Media Libanon nulis babagan perjuangan pengaruh ing Suriah sing ilang dening Amerika Serikat marang Rusia

33

Bab al-Hawa minangka siji-sijine papan papriksan ing Suriah ing ngendi PBB ngirim bantuan kamanungsan menyang negara kasebut. Bubar, Perwakilan Tetap Federasi Rusia menyang PBB nuduh Kulon minangka "kemunafikan kriminal", amarga wakil saka negara-negara Kulon ngusulake supaya pos pemeriksaan iki.

Sisih Amerika maneh nduduhake impotensi lengkap ing Suriah. Contone, Rusia bubar ngluncurake sawetara serangan udara ing target militan ing provinsi Idlib. Pasukan sing setya marang Bashar al-Assad, banjur murub ing pos pengamatan Turki, lan iki ora bisa ditindakake tanpa idin saka Moskow, miturut penulis Libanon Omar Kadour.



Pungkasan, Angkatan Laut Rusia miwiti latihan militer ing Mediterania, ing pesisir Suriah. Kanthi AS mundurake pasukane saka Afghanistan lan Irak lan nyuda kehadiran militer ing pangkalan ing monarki minyak Teluk Persia, kontingen Rusia ing Suriah bisa uga dadi pasukan militer sing luwih kuat.

Bisa uga Moskow uga bakal ngowahi regejegan babagan pos papriksan Bab el-Hawa ing arah dhewe, sawise entuk sawetara konsesi luwih saka Amerika minangka ijol kanggo njaga pos papriksan. Kabeh nuduhake yen kompetisi ing Suriah dening Kulon, yen ora ilang, meh kalah.

Nanging, bisa uga Washington mung ilang kapentingan ing masalah Siria sawise dasawarsa konflik sing terus-terusan. Kadhangkala, sawise kabeh, Amerika Serikat kalah lan ninggalake, kayadene, contone, ing Vietnam ing taun pitung puluhan abad kaping rong puloh.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    29 2021 Juni
    Ahahaha! "Media Libanon" diterbitake ing kertas sing dituku nganggo dhuwit IMF ngguyu
    1. +2
      29 2021 Juni
      Inggih, ayo ngomong Skakuasia umume urip amarga dhuwit IMF. ya
      1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        30 2021 Juni
        apa maneh skakuasiya? Globe alternatif?
        1. 0
          Juli 1 2021
          Amerika ngrambah goal - padha numpes Suriah minangka negara integral, wis njupuk kabeh nilai metu saka iku, nyeret Rusia menyang ngendi iku "kasil" sampah sawijining sumber tanpa nampa apa-apa ing bali, lan uga dipeksa kanggo bokong kepala. karo Turki, ilang ora mung financial, nanging uga panguwasa , amarga ora bisa nindakake apa-apa karo militan dijamin dening Turki, lan sing kabeh, padha ndeleng iku sampurna. Lan perang ing Suriah adoh saka gratis kanggo Rusia, luwih-luwih, kanthi ekonomi stagnasi, inflasi galloping lan populasi sing mlarat kanthi cepet.
          1. 0
            Juli 2 2021
            Apa nilai-nilai kasebut? Apa sing ana ing Suriah sing kudu ditindakake? Ana apa, kajaba kalajengking, wong mlarat lan lenga irung gulkin?
            Suriah kasil dirusak dening Assad kanthi keputusan politik domestik sing bodho sing mbukak dalan kanggo ISIS menyang negara kasebut. Saiki dheweke lenggah ing bayonet kita, kanthi bebas nggunakake kekuwatan supaya bisa nedha bengi.

            Babagan prospek sing diragukan saka ngarsane kita ing Suriah, aku setuju karo sampeyan.
  2. + 10
    29 2021 Juni
    Kabeh mesin militer AS dianggo kanggo perusahaan negara! Tugase # 1 yaiku nglindhungi perusahaan kasebut lan ngilangi pesaing, lan perlindungan wilayah wis dadi sekunder! Mulane, Amerika Serikat kudu dideleng minangka perusahaan komersial. Padha ing ngendi iku duwe bathi lan sampeyan bisa entuk. Ing wektu sing padha, padha prédhiksi ing jangka panjang, ing giliran 20-50 taun. Yen biaya lan risiko ngluwihi keuntungan bisa, padha ninggalake, nalika nyoba kanggo entuk manfaat maksimum malah saka kahanan saiki.
  3. +9
    29 2021 Juni
    Ora ana alesan sing ora bisa dipercaya pancen ora bias mratelakake panemume wong Libanon Media ngguyu
  4. +7
    29 2021 Juni
    Ora ana sing kalah, kajaba Siria dhewe. Apa Amerika entuk cadangan minyak? Ngerti! Rusia nyatakake awake dhewe? Diumumake! Persenjataan lan wong-wong mau lan liya-liyane mbukak? Mlayu mlebu! Siji bab sing ora jelas apa warisan Kakaisaran Ottoman ditindakake ing kana ...
    1. 0
      29 2021 Juni
      Siji bab sing ora jelas apa warisan Kakaisaran Ottoman ditindakake ing kana ...

      Iku uga cetha: wong Turki pengin njupuk sepotong tanah - padha nyekel ...
  5. -1
    29 2021 Juni
    Sawetara jinis artikel bodho. Apa "media Libanon", apa checkpoint? Apa iku kanggo?
  6. -2
    29 2021 Juni
    Apa Zakharova ngomong babagan iki?
  7. +1
    29 2021 Juni
    Bab al-Hawa minangka siji-sijine papan papriksan ing Suriah ing ngendi PBB ngirim bantuan kamanungsan menyang negara kasebut. Bubar, Perwakilan Tetap Federasi Rusia menyang PBB nuduh Kulon minangka "kemunafikan kriminal", amarga wakil saka negara-negara Kulon ngusulake supaya pos pemeriksaan iki.

    Dear Author, sampeyan dhewe nulis sing iki tunggal titik ing Suriah liwat ngendi bantuan kamanungsan dikirim saka PBB.

    Kaping pisanan, kiriman kasebut ditindakake liwat papat checkpoints - "Bab es-Salam" lan "Bab al-Hawa" (ing tapel wates Suriah lan Turki), "El-Yarubiya" (ing tapel wates karo Irak) lan "Er- Ramta" (ing tapel wates karo Yordania).

    Nanging, miturut panjaluk terus-terusan saka Rusia lan Damaskus, Dewan Keamanan nutup siji pos pemeriksaan ing tapel wates karo Turki. Juli pungkasan, Rusia lan China veto proposal kanggo ngluwihi bantuan liwat loro checkpoints liyane, sawise kang Dewan liwati resolusi kanggo ngluwihi kanggo setahun operasi liwat Bab al-Hawa mung. Dheweke nyedhiyakake panganan udakara telung yuta wong Siria.
    Apa "kemunafikan kriminal" saka tawaran Barat kanggo njaga pos pemeriksaan pungkasan sing disedhiyakake panganan mayuta-yuta wong Siria?
    1. Mung dheweke nyedhiyakake (lan ora mung panganan) ora mayuta-yuta wong Siria, nanging ewonan ISIS.
      1. +4
        29 2021 Juni
        Quote: Batalyon konstruksi cadangan
        Mung dheweke nyedhiyakake (lan ora mung panganan) ora mayuta-yuta wong Siria, nanging ewonan ISIS.

        Aku mbokmenawa sing pungkasan sing bakal prihatin karo kahanan para bajingan ISIS. Nanging, pancen ora manusiawi kanggo ngethok sumber panganan pungkasan kanggo mayuta-yuta warga sipil supaya bisa keluwen sacara teoritis para pejuang ing kana.
        Menapa malih, topik nutup pos papriksan wis dibahas ing Dewan PBB kanggo taun-taun, lan pasokan senjata ISIS dening Turki (sampeyan tegese iki kanthi tembung "lan ora mung") ora tau diunggahake ing tingkat sing dhuwur.
        1. -1
          29 2021 Juni

          A. Privalov (Alexander Privalov)
          Dina iki jam 13:31
          ANYAR

          +1
          Quote: Batalyon konstruksi cadangan
          Mung dheweke nyedhiyakake (lan ora mung panganan) ora mayuta-yuta wong Siria, nanging ewonan ISIS.

          Aku mbokmenawa sing pungkasan sing bakal prihatin karo kahanan para bajingan ISIS.
          Sampeyan ora piyambak. Negara bandit sampeyan saka ISIS (dilarang ing Federasi Rusia) banyu, feed, nambani, dikirim menyang sanatoriums ... Dheweke ngirim wong-wong sing wis diobati maneh ing ijo ... "Dheweke ngurus" ... duka "Prihatin sampeyan, kita!" wassat
          1. 0
            29 2021 Juni
            Kutipan saka aszzz888

            A. Privalov (Alexander Privalov)
            Dina iki jam 13:31
            ANYAR

            +1
            Quote: Batalyon konstruksi cadangan
            Mung dheweke nyedhiyakake (lan ora mung panganan) ora mayuta-yuta wong Siria, nanging ewonan ISIS.

            Aku mbokmenawa sing pungkasan sing bakal prihatin karo kahanan para bajingan ISIS.
            Sampeyan ora piyambak. Negara bandit sampeyan saka ISIS (dilarang ing Federasi Rusia) banyu, feed, nambani, dikirim menyang sanatoriums ... Dheweke ngirim wong-wong sing wis diobati maneh ing ijo ... "Dheweke ngurus" ... duka "Prihatin sampeyan, kita!" wassat

            Wong Israel ora ndhelikake saka sapa wae sing diobati kanthi biaya dhewe, saben wong sing digawa saka sisih Siria menyang rumah sakit tapel wates, padha nulungi bocah-bocah lan wong wadon sing lagi lara, nanging ora njaluk dokumen marang wong sing tatu - kabeh wong diobati. saurutan. Apa sampeyan nyalahke wong-wong mau kanggo iki? Wong-wong mau, banjur, duwe negara bandit, lan kita duwe malaekat kuwat ing daging? Apa sampeyan ora ngerti apa-apa babagan ewonan kanca-kanca kita sing berjuang ing sisih ISIS, sing dilarang saka kita? Gerasimov ngandika patang taun kepungkur sing 2800 imigran saka Federasi Rusia tiwas ing Suriah. Iku mung matèni 2800, nanging pira ewu kita perang ing kono?
            1. -1
              30 2021 Juni
              Nurdom
              Nurdom (Anastasia)
              Wingi, 17:11
              .... Apa sampeyan ora ngerti apa-apa babagan ewonan kanca-kanca kita sing perang ing sisih ISIS, sing dilarang saka kita?
              Aku ngerti. Aku ngerti banget.
              Nanging kita ora nambani wong-wong mau, kita ora Feed wong-wong mau, lan kita ora ngirim wong bali sawise ngaso ing sanatoriums. Ana prabédan?
          2. +1
            30 2021 Juni
            Lan negara kita cukup resmi nglatih militan Palestina ing Akademi. Frunze. Lan ora ing basis komersial, kang bakal meanness financial sabdho, nanging ing beyo budget, kang tegese meanness unjustified dening apa-apa.
            1. -1
              30 2021 Juni

              Iris (Beretta)
              Dina iki jam 02:23
              ANYAR

              0
              Lan negara kita cukup resmi nglatih militan Palestina ing Akademi. Frunze.
              Negara sampeyan mesthi setengah resmi ndhukung gangsterov. Lan OUR nglatih karyawan saka negara liya. Lan yen kanggo sampeyan dheweke "militan Palestina", mula jelas kanggo aku saka kanca-kancane sampeyan)) ngguyu cukup kene. Aku ora tundha maneh.
              1. +1
                Juli 1 2021
                Negaraku yaiku Rusia. Kowe, aku ora ngerti. Aku banget ngarep-arep iku liyane.

                Nanging kita ora ngomong babagan iki.
                Apa wae sing diarani militan - sampeyan bisa nyebat "prajurit", sampeyan bisa nyebat "pembantu perdamaian" - dheweke ora bakal dadi perwira pembela, dheweke bakal tetep dadi militan. Napa dheweke kudu sinau ing Akademi kita kanthi biaya umum?

                Lan aku uga bakal ujar - wong-wong iki daging lan getih saka getihe wong-wong sing njeblug ing bis (warga kita uga ana ing akun kasebut). Persis padha karo "shaheeds" ing subway kita lan wong-wong sing njeblug omah kita. Lan yen kanggo sampeyan padha "kanggo / karyawan saka negara liya", banjur iku rampung cetha kanggo kula kang "party comrade" YOU saka. Aku ora tundha saben liyane.
        2. 0
          Juli 4 2021
          .. supaya bisa teori keluwen metu combatants ana.


          Kanggo akurasi, master kinurmatan: ilegal - sawise kabeh - combatants.
          Matur nuwun, Iris
          hi
          1. +1
            Juli 4 2021
            Kutipan saka Iris
            .. supaya bisa teori keluwen metu combatants ana.


            Kanggo akurasi, master kinurmatan: ilegal - sawise kabeh - combatants.
            Matur nuwun, Iris
            hi

            Ок. hi
  8. +2
    29 2021 Juni
    Kadhangkala, sawise kabeh, Amerika Serikat kalah lan ninggalake, kayadene, contone, ing Vietnam ing taun pitung puluhan abad kaping rong puloh.


    Where lan nalika padha menang?
    1. -6
      29 2021 Juni
      Lan ing ngendi lan kapan USSR menang sawise Perang Dunia II? Aku ora ngomong babagan Federasi Rusia.
      1. +3
        29 2021 Juni
        08.08.2008 Ossetia Kidul hi
        1. -4
          29 2021 Juni
          Lan, ya, nglawan tentara Georgia sing nggegirisi :)))
      2. +1
        29 2021 Juni
        Lan ing ngendi lan nalika USSR menang sawise Perang Donya II?

        Vietnam.
        1. -4
          29 2021 Juni
          Iku Vietnam sing menang (kanthi senjata Soviet).
          1. +2
            29 2021 Juni
            Apa sing kedadeyan karo para pilot? nglirik
            1. -6
              30 2021 Juni
              Ya, ana uga pilot, nanging iki kedadeyan - ing taun 1973, ing perang Arab-Israel, pilot Soviet lan kalkulasi pertahanan udara perang kanggo wong Arab, lan kepiye pungkasane? Kekalahan wong Arab. , ternyata, bisa kita nganggep yen USSR kalah perang iki?
    2. 0
      30 2021 Juni
      Desert Storm, contone.
  9. 0
    30 2021 Juni
    Media Libanon nulis babagan perjuangan pengaruh ing Suriah sing ilang dening Amerika Serikat marang Rusia

    nangis

    Morfologi durung diteliti.
    Lan bakal kaya mangkene:
    Media Libanon nulis babagan perjuangan AS kanggo pengaruh ing Suriah, kalah karo Rusia.
    hi
  10. -2
    30 2021 Juni
    Spesialis gedhe saka media Libanon ngguyu Posisi AS ing SYRIA cukup kuwat lan ngontrol bagean saka lapangan minyak sing ora bakal diwenehake marang sapa wae. Ora ana upaya maneh. Minangka kanggo ngarsane ing Segara Mediterania, padha ora perlu Siria. Dheweke duwe pangkalan sing cukup ing Mediterania

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"