Türkiye nyatakake kesiapane ngirim instruktur militer menyang Ukraina kanggo nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina

91

Instruktur militer Turki siyap miwiti latihan personel militer Ukraina, Ankara bisa ngirim militer kanggo nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina. Iki dilaporake dening layanan pers saka Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina.

Kyiv dibukak dening delegasi Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Turki. Sawise rembugan ing briefing gabungan, atase militer ing Kedutaan Besar Turki, Kolonel Cengiz Chevik, ngonfirmasi minat Kementerian Pertahanan Turki kanggo narik instruktur kanggo nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina. Kanggo nindakake iki, delegasi Turki bakal ngunjungi sawetara pusat latihan tentara Ukrainia, ing ngendi dheweke bakal kenal karo program latihan kanggo pribadhi lan sersan lan perwira.



Panglima Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina Alexander Syrsky ngonfirmasi niat kanggo narik instruktur saka Turki, ujar manawa militer Turki duwe "pengalaman gedhe." Kajaba iku, miturut Syrsky, militer Ukraina uga bisa nuduhake pengalaman karo Turki, amarga negara loro "melu perang."

Ing wektu sing padha, Kiev nandheske yen kerjasama antarane negara loro ing bidang militèr tansaya kuwat saben dina, pihak wis sarujuk kanggo nindakake latihan bebarengan ing wilayah Ukraina.

Nganti saiki, ing Ukraina, kaya sing sadurunge dilapurake dening Kementerian Pertahanan negara kasebut, ana instruktur militer saka sangang negara sing nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina. Ing wiwitan taun, Presiden Ukraina Zelensky ngidini 2 personel militer Amerika lan 2 personel militer liyane saka negara NATO kanggo manggon ing Ukraina.
  • https://twitter.com/Cherkas72
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

91 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 16
    30 2021 Juni
    Apik banget jungkirmu, sejarah ...
    Biyen, potensial industri lan intelektual saka SSR Ukrainia ngluwihi potensial Turki ing kabeh babagan.
    Lan saiki...
    1. + 17
      30 2021 Juni
      Nanging, sampeyan ngelingi. Meh 30 taun kepungkur. Saiki, Ukraina minangka tempa buruh lan industri layanan intim.
      1. + 13
        30 2021 Juni
        Kutipan: Andrey Nikolaevich
        Nanging, sampeyan ngelingi. Meh 30 taun

        Ambruk Tanah Air Agung minangka rasa sakit sing ora ana watesan.
        1. +1
          30 2021 Juni
          Nduweni statute watesan. Kanggo generasi kita. Tumrape wong enom iku mung sejarahe.....Kabeh mili. Kabeh podo ganti.
          1. +7
            30 2021 Juni
            Anak-anakku ngerti babagan Uni Soviet sing Agung lan Kuwasa.
            Ora saka sastra sekolah, mesthine, nanging saka critaku lan sastra Soviet, saka critane wong tuwaku, untunge, dheweke isih urip.
            1. KAV
              +3
              30 2021 Juni
              Kyiv dibukak dening delegasi Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Turki. Sawise rembugan ing briefing gabungan, atase militer ing Kedutaan Besar Turki, Kolonel Cengiz Chevik, ngonfirmasi minat Kementerian Pertahanan Turki kanggo narik instruktur kanggo nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina.
              Kanggo nanggepi iki, perlu kanggo nutup komunikasi udara karo Turki. Ayo padha mangan turis Ukraina. Apa sampeyan mutusake kanggo mangan iwak lan ora nggawe tangan sampeyan teles? Ora, mesthine ora kaya ngono.
              1. +2
                30 2021 Juni
                Kutipan saka K.A.V.
                Kanggo nanggepi iki, perlu kanggo nutup komunikasi udara karo Turki

                Aku kepengin weruh sapa sing bakal nggoleki, dheweke mung mbukak, lan epidemi wis liwat kasir ...
                1. KAV
                  -1
                  30 2021 Juni
                  Kutipan saka doccor18
                  Aku kepengin weruh sapa sing bakal nggoleki, dheweke mung mbukak, lan epidemi wis liwat kasir ...
                  Nalika padha mbukak, supaya padha bisa nutup. Bakal ana kepinginan lan kekarepan politik.
                  1. +1
                    30 2021 Juni
                    Kutipan saka K.A.V.
                    Bakal ana kepinginan lan kekarepan politik.

                    Persis.
                    1. -1
                      Juli 1 2021
                      Erdogan "mitra" sing ora bisa dipercaya iki minangka intriguer ...
                      1. +1
                        Juli 1 2021
                        Kutipan: Vladimir Mashkov
                        Erdogan "mitra" sing ora bisa dipercaya iki minangka intriguer ...

                        Sawetara wong mikir liyane ...
              2. Komentar wis dibusak.
                1. +3
                  30 2021 Juni
                  Kutipan: hrych
                  Apa sing bakal diwulangké ing kana? Apa wae?

                  Wong Iran kayane duwe Bacha-Bazi. Lan Turki wiwit menek menyang bal saka kapentingan lan ing pinggiran Rusia. Kanggo Afghanistan, Ukraina, Azerbaijan. Iku ora apik.
              3. +4
                30 2021 Juni
                Kolonel Cengiz Chevik ngonfirmasi minat Kementerian Pertahanan Turki kanggo narik instruktur kanggo nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina.
                Lha, ana apa neng kene? Aku ora weruh masalah kritis. Kita uga ngirim penasehat. Liyane bab iku kahanan iki lodhong ing arah Ukraina. Kene, saka titik tampilan kang, mesthi, pepeteng wis mimpin menyang sirah saka saben wesi, nanging apa? Aku ora weruh apa-apa ing kene, kajaba kanggo nyoba kanggo nyedhaki Turki, kabeh iku miturut feng shui, Turki duwe kapentingan ing sumber daya (ilmiah, industri, manungsa ... etc.) Ukraina duwe kapentingan ing injeksi financial saka Turki. Apa sing ora biasa ing kene?
    2. -6
      30 2021 Juni
      Sawise potensial industri lan intelektual saka SSR Ukrainia


      Sawise potensial industri USSR dadi nomer loro ing donya. Ing 2019, Federasi Rusia ana ing posisi kaping 21 ing donya. Siji panggonan sawise Romania.
      1. +8
        30 2021 Juni
        Kutipan saka Keyser Soze
        Siji panggonan sawise Romania.

        Ora lucu...
        Aku ora krungu apa-apa bab pemecah es Romania, pejuang lan reaktor nuklir.
        Statistik - dheweke umume wanita sing menarik, angin ...
        1. 0
          30 2021 Juni
          Statistik - dheweke umume wanita sing menarik, angin ...


          Alexander setuju ... nanging apa aku maca, aku ngedol.
          Saiki aku ndeleng data kasebut - padha dadi anggota Asosiasi tukang mesin Jerman lan produsen peralatan industri - VDMA. Wong lanang iki ana ing bisnis lan duwe wewenang sing luar biasa, kaya informasi.

          Ing artikel kasebut (Tugas teknik Rusia kanggo nyekel lan nyusul Finlandia) tanggal 25.03. 2019, nulis yen miturut asil 2018, Rusia peringkat 23rd, sawise Singapura (20), Finlandia (21) lan Republik Ceko (22). Dadi ora akeh salah.

          Lan ing babagan memori, USSR terus-terusan ing posisi kaping pindho ing bidang teknik, sawise Amerika Serikat.
          1. +5
            30 2021 Juni
            Iku salah siji bab kanggo mbandhingaké lan rangking ing industri sempit, lan bab liyane babagan potensial industri umum.
            Umumé, miturut pendapatku, luwih saka setengah saka kabeh jinis rating Internet ora ana hubungane karo kasunyatan.
            1. +1
              30 2021 Juni
              Iku salah siji bab kanggo mbandhingaké lan rangking ing industri sempit, lan bab liyane babagan potensial industri umum.

              Ing babagan potensi industri sakabèhé, Rusia ing taun 2019 ana ing urutan 7 ing donya sawisé Indonésia.
              https://tyulyagin.ru/ratings/rejting-stran-mira-po-obemu-promyshlennogo-proizvodstva.html
              Iki 7 kaping kurang saka China, 4 kaping kurang saka EU lan 3 kaping kurang saka Amerika Serikat. Yaiku, kita ngomong babagan kesenjangan serius.
              PDB ing paritas daya beli / sing minangka indikator sing luwih objektif /, Rusia rangking kaping 6 ing donya.
              https://kubdeneg.ru/mesto-rossii-v-mirovoi-ekonomike-2019/
              Iki 6,4 kaping kurang saka PDB China, 5 kaping kurang saka AS lan 2,7 kaping kurang saka India. Sing jelas nuduhake longkangan sing signifikan.
              Penting banget yen negara kayata China lan India terus nuduhake persentase pertumbuhan taunan sing dhuwur, sanajan ana krisis korona!
              1. -1
                30 2021 Juni
                apa sing nggumunake))) deleng jumlah negara kasebut
                1. 0
                  30 2021 Juni
                  apa sing nggumunake))) deleng jumlah negara kasebut

                  Nanging yen kita njupuk negara miturut GDP (PPP) per kapita, kahanane luwih elek! Rusia 48 / IMF /, 50 / WB /, 42 / DESR / Panggonan ing donya, lan ing kene Romania pancene ahead saka iku, minangka kasebut dening kolega Keyser Soze (Eugene). Iki senadyan kasunyatan sing Rusia ing Panggonan pisanan ing donya ing syarat-syarat kasugihan alam / iku dipercaya sing 1/5 kabeh ing Bumi /, lan ing 2nd Panggonan per kapita / sawise Kanada /.
                  1. -1
                    Juli 1 2021
                    babagan PDB ing papan kaping 6 lan ing babagan PPP China umume ana ing posisi kaping 72 lan ing babagan indeks Big Mac kita ana ing posisi sing apik banget.
                    1. 0
                      Juli 1 2021
                      Lurus "ndhuwur donya" ... Oke, sukses kanggo sampeyan! hi
              2. +1
                Juli 2 2021
                Ing babagan potensial industri sakabèhé, Rusia ing 2019 ana ing posisi kaping 7

                Boyan, malah dadi. Nanging sabangsane sampeyan padha karo Romania - ora lucu. Aku wis ngomong lan bakal mbaleni - Rumania, Polandia lan appendages liyane saka negara Uni Eropa nyata (Jerman, Prancis) manggon kaya iki mung kanggo loro alasan - subsidi EU (padha prakteke manggon ing utang, nglampahi luwih saka padha gawé lan entuk), plus padha dibangun menyang chain industri teknologi pimpinan EU. Sing, praktis sawijining padha ora duwe industri, ana industri pimpinan EU.
                1. 0
                  Juli 2 2021
                  Hi Aleksey! hi
                  Nanging sabangsane sampeyan padha karo Romania - ora lucu.

                  Ya, aku ora ngerti apa sing dimaksud, nanging babagan GDP (PPP) per kapita, Romania pancen ngluwihi Rusia. Kayane sampeyan duwe prasangka babagan Rumania, lan pancen kabeh negara ing Timur. Heb. Saiki Rumania ana ing posisi 1 ing EU babagan pertumbuhan upah%. Kajaba iku, negara kasebut duwe utang luar negeri sing sithik kanggo PDB.
                  Aku wis ngomong lan aku bakal mbaleni - Rumania, Polandia lan appendages liyane saka negara Uni Eropa nyata (Jerman, Prancis) manggon kaya iki mung kanggo loro alasan - subsidi EU (padha prakteke manggon utang, nglampahi luwih saka padha gawé lan entuk) ...

                  Alexey, pendapat sampeyan ora adhedhasar data nyata. 1 kasunyatan - utang njaba kanggo GDP mung gedhe ing supaya disebut-. negara maju Eropah. Ing Vost. Utang negara Eropa luwih murah.

                  Situasi kanggo 2019


                  Kanggo subsidi euro, kahanan kasebut beda banget. Rata-rata, bagean eurodonasi mung 2-3% saka PDB negara-negara sing nampa.
                  https://pikabu.ru/story/o_nekotoryikh_stranakh_es_sidyashchikh_na_dotatsiyakh_na_primere_polshi_7185439

                  ... plus ditempelake ing chain industri teknologi pimpinan EU.

                  Nanging iki pancen penting, faktor dhasar pangembangan! Lan iki ora minus, nanging plus gedhe kanggo negara-negara Wétan. Eropa!

                  Yaiku, dheweke pancen ora duwe industri dhewe, ana industri pimpinan EU.

                  Pabrik, pabrik, kerja ing saindenging jagad. Sebagéyan penting saka wong-wong mau dadi investor manca sing mbayar pajak, nggawe lapangan kerja ing negara sing dibangun. China, India minangka pimpinan. Saben uwong pengin narik akeh investor sabisa. Iki plus! Kajaba iku, ekonomi ora mung ing industri, sanajan ing Jerman lan Amerika Serikat. Miturut cara,% nuduhake industri ing Bulgaria. ekonomi cedhak karo Jerman.
      2. +1
        30 2021 Juni
        Siji panggonan konco Romania
        .
        Pitakonan yaiku sapa sing ngumpulake statistik kasebut lan tujuan apa sing ditindakake)))
      3. +4
        30 2021 Juni
        ana ing posisi kaping 21 ing donya. Siji panggonan sawise Romania.

        Ngendi sampeyan maca omong kosong kaya ngono? Ing babagan PDB, mbandhingake - Rusia nomer 6 !!! Romania kaping 36!!! Bulgaria kaping 73!!! Maca lan nangis. Minangka persentase donya - Rusia 3,11%, Romania - 0,45%, Bulgaria - 0,13%, Karl! Zero kabèh sepuluh anjir lan wrinkle bokong!
      4. +2
        30 2021 Juni
        Kutipan saka Keyser Soze
        Sawise potensial industri lan intelektual saka SSR Ukrainia


        Sawise potensial industri USSR dadi nomer loro ing donya. Ing 2019, Federasi Rusia ana ing posisi kaping 21 ing donya. Siji panggonan sawise Romania.

        Apa rating kasebut nggawe utawa sapa sing mikir?
      5. Komentar wis dibusak.
      6. +1
        Juli 1 2021
        Ora kanggo wong Bulgaria nulis babagan potensi industri wong liya. ngguyu
    3. +2
      30 2021 Juni
      Turki wis main ing es tipis akhir-akhir iki, lan jelas ora babagan kemampuan finansial)
      Akibate bisa sedih ing pungkasan)
      1. +4
        30 2021 Juni
        Zelensky duwe pendapat dhewe.
        1. +2
          30 2021 Juni
          Zelensky duwe pendapat dhewe.

          wis muni kaya lelucon ala)))
    4. -3
      30 2021 Juni
      Sampeyan isih ora ngerti babagan potensial China dibandhingake karo republik USSR.
      1. +2
        30 2021 Juni
        Lan babagan China?
        1. -3
          30 2021 Juni
          Nalika kahanan wis owah drastis
          1. +3
            30 2021 Juni
            Kabar babagan Ukraina lan Turki...

            Kasunyatan manawa China raksasa bakal njupuk papan sing sah ing ekonomi lan politik donya wis diprediksi atusan taun kepungkur dening "Great Corsica" sing padha. Dadi menarik, narik, nanging ora dikarepke.

            Nanging kasunyatan manawa wilayah kulon USSR sing dikembangake sacara industri bakal dadi pinggiran Eropa sing ora bisa dibayangake, sanajan 40 taun kepungkur.
            1. -5
              30 2021 Juni
              Pira umurmu, nuwun sewu?
              Yen ana wong sing ngomong babagan kahanan saiki karo China lan rasio produksi karo republik Soviet 40 taun kepungkur, ngguyu bakal ngadeg sajrone jam tanpa mandheg ....
              1. +3
                30 2021 Juni
                Cukup, kabeh mine.

                Padha ngerti carane ngguyu ing Uni, carane akeh Lawakan padha dumadi.
                Nanging UR wiwit mbangun kanthi riang ing Timur Jauh lan klompok kasebut padhet ...
                1. -4
                  30 2021 Juni
                  Marang Turki - padha
                  Latihan kasebut ditindakake, ing saben langkah aku dikandhani sajrone layanan babagan mungsuh potensial saka NATO - Yunani lan Turki.
    5. 0
      30 2021 Juni
      Kutipan saka doccor18
      Apik banget jungkirmu, sejarah ...
      Biyen, potensial industri lan intelektual saka SSR Ukrainia ngluwihi potensial Turki ing kabeh babagan.
      Lan saiki...

      Sawise potensial industri lan intelektual Rusia ngluwihi China. Saiki kosok baline
      1. 0
        30 2021 Juni
        Quote: Biasa wae
        Sawise potensial industri lan intelektual Rusia ngluwihi China. Saiki kosok baline

        Babagan intelektual, aku ora bakal dadi kategoris. Sirah sing pinter lan padhang durung mati...
  2. +4
    30 2021 Juni
    -Turki nyatakake kesiapane ngirim instruktur militer menyang Ukraina kanggo nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina
    Sawisé iku, apa jenis Panglima Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina Alexander Syrsky (lan liya-liyane) "Nashchadok saka kulawarga Cossack."
  3. +6
    30 2021 Juni
    Luwih akeh turis menyang Turki + S-400 + SU-57E, lan kita butuh tomat, yen ora, kita ora nandur wortel Israel, lan banjur ndeleng Rusia1 babagan wilayah Kulon sing rusak lan ekonomi Rusia sing makmur.
    1. -1
      30 2021 Juni
      Iki politik. Normal. Apa hubungane ekonomi lan perdagangan? Dheweke mesem ing pasuryan sampeyan lan ngidoni biru sampeyan. Iki normal lan mesthi wis lan bakal.
      1. 0
        30 2021 Juni
        Ora biasa, nanging bosok, satemah tumindake pancen nglawan kepentingan negara lan rakyat, luwih-luwih.
        1. -2
          30 2021 Juni
          Kok ngono?) Negara dagang. Wong nyambut gawe. Mbangun komunikasi lan sambungan. Kapentingan negara minangka konsep sing wiyar. Turki duwe dhewe, kita duwe dhewe. Mangkono cara kerjane jagad iki. Kasunyatan bilih Turki bakal nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina mengaruhi kapentingan global negara kaya cuaca ing Afrika mengaruhi sampeyan. Kita mung bakal ngrusak dheweke minangka respon ing papan liya. Koyo biasane.
          1. +2
            30 2021 Juni
            Kasunyatan bilih Turki bakal nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina mengaruhi kapentingan global negara kaya cuaca ing Afrika mengaruhi sampeyan.

            Wong Turki mbantu teroris sing mateni wong lanang kita ing SAR, wong Turki nyedhiyakake Baikatars menyang Ukraina, lan dheweke bakal terus ngajari carane mateni wong Rusia kanthi efektif ing Donbass.
            Ayo padha nulungi wong-wong mau nganggo gaman lan turis kanggo ngunggahake ekonomi (saiki mbayar kanggo mean)
            1. +2
              30 2021 Juni
              Kutipan saka Runoway
              lan turis kanggo ngedongkrak ekonomi

              Dadi sampeyan meksa sabangsane supaya ora lelungan, njaluk patriotisme, nanging aku wedi yen dheweke bakal ngirim sampeyan
              1. +1
                30 2021 Juni
                sampeyan nggawe sabangsa

                Nutup charter gampang. Ana akeh alternatif saka Mesir menyang Tunisia.
                Dene patriotisme, ing ngendi aku bisa njaluk ing negara sing Kementrian Kebudayaan ora mung ora kerja, nanging uga ningkatake karusakan moral.
                1. 0
                  30 2021 Juni
                  Iku wis, padha isih mabur liwat negara katelu padha.
            2. -9
              30 2021 Juni
              Lan kita mateni wong lanang. Pasukane digebugi kanthi rutin. Apa sampeyan mikir wong Turki ora mati ing kono? Iki politik gedhe. Wong lanang kita padha mati ing Afrika lan Asia. Lan padha bakal. Amarga iku tugase.
          2. -4
            30 2021 Juni
            Kutipan saka carstorm 11
            Perdagangan negara. Wong nyambut gawe. Mbangun komunikasi lan sambungan.

            Banget padha hubungan karo Jerman ing Kawa sampeyan ngerti apa. Pilot Jerman lagi dilatih, sepur mlaku bolak-balik, wis ngrampungake masalah bebarengan karo Polandia ...
            1. -4
              30 2021 Juni
              Persis. Lan uga karo negara liya ing donya sing nate perang ing antarane awake dhewe.
              1. -1
                30 2021 Juni
                Ya, apa ora kasunyatan sing Turki mbentang tentakel menyang Kaukasus, Ukraina lan Asia Tengah nguwatirake? Lan apa bab ngimpi saka Great Turan, kang kalebu wilayah Turkic-speaking, kalebu Rusia? Aja percaya karo wong Turki, kaya sing diomongake ...
                1. -5
                  30 2021 Juni
                  Gusti ... ya, wong tansah mulet soko ngendi wae. Ana tansah ambisi lan barang. Kabeh sajarah donya. Empires munggah, empires ambruk. Kepiye carane bisa mengaruhi impene? Negara kudu ngatasi iki. Iki hakekate. Lan kita malah 5 persen ora ngerti apa sing kedadeyan.
                  1. -2
                    30 2021 Juni
                    Kutipan saka carstorm 11
                    Kepiye carane sampeyan bisa mangaruhi impen?

                    Paling aku ora lunga ngaso ing Turki. Lan aku ora tuku tomat.
                    Kutipan saka carstorm 11
                    Empires munggah, empires ambruk.

                    Aku ora pengin ngunggahake Kakaisaran Turki kanthi biaya Rusia.
                    1. -4
                      30 2021 Juni
                      Inggih, punika childish, nuwun) iku nganti sampeyan ngendi kanggo ngendhokke lan apa kanggo mangan, nanging alasan kanggo iki ... Lan kanggo kang beyo, iku gumantung ing apa sampeyan nampa ijol-ijolan kanggo iku. Barang geopolitik, mesthi, aku ngomong babagan.
                      1. -4
                        30 2021 Juni
                        Kutipan saka carstorm 11
                        Lha iki bocahe, ngapunten

                        Kenapa bocah? Iki minangka program minimalku minangka wong mati.
                        Kutipan saka carstorm 11
                        Dene ing beyo kang, iku gumantung ing apa sing ditampa ing ijol-ijolan kanggo. Barang geopolitik, mesthi, aku ngomong babagan.

                        IMHO, ijol-ijolan durung katon padha. Türkiye menang, sing, kaya China, main ing kontradiksi antarane Rusia lan Kulon.
                      2. 0
                        Juli 1 2021
                        Aku mung arang bisa ngerti wong sing nindakake iki) kita duwe masalah liyane karo negara. Nyerah komputer, telpon lan gadget liyane. Saka internet. Kabeh iku omong kosong. Kanggo apa sing dimainake dening Turki, Federasi Rusia bisa nggawe supaya padu karo kabeh Eropa. Erdogan bisa ngimpi apa wae. Masalahe, rencanane ora ana sing bisa. Kabeh utawa sethithik utawa luwih. Iki ora carane kekaisaran dibangun.
                      3. 0
                        Juli 2 2021
                        Kutipan saka carstorm 11
                        kita duwe masalah liyane karo negara. Nyerah komputer, telpon lan gadget liyane. Saka internet.

                        Lan aku ora duwe apa-apa marang negara. Dheweke dadi mungsuh sing mbukak lan ora ndhelikake niat. Iki dudu "kanca-Erdogan" sing nusuk kabeh punggung Vova nganggo lading.
                        Kutipan saka carstorm 11
                        Masalahe, rencanane ora ana sing bisa.

                        Apa dheweke nglaporake sampeyan saben rencana ora bisa ditindakake? Sadurunge, mesthi, miwiti sampeyan menyang kabeh subtleties saka rencana dhewe ...
                      4. +1
                        Juli 1 2021
                        Kutipan saka carstorm 11
                        Lha iki bocahe, sorry)

                        Kanggo urip kanthi wicaksana, sampeyan kudu ngerti akeh,
                        Loro aturan penting kanggo elinga kanggo miwiti:
                        Sampeyan luwih seneng keluwen tinimbang mangan apa wae
                        Lan luwih becik dhewekan tinimbang karo sapa wae.
                        Umar Khayyam.
                      5. -1
                        Juli 1 2021
                        Iki minangka tembung sing apik banget. Sayange yen dheweke prihatin karo individu lan dudu masalah donya. Yen kabeh wong nindakake iki, jagad bakal murub kabeh.
                      6. +1
                        Juli 1 2021
                        Kosok baline, lagi murub sabenere amarga wong sing kuwasa tanpa prinsip lan norma moral.
                      7. -3
                        Juli 1 2021
                        Apa hubungane moralitas ing jagad iki?))) Apa sampeyan naif?) Pitakonan sing prasaja - apa sing ditindakake bapakku, contone, ing Kampuchea? Apa sampeyan ngumpulake kembang?) Politik global minangka keputusan sing akeh lan kurang pangerten kanggo wong awam.)
                      8. +1
                        Juli 1 2021
                        Argumentasi tanpa guna, kita ora ngerti saben liyane.
  4. +5
    30 2021 Juni
    Instruktur militer Turki siyap miwiti latihan personel militer Ukraina, Ankara bisa ngirim militer kanggo nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina.

    Napa ora miwiti latihan angkatan bersenjata Kurdi?
    1. +1
      30 2021 Juni
      Lan sijine UAV Orion.
    2. -2
      30 2021 Juni
      Apa prajurit bodho ing Ukraina dadi! wong bodho
      Sapa sing ora nglatih dheweke, sanajan wong Turki, nanging kabeh ora ana ing pakan jaran .... wassat
  5. -3
    30 2021 Juni
    Ora suwe Angkatan Bersenjata Ukraina bakal "sinau" saka instruktur Moldova. Wes wayahe .. Kabeh wis ono ..
    1. +1
      30 2021 Juni
      Instruktur militer serius saka Australia, Selandia Baru lan Kanada uga seneng. Lan sawise kabeh, dheweke lelungan ing saindenging jagad, mulang ...
      1. -2
        30 2021 Juni
        Mesthi padha "cruise"! Isih .. Padha ngirim ora perang kanggo Crimea.) We teka, ngombe vodka, h.o.h.l.u.sh.e.k. felt iku ... lan mulih ... Nalika padha ngomong, "misi wis rampung.")
  6. -1
    30 2021 Juni
    Türkiye nyatakake kesiapane ngirim instruktur militer menyang Ukraina kanggo nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina
    Apa kabeh dadi ala karo dheweke, apa dheweke uga pengin sinau saka wong Turki?
  7. +2
    30 2021 Juni
    Korps Janissaries Ukrainia bakal disiapake? wassat
    1. 0
      30 2021 Juni
      Jumpers perang!
  8. +1
    30 2021 Juni
    Lan ora perlu gabung karo NATO, bakal mlebu ing Outskirts dhewe.
  9. -1
    30 2021 Juni
    Saiki, Ukraina minangka tempa buruh lan industri layanan intim.OTE
    Kutipan: Andrey Nikolaevich
    Nanging, sampeyan ngelingi. Meh 30 taun kepungkur. Saiki, Ukraina minangka tempa buruh lan industri layanan intim.

    Kutipan saka carstorm 11
    Kok ngono?) Negara dagang. Wong nyambut gawe. Mbangun komunikasi lan sambungan. Kapentingan negara minangka konsep sing wiyar.

    Kapentingan saka kelas penguasa lan pedunung ora kebak pas, nanging ing Ukraina bedo iki utamané katon.
  10. +1
    30 2021 Juni
    Ankara bisa ngirim militer kanggo nglatih Angkatan Bersenjata
    Nanging Erdogan ngerti manawa pihak Rusia bakal njupuk iki kanthi negatif. Apa iki? A manthuk kanggo Amerika Serikat mung ing kasus, utawa awal game anyar marang Rusia karo eseman "loropaken" ing pasuryan?
  11. +3
    30 2021 Juni
    Kasur mulang, Kanada mulang, Polandia mulang, Inggris mulang. Saiki wong Turki nyoba.
  12. 0
    30 2021 Juni
    We ngedol senjata kanggo Turki, kita mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir TURIS NANGGALKE ALOT Gelembung ing TURKEY, kang iki ndadékaké kanggo kasunyatan sing padha ora ngormati kita, padha nganggep WE WEAK, iku amarga saka Erdogan tumindak kaya. iki, sawise pesawat kita downed iku perlu kanggo mungkasi kabeh kerjasama
  13. -4
    30 2021 Juni
    ... kanggo nyiapake Angkatan Bersenjata Ukraina (kanggo perang) nglawan Federasi Rusia lan kanthi biaya Federasi Rusia.
  14. -3
    30 2021 Juni
    Dadi wong Ukrainia saiki bakal menyang Turki kanggo ngresiki mangkok jamban?
    Apa aku ngerti artikel kasebut kanthi bener?
    1. -1
      30 2021 Juni
      Kutipan saka Xlor
      Dadi wong Ukrainia saiki bakal menyang Turki kanggo ngresiki mangkok jamban?
      Apa aku ngerti artikel kasebut kanthi bener?

      Dheweke bakal mbayar karo wanita, ora ana liyane .. duka
  15. 0
    30 2021 Juni
    Turki luwih lan liyane mbukak nuduhake musuhan kanggo kapentingan lan keamanan Rusia, lan misale jek sing kita, salah siji durung ngembangaken antidotes kanggo tumindak iki, utawa ndalang sing iki ora ngganggu kita akeh.
    Iku misale jek kanggo kula sing Turki, senadyan dekade saka penolakan dening EU kanggo nampa iku menyang rangking sawijining, nyekeli ing NATO mung amarga padha ngerti banget sing, kiwa piyambak karo Rusia, kabeh ambisi lan serangan agresif marang Rusia bakal cepet. kekubur, kependhem. Ing wektu sing padha, iki menehi Turki kesempatan kanggo cepet mbangun ekonomi lan kemampuan pertahanan. Dadi, ing lapangan senjata lan teknologi, Turki ketoke njupuk menyang akun pengalaman China lan kasil nindakake tumbas, Nyalin lan dandan, ngindhari biaya pinunjul kanggo nggawe saka ngeruk.
    Nyatane, logika iki uga ana ing mayoritas "sekutu kita" - pangembangan kanthi nyedhot loro utawa telu sapi ing sangisore payung Rusia. Sanalika baris fungsi mandhiri dilewati, kabeh "sekutu" iki tiba saka Rusia liwat owah-owahan kekuwatan "demokratis" (aku ora bakal nuding driji ing Ural), dene "bobot abot" saka mantan pamaréntahan. tetep dadi kurator bayangan, kanthi reorientasi sabanjure menyang Kulon. Nanging, kadhangkala ora bisa langsung, iki persis carane proses iki dumadi ing Kyrgyzstan.
    1. -2
      30 2021 Juni
      Iki kabeh bisa dingerteni, nanging misale jek sampeyan rada histeris.
      Ya, ora ana pitakonan, upaya wong Turkoman ing Kaukasus nyebabake luwih prihatin.
      Aku percaya yen kabeh bakal diputusake ing Suriah, nalika dheweke bener-bener mbagi lapangan minyak.
      Inggih .. utawa .. padha bakal menehi Erdogan tinsel. Iki uga bisa, kaya rencana "C".

      Wong Turki, mesthi, minangka negara gedhe sing bisa dilebokake ing tangan. Nanging tulisen ing cuff sampeyan kaping pirang-pirang pimpinan tentara paling dhuwur diborgol ing kono. nglirik
  16. 0
    30 2021 Juni
    Ambisi agresif Turki lan Britania Raya saya tambah akeh.
  17. -1
    30 2021 Juni
    Ora bakal ana rame saka instruktur sing diimpor))) ora ana gunane. Lan matur nuwun Gusti.
  18. 0
    30 2021 Juni
    ... pecandu narkoba lan mabuk karo "vsu", paling ora ana sing bakal "mulang", pamer nol ...
  19. -1
    30 2021 Juni
    Iki, yen bener, iku telpon.
  20. 0
    30 2021 Juni
    Türkiye nyatakake kesiapane ngirim instruktur militer menyang Ukraina kanggo nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina

    Lan UAV kita .. Kita ngerti kita ngerti! Apa sampeyan pengin mbaleni sukses ing Karabakh, nanging wis ana ing Donbass? Inggih, nggih, mung katon, kita ora bakal ngerti.
    Erdogan piye wae bubar lan pengin ngirim militer, kaya penjaga perdamaian, menyang Afghanistan ..
    Apa dheweke ora bakal overstrain utawa lali kepiye helikopter serangan mburu dheweke ing Istanbul?
  21. +1
    30 2021 Juni
    Ora ketompo carane hard sampeyan nyoba, sampeyan bisa dadi kanca karo Turki mung saka posisi kekuatan. Lan kita proyek bebarengan lan rekreasi. Nah, ayo dideleng.
  22. +1
    30 2021 Juni
    Apa ora iki wektu kanggo "Angin Utara" kanggo niup menyang Kurdi?
  23. 0
    Juli 1 2021
    Lan ora ana instruktur kanggo nyiapake wong Kurdi kanggo perang suci nglawan Ottoman!? Ya, gampang!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"