Garis langsung karo presiden: pitakon pisanan - babagan pandemi

167

Kira-kira jam 12:10, Jalur Langsung karo Presiden Rusia diwiwiti. Pitakonan pisanan sing ditakoni marang Vladimir Putin yaiku pitakonan sing ana gandhengane karo pandemi. Pitakonan ngangap kok vaksinasi wajib lagi ngenalaken ing sawetara wilayah kanggo kategori tartamtu saka warga, nalika ing liyane iku ora, sing ing sawetara wilayah acara massa dilarang, nanging Euro 2020 cocog ing St Petersburg dianakaké karo penonton.

Vladimir Putin nyatakake yen ora ana kebingungan babagan iki. Miturut dheweke, pemenuhan kewajiban kanggo ngatur turnamen bal-balan ditindakake kanthi kontak karo UEFA. Kanggo organisasi iki, Rusia nanggung kewajiban nalika menehi layanan kanggo ngatur bagean turnamen.



Presiden nyathet yen babagan vaksinasi, perhatian kudu dibayar kanggo undang-undang 1998 babagan perlindungan kekebalan populasi. Ana rong bagean kanggo hukum iki. Sing pertama yaiku vaksinasi wajib. Iki tanggalan nasional.
Presiden Federasi Rusia:

Kolega nyaranake mindhah vaksinasi nglawan COVID-19 menyang bagean iki. Nanging para wakil ora ndhukung inisiatif iki. Lan komponèn liya saka hukum yaiku yen ana epidemi ing wilayah tartamtu, kanthi instruksi dokter sanitasi, panguwasa bisa ngenalake vaksinasi wajib kanggo kategori warga tartamtu. Iki kedadeyan ing subyek.

Presiden Rusia uga mangsuli pitakon babagan kemungkinan kunci. Putin nyathet yen sabenere amarga vaksinasi wajib wis dienalake ing wilayah tartamtu kanggo kategori populasi tartamtu sing bisa ngindhari kunci kabeh-Rusia. Ing wektu sing padha, kepala negara nyathet yen kahanan sacara sakabehe tetep dikendhaleni.

Presiden:

Ana kategori dissidents vaksin. Lan iki wong diwasa. Ana sing ngomong yen ora ana penyakit, manawa para pemimpin negara kasebut kanthi khusus setuju. Nah, iki omong kosong lengkap. Kaya ngono, kita bebarengan lan setuju ...

Vladimir Putin kelingan yen dheweke dhewe wis divaksinasi, lan anggota kulawargane uga divaksinasi.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    167 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Bom
      + 12
      30 2021 Juni
      Kaya biasane, dheweke bakal nyritakake dongeng kanggo nenek lan nguripake panah. Komentar lan ora seneng wis dipateni ing YouTube; dheweke ora pengin ngrasakake katresnan wong. Aku ora katon, nanging miturut tradisi, aku sijine jar ing - aku ngenteni 3 liter saka '95.
      1. + 22
        30 2021 Juni
        Ana dongeng ... iki ora kanggo kabeh, nanging apa masalah vaksinasi wis dadi masalah politik?
        Apa ora perlu nganggo topi ing mangsa?
        1. Topi ora njamin pangayoman Frost 100%.
        2. Aku ora ngandel topi Rusia.
        3. Kita kepeksa nganggo topi kanggo mulang kita supaya manut.
        4. Sanajan topi mbantu sampeyan, sampeyan kudu nganggo maneh ing mangsa ngarep. Mulane, tutup ora efektif.
        5. Awak dhewe ngembangake kecanduan kanggo Frost, ora perlu ngganggu kanthi nganggo topi.
        6. Meningitis diciptakake dening pemerintah kanggo golek dhuwit dodolan topi.
        7. Rumah sakit rame karo wong-wong sing nganggo kupluk lan lara selesma.
        8. Busana kanggo nganggo topi minangka konspirasi saka perusahaan busana!
        9. Topi Barat luwih dipercaya. Rusia ora bisa nggawe topi dhewe.
        1. +4
          30 2021 Juni
          Kutipan: NIKNN
          Dongeng mau... ora kanggo kabeh wong

          Saben uwong ngerteni "dongeng" saka lingkungane dhewe lan ing kulite dhewe. "Wong sing tersinggung" nesu, sing "dicekel" nggosok-gosok tangane, sing "nyebar" meneng ing kain ...
        2. + 12
          30 2021 Juni
          Wong mati amarga Covid, nanging wedi karo vaksin. Savages padha.
        3. -4
          30 2021 Juni
          Aku nyawang njaba - ora, ora ana wong sing ora puas. Kabeh wong nonton GDP. Ayo Vladimir Vladimirovich, apa sing sampeyan karepake, mulangi wong-wong sing ora kuwat iki carane urip!
          1. + 21
            30 2021 Juni
            Ya, sedih, sapa sing bakal mangu-mangu jawaban, ora ana gunane takon ...
            - Vladimir Vladimirovich, pinten bakal kaping pindho?
            - Aku bakal ringkes. Sampeyan ngerti, mung dina liyane aku ana ing Akademi Rusia
            Ilmu, wis ngobrol karo akeh ilmuwan, kalebu bocah enom,
            wong pinter banget. Dadi kita ngrembug, utamane, iki
            masalah, ngedika bab kahanan ekonomi saiki ing negara; padha
            Dheweke uga ngomong babagan rencana kanggo masa depan. Mesthi, pisanan kabeh
            padha kuwatir babagan masalah sing dikarepake; ora kurang akut ana pitakonan saka
            silihan hipotek, nanging aku bisa njamin sing kabeh masalah iki bisa ditanggulangi lan kita
            Kita bakal nggawe kabeh gaweyan kanggo mutusake masalah ing mangsa cedhak banget. AT
            Iki uga ditrapake kanggo topik sing diangkat ing pitakonan sampeyan.
            1. +1
              30 2021 Juni
              Kabeh bener! politisi ngandika kabeh ing topic tanpa njawab pitakonan. Iki bedane karo demagog amatir.
        4. 0
          30 2021 Juni
          Kutipan: NIKNN
          Apa ora perlu nganggo topi ing mangsa?
          Aku ora ngerti sing downvoted, panyengkuyung saka topi utawa mungsuh, ngenali dhewe utawa soko, supaya aku bisa ngerti ngendi aku salah. ngguyu
          1. -12
            30 2021 Juni
            Dadi sapa? Aku ora ngerti maneh ... ngguyu ngguyu ngguyu
          2. +6
            30 2021 Juni
            Potongan topi sampeyan ora cocog karo potongan demokratis sing modis, mula dheweke ora diakoni ing Eropa lan AS, nanging kudu nganggo topi saka AstraZeneca lan Pfizer. ngguyu
        5. +5
          30 2021 Juni
          Kutipan: NIKNN
          1. Topi ora njamin pangayoman Frost 100%.
          2. Aku ora ngandel topi Rusia.
          3. Kita kepeksa nganggo topi kanggo mulang kita supaya manut.
          4. Malah yen topi mbantu sampeyan, mangsa sabanjuré sampeyan kudu sijine maneh. Mulane tutup ora efektif. ...

          Dadi, topi kasebut saka couturier sing padha karo mackintosh kayu reformasi pensiun lan galoshes holey optimasi medis. Sampeyan mesthi bakal mikir babagan kualitas topi ...
          Lan yen kita luwih nggambar analogi karo sandhangan, mula meh kabeh aktivitas pamaréntah Rusia kaya ngarang kaftan Trishka.
        6. +4
          30 2021 Juni
          Kutipan: NIKNN
          Apa ora perlu nganggo topi ing mangsa?

          Iku bakal katon, apa sing bisa umum antarane headdress lan intervensi medis? Nanging sawetara ngatur kanggo remet malah sethitik moralitas metu saka iku.
        7. +3
          30 2021 Juni
          Kutipan: NIKNN
          Apa sampeyan ora kudu nganggo topi ing mangsa?

          Dheweke kudu menehi sertifikat vaksin!)) Sampeyan bakal nyelehake kabeh wong ing papan kasebut nganggo topi sampeyan !!
          Kanggo sampeyan para dokter lan profesor:
          - Vaksin durung diteliti kanthi lengkap lan duwe efek samping. Kita kudu ndeleng ...
          Lan sampeyan kaya:
          - Apa sampeyan pengin mlaku-mlaku tanpa topi ing mangsa ??
          1. -1
            30 2021 Juni
            Kutipan: Stas157
            - Vaksin durung diteliti kanthi lengkap lan duwe efek samping

            Fakta ing studio ...
            Kutipan: Stas157
            - Apa sampeyan pengin mlaku-mlaku tanpa topi ing mangsa ??

            Lan sampeyan? Topi durung diteliti kanthi lengkap, ana kontraindikasi ... sirah kringet yen ora dianggo kanthi bener.. ngguyu Apa sampeyan serius nulis iki?
            1. +4
              30 2021 Juni
              Kutipan: NIKNN
              Topi durung diteliti kanthi lengkap, ana contraindications...

              Mungkasi ngapusi. Aku ora duwe pitakon babagan topi, nanging aku duwe pitakon babagan vaksin. Topi mung sandhangan, lan vaksin minangka produk medis kompleks sing mbutuhake studi klinis sing dawa. Mung troll lan demagogue sing bisa ngaku yen iki padha.
              1. +4
                30 2021 Juni
                Kutipan: Stas157
                Mung troll lan demagogue sing bisa ngaku yen iki padha.

                maca babagan vaksin Covivac. Rusia, disertifikasi, prasaja kaya sepatu bot, tanpa vektor. Lan kaya ora mbebayani
                1. 0
                  30 2021 Juni
                  Kutipan saka: aybolyt678
                  babagan vaksin Covivac. Rusia, disertifikasi, prasaja kaya sepatu bot, tanpa vektor. Lan kaya ora mbebayani

                  Aku setuju karo sampeyan. Kulawarga medis uga nganggep vaksin Covivac klasik minangka sing paling efektif lan aman.
          2. -1
            30 2021 Juni
            Stas157 (Stas)
            - Vaksin durung diteliti kanthi lengkap
            Ngapunten, nanging sampeyan WHO?! Profesor virologist? Imunologis? Kepiye carane sampeyan nemtokake manawa vaksin kasebut ora diteliti? Apa sampeyan nyambung menyang laboratorium rahasia?
            lan kanthi efek samping.
            Apa ana conto tartamtu? Aja mung ngirim omong kosong saka tik tok.
            Kita kudu ndeleng ...
            Sapa utawa apa sing kudu dideleng? Kanggo stupidity ngédap Panjenengan?

            Siji-sijine sing dakkarepake yaiku kenapa para commies sing semangat iki (sajatine commies, amarga sampeyan ora ana hubungane karo komunis sejati) nglawan vaksin ing kene, sanajan ing USSR, mesthine ditresnani dening wong-wong mau, vaksinasi diwenehake marang kabeh wong tanpa pengecualian. lan nganti dhuwure, mung keprungu keprungu lan ora ana sing ditakoni arep divaksinasi apa ora.
            1. -2
              30 2021 Juni
              Kutipan: Alex_1973
              Ana conto tartamtu? Aja mung ngirim omong kosong saka tik tok.

              Khusus Aku rumangsa ora sehat sedina sawise Sputnik (aku ora njupuk suhu). Bojoku suhu 37 lan muntah ing wayah wengi. Suhu ibu wis 38 ing dina pisanan, lan 37 ing dina kapindho. Efek samping sing bisa uga dilaporake sanajan ing klinik sing divaksinasi!

              Aku ora bakal nginstal Satelit iki yen aku ora arep ing luar negeri! Iku luwih apik kanggo nggunakake Covivak. Rama Epivac diinstal - ora efek sisih. Nanging efek ana minimal. Malah Sang Prabu ngandika mangkono!
              1. 0
                Juli 1 2021
                Stas157 (Stas)
                Khusus, sawise Sputnik aku rumangsa ora sehat sajrone sedina (aku ora njupuk suhu). Bojoku suhu 37 lan muntah ing wayah wengi. Suhu ibu wis 38 ing dina pisanan, lan 37 ing dina kapindho. Efek samping sing bisa uga dilaporake sanajan ing klinik sing divaksinasi!
                Lan iku kabeh? Kabeh barang sisih? Suhu? Aku panginten sampeyan lara amarga vaksin Mordor, nanging sampeyan mung demam ...
                Sawise vaksinasi pisanan aku ora duwe apa-apa, sawise sing kapindho aku rada goyang karo suhu lan ... lan SING ALL ...!!! Lan sampeyan nelpon iki efek samping?! Ngapunten, nanging sampeyan ora de'Artagnan?! Meh kabeh wong duwe bab sing padha, banjur apa?! Apa sampeyan mikir iki minangka efek samping? Apa sampeyan malah waras? Apa sampeyan njaluk suntikan flu?
                Kok arep menyang luar negeri? Kabeh ala karo sampeyan, mordor Putin ora bakal ngidini sampeyan urip. Contone, aku ora bisa lelungan ing luar negeri, anggaranku ora ngidini.

                Aku kena wong kaya sampeyan, ora saben wong, kabeh ala ing endi wae, nanging aku bakal lunga menyang luar negeri, nanging apa prinsip komunisme sing padhang? Apa padha kabeh mungsuh ana? Amuba cendhek apa sampeyan, sing diarani "komunis", diringkes ing tembung siji, iku kabeh kecanggihan sampeyan.
      2. + 18
        30 2021 Juni
        Quote: Bom
        Kaya biasane, dheweke bakal nyritakake dongeng kanggo nenek.

        Sanajan dudu garis lurus, iku "Game Dhewe"
        - Vladimir Vladimirovich, iki pilihan kanggo pitakonan: Covid, Ekologi, Omah lan Layanan Komunal, Internet, Pertahanan.
        - Ayo menehi Covid kanggo 200. Lan menehi Erich Krause pulpen mengko, yen ora, aku wis mbuwang kabeh pulpenku kanthi nesu sing bener.
        1. -20
          30 2021 Juni
          Kutipan: Hyperion
          Vladimir Vladimirovich, iki pilihan kanggo pitakonan: Covid, Ekologi, Omah lan Layanan Komunal, Internet, Pertahanan.

          Ngenteni, supaya komunis sijine kaleng banyu ing jejere TV.
          1. +1
            30 2021 Juni
            Quote: Bashkirkhan
            Ngenteni, supaya komunis sijine kaleng banyu ing jejere TV.

            Apa shitcrats bakal nggoleki Pokémon?
            1. -4
              30 2021 Juni
              Kutipan saka Svarog
              Apa shitcrats bakal nggoleki Pokémon?

              Kaya sing dikarepake. Goleki "Pokimones".
        2. -1
          30 2021 Juni
          Kutipan: Hyperion
          Vladimir Vladimirovich, iki pilihan kanggo pitakonan: Covid, Ekologi, Omah lan Layanan Komunal, Internet, Pertahanan.

          lali babagan - "dollar bakal ambruk"!
      3. +6
        30 2021 Juni
        Quote: Bom
        Kaya biasane, dheweke bakal nyritakake dongeng kanggo nenek lan nguripake panah.

        Dadi, dheweke dadi trampil ing dongeng, lenggah ing dhampar nganti pirang-pirang taun. Akeh wong malah seneng ngrungokake maneh lan bola-bali. Sawise kabeh, apa yen ing sawijining dina kedadeyan sampeyan mlumpat ing rake sing padha, nanging ora bakal menehi sampeyan sirah? Kita bakal mlarat (ya, sampeyan miskin, kita ora mesthi), nanging bangga, lan kita bakal menyang swarga - program pemilihan wis siyap, pemilih wis aman.
        Komentar lan ora seneng wis dipateni ing YouTube; dheweke ora pengin ngrasakake katresnan wong.

        Nanging iki kekacoan lengkap, minangka generasi enom Aue sijine iku. Ateges demonstrasi kasunyatan sing "Aku bakal ngomong, para abdi, lan sampeyan ngrungokake, ngrungokake lan ora wani ngomong, ora ana sing kasengsem karo pendapat sampeyan."
        1. +1
          30 2021 Juni
          Kutipan saka Alexander
          Sawise kabeh, apa yen ing sawijining dina kedadeyan sampeyan mlumpat ing rake sing padha, nanging ora bakal menehi sampeyan sirah?

          Amarga gagang garu wis didol utawa dicolong.
      4. +2
        30 2021 Juni
        Komentar lan ora seneng wis dipateni ing YouTube; dheweke ora pengin ngrasakake katresnan wong.

        YouTube dhewe ngapusi komentar lan jumlah tampilan sing dikarepake. Sawise kabeh, iku sumber daya saka negara mungsuh. Minangka conto - 115+ yuta. views bab "Putin kraton" ing sawetara dina. Ana luwih sithik pamilih ing Rusia, 108+ yuta. Ing wektu sing padha, Pevchikh ngaku mung 26% saka residents katon (i.e. 29 yuta residents). Lan ana akeh sing ora konsisten karo YouTube. Aku dhewe wis bola-bali weruh yen komentar sing ditulis katon kanggo aku, nanging ora katon yen ing wektu sing padha aku mlebu tanpa wewenang saka browser liya (yaiku, ora ana sing ndeleng, nanging aku). Kadhangkala padha tinder langsung tanpa gangguan katon. Lan akeh, yen ora kabeh, sumber daya Barat melu manipulasi kasebut.
        Lan kenapa dheweke bakal main ing kasus iki?
        1. 0
          30 2021 Juni
          Kutipan saka Vasya
          YouTube dhewe ngapusi komentar lan jumlah tampilan sing dikarepake.

          Ora kudu YouTube dhewe sing melu ngapusi, ana akeh kantor kanggo iki, mung nggawa dhuwit ... Lan apa hubungane karo mateni komentar lan rating sing digawe dening pemilik saluran dhewe?
          1. 0
            30 2021 Juni
            Lan apa hubungane karo mateni komentar lan rating sing digawe dening pemilik saluran kasebut?

            Aku dhewe wis bola-bali weruh yen komentar sing ditulis katon kanggo aku, nanging ora katon yen ing wektu sing padha aku mlebu tanpa wewenang saka browser liya (yaiku, ora ana sing ndeleng, nanging aku).

            Apa sampeyan bisa nindakake iki ing saluran supaya aku bisa ndeleng komentarku, nanging pangguna liyane ora?
            1. +1
              30 2021 Juni
              Kutipan saka Vasya
              Apa sampeyan bisa nindakake iki ing saluran supaya aku bisa ndeleng komentarku, nanging pangguna liyane ora?

              Ing konferensi Putin, komentar sampeyan ora katon; komentar ing kono dipateni kabeh, saka tembung "umum lan lengkap." Ing kabeh saluran sing disiarake: First, RT, NTV, Dozhd.... Sapa sing nindakake iki, YouTube?
              1. -2
                30 2021 Juni
                Ing konferensi Putin, komentar sampeyan ora katon; komentar ing kono dipateni kabeh, saka tembung "umum lan lengkap." Ing kabeh saluran sing disiarake: First, RT, NTV, Dozhd.... Sapa sing nindakake iki, YouTube?

                Kasunyatan manawa penulis saluran bisa mateni komentar bisa dingerteni jaran, yen dheweke pengin, dheweke dipateni. Aku ngomong babagan liya - YouTube ngapusi kanggo kepentingan mungsuh kita. Pamblokiran saluran tanpa alesan, tandha isi minangka "objectionable", etc.
                Umumé, komentar online, minangka aturan, pindhah menyang chatting online, lan ing RT saiki aktif, contone:

                Kowe kok ngapusi?
                1. -1
                  30 2021 Juni
                  Kutipan saka Vasya
                  YouTube manipulating kanggo kepentingan mungsuh kita

                  Iku tetep kanggo mangerteni kenapa media negara Rusia nyebar ing kana. Ora mung portal mungsuh ngidini dheweke nindakake iki, lan malah ngidini dheweke mateni sing ora disenengi - mesthine duwe cara liya kanggo ngapusi para pamirsa sing teka kanggo ndeleng presiden.
                  1. -2
                    30 2021 Juni
                    Iku tetep kanggo mangerteni kenapa media negara Rusia nyebar ing kana.

                    Apa ana alternatif? Apa sampeyan kerep nonton Rutub?
                    Ora mung portal mungsuh ngidini dheweke nindakake iki, lan malah ngidini dheweke mateni sing ora disenengi - mesthine duwe sawetara cara manipulasi liyane.

                    Kepiye carane dheweke ora ngidini? Ing kasus iki, sampeyan kudu ninggalake Rusia, nanging carane sampeyan bisa ngapusi iku banjur?
                    1. +4
                      30 2021 Juni
                      Kutipan saka Vasya
                      Kita kudu ninggalake Rusia

                      Iki mung ateges nutup kantor perwakilan resmi Rusia (sing bisa dituntut lan didenda). Nanging ing Internet dhewe, kayata "ninggalake Rusia" sacara fisik ora ana.
                      1. +1
                        30 2021 Juni
                        Nanging ing Internet dhewe, kayata "ninggalake Rusia" sacara fisik ora ana.

                        "Ninggalake China" ana; Rusia bakal nindakake sing padha. Lan saiki, liwat VPN, layanan kasebut ora bakal bisa digunakake maneh kanthi normal.
                        1. 0
                          30 2021 Juni
                          Kanthi cara iki, sampeyan mung bakal ana ing RuTube sing padha, sing uga bakal dadi luwih elek, amarga ora perlu narik pangguna maneh, dheweke ora duwe pilihan liyane. Apa sampeyan siap kanggo iki?
                        2. -1
                          30 2021 Juni
                          Kanthi cara iki, sampeyan mung bakal ana ing RuTube sing padha, sing uga bakal dadi luwih elek, amarga ora perlu narik pangguna maneh, dheweke ora duwe pilihan liyane. Apa sampeyan siap kanggo iki?

                          kesimpulan sing salah. Kanthi cara iki, YouTube bakal ngerti panggonane lan tumindak miturut hukum kita. Lan yen dheweke ora pengin, sing aku ragu-ragu, ya, metu, papan suci ora bakal kosong. Aku bakal ngalih menyang Rutub tanpa gejala mundur, wong enom lan sing duwe YouTube (blogger, streamer) bakal angel banget kanggo wong-wong mau, lolongan bakal munggah menyang langit, mula dheweke ora mbatesi saiki. Ing kasus apa wae, ruang Internet Federasi Rusia kudu berdaulat.
                        3. -3
                          30 2021 Juni
                          Kutipan saka Vasya
                          kesimpulan sing salah. Kanthi cara iki, YouTube bakal ngerti panggonane lan tumindak miturut hukum kita.

                          Ora ana YouTube ing China. Yen Federasi Rusia "teka titik padha" ©, iku aneh nyana sing iku bakal beda kene.

                          Kutipan saka Vasya
                          Aku bakal ngalih menyang rootub tanpa gejala mundur total

                          Kekuwatan gedhe sadurunge kanthi pendekatan kasebut kanggo nyedhiyakake warga kanthi keuntungan saben dina didol ing kesempatan pisanan kanggo jins, Coca-Cola, rekaman Beatles lan VCR Jepang.
                        4. +2
                          30 2021 Juni
                          Kekuwatan gedhe sadurunge kanthi pendekatan kasebut kanggo nyedhiyakake warga keuntungan saben dinane didol dening warga dhewe kanggo jins, Coca-Cola, rekaman Beatles lan VCR Jepang.

                          Iki minangka kesalahan sing ditindakake dening "kekuwatan gedhe sadurunge", sing mungsuh kita terus-terusan nyoba nyekel kita, sing durung ditindakake. Muga-muga kita ora ngidini.
                        5. -4
                          30 2021 Juni
                          Ing kasus iki, aku ora bakal ngremehake karusakan saka akibat saka transfer paksa warga saka YouTube menyang Rutube.
                        6. +2
                          30 2021 Juni
                          Ora ana cara, nanging yen kedadeyan, sampeyan kudu sabar. Ing sasi utawa rong sasi, Rutub bakal kebak isi lan kabeh bakal dilalekake kaya ngimpi ala, yen mung dielingake. Nanging, kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, aku yakin ora bakal teka. Sampeyan ora bisa nyeret YouTube metu saka Rusia kanthi kuping; sampeyan bakal nindakake apa wae kanggo tetep. Wis teka.
                        7. -3
                          30 2021 Juni
                          Kutipan saka Vasya
                          Sampeyan ora bisa nyeret YouTube metu saka Rusia kanthi kuping; sampeyan bakal nindakake apa wae kanggo tetep. Wis teka.

                          Roskomnadzor ora setuju karo sampeyan: www.interfax.ru/amp/763062
                        8. +2
                          30 2021 Juni
                          Roskomnadzor ora setuju karo sampeyan: www.interfax.ru/amp/763062

                          Amarga anggaran Federasi Rusia diisi maneh karo denda sing dibayar dening YouTube, prilaku kasebut terus-terusan lan cepet ganti dadi luwih apik. Mung wae sadurunge ana anarki sing lengkap, saiki wis mulai nggegirisi. Kabeh wis serius banget.
                          https://www.forbes.ru/tehnologii/428719-shtraf-na-94-trln-rubley-chem-grozit-google-isk-cargrad-tv
                          https://habr.com/ru/news/t/558394/
                        9. -4
                          30 2021 Juni
                          Ora ana pranala sing nyatakake yen YouTube (Google) netepi keputusan kanggo ngangkat blok kasebut. Ing wektu iki, nyatane, prilaku dheweke tetep kaya. Lan iku cetha ora "wis nindakake apa-apa mung kanggo tetep" ©.
                        10. +1
                          30 2021 Juni
                          Ora ana pranala sing nyatakake yen YouTube (Google) netepi keputusan kanggo ngangkat blok kasebut. Ing wektu iki, nyatane, prilaku dheweke tetep kaya.

                          Apa sampeyan wis maca putusan liwat link? Lan isi pranala ing umum. Google wis mréntahaké kaputusan kanggo saiki, padha wis biasa kanggo kasus hukum:
                          Perwakilan Google nerangake publikasi kasebut yen "keputusan pengadilan tingkat pertama ora nggatekake logika keputusan sing wis ditetepake sadurunge saka akeh pengadilan Rusia lan menehi denda sing ora cocog karo kasus sing dianggep."

                          Pengacara perusahaan percaya yen keputusan kasebut nggawe "ketidakpastian gedhe kanggo investor asing, kayata Google, ing Rusia." Dheweke nyiapake argumentasi anyar kanggo pangrungon banding ing kasus iki.

                          Perwakilan perusahaan sing duwe saluran TV njlentrehake marang Interfax manawa Google wedi yen perusahaan kasebut bakal kena denda hukum sing progresif, nilai wiwitan yaiku 100 ewu rubel. kanggo saben dina non-eksekusi saka tumindak pengadilan, tundhuk dobel saben minggu saka jumlah. Nyatane, miturut keputusan pengadilan iki, wis ana ing tundha minggu kaping 17, jumlah denda akumulasi bakal ngluwihi revenue taunan Google LLC kanggo 2020 (85,46 milyar rubel), kanthi jumlah 91,75 milyar rubel.

                          Sampeyan bisa ngerteni keputusan pengadilan:
                          https://kad.arbitr.ru/Card/29ad7bf5-7c56-4145-aff0-1f30d2856832
                          Rapat sabanjure 12.07.2021/XNUMX/XNUMX.
                          Nganti saiki kita wis mandheg ing iki:
                          https://kad.arbitr.ru/Document/Pdf/29ad7bf5-7c56-4145-aff0-1f30d2856832/685313a9-ee30-489a-ae34-1eb6324aca45/A40-155367-2020_20210420_Reshenija_i_postanovlenija.pdf?isAddStamp=True
                          Ayo padha nyeret metu lan ngarep-arep kanggo banding. Dhuwit netes.
                        11. -4
                          30 2021 Juni
                          Dhuwit sing netes - sampeyan isih kudu entuk. Lan saluran kasebut diblokir saiki lan ora bakal diblokir.

                          Ngomong Google wis diganti tumindak - paling kanggo saiki prematurely.
                        12. +2
                          30 2021 Juni
                          dhuwit sing netes - sampeyan isih kudu njaluk. Lan saluran kasebut diblokir saiki lan ora bakal diblokir.

                          Inggih, yen padha ora pengin mbukak blokir utawa mbayar, padha bakal reel ing umpan. Ayo ndeleng kepiye pungkasane. Nanging saiki, kasus kasebut maju amarga keputusan pengadilan anyar katon, lan YouTube wis ngganti prilaku. Kanthi "News of the Week" kita ketemu setengah:
                          https://panorama.pub/50819-moskovskij-sud-obyazal-google.html
                          Wong lanang saka VGTRK ngawasi ana, lan yen ana apa-apa, dheweke bakal langsung ngunggahake neraka.
                          Kabeh bakal apik, aja kuwatir. Perundang-undangan ing wilayah iki mung dibentuk lan diadopsi, mekanisme kasebut wis disetel. Lan sawetara pranata hukum malah durung ditrapake:
                          Pamilik sumber informasi kanthi pamirsa saben dina luwih saka 500 ewu pangguna Rusia kudu nggawe cabang, mbukak kantor perwakilan utawa nggawe entitas hukum Rusia wiwit 1 Januari 2022, "sing kudu makili kepentingan perusahaan induk," dokumen kasebut. ngandika.
                          Wiwit 1 Januari 2022, raksasa IT internasional kudu nginstal counter pangguna sing dipilih dening Roskomnadzor, mbukak akun pribadi ing situs web RKN kanggo sesambungan karo panguwasa, lan ngirim formulir online kanggo panjaluk warga.
                        13. 0
                          Juli 1 2021
                          Kutipan saka Vasya
                          Nanging saiki, kasus kasebut maju amarga keputusan pengadilan anyar katon, lan YouTube wis ngganti prilaku. Kanthi "News of the Week" kita ketemu setengah:
                          https://panorama.pub/50819-moskovskij-sud-obyazal-google.html
                          Wong lanang saka VGTRK ngawasi ana, lan yen ana apa-apa, dheweke bakal langsung ngunggahake neraka.
                          Kabeh bakal apik, aja kuwatir.

                          Iki minangka situs humor.

                          Kabeh teks ing situs iki parodi aneh saka kasunyatan lan ora warta nyata.
                        14. 0
                          Juli 1 2021
                          Iki minangka situs humor.

                          Nuwun sewu, kula mabuk ndalu. Iku apik sing ngeweruhi - plus kanggo sampeyan.
                          Aku njupuk link pisanan saka panelusuran, aku kudu ngeklik ing tetanggan:
                          Layanan Antimonopoli Federal (FAS) Rusia wis mbukak kasus marang Google, sing duwe layanan hosting video YouTube. Perusahaan kasebut diduga nyalahake posisi dominan ing pasar, miturut situs web departemen kasebut.

                          https://rg.ru/2021/04/19/fas-vozbudila-delo-protiv-google-iz-za-blokirovok-akkauntov-v-youtube.html
                          Roskomnadzor nyuwun marang Google kanthi panjaluk "ngangkat watesan" marang saluran YouTube "Soloviev LIVE" dening wartawan Rusia Vladimir Solovyov. Iki dilaporake ing situs web departemen.

                          https://www.rbc.ru/rbcfreenews/5fb578689a7947427c72f4db
                        15. 0
                          Juli 1 2021
                          Ing kasus apa wae, tren kasebut jelas. Pamrentah menehi ultimatum marang Google kanthi bentuk paukuman sing durung ana sadurunge. Sampeyan kudu kompromi utawa ninggalake. Lan apa sampeyan ngomong:
                          Ora ana YouTube ing China. Yen Federasi Rusia "teka titik padha" ©, iku aneh nyana sing iku bakal beda kene.

                          China wis ora ilang apa-apa, ing mratelakake panemume. Mesthine, mentalitas dheweke beda, partai kasebut ujar manawa - wong-wong mangsuli "ya." Luwih rumit ing kene, wong seneng mbrontak. Nanging aku mikir negara bakal ngatasi. Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, perlu kanggo mulihake tatanan ing ruang digital - angel mbantah iki, yen ora sopan. Lan apik yen panguwasa ngerti iki. Sakdurunge, kabeh sanksi saka pengadilan, FAS lan RKN iki umume angel dibayangake, nanging wis ana, sanajan prosese mung diwiwiti.
              2. -2
                30 2021 Juni
                Ing NTV, Dozhda, RIA uga kalebu. Ing Pisanan iku mung dipatèni.



                Sampeyan tukang ngapusi sing ora kompeten lol
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. -4
                    30 2021 Juni
                    Utamane kanggo kentut lawas liyane sing macet ing tengah abad pungkasan, cathetan: komentar dipateni, chatting diaktifake, chatting wis rampung spammed, sampeyan bisa nulis ing kono tanpa watesan, nanging iku mokal kanggo maca apa-apa, akeh kurang ngerti. . Apa sing luwih cetha?

                    Komentar biasane kalebu sawise online. Pira situs online sing dakdeleng (saka federal nganti stream) - Aku durung nate ndeleng komentar sing kalebu. wong bodho
                    Lan ya, luwih gampang kanggo sampeyan bocah-bocah sekolah kanggo adaptasi, menyang ngendi kita bakal kentut lawas? ngguyu
        2. +7
          30 2021 Juni
          Kutipan saka Vasya
          Minangka conto - 115+ yuta. views bab "Putin kraton" ing sawetara dina. Ana luwih sithik pamilih ing Rusia, 108+ yuta.

          Dadi setengah saka wong-wong mau ora ana ing Rusia. Lan akeh luwih saka sepisan. Sang Prabu mung nyawang ping sepuluh. Iku ora kanggo apa-apa sing dadi gelo dening "ora ana sing perlu"!
          1. -3
            30 2021 Juni
            Sang Prabu mung nyawang ping sepuluh.

            Sampeyan uga informed ngguyu
            Akeh kanca-kancaku sing ora nonton, mung sawetara sing nonton, lan akeh sing durung krungu. Plus pena Pevchikhs babagan 26% -29 yuta. Aku nggawe kesimpulan saka pengamatanku dhewe; Aku ora butuh wahyu saka "putri perwira" sing ora kabeh gampang banget.
      5. +6
        30 2021 Juni
        Vladimir Putin kelingan yen dheweke dhewe wis divaksinasi, lan anggota kulawargane uga divaksinasi.

        Kepiye carane aku ora percaya karo omongane wong iki ...
        "MANGGO SING NGERTI")))
        lan ya, kang nguripake manungsa waé menyang gubernur lan appanage lord - padha ngomong padha kanggo vaksinasi dipeksa (lan kabeh iku miturut hukum, mesthi), nanging iku marang.
        Mangkono ora cetha apa sebabe dheweke dhewe dadi penjamin, lan Konstitusi minangka hukum sing paling dhuwur, ing ngendi Pasal 17, Pasal 18, Pasal 21, ayat 2, Art. 22 klausa 1 lan perjanjian internasional:
        Pranyatan Universal
        hak asasi manungsa tanggal 10.12.1948 Desember 3 (Pasal XNUMX).
        Konvensi kanggo Perlindhungan Hak Asasi Manungsa lan Kebebasan Fundamental
        04.11.1950 (Part 1, Artikel 5).
        kita:
        Hukum Federal 17.09.1998 September 157 No. 157-FZ "Ing Immunoprophylaxis of Infectious Diseases" (sabanjuré diarani Hukum Federal No. XNUMX).
        Hukum Federal 21.11.2011 November 323 No. 323-FZ "Ing dhasar-dhasar nglindhungi kesehatan warga ing Federasi Rusia" (sabanjuré diarani Hukum Federal No. XNUMX).
        Pesenan Kamentrian Kesehatan Rusia tanggal 21.03.2014 Maret XNUMX No.
        125n "Ing persetujuan Nasional
        tanggalan vaksinasi preventif lan tanggalan vaksinasi preventif miturut
        indikasi epidemi."
        kaya ngono.
    2. + 24
      30 2021 Juni
      Ya, ya - ing St. Petersburg, pisanan ana forum bodho, banjur juara, banjur layar abang, Avon - dheweke uga mbukak entri menyang Turki. Mbokmenawa amarga warga sing ora tanggung jawab sing lungguh ing bangku ing taman lan ngumbara ing warung-warung ... Huh..
    3. +8
      30 2021 Juni
      Nalika Zade weruh wanita iki kanthi tanggung jawab sosial sing kurang, ora ana sing pengin ndeleng. Lan iku perlu.
      1. +7
        30 2021 Juni
        Apa pancene cara kanggo katon? Iki sirkus karo jaran? Aku luwih seneng seneng-seneng ing komentar. Aku bakal weruh yen tekan wong utawa ora.
        1. +2
          30 2021 Juni
          Kutipan: 210 okv
          Apa pancene cara kanggo katon? Iki sirkus karo jaran? Aku luwih seneng seneng-seneng ing komentar. Aku bakal weruh yen tekan wong utawa ora.

          Pancen luwih cedhak karo kasunyatan ing kene ... yen ora dongeng wis kesel ... umur wis ora padha maneh..
          1. -2
            30 2021 Juni
            Kutipan saka Svarog
            Pancen luwih cedhak karo kasunyatan ing kene ... yen ora dongeng wis kesel ... umur wis ora padha maneh..

        2. +5
          30 2021 Juni
          Babagan sirkus karo jaran, sampeyan bener. Miturut cara, kene ing forum isih ana Circus, sanajan liyane lan liyane karo badut. Perlu, amarga sawise kabeh, presiden negara ing ngendi aku manggon. Kanggo karya, uga, supaya sampeyan bisa nggawe pengadilan dhewe, lan ora ngrungokake apa sing didol kanggo sampeyan mengko. Miturut cara, akeh kene bakal nindakake uga kanggo ngrungokake, lan ora njupuk metu saka konteks. Negatif iku apa-apa kanggo wahing ing, Aku ora pathologist, nanging aku uga ora kanggo scoundrels (tembung liyane ora diijini dening censorship) kaya Strawberry King lan Fuhrer of Rubber Duckies.
        3. +3
          30 2021 Juni
          Kutipan: 210 okv
          ... tekan wong utawa ora.

          Akeh wong sing ngerti, nanging apa gunane ...
      2. -9
        30 2021 Juni
        Kutipan saka lwx
        Carane aku weruh wong wadon iki karo tanggung jawab sosial kurang

        Dadi, ora perlu menyang pangilon. ya ngguyu
      3. 0
        30 2021 Juni
        Ana caveat. Kanggo wong sing kurang embittered. Utawa kaya ngono.
        1. 0
          30 2021 Juni
          Saka wong wadon ing sisih tengen. Brunettes. Ing awal. Ternyata menarik banget. Ketegangan kasebut katon banget. lol
      4. +1
        30 2021 Juni
        Kutipan saka lwx
        Nalika Zade weruh wanita iki kanthi tanggung jawab sosial sing kurang, ora ana sing pengin ndeleng. Lan iku perlu.
        dipeksa? Apa aku kudu nulis laporan mengko? Diikat menyang kursi ing ngarep TV? Landak mau nyuntik awake dhewe nanging terus mlumpat ing kaktus?
    4. +8
      30 2021 Juni
      Pitakonan serius ora diajukake ing garis langsung. Kitties, menehi kula asu.............
      1. + 10
        30 2021 Juni
        Mung ana siji pitakonan serius - bali daya Soviet, sampeyan bajingan. Lan luwih becik kita nindakake kabecikan, yen ora, kita bakal mbalekake. Kanthi kabeh sing banjur tindakake kanggo sampeyan.. Maneh, wong-wong sing slamet konco cordon bakal moan - bab pambrontakan Rusian, tanpa budi lan merciless.. Kanggo sawetara iku tanpa akal, lan kanggo wong kapenuhan makna paling jero..
        1. -7
          30 2021 Juni
          Kutipan saka paul3390
          Mung ana siji pitakonan serius - bali daya Soviet, sampeyan bajingan. Lan luwih becik kita nindakake kabecikan, yen ora, kita bakal mbalekake

          Komunis iki, sing ing taun 1991 ngombe lan adol USSR, ngiyanati sekutu ing GDR, menehi Crimea, Novorossiya, Donbass kanggo Ukraina? Mbalik maneh, sampeyan bisa miwiti saiki.
          1. +1
            30 2021 Juni
            Sing mesthine komunis sing ngombe lan ngedol USSR isih mrentah kita nganti saiki. Salah siji saka wong-wong mau sapunika, sepisan maneh, shuffling kuping wong karo rasp ... Nanging sakperangan alesan sampeyan ora keluhan bab dheweke lan nukers. Kok ngono?
            1. -8
              30 2021 Juni
              Kutipan saka paul3390
              Sing mesthine komunis sing ngombe lan ngedol USSR isih mrentah kita nganti saiki.

              Apa, mesthine, komunis padha lan bakal dadi Russophobes, pelacur politik lan pengkhianat. Siap kanggo revolusi donya lan dhukungan saka rezim sosialis-oriented kanggo ninggalake populasi Rusia tanpa celonone.
              1. +7
                30 2021 Juni
                Quote: Bashkirkhan
                Apa, mesthine, komunis padha lan bakal dadi Russophobes, pelacur politik lan pengkhianat.

                Eh, sampeyan kasar karo penjamin sing ditresnani. A commie taat, layanan ing KGB dikonfirmasi kasetyan kanggo partai lan sabab saka Lenin. Lan Menteri Pertahanan sing setya, apparatchik partai turun temurun, sing nikah karo apparatchik partai sing luwih turun temurun. Ya, sampeyan katon minangka kolom kaping lima, Navalny, agen Departemen Luar Negeri lan penguin raja, amarga sampeyan nelpon penjamin kita, menteri pertahanan, urusan luar negeri lan internal, lan wong liya sing dihormati Russophobes lan pengkhianat. ya
              2. -4
                30 2021 Juni
                Lan omong kosong iki ditanggung dening karakter sing lair ing USSR - negara paling kuat sing digawe dening wong Rusia !!! Pancen, liberalisme nduwe pengaruh ngrusak ing otak sing rapuh ...
                1. -7
                  30 2021 Juni
                  "USSR minangka negara paling kuat sing digawe dening wong Rusia." Nanging sayangé, sing paling bodho ing babagan politik lan ekonomi wis wiwit taun 50-an, lan banjur gagal.
                  1. 0
                    30 2021 Juni
                    Ya ... Kita isih ora bisa mangan lan nyolong warisan ekonomi Soviet sajrone 30 taun. Senadyan upaya kolosal saka panguwasa saiki ...
                    1. -1
                      Juli 1 2021
                      Ukraina wis rampung numpes paling saka warisan USSR. Nanging Rusia isih ora bisa. Sampeyan duwe masalah. ya. hi
                      1. -1
                        Juli 1 2021
                        Federasi Rusia entuk warisan sing luwih gedhe. Amarga isih padha nggarap maling...
                        1. -1
                          Juli 1 2021
                          Ojo ngomong. Pedhot ikatan devalued banget.
                          Lan pangembangan republik nasional njupuk Panggonan ing beyo saka RSFSR.
                2. -5
                  30 2021 Juni
                  Kutipan saka paul3390
                  USSR minangka negara paling kuat sing digawe dening wong Rusia !!!

                  Bolsheviks umume wong Yahudi lan Russophobes, kanthi cara, Karl Marx uga wong Yahudi. Iku commies sing nyerahke tanah Rusia karo wong Rusia kanggo Ukraina. Dheweke menehi Crimea karo pangkalan armada ing Sevastopol. Padha nindakake Ukrainization dipeksa ing wektu paling cendhak - karo buyaran saka wong-wong sing wis ora sinau basa, lan tanpa mirsani hukum pegawe.
                  Akibaté, ing taun 1991, RSFSR ditinggalake ing Segara Ireng tanpa galangan kapal, pangkalan armada, dermaga garing lan turbin kapal, amarga komunis saka Komite Pusat CPSU ngiyanati lan ngedol kabeh wong ...
                  1. +5
                    30 2021 Juni
                    Bolsheviks umume wong Yahudi lan Russophobes, kanthi cara, Karl Marx uga wong Yahudi.

                    Tahan aku pitu!!! Lan saiki sing kuwasa kabeh Slavs, tengen ?? Lan mesthi - padha mung Sungkem wong Rusia ... Gusti - apa omong kosong ...
                  2. -1
                    Juli 1 2021
                    Iku commies sing nyerahke tanah Rusia karo wong Rusia kanggo Ukraina. Dheweke menehi Crimea karo pangkalan armada ing Sevastopol. Padha nindakake Ukrainization dipeksa ing wektu paling cendhak - karo buyaran saka wong-wong sing wis ora sinau basa, lan tanpa mirsani hukum pegawe.

                    apik
            2. 0
              30 2021 Juni
              Kutipan saka paul3390
              Nanging sakperangan alesan sampeyan ora keluhan bab wong lan nukers kang. Kok ngono?

              Dheweke percaya yen demokrat sejati, sing wis suwe ndhelikake kanthi kedok komunis, dudu pengkhianat, nanging pejabat intelijen ... wassat
          2. -2
            30 2021 Juni
            "Komunis" sing sampeyan tulisake, bebarengan karo sampeyan kabeh, mungsuh-mungsuh komunis liyane, wiwit saka Perestroika sampeyan, wis ngamuk marang komunis, mitenah wong-wong mau, mbenerake kadurjanan mungsuh njaba lan internal. komunis, bragging babagan carane "lan saiki luwih apik tinimbang ing USSR ing komunis."
            1. -3
              30 2021 Juni
              Kutipan saka tatra
              "Komunis" sing sampeyan tulisake, bebarengan karo sampeyan kabeh, mungsuh-mungsuh komunis liyane, wiwit saka Perestroika sampeyan, wis ngamuk marang komunis, mitenah wong-wong mau, mbenerake kadurjanan mungsuh njaba lan internal. komunis, bragging babagan carane "lan saiki luwih apik tinimbang ing USSR ing komunis."

              Apa Gorbachev, Yeltsin lan komunis liyane saka Komite Pusat CPSU tegese mungsuh komunis?
        2. 0
          30 2021 Juni
          Aku setuju, karo pengalaman uripku. Sing paling penting ora ngombe, luwih becik ora ngrokok, kanthi semangat nyengkuyung garis umum partai, ngasilake lembaga sekretaris partai menyang produksi. Lan sampeyan ora kudu kerja. . Tanggal 10 lan 25, aja lali ngadeg ing jendela kasir. Lan aja lali babagan disiplin partai sing paling penting, ngrusak perselisihan.
        3. -2
          30 2021 Juni
          Ora ana kahanan kanggo kraman. Kene kudu teka bebarengan - perang gagal, ekonomi ala, wong (ora freaks) sing bakal tindakake.
          1. -1
            30 2021 Juni
            Sampeyan ngerti, malah Ilyich wrote ing Autumn 1916 sing generasi ora bakal urip kanggo ndeleng revolusi sosialis. Lan dheweke dadi wong sing paling pinter. Avon kepiye kedadeyan mung setaun mengko. Dadi angel nggawe ramalan ing kene. Wong-wong alon-alon tekan titik, banjur, kanthi sithik, dheweke flinch ...
            1. +3
              30 2021 Juni
              Kanthi kabeh aku ora seneng karo kekuwatan iki, aku pancene ora pengin iki "bakal jeblugan." Negara iki ora bakal slamet perang sipil liyane.
              1. 0
                30 2021 Juni
                Kutipan: 210 okv
                Kanthi kabeh aku ora seneng karo kekuwatan iki, aku pancene ora pengin iki "bakal jeblugan." Negara iki ora bakal slamet perang sipil liyane.

                Dheweke bakal slamet. Negara kasebut mbokmenawa ora bakal tahan suwe ing kahanan kasebut.
              2. -4
                30 2021 Juni
                Lan ing kene ora ana sing gumantung saka kepinginan sampeyan. Panguwasa sing dikasihi sing nindakake kabeh kanggo nggawe kesalahan ...
            2. -2
              Juli 1 2021
              Wong-wong alon-alon tekan titik, banjur, kanthi sithik, dheweke flinch ...

              Sampeyan minangka minoritas sing akeh banget nganti sampeyan ora ngarep-arep. hi
              1. 0
                Juli 1 2021
                Baleni mantra iki kaping 150 - bisa uga sampeyan bakal luwih ayu.
                1. -1
                  Juli 1 2021
                  Aku kanggo Rusia.
                  Sapa calon presiden sampeyan?
          2. -1
            30 2021 Juni
            Kutipan: 210 okv
            Ora ana kahanan kanggo kraman. Kene kudu teka bebarengan - perang gagal, ekonomi ala, wong (ora freaks) sing bakal tindakake.

            Nalika lintang-lintang sejajar, ora bakal ana populasi maneh ...
            1. -11
              30 2021 Juni
              Lan ing ngendi 146 yuta wong sing terus-terusan teka kanggo manggon permanen saka negara-negara CIS bakal ora bakal mati, populasi Rusia wis suda mung 30 yuta ing 2 taun wiwit 1991.
        4. -6
          30 2021 Juni
          Kutipan saka paul3390
          Mung ana siji pitakonan serius - bali daya Soviet, sampeyan bajingan. Lan luwih becik kita nindakake kabecikan, yen ora, kita bakal mbalekake. Kanthi kabeh sing banjur tindakake kanggo sampeyan.. Maneh, wong-wong sing slamet konco cordon bakal moan - bab pambrontakan Rusian, tanpa budi lan merciless.. Kanggo sawetara iku tanpa akal, lan kanggo wong kapenuhan makna paling jero..

          Ya, Gusti Allah karo dheweke, karo rezim Soviet, supaya scoundrels dipisahake saka sumber daya, banjur rot iki dhewe bakal ambruk bebarengan karo pamaréntah iki.
        5. -1
          Juli 1 2021
          Mung ana siji pitakonan serius - bali daya Soviet, sampeyan bajingan.

          Lan sapa sing bakal mimpin? Zyuganov? ngguyu
      2. +6
        30 2021 Juni
        Kutipan saka APAS
        Pitakonan serius ora diajukake ing garis langsung. Kitties, menehi kula asu.............

        Panguwasa alergi marang masalah serius ... lan pemilu uga wis cedhak ...
      3. +3
        30 2021 Juni
        Kutipan saka APAS
        Ora ana pitakon serius ...

        Pitakonan serius mbutuhake jawaban serius.
        Lan ora mung wangsulan, nanging uga tumindak sing bakal ngilangi masalah kasebut saka agenda.
    5. -2
      30 2021 Juni
      "Vladimir Putin kelingan yen dheweke dhewe wis divaksinasi, lan anggota kulawargane uga divaksinasi."
      Kanggo sawetara alasan, VVP mung meneng babagan apa sing divaksinasi karo dheweke lan anggota kulawargane.
      Nanging apa kesempatan kanggo ngiklanake Sputnik ing ngarepe jutaan penonton!
      Utawa... dudu Sputnik?..
      Utawa iku kanggo Sputnik?
      Aku ora nonton iki "wicara langsung", iku tega kanggo sampah wektu larang regane iki, nanging angel kanggo mangerteni apa-apa saka cathetan.
      1. -3
        30 2021 Juni
        Kutipan: Cosm22
        Kanggo sawetara alasan, VVP mung meneng babagan apa sing divaksinasi karo dheweke lan anggota kulawargane.

        Panjenenganipun ngandika bab putri - kanca. Lan babagan apa sing divaksinasi ... Ing Rusia ing wektu iku, misale jek ana telung vaksin, lan yen presiden wis ngomong karo sing divaksinasi, mesthine bisa dianggep mung minangka iklan. Kalebu komentator sing saiki takon pitakonan iki. Dadi panemuku, dheweke nindakake perkara sing bener amarga ora menehi jeneng obat sing divaksinasi. Iku cukup iku tamba Russian.
        1. -2
          30 2021 Juni
          Tafsiran saben wong babagan bener beda-beda.
          Ora bisa dianggep bener kanggo meksa warga supaya divaksinasi mung karo vaksin domestik. Rampung nyabut hak kanggo milih. Amarga sakperangan alesan akses menyang vaksin asing diblokir kanggo wong Rusia sing dikasihi.
          By the way, kenapa?
          Yagene wong Rusia sing dikasihi ora duwe hak milih?
          Atas dasar apa?
          1. -2
            30 2021 Juni
            Kutipan: Cosm22
            Amarga sakperangan alesan akses menyang vaksin asing diblokir kanggo wong Rusia sing dikasihi.

            Ing syarat-syarat? Aku ragu yen dheweke ora bakal nglilani sampeyan menyang luar negeri yen ngerti yen sampeyan bakal divaksinasi karo vaksin borjuis. Utawa sampeyan pengin negara tuku vaksin wong liya nalika duwe dhewe? Apa gunane?
            1. 0
              30 2021 Juni
              Ing pangertèn sing paling langsung.
              Intine yaiku warga Rusia kudu duwe hak kanggo divaksinasi karo obat-obatan sing disetujoni WHO lan disertifikasi ing Uni Eropa.
              Sputnik ora kalebu ing kritéria pisanan utawa kaloro.
              1. -1
                30 2021 Juni
                Kutipan: Cosm22
                Intine yaiku warga Rusia kudu duwe hak

                Aku ora tau krungu yen iki dilarang kanggo warga Rusia.
                1. -8
                  30 2021 Juni
                  Inggih, muga-muga sampeyan sukses nyoba nyuntik ing Rusia nganggo vaksin Pfizer utawa Moderna.
                  Kanggo Sputnik, ora ana sing ngremehake manfaate dibandhingake karo analog manca. Utamane nglawan latar mburi kahanan darurat saiki karo virus ing Moskow lan St.
                  1. 0
                    30 2021 Juni
                    Kutipan: Cosm22
                    Inggih, muga-muga sampeyan sukses nyoba nyuntik ing Rusia nganggo vaksin Pfizer utawa Moderna.

                    Aku cukup seneng karo Sputnik.
                    1. -4
                      30 2021 Juni
                      Aku bungah banget yen sampeyan nuduhake pilihan sampeyan karo kabeh wong.
                      Nanging masalahe yaiku sawetara warga Muscovites lan St. Petersburg duwe standar sing beda-beda, miturut kahanan saiki.
                2. Alf
                  -2
                  30 2021 Juni
                  Kutipan: Lesovik
                  Kutipan: Cosm22
                  Intine yaiku warga Rusia kudu duwe hak

                  Aku ora tau krungu yen iki dilarang kanggo warga Rusia.

                  Apa sertifikat saka ana bener ing Rusia? Ing Moskow, contone, sertifikat sing diterbitake dening REGIONS liyane (ora negara, nanging wilayah Rusia dhewe) ora ditampa.
      2. +6
        30 2021 Juni
        Dadi dheweke ngomong yen dheweke wis divaksinasi karo Sputnik ing wiwitan siaran) Aku kudu nonton supaya ora nulis omong kosong ing komentar.
        1. -2
          30 2021 Juni
          Ya, kita ngelingi acara nggawe jaman iki.
          Sing, maneh, amarga alasan sing ora dingerteni, ora disiarake ing kamera, ora kaya "ucapan langsung." Sing luwih nguatake kapercayan wong Rusia sing dikasihi ing Sputnik.
          1. Alf
            0
            30 2021 Juni
            Kutipan: Cosm22
            Sing, maneh, amarga alasan sing ora dingerteni, ora disiarake ing kamera, ora kaya "ucapan langsung."

            The Siberian Crane mabur lan disiarkan.
            Dheweke nyilem lan nyebarake amphorae.
            Dheweke mancing, setengah wuda, lan padha nyebarake.
            Vodka, salahku, teh, aku ngombe karo Shoigu ing Siberia - siaran.
            Nanging siaran kasebut ora disiarkan.
            Apa iku lanang?
      3. -1
        Juli 1 2021
        Kanggo sawetara alasan, VVP mung meneng babagan apa sing divaksinasi dhewe

        Dheweke ora meneng babagan carane Panglima divaksinasi karo Sputnik, uga personel militer. hi
    6. +5
      30 2021 Juni
      Vladimir Putin nyatakake yen ora ana kebingungan babagan iki. Miturut dheweke, pemenuhan kewajiban kanggo ngatur turnamen bal-balan ditindakake kanthi kontak karo UEFA. Kanggo organisasi iki, Rusia nanggung kewajiban nalika menehi layanan kanggo ngatur bagean turnamen.


      Tegese, Putin duwe kewajiban marang mitra Kulon kanggo ngisi tribun karo penggemar ?? Hmmm..
      Nanging dheweke ora duwe kewajiban kanggo ora ngunggahake umur pensiun.
      1. +2
        30 2021 Juni
        Kutipan: Roman070280
        Tegese, Putin duwe kewajiban marang mitra Kulon kanggo ngisi tribun karo penggemar ?? Hmmm..
        Nanging dheweke ora duwe kewajiban kanggo ora ngunggahake umur pensiun.

        Kuwajiban selektif... lan sing paling penting kudu nggawa bathi ing dhuwit ... uga, nyuda populasi ... biaya ...
    7. + 19
      30 2021 Juni
      Oh piye. Ora ana kebingungan, jebule. Piket tunggal dilarang, amarga ana wabah, nanging Scarlet Sails lan zona penggemar Kejuaraan Eropa diidini.
      1. 0
        30 2021 Juni
        Aku wis kesel kabeh iki. Aku pengin mangan, nanging aku ora duwe apa-apa.
      2. +3
        30 2021 Juni
        Ing asas, padha bisa muter rekaman taun kepungkur. Mung ngganti tanggal ing screensaver. Oalah, pitakonan lan jawaban wis disiapake sadurunge ...
        1. + 10
          30 2021 Juni
          Aku kira, ya. hi Kita ora bakal krungu apa-apa sing anyar. Liyane "Ngunjungi Dongeng", muga-muga para pangripta program iki ngapura, apik banget, ora kaya tembung penjamin.
          1. +9
            30 2021 Juni
            Kutipan saka Van 16
            Liyane "Ngunjungi Dongeng"

            Aku wani mbenerake. Ora "Ngunjungi dongeng," nanging "Ngunjungi juru crita". ya
            1. 0
              Juli 2 2021
              Aku wani mbenerake. Ora "Ngunjungi dongeng," nanging "Ngunjungi juru crita". ya wis

              Ya saka Hans Christian Andersen wassat wassat
        2. +2
          30 2021 Juni
          Quote: Pemimpin Redskins
          Ing asas, padha bisa muter rekaman taun kepungkur. Mung ngganti tanggal ing screensaver. Oalah, pitakonan lan jawaban wis disiapake sadurunge ...

          ngguyu lan nemtokake konferensi kasebut minangka "bocah wadon sing mboseni"
      3. +4
        30 2021 Juni
        Kutipan saka Van 16
        Piket tunggal dilarang amarga wabah kasebut, nanging Scarlet Sails lan zona penggemar Kejuaraan Eropa diidini.

      4. Alf
        +1
        30 2021 Juni
        Kutipan saka Van 16
        nanging Scarlet Sails lan zona penggemar Kejuaraan Eropa diidini.

        Virus kita patriotik, ora mlebu, mung nyekel sing lungguh ing bangku.
    8. +2
      30 2021 Juni
      Takon apa wae.
      Aku bakal ngomong babagan apa wae.
      1. +6
        30 2021 Juni
        Kutipan saka sadurunge
        Takon apa wae.

        Ana pitakonan sing padha ... bab apa wae, ora ...
        Kutipan saka sadurunge
        Aku bakal ngomong babagan apa wae.

        kene, mesthi, bokong.. mulane boyars tresna marang dheweke.. dheweke mbela kepentingane..
    9. +1
      30 2021 Juni
      Ana kategori dissidents vaksin. Lan iki wong diwasa. Ana sing ngomong yen ora ana penyakit, manawa para pemimpin negara kasebut kanthi khusus setuju. Nah, iki omong kosong lengkap. Kaya ngono, kita bebarengan lan setuju ...

      Mungkin ora kaya iki, nanging beda ...
      Ing kasus apa wae, sampeyan bisa ngracun wong nganggo minyak sawit, sampeyan bisa ngunggahake umur pensiun, pajak, omah lan layanan komunal, rega uga bisa diunggahake ... Lan amarga sawetara virus, kabeh wong cepet-cepet nylametake aku ...
      Nanging yen sampeyan nggawe prasetya kanggo UEFA, sampeyan ora bisa nyimpen maneh ... Dheweke ujar - ora masalah ...
      Babagan kasunyatan manawa sajrone invasi "zombie" kabeh wong bakal cepet-cepet golek kartrid lan godhok, lan oligarki kita bakal ana ing baris pisanan - aku wis meneng wae. saka dheweke lan keluargane..
      Dadi bener.. omong kosong..
      1. -4
        30 2021 Juni
        Kaya-kaya Walanda mung tuku 7 kaping luwih "sawit" saka kabeh Rusia lan tetep meneng, sadurunge sampeyan nulis omong kosong, sampeyan kudu takon apa sing digawe saka lenga iki.
        1. +2
          30 2021 Juni
          Kita takon apa sing digawe saka lenga iki.

          Aku kasengsem ... ing toko kue nggawe kabeh saka wit kurma !!
          Dadi sadurunge sampeyan nulis omong kosong, takon dhewe carane akeh truk susu sing teka ing susu saben dina ...
          1. -1
            30 2021 Juni
            Apa kabeh? Ing confectionery, mung thickeners digawe saka wit kurma, utawa luwih tepat saka stearin, lan iku ora kasunyatan sing padha digawe saka lemak aren lan ora lemak.
            Konsumen utama minyak sawit yaiku industri kosmetik, sing wis kabukten kanthi sampurna ing taun 2020 nalika, amarga permintaan sing tambah akeh, Rusia kudu cepet-cepet nambah volume tuku minyak sawit meh 30%.
        2. -5
          30 2021 Juni
          Kaya-kaya Walanda mung tuku 7 kaping luwih "sawit" saka kabeh Rusia lan tetep meneng, sadurunge sampeyan nulis omong kosong, sampeyan kudu takon apa sing digawe saka lenga iki.

          Walanda rangking nomer loro ing donya ing ekspor panganan sawise Amerika Serikat, nanging mung nomer 131 babagan wilayah sing dikuwasani. Kepiye carane dheweke nindakake? Kanthi bantuan teknologi pertanian sing paling efektif sing kasedhiya kanggo manungsa saiki.
          Cathetan: Nyatane, minyak sawit digunakake minangka bahan mentah ing sawetara teknologi pertanian lan panganan. hi

          Carane Holland dadi superpower pangan sing feed kabèh donya.
          https://life.ru/p/1044629

          A negara cilik sing feed kabeh planet
          https://zen.yandex.ru/media/id/5c3efc3df2b20900a9598c31/kroshechnaia-strana-kotoraia-kormit-vsiu-planetu-600536860cf4a170b9ee4cfb
          1. 0
            30 2021 Juni
            Kutipan saka pytar
            Kepiye carane dheweke nindakake? Kanthi bantuan teknologi pertanian sing paling efektif sing kasedhiya kanggo manungsa saiki.

            Strawberry karo rasa timun? Pancen, iku sukses! Bisa ngisi setengah jagad nganggo beras polimer saka siji pabrik kimia, apa iki sing kudu ditindakake? Sapisan nalika mancing, geni diuripake karo cookie saka negara Eropah. Smokehouse. Ing Eropah, sampeyan ora bisa murub geni, sampeyan minangka peradaban maju.
            1. +1
              30 2021 Juni
              Strawberry karo rasa timun?

              Pancen, akeh produk sing ora enak, sampeyan ora bakal ngerti apa sing sampeyan mangan. Nanging ora kabeh wong kaya ngono. Dheweke nggunakake macem-macem teknologi ing kana.
              Bisa ngisi setengah jagad nganggo beras polimer saka siji pabrik kimia, apa iki sing kudu ditindakake?

              Polymer lynx diekspor menyang China. Iku kasunyatan. Zat sing mbebayani banget. Akeh produk Cina pancen mbebayani kanggo kesehatan. Mesthi sampeyan ora bisa ngupayakake iki.
        3. Alf
          0
          30 2021 Juni
          Kutipan saka Katanikotael
          Kaya-kaya Walanda mung tuku 7 kaping luwih "sawit" saka kabeh Rusia lan tetep meneng, sadurunge sampeyan nulis omong kosong, sampeyan kudu takon apa sing digawe saka lenga iki.

          Lan sampeyan bakal enlighten buta kaping pitu babagan apa wit kurma digunakake ing Holland.
    10. +1
      30 2021 Juni
      Nalika mbukak artikel, aku mikir apa komentar ditutup utawa ora.
      durung)))
      1. Alf
        -2
        30 2021 Juni
        Kutipan saka Revival
        Nalika mbukak artikel, aku mikir apa komentar ditutup utawa ora.
        durung)))

        Penutupan pesenan durung teka ...
    11. +1
      30 2021 Juni
      Neraka ngerti. Dheweke takon babagan alokasi dana saka anggaran kanggo pertanian. Putin ujar manawa 350 rubel wis dialokasikan. Saka ngendi iki?
      Kanggo 2021, 256,2 milyar rubel dana federal wis dialokasikan kanggo program negara kanggo pangembangan pertanian, sing luwih murah tinimbang taun iki (308,8 milyar rubel), ujare Wakil Menteri Pertanian Elena Fastova ing konferensi pers tanggal 4 Desember. Dheweke njlentrehake manawa pendanaan kanggo program negara kanthi jumlah 2022 milyar rubel diwenehake kanggo 279,7, lan 2023 milyar rubel kanggo 295,5.

      https://rg.ru/2020/12/04/finansirovanie-apk-v-2021-godu-budet-umensheno.html
      ==========
      Nanging:
      Aja lali babagan biaya pejabat. Ing bagean "Masalah Nasional" punika 7,4% saka expenses, utawa 1,6 triliun rubel Supaya adil, kita nyathet yen kanggo item belanja iki pemotongan paling serius direncanakake ing 2021. Ing 2020, biaya iki bakal luwih saka kaping pindho - 3,6 triliun rubel Iki dilaporake dening "The Rambler".
      Salajengipun: https://finance.rambler.ru/realty/44959681/?utm_content=finance_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink
      1. Alf
        0
        30 2021 Juni
        Kutipan saka: ROSS 42
        Supaya adil, kita nyathet yen kanggo item belanja iki pemotongan paling serius direncanakake ing 2021.

        Nalika padha guyon ing siji wektu, ayo shorten apparatus lan ndawakake coil.
    12. +2
      30 2021 Juni
      Kutipan: Cosm22
      Tafsiran saben wong babagan bener beda-beda.
      Ora bisa dianggep bener kanggo meksa warga supaya divaksinasi mung karo vaksin domestik. Rampung nyabut hak kanggo milih. Amarga sakperangan alesan akses menyang vaksin asing diblokir kanggo wong Rusia sing dikasihi.
      By the way, kenapa?
      Yagene wong Rusia sing dikasihi ora duwe hak milih?
      Atas dasar apa?

      Dadi, apa vaksin Rusia luwih elek lan kepiye "hak milih" bakal mengaruhi efektifitase?
      Lan kanthi dhasar apa Rusia kudu menehi pilihan kanggo vaksin asing yen ora ana?
      Mungkin kita ora duwe cukup vaksin?
      Kita nyedhiyakake vaksin kasebut, ora kaya sawetara.
      1. +3
        30 2021 Juni
        Kutipan saka Tagan
        Lan kanthi dhasar apa Rusia kudu menehi pilihan kanggo vaksin asing yen ora ana?

        Apa kita butuh wong-wong mau? Preferensi iki? Honduras wis mbayar 50% advance kanggo kita kanggo 16 yuta dosis Sputnik. Ing awal Maret, aku mikir. Yen ora cepet. Lan padha mbuwang dhuwit, mesthi ana perjanjian sadurunge. Saiki, nganti 150 ewu dosis wis dikirim. ngguyu
        Utawa apa maksud sampeyan milih pilihan nalika EU, China lan India lan Afrika liyane ngasilake vaksin kasebut, nyebarake dhewe, nggunakake dhewe lan menehi dhuwit minangka hadiah? Impen sing apik. Ya.
    13. -5
      30 2021 Juni
      Kutipan: Cosm22
      Ya, kita ngelingi acara nggawe jaman iki.
      Sing, maneh, kanggo sawetara alasan sing ora dingerteni, ora disiarake ing kamera. Sing luwih nguatake kapercayan wong Rusia sing dikasihi ing Sputnik.

      Inggih, mungkin dheweke bisa nuduhake gulungan kertas jamban liyane kanggo mesthekake yen dheweke duwe bokong? ngguyu ngguyu
      1. -6
        30 2021 Juni
        Inggih, mungkin dheweke bisa nuduhake gulungan kertas jamban liyane kanggo mesthekake yen dheweke duwe bokong?

        A skein dudu bukti kanggo dheweke. Dheweke mung bakal yakin karo apa sing kedadeyan ing skein iki sawise digunakake. ngguyu
    14. -7
      30 2021 Juni
      Kutipan: Borisych
      Aku wis kesel kabeh iki. Aku pengin mangan, nanging aku ora duwe apa-apa.

      Apa sampeyan wis nyoba kerja? Ing kapitalisme, ora ana sing janji bakal menehi panganan.
    15. -8
      30 2021 Juni
      Quote: Pemimpin Redskins
      Ing asas, padha bisa muter rekaman taun kepungkur. Mung ngganti tanggal ing screensaver. Oalah, pitakonan lan jawaban wis disiapake sadurunge ...

      informasi saka ngendi? Apa sampeyan nyiyapake jawaban kanggo dheweke dhewe?
    16. +2
      30 2021 Juni
      Kutipan: Roman070280

      Babagan kasunyatan manawa sajrone invasi "zombie" kabeh wong bakal cepet-cepet golek kartrid lan godhok, lan oligarki kita bakal ana ing baris pisanan - aku wis meneng wae. saka dheweke lan keluargane..
      Dadi bener.. omong kosong..

      Apa sampeyan duwe statistik babagan sing divaksinasi gumantung saka kahanan finansial? Aku ora yakin. Aku luwih seneng percaya yen dheweke divaksinasi kanthi individu))
      1. -3
        30 2021 Juni
        Apa sampeyan duwe statistik babagan sing divaksinasi gumantung saka kahanan finansial?

        Sampeyan ora peduli..
        Aku ora butuh statistik ...
        Amarga vaksin "larang regane" dipeksa aku dening pejabat ... lan padha ora mlaku kanggo njaluk iku ing baris dhewe supaya dadi langka lan ora bisa diakses kanggo wong biasa.. (sing bakal dadi.. yen. . penyakit iki elek banget, lan vaksin dadi nylametake nyawa)
        1. Alf
          +1
          30 2021 Juni
          Kutipan: Roman070280
          Amarga vaksin "larang regane" dipeksa aku dening pejabat ... lan dheweke ora mlaku supaya bisa cocog



        2. Alf
          +2
          30 2021 Juni
          Kutipan: Roman070280
          Amarga vaksin "larang regane" dipeksa aku dening pejabat ... lan dheweke ora mlaku supaya bisa cocog

          Momen sing menarik...

          Ananging sopir minibus wajib, bakul wajib, kuliner wajib nindakake apa sing kudu ditindakake, nanging pejabat utama negara ora ...
    17. +4
      30 2021 Juni
      Ana kategori dissidents vaksin. Lan iki wong diwasa. Ana sing ngomong yen ora ana penyakit, manawa para pemimpin negara kasebut kanthi khusus setuju. Nah, iki omong kosong lengkap. Kaya ngono, kita bebarengan lan setuju ...

      Sing luwih luar biasa goroh, luwih dipercaya. Mesthine padha sekuthon, kanthi alami entuk bathi sing luar biasa saka penipuan iki. Kaya sihir, nalika "vaksin" ora pengin didol, puncak liyane muncul. Ora ana cara sing bakal mendem, tukang ngapusi sing kuwasa.
    18. +8
      30 2021 Juni
      Punapa tegesipun sakral midhangetaken tiyang ingkang boten tanggung jawab dhateng pangandikanipun?
      1. 0
        30 2021 Juni
        Kutipan: Alexey Stepanov
        Punapa tegesipun sakral midhangetaken tiyang ingkang boten tanggung jawab dhateng pangandikanipun?

        Pramila pitakonan retorika ing ngisor iki diajukake ing gelombang udara "non-TV":

        Padha ngapusi, mesthi ... Iki ora kelakon ing Rusia ...
    19. +4
      30 2021 Juni
      Kaya sing dicritakake, "sampeyan kandha karo aku - aku percaya sampeyan, sampeyan ngomong 2 kali, aku ragu, sampeyan ngomong 3 kali - aku ora percaya."
      Mangkono uga karo vaksinasi iki - amarga diiklanake lan dipromosikan kanthi paksa, tegese mayoritas wong ora butuh (iki disensor) lan gratis. Wong ora percaya. Lan umume wong-wong sing nindakake iku kanggo kode iki lan kanggo pindhah watara tanpa watesan, utawa padha ora duwe pilihan ing karya, nanging ora amarga saka virus. Kaya topeng ing dagu - sampeyan nganggo formal, kabeh diamati))))
    20. +1
      30 2021 Juni
      Quote: Lannan Shi

      Apa kita butuh wong-wong mau? Preferensi iki? Honduras wis mbayar 50% advance kanggo kita kanggo 16 yuta dosis Sputnik. Ing awal Maret, aku mikir. Yen ora cepet. Lan padha mbuwang dhuwit, mesthi ana perjanjian sadurunge. Saiki, nganti 150 ewu dosis wis dikirim. ngguyu
      Utawa apa maksud sampeyan milih pilihan nalika EU, China lan India lan Afrika liyane ngasilake vaksin kasebut, nyebarake dhewe, nggunakake dhewe lan menehi dhuwit minangka hadiah? Impen sing apik. Ya.

      Inggih, ayo ngomong sampeyan mikir ngimpi dhewe))
      Maksudku, kenapa ing bumi kita kudu mbukak pasar kanggo wong-wong sing ditutup kanggo kita (ing EU, contone). Kita bisa setuju yen kita duwe masalah karo vaksin. Nanging ana vaksin kanggo populasi, lan bisa uga ora kualitase luwih elek.
      1. +4
        30 2021 Juni
        Kutipan saka Tagan
        Maksudku, kenapa ing bumi kita kudu mbukak pasar kanggo wong-wong sing wis ditutup kanggo kita?

        Um... Dadi padha mbukak. Ora masalah. Iku cukup kanggo ndhaftar satelit nggunakake aturan internasional, miturut kabeh tata cara sing dibutuhake dening aturan iki. Lan ora miturut pesenan saka "wong sing dihormati." Sing pengin nglaporake yen wis mlaku adoh. dhisik. Ora mung sadurunge bedhil wiwitan, nanging uga sadurunge tim liyane teka ing kompetisi. Lan dheweke ora pengin mikir yen kanggo inisiatif kasebut, dheweke bisa uga entuk tong minyak, nanging kabeh negara bakal oh-oh-oh. Apa sampeyan ora ngerti manawa satelit kasebut kadhaptar kanthi pelanggaran paling gedhe saka aturan sing padha? liyane sadurunge iku, kepiye efektifitase diuji? Yaiku, saka sudut pandang aturan internasional sing padha, sejatine ora ana vaksin ing Rusia. Lan ana zat sing ora bisa dimangerteni, amarga wedi ora dingerteni, sing dicemplungake ing tangane warga. Ya, aku ngerti manawa kita duwe saham gedhe kanggo kesehatan populasi. Lan wiwit Kremlin ngandika - iku perlu, banjur kabeh birokrat nanggapi yen ana. Nanging yen kita pengin dagang ing negara-negara sing sikap marang wargane rada beda karo sikap marang sapi ... Banjur kita kudu muter karo aturan sing ditampa ing ngendi kita arep dagang, lan ora karo konsep semi-kriminal.
        Inggih, kapindho. Inggih, ing detik iki kabeh pasar ing donya bakal dibukak kanggo satelit. Eeeee?? Apa sabanjure? Ing wayah sore tanggal 27 Juni, Rusia wis ngasilake kurang saka 32 yuta dosis kabeh jinis vaksin. Jumlah resmi wong sing divaksinasi nganggo rong dosis, miturut statistik resmi, yaiku 11,67% saka populasi. Utawa 17 yuta wong. Utawa 34 yuta dosis. Secara total, miturut data resmi, saham vaksin ing Federasi Rusia minus rong yuta dosis. ngguyu Aku ora bakal ngerti ngendi persis statistik resmi sing ngapusi kita (sanajan aku curiga yen "wong sing butuh" ora divaksinasi minangka kanca, utawa ora divaksinasi, mung nampa tandha sing dibutuhake), nanging kasunyatan tetep kasunyatan. Ora ana cadangan vaksin sing signifikan ing Federasi Rusia. Nanging utang kanggo Honduras mung luwih saka 15 yuta dosis. Apa sampeyan arep dagang ing kana, ing Eropah lan Amerika liyane? Janji Putin manawa masa depan sing cerah bakal teka? Dadi kita dudu wong Eropa, dheweke ora bakal mbayar omong kosong tanpa makna. Mung kanggo produk. Nanging kita wis ilang barang, sayangé lan ah. Ora katon. Kanthi 3.1 milyar digunakake dosis vaksin ing saindenging jagad, ing Rusia diprodhuksi 32 yuta. Nuwun sewu. nanging iki tingkat kesalahan statistik. Lan aja kesusu ing papan liya kanthi volume kaya ngono. Kanggo awake dhewe, nganti target sing diumumake 60% saka populasi, lan 2 kaping setahun ... Luwih saka 300 yuta dosis sing ilang. Mung taun iki. Marang 30 yuta diprodhuksi. Meh ing setahun. Kita ora bisa nyedhiyani kanggo awake dhewe, apa sampeyan peduli karo pasar liyane? Kaping pisanan, ngunggahake industri, paling ora nganti tingkat scoop, sing dikutuk dening para liberal sing kuwasa. Banjur sampeyan bisa miwiti nangis yen barang sampeyan ora diidini ing endi wae. Ing sawetoro wektu ... ora ana sing kudu dilebokake. Ya.
        1. -2
          Juli 1 2021
          Quote: Lannan Shi
          Ing wayah sore tanggal 27 Juni, Rusia wis ngasilake kurang saka 32 yuta dosis kabeh jinis vaksin. Jumlah resmi wong sing divaksinasi nganggo rong dosis, miturut statistik resmi, yaiku 11,67% saka populasi. Utawa 17 yuta wong. Utawa 34 yuta dosis. Secara total, miturut data resmi, saham vaksin ing Federasi Rusia minus rong yuta dosis.

          Mergo iki...
          Moscow. 29 Juni. INTERFAX.RU - Ing Rusia, 36,7 yuta dosis vaksin koronavirus wis dirilis menyang sirkulasi sipil, ujare kepala Kementerian Perindustrian lan Perdagangan Denis Manturov.
    21. -5
      30 2021 Juni
      Kutipan: Roman070280

      Sampeyan ora peduli..
      Aku ora butuh statistik ...
      Amarga vaksin "larang regane" dipeksa aku dening pejabat ... lan padha ora mlaku kanggo njaluk iku ing baris dhewe supaya dadi langka lan ora bisa diakses kanggo wong biasa.. (sing bakal dadi.. yen. . penyakit iki elek banget, lan vaksin dadi nylametake nyawa)

      Ya aku weruh. Sampeyan ora butuh statistik. Sampeyan nggawe dhewe)))
      Kepiye sampeyan ngerti ngendi dheweke mlaku? Kaya-kaya ora divaksinasi sadurunge sampeyan, sapa sing pengin.
      Wong mlarat, padha meksa. Ing wektu Uni Soviet, dheweke bakal ngaco aku tanpa ngomong lan kabeh. Lan padha bener.
      1. +2
        30 2021 Juni
        Ya aku weruh. Sampeyan ora butuh statistik. Sampeyan nggawe dhewe)))

        Sampeyan ora peduli .. Aku ora nggawe apa-apa, amarga kita ora ngomong babagan statistik ing kene ..

        Kepiye sampeyan ngerti ngendi dheweke mlaku? Kaya-kaya ora divaksinasi sadurunge sampeyan, sing wanted.

        Mekaten... nanging ora kabeh wong pengin... Amarga (kanggo sing ora peduli)
        vaksin "larang regane" kanggo kula nemtokke pejabat .. lan ora mbukak sawise dheweke ing baris piyambak supaya iku bakal dadi langka lan ora kasedhiya kanggo wong biasa.. (sing bakal dadi.. yen.. penyakite nggegirisi, lan vaksin bisa nylametake nyawa)
        Mbok menawa iki kedadeyan ing kutha sampeyan ... lan oligarki lan pejabat kabeh belang nyoba kanggo njaluk vaksin langka iki liwat sambungan, lan wong liya wis sedih ngenteni giliran.. Ing kuthaku iki ora cilik. ..

        Wong mlarat, padha meksa. Ing wektu Uni Soviet, dheweke bakal ngaco aku tanpa ngomong lan kabeh. Lan padha bener.
        Nalika Uni Soviet ana ing Uni Soviet, dheweke mesthi lunga lan nindakake kabeh dhewe ... Saiki rakyat pancen ora percaya karo pamrentah iki !! Kowe iso lungo nyocot opo wae sing mbok karepke...ora ana sing nglarang... Lha trus turu sing tenang...kok ngganggu wong liyo...
      2. Alf
        0
        30 2021 Juni
        Kutipan saka Tagan
        Ing jaman Uni Soviet, dheweke bakal ngaco kita tanpa ngomong lan kabeh iku.

        bener. Sadurungé taun 85, aku bakal dadi wong pisanan kanggo vaksin. Amarga dheweke dipercaya negara. Aku ora seneng kabeh babagan iki, nanging aku ngerti yen dheweke peduli karo aku lan ora bakal ninggalake aku. Lan luwih cepet aku nyerah menyang negara saiki, luwih apik, lan aku ora ngerti apa sing bakal dibuwang ing aku. Nanging aku ora pengin dadi marmut. Napa, sadurunge vaksinasi, dijaluk mlebu kertas sing ditulis nganggo putih kosong kanggo wong Rusia yen ana masalah negara ora tanggung jawab?
        1. -1
          Juli 1 2021
          Amarga dheweke dipercaya negara. Aku ora seneng kabeh babagan iki, nanging aku ngerti yen dheweke peduli karo aku lan ora bakal ninggalake aku.

          Dadi padha dipercaya - njupuk lan mbuwang kabeh wong.
    22. 0
      30 2021 Juni
      "Aku malah ora takon dhokter. Aku nyawang kanca-kanca kanggo ndeleng sapa sing nindakake apa kanggo awake dhewe."

      Putin babagan kenapa dheweke divaksinasi karo Sputnik


      Sapa kancane? Sechin lan Medvedev ??
      Nah, iki omong kosong lengkap. (karo)
      1. 0
        Juli 2 2021
        Sapa kancane? Sechin lan Medvedev ??

        Ya, isih akeh gnome ing kana ngguyu
    23. +1
      30 2021 Juni
      Kutipan: Roman070280
      Ya aku weruh. Sampeyan ora butuh statistik. Sampeyan nggawe dhewe)))

      Sampeyan ora peduli .. Aku ora nggawe apa-apa, amarga kita ora ngomong babagan statistik ing kene ..

      Kepiye sampeyan ngerti ngendi dheweke mlaku? Kaya-kaya ora divaksinasi sadurunge sampeyan, sing wanted.

      Mekaten... nanging ora kabeh wong pengin... Amarga (kanggo sing ora peduli)
      vaksin "larang regane" kanggo kula nemtokke pejabat .. lan ora mbukak sawise dheweke ing baris piyambak supaya iku bakal dadi langka lan ora kasedhiya kanggo wong biasa.. (sing bakal dadi.. yen.. penyakite nggegirisi, lan vaksin bisa nylametake nyawa)
      Mbok menawa iki kedadeyan ing kutha sampeyan ... lan oligarki lan pejabat kabeh belang nyoba kanggo njaluk vaksin langka iki liwat sambungan, lan wong liya wis sedih ngenteni giliran.. Ing kuthaku iki ora cilik. ..

      Wong mlarat, padha meksa. Ing wektu Uni Soviet, dheweke bakal ngaco aku tanpa ngomong lan kabeh. Lan padha bener.
      Nalika Uni Soviet ana ing Uni Soviet, dheweke mesthi lunga lan nindakake kabeh dhewe ... Saiki rakyat pancen ora percaya karo pamrentah iki !! Kowe iso lungo nyocot opo wae sing mbok karepke...ora ana sing nglarang... Lha trus turu sing tenang...kok ngganggu wong liyo...

      Ing kuthaku karo pejabat, kaya ing ngendi wae. Dheweke pancen efisien banget yen ana freebie sing ana ing endi wae, yen ana sing bisa dirusak, utawa babagan kesehatan pribadine. Yen dheweke butuh vaksin, dheweke entuk sadurunge sampeyan lan ngliwati garis kasebut. Apa sing ora jelas ing kene? Lan sampeyan terus mripatmu kanggo nunggu ndeleng baris pejabat lan oligarki.)))
      Kanggo njaluk liwat sambungan apa wis cukup. Lan yen ana cukup, banjur ana sing salah ing kene. Wah...
      Ya, aku krungu saka mungsuh vaksinasi, padha ngomong, iki dudu vaksin, nanging slurry, lan sapa sing nyuntikake iku i.d.i.o.t (apa dheweke cukup?). Nanging yen kita duwe pilihan kanggo pindhah menyang jaban rangkah, lan ora iki, banjur kita bakal ... Lan ing umum iku ora mbebayani ing kabeh ... Lan kabeh iki serius.))
      Saliyane masalah kepercayaan marang panguwasa, ana masalah amarga kekacoan ing sirah.
    24. -1
      30 2021 Juni
      Quote: Lannan Shi
      Kutipan saka Tagan
      Maksudku, kenapa ing bumi kita kudu mbukak pasar kanggo wong-wong sing wis ditutup kanggo kita?

      Um... Dadi padha mbukak. Ora masalah. Iku cukup kanggo ndhaftar satelit nggunakake aturan internasional, miturut kabeh tata cara sing dibutuhake dening aturan iki. Lan ora miturut pesenan saka "wong sing dihormati." Sing pengin nglaporake yen wis mlaku adoh. dhisik. Ora mung sadurunge bedhil wiwitan, nanging uga sadurunge tim liyane teka ing kompetisi. Lan dheweke ora pengin mikir yen kanggo inisiatif kasebut, dheweke bisa uga entuk tong minyak, nanging kabeh negara bakal oh-oh-oh. Apa sampeyan ora ngerti manawa satelit kasebut kadhaptar kanthi pelanggaran paling gedhe saka aturan sing padha? liyane sadurunge iku, kepiye efektifitase diuji? Yaiku, saka sudut pandang aturan internasional sing padha, sejatine ora ana vaksin ing Rusia. Lan ana zat sing ora bisa dimangerteni, amarga wedi ora dingerteni, sing dicemplungake ing tangane warga. Ya, aku ngerti manawa kita duwe saham gedhe kanggo kesehatan populasi. Lan wiwit Kremlin ngandika - iku perlu, banjur kabeh birokrat nanggapi yen ana. Nanging yen kita pengin dagang ing negara-negara sing sikap marang wargane rada beda karo sikap marang sapi ... Banjur kita kudu muter karo aturan sing ditampa ing ngendi kita arep dagang, lan ora karo konsep semi-kriminal.
      Inggih, kapindho. Inggih, ing detik iki kabeh pasar ing donya bakal dibukak kanggo satelit. Eeeee?? Apa sabanjure? Ing wayah sore tanggal 27 Juni, Rusia wis ngasilake kurang saka 32 yuta dosis kabeh jinis vaksin. Jumlah resmi wong sing divaksinasi nganggo rong dosis, miturut statistik resmi, yaiku 11,67% saka populasi. Utawa 17 yuta wong. Utawa 34 yuta dosis. Secara total, miturut data resmi, saham vaksin ing Federasi Rusia minus rong yuta dosis. ngguyu Aku ora bakal ngerti ngendi persis statistik resmi sing ngapusi kita (sanajan aku curiga yen "wong sing butuh" ora divaksinasi minangka kanca, utawa ora divaksinasi, mung nampa tandha sing dibutuhake), nanging kasunyatan tetep kasunyatan. Ora ana cadangan vaksin sing signifikan ing Federasi Rusia. Nanging utang kanggo Honduras mung luwih saka 15 yuta dosis. Apa sampeyan arep dagang ing kana, ing Eropah lan Amerika liyane? Janji Putin manawa masa depan sing cerah bakal teka? Dadi kita dudu wong Eropa, dheweke ora bakal mbayar omong kosong tanpa makna. Mung kanggo produk. Nanging kita wis ilang barang, sayangé lan ah. Ora katon. Kanthi 3.1 milyar digunakake dosis vaksin ing saindenging jagad, ing Rusia diprodhuksi 32 yuta. Nuwun sewu. nanging iki tingkat kesalahan statistik. Lan aja kesusu ing papan liya kanthi volume kaya ngono. Kanggo awake dhewe, nganti target sing diumumake 60% saka populasi, lan 2 kaping setahun ... Luwih saka 300 yuta dosis sing ilang. Mung taun iki. Marang 30 yuta diprodhuksi. Meh ing setahun. Kita ora bisa nyedhiyani kanggo awake dhewe, apa sampeyan peduli karo pasar liyane? Kaping pisanan, ngunggahake industri, paling ora nganti tingkat scoop, sing dikutuk dening para liberal sing kuwasa. Banjur sampeyan bisa miwiti nangis yen barang sampeyan ora diidini ing endi wae. Ing sawetoro wektu ... ora ana sing kudu dilebokake. Ya.

      Kita kudu muter miturut aturane. Inggih, oke! Iki tegese padha kudu tindakake kita.
      Kaping pisanan, ana sing ora seneng amarga wiwit nyedhiyakake vaksin menyang negara-negara individu. Banjur ternyata, ing tingkat vaksinasi, produksi kanggo panggunaan internal cukup lan vaksin kasebut dadi "zat sing ora bisa dingerteni.")))
      Aneh yen akeh negara sing isih siyap tuku "zat" iki lan malah katon seneng. Kajaba iku, ora ana sing janji manawa Rusia bakal ngasilake kabeh vaksin ing situs produksi.
      Kepiye "vaksin demokratis" dipromosikan menyang pasar uga pantes kapentingan khusus. Nanging mung kita duwe aturan semi-kriminal.
    25. 0
      30 2021 Juni
      Vaksin dudu panacea. Saben wong duwe sistem kekebalan individu. Ana wong sing bakal mateni virus, liyane, sebaliknya, bisa uga mateni vaksin, nanging awak bakal ngatasi virus kasebut tanpa akeh karusakan. Langkah-langkah sing ditindakake babagan vaksinasi wajib bisa mateni wong sing ora wedi karo virus, nanging ora bakal bisa nahan vaksinasi, lan uga bakal ditinggal tanpa perawatan medis kanggo penyakit kronis. Miturut statistik sing diumumake, mung sawetara sing mati. . Nanging ing kuburan sing dakkandhani, jumlah panguburan ing taun kepungkur padha karo jumlah 10 taun kepungkur. Ana cara sing bisa dibuktekake kanggo ngakoni wong sing direncanakake: dirawat ing rumah sakit kanthi sertifikat ora ana karantina sajrone 14 dina, njupuk swab lan isolasi nganti tes negatif ditampa. Ora ana wabah ing institusi medis sing dijamin. Lan vaksinasi ora njamin penyakit. Wong sing wis divaksinasi bakal nandhang lara entheng; ora ana jaminan manawa dheweke ora bakal nulari wong liya.
    26. +1
      30 2021 Juni
      Kutipan: Alf
      Kutipan saka Tagan
      Ing jaman Uni Soviet, dheweke bakal ngaco kita tanpa ngomong lan kabeh iku.

      bener. Sadurungé taun 85, aku bakal dadi wong pisanan kanggo vaksin. Amarga dheweke dipercaya negara. Aku ora seneng kabeh babagan iki, nanging aku ngerti yen dheweke peduli karo aku lan ora bakal ninggalake aku. Lan luwih cepet aku nyerah menyang negara saiki, luwih apik, lan aku ora ngerti apa sing bakal dibuwang ing aku. Nanging aku ora pengin dadi marmut. Napa, sadurunge vaksinasi, dijaluk mlebu kertas sing ditulis nganggo putih kosong kanggo wong Rusia yen ana masalah negara ora tanggung jawab?

      Apa pancene ditulis?
      Sampeyan ngapusi, ternyata? Sampeyan durung divaksinasi.
    27. 0
      Juli 1 2021
      Kutipan: Roman070280
      Aku ora butuh statistik ...
      Amarga vaksin "larang regane" dipeksa aku dening pejabat ... lan padha ora mlaku kanggo njaluk iku ing baris dhewe supaya dadi langka lan ora bisa diakses kanggo wong biasa.. (sing bakal dadi.. yen. . penyakit iki elek banget, lan vaksin dadi nylametake nyawa)

      ya wis krungu. Dadi dileksanakake yen liberda kita dadi sing pertama kanggo vaksin Putin sawise mbuwang omong kosong ing vaksin kasebut wiwit wiwitan pangembangane. Dadi waca keuntungan vaksin sing nylametake nyawa ing antarane Ehamatsa Creaks

      Ing kene, contone, ana sesi ganti sepatu kanthi cepet nalika mlumpat saka Plyushchev creep.

      "Aku bakal mangsuli pitakon utama lan keraguan langsung. Sanajan angel dipercaya, ora: iki dudu prentah saka kantor walikota utawa panguwasa utawa departemen liyane. Iki dudu kampanye iklan kanggo vaksin Sputnik. Lan, ya, Venediktov ora meksa sapa wae ing Echo supaya divaksinasi.

      Sedhela babagan kenapa aku pengin divaksinasi. Propaganda, mesthi, nyoba banget kanggo instill (!) rasa ora percaya gigantic saka Sputnik. Scabeeva kondisional ing pangertèn iki minangka hama utama, mesthi, agen anti-vaksinasi sing paling kuat. Nanging aku ngomong karo dokter, kalebu sing wis divaksinasi dhewe, lan padha ngomong iku normal. Aku ngetutake sawetara wong sing wis nindakake, efek samping minimal, antibodi dikembangake. Kanggo aku, cukup; sawetara wulan kepungkur aku nggawe vaksin (domestik) nglawan influenza lan pneumococcus, supaya ora lara ing koleksi.


      Iku utamané lucu carane Libertarian lemak iki disebut kolega lan awake propaganda.
      dheweke saiki dilindhungi vaksin Putin, lan wong kaya sampeyan bakal lara lan batuk ngguyu
    28. Komentar wis dibusak.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"