Kapal patroli Arktik pisanan HMCS Harry DeWolf (430) mlebu layanan karo Angkatan Laut Kanada

58

Pemecah es patroli Arktik pisanan, HMCS Harry DeWolf (430), resmi gabung karo Angkatan Laut Kerajaan. armada Kanada, upacara kasebut dianakake tanggal 27 Juni 2021.

Kapal kasebut minangka kapal utama ing seri enem pemecah es patroli, dilebokake ing Halifax Shipyards ing 2016, diluncurake ing September 2018, lan dipasrahake menyang armada ing Juli 2020 kanggo operasi uji coba.



Kontrak kanggo pambangunan pemecah es patroli kanggo Angkatan Laut Kanada ditandatangani ing awal 2015. Kapal patroli zona Arktik (Kapal Patroli Luar Pesisir Arktik) dirancang kanggo ngrampungake macem-macem tugas ing zona Arktik. Sing utama yaiku pengawasan lan pengintaian, perlindungan kedaulatan, kontrol kahanan ing zona ekonomi eksklusif negara, operasi telusuran lan nylametake.

AOPS nduweni pamindahan 6440 ton, dawane 103 m, jembaré 19 m, dilengkapi pembangkit listrik tenaga diesel-listrik. Kacepetan nganti 17 knot. Jarak ing kacepetan rata-rata 14 knot - 6800 mil laut. Kapal kasebut bisa ngilangi es kanthi kandel siji meter kanthi kecepatan telung knot. Otonomi kapal individu ing perairan Arktik yaiku patang sasi. Crew - 65 wong.

Kapal kasebut bersenjata meriam otomatis 38 mm BAE MK25 lan rong bedhil mesin M2 Browning. Ana papan kanggo nampung helikopter CH-148 lan rong prau. Miturut pratelan saka komando Angkatan Laut Kanada, kapal kasebut ora dimaksudake kanggo operasi tempur, tugas utamane yaiku nindakake fungsi polisi lan tapel wates.
  • https://twitter.com/CanadianForces
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

58 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    29 2021 Juni
    "Kapal kasebut bisa ngilangi es kanthi kandel siji meter"

    Kanthi paramèter kasebut, dheweke mung bisa nglangi ing Great Lakes. Iku mung jenis es sing bener.
    1. +5
      29 2021 Juni
      Lan apa sing salah? Proyek kita Ilya Muromets uga duwe kacepetan sing luwih murah - 2 knot kanthi kekandelan es 1 meter. Kekandelan maksimal yaiku 1,5 meter. Lan kauntungan asring nyatet saka armada icebreaker Russian ora dadi gedhe, yen sampeyan ora njupuk menyang akun icebreakers nuklir. Umume kapal diesel-listrik minangka kapal lawas sing dudu konstruksi Rusia ...
      1. +3
        29 2021 Juni
        Kanggo Arktik, kekandelan kudu 2.5 - 3 meter. Kanthi kekandelan maksimal 1 - 1.5 meter, iku rada kapal kelas es ing karavan.
        1. +2
          29 2021 Juni
          Sampeyan ngandhani iki marang pimpinan Angkatan Laut, sing nyatakake proyek 21180 persis minangka kapal kelas Arktik! Lan nerangake apa kapal kita padha apik, nanging ing arah saka Kanada langsung Ffuuuu? wassat
          1. +6
            29 2021 Juni
            Iki minangka nuansa klasifikasi. Kapal kelas Arktik ora padha karo kapal pemecah es kelas Arktik. Kemampuan kanggo lumaku ing Arktik lan kemampuan kanggo break Ès Arktik iku loro banget beda. Tugas beda-beda. 1 meter es rada ringkih kanggo pemecah es Arktik.
            1. +4
              29 2021 Juni
              Iki kapal Bohr, penjaga perbatasan. Poacher apa sing bakal ngilangi es ing 1,5m? Dheweke ora butuh
              1. -1
                29 2021 Juni
                Kapal kasebut bersenjata meriam otomatis 38 mm BAE MK25 lan rong bedhil mesin M2 Browning. Ana papan kanggo nampung helikopter CH-148 lan rong prau. Miturut pratelan saka komando Angkatan Laut Kanada, kapal kasebut ora dimaksudake kanggo operasi tempur, tugas utamane yaiku nindakake fungsi polisi lan tapel wates.

                Mung nengen kanggo provokasi ing NSR, kanggo kang padha dibangun, kmk
                1. +5
                  29 2021 Juni
                  Jancok latar mburi iki? Padha kudu nglindhungi pakaryan (iwak, lenga), lan ora melu ing bodho
                  1. 0
                    29 2021 Juni
                    Padha kudu nglindhungi pakaryan (iwak, lenga), lan ora melu ing bodho

                    Saka sapa kanggo nglindhungi? )))
                    Pira negara sing duwe pemecah es? )))
                    1. +1
                      29 2021 Juni
                      Argumentasi kasebut yaiku Bohr Kanada ora butuh kelas es sing dhuwur kanggo kapal patroli - tugase yaiku nyopir seiners lan metu saka pelabuhan beku dhewe. Kabeh.
                      Lan nglindhungi ora saka icebreakers, nanging saka nelayan
                      1. +1
                        29 2021 Juni
                        Lan nglindhungi ora saka icebreakers, nanging saka nelayan

                        Prau nelayan wis sinau kanggo break Ès?
                      2. +2
                        29 2021 Juni
                        Ora, mulane kelas es sing dhuwur banget kanggo kapal bohr
                      3. 0
                        29 2021 Juni
                        Kutipan saka lucul
                        Lan nglindhungi ora saka icebreakers, nanging saka nelayan

                        Prau nelayan wis sinau kanggo break Ès?

                        Lan extract lenga, ketoke
                    2. 0
                      30 2021 Juni
                      Nanging, dheweke wis konflik karo Amerika Serikat. Lan malah kaping pindho. Nanging padu karo pepadhamu sing ora sopan dadi luwih larang.
                  2. 0
                    29 2021 Juni
                    Kutipan: tlauicol
                    Jancok latar mburi iki? Padha kudu nglindhungi pakaryan (iwak, lenga), lan ora melu ing bodho

                    Saka sapa, nuwun sewu? Sampeyan dhewe nulis ing ndhuwur
                    Poacher apa sing bakal ngilangi es ing 1,5m? Dheweke ora butuh
                    1. +1
                      29 2021 Juni
                      Saka poachers. Sing ora bakal munggah menyang es. Mula, kapal bohr ora butuh kelas es sing abot. Teluk beku, endapan minangka alangan maksimal kanggo dheweke.
              2. -1
                29 2021 Juni
                Dadi poacher ing 20 - ndeleng es ora bakal menek, apa iku perlu? Pranyata prau-prau mau digawe ora ana sing ngerti sebabe.
            2. 0
              29 2021 Juni
              Ya, sampeyan bakal ngirim proyek 21180 menyang endi? Sing sregep dipuji? ngguyu
              1. 0
                29 2021 Juni
                Proyek kasebut apik banget.
                Nanging, kok nggunakake Kamaz, ngendi ana cukup Gazelle?
                Yen pengintaian es nyatakake yen kekandelan es ora ngluwihi 1 meter, kenapa nyopir pemecah es nuklir?
                Aku nulis - "tugas".
              2. +1
                29 2021 Juni
                Ya, sampeyan bakal ngirim proyek 21180 menyang endi?

                Padha duwe kauntungan 50% ing breaking es, apa salah? )))
        2. +1
          29 2021 Juni
          Kutipan saka sadurunge
          Kanggo Arktik, kekandelan kudu 2.5 - 3 meter. Kanthi kekandelan maksimal 1 - 1.5 meter, iku rada kapal kelas es ing karavan.

          Kita uga duwe sing padha lan ora bakal nelukake Arktik nalika musim dingin.
          Dheweke lagi mbangun proyek sing padha karo FSB
          [/ kutipan] Pamindahan proyek 23550 kapal meh 9 ewu ton, dawane luwih saka 100 m, jembaré kira-kira 20 m, kacepetan nganti 16 knot, otonomi navigasi kira-kira 60 dina. Lambung kapal sing gedhe banget bisa mecah es nganti ketebalan 1,5 m [kutipan]
      2. -2
        29 2021 Juni
        Proyek kita Ilya Muromets uga duwe kacepetan sing luwih murah - 2 knot kanthi kekandelan es 1 meter. Kekandelan maksimal yaiku 1,5 meter.

        Proyek 21180 minangka pemecah es tambahan. Kanthi massa sing padha, pemecah es kita duwe flotasi es 50% luwih akeh tinimbang Kanada.
        Apa sampeyan bakal mbantah?
        Lan kauntungan asring nyatet saka armada icebreaker Russian ora dadi gedhe, yen sampeyan ora njupuk menyang akun icebreakers nuklir.

        Apa kauntungan 50% kanggo ngilangi es ora cukup kanggo sampeyan? Pira sing sampeyan butuhake? 10-fold, 100-fold kauntungan? )))
        1. +2
          29 2021 Juni
          Ing endi kauntungan 50%? Ciri sing diumumake - kanthi kekandelan 1 meter, kita duwe kacepetan 2 knot, Kanada duwe 3 knot. Siji setengah meter maksimal kanggo kita. Apa ana sing ditulis babagan kekandelan maksimum kanggo Kanada? Apa sampeyan mikir luwih cilik? Kapal sing meh padha.
          1. -1
            29 2021 Juni
            Ing endi kauntungan 50%? Ciri sing diumumake - kanthi kekandelan 1 meter, kita duwe kacepetan 2 knot, Kanada duwe 3 knot. Siji setengah meter maksimal kanggo kita. Apa ana sing ditulis babagan kekandelan maksimum kanggo Kanada?

            Pfff....
            Aja ngomong, kita tansah nunjukake indikator nominal, lan wong Kulon bisa maksimal.
            Mung meter iki lan maksimum bisa kanggo Canadian.
            Utawa sampeyan wis lali carane tanker kelas es sing prasaja nylametake kapal pemecah es Amerika saka panangkaran es? )))
            1. +1
              29 2021 Juni
              Cukup kanggo nggawa surak badai salju! Kapan lan ing ngendi iki? Lan aja ngomong babagan carane kabeh apik karo kita .... Apa sampeyan mikir Kanada ora bisa nggawe kapal normal? Armada es ana ing posisi kaping pindho. Utawa apa sampeyan mikir dheweke ora bakal nggawe kapal dhewe? Ing musim semi, dheweke mung nandhatangani kontrak kanggo pambangunan rong kapal - **** Pemecah es John G. Diefenbaker, miturut proyek kasebut, miturut data 2013, dirancang kanggo kelas es Polar Class 2 (nyatakake). icebreaking kapasitas 2,5 meter ing kacepetan 3 knots) lan iki mestine duwe pamindahan lengkap 23500 ton, dawa 150 meter, jembaré 28 meter, 10,5 meter kebak dimuat. Daya total enem generator diesel kudu 39,6 MW, lan total daya ing shafts (loro shafts lan siji VRK) - 34 MW. Mangkono, proyek iki minangka pemecah es non-nuklir paling kuat ing donya, ngluwihi pemecah es diesel-listrik Rusia Viktor Chernomyrdin saka proyek 2020 sing ditugasake ing 22600 (total pamindahan 22258 ton, dawane 142,4 meter, total daya poros 25 MW).** **
              Iku sabenere icebreakers proyek iki sing padha mutusaké kanggo mbangun.
              1. -2
                29 2021 Juni
                Lan aja ngomong babagan carane apik kita ...

                Punika filosofi panjenengan - kabeh iku ala karo kita, nanging kabeh iku apik karo wong-wong mau.
                Inggih, luwih tepat, dudu sampeyan dhewe, nanging dalang sing bisa nyelehake iki ing subkorteks otak sampeyan ing siji wektu)))
                Ing babagan pemecah es, kabeh wong durung tuwuh lan tuwuh ing Rusia.
                1. +2
                  29 2021 Juni
                  Filosofiku yaiku amarga para liberal, kabeh ala banget karo kita. Lan kanggo para liberal lan atribut sing paling dhuwur. Aku ora bakal surak-surak nalika akeh pabrik dirusak. Lan ora ing wektu patriot Yeltsin, sing asring kasebut, nanging, ayo ngomong, taun wiwit 2003 .... Lan ora ana ing Yeltsin sing paling akeh perusahaan didorong ing pesisir ....
                  Ing kene, asring ing situs ing iklan, pranala muncul, kayata iklan sosial. Padha mbukak, digawe, dibangun .... Sampeyan miwiti nggoleki, lan ana sawetara jinis pabrik kanggo 50 proyek .... Dadi mikir sawise iku, iku apik utawa ala .... Ana sawetara pesenan saka gedhene liyane negatif conto.
            2. +1
              29 2021 Juni
              Utawa sampeyan wis lali carane tanker kelas es sing prasaja nylametake kapal pemecah es Amerika saka panangkaran es?

              Icebreakers muncul ing Belarus? Aneh banget nalika warga negara liya ngomongake atas jenenge warga Rusia. Iku katon padha yen aku mratelakake panemume atas jenenge Belarusians. Aku ngormati banget kanggo wong-wong sedulur iki, nanging bisa uga ora pantes ngomong kanggo wong liya?
              1. -3
                29 2021 Juni
                Apa sampeyan duwe hubungan langsung karo pemecah es? Utawa kasunyatan manawa sampeyan warga Federasi Rusia menehi kawruh suci babagan Arktik? Sumber daya Internet saiki kasedhiya ing Belarus)
                1. +2
                  29 2021 Juni
                  Kutipan saka Norman
                  Apa sampeyan duwe hubungan langsung karo pemecah es? Utawa kasunyatan manawa sampeyan warga Federasi Rusia menehi kawruh suci babagan Arktik? Sumber daya Internet saiki kasedhiya ing Belarus)

                  Aku takon marang warga Belarus, dudu sampeyan. wong bodho Utawa sampeyan pengacara? Mungkin saben wong bakal tanggung jawab kanggo awake dhewe?
                  Dheweke nulis:
                  Utawa wis lali carane kita tanker kelas es prasaja nylametake kapal pemecah es Amerika saka panangkaran es ...

                  Dadi aku penasaran, apa kapal tanker lan kapal pemecah es sing berlayar ing bendera Belarusia?
                  1. -2
                    29 2021 Juni
                    Aku uga warga Republik Belarus)
                    1. +1
                      30 2021 Juni
                      Kutipan saka Norman
                      Aku uga warga Republik Belarus)

                      Dadi njawab kanggo Republik Belarus, lan kita dhewe bakal mangsuli kanggo negara kita, tanpa wong manca! am
              2. -1
                29 2021 Juni
                Icebreakers muncul ing Belarus? Aneh banget nalika warga negara liya ngomongake atas jenenge warga Rusia. Iku katon padha yen aku mratelakake panemume atas jenenge Belarusians.

                Dadi rod pancing biasa, sing daketung bot)))
                Aku kasebut ing salah sawijining artikel, ing komentar, saka ngendi aku - lan wong kaping 15 wis ngelingake aku babagan iki.)))
                Lan kabeh mau, miturut artikel acak, komentar acak, lan julukan acak sing dieling-eling, ya))) Storytellers, sial)))
                1. -1
                  29 2021 Juni
                  Wong kaya dheweke pisanan ngomong yen kita minangka negara siji, nanging banjur ngelingi armada Republik Belarus)
                  1. +1
                    30 2021 Juni
                    Kutipan saka Norman
                    Wong kaya dheweke pisanan ngomong yen kita minangka negara siji, nanging banjur ngelingi armada Republik Belarus)

                    Kasunyatan manawa Rusia ndhukung ekonomi Belarus kanthi menehi utangan sing ora bisa dibayar ora ateges "kita dadi siji negara." Yen Lukashenko pancene pengin gabung karo negara serikat pekerja, mula iki wis suwe kedadeyan.
                    1. 0
                      30 2021 Juni
                      Apa sampeyan tau mikir yen kepinginan siji wong ora padha karo kepinginan mayoritas? Lan sapa, tanpa prevariasi, bakal nyerahake kekuwatan kanthi sukarela?
                      1. 0
                        Juli 1 2021
                        Kutipan saka Norman
                        Apa sampeyan tau mikir yen kepinginan siji wong ora padha karo kepinginan mayoritas? Lan sapa, tanpa prevariasi, bakal nyerahake kekuwatan kanthi sukarela?

                        Wong sing pinter ora bakal nemplek ing kekuwatan, amarga iki bakal dadi ala kanggo dheweke ing wiwitan. Nanging apa hubungane karo kasunyatan manawa warga negara liya ngomongake atas jenenge warga Federasi Rusia? opo
                2. +1
                  30 2021 Juni
                  Dadi rod pancing biasa, sing daketung bot)))
                  Aku kasebut ing salah sawijining artikel, ing komentar, saka ngendi aku - lan wong kaping 15 wis ngelingake aku babagan iki.)))

                  Mungkin sampeyan ngelingi babagan iki, supaya sampeyan tanggung jawab dhewe? Sampeyan warga negara liya, lan ora cling kanggo Rusia. Kita bakal mangsuli kanggo awake dhewe, lan sampeyan ngatasi masalah sampeyan.
      3. -1
        29 2021 Juni
        Rusia duwe pemecah es sing beda kanggo macem-macem proyek. Lan iki mung bisa dirilis menyang Arktik ing mangsa panas, lan malah ora adoh.
  2. -3
    29 2021 Juni
    Apa pancene ora ana iwak sing isih ana ing Labrador? Kita nyoba banget kanggo nyekel kabeh! lolLan umume dheweke dadi rusty.
    1. +1
      29 2021 Juni
      Mung kepingin weruh apa Andrey menehi minuses? Kanggo kasunyatan sing ana ing "fishing"? hi
      1. -2
        29 2021 Juni
        Ora mung kanggo fishing, nanging utamané kanggo kasunyatan sing aku weruh teyeng ing ngisor fittings outboard, padha tetep wong ing dermaga kanggo dangu nganti padha sijine menyang operasi. hi
        1. +1
          29 2021 Juni
          Ya, iki mumet kanggo wong Kanada. Waca maple ing situs tatu munggah ngguyu
  3. 0
    29 2021 Juni
    Kapal kasebut cocog karo ambisi pimpinane. Dheweke nindakake apa sing dianggep bener ... ora apa-apa.
  4. 0
    29 2021 Juni
    Padha nulis: - "... ing kondisi es taun pisanan nganti 120 cm nglukis".
  5. +2
    29 2021 Juni
    Saiki akeh bakal nyoba kanggo nuduhake piyambak, stake metu Piece saka Arktik kanggo awake dhewe, amarga ora ana liyane kanggo nuduhake ing planet iki. Nanging kabeh diputusake dening ekonomi lan kemampuan negara kanggo mbela wilayahe.
    1. +7
      29 2021 Juni
      Kutipan saka Pastor
      Saiki akeh bakal nyoba kanggo nuduhake piyambak, stake metu Piece saka Arktik kanggo awake dhewe, amarga ora ana liyane kanggo nuduhake ing planet iki. Nanging kabeh diputusake dening ekonomi lan kemampuan negara kanggo mbela wilayahe.

      Canadians soko apa kutub? Sampeyan ndeleng peta. Dheweke kudu nyekel apa sing ditandhani minangka Kanada ing peta, garis pantai pesisir Arktik padha utawa luwih dawa tinimbang ing sisih Rusia, lan populasi mung udakara 40 yuta, sing paling akeh manggon "ing kidul" eseman lan aja lali kanggo njupuk saka populasi iki cemeng Canadian, Hispanik lan subspesies kadhemen liyane saka lomba manungsa, kang nasib wis mimpin menyang Kanada.
      Apa sing bakal ditinggal?
      1. +1
        29 2021 Juni
        Tulisane apik!!! Plus pasti... hi
  6. +1
    29 2021 Juni
    opo Yen aku ora salah, "Harry DeWulf" diturunake setahun kepungkur lan kanthi tenanan dipasrahake menyang militer ...
    Icebreaker - kanthi banter, wong Kanada kasebut dhewe minangka kapal patroli maritim Arktik.
    Nalika aku ngerti, dheweke bakal "patroli" ing wilayah Inuit Nunangat (nulis Kanada). Zona antarane Kanada Timur Laut lan Pesisir Kulon Greenland?
  7. 0
    29 2021 Juni
    Kepiye 23550 Papanin kita?
    1. 0
      29 2021 Juni
      Wis rampung ing St. Petersburg .. Kita ngenteni ... hi
  8. Aku pengin dheweke nyilem cepet ngguyu
  9. -2
    29 2021 Juni
    Iki dudu pemecah es, iki yacht kanggo ngeterake bocah-bocah wadon kanthi kabecikan sing gampang
  10. -2
    29 2021 Juni
    Napa pambangunan pemecah es kita kanthi kamungkinan teoritis nginstal senjata minangka militerisasi Arktik, dene pambangunan pemecah es tempur dening Kanada iku normal?
    Oh ya, kita iki kekaisaran sing jahat ...
    1. +2
      29 2021 Juni
      Apa dheweke dadi pertempuran amarga ana bedhil 25 mm?
  11. 0
    29 2021 Juni
    Kita uga meh mbangun Icebreaker Militer Ivan Panin: https://topwar.ru/164104-ivan-papanin-i-proekt-23550-voennyj-korabl-dlja-mirnoj-raboty.html
    1. 0
      30 2021 Juni
      Panin minangka aktor, Papanin uga aktor, nanging beda, kelas es.
      Pistol ing Museum St. Petersburg weruh kanthi mripat dhewe, uga tarub.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"