Pers Barat: Pejuang F-35B saka kapal induk Inggris mabur liwat pasukan Rusia, latihan kanggo nglelebke kapal perang mungsuh.

95

Pers Barat nyakup acara sing ana gandhengane karo anané kapal induk Inggris HMS Ratu Elizabeth ing Segara Mediterania lan tumindak latihan Angkatan Laut Rusia ing kana nggunakake pertempuran. penerbangan. Kanggo pisanan, pejuang F-5B generasi kaping 35 saka kapal induk Angkatan Laut Inggris wis mabur "cedhak kapal Rusia ing Mediterania wétan," ujare laporan.

Kolumnis Amerika Thomas Newdick nyerat kanthi harfiah ing ngisor iki:



Pejuang F-35B saka kapal induk Inggris mabur liwat pasukan Rusia ing Mediterania, latihan kanggo nglelebke kapal perang mungsuh.

Kawigatosan ditarik menyang pernyataan resmi Angkatan Laut Inggris. Adhedhasar kasebut, pesawat F-35B "digunakake kanggo nyerang militan ISIS (*organisasi teroris sing dilarang ing Rusia) ing Suriah." Ing wektu sing padha, ing sawetara dina kepungkur, ora ana laporan saka Suriah dhewe yen pesawat tempur Inggris melu ngebom posisi ISIS *. Kangge, dilaporake babagan panggunaan pesawat Angkatan Udara AS kanggo nyerang formasi bersenjata pro-Iran ing sisih wétan Republik Arab Suriah. Mula, pratelan saka komando Inggris babagan pamboman ISIS * katon kaya goroh liyane saka London.

Luwih masuk akal yen pejuang siluman F-35B saka sayap udara HMS Queen Elizabeth nindakake operasi kanggo netepake potensial tempur skuadron kapal Rusia ing Segara Mediterania lan potensial penerbangan Angkatan Udara Rusia, kalebu MiG-31K. (Sistem misil hipersonik Dagger). Perlu dielingake yen kapal penjelajah rudal Moskva, frigates Admiral Makarov, Admiral Essen, uga kapal selam dikirim menyang latihan ing Mediterania wétan.



Pesawat tempur F-35B kacarita dicekel ing salah sawijining pigura nalika mabur ing wilayah ing ngendi kapal perang lan pesawat Rusia nindakake tugas ing cedhak Segara Mediterania Siria.

Sadurungé ing Kulon, padha kandha yen "pasukan Rusia", sing diarani "pasukan Putin", bisa ngoyak kapal induk Inggris, sing arep pindhah menyang Samudra Hindia liwat Terusan Suez. Ing Samudra Hindia, grup mogok kapal induk Inggris bakal nganakake latihan gabungan karo Angkatan Laut India, sawise iku bakal menyang pesisir China.
  • pigura saka video saka Kamentrian Pertahanan
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

95 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -2
    29 2021 Juni
    Sadurungé ing Kulon, padha kandha yen "pasukan Rusia", sing diarani "pasukan Putin", bisa ngoyak kapal induk Inggris, sing arep pindhah menyang Samudra Hindia liwat Terusan Suez.


    Ya, aja ragu-ragu - sampeyan butuh, lan kita bakal nyopir kanggo panji ya
    1. -31
      29 2021 Juni
      Apa sampeyan duwe sofa ing jaran utawa wis ing traksi mechanized? Yen ora, bisa kehabisan uap nalika sampeyan "nyopir" ...
      1. +1
        29 2021 Juni
        Quote: Pemimpin Redskins
        Apa sampeyan duwe sofa ing jaran utawa wis ing traksi mechanized? Yen ora, bisa kehabisan uap nalika sampeyan "nyopir" ...


        Troll greget.

        Sampeyan dhewe mesthi ora dadi pasukan konsep, lan yen sampeyan narik, banjur ing arah ngelawan.
        1. +1
          29 2021 Juni
          Apa tenan? Pengeboman top-mast sing dilatih langsung? ngguyu
          1. +8
            29 2021 Juni
            Kolumnis Amerika Thomas Newdick nyerat kanthi harfiah ing ngisor iki:

            Wartawan mung, saka pikiran sing sempit, mutusake kanggo hype. Apa sampeyan kabeh seneng banget? Spears wis ngebom kabeh komentar ngguyu Jaga saraf sampeyan, kolega hi
            1. +6
              29 2021 Juni
              Spears wis ngebom kabeh komentar

              Iki minangka kabungahan kursi sing pungkasan, isi kanggo acara sing ora nyenengake. nglirik
          2. +2
            29 2021 Juni
            Quote: Sipil
            Apa tenan? Pengeboman top-mast sing dilatih langsung? ngguyu

            Bener banget! Ing wektu sing padha, dheweke kanthi tegas "tumindak kanthi profesional", tundhuk karo kabeh instruksi kanggo ngawasi keamanan dhewe, lan pancen kabeh aturan, lan njaga properti Baginda (yaiku peralatan militer sing dipasrahake).
            Mangkono, keamanane dhewe dijaga, properti makutha ora rusak, Rusia ora katon, aku nonton ing layar radar (uga, adoh banget).
      2. 0
        30 2021 Juni
        Dideleng saka komentar sampeyan, ngguyu Jeneng julukan Leader of the Pale Faces luwih cocok kanggo sampeyan!
      3. Komentar wis dibusak.
    2. -46
      29 2021 Juni
      Kutipan: PiK
      Ya, aja ragu-ragu - sampeyan butuh, lan kita bakal nyopir kanggo panji

      Kaya ngono tanpa tangi saka kursi lan nyopir. Sing utama ora lali mbusak rem tangan.
      1. -1
        29 2021 Juni

        profesor (Sokolov Oleg)
        Dina iki jam 07:52 - 35
        Taki sho, maneh, "nevistka ngapusi ?!" ngguyu basa lol wong bodho wong bodho wong bodho
        1. -1
          30 2021 Juni

          profesor (Sokolov Oleg)
          Wingi, 07:52 - 45
          Oh-oh! Kemajuan katon! ngguyu wong bodho basa
    3. + 35
      29 2021 Juni
      Kabeh iki provokasi mbebayani sing bisa mungkasi banget sedhih. Sawise covid, loteng Perdana Menteri Britania Raya sing ora sehat mental pungkasane menyang loteng lan dumadakan dheweke ngerti manawa roh Churchill utawa William the Conqueror wis mlebu ing dheweke (Boris durung mutusake sapa sing bakal menehi pilihan. ) ngguyu
      1. 0
        29 2021 Juni
        Ya, wong-wong wis nyoba kabeh urip ing Eropa lan Amerika Serikat, dheweke kepengin main game perang, lan dheweke mikir yen ana kauntungan saka Federasi Rusia, yen ora, iki ora bakal dadi salah sawijining kesalahan lan kita bisa booming. sak donya!
      2. -20
        29 2021 Juni
        Zyablitsev, apa sampeyan entuk kesimpulan babagan kesehatan mental sing kurang apik Johnson?
        1. +6
          29 2021 Juni
          Aku penggemar gedhe saka teori Lombroso ngguyu Ora kanggo sebutno cupet lengkap kaputusan kanggo provokasi karo bak Bek!
        2. +7
          29 2021 Juni
          ya, siji katon bisa ngomong ora nyukupi https://www.youtube.com/watch?v=D-9t6fdwylc&t=6s
      3. +5
        29 2021 Juni
        Kutipan: Zyablitsev
        Sawise covid, Perdana Menteri Inggris sing wis ora sehat mental pungkasane lunga menyang loteng ...

        Inggris saiki ngalami masalah ekonomi sing cukup serius sawise Brexit. Cara sing wis kabukten: golek mungsuh njaba saka kabeh bangsa lan kanthi mangkono ngalihake perhatian saka masalah internal.

        Kasunyatan bilih Boros Johnson minangka politisi sing rada "luar biasa" wis suwe dikenal. Dadi saben bangsa pantes dadi panguwasa.
        1. 0
          29 2021 Juni
          Ngalihake perhatian sampeyan ngomong? Serangan nuklir ing London utawa apa? Bisa kerja...
          1. +1
            29 2021 Juni
            Quote: Basalt
            Serangan nuklir ing London utawa apa?

            Sampeyan kejem, nanging! prajurit
            1. +2
              29 2021 Juni
              Kutipan saka Kurare
              Sampeyan kejem, nanging!

              Luwih becik - ... "wong wadon tuwa ora nandhang sangsara suwe.."
              Apa sampeyan bisa mbayangno apa sing bakal kelakon yen dheweke melas lan diwutahake saka kondisional Be-200 "Novichok" menyang kepala Inggris sing ora peduli (kaya sing sampeyan ngerti, durung ana sing tiwas)? Padha bakal nglampahi 30 taun ing siksa elek ing saindhenging Albion lan bakal nelpon ing pati-slamet!
      4. +2
        29 2021 Juni
        Kutipan: Zyablitsev
        (Boris durung mutusake sapa sing bakal menehi pilihan) ngguyu

        ngguyu
        Ing "wanita wesi"? nglirik
    4. +3
      29 2021 Juni
      Carane gampang iku kanggo sampeyan. Ayo nyopir. Ing kana, cedhak Crimea, wong sing dicukur cilik budhal lan ninggalake kapal kita ing mburine. Bebarengan karo paling anyar "Derzhavin". Mesthi, sampeyan ora bisa mlayu saka roket. Nanging kasus iki uga duwe pungkasan kapindho. Kaya tongkat.
      1. +5
        29 2021 Juni
        Sampeyan nyoba muspra, ana akeh wong ing kene sing duwe memori ala: dheweke lali babagan "gelembung sing ngalangi kabeh udhara ing Suriah" lan babagan "Medvedka" (iku gagal, gagal "ora duwe analog") lan babagan pesawat sing ditembak mudhun dening Turki lan luwih akeh.
        Lan sawise kabeh, iku bakal katon - mung kasunyatan, nalika senjata Russian ora bisa nindakake apa-apa. Nanging ora, laporan bravura sing solid.
        1. +4
          29 2021 Juni
          Wong lali (utawa puffed menyang kuping) sing karo kabeh kita ora seneng kanggo Yankees, Britons lan mongrels padha, kasunyatan tetep. Kemunduran teknis lan dhasar teknis sawise kekalahan negara ing taun 90-an.
    5. -8
      29 2021 Juni
      PiK, sampeyan bisa mbaleni?
      1. +1
        29 2021 Juni
        Apa kanggo mbaleni? Tembung Pangeran Menshikov nalika Perang Krimea - "Kita bakal siram nganggo topi" © Saben uwong ngerti carane rampung. Pamburuan siji perusak sing mesthi ora kasil nuduhake iki. Sanajan para pelaut lan pilot kita menehi sing paling apik. Kaya prajurit lan pelaut Rusia ing tengah abad kaping 19.
        1. -1
          30 2021 Juni
          Kutipan: 210 okv
          Apa kanggo mbaleni? Tembung Pangeran Menshikov nalika Perang Krimea - "Kita bakal siram nganggo topi" ©


          Gusti, Gusti...

          "Kuda dicampur dadi siji, wong ..."



          Sawise nampa dhawuh saka Ajudan Jenderal Pangeran Alexander Sergeevich Menshikov, sing mimpin tentara Rusia (dianggep minangka salah sawijining panyebab utama kanggo asil kampanye Crimean sing ora sukses), Letnan Jenderal Vasily Kiryakov, komandan Divisi Infanteri 17 , kanthi syarat kanggo nemoni mungsuh sing nyerang ing dalan munggah ing paprangan Alma kanthi geni ngarep, wangsulane komandan: - "Aja kuwatir, sing Mulia. Uncalan topi ing mungsuh©".
    6. 0
      29 2021 Juni
      Cossack sing gagah!
  2. + 45
    29 2021 Juni
    Kanggo penulis: Flying near, iki ora mabur "liwat" apa sing ditulis ing judhul. Sanadyan kita utawa pesawat sing mabur "ndhuwur". Tansah mabur lan mabur "cedhak". Bo nuju menyang kapal bisa disalahake minangka penyerang lan ditembak mudhun.
    Sanajan, berita utama saiki ditulis "mung kanggo narik kawigaten" ta?
    1. -1
      29 2021 Juni
      Lan "cedhak" - ora istilah. Carane cedhak iku persis ing meter? ngguyu
    2. 0
      29 2021 Juni
      Aku ngerti, wilayah udara ing ndhuwur kapal ing perairan internasional yaiku wilayah udara negara sing kapale. Kanthi kabeh sing nderek saka kene.
      1. +5
        29 2021 Juni
        Iki salah. Nalika Perang Dingin, montor mabur Soviet mabur liwat kapal induk ing Mediterania, lan pesawat Amerika mabur liwat BOD Soviet. Ana watesan tartamtu: tanpa bom lan KR ing suspensions external.
  3. -6
    29 2021 Juni
    Inggris babagan latihan: - "ora ana sing ora dikarepake."
  4. -15
    29 2021 Juni
    Pinten luwih kasar, penghinaan lan agresi sing ora wajar saka Inggris sing kudu ditindakake ??? Mungkin cukup??? Utawa mungkin wektune kanggo ngrusak kapal perang lan nangkep kru kanthi tumindak kaya ngono, utawa bisa uga meksa pesawat Inggris kanggo ndharat, mlayu utawa nembak ???
    1. + 18
      29 2021 Juni
      Kapal kudu dibangun. akeh. Gedhe.
      22350M bêsik 20, paling. Lan ora mung wong-wong mau.
      Banjur bakal bisa ngatasi masalah tanpa susah.
      Nganti saiki, kabeh ana ing ambang perang.
      Kanggo Kulon ora pracaya ing nggunakake senjata nuklir.
      Lan babagan komposisi kapal, kita kalah dadi nol.
      1. +6
        29 2021 Juni
        Aku setuju banget. Lan pocapan ing media iki kanthi jelas nuduhake impotensi manajemen, perencanaan, lan uga kemampuan Angkatan Bersenjata ing wektu saiki. Ora ana sing percaya yen nggunakake senjata nuklir. Ya, lan ora bisa digunakake ing kedadeyan kasebut.
        1. 0
          29 2021 Juni
          Lan pocapan ing media iki jelas nuduhake impotensi manajemen, perencanaan, lan uga kemampuan ABRI ing wektu saiki.

          Sampeyan exaggerate kakehan.
          Nanging kita mesthi duwe ruang kanggo tuwuh.
          Lan armada kita ana ing pena dhewe amarga akeh alasan.
          Kita kudu ndandani iki. Urip bakal dadi luwih nyenengake. hi
      2. -1
        30 2021 Juni
        Kutipan: Alex777
        Kapal kudu dibangun. akeh. Gedhe.

        Pisanan, sampeyan kudu ngeruk dhuwit. Ing sawetoro wektu, liyane lan liyane yacht kanggo oligarki lagi dibangun.
        1. 0
          30 2021 Juni
          Ana dhuwit. Mesin (GEM) wis wiwit diprodhuksi. hi
    2. 0
      29 2021 Juni
      Ya, kahanan cedhak Cape Fiolent jelas nuduhake yen "ora bisa" ..
  5. 0
    29 2021 Juni
    Kutipan: PiK
    Ya, aja ragu-ragu - sampeyan butuh, lan kita bakal nyopir kanggo panji

    Luwih apik ing ngisor hood ... nglirik
    1. -23
      29 2021 Juni
      Kutipan saka Xlor
      Luwih apik ing ngisor hood ...

      Sing utama ora ana ing kono.
  6. 0
    29 2021 Juni
    Sadurungé ing Kulon, padha kandha yen "pasukan Rusia", sing diarani "pasukan Putin", bisa ngoyak kapal induk Inggris, sing arep pindhah menyang Samudra Hindia liwat Terusan Suez.

    Dadi apa? Lohani Lisa, mayit Biden, geng malaikat, bander Zeli ... Cukup kanggo sampeyan dhewe
  7. +8
    29 2021 Juni
    Kolumnis Amerika Thomas Newdick nyerat kanthi harfiah ing ngisor iki:
    Pejuang F-35B saka kapal induk Inggris mabur liwat pasukan Rusia ing Mediterania, latihan kanggo nglelebke kapal perang mungsuh.

    Ana akeh sofa "pengamat" ing Internet. Dheweke utamane sumunar karo "bakat" sing ndeleng peralatan militer mung vertikal. basa
    1. +1
      29 2021 Juni
      Aku luwih kasengsem ing carane pertahanan udara kita ing kapal copes karo F 35?
  8. -1
    29 2021 Juni
    Luwih masuk akal yen pejuang siluman F-35B saka sayap udara HMS Ratu Elizabeth nindakake operasi kanggo netepake potensial tempur skuadron kapal Rusia ing Segara Mediterania lan potensial penerbangan Angkatan Udara Rusia, kalebu MiG-31K. (Sistem misil hipersonik Dagger).
    Apa taksiran sing bisa diomongake yen f35 ora bisa mabur tanpa lensa. Lan kanthi lensa, sanajan C125 kuna bisa gampang dibuwang. Utawa ana markup ing iki, kanggo mesthekake yen fu35 iku cekungan Rusty karo kacang?
    1. +2
      29 2021 Juni
      Siji mabur - Welasan kontrol ngevaluasi. Nalika dijupuk kanggo ngiringan, apa tegese padha diaktifake, karakteristik sing ... Radio dirungokake, obahe dipantau saka satelit.
  9. +6
    29 2021 Juni
    Akeh omong kosong....luwih-luwih.
    Kabeh kaya buku pelajaran.
    1. +7
      29 2021 Juni
      Uga unsur perang modern. ya
      1. +2
        29 2021 Juni
        Dadi dheweke kudu nyenengake wong awam dhewe ... lan uga sekutu.
        1. +2
          29 2021 Juni
          Ya, wong-wong njaluk roti lan sirkus, mula padha kesel ...
  10. -10
    29 2021 Juni
    ing Kulon, padha ngomong yen "pasukan Rusia", disebut "pasukan Putin", bisa nguber operator pesawat Inggris, kang arep kanggo nggawe transisi menyang Samudra Hindia liwat Terusan Suez.
    Apa ngoyak? Apa padha paranoid? Mratelakake panemume, yen sampeyan kudu nglelebke AUG, skuadron kapal perang ora perlu kanggo iki ... Siji Tu-22M3M kanthi x-32 ing kapal, diiringi rombongan Su-30SM utawa SMD lan AUG KAUK nglirik
    1. +9
      29 2021 Juni
      Mratelakake panemume, yen sampeyan kudu nglelebke AUG, skuadron kapal perang ora perlu kanggo iki ... Siji Tu-22M3M kanthi x-32 ing kapal, diiringi rombongan Su-30SM utawa SMD lan AUG KAUK

      Apa sampeyan serius nulis iki?
      Njupuk kapentingan ing rasukan tiyang istri Tu-22M kanggo AUG ing USSR.
      Malah resimen ora njamin sukses.
      Ya, saiki roket kita wis dadi luwih apik.
      Nanging pertahanan udara AUG wis tambah kaping pirang-pirang.
      1. +3
        29 2021 Juni
        panemuku
        X-32 mabur menyang target kanthi langit-langit udakara 40 kilometer, yaiku 7 km luwih dhuwur tinimbang dhuwur sistem pertahanan rudal berbasis kapal AS sing paling maju, kacepetan X-32 kaping pindho kacepetan maksimum sing diidini. SM-6 kanggo tujuan aerodinamis: 1,5 km / s versus 800 m / s, X-32 ing bagean pungkasan nyerang target ing nyilem sing curam (alat standar kanggo nembus pertahanan rudal marang akeh radar sing ora kalebu obyek langsung ing ndhuwur. ing sudut pandang sing), radar multi-frekuensi X-32 wis tambah resistance kanggo perang elektronik modern. Lan saiki, swara paling ora siji anti-rudal berbasis kapal sing bisa nembak target aerodinamis, bising-bukti, nyilem kanthi maneuver kanthi kecepatan nganti 5000 km / jam ...
        Njupuk kapentingan ing rasukan tiyang istri Tu-22M kanggo AUG ing USSR.
        Apa sampeyan ngomong babagan x-22 taun 80-an? Apa sampeyan macet ing abad kaping 20?
        1. +3
          29 2021 Juni
          Mung resimen Tu-22M3 utawa malah liyane dibutuhake kanggo tugas kuwi. Kita ora duwe sebutan target eksternal kanggo misil. Wis ing jarak nganti 800 km saka AUG, pengebom kita bakal dideteksi dening pesawat E-2 Hawkeye lan diserang dening pejuang.
          Kita ora bakal diidini ngluncurake rudal ing AUG. Ora kurang saka resimen operator rudal, iki puluhan rudal lan karakter massa.
          1. -1
            30 2021 Juni
            Yagene kabeh wong dumadakan lali carane maca?
            Mung resimen Tu-22M3
            Aku nulis babagan TU-22M3? Iku babagan TU-22M3M ...
            Kita ora duwe sebutan target eksternal kanggo misil.
            TU-22M3M dilengkapi subsistem komputasi khusus digital SPV-24-22, sing bakal ngidini panggunaan sistem panuntun satelit GLONASS. Nalika nyedhaki target, jarak panangkepan radar GOS Kh-32 yaiku 200-300 km. Mulane, dheweke bakal apik banget.
            Wis ing jarak nganti 800 km saka AUG, pengebom kita bakal dideteksi dening pesawat E-2 Hawkeye
            Jarak peluncuran x-32 nganti 1000 km, ing Hokays dipasang radar AN / APS-145, jarak deteksi target udara kelas pengebom nganti 680 km. (iki saka open source, apa tembung sampeyan digawe serep. Aku ora ngerti ...), sanajan kita nimbang E-2D karo stasiun AN / APY-9 diinstal, kisaran deteksi kira-kira nganti 1000 km, yaiku, sajrone peluncuran rudal sing nyata. Mulane, sampeyan goyangake hawa kanthi frasa
            Kita ora bakal diidini ngluncurake rudal ing AUG.
            ora ana buktine.
            lan diserang dening pejuang
            lan iringan kita, sing aku uga nulis, apa sing bakal ditindakake ing wektu iki?
            1. +1
              Juli 4 2021
              Angkatan Udara Rusia (Dmitry) Dina iki, 12:06
              Ora kaya ngono, dibandhingake karo x32, x22 duwe jalur penerbangan luwih akeh, sing diarani mode peluncuran (kanggo mbandhingake, x22 duwe 2 lintasan ngisor lan ndhuwur, masing-masing), lan ing salah sawijining mode peluncuran, x32 pancen mabur ing dhuwur. udakara udakara 40 km, nanging ... .. Ing mode iki, ora ana penguji utawa wong biasa sing ngluncurake roket, mula data kasebut mung teoritis.
              1. 0
                Juli 5 2021
                Aku ora ngerti saka ngendi sampeyan entuk data kasebut, nanging sumber terbuka ujar manawa tanggal 6.02.2021 Februari 32, tes x-XNUMX diumumake ...
                Militer Rusia nganakake uji coba tembak rudal jelajah Kh-32 anyar kanthi bantuan pengebom sing mawa rudal Tu-22M3. Iki dilaporake dening RIA Novosti, nyebutake sumber ing kompleks industri militer.

                "Tu-22M3 sing dipasang maneh nindakake sawetara peluncuran rudal jelajah Kh-32, sing bakal dadi basis saka persenjataan serangan saka tukang ngebom Tu-22M3M modern", - ngandika sumber saka agensi.

                Miturut dheweke, "penembakan kasebut minangka bagean saka uji coba produk ing papan latihan militer." "Karakteristik tempur rudal sing diumumake dikonfirmasi, akurasi hit kasebut "ing pasak"[menyang tengah target]", - ditambahake sumber RIA Novosti.


                Kamentrian Pertahanan, minangka pelanggan, mriksa kepatuhan produk kanthi syarat referensi lan dokumentasi teknis pabrikan. Tumindak ing ngendi Kementerian Pertahanan Rusia minangka pelanggan diatur dening hukum federal sing kapisah 275-FZ. Umumé, peraturan iki minangka versi 44-FZ sing luwih ketat. Ing pungkasan 2016, rudal Kh-32 resmi dilebokake ing layanan. Ora ana keraguan babagan konfirmasi karakteristik kasebut.

                P/S Lan kulo mboten ngertos kutipan panjenengan saking pundi, mboten jelas wonten pundi... Rasane koyo maca gosip (ora salah) ngguyu
                1. +1
                  Juli 5 2021
                  Aku nulis kanggo sampeyan nganggo basa Rusia kanthi putih: Angkatan Udara Rusia (Dmitry) ngaku iki. Sampeyan bisa takon marang. nglirik
                  Iku gampang kanggo nggoleki: jawaban kanggo kirimanku:
                  Alex777 (Alexander) 3 Juli 2021 23:42
                  Kazan Aviation Plant kanggo mbangun rong pesawat pengebom jarak jauh Tu-22M3 anyar
                  babagan x32, dheweke mabur kaya "ibune" x22 (maksudku kacepetan), keuntungane mung ana ing jarak peluncuran.

                  Ketinggian pesawat meh 2 kaping luwih dhuwur.
                  Lan X-32 nduweni kacepetan sing luwih cepet ..
                  1. 0
                    Juli 5 2021
                    A! Inggih, yen iki "Dmitry" ngandika mangkono, banjur nuwun ... lol hi
                    1. +1
                      Juli 5 2021
                      Kang menehi kritik dening komentar, kang wis ora teori, nanging hubungan praktis karo aviation.
                      Dadi aku mutusake kanggo ngenalake sampeyan. nglirik
                    2. +1
                      Juli 6 2021
                      Miturut cara, Dmitry praktis mangsuli sampeyan:
                      Mesthi, sampeyan ora ngandel, aku mung duwe 22 jam wektu penerbangan ing Tu3M1300

                      Lan iki liyane kanggo sampeyan:
                      lan babagan SVP 24, Tupolev PJSC kanthi kategorine ora gelem nglebokake sistem iki ing Tu22m3, dheweke duwe pilihan dhewe - instalasi novella NV-45, kanthi radar wasir, sing ora kalebu kemungkinan nggunakake pesawat kasebut minangka a tukang ngebom, nanging nggunakake x32, roket, kang kauntungan liwat x22 lawas mung ing sawetara, lan malah 5 sisih padha diowahi lan saiki iku koper tanpa nangani: ora bisa bom, x32 dadi hard banget, lan sawise revisi liyane sing ora pengin diluncurake - ing 2020 dheweke ora bisa ngrampungake siji peluncuran.

                      Lan luwih:
                      Aku mikir yen kabeh wong wis ngetung ing tu22m3, nalika padha dilatih maneh kanggo crita cekak lan x32, wakil saka Tupolev teka kanggo menehi kuliah pambuka, kita takon akeh pitakonan lan nampa jawaban sing bener ngelawan karo statements ing. media. Umumé, adhedhasar wong-wong mau, lan malah adhedhasar asil kunjungan periodik menyang KAPO Gorbunov, aku nulis bab-bab sing sedhih kanggo akeh (mesthi wae, aku ora bisa nulis akeh)

                      keprungu
                      1. 0
                        Juli 6 2021
                        Apa sampeyan dhewe percaya? Sing nyetir pesawat, operator rudal strategis Pasukan Aerospace Federasi Rusia kanthi wektu penerbangan 1200 jam, salah sawijining komponen triad nuklir Rusia, ing portal, Dhiskusi babagan inconsistency saka radar lan rudal jelajah, karakteristik kinerja utama kang diklasifikasikaké minangka rahasia ... lol

                        ngguyu
                      2. +1
                        Juli 6 2021
                        Apa sampeyan dhewe percaya?

                        Endi imanku?
                        Takon dhewe kabeh pitakonan.
                        Aku nulis kanggo sampeyan nganggo basa Rusia kanthi putih: Angkatan Udara Rusia (Dmitry) ngaku iki. Sampeyan bisa takon marang. nglirik

                        Aja pengin - ora.
                        Lungguh ing gambar lucu. keprungu
                      3. -1
                        Juli 6 2021
                        Ora, sampeyan apik ... apik Kaping pisanan, dheweke aktif nyebarake sudut pandang ing komentar, banjur "apa sing kudu dak lakoni, imanku, sudut pandangku" kabeh pitakonan menyang "Dmitry"! lol
  11. +3
    29 2021 Juni
    Apa sampeyan arep panas? Folder karo dokumen rahasia? Fiddler beracun? Mahkota sing dicolong? Utawa bangkai F35?
  12. +5
    29 2021 Juni
    Media Barat kelalen nglaporake yen sajrone latihan ing sisih kidul Siprus, AUG Lizka dirusak kanthi kondisi kaping 28. Lan sapisan ing London, uga nganti saiki. ngguyu
  13. +8
    29 2021 Juni
    Apa sing ana ing komentar? Sapa sing nguncalake topi, sing nendhang topi iki!
    Dheweke "nyelidiki" kita, kita dheweke. Fu iki, aku, uga ora tetep tanpa manungsa waé saka sisih kita, wong uga praktek. Tembak mudhun.
  14. +9
    29 2021 Juni
    Kayane pitakonan perang wis ora ana ing agenda maneh, mesthi bakal ana perang, mung pitakonan, sapa sing bakal kelangan greget dhisik? provokasi sawise provokasi
    1. +2
      29 2021 Juni
      Anggere donya ana, supaya akeh wong perang, matèni jinis dhewe, ing macem-macem galak lan saiki uga ing cara anyar.
  15. 0
    29 2021 Juni
    Pejuang F-35B saka kapal induk Inggris mabur liwat pasukan Rusia ing Mediterania, latihan kanggo nglelebke kapal perang mungsuh. F-35B sing "ora katon"? Aku kelingan "wong sing ora katon" liyane ... saka 1999, sing uga "dilatih" ...
  16. +4
    29 2021 Juni
    Pejuang F-35B saka kapal induk Inggris mabur liwat pasukan Rusia ing Mediterania, latihan kanggo nglelebke kapal perang mungsuh.


    Ya, dheweke nglatih, nganakake pengintaian, nanging uga ngirim materi sing migunani kanggo kita ...
  17. +5
    29 2021 Juni
    Dideleng saka kualitas foto (dijupuk liwat teleskop), pesawat iki mabur nang endi wae ing wilayah Australia.
  18. +3
    29 2021 Juni
    Becik marang sapadha-padha, ing kapal induk F 35, padha disewakake, awit wong-wong kang kurang ajar dhewe durung angsal rombongan hawane dhewe-dhewe, montor mabur iku kagungane USMC, padha disewa bareng karo pilot lan staf teknis.
  19. +1
    29 2021 Juni
    Media Ukraina ngrayakake "diatasi" kanthi lengkap, nyatakake yen F-35 mabur liwat "Admiral Makarov" lan meh nesu marang dheweke. Nanging ora ana sing nyedhiyakake video kasebut. Lan ora ana koresponden BBC babagan Makarov sing bakal dilapurake.
  20. 0
    29 2021 Juni
    Pejuang F-35B saka kapal induk Inggris mabur liwat pasukan Rusia ing Mediterania,

    Kita ngenteni ditembak sing dikonfirmasi.
  21. +2
    29 2021 Juni
    Sing paling penting ing kene yaiku "dheweke" nyebut tentara Rusia "Putin".
    Iki minangka jotosan informasi kanggo Presiden Putin lan dimaksudake kanggo nggawe gambar tiran lan diktator Putin! Serangan iki ditujokake kanggo masyarakat Rusie, supaya agen internal (media
    Lan "elit") miwiti stratifikasi masyarakat.
    Metodologi perang informasi iki dikembangake dening Presiden Milosevic 1991-99. lan kasil.
    Nanging ing sisih liya, kanthi jelas bakal nuduhake pengkhianat ing negara kasebut, sing mbantu akeh.
  22. 0
    29 2021 Juni
    Sampeyan bisa drown setengah saka Kapuloan Inggris nanggepi
    1. +1
      29 2021 Juni
      Kabeh "setengah" buntut nganti tenggorokan !!! ngguyu
  23. +2
    29 2021 Juni
    Kutipan: Zyablitsev
    Kabeh iki provokasi mbebayani sing bisa mungkasi banget sedhih. Sawise covid, loteng Perdana Menteri Britania Raya sing ora sehat mental pungkasane menyang loteng lan dumadakan dheweke ngerti manawa roh Churchill utawa William the Conqueror wis mlebu ing dheweke (Boris durung mutusake sapa sing bakal menehi pilihan. ) ngguyu

    Aku ora bakal ngomong apa-apa bab Wilhelm, nanging Churchill ana gravedigger saka Kakaisaran Inggris.
  24. 0
    29 2021 Juni
    Aku ora apik ing Techniques pertahanan modern ing Angkatan Laut, nanging minangka adoh aku elinga, yen kapal mangertèni sing ana ing serangan, pesawat paling kamungkinan bakal numpes. Kajaba F-35 ngluncurake SCALP virtual saka jarak 200 km menyang target.
  25. 0
    29 2021 Juni
    Provokasi minangka provokasi, publikasi minangka publikasi, nanging .... Spesialis Rusia mbokmenawa duwe pengalaman paling gedhe ing "komunikasi" karo F-22 lan F-35! Parameter lagi direkam, countermeasures lagi dikembangaké ... Aku sing printah Rusia bakal seneng siji metu "target pantes" ora mung kanggo overflights, nanging uga kanggo asor - supaya padha nuduhake yen padha bisa! Lan kita bakal weruh! )))
  26. -2
    29 2021 Juni
    Aku kepengin weruh yen sampeyan ngaktifake perang elektronik - apa manuk-manuk iki bakal langsung malik utawa isih bakal ngleyang menyang banyu?
    1. -4
      Juli 2 2021
      Ya, dheweke wis nguripake ing Suriah, dheweke ngomong babagan "gelembung" :)))
  27. 0
    29 2021 Juni
    Ora ana sing ngerti apa sing kedadeyan ing Suriah, lan mesthine media ora bisa nutupi. Mung saka kerugian saka Angkatan Aerospace Rusia (yen sampeyan ora dig ing Internet) teka ing atine liwat 3 taun kepungkur: Il20, Su24, Mil (siji utawa luwih, aku ora ngelingi), sawetara pesawat diparkir ing. pangkalan udara (aku kira 4 utawa luwih rusak ing kana)
    1. 0
      29 2021 Juni
      Nanging ana wong sing ngerti luwih akeh tinimbang wong liya.
    2. -4
      Juli 2 2021
      Inggih, malah sing tiba saka Kuzi.
  28. +1
    29 2021 Juni
    Aku ora bakal kaget yen piwulang kasebut bebarengan. Padha makarya metu bombing, lan kita makarya metu sistem nimbali udhara kapal karo diluncurake elektronik, malih, miturut teknologi "seger".
  29. +1
    29 2021 Juni
    Kangge
    Jet tempur Rusia nggawe kahanan sing ora aman ing cedhak kapal frigat Angkatan Laut Walanda Evertsen ing Segara Ireng, ujare kementerian pertahanan Walanda, Selasa.
  30. 0
    29 2021 Juni
    Yen bapak baptis lagi pipis, malah kacukan. Dheweke mung ora duwe otak sing cukup.
  31. +2
    29 2021 Juni
    Iki ora ndhelikake tujuan penguin dheweke mabur lan apa sing ditiru, lan Walanda ngeluh yen pengering kita mabur ing sacedhake, tanpa nglanggar aturan internasional lan nuduhake yen dheweke ora kudu nglangi menyang Selat Kerch. anuses kulon pasuryan loro.
  32. Komentar wis dibusak.
  33. 0
    Juli 1 2021
    Nanging nyatane ora kaya ngono.

    Ing tanggal 28 Juni, jet tempur F-35 saka Angkatan Laut Inggris direkam dening frigate Admiral Makarov, sing melu maneuver militer. F-35 Inggris, sing tindak pengintaian, arep mabur liwat kapal Admiral Makarov, nanging ketemu karo pencegat MIG-31K Rusia, sing ngiringi tamu sing ora diundang bali menyang kapal induk Ratu Elizabeth kanthi sepuluh pejuang, sing mlebu. Segara Mediterania. Pesawat Angkatan Udara Rusia beroperasi saka pangkalan Khmeimim ing Suriah.

    China nanggapi laporan babagan rapat antarane Rusia lan Inggris. Mangkono, analis ing kantor berita Sohu nerbitake sawijining materi ing ngendi dheweke ngevaluasi kedadeyan kasebut minangka isin kanggo Inggris.

    Publikasi kasebut nandheske manawa pesawat tempur Inggris kudu mlayu menyang operator pesawat kanthi cepet. Ing wektu sing padha, para pengamat saka China nyathet yen F-35 saka kapal induk Inggris Ratu Elizabeth nyoba mabur ngubengi fregat Rusia Admiral Makarov mung sawetara dina sawise provokasi Defender Defender Inggris ing Segara Ireng.

    Nanging .... "Usaha mabur ing jejere kapal Rusia ing Mediterania dadi sawetara menit isin kanggo Inggris," penulis negara Sohu. Dheweke nyimpulake yen kanggo pilot F-35 Inggris, kanthi cepet mundur saka fregat Angkatan Laut Rusia, reaksi sing nemtokake lan yakin saka militer Rusia minangka kejutan sing ora nyenengake.

    https://rusvesna.su/news/1625080919
    1. -5
      Juli 2 2021
      Inggih, yen sampeyan pracaya mbucal sampah kaya "Rusvesna", banjur mesthi :)))
  34. 0
    Juli 3 2021
    Pesawat sing nggantheng yaiku joker modern ing sembarang kekacoan nglawan mungsuh antediluvian ing palung karat.
    1. 0
      Juli 3 2021
      Tembung kanggo para pahlawan!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"