Batch operator personel lapis baja BTR-82A mlebu resimen bedhil bermotor anyar saka Distrik Militer Kidul

31

Sakumpulan operator personel lapis baja BTR-82A anyar mlebu layanan karo resimen senapan bermotor sing mentas dibentuk saka Tentara Senjata Gabungan 58 saka Distrik Militer Kidul, sing dipasang ing Ingushetia. Iki dilaporake dening layanan pers Kementerian Pertahanan.

Miturut laporan, peralatan kasebut wis dikirim menyang unit lan disiapake kanggo operasi. Nomer pas kendaraan lapis baja ora disebut, iku nyatet sing "luwih saka sepuluh BTR-82A" dikirim menyang resimen. Operator personel lapis baja dirancang kanggo ngeterake unit, dhukungan geni ing pertempuran, ngrusak tenaga kerja, senjata anti-tank lan kendaraan musuh sing nganggo lapis baja.



Kacathet yen pangiriman kasebut minangka bagean saka tatanan pertahanan negara miturut program rearmament.

BTR-82A nggunakake proteksi anti-fragmentasi sing digawe saka bahan sintetik multilayer ing permukaan njero awak, uga tutup lantai anti-tambang. Kajaba iku, kursi ing operator personel wojo digawe ing penundaan khusus. Operator personel lapis baja bersenjata modul tempur kanthi meriam otomatis 2A72 kaliber 30 mm lan senapan mesin 7,62 mm PKTM. Kajaba iku, kabeh operator armored personel dilengkapi karo pesawat tambahan saka pangayoman, kalebu piring waja lan layar kisi.

Kaya sing wis dilaporake sadurunge, kabeh BTR-82A sing disedhiyakake kanggo pasukan yaiku operator personel lapis baja sing dibangun anyar sing wis ditingkatake menyang level BTR-80 BTR-82 lan diarani BTR-82AM.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    31 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      30 2021 Juni
      Kaya sing dingerteni ing sumber terbuka, Divisi Senapan Motor kaping 58 dibentuk ing Angkatan Darat 19, ora jelas kenapa dheweke ora ujar ing artikel kasebut.
      1. +8
        30 2021 Juni
        Kabar kaya ngono wis dadi urutane ... Resimen anyar, senjata anyar! Dijogo.. prajurit
      2. +6
        30 2021 Juni
        Kutipan: Jerman
        Kaya sing dingerteni ing sumber terbuka, Divisi Senapan Motor kaping 58 dibentuk ing Angkatan Darat 19, ora jelas kenapa dheweke ora ujar ing artikel kasebut.

        Kene, maneh, tentara wiwit tuwuh ing divisi, iki pleases.
      3. -1
        30 2021 Juni
        Kutipan: Jerman
        Kaya sing dingerteni ing sumber terbuka, Divisi Senapan Motor kaping 58 dibentuk ing Angkatan Darat 19, ora jelas kenapa dheweke ora ujar ing artikel kasebut.

        Amarga digawe ing 2020.
        Ing taun 2020, brigade kasebut dikirim menyang divisi bedhil bermotor kaping 19

        https://www.vedomosti.ru/politics/articles/2020/03/22/825872-novaya-diviziya
        https://iryston.tv/ru/vo-vladikavkaze-proshla-pervaya-repetitsiya-parada-pobedy-na-ploshhadi-svobody/
        1. +1
          30 2021 Juni
          Divisi kasebut banjur dibentuk ing taun 2020, lan miturut artikel iki, salah sawijining resimen mung dibentuk saiki.
          1. -1
            30 2021 Juni
            Kutipan: Jerman
            Divisi kasebut banjur dibentuk ing taun 2020, lan miturut artikel iki, salah sawijining resimen mung dibentuk saiki.

            Kayane dheweke nulis ing basa Rusia yen dibentuk ing taun 2020, yen sawise pambentukan, dheweke mutusake nggawe UKM liyane ing komposisi, mula iki crita sing beda ...
            Ing Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ora ana MSD sing dibentuk miturut tabel staf siji, padha karo SA ....
            Kabeh MSDs Rusia modern wis kawangun ing basis saka sambungan ana, karya iki dawa lan rahasia, empirialis ora perlu ngerti katon pungkasan saka sambungan iki utawa sing .... mulane, pisanan MSD anyar kawangun minangka bagéan. saka loro UKM lan AP, lan banjur luwih siji UKM, lan padha kalebu TB (TP), etc.
            V lan VT wiwitane saka BHVT, banjur diganti karo sing anyar / modern ....
            1. 0
              30 2021 Juni
              Dadi sapa sing mbantah? Inggih, iku ora kawangun, nanging disebarake kanggo negara, dening cara, iku bakal duwe, minangka telung UKM lan otb wrote kene.
              Miturut cara, babagan SA, ana uga MSD saka macem-macem negara.
              1. -1
                30 2021 Juni
                Kutipan: Jerman
                bakal, kaya sing ditulis ing kene, telung UKM lan otb.

                Telung UKM (saben TB duwe 31 MBT) + dep. TB kanggo 51 MBT = 144 T-90M, i.e. luwih saka kabeh tentara Inggris sawise ngurangi armada tanke ing wektu sing cendhak (padha ing Divisi Rifle Motor 20 sing mentas dibentuk saka Brigade Rifle Motorized 20.) Total ing rong divisi 288 MBT T-90M ...
                Napa ngganggu para empirialis .... Federasi Rusia malah luwih kanggo perdamaian donya tinimbang USSR ...
    2. +5
      30 2021 Juni
      Kaya sing wis dilaporake sadurunge, kabeh BTR-82A sing disedhiyakake menyang pasukan minangka operator personel lapis baja sing mentas dibangun.

      Nalika padha miwiti ngirim Boomerangs kanggo riflemen motorized ... Iku wektu dhuwur kanggo wong-wong mau "saka waja" ing "pangayoman saka waja."
      1. 0
        30 2021 Juni
        Kapan dheweke bakal miwiti ngirim Boomerang menyang senapan bermotor ..

        Dheweke isih nyoba nganti pungkasan taun 2021. Kudu ngenteni.
      2. 0
        30 2021 Juni
        Boomerang minangka kendaraan tempur infanteri roda. Lan kanthi bobot, lan kanthi rega, lan kanthi tugas. Lan militèr kayane ora seneng, amarga bobote lan amarga regane. Kanggo apa pengangkut personel waja waja kuat?
        Kanggo ngganti BTR-82, sampeyan butuh sing entheng, sajrone rong puluh ton, lan murah, tanpa modul sing apik.
        mesin kuwi yen kabeh operator personel wojo kudu ngganti limang ewu lima pitu.
        Iku luwih gampang kanggo KMK kanggo ngiyataken penundaan ing BTR-82, nggawe pesawat waja tambahan, lan supaya ngawula luwih.
        1. 0
          30 2021 Juni
          Kutipan saka demiurge
          Iku luwih gampang kanggo KMK kanggo ngiyataken penundaan ing BTR-82, nggawe pesawat waja tambahan, lan supaya ngawula luwih.

          yen suspensi dikuwatake, sampeyan bisa nyelehake Baikal
          1. +3
            30 2021 Juni
            "Baikal" ora bisa dilebokake ing operator waja, supaya tank rodha bakal metu saka iku. Amunisi sing gedhe banget digunakake, ora bakal ana papan kanggo kebangkrutan.
            1. 0
              30 2021 Juni
              Kutipan: Sergey Alexandrovich
              "Baikal" ora bisa dilebokake ing operator waja, supaya tank rodha bakal metu saka iku. Amunisi sing gedhe banget digunakake, ora bakal ana papan kanggo kebangkrutan.

              gumantung ing rencana feed projectile digunakake, ora kritis
              1. +4
                30 2021 Juni
                Ing babagan ukuran, amunisi 57-mm kanggo meriam balistik dhuwur cocog karo amunisi 76-mm saka meriam ZIS-3 saka Perang Patriotik Agung, mung bisa diselehake kanthi biaya kompartemen pasukan, sayang, utawa mbukak amunisi bakal unacceptably cilik.
                1. 0
                  30 2021 Juni
                  Kutipan: Sergey Alexandrovich
                  utawa beban amunisi bakal dadi cilik banget

                  carane cilik?
                  1. 0
                    30 2021 Juni
                    Aku ora duwe angka pas, Air Defense Derivation nyariosaken 148 dijupuk lan mesin loading kanggo boot. Lan yen sampeyan nggunakake loading manual, iku luwih gampang kanggo nyelehake meriam 76-mm saka T-34 lan entuk efek sing luwih gedhe kanthi jumlah amunisi sing padha.
                    1. 0
                      Juli 1 2021
                      Kutipan: Sergey Alexandrovich
                      Lan yen sampeyan nggunakake loading manual

                      ing gun otomatis?
                      Kutipan: Sergey Alexandrovich
                      Derivasi Pertahanan Udara diklaim 148

                      Dadi deleng derivasi - adhedhasar BMP, uga, utawa ing modul Baikal dhewe kanthi set bunder 70, lan ing operator personel lapis baja IMHO lokasi langsung luwih cocog, yaiku -1, nanging yen sampeyan mbusak kabeh. pasukan landing, banjur sampeyan mung njaluk monster ing syarat-syarat amunisi
                      1. 0
                        Juli 1 2021
                        Lan regejegan sampeyan wiwit karo operator personel wojo.
                        82A ora duwe waja sethithik. Bisa dicopot.
                        1. 0
                          Juli 1 2021
                          Kutipan saka demiurge
                          Lan regejegan sampeyan wiwit karo operator personel wojo.
                          82A ora duwe waja sethithik. Bisa dicopot.

                          iku ora regejegan, nanging karo waja bebarengan utawa tinimbang MO iku luwih katon, waja singa borjuis misale jek dadi luwih tipis)
        2. +2
          30 2021 Juni
          Kutipan saka demiurge
          Boomerang minangka kendaraan tempur infanteri roda. Lan kanthi bobot, lan kanthi rega, lan kanthi tugas. Lan militèr kayane ora seneng, amarga bobote lan amarga regane. Kanggo apa pengangkut personel waja waja kuat?
          Kanggo ngganti BTR-82, sampeyan butuh sing entheng, sajrone rong puluh ton, lan murah, tanpa modul sing apik.
          mesin kuwi yen kabeh operator personel wojo kudu ngganti limang ewu lima pitu.
          Iku luwih gampang kanggo KMK kanggo ngiyataken penundaan ing BTR-82, nggawe pesawat waja tambahan, lan supaya ngawula luwih.

          Gampang lan murah? Entuk BTR-82A
        3. +2
          30 2021 Juni
          Kutipan saka demiurge
          Napa operator personel lapis baja mbutuhake waja sing kuat?

          Dadi dina mayuta-yuta tentara wis rampung. Urip departemen m / s ana ing akun kasebut. Saben prajurit larang regane emas.

          Kutipan saka demiurge
          Kanggo ngganti BTR-82, sampeyan butuh sing entheng, sajrone rong puluh ton, lan murah ...

          Paru-paru ora bakal bisa menehi perlindungan sing cukup kanggo kru lan pasukan. Nanging babagan "murah", mula kabeh ana ing tangan pelanggan. Padha wis suda rega lan cukup Ngartekno. Lan ana sing ngandhani yen sampeyan pengin, sampeyan bisa nyuda luwih akeh ...

          Kutipan saka demiurge
          ora modul apik.
          mesin kuwi yen kabeh operator personel wojo kudu ngganti limang ewu lima pitu.

          Lan ing kene aku pancen setuju karo sampeyan. Ora perlu operator personel lapis baja duwe modul sing diapusi. Lan sampeyan butuh akeh operator personel lapis baja.
      3. +1
        30 2021 Juni
        Nalika "saka waja" ing "proteksi waja" iki nalika nggunakake operator personel wojo kanggo fungsi konvoi mboten umum kanggo iku. Ing kene, kendaraan lapis baja adhedhasar Angkatan Udara Typhoon kanthi meriam 30 mm utawa malah mortir Drok 82 mm kudu diganti.
        1. +1
          30 2021 Juni
          Lan apa tujuan utama saka operator waja personel?
          Apa ora ngirim bedhil motor menyang medan perang, lan ngirim tanpa mundhut.
          Ya, lan kanthi operasi "buwang" modern, akeh wektu liwati, ing kolom.
          1. +2
            30 2021 Juni
            Konvoi lan pangiriman menyang medan perang minangka fungsi sing beda. Convoy melu ngiringan motorcades utawa, contone, peluncur roket lan sistem pertahanan udara, ing ngendi serangan dening pengintaian lan kelompok sabotase, formasi bersenjata ilegal, partisans, populasi ora grapyak utawa liya-liyane wis samesthine, karo mungsuh utamané nggunakake senjata cilik, granat. peluncur, mortir, bedhil recoilless, pertambangan utawa serangan nggunakake kendaraan lan kendaraan waja entheng. Nanging nalika dikirim menyang paprangan, ana liyane sing diarep-arep, yaiku artileri utawa serangan udara. Dadi, nalika konvoi, visibilitas sing apik lan respon cepet "ing armor" penting, lan nalika dikirim menyang medan perang, waja anti-fragmentasi lan kehadiran sing dikarepake ing waja dibutuhake. Aku nyatakake iki nganggo tembungku dhewe tanpa nggunakake statuta, kanthi istilah sing bisa diakses.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. +1
        30 2021 Juni
        Sanajan dheweke wis lulus tes sajrone sepuluh taun, paling ora bakal lulus nganti 82. Lan kesiapan tempur dibutuhake ing kene lan saiki.
        1. 0
          30 2021 Juni
          Kutipan saka carstorm 11
          dasawarsa paling ora bakal liwati nganti 82.

          padha ora bakal remet metu, boomerang ora panggantos, nanging plus
      2. -1
        30 2021 Juni
        Kutipan saka rudolf
        Lan masalah apa Boomerang duwe Adoption dadi tengen kabeh wektu?

        Dheweke gedhe, luwih gedhe tinimbang tank.

        1. Komentar wis dibusak.
    4. 0
      Juli 1 2021
      Lan babagan Kurganets?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"