Maria Zakharova: Kosovo minangka "lubang ireng" ing Eropah

54

Maria Zakharova ngomentari kahanan karo Kosovo ing wawancara karo wartawan Serbia saka publikasi Kurir.

Miturut wakil resmi Kementerian Luar Negeri Rusia, Kosovo minangka proyek Barat sing nandur modal dana sing akeh lan ditindakake kanthi nggunakake sumber daya politik. Maria Zakharova nyebat Kosovo minangka "lubang ireng" ing Eropah, sing nyoba ora digatekake dening Barat kolektif, paling ora kanthi connivance lan paling akeh kanthi bantuan sing wilayah kasebut dibuwang saka Serbia.



Perwakilan resmi Kementerian Luar Negeri Rusia nyathet yen Kosovo, minangka proyek Barat, wis gagal.

Maria Zakharova nedahake manawa kejahatan terorganisir internasional berkembang ing wilayah kasebut, lan kabeh jinis struktur rekrutmen kanggo kelompok teroris beroperasi kanthi cara iki. Miturut wakil resmi Kementerian Luar Negeri Rusia, kebencian agama lan etnis nyebar ing wilayah Kosovo, lan ideologi keunggulan siji warga negara liyane terus ditanam.

Maria Zakharova nyebat kawicaksanan panguwasa Kosovo minangka asil agresi NATO lan kabeh Kulon marang Serbia, nyatakake yen iki minangka kabijakan ekstremisme langsung.

Wakil resmi Kamentrian Luar Negeri Rusia nandheske manawa pasukan ing Pristina ora netepi kewajibane, dene Kulon kanthi aktif nuntut supaya Beograd nindakake. Zakharova uga nambahake manawa panguwasa Uni Eropa saiki ora bisa mengaruhi apa sing kedadeyan ing Kosovo, lan panguwasa "negara" iki ora pengin ngrembug masalah penting karo Brussels.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    54 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 21
      28 2021 Juni
      Oh, apa sing kedadeyan ing Kementerian Luar Negeri kita? Kita ora kudu nggawe alesan kanggo Crimea, nanging terus-terusan ngelingake Kulon babagan dosa-dosa.
      1. +3
        28 2021 Juni
        Iku luwih gampang: njagong lan nuduhake ajiné kanggo kabeh wong.
        Muter mripat lan wedi karo swara batin.
      2. +2
        28 2021 Juni
        Maria Zakharova: Kosovo minangka "lubang ireng" ing Eropah

        Maria ana sethitik mistaken .. "Great Ukraina" rawuh pisanan wassat
        Iki minangka pompa tanpa dasar, sanajan kasunyatane, ora kaya Kosovo, ing Ukraina ana lan saiki ana sing dirampok lan diekspor. hi
        Kutipan saka APAS
        Kita ora kudu nggawe alesan kanggo Krimea, nanging terus-terusan ngelingake Kulon babagan dosa-dosane.Kanggo Libya, Irak, Afghanistan, kanggo njupuk kutha-kutha sing tentrem ing Yugoslavia

        Putin bubar ngandhani wong-wong mau kanthi langsung ing rapat karo wartawan Barat ... Wong Inggris langsung sirna! Banjur kabeh dadi sepi..
        Babagan Navalny, dheweke uga ujar kanthi apik "wong lanang iki" nglanggar hukum. Lan ing Amerika Serikat iki biasane menehi 15 taun, utawa malah penjara urip, lan kaya, menehi conto? Kanggo nyerbu Capitol, wong wis diwenehi 10-15 taun ing pakunjaran, kajaba kanggo Afrika Amerika, mesthi)))) standar pindho!!!!!
        1. +1
          29 2021 Juni
          Kutipan saka xorek
          Babagan Navalny, dheweke uga ujar kanthi apik "wong lanang iki" nglanggar hukum. Lan ing Amerika Serikat iki biasane menehi 15 taun, utawa malah penjara urip, lan kaya, menehi conto? Kanggo nyerbu Capitol, wong wis diwenehi 10-15 taun ing pakunjaran, kajaba Afrika Amerika, mesthi)))) Double standar!!!!

          Aku seneng banget nanggepi wong Amerika babagan Navalny, kanthi panjaluk kanggo ngekstradisi dheweke menyang Amerika Serikat.
          1 Kita kudu ngakoni dheweke minangka wong Amerika (aku mikir ora bakal ana masalah ing kene)
          2 Kita kudu ngakoni dheweke minangka karyawan CIA (banjur mripate Amerika dadi peteng, sing bakal ngerteni dheweke minangka pejabat intelijen)
    2. + 16
      28 2021 Juni
      Oh, deskripsi iki ngelingake sawetara proyek negara liyane ...
      Sayange! sad
      1. +8
        28 2021 Juni
        Kutipan saka RealPilot
        Oh, deskripsi iki ngelingake sawetara proyek negara liyane ...
        Sayange! sad

        Bener, proyek Barat duwe tujuan siji, kanggo mateni negara lan, ing kasus sing ekstrem, ninggalake negara kasebut. Dana uga wis nandur modhal ing "Proyek Ukraina" ... Mama, aja padha sumelang.
        1. +3
          28 2021 Juni
          Kutipan saka RealPilot
          Oh, deskripsi iki ngelingake sawetara proyek negara liyane ...
          Sayange! sad

          Lan sampeyan ora mung siji sing ngelingake sampeyan Ukraina!
          Aku uga langsung mikir babagan Ukraina saiki, ing ngendi Barat kolektif ngetrapake proyek Washington lan London (kalebu Israel) "Ukraina = anti-Rusia."
          1. +4
            28 2021 Juni
            Ya, yen wis sukses banget karo Finlandia, kenapa ora terus karo Ukraina?
            1. +3
              28 2021 Juni
              Amarga Finns dudu Ukrainia kanggo sampeyan
    3. +9
      28 2021 Juni
      Wakil resmi Kamentrian Luar Negeri Rusia nandheske manawa pasukan ing Pristina ora nindakake kewajiban apa wae, dene Kulon kanthi aktif nuntut supaya Beograd nindakake.


      Paralel langsung...
      1. +4
        28 2021 Juni
        Kutipan saka cniza
        Wakil resmi Kamentrian Luar Negeri Rusia nandheske manawa pasukan ing Pristina ora nindakake kewajiban apa wae, dene Kulon kanthi aktif nuntut supaya Beograd nindakake.


        Paralel langsung...

        Cithakan Kulon. Lan aja kuwatir ora

        hi
        1. +3
          28 2021 Juni
          Katon kaya degenerasi kanthi cepet ...

          hi
          1. +2
            28 2021 Juni
            Kutipan saka cniza
            Katon kaya degenerasi kanthi cepet ...

            hi

            Lan kepiye sampeyan bisa tuwuh kanthi "wong tuwa No. 1 lan No. 2"? Nyuwun
            1. +2
              28 2021 Juni
              Quote: cetha
              Lan kepiye sampeyan bisa tuwuh kanthi "wong tuwa No. 1 lan No. 2"?

              Broiler kanggo nyembelih.
            2. +3
              28 2021 Juni
              Lan kepiye sampeyan bisa tuwuh kanthi "wong tuwa No. 1 lan No. 2"?


              Nanging saiki dheweke duwe akeh spesies seksual ... lol
        2. +1
          28 2021 Juni
          Quote: cetha
          Cithakan Kulon. Lan aja kuwatir

          Kabeh digarap nalika nggawe "negara gedhang", banjur dites ing Yugoslavia, lan banjur "dhaptar priksa" ditrapake ing kabeh negara.
    4. +4
      28 2021 Juni
      lan panguwasa "negara" iki ora pengin ngrembug masalah penting karo Brussels.
      Henchmen negara kasur ing saindhenging donya lan tansah tumindak kaya iki. Banjur, dheweke ora bisa ngrembug masalah penting mung amarga mbutuhake otak!
      1. +3
        28 2021 Juni
        Kutipan saka bisnisv
        lan panguwasa "negara" iki ora pengin ngrembug masalah penting karo Brussels.
        Henchmen negara kasur ing saindhenging donya lan tansah tumindak kaya iki. Banjur, dheweke ora bisa ngrembug masalah penting mung amarga mbutuhake otak!

        Kaya ing paribasan Rusia, "Yen sampeyan duwe kekuwatan, sampeyan ora butuh kecerdasan."
    5. +5
      28 2021 Juni
      Perwakilan resmi Kementerian Luar Negeri Rusia nyathet yen Kosovo, minangka proyek Barat, wis gagal.

      Kenging punapa? "Kulon" cetha ora mikir, amarga
      1.
      Maria Zakharova nyebat kabijakan panguwasa Kosovo minangka asil agresi NATO lan kabeh Kulon marang Serbia,

      2.
      ...karo pitulungane wilayah kasebut dibuwang saka Serbia.

      3.
      Maria Zakharova nedahake manawa kejahatan terorganisir internasional berkembang ing wilayah kasebut, lan kabeh jinis struktur rekrutmen kanggo kelompok teroris beroperasi kanthi cara iki. Miturut wakil resmi Kementerian Luar Negeri Rusia, kebencian agama lan etnis nyebar ing wilayah Kosovo, lan ideologi keunggulan siji warga negara liyane terus ditanam.

      Demokrat entuk kabeh sing dikarepake.
      Nanging masalah Serbia ora saya cilik ...
      1. +2
        28 2021 Juni
        Kutipan saka doccor18
        Perwakilan resmi Kementerian Luar Negeri Rusia nyathet yen Kosovo, minangka proyek Barat, wis gagal.

        Kenging punapa? "Kulon" cetha ora mikir, amarga
        1.
        Maria Zakharova nyebat kabijakan panguwasa Kosovo minangka asil agresi NATO lan kabeh Kulon marang Serbia,

        2.
        ...karo pitulungane wilayah kasebut dibuwang saka Serbia.

        3.
        Maria Zakharova nedahake manawa kejahatan terorganisir internasional berkembang ing wilayah kasebut, lan kabeh jinis struktur rekrutmen kanggo kelompok teroris beroperasi kanthi cara iki. Miturut wakil resmi Kementerian Luar Negeri Rusia, kebencian agama lan etnis nyebar ing wilayah Kosovo, lan ideologi keunggulan siji warga negara liyane terus ditanam.

        Demokrat entuk kabeh sing dikarepake.
        Nanging masalah Serbia ora saya cilik ...


        logis ya
        Temenan Zakharova tegese proyek "Kosovo - tanah kesempatan" gagal.
        Nanging Kulon, kaya Iblis normal, nyakup kabeh proyek pelangi kanthi jeneng sing apik.
        1. +6
          28 2021 Juni
          Quote: cetha
          kabeh proyek pelangi sampeyan ing sisih kulon

          1. Fragmentasi geografis maksimal.
          2. "Asu elit" ing tali cendhak kanthi kerah sing ketat.
          3. Total kontrol saka bank-bank sentral iki "formasi anyar" karo keterlibatan negara ing rakit utang langgeng.
          4. Ngilangi kabeh aset materi lan intelektual sanalika bisa.
          5. Nggawe pasar kanggo barang konsumen tingkat kapindho.
          Lan kanggo nyebut kabeh iki mung kerusuhan fantasi ...
          1. +2
            28 2021 Juni
            Kutipan saka doccor18
            Quote: cetha
            kabeh proyek pelangi sampeyan ing sisih kulon

            1. Fragmentasi geografis maksimal.
            2. "Asu elit" ing tali cendhak kanthi kerah sing ketat.
            3. Total kontrol saka bank-bank sentral iki "formasi anyar" karo keterlibatan negara ing rakit utang langgeng.
            4. Ngilangi kabeh aset materi lan intelektual sanalika bisa.
            5. Nggawe pasar kanggo barang konsumen tingkat kapindho.
            Lan kanggo nyebut kabeh iki mung kerusuhan fantasi ...

            Pancen bener. Dheweke (Kulon) diganggu dening negara ing wangun apa wae. Amarga iki tatanan, ekonomi, tentara, jaminan sosial ... sing bisa nyerang wong-wong mau.
            Lan negara sing rusak, ing wangun pamaréntahan mandiri, bisa dibungkus ing demokrasi lan diterangake kanthi kuat marang wong sing slamet, apa jenis (demokrasi) sing bener.
            1. +1
              28 2021 Juni
              Quote: cetha
              Pancen bener. Dheweke (Kulon) diganggu dening negara ing wangun apa wae. Amarga iki tatanan, ekonomi, tentara, jaminan sosial ... sing bisa nyerang wong-wong mau.

              Iki tegese proyek Kosovo sukses lengkap kanggo Kulon, tujuane wis diraih.
            2. -6
              28 2021 Juni
              Quote: cetha
              Pancen bener. Dheweke (Kulon) diganggu dening negara ing wangun apa wae.

              serius? Lan ana akeh negara non-negara ing Eropah?
              Quote: cetha
              Amarga iki tatanan, ekonomi, tentara, jaminan sosial ... sing bisa nyerang wong-wong mau.

              ing pundhak? Ing wayahe, kabeh wong cepet-cepet menyang Eropa.
              Quote: cetha
              slamet, jenis (demokrasi) sing bener.

              sakperangan alesan, ora njupuk sapa, saben wong sing tumuju kulon urip ing standar urip luwih saka 1/6 saka tanah karo senjata nuklir lan kabeh tabel périodik.
              Ala, iku kasunyatan. Ing Ukraina lan Moldova sing padha, upah minimum luwih dhuwur tinimbang ing Rusia. nglirik
              1. +4
                28 2021 Juni
                Kutipan saka atalef
                Serius?

                Mrengut!

                Kutipan saka atalef
                Lan ana akeh negara non-negara ing Eropah?
                Ya, kabeh Uni Eropa.


                Kutipan saka atalef
                ing pundhak?
                Sawise dheweke lair ya .
                Rusia ora kanggo sampeyan:
                -Syria
                -Guatemala (1954)
                -Grenada (1983)
                -Irak (2003)
                -Haiti
                -Panama (1989)
                - Puerto Rico
                -Iran (1953 gagal)
                -Hawaii (1993)
                -Yugoslavia
                -Libya
                -Ukraina...
                Umumé, ora ana watesan kanggo rampokan sampeyan ing saindenging jagad, mula sampeyan dadi lemu lan ora sopan kanthi modis, saiki.

                Kutipan saka atalef
                Ing wayahe, kabeh wong cepet-cepet menyang Eropa.
                Sapa kabeh wong? Inggris meh ora lolos. Aku sedih bisu babagan Balts nangis


                Kutipan saka atalef
                sakperangan alesan, aja njupuk sapa wae, saben wong sing tumuju kulon manggon ing standar urip luwih apik tinimbang 1/6 tanah karo senjata nuklir.

                Kutipan saka atalef
                Ing Ukraina lan Moldova sing padha, upah minimum luwih dhuwur tinimbang ing Rusia.
                Apa sampeyan nindakake survey ing antarane buruh migran ing Ukraina lan Moldova? lol Oh, sampeyan lucu nglirik

                Kutipan saka atalef
                lan kabeh tabel périodik.
                Ya, kita duwe kabeh, nanging sampeyan ora Nyuwun
              2. -1
                29 2021 Juni
                Ala, iku kasunyatan. Ing Ukraina lan Moldova sing padha, upah minimum luwih dhuwur tinimbang ing Rusia.
                Nanging upah isih luwih murah, lan sacara signifikan.
      2. +1
        28 2021 Juni
        Kutipan saka doccor18
        Nanging masalah Serbia ora saya cilik ...

        Pramila dheweke meksa Serbia kanggo nggawe independen liyane, utawa "republik rapeseed."
    6. +7
      28 2021 Juni
      Zakharava mratelakake kanthi entheng. Prekara-prekara kasebut kudu diarani kanthi jeneng sing cocog. Kosovo minangka pusat kriminal, ing sangisore lembaga intelijen Barat. Buruh transportasi NATO njupuk saka Afghanistan (Bagram) lan ndharat ing Pristina, apa sing diangkut ing kana??? Lan ora mung babagan obat-obatan, kabeh wong wis suwe ngerti yen wong Albania aktif ing perdagangan organ manungsa.
    7. -4
      28 2021 Juni
      Luwih becik nulis, Masha, buku sing diarani
      "Carane ilang kanca lawas lan
      nggawe mungsuh anyar."
      Aja lali epigraf:
      "Rusia mung duwe rong sekutu - tentara lan angkatan laut."
      Banjur, sampeyan ndeleng, dheweke kuwatir babagan Kosovo.
      1. -1
        28 2021 Juni
        Dheweke kuwatir babagan Kosovo.

        Iku mung wawancara.
      2. -1
        28 2021 Juni
        Apa jenis "kanca lawas" sampeyan ngomong babagan parasit lan parasit? Dhaptar kanca sing ilang iki.
        1. -3
          28 2021 Juni
          Cekoslowakia lan GDR padha parasit lan parasit, contone?
          Vietnam uga? Ethiopia? Lan hubungan ekonomi karo negara-negara Kulon cukup apik.
          Kanthi Italia, Finlandia.
          Kita bisa nerusake luwih.
          Kita wis akeh partners, ing pangertèn normal tembung.
          Hubungan didegake kanthi dhasar kanggo entuk manfaat.
          Sapa, sing dadi parasit kita?
          Serikat serikat wis ngrampungake masalah strategis. lan Kamentrian Luar Negeri makarya kanthi sukses,
          ora nuduhake ajiné utawa nuduhake ilat.
    8. -3
      28 2021 Juni
      Kira-kira, pompa banyu gas wis njupuk Eropah menyang sak panggonan, biyen, padha mung meneng, lan saiki kita mbuwang kucing iki ing telek dhewe. Ora seneng, padha snort. Ayo padha ngrungokake. Kepala OSCE isih meneng sawise riko ing mripate Lavrov. Kadhemen Eropah iku ala kanggo iku, panas Eropah perlu kadhemen. Nanging tanpa gas kadhemen ora bisa, lan yen bisa, sampeyan kudu mbayar uga Bonus kudu diwenehi ndhuwur Gazprom, sing sarujuk kanggo mungkasi pangopènan bagean Belarusian saka pipa gas kanggo 10 dina saka Juni kanggo Juli.. Iki ora nggunakake gas minangka unsur meksa politik. Eropa nampa kabeh kanthi kontrak, yen sampeyan pengin luwih akeh, ngrungokake Zakharova, mbok menawa sampeyan bakal luwih pinter.
      1. +1
        28 2021 Juni
        Sampeyan bener, Faberge, partners kudu corak ajeg! Iku apik sing padha ora ngerti.
        1. +1
          28 2021 Juni
          Utawa bisa uga ana liyane, mengko kita kudu nyerna informasi saka Tyrnet!
      2. 0
        28 2021 Juni
        Minusers saka Ukraina, sampeyan nampa pumping 14 milyar wiwit awal taun. Kabeh miturut kontrak nganti 2025, 40 milyar setahun. Lan yen 180 milyar utawa luwih liwat sampeyan, iku dhuwit. Goleki dhuwit iki saka Kravchuk, Kuchma, Yushchenko, Porshenko lan pandhita getih, aja lali Tymoshenko nganggo sabit.
      3. -6
        28 2021 Juni
        Kutipan saka: tralflot1832
        Aku bakal ngomong ora sopan,pemanas banyu gas njupuk Eropah ing sak panggonan.Sakdurunge mung meneng wae.Saiki kucing-kucing iki dicemplungake dhewe-dhewe.Yen ora seneng ya ngguyu-ngguyu.Ayo padha ngrungokake.Kepala OSCE isih meneng sawise dolan ing ngisor. mripate Lavrov.Eropa kadhemen krasa ala, Eropa panas butuh kadhemen, nanging tanpa gas sampeyan ora bisa kadhemen, lan yen sampeyan nindakake, sampeyan kudu mbayar kanthi apik

        Sampeyan mbokmenawa isih macet ing 2000s?
        1. +2
          28 2021 Juni
          Sampeyan sing macet ing 2000, Aku manggon ing deviden lan karya iki! Lan aku dudu pemegang saham.
          1. -4
            28 2021 Juni
            Kutipan saka: tralflot1832
            Sampeyan sing macet ing 2000, Aku manggon ing deviden lan karya iki! Lan aku dudu pemegang saham.

            Dividen tanpa saham? Kepiye carane?
            Lan rega saham ora khusus ...
            volatilitas gila sajrone 3 taun kepungkur.
            1. 0
              28 2021 Juni
              Aku manggon saka investasi Gazprom ing Olahraga Rusia. Aku ora tau melu bal-balan. Bisnisku yaiku es.
              1. -4
                28 2021 Juni
                Kutipan saka: tralflot1832
                Aku manggon saka investasi Gazprom ing Olahraga Rusian.

                Kutipan saka: tralflot1832
                Urusanku, es.

                Nyuwun

                lan apa?
                1. +1
                  28 2021 Juni
                  Aku manggon ing omahku ing Sochi lan sho, biyen aku manggon ing Murmansk lan sho.
                  1. -3
                    28 2021 Juni
                    Kutipan saka: tralflot1832
                    Aku manggon ing omahku ing Sochi lan sho, biyen aku manggon ing Murmansk lan sho.

                    Ya, sing apik, nanging kepiye Kosovo lan Gazprom cocog?
    9. +7
      28 2021 Juni
      Babagan "lubang ireng" ing Kosovo, iki minangka bebener sing nyata. Kanca kelasku ing Jerman duwe mobil sing larang dicolong sawetara taun kepungkur. Dheweke ngajokake laporan polisi lan nampa asuransi. Lan dheweke kaget banget yen asuransi dibayar tanpa masalah lan, amarga penasaran, dheweke pindhah menyang agen asuransi sing dheweke kenal. Jebule mobile ketemu sedina. Pranyata mobil dheweke dilengkapi modul GPS lan modul iki diisolasi mung nalika nyolong. Sedina sabanjure, modul kasebut diaktifake ing desa Kosovo. Lan desa Kosovo iki kabeh mencorong saka GPS beacon saka mobil dicolong liyane. Mung amarga Kosovo minangka bolongan sing polisi lan layanan intelijen Eropa ora nyopot irung ing kana. Ora jelas kenapa bolongan iki digawe.
      1. -1
        28 2021 Juni
        Kutipan saka: rotfuks
        Babagan "lubang ireng" ing Kosovo, iki minangka bebener sing nyata. Kanca kelasku ing Jerman duwe mobil sing larang dicolong sawetara taun kepungkur. Dheweke ngajokake laporan polisi lan nampa asuransi. Lan dheweke kaget banget yen asuransi dibayar tanpa masalah lan, amarga penasaran, dheweke pindhah menyang agen asuransi sing dheweke kenal. Jebule mobile ketemu sedina. Pranyata mobil dheweke dilengkapi modul GPS lan modul iki diisolasi mung nalika nyolong. Sedina sabanjure, modul kasebut diaktifake ing desa Kosovo. Lan desa Kosovo iki kabeh mencorong saka GPS beacon saka mobil dicolong liyane. Mung amarga Kosovo minangka bolongan sing polisi lan layanan intelijen Eropa ora nyopot irung ing kana. Ora jelas kenapa bolongan iki digawe.


        Apa sing ora bisa dingerteni?
        Iki mung ing Rusia, maling ing hukum sing bisa dianiaya utawa matèni.

        Ing Eropa, sing dadi luwih beradab, kabeh ibukutha ireng dikelola dening kulawarga aristokrat, saka generasi menyang generasi nganti pirang-pirang atusan taun ...
      2. -5
        28 2021 Juni
        Kutipan saka: rotfuks
        Lan desa Kosovo iki kabeh mencorong saka GPS beacon saka mobil dicolong liyanen. Mung amarga Kosovo minangka bolongan sing polisi lan layanan intelijen Eropa ora nyopot irung ing kana. Ora jelas kenapa bolongan iki digawe.

        Inggih, kaya Chechnya lan Dagestan.
    10. +3
      28 2021 Juni
      Wong Serbia, wong biasa, ora bakal nampa lan ora bakal ngapura pemisahan negarane.
    11. -1
      28 2021 Juni
      Kamentrian Luar Negeri wiwit tumindak ... ing mburi garis mungsuh.
    12. -2
      28 2021 Juni
      Kabeh negara sing ora diakoni minangka bolongan ireng. Saliyane Kosovo, iki uga kalebu Transnistria, Abkhazia, Ossetia lan malah Donbass
    13. +1
      28 2021 Juni
      Kabeh Eropah minangka bolongan ireng sing ndhukung teroris lan fasis ing endi wae.
      1. -6
        28 2021 Juni
        Kutipan saka Inquisitor
        Kabeh Eropah minangka bolongan ireng sing ndhukung teroris lan fasis ing endi wae.

        Apa mbuwang wektu ing trifles - kabeh donya iku bolongan ireng.
        1. +4
          28 2021 Juni
          Kutipan saka atalef
          Kutipan saka Inquisitor
          Kabeh Eropah minangka bolongan ireng sing ndhukung teroris lan fasis ing endi wae.

          Apa mbuwang wektu ing trifles - kabeh donya iku bolongan ireng.

          Yen dideleng saka pirang-pirang taun sampeyan mabur ing kene lan ngritik, ya, kita bisa nganggep yen jagad iki minangka bolongan ireng.
        2. -3
          28 2021 Juni
          Oke, ana pangecualian (sing mbuktekake aturan kasebut), salah sijine yaiku Serbia.
    14. 0
      29 2021 Juni
      Zakharova minangka bolongan ireng Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia.
    15. Komentar wis dibusak.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"