Review militèr

Aces saka Luftwaffe: fenomena tagihan gedhe banget

244
Aces saka Luftwaffe: fenomena tagihan gedhe banget

... skuadron ilang 80 pilot ing wektu sing cukup cendhak,

kang 60 tau dijupuk mudhun pesawat Russian siji
/Mike Speke "Aces of the Luftwaffe"/


Kanthi nggero, Tirai Besi ambruk, lan badai ekspos mitos Soviet muncul ing media Rusia merdika. Tema Perang Patriotik Agung dadi sing paling populer - wong Soviet sing ora duwe pengalaman kaget karo asil ace Jerman - tanker, kapal selam lan, utamane, pilot Luftwaffe.
Bener, masalah iki: 104 pilot Jerman duwe akun 100 utawa luwih pesawat sing mudhun. Ing antarane yaiku Erich Hartmann (352 menang) lan Gerhard Barkhorn (301), sing nuduhake asil sing luar biasa. Kajaba iku, Harmann lan Barkhorn menang kabeh kamenangan ing Front Wétan. Lan padha ora istiméwa - Gunther Rall (275 kamenangan), Otto Kittel (267), Walter Novotny (258) - uga perang ing ngarep Soviet-Jerman.

Ing wektu sing padha, 7 aces Soviet paling apik: Kozhedub, Pokryshkin, Gulaev, Rechkalov, Evstigneev, Vorozheikin, Glinka bisa ngalahake bar 50 pesawat mungsuh sing mudhun. Contone, kaping telu Pahlawan Uni Soviet Ivan Kozhedub numpes 64 pesawat Jerman ing perang udhara (plus 2 Mustang Amerika ditembak mudhun kanthi ora sengaja). Alexander Pokryshkin - pilot kang, miturut legenda, Jerman dielingake dening radio: "Akhtung! Pokryshkin in der Luft!", "mung" 59 kamenangan udara. Ace Romania sing ora dikenal Constantin Contacuzino nduweni kamenangan sing padha (miturut macem-macem sumber, saka 60 nganti 69). Wong Romania liyane, Alexandru Serbanescu, nembak 47 pesawat ing Front Wétan (liyane 8 kamenangan tetep "ora dikonfirmasi").

Kahanan kasebut luwih elek kanggo Anglo-Saxon. As paling apik yaiku Marmaduke Pettle (kira-kira 50 menang, Afrika Kidul) lan Richard Bong (40 menang, USA). Secara total, 19 pilot Inggris lan Amerika bisa nembak luwih saka 30 pesawat mungsuh, nalika Inggris lan Amerika nglawan pejuang paling apik ing donya: P-51 Mustang, P-38 Lightning utawa Supermarine Spitfire sing legendaris! Ing tangan liyane, ace paling apik saka Royal Air Force ora duwe kesempatan kanggo perang ing pesawat apik kuwi - Marmaduke Pettle menang kabeh sèket kamenangan, mabur pisanan ing biplane Gladiator lawas, lan banjur ing Hurricane kikuk.
Ing latar mburi iki, asil saka aces tempur Finlandia katon banget paradoks: Ilmari Yutilainen ditembak mudhun 94 pesawat, lan Hans Wind - 75.

Apa kesimpulan sing bisa ditarik saka kabeh tokoh kasebut? Apa rahasia saka kinerja luar biasa para pejuang Luftwaffe? Mungkin wong Jerman mung ora ngerti carane ngetung?
Siji-sijine perkara sing bisa ditegesake kanthi tingkat kepastian sing dhuwur yaiku yen akun kabeh aces tanpa istiméwa overstated. Kanggo ngluhurake kasuksesan para pejuang paling apik minangka praktik standar propaganda negara, sing, kanthi definisi, ora bisa jujur.

German Meresyev lan "Thing"

Minangka conto menarik, aku propose kanggo nimbang luar biasa critane pilot ngebom penerbangan Hans-Ulrich Rudel. Ace iki kurang dikenal saka legendaris Erich Hartmann. Rudel sacoro prakteke ora melu ing perang udhara, sampeyan ora bakal nemokake jeneng ing dhaptar pejuang paling.
Rudel misuwur wis digawe 2530 sorties. Dheweke dadi pilot bomber nyilem Junkers-87, ing pungkasan perang dheweke pindhah menyang pimpinan Focke-Wulf 190. Sajrone karir tempur dheweke numpes 519 tank, 150 bedhil poto-propelled, 4 sepur waja, 800 truk lan mobil, loro cruiser, destroyer lan rusak banget kapal perang Marat. Ing udhara dheweke nembak loro pesawat serangan Il-2 lan pitung pejuang. Dheweke ndharat kaping enem ing wilayah mungsuh kanggo nylametake kru Junkers sing rusak. Uni Soviet maringi hadiah 100 rubel ing sirah Hans-Ulrich Rudel.

Mung epitome saka fasis

Dheweke ditembak mudhun 32 kaping dening bali geni saka lemah. Pungkasane, sikile Rudel suwek, nanging pilot kasebut terus mabur nganggo kruk nganti rampung perang. Ing taun 1948, dheweke mlayu menyang Argentina, ing ngendi dheweke dadi kanca karo diktator Peron lan ngatur klub pendakian gunung. Dheweke munggah ing puncak paling dhuwur ing Andes - kutha Aconcagua (7 kilometer). Ing taun 1953 dheweke bali menyang Eropa lan manggon ing Swiss, terus ngomong omong kosong babagan kebangkitan Reich Katelu.
Tanpa mangu, pilot sing luar biasa lan kontroversial iki minangka ace sing angel. Nanging kanggo sapa wae sing wis biasa nganalisis acara kanthi ati-ati, kudu ana siji pitakonan penting: kepiye carane Rudel nyirnakake tank 519 persis?

Mesthi, ora ana bedhil kamera utawa kamera ing Junkers. Maksimum sing Rudel utawa operator gunner-radio bisa sok dong mirsani iku panutup saka kolom kendaraan wojo, i.e. karusakan bisa kanggo tank. Kacepetan metu saka Yu-87 saka nyilem luwih saka 600 km / h, nalika overloads bisa tekan 5g, ing kahanan kaya mengkono iku unrealistic kanggo ndeleng ing lemah.
Wiwit taun 1943, Rudel pindhah menyang pesawat serangan anti-tank Yu-87G. Karakteristik "lappet" iki mung njijiki: maks. kacepetan ing pesawat tingkat - 370 km / h, tingkat menek - bab 4 m / s. wong kang mimpin gaman Pesawat iki dilengkapi karo rong meriam VK37 (kaliber 37 mm, tingkat geni 160 rds / min), kanthi muatan amunisi mung 12 (!) Shell saben tong. Senjata sing kuat dipasang ing swiwine, nalika ditembak, nggawe momen sing gedhe lan ngocok pesawat sing entheng supaya bledosan ora ana gunane - mung nembak sniper siji.

Ju-87G

Lan ing kene ana laporan lucu babagan asil tes lapangan saka bedhil pesawat VYa-23: ing 6 sorties ing IL-2, pilot saka resimen penerbangan serangan 245th, kanthi konsumsi total 435 cangkang, entuk 46 hits ing kolom tank (10,6%). Sampeyan kudu nganggep yen ing kahanan pertempuran nyata, ing geni anti-pesawat sing kuat, asil bakal luwih elek. Endi ace Jerman karo 24 cangkang ing Papan Stukka!

Salajengipun, nabrak tank ora njamin kekalahane. Projectile waja-tindik (685 gram, 770 m / s) murub saka meriam VK37 pierced 25 mm waja ing amba 30 ° saka normal. Nalika nggunakake amunisi sub-kaliber, seng nembus waja tambah 1,5 kaping. Uga, amarga kacepetan pesawat dhewe, seng nembus waja ing kasunyatan ana bab 5 mm luwih. Ing tangan liyane, kekandelan saka waja lambung tank Soviet mung ing sawetara proyeksi kurang saka 30-40 mm, lan ana apa-apa kanggo ngimpi kenek KV, IS utawa abot gun poto-propelled ing bathuk utawa sisih.
Kajaba iku, bejat liwat waja ora tansah mimpin kanggo karusakan saka tank. Echelons karo kendaraan lapis baja rusak ajeg teka ing Tankograd lan Nizhny Tagil, kang dibalèkaké ing wektu cendhak lan dikirim bali menyang ngarep. Lan ndandani rol lan sasis sing rusak ditindakake langsung ing papan kasebut. Ing wektu iki, Hans-Ulrich Rudel nggambar salib liyane kanggo tank "rusak".

Pitakonan liyane kanggo Rudel ana hubungane karo 2530 urutane. Miturut sawetara lapuran, ing skuadron bomber Jerman ditampa minangka dorongan kanggo ngetung sortie angel kanggo sawetara sorties. Contone, kapten sing ditawan Helmut Putz, komandan detasemen kaping 4 saka grup 2 saka skuadron pengebom 27, nerangake ing ngisor iki nalika diinterogasi: "... ing kondisi pertempuran, aku bisa nggawe 130-140 wengi, lan a nomer sorties karo misi pertempuran Komplek padha aken kanggo kula , kaya liyane, kanggo 2-3 departures. (protokol interogasi tanggal 17.06.1943/XNUMX/XNUMX). Senajan iku bisa Helmut Putz, wis dijupuk, ngapusi, nyoba kanggo ngurangi kontribusi kanggo serangan ing kutha-kutha Soviet.

Hartmann vs everyone

Ana pendapat sing aces-pilot kapenuhan tagihan uncontrollably lan perang "kanthi dhewe", minangka pangecualian kanggo aturan. Lan karya utama ing ngarep digawa metu dening pilot saka kualifikasi medium. Iki salah paham sing jero: ing pangertèn umum, pilot "kualifikasi menengah" ora ana. Ana uga aces utawa mangsa.
Contone, ayo njupuk resimen udara Normandia-Neman sing legendaris, sing nglawan pejuang Yak-3. Saka 98 pilot Prancis, 60 ora menang siji kamenangan, nanging 17 pilot sing "dipilih" nembak 200 pesawat Jerman ing pertempuran udara (total, resimen Prancis nyopir 273 pesawat kanthi swastika ing lemah).
Pola sing padha diamati ing Angkatan Udara AS kaping 8, ing ngendi saka 5000 pilot tempur, 2900 ora menang siji kamenangan. Mung 318 wong kapur munggah 5 utawa luwih pesawat mudhun.
Sejarawan Amerika Mike Spike nggambarake episode sing padha karo tumindak Luftwaffe ing Front Wétan: "... skuadron ilang 80 pilot ing wektu sing cukup cendhak, sing 60 ora nembak pesawat Rusia siji. "
Dadi, kita nemokake manawa pilot aces minangka pasukan utama Angkatan Udara. Nanging pitakonan tetep: apa sababe longkangan gedhe antarane kinerja ace saka Luftwaffe lan pilot saka koalisi Anti-Hitler? Malah yen sampeyan dibagi akun luar biasa saka Jerman ing setengah?

Salah sawijining legenda babagan kegagalan akun gedhe saka aces Jerman digandhengake karo sistem sing ora biasa kanggo ngetung pesawat sing mudhun: kanthi jumlah mesin. Pesawat tempur siji-mesin - siji pesawat mudhun. Bomber papat mesin - papat pesawat mudhun. Pancen, kanggo pilot sing perang ing Kulon wis ngenalaken offset paralel, kang kanggo karusakan saka "Flying Fortress" mabur ing tatanan perang, pilot dikreditake karo 4 TCTerms, kanggo ngebom rusak "ambruk" saka tatanan perang lan dadi gampang memangsan pejuang liyane, pilot direkam 3 TCTerms, amarga. iya paling saka karya - bejat liwat geni angin topan saka Flying Bèntèng iku luwih angel tinimbang njupuk pesawat siji rusak. Lan sateruse: gumantung saka tingkat partisipasi pilot ing karusakan saka monster 4-mesin, dheweke dianugerahi 1 utawa 2 poin. Apa sing kedadeyan karo poin ganjaran kasebut? Padha kudu wis diowahi dadi Reichsmarks piye wae. Nanging kabeh iki ora ana hubungane karo dhaptar pesawat sing mudhun.

Panjelasan paling prosaic kanggo fenomena Luftwaffe yaiku Jerman ora kekurangan target. Jerman perang ing kabeh ngarep karo kaunggulan angka saka mungsuh. Jerman duwe 2 jinis pejuang utama: Messerschmitt-109 (1934 ewu diprodhuksi saka 1945 nganti 34) lan Focke-Wulf 190 (13 ewu diprodhuksi ing versi tempur lan 6,5 ewu ing versi pesawat serangan) - total 48 ewu pejuang.
Ing wektu sing padha, udakara 70 ewu Yaks, Lavochkins, I-16 lan MiG-3 ngliwati Angkatan Udara Tentara Merah sajrone taun perang (ora kalebu 10 ewu pejuang sing diwenehake ing Lend-Lease).
Ing téater operasi Eropah Kulon, pejuang Luftwaffe ditentang dening udakara 20 ewu Spitfires lan 13 ewu Hurricanes and Tempests (iki jumlah pesawat sing ngunjungi Angkatan Udara Kerajaan wiwit taun 1939 nganti 1945). Lan pirang-pirang pejuang liyane sing ditampa Inggris ing Lend-Lease?
Wiwit taun 1943, pejuang Amerika wis muncul ing Eropah - ewu Mustang, P-38 lan P-47 ngluku langit Reich, ngawal pengebom strategis nalika serangan. Ing taun 1944, nalika pendaratan ing Normandia, penerbangan Sekutu nduweni keunggulan angka enem. "Yen ana pesawat kamuflase ing langit, iki Angkatan Udara Kerajaan, yen ana sing perak, Angkatan Udara AS. Yen ora ana pesawat ing langit, iku Luftwaffe, "prajurit Jerman guyon sedih. Kepiye carane pilot Inggris lan Amerika duwe tagihan gedhe ing kahanan kaya ngono?
Conto liyane - pesawat serangan Il-2 dadi pesawat tempur paling gedhe ing sajarah penerbangan. Ing taun-taun perang, 36154 pesawat serangan diprodhuksi, sing 33920 Ils mlebu tentara. Ing Mei 1945, Angkatan Udara Tentara Abang kalebu 3585 Il-2 lan Il-10, 200 Il-2 liyane minangka bagéan saka penerbangan angkatan laut.

Ing tembung, pilot Luftwaffe ora duwe superpowers. Kabeh prestasi diterangake mung dening kasunyatan sing ana akeh pesawat mungsuh ing udhara. Aces pejuang Allied, sebaliknya, mbutuhake wektu kanggo ndeteksi mungsuh - miturut statistik, malah pilot Soviet paling apik duwe rata-rata 1 perang udara kanggo 8 sorties: padha ora bisa ketemu mungsuh ing langit!
Ing dina tanpa awan, saka jarak 5 km, pejuang Perang Dunia II katon kaya mabur ing kaca jendela saka pojok kamar. Tanpa anané radar ing pesawat, pertempuran udara luwih kebetulan sing ora dikarepke tinimbang acara biasa.
Iku luwih objektif kanggo ngetung jumlah pesawat sing mudhun, kanthi ngitung jumlah pilot. Dideleng saka sudut iki, prestasi Erich Hartmann ora dibandhingake: 1400 sorties, 825 dogfights, lan "mung" 352 pesawat ditembak mudhun. Angka iki luwih apik kanggo Walter Novotny: 442 sorties lan 258 kamenangan.

Kanca-kanca ngucapake salam marang Alexander Pokryshkin (tengen) amarga nampa bintang katelu Pahlawan Uni Soviet

Iku banget menarik kanggo nglacak carane aces pilot miwiti karir. Pokryshkin legendaris ing urutan pisanan nuduhake katrampilan pilot, audacity, intuisi penerbangan lan penembak jitu. Lan ace fenomenal Gerhard Barkhorn ora menang siji kamenangan ing pisanan 119 sorties, nanging piyambak ditembak mudhun kaping pindho! Sanajan ana panemu sing Pokryshkin uga ora lancar: Su-2 Soviet dadi pesawat sing kawitan mudhun.
Ing kasus apa wae, Pokryshkin duwe kaluwihan dhewe tinimbang ace Jerman sing paling apik. Hartman ditembak ping patbelas. Barkhorn - 9 kaping. Pokryshkin ora tau ditembak! Kauntungan liyane saka pahlawan keajaiban Rusia: dheweke menangake akeh kamenangan ing taun 1943. Ing taun 1944-45. Pokryshkin mung ditembak 6 pesawat Jerman, fokus ing latihan personel enom lan ngatur Divisi Udara Pengawal 9.

Ing kesimpulan, iku kudu ngandika sing siji kudu ora wedi karo nilai dhuwur saka pilot Luftwaffe. Iki, ing nalisir, nuduhake apa mungsuh kuwat dikalahaké Uni Soviet, lan kok Kamenangan punika nilai dhuwur.
Aces Luftwaffe Perang Donya II

Film kasebut nyritakake babagan pilot aces Jerman sing misuwur: Erich Hartmann (352 pesawat musuh sing mudhun), Johan Steinhoff (176), Werner Mölders (115), Adolf Galland (103) lan liya-liyane. Wawancara langka karo Hartman lan Galland ditampilake, uga newsreel perang udara sing unik.

Pengarang:
244 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tirpitz
    Tirpitz 4 September 2012 10:26
    +7
    Artikel sing apik, sanajan Jerman dikurangi 30-50 pesawat, angka kasebut nyengsemaken. Maca memoar Hartman. Dheweke tansah nyoba ngindhari carousel lan ora melu gelut sing terus-terusan. Dheweke weruh, ditembak mudhun lan lunga - iku taktike. Aku tansah seneng mabur ing papan sing dhuwur lan saka ing kono, nyedhaki jarak minimal, aku njupuk.
    1. rubah
      rubah 4 September 2012 10:57
      + 14
      ing antarane wong Jerman, cacahe wong sing ditembak mati dikonfirmasi dening FKP. ANA KANG, BERARTI KEMENANGAN.
      1. Sancho
        Sancho 4 September 2012 12:44
        +3
        Aku setuju! Jerman minangka wong sing pedantic lan akurat. Ya, lan kanggo misinformasi sing diidentifikasi, dheweke ora bisa ngetuk sirah.
        Artikel kasebut kontradiktif, penulis O. Kaptsov nulis kanthi cetha milih driji ... ana.
        Kutipan saka Tirpitz
        Maca memoar Hartman. Dheweke tansah nyoba ngindhari carousel lan ora melu gelut sing terus-terusan. Dheweke weruh, ditembak mudhun lan lunga - iku taktike. Aku tansah seneng mabur ing papan sing dhuwur lan saka ing kono, nyedhaki jarak minimal, aku njupuk.

        Ac. Dheweke minangka Ace ing Afrika. Tugase yaiku entuk asil kanthi cepet, lan ora menehi resiko.
        Penulis bakal luwih nganalisa kasunyatan latihan pilot kita sawise wiwitan perang. Nyatane, wong lanang karo 20-30 jam serangan lungguh ing setir marang iki Aces Jerman. Sawise sorties kuwi, akeh ora bali. Lan ora nggumunake yen Hartman lan liya-liyane bisa njupuk pirang-pirang yellowmouth kasebut sajrone penerbangan.
        1. pesimis
          pesimis 4 September 2012 18:26
          + 20
          Kutipan saka sancho
          Penulis bakal luwih nganalisa kasunyatan latihan pilot kita sawise wiwitan perang. Nyatane, wong lanang karo 20-30 jam serangan lungguh ing setir marang iki Aces Jerman. Sawise sorties kuwi, akeh ora bali.

          Iku ing rong minggu pisanan perang sing Luftwaffe ilang bagean singa saka ace! lan ana ing rong minggu pisanan sing mundhut saka Jerman padha ditulis ing nomer telung digit saben minggu! Dadi mung sapisan, nalika nyerang Belarusia. Ora lanang ing 41 perang karo mungsuh, gagal saka pasukan lemah lan predetermined tragedi aviation Soviet ing mangsa panas 41. Nanging banjur "lanang" kudu nglawan ace nalika pilot tempur mati utawa ilang ing kuburan. Nanging - "akun pribadi" ora ana hubungane karo kinerja misi tempur! "Iku luwih migunani kanggo ngobong siji saka kanggo melu ing carousel dawa" - tembung Hartman, nanging angel kanggo tindakake nalika nutupi pengebom utawa "silts" ing misi!
          1. Zerstorer
            Zerstorer 5 September 2012 10:11
            0
            Nyuwun pangapunten, aku bener mbaleni gagasan sampeyan.
            1. gilarom
              gilarom 6 September 2012 23:36
              +2
              Quote: artikel
              Apa rahasia saka kinerja luar biasa para pejuang Luftwaffe?


              Dheweke mung ora ngetung pesawat sing mudhun, nanging jumlah puteran sing diluncurake ngguyu
          2. ALEXEY TSENTILLO
            ALEXEY TSENTILLO 24 Agustus 2017 16:00
            0
            Pranyata yen wong Soviet, sawise nampa 10-15 jam wektu penerbangan ing sekolah, shoots mudhun laudatory "aces"? Apa tegese wong Soviet luwih bisa mabur?
        2. pavlo
          pavlo 5 September 2012 00:16
          +8
          Ya, padha pengecut lan penipu - padha ngubungake kamenangan kanggo awake dhewe kanthi cara sing sampeyan ora nate ngimpi - maca utawa ngrungokake buku Yuri Mukhin - sarana omong kosong massal - sampeyan bisa mandheg ngujo mungsuh - iku isin !! !
          1. zynaps
            zynaps 5 September 2012 03:43
            +1
            Pilot Jerman ora pengecut. penipuan iku prakara liyane lan ora ana hubungane karo pengecut. maca buku Yu Mukhin mbebayani kanggo otak, amarga penulis iki padha karo Rezun ing incompetence militan. Kaping pirang-pirang Mukhin kejiret ing goroh lan dicelupake ing telek dhewe ...
            1. AxxxNik
              AxxxNik 5 September 2012 06:52
              +3
              iku luwih apik kanggo maca Mukhin saka Volkogonov, lan padha nyekel wong ing trifles, padha ora ngrusak gagasan utama.
              1. pimply
                pimply 5 September 2012 16:19
                -2
                Mukhin luwih becik ora maca babar pisan. Wong awam lan ahli teori konspirasi profesional, sing entuk
                1. pavlo
                  pavlo 6 September 2012 15:56
                  +5
                  Ya, kanggo siji "Katyn meanness", iku bakal bisa kanggo ngadegake monumen sak umur!
                  1. zynaps
                    zynaps 7 September 2012 01:13
                    0
                    omong kosong. Mukhin ing "karya" iki ngandika bab sing luwih apik kanggo mamah. Dheweke menehi kertu trump ekstra kanggo panyengkuyung versi Goebbels. Dadi yen ana wong sing arep mbantah babagan kasus Katyn adhedhasar bahan Mukhin, aja kaget yen mungsuh ngalahake sampeyan kaya bocah-bocah, dipoyoki lan nglilani sampeyan wuda menyang Afrika.
                2. AxxxNik
                  AxxxNik 6 September 2012 17:53
                  0
                  mung, sakperangan alesan, kang "conspiratorial" Fantasi tansah harmoniously lan logis disambung, nanging mungsuh ora bisa gumunggung iki, supaya padha teka munggah karo petualang Hitler, Stalin pengecut lan Tukhachevsky sarwa. Ya, lan kanthi cara kaadilan liberal nglarang dheweke, dheweke mung entuk hernia, mbok menawa.
                  1. zynaps
                    zynaps 7 September 2012 01:21
                    +1
                    Kutipan saka: AlexxNik
                    mung, sakperangan alesan, kang "conspiratorial" Fantasi tansah harmoniously lan logis disambung


                    Apa sampeyan nindakake ilmu paling ora limang menit? teori sing koheren tansah nuwuhake rasa curiga. lan malah luwih ing sajarah. ing ilmu sajarah, inconsistency utawa roughness ora soko metu saka biasa. dokumen ditulis dening wong, wong nggawe kesalahan. sejarawan iku piye wae juru. lan Mukhin punika licker lan pourer saka molase sajarah nasional.

                    Kutipan saka: AlexxNik
                    nanging mungsuh ora bisa gumunggung iki, supaya padha teka karo petualang Hitler, Stalin pengecut lan Tukhachevsky sarwa.


                    ing katresnanmu buta marang Mukhin, sampeyan mung ora ngerti yen Mukhin duwe mungsuh akeh. lan saka sudhut sing beda. sampeyan mbokmenawa ora tau ngomong karo idola sampeyan? yen goroh ditekan kanthi bener kanthi kasunyatan, dheweke wiwit tumindak kaya bocah ing kothak wedhi: dheweke ngidoni, nyebut jeneng lan ngayunake shovel. dadi apa Goblin ing klub penggemar, nanging rong taun kepungkur dheweke ora tahan lan ngusir wong bodho saka Tupi4k. ana yen maca thread - angin topan. Mukhin mbalik kabeh ing njero.
                    1. AxxxNik
                      AxxxNik 7 September 2012 17:47
                      0
                      Aku seneng maca counterfactuals YOUR utawa referensi kanggo alesan musuhan, nanging ora karo Goblin, piye wae aku ora ndeleng wong minangka sejarawan. Lan ing ilmu, sejarah, panemuku, luwih becik sinau sejarah miturut Mukhin tinimbang miturut buku-buku pelajaran saiki, lan ilmu apa iki sing ora bisa nggambarake kedadeyan 80 taun kepungkur tanpa kasar, mung amarga siji negara ora. duwe arsip dhewe ora bakal declassified, lan kelompok liyane banter-mouthed wong kasebut kanthi teliti, supaya kapentingan ing perang ora diiklanake, iki ora kasar maneh, iki sabotase, lan sajarah wis dudu ilmu. nanging sawetara jinis pakaryan, kaya pakaryan pengacara
                      1. pimply
                        pimply 7 September 2012 19:35
                        0
                        Mukhin iku sejarawan, iki guyonan apik banget. Aku nangis, merci ya
                3. AxxxNik
                  AxxxNik 6 September 2012 21:06
                  +4
                  Miturut cara, iku teka tengen, ora saben sejarawan bisa gumunggung efek kuwi : Kula kapethik saking buku Martirosyan A.B. "200 Mitos babagan Stalin": Buku Mukhin minangka kasus paling langka ing hubungan antar negara bagian. Kasunyatane yaiku nalika Polandia wis siyap nampa ganti rugi dhuwit saka Rusia sing diimpi-impi, publikasi buku kasebut, utamane sing nomer loro, nyebabake kabeh rencana Polandia ing babagan iki. Nanging 800 ewu sedulur ditemokake karo sawetara ewu perwira Polandia sing diduga ditembak dening NKVD! Lan kabeh wong padha clattering untu, njaluk ganti rugi. Nanging malah Polandia, kanthi pikiran lan memori Russophobic sing ora rasional saka jaman biyen, dadi cetha yen perwira Polandia ditembak dening Jerman lan mulane ora bakal nampa dhuwit saka Rusia. Buku Yu.I. Mukhina malah dianggep ing Sejm Polandia, kang timbalan diwutahake metu indignation viciously wagol ing Duma Negara Rusia. Polandia kepeksa meneng. Lan minangka penghargaan paling dhuwur kanggo penulis. Sawetara sejarawan ngatur kanthi karya andhap asor ora mung kanggo nolak serangan frenzied saka mungsuh saka Motherland, nanging uga, sawise rampung ngalahaké wong-wong mau, nyimpen Rusia sumber daya financial ageng ... "
                  Aku menehi saran supaya kabeh wong maca, lan utamane para pimpinan Rusia! Apa ora ing topik iki sampeyan kudu nolak karyane)))
                  1. zynaps
                    zynaps 7 September 2012 01:24
                    -1
                    Kutipan saka: AlexxNik
                    Aku ngutip saka bukune Martirosyan


                    Martirosyan isih kurang. jago memuji jago...

                    Dear kanca, yen wong ngomong tembung sing bener, iku ora ateges wong iki sekutu sampeyan. karo henchmen kaya Mukhin lan Martirosyan, ora perlu mungsuh.

                    lan utamane sampeyan ora kudu ngira kenapa lan kenapa ana permusuhan karo Mukhin - luwih gampang takon supaya ora ditinggalake ing kadhemen.
              2. Vadivak
                Vadivak 5 September 2012 20:49
                +3
                Kutipan saka: AlexxNik
                Inggih, luwih becik maca Mukhin tinimbang Volkogonov,


                PAKAR Jerman tansah ngati-ati banget. Padha nyerang mung ringkih - siji utawa rusak - mesin. Dheweke ora tau lunga menyang ram. Iku tegese nggawe urip larang regane ing resiko.

                Sajrone taun perang, pilot kita mung nggawe 590 ram udara. Asring padha mati ing proses. Nanging ora tansah. Pilot Boris Kovzan nggawe papat wedhus aerial lan slamet.
                1. ATATA
                  ATATA 6 September 2012 07:30
                  +1
                  Kutipan saka Vadivak
                  PAKAR Jerman tansah ngati-ati banget. Padha nyerang mung ringkih - siji utawa rusak - mesin. Dheweke ora tau lunga menyang ram. Iku tegese nggawe urip larang regane ing resiko.

                  Kok iso dadi wong bodho tenanan??!!
                  Yagene saben wong kudu tetep ora kompeten, ing kasus kaya ngono, luwih becik meneng, nanging saiki Google bakal nulungi sampeyan.
              3. zynaps
                zynaps 7 September 2012 01:10
                0
                iki pendapat banget naif. Mukhin kejiret ngapusi ing bab dhasar.

                Apa sampeyan ngerti yen Mukhin wis ngembangake mania anyar sajrone rong taun kepungkur: dheweke mutusake yen dheweke luwih pinter tinimbang gabungan NKVD lan Smersh lan mutusake kanggo nuduh para jenderal Soviet sing ditawan kanggo ngiyanati? Kajaba iku, jenderal sing ora ana keluhan sawise perang. Karbyshev, Lukin lan sawetara liyane. iki ketoke ora cukup kanggo inflamed Muscovite Mukhin, lan saiki uga accuses pahlawan perang 1912, M.I. Golenishchev-Kutuzov.
                1. AxxxNik
                  AxxxNik 7 September 2012 16:20
                  -1
                  Aku ora ngalih menyang "sampeyan", nanging wiwit iku, sawise perang, ora ana keluhan marang akeh jenderal, senadyan kasunyatan sing isih ana konspirasi, lan padha nyerahke divisi mbukak, iku ora gampang kanggo ndandani. pengadilan nalika mungsuh numpes Furnitur ing omah, padha diterangno ing Meretskov padha salah lan padha supaya perang lan boten, kabeh dodo ing pesenan. Aku uga maca babagan Golenishchev-Kutuzov, ing ngendi kabeh perusahaan dheweke bengok-bengok, mung ora ana sing nyebut spade spade, sing menang ora diadili.
                2. pimply
                  pimply 7 September 2012 16:35
                  0
                  Mukhin minangka ahli teori konspirasi profesional. Dheweke ngerti banget manawa bagean saka populasi bakal tansah dipimpin dening teori konspirasi lan mbela nganti pungkasan. Cukup kanggo ndeleng dhaptar karyane kanggo ngerti kabeh. Dheweke ngethok BABKI babagan iki. Lan akeh.
                  1. AxxxNik
                    AxxxNik 7 September 2012 17:23
                    +1
                    Aku ora kasengsem karo pendapat warga pro-Israel babagan Mukhin, bisa diprediksi, nanging miturut "teori konspirasi" kita isih sinau lan sinau, lan malah nyoba nambah dhuwit ing kene piye wae ora asli.
                    1. pimply
                      pimply 7 September 2012 19:34
                      -2
                      Mesthine, ora menarik yen sampeyan maca kanca teori konspirasi sing nganggep wong Yahudi minangka backstage jagad lan nyebut wong Yahudi 8) Mukhin lan Amerika ora mabur menyang rembulan, lan Stalin putih kaya malaikat. Mukhin apik tenan.
                      1. AxxxNik
                        AxxxNik 7 September 2012 22:22
                        0
                        Amerika pancene ora mabur ana, lan Mukhin iku salah siji saka pungkasan kene yakin ora pracaya lan adoh saka pisanan, lan karo Stalin kabeh iku ora supaya prasaja, massa contemporaries ninggalake luwih saka review positif bab dheweke lan Mukhin ora bantuan kene.
                      2. pimply
                        pimply 7 September 2012 23:05
                        -1
                        Ngomong aku, apa pendapat kosmonot Soviet nol kanggo sampeyan? Mukhin minangka ahli teori konspirasi. Wong sing luwih utawa kurang pinter mbanting teorine, nanging iki ora medeni kanggo ahli teori konspirasi. Mung amarga mesthi ana persentase tartamtu saka wong sing bakal percaya marang dheweke. Atusan kaping kabeh conjectures iki refuted dening petungan ngelmu, dokumen arsip, nyobi, wong Welasan kaping luwih pinter lan pantes tinimbang wong.

                        Luwih apik tinimbang ing Lepre, ora dikandhakake babagan dheweke: Rezun, mung saka akal.

                        Massa kontemporer Stalin uga nyebut dheweke monster. Lan bagean liyane ora bisa menehi jeneng saka wayahe tartamtu. Amarga dheweke dipateni. Kapisan lan kaloro padha bener. Malah Hitler dudu tokoh ireng. Mung amarga ora ana ireng lan putih ing urip, ora ana prakara sing mutlak lan murni.

                        Lan yen sampeyan nindakake kanggo maca ora Mukhin, nanging sastra serius, riset ilmiah asli, cathetan dening ilmuwan misuwur, panulis, banjur pracaya kula, sampeyan bakal tenan ngerti luwih akeh, lan katon ing kahanan ora saka sudhut pseudo- ilmuwan, nanging saka posisi wong pinter - apik Sampeyan koyone seneng maca. Iki dudu permen karet sing gampang dicerna kaya Yu.M. Nanging iki panganan kanggo sirah, ora slop.
                      3. AxxxNik
                        AxxxNik 8 September 2012 07:50
                        +1
                        babagan pendapat para astronot, pirang-pirang taun kepungkur aku pisanan krungu versi babagan bioskop, iku saka Leonov, nanging saiki dheweke wis luwih wicaksana ing pasar lan wis mbuktekake spesialis sing ngelawan, sing ragu-ragu, nanging para teknisi lan ilmuwan sing ora dijenengi padha bengok-bengok. bebarengan, nanging padha ngatur "teror lan alangan" http://supernovum.ru/public/index.php?chapter=20. miturut Stalin, sampeyan bisa ngremukake kecoak ing omah kaya sing dikarepake lan kabeh bakal apik. , nanging yen sampeyan mung jiwit buntut kucing, efek bakal wis dadi tetanggan, iku kuwat banget dheweke jumangkah ing buntut lan nggawe akeh mungsuh ing mburi urip, loro internal lan external, lan loro-lorone kudu ngrusak memori. saka dheweke lan cara kerjane, supaya Khrushchev mbales dendam, lan bodho nyana obyektivitas saka dheweke.
                      4. pimply
                        pimply 8 September 2012 15:06
                        +2
                        Wong dudu kecoak, mas.
                        Stalin, tanpa mangu, minangka pribadine. Nanging, wong sing matèni jumlah banget prayoga saka wong lan nggawe kultus dhewe. Aku mbaleni - ora ana putih lan ireng.

                        Ana bukti saka Leonov, Grechko, ana karya ilmuwan Soviet - lan USSR ora bakal kejawab pinching buntut saka Amerika Serikat yen ana salah karo program antariksa. Sampeyan bisa ngutip artikel individu kaya sing dikarepake. Nanging kabeh mitos babagan Saturn-5, lan babagan lemah lunar, bayangan lan liya-liyane, wis diurutake kaping 1000. Kajaba iku, ana luwih saka siji penerbangan, elinga? nglirik
                      5. AxxxNik
                        AxxxNik 8 September 2012 22:34
                        +1
                        rega statement wong umum ora bisa dijupuk menyang akun, lagi sandera saka kahanan, malah tanpa jambs foto offhand: ora siji manca saksi saka flights, amers lack engine malah ing wayahe, nggunakake elang kita. ing ISS, spacesuits sing sengsara lan ora praktis ing spasi cramped , nyoba kanggo ngalangi nelusuri peluncuran Apollo, evakuasi sepi saka Apollo goblok saka Murmansk, kejiret dening kapal Soviet ing Biscay, pati lengkap saka operasi Saturnus- 5 lan mesin apik, buyaran saka desainer umum ing zenith saka sukses program lan nyuda Staff, lan akeh liyane, nyatane, ana akeh claims kanggo kabeh "bukti". Lan miturut Stalin, kultus kasebut digawe dening camarilla pengadilan, lan yen ora digebugi ing tangan, banjur sawise deposisi, dheweke dadi sing pertama nguwuh babagan kultus, aku ora bakal ngomong babagan milyaran, ora ana sing mikir, padha nulis maneh kabeh spekulasi saben liyane. Ana pirang-pirang wong sing ngladeni ukuman kanggo taun-taun kasebut, mula ora beda karo sing saiki, sanajan saiki kudu luwih akeh.
                      6. sinis
                        sinis 9 September 2012 18:44
                        +1
                        Kutipan saka: AlexxNik
                        malah tanpa

                        Mmm?!
                        Dear AxxxNik и pimply Apa sampeyan ora mikir sampeyan wis metu saka topik?
                        Aku isih bisa ngerti yen obrolan dadi pilot Luftwaffe lan nyoba kanggo nelukake papan dening Reich Katelu, yen ora ...
                      7. sinis
                        sinis 9 September 2012 19:25
                        +1
                        Quote: Pimply
                        USSR ora bakal kejawab pinching buntut saka Amerika Serikat

                        Oh tenan?
                        Miturut cara, sampeyan cukup kerep nggunakake allusions non-invarian kaya saiki.
                        Bubar, sampeyan nyebutake pasokan bahan bakar lan pelumas CCCP menyang Jerman, minangka barang sing diduga ora apik.
                        Nuwun sewu, bilih A kedah ngandika B!
                        Ora ana sing seneng kuotasi saka Wiki, nanging aku mikir iki minangka fakta sing kondhang
                        Wiwit 1 Oktober 1931, kepala staf inspektur pasukan transportasi motor. Ing mangsa panas taun 1932, dheweke teka ing USSR karo pengawasan ing sekolah tank Kama cedhak Kazan, bebarengan karo boss kang, Jendral Lutz. Guderian dhewe ora tau sinau ing Kazan.

                        Aku sampeyan ora perlu nerangake yen Guderian mriksa.
                        nglirik
                      8. pimply
                        pimply 10 September 2012 22:58
                        +1
                        Apa aku mbantah 8)

                        Ora, ora. Lan aku ora mikir iku bab sing ala. Ing nalisir, ing akeh bab cukup. Sampeyan ndeleng, nalika ing regejegan sampeyan nemokke ora wangkal paling cerdas - kayata nguwuh "kene lagi! nanging WE!", Sing perceives mung siji sisih duwit receh, sampeyan kudu nuduhake liyane. Yen dheweke ngerti, sampeyan uga bisa nuduhake pinggiran. Banjur - lan medali liyane, ta? nglirik
                      9. sinis
                        sinis 11 September 2012 15:45
                        +1
                        Quote: Pimply
                        kaya bengok-bengok "kene! nanging KITA!"

                        Lan urip tansah kaya mangkene: Telik-telik sing ala lan pramuka sing gagah prakosa!
                        Iki via
                        ombenan
                      10. pesimis
                        pesimis 10 September 2012 22:30
                        +2
                        Quote: Pimply
                        isih ana karya ilmuwan Soviet - lan USSR ora bakal kejawab pinching buntut saka Amerika Serikat yen ana salah karo program antariksa.

                        Iku ing titik! Ing jaman konfrontasi antariksa, USSR lan AS rapet ngetutake saben liyane. Kajaba iku, militer kita nglacak persis penerbangan menyang rembulan, mundur. Sembarang "omong kosong" langsung dicethakaké lan USSR bakal trumpeted donya kabeh babagan goroh!
                      11. sinis
                        sinis 11 September 2012 15:55
                        +1
                        Quote: Pesimis
                        USSR bakal trumpeted kabeh donya

                        Taruhané dhuwur banget , tanpa persetujuan : Ora!
                        Iki mundhakaken bebener pitakonan liyane: Price. Nanging iki pitakonan sing beda.
                        Miturut cara , aku dhewe mikir : Ana ! Secara ora langsung dikonfirmasi kanthi kasunyatan manawa, miturut kabeh sumber, iki minangka petualangan sing mung Sing Maha Kuwasa sing ngerti cara kerjane.
                        hi
                      12. Kshatriya
                        Kshatriya 11 September 2012 16:02
                        -1
                        Quote: Pimply
                        Stalin, tanpa mangu - pribadine

                        Bronstein iku tanpa mangu pribadine
                        Quote: Pimply
                        Nanging, wong sing matèni jumlah banget prayoga saka wong

                        Nanging, wong sing matèni jumlah banget prayoga saka wong ALIEN (kamp konsentrasi - "tentara buruh - kanggo kesed Russian babi") .. Mugi sampeyan dhewe maca - "revolusi permanen" ... Yen wong nolak pembantaian saka Rusia wong karo 1918 kanggo 1924 ..Aku bakal mbantah pembantaian bangsa Yahudi ing Reich 3 !!!!!!!!!!
                        Quote: Pimply
                        nggawe kultus dhewe

                        Lan kenapa ora ana sing ngomong babagan kultus hive-blanc, sing mayit isih mambu ing tengah ibukutha Roma Katelu ????????????????????? ???
                      13. sinis
                        sinis 9 September 2012 18:48
                        0
                        Kutipan saka: AlexxNik
                        pirang-pirang taun kepungkur

                        Ora ana rahasia sing cepet utawa mengko ora bakal jelas.
                        Kita bakal ngerti, kita bakal nemokake manawa, nanging ora saiki!
                        Nganti saiki, kabeh argumen teka: Iki ora bisa, amarga iki ora bakal bisa!
                      14. Alex
                        Alex 13 Januari 2014 18:35
                        +2
                        Quote: Pimply
                        Ngomong aku, apa pendapat kosmonot Soviet nol kanggo sampeyan?
                        Ing prakara ngarsane Amerika ing rembulan lan kanggo kula pribadi - nul lan mutlak. Boten pribadi, nanging kabeh padha ora ILMU, lan padha ora luwih apik ing ngomong bab prakara dhuwur saka sarwa dumadi kabeh limo program mistis. Tanpa detracting saka wani ing paling (mabur menyang neraka karo sungu, lungguh astride rudal strategis pertempuran, kang, tinimbang bom hidrogen, Nihan saka booth telpon - Aku wis muter soko liyane 100 km sadurunge wiwitan. ), Aku isih mikir sing Caesar - cesarean. Utamane ing pangertèn iki, crita Alexei Leonov menarik: dheweke weruh kabeh ing umum: loro alien ing rembulan lan UFO ing njaba angkasa.
            2. Vadivak
              Vadivak 5 September 2012 20:47
              +3
              Kutipan saka Zynaps
              penipuan iku prakara liyane



              Hans Beiswenger, sing nembak mudhun 152 pesawat, tilar donya ing pertengahan Maret 1943, nanging kasunyatan iki mung diilangi ing sawetara koleksi.

              Horst Hannig (98 kamenangan) tilar donya, ditembak mudhun dening pilot saka 485th IAP tanggal 1 Mei 1943. Sauntara iku, miturut omongane uwong sing ditembak mudhun ing Kulon sawise setengah sasi.

              Leopold Steinbatz (99 kamenangan) dijenengi ilang. Nyatane, penembak anti-pesawat kita nembak dheweke ing 15 Juli 1942.

              Reinhard Seiler (109 kamenangan) ditembak ing tanggal 5 Juli 1943. Ing ngelawan jeneng pilot iki, ora ana sing nyebutake patine.
              1. pimply
                pimply 5 September 2012 21:16
                0
                Sampeyan ngutip sumber sing rada kontroversial - koran "Top Secret", lan malah saka taun 2000. Ana tansah kesalahan ing dheweke - ibu aja padha sumelang. Aku ora ngomong iku ora bener. Nanging artikel kasebut ora ditulis kanthi apik, kanthi gampang.
            3. Aku manungsa
              Aku manungsa 31. mars 2015 16:06
              -2
              Lan luwih becik wong Bandera meneng wae, muga-muga bisa lulus kanggo sing pinter ...
          2. Vadivak
            Vadivak 5 September 2012 20:43
            +4
            Kutipan saka pavlo
            lan swindlers - lantaran kamenangan kanggo awake dhewe ing kuwi cara sing tau ngimpi


            Ing wulan Agustus 1942, ing Afrika Lor, link Letnan Vogel, komandan klompok papat saka skuadron tempur kaping 27, nembak 65 pesawat musuh ing sasi. Njupuk mati ing misi, pilot Jerman seneng-seneng ing cara ing ngisor iki: njupuk amunisi menyang wedhi, padha bali menyang lapangan lan kacarita ing "kamenangan". Nalika padha pungkasanipun dicethakaké, padha mung disbanded link, ninggalake kabeh kamenangan utuh.
          3. aviator46
            aviator46 14 September 2012 00:02
            0
            Mesthi ana postscripts -
            nanging kanggo saben pesawat "mudhun", Jerman, saliyane foto sing dijupuk dening senapan mesin foto, kudu ngirim kuesioner 21 poin. Lan ing paragraf 9, konfirmasi saksi yen pesawat ditembak mudhun dibutuhake ..

            Kita uga ora ngremehake postscripts -
            kutipan-
            Saka dokumen sing diajukake dening markas divisi, iku nderek sing sak periode operasi Crimean (saka 8.04 April kanggo April 20.04, 1944 klebu), bagéan saka divisi numpes pesawat mungsuh:
            Ditembak ing perang udara: 265 AIMD - 77 pesawat; 278th IASSD - 65. Total - 142 pesawat.
            Dirusak dening serangan ing lapangan udara mungsuh: 265th AIMD - 48 pesawat; 278 IASSD - 26. Total - 74 pesawat.

            Mangkono, total numpes: 265 IAMD - 125 pesawat, 278 IASSD - 91 pesawat. Total 216 pesawat.
            Sampeyan kudu eling yen bebarengan karo unit IAK kaping 3 ing operasi Crimean, unit tempur 2 VA lan 2 VA liyane operasi ing lapangan udara musuh lan nglawan perang udhara sing padha, sing jelas, uga numpes mungsuh pesawat.

            Miturut data intelijen, dikenal yen ing wiwitan operasi Crimean, Jerman duwe nganti 270 pesawat saka macem-macem jinis ing Crimea.
            Mula, angel banget kanggo ngrampungake pitakonan: kepiye carane Jerman nambah pesawat kanggo dirusak dening pilot kita?
            1. radar08
              radar08 8 Januari 2013 17:15
              0
              Ing perang kanggo Kuban iku padha nanging ing tangan liyane. Jerman nglaporake meh 2300 pesawat kita ditembak, lan kerugian kita kira-kira 800 pesawat. Sampeyan kudu eling yen bagean gedhe saka pesawat kasebut ditembak dening bedhil anti-pesawat. Where kanggo ngubungake liyane pesawat. Kita uga ora multiply.
          4. aviator46
            aviator46 15 September 2012 17:53
            +1
            Ora ana ace Jerman, ing prinsip, bisa muncul ing Angkatan Udara Soviet. Beda banget cara-cara taktik perang, beda-beda panemune babagan tugase, mula apa wae perbandingan bakal ora bener wiwit wiwitan.
            Mula, miturut panemuku, ana penolakan sing cetha marang asile, minangka akibat saka ORA PANGERTI LAN NGERTI. Kajaba iku, kabeh wong ngerti manawa gajah Soviet paling kuat ing donya. Sebagean, para sejarawan kita bisa dingerteni. Iku tansah angel kanggo part karo mitos, sampeyan kudu luh mau metu saka memori karo daging lan getih.

            Contone, pisanan, kesimpulan rampung paradoks sing muncul sawise maca buku. Erich Hartmann ora nglakokake meh siji perang udara. Dadi tresna marang para pilot kita, dheweke nolak carousel udara kanthi prinsip. Climbing, nyilem ing target, langsung budhal. Ditembak - ditembak, ora ditembak - ora masalah. Perang wis rampung! Yen ana serangan anyar, mung ing prinsip sing padha. Hartmann dhewe ujar manawa paling ora 80% saka pilot sing ditembak dheweke ora ngerti bebaya kasebut. Lan malah luwih, ora nduwurke tumpukan liwat paprangan supaya "nutupi pasukan Panjenengan." Miturut cara, sapisan Pokryshkin uga mbalela marang iki. "Aku ora bisa nyekel bom nganggo pesawatku. Kita bakal nyegat para pengebom ing dalan menyang medan perang. Ngerti, entuk. Lan banjur pilot inventif entuk topi. Nanging Hartmann mung melu mburu. Dadi bakal luwih adil kanggo nelpon 800 gelut udhara clashes, utawa soko.
          5. Warrior karo bedhil mesin
            Warrior karo bedhil mesin 14 april 2017 14:51
            +6
            Mukhin "Assy lan Propaganda" minangka buku sing wicaksana, ing ngendi "pahlawan super" iki dibongkar balung-balung bebarengan karo kabeh trik.
        3. penembak
          penembak 5 September 2012 13:07
          0
          Bapakku ngandhani yen dheweke duwe komandan kru ing Pe-2 kanthi wektu penerbangan 6 jam.
        4. Ares1
          Ares1 5 September 2012 14:16
          0
          Kutipan saka sancho
          Nyatane, wong lanang karo 20-30 jam serangan lungguh ing setir marang iki Aces Jerman. Sawise sorties kuwi, akeh ora bali. Lan ora nggumunake yen Hartman lan liya-liyane bisa njupuk pirang-pirang yellowmouth kasebut sajrone penerbangan.

          Aku ora pengin ngluhurake mungsuh, nanging kudu dibayar. Hartmann lair tanggal 19.04.1922 April XNUMX. Dadi babagan cangkeme kuning sampeyan bisa mbandhingake ...
        5. Vadivak
          Vadivak 5 September 2012 20:43
          +3
          Kutipan saka sancho
          Aku setuju! Jerman minangka wong sing pedantic lan akurat. Ya, lan kanggo misinformasi sing diidentifikasi, dheweke ora bisa ngetuk sirah.

          GÜNTER SCHEEL nyekel rekor donya kanggo karusakan pesawat paling cepet. Kanggo 70 sorti, dheweke nembak 71 pesawat Soviet. Ora ana sing sukses: Hartman, Kozhedub, Johnson, utawa Bong. Kanggo njupuk pesawat mudhun, iku perlu, pisanan kabeh, kanggo ketemu. Jumlah urutan kanggo kabeh pilot misuwur luwih akeh tinimbang jumlah pertempuran. Sheel mung pangecualian. Dheweke ketemu mungsuh ing saben sortie. Scheel tumindak kanthi cara "mburu gratis", mula ora ana sing weruh pesawat sing dirusak. Padha njupuk tembung kanggo iku. Rekaman iki mambu banget saka "prestasi" link Letnan Vogel.
        6. kapten
          kapten 3 Februari 2017 14:03
          0
          Para peserta forum sing dihormati, aku nyaranake sampeyan njupuk kapentingan ing sistem latihan kanggo pilot tempur ing antarane Jerman lan ing kene sadurunge perang lan nalika taun perang. Jerman wis nyiapake dhewe kanggo taun.
      2. AvtoVAZ
        AvtoVAZ 5 September 2012 15:13
        0
        Iku ora bener. Iki minangka legenda pagandistic Soviet lawas. Sejatine, jumlah pesawat sing mudhun bisa dipercaya. Akeh pesawat sing ditembak dening Jerman amarga taktik "mburu gratis". Tugas strategis Luftwaffe ing Front Wétan, kajaba kanggo tahap awal, ora ditanggulangi amarga keunggulan lengkap penerbangan Soviet. Mulane, Jerman nindakake "perang partisan". Iki nambah jumlah sing dijupuk mudhun, nanging ora kontribusi kanggo solusi saka tugas strategis. Maca buku Helmut Lipfert "The Diary of a Luftwaffe Hauptmann", kanthi cara, dheweke ngomong banget babagan pilot Soviet.
      3. Yuri3005
        Yuri3005 5 September 2012 15:21
        +8
        Aku wis suwe maca memoar saka pilot pesawat serangan Soviet, lan dheweke nulis manawa pesawat kasebut kadhangkala bali menyang lapangan terbang, ora mung kanthi parole, nanging kanthi roh suci, nanging dibalekake ing lapangan (!!! ) banjur padha perang maneh . Nanging ana sing ora tekan lapangan udara lan ndharat kanthi paksa ing wilayahe, banjur pesawat kasebut uga digawa lan didandani. Sawise kabeh, wong uga nganggep dheweke mudhun!
        Lan ing kene ana kasus liyane sing menarik, pancen ora ana hubungane karo penerbangan, aku maca ing salah sawijining majalah, memoar siji tanker.
        Ing mangsa, 42 tindak ing serangan, serangan keselak, lan pahlawan kita tetep ing rusak T-34 (roller ditembak mudhun) ing wilayah netral (cedhak Jerman), nanging kabeh kru sehat. Umumé, padha mbuwang gombal lengo smoky ing mesin, nyamar dadi kalah lan lungguh nganti wengi, didandani ... Padha njagong mikir carane metu, yen padha lunga, Jerman bakal sok dong mirsani lan pungkasanipun rampung mati. Esuk-esuk, dheweke krungu swara mesin, PzIII nyopir lan nggawa dheweke (!!!). Inggih, kita padha ora kapitunan, padha tatu lan nguripake pindah mbalikke. Ora Jerman kita sing ora bisa njupuk, nanging ing pungkasan, Fritz kita diseret menyang awake dhewe. eseman
        Nanging salah siji saka Fritz nulis iki "berlapis" 34 kanggo akun !!!
        Dadi bisa uga bener kanggo nimbang mung peralatan mungsuh sing wis dikonfirmasi kanthi akurat, sing ora bisa dirusak, kabeh liya saka kategori spekulasi lan teori.
    2. AxxxNik
      AxxxNik 4 September 2012 11:44
      +6
      Hartman minangka conto sing jelas saka sekolah Jerman, kanthi komunikasi radio lan ketajaman visual dhewe, dheweke, ing mburu gratis, minangka sing pertama ngerteni mungsuh, entuk dhuwur, nyegat, luwih becik kewan sing tatu, nyilem cendhak. nyerang lan cepet break adoh saka target, thanks kanggo akumulasi kacepetan dhuwur. kanggo dangu taktik iki makarya, banjur construction ditumpuk pejuang wiwit, lan pesawat kita dadi luwih cepet lan kudu nggawé ulang separo kapindho perang Hartman saka (merciless) layang kanggo pacare, buku-dokumen ilang, lan ing jurnal skuadron aktivitase luwih andhap asor. ora ngowahi, ora 50/50, mung digawe cepet - kenek - mlayu. Sampeyan bisa ngisi tokoh kasebut, nanging ora ana sing bisa dibanggakake
      1. Sancho
        Sancho 4 September 2012 12:45
        +2
        Babagan output: -
        Mesthi, ora ana bedhil kamera utawa kamera ing Junkers. Maksimum sing Rudel utawa operator gunner-radio bisa sok dong mirsani iku panutup saka kolom kendaraan wojo, i.e. karusakan bisa kanggo tank. Kacepetan metu saka Yu-87 saka nyilem luwih saka 600 km / h, nalika overloads bisa tekan 5g, ing kahanan kaya mengkono iku unrealistic kanggo ndeleng ing lemah.
        Wiwit taun 1943, Rudel pindhah menyang pesawat serangan anti-tank Yu-87G. Karakteristik "lappet" iki mung njijiki: maks. kacepetan ing pesawat tingkat - 370 km / h, tingkat menek - bab 4 m / s. Senjata utama pesawat kasebut yaiku rong meriam VK37 (kaliber 37 mm, tingkat tembak 160 puteran saben menit), kanthi mung 12 (!) amunisi saben tong. Senjata sing kuat dipasang ing swiwine, nalika ditembak, nggawe momen sing gedhe lan ngocok pesawat sing entheng supaya bledosan ora ana gunane - mung nembak sniper siji.(R).
        1. radar08
          radar08 8 Januari 2013 17:34
          0
          Setuju banget. Sing luwih diragukan yaiku jumlah budhal saben dina. Ing bukune, Rudel nulis udakara 14 seri saben dina. Iki ing tingkat fantasi. Umumé, jumlah sorties saben dina kanggo kabeh pilot Jerman diumumake babagan 5-6 sorties. Dheweke ujar, mulane akeh tembakan - dheweke mabur akeh. Aku ngomong karo pilot tempur - veteran perang. Sawise telung utawa papat urutan, ora luwih. Aku ora mikir sing kabeh pilot Jerman wis fitness fisik adikodrati lan ora ngerti padha kesel. Yen resimen kasebut dipeksa mabur kanthi intensitas kasebut, banjur sawise rong minggu perang, kurang saka saprateloné tetep. Kaku fisik lan emosional gedhe banget. Kesel mundhak. Patut, mundhut saka manungsa waé, reaksi, lan minangka asil, losses gedhe. Lan Jerman ing mode iki saindhenging perang lan boten ing kabeh. Piye wae iku mamang. Aku ora pantes kanggo mbantah babagan akun, ora bisa dibuktekake nganggo dokumen. Dadi bantahan ora ana pangarep-arep. Nanging mamang gedhe banget. Kajaba iku, akeh pilot sukses wiwit perang saka tengah perang ing 42-43. Lan tugas sadurunge dheweke padha karo kita. nutupi pengebom lan ngadhepi kita. Ana sing nglakoni. Sing bagean khusus digawe kanggo iki.
    3. Poppy
      Poppy 4 September 2012 12:54
      + 14
      Kabeh pilot kita ing pengeling-eling ngomong yen Jerman ora seneng "mbucal asu", i.e. pertempuran udara sing bisa maneuver. Dheweke mabur saka mburi mega, murub lan mumbul. Wong-wong mau ora lunga kanggo ngawal para pengebom. Meh terus mburu free. Iki minangka mundhut langit sing mesthi. Sawise kabeh, tugas penerbangan kanggo ndhukung pasukan darat, lan ora kanggo nembak pejuang liyane.
      1. bosst64
        bosst64 4 September 2012 13:10
        0
        Aku elinga film "Twice Born" (padha ngandika iki dipun damel film adhedhasar acara nyata), Aku wonder - apa pilot kita diijini kebebasan kuwi? Utawa iki mburu free, ngendi aku arep mabur ana.
        1. Taratut
          Taratut 4 September 2012 15:07
          0
          "Tema Perang Patriotik Agung dadi sing paling populer - wong Soviet sing ora duwe pengalaman kaget karo asil ace Jerman - tanker, kapal selam lan, utamane, pilot Luftwaffe"
          Ya, lan kapal selam, lan tanker, lan pilot duwe asil sing luwih apik. Utamane kapal selam.

          "Mungkin wong Jerman mung ora ngerti carane ngetung?"
          We ngerti carane. Aku ngerti - ngapusi ing propaganda, ing transfer. Nanging kenapa ing laporan?
          Iki nggawe akeh karusakan.

          "Penjelasan paling prosaic kanggo fenomena Luftwaffe: Jerman ora kekurangan target"
          Dadi target iki dhewe njupuk. SKILL dibutuhake kanggo nembak mudhun lan ora ditembak dhewe.
          Yen kanggo infantri panggonan paling elek ana Front Wétan, banjur kanggo pilot iku pertahanan udara. Ing kana, arang ana wong sing nggawe macem-macem lan nembak akeh. Durung suwe.
          1. Denzel13
            Denzel13 4 September 2012 21:39
            +5
            Laporan mung ora duwe nomer sing padha.
          2. Es es
            Es es 4 September 2012 22:33
            +5
            Kapethik saking: Taratut
            Aku ngerti - ngapusi ing propaganda, ing transfer. Nanging kenapa ing laporan?

            Ha!...
            Kanggo pilot, laporan inflated minangka penghargaan, dhuwit, liburan, ketenaran lan foto ing koran. Kanggo dhawuhe, iki minangka karir, mundhak kanthi cepet ing posisi.
            Registrasi minangka keuntungan materi langsung kanggo kabeh resimen udara.
            Iku ketok.
          3. zynaps
            zynaps 5 September 2012 03:48
            +4
            Ya, lan kapal selam, lan tanker, lan pilot duwe asil sing luwih apik. Utamane kapal selam.

            mung saiki padha nggabung perang karo bakat kuwi lan kuwi. lan malah bajingan sing luwih ala tinimbang kapal selam Hitler kudu digoleki. senadyan kasunyatan sing ing Kriegsmarine Jerman padha, sanadyan mungsuh, nanging sing duwe konsep pakurmatan militèr.

            Kapethik saking: Taratut
            kandas. Aku ngerti - ngapusi ing propaganda, ing transfer. Nanging kenapa ing laporan?


            lan sampeyan takon wong-wong mau. miturut laporan Jerman, Tentara Abang, bebarengan karo wong lan peralatan, dirusak nganti kaping lima.
            1. Taratut
              Taratut 5 September 2012 10:15
              -5
              Iki saka sirah lara kanggo sehat. Apa sampeyan wis nimbang maca laporan kasebut?
              Ing kene kita pancen ngapusi banget.
              Akeh contone. Aku ora ngomong babagan propaganda, cukup kanggo ngelingi pidato Stalin ing 6.11.41/XNUMX/XNUMX.
              Umumé, jenderal metu saka keliling, dheweke ilang divisi. Ya, dheweke nulis laporan babagan jumlah tank sing dibuwang - supaya ora ditembak.
              1. Zerstorer
                Zerstorer 5 September 2012 13:47
                0
                Lha, nang endi wae kaya ngono. Pilihan sing paling bener yaiku mbandhingake kerugian lan kamenangan saka pihak sing perang miturut dokumen arsip.
              2. zynaps
                zynaps 7 September 2012 01:05
                0
                Kapethik saking: Taratut
                Iki saka sirah lara kanggo sehat. Apa sampeyan wis nimbang maca laporan kasebut?


                beda karo sampeyan, wong pinter, aku maca.

                Kapethik saking: Taratut
                Ing kene kita pancen ngapusi banget.


                sampeyan bisa ndeleng.

                Kapethik saking: Taratut
                Umumé, jenderal metu saka keliling, dheweke ilang divisi. Ya, dheweke nulis laporan babagan jumlah tank sing dibuwang - supaya ora ditembak.


                mung dijupuk kanggo iku. Sampeyan bakal nggoleki dhewe, utawa poke nikel?
            2. Zerstorer
              Zerstorer 5 September 2012 13:42
              0
              Mungsuh tansah lan ing ngendi wae mungsuh. Lan "Bajingan iku pengkhianat, polisi, lsp.
      2. Taratut
        Taratut 4 September 2012 14:50
        -1
        Kutipan: Mac
        Wong-wong mau ora lunga kanggo ngawal para pengebom. Meh terus mburu free. Iki minangka mundhut langit sing mesthi. Sawise kabeh, tugas penerbangan kanggo ndhukung pasukan darat, lan ora kanggo nembak pejuang liyane

        Inggih, inggih. Apa Jerman ilang langit?
        Nganti pertengahan 1943 padha duwe supremasi udara lengkap.
        Banjur kabeh pesawat liyane kudu ditransfer menyang kulon, menyang pertahanan udara.
        Ing pungkasan taun 1944, kita wis kaping pirang-pirang luwih unggul tinimbang Jerman.
        1. zynaps
          zynaps 5 September 2012 03:50
          +2
          mbok menawa mung wektu aku setuju karo sampeyan. mung ing 44 Jerman wis unggul ora mung ing nomer, nanging uga ing latihan - sing paling apik wis lemah.
        2. Poppy
          Poppy 5 September 2012 10:09
          +4
          ya, Jerman ilang langit, iku kasunyatan
          1. Taratut
            Taratut 5 September 2012 10:16
            -1
            kapan? taun 1944?
            1. penembak
              penembak 5 September 2012 13:15
              +6
              Ing taun 1943. Kuban.
        3. bistrov.
          bistrov. 5 September 2012 23:39
          +1
          Соотношение боевых самолетов СССР/Германия тыс. шт.:- ноябрь1942г.-3,2/3,5; июнь1943-8,4/3,0; январь1944-8,5/3,1; январь 1945-15,5/2,0. Как видим уже перед Сталинградским наступлением Красная Армия практически достигла паритета.Потом наше превосходство было просто подавляющим, Что касается переброски самолетов на "западный" фронт" ,то оно тоже не соответствует действительности,наоборот переброски осущесвлялись только с западного на восточный фронт.
          Kapethik saking: Taratut
          Nganti pertengahan 1943 padha duwe supremasi udara lengkap.
      3. Midshipman
        Midshipman 4 September 2012 21:10
        +6
        Dheweke luwih milih taktik iki amarga materi kasebut ngidini dheweke nindakake. Alamiah, padha ora bodho nggunakake kauntungan kanggo kebekan. Apa gunane ngowahi karo seagull sing bakal corak sampeyan kabeh wektu, iku luwih wajar kanggo "mudhun gunung lan jancok kabeh sapi" lan banjur cepet nggawe sikilmu - padha isih ora bakal nyekel.
        1. kulpin
          kulpin 5 September 2012 19:49
          +2
          Pengalaman nggunakake Lightnings ing USAF ngandika eloquently padha. Nalika padha nyoba kanggo muter ballet karo "Zero", padha meh nggawa mobil unik kanggo write-off kanggo "unsuitability lengkap". Nanging carane dheweke entuk peran "pamburu dhuwur-dhuwur" sing dimaksudake dening para perancang, lan Yamamoto dhewe wis kebak. Masalah Angkatan Udara Tentara Merah yaiku kita ora duwe "gash" sing gedhe banget kaya sekutu sing lungguh ing mburi. Sampeyan ora bisa nggawe bagean khusus "pamburu murni". Mulane, MIG fenomenal kanggo wiwitan perang, lagi ngomong, "ora murub."
      4. Oles
        Oles 15. november 2012 12:43
        0
        Kutipan: Mac
        Sawise kabeh, tugas penerbangan kanggo ndhukung pasukan darat, lan ora kanggo nembak pejuang liyane.

        kasus klinis ... menyang dhokter ... ...
    4. liwat
      liwat 4 September 2012 16:37
      +4
      Kutipan saka Tirpitz
      nyuda Jerman dening 30-50 pesawat

      Sampeyan kudu dibagi loro.
      http://ru.wikipedia.org/wiki/Список_лётчиков-асов_Второй

      _perang_dunia#cite_note-1
      Sajrone Perang Donya II, miturut data Jerman, pilot Luftwaffe ngetung udakara 70000 kamenangan ...

      Nanging, Angkatan Udara SC ilang 12189 pesawat ing perang udhara lan 15161 ora bali saka misi pertempuran (kalah kanggo kabeh alasan - 39408), penerbangan Angkatan Udara Sipil, masing-masing, 423 lan 244 unit, lan mung sawetara sing bisa ditembak. mudhun dening pejuang mungsuh (penerbangan jarak jauh, penerbangan pertahanan udara lan Angkatan Udara Angkatan Laut, amarga kabeh alasan, kalah ing pertempuran: 2776, 1588, 4040 pesawat)
    5. Snorri
      Snorri 4 September 2012 18:01
      +9
      Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen (Red Baron) ngetrapake taktik sing padha ing perang. Aku ora melu gelut nalika aku weruh yen kalah 100% ...
      Nanging aces Soviet, indisputably nepaki pesenan, lumebu ing perang malah unequal.
      1. Biasa
        Biasa 4 September 2012 21:09
        +2
        Kutipan saka Snorri
        Nanging aces Soviet, indisputably nepaki pesenan, lumebu ing perang malah unequal.

        Aku maca wawancara karo Popkov (prototipe "maestro"). Dadi dheweke nggambarake taktik Pokryshkin kaya mangkene; "nyedhak ing papan sing dhuwur, nyawang, nyilem (apik, sampeyan ora bisa njupuk), ditembak mudhun lan lunga."
        Taktik "Zoom-Boom" digunakake dening meh kabeh ace kanthi skor dhuwur saka kamenangan, Jerman lan kita, uga Amerika. Ora ana sing seneng melu "mbucal asu" utawa perang sing bisa ditindakake. Ana kakehan resiko kang dijupuk mudhun, lan dijupuk mudhun ora dening ace, nanging dening pilot rampung biasa.
        1. Denzel13
          Denzel13 4 September 2012 21:40
          +3
          Maca memoar Pokryshkin, adoh saka mung zoom-boom.
          1. Biasa
            Biasa 4 September 2012 22:31
            +2
            Kutipan saka Denzel13
            adoh saka mung zoom-boom.

            Mesthi wae "zoom - boom" ora gampang. Iki minangka matematika utama pertempuran udara. Pokryshkin nyimpulake rumus misuwur "altitude-speed-manoeuvre-fire" sing umume minangka "zoom-boom". Lan supaya bisa ditindakake, Pokryshkin kudu mikir maneh kabeh taktik pesawat tempur kita, kabeh sistem pesawat tempur. pertempuran udara lan persiapan kasebut. Kanggo iki dheweke diajeni. Aku maca memoar nalika isih enom.
      2. zynaps
        zynaps 5 September 2012 03:57
        +1
        Kutipan saka Snorri
        Nanging aces Soviet, indisputably nepaki pesenan, lumebu ing perang malah unequal.


        pejuang kita arang banget mabur mburu gratis. banjur ing paruh kapindho perang. lan kanggo melu perang, yen perlu, kanggo ngiringi pengebom utawa "humpbacks" iku bisa kanggo njebadi bathuk karo Paint ijo.

        Aku duwe sedulur (bojone adhine mbah putri) - pilot Pe-2, perang ing ngarep Volkhov. pesawat kang, sawetara kilometer sadurunge airfield, tutup kiwa - padha ngoyak siji Jerman, iki nyerang dening fighter Jerman dumadakan muncul lan dijupuk mudhun. kru (lan sedulurku uga) seda. Apa sampeyan mikir sing ditindakake karo para pejuang sing nilar dheweke?
        1. Poppy
          Poppy 5 September 2012 10:10
          +1
          dikenal sing - ing pengadilan lan ing infanteri
    6. Es es
      Es es 4 September 2012 21:48
      + 10
      Aku maca nang endi wae yen ing arah Kaukasia, jumlah pesawat Soviet sing diajukake dening Jerman ing laporan kasebut sacara signifikan (meh kaping pindho) ngluwihi jumlah pesawat Soviet sing kasedhiya ing kana.
      Iki ditemokake sawise perang, nalika arsip saka Jerman teka kanggo kita.
      Ngelingi yen unit Soviet isih duwe kendharaan ing layanan, postscripts Jerman prestasi sing kudu wis gigantic ...

      Punika rahasia akun amba saka aces Jerman: padha ngatur kanggo akun mudhun pesawat luwih saka mungsuh wis!
      1. Taratut
        Taratut 4 September 2012 22:22
        -3
        Quote: Skating rink
        Aku maca nang endi wae yen ing arah Kaukasia, jumlah pesawat Soviet sing diajukake dening Jerman ing laporan kasebut sacara signifikan (meh kaping pindho) ngluwihi jumlah pesawat Soviet sing kasedhiya ing kana.


        Omong kosong.
        Punika kasunyatan menarik tenan. Nonton perang kanggo Kaukasus. Ing kana, Jerman duwe armada udara Richthofen kaping 4 ing udara. 1200 pesawat.
        Nonton Peperangan Stalingrad. Lan ing kene wong Jerman duwe armada sing padha, 1200 pesawat. Carane gedhe iku tikel kaping pindho. Dheweke perang ing kana lan ing wektu sing padha.
        1. Denzel13
          Denzel13 6 September 2012 12:16
          +2
          Taratut sampeyan ora apik banget karo nomer, dheweke dhewe teka - dheweke percaya. Kaping pisanan, sadurunge tekane armada kaping 4 cedhak Stalingrad, wis ana pasukan Luftwaffe. Nalika Perang Stalingrad, gunggunge udakara 3000 montor mabur Jerman dirusak, 744 dicekel. Iku ngandhani soko.
          Kapindho, apa sampeyan nggatekake wektu? Nalika Perang Stalingrad, lan nalika perang udhara diwiwiti liwat Garis Biru? Ora ana sing pisah dadi loro, sinau sejarah kanthi luwih tliti. Kajaba iku, luwih saka setengah saka pesawat sing melu ing perang ing Kuban saka sisih Jerman adhedhasar sadurungé ing Crimea.
    7. Charon
      Charon 4 September 2012 21:51
      +3
      Ing jaringan dolanan Word tank, iki diarani fragodrochers.
      Utamane ora seneng karo wong-wong sing ngrampungake mungsuh sing meh numpes, nalika dheweke wis entuk akeh karusakan saka wong liya, wis ilang kemampuan kanggo nolak (manuver) lan mung mbutuhake siji tembakan. Pemusnahan kewan sing tatu kuwi ora mbutuhake skill lan literasi taktik.
      Aku nggambarake dolanan, nanging nggambarake kasunyatan kanthi apik.

      Ing infanteri, iki ora nyata. Ing aviation - siap kanggo pracaya.
      Sanajan, mesthi, sanajan ing kahanan omah kaca kaya ngono, skor Jerman jelas banget. diverifikasi dening sejarawan.
      1. Yuri3005
        Yuri3005 5 September 2012 09:18
        +6
        Ing WOT, malah kewan sing tatu bisa nembak lan nyebabake akeh gawe piala kanggo tim sampeyan.
        Dados ingkang panjenengan andharaken punika gampil katerangaken dening naluri nglestantunaken dhiri, manawi kawula saged nyirnakaken mengsah (sanajan sakedhik gesangipun), kula badhe nyirnakaken, saupami boten badhé nyirnakaken kawula. Pranyata dolanan sing katon biasa kanthi sampurna nggambarake kabeh dhasar dhasar manungsa. Kamenangan ing sembarang biaya.
        Lan babagan khusus ing kene, game kasebut uga arcade, hepe kanggo tank, ngapura, omong kosong, tank apa wae bisa dirusak kanthi ONE shot. Yen ana sing ngelingi ing playstation pisanan ana dolanan Panzer Front sing apik banget, mula ora ana jalur urip ing kana, sampeyan bisa mencet tank 50 kaping lan ora tau nusuk, nanging sampeyan bisa numpes kanthi siji tembakan lan aku kelingan carane aku mlayu. saka Macan ing 34, sing menarik banget eseman ...
        Jaman kasatriyan satriya wis suwe, Perang Donya II perang slamet, mungsuh sing durung rampung kudu ditumpes, yen ora bisa bali menyang tugas.
        Ngomong-ngomong, yen ora salah, nalika ngetung pesawat, pilot Soviet ngetung mung kanthi akurat nembak pesawat (konfirmasi), ora ngetung sing mudhun !!!, lan uga ana akun pesawat sing ditembak mudhun kanthi pribadi. lan ing grup.
        1. komTMG
          komTMG 5 September 2012 09:26
          0
          Minangka kanggo game. Siji dijupuk kelakon Dhewe ing IS7 siji-dijupuk karo IS7. Lan aku uga karo siji dijupuk. ugi IS7. nanging iku game.
          1. Yuri3005
            Yuri3005 5 September 2012 09:54
            +1
            Aku ora ngandika sing padha ora ana ing asas, Aku ing sih saka njabut bar urip lan kekiatan tank kaya saka game, utawa, ing paling awon, ndhelikake saka tim mungsuh.
            Kerusakan tank lan bagean utama wis cukup, mung ing kasus iki, taktik game bakal owah sacara dramatis, lan kabeh tim ora bakal cepet-cepet ngrampungake sing meh ora urip. Pungkasane, nyatane, ora ana jalur urip ing ndhuwur tank, lan malah wesi sing ngrokok ana ancaman nyata.
            1. Num Lock U.A.
              Num Lock U.A. 5 September 2012 16:44
              0
              game - ana game, sanajan menehi sawetara gagasan babagan taktik lan cara perang, nanging tetep mung game.
    8. Zerstorer
      Zerstorer 5 September 2012 10:08
      +7
      Kutipan saka Tirpitz
      Maca memoar Hartman. Dheweke tansah nyoba ngindhari carousel lan ora melu gelut sing terus-terusan. Dheweke weruh, ditembak mudhun lan lunga - iku taktike. Aku tansah seneng mabur ing papan sing dhuwur lan saka ing kono, nyedhaki jarak minimal, aku njupuk.


      Lan Hartman ora seneng nyerang pengebom sing mabur ing formasi - bisa ditembak ing kono. Perang ora olahraga. Ora ketompo carane akeh sing ditembak utawa dipateni. Sing utama ing kene yaiku apa sampeyan wis ngrampungake misi tempur utawa ora. Contone, Il-2s kita mabur metu ing tutup Yak-1 kanggo nyerang sawetara simpul (IL-2 - 4 lembar, Yak-1 - 4 lembar). Padha ketemu karo papat Bf-109s (milih modifikasi kanggo rasa sampeyan) sing dipimpin dening "ace" sing padha. Ayo nganggep yen Jerman nembak kabeh 4 Yak-1 sing dipandu dening "taktik sing apik" lan ora ngalami kerugian. Dheweke njupuk IL-2 nalika wis kerja ing target. Apa sing kita duwe ing pungkasan Skor 8: 0 kanggo wong Jerman? Ya, ora ketompo carane. Nanging apa babagan karusakan sing diatur IL-2 kanggo dheweke? Lan taktik Jerman saka Ace lan tim ora bener babagan efektifitas pertempuran, amarga tinimbang kerja agresif normal, dheweke nganggep ace. Contone, nalika nutupi pesawat serangan, cukup kanggo para pejuang tutup kanggo ngerteni ace iki lan konsentrasi serangan marang dheweke - mula ora ana sing bakal ngatasi pengebom. Saben uwong bakal nutupi siji-sijine. Aku sing pilot combatant ora aran akeh katresnan kanggo aces iki: Ora mung aces ora menek menyang perang kanggo nutupi dhewe, nanging uga kudu dijamin.
    9. Glavmec
      Glavmec 18 September 2018 14:11
      0
      Cara tradisional ing semangat Kaptsov: artikel kasebut minangka telek saka kategori "kecoa tanpa sikil ora krungu"!
      Kabeh prestasi diterangake mung dening kasunyatan sing ana akeh pesawat mungsuh ing udhara. Aces pejuang Allied, sebaliknya, mbutuhake wektu kanggo ndeteksi mungsuh - miturut statistik, malah pilot Soviet paling apik duwe rata-rata 1 perang udara kanggo 8 sorties: padha ora bisa ketemu mungsuh ing langit!

      Iku metu kaya Erich sing wani kanggo sepuluh Ivanov: "Ayo, aku bakal ngalahake sampeyan saiki!" Lan ... knocks mudhun?! Papat, ya. Apa enem liyane sabar ngenteni nasib sedhih utawa nalika Hartmann entek bensin? Zybansko!
  2. Yuri3005
    Yuri3005 4 September 2012 10:34
    + 14
    Senjata sing paling kuat ing perang apa wae yaiku propaganda. Ora Matter carane akeh pesawat Hartman, Novotny lan liyane bener dijupuk mudhun, carane akeh tank Witman kalah. Sing utama yaiku nggawe legenda supaya para prajurit biasa ngupayakake ngulang eksploitasi utawa "eksploitasi". Dadi tokoh kasebut kudu dianggep kanthi ati-ati.
    Lan sing utama ora kanggo ngganggu utawa ngluhurake wong liya, nanging nulis, nyritakake lan nuduhake luwih akeh babagan ace sampeyan. Sampeyan katon ing muda lan imbued karo exploitasi kepungkur saka leluhure
    1. Sancho
      Sancho 4 September 2012 12:45
      -1
      Salajengipun, nabrak tank ora njamin kekalahane. Projectile waja-tindik (685 gram, 770 m / s) murub saka meriam VK37 pierced 25 mm waja ing amba 30 ° saka normal. Nalika nggunakake amunisi sub-kaliber, seng nembus waja tambah 1,5 kaping. Uga, amarga kacepetan pesawat dhewe, seng nembus waja ing kasunyatan ana bab 5 mm luwih. Ing tangan liyane, kekandelan saka waja lambung tank Soviet mung ing sawetara proyeksi kurang saka 30-40 mm, lan ana apa-apa kanggo ngimpi kenek KV, IS utawa abot gun poto-propelled ing bathuk utawa sisih.
      Ing kene, penulis temenan milih irunge .... Ju-87 minangka tukang ngebom nyilem, lan dheweke ora kudu mlebu ing profil tank, dheweke kenek langsung ing mahkota. Lan, kanggo iki, siji ditembak saka meriam wis cukup. Sudut nyilem saka Ju-87 tekan 80 derajat, plus padha duwe flaps rem sing bisa kanggo nyetabilake mobil kanggo akurat diperlokaké (mbucal). ya wis! Penulis lali yen pesawat kasebut duwe tiang kanggo nggantung bom kanthi bobot macem-macem. Mergo penulis kelalen! Aneh! Nalika tekan 250 kg. bom, sanajan ing sisih tank, ora bakal menehi kesempatan kanggo tim ndandani kanggo ngumpulake desainer ....
      Lan, yen kita nganalisa operasi ing segara -
      i] 10 Januari 1941, sukses gedhe pisanan saka "potongan" yaiku kapal induk Inggris "Illastries", iki kena dening enem bom 250-kg, telu liyane mbledhos tengen ing sisih, nyebabake karusakan serius kanggo. Tanggal 11 Januari, kapal induk sing kobong wiwit didandani ing pelabuhan La Valletta. Pesawat berbasis operator kasebut dioperasikake saka lapangan udara Malta, nembak papat Ju-87 ing dina-dina sabanjure. Sajrone rong minggu tetep, Illustrious nampa loro hit langsung saka "potongan", lan telung bom njeblug ing sisih pinggir. Nanging, papat hit langsung saka bom 1000-kg, kang, miturut pilot saka Hotzsel lan Ennekerus, cukup kanggo nglelebke, ora bisa digayuh. Sawise ndandani karusakan, ing wayah wengi tanggal 24 Januari, kapal induk meh ora "mabur" liwat Terusan Suez menyang Amerika Serikat kanggo ndandani.
      Umumé, artikel kasebut lucu. Ing pangertèn saka presenting kasunyatan lan substantiation.
      Siji bab sing mesthi. Aces Jerman duwe pengalaman luwih akeh, ngidini dheweke entuk keuntungan nganti taun kaping 43. Banjur kahanan saya tambah parah.
      1. liwat
        liwat 4 September 2012 16:21
        +6
        Kutipan saka sancho
        Ju-87 minangka tukang ngebom nyilem, lan dheweke ora kudu mencet profil tank, dheweke langsung kenek makutha. Lan, kanggo iki, siji tembakan kembar saka meriam wis cukup ... Ya! Penulis lali yen pesawat kasebut duwe tiang kanggo nggantung bom kanthi bobot macem-macem. Mergo penulis kelalen! Aneh! Nalika tekan 250 kg. bom malah ing sisih tank.

        Sampeyan mbantah dhewe:
        Kutipan saka sancho
        Tanggal 10 Januari 1941, kapal induk Inggris Illustrious dadi sukses gedhe pisanan saka "potongan", iki kena dening enem bom 250-kg, telu liyane mbledhos ing sisih, nyebabake karusakan serius.

        Dheweke malah nyerang kapal induk kanthi angel! MANGGO ANGGOTA MATERI!!! Banjur ana tank.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. liwat
            liwat 4 September 2012 17:12
            +4
            Kutipan saka sancho
            Saran kanggo sampeyan. Laku pipis ing gelas bir nglawan angin.

            Miturut saran sampeyan, aku menyang balkon lan mriksa. Ora kenek bank! Persis angin lan prahara sing padha ngganggu!
            Kutipan saka sancho
            malih, kanggo sampeyan, saka kabeh barel "pertahanan udhara", Boten kados operasi lemah, ana prakteke ora nimbali udhara ana.

            Wiwit bom kasebut tiba ing cedhak, tegese ora ngganggu, tegese ora nyingkiri geni lan terus mlaku menyang target. Utawa, miturut pendapat sampeyan, apa dheweke nyilem kanthi zigzag, mabur ngubengi proyektil sing bakal teka ???
          2. Midshipman
            Midshipman 4 September 2012 21:14
            +2
            Kanthi rong bedhil kaliber gedhe, bom 1000 kg? Ju 87B - bisa nggawa siji bom 1000 kg, nanging tanpa operator radio gunner lan kanggo jarak cendhak /
          3. Alex
            Alex 13 Januari 2014 19:27
            +1
            Kutipan saka sancho
            saka kabeh batang "pertahanan udara"
            Artileri anti-pesawat saka operator pesawat kelas Illustrious: 8x2 114mm lan 6x8 40mm Pom-Pom. Kanggo saperangan utawa loro pengebom - mesthi ancaman mortal; kanggo klompok udara sing nyerang - ora luwih saka kahanan biasa. Lan utamané considering sing ana bab sèket J-87s.

            Miturut cara.
            1. Laksamana Cunningham wrote sing paling saka bom ana 500 kg (1000 lb). Inggih, Gusti Allah mberkahi dheweke, iku ora titik.
            2. Kabeh pertahanan udara nyebul malah pesawat siji. Lima saka wong-wong mau ditembak mudhun dening Fulmars nalika iku. Dadi, ora perlu ngomong babagan pertahanan udara sing ora bisa diatasi.
        2. liwat
          liwat 4 September 2012 17:28
          0
          Lan saiki tip kanggo sampeyan: mlumpat saka loteng, lan nalika sampeyan tekan kacepetan 400 km / h, coba tekan target kanthi sudut, lan saka dhuwur 1000 meter, lan yen target ing dhuwur kasebut. ukuran speck saka bledug, lan sampeyan alamiah ora optik, lan komputer balistik ora, lan iku mokal kanggo mencet, nyoba sethitik mengko, 300m - kepungkur, 200m - kepungkur, 100m - kepungkur, 1m - ana kenek! Bener, sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo metu saka nyilem, nanging iki trifles sepele.
        3. tuts
          tuts 4 September 2012 18:48
          +1
          aja mbandhingake sawetara tank tanpa tutup anti-pesawat ing Maret karo kapal induk sing diiseni bedhil anti-pesawat
          1. liwat
            liwat 4 September 2012 19:59
            +1
            Quote: Tuts
            aja mbandhingake sawetara tank tanpa tutup anti-pesawat ing Maret karo kapal induk sing diiseni bedhil anti-pesawat

            Lan apa, kabeh pesawat sing mlebu serangan ditembak dening penembak anti-pesawat? Lan kenapa, wong-wong sing ora ditembak isih ora bisa nggayuh target sing mung raksasa kaya kapal 50000 ton?
            Lan kenapa, sanajan tanpa campur tangan saka geni anti-pesawat, apa pesawat sing padha kudu gampang nggayuh target kaping sewu luwih cilik?
            1. tuts
              tuts 4 September 2012 20:34
              0
              tugas penembak anti-pesawat ora nembak mudhun, nanging nggawe tembok geni supaya pesawat ora bisa mabur nganti target.

              tank ing umume kasus ora duwe tutup kaya ngono, mula luwih gampang nyilem, sanajan ukurane luwih cilik.
          2. Alex
            Alex 13 Januari 2014 19:38
            +1
            Quote: Tuts
            aja mbandhingake sawetara tank tanpa tutup anti-pesawat ing Maret karo kapal induk sing diiseni bedhil anti-pesawat

            Pisanan, deleng data ing Illustrious, lan yen diiseni, aku dadi kaisar Jepang.
            Kapindho: ing Maret (utawa bisa uga ing platform sepur) tank apa wae gampang dimangsa. Dadi padha ngomong bab sing padha - kanggo pour bom ing kolom lan ndeleng apa padha kenek utawa ora - iki ora kanggo numpes.
      2. wanya
        wanya 4 September 2012 16:53
        +1
        yen ora bisa mlebu ing kapal induk, banjur entuk hit langsung ing tank sing luwih cilik biasane dadi masalah.
        1. tuts
          tuts 4 September 2012 19:02
          0
          iku ora masalah bebarengan kolom, paling sampeyan bakal njaluk menyang siji
          silt kita 2 umume dropped nganti 220 ptabs saka siji roto
          1. liwat
            liwat 4 September 2012 19:50
            +2
            Logika kasebut pancen apik tenan - amarga tar kita nembak 600 tembakan, mula saben Fritz nembakake pasukan prajurit saka Mauser. Lan iki pilot nyilem Jerman! Carane akeh padha uncalan metu ing wektu?
            1. tuts
              tuts 4 September 2012 20:46
              +1
              Aku ngomong babagan serangan lan dudu senjata cilik
              ing tangan cilik, analog bakal geni keris

              Aku mbaleni maneh, luwih gampang mlebu kolom tank tanpa tutup anti-pesawat tinimbang menyang kapal induk karo kapal pengiring.

              Aku ngerti manawa pendapat sampeyan luwih bener kanggo sampeyan, mula aku saranake ndownload game IL-2 modifikasi pesawat serangan 1946 (yen aku ora salah) lan nyoba nyerang kolom tank lan kapal induk kanthi keamanan.
              1. liwat
                liwat 4 September 2012 22:22
                0
                Quote: Tuts
                Aku suggest download game IL-2

                Apa ana skenario kanggo serangan ing operator pesawat Illustrious? Aku ora mikir, dadi ora masuk akal. Nanging, aku setuju yen geni anti-pesawat padhet, mula pengebom mung ora bakal tekan bom. Nanging aku ora ngomong bab iku, Aku ngandika yen wong isih mabur, nanging isih smears banget.
                Aku ngusulake supaya luwih gampang, lan nimbang conto kapal induk Inggris kanthi luwih spesifik:
                http://en.wikipedia.org/wiki/HMS_Illustrious_(R87)
                HMS Illustrious
                Persenjataan: (1940)
                48 x QF 2 pounder naval gun (6 × 8)
                http://en.wikipedia.org/wiki/QF_2_pounder_naval_gun
                Rate geni 115 rpm
                Sing. operator pesawat ing wayahe wis 8 bedhil anti-pesawat. Sekawan bedhil saben sisih kanthi tingkat geni 460 puteran saben menit saben sisih. Carane akeh sing nyerang ana? Minimal sangang. Inggih, saka ngendi asale barrage sing kandhel, yen siji bedhil anti-pesawat kanggo rong pesawat!
                1. tuts
                  tuts 5 September 2012 06:43
                  0


                  48 x QF 2 pounder naval gun (6 × 8)

                  48 bedhil anti-pesawat digunakake kanggo iki
                  1. Sancho
                    Sancho 5 September 2012 12:19
                    0
                    Bapak-bapak "Passing", "Tuts", aku ora bakal ngerti kabeh amarga apa sing ana regejegan? Umumé, topik kasebut babagan Asses of the Luftwaffe. Lan, ora babagan kemungkinan tekan saben penerbangan.

                    Tanggal 26 Fèbruari 1941, 38 Ju-87R saka P./StGl lan III./StGl "ing perusahaan" karo 32 jinis pengebom liyane nggawe serangan pisanan ing Malta. Sasaran yaiku lapangan udara Luka. Pengeboman kasebut nyebabake lapangan udara ora bisa ditindakake sajrone rong dina, uga ngrusak enem Wellington lan ngrusak pitung, enem Hurricane liyane ditembak mudhun dening pejuang tutup. Asil iki ngrambah ing biaya pitu ilang lan sawetara rusak "potongan", lan komandan III./StGl Hauptmann Malhke nggawa 185 bolongan, kalebu bolongan ageng ing bidang tengen. Ing serangan liyane ing Malta tanggal 5 lan 23 Maret, bedhil lan pejuang anti-pesawat ditembak mudhun limang Ju-87 lan ngrusak liyane.

                    Ing wulan April 1941, korps udara kaping 10 Jenderal Richthofen ditransfer menyang Balkan saka Prancis. Iki kalebu markas, I lan IIl / StG2 lan I / StG3. Total, Richthofen duwe 414 Ju-87, sing 5 wis siap tempur tanggal 352 April. Banjur padha digabung karo 127 Ju-87 saka telung klompok StG77.


                    Ing tanggal 20 April, akeh kapal sing wis nglumpukake ing plabuhan Piraeus. Ing rong dina, "potongan" nglelebke 23 kapal Yunani lan Inggris ing Teluk Korintus kanthi oposisi sing sithik utawa ora ana, ngowahi dadi kuburan kapal. Pilot saka I./StG2, dipimpin déning H. Hitchhold, mbedakake piyambak dening numpes loro tanker lan siji transportasi ing April 21.

                    Taktik pengeboman dikenal - ... Italia wiwit latihan serangan, baris ing bunder, tengah bunder ana kapal - obyek saka serangan. Radius bunder kasebut bisa nyegah zona geni anti-pesawat sing paling efektif. Sawise kapal miwiti maneuver, para pilot nyilem saka sudut heading onboard ...

                    Kanthi cara iki, kemungkinan ketukan lan kapadhetan luwih dhuwur.
                    Sampeyan nimbang siji bombing lan shooting. LAN! Maneh, aja lali yen pamboman efektif kanggo akumulasi target, lan ora ing target siji (siji tank), iki gegayutan karo JU-87.

                    Lan kanggo ME-109, Asses saka Luftwaffe saka skuadron tempur pancen melu mburu dhewekan, lan iki nambah skor, amarga akeh sing wis ditulis babagan - ditembak mudhun, ngiwa. Pilot-pilot liyane melu ngawal pengebom lan ngusir serangan ....

                    Apa sampeyan padudon babagan sudut serangan, kekandelan waja, fakta, ana fakta.
                    1. liwat
                      liwat 5 September 2012 14:41
                      0
                      Bener, aku mbantah khusus babagan aces tunggal, sing cukup angel kanggo tukang ngebom nyilem menyang tank. Amarga ditembak saka meriam lan bom "kanthi mripat".
                      Bener, cukup kanggo ndeleng akurasi njupuk lan ngebom Su-25, sanajan sawise modernisasi, kanthi otak elektronik paling anyar, akurasi ora mung sentimeter, nanging meter. Sing. mung saiki wis bisa dijamin (100%) kenek target ukuran tank.
                      Saka senapan mesin kanthi cepet-geni, ing dina iku, mesthi, bisa kanggo mencet tanpa masalah - ngarahke ing tracers, nanging iki ora bisa digunakake ing kaliber gedhe.
                      1. Sancho
                        Sancho 5 September 2012 15:20
                        0
                        Ya, ora kabeh dadi ala -
                        .....Field Marshal Kesselring banjur nulis babagan pertempuran ing Front Wétan: "Iku aturan yen pesawat serangan darat ngresiki dalan kanggo pasukan maju, utamane kanggo kelompok tank, tumindak kanthi akurat ing ngarepe ing medan perang." Ing mangsa 1941/42, ngarep ing Timur stabil lan tumindak pesawat serangan wiwit njupuk ing karakter rada beda. Kesselring sing padha nyathet: "Pertempuran dadi sengit, lan saiki pilot pesawat sing nyerang kudu tumindak nglawan T-34 sanajan ing kahanan cuaca sing paling ala."
                        Jangkoan sing relatif cendhak saka Ju-87 ora bisa mengaruhi taktike. Penerbangan menyang telenging wilayah mungsuh menyang tapel wates radius tumindak arang banget lan ditindakake mung ing tahap awal perang, nalika ora ana ancaman saka pejuang mungsuh. Kanggo nambah wektu sing ditindakake pesawat serangan ing medan perang, komando Luftwaffe dipeksa nemokake lapangan udara sing paling cedhak karo garis ngarep. Iki duweni akibat negatif, lan pilot Ju-87 luwih saka sepisan kudu mbela lapangan udara saka unit Soviet sing dumadakan nyuwil ing ngarep.
                        Wiwitane, "Stukas" kanggo mesthekake kejutan, uga supaya ora kena geni anti-pesawat saka lemah, nyedhaki target ing dhuwure watara 6 ewu meter. ora dibutuhake. Ing penerbangan serangan darat sajrone sorties, lalu lintas radio tansah diwatesi. Iki minangka salah sawijining prasyarat utama kanggo ngrampungake tugas kanthi sukses. Serangan kasebut, yen bisa, ditindakake dening Ju-87 marang angin lan saka arah srengenge. Panggunaan rem udara sajrone nyilem 70° nyuda kacepetan saka 650 dadi 450 km/jam, saéngga pilot bisa ngarahake luwih akurat.
                        Gumantung saka jinis target, pilot Stuk nggunakake rong cara serangan utama: nyilem kanthi sudut 60 - 90 ° saka ketinggian 2000 - 5000 m lan nyelehake bom ing ketinggian 700 - 1000 m, uga nyilem alon-alon kanthi sudut 20 - 50 ° saka dhuwur 700 - 1500 m kanthi bom sing ditibakake ing elevasi 300 - 600 m. Ing wektu sing padha, arah menyang target wiwitane kira-kira ditemtokake dening posisi sumbu longitudinal. saka pesawat, lan mung banjur pandelengan khusus wiwit digunakake. Ing kaca sisih kanopi, ukuran sudut nyilem saka 30 nganti 90 ° diterapake, lan pilot mung duwe siji pandang kanggo nemtokake sudut sing diving.


                        Luwih ngisor.
                  2. liwat
                    liwat 5 September 2012 14:32
                    0
                    Quote: Tuts
                    48 bedhil anti-pesawat digunakake kanggo iki

                    6 × 8 - iki wolung senapan mesin enem laras kanthi tingkat geni saben 115 puteran saben menit.
                    1. Sancho
                      Sancho 5 September 2012 15:21
                      0
                      Terus

                      ... Serangan jembatan utamane ditindakake ing sudut nyilem sing dhuwur lan, yen bisa, ing arah sumbu jembatan lan nglawan angin, supaya bisa nyuda kemungkinan bom lateral. Pemusnahan jalur sepur utamane ditindakake saka nyilem cethek kanthi bom kaliber gedhe. Sepur sepur uga diserang saka nyilem sing cethek kanthi sudut sing rada cedhak karo arah lelungan, kanthi bom wektu tundha dijatuhake siji-sijine kanggo nutupi kabeh sepur. Kapal sing dadi target paling mupangati kanggo Ju-87 meh tansah diserang saka nyilem sing tajem. Ing kene, dhuwure bom kasebut nemtokake sukses, lan luwih murah, luwih gedhe kemungkinan hit.
                      Kanthi owah-owahan ing kahanan umum nalika Perang Donya II, tumindak pesawat serangan darat nglawan tank musuh sing maju dadi luwih penting. Tank minangka sing paling cilik lan dadi target paling angel kanggo Ju-2. Marang wong-wong mau, serangan saka nyilem warata kanthi bom ngeculake saka dhuwur 87 - 100 m digunakake kanthi akeh. Biasane, mung serangan ing kelompok gedhe utawa kolom tank sing bisa sukses, lan mung kanthi munculé Ju-300G, bersenjata karo loro meriam 87-mm, bisa perang sukses lan karo tank kapisah. Pilot Ju-37G nyerang tank saka mburi saka nyilem sing lembut ing sudut 87 - 15 °, ngarahake ing atap kompartemen mesin, sing nduweni waja sing paling tipis.
                      Kanggo ngrusak target sing dikuwasani kanthi apik, bom 50-1000 kg sing mbledhos dhuwur digunakake, nglawan kolom lan kendaraan infanteri - fragmentasi bom 1-500 kg, dene bom anti-personil kaliber cilik SD-1 lan SD-2 bobot 1 lan 2 kg diselehake ing wadhah khusus. Kanggo nambah radius karusakan saka bom fragmentasi, wiwit Mei 1941, bom 50-kg wiwit digunakake ing penerbangan serangan, ing ngendi rod khusus 60 cm dawa karo disk logam diameteripun 8 cm ing mburi dipasang ing mburi. gandhewa. Thanks kanggo piranti prasaja iki, dijuluki "asparagus Dinort", bom saiki njeblug ing dhuwur kira-kira 30 cm ing sadhuwure lemah, kanthi signifikan nambah radius fragmentasi.
                      Bom kasebut ditibakake bebarengan, kanthi pasangan, utawa ing urutan liyane sing dipilih pilot. Ing wayahe ngeculake bom, pilot kudu ora nggawe maneuvers dadakan, yen ora, dheweke duwe risiko ngrusak mekanisme trapezoid sing ngalihake bom saka fuselage, utawa malah kelangan bagean baling-baling, ora kanggo sebutno kasunyatan sing ing kasus iki. ana ancaman nyata saka bledosan bom.


                      Deleng ing ngisor iki
              2. Alex
                Alex 13 Januari 2014 19:49
                +1
                Quote: Tuts
                Aku suggest download game IL-2
                Cetha, ahli strategi komputer liyane wis ditemokake. Aku duwe siswa kelas enem ing sekolahku, mula dheweke pancen pinter ing VOTe umume - Witman gugup ngrokok ing pinggir. Aku bisa menehi koordinat, sampeyan lan dheweke dadi tandem sing apik banget: sampeyan udan kabeh wong ing udhara, dheweke ora bisa ditandingi ing bumi. Dadi sampeyan bakal ing Berlin sawetara dina, ora kaya kita, apes. aran
          2. Alex
            Alex 13 Januari 2014 19:44
            +1
            Quote: Tuts
            iku ora masalah bebarengan kolom, paling sampeyan bakal njaluk menyang siji
            silt kita 2 umume dropped nganti 220 ptabs saka siji roto
            Sing efektifitas PTAB - ukuran cilik, jumlah gedhe lan kemampuan ngrusak dhuwur. Utawa apa bom 250 kilogram uga bisa diwutahake kaya kacang polong saka tas?
      3. RUS-36
        RUS-36 4 September 2012 21:02
        +3
        Malah ing wektu kita, hit langsung dening projectile unguided (roket) ing target wojo, sampeyan kudu bisa nindakake iki lan persentasi hit adoh saka 50% kanggo 50% .. kita duwe lapangan latihan aviation lan tukang ngebom ngarep-baris lagi latihan, rama kanca kang serves ana lan langsung ngandika apa lan carane ..Lan apa kita bisa ngomong bab Perang Donya II lan sing aces bombing .... pranyata metu sing Jerman metu saka 10, 7- 8 kudu tekan target kanthi geni abot lan oposisi saka penerbangan ...... aja nyopir ..... iki perasaan yen ana laser designators ....
        Ya, lan pesawat sing ngadeg ing lapangan udara dianggep .... nalika Jerman ngobong wong-wong mau ngadeg kanthi puluhan ..
        1. Sancho
          Sancho 5 September 2012 15:25
          0
          Terus

          Ora ana garis pemisah sing tepat antarane tugas ngancurake target tartamtu lan langsung ndhukung pasukan. Bentenane mung yaiku serangan ing target titik tartamtu biasane ditindakake dening kabeh klompok, sing kanthi linuwih cukup njamin karusakane, lan ing wektu sing padha kabeh pesawat duwe target sing padha. Dadi, contone, 30 Ju-87 saka StG2 ing komando Oberst Letnan Dinort sajrone latihan ing wilayah Caen ing Normandia, nyilem siji-sijine ing sudut 70 °, sajrone 22 detik. dropped kabeh bom persis ing Doel, kang dadi salib glethakaken metu ing lemah. Sajrone sorties kanggo dhukungan langsung saka pasukan, saben pesawat wis duwe goal tartamtu ing ngarepe. Nanging, mboko sithik tugas pisanan, kang kebak sabdho dhewe ing tataran awal saka perang, karo Course saka musuhan liyane lan liyane burem ing latar mburi, lan kaloro dadi siji utama.
      4. Deformator
        Deformator 4 September 2012 21:27
        +2
        Varian anti-tank G ora duwe rem udara lan persenjataan bom, lan ora bisa nyilem kanthi sudut dhuwur.
      5. Charon
        Charon 4 September 2012 21:52
        0
        Dolanan Sturmovik IL-2. Pencet tank karo bom. Banjur kita bakal ngomong.
        1. Zerstorer
          Zerstorer 5 September 2012 10:25
          0
          Quote: Charon
          Dolanan Sturmovik IL-2. Pencet tank karo bom. Banjur kita bakal ngomong.

          Ayo dadi rumit - menyang tank obah.
        2. Kibb
          Kibb 5 September 2012 18:28
          0
          Ana fotone Yu87 sing dipahat dadi tank karo bom siji-sijine, aku ora nemokake ing net, nanging ing kene aku duwe buku GDR ing ngarepku, mbok menawa Kars bakal nemokake, nanging ora ana. jelas kenapa PTAB luwih efektif
          1. Kars
            Kars 5 September 2012 18:38
            0
            Apa Jerman duwe PTA?
            Lan kanggo bom - kok ora, malah hit langsung ora perlu.
            1. Kibb
              Kibb 5 September 2012 21:19
              0
              Aja kuwatir, sampeyan bisa nemokake foto?
      6. radar08
        radar08 8 Januari 2013 17:45
        0
        Ora ana bantalan rem ing versi meriam Jg-87 lan ora dianggep minangka tukang ngebom nyilem lan ditransfer menyang kategori pesawat serangan. Lan ing pilihan iki, Rudel perang utamané.
      7. Alex
        Alex 13 Januari 2014 19:11
        +2
        Kutipan saka sancho
        Lan, yen kita nganalisa operasi ing segara -
        i] 10 Januari 1941, sukses gedhe pisanan saka "potongan" yaiku kapal induk Inggris "Illastries", iki kena dening enem bom 250-kg, telu liyane mbledhos tengen ing sisih, nyebabake karusakan serius kanggo.
        Apa iki minangka ilustrasi efisiensi gedhe? Kapal induk, sing jembaré kira-kira 6000 meter persegi, mung kena telu bom lan telu meh kenek (iki wis saka nominasi sukses Odessa). Apa banjur bisa ngomong babagan ngebom tank, area sekitar 6-7 meter persegi. m? Aku setuju yen waja T-34 ora sisih kapal perang, nanging kondisi, kanggo sijine iku mildly, uga ora apik banget. Dadi golek conto liyane ing ngendi pengebom nyilem nyerbu persis tank (lan nuduhake carane persis: ing Maret utawa ing paprangan) lan apa asil (pinten mundhut irretrievable, carane akeh didandani).
    2. Taratut
      Taratut 4 September 2012 14:55
      -1
      We biasane sang ora specialists trampil (elinga padha Lavrinenko utawa Kolobanov), nanging martir. Sing mati.
      Pahlawan ideal. Dheweke ngrampungake prestasi kasebut lan seda. Dheweke ora bakal salah ngomong, dheweke ora bakal dadi polisi (kaya siji saka Panfilovite).
      Aku tansah kaget dening feat - kanggo nutup embrasure.
      Iki ora kedadeyan ing tentara liyane. Kok dhewe?
      Serangan ing tutup layar kumelun, uncalan granat. Mubeng-mubeng.
      Tembak embrasure iki nganggo tembakan artileri. Ora, prajurite akeh, kareben padha nutupi awak.
      1. pesimis
        pesimis 4 September 2012 18:32
        +5
        Kapethik saking: Taratut
        Iki ora kedadeyan ing tentara liyane. Kok dhewe?
        Serangan ing tutup layar kumelun, uncalan granat. Mubeng-mubeng.
        Tembak embrasure iki nganggo tembakan artileri. Ora, prajurite akeh, kareben padha nutupi awak.

        Lan yen ora ana siji utawa liyane? Dumadakan, kothak pil sing nyamar urip, kosong? Lan Jerman ngobong kabeh kulawarga? Psikologi perang ... Iku angel kanggo kita ngerti ... Nanging iku bisa.
        1. Taratut
          Taratut 4 September 2012 21:06
          -2
          Quote: Pesimis
          Lan yen ora ana siji utawa liyane?

          Lan aku babagan. Ora ana apa-apa. Lan ana akeh prajurit.
      2. RUS-36
        RUS-36 4 September 2012 21:06
        +4
        Taratut
        Sampeyan umume adoh saka bebener .... nanging sampeyan lali bab telung cartridges saben wong lan bedhil kanggo loro, lan bedhil mesin mungsuh ora nyimpen cartridges, lan atusan prajurit lay mudhun ing serangan. Ya, ana pesenan sing bodho (ora ana gunane), nanging ora ana pati sing ora ana gunane ing perang kasebut, saben prajurit Tentara Merah ngrampungake tugase, apa wae sing bakal ditindakake ...... Rasane kaya sampeyan saka planet liya utawa saka USA....
        1. zynaps
          zynaps 5 September 2012 04:15
          +1
          Kutipan: RUS-36
          nanging kelalen bab telung babak saben wong lan bedhil kanggo loro


          iki mitos liberal bisu. ana bedhil, lan ana cartridges, lan malah konsumsi ora gawe marem printah - prajurit sing ora sniff mesiu mung lay lan ora kelet metu. sejarawan Alexei Isaev bilih piyambakipun ngarep-arep akeh ing syarat-syarat "siji bedhil kanggo telu" saka ngeduk ing arsip saka pertahanan Leningrad dening milisi lokal. dadi kene jancok. bedhil lan telung-inch bedhil tsar-digawe lan bedhil telung-inch padha raked metu saka stash, lan wong banjur menyang perang karo senjata. nanging tingkat latihan milisi yaiku njupuk klip lan sawetara pukulan ing effigy kanthi bayonet lan bokong. sing kabeh titik.

          mung rong kasus sing bisa dingerteni nalika para pejuang menyang perang kanthi bersenjata granat piyambak. cedhak Odessa ing mangsa panas 1941 - detasemen saka penambang Donetsk sing teka kanggo replenish, iki urgently dikirim kanggo nutup longkangan ing ngarep, ngendi Jerman lan Romania nyuwil liwat. kasus kapindho - brigade mentas kawangun dibuwang menyang perang, ora duwe wektu kanggo njaluk senjata, mung karo granat, kanggo mbebasake Tikhvin. sawise perang, iku jokingly disebut "grenadier". nanging para penambang mati - tugu apik kanggo wong-wong mau bubar didegake ing cedhak Odessa.
          1. Taratut
            Taratut 5 September 2012 10:18
            +1
            Aku setuju kanggo pisanan. Apa wae sing kedadeyan, mesthi. Nanging ora sacara massal.
            Pancen, artileri nahan mungsuh. Lan prajurit padha murub sethitik. Aku tau maca laporan - ing minggu perang sengit, rata-rata telung puteran saben bedhil ngginakaken.
      3. Charon
        Charon 4 September 2012 21:59
        0
        Oh apa taktik! Oh wis rampung! Aku mung nesu.
        Lan yen sampeyan ora duwe kumelun lan mung granat?
        Ayo, sampeyan sijine telung-panguwasa ing embrasure lan nyoba kanggo njupuk kula ing peteng.
        Lan sawise aku sijine megazine ing sampeyan karo pistol, mubeng lan mambu lawang kanggo bunker. Pee ing dheweke. Ayo kula sesak saka bau.
        Mesthi sampeyan luwih pinter tinimbang Alexander Matrosov. Amarga dheweke ora duwe internet.
        1. RUS-36
          RUS-36 4 September 2012 22:21
          +1
          Charon Nak, kowe malah dadi tentara...??? Aku mulang taktik ... lan aku wis cukup latihan ing uripku ...
          Ya, sampeyan dhewe pengin ... sampeyan duwe fantasi skizofrenia kaya ngono.

          Kekarepanmu sesak saka bau busuk gawe kaget, nanging kowe lara???
          1. Charon
            Charon 4 September 2012 22:38
            0
            Matur nuwun kanggo prihatin babagan kesehatanku. Nanging aku sehat.
            Bener, angen-angen liyane sing ora bisa ditindakake kadhangkala ora seimbang. Ya ana.
            Apa sampeyan wis cukup latihan ing urip sampeyan? Apa aku ngerti kanthi bener, mbah, yen ora ana granat sampeyan nyurung bedhil menyang embrasure Jerman lan nyoba nembak penembak mesin?
            Lan apa wong Jerman bengok-bengok kanggo nanggepi? Piye kabare?
            Aku wis maca akeh memoar ing jamanku. Lan ora ana siji wis diterangake luck kuwi.
            Miturut reaksi kasebut, sampeyan bisa nindakake iki luwih saka sepisan. Sugeng sukses sing fenomenal. Kabeh pejuang Tentara Abang, dibandhingake karo sampeyan, sayangku, bajingan.
            1. RUS-36
              RUS-36 5 September 2012 04:12
              +1
              Waca komentar sampeyan Charon Wingi, 21:59 ↑ 1
              Oh apa taktik! Oh wis rampung! Aku mung nesu.
              Lan yen sampeyan ora duwe kumelun lan mung granat?
              Ayo, sampeyan nyelehake paugeran telu ing pangkuku lan nyoba kanggo njupuk kula ing peteng.
              Lan sawise aku sijine megazine ing sampeyan karo pistol, mubeng lan mambu lawang kanggo bunker. Pee ing dheweke. Ayo kula sesak saka bau.
              Omonganmu iki....dadi mung kowe sing lara neng kene... idumu mabur, merga kowe troll....ora mangsuli, apa kowe dadi tentara??? Aku mikir sampeyan duwe usus tipis ... sampeyan wis ngliwati tentara ing memoar sampeyan ...
              Ora ana sing menehi hak kanggo ngadili wong sing berjuang, kepiye wong bisa menehi hak, mesthine wis mlebu ing embrasure ... singkat - troll, kabeh wis jelas karo sampeyan ..
              1. Charon
                Charon 5 September 2012 19:32
                -1
                Ek sampeyan dibongkar, kancaku. Aku weruh sampeyan ora ngerti apa-apa saka kirimanku. Ora ana apa-apa. Aku ora bakal mamah. Mikir sampeyan wis menang debat.
                1. RUS-36
                  RUS-36 5 September 2012 19:37
                  0
                  Charon... mutualan...
                  1. Charon
                    Charon 5 September 2012 21:34
                    0
                    mutualan? Ora. Sampeyan mung ora ngerti. Nanging aku ora bakal downvote. Iku uga pantes dadi.
                    1. RUS-36
                      RUS-36 5 September 2012 21:38
                      0
                      Charon.. Ojo nangis wae....
                      1. Charon
                        Charon 5 September 2012 23:48
                        -1
                        Dhuh Gusti!
                        Apa squalor ... Lan aku ngginakaken wektu komunikasi karo THIS cupet! Pancen, ana sing kudu diganggu.
                        Aku mbaleni, nimbang dhewe metu-argument kula. Lan sampeyan bisa ngimpi bab sing nyenengake.
        2. Taratut
          Taratut 4 September 2012 22:26
          -2
          Dadi sing dakkandhakake.
          Tentara Amerika duwe granat, bom asap.
          Lan ora ana sing bakal mlayu ing gerombolan ing bedhil mesin.
          Amarga padha "kanthi biaya apa wae" ora gelut.
          Lan kita isih nglairake wanita, bisnis.
          1. Deformator
            Deformator 5 September 2012 01:58
            +2
            Kanggo tentara Amerika, pitakonan "apa wae rega" durung muncul. Dheweke tansah perang ing tanah manca.
          2. zynaps
            zynaps 5 September 2012 04:25
            0
            Kapethik saking: Taratut
            Tentara Amerika duwe granat, bom asap.


            yen Cho, tentara Amerika mung siji sing bisa nyiyapake uga kanggo perang ing remot téater saka wong-wong mau (prekara prasaja ing kasus iki) lan siji-sijine dilengkapi kabeh prajurit karo bedhil poto-loading. iku mung masalah teka saka ngendi padha ora nyana. contone,, ing Ardennes lan cedhak Bastogne, sak frosts Eropah entheng, padha dadi kadhemen ing boots sing mung losses sanitasi tekan kekuatan divisi.

            Kapethik saking: Taratut
            Lan ora ana sing bakal mlayu ing gerombolan ing bedhil mesin.


            carane sampeyan ngomong pakar. nalika serangan Jerman ing Ardennes
            sekutu malah kudu nggunakake detasemen ing inkarnasi paling awon - ing wangun bedhil mesin.

            Kapethik saking: Taratut
            Amarga padha "kanthi biaya apa wae" ora gelut.


            ing negara manca, sampeyan bisa perang lan ora ing sembarang biaya. Iku mung bab motivasi.

            Kapethik saking: Taratut
            Lan kita isih nglairake wanita, bisnis.


            Apa wanita Amerika lan demokratis liyane wis lali carane nglairake? miskin, miskin Bodho Pindos (TM).

            Mungkin sampeyan malah nuduhake sumber sing tepat saka tembung "wanita isih nglairake"? njupuk kasempatan?
            1. Taratut
              Taratut 5 September 2012 10:22
              -1
              Komentar sing dawa, apa gunane?
              Apa detasemen? Apa divisi saka frostbitten ing Ardennes?
              Endi sampeyan maca iki?

              Kutipan saka Zynaps
              apa pendapat ahli kuat. paling sampeyan dadi tentara

              dilayani. Distrik militèr Carpathian, 1985-87.
              1. zynaps
                zynaps 7 September 2012 01:34
                0
                Kapethik saking: Taratut
                Apa detasemen? Apa divisi saka frostbitten ing Ardennes?


                sampeyan ndeleng carane akeh anyar. mung sampeyan ngeduk ing siji telek petrified.

                Yen sampeyan ora ngerti crita sepatu Amerika ing musim dingin, apa gunane sampeyan ...

                Kapethik saking: Taratut
                Endi sampeyan maca iki?


                ing saran saka wong apik, aku tuku lan ngundhuh sastra apik. Mung amarga sampeyan ora ngerti babagan apa wae ora ateges ora kedadeyan.
      4. zynaps
        zynaps 5 September 2012 04:06
        +6
        Kapethik saking: Taratut
        Aku tansah kaget dening feat - kanggo nutup embrasure.
        Iki ora kedadeyan ing tentara liyane. Kok dhewe?


        apa pendapat ahli kuat. Apa sampeyan paling ora ngabdi ing tentara, njaga nyawane prajurit? kok sampeyan ora heroik ing Kaukasus?

        iki perkenalanmu. granat dibuwang, ditembak. katon kaya titik tembak ditindhes. nanging carane mriksa? kene perusahaan ngapusi nemu menyang chain lan bedhil mesin urip. sampeyan ngadeg ing jejere titik tembak mungsuh tanpa bab peduli lan bodho nonton carane comrades sing mowed mudhun saka bedhil mesin. nanging sampeyan. lan wong nyata menehi urip mung kanggo kanca-kanca. lan ora duwe tumindak sing rembugan dening wong wadon kadhemen.
    3. Alex
      Alex 13 Januari 2014 19:03
      +2
      Kutipan: Yuri3005
      Lan sing utama ora kanggo ngganggu utawa ngluhurake wong liya, nanging nulis, nyritakake lan nuduhake luwih akeh babagan ace sampeyan. Sampeyan katon ing muda lan imbued karo exploitasi kepungkur saka leluhure
      Iki pancen bener! Aku mung nambahake yen bisa uga kurang mie ing kuping.
  3. kode abang
    kode abang 4 September 2012 11:12
    + 12
    Antarane Jerman, pesawat tempur meh terus perang ing gaya "mburu gratis". Dheweke dhewe milih target, nyerang saka ndhuwur kanthi cepet lan cepet lunga. Kanthi kita, para pejuang utamane ngladeni pembom lan nyerang pesawat. Ing wektu sing padha, tujuan kanggo pilot kita disetel dadi siji - kanggo ngusir pejuang mungsuh, lan kanggo nylametake sing dikawal sabisa-bisa. Mung ing pungkasan perang, para pejuang Soviet wiwit latihan "mburu gratis", nalika Jerman meh ora ana pesawat. Mulane prabédan ing skor.
    1. Sarapan Wisatawan
      Sarapan Wisatawan 4 September 2012 12:13
      +1
      Bener banget! Kang menehi kritik dening memoar saka Pokryshkin padha, kang miber loro kanggo pengintaian lan pangebom ngiringan. Pejuang Soviet uga melu bom lan serangan. Lan wong lanang kaya Hartman utamane melu "mburu gratis". Mula cacahe atusan ditembak mudhun.
      1. liwat
        liwat 4 September 2012 16:27
        +6
        Quote: Sarapan Wisatawan
        Mula cacahe atusan ditembak mudhun.

        Mula tulisan sing ora sopan, ora ana saksi! Nanging ana kabutuhan mendesak kanggo Goebbels ing propaganda.
        Kahanan kita pancen ngelawan, kita perang ing kelompok, sampeyan ora bisa ngarani nomer saka buldoser, ana akeh saksi, mula pesawat sing mudhun diitung mung sawise konfirmasi saka sumber liyane.
        1. Kars
          Kars 4 September 2012 16:32
          +4
          Quote: liwat
          mung sawise konfirmasi saka sumber liyane


          Kita isih rafted kanggo dhuwit mudhun, nanging ora ana kewan sing luwih elek tinimbang akuntan))))
          1. liwat
            liwat 4 September 2012 17:01
            0
            Aku maca nang endi wae sing ing kasunyatan, padha nampa sethitik, bagean saka sukarela (iki aku tanpa sarcasm) diwènèhaké kanggo dana nimbali, lan bagean, sawise perang pungkasan, ndhuwur mung dibusak, kaya negara perlu. kanggo dibalèkaké.
            1. zynaps
              zynaps 5 September 2012 04:33
              0
              Quote: liwat
              lan bagean, ing pungkasan perang, iki mung ditulis mati saka ndhuwur, kaya negara perlu dibalèkaké.


              lan nindakake kanthi bener. padha uga nindakake reformasi babakan dhuwit ing 1947 - Jerman ngatur kanggo uncalan palsu, lan dhuwit depreciated nemen sak perang. karo devastation sing, iku mokal kanggo tuku sacoro prakteke apa karo dhuwit sing - apa gunane wong ing tangan utawa akun minangka bobot mati. jumlah gedhe saka dhuwit nglumpukake utamané saka speculators. kanggo 1000 rubles, kang mbayar kanggo pilot kanggo "bab" downed, sampeyan mung bisa tuku botol vodka.
            2. psdf
              psdf 5 September 2012 22:07
              0
              Aku wis ora weruh apa-apa bab ndhuwur ditulis mati. Sampeyan bisa ngelingi ngendi?
          2. Midshipman
            Midshipman 4 September 2012 21:21
            +1
            Aja ngebor - maca memoar kanggo kesopanan, ing endi dhuwit kanggo dodolan lan kepiye konfirmasi ditetepake
          3. Denzel13
            Denzel13 4 September 2012 21:46
            +1
            Ya, miturut Stalin, kanggo dhuwit sing dibayar ing arah sing salah, langsung menyang panggonan sing ora adoh saka Kutub Lor, lan mung yen hakim duwe swasana ati sing apik.
            1. Taratut
              Taratut 4 September 2012 22:27
              -1
              Apa sampeyan ngomong babagan "tatanan Stalin" sing misuwur?
              muspra sampeyan. Ana cukup lam banjur.
              Pasar Ireng durung ilang.
        2. sinis
          sinis 4 September 2012 17:11
          0
          Quote: liwat
          saka sumber liyane.

          Utamane, layanan / unit lemah!
          Lan yen sampeyan tiba ing mburi garis ngarep?
          Aku njaluk konfirmasi saka Wehrmacht babagan pesawat sing mudhun luwih saka masalah.
          1. pesimis
            pesimis 4 September 2012 18:35
            +2
            Quote: Sinis
            Lan yen sampeyan tiba ing mburi garis ngarep?

            Banjur saka agen utawa partisan. Yen ora, dheweke ora ngetung. Lan Jerman duwe senjata mesin film lan foto sing cukup!
            1. Denzel13
              Denzel13 4 September 2012 21:48
              0
              Padha uga isi metu wangun khusus, ana, yen memori serves, ana 11 TCTerms. Formulir iki ditandatangani dening pilot liyane saka grup lan mung iku. Dadi padha ijol-ijolan kertas kanggo teken.
              1. radar08
                radar08 8 Januari 2013 17:59
                0
                Ana 21 TCTerms, nanging ora ngganti inti. Kertas ora dadi abang.
          2. stas57
            stas57 4 September 2012 19:24
            0
            Aku ketemu siji bab, Jerman wis pesawat tenan downed, kang malah dikonfirmasi dening foto kita, kang langka kanggo 41, lan padha nulis ing akun - pilot, divisi lan resimen anti-pesawat gunners. iki carane mengkono karo petungan.
            1. Midshipman
              Midshipman 4 September 2012 21:26
              +2
              Ing kahanan kekacoan tanggal 41, iki mbokmenawa ora jarang, nanging wiwit tanggal 43, saben tembakan mudhun diurutake kanthi teliti lan malah ana konflik babagan iki.
          3. Midshipman
            Midshipman 4 September 2012 21:24
            0
            Dheweke nampa saka partisan, saka warga lokal sawise mardika, saka komisi kunjungan, saka anggota grup. Padha ora njupuk tembung saka sapa wae.
        3. flanker7
          flanker7 4 September 2012 21:52
          0
          Panjelasan sing paling ringkes lan logis babagan "fenomena aces Jerman" Temtunipun +
        4. psdf
          psdf 5 September 2012 22:06
          0
          Yen aku elinga bener, saka wayahe tartamtu mung pesawat downed dikonfirmasi dening kiriman VNOS dijupuk menyang akun. Sapa wae ing memoar kasebut kayane wis nggambarake struktur interaksi kanthi apik. Lan ing sisipan ana foto arsip majalah kanthi cathetan ing kolom babagan konfirmasi. Nanging sing memoir - aku ora ngelingi.
          1. pimply
            pimply 5 September 2012 22:08
            0
            Ing panggonan sing padha, misale jek, pengalaman pisanan nggunakake roket tanpa arah wis diterangake, ta?
  4. Aleksys2
    Aleksys2 4 September 2012 11:26
    +7
    Pahlawan Uni Soviet kaping telu, Ivan Kozhedub, numpes 64 pesawat Jerman ing pertempuran udara (ditambah 2 Mustang Amerika ditembak kanthi ora sengaja)

    Ora salah. Mustang minangka sing pertama nyerang Kozhedub:
    Ing April 1945, Kozhedub ndamel saperangan pejuang Jerman adoh saka Amérika B-17 karo barrage saka bursts lan langsung weruh saklompok pesawat nyedhaki siluet ora pati ngerti. Pimpinan rombongan kasebut nembak dheweke saka jarak sing adoh banget. Kanthi kudeta ing sayap, Kozhedub kanthi cepet nyerang pemain sayap kasebut. Dheweke ngrokok akeh banget lan kanthi nyuda mudhun menyang pasukan kita. Sawise rampung perang saka posisi kuwalik karo setengah loop, ace Soviet murub ing pimpinan - kang mbledhos ing udhara. Mesthi, dheweke wis nliti lintang putih ing fuselages lan swiwi lan bali menyang kamar karo kuatir: rapat karo allies janji masalah.
    Untunge, salah sijine pilot sing ambruk bisa lolos. Kanggo pitakonan "Sapa sing nggawa sampeyan mudhun?" wangsulane: "Focke-Wulf" karo irung abang.
    Komandan resimen P. Chupikov menehi Kozhedub kaset, ing ngendi kamenangan ing "mustang" direkam.
    “Jawakna dhewe, Ivan... ojo tuduhake marang sapa-sapa.”
    1. Taratut
      Taratut 4 September 2012 14:57
      0
      Apa iki ora salah? Iku pesawat Soviet sing arep ditembak?
      1. zynaps
        zynaps 5 September 2012 04:36
        +1
        Lan sapa sing peduli ing kasus iki? Elang Amerika kudu nggosok mripate dhisik. utawa kudu Kozhedub nobly ngidini piyambak kanggo ngalahake mudhun?
        1. Alex
          Alex 13 Januari 2014 20:10
          +2
          Kutipan saka Zynaps
          Lan sapa sing peduli ing kasus iki? Elang Amerika kudu nggosok mripate dhisik. utawa kudu Kozhedub nobly ngidini piyambak kanggo ngalahake mudhun?
          Ya, impudence standar Amer: kita (maca, balapan paling dhuwur) bisa nindakake kabeh, yen ana, politisi karo eseman Hollywood banjur bakal nerangake kabeh lan nggawe sampeyan guilty.
    2. Dobrohod Sergey
      Dobrohod Sergey 4 September 2012 16:05
      +2
      Kutipan saka Alexis2
      Pahlawan Uni Soviet kaping telu, Ivan Kozhedub, numpes 64 pesawat Jerman ing pertempuran udara (ditambah 2 Mustang Amerika ditembak kanthi ora sengaja)


      Bener, Alexis. Ora ana kesalahan. Wiwit pungkasan taun 1944, saka wektu kanggo wektu padha nyelidiki kita kanthi cara iki.
      "Tanggal 7.11.44 Nopember 12.50, jam 12, sekelompok 3 pesawat jinis LIGHTING nyerang unit korps senapan saka Front Ukrainia kaping XNUMX, obah ing dalan saka NIS ing sisih kulon ing wilayah Chamurliya.

      4 pesawat ing tatanan prewangan lengkap nyerang siji ing wektu saka H - 400 m karo output kanggo H - 50 m Two LIGHTING fours ing tatanan prewangan tindak menyang H - 1500 m ZA geni dijupuk mudhun 1 LIGHTING pesawat, kang ambruk. 1 km sisih lor lapangan udara.
      "
      Minangka aturan, pilot sing mudhun duwe kabeh target ing peta.
      1. Taratut
        Taratut 4 September 2012 19:16
        0
        Apa tegese - pinched?
        Pancen ora ana koordinasi, kabeh upaya sekutu kanggo nggawe interaksi ditolak dening kita. Dadi pasulayan kaya insidental Nis.
        Mula akeh mitos. Contone, surat Churchill marang Stalin kanthi proposal kanggo nggawe kerjasama diinterpretasikake ing kene minangka "panyuwunan" kanggo miwiti serangan sing ora disiapake kanggo nylametake sekutu ing Ardennes.
        Sanajan ora angel mbandhingake tanggal wiwitan serangan Tentara Merah lan titik balik ing Ardennes. Nanging akeh sing ngalih otak saka pakulinan.
        1. zynaps
          zynaps 5 September 2012 04:42
          0
          Kapethik saking: Taratut
          Pancen ora ana koordinasi, kabeh upaya sekutu kanggo nggawe interaksi ditolak dening kita. Dadi pasulayan kaya insidental Nis.


          nanging ojo ngece. malah tandha-tandha identifikasi dikembangake luwih dhisik supaya ing panase perang padha ora numpuk siji liyane. Apa kanggo apa-apa sing belang padha dicet ing tank?

          Kapethik saking: Taratut
          Contone, surat Churchill marang Stalin kanthi proposal kanggo nggawe kerjasama diinterpretasikake ing kene minangka "panyuwunan" kanggo miwiti serangan sing ora disiapake kanggo nylametake sekutu ing Ardennes.


          sampeyan babar blas. diinterpretasikake dening tokoh kaya sampeyan. nalika Sekutu nampa zvizdyulin ing Ardennes, Tentara Abang perang kanggo Vashavskaya Prague lan siap kanggo nindakake operasi Vistula-Oder. malih, interaksi iki sarujuk lan tandha identifikasi kanggo peralatan dikembangaké. apa maneh prentah Soviet kudu nindakake ana?

          Kapethik saking: Taratut
          Nanging akeh sing ngalih otak saka pakulinan.


          Aku malah ora bakal nuding driji ing akeh iki.
          1. Taratut
            Taratut 5 September 2012 10:29
            0
            Kutipan saka Zynaps
            sampeyan babar blas. diinterpretasikake dening tokoh kaya sampeyan. nalika Sekutu nampa zvizdulin ing Ardennes, Tentara Abang perang kanggo Vashavskaya Prague lan siap kanggo nindakake operasi Vistula-Oder.


            Ana siji tembung bebener ing kene - pancen, wiwitan ing Ardennes ora kasil kanggo sekutu. Ana potensial bebaya.
            Nanging ing tanggal 30 Desember 1944, Jerman dhewe ngakoni yen operasi kasebut gagal.
            Churchill nulis tanggal 4 Januari (tanggal kanggo memori, kesalahan 1-2 dina bisa uga). Kita terus nyerang tanggal 20 Januari.
            Stalin njamin yen kita ngluncurake serangan sing ora siap kanggo nylametake sekutu, lan dheweke nindakake perkara sing bener - dheweke nampa whist. Nanging ing kabeh serius saiki iku bodho ngomong.
            1. Su24
              Su24 5 September 2012 19:30
              -1
              Iku Jerman dhewe sing ngakoni yen operasi wis tekan buntu, lan pimpinan ndhuwur sekutu nyadari iki telat, + kita ngluncurake serangan, uga ora ing dina sing padha nalika surat ditulis, nanging ing tanggal 12 ( ya ora 20). Dadi mréntahaké Churchill kanggo Stalin bisa ditafsiraké minangka panjalukan kanggo bantuan.
          2. Su24
            Su24 5 September 2012 19:26
            -1
            Pemberontakan Warsawa wis suwe rampung.
    3. lilin
      lilin 4 September 2012 18:03
      +1
      Mustangs ora disimpen - sampeyan ora bisa mbantah skill. Lan kabeh jinis Hartmans mbokmenawa mlayu yen Pokryshkin utawa Kozhedub ana ing udhara. Tsokali "target mabur" karo rekrut sing ora dipecat.
      1. tuts
        tuts 4 September 2012 19:11
        +3
        ya, neraka karo wong karo mustangs, iku kang dijupuk mudhun jet Me-262 ing bidang piston, iku pancene prestasi unsurpassed.
        1. Midshipman
          Midshipman 4 September 2012 21:28
          0
          Ora ana heroik ing kana - wong Jerman sing percaya diri, alon-alon kanthi kesenengan, nganggep asil serangan dhewe ing wektu kasebut lan nyekel dheweke.
        2. Denzel13
          Denzel13 4 September 2012 21:50
          +1
          Kozhedub ora mung siji sing nembak pesawat jet.
  5. apro
    apro 4 September 2012 11:36
    +3
    Artikel kasebut kaya-kaya ora ana kesimpulan utama, kepiye angka-angka kasebut ing wreaths mbantu wong Jerman? ya, ora ana apa-apa sing digawa munggah pejuang nyata ora, padha menehi Luftwaffe kesempatan kanggo bener netepke ancaman saka Angkatan Udhara Soviet, ora supaya padha bungah-bungah ing nomer lan ora kamenangan.
  6. GES
    GES 4 September 2012 11:37
    +2
    Biasane wong-wong mau...ora mbantah skor sawise perang. Sawise kabeh, wong-wong mau uga mati. lan pertahanan udara kanggo kabeh periode, jumlah diprodhuksi kanggo kabeh periode perang.
    Lan mesthi, propaganda, sampeyan kudu piye wae nambah moral "meriem fodder" sabanjuré.
  7. i627z
    i627z 4 September 2012 11:40
    +1
    Lumrahe, ora ana negara adidaya, bodho apa? Nanging ing umum, ana liyane urutan lan organisasi ing Luftwaffe.
    Kanggo penyayang saka sajarah, Aku nyaranake buku A. Galland: "The First and Last".
    Pribadine sing menarik banget, mungsuh sing pantes diajeni.
  8. baltika-18
    baltika-18 4 September 2012 12:01
    +1
    Aku setuju karo penulis, aku maca babagan offset pesawat sing mudhun kanthi jumlah mesin nalika isih enom, ing memoar para pilot babagan perang.
    1. mripat276
      mripat276 10 april 2013 19:42
      0
      Aku ora kanggo iku, pitakonan ora nomer mesin ing offset, Bf-109 dudu pesawat ala banget digawe ing 30 taun, dening 41 iku ngalami modernisasi jero, lan 45 ing puncak. saka kasampurnan Bf.109K-14 engine DB603L karo supercharger loro-tataran, kang njamin ing lepas landas 1700 hp lan 1725 hp ing dhuwur 1500 m, kacepetan 723 km / h ing dhuwur saka 6000 m kanggo 11500 m, persenjataan 3 30-mm meriam MK-103 utawa MK-108 lan loro 13-mm bedhil mesin, setuju sing nomer kanggo wektu iku inspirasi. uga, mesthi, plus taktik tumindak uga skills mabur saka pilot piyambak lan nomer akeh pesawat mungsuh ing udhara lan kabeh wong, ora mung Jerman, nandhang sangsara marga saka iku.
  9. Kibb
    Kibb 4 September 2012 12:39
    0
    Kasunyatane yaiku artikel iki lan "fakta" - "Satu Atus Taun ing Nedha awan" - luwih gampang kanggo nutupi jumlah AsSami sing mudhun - tanpa kuotasi. Pancen angel banget kanggo ngilangi jumlah pesawat sing mudhun nganti jumlah pesawat ing ngarep - aku ngerti. Sawise kabeh, sampeyan kudu nulis akeh buku lan artikel.
  10. Igarr
    Igarr 4 September 2012 12:43
    +6
    Topik apik, artikel apik.
    Komentar bener.
    Nanging ana situs - http://airforce.ru/.....
    dadi ana kenangan pilot babagan perang. Babagan teknologi.
    Ana uga kenangan Rudel lan Kwachowski (fritz, sing ora ngerti).
    Wacan sing nyenengake banget.
    Utamane ing subyek - yen pejuang pengiring ... swindled tukang ngebom - sortie pertempuran ora diitung kanggo pejuang, lan komandan grup iki diadili (uga, ing watesan).
    Lan klompok-klompok serangan kasebut ditugasake nyebarake (saenipun ngrusak) para pengebom mungsuh ing dalan menyang garis serangan. Ing wektu sing padha, prentah kasebut ing jero omong kosong.. pira pejuang / pengebom sing ana ... sing spesifik ... Pokryshkin, Kozhedub.
    Mulane, padha ora nembak mudhun ... atusan ... kita.
    Tugas liyane diatur.
    Mulane, Jerman ... atusan ... ora ditembak mati. Amarga ana watesan kanggo kemampuan manungsa.
    Saben uwong ing sakubenge meh ora tekan 7 sepuluh. Sawetara wong Jerman nggawa mudhun ... ing bungkus. Aku ora percoyo.
    Lan ora disiplin, ora mburu, ora pengalaman ora ana hubungane.
    Dibagi telu utawa papat lan sampeyan entuk nomer nyata.
    ...
    Kanggo maca memoar saka pilot kita, kanggo ngira-ngira kerugian saka pilot saka geni Jerman - supaya meh ora siji bali saka penerbangan, lan saben kaping telune.
    Nanging, kita ora nulis - losses catastrophic. Ana kerugian.
    Nanging ora .... 300 pesawat saben Jerman.
    Lan kabeh ana ing kene.
    1. pesimis
      pesimis 4 September 2012 18:46
      +2
      Kutipan: Igarr
      Utamane ing subyek - yen pejuang pengiring ... swindled tukang ngebom - sortie pertempuran ora diitung kanggo pejuang, lan komandan grup iki diadili (uga, ing watesan).
      Lan klompok-klompok serangan kasebut ditugasake nyebarake (saenipun ngrusak) para pengebom mungsuh ing dalan menyang garis serangan. Ing wektu sing padha, prentah kasebut ing jero omong kosong.. pira pejuang / pengebom sing ana ... sing spesifik ... Pokryshkin, Kozhedub.
      Mulane, padha ora nembak mudhun ... atusan ... kita.
      Tugas liyane diatur.

      Bener banget! "wis dijupuk skor", nanging ora rampung misi pertempuran, pilot kita bisa pindhah ing pengadilan, lan Fritz duwe konsep temen beda saka "rampung" tugas! Pengebom Jerman asring mbuwang bom ing endi wae, ing bebaya pejuang lan - mlayu! Sing utama yaiku njaga mobil! Lan pilot kita - angel - "misi tempur", yen sampeyan ora ngrampungake - pengadilan! Ing kene Fritz mabur!
    2. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 4 September 2012 23:39
      +5
      Pancen bener. Tugas pesawat tempur yaiku nutupi pasukan darat saka pengebom mungsuh lan nyerang pesawat lan nutupi pesawat pengebom saka pejuang mungsuh. Njamin sukses pasukan darat, penerbangan nindakake tugas utama.
      1. Snoop
        Snoop 14 april 2018 12:25
        0
        Persis, iki minangka tugas utama Angkatan Udara Tentara Merah. Nanging Jerman, kanthi mung kriteria kuantitatif kanggo para pejuang, mlebu ing genangan. Ing negara kita, pejuang bisa dianugerahi kanggo kinerja exemplary saka tugas ing anané sing dijupuk mudhun. Kanggo wong Jerman, kabeh mung digandhengake karo jumlah sing ditembak.
  11. Kakang Sarych
    Kakang Sarych 4 September 2012 13:12
    0
    Ing mratelakake panemume, tagihan sing, mesthi, overstated, nanging uga nggawe akeh sorties liyane saka mungsuh!
    Kanggo pilot bomber Amerika, kabeh katon cukup kanggo mabur kaping 100 ing misi. banjur sampeyan ora bisa mabur ing ngendi wae! Lan Rudel nggawe luwih saka 2000 sorties, miber meh wolung dina! Lan padha ditembak mudhun cukup, akèh-akèhé wis cukup malah sapisan, lan akeh aces duwe julukan sing cocog - paratroopers ...
    1. Midshipman
      Midshipman 4 September 2012 21:32
      +1
      Pilot kita nulis yen sawise penerbangan kaping 5 utawa 6 dheweke mabur ing negara semi-sadar. Lan saben dina ora ana sing bisa mabur kaya ngono - dheweke bakal ditembak ngantuk utawa dheweke bakal nabrak. Lan soko aku ora bisa pracaya yen Jerman, karo kabeh getih biru, padha ajeg saged luwih.
      1. psdf
        psdf 5 September 2012 22:17
        0
        Ing sawijining wektu aku weruh tata letak konsumsi energi pilot - aku kesengsem banget. Kanggo departure, kaya, ora luwih saka latihan saka weightlifter saka tim Olympic.
        Mung angkat bobot ora perlu ngatasi akeh masalah ing piloting, nyedhaki target, etc.
        Ing tembung, pilot duwe kerja keras banget, mbutuhake konsentrasi maksimal kabeh cadangan awak.
    2. geton
      geton 5 September 2012 14:38
      0
      Pinten, pinten
      Quote: Dhik Sarych
      mabur meh wolung dina!
      Apa Rudel nggawe dina sorties?
      1. radar08
        radar08 8 Januari 2013 18:08
        0
        Dheweke dhewe nulis babagan 14, lan kaya ngono.
    3. Alex
      Alex 13 Januari 2014 20:18
      +2
      Quote: Dhik Sarych
      Lan Rudel nggawe luwih saka 2000 sorties, miber meh wolung dina!
      Lan saben dina?! Aku ora Stanislavsky, nanging aku bakal mbaleni direktur gedhe: "Aku ora pracaya!" Kaya ing kabeh telung digit pesawat mudhun. Kanggo - saka ala!
  12. Arc
    Arc 4 September 2012 13:31
    +5
    Topik kasebut serius. Artikel kasebut ora kuwat. Penulis mlayu liwat lumahing, malah ora nyoba kanggo njelasno lan mikir bab iku. Ora ana kesimpulan babar pisan. Yen artikel kasebut dikhususake kanggo skor pertempuran para pilot, banjur aku menehi minus kandel, amarga topik kasebut ora ditutupi nganti 30%. Yen pesen artikel kasebut yaiku "percaya marang Jerman, amarga padha duwe urutan lan dheweke mesthi jujur," banjur obrolan liyane. Mung conto lan fakta sing paling trep sing dijupuk, lan kabeh sing mbantah pendapat sing dikarepake sengaja diilangi. Ing sisih liya, aku seneng banget karo tampilan artikel iki. Aku dhewe lagi nyiapake seri artikel babagan pilot tempur Perang Donya II, dipérang miturut negara, lan seneng banget nyingkiri topik ngrembug babagan kemungkinan akun pertempuran. Kanggo lapisan iki angel banget loro informatif lan ing lapangan diskusi. Mungkin artikel iki bakal menehi inspirasi kanggo sawetara penggemar kanggo mbukak topik iki ing tingkat sing luwih serius. Lan yen kedadeyan kasebut, aku ngarep-arep manawa Wikipedia lan Internet "karya" ora bakal dadi sumber inspirasi kanggo dheweke ...
    1. psdf
      psdf 5 September 2012 22:18
      0
      Informasi dibuwang, nanging ora ana kompilasi lan kesimpulan sing bisa dingerteni. Nanging, sumber apik ora bakal natoni.
  13. igordok
    igordok 4 September 2012 13:34
    0
    Akeh pesawat liyane sing ditembak dening bedhil anti-pesawat, utamane pesawat serang, pesawat pengintai lan pengebom garis ngarep.
  14. kali gedhe
    kali gedhe 4 September 2012 13:42
    +3
    Artikel sing lemah lan cethek banget :(
    Salah sawijining titik utama ora kasebut - sistem, aturan kanggo ngetung sing dijupuk dening pihak.
    Jerman ora butuh konfirmasi saka pasukan darat. Kaya, ya, iki lan iki flopped, banjur, ing panggonan iki lan kuwi, kita nekseni. Kita duwe aturan wajib. Lan yen pilot kita ditembak ing mburi garis ngarep? .. Sapa, saka Fuler, kanggo njaluk konfirmasi?
    Uga, paradoks. Loro Jerman sing nyerang siji pesawat Rusia lan ditembak mudhun dikreditake kanthi kamenangan .., saben ombenan
    Umumé, ya .., kita miber kurang. Minangka aturan, ana resimen, lan setengah saka mabur, lan liyane, karo kurang kakiyatan. Iki sing bakal dijupuk lan dianalisis dening penulis: kepiye lan kenapa?
    Banjur iki bakal dadi output:
    "Iki nuduhake mungsuh sing nggegirisi sing dikalahake Uni Soviet, lan ngapa Kamenangan iku regane dhuwur."
    iki kapenuhan moments bebener.
  15. Denzel13
    Denzel13 4 September 2012 13:46
    +5
    Artikel liyane saka wong sing wis maca "superhistorical" mutiara Toliver lan Constable (sajrone Perang Dingin, dening cara, sapa mangertos bakal nggawe kesimpulan).
    Apa tumindak ing minoritas Jerman sing ditulis dening penulis? Apa "akeh gol" (ing Front Wétan)? Wiwit dina pisanan perang, Jerman konsentrasi penerbangan, nggawe keunggulan udara sing signifikan ing arah serangan. Pasukan Soviet wiwit nggawe tentara udara mung ing taun 1943, lan banjur konsentrasi penerbangan isih lumpuh kanggo wektu sing signifikan, amarga padha "diolesake" ing kabeh ngarep. A.I padha. Wiwit taun 1941, Pokryshkin ajeg ngunggahake masalah babagan panggunaan penerbangan sing akeh banget, ngrumusake kanthi cara iki: "Sampeyan ora bisa ngalahake kanthi driji sing metu."
    Akun "astronomi" saka "ahli" Jerman uga wis ditulis luwih saka sepisan, kalebu ing situs iki.
    Kaya iki kanggo conto:
    24.08.1944/290/296 (sampeyan ngerti kahanan ing udhara ing wektu iku lan sing ndhikte kahanan kanggo sapa) - Hartman miber mburu ing esuk lan nalika bali kacarita sing wis ora ana maneh 5, nanging 11 pesawat mudhun. . Sing wingman kang ketoke dikonfirmasi ing sumpah, utawa rodo mlebu ing wangun khusus. Sawise iku aku nedha awan lan mabur maneh. Penerbangan iki ngiring dening komunikasi radio lan kita "superhero" ora nguciwani, ngandika ing radio 2 liyane kamenangan ing pesawat kapindho, i.e. 1944 dijupuk mudhun ing 52 sorties ing 24.08.1944!. Dheweke bali - dheweke nampa kembang, lsp. etc., Nanging, ana kasunyatan kuwi - ing log pertempuran JG-39 (skuadron ngendi dheweke miber) ngandika ing XNUMX/XNUMX/XNUMX Hartman dijupuk mudhun siji P-XNUMX. siji!
    1. Strashila
      Strashila 4 September 2012 19:13
      +4
      Rekan kerja setuju karo sampeyan, aku nemokake pitungan dening salah sawijining sejarawan babagan penerbangan Perang Dunia II, ing ngendi dheweke ngerteni kanthi bener babagan kerugian. Kita duwe mitos babagan kerugian kolosal ing dina pisanan perang, nanging iki minangka mitos. Analisis kerugian nuduhake yen kerugian utama pesawat dumadi ing Juli 41, lan ora dirusak dening Jerman, ditinggalake dening Saindhenging awal perang seket seket kerugian, Jenderal Udet nembak awake dhewe ing November 1941, mbokmenawa ora amarga prestasi gedhe saka aviation Reich. bab, bahan bakar aviation iki tegang utamané dening Jerman, kaya padha wanted lan miber dadi luwih mitos padha.
      1. Denzel13
        Denzel13 4 September 2012 21:55
        +1
        Ya, iki bener, lan ora ana sing ngerti suwene wektu kanggo nyiapake Bf-109 sing padha kanggo pesawat lan jumlah penerbangan kasebut bakal ditindakake sajrone sedina. Ngomong yen ana akeh pesawat iku bodho. Industri Jerman ora bisa ngatasi kerugian ing ngarep.
  16. Kars
    Kars 4 September 2012 13:49
    +3
    Aku seneng buku Mukhin babagan topik iki
    Propaganda tansah dadi cabang tentara sing paling penting, lan amarga licik lan cidra minangka unsur pimpinan militer sing paling penting, kebohongan iku lumrah ing propaganda. Nanging goroh minangka senjata sing mbebayani banget: yen wong sing diapusi wiwit ngerti yen dheweke diapusi, mula propaganda bisa nyebabake efek sing sabalikna.

    Buku iki nylidiki carane ngapusi Hitler babagan prestasi luar biasa saka pilot tempur Jerman pungkasane lumpuh pilot kasebut.

    Kanggo sawetara saka sudhut penggemar sajarah.


    Aku ora bakal ngomong kanggo Hartman, bab Rudel - Aku bakal cukup pracaya ing 80-100 Unit numpes saka kendaraan wojo (plus satus liyane rusak) Marat persis setengah saka wong, cruisers - ora Nanging truk - bisa uga banget. dadi --- USSR wis cukup Gagal kuwat ing artileri anti-pesawat, utamané senapan mesin-20-30 mm kolom kita ora ketemu Fritz karo flurry geni kaya Jerman, kang kalebu akeh anti-pesawat dhewe. -propelled bedhil lan narik geni cepet.
    1. Kibb
      Kibb 4 September 2012 15:03
      +1
      Ora mabur? Ngapunten Andrey, nanging buku punika bodho, sanajan iku ing beting sandi
      1. Kars
        Kars 4 September 2012 16:08
        +1
        Nasehat luwih apik. Babagan bodho - kanggo tingkat kawruh babagan penerbangan WWII, ora katon banget. Mesthine, ana bias, nanging aku ora ngandelake sapa wae sing ora bisa.
        1. Kibb
          Kibb 4 September 2012 17:32
          +2
          Andrey, setengah saka buku iki babagan ngapusi Zionis (aja ngunggahake topik Holocaust supaya ora sumpah) - Aku ngerti babagan goroh tanpa Mukhin. Babak kapindho omong kosong lengkap. Koktail artikel lan buku wong liya. Dheweke nelpon kanggo terus-terusan mikir, mula aku mikir. Ing kasus apa wae, aku ora pengin ngrungokake saran babagan carane nindakake lan kepiye ora entuk saka flyer sing durung nate perang luwih saka siji. Wis ana tanker kaya ngono ...
          Ancaman Saka cilik, Su85 kuwi senjata poto-propelled langka kanggo sijine ing ilustrasi saka Su100?
          1. Kars
            Kars 4 September 2012 17:46
            0
            Ora apik, nanging banjur menehi saran buku? Aku bisa menehi kritik dhewe.
            1. Kibb
              Kibb 4 September 2012 17:56
              0
              Aku ora ngerti, ana akeh artikel, aku menehi saran supaya maca wae ... lan umume topik kasebut ora menarik kanggo aku, mula aku ngobrol karo sampeyan lan Vadim ....
              1. Kibb
                Kibb 4 September 2012 18:09
                0
                1. Akun ace Jerman (udara utawa tank)
                2. Nyewa-nyewa
                3. Holocaust
                4. Waras
                5.... nambah Panjenengan -kaya Ukraina -Gas
            2. pesimis
              pesimis 4 September 2012 18:53
              0
              Kutipan saka Kars
              Ora apik, nanging banjur menehi saran buku? Aku bisa menehi kritik dhewe.

              Aku ora seneng banget karo M. Solonin "Ing lapangan udara sing turu kanthi tentrem ... musim panas taun 1941." Buku kasebut umume bias, nanging menarik.
              1. Biasa
                Biasa 4 September 2012 22:12
                0
                Quote: Pesimis
                Buku kasebut umume bias, nanging menarik.

                Ora mung menarik, nanging ing mratelakake panemume paling kebak nggambarake kahanan ing aviation ing awal perang. Aku durung nate ndeleng analisis teknik lan taktik, panyebab lan akibat ing endi wae.
            3. Karlsonn
              Karlsonn 4 September 2012 21:08
              0
              Salam, miturut pendapatku, sing paling apik lan paling gampang diakses, pitakonan iki diurutake dening A. Isaev ing buku "Anti-Suvors Ten Myths of the Second World War", Bab 8 "352 ditembak mudhun minangka dalan kanggo ngalahake. ." Artikel iki mung nyentuh siji aspek saka fenomena iki, nanging ana sawetara. sedulur
            4. Biasa
              Biasa 4 September 2012 21:52
              +1
              Kutipan saka Kars

              Nah, sampeyan menehi rekomendasi buku?

              Metu ing tema tank! ngguyu Lan artikel kasebut kadhangkala dicopot saka buku M. Solonin "On peacefully sleeping airfields ..."
              Ing artikel kasebut: "Ing dina tanpa awan, saka jarak 5 km, pejuang Perang Dunia II katon kaya mabur ing kaca jendela saka pojok kamar. Tanpa ana radar ing pesawat, pertempuran udara ana. luwih saka kebetulan sing ora dikarepke tinimbang acara biasa."
              Ing buku kasebut: "Ing dina sing cerah, ing hawa sing transparan kanthi jarak mung 5 km, pejuang I-16 katon kaya mabur ing kaca. Yen dideleng saka pojok kamar. ing kabut Haze utawa saka kadohan luwih - ora katon ing kabeh. Mulane, sadurunge tekane saka radar udhara lan lemah basis, patemon pesawat mungsuh ing langit rodo pangecualian langka, lan ora kabeh aturan. ."
              Liyane iku ing vena padha, plus soko saka buku O.S. Smyslov "ASES TERHADAP ASES"
        2. Zerstorer
          Zerstorer 5 September 2012 14:12
          0
          Miturut jinis pesawat - majalah koleksi penerbangan http://www.magazinesworld.info/category/aviakollekciya/

          Miturut panggunaan pertempuran - Pertempuran pasangan lan tautan pejuang

          Ing topik artikel - http://www.airwar.ru/other/article/aces.html
    2. Kars
      Kars 5 September 2012 11:40
      +3
      Kutipan saka Kars
      ana akeh bedhil self-propelled anti-pesawat lan narik geni cepet.

      Ilustrasi cilik.
      1. Kibb
        Kibb 5 September 2012 14:41
        +1
        Foto kasebut menarik, mung yen ora ana bedhil anti-pesawat ing Tentara Merah, lan umume angel kanggo nerangake masalah pertahanan udara karo Tukhachevsky piyambak.
        46k - "BAHAYA" utawa apa?
        1. Karlsonn
          Karlsonn 5 September 2012 14:47
          +2
          Wakil 1 Komisaris Pertahanan Rakyat lan Marsekal USSR ora mengaruhi tentara lan industri pertahanan kanthi cara apa wae?
          1. Kibb
            Kibb 5 September 2012 17:56
            0
            Kutipan saka Karlson
            - wakile Komisaris Pertahanan Rakyat lan Marsekal USSR ora mengaruhi tentara lan industri pertahanan kanthi cara apa wae?

            Aku dipengaruhi, lan aku ora nate mbantah iki - aku tumindak banget, nanging mung sawise 37-38 taun, sapa sing ngganggu? 20K ora paling apik, nanging ing asas iku ora ala, nanging yen bab ML19, iku umume gun apik.
        2. Kars
          Kars 5 September 2012 15:28
          +1
          Sampeyan bisa nerangake akeh, nanging isih ana bagean Tukhachevsky (lan ora lara).
          1. Kibb
            Kibb 5 September 2012 16:56
            +1
            Sampeyan njupuk menyang ngendi? sanajan aku ngerti ngendi- FOTO AWESOME
            1. Kars
              Kars 5 September 2012 18:39
              +1
              Kutipan saka Kibb
              sanajan aku ngerti ngendi

              Where? Mung kepingin weruh tekamu.
              1. Kibb
                Kibb 5 September 2012 22:34
                0
                Lha, ML20 ora ngira apa?
                1. Kars
                  Kars 5 September 2012 23:23
                  0
                  Apa ora ngerti babagan grumbulan howitzer ML-20?
                  1. Kibb
                    Kibb 6 September 2012 09:41
                    0
                    Aku ngomong babagan kasunyatan sing ora kabeh dirusak dening Tukhachevsky - ana, lan ana bedhil sing apik banget ing artileri kita.
  17. Arc
    Arc 4 September 2012 14:07
    +9
    Paling kabeh, aku bingung karo telung konsep sing dikenalake dening pseudo-sejarawan Rusia "demokratis", sing ana hubungane karo topik aces Jerman lan akun perang.
    1) Jerman nggawe 6 sorties dina. Aku malah ngerti saka ngendi INFA teka, amarga aku dhewe maca buku-buku Barat iki ing pungkasan taun 80-an. Nanging pseudo-sejarawan lali menehi kesimpulan kasebut kanthi lengkap. Sadurunge (sic) 6 sorties ing culminating DAYS (malah ora wayahe, kang bisa ditafsiraké minangka loro dina lan minggu) saka operasi pertempuran utama. Tegese: Senen-Selasa nganti 6 urut, Rebo-Kamis-Jumuah 3-4. Sanalika voltase dropped: 1-2 utawa malah 0. Kabeh iki tanpa njupuk menyang akun kahanan cuaca lan operasi.
    2) Kanggo Jerman, kabeh kamenangan dicathet kanthi jelas lan dikonfirmasi. Ya, nganti November 1941 ana konfirmasi unit lemah lan FKP lan konfirmasi pilot liyane (lan ora siji). Kajaba iku, luwih prasaja luwih apik. Pisanan, konfirmasi lan siji pilot cukup, nanging banjur kabeh apik.
    - Aku mabur kene mung sawetara kaping lan gagal sangang Rusia.
    - Gut Walter, kita percaya sampeyan, lan kita bakal nulis ...
    Elinga yen iki mung ditrapake kanggo bioskop ing njaba metropolis. Ing langit Jerman iku rada angel.
    3) Kabeh kamenangan didokumentasikake. Ana siji caveat, nomer akeh dokumen padha salah siji ilang ing 1943-45 sak retreats, utawa numpes ing 45m padha. Mula, sumber-sumber Barat dianggo ing patang kategori:
    a) arsip dhewe;
    b) Dokumen Jerman sing isih urip lan tiba ing tangan Sekutu Barat.
    c) mbalekake dokumen ing periode saka 46 kanggo 49 ing wilayah Republik Federal Jerman mangsa saka interogasi pilot lan personel saka Luftwaffe. Lan yen kamenangan ing Front Kulon isih bisa dibandhingake karo dokumen, banjur kepiye kamenangan ing Front Wétan diverifikasi?
    d) memoar saka pilot Luftwaffe. Nanging kenapa para sejarawan pseudo modern kita, mbantah kenangan para veteran kita, nuduhake manawa kita kanthi wuta percaya karo kenangan para veteran ing sisih liya?
    Umumé, topik kasebut pancen dawa lan angel, lan mung ana siji kesimpulan - kanthi data kita, kita ora bakal ngerti nilai sing bener. Mulane, saben wong nggawe kesimpulan dhewe apa sing kudu dipercaya ...
    P.S. Lan poin ganjaran diowahi dadi penghargaan - iki, kanggo informasi ...
    1. Dobrohod Sergey
      Dobrohod Sergey 4 September 2012 16:24
      +3
      Wangsulan: Bab ingkang paling menarik iku sanalika aces iki tekan ngarep kulon, nomer kamenangan sing cenderung kanggo nul, amarga padha kudu dikonfirmasi ana.
      1. Taratut
        Taratut 4 September 2012 22:33
        +2
        Ora ngono kok.
        Ing Front Wétan sampeyan mabur, mburu - lan Gusti ngerti yen sampeyan bakal ketemu mungsuh liyane. Lan ing kana sampeyan bisa dadi interceptor lan njupuk menyang armada. Akeh gol, ya. Nanging sampeyan dhewe sing dadi target. Kapadhetan tawuran luwih dhuwur.
  18. Denzel13
    Denzel13 4 September 2012 14:07
    +6
    Lan yen sampeyan nambahake kabeh pesawat sing ditembak dening Jerman ing Front Wétan, pranyata industri + lend-lease kita ora ngasilake akeh. Iku mung "ora nyaman" kanggo pirembagan bab iki kanggo wong-wong sing nindakake propaganda ing Reich Katelu lan kanggo wong-wong sing nindakake nalika Perang Dingin - carane siji bisa ngakoni yen pilot Soviet paling apik.
    Lan Pokryshkin ora duwe 59 dijupuk mudhun. Ing taun 1941, kang dijupuk mudhun 15, nanging sak mundur, markas numpes dokumen karo asil saka aktivitas saka kabeh resimen. Lan 1942 diwiwiti kanthi slate sing resik. Kasunyatan iki ora dibantah dening prentah (petugas guilty, kanthi cara, diadili), nanging padha wiwit ngetung maneh. Pilot kita ora nganggep pesawat sing ditembak mudhun ing wilayah sing dikuwasani mungsuh lan segara. Lan Alexander Ivanovich seneng ketemu mungsuh malah ing wilayah, nalika padha ora ngenteni. Efektif diburu liwat Segara Ireng. Kajaba iku, Pokryshkin "mbagekke" pesawat kang ditembak mudhun kanggo wingmen kang, nerangake bab kasunyatan sing padha nyedhiyani kesempatan kanggo numpes mungsuh. Lan iku prakteke nang endi wae Applied laku. Safonov sing padha ora tau ngrekam luwih saka siji pesawat sing mudhun sawise lepas landas - dheweke dibagi antarane kabeh klompok. Sampeyan uga bisa ngelingi urutan kanggo "serangan" ing jet tempur, utamane ing wiwitan perang. Pilot pesawat serang duwe pangarep-arep urip rata-rata ing taun 1941, 3-8 sorties. Yen memori serves, kanggo 50 serangan ing awal perang padha presented kanggo Pahlawan. Pokryshkin duwe luwih saka 80 serangan darat.
    1. Dobrohod Sergey
      Dobrohod Sergey 4 September 2012 16:17
      0
      Inggih, jujur ​​nganti pungkasan, mula, kanthi hormat marang perang kita, ayo dianalisis luwih lanjut: Pokryshkin duwe salah sawijining pesawat dhewe sing ditembak ing wiwitan perang Su-2. Kozhedub entuk sing saiki ing taun 1943, mulane, koefisien, supaya bisa ngomong, rada luwih dhuwur.

      Umumé - Kamulyan lan panuwun marang mbah kakung, bapak, nenek lan ibu sing njamin Kamenangan.
      1. Denzel13
        Denzel13 4 September 2012 21:37
        +1
        Sergey Dobrokhod, kanthi jujur, ora akeh pilot sing bisa urip ing 41-42 taun, nanging wong-wong mau sing nyapu penyangga Luftwaffe, lan ing pesawat sing luwih murah tinimbang karakteristik kinerja + kurang komunikasi radio. Kajaba iku, ora diskon yen Pokryshkin padha ing aviation garis ngarep biasa, i.e. misi serangan miber, luwih saka 100 sorties pengintaian, pesawat serangan dikawal. Kozhedub (lan tanpa detracting saka manfaat Ivan Nikitovich ing kabeh, dheweke uga mbedakake dhewe ing Korea mengko, lan carane) ana kanggo ombone gedhe melu "mburu free", kang temenan luwih efektifitas. Maneh, taktik aplikasi, apa iku ing awal perang, lan apa dadi ing 1943
    2. Taratut
      Taratut 4 September 2012 22:33
      0
      Kutipan saka Denzel13
      Lan yen sampeyan nambahake kabeh pesawat sing ditembak dening Jerman ing Front Wétan, pranyata industri kita + nyewa-lease ora ngasilake akeh.

      Apa sampeyan wis nyoba, dilipat?
  19. heruv1 aku
    heruv1 aku 4 September 2012 14:09
    0
    Aku bakal pitutur marang kowe siji rahasia, kerugian non-pertempuran saka Angkatan Udara Tentara Merah gunggungipun 41% kanggo periode 45-60.
    Aku ora bisa ngomong sumber, wiwit bubar aku wis fascinated dening IL-2 simulator lan wis mung maca akeh buku, lan aku ora bisa ngelingi. Nanging sampeyan bisa nggoleki.
    1. sabit
      sabit 4 September 2012 16:30
      +3
      Aku pengin nambah manawa bagean penting saka pesawat kita dirusak ing lemah ing jam pisanan perang. Mulane, sadurunge Kursk Bulge, pilot kita kudu operate ing kahanan unequal - karo dominasi Jerman ing udhara.
      Alasan liya sing durung ana sing kasebut yaiku kurang komunikasi ing udara ing taun-taun awal perang. Aku ora ngerti gambar lengkap, nanging taun kepungkur aku maca memoar Vorozheykin, ing ngendi dheweke nulis yen dheweke nampa pesawat pisanan kanthi walkie-talkie mung ing Belarus.
      1. REPA1963
        REPA1963 4 September 2012 22:32
        0
        Ing wiwitan perang, USSR duwe udakara 20000 (rong puluh ewu) pesawat; ing pungkasan 41, udakara 13 unit tetep; data kasebut diumumake ing ulang taun kaping 000 Angkatan Udara (Saluran 100).
  20. Hamdlislam
    Hamdlislam 4 September 2012 14:39
    +3
    Minangka komentar babagan artikel kasebut, aku ngusulake rekaman obrolan karo T.P. Punev, kaping pindho GSS. Dheweke miber Pe-2, lan ing ngarepe resimen ditutupi resimen Pokryshkin. Punev T.P. cukup kanthi diterangake nomer pesawat mudhun lan apa padha temenan ing kasunyatan. Dheweke uga ngandhani kenapa Pokryshkin dihormati lan dihormati, lan carane wong Jerman wedi marang dheweke (sanyatane).
    Aku nyaranake maca artikel. Sumber - http://svjatoy.livejournal.com/44335.html
    1. Denzel13
      Denzel13 4 September 2012 15:08
      +1
      Pancen bener Hamdlislyam - iki kudu diwaca. Lan, ing wektu sing resimen kang Pokryshkin ngelawan, JG-51 lan 52 - "paling" Goering.
  21. Arc
    Arc 4 September 2012 14:55
    +3
    Kars
    Aku mung bakal ngomong babagan Mukhin, sampeyan kudu maca, nanging kanthi ati-ati lan nggawe kesimpulan dhewe. Sayange, dheweke banget kategoris lan jingoistic (kaya Kalashnikov ing jamane). Bab sing paling migunani babagan bukune yaiku dheweke nutupi 70-80 persen pendekatan sing kasedhiya ing topik kasebut.
  22. Denzel13
    Denzel13 4 September 2012 14:57
    +2
    Ya, Mukhin wis keluwihan, maneh iki subyektif, nanging ing umum, yen njupuk kasunyatan, tokoh lan kesimpulan, iku banget pribadi.
  23. sinis
    sinis 4 September 2012 17:24
    0
    Ing dina tanpa awan, saka jarak 5 km, pejuang Perang Dunia II katon kaya mabur ing kaca jendela saka pojok kamar. Tanpa anané radar ing pesawat, pertempuran udara luwih kebetulan sing ora dikarepke tinimbang acara biasa.

    Ana sing akrab banget ing tembung kasebut. Kayane bubar ana artikel ing situs sing mbuktekake manawa kabeh perang udara iki omong kosong! Pesawat ora bisa ketemu banjur!
    Umumé, pancen ora anyar, rehashing, persis nol dhewe.
    1. pesimis
      pesimis 4 September 2012 18:58
      0
      Quote: Sinis
      Ana sing akrab banget ing tembung kasebut. Kayane bubar ana artikel ing situs sing mbuktekake manawa kabeh perang udara iki omong kosong! Pesawat ora bisa ketemu banjur!

      Pira pilot sing ora nembak pesawat mungsuh siji? 90%! Nanging perang udara dudu omong kosong, mesthi! Ing memoar para veteran, tembung kasebut asring ditemokake: "Aku bakal bali dina iki ..." Perang iku perang ...
  24. senapan motor
    senapan motor 4 September 2012 18:00
    +6
    Tumindak padha karo counteraction, kaya sing diarani Newton, lan penampilan buku Mukhin minangka counteraction arah kasebut ing sajarah Perang Dunia II, sing dirancang, kanthi gampang, kanggo nyuda peran wong Soviet ing kamenangan. liwat fasisme. Mangkene kabeh, ujarku, apa ora diciptakake kanthi apik yen Luftwaffe lan sekutu-sekutune, sing kalah perang ing langit (sanajan ora langsung), kanthi bantuan nomer pesawat sing ditembak mudhun. meh dadi pemenang? A technique PR khas, lan iku ora dirancang kanggo wong sing ngerti masalah iki, nanging kanggo maca inexperienced sing pisanan kudu ngormati wong-wong sing nyerang negara lan karo kang leluhur perang. Lan banjur kuciwo lan ngremehake negarane. Mesthine, penulis iki ngerti yen perang dimenangake ing lemah lan penerbangan kerja kanggo kepentingan pasukan darat. Dheweke uga ngerti yen kontribusi penerbangan kanggo kamenangan ditemtokake dening jumlah obyek, peralatan lan Tenaga kerja numpes utawa dijupuk mudhun pesawat serangan, lan mesthi ora jumlah pejuang mungsuh downed. Nanging narik nomer gedhe, nggawe gambar romantis ksatria pirang lan liya-liyane, dheweke terus perang! Aku mikir sing sawetara pengeling-eling Gestapo bakal rauh katon, bab carane wani lan mulia gendarmerie lapangan sing dilindhungi populasi bagean saka USSR padha dikuwasani saka serangan saka liar, partisans bloodthirsty! Aja ngapusi kaya ing mburu lan sawise perang.
  25. Alf
    Alf 4 September 2012 18:11
    + 10
    Kanggo ngetung kamenangan ing Luftwaffe, pilot Jerman ngisi kuesioner 5 poin.
    1. "Laporan pilot dhewe". Inggih, ing kene sampeyan bisa ngumumake 50 kanggo pesawat.
    2. "Laporan babu". Waca ndhuwur.
    3. "Laporan saka komandan kelompok". Prinsip "Sampeyan menehi kula, aku menehi sampeyan" durung dibatalake.
    4. “Petugas FKP”. Ing kene perlu mandheg kanthi luwih rinci. FKP diuripake ing wayahe pemicu ditekan, i.e. syuting dijupuk lan trek. Inggih, yen target mbledhos utawa swiwine ambruk, banjur kamenangan tanpa pilihan. Lan yen trek macet, lan target mabur? Kanggo ngetutake, nonton apa dheweke tiba utawa ora, banjur dheweke dhewe bakal tiba ing wayahe.
    5. "Kesaksian saka pasukan darat". Jinis utama perjuangan Luftwaffe punika mburu free, i.e. tumindak ing mburi garis ngarep. Lan saka tengah 42, garis ngarep kira-kira ing luwih saka siji panggonan. Carane mbuktekaken?
    Khusus, miturut Hartman .. Episode pisanan dikirim kanggo nyegat B-24 liwat Ploiesti. Amers ing tatanan cedhak, mlaku watara, watara, beboyo, padha bisa tiba mudhun, saben karo 12 colts. Banjur ana Mustangs. Hartman nemu perang karo wong-wong mau. Asil punika 3 amer mudhun. Bener, ing sortie iki, Liberator ngrusak kilang, nanging sing paling apik ora peduli, sing utama yaiku aku ngisi akunku.
    Episode kapindho yaiku 44 April. Ing buku penerbangan Hartman ana 4 kamenangan (LA-5, 2 IL-2, Yak-9). Ing jurnal unit dina iki, ing mburi dheweke ana 1 Yak-9.
    Ing buku penerbangan pisanan Hartman, ana 150 kamenangan, 202 kamenangan sing isih ana ing buku kapindho, sing ora ana sing weruh.
    Luwih ... Kabeh data ing downed, teka munggah, ing markas langsung setengah, lan iki LANGSUNG, tanpa klarifikasi luwih.
    Kajaba iku, legenda ace gedhe lair ing Amerika Serikat sawise publikasi buku dening Toliver lan Constable ing 70s, ing dhuwur saka Perang Dingin. Lan kenapa Hartman ora nerbitake memoar, ing ngendi dheweke ngrusak Rusia nganggo sabit?
    Iki ora ateges yen kamenangan Jerman kabeh dibesar-besarkan, dheweke dadi mungsuh sing agawe, KEMENANGAN KITA LEBIH BERHARGA!

    Lan sing paling penting.. Kabeh tumindak angkatan udara, uga pasukan angkatan laut, kudu nyumbang kanggo kamenangan pasukan GROUND. Luftwaffe, duwe ace paling apik ing donya lan akun pribadi gigantic, sakperangan alesan padha dikalahaké lan dipencet ing tembok Berlin.
    Saka awal banget, siji pamikiran iki instilled ing samubarang pilot kita - Sampeyan ora bisa njupuk, sampeyan ora bisa njupuk mudhun, nanging luwih saka siji bom ngirim ora tiba ing pasukan lemah. Kene lan asil perang!
    1. Karlsonn
      Karlsonn 4 September 2012 21:33
      +2
      . Kaping pisanan, Gefechtsbericht ditulis - laporan babagan perang, banjur Abschussmeldung diisi ing mesin tik - formulir laporan babagan karusakan pesawat musuh. Ing dokumen kapindho, pilot mangsuli sawetara pitakonan babagan konsumsi amunisi, jarak perang, lan nuduhake ing basis kang rampung sing pesawat mungsuh wis numpes.
      Aku setuju karo kesimpulan, A saperangan liyane nuansa: Hartman - 1425 sorties kanggo 352 dijupuk mudhun, Kozhedub - 330 sorties kanggo 62 dijupuk mudhun, ing konsep 4-5 sorties kanggo siji kamenangan ; Angkatan Udhara Jerman, sing brigade geni, Hung metu kabeh liwat ngarep - Ayo njupuk minangka conto kelompok I lan II saka 54 Fighter Skuadron "Green Hearts", kang miwiti perang karo USSR ing Tentara Group North. Pindhah bebarengan karo Sever GA menyang Leningrad, loro klompok skuadron macet ana nganti 1943. Ing Mei 1943, dheweke tiba ing Pusat GA lan perang ing wilayah Orel sajrone Citadel lan operasi mundur sing ngetutake kegagalan " garis Hagen. Ing wulan Agustus 1943, klompok 1944st ambruk menyang zona "South" GA, menyang Poltava, lan tetep ana nganti Oktober. Sawisé iku, dheweke bakal pindhah menyang Vitebsk, lan banjur kanggo Orsha, sing ndadékaké menyang perang ing printah saka GA "Pusat". Mung ing mangsa panas 1943 dheweke bali menyang Sever Civil Aviation lan mungkasi perang ing Courland. Path sing padha digawe dening grup II saka skuadron "Green Hearts". Ing Agustus 1944, grup rampung ing Ukraina, ing pembuangan saka GA "South", lan tetep ana nganti Maret XNUMX, sawise kang bali maneh menyang GA "Sever", ing negara Baltik. Tarian sing padha ditindakake dening formasi udara tempur Jerman liyane. Pilot kita perang ing sektor ngarep, Pokryshkin ambruk, ambruk menyang Kursk Bulge, nanging ora kenek.
      Umumé, kaya iki.
      1. PiP
        PiP 5 September 2012 16:51
        +2
        Kabeh tokoh saka Jerman iku panemuan sengsara. Awit aku wis maca kabeh lan akeh iku, Aku ora bisa operate karo nomer pas lan jeneng, nanging sawetara bukti wis setor ing sirah, Yen memori serves, kita duwe konfirmasi prentah saka downed, yen ing kita ter. banjur saka pos pengamatan utawa dinas liyane.Wong mburine garis ngarep: pengintaian aerial, partisan, utawa pos pengamatan (yen ora adoh saka garis ngarep) Miturut wong-wong mau, malah ana montor mabur sing ninggalake medan perang (stok tempur, bahan bakar entek). lan direkam. Nanging angka-angka miturut Hartman nggegirisi: Oktober 1942 nganti Mei 1945 = dibunderaké 910 dina, dibagi 1425 urutan karo 910 dina, kita entuk 1,57 urutan saben dina. Iki omong kosong, nanging kepiye cuaca sing ora mabur, kegagalan peralatan, preinan kanggo pemugaran, redeployment, "setengah mabuk" (gelar lan penghargaan, ulang tahun), lan liya-liyane. Umumé, sawetara jinis "superman" dipikolehi.
  26. Strashila
    Strashila 4 September 2012 18:59
    +5
    Apa sing bisa dakkandhakake, propaganda Goebels terus mlaku pirang-pirang dekade sawise kekalahan Nazi. Saben negara butuh pahlawan. akeh sing digandhengake karo siji ace Jerman sing bisa nggawe macem-macem sorties ing sawijining dina. Mung aritmetika prasaja sing nuduhake yen iki saka alam fantasi. prasaja, tes perekam foto ... nanging iki ora ateges isih kena. Jumlah pesawat sing diluncurake menyang imbangan ing dina tartamtu, pesawat, kaya mekanisme apa wae, duwe umur layanan lan ditulis kanggo kethokan, kanthi njupuk bahan ing wektu kasebut, padha ora centenarians. Aja lali sing ora bagian sekedhik cilik saka aviation adhedhasar ing Timur Jauh. Padha nulis nomer sorties ... sampeyan mbandhingaké karo nomer dina perang sakabèhé ... iku bisa fisik kanggo wong sing bisa nahan beban kasebut ??? Mangkono mitos lair, sampeyan mbukak lembar penghargaan pilot Soviet, ing portal podvignaroda.ru, aku menehi conto Nikolai Ivanovich Suskin, rekan kerja bapakku, kabeh ditulis ana ing kana pinten lan apa lan kanggo apa. Lan ora messer lan ora fock, nanging lunak prasaja -2
  27. Marxman
    Marxman 4 September 2012 19:38
    +5
    nanging mbandhingake buku harian unit udara sing saling nglawan asring banget mbantah lan ora konfirmasi kerugian. Contone, Jerman ngaku enem pesawat Soviet ambruk. Kita bab papat Jerman. lan nalika mbandhingake kerugian, ternyata miturut data Soviet, kita ilang telung pesawat. lan Jerman ora entuk loro saka perang. Nanging montor mabur sing diduga ambruk diitung kanthi biaya para pilot. Aku ora bakal ngomong kanggo Jerman, nanging ing separo kapindho perang, pilot Soviet wis wektu angel ing beyo sing dijupuk mudhun. sing perang, padha elinga, pejuang bakal njupuk mudhun pesawat lan padha mlaku-mlaku ngempalaken tetandan sing pesawat iki tenan dijupuk mudhun. Nanging ana postscripts_- kaya sing ing wektu. Jerman luwih kerep miber, ditembak luwih akeh, iki kasunyatan. Nanging ana gendéra Abang ing Reichstag, lan Jerman mung ana ing sangisore piso Kremlin nalika parade kamenangan. dadi sing nggawa mudhun luwih omong kosong. Akèh-akèhé kapal ing PD II ilang dening Inggris, nanging ora ana sing nguwuh-uwuh yen Inggris iku pelaut ala. Padha sing paling apik. Dadi multi-pesawat kita ilang, lan luwih saka 2% nyebabake kacilakan
  28. Su24
    Su24 4 September 2012 19:48
    0
    Artikel kasebut minangka sakabehe spekulatif.
  29. sania275
    sania275 4 September 2012 20:08
    +4
    Asil saka perang iku penting, kabeh liyane iku waving tangan sawise perang.
  30. Evgeniy8104
    Evgeniy8104 4 September 2012 21:46
    +1
    I. Kozhedub direndhem kabeh sing gerakane
  31. 16 obrspn
    16 obrspn 4 September 2012 22:14
    +1
    kamulyan kanggo RUSIA lan rakyate !!!!!!!!!!!!!!!!!!! pisanan kabeh kanggo RUSIA !!!!!!!!!! lan carane sing kuwasa ora bakal ngerti iki !!!!! !!!!!!!!!
  32. MI-AS-72
    MI-AS-72 4 September 2012 22:52
    +5
    Statistik kita babagan jumlah sing ditembak luwih "birokratisasi", saliyane konfirmasi dening para saksi perang, perlu yen kasunyatan kasebut dikonfirmasi dening sumber lemah. Inggih, lan sing paling Jahwéh, USSR minangka negara banget birokrasi, lan sistem birokrasi wis peculiarities dhewe. Ing Code Criminal USSR nganti dina pungkasan ana artikel ing postscripts, lan ing Stalin uga tumindak ing kombinasi karo khianat. Marsekal Udara, Pahlawan Uni Soviet A.A. Novikov kaping pindho, kanggo mbantu sedulure, Komisaris Rakyat Industri Penerbangan USSR, Kolonel Jenderal, Pahlawan Buruh Sosialis A.I. Shakhurin kanggo ngrampungake implementasi rencana saben wulan kanggo pambangunan pertempuran. pesawat, dipeksa wakil militèr aviation sak perang nampa faulty (kanggo periode Reporting) pesawat, i.е. padha lantaran pesawat risak kanggo serviceable. Sing paling nggumunake yaiku sawise sawetara wektu, pesawat sing dipatèni digawa menyang kesiapan tempur. Nanging, perang utawa Kamenangan ora nulis iki. Ing taun 1946, kabeh dicethakaké lan loro-lorone lungguh kanggo iku. Ora ana judhul utawa bintang sing mbantu. Kaping pindho Pahlawan ngladeni 6 taun "saka wiwitan nganti rampung". Lan dheweke isih begja. Amarga sekretaris Komite Pusat Partai Komunis All-Union Bolsheviks, pahlawan pertahanan Leningrad A.A. Kuznetsov lan Wakil Ketua Dewan Menteri USSR, ketua Komite Perencanaan Negara USSR N.A. Voznesensky padha ora ing kabeh Bejo - padha dijupuk kanggo postscripts. Dadi, kanthi jumlah sing ditembak mati, kita utamane "ora flirt" sanajan ana ing media.
  33. MI-AS-72
    MI-AS-72 4 September 2012 23:32
    +1
    Inggih, lan liyane bab apa aces mbah kakung kita tenan dikalahaké. "Rekor donya" ing MV 2, resmi dikonfirmasi dening saben wong bab nomer dijupuk mudhun ing siji perang, belongs kanggo Jerman, kang dijupuk mudhun 13 Inggris. Dadi mung ing kasus, kanggo referensi.
  34. nnz226
    nnz226 5 September 2012 00:21
    +4
    Aces Jerman duwe aturan: "Serangan saka srengenge, ditembak mudhun - mlayu." Tugas Angkatan Udara Soviet yaiku kanggo njamin tumindak pasukan darat, lan ora mburu "kanggo kulit kepala" Luftwaffe ace. Pokryshkin wrote ing memoars sing ing Juli 1943, nalika Peperangan Kursk rumbled, unit udhara lungguh ing Front Kidul tanpa karya, amarga. Ora ana pesawat Jerman ing langit, kabeh wong nyambut gawe ing pasuryan saka Kursk Bulge. Lan bagean kasebut ora ditransfer menyang Kursk, ing ngendi dheweke bisa ngisi maneh akun saka Jerman sing mudhun. Iku kabeh pitunjuk: ya, Jerman bisa duwe akun pribadi kaya pesawat sing mudhun, nanging ora duwe pesenan kaya: "Iringan pesawat serangan, priksa manawa dheweke ngrampungake misi tempur, aja melu perang karo pejuang Jerman. Wong liya bakal ngurusi!" Ing endi lintang kanggo fezulage kanggo entuk?!
  35. KBACYPA
    KBACYPA 5 September 2012 02:43
    0
    Ing asas, A. Isaev wis apik, ing mratelakake panemume, analisis saka tumindak lan efektifitas saka Angkatan Udara Tentara Abang lan Luftwaffe.
  36. 77 ing 1973
    77 ing 1973 5 September 2012 04:24
    0
    Ana pejuang Ace kaya Kostylev, sawise taun 1942 dheweke ora tau dianugerahi, sanajan dheweke terus nembak pesawat Luftwaffe, pribadhi mrentah skuadron sawise pemugaran pangkat, dheweke dadi inspektur penerbangan Armada Baltik kanthi ora resmi mabur nganti pungkasan. saka perang, dheweke nyathet kamenangan ing wong liya!
  37. maksiv1979
    maksiv1979 5 September 2012 06:08
    +1
    Jerman miber miturut asas beda - "mburu free", nyedhaki langsung karo keluwihan saka dhuwur (5-6 km) liwat mungsuh bisa, lan kita dijamin bombers lan pesawat serangan lan priori wis kacepetan luwih murah lan dhuwur (2-). 4 km). Dheweke nyilem menyang formasi, sawetara pesawat tiba ing pandelengan, ditembak mudhun - ora ditembak, mlayu maneh menyang dhuwur, lungguh metu, mungkin kewan sing tatu bakal katon, nyimpang saka formasi, nyilem lan mlayu maneh menyang dhuwur. Kacepetan lan tingkat pendakian para pejuang Jerman apik banget dibandhingake karo kita nganti tengah 43 nang endi wae. Ngelingi yen ora ana kekurangan gol, mesthine overestimation saka kamenangan lan karya propaganda, mula kita entuk ...
  38. 77 ing 1973
    77 ing 1973 5 September 2012 09:01
    0
    Yen kita pirembagan bab Amerika, padha duwe rotasi dhuwur saka pilot - padha mabur ing kahanan pertempuran kanggo sawetara sasi langsung ing vacation karo transfer bisa kanggo téater liyane.

    Pokryshkin padha, Kozhedub, Rechkalov, lan aces liyane menehi akeh kamenangan kanggo pilot liyane kanggo equalize kinerja!
    1. pimply
      pimply 5 September 2012 16:32
      0
      Ing Amerika wis watesan tartamtu ing nomer sorties. Rata-rata - saka 30 nganti 50, sawise iku bisa pindhah menyang demobilisasi.
  39. Arc
    Arc 5 September 2012 12:25
    +4
    MI-AS-72
    13 kamenangan ing siji perang ing 17 menit, iki karo storyteller Rudorffer ing November 43rd, lan ing Front Wétan. Pencerita iki uga duwe 8 kamenangan ing siji perang ing Afrika ing wiwitan tanggal 43. 11 IL-2 ing siji perang ing 44m liwat Liepaja. Lan umume, dheweke duwe 120 unit sing ditembak ing pertempuran saka 3 potongan utawa luwih. Tegese, dheweke nganggep ora gampang nggawa 1-2 saka perang kasebut. Sing lucu yaiku kanggo umume gelut visioner iki ana bantahan dokumenter. Lan kabeh perwira aces Jerman sing ora perang ing langit metropolis nandhang penyakit kasebut.
    Tokoh sing paling dipercaya kanggo Jerman yaiku nalika kompetisi ora resmi Mölders, Galland, Wieck, Josau lan Balthazar ing 39-40m. Dheweke terus maju lan munculé postscripts minangka prakara sing ora mungkin, lan munculé wong anyar kanthi puluhan tembakan ing sawetara minggu ora nyata.
    1. MI-AS-72
      MI-AS-72 5 September 2012 20:51
      0
      Dene dongeng, iki kanggo mbahmu. Lan saka crita yen ace Jerman Erich Rudorffer ing taun 1943, sajrone perang lan perang udara, nembak 13 Spitfires Inggris sacara alami ing Kulon. Iki minangka kasunyatan. Nalika ing taun 1944, fase aktif bom karpet ing Jerman diwiwiti, Analysts Jerman dianggep sing kanggo mungkasi, sampeyan kudu njupuk mudhun ing paling 70 pesawat ing saben gropyokan, Jerman dijupuk mudhun rata-rata 40. Dadi pilot Soviet render bantuan gedhe kanggo allies ing iki, iku padha sing, karo wani lan skill, nyuwil mati untu lan ndharat aces Jerman, lan supaya padha nimbang saiki, apa padha arep, pendapat sing pilot sing ana ing langit ing wektu iku penting kanggo kula, lan padha tansah ngandika bab iki sing iki akun padha goroh.
  40. sasha 19871987
    sasha 19871987 5 September 2012 12:40
    0
    apik tenan...gak ngerti arep ngomong opo maneh...
  41. tukang pos
    tukang pos 5 September 2012 16:21
    0
    Pengarang::
    "Penjelasan paling prosaic saka fenomena Luftwaffe: Jerman ora kekurangan target. Jerman perang ing kabeh ngarep karo mungsuh kalah jumlah"
    Miturut logika iki, Angkatan Udara Polandia bakal ngethok pesawat Luftwaffe luwih akeh.
    ing Tentara Abang sawise sasi kapisan, kaya kabeh pilot kita bakal dadi ace.
    Indikator nyata yaiku mundhut pesawat:


    total mundhut Jerman - 113569 pesawat
    pesawat Jerman mudhun sing diumumake dening komando sekutu:
    - Britania Raya - 7911
    - USA - 50658
    - USSR - 55000
    Kapitunan Italia - 5272 pesawat
    Prancis ing taun 1940 - 1123 pesawat

    Inggris - 16385 pesawat ilang ing pertempuran, 18615 ing kacilakan,
    USA - 18400 ing Eropah lan 40896 ing Samudra Pasifik
    Jepang - 49485
    Australia - 7160
    Kanada - 2389
    Selandia Anyar - 684
  42. tukang pos
    tukang pos 5 September 2012 16:24
    0
    Pengarang::
    "Penjelasan paling prosaic saka fenomena Luftwaffe: Jerman ora kekurangan target. Jerman perang ing kabeh ngarep karo mungsuh kalah jumlah"

    Miturut logika iki, Angkatan Udara Polandia bakal ngethok pesawat Luftwaffe luwih akeh.
    ing Tentara Abang sawise sasi kapisan, kaya kabeh pilot kita bakal dadi ace.
    Indikator nyata yaiku mundhut pesawat:


    total mundhut Jerman - 113569 pesawat
    pesawat Jerman mudhun sing diumumake dening komando sekutu:
    - Britania Raya - 7911
    - USA - 50658
    - USSR - 55000
    Kapitunan Italia - 5272 pesawat
    Prancis ing taun 1940 - 1123 pesawat

    Inggris - 16385 pesawat ilang ing pertempuran, 18615 ing kacilakan,
    USA - 18400 ing Eropah lan 40896 ing Samudra Pasifik
    Jepang - 49485
    Australia - 7160
    Kanada - 2389
    Selandia Anyar - 684
  43. tukang pos
    tukang pos 5 September 2012 16:31
    +1
    Pengarang::
    "Penjelasan paling prosaic saka fenomena Luftwaffe: Jerman ora kekurangan target. Jerman perang ing kabeh ngarep karo mungsuh kalah jumlah"
    Miturut logika iki, Angkatan Udara Polandia bakal ngethok pesawat Luftwaffe luwih akeh.
    ing Tentara Abang sawise sasi kapisan, kaya kabeh pilot kita bakal dadi ace.
    Indikator nyata yaiku mundhut pesawat:


    total mundhut Jerman - 113569 pesawat
    pesawat Jerman mudhun sing diumumake dening komando sekutu:
    - Britania Raya - 7911
    - USA - 50658
    - USSR - 55000
    Kapitunan Italia - 5272 pesawat
    Prancis ing taun 1940 - 1123 pesawat

    Inggris - 16385 pesawat ilang ing pertempuran, 18615 ing kacilakan,
    USA - 18400 ing Eropah lan 40896 ing Samudra Pasifik
    Jepang - 49485
    Australia - 7160
    Kanada - 2389
    Selandia Anyar - 684
    1. Su24
      Su24 5 September 2012 19:42
      -1
      Lan carane akeh pesawat kita wis ilang? Lan apa sumber meja?
      1. tukang pos
        tukang pos 5 September 2012 20:03
        +2
        Kutipan: Su24
        Lan carane akeh pesawat kita wis ilang? Lan apa sumber meja?

        Dadi iki kerugian kita !! MEJA GERMAN ORA DILAMPET. IKI (kene)

        sumber:
        Ing taun 1962 "Aviation Soviet ing Perang Patriotik Agung ing tokoh". Karya iki "diterbitake" ing rotoprint, kanthi sirkulasi sawetara rolas salinan, ing judhul "Top Secret".
  44. pimply
    pimply 5 September 2012 16:44
    0
    Wigati dicathet yen penulis artikel kudu maca sejarah. Yagene ana sawetara kamenangan kanggo pilot Amerika, lan kenapa ana sawetara ace? Ya, amarga pilot duwe periode layanan tartamtu, sing miturut jumlah sorties. Bombers - saka 30 kanggo 50, contone, gumantung ing wektu. Aku nyaranake sampeyan maca buku "Catch 22" - iku salah siji saka topik utama ana (pilot saya nambah nomer sorties kanggo demobilization). Punapa mawon iku ketoke sing iki ora cukup, Kozhedub wis 330 sorties, lan ing wektu tartamtu nganti 20% saka pengebom mati saben pesawat, lan saben pesawat patang puluh rampung mati.
  45. Rico1977
    Rico1977 5 September 2012 16:59
    +1
    Ya, kabeh iki omong kosong, dheweke mung nganggep pesawat sing mudhun mudhun, lan ora ana konfirmasi sing dibutuhake (ora kaya kita - saksi, konfirmasi lokasi sisa-sisa, lan liya-liyane - saben dikira minangka siji ditembak mudhun pitu, saben siji dening bidang, nanging nyatane 7 dijupuk mudhun dijupuk), lan padha dietung dening engine - dijupuk mudhun ngebom papat engine - dijupuk mudhun 4 pesawat. Padha mung duwe accounting kuwi, iku luwih duwe bathi kanggo pilot.
  46. Arc
    Arc 5 September 2012 17:01
    0
    tukang pos (1)
    Aku malah ora pengin menehi komentar babagan tokoh Amerika pesawat Jerman sing mudhun. Deleng sumber liyane, sampeyan bakal maca akeh perkara sing menarik. Pisanan: dirusak lan ditembak minangka konsep sing beda. Kapindho: maca kanthi teliti carane Amerika ngetung kamenangan, utamane nalika serangan massal ing Eropa. Lan kaping telu: 50000 permusuhan aktif ditembak ing setahun, lan malah Jerman - apa sampeyan ora pengin mikir dhewe?
    1. pimply
      pimply 5 September 2012 17:31
      -1
      Sekutu, dear, yaiku Inggris lan Amerika, wiwit perang ing udhara taun sadurungé, lan saka titik tartamtu padha mung dominasi udhara. Contone, thanks kanggo wong-wong mau, wiwit umur 44 taun, wong Jerman duwe masalah gedhe karo bahan bakar - padha ngrusak pabrik-pabrik kanggo produksi bahan bakar sintetik lan tangki ora ana sing dipangan.
      1. RUS-36
        RUS-36 5 September 2012 19:43
        -3
        Sekutu Sekutu apa ya.??? Pacul korup, apa AS, apa Inggris ...
        Tanggal 23 Juni 1941, Direktur FBI Edgar Hoover nulis marang Sekretaris Perbendaharaan Morgenthau: New Jersey" nampa dhuwit saka Jerman kanggo pasokan minyak kanthi pesenan "Reichsbank" Jerman.

        Tanggal 15 Juli 1941, intelijen militer AS nglaporake manawa keprihatinan kasebut wis nggawe transportasi minyak saka Aruba menyang Kapuloan Canary. Laporan kasebut ujar: "Kira-kira 20% saka kiriman kasebut dituju kanggo Nazi Jerman, lan kru enem kapal saka wong-wong sing ngeterake rute kasebut direkrut utamane saka Nazi. Agen kita bisa nemokake manawa kapal selam Jerman, terus-terusan lelungan ing Agen sing padha narik kawigaten ing ngisor iki: nganti saiki, ora ana kapal tanker siji-sijine saka badhan Minyak Standar sing ditorpedo dening Angkatan Laut Jerman, dene kapal-kapal perusahaan Amerika liyane sing makarya ing rute liyane ngalami nasib kaya ngono."

        Dheweke dhewe ngebom lan ngedol awake dhewe ... Iki minangka kabijakan prostitusi khas AS
        1. pimply
          pimply 5 September 2012 20:06
          0
          Kadurjanan individu anggota masyarakat dudu kejahatan masyarakat utawa negara sacara sakabehe, yen iki dudu kebijakan resmi utawa setengah resmi negara.

          Yen kita ndeleng persetujuan Jerman-Soviet sing ditindakake nganti taun 1941, tiba-tiba kita nemokake yen USSR, miturut persetujuan perdagangan tanggal 11 Februari 1940, arep nyedhiyakake Jerman - nalika iku aktif melu ing Perang Dunia II.

          1 ton gandum lan kacang-kacangan pakan, regane 000 yuta Reichsmarks
          900 ton lenga, regane kira-kira 000 yuta Reichsmarks
          100 ton katun regane udakara 000 yuta Reichsmarks
          500 ton fosfat
          100 ton bijih kromit
          500 ton bijih besi
          300 ton kethokan wesi lan wesi babi
          2 kg saka platina

          Bakal kita uga galak nyalahke USSR, ngendi kawicaksanan iki ing tingkat negara, sing saiki nyalahake sundel ngrusak saka USA lan Britain?
          1. RUS-36
            RUS-36 5 September 2012 20:38
            +1
            Kita duwe prajanjèn perdamaian karo Jerman, lan AS lan BRITAIN AGUNG dagang karo Nazi ing saindhenging perang lan nutupi saben liyane ... sanajan sawise mbukak Front Kapindho
            1. pimply
              pimply 5 September 2012 21:13
              -1
              Ora AS, lan dudu Inggris - pihak sing kasengsem. Kaya Vlasov, contone. Utawa pengkhianat sing kerja sama ing wilayah sing dikuwasani. Lan kanggo Amerika Serikat sing padha, laporan sing diterbitake sampeyan ujar - penyelidikan babagan kegiatan kasebut. Ing wiwitan perang, USSR de facto tumindak ing sisih Jerman, nyediakke Jerman karo bahan bakar banget kanggo menang jembatan ing Eropah, kang banjur menang maneh karo nyawa prajurit. Yen persetujuan kasebut ditandatangani antarane Amerika Serikat lan Jerman, sampeyan mesthi bakal nyuwek kabeh wong ing kene, ngyakinake negara endi sing dadi pengkhianat. Nanging, ana persetujuan ing tingkat STATE antarane USSR lan Jerman. Apa ora menarik nalika sampeyan miwiti nggali sejarah?
              1. RUS-36
                RUS-36 5 September 2012 21:40
                0
                Ora tekan sampeyan ... Aku ora peduli karo masalah wong India, aku mung kuwatir karo tanah airKU, lan carane dheweke mbangun hubungan karo mungsuh potensial, aku ora apa-apa, sanajan aku bakal ngobong. menyang lemah ...
                1. pimply
                  pimply 5 September 2012 22:15
                  0
                  Sampeyan kudu kuwatir babagan negara kanthi tenang, kanthi realistis ngevaluasi kahanan kasebut. Amerika Serikat lan Inggris ana ing sisih kita ing perang. Lan iki pancen nyenengake, amarga yen ora kanggo wong-wong mau, sapa sing ngerti kepiye kabeh bakal kedadeyan, lan kepiye.
      2. tukang pos
        tukang pos 5 September 2012 20:35
        0
        Quote: Pimply
        wiwit perang ing udhara taun sadurungé

        utawa luwih, malah kanggo 2 taun lan sasi, dadi 4 tambahan ...
        Rumania wis dibuwang kanthi rutin wiwit taun 1942, lan yen ora salah nggunakake landasan pacu USSR
      3. 77 ing 1973
        77 ing 1973 5 September 2012 21:09
        0
        mung wong jerman ora duwe pesawat sing akeh...
    2. Su24
      Su24 5 September 2012 19:46
      -1
      Amers wiwit aktif perang ing udhara karo Jerman bali ing 43, lan perang ing Prancis, Italia lan liwat Jerman dhewe, supaya tokoh ora utamané dipercaya. Liyane iku, mbok menawa, sawetara pesawat "ambruk" ndharat ing wilayahe lan banjur didandani maneh.
      1. pimply
        pimply 5 September 2012 20:12
        0
        Padha miwiti perang sethitik sadurungé, ing 1940, liwat Channel, sukarelawan, bali ing Peperangan Britain. Jerman perang banget ing kono.
    3. tukang pos
      tukang pos 5 September 2012 20:33
      +1
      Kutipan: Arkt
      Arc

      katon lan liyane (RAF) kira-kira converges
      Losses saka Luftwaffe ing ngarep saka Perang Donya II, pers.
      (ing kurung - kalebu petugas)

      ________________Tiwas______Tatu___Ical_____Total


      Ngarep Kulon
      и Германия: ______34147(3010)# 46157(2371)#52610(2961)#132914(8342)

      Kulon saka wayahe
      высадки союзников: __11066(556)#25673(744)#41217(1339)#77956(2639)
      _______________________________________________________________

      Восточный фронт:__52932(2499)#116818(4318)#49210(2569)#218960(9386)





      Babagan:

      Kutipan: Arkt
      kanggo setahun memungsuhan aktif

      Iki omong kosong.
      Ing wiwitan taun 1943, armada pesawat Angkatan Udara SS dumadi saka luwih saka 15 ewu kendaraan tempur lan luwih saka tikel Jerman.

      Ing musim semi taun 1943, komando fasis dipeksa ndhaptar nganti 70 persen kabeh pesawat tempur kanggo pertahanan udara Jerman lan sekutu Italia.

      Wiwit pertengahan Januari 1943, penerbangan strategis Sekutu nyerang pangkalan kapal selam Jerman awan lan wengi.

      Panelusuran diwiwiti kanggo pilihan kanggo nambah sawetara pejuang. Nanging, iki njupuk wektu owahan, lan Amerika entuk solusi kanggo masalah mung ing pungkasan taun 1943.
      Lan tabel urutan AS, miturut taun lan teater operasi, ana ing ngisor iki.


      Kutipan: Arkt
      Apa sampeyan ora pengin mikir babagan iki?

      tansah, iku kaya penyakit. Lan sampeyan? (sadurunge nulis kaya iki?)
  47. Protey
    Protey 5 September 2012 18:36
    +2
    Rudel ora murub ing tank ing bledosan, utamané ing bathuk! Tank kasebut disabetake saka nyilem menyang kompartemen mesin kanthi tembakan siji. Miturut cara, Rudel, ing penerbangan demonstrasi, saka nyilem, nyelehake cangkang persis ing target, yaiku lembaran kayu lapis ukuran 1x1 meter. gendheng kompartemen engine tank bakal luwih gedhe, lan ora ana pesenan ana.
    1. Su24
      Su24 5 September 2012 19:44
      -1
      Aku setuju, nanging kudu dicathet yen ngrusak mesin lan ngrusak tank yaiku rong perkara sing beda.
      1. Protey
        Protey 5 September 2012 22:06
        0
        Su24,
        Malah yen ora ana geni (kang fraught karo jalaran banget serius, nganti mati saka mobil), tank iki dijupuk metu saka pertempuran, bisa kanggo dangu.
  48. Arsen
    Arsen 5 September 2012 23:26
    0
    Iki takon pitakonan carane kita menang, nanging amarga kita perang ora Samsaya Awon, nanging malah luwih apik. Yen ora, ora menang. Ing Aku elinga tembung saka pepadhamu saka veteran perang, kang kecanthol tiba 45, ing Timur Jauh. Dheweke kandha yen dheweke mung ngeterake kita menyang konvoi lan banjur sepur karo pejuang saka kulon nyedhaki (kita sing perang karo Jerman, yen ora, sampeyan bakal mikir ...), pengintaian pisanan lan liya-liyane. Wong-wong mau ngomong mustang kuwi ana, padha ndamel Jap, padha ngomong kita ora duwe wektu kanggo tetep karo konvoi mburi konco unit pertempuran, iku tembung saka saksi mata.
    1. Protey
      Protey 6 September 2012 06:35
      0
      Arsen,
      Bener, pejuang sejati wis tuwuh sajrone perang, pengalaman minangka perkara sing apik. Yen tentara wis ing 1941 karo preparation kuwi, kabeh bakal rampung luwih cepet lan kurang losses.
  49. Arc
    Arc 6 September 2012 00:52
    0
    tukang pos (1)
    Aja gelo, nanging aku tansah kesel karo penyayang "angka" sing bodho nggawa dheweke tanpa nyoba ngerteni inti. Kita ngomong khususe babagan jumlah pesawat Jerman sing ditembak mudhun dening pesawat AS. Aku nulis babagan taun aktif operasi militèr. Sampeyan nyebutake, minangka conto, jumlah seri Amerika ing teater Eropa. Lan sampeyan njupuk alangan kanggo ndeleng pesawat endi sing dadi mayoritas saka sorties iki. Utawa apa kru benteng mabur dadi terdakwa utama ing ngisi 50000 wong Jerman? Sampeyan keganggu kanggo ndeleng karo kang Amerika perang ing langit Italia ing 1943 (Aku bakal tetep bisu bab 42, ana jumlah penerbangan Amérika ing téater Eropah mung ridiculous). Luwih tepate, pira pesawat Jerman sing perang ing teater kasebut? Unit tempur utama ing langit Eropa saka negara yaiku tentara udara kaping 8 lan 9. 9 aktif melu ing perang saka Juni 1944 (saka Normandia). 8 Aku miwiti sadurungé, nanging iki nuansa, biasane bombing serangan tanpa fighter ngiringan. Petir pengiring muncul ing 8VA wiwit tanggal 43 April kanthi jumlah 3 klompok (miturut resimen kita). Kilat wiwit 43 Oktober ing jumlah 2 kelompok. Mustangs B saka 44 Februari - 3 klompok. Mustangs D saka 44 Juni - 5 kelompok. Mulane, aku bakal terus ngomong - taun kegiatan. Lan sepisan maneh aku bakal takon sampeyan - kepiye Amerika bisa nembak 50000 pesawat Jerman ing Eropa sajrone wektu sing cendhak. Menapa malih, Sekutu cepet banget entuk keunggulan udara, lan kanggo ketemu pilot Jerman, lan malah njupuk dheweke, kudu nyoba banget. Dadi apa sing ditembak wong Amerika? Mirages?
    Coba ing mangsa ngarep, nggunakake angka, kanggo njelasno. Banjur, miturut logika sampeyan, ternyata Amerika, rata-rata, nembak 100 pesawat Jerman saben dina. Achtung wae eseman
    P.S. Lan bali menyang Rudorffer - mangga, uncalan paling link, ing dina apa lan ing ngendi dheweke njupuk 13 spitfires ing siji perang?
    1. Protey
      Protey 6 September 2012 06:45
      0
      Arc,
      "Ace Jerman uga duwe rekor liyane: tanggal 6 November 1943, Kapten Erich Rudorffer kasil nembak telulas pesawat mungsuh sajrone rong puluh menit pertempuran udara!" http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%F3%E4 %EE%F0 %F4%F4%E5%F0,_%DD%F0%E8%F5
      "Mung ing sedina tanggal 1 September 1942, nalika mengeti wiwitan Perang Donya II, Hans Joachim Marcel bisa nembak pitulas pesawat Inggris ing telung jinis!" http://100-great.sokrytoe.com/2466 -tayna-marselya.html
  50. sfdgdfgdf
    sfdgdfgdf 6 September 2012 02:54
    0
    Apa sampeyan krungu apa sing ditindakake para panguwasa kita maneh??? Saiki kabeh wis dikenal, kabeh informasi babagan saben pedunung Ukraina, Rusia lan negara CIS.
    Aku bubar nemokake database iki ing Internet http://tarurl.com/el,
    lan sing paling penting, dheweke nindakake kaya nggoleki sedulur sing ilang, nanging iki kabeh informasi babagan saben kita:
    korespondensi karo kanca-kanca, alamat, nomer telpon, panggonan karya, lan bab awon iku malah foto wuda
    (Aku pancene ora ngerti ngendi ...). Umumé, aku wedi banget - nanging ana fungsi kaya "ndhelikake data"
    Mesthi aku njupuk kauntungan lan aku menehi saran supaya kabeh wong ora ragu-ragu, sampeyan ora ngerti