan ora lan ora nate nyerang. Marshal Savitsky, sing, nganti umur banget serius, dheweke mabur pejuang ing bagean saka Angkatan Udhara, mbokmenawa nguripake liwat ing kuburan ...
                      23. 0
                        Juli 4 2021
                        Dadi iki 82 ing penerbangan IDF ana kerugian maksimal ing serangan ing Damaskus. Sawise 3 taun, perestroika wiwit, Yeltsin ambruk, kita isih ,, raking ,,. Iskander,, lagi dikembangaké ing wektu sing minangka meteorocket a, digunakake padha ora bakal diwenehi dhuwit. Sampeyan ora tau ngimpi keajaiban kaya ngono ... Lan keseimbangane ora diganggu, nanging dirusak.
                      24. 0
                        Juli 4 2021
                        Ing tanggal 82 ora ana serangan ing Damaskus, ana kerugian serius ing tanggal 73.
                      25. 0
                        Juli 3 2021
                        Ing saindenging jagad, wiwit taun 1972, sampeyan ngrusak para pembunuh rakyat sampeyan.
                      26. 0
                        Juli 3 2021
                        Pas WWII. Malah sadurunge pambentukan negara.
                      27. +1
                        Juli 3 2021
                        Apa sampeyan dadi tentara?
                      28. 0
                        Juli 3 2021
                        ngguyu
                        1997-2000 - istilah ing Polisi Border - saperangan saka jinis Guard Russian
                        2000-2012 - latihan saben wulan taunan ing tentara, infanteri ing / markas brigade tank, pejuang paramedic militer, perang metu saka giliran hi
            2. 0
              Juli 2 2021
              Ana buku rong jilid sing apik banget sing ditulis dening Yakov Davidovich Shirman sing diarani Theoretical Foundations of Radar. Waca ing wektu luang, buku sing migunani.
              1. 0
                Juli 2 2021
                Waca TTX 200s))
  14. +2
    28 2021 Juni
    Lan ora ana siji ing Israel bakal ngucapake peep, nanging njupuk werna saka Brigade Golan cocog (utawa apa wae sing padha duwe) bakal bangga dumunung ing panggonan conspicuous kabeh sing urip! Inggih rampung! Liberal, sinau!
  15. +1
    29 2021 Juni
    Tentara Israel minangka fenomena unik.
    Umumé, kita bisa ngomong sing digawe miturut model Swiss. Iki bisa dingerteni - tentara cilik sing terus-terusan ing negara perang ora bisa ngandelake mung profesional .. Saben uwong kudu bisa perang, sing pengalaman Perang Kiamat kanthi jelas nuduhake - ing sawetara jam ngarep bisa, tanpa exaggeration, sak ngisore omahmu.
    Ing wektu sing padha, komponen profesional tentara paling kuat, kompetisi kanggo sekolah tempur pesawat, minangka universitas bergengsi. Ora ana sekolah penerbangan sipil ing negara - pilot tempur menyang Elal sawise senioritas. Kayane iki, bebarengan karo pesawat anyar, kelas pangopènan sing paling dhuwur lan - ing pangertèn lengkap tembung, sistem keamanan sing ora ana analog ing donya - minangka alasan penting kanggo safety transportasi udara sipil.
    Ya, ora kabeh wong dadi tentara Israel.
    Nanging saben wong sing pengin ngladeni, ngladeni. Bubar dheweke wiwit nelpon autis, kategori warga sing ora bisa ditampa ing saindenging jagad. Kajaba Israel. Kanggo apa? Amarga wong autis luwih cepet lan luwih akurat tinimbang komputer apa wae sing bisa nganalisa owah-owahan paling cilik ing gambar data pengintaian satelit kanthi tliti dhuwur.
    Malah wong wuta bakal dijupuk kanggo ngawula yen dheweke pancene pengin - ing kasus nolak hak kanggo ngawula, Komisi Militer khusus Mahkamah Agung ditangani.
    Kenapa iki? Kajaba iku, Angkatan Pertahanan Israel ora mung minangka lembaga pertahanan negara, nanging minangka lembaga sosial. Layanan ing tentara minangka tiket kanggo urip (utamane, taun pisanan sinau ing universitas apa wae ing negara kasebut dibayar saka anggaran tentara)
    Ora ana ing endi wae lan aku ora nate weruh sikap kaya ngono marang tentaraku - campuran rasa hormat, bangga lan partisipasi sing hormat.
    Kita kudu sinau carane nambani tentara kita SO.
    1. +1
      Juli 2 2021
      Kayane aku kudu sinau saka IDF kanggo ndeleng wong ing saben wong. Ora stres fisik sing angel, nanging ngremehake moral. Mulane eksekusi pengawal, hazing, lampus. Nanging materi sumber kita beda banget. Dheweke nuduhake analisis piwulangan babagan taktik. Komandhan, kaya sing dakmangerteni perwira tempur, ngrungokake kabeh wong. Lan ing pasuryan saka rekrut, iku cetha sing padha felt minangka bagean padha saka tim platoon.
      1. 0
        Juli 4 2021
        Ya, aku setuju karo sampeyan. Ing babagan hubungan ing tim tentara, mesthine kudu diwiwiti karo perwira.
  16. 0
    29 2021 Juni
    Kanggo sing kasengsem ing topik layanan Arab ing IDF.

    http://callofzion.ru/pages.php?id=1033
  17. 0
    30 2021 Juni
    Iku wektu kanggo kita bali 2 taun, yen ora padha ngatur nursery.
  18. 0
    Juli 3 2021
    Kutipan: Vissarion Golubov
    Ing saindenging jagad, wiwit taun 1972, sampeyan ngrusak para pembunuh rakyat sampeyan.

    Sampeyan exaggerated iki. Ing saindenging jagad, nanging mung tokoh sing apik .. "Kanggo tukang daging, menyang departemen tetanggan"
    1. +1
      Juli 4 2021
      Miturut pendapatku, wong-wong sing nembak atlet Israel ing 72, ora ana sing isih urip.
      1. 0
        Juli 12 2021
        bener. Saka militan nyata - ora ana. Tetep Carlos Jackal, lulusan saka Universitas Moscow Persahabatan Rakyat, sing mbok menawa related kanggo planning serangan. Dhèwèké dislametaké déning penahanan lan ukuman saka pengadilan Prancis, miturut ukuman urip. Aku mikir yen dheweke dibebasake kanthi parole, sing aneh banget, kedadeyan kanthi ukuman seumur hidup, dina pisanan ing umum bakal dadi sing terakhir ing uripe.
        1. 0
          Juli 12 2021
          Matur nuwun kanggo info. Persahabatan Bangsa? Dadi kita kabeh sinau. Contone, Vadim Leiderman, sing teka ing 9 minangka vttashe militèr, lan ing 11 kejiret spionase. Dheweke pengin ngirim kanthi tenang sajrone 24 jam, mula sampeyan bocor. Aku kudu nyritakake babagan kegiatan sing ora pantes saka Kolonel Kolonel ...
          1. 0
            Juli 12 2021
            Turu - jawab! Lan njaga negara ing sisih sampeyan, paling ora ana sing ana, paling ora bakal mateni .. © Konon Malodyi
          2. 0
            Juli 12 2021
            Aku Rusia, warga Federasi Rusia.
            Aku duwe kanca ing Israel
  19. +1
    Juli 4 2021
    Umumé, yen ana kesempatan, aku bakal nglatih klompok kadet senior lan perwira enom ing IDF. Ana sing kudu disinaoni ing infanteri, penerbangan, pasukan udara, pasukan khusus, intelijen ... Nanging iki dudu cara NATO nglatih wong Ukrainia. Nalika Pole ngomong bab DShK, lan mesin gunner lawas (temenan saka latihan Soviet) terus-terusan mbenerake dheweke.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"