Telegraph: Ing pesisir Crimea, Inggris nyoba mbuktekake manawa iku minangka kekuwatan maritim sing gedhe

89

Great Britain, minangka salah sawijining kekuwatan maritim sing paling kuat ing jagad iki, kudu njaga ketertiban ing segara lan segara ing saindenging jagad. Utawa paling ora nyoba nglakoni.

Mangkene ujare kolumnis Inggris Daniel Hannan, sing artikel babagan topik kasebut diterbitake dening The Telegraph.



Mesthi, dheweke ngerti yen Kakaisaran Inggris wis ora ana maneh, lan akeh keputusan ing jagad iki ora ana maneh ing London. Nanging bubar, ing pesisir Crimea, Inggris nyoba mbuktekake manawa isih dadi kekuwatan maritim sing gedhe. Kita ngomong babagan trik pemusnah HMS Defender saka Angkatan Laut Inggris, sing sakperangan alesan mutusake kanggo nyerang perairan wilayah Rusia.

Miturut panulis, sing nganggep tumindak kasebut bener, perlu supaya jagad ora lali yen Inggris isih bisa nindakake tumindak sing padhang. Negara iki, dumunung ing pulo, historis gumantung ing kamardikan saka pandhu arah lan nyoba kanggo njaga karo kabeh kekuatan, amarga bagean singa saka perdagangan Inggris digawa metu dening segara.

Mesthi, ora ana pangertèn praktis ing demarche iki, amarga London ora peduli babagan rute pengiriman ing pesisir Crimean. Alesan mung kanggo ngganggu Moscow, kanggo nuduhake yen Britain isih bisa kanggo pengaruhe ing paling soko.
  • Royal Navy
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

89 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 19
    28 2021 Juni
    .The Telegraph: Ing pesisir Crimea, Inggris nyoba mbuktekake manawa iku kekuwatan maritim sing gedhe

    Kompleks apa. Lha, apa sing sampeyan buktiake?
    .Great Britain, minangka salah sawijining kekuwatan maritim sing paling kuat ing jagad iki, kudu njaga ketertiban ing segara lan segara ing saindenging jagad. Utawa paling ora nyoba nglakoni.

    Aku wedi ing tingkat iki kabeh armada Her Majesty bakal kasebar ing ngisor Samudra Donya ing macem-macem bagéan donya. Uwong edan.
    Nanging bubar, ing pesisir Crimea, Inggris nyoba mbuktekake manawa isih dadi kekuwatan maritim sing gedhe. Kita ngomong babagan trik pemusnah HMS Defender saka Angkatan Laut Inggris, sing sakperangan alesan mutusake kanggo nyerang perairan wilayah Rusia.

    Miturut panulis, sing nganggep tumindak kasebut bener, perlu supaya jagad ora lali yen Inggris isih bisa nindakake tumindak sing padhang.

    Sawetara jinis sindrom Ukrainia langsung, kanggo nindakake tumindak padhang sing ora ana gunane supaya wong ora lali. Apa Ukrainians cokotan utawa apa?
    1. +9
      28 2021 Juni
      Kutipan saka OrangeBig
      .The Telegraph: Ing pesisir Crimea, Inggris nyoba mbuktekake manawa iku kekuwatan maritim sing gedhe

      Kompleks apa. Lha, apa sing sampeyan buktiake?
      .Great Britain, minangka salah sawijining kekuwatan maritim sing paling kuat ing jagad iki, kudu njaga ketertiban ing segara lan segara ing saindenging jagad. Utawa paling ora nyoba nglakoni.

      Aku wedi ing tingkat iki kabeh armada Her Majesty bakal kasebar ing ngisor Samudra Donya ing macem-macem bagéan donya. Uwong edan.

      Bodhone perdana menteri pancen ombenan
      1. +6
        28 2021 Juni
        Ing stupidity kang premier - pancen ngombe

        Ana saiki liyane ora dijupuk minangka perdana. Mung iki tetep.
        1. + 24
          28 2021 Juni
          Inggris isih bisa tumindak padhang

          Tumindak panguwasa kudu gedhe, ora padhang. Padhang, iki dasi lan kathok jerone Boris Johnson. Degenerates
          1. + 13
            28 2021 Juni
            Kutipan saka Mitroha
            Inggris isih bisa tumindak padhang

            Tumindak panguwasa kudu gedhe, ora padhang. Padhang, iki dasi lan kathok jerone Boris Johnson. Degenerates



            Dasi oranye sing apik gayane. ngguyu
            1. +7
              28 2021 Juni
              Kutipan saka OrangeBig
              Dasi oranye sing apik gayane.

              Dasi, apa ora saka pesta sing Saakashvili ora rampung?
              1. +5
                28 2021 Juni
                Kayane bisa uga khusus. rilis iku... lol
                1. +4
                  29 2021 Juni
                  Kutipan saka cniza
                  iki spek. rilis iku...

                  Aku njaluk sampeyan njlentrehake: hubungan, utawa operator? lol
                  1. +2
                    29 2021 Juni
                    Katon kaya khusus masalah lan kanggo pakurmatan, hubungan digawe. ya
    2. + 17
      28 2021 Juni
      Kutipan saka OrangeBig
      Sawetara jinis sindrom Ukrainia langsung, kanggo nindakake tumindak padhang sing ora ana gunane supaya wong ora lali.

      Aku ora mikir wong Inggris nindakake apa-apa sing ora ana gunane. Dheweke nguji tekad kita, sepira kersane. Bakal ana provokasi liyane saka NATO, bisa uga saka Turki ... Mbok menawa, yen tapel wates dilanggar maneh, kudu tumindak luwih kasar, contone, supaya bisa nganti jerone 3-5 km. lan geni kanggo negara mundhut kemajuan, tanpa mundhut tenaga. Ing kasus apa wae, dudu wong bodho sing mrentah ing Kulon lan ora bakal gampang ngalahake dheweke ...
      1. +1
        28 2021 Juni
        . Bakal ana provokasi liyane saka NATO, bisa uga saka Turki ...

        Pira provokasi sing wis ditindakake wiwit taun 2013 ing Suriah lan nganti saiki? Aja ngetung.

        Ing kasus apa wae, dudu wong bodho sing mrentah ing Kulon lan ora bakal gampang ngalahake dheweke ...

        Pratelan kontroversial.
        1. -1
          28 2021 Juni
          Alasane mung ngganggu...

          Rusia ora ngukum Turki amarga pejuang sing mudhun, lan Azerbaijan amarga helikopter sing mudhun, mula Inggris ora wedi. Kita wis ora ana ing Liga Utama kanggo dangu, lan malah pisanan. sad
          1. +4
            28 2021 Juni
            .Rusia ora ngukum Turki kanggo fighter downed, lan Azerbaijan kanggo helikopter mudhun, supaya Inggris ora wedi.

            Dheweke pengin ujar manawa kita ora nyerah karo provokasi sing wis disiapake, sing, yen ditarik menyang konflik, bakal nglawan kepentingan nyata lan ngganggu rencana nyata kita. konflik, ngganggu kita.

            Kita wis ora ana ing Liga Utama kanggo dangu, lan malah pisanan. susah

            Mesthi wae, nanging wis pirang-pirang taun kabeh media Barat mbongkar Rusia lan Putin wiwit esuk nganti wengi? Yagene iki yen, saka tembung sampeyan, kita ora ana ing Liga Utama lan dudu sing pisanan? Ing taun 90-an, tren iki ora katon.
          2. +5
            28 2021 Juni
            Kutipan saka dorz
            Rusia ora ngukum Turki amarga para pejuang sing mudhun

            Aku elinga yen sanalika pesawat kita ditembak mudhun, hubungan kita karo Turki mundhak, padha mbatesi lalu lintas turis lan nglarang impor produk tetanèn. Apa sampeyan mikir ora bisa dibandhingake? Lan aku mikir yen mangsuli pangilon iku bodho lan cendhak. Wong Turki duwe kapentingan dhewe ing wilayah kasebut lan ora bakal bisa nglirwakake, ing kasus apa wae, kompromi dibutuhake. Jujur, aku ora pengin perang ...
      2. +2
        28 2021 Juni
        Kutipan saka: raw174
        Kutipan saka OrangeBig
        Sawetara jinis sindrom Ukrainia langsung, kanggo nindakake tumindak padhang sing ora ana gunane supaya wong ora lali.

        Aku ora mikir wong Inggris nindakake apa-apa sing ora ana gunane. Dheweke nguji tekad kita, sepira kersane. Bakal ana provokasi liyane saka NATO, bisa uga saka Turki ... Mbok menawa, yen tapel wates dilanggar maneh, kudu tumindak luwih kasar, contone, supaya bisa nganti jerone 3-5 km. lan geni kanggo negara mundhut kemajuan, tanpa mundhut tenaga. Ing kasus apa wae, dudu wong bodho sing mrentah ing Kulon lan ora bakal gampang ngalahake dheweke ...

        Kakehan sing dipertaruhake kanggo Rusia saiki. Lan wong Inggris ngerti iki, dheweke milih wektu kasebut.
      3. +4
        28 2021 Juni
        Kutipan saka: raw174
        Mbok menawa, ing kasus bola-bali nglanggar tapel wates, iku bakal perlu kanggo tumindak luwih atos, contone, kanggo ngidini kanggo pindhah menyang ambane 3-5 km. lan geni kanggo negara mundhut kemajuan, tanpa mundhut tenaga. Ing kasus apa wae, dudu wong bodho sing mrentah ing Kulon lan ora bakal gampang ngalahake dheweke ...

        Apa sampeyan bisa ngomong cara kanggo murub ing pangrusak modern, supaya kelangan dalane, tanpa mundhut tenaga? Kanthi daya imajinasi sampeyan, chtol? Piye kabarmu saiki?
        1. -1
          28 2021 Juni
          Torpedo saka kapal selam kelas Varshavyanka, rudal anti-kapal saka Bastion, rudal anti-kapal saka Su-34, rudal anti-kapal saka corvette, frigate, RTOs, Vulkan saka GRK Moscow, X-32 saka Tu- 22M3, Dagger saka Mig-31K. Cukup?
          Miturut cara, iku bakal becik kanggo duwe drones jero banyu komikaze relatif mirah supaya bang ing baling-baling ngrusak yen ana apa-apa. Mungkasi mobil.
          1. +2
            28 2021 Juni
            Kutipan saka OrangeBig
            .Cukup?

            ora, sampeyan isih ora mangsuli kanthi bener, amarga armada segara, dudu pesisir, perlu kanggo nyegah provokasi kaya ngono. Apa sampeyan mikir yen Bastions lan Sushki, ditambah karo RTO, cukup, nanging kepiye carane Buyan RTO bisa ngganggu kapal permukaan NATO? Callibrism metu saka skala, nalika sampeyan ora ngerti manawa dheweke ora bisa nabrak EM utawa kapal liyane kanthi cara apa wae
            1. -2
              29 2021 Juni
              Quote: Sandor Clegane
              kanggo nyegah provokasi kaya iki, armada samudra, dudu pesisir

              Mung kanggo nglawan provokator, bakal ana cukup trifles pesisir lan sarana pertahanan pesisir. Utamané nalika nerangake Segara Ireng cilik.
          2. 0
            29 2021 Juni
            Kutipan saka OrangeBig
            Torpedo saka kapal selam kelas Varshavyanka, rudal anti-kapal saka Bastion, rudal anti-kapal saka Su-34, rudal anti-kapal saka corvette, frigate, RTOs, Vulkan saka GRK Moscow, X-32 saka Tu- 22M3, Dagger saka Mig-31K. Cukup?

            Cukup kanggo miwiti donya katelu, nanging
            lan geni kanggo negara mundhut kemajuan, tanpa mundhut tenaga.

            rada ragu..
        2. 0
          29 2021 Juni
          Kutipan: ROSS_51
          carane kanggo murub ing pangrusak modern, supaya ilang ing dalan, tanpa mundhut tenaga? Kanthi daya imajinasi sampeyan, chtol? Piye kabarmu saiki?

          Aku nganggep yen bolongan ing ngisor garis banyu bakal nyebabake kapal modern mandheg.
          1. 0
            29 2021 Juni
            Kutipan saka: raw174
            Kutipan: ROSS_51
            carane kanggo murub ing pangrusak modern, supaya ilang ing dalan, tanpa mundhut tenaga? Kanthi daya imajinasi sampeyan, chtol? Piye kabarmu saiki?

            Aku nganggep yen bolongan ing ngisor garis banyu bakal nyebabake kapal modern mandheg.

            Lan kanggo njawab karo kabeh trunks ing penembake. Apa sampeyan nyedhiyakake pilihan kasebut? Lan apa sing arep kanggo pengeboran bolongan karo? Latihan torpedo?
      4. +3
        28 2021 Juni
        Nanging menarik. Yen ora ana siji kapal, nanging sawetara? Endi kapal saka Armada Segara Ireng? Wong-wong Inggris ngusapi irung kita, sing bakal dakkandhakake. Padha alon-alon mlaku kanthi cepet, nuduhake kauntungan saka perusak.
        1. -3
          29 2021 Juni
          Kutipan: 210 okv
          Yen ora ana siji kapal, nanging sawetara? Endi kapal saka Armada Segara Ireng?

          Nek mbahku jenggot, mbah...
      5. +1
        29 2021 Juni
        Sing bener: aja bodho. Lan Boris shaggy dudu apa sing dikarepake sawetara wong.
        Iku wektu kanggo muter karo cheaters dening aturan sing. Apa sampeyan urip kanthi prinsip "sapa sing sukses iku bener"? Disiapake kanggo nampa jawaban kanggo aturan iki
      6. 0
        29 2021 Juni
        Kene, kene, kaya ngono, nanging kanggo murub karo perhiasan, filigree, tanpa mundhut siji ing kru! Kanggo maksud iki, duwe saperangan pesawat disiapake karo pilot sing fasih ing Inggris - uga, supaya padha bisa ngomong soko ing mburi kanggo wong-wong sing bakal ngomong ing udhara kaya "my ora ngerti sampeyan!". Kanthi mungsuh, mesthine kaya ngono. Prasaja, angel, kuwat, cepet.
    3. -1
      28 2021 Juni
      Kompleks apa. Lha, apa sing sampeyan buktiake?

      Defendera iki ora duwe kesempatan nglawan Gorshkov kita yen ketemu. Senajan Gorshkov kurang saka 3 ton.)))
      1. +1
        28 2021 Juni
        Defender utamane minangka penghancur pertahanan udara. Sembarang kapal selam kelas Varshavyanka, kanthi bantuan torpedo, bisa nglelebke ing ngisor, yen tugas kasebut pancen wis disetel. Dadi luwih saka pertunjukan, provokasi kanggo masarakat.

        Perwira Angkatan Laut Rusia, kanthi panjaluk PolitNavigator, menehi komentar babagan tuduhan propagandis Ukrainia yen kapal perang Inggris sing nindakake provokasi ing pesisir Crimea wingi nduweni kemampuan kanggo ngatasi kabeh Armada Laut Ireng Rusia kanthi mandiri.


        Defender minangka penghancur rudal sing dipandu anyar ing Angkatan Laut Kerajaan. Iki diluncurake ing 2009 lan diluncurake ing 2013. Iki minangka kapal modern kanthi persenjataan artileri sing apik, sistem rudal anti-pesawat sing apik, sanajan jarak rata-rata nganti 80 km, nanging kanthi muatan amunisi 48 rudal sing diluncurake kanthi vertikal. 2 wadhah rudal anti-kapal Harpoon. Uga bisa nggawa 2 helikopter entheng utawa 1 abot.

        Kapal iku apik, nanging temenan ora kejut, amarga. dudu operator Tomahawk. Lan sejarah panggunaane, contone, ing operasi NATO nglawan teroris, dikurangi dadi pertahanan udara saka klompok angkatan laut aliansi.



        . Mesthine, kedadeyan kasebut dudu gelut nyata. Cetha yen "wong siji dudu prajurit", lan kanthi serangan massal sistem rudal anti-kapal pesisir, kapal rudal lan penerbangan Armada Segara Ireng nggunakake perang elektronik, penghancur kasebut bakal tahan sawetara menit.

        Ya, dheweke bisa nindakake karusakan winates ing kapal mungsuh, yen dheweke nyerang luwih dhisik, nanging iki tegese "ukum pati tanpa hak reprieve" kanggo kru. Ora mungkin para pelaut Inggris wis disiapake kanthi moral ing skenario kasebut kanggo nyoba reaksi Rusia babagan nglanggar tapel watese ing Segara Ireng.

        Mulane, tumindak kapal kita saka layanan tapel wates lan, malih, pilot saka Armada Segara Ireng padha banget ngati-ati. Ing kahanan perang nyata, iku contraindicated kanggo nyedhaki kapal mungsuh dening banyu, udhara lan ing banyu ing kadohan saka karusakan saka gegaman kang.

        https://m.politnavigator.net/chto-mog-sdelat-v-odinochku-britanskijj-ehsminec-rasskaz-oficera.html/amp
        1. 0
          28 2021 Juni
          . Nanging, jarak rata-rata nganti 80 km

          Perwira anonim Angkatan Laut Rusia, tinimbang, "putri perwira"
          Petugas ora bakal nulis omong kosong kaya ngono
          Jarak Aster 30 yaiku 120+ kilometer
          1. -2
            28 2021 Juni
            Kutipan saka Avior
            . Nanging, jarak rata-rata nganti 80 km

            Perwira anonim Angkatan Laut Rusia, tinimbang, "putri perwira"
            Petugas ora bakal nulis omong kosong kaya ngono
            Jarak Aster 30 yaiku 120+ kilometer

            Lan sing iki 120+ radikal malih ngganti soko dibandhingake 80 km?
            1. 0
              29 2021 Juni
              Padha radikal malih ngganti gagasan bab pribadine ngapusi sengaja penulis.
              Saka sudut pandang teknis, dheweke ngganti dhuwur sing diidini lan sawetara serangan ing njaba zona pertahanan udara.
              Aku ora ngerti apa sing sampeyan maksud radikal.
              Malah 400 km ora owah-owahan radikal - ora ana sing mbatalake jarak visibilitas radio.
      2. 0
        28 2021 Juni
        Kutipan saka lucul
        Defendera iki ora duwe kesempatan nglawan Gorshkov kita

        Saka pirang-pirang pitakonan, sapa sing luwih kuwat, Schwartz utawa Vandam? Ing kasus b / d nyata, ora bakal ana rapat 1 ing 1, ing segara, bakal ana serangan ing pangkalan, gangguan komunikasi lan kesenengan liyane saka tumindak rumit. Ing Segara Ireng, pesisir nemtokaken.
    4. -2
      28 2021 Juni
      Dheweke mbuktekake sebaliknya, kabeh wong ing jagad iki wis ngerti, dheweke mbuktekake awake dhewe. ngguyu
    5. 0
      28 2021 Juni
      ... Miturut panulis, sing nganggep tumindak kasebut bener, perlu supaya jagad ora lali yen Inggris isih bisa nindakake tumindak sing padhang ....

      Kutipan saka OrangeBig
      Sawetara jinis sindrom Ukrainia.

      “..... Inggris durung seda
      Aku kamulyan, aku bakal!
      More kanggo kita, sedulur enom,
      Senyum bareng! . . . .
      .... Nalivaiko, Zaliznyak
      I Taras Triasilo
      Nelpon kita saka njaba kuburan
      Mugi-mugi ingkang suci........."
    6. 0
      28 2021 Juni
      Aku pengin ngelingake sampeyan: ing geni sing padhang padha diobong kanthi cepet - kita bakal mateni apa ...
      1. -1
        28 2021 Juni
        Kita bakal mateni bensin.
        1. +1
          28 2021 Juni
          Bakal SP-2 tekan?
          1. 0
            28 2021 Juni
            Kutipan saka: aleks neym_2
            Bakal SP-2 tekan?


            Bensin ora cukup kanggo sampeyan, apa sampeyan isih mutusake kanggo ngatur pasokan gas biasa ing skala industri kanggo mateni FLAME TERANG? ngguyu
            1. +1
              28 2021 Juni
              Lyova menehi salam marang pepadhamu Chekist saben esuk: "Salam anget kanggo sampeyan!" Lan nang endi wae, ana, ing telenging jiwamu - SO SHAUB YOU BURNED IN A BRIGHT FAME !!! Dadi, kenapa kita kudu melas kanggo BBM sithik?
  2. +6
    28 2021 Juni
    Britain isih saged paling soko pengaruhe.

    Apa pengaruh Inggris ing kasus iki, aku arep takon penulis? Utawa jawaban ing teks sing ditawakake:
    Inggris isih bisa tumindak padhang.
    ?
    Utawa padha padha karo Pavlensky!?
    1. +2
      28 2021 Juni
      Carane sampeyan bisa equalize? ngguyu Ana seni "dhuwur", lan kene ... minangka jenderal sijine iku ana ... soko mambu. ngguyu
      1. -1
        28 2021 Juni
        Mung sing Bek ora duwe machon Ya, lan apa mancep? Umumé, ora tuwuh bebarengan kaya seni dhuwur.
  3. -2
    28 2021 Juni
    Lan apa padha nglumpuk cedhak pesisir, wedi klelep, balabols gedhe?
  4. + 15
    28 2021 Juni
    Nduwe ide sing ala
    Utawa mutusake kanggo goyangake jaman biyen -
    Carane ngerti? Mung Inggris ing bisnis iki
    Dheweke dadi negara sing provokatif.

    Kekaisaran, mesthi, remuk,
    Nanging isih bisa gawe piala.
    Nanging, dheweke Rusia, kanggo wiwitan,
    Menehi bebaya.

    Supaya ora nyoba nglangi kanthi ilegal
    Ing Crimean bali gisik.
    Kita duwe hak kanggo mbela awake dhewe
    Lan nanggepi serangan saka mungsuh.

    Lan yen sampeyan mikir kanthi serius lan wicaksana,
    Malah yen Albion kaya Plato kanggo kula:
    Inggris minangka kekuwatan segara,
    Saiki dadi kandang maling....
    Saka internet... apik
    1. +6
      28 2021 Juni
      Kutipan saka Mouse
      Kekaisaran, mesthi, remuk,
      Nanging isih bisa gawe piala

      Geguritan sing apik tenan! Inggris nyoba squeak: "Aku isih raja!" , nanging ternyata "Aku bakal nyusup ing panggung ing kabeh fours, nanging aku ora bakal kantun Sinichkins" Nanging iki ora vaudeville, lan sakteruse "obahe awak" bisa mimpin kanggo losses manungsa serius.
      Senajan nang endi wae pikirane kedhip yen ana wong sing ngeduk akeh ing Johnson. kanggo push wong saka premiership
      1. +9
        28 2021 Juni
        Quote: Egoza
        Senajan nang endi wae pikirane kedhip yen ana wong sing ngeduk akeh ing Johnson. kanggo push wong saka premiership

        Lan prabédan? Ya, liyane bakal diusir ... lan dheweke ora bakal mandheg, dheweke dipenjara amarga iki ... ya
        Dheweke mung ora bisa mangan ... ngguyu
      2. +1
        28 2021 Juni
        Quote: Egoza
        Geguritan sing apik tenan! Inggris nyoba squeak: "Aku isih raja!" , nanging ternyata "Aku bakal nyusup ing panggung ing kabeh fours, nanging aku ora bakal kantun Sinichkins" Nanging iki ora vaudeville, lan sakteruse "obahe awak" bisa mimpin kanggo losses manungsa serius.

        Iku Elena lan sing paling menarik, dheweke bakal langsung menyang bayang-bayang lan pembantaian bakal diwiwiti ..
        Miturut cara, ing Crimea ana kuburan saka Inggris lan Prancis lan akeh liyane "conquerors" ..
        Quote: Egoza
        Senajan nang endi wae pikirane kedhip yen ana wong sing ngeduk akeh ing Johnson. kanggo push wong saka premiership

        Aku uga bakal ngusir "bodho" iki, kayane aku uwal saka omah edan lan omongane padha.. Sing ana..
        Lan saiki badut iki, nanging banget mbebayani karo kabisan .. West punika degrading!
        Trump malah bubar nyatakake yen Amerika Serikat, lsp. Rusia lan China ngremehake lan ngguyu.
      3. +3
        28 2021 Juni
        Aku pengin Johnson pribadi main roulette Rusian (ing candhi)! Gelembung utawa ora? Dadi ora! Dheweke ngirim "protektor" ... Bang, nanging bebaya. NATO ora bakal mandheg, nanging dheweke nggosok tangane ing sachet, ngunggahake roti panggang ing fallow ...
        1. +1
          28 2021 Juni
          Kutipan saka Well Done.
          Aku pengin Johnson pribadi main roulette Rusian (ing candhi)! Gelembung utawa ora? Dadi ora! Dheweke ngirim "protektor" ... Bang, nanging bebaya. NATO ora bakal mandheg, nanging dheweke nggosok tangane ing sachet, ngunggahake roti panggang ing fallow ...

          Saiki Amerika wis siyap kanggo mbaleni bab sing padha, ngirim pelvis sawijining, diiringi prau kembung banderlog. Aku bakal nampani tumindak sing nemtokake kayata ngebom ing sadawane dalan lan akeh kanthi nyuwek tembok sisih pinggir kapal Amerika.
  5. +1
    28 2021 Juni
    Alesan mung kanggo ngganggu Moscow, kanggo nuduhake yen Britain isih bisa kanggo paling soko pengaruhe.

    Alesan mung kanggo ngandhani Moscow maneh:
    "Rusia bisa duwe koper nuklir kaya sing dikarepake, nanging amarga elit Rusia duwe $ 500 milyar ing bank-bank kita, sampeyan isih kudu ngerti sapa elit kasebut. Panjenengan utawa wis kita?
    1. +7
      28 2021 Juni
      Kutipan saka: ROSS 42
      "Rusia bisa duwe koper nuklir kaya sing dikarepake, nanging amarga elit Rusia duwe $ 500 milyar ing bank-bank kita, sampeyan isih kudu ngerti sapa elit kasebut. Panjenengan utawa wis kita?

      Inggih, apa iku 1000 kaping kene lan ora kene maca? Apa Rusia wis tumungkul utawa wiwit njaluk gencatan senjata? .. Ing puncak pungkasan, Putin ora tumungkul, malah luwih saka iku, kang nuduh Amerika Serikat lan K ora cekap, etc.
      Lan milyaran sing dicolong malah triliunan. Kita bakal bali cepet utawa mengko!
      Sing utama yaiku Angkatan Darat lan Angkatan Laut kudu nambah kekuwatane! Lan kabeh liyane bakal ditambahake menyang negara! Lan wis ana sawetara sukses .. West sampeyan squealing karo saru apik babagan "ancaman Rusia". ... negatif
      Lha, piye carane! prajurit
      1. -7
        28 2021 Juni
        Kutipan saka xorek
        Lan milyaran sing dicolong malah triliunan. Kita bakal bali cepet utawa mengko!

        Sayange mung urip ing wektu sing apik iki
        Sampeyan ora kudu, aku utawa sampeyan.

        Kutipan saka xorek
        Lan kabeh liyane bakal ditambahake menyang negara! Lan wis ana sawetara sukses..

        Ya, kabeh wong sing mung bisa nglamar ing negara kasebut. Ora perlu ngganti julukan kanggo ngerti yen sampeyan butuh sirah ora mung nganggo topi.
        Kutipan saka xorek
        Kulon sampeyan squealing lan kanthi saru apik babagan "ancaman Rusia"

        Pakdhe! Coba dhewe mbukak kaya semangka sing wis mateng. Kenapa Barat dadi milikku? Yen mung amarga aku manggon ing Siberia Kulon? Sampeyan mandheg kanggo melu alkohol, iki bisa nyebabake halusinasi.
        hi
        1. -1
          28 2021 Juni
          Kutipan saka: ROSS 42
          Pakdhe! Coba dhewe mbukak kaya semangka sing wis mateng. Kenapa Barat dadi milikku? Yen mung amarga aku manggon ing Siberia Kulon?

          Maksuté Kepiyé ? Wong kaya sampeyan bisa manggon ing Magadan lan merengek ing Taimyr)))
          Liyane iki, mesthi, lungguh ing Moskow .. keprungu
          Kutipan saka: ROSS 42
          Pakdhe! Coba dhewe mbukak kaya semangka sing wis mateng.

          Apa ora splatter sampeyan karo jus abang ana?
          Kutipan saka: ROSS 42
          Sampeyan mandheg kanggo melu alkohol, iki bisa nyebabake halusinasi.

          Lha iki biyasane putusan akhire wong-wong koyo kowe neng kene.. Lho, wah..
          Dadi anakku, ngrungokake pamanmu luwih becik lan luwih becik kanthi hormat. hi
    2. +1
      28 2021 Juni
      Kutipan saka: ROSS 42
      "Rusia bisa duwe koper nuklir kaya sing dikarepake, nanging amarga elit Rusia duwe $ 500 milyar ing bank-bank kita, sampeyan isih kudu ngerti sapa elit kasebut. Panjenengan utawa wis kita?

      Oh iya. Brzezinski ora bakal ngapusi. Wong sing jelas lan tanpa kompromi langsung. Kajaba iku, wong apik, apa goleki, mulane, Ngartekno downplayed ukuran tragedi: ora 500 milyar, nanging kabèh triliun!
  6. Rus
    +1
    28 2021 Juni
    Upaya pathetic kanggo entuk gelar "Jeng Laut" ya
    1. 0
      28 2021 Juni
      Kutipan: Rusia
      Upaya pathetic kanggo entuk gelar "Jeng Laut" ya

      Sawise Stalin, dheweke dadi pulo sing prasaja, nanging nesu banget lan males dendam .. Amerika Serikat njupuk baton, nanging aku rumangsa bakal getun. hi
  7. +3
    28 2021 Juni
    Lho, lha, lha....singa laut, lusuh, tanpa untu, malah tanpa utek.
    Dadi apa tujuane? Priksa Rusia kanggo kutu?
    Dipriksa, singa kasebut jebul.
  8. -2
    28 2021 Juni
    Kayane Inggris bisa lolos saka diare cair, minangka salah sawijining kekuwatan maritim paling kuat ing donya! ngguyu
  9. +7
    28 2021 Juni
    Boris Johnson, ngomong karo pers ing pangkalan militer ing Hampshire, negesake maneh yen Inggris duwe hak kanggo mlebu ing banyu cedhak Crimea, amarga ora ngakoni kepemilikan Rusia ing wilayah iki.
    Daily Mail nulis: "HMS Defender ana ing Crimea ing perairan internasional nalika ana prau cilik nyedhaki kapal 8500 ton sing bersenjata kanthi sistem senjata teknologi tinggi." Elinga yen tembung "kapal cilik" tegese kapal patroli Rusia. Kajaba iku, penulis edisi Inggris ngandhani para pamaca yen pilot Su-24M Rusia ora duwe kesempatan nglawan pemusnah Inggris, sing nduweni sistem pertahanan udara paling apik ing donya. Minangka wartawan Inggris nyathet, ora kaya kapal Amerika sing luwih seneng "nyerang ing wedhus", penghancur Inggris dirancang kanggo perang piyambak, lan mulane Defender dikirim menyang Crimea.
    Pers Inggris nyimpulake yen Angkatan Bersenjata RF mutusake kanggo nyerang penghancur, banjur "rong puluh pesawat Rusia bakal ditembak mudhun lan akeh kapal patroli ambruk sadurunge kapal perusak Inggris bakal tenggelam." Ing Inggris, bukti yen militèr Rusia wedi nyerang yaiku nyatane yen pengawal perbatasan Rusia njaluk kapten Inggris kaping enem kanggo ngganti dalan. Sawetara penulis malah ngusulake yen Su-24M mlayu kaping pindho, mula bisa uga ditembak dening kru Inggris minangka "mbela diri."
    "Ana pendapat ing Kulon yen Putin sing nyukupi ora bakal ngetokake perang ing kahanan sing padha karo provokasi Turki 2015." Iki minangka obrolan.
    1. +6
      28 2021 Juni
      Su-24M ora duwe kesempatan nglawan kapal perusak Inggris, sing nduweni sistem pertahanan udara paling apik ing donya

      Lha - dadi yen keputusan wis digawe - Su-24 ora bakal mbalang bom marang dheweke.."Kutipan luwih saka Lavrov"
    2. +5
      28 2021 Juni
      "Ing Kulon, ana pendapat yen Putin sing nyukupi ora bakal ngetokake perang ing kahanan sing padha karo provokasi Turki ing 2015."

      Lan kabeh amarga Erdogan - banjur njupuk mati karo tomat .. Sampeyan ora bisa nglilani kaya iki pindhah karo impunity - minangka sampeyan bisa ndeleng, banjur kita co-konspirasi alamiah dianggep minangka kekirangan, lan padha mutusaké - kaya kabeh wong bisa nindakake iku. ..
      1. +2
        28 2021 Juni
        Kutipan saka paul3390
        Lan kabeh amarga Erdogan - banjur njupuk mati karo tomat .. Sampeyan ora bisa nglilani kaya iki pindhah karo impunity - minangka sampeyan bisa ndeleng, banjur kita co-konspirasi alamiah dianggep minangka kekirangan, lan padha mutusaké - kaya kabeh wong bisa nindakake iku. ..

        Ana sing dianggep suwe sadurunge dadi bodho, nganti limang taun. Apa sampeyan seneng banget ngrancang rencana sing luwih insidious nganti sampeyan kelangan wektu?
        Babagan kekancan. Turks padha pinned mudhun ing bisnis ing Rusia, padha diblokir ekspor saka lan turis kanggo.
        Sa adoh aku ngelingi, nanging aku bisa salah, mesthi, Turki mabur ing luwih saka sepuluh milyar dolar. Iki tomat.
        1. +2
          28 2021 Juni
          Miturut asil, wong Turki ora katon kaya wis diukum .. opo

          Nah, apa sing arep sampeyan jiwitake Inggris sing ora sopan? opo Mungkasi nyedhiyakake miliarder lan tuku real estate ing Londinium? belay
          1. +7
            28 2021 Juni
            Kutipan saka paul3390
            Miturut asile, wong Turki ora katon kaya wis diukum.

            Kabeh ketaatan Turki marang prinsip cukup kurang saka nem sasi, sawise Erdogan kesusu nulis surat pribadi marang Putin.
            Carane padha mestine kanggo katon kaukum? Hubungan antar negara bagian ora squabbles mendem cedhak warung karo alkohol.
            Kita wis ditulis piyambak ing pangertèn sing yen dicukur maneh uncalan metu trick padha, padha ora bisa maneh njupuk nang endi wae ing sisih, nanging langsung menyang trough. Dadi ayo ndeleng apa kita bisa ngubengi maneh.
            1. 0
              28 2021 Juni
              Carane padha mestine kanggo katon kaukum?

              SD - mungkasi climbing menyang zona kapentingan kita lan spoiling ngendi padha bisa. Apa ora mangkono?

              Lan - dadi apa kita duwe bab Ottoman kaukum lan temen maujud?
    3. +1
      28 2021 Juni
      . Pers Inggris nyimpulake yen Angkatan Bersenjata RF mutusake kanggo nyerang penghancur, banjur "rong puluh pesawat Rusia bakal ditembak mudhun lan akeh kapal patroli ambruk sadurunge kapal perusak Inggris bakal tenggelam."

      Ya, oh, dongeng-dongeng iki. Banjur, sawise kalah saka Armada Segara Ireng, kru Defender, sing wis ndharat ing pesisir, bakal mlaku menyang Moskow kanggo ngrebut Kremlin.
    4. 0
      28 2021 Juni
      Iki katon saka njaba lan dilayani
      penet cedhak lan adoh ing luar negeri
    5. 0
      28 2021 Juni
      Kutipan saka Dixon
      Pers Inggris nyimpulake yen Angkatan Bersenjata RF mutusake kanggo nyerang penghancur, banjur "rong puluh pesawat Rusia bakal ditembak mudhun lan akeh kapal patroli ambruk sadurunge kapal perusak Inggris bakal tenggelam."

      Sampeyan ora bakal memuji dhewe, ora ana sing bakal sok dong mirsani .. Inggris cilik ketoke ora njupuk menyang akun kabeh kemampuan saka Aerospace Angkatan lan Komplek pesisir Federasi Rusia, nanging padha ora mikir bab Daggers, kang bakal. cukup bisa digunakake kanggo ngrusak. Ya, lan sapa sing nguji kemampuan pertahanan udara Defender nalika ngadhepi senjata Rusia? Tegese sebutan target ing Armada Laut Ireng Federasi Rusia ana ing ndhuwur atap.
    6. 0
      29 2021 Juni
      ....... Britania Raya ora ngakoni kepemilikan Rusia ing wilayah iki .....
      Dikawruhi yen wates banyu antarane Rusia lan Ukraina ora ditetepake, uga negara Ukraina dhewe ora ngetokake makalah sing relevan karo PBB miturut aturan kasebut. recourse Nyuwun Apa sing dikandhakake Ban Ki-moon ing taun 2014:
      Ukraina dudu negara ----- iku sawijining distrik administratif saka USSR
    7. 0
      29 2021 Juni
      Oke, nanging akeh sing maca Daily Mail ora setuju lan mbantah provokasi kasebut.
  10. +4
    28 2021 Juni
    Tembung kunci ing artikel kasebut "nyoba", nanging padha salah, dina kaping telulikur isin kanggo "segara gedhe ...", mantan.
  11. "Ing mratelakake panemume penulis, sing pracaya tumindak iki bener, padha perlu supaya donya ora lali sing Britain isih bisa tumindak padhang."
    Penulis iki mbingungake tumindak sing padhang karo tumindak sing ora sopan, kayata provokasi galosh sing ora sopan.
  12. +2
    28 2021 Juni
    Mung sing digayuh wong-wong sing ora sopan yaiku kabeh jagad weruh cilakane wong pribumi saka pulo sing mambu!
  13. +2
    28 2021 Juni
    Dheweke ora mbuktekake telek. Wong Inggris tritely pengin ketegangan Rusia nglawan Amerika Serikat lan Uni Eropa (kaya Washington minangka sing utama ing NATO lan umume :)), amarga dheweke dhewe ora dadi anggota Uni Eropa maneh lan hubungane dadi panas. antarane Rusia, EU lan USA rampung metu saka karakter kanggo Britons.
    Merkel lan Macron pengin gas lan pasar kita. Biden tawar-menawar kanggo Suriah (kanggo ngetokake lenga sethithik) lan mekanisme kanggo mundurake pasukane saka Afghanistan (ora ana panggonan kanggo mundur). Ing gelombang iki, Biden nuduhake anjir ing kanthong nganggo ukram sing padha. :) Inggih, Boris Johnson, kanggo bagean, mutusake kanggo nggambar pasuryan wedhus ing bentuk pelanggaran wates Rusia lan organisasi festival folklor ing dermaga Georgia. Lan amarga kabeh salah, dheweke cepet-cepet ngatur isi informasi liwat Kementerian Sumber Daya Alam, sing nyebabake ngguyu Homer saka mungsuh. :)
    Iku kabeh jadwal.
    Umumé, ora ketompo carane wong Inggris ngerti, sanajan ing jaman Skripal, dheweke ora tau sinau. Iku wektu kanggo wong-wong mau kanggo count Fleming, yen ora, iku isin. :)
  14. +7
    28 2021 Juni
    Nah, yen mung ngece kondektur..
  15. 0
    28 2021 Juni
    Cilik-shaven wis suwe dadi mikro-Inggris. Njupuk konfrontasi hipotetis antarane USS lan Inggris ... kabeh pasukan angkatan laut bakal numpes minangka kabeh AUGs aktif nyedhaki .... Ing konflik langsung, yen kita njupuk menyang akun non-intervensi Nat, ora ana pasukan. minangka kabèh, kabeh wis smeared karo lapisan lancip, nanging aku duwe prospek kanggo wong-wong mau aku ora weruh. YES, elizabeth siji-sijine mabur ing sing disewa! f35
    1. +2
      28 2021 Juni
      Kutipan saka Split
      Sacoro apik dicukur kanggo dangu microbritannia

      Lumrahe. Kabeh Britania Raya pindhah menyang Amerika Serikat suwene suwe.
  16. +1
    28 2021 Juni
    Lan sapa sing nyegah dheweke ngubengi Crimea kanthi tenang lan nglangi menyang Georgia???
    Lan yen mburu kaya ing garis lurus, banjur supaya wong-wong mau nggambar garis ing peta liwat gunung, kali, sawah lan baris nganti padha raked!
  17. 0
    28 2021 Juni
    Lan dheweke mung mbuktekake yen dheweke minangka Masha sing gedhe, amarga ilang dokumen rahasia ing halte bis.
  18. 0
    28 2021 Juni
    Inggris modern punika Papuan karo mirah, misunderstanding pompous, macet ing dalan metu saka feodalisme, badut karo wong anyar lan dokumen ing halte bis.
  19. 0
    28 2021 Juni
    Alesan mung kanggo ngganggu Moscow, kanggo nuduhake yen Britain isih bisa kanggo pengaruhe ing paling soko.


    Ternyata kentut ing genangan ...
  20. 0
    28 2021 Juni
    Alesan mung kanggo ngganggu Moscow, kanggo nuduhake yen Britain isih bisa kanggo pengaruhe ing paling soko.

    "Ah, Pug, dheweke kuwat ngerti yen dheweke ngoyak gajah." (C)

    Ora ana maneh sing kudu ditambahake. Nyuwun
  21. -1
    28 2021 Juni
    Padha kentut menyang puddle, lan sing kabeh gedhe, ngandika sethitik beda.
  22. -1
    28 2021 Juni
    Tumindak bocah-bocah saka bajingan sirah putih.
  23. -2
    28 2021 Juni
    Wong Inggris iku nyedhot.
  24. 0
    28 2021 Juni
    Rusia kudu ngakoni kamardikan Irlandia saka wong Inggris lan kanthi tenang "ngunjungi" perairan teritorial kanthi kunjungan ramah ...
  25. 0
    28 2021 Juni
    "Britania Raya, minangka salah sawijining kekuwatan maritim sing paling kuat ing jagad iki, kudu njaga ketertiban ing segara lan segara ing saindenging jagad." Lan kanggo njaga ketertiban, Inggris sengaja nglanggar aturan pandhu arah. Apa svidomity iki nyebar saka Ukraina menyang Eropah utawa apa? Wong Ceko njaluk jutaan saka Rusia kanthi mripat sing gedhe banget, nanging Inggris katon adoh saka Ukraina, apa iki?
  26. 0
    29 2021 Juni
    Menehi otak Scarecrow !!!
  27. 0
    29 2021 Juni
    Aku nyoba mbuktekake manawa iki minangka kekuwatan gedhe, nanging ternyata kabeh pancen ala banget ing kepemimpinan negara ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"