Komando AS nanggapi laporan manawa kapal perusak USS Ross nglanggar wates maritim Rusia ing Segara Ireng.

73
Komando AS nanggapi laporan manawa kapal perusak USS Ross nglanggar wates maritim Rusia ing Segara Ireng.

Ing Segara Ireng, manuver militer NATO skala gedhe terus karo partisipasi negara "mitra". Iki minangka latihan militer Sea Breeze, sing pisanan nglibatake kontingen saka 32 negara.

Sawetara wektu kepungkur, laporan wiwit katon yen perusak rudal USS Ross (Angkatan Laut AS) ngliwati perairan teritorial Federasi Rusia ing wilayah Semenanjung Krimea, nglanggar wates maritim Rusia. Laporan kasebut nyatakake yen kapal perang Amerika mlebu ing wilayah perairan Rusia, lan banjur kudu "saperangan alesan" kanthi cepet ngganti dalan lan alon-alon saka 23 nganti 12 knot. Ing wektu sing padha, sumber daya sing nerbitake laporan kasebut diarani situs sing nglacak lalu lintas maritim.



Sawetara wektu sawisé munculé bahan kasebut, komando militèr Amérika nyebar informasi sing "pemusnah ora bisa dumunung ing pesisir Crimea." Dituduhake yen USS Ross ana ing plabuhan Odessa lan "mung nyiapake kanggo melu latihan militer ing Segara Ireng."

Pesen saka prentah latihan Sea Breeze-2021 yaiku:

Senadyan laporan anyar, perusak Angkatan Udara AS Ross ana lan bakal ana ing pelabuhan Odessa 30 menit kepungkur, nyedhiyakake dhukungan kanggo Ukraina.

Pesen iki digambarake nganggo foto:



Elinga yen sadurunge ing Segara Ireng ana kedadeyan karo rong kapal perang NATO. Defender Inggris mlebu ing wilayah perairan Federasi Rusia ing wilayah Cape Fiolent sajrone 3 km, ngliwati wilayah banyu, sing Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia diumumake ditutup kanggo navigasi manca. Lan kru Evertsen Walanda nuduh pilot Rusia nggunakake perang elektronik lan simulasi serangan ing kapal perang ing Segara Ireng.
  • Twitter/Latihan Angin Laut
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

73 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 18
    30 2021 Juni
    Apa tegese rebuff pas wektune? Lan saiki kita weruh - padha sabdho, kacarita lan kacarita karo konfirmasi foto ngguyu
    1. + 20
      30 2021 Juni
      Malah luwih apik, Odessa kudu dijupuk bebarengan karo Crimea!
      1. +3
        30 2021 Juni
        80 taun kepungkur Jerman nguwasani Paris.
        Sapa wong Inggris, Walanda, Amerika ing wektu iku bisa mikir kanggo numpak pesawat militer utawa ing kapal lan lelayaran ing sadawane Seine menyang Paris kanggo ndeleng Menara Eiffel?!
        Apa sing bakal ditindakake Jerman karo dheweke?!
        Yagene, sawise dileksanakake sanksi ing Rusia kanggo aneksasi Crimea, nelpon kita aggressors, dadi pancen yakin sing ndarbeni Crimea lan wilayah Waters sawijining, gentlemen iki ngidini piyambak "mlaku-mlaku ngubengi Paris"?
        Wong sing kuwat mbuktekake kekuwatane ora nganggo tembung, nanging kanthi ajiné.
        Iku ora apik kanggo mbujuk wong-wong mau luwih, nggawa wong-wong mau menyang negara kesiapan pertempuran lengkap saka Pasukan Rudal Strategis, lan drown violators.
        Yen dheweke ora pengin mati, dheweke bakal mandheg lan Crimea bakal dilewati nganti 100 mil.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. 0
            Juli 1 2021
            Sampeyan durung nempel kabeh syarat sing diwenehake ing kirimanku.
            Crimea ana, saiki lan bakal dadi Rusia, ora ketompo apa sing diomongake utawa ditindakake dening sapa wae.
            Nanging, aku nandheske, ora ana wong sing waras sing bakal mabur liwat wilayah sing dikuwasani mungsuh tanpa nggayuh tujuan provokatif utawa pengintaian.
            Inggris ngerti apa sing ditindakake, dheweke nindakake kanthi sengaja, kanthi sengaja, lan mbok menawa kita isih bakal ngerti babagan ganjaran kru kanggo wacana provokatif demonstratif iki.
            Iki tegese striking wong-wong mau bakal adil lan pantes.
            Lan ujar "matur nuwun kanthi sanget" kanggo presiden kita, miturut pendapatku, sing sabar banget.
        2. -19
          30 2021 Juni
          Ya mandeg. Perang apa wae rampung kanthi persetujuan kabeh pihak.
          De jure, saiki hukum ing sisih Ukraina, ing sisih kita - metu saka lawlessness.
          Anggere ora ana kesepakatan, tabrakan ora bisa dihindari. ,
          Sing paling menarik yaiku kanggo tuku Crimea kanthi dhuwit,
          uga, "kanggo amicably lan everyone seneng", kita (utawa kang ana) industri lenga mung seprapat
          ora bakal nampa superprofits. arep tuku. Lan padha lali.
          1. +5
            Juli 1 2021
            hukum ana ing sisih Ukraina, ing sisih kita - metu saka lawlessness.

            Sampeyan ora nyampur munggah sisih dening kasempatan? Mungkin sisih sampeyan Ukraina?
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +2
          Juli 1 2021
          Sampun suwawi dipun mangertosi: ''.... sing urip bener, sisane dadi kenangan ...'' saka tentara Jepang.....
        5. 0
          Juli 1 2021
          Ora mesthi ajiné. Sampeyan bisa nemtokake manawa dheweke bakal menek nganggo sikil loro. Lan kanggo dangu aku ora bisa wisuh.
      2. +8
        30 2021 Juni
        Senadyan laporan anyar, perusak Angkatan Udara AS Ross ana lan bakal ana ing pelabuhan Odessa 30 menit kepungkur, nyedhiyakake dhukungan kanggo Ukraina.

        Supaya ora ana keraguan, pangrusak kasebut diikat menyang pesisir kanthi luwih kuwat. keprungu
        Dene Odessa, durung sore.
        Kabeh bakal. Lan luwih cepet tinimbang sing dikira wong akeh.
        1. +4
          30 2021 Juni
          Yen ora, Gusti Allah ngalang-alangi, Petrov lan Boshirov bakal nyolong perusak menyang perairan wilayah Rusia.
        2. +1
          Juli 1 2021
          Kutipan: Alex777
          Dene Odessa, durung sore.
          Kabeh bakal. Lan luwih cepet tinimbang sing dikira wong akeh.

          Setuju banget karo sampeyan!

          Dene "Ross", misale jek wong Amerika "subtly" "guyon" kanggo pitakonan. kabeh pesen babagan kapal NATO. Nanging kedadeyan karo "Defender" lan "Evertsen" sing ora sopan. padha! ya
          1. +3
            Juli 1 2021
            Ana versi keren:
            Bek dikirim menyang pesisir Crimea dening komando NATO. Sejatine, Amerika.
            Johnson ora ngerti babagan iki, lan crita dokumen "lali ing halte bis" minangka upaya kanggo nutupi kanggo nuduhake yen dheweke isih bisa ngatur lan ngatur.
            Ketoke sing ngandika GDP. yen pangrusak iki wis dicemplungake, mesthi ora ana apa-apa.
            Kita manggon ing wektu sing menarik. hi
    2. -26
      30 2021 Juni
      "Penolakan pas wektune", ya. Kanggo sawetara wektu saiki, kapal "mitra kemungkinan" kita wis frolic ing Segara Ireng, kaya-kaya ing omah - iki diarani "rebuff pas wektune". Miturut cara, babagan "rebuff", yen maca media kita, banjur nalika wong Inggris bubar nerak banyu kita, banjur padha dijupuk ing sadawane dalan lan mbuwang bom kaya "rebuff". iki. Mungkin "rebuff" ana mung ing media Russian, sharpened kanggo ningkataké daya "wungu saka sawijining dhengkul", "bahan mentahan superpower"? nglirik
      1. + 10
        30 2021 Juni
        Angkatan Laut Rusia bubar mabur ing Kapuloan Hawaii lan ing pesisir Skotlandia, lan padha ngandhakake keprihatinan ing kono kanthi cara sing padha lan ora ana penolakan sing kuat. Sapa sing duwe kesempatan sing cukup kanggo apa - dheweke seneng-seneng kaya ngono.
        1. +6
          30 2021 Juni
          Kutipan saka Tzar
          Angkatan Laut Rusia bubar mabur ing Kapuloan Hawaii lan ing pesisir Skotlandia, lan padha ngandhakake keprihatinan ing kono kanthi cara sing padha lan ora ana penolakan sing kuat. Sapa sing duwe kesempatan sing cukup kanggo apa - dheweke seneng-seneng kaya ngono.

          Lan, apa, padha nglanggar tapel wates Inggris?
      2. +4
        30 2021 Juni
        Kutipan: Keong N9
        "Penolakan pas wektune", ya. Kanggo sawetara wektu saiki, kapal "mitra kemungkinan" kita wis frolic ing Segara Ireng, kaya-kaya ing omah - iki diarani "rebuff pas wektune". Miturut cara, babagan "rebuff", yen maca media kita, banjur nalika wong Inggris bubar nerak banyu kita, banjur padha dijupuk ing sadawane dalan lan mbuwang bom kaya "rebuff". iki. Mungkin "rebuff" ana mung ing media Russian, sharpened kanggo ningkataké daya "wungu saka sawijining dhengkul", "bahan mentahan superpower"? nglirik

        Mungkin amarga koresponden bbs omong kosong? Utawa kudu priori njupuk kabeh lan manawa ngirim kabeh menyang umum
        1. -2
          Juli 1 2021
          Ing kene, sawise kabeh, kasunyatane mung ora ana syuting, lan pengawal, lan pesawat, lan drone, lan Denfender, nanging masalahe, kanthi cara sing luar biasa, bom kasebut ora difilmkan. Mungkin bom siluman? Utawa padha nemokke sawise kabeh?
          1. 0
            Juli 2 2021
            Mungkin padha teka munggah karo .., nanging krungu ing Feodosia lying ing pantai pribadi .. broads kuwi, aku panginten dheweke .. Banjur penet dikonfirmasi alam mboten umum saka proses! hi
        2. 0
          Juli 2 2021
          Yen padha nyebarake celah-celah ing sadawane dalan .. bangkekane dibuwang saka ireng luwih cepet tinimbang angin .. mulane Angkatan Udara dadi peteng ..
      3. -5
        30 2021 Juni
        Ditulis kanthi bener, komentar sing paling cocog. Sing liyane mung bisa bengok-bengok, saka jeritan kasebut bakal cepet nyuwek bokonge.
    3. 0
      Juli 2 2021
      Pampers tambah larang.. kudu hemat!!! Ekonomi e.. ngguyu
  2. +6
    30 2021 Juni
    Kapal perang Amerika mlebu ing perairan teritorial Rusia
    USS Ross ana ing pelabuhan Odessa
    Figaro kene, Figaro ana! wassat
    1. -3
      30 2021 Juni
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      Figaro kene, Figaro ana!

      Ora ana gunane kanggo pracaya. Delengen carane wong Inggris tumindak sadurunge provokasi, mapan ing papan sing beda. 18 Juni. 2 kapal perang NATO teka ing Odessa: HMS Defender of the British Royal Navy (perusak saka Daring Type-45 type) lan HNLMS Evertsen saka Royal Netherlands Navy (fregat kelas De Zeven Provinciën). Sistem identifikasi otomatis (AIS), sing ngirim informasi babagan lokasi kapal lan kapal, menehi data kanggo nambah safety maritim. Pasangan iki ninggalake Odessa sakcepete sadurunge tengah wengi tanggal 18 Juni. Data kasebut nuduhake yen dheweke langsung menyang Sevastopol, nyedhaki lawang pelabuhan kanthi jarak kira-kira mil laut 2. Beda karo data pelacakan AIS, ana bukti sing jelas yen kapal perang loro kasebut ora ninggalake Odessa. Siaran langsung saka webcam ing pelabuhan Odessa nuduhake yen dheweke ora ninggalake Odessa.
    2. +7
      30 2021 Juni
      komando militer Amerika nyebar informasi yen "pemusnah ora bisa ditemokake ing pesisir Crimea." Dituduhake manawa USS Ross ana ing plabuhan Odessa lan "mung siyap-siyap melu latihan militer ing Segara Ireng"


      Kutipan saka Pakdhe Lee
      Kapal perang Amerika mlebu ing perairan teritorial Rusia
      USS Ross ana ing pelabuhan Odessa
      Figaro kene, Figaro ana! wassat


      Iki ngelingake cara para pemburu laut ing Timur Jauh. Kapal ing pusat pemantauan GMDSS dibayangke ing papan parkir ing pelabuhan (Vakkanai), lan para pengawal tapel wates nemokake ing Segara Okhotsk, kanthi kepiting sing digodhog-beku ing ditahan, ora adoh saka pelampung karo urutan kepiting...
  3. +9
    30 2021 Juni
    Komando AS nanggapi laporan manawa kapal perusak USS Ross nglanggar wates maritim Rusia ing Segara Ireng.
    . Sarehne “gagak” wis padha kumpul....ora ngarep-arep barang kang becik.
    "Scarecrow" kudu ing panggonan, lan deterrents tambahan tansah siap kanggo .....
    1. +2
      30 2021 Juni
      Kutipan saka roket757
      "scarecrow" kudu ing panggonan

      "Scarecrow" nindakake latihan ing Segara Mediterania! Nemokake wektu! am
      1. +2
        30 2021 Juni
        Kita bakal ngomong ... "jerapah gedhe, dheweke luwih ngerti."
        Ing sisih liya, saling "sopan" ...
        1. +1
          30 2021 Juni
          Kutipan saka roket757
          gotong royong...

          Wis cetha. Nanging sampeyan ora bisa mbabarake kabeh blumbang Piala Donya!
          1. +2
            30 2021 Juni
            Ya ... nanging kadhangkala pilihan trampling ing latar mburi, ing sisih, ora kurang efektif saka confrontation langsung langsung.
            Kajaba iku, pesisir / tapel watese kanthi efektif dilindhungi ing kana, dheweke ora bakal wani blather, luwih banter tinimbang sing kudune ... lan ana sawetara sing umume dianggep.
  4. +7
    30 2021 Juni
    Amarga MO kita ora nggawe statement, mula kita bisa nganggep
    sumber daya, nerbitake laporan kasebut, diarani situs sing nglacak lalu lintas maritim
    salah siji lagi lying, utawa iku mung perlu kanggo wong (paling kamungkinan sisih Ukrainia) mundhakaken gelombang iki. Latihan wis diwiwiti, supaya sampeyan bisa nyana kabeh, nanging paling ora saka Amerika, nanging saka hangers-ing sing wis aman support tacit.
    1. +3
      30 2021 Juni
      Yagene dheweke kudu mlayu, yen kudu cepet ... mumbul menyang sisih?
      Iku bakal bodho saka wong-wong mau.
      Boom kanggo ndeleng sapa sing bakal menehi inspirasi "kanggo eksploitasi" ... yen bisa, dheweke ora melas marang sapa wae.
      Lan umume, migunani kanggo ngganti bocah-bocah yatim piatu, miskin, apes, sing saben wong nyoba nyinggung ....
  5. +6
    30 2021 Juni
    Saiki sampeyan bisa ngapusi apa wae. Kalebu lan data tracker GPS.
    Wong Amerika sing padha bubar nuduh Iran ndhelikake kapal tanker saka sanksi kanthi cara iki.
  6. +3
    30 2021 Juni
    Iku angel kanggo ngerti apa VO perlu kanggo molak informasi
    Nyatane, Amerika nanggapi pesen kaya iki
    Lapuran muncul ing Internet yen perusak sing bisa nggawa nganti 56 rudal jelajah Tomahawk diduga wiwit pindhah menyang Crimea.

    ora ana sing nyebutake nglanggar tapel wates.
    1. +8
      30 2021 Juni
      Sawetara wektu kepungkur ana pesen
      Frasa iki bisa diganti karo "Sawijining mbah putri ngandika" lan kabeh warta dadi palsu.
  7. +7
    30 2021 Juni
    Ing wektu sing padha, sumber daya sing nerbitake laporan kasebut diarani situs sing nglacak lalu lintas maritim.
    Jeneng, jeneng, jeneng sumber daya sampeyan ngguyu
    1. 0
      30 2021 Juni
      Kutipan saka parusnik
      Jeneng, jeneng, jeneng sumber daya sampeyan ngguyu

      Lintas Laut, umpamane. Ngatur? hi
  8. +8
    30 2021 Juni
    Ora latihan, nanging provokasi terus-terusan, kanggo nyoba kesiapan lan kemampuan Rusia kanggo nanggapi.
    Rusia wis diuji kanthi cara iki ing Georgia ing taun 2008, saiki wis mutusake kanthi skala sing luwih gedhe ing wilayah Krimea, kanthi nggawa "kapal saka macem-macem ukuran" saka 32 negara. Amerika Serikat wiwit nggunakake "caudle" prefabrikasi kanggo ngliwati aturan internasional kanggo nyerang negara apa wae. Dadi dheweke mlebu Afghanistan, Irak, lan uga menyang Suriah, nggawe "koalisi" nganti 51 negara (ing kertas). Akibaté, padha tetep ing Irak, Suriah, senadyan panjaluk saka negara iki, kanggo ninggalake wilayah sing. PBB, sing diwenehi panganan, malah ora "kedutan".
    1. 0
      30 2021 Juni
      eh! Alexander, sampeyan isih enom. lan yen sampeyan ngelingi critane? Korea: PBB perang (diduga); Vietnam uga.
  9. -2
    30 2021 Juni
    VO kanthi yakin muter dadi kuning.
    1. +6
      30 2021 Juni
      Ora IN, nanging Internet, kabeh dadi kuning ana ing ngarep kita ... sampeyan ora bakal ngerti sapa sing paling ngapusi ... BBC BBC ... Washington Post, Figaro lan publikasi donya liyaneopo
      Cukup ngapusi iki.
  10. ***
    Rusak USSRuss ing wates segara Rusia ...
    ***
  11. +3
    30 2021 Juni
    Yen Crimea ora bali, Anglo-Saxon (mat) bakal lelayaran ing cedhak Novorossiysk, lan ngandika yen Kuban iku Dill ...... lan padha lelayaran saka pangkalan ing Crimea.
    Apa ora mine wilayah banyu sak Crimea, supaya padha nglangi kanggo kesehatan?
    1. +2
      30 2021 Juni
      Kanggo mine pesisir banyu Crimea ing wektu tentrem ... belay nanging.
      Nelayan lan turis saka kapal pesiar lan yacht bakal klelep, uga, sampeyan menehi kancaku?
      1. 0
        30 2021 Juni
        Inggih, sajrone provokasi kasebut lan perang sing meh diumumake ing Rusia, nelayan lan turis bisa nandhang kasusahan.
        1. 0
          30 2021 Juni
          Ana akeh nesu ing kene amarga covid. .. lan sampeyan pengin njupuk adoh kabungahan pungkasan saka turis.
        2. +3
          30 2021 Juni
          Kutipan: Yaro Polk
          turis bisa lan nandhang sungkowo.

          Apa sampeyan? Apa sampeyan ngerti turis? Utamane kita! Khusus menek kanggo ndeleng-mriksa
        3. -1
          Juli 1 2021
          Kok repot-repot nganggo banyu wae? Tutup kabeh Crimea lan tutup nganggo kawat berduri lan ladang ranjau. Inggih, malah mundhakaken balon marang drones. Lan iku, lan ora provokasi. 50 taun bisa ditoleransi ing mode iki.
  12. +3
    30 2021 Juni
    Amerika ngadeg ing dermaga lan ngarahake kabeh provokasi. Saka sisih endi wong Walanda nyabrang menyang Selat Kerch tanggal 24 Juni. Ross ora ana ing Segara Ireng nalika iku. Pendekatan Ross, sampeyan bisa nelpon lan ngelingake babagan akibate. Amerika ngelingi telpon, ing 2 menit bab bombing ing Suriah. Wiwit padha disebut kaya. Kita bisa nelpon ing 2 menit 30 detik, iki bakal ngganti soko.
    1. +3
      30 2021 Juni
      Amerika ora karuwan marang wong pribumi saka Walanda ... ayo padha menyang ngisor.
      Nanging banjur ing Den Haag, terorisme bisa digandhengake karo Rusia.
      1. +5
        30 2021 Juni
        Quote: Lech saka Android.
        Amerika ora karuwan marang wong pribumi saka Walanda ... ayo padha menyang ngisor.

        Lan ora mung wong-wong mau! Sampeyan ndeleng pirang-pirang "pribumi" sing diklumpukake kanggo latihan kasebut, lan dheweke dhewe bakal lungguh ing mburi nalika mambu goreng.
      2. +2
        30 2021 Juni
        Lan yen sampeyan nganggep foto kasebut kanthi teliti (pisanan), Ross ngisi bahan bakar, dheweke duwe bahan bakar khusus kanggo GZT. Bisa uga diseret ing Eropa dening truk jarak jauh, utawa ing Odessa. . Mungkin iki alesan sing Ross ana ing dermaga ing pelabuhan. Paling wektu iku karya pasangan manis kita salah siji Cut selang utawa drown metu ventilasi udhara saka tank panrima! hi
        1. +1
          Juli 1 2021
          Iku ketoke kanggo kula, utawa truk geni "Zil"?
    2. -6
      Juli 1 2021
      Nanging sampeyan ora ngerti yen sampeyan bisa entuk bali liwat "pusat keputusan"?
  13. +2
    30 2021 Juni
    "Tindak ing wool, ndeleng carane iku ora bakal paling shorn"!
  14. +2
    30 2021 Juni
    Sawetara wektu sawisé munculé bahan kasebut, komando militèr Amérika nyebar informasi sing "pemusnah ora bisa dumunung ing pesisir Crimea." Dituduhake yen USS Ross ana ing plabuhan Odessa lan "mung nyiapake kanggo melu latihan militer ing Segara Ireng."
    Biasane, dheweke ora pengin tumindak minangka provokator sing ora dingerteni ... dheweke duwe peran dadi kondektur, kabeh iki muddied.
    1. +3
      30 2021 Juni
      Wektu sing apik! hi

      Nalika ora ana pratelan saka struktur resmi kita, kabeh iki minangka provokasi informasi ...
      1. +2
        30 2021 Juni
        Salam prajurit
        Bisa dianggep yen "warta" kuwi bakal "dipanggang" kaya donat!
        Mung ora kaya donat, ora bakal dadi produk sing bisa ditonton.
        1. +4
          30 2021 Juni
          Dheweke bisa nindakake keracunan sing apik, donat iki ...
          1. +2
            30 2021 Juni
            Dadi sampeyan ora bakal nemokake dheweke ing wayah sore kanthi geni ... wektu mbaleni kabeh sampah asing wis liwati. Barbecue, belyashi, pasties, pancake! shawarma ... wah, sampeyan uga bisa seneng "sushi" ... donat ora katon.
            1. +4
              30 2021 Juni
              Kita duwe akeh lan malah kadhangkala aku nggunakake, nanging aku ora pengin "donat" lan aku ora menehi saran kanggo sapa wae sing njupuk ...
  15. +4
    30 2021 Juni
    Apa kita ngrembug babagan kekurangan warta babagan dalane penghancur "Ross" liwat perairan teritorial Rusia ing pesisir Crimea? Saiki kita bakal nanggapi saben pesen saka blogger Ukrainia lan patriot jingoistic? Kayane Angkatan Laut kita ora ngerti ngendi Ross.
  16. +3
    30 2021 Juni
    Laporan kasebut nyatakake yen kapal perang Amerika mlebu ing wilayah perairan Rusia, lan banjur kudu "saperangan alesan" kanthi cepet ngganti dalan lan alon-alon saka 23 nganti 12 knot.


    Sapa sing ngisi kabeh iki? ana sing arep gelut?
    1. +2
      30 2021 Juni
      Ora bisa ngomong kanthi pasti apa rencana "konduktor" ... nanging ora nggawa apa-apa sing apik.
      Ing tangan liyane, ayo kang miwiti tumindak angel, kanggo akeh, langsung, "prudensial bakal tangi, utawa rodo bench-pencet ing sak panggonan bakal muter. Kang sawetara positif.
      1. +3
        30 2021 Juni
        Yen diobong, ora becik kanggo sapa wae, apa pancen ora jelas ...
        1. +1
          30 2021 Juni
          Dheweke arep menyang bunch ... sing duwe disebut, dheweke ora nyabrang. Nanging kanggo menek kanggo nggodha bear dormant, sing pengin ora katon utamané. Breshut saka ngisor pager, ora luwih. Syavki podzabornye lan ngandika kabeh.
          1. +4
            30 2021 Juni
            Wis mesthi kaya ngono lan mesthine bakal ...
    2. -5
      Juli 1 2021
      Hooray-resources kindle, sapa maneh? Kita kudu piye wae mundhakaken patriotisme.
  17. 0
    30 2021 Juni
    Sapa sing ngimpi?
  18. -1
    30 2021 Juni
    Kahanan kasebut jelas provokatif. Nalika Perdhana Mentri Kraton Borya Johnson nggolek cara kanggo nambah hubungan karo Lord Dragon, Fintern London City duweni pengaruh ing gembong, ngatur provokasi karo loro kapal (Walanda operasional bawahan Inggris).
    Iku kabeh sing kudu sampeyan ngerti.
  19. +3
    30 2021 Juni
    Ukrainians muddy banyu! Dheweke pancen pengin NATO lan Rusia nindakake perang ing Segara Ireng, kanggo kepentingan Bandera)))))) Lan wong miskin ora ngerti yen bakal dadi Perang Dunia 3! Senajan bantalan kasur duwe apa-apa kanggo ilang. hi
  20. 0
    Juli 1 2021
    Kutipan saka Slavinsk
    Ditulis kanthi bener, komentar sing paling cocog. Sing liyane mung bisa bengok-bengok, saka jeritan kasebut bakal cepet nyuwek bokonge.

    Apa sampeyan wis ilang bobot dhewe? Lan kasunyatan sing ora tembung, supaya feces ngalangi.
  21. 0
    Juli 1 2021
    Kutipan: Dmitry Potapov

    Malah luwih apik, Odessa kudu dijupuk bebarengan karo Crimea!

    Kutipan saka sadurunge
    Wong sing kuwat mbuktekake kekuwatane ora nganggo tembung, nanging kanthi ajiné.

    Kabeh iki ... ing 1939.
  22. 0
    Juli 1 2021
    Falklands - Argentina! Irlandia Lor menyang Irlandia!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"