Rusia nampilake pesawat Il-112V lan Il-114-300 ing pameran kasebut kanggo pisanan

68

International Aviation and Space Salon MAKS-20 bakal dianakake ing kutha Zhukovsky, Wilayah Moskow, wiwit 25 nganti 2021 Juli. Sponsor resmi bakal dadi perusahaan saham gabungan Rosoboronexport, sing dadi bagean saka struktur Rostec State Corporation.

Layanan pers perusahaan ngumumake rencana kanggo acara iki dina iki.



Kacathet yen taun iki pengunjung bakal weruh desain paling anyar gaman, penerbangan pertahanan udara lan peralatan perang elektronik sing dimaksudake ora mung kanggo Angkatan Bersenjata Rusia, nanging uga kanggo para panuku manca. Taun iki salon ngarepake tamu saka 65 negara ing planet iki.

Minangka CEO Rosoboronexport Alexander Mikheev ngandika, wektu iki Rusia nampilake pesawat Il-112V lan Il-114-300 paling anyar ing pameran kasebut.

Pisanan yaiku pesawat transportasi ringan sing dimodernisasi, digawe kanggo ngganti An-26 sing ora ana moral lan fisik. Kanthi bantuan, sampeyan bisa ngirim, kalebu landing udhara, personel, peralatan ringan lan gaman.

Il-114-300 uga versi pesawat Soviet sing luwih apik. Pendhudhuke yaiku turboprop Il-114, sing digawe ing pungkasan Uni Soviet. Bisa nampung nganti 68 wong.

Antarane produk anyar ing pameran, sampeyan uga bisa kenal karo sistem rudal anti-pesawat Vityaz S-350, sing nduweni akeh pendeteksi lan target target. Helikopter Ansat-M, Ka-32A11M lan Mi-171A3 uga bakal ditampilake.

Sajrone pertunjukan kasebut, perusahaan Sukhoi bakal nuduhake simulator virtual sing simulasi papan kerja pilot tempur Su-35 lan Su-57E.

Perusahaan Rosoboronexport nyathet 85 persen kabeh dodolan senjata lan peralatan militer ing luar negeri. Salah sawijining platform utama kanggo nuduhake produke yaiku pertunjukan udara MAKS taunan.
  • Rosoboronexport
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

68 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -9
    30 2021 Juni
    Rusia nampilake pesawat Il-112V lan Il-114-300 ing pameran kasebut kanggo pisanan
    - iki kabeh kanggo kita, sing utama yaiku kanggo nampilake ing pameran ....
    1. +4
      30 2021 Juni
      Napa sampeyan kritis banget?
      Produksi serial pesawat penumpang Il-114-300 kanthi mesin Rusia bakal diwiwiti ing 2023. Kepala Rostec, Sergei Chemezov, ngumumake iki ing Kamis, 24 Juni, ing rapat karo Presiden Rusia Vladimir Putin.
      “Ya mesthi. Ing 2023 bakal ana IL-114 karo mesin kita. Bakal dadi seri, "ujare Chemezov.

      Dheweke nyathet yen ana panjaluk pesawat saka maskapai regional.

      "Pesawat kasebut apik banget. Dina iki dikarepake banget, utamane ing maskapai regional, amarga bisa ndharat ora mung ing beton, nanging uga ing landasan pacu, lan tanpa peralatan khusus ing bandara, "tambah kepala Rostec.
      United Aircraft Corporation (UAC) ngumumake ing pertengahan Januari yen wiwitan pangiriman serial pesawat penumpang Il-114-300 direncanakake kanggo 2022.



      Il-114-300 minangka pesawat turboprop sing dikembangake, dimaksudake kanggo maskapai lokal. Sampeyan kudu ngganti An-24 sing ora ana layanan. IL-114 dikembangake ing taun 1980-an lan udakara 20 kendaraan diprodhuksi. Kacepetan jelajah produk anyar yaiku 500 km / jam, dhuwure penerbangan maksimal 7,6 ewu m, lan jarak penerbangan 5 ewu km. Pesawat kasebut bisa nampung nganti 68 penumpang.

      https://iz.ru/1183620/2021-06-24/samolet-il-114-300-s-rossiiskim-dvigatelem-vyidet-v-seriiu-v-2023
      1. -1
        30 2021 Juni
        Kutipan saka OrangeBig
        Napa sampeyan kritis banget?

        Dheweke kudu kerja, nanging dheweke ora seneng. Dadi dheweke nesu.
        1. + 11
          30 2021 Juni
          Pesawat iki uga kudu "digawe" suwe, nanging nongkrong ing pameran.....
          Sing kabeh kritik ya
      2. +5
        30 2021 Juni
        sawetara pesawat - 5 ewu km
        - Iki jajaran feri kosong, kanthi penumpang kebak, 1900 km...
        Nalika aku ndeleng ing garis, aku bakal percaya. hi
      3. 0
        30 2021 Juni
        OrangeBigg - apa maneh "sesuk, sesuk, ora dina iki"? Kanggo taun 23? Chemezov ngandika ... iku ora lucu kanggo deleng Chemezov, ana fuss karo IL114 kanggo sawetara taun saiki, nanging ora ana malah salinan kapindho, siji (ONE!) Dirakit saka bagean diekspor saka Uzbekistan!!! - lan iki kabeh sing wis diraih sajrone pirang-pirang taun (!) "kerja keras", lan iki "produksi massal".
        1. 0
          30 2021 Juni
          Il 114-300 mabur pisanan dirakit ing Tashkent ing 90s, lan banjur wiwit mabur. Dheweke mung nglukis lan ngganti mesin TV7-117S Soviet kanthi modifikasi modern TV7-117ST. Saiki dheweke digawa menyang pameran minangka prestasi anyar.
    2. +2
      Juli 1 2021
      Ora kaya iki. Nanging sing apa pameran kanggo, kanggo nuduhake produk anyar lan golek panuku kanggo bab anyar iki.
      Sampeyan ngerti yen ing saindhenging taun, wong Tionghoa ing Jerman, kanggo nemokake panuku Eropa, nganakake pameran industri ing ngendi dheweke nampilake produk sing durung diluncurake dadi seri. Bakal ana panuku, dheweke bakal miwiti ngasilake. Yen ora, kenapa mbuwang sumber daya?
      Nanging MAX iku padha. Kaping pisanan, iki minangka panelusuran para panuku.
  2. 0
    30 2021 Juni
    Perusahaan Rosoboronexport nyathet 85 persen kabeh dodolan senjata lan peralatan militer ing luar negeri.
    Apa ora 100?
    1. -21
      30 2021 Juni
      Ya, ana sing ngedol Iskander menyang Armenia. Lan iki dudu Rosoboronexport.
      1. +1
        30 2021 Juni
        Ensign Zagorulko? ngguyu
      2. + 14
        30 2021 Juni
        Apa sampeyan ora kesel nulis omong kosong iki?) Padha diselehake ing kono kanthi terang-terangan ing 16-17. Ora perlu nggawe ekspresi bodho kaya ngendi asale)))) malah media lan malah VO nulis babagan iki. https://topwar.ru/109752-rossiya-postavila-armenii-raketnye-kompleksy-iskander.html
    2. +2
      30 2021 Juni
      Kutipan saka yfast
      Apa ora 100?

      Sawetara perusahaan manufaktur duwe hak kanggo mlebu kontrak kanthi mandiri kanggo nyedhiyakake produk menyang pelanggan manca.
  3. +2
    30 2021 Juni
    Aku pengin ndeleng perbandingan visual produk anyar kita karo produk sekolah menengah sing wis ana lan janjeni - rega, efisiensi, karakteristik kinerja...
    1. +4
      30 2021 Juni
      Inggih, ya, tindakake dhewe ora mung amarga iku perlu, nanging uga amarga iku ora Samsaya Awon, paling!
      1. +1
        30 2021 Juni
        Kutipan saka roket757
        Inggih, ya, iku ora gampang kanggo nindakake dhewe, amarga iku perlu, nanging uga amarga iku ora Samsaya Awon, paling!

        Iku ora babras kanggo nggawe soko saestu "dhewe", lan ora kanggo ngapusi pembangunan saka perancang Soviet saka kaping "tengah lan pungkasan" USSR ing pameran. Tuladha? Mangga! Modernisasi protracted saka AN-2 sing misuwur, sing durung ana analog ing Rusia. Nanging njupuk glider dikembangaké ing USSR, ngganti bahan lan elektronik, lan entuk manfaat cukup kanggo (???), ora mbutuhake convolutions gedhe lan jero.
        ==========
        Nanging ora perlu susah. Iki, paling ora, dibandhingake karo MS-21 lan produk semi-rampung liyane, sing industri Rusia durung (durung) nemokake microcircuits, komposit, mesin lan karet ing sasis ... Iki mbokmenawa kok rovers Cina. sing plowing expanses Mars. Aparat negara sing ngluncurake kembang api lan layangan nalika satelit pisanan diluncurake ing USSR.
        1. +4
          30 2021 Juni
          Kutipan saka: ROSS 42
          Ora bakal lara yen nggawe "dhewe" nyata

          Mboten isin menawi ngginakaken landasan ingkang dipundamel dening LELUHUR...nanging leluhur menika DUWE!!! lan wong-wong sing paling dhuwur saiki nolak wong-wong mau kaya setan saka menyan, lan padha ora ngomong apik babagan sing sadurunge ... kaya-kaya bisa nindakake sing luwih apik tinimbang dheweke ...
          Alah, aduh, meh milih wong-wong iki dhewe... skripsine “Ora milih, ORA MUNG!!!”
          Yen ana gerakan maju, iku banget creaking, lan salah siji efforts pecandu, kabutuhan nemen sawetara saka ndhuwur saiki lan cedhak, amarga padha ora diwenehi apa-apa maneh liwat gunung...
          Ya ampun, kabeh rumit ...
          Masyarakat sethitik weruh iki lan nglayang nang endi wae ... Aku ora ngerti ing mega apa.
          1. +2
            30 2021 Juni
            Kutipan saka roket757
            Mboten isin menawi ngginakaken landasan ingkang dipundamel dening LELUHUR...nanging leluhur menika DUWE!!! A sing paling dhuwur saiki nyingkiri wong-wong mau kaya setan saka menyan, lan dheweke ora ngomong kanthi apik babagan sing sadurunge ... kaya-kaya bisa nindakake sing luwih apik tinimbang dheweke ...

            apik ya
            Iki ngganggu...
            1. +4
              30 2021 Juni
              Wong ora bisa urip tanpa pangarep-arep yen masa depan sing cerah, bisa uga ana ing pojok sabanjure ... kahanan saiki, tumindak para pimpinan sing saiki ora nyebabake optimisme.
              sayangé, sayangé, kita kudu optimistis gedhe kanggo pracaya kabeh lan saben wong sing pours / tiba ing kita saka ing kono.
              Masyarakat, negara, perlu digatekake, owah-owahan sing penting kanggo luwih apik, ing arah sing positif, yen ora bakal kecut.
        2. +2
          30 2021 Juni
          Kutipan saka: ROSS 42
          Iku ora babras kanggo nggawe soko saestu "dhewe", lan ora ngapusi pembangunan saka perancang Soviet

          Lan apa sing ngalangi sampeyan saka "manipulasi" iki? Apa kita isih bisa nggawe roda kita dhewe?
        3. +1
          30 2021 Juni
          Kutipan saka: ROSS 42
          Kutipan saka roket757
          Inggih, ya, iku ora gampang kanggo nindakake dhewe, amarga iku perlu, nanging uga amarga iku ora Samsaya Awon, paling!

          Iku ora babras kanggo nggawe soko saestu "dhewe", lan ora kanggo ngapusi pembangunan saka perancang Soviet saka kaping "tengah lan pungkasan" USSR ing pameran. Tuladha? Mangga! Modernisasi protracted saka AN-2 sing misuwur, sing durung ana analog ing Rusia. Nanging njupuk glider dikembangaké ing USSR, ngganti bahan lan elektronik, lan entuk manfaat cukup kanggo (???), ora mbutuhake convolutions gedhe lan jero.
          ==========
          Nanging ora perlu susah. Iki, paling ora, dibandhingake karo MS-21 lan produk semi-rampung liyane, sing industri Rusia durung (durung) nemokake microcircuits, komposit, mesin lan karet ing sasis ... Iki mbokmenawa kok rovers Cina. sing plowing expanses Mars. Aparat negara sing ngluncurake kembang api lan layangan nalika satelit pisanan diluncurake ing USSR.



          Nanging babagan Baikal? Iki minangka analog saka An-2.
          .Sadurunge wiwitan karya R&D ing nggawe glider kanggo pesawat multi-tujuan cahya LMS-901 "Baikal", Institut Tengah Teknik Aviation Engine dijenengi sawise P.I. Baranova (CIAM) melu koordinasi komplek karya sing ditindakake dening perusahaan Baikal-Engineering. Spesialis institut kasebut nindakake pemeriksaan desain awal pesawat ing babagan pembangkit listrik VK-800S.

          Minangka kacarita ing layanan penet CIAM, iki dicenthang kanggo apa ombone engine ngajokaken kanggo instalasi cocok kanggo pesawat saka jinis iki, saéngga pesawat kanggo èfèktif lan aman nindakake tugas ing specifications technical.



          "Miturut keputusan kita, bahan sing diwenehake bisa dadi dhasar kanggo pangembangan desain pesawat lan pembangkit listrik. Miturut proyek kasebut, pesawat Baikal bakal dilengkapi mesin VK-800S kanthi baling-baling AB-410," ujare Alexander Lukovnikov, kepala departemen Mesin Penerbangan, nerangake asil pemeriksaan.


          "Sacara tradisional, CIAM, minangka organisasi utama ing bidang bangunan mesin pesawat, koordinat spesifikasi teknis kanggo mesin kasebut, menehi pendapat babagan desain awal lan teknis, sing ngidini pangembang miwiti nggawe prototipe. Institut uga ngetokake kesimpulan kanggo penerbangan pisanan, mbentuk desain mesin sing digawe lan melu sertifikasi, "ujare layanan pers.

          Pesawat serbaguna ringan "Baikal" digawe kanggo ngganti pesawat An-2. Pesawat iki dirancang kanggo maskapai lokal lan dirancang kanggo 9 penumpang. Wiwitan uji coba prototipe dijadwalake ing pungkasan taun 2021.

          https://aviation21.ru/ciam-soglasoval-ustanovku-na-samolyot-bajkal-dvigatelya-vk-800s/
          1. -2
            30 2021 Juni
            OrangeBigg - Tembung sampeyan: "Apa babagan Baikal? ...," - lan apa, Baikal wis ana ing seri kasebut? Utawa sampeyan maneh karo lagu "esok, sesuk, ora dina"? Apa sing dikembangake dening "kantor sharashkina" - putri saka UZGA, dudu pesawat, iku "bodho kardus" lan maneh kanthi mesin impor lan "daging cincang" sing diimpor, tegese ora bakal dadi seri. lan ketoke ora ngrancang, liyane Cut . ora luwih. Lan apa sing sampeyan sebutake babagan "proyek canggih" kanthi mesin domestik minangka "proyek lanjutan" lan dudu pangembangan lengkap.
    2. -3
      30 2021 Juni
      Aku pengin ndeleng perbandingan visual produk anyar kita
      - nanging isih durung ana produk anyar saka judhul? Ngelingake kula bab "akeh-needed" Be-200, kang lagi dibangun ing tingkat siji pesawat saben taun lan setengah? Utawa SSZh-1, kang biaya luwih saka fly?
      1. +4
        30 2021 Juni
        Kutipan saka faiver
        SSZh-100, sing luwih larang tinimbang mabur?

        Informasi sampeyan wis ketinggalan jaman. Padha mabur ora luwih ala tinimbang Boeing lan Airbus.
        1. -8
          30 2021 Juni
          Informasi sampeyan wis ketinggalan jaman. Padha mabur ora luwih ala tinimbang Boeing lan Airbus.
          - Maksudku, sawise scolding saka Kremlin, padha ngresiki munggah statistik? ngguyu
          1. 0
            Juli 1 2021
            "Ing wektu sing padha, maskapai swasta Azimut nuduhake wektu penerbangan paling dhuwur kanggo kapal regional (100 jam) ing SSJ 6,3." , "Embraer E-170 mabur rata-rata enem jam saben dina," mula pesawat saka kelas sing padha nuduhake asil sing padha. manual sampeyan wis ketinggalan jaman
            1. 0
              Juli 1 2021
              Iku tansah kaya iki karo urapatriots lan sengit - yen wong wis mratelakake panemume beda saka sampeyan, iku mesthi wis sawetara jinis manual sing dadi outdated, nanging manual sampeyan isih bener? sedulur sedulur
      2. +3
        30 2021 Juni
        Kutipan saka faiver
        Aku pengin ndeleng perbandingan visual produk anyar kita
        - nanging isih durung ana produk anyar saka judhul? Ngelingake kula bab "akeh-needed" Be-200, kang lagi dibangun ing tingkat siji pesawat saben taun lan setengah? Utawa SSZh-1, kang biaya luwih saka fly?


        Be-200 lan SSJ-100 anyar mbutuhake mesin domestik PD-8. Yen ana mesin, bakal ana produksi serial. Kerja ing PD-8 lagi ditindakake.

        United Engine Corporation wis ngrampungake tahap pertama nguji generator gas mesin turbofan PD-8 kanggo pesawat SSJ-New. Spesialis UEC entuk peluncuran stabil generator gas kanthi sukses ing kahanan operasi maksimal sesuai karo program tes. Sampel skala lengkap generator gas bakal ditampilake ing pameran MAKS-2021. Iki dilaporake dening layanan pers UEC.

        Generator gas, kang disebut "jantung" mesin pesawat, kasusun saka kompresor dhuwur-tekanan, kamar pangobongan lan turbin-tekanan dhuwur - iku bagean sing drive pembangkit listrik.


        Minangka bagéan saka tes, karya komputasi lan eksperimen wis digawa metu konfigurasi optimal saka generator gas - sawijining electrical, hydraulic lan pneumatic sistem, banjur specialists wiwit mesin "panas" wiwit nggunakake bahan bakar aviation nyata, kang sukses.

        PD-8 minangka sing paling enom ing baris mesin pesawat, sing pisanan yaiku PD-14. Tujuane kanggo ngganti pembangkit listrik SaM146 Prancis-Rusia ing pesawat SSJ100, uga D-436TP sing diprodhuksi dening Ukrainia Motor Sich JSC ing pesawat amfibi Be-200.

        Generator gas PD-8 dirakit lan dipasang ing bangku uji ing Mei. Tes kasebut ngidini eksperimen kanggo ngonfirmasi kabeneran solusi desain sing ndasari. "Pengalaman sing dipikolehi bakal dianggep nalika nggawe lan nguji conto generator gas ing ngisor iki, uga prototipe mesin PD-8," ujare wakil saka klompok penerbangan Rostec State Corporation.

        Mesin PD-8 digawe kanthi kerjasama saka perusahaan UEC kanggo versi dianyari saka pesawat Superjet 100 - SSJ-New, sing bakal dibedakake kanthi tingkat substitusi impor sing dhuwur.

        https://aviation21.ru/vypolnen-pervyj-zapusk-gazogeneratora-dvigatelya-pd-8/
        1. 0
          30 2021 Juni
          Iku kabeh kanggo sampeyan ing mangsa sing ora mesthi.. hi
    3. + 10
      30 2021 Juni
      Nganti IL-112 dianggep, ora ana kauntungan kanggo mbandhingake. Inggih, ing nilai nameplate kalah karo rong peserta pasar liyane - C295 (lan kanthi signifikan lan bisa uga regane) lan Spartan (uga, umume ana ing kategori sing rada beda).


      IL-114 malah ing comparison karo wong lanang saka 80s katon dadi-dadi. Bombardier, contone, mabur cedhak Yakutia. Iku kaleksanane penumpang liyane, wis meh +100 km / h kacepetan cruise lan mabur luwih. Ing wektu sing padha, direktur AK langsung ngandika:
      Price saka mangsa pesawat wis overestimated ing 1 milyar rubles, perusahaan bakal iku luwih duwe bathi kanggo operate pesawat Canadian Bombardier Dash-8 Q300/400, ngandika Vladimir Gorbunov, direktur umum Yakutia Airlines, Interfax laporan.
      "Saben operasi pesawat ngasilake riwayat pembayaran leasing. Secara kasar, 1 milyar rubel minangka tarif leasing $150 saben wulan. Pesawat Bombardier Dash-000 Q8/300 kita duwe tarif sing 400 kaping luwih murah. We are kanggo nganyari maneh armada, kanggo peralatan Russian kita. Nanging kabeh iki mbutuhake biaya sing serius, "ujare.
      Sadurungé, direktur program kanggo pesawat iki, Ivan Kabatov, ujar manawa pesawat turboprop penumpang Il-114−300 sing dimodernisasi bakal regane udakara 1 milyar rubel. Dikarepake 2022 pesawat kasebut bakal diprodhuksi ing 12 (uga, kasunyatan pecah karo release, kita waca).


      Inggih, ATP-72 minangka hit pasar - meh 1500 kendaraan diprodhuksi lan dikontrak. Dhukungan jaringan lan latihan sing padha karo Airbus. Wiwit '89 ing garis ing saindenging jagad. Ing bab mung iku ora kaya cuaca kadhemen, utawa rodo iku certified, nanging ora ngapura kesalahane ing icing. Lan montor mabur perang kanggo alesan iki (sawise padha ngiyataken sistem anti-icing lan malah nulis manual luwih rinci babagan nggunakake prentah). Miturut cara, pesawat iki mbokmenawa ngubur kabeh pangarep-arep saka Il-114 ing Iran, amarga padha ngatur kanggo dikirim ing Obama.

      1. +6
        30 2021 Juni
        APR minangka pesawat sipil, kanggo tujuan sipil saka pangkalan ing bandara sipil.....Ana persetujuan babagan lokalisasi karo kita .... wong Kanada ora gelem ... ora ana sing ngomong babagan panggunaan militer. Lan, apa, iku? Rusia tanpa regional?
        Minangka kanggo prices, sampeyan kudu mbandhingaké rega piranti, lan ora biaya duwe pesawat, kang kadhaftar ing Irlandia lan disewakake ing persentasi kurang saka ing kono. Ana offshore karo kurang pajak lan akses kanggo dhuwit ing meh 0% ... lan sawise lease ends, mobil mabur bali.
        1. +5
          30 2021 Juni
          Inggih, apa IL-114 bakal nggawa penumpang saka lapangan udara sing ora diaspal? Inggih, punika abad 21. Pesawat kanggo 60 wong mung bakal mabur saka bandara normal, sing ana luwih saka cukup. Lan maneh, yen kita ngomong babagan "FLY" - ATP wis mriksa apik banget, layanan lan downtime statistik minimal ing kelas (mulane padha tresna marang, sanajan Bombardier maneh luwih apik ing karakteristik pesawat). Carane akeh taun iku bakal njupuk kanggo IL-114 ing paling piye wae nampa layanan, lan ora kaya SuperJet, tiba metu kanggo 2-3-5 sasi karo cannibalization?

          Aku ora ngomong yen Il-112 lan Il-114 kudu ditutup. Cukup "Jaket ing saham" - Aku takon kepiye, aku mangsuli nglirik . Nuwun sewu, kita durung duwe cabang Zvezda ing kene, ing ngendi saben produk ora ana analog lan ngluwihi kabeh liyane ing alam semesta.
          1. 0
            30 2021 Juni
            ATR versi lengkap saka piranti asli ..... Il114 iku dhasar (Kaya SSZH100 lan MS21) ... bakal pindhah menyang seri, yen padha nganggep perlu, padha bakal nambah saperangan saka bagean.
        2. 0
          30 2021 Juni
          Kutipan saka Zaurbek
          Kanggo rega, sampeyan kudu mbandhingake rega piranti, lan dudu biaya duwe pesawat,

          Maskapai kasengsem ing rega total. Napa tarif luwih murah ing Irlandia ora dadi perhatian. Pramila kita duwe pamrentah sing ngomong babagan daya tarik investasi.
          1. +1
            30 2021 Juni
            Quote: Jaket ing saham
            Maskapai kasengsem ing rega total. Napa tarif luwih murah ing Irlandia ora dadi perhatian.

            Mesthine ana dhukungan negara ing kene, utamane ing wiwitan. Loro-lorone EU lan AS ora isin babagan iki, sanajan ing pirang-pirang kasus iki bertentangan karo aturan WTO.
          2. +1
            30 2021 Juni
            Ing negara kita, impor pesawat ora kena kanggo bagean saka pajak..... sampeyan kudu ngerti pawon iki ... nderek conto Kamaz, padha nggawe traktor heavy-duty saingan karo kantor gedhe ...
      2. +2
        30 2021 Juni
        Mesthi, luwih trep kanggo ngumbah jamban wong liya lan gumantung marang mobil manca sing mabur. Ya, lan pabrik pesawat kudu buyar. Buruh - menyang Polandia - kanggo stroberi ...
        1. +6
          30 2021 Juni
          Ing Yakutia, kaya AK liyane, kabeh gampang banget, sampeyan kudu ngrebut maneh pesawat lan entuk bathi. Yen iki ora kelakon, AK mung bakal nutup lan ora ana sing bakal mabur ing ngendi wae.

          Masalah apa sing ditimbulake IL-114 kanggo AK:
          - Resiko saka jinis anyar. Nah iki klasik. Sawetara wong pengin mabur ing pesawat anyar. Sampeyan perlu kanggo nandur modal dhuwit pinunjul ing latihan, latihan tambahan, lan sijine munggah karo telat dadakan ing ndandani utawa retrofitting.
          - Rega. Iki sing diomongake direktur Yakutia. Bombardier luwih murah. Sing, yen AK tuku Il, iku perlu kanggo mbayar mati prabédan salah siji karo karcis utawa subsidi, digunakake ora ana siji bakal fly ngendi wae ing AK bangkrut.
          - Layanan. Wis gabung karo SJ. Layanan kasebut ing bagean kasebut uga ora bisa ditampa. Utawa, malah luwih ora bisa ditampa. Ing Yakutia mung ana 15 pesawat. Lan yen siji tiba metu kanggo 2-3-5 sasi utawa sampeyan kudu mbatalake, banjur iki drawdown pinunjul ing penerbangan. Mangkono uga, yen ana pembatalan penerbangan reguler (uga, sisih pinggire rapuh lan ora ketemu tenggat wektu 2-3-4-7 dina) - mula iki uga bangkrut. Aeroflot utawa C7 sing padha bisa ngimbangi kerugian kasebut, nanging perusahaan kasebut ora bisa.
          1. -2
            30 2021 Juni
            Nerangake carane mobil digawe ing Kanada bisa luwih murah, rampung 100% produk Russian? Saiki kita ora nampa layanan utawa leasing.
            1. +1
              30 2021 Juni
              Yakutia nesu amarga biaya, IL-114 mundhak 45% ing rubel:
              STLC bakal supaya telung Il-114-300 pesawat ing rega 1 milyar rubles saben pesawat.

              Sing, wis count 1,5 lard saben pesawat.
              Rega kanggo 300 - BOMBARDIER Dash 8-Q300 yaiku $ 12,500,000.00 - pembayaran leasing periodik rata-rata $ 169,235 (ing Yakutia padha ngandika 150k).
              BOMBARDIER Dash 8-Q400 - beda-beda gumantung saka 31 yuta (NG) kanggo 27,5 ing basa.
              Inggih, kita mbuwang ing offshores, leasing, nul tingkat kapentingan lan ing pungkasan IL-114 metu Ngartekno luwih larang. Kanggo karo nawakake komersial lan promosi ing tingkat layanan. Iku ala, ala banget.
              1. 0
                30 2021 Juni
                Kanggo mbandhingake, sampeyan kudu ngerti kabeh wektu finansial. IL manggonake kabeh pesenan ing Federasi Rusia ...... lan saben wong mbayar pajak ..... Wong manca ing saindhenging donya nggawe pesenan lan duwe akses menyang dhuwit murah jangka panjang. Ing babagan pertanian, negara ngatur masalah kasebut kanthi subsidi ......
                Kajaba iku, ceruk transportasi kasebut kosong ing Federasi Rusia, dibandhingake karo USSR.... amarga kemiskinan pelanggan ing wilayah sing nggawe panjaluk penerbangan.
        2. +2
          30 2021 Juni
          Kutipan: Andrey Nikolaevich
          Luwih trep kanggo ngumbah WC wong liya lan gumantung ing mobil manca mabur. Lan pabrik pesawat kudu buyar

          Dadi apa saiki, nggawe pesawat temenan ala?
          Dadi, paling ora sampeyan ora kudu gumunggung babagan sing ora ana analog ing jagad iki.
          Jujur, kita bakal ngomong yen kita ketinggalan, nanging kita duwe dhewe. Ora mambu kaya aku.
          1. +2
            30 2021 Juni
            Apa aku menehi saran nggawe pesawat sing ala? Pasar lan kompetisi bakal mbenerake kahanan kasebut. Lan kabeh efek samping sing saiki ana ing transportasi udara minangka asil saka "reformasi 90s". Nanging sampeyan uga ora bisa nggawe pesawat. Bab sing sepisanan mesthi lumpia. Ayo ndeleng apa sing bakal kelakon sabanjure..
            1. +1
              30 2021 Juni
              Bab sing sepisanan mesthi lumpia
              - ngendi pancake pisanan? Iki wis dadi garu kaping sepuluh sing kita injak ...
              An-2, wis diadhepi maneh?
            2. 0
              30 2021 Juni
              Pasar, tugas, PPN ing pesawat impor, subsidi kanggo operator. Produsen obah kanthi layanan.... ngluncurake pesaing menyang L410 lan L610 (kapasitas cedhak)
              1. +4
                30 2021 Juni
                Sampeyan lagi nonton warta, sampeyan wis perang karo Ceko. Sembarang menit saiki dheweke bakal nutup pasokan menyang UZGA kanthi sanksi lan kabeh bakal rampung. Lan TVRS (L610 la russe) malah miturut rencana optimistis kanggo MAKS19 - 25, wiwitan sertifikasi.
                1. 0
                  30 2021 Juni
                  Ora kabeh dadi prasaja ana ..... lan UZGA wis localizing iki kanggo sawetara taun ..... masalah utama iku téater operasi. Amerika lan ora ana kita.
  4. +1
    30 2021 Juni
    Apa téater operasi ing IL114/112 wis digawa metu? Sapa ngerti?
    1. 0
      30 2021 Juni
      Inggih, Il-114-300 mabur.
    2. +1
      30 2021 Juni
      Kutipan saka Zaurbek
      Apa téater operasi ing IL114/112 wis digawa metu? Sapa ngerti?


      Kayane wis digarap.
      .Dibandhingake karo Il-114, pesawat kasebut dilengkapi mesin turboprop TV7-117ST-01 anyar sing efisien lan ekonomis, sing bakal nyedhiyakake jarak penerbangan nganti 1500 km nalika diisi penumpang lan nganti 5000 km kanthi muatan. saka 1300 kg lan kapasitas bahan bakar maksimum. Produksi mesin ditindakake kanthi kerjasama perusahaan sing kalebu ing United Engine Corporation: UEC-Klimov, MMP im. V.V. Chernyshev, "ODK-STAR" lan liya-liyane. Modifikasi dhasar saka mesin TV7-117ST uga dipasang ing transportasi militer Il-112V.

      Salah sawijining fitur TV7-117ST yaiku sistem kontrol otomatis ora mung ngontrol operasi mesin, nanging uga baling-baling, yaiku kabeh tanduran tenaga pesawat. Mesin kasebut wis diuji lan siap njupuk pesawat prototipe menyang langit. Telung pembangkit listrik TV7-117ST-01 wis dikirim menyang Il PJSC, limang liyane bakal dikirim kanggo ndhukung tes pangembangan penerbangan sabanjure.

      Sistem navigasi penerbangan digital modern bakal ngidini sampeyan ngoperasikake pesawat ing kahanan cuaca sing angel. Informasi babagan penerbangan lan status mesin ditampilake ing layar kristal cair limang warna. Pesawat kasebut bakal dikendhaleni mung rong wong - komandan lan co-pilot - sing bisa ngganti siji liyane yen perlu.

      https://rostec.ru/innovations/projects/il-114-300-novyy-regionalnyy/
  5. 0
    30 2021 Juni
    Militer (miturut wakil ketua pisanan dewan kompleks industri militer Andrei Elchaninov) uga dadi kasengsem ing Il-114.
    "Durasi penerbangan saka Il-114, sing ngluwihi wolung jam, dadi fitur utama pesawat sing kasengsem karo Kementerian Pertahanan. "Iki perlu kanggo nindakake macem-macem jinis pengintaian, relaying sinyal, lan ndjogo. Long tetep ing udhara kanthi konsumsi bahan bakar minimal minangka karakteristik unik."
    link https://www.aex.ru/news/2021/4/14/226879/
    hi
  6. exo
    +3
    30 2021 Juni
    Pisanan yaiku pesawat transportasi ringan sing dimodernisasi, digawe kanggo ngganti An-26 sing ora ana moral lan fisik.

    Sawise kabeh, Il-112 minangka pesawat anyar, dudu modernisasi.
    Wiwit Superjet kasebut ing komentar: mabur banget ing perusahaan kita. Logistik saya apik, wektu mabur apik banget lan (kaget banget) kesiapan teknis sing dhuwur. Ya, mesthi ora tanpa kekurangan. , kita mbandhingake karo Airbus lan Boeing.
    Kanggo Il-114. Titik lemah yaiku klompok mesin baling-baling. Lan mung operasi sing bakal nuduhake manawa penyakit kasebut wis mari. Maskapai Vyborg uga bangkrut amarga iki.
    Ngelingi yen mesin padha diinstal ing IL-112, masalah bisa dadi umum.
    Ing kasus apa wae: ing kahanan politik saiki, kanthi kemungkinan rusak banget, ora ana alternatif kanggo pesawat kasebut.
    1. 0
      30 2021 Juni
      Kanggo taun kaping 22, sertifikasi rampung.....TVD.. Ana uga alternatif L610
    2. 0
      30 2021 Juni
      Uv. Alexey (exo) Aku njaluk sampeyan njlentrehake kiriman sampeyan, amarga ... akeh pitakonan sing muncul.
      1. Carane maskapai Vyborg bisa bangkrut. yen durung ana siji Il-114-300 ing transportasi udara? ya
      2. Apa jenis "klompok baling-baling-mesin lemah" sampeyan nulis babagan, mesin sing persis?! "TV7-117 ST-01" utawa liyane? Aku ajeg mriksa situs web aviation lan ora tau ndeleng diskusi ana ing topik kekirangan grup propeller ST-01. ya
      3.Sampeyan erroneously laporan sing Il-113 dilengkapi engine padha Il-114-300. Ing IL-112, mung dipasang ST, lan ing IL-114-300, versi sipil mesin iki dipasang kanthi indeks ) 01 ya
      Dadi aku ngenteni klarifikasi saka sampeyan.
      hi
      1. exo
        +2
        30 2021 Juni
        Ngomong babagan model awal Il-114. Lan klompok mesin baling-baling, model awal. Muga-muga masalah kasebut ora nyebar menyang TV7-117ST lan baling-baling. Vyborg Airlines ora ana maneh, mesthi.
        Bagean utama urip ing perusahaan pesawat Il-114 ditindakake tanpa mesin utawa tanpa baling-baling. Biyen, aku wis ngirim foto sing dijupuk. Saiki aku bakal upload maneh. Salah sawijining pesawat, mung tanpa baling-baling.
        Mesin dasar kanggo pesawat loro (IL-114; IL-112): TV7-117. Lan penyakit bocah bisa umum (kaya bantalan intershaft ing mesin Solovyov saka kulawarga D-30).
        Muga-muga, Victor, aku bisa mangsuli sampeyan.
      2. exo
        +1
        30 2021 Juni

        Iki fotone. Jaman biyen, nganggo kamera super ing ponsel, ora apik banget. Tahune kira-kira taun 2008
        1. +1
          Juli 1 2021
          Alexey (kumandhang), matur nuwun kanggo jawaban. ombenan Saiki dadi cetha yen sampeyan ngomong babagan sing lawas (isih Tashkent) Il-114. Aku pracaya sing keluhan bab grup baling-mesin pesawat lawas padha dijupuk menyang akun nalika ngembangaken engine anyar kanggo Il-114-300. Neng kene ( https://aviation21.ru/tv7-117st-01-turbovintovoj-dvigatel-so-svobodnoj-turbinoj/ ) padha mung nulis sing baling-baling anyar karo lading anyar dikembangaké khusus kanggo mesin TV7-117 ST-01 pesawat Il114-300. Kajaba iku, padha kasedhiya kanggo kontrol kapisah saka engine lan baling-baling ing unit khusus BARK-65STM. Kutipan :"Pembangkit listrik modern kanggo Il-114-300 kalebu mesin turboprop TV7-117ST-01 sing ditingkatake, baling-baling AV-112-114 kanthi regulator baling-baling RSV-34S-114, sistem kontrol otomatis tipe FADEC BARK-65STM lan unit sistem bahan bakar NR-65SM, NP-65, AZRT-65". Ing tembung, misale jek kesimpulan digawe kanthi bener, lan bisnis nggawe Il-114-300 wis entuk prototipe sing mabur. specifications technical, "ngobati" iku cilik lan - menyang SERIES Miturut cara, lan Nizhny Novgorod "Sokol" lan Lukhovitsy alon-alon riveting hulls sabanjuré, lan misale jek kontrak wis ditandatangani karo mesin. Sehat, rejeki lancar hi
          1. exo
            0
            Juli 1 2021
            Saling, Victor!
  7. -2
    30 2021 Juni
    Endi foto pesawat sing apik iki?
  8. exo
    +2
    30 2021 Juni
    Kutipan: K-36
    Militer (miturut wakil ketua pisanan dewan kompleks industri militer Andrei Elchaninov) uga dadi kasengsem ing Il-114.
    "Durasi penerbangan saka Il-114, sing ngluwihi wolung jam, dadi fitur utama pesawat sing kasengsem karo Kementerian Pertahanan. "Iki perlu kanggo nindakake macem-macem jinis pengintaian, relaying sinyal, lan ndjogo. Long tetep ing udhara kanthi konsumsi bahan bakar minimal minangka karakteristik unik."
    link https://www.aex.ru/news/2021/4/14/226879/
    hi

    Ing basis kasebut, sampeyan bisa nyoba nggawe AWACS. Minangka analog A-100 sing luwih ramah anggaran lan diproduksi massal. Soko babagan An-71 sing gagal
    1. 0
      30 2021 Juni
      Ing basis, sampeyan bisa nyoba nggawe AWACS
      - ora bakal bisa, 5000 km minangka jarak feri kosong
      1. exo
        +1
        30 2021 Juni
        Jepang aktif nggunakake E-2C. Lan wis sawetara Ferry: 2583 km
        Utawa: nginstal sistem ngisi bahan bakar.
        Kita ora duwe dhasar kanggo mbangun pesawat kasebut.
        1. +1
          30 2021 Juni
          Jarak Ferry: 2583 km
          - iki kanggo Hokai rampung karo antena, nanging pinten bakal dilengkapi Il-114-300 kanthi? Delengen bedane tenaga mesin...
          1. exo
            0
            30 2021 Juni
            Banjur kita bakal weruh apa sing bisa digawe dening militer, kajaba "salon" kanggo staf komando.
  9. 0
    30 2021 Juni
    hm... belay pesawat semi-Soviet-dirancang, conto eksperimen! - luwih saka 20 taun eksperimen!
    Dadi aku! diwenehi! Hore!
    Lan iki negara "keturunan" saka DAYA AGUNG AGUNG! USSR, ing tingkat modern desain lan nggawe! Ing 30 taun! sawise Uni Soviet! alam bébas.
    Sawise "commies totalitarian dikutuk sing mung ngasilake galoshes!" - padha duwe rolas "mundur" KHUSUS AVIA KB! ...dina iki UAC mung siji! Loro pesawat wis degenerasi!
    Kuat banget!
    Sadawane dalan, impotensi kita maju !! Kabeh sing dheweke bisa!?
  10. +2
    30 2021 Juni
    Kutipan saka roket757
    Masyarakat, negara, perlu digatekake, owah-owahan sing penting kanggo luwih apik, ing arah sing positif, yen ora bakal kecut.

    Sing nggumunake, kira-kira 90% warga kita ngerti iki (dinilai saka kenalanku), nanging aku ragu yen pimpinan negara ngerti iki (kepemimpinan kita ora bakal wani nyebataken).
  11. exo
    +2
    30 2021 Juni

    Iki fotone. Jaman biyen, nganggo kamera super ing ponsel, ora apik banget. Tahune kira-kira taun 2008
    Sisih starboard, tanpa baling-baling, lan asring kedadeyan
  12. 0
    Juli 1 2021
    Kutipan saka donavi49
    Inggih, apa IL-114 bakal nggawa penumpang saka lapangan udara sing ora diaspal? Inggih, punika abad 21. Pesawat kanggo 60 wong mung bakal mabur saka bandara normal, sing ana luwih saka cukup.

    Ing abad 21 Rusia mbutuhake pesawat saka 60 wong. kanggo bandara unpaved, iku wis nalika sampeyan wis ing lor normal saka Timur Jauh. Syarat utama kanggo ngganti An-24/26 yaiku kemampuan kanggo nggarap landasan pacu utama. Wiwit ambruk serikat ing bagean-bagean kasebut, kahanan titik-titik mung saya tambah parah, sanajan ana laporan

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"