Dewan Uni Eropa nyetujoni penandatanganan perjanjian Open Skies karo Ukraina lan Armenia

47

Dilaporake yen Dewan Eropa mutusake kanggo nyetujoni penandatanganan persetujuan babagan wilayah udara umum antarane Uni Eropa lan Ukraina. Uga, miturut layanan pers Dewan Uni Eropa, para pejabat nyetujoni penandatanganan perjanjian kasebut karo telung negara liyane. Iki yaiku Armenia, Qatar lan Tunisia.

Kacarita yen penandatanganan pungkasan saka perjanjian kasebut bakal nyebabake "bukaan pasar transportasi udara, bakal nyumbang kanggo pangembangan pariwisata, panyebaran investasi, lan mulane pembangunan ekonomi."



Wigati dicathet yen Ukraina dijanjekake kanthi persis kaya nalika mlebu Perjanjian Asosiasi Eropa. Akibaté, ing ngisor iki kedaden: pasar Ukrainia dadi mbukak kanggo perusahaan Eropah, kang mboko sithik displacing manufaktur Ukrainia. Lan produser Ukrainia diwenehi kuota kanggo ngimpor barang menyang negara-negara Uni Eropa, lan kuota kasebut pancen sithik - Ukraina "milih" ing sasi utawa rong taun kanggo macem-macem produk.

Ing babagan iki, bisa dianggep manawa persetujuan babagan "Open Skies" - ruang penerbangan umum - bisa uga ngetutake skenario sing padha. Operator udara Eropa bakal entuk akses preferensial menyang pasar Ukrainia sing padha lan bakal bisa nemtokake kabijakan rega kanthi mandiri.

Layanan pers Dewan EU, nyatakake yen "pasar tunggal bakal ngidini implementasine aturan lan standar EU umum." Disebutake yen "mekanisme bakal ditindakake kanggo nyegah penyalahgunaan."

Dokumen pungkasan kudu ditandatangani ing musim gugur taun iki.
  • Twitter/Ukraine International Airlines
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

47 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    28 2021 Juni
    Ing setahun utawa rong taun, pilot penumpang Ukrainia bakal dadi tuwa banget kanggo Geyropa, ora bakal ngliwati tingkat emisi lan swara maneh ... pungkasane logis. Nyuwun
    1. +3
      28 2021 Juni
      Aku ngombe bir 2 kaleng ... wah, kenek aku ... Langit mbukak apa sing diomongake? Apa iki diatur dening apa?
      1. -7
        28 2021 Juni
        Dewan Uni Eropa nyetujoni penandatanganan perjanjian Open Skies karo Ukraina lan Armenia

        Hehe, apa sing arep digoleki ing kana? Ora ana apa-apa ing kana! Utawa paling kamungkinan militer Rusia, ing cilik saka konflik... Iku idea pinter! Sing menehi saran aku wonder apa pengacara licik?
        Iku ora kanggo apa-apa aku mambu kabeh iki
        1. Bat
          +1
          29 2021 Juni
          Kutipan saka xorek
          Sing menehi saran aku wonder apa pengacara licik?

          Soros cilik "Pashinyan"
      2. +8
        28 2021 Juni
        Kutipan: NIKNN
        Apa jenis langit mbukak kita ngomong bab?

        Ora kaya sing sampeyan pikirake, iki dudu "swarga". Iki swarga komersial. Pamindahan perusahaan penumpang udara Ukrainia saka pasar domestik lan pasar EU diwiwiti.
        1. +4
          28 2021 Juni
          Dipikir.,. Ya, gendera ana ing tangan, nanging apa wilayah udara Ukraina kudu dikendhaleni wong liya? Apa sampeyan kudu ngatur kontrol lalu lintas udhara lan sistem kontrol lalu lintas udhara dhewe? Sapa sing bakal nindakake? Iki serius
          1. +1
            28 2021 Juni
            Kutipan: NIKNN
            Apa sampeyan kudu ngatur kontrol lalu lintas udhara lan sistem kontrol lalu lintas udhara dhewe? Sapa sing bakal nindakake? Iki serius

            Hypothetically, kabeh bakal tetep kaya. Nanging dheweke bakal dikontrol dening EU.
            1. +1
              29 2021 Juni
              Nang endi wae watara 2000 kanggo penerbangan menyang pak lapangan udara ing Ukraina, militer kudune ngirim aplikasi kanggo Eurocontrol. Ing kono wektune uga dituduhake pira dina. Dadi panglima Angkatan Udhara Ukrainia mung ora bisa mabur saka Vinnitsa menyang Kyiv. Apa chalepa wassat
        2. -1
          28 2021 Juni
          Kutipan saka Canecat
          Ora kaya sing sampeyan pikirake, iki dudu "swarga". Iki swarga komersial. Pamindahan perusahaan penumpang udara Ukrainia saka pasar domestik lan pasar EU diwiwiti.

          Ukrov wis Buki kanggo counteraction. Pencet maneh, lan perusahaan lokal bakal bali menyang panggonane
        3. -5
          28 2021 Juni
          Omong kosong apa, UIA, Windrose, lan Sky Up mabur lan isih mabur.
          1. + 19
            29 2021 Juni
            Kutipan: Slobodskoy
            Omong kosong apa, UIA, Windrose, lan Sky Up mabur lan isih mabur.

            Nalika lagi mabur...
            Dokumen pungkasan kudu ditandatangani ing musim gugur taun iki.
        4. +1
          29 2021 Juni
          Saiki pasar domestik didominasi dening UIA lan maskapai murah, UIA, jujur, duwe kabijakan pricing edan kanggo wargane (hello to Kolomoisky), mbok menawa kanthi tekane pemain anyar lan munculna kompetisi iki bakal paling ora. nggawa wong mudhun sethitik.
          1. +3
            29 2021 Juni
            Kutipan saka: Cub_86
            Saiki pasar domestik didominasi dening UIA lan maskapai murah.

            Grup Ryanair wis njelajah negara 404, kanthi introduksi Mbukak langit alangan pungkasan wis dibusak. Ora perlu rembugan babagan paritas lan liya-liyane - kita pengin: kita mabur menyang sampeyan lan sampeyan bisa nyoba mabur menyang kita ... nanging sing bakal ngidinke sampeyan, Amin
        5. 0
          29 2021 Juni
          Kutipan saka Canecat
          Kutipan: NIKNN
          Apa jenis langit mbukak kita ngomong bab?

          Ora kaya sing sampeyan pikirake, iki dudu "swarga". Iki swarga komersial. Pamindahan perusahaan penumpang udara Ukrainia saka pasar domestik lan pasar EU diwiwiti.

          Industri rusak, kabeh sing bisa dirusak, tanah didol !! , saiki hawa didol marang wong manca , sing isih ana yaiku segara . Nanging wong-wong manca uga lunga menyang kono, mbangun pangkalan laut kanggo awake dhewe, lan wong pribumi diwenehi balon. Ugh! Perahu karet. Ora suwe wanita kasebut bakal digawa, lan Nazi bakal diwenehi wanita kembung.
      3. +1
        28 2021 Juni
        Kutipan: NIKNN
        Apa jenis langit mbukak kita ngomong bab?

        Inggih, kang medeni kanggo fly.
        1. -3
          28 2021 Juni
          Iki yaiku Armenia, Qatar lan Tunisia.
          A sawetara negara - sengaja (dening misunderstanding) statehood ngguyu
          Kutipan saka tihonmarine
          Inggih, kang medeni kanggo fly.

          apik
    2. -5
      28 2021 Juni
      Iki ora mungkin - UIA duwe Boeing lan Embraer sing cukup anyar.
      1. +1
        28 2021 Juni
        Takon babagan kerugian setahun sawise dokumen kasebut ditandatangani lan ditrapake.
        1. -5
          28 2021 Juni
          Apa sampeyan mikir bakal ana kerugian?
        2. +3
          29 2021 Juni
          Kutipan saka Canecat
          Njupuk kapentingan ing kerugian sawise setahun ...

          .., lan jujur ​​- sampeyan pengin Eropa, sampeyan bakal entuk. Tanpa mangu-mangu, perusahaan Eropa bakal ngilangi 404 penumpang. Warga lokal ora bakal bisa nandhingi monsters sing wis nyerang dheweke, sanajan penumpang bakal seneng.
          1. +1
            29 2021 Juni
            +1
            Perkara apa iku.
          2. -4
            30 2021 Juni
            Kanggo miwiti, sampeyan kudu paling ora takon apa perjanjian kasebut umume kalebu.
            1. +2
              30 2021 Juni
              Persetujuan kasebut yaiku komponen administratif/pemerintah dibusak nalika ngatur penerbangan reguler; kapentingan pasar murni tartamtu tetep. Ora perlu rembugan babagan prinsip paritas: kita duwe rong penerbangan menyang sampeyan lan sampeyan duwe loro kanggo kita. Ana panjaluk - sapa sing nyedhiyakake pasokan bakal entuk bathi. Iki ndadekake iku bisa kanggo berkembang produk utamané murah karo basis internasional. Cukup prasaja?
              Kasunyatan manawa negara 404 ngidini wong Eropa mlebu sadurunge - aku ora bakal ngomong apa-apa kenapa kedadeyan kasebut. Nanging kasunyatan manawa klompok WizzAir / Ryanair / EasyJet bakal rampung, ninggalake dheweke tanpa penghasilan, penerbangan operator lokal menyang arah Eropa minangka kasunyatan. Klompok Ryanair sing padha wis mapan ing kono lan yen ngidak, saliyane program kasebut bakal gampang nyelehake pesawat ing jejere penerbangan lokal - dheweke duwe kesempatan kanggo maneuver. Apa yen dheweke wiwit mbukak pangkalan lan ndharat pesawat kanthi terus-terusan? Penumpang bakal seneng kabeh iki, nanging operator lokal - amin: sampeyan kudu ndeleng sapa sing dilebokake ing kebone: kabeh perusahaan kasebut duwe bos sing agresif banget lan padha perang nglawan saben liyane, lan negara 404 wis dadi platform liyane kanggo permanen iki. perang
  2. +4
    28 2021 Juni
    Padha karo WTO. Ayo menyang "pasar umum"! Lan sawise mlebu, kene ana aturan, peraturan, volume sing ora bisa dilanggar - denda! Apa bakal padha ing kene?
    Sampeyan ora bisa mabur ing kana, mung ing rute kasebut lan mung ing wektu kasebut (kanggo sampeyan) ...
    Lan "apa kanggo akordeon kancing wedhus?"
  3. Komentar wis dibusak.
  4. +1
    28 2021 Juni
    Perwakilan EU sing ngetrapake sanksi marang Rusia kanggo nglebokake Crimea kudu ngerti lan elinga yen "Open Skies" ing Crimea Rusia ora mbukak, lan uga ora Ukrainia.
    Ora perlu provokasi lan njupuk risiko.
    Uripe manungsa luwih aji.
  5. -4
    28 2021 Juni
    Kacarita yen penandatanganan pungkasan saka perjanjian kasebut bakal nyebabake "bukaan pasar transportasi udara, bakal nyumbang kanggo pangembangan pariwisata, panyebaran investasi, lan mulane pembangunan ekonomi."

    Pariwisata ing siji arah - pangiriman tenaga kerja, pembangunan ekonomi - kok
    dudu sadurunge? Nanging maskapai Barat bisa uga prihatin babagan keamanan ing langit Ukraina.
    1. 0
      28 2021 Juni
      Kutipan saka tihonmarine
      Nanging maskapai Barat bisa uga prihatin babagan keamanan ing langit Ukraina.

      Perusahaan-perusahaan Barat ora peduli yen ngerti sapa sing bakal ditunjuk minangka ekstrem.
    2. +2
      29 2021 Juni
      Kutipan saka tihonmarine
      Maskapai penerbangan Barat bisa uga prihatin babagan keamanan ing langit Ukraina.

      Perusahaan asuransi prihatin babagan safety, nanging yen premi bisa ditampa, perusahaan kasebut bakal mabur. Pranyata metu, senadyan statements badut lan co - Kulon ora weruh perang. Sajrone konflik telung wolung Penanggung nambah premi nganti umume ora mabur ...
  6. +1
    28 2021 Juni
    Yagene dheweke butuh iki? Oh, ya, kanggo mabur ngubengi Belarus, dheweke ora bakal nampa pesawat ing Ukraina, nanging bisa ditembak.
    1. -10
      28 2021 Juni
      "Ichtamnets" liwat wilayah sing ora bisa dikendhaleni bisa ditembak mudhun. Lan saiki akeh transit mabur liwat Ukraina. Miturut cara, Turki saka Moskow lan St. Petersburg menyang Turki liwat Ukraina mabur tanpa masalah. Lan liwat Ukraina kulon, ing umum, banget. rute sibuk - saka Eropah lor-kulon menyang Timur Tengah.
      1. 0
        28 2021 Juni
        Dadi ora suwe. Sadurunge latihan pertahanan udara sabanjure, dheweke bakal mecut sawetara rudal lan mlumpat
        1. -8
          28 2021 Juni
          Ya, padha ditembak mudhun ing Segara Ireng, ora ana sing mbantah. Ngomong-ngomong, Rusia bener-bener melu latihan kasebut. Ana cukup kedadean sing padha ing donya. Lan ditembak mudhun ing Donbass. Lan USSR Ditembak mudhun ing Sakhalin. Lan Iran ditembak mudhun ing Teheran. Kabeh kedadeyan, mula ora perlu mabur babar pisan.
          1. +1
            29 2021 Juni
            Boeing dibuwang ing Donbass
            1. -4
              30 2021 Juni
              Iki mung kanggo penganut "saluran federal".
              1. +2
                30 2021 Juni
                oh kok pretentious banget..praktise ora ana siji-sijia ing jagad iki ... kabeh jagad karo kita.. bla bla bla. Aku wis krungu iki nang endi wae. Ganti manual, kancaku, tembak ngguyu
              2. +4
                30 2021 Juni
                Kutipan: Slobodskoy
                Iki mung kanggo penganut "saluran federal".

                Ora ana wong ing jagad iki sing mikir babagan iki - setengah jam mengko dheweke dikandhani roket Rusia - kabeh wong seneng, mbuktekaken iki piye wae ora populer ing donya beradab, Gusti ngapura kula. Bodho lan banget kamungkinan cukup.
                Dadi
                Quote: Alexander Seklitsky
                oh, pretentious sing.. Ganti manual, kanca, tembak dhewe
  7. -2
    28 2021 Juni
    Dewan Uni Eropa nyetujoni penandatanganan perjanjian Open Skies karo Ukraina lan Armenia
    Ya, malah babagan celonone didhuwurake, loro-lorone pantes
  8. +2
    28 2021 Juni
    Wigati dicathet yen Ukraina dijanjekake kanthi persis kaya nalika mlebu Perjanjian Asosiasi Eropa
    . Padha obah ing arah sing bener ... nanging sing peduli?
  9. -4
    28 2021 Juni
    Iki mesthi ora kanggo kepentingan kita. Sapa sing miwiti ngomong babagan perdagangan ing kana, aku kaget, apa sih dagang ing Khokhlostan nakal? Nanging Armenia lan Khokhlostan banget migunani kanggo pengintaian malah kanggo NATO.
    1. -7
      28 2021 Juni
      Aku uga nambah pengintaian ing kene :))) Apa maskapai penerbangan Barat sing mabur menyang Rusia uga nindakake pengintaian?
      1. 0
        29 2021 Juni
        Suwene sampeyan ninggalake TK?
        1. -4
          30 2021 Juni
          Sampeyan luwih ngerti apa sing kedadeyan ing taman kanak-kanak.
          1. 0
            30 2021 Juni
            Pitakonan kudu dijawab, lan ora nguripake saka sirah perih menyang sehat. Utawa iki adat ing Banderlogia? Nanging apa sing dakkandhakake ... wong bodho
  10. -2
    28 2021 Juni
    Dilaporake yen Dewan Eropa mutusake kanggo nyetujoni penandatanganan persetujuan babagan wilayah udara umum antarane EU lan Ukraina.
    .
    Kenapa - "disebut"? Padha kudu menehi sertifikat contone, yen maca ora bakal ngerti.
    Wilayah Penerbangan Umum Eropa (CAA) minangka persetujuan bilateral antarane EU lan negara katelu sing netepake standar keamanan umum lan liberalisasi hubungan pasar ing penerbangan, ngidini panggunaan wilayah udara sing luwih efisien lan luwih aman.

    Iki minangka "wilayah perdagangan bebas" kanggo penerbangan, utamane babagan keamanan penerbangan, perlindungan penumpang, tanggung jawab operator udara, perlindungan lingkungan, kompetisi lan pitulungan pemerintah. Uni Eropa wis ngrampungake perjanjian kasebut karo 14 negara lan Kosovo. Rembugan babagan OAP karo Ukraina rampung ing 2013, nanging penandatanganan persetujuan kasebut diblokir amarga konflik antarane Inggris lan Spanyol babagan status bandara Gibraltar.
    Dadi iki Langit Tunggal Eropah.
    Wilayah udara Eropa minangka sing paling sibuk ing donya lan manunggal lan manunggal iku logis ing kene.
    Minangka kanggo keuntungan saka Ukraina ing iki, kita bisa nguripake kanggo pengalaman Georgia lan Moldova. Padha mlebu ing 2012/2010
    ing Moldova lan Georgia, bagean pinunjul saka lalu lintas penumpang isih oriented kanggo Turki, Rusia, Kazakhstan, Mesir
    Ing Georgia, kita ngomong babagan kenaikan luwih saka telu saka 2010 nganti 2016 (saka 0,9 yuta dadi 2,8 yuta penumpang). Ing Moldova, lalu lintas penumpang mundhak 2013% saka 2016 nganti 80 (nganti 2,2 yuta penumpang).
    Ing Moldova, jumlah arah mundhak saka 19 ing 2013 dadi 42 ing 2017. Miturut Dinas Penerbangan Sipil Moldova, tiket pesawat langsung menyang London, sing regane 2010 euro ing April 210, regane 2017 euro ing April 45.
    Nanging luwih gampang kanggo Georgia lan Moldova amarga kekurangan manufaktur pesawat, sing mbutuhake sertifikat umum. Iki sebabe wis telat wiwit 2013.
    Sawise iki, operator udhara Ukraina bakal nampa hak tanpa wates kanggo ngeterake saka Ukraina menyang Uni Eropa lan antarane negara anggota Uni Eropa, sing bakal mandheg ing Ukraina. Sabanjure, operator udara EU bakal duwe hak komersial tanpa wates kanggo mabur saka EU menyang Ukraina lan ing watese.
  11. +1
    28 2021 Juni
    Katon kaya sawetara pesawat wis mabur ing langit mbukak liwat Ukraina. Apa ana wong liya sing kasengsem?
    1. -8
      28 2021 Juni
      Lalu lintas transit ing Ukraina padhet banget. Coba topik kasebut sadurunge ngucapake pikirane sing jero.
      1. 0
        30 2021 Juni
        Ya, radar mabur ngapusi

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"