Review militèr

Kapal selam diesel-listrik kanthi rudal jelajah. Proyek 651/651-K (kelas Juliett)

1
Modifikasi kapal selam:
- 651 - proyek serial dhasar saka kapal selam diesel-listrik Soviet pisanan kanthi rudal jelajah khusus. bangunan;
- 651-K - kapal selam diesel-listrik modern kanthi rudal jelajah sing dilengkapi Kasatka-B kanthi kompleks penunjukan target ruang;
- 651-E - kapal selam eksperimen sing dilengkapi pembangkit listrik tenaga nuklir tambahan.

Pembentukan pasukan kapal selam Soviet, sing dimaksudake kanggo numpes kapal permukaan lan kapal musuh ing taun 1960-an, ditindakake ora mung liwat nggawe kapal selam nuklir sing bersenjata rudal anti-kapal (SSGN, proyek 675), nanging uga liwat. kapal selam rudal diesel-listrik. Rancangan rancangan kapal selam diesel 651, sing nduweni baterei perak-seng lan senjata rudal, dikembangake adhedhasar Resolusi Dewan Menteri No. 1149-592 tanggal 17.08.1956/1190/610 lan No. armada, disetujoni ing 28.01.1957/651/5. Kapal selam Project 6 mesthine bakal bersenjata rudal jelajah P-52 sing dirancang kanggo murub ing wilayah lan rudal ngarep anti-kapal P-1958 (rudal kasebut dikembangake ing OKB-1959). Rancangan rancangan sing dikembangake kanggo tugas iki disetujoni ing Mei XNUMX. Adhedhasar iku, sing dikembangake. proyek, sing disetujoni ing Januari XNUMX.

DPLRK pr.651 ing kampanye ing Baltik


Proyèk iki dikembangaké ing Rubin Central Design Bureau kanggo Marine Engineering ing pimpinan A.S. Kassatsier, pangareping desainer lan wakile S.E. Lipelis, F.A. Sharova, K.Z. Saravaisky. I.A diangkat dadi pengamat utama saka angkatan laut. Kotsyubin, kapten pangkat kapindho. Pangembangan gambar kerja lan dokumentasi diwiwiti ing kuartal pisanan 1959 lan rampung ing kuartal pisanan 1960. Penempatan personel lan peralatan ing kapal selam dipriksa kanthi prototyping skala lengkap. Ing pabrik No. 196, kompartemen saka 1 nganti 3 dipoyoki; ing tanduran No. 194 - 4 lan 5 kompartemen; ing Galangan Kapal Baltik - kompartemen saka 6 nganti 8. Sabanjure, kabeh dokumentasi teknis proyek 651, kanthi arahan pimpinan UKM, ditransfer menyang UKM TsKB-112.

Kapal selam proyek 651, kaya kabeh kapal selam buatan Soviet nalika iku, digawe minangka lambung ganda kanthi superstruktur lan pager kabin padhet sing dikembangake. Lambung sing kuwat dibentuk saka silinder kanthi diameter 6,9 m lan kerucut dipotong ing rong ujung. Lambung sing kuwat dipérang dadi 8 kompartemen kanthi sekat kedap banyu sing rata. Kabeh bulkheads diwilang kanggo tekanan 10 kgf / sq. Pigura dipasang ing njero lan njaba awak sing kuwat. Kanggo loading / unloading mekanisme utama iku bisa kanggo Cut metu pesawat saka lambung kuwat lan sheets sheathing karo welding bokong sakteruse. Kabin sing padhet nduweni wangun oval, lan atap kabin kasebut nduweni wangun silinder bunder. Balast utama ana ing 14 tank. Tank No.. 4 lan 11 minangka ballast darurat. Padha dadi kanggo mulihake buoyancy saka prau ing acara mundhut saka tightness saka loro kontaner rudal. Tank No. 2, 3, 5, 7, 12 lan 13 minangka bahan bakar lan ballast. Tank iki nduweni watu raja lan tahan lama. Tank sisa saka ballast utama, kajaba No. Kabeh tank pindho sisi duwe ventilasi sing kapisah. Kontrol katup ventilasi lan kingstone yaiku remot hidrolik.

Massa rudal sing ditembakake diganti karo resepsi ing tangki banyu sing tahan lama. Tank kasebut ana ing kompartemen 2nd lan ing area lokasi wadhah feed ing ruang lambung ganda. Pasokan bahan bakar normal ana ing njero awak sing kuwat ing 5 tangki bahan bakar lan ing 6 tank outboard, loro ing ujung, lan liyane ing papan papan kaping pindho. Desain lambung njaba lan tahan lama diwilang kanthi nganggep syarat perlindungan anti-nuklir.



Kesulitan gedhe disebabake pangembangan kompleks buritan, tugas utama yaiku kanggo njamin kecepatan dhuwur nalika nyuda tingkat gangguan saka kapal selam. Kesulitan kasebut tambah akeh amarga kapal selam duwe motor baling-baling kanthi daya dhuwur (6 ewu hp), sing mbutuhake instalasi baling-baling kanthi ukuran sing propeller ora dipasang ing dimensi utama kapal selam sing ditampa, lan nambah. ing pungkasan nyebabake mundhut kacepetan. Kajaba iku, motor propulsi meh ora pas karo ukuran awak sing kuwat, mbatesi sudut ambruk garis poros. Sawise sawetara pasinaon desain, padha milih pilihan kang guide nozzles digunakake kanggo baling-baling, lan wangun arsitektur diwenehi mburi mburi, kang bisa kanggo ngurangi dawa kapal selam. Baling-baling dirancang minangka swara sing kurang. Sistem propulsi sing dipilih bisa nyuda diameter baling-baling menyang nilai sing bisa ditrima lan ing wektu sing padha nambah kecepatan kritis (yaiku, kecepatan ing tingkat gangguan kapal mundhak akeh).

Kabeh struktur lambung sing nyedhiyakake kecemplung nganti ambane maksimal, uga sekat warata melintang saka lambung tekanan, digawe saka baja AK-25, kanthi kekuatan ngasilake 60 kgf / sq. Kanggo nggawe struktur individu, kelas baja AK-27 digunakake (kekuatan ngasilake 52 kgf / sq. mm). Tangki njaba sing kuwat, awak njaba, pager tebang sing kuwat lan stabilisator saka limang kapal selam pisanan digawe saka baja magnetik kurang 45G17YuZ, (kekuwatan ngasilake 40 kgf / sq. mm). Ing kapal selam liyane, struktur kasebut digawe saka baja SHL.

DPLRK pr.651 ing pawai ing pakurmatan dina Angkatan Laut ing Liepaja. Wadah rudal diangkat lan tutupe mbukak


Galangan kapal sajrone pangembangan baja magnetik rendah 45G17YuZ ketemu karo kesulitan teknologi sing ana gandhengane karo straightening lan nglereni baja. Iki amarga tambah warping baja kurang-magnetik, amarga sifat fisik baja - konduktivitas termal kurang lan tambah koefisien saka expansion linear. Kajaba iku, 45G17YUZ angel wulu. pangolahan. Kabeh iki nyebabake nambah volume karya ing editing lan imbuhan saka struktur, lan, Akibate, mimpin kanggo Tambah pinunjul ing nandheske residual ing struktur.

Lambung njaba kapal selam serial proyek 651 ditutupi lapisan non-resonansi anti-sonar kanthi saluran tanduk NPPRK-4DZ. Nanging, enem kapal pisanan ora duwe jangkoan kuwi, amarga ing wektu prau selam wis siyap, teknologi durung dikuwasani. Perpindahan lumahing kapal selam sajrone instalasi lapisan tambah nganti 3300 meter kubik.

Kapal selam diesel-listrik kanthi rudal jelajah. Proyek 651/651-K (kelas Juliett)
DPLRK pr.651 ing segara


Pembangkit listrik kapal selam Project 651 kalebu:
- loro mesin diesel utama 1D43 (Kolomensky Zavod), rolas-silinder, papat-stroke, non-reversible, karo tekanan turbin gas, karo gearbox terpadu, saben daya ing 440 rpm punika 4 ewu hp. lan mesin diesel 1DL42 (Kolomensky Zavod), enem silinder, papat-stroke karo turbin gas supercharging, daya ing 700 rpm 1720 hp, dipasangake karo generator PG-142. Sistem kontrol otomatis remot dipasang ing kapal selam, dirancang kanggo ngontrol mesin diesel, kopling ban-pneumatik, tutup stopkontak gas lan pasokan udara menyang mesin, kalebu menehi tandha babagan paramèter operasi lan posisi kopling ban-pneumatik. Kajaba iku, sistem kontrol otomatis remot kanggo ngontrol flaps RDP, uga kanggo mesthekake pamblokiran mesin diesel lan motor propulsi utama sajrone operasi ing mode RDP lan kanggo nglindhungi mesin diesel miturut sawetara paramèter watesan. Saliyane kiriman remot kontrol, sampeyan bisa nggunakake kiriman kontrol lokal sing ana ing ujung busur mesin diesel kanggo ngontrol mesin diesel. Sistem kontrol otomatis remot banget nyederhanakake pangopènan sajrone operasi lan ngidini siji wong ing njaba kompartemen diesel bisa ngoperasikake mesin diesel. Fitur saka tanduran diesel kalebu kasunyatan sing stopkontak gas sing digawe saka alloy titanium;
- sepasang motor propulsi utama PG-141 (daya saben ing 500 rpm 6 ewu hp) lan sepasang motor listrik kemajuan ekonomi PG-140 (daya saben ing 155 rpm 200 hp);
- jinis baterei perak-seng sing bisa diisi ulang 30/3, sing dumadi saka patang klompok, saben duwe 152 unsur. Arus discharge maksimum yaiku 14 ewu ampere sajrone 90 menit. Kapasitas maksimal mode discharge yaiku 30 ewu ampere-jam kanthi arus 250 ampere. Urip baterei 35 nganti 40 siklus kondisional utawa 12 nganti 18 sasi. Kanggo mesthekake mode discharge baterei maksimum, sistem cooling tertutup karo banyu suling diwenehake. Saliyane kapasitas Ngartekno luwih gedhe dibandhingake baterei timbal, perak-seng diijini break ing biaya, yen perlu, tumindak pepak, lan uga ora mbutuhake topping sak periode babar pisan operasi. Baterei dilengkapi sistem remot kontrol kanggo operasi, sing nggampangake pangopènan. Amarga kekurangan jumlah perak sing cukup ing negara kasebut, ing taun 1961 diputusake kanggo mbatesi panggunaan baterei perak-seng sing bisa diisi ulang nganti kira-kira setengah saka seri kapal selam Project 651, lan banjur jumlah kapal kanthi baterei iki suda. kanggo telu. Kapal selam sing isih ana dilengkapi baterei timbal 60SM-P (ed. 422) kanthi jumlah 448 el. (ing saben klompok 112 el.) Saiki discharge maksimum baterei iki 9 ewu A sak jam, kapasitas maksimum mode discharge long-term 15 ewu Ah ing discharge saiki 250 A.

Kanggo ngontrol motor baling-baling, tameng digunakake sing duwe sistem pendinginan banyu lan nyedhiyakake wiwitan, mbalikke, uga mode generator lan motor liyane. Kanggo njaga kemurnian banyu pendinginan sing disuling, ing endi resistensi insulasi panel kontrol motor listrik propulsi lan baterei panyimpenan langsung gumantung, saringan ion-exchange dipasang ing sistem pendinginan banyu. Baterei perak-seng sing bisa diisi ulang, uga panel kontrol sing digawe adhem banyu kanggo motor baling-baling, digunakake kanggo pisanan ing kapal selam domestik.

DPLRK pr.651, stasiun panuntun dhumateng rudal Argument sijine menyang posisi pertempuran


Persenjataan utama kapal selam Project 651 yaiku sistem rudal P-5 lan P-6. Wadah sing dimaksudake kanggo panyimpenan lan peluncuran rudal digandhengake kanthi pasangan lan dipasang - siji ing busur, liyane ing buritan pager wheelhouse.

Persenjataan rudal kapal selam, miturut desain lan tata letak, nyedhiyakake kemungkinan peluncuran pluru jelajah P-5 utawa P-6 saka wadhah apa wae, uga salvo papat roket kanthi urutan peluncuran 4-1. , 3-2. Ing kasus iki, kamungkinan kanggo nembak macem-macem jinis pluru sak munggah kapal selam wis tilar.

Wadah kanggo ngluncurake roket diunggahake kanthi sudut 15 derajat. Ngangkat lan ngunci kontainer, nutup, mbukak, lan ngunci tutup ditindakake kanthi drive hidrolik. Silinder hidrolik, sing ana ing njaba lambung tekanan, disambungake menyang sistem hidrolik otonom. Silinder hidrolik, sing ana ing njero awak sing kuwat, disambungake menyang sistem hidrolik umum kapal. Iki ditindakake kanggo nyegah banyu segara mlebu ing sistem hidrolik umum kapal, uga kanggo nglindhungi badan eksekutif saka korosi. Peluncuran rudal jelajah ditindakake mung kanthi syarat kabeh operasi persiapan pra-peluncuran ditindakake ing urutan sing ditampa, kalebu operasi kanggo ngangkat lan ngunci wadhah lan tutup. Ing babagan iki, panel kontrol nyedhiyakake pamblokiran sing ora ngidini peluncuran rudal yen gagal nindakake paling ora siji operasi. Skema peluncuran nyedhiyakake reset darurat CR sing rusak kanthi bantuan mesin wiwitan. Kapal selam kasebut nduweni kemampuan kanggo mbukak rudal ing sembarang tahap persiapan pra-peluncuran sawise nutup tutup wadhah utawa kanthi tutup salah sawijining wadah mbukak.

DPLRK pr.651 ing database


Saben wadhah kalebu:
- sistem pemadam kebakaran;
- sistem analisis gas udara;
- sistem irigasi internal;
- sistem analisis gas udara;
- sistem ventilasi, reresik gas, dehumidification, pangopènan tekanan udara;
- sistem irigasi njaba;
- sistem dadi panas;
- instrumen kanggo ngukur tekanan lan suhu;
- piranti kanggo ngarsane banyu lan nemtokake tingkat.

Rudal diluncurake mung saka permukaan, kanthi wadhah sing diunggahake, dikunci lan tutup sing mbukak. Kacepetan kapal selam ing kasus iki ngirim ora ngluwihi 8 knots, lan negara segara ngirim ora ngluwihi papat TCTerms. Roket darurat bisa diluncurake ing kahanan sing padha.

Sistem kontrol sistem rudal P-6 ndadekake bisa ngatasi tugas ngontrol penerbangan roket lan panuntun dhumateng kanthi nggunakake radar ing target sing ana ing jero utawa ngluwihi visibilitas geometris operator. Nalika sawetara target dideteksi, ana kemungkinan karusakan selektif kanthi ngirim gambar radar target saka rudal jelajah menyang kapal selam lan ngasilake prentah kanggo milih target.

Penentuan bantalan lan jangkauan kanggo rudal P-6 ditindakake dening peralatan kapal Argument miturut data sing ditampa saka peralatan pengintaian, uga saka alat navigasi kapal selam. Antena saka sistem "argument" minangka desain meh rata, kanthi area sekitar 10 meter persegi, kanthi ringkes kanthi ringkes 1,5 meter, sing nggawa emitter. Antena iki dipasang ing mast rotary ing gandhewo pager felling. Antena ing posisi non-makarya iki tatu munggah otomatis menyang pager nglereni dening sawetara operasi sukses, lan fairing dipasang ing sisih mburi antena ing mast padha, ing kasus iki, ana bagean ngarep saka pager. Operasi desain rotator antena dipercaya lan banjur diadopsi kanggo proyek kapal selam sabanjure.

Muatan amunisi rudal ing B-67 DPLRK pr.651 ing Balaklava, April 1994


Kanggo nampa sebutan target eksternal kanggo sistem rudal saka helikopter lan pesawat, kapal selam kasebut dilengkapi peralatan Success-U.

"Sever-A651U" - sistem kontrol P-5 - dimaksudaké kanggo ngontrol rudal yen ana serangan marang target wilayah. Kanggo nindakake iki, ngenalaken jarak menyang target, uga paramèter dhasar liyane. Ing penerbangan, roket kasebut dikontrol dening autopilot. Dhuwuré mabur - kira-kira 400 meter, nalika lintasan ing cakrawala radio didandani saka kapal selam. Sawise rudal nutupi jarak tartamtu, sing ditemtokake dening counter wektu lan sistem inersia, nyilem saka ndhuwur menyang target. KVO sing diwilang nalika diperlokaké ing jarak lengkap (kira-kira 500 ewu meter) yaiku 3 ewu meter.

Rudal P-5 ing taun 1966 dicopot saka layanan karo kapal selam Project 651 lan mung rudal P-6 sing isih ana. Mulane, peralatan sing dadi rudal P-5 dicopot saka prau.

Persenjataan torpedo saka kapal selam Project 651 kasusun saka tabung torpedo 6 mm lan 533 milimeter ing busur (tanpa torpedo cadangan) lan tabung torpedo ukuran cilik 4 x 400 mm ing buritan (wolung torpedo cadangan). Bow torpedo tabung kaliber 533 mm dumunung podo karo kanggo bidang diametrical, lan buritan ing amba saka 3 derajat kanggo bidang diametrical saka kapal selam. Tabung torpedo kaliber 533 mm njamin tembak torpedo listrik lan gas uap, kalebu 53-56, 53-57, 53-58 lan SET-53, bobote 2200 kg ing jerone kurang saka 100 meter. Pipa torpedo kaliber 400 mm diwenehake karo torpedo listrik MGT-1 lan MGT-2 ing jerone kurang saka 150 meter lan piranti Anabar (alat jamming) ing jerone kurang saka 250 meter. Ing kapal selam, diwiwiti karo K-156, piranti reloading kanggo tabung torpedo 400 mm mburi dipasang. Reloading ditindakake kanthi nggunakake drive listrik kanthi pamisahan otomatis saka gerbong sawise torpedo kebangkrutan ing stoppers. Wektu reload saka papat tabung torpedo kira-kira 30 menit.

Sajrone pambangunan kapal selam proyek 651st, ing bagean kapal ing kompartemen kapindho ana rak kanggo nyimpen torpedo kaliber 533 mm. Tujuan utama nginstal rak yaiku nalika jaman perang, amarga rusake kahanan urip kanggo personel, bakal bisa nampa rolas torpedo 533-mm cadangan kanggo torpedo busur tinimbang standar wolung torpedo 400-mm standar kanggo torpedo buritan. tabung. Ing kasus iki, jumlah torpedo ing kapal selam tambah 22 Unit. Muatan torpedo cadangan 533 mm ditindakake liwat tabung torpedo lan khusus. hatches ing bulkhead antarane kompartemen pisanan lan kaloro. Torpedo iki dirancang khusus kanggo ngisi ulang papat tabung torpedo.

U-461, wadhah rudal


Piranti lan sistem kapal umum saka kapal selam proyek 651 ing dasare cocog karo kapal selam torpedo proyek 641st, kajaba ing ngisor iki:

- amarga wates buoyancy gedhe, diameter bagean aliran kolom ndamu darurat saka ballast utama tambah 60 milimeter (ing kapal proyek 641 iku 32 mm), iki digawe kontrol manual katup blowdown darurat. angel lan diganti karo pneumatik.
Mengko dadi cetha yen kontrol pneumatik nyepetake bukaan katup tutup kolom, yen udhara dilewati, langsung dadi panas ing pipa sing ora diisi, lan yen ana celengan minyak ing tembok njero pipa, bledosan. uap lenga ("efek diesel") bisa kedadeyan. Kasus sing padha kedadeyan ing kapal selam nuklir generasi pisanan (proyek 659 lan 675). Mulane, katup shut-off cepet sing dipasang ing kolom blowdown darurat diganti dening katup pneumatik kanthi piranti bypass sing ngatur tingkat kenaikan tekanan ing pipa blowdown darurat;
- manipulator kanggo kontrol hidraulik saka badan eksekutif ing sistem hidrolik diganti karo spools elektromagnetik, sing dumunung ing cedhak badan eksekutif lan dikontrol kanthi jarak jauh saka panel kontrol;
- stabilizer "Marble-2" diinstal uga stabilizer gyro-rudder mesthi "Granit-2".

Kahanan sing bisa dienggoni ing kapal selam proyek 651st wis apik banget dibandhingake karo kapal selam proyek 641st. Kabeh personel diwenehi panggonan turu, dumunung ing gandhewo prau, utamané ing kompartemen pisanan lan kaloro. Para perwira kapal selam padha manggon ing kabin. Kondhisi mikroklimat lan komposisi gas udhara ing pos tempur lan ing papan kasebut diwenehake dening AC kapal terpusat lan sistem ventilasi, sistem pendingin udara fisiologis ing papan istirahat kru lan pos tempur, sistem pemanas, lan liya-liyane. Sistem ventilasi udara terpusat kapal kasebut dilayani dening siji knalpot lan siji kipas intake (kapasitas saben 9,5 ewu meter kubik per jam), lan duwe pendingin udara lan pemanas listrik kanggo pendinginan utawa pemanasan hawa njaba sing diwenehake menyang interior.

Kajaba iku, cooler udara otonom dipasang ing pos tempur lan papan urip, sing digunakake ing banyu tempel utawa sing diarani. banyu kadhemen digunakake, kang digawe adhem dening rong freon refrigerating mesin SPKHM-FU-90 (kapasitas saben 85 ewu kkal / jam).

Filter pembersih gas dipasang ing macem-macem papan ing kapal selam kanggo ngresiki hawa saka macem-macem impurities gas sing mbebayani. Regenerasi udara ditindakake dening unit RDU. Padha digunakake cartridges-awalan hopkalite. Piranti DUK njamin mbusak lebu nganti ambane 200 m.

Ing kapal selam proyek 651st digunakake Komplek propulsi, dumadi saka nozzle guide lan baling-baling kurang swara. Akustik skala lengkap, uga uji coba segara kapal selam Project 651 nuduhake manawa panggunaan nozzles panuntun nambah kecepatan kritis kira-kira 30%, lan koefisien propulsi kira-kira 20%. Analisis asil kasebut bisa disimpulake yen panggunaan kompleks propulsi iki tikel kaping pindho kecepatan kritis dibandhingake kapal selam tanpa kompleks iki. Thanks kanggo nggunakake lapisan noise-damping lan anti-sonar, soundproofing saka mekanisme saka awak kapal, sistem propulsi anyar, uga langkah-langkah liyane, tingkat gangguan saka kapal selam dadi luwih murah tinimbang diesel Soviet liyane. kapal selam, senajan durung nyukupi kabeh syarat angkatan laut.

Konstruksi lan uji coba kapal selam saka proyek 651st diiringi kesulitan sing signifikan. Sing utama yaiku:
1. Pangembangan mesin diesel 1D43. Mesin diesel dipasang ing kapal selam timbal, sing ora ditampa dening komisi antar departemen. Mengko, karya wis bola-bali dilakokaké langsung ing kapal selam ngarahke ing modernizing komponen engine diesel individu lan mbusak shortcomings.
2. Pangembangan baterei perak-seng, pisanan digunakake ing kapal selam Soviet. Kanthi wiwitan tes amarga sirkuit cendhak internal, baterei individu wiwit gagal. Jumlah baterei sing dicopot saka baterei ing kapal selam timbal ana 61 saka 608 potongan, sing kira-kira 10 persen.
3. Ora bisa nindakake kabeh tes ing Segara Baltik, amarga ora ana kedalaman sing dibutuhake kanggo nyilem ing segara lan situs uji coba rudal. Iki mbutuhake relokasi kapal selam menyang Armada Lor saka Baltik kanthi transisi cedhak Semenanjung Skandinavia.
4. Durasi tes kompleks P-6. Sajrone negara tes prau ing Segara Barents, tes rudal ditindakake gaman, kajaba balapan panas mesin sustainer kanthi tata letak P-5 saiki, sing ditindakake ing Baltiysk saka Februari nganti Maret 1963 sajrone tes pabrik. Sawise balapan mesin utama saben roket individu dianakake, lan balapan gabungan mesin utama roket wadhah pisanan lan kaping papat, rong peluncuran rudal P-6 ditindakake - siji peluncuran lan peluncuran rong rudal. Kajaba iku, diluncurake siji roket P-5. Rudal P-6 ditembakake ing kapal target Project 1784 saka kontainer 1 lan 4 ing urutan 1-4. Ditembak nganggo pluru P-6 nuduhake asil sing apik - kabeh telung rudal sing ditembakake tekan target. Peluncuran siji P-5 ditindakake saka wadhah kaping 2 ing sadawane medan tempur ing segara, nalika ora bisa nemtokake koordinat titik dampak.

Minangka asil tes kompleks P-6, ditemokake yen tembak tunggal rudal P-6 bisa ditindakake saka wadhah kapal selam, lan rong rudal P-6 bisa ditindakake saka No. 1 lan No. wadhah ing urutan 4-1 lan saka No.. 4 lan No.. 2 wadhah ing urutan 3-2. Urutan peluncuran iki kanthi geni salvo ditemtokake dening kabutuhan kanggo nyilikake pengaruh mesin roket sustainer sing beroperasi ing mode pra-peluncuran ing operasi mesin roket sing diwiwiti saka wadhah sing cedhak, lan dampak gas buang saka mesin roket sustainer lan wiwitan. babagan operasi mesin roket sing ana ing wadhah sing cedhak.

Fenomena kasebut katon sanajan nalika peluncuran rudal pisanan saka kompleks P-5 lan, utamane, nalika tembak rudal kapal selam proyek 659th. Kaping pisanan, ana panemu yen operasi mesin utama sing ora stabil sajrone tembak salvo disebabake dening resistensi tambah baffles gas, amarga bentuke sing apes. Nanging tes sing ditindakake ing khusus rong wadhah. test bench ing Juli-Agustus 1960, nuduhake yen desain milih lan wangun baffles stopkontak gas ora duwe pengaruh nemtokake ing operasi saka mesin sustainer. Sajrone tes sing padha, dicethakake manawa mesin penyangga roket sing nyiapake kanggo diluncurake nyedot sebagian gas saka peluncur roket lan mesin penyangga wiwit saka wadhah tetangga liwat asupan udara, saengga stabilitas mesin roket. sing lagi disiapake kanggo diluncurake perlu. Kacepetan mesin mudhun kira-kira 10-15 persen. Kanggo nemtokake langkah-langkah sing perlu kanggo nyediakake salvo geni karo pluru saka loro utawa luwih volleys, ngadeg loro-kontainer wis diowahi dadi stand universal papat-kontainer, sing ngijini sampeyan kanggo ngganti posisi relatif saka rong blok jejer karo stopkontak gas. ing watesan sing diidinake dening superstruktur kapal selam sing bersenjata sistem KR P -5 lan P-6.

Rudal tembak P-5, P-5D, P-6 lan P-7, sing ditindakake ing stand universal ing taun 1963-1964, nuduhake ing ngisor iki:
- wangun stopkontak gas ora duwe pengaruh sing signifikan ing operasi mesin propulsi roket;
- jet gas exhaust saka unit peluncuran lan mesin propulsi roket sing diluncurake sacara signifikan mengaruhi operasi roket sing nyiapake kanggo diluncurake, utamane amarga suhu sing dhuwur. Jet gas, mlebu ing asupan udara mesin propulsi, nyebabake gangguan aliran udara lan nambah suhu ing mburi kompresor. Iki ndadékaké kanggo nyuda ing kacepetan lan, ing sawetara kasus, mandeg engine utama, kang makaryakke ing mode "throttle lengkap";
- uga, jet gas exhaust roket mengaruhi irung roket, sing dumunung ing wadhah sing paling cedhak, ing mburi wadhah karo roket peluncuran lan bisa mateni.

Adhedhasar asil tes, sing ditindakake dening komisi antar departemen Angkatan Laut lan GCS Dewan Tertinggi Ekonomi Nasional, dipimpin dening Pustyntsev, rekomendasi ditanggepi babagan urutan peluncuran rudal jelajah saka kapal selam sajrone salvo. geni, uga ing mode operasi mesin roket sustainer, sing wis siyap kanggo diluncurake. Kanggo kapal selam proyek 651st, kanthi salvo papat roket rudal P-6, dianjurake kanggo miwiti rudal ing urutan 1-4-2-3. Ing wektu sing padha, interval antarane rudal 4 lan 2 tambah akeh dibandhingake karo interval antarane rudal 1 lan 4, uga rudal 2 lan 3. Tundhane 6-26-6 detik.

Sajrone pabrik lan negara. tes, kapal selam timbal liwati liwat 10 ewu mil ing lumahing lan watara 1 ewu mil ing banyu. Komisi Komite Penerimaan Negara saka kapal selam utama proyek 651st nyathet yen "kualitas positif utama kapal selam proyek iki yaiku:
1. versatility senjata, kang ndadekake iku bisa kanggo ngatasi masalah beda;
2. kontrol banget ing permukaan lan posisi submerged;
3. banjir rendah saka superstruktur kanthi ombak segara nganti 9 poin;
4. Ngartekno apik habitability kanggo personel ing comparison karo kapal selam diesel-listrik liyane.

Kajaba iku, komisi kasebut nyathet sawetara kekurangan kapal selam, sing utama yaiku:
1. linuwih batre perak-seng 30/3 dipasang ing kapal selam timbal, lan impossibility saka discharging baterei karo arus kurang, kang banget rumit kontrol tanduran propulsi, kang digawe angel maneuver;
2. lack of konektor ndadekake kanggo P-6 lan P-5 pluru. Kanthi desain konektor onboard sing ana, owah-owahan sajrone transisi saka kompleks P-5 menyang kompleks P-6 (lan kosok balene) mbutuhake 2 nganti 3 dina (kudu dicathet yen sawise ngilangi P- 5 rudal saka layanan, masalah iki ilang).

Ing kesimpulan, Komite Penerimaan Negara nyathet: "Umum, kapal selam proyek 651st babagan senjata, sistem kapal, pembangkit listrik lan senjata radio-teknis, piranti lan mekanisme minangka kapal modern, sing, saka segi karakteristik taktik lan teknis, ngluwihi kabeh kapal selam diesel-listrik sing ana, lan bisa nindakake tugas sing luwih akeh.





Lima kapal selam pisanan karo awak njaba, ing construction kang digunakake baja Magnetik kurang, mlebu layanan ing 1962. Nanging, wis ing September 1966, ing salah siji kapal, akeh kerusakan pinunjul ditemokake ing kulit awak njaba ing wangun non-liwat lan liwat retakan saka macem-macem dawa cedhak tank ballast utama. Survei sing ditindakake wis netepake manawa kabeh struktur lambung sing entheng digawe saka baja magnetik rendah 45G17YUZ lan kontak karo banyu tundhuk karo retakan sing ora liwat lan liwat sawise 5 taun operasi.

Amarga kahanan saiki, Angkatan Laut lan UKM wis njupuk sawetara keputusan bebarengan. Kanggo saben proyek kapal selam, sesuai karo keputusan kasebut, kompleks desain, langkah-langkah teknologi lan protèktif dikembangake kanthi tujuan kanggo nambah kekuatan korosi-mekanik saka lambung cahya, lan mengko, tank eksternal tahan lama, ing pabrik baja 45G17YuZ. digunakake. Dheweke uga ngembangake sawetara instruksi lan dokumen pandhuan kanggo mbenerake cacat (sawise ngilangi cacat, gedhene kekuatan medan magnet kapal selam, amarga spesifikasi kanggo pambangunan kapal selam, ora dijamin). Biasane karya iki digabungake karo modernisasi sabanjuré utawa ndandani kapal selam.

Modifikasi kapal selam kelas Juliett Project 651/651-K.

Kapal selam K-81, sing ditugasake ing taun 1965, rampung miturut proyek 651-K. Kapal kasebut dilengkapi antena panampa, uga peralatan sistem penunjukan target ruang Kasatka-B. Sistem kasebut sadurunge wis diuji ing kapal selam K-68 saka seri sing padha.

Ing kapal selam K-68 sing dipasang ing wulan Juni 1969, wadhah khusus-prototipe ruang pop-up penyelamat mangsa kanggo kapal selam diuji ing Segara Barents. Sinau babagan kemungkinan, uga cara kanggo nggawe kamar nylametake, diwiwiti dening SPMBM "Malachite" bebarengan karo ACC Angkatan Laut ing taun 1964, nalika pitakonan muncul babagan dhukungan nylametake sajrone nyilem segara kapal selam timbal, ambane nyilem kang godhong luwih saka 400 meter. Sing. desain lan desain rinci ditindakake ing taun 1967 dening SPMBM "Malakhit", lan pambangunan sepasang wadhah ditindakake ing taun 1968 ing pabrik Krasnoye Sormovo.



Ing pabrik Krasnoye Sormovo ing taun 1985, kapal selam K-651 diowahi miturut proyek 68-E. Dheweke eksperimen dilengkapi karo pembangkit listrik tenaga nuklir ukuran cilik tambahan VAU-6.

Sawetara kapal selam proyek 651st ing pungkasan taun 1970-an. (bebarengan karo SSGN saka proyek 675th) dilengkapi maneh karo anti-kapal P-500 Bazalt, sanajan ing wektu iki stabilitas pertempuran nyata wis banget mamang.

Program kapal selam.

Secara total, mesthine kanggo mbangun 72 kapal selam proyek 651, nanging pungkasane, program kasebut suda. Kapal selam timbal (K-156, nomer seri 552) diselehake ing Galangan Kapal Baltik sing dijenengi S. Ordzhonikidze (No. 189) tanggal 16.11.1960/31.07.1962/27.08.1962 lan diluncurake tanggal 22/1962/21. Uji coba mooring diwiwiti tanggal 1963/10/1963, lan uji coba pabrik, sing ditindakake ing Baltiysk lan Tallinn, tanggal 1964 Desember 651. Kapal selam 14 Mei 1965 diwenehake menyang negara. tes, sing rampung tanggal 1968 Desember 112, lan banjur mlebu sertifikat panampa. Kapal kapindho proyek kaping XNUMX dibangun ing pabrik sing padha ing taun XNUMX, lan XNUMX kapal sing isih ana dibangun antara taun XNUMX lan XNUMX ing pabrik Krasnoye Sormovo (No. XNUMX) ing Gorky.

Kapal Project 651 utamane minangka bagean saka Armada Lor. Panggonan utama sing digunakake yaiku Segara Mediterania. Mengko padha ditransfer menyang armada Baltik lan Segara Ireng, amarga tumindak kapal selam diesel-listrik iki karo pluru layaran ing teater iki luwih cocog karo kemampuan tempur kapal - mung ing segara tertutup lan ing zona cedhak bisa. padha bisa dipercaya saka pasukan anti-kapal selam mungsuh. Wiwitane, kabeh kapal selam proyek 651 diklasifikasikake minangka jelajah, nanging wiwit Juli 1977 diklasifikasikake maneh dadi UAV. Kapal selam iki ing sisih kulon nampa sebutan kelas Juliette.



Umumé, kapal selam proyek 651st (uga proyek 675th) ngrampungake evolusi pangembangan kapal selam sing bersenjata rudal sing diluncurake ing permukaan ing Angkatan Laut Uni Soviet. Wiwit taun 1980-an, prau-prau kasebut wiwit ditarik saka armada, lan ing wiwitan taun 1990-an, kapal kasebut dicopot. Ing wektu sing padha, prau - B-24 lan B-77 - didol ing sisih kulon lan ing kana diowahi dadi pameran museum.

Karakteristik kinerja utama kapal selam diesel-listrik kanthi rudal jelajah proyek 651/651-K:
pamindahan lumahing - 3174 ton;
pamindahan ing jero banyu - 3750 ton;
Ukuran utama:
dawa paling gedhe (miturut desain waterline) - 85,9 (n / a) m;
jembaré maksimum - 9,7 m;
rancangan paling gedhe ing waterline desain - 6,9 m;
pembangkit listrik utama - diesel-listrik;
- 2 mesin diesel 1D43, kanthi daya total 8000, hp (5880 kW);
- 2 HED PG-141, kanthi kapasitas total 12000 hp (8820 kW);
- 2 HED kemajuan ekonomi PG-140 kanthi total kapasitas 400 hp (294 kW);
- 1 diesel 1DL42 dilengkapi generator 142 hp PG-1720. (1264 kW);
- baterei panyimpenan 60SM-P (4 kelompok, 112 sel) utawa 30/3 (4 kelompok, 152 sel);
2 baling-baling;
2 uwit;
Kacepetan lumahing lengkap - 16 knot;
Kacepetan lumahing ekonomi - 8 knot;
Kacepetan jero banyu lengkap (STsAB / SKAB) - 18,1 / 14,5 knot;
Kacepetan jero banyu ekonomi - 2,8 knot;
jarak jelajah:
- ing lumahing - 30000 mil ing kacepetan 8 knots;
- miturut RDP - 18000 mil kanthi kacepetan 7 knot;
- ing posisi submerged (STSAB) - 810 mil ing kacepetan 2,8 knots / 27,8 mil ing kacepetan 18,1 knots;
- ing posisi submerged (SCAB) - 350 mil ing kacepetan 2,8 knots / 14,5 mil ing kacepetan 14,5 knots;
ambane kerja kecemplung - 240 m;
ambane kecemplung maksimum - 300 m;
Otonomi - 90 dina;
Crew - 78 wong, kalebu 10 perwira;
Senjata rudal serangan:
- PU SCRC P-5D utawa P-500 utawa P-6 - 4 X 1;
- RCC 4K88 (SS-N-3B "Sepal") utawa KR P-5D (SS-N-3C "Shaddock") (mengko dibusak) utawa RCC P-500 "Basalt" (SS-N-12 "Kothak wedhi "" ) (dipasang nalika modernisasi kapal selam) - 4;
torpedo persenjataan:
- tabung torpedo 533 mm - 6 (bow);
torpedo 533 mm SET-53, 53-56, 53-57, 53-58 - 6 utawa 18
- tabung torpedo 400 mm - 4 (stern);
torpedo 400 mm MGT-1, MGT-2 - 12 utawa 4;
Persenjataan tambang:
- bisa nggawa tambang tinimbang bagéan saka torpedo - n / a;
RADIO-ELEKTRONIK SENJATA:
CICS - ora ana data;
Sistem radar deteksi umum - RLK-101 (Snoop Slab);
Sistem hidroakustik:
- "Arktika-M" (Pike Jaw);
- panemu arah swara MG-10;
- stasiun ZPS MG-15;
- panemu arah sonar MG-13;
- echo sounder NEL-6;
- echometer EL-1;
Sistem kontrol kebakaran radar:
- "Argumentasi" (Lawang ngarep) kanggo SCRC;
- "Sukses-U" kanggo sebutan target saka SCRC;
- "Kasatka-B" (Punch Bowl) sebutan target spasi kanggo SCRC, (mung ing kapal Project 651-K);
Fasilitas EW:
- "Nakat-M" (Quad Loop D / F) RTR;
- "Van" (Stop Light) perang elektronik;
- ARP-53 kanthi ater-ater KI-55 panemu arah radio;
- R-670, "Volna-K", R-309 intelijen radio;
Kompleks navigasi:
- "Kekuwatan H-651";
- Astronavigasi "Lira-P";
Komplek komunikasi radio: 2 r / p "Oniks-P", r / p R-609M (VHF), r / p R-651, R-657 (HF), r / p R-676;
Radar identifikasi negara: "Nichrome-M".

Adhedhasar materi situs http://www.atrinaflot.narod.ru
1 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Cilik 1
    Cilik 1 5 September 2012 17:20
    +1
    Cukup ditrima PL. Kanggo wektu, mesthi. Nanging ing kasus, dheweke menehi pengalaman invaluable ing operasi senjata kelas iki ...