Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia: Fregat Angkatan Laut Walanda pindhah menyang Selat Kerch

90

Saka pesen saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, dadi dikenal yen fregat saka Angkatan Laut Walanda Evertsen (F805) "lali" soko cedhak Selat Kerch. Kamentrian Pertahanan Rusia njlentrehake kahanan kasebut sawise mitra Walanda ngumumake "manuver mbebayani" militer penerbangan RF cedhak kapal perang sing.

Militer Rusia tumindak supaya fregat Angkatan Laut Walanda, pindhah menyang arah jembatan Krimea - Selat Kerch, ora nglanggar tapel wates negara Federasi Rusia. Kanggo nindakake iki, dheweke nggunakake pesawat tempur Su-30 lan pengebom Su-24, sing mabur cedhak karo kapal Walanda kanthi jarak sing aman.




Pejuang Su-30 Rusia lan pengebom Su-24 dioperasikake miturut aturan internasional.

- ngandika ing departemen nimbali Russian.

Kajaba iku, Kamentrian Pertahanan Walanda ngeluh yen masalah komunikasi diamati ing fregat limang jam, curiga yen Rusia melu iki, nggunakake sistem perang elektronik. Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ora menehi komentar babagan asumsi iki.


Sadurungé, Defender penghancur Inggris nyabrang tapel wates negara Federasi Rusia lan nyerang perairan teritorial Rusia cedhak pesisir Crimean - ing Cape Fiolent. Sawise geni peringatan dibukak ing sadawane kapal sing nyerang lan OFAB-250s dibuwang, perusak mundur.

Elinga yen sawetara taun kepungkur, tanpa peringatan saka pihak Rusia, MBAK Ukrainia (kapal artileri waja cilik) lan tug serangan nyoba nyabrang Selat Kerch. Carane iku kabeh rampung kanggo sisih Ukrainia uga dikenal.

Dina iki, Vladimir Putin, ngomentari manuver NATO ing Segara Ireng, nyathet yen "dudu kita sing teka, nanging dheweke teka."

Presiden Federasi Rusia:

Lan sanajan kita nglelebke penghancur iki (Inggris - kira-kira "VO"), ora bakal ana perang donya.
  • Angkatan Laut Walanda
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

90 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 14
    30 2021 Juni
    Frigat Angkatan Laut Walanda nuju ing Selat Kerch
    Lan kenapa sampeyan ora nglangi, dadi konyol, kanggo "kulit" sampeyan ???
    1. + 17
      30 2021 Juni
      Sampeyan perlu kanggo drown, hamster greyhounds. Suket dipageri, ora weruh bank-bank. ngguyu
      1. + 17
        30 2021 Juni
        Nalika U-2 ditembak mudhun ing USSR, sing nyerang wilayah udara Uni Soviet, ora ana Perang Donya Katelu sing diwiwiti. Menapa malih, Amerika Serikat isih guilty unsubscribe saka kedadean iki. Lan kene kapal perang sing sengaja mungkasi ing banyu wilayah Rusiaora bisa panas? Apa bakal ana Perang Dunia III? Perlu klelep, banjur ora ana wong Walanda sing mesthi macet sirahe. Dadi dheweke bakal terus ngganggu kita.
        1. + 24
          30 2021 Juni
          PDB wis menehi komentar babagan kedadeyan iki ing TV lan dikonfirmasi manawa dheweke bisa klelep hamster lan ora ana perang nuklir. Dheweke mung ora pengin klelep. Bye.
          1. + 26
            30 2021 Juni
            Dina iki, Vladimir Putin, menehi komentar babagan manuver NATO ing Segara Ireng, nyathet yen iku "ora kita teka kanggo wong-wong mau, nanging padha teka kanggo kita".

            Putin menehi komentar babagan tanggapan pertahanan Angkatan Bersenjata Rusia babagan kunjungan kapal NATO menyang perairan Rusia kanthi bener!
            Aku ndhukung loro Putin lan tumindak defensif retaliatory saka Angkatan Bersenjata RF ing iki

            Pentagonist karo camarilla militer negara-negara NATO, ing sawijining dina, ketoke, kanthi cara bajak laut, bakal "rampung" "perang" ing pesisir Rusia ing Segara Ireng!
            1. +4
              30 2021 Juni
              Lha, sing aku bingung: OPO IKI, KONCO BUKIT, PALING KURANG NDUWE TRANSLATOR BIASA KANG BISA NRANSFER MAKNA PANGGILAN/PERNYATAAN, ORA MUNG TARJUH VERBAL?
            2. + 12
              30 2021 Juni
              Putin menehi komentar babagan tanggapan pertahanan Angkatan Bersenjata Rusia babagan kunjungan kapal NATO menyang perairan Rusia kanthi bener!

              Dukung sampeyan Tatyana!
              Dheweke ora mung menehi komentar, nanging ngelingake yen sabanjure kita bakal tenggelam. keprungu
              1. 0
                30 2021 Juni
                kene sampeyan kudu
                Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia: Fregat Angkatan Laut Walanda pindhah menyang Selat Kerch

                lan dicemplungake
                1. +1
                  30 2021 Juni
                  Sampeyan kudu mbatalake Gazprom saka Holland.
                  Iku banget awal. Ana akeh perusahaan gedhe liyane ing kana.
                  X5 Eceran, lsp., lsp.
                  Wiwit tanggal 1 Januari, kabeh wong bakal dievakuasi - banjur bisa klelep.
                  1. -1
                    Juli 1 2021
                    wiwit 1 januari???
                    1. 0
                      Juli 1 2021
                      wiwit 1 januari???

                      dadi aku pengin ngomong -
                    2. 0
                      Juli 1 2021
                      ya wis. Pembatalan "Perjanjian Pajak Ganda" karo Walanda wiwit tanggal 1 Januari 2022.
        2. +5
          30 2021 Juni
          Wong Korea nggawa Pueblo ing bolongan irung lan ora ana apa-apa. Saiki kapal kasebut minangka tugu.
          1. +1
            30 2021 Juni
            Lan wong Korea ing sanksi kaya kutu lan ora ana sing menyang Turki kanggo liburan.
            1. +1
              30 2021 Juni
              Dadi ora menyang Korea Selatan, lan ora ngedol Pueblo menyang Amerika. Mung kapal tawanan Amerika sing mabur. Ya, karo covid, padha kacau! Malah ora gelem bantuan wong Cina.
              1. -1
                30 2021 Juni
                Aku kepingin weruh kenapa Moskow dikirim menyang Segara Mediterania.
                Versi wis muncul:
                https://svpressa.ru/war21/article/302621/
                Dadi kabeh ora gampang banget ing skenario iki.
                1. 0
                  30 2021 Juni
                  Sing dakeling-eling, wong Israel dhewe nyebutake Jerusalem Post minangka dump, ya, kabeh ora gampang banget. Pitakonan pisanan yaiku apa kapal selam nuklir kita ana ing Mediterania.
                  1. 0
                    30 2021 Juni
                    2 AUG serius. Carane ora kelangan.
                    Iku ora babagan koran, nanging babagan kasedhiyan.
                    1. +2
                      30 2021 Juni
                      Aug Lizka, saya suwe saya suwe ing Mediterania, saya suwe wong Tionghoa ketemu. Jujur, aku ora nyana skenario kaya ngono. Nanging umume AUG Lizka bakal menyang Laut China Kidul?
                  2. -1
                    Juli 1 2021
                    Kutipan saka: tralflot1832
                    yaiku kapal selam nuklir kita sing ana ing Mediterania.

                    Lan saka ngendi kapal tenaga nuklir kita bisa teka?
                    Lan sanajan dheweke dumadakan muncul, kepiye carane bisa mbantu?
      2. +1
        30 2021 Juni
        mulane kanggo drown, "omong kosong" ekstra, lan banjur njupuk shugnyak karo Sushki lan muffled karo perang elektronik, nggawa kanggo awake dhewe, supaya ngomong.
        1. 0
          Juli 1 2021
          Iki yen padha mutusake kanggo pindhah ing wong akeh.
    2. +3
      30 2021 Juni
      Iki minangka fregat paling kuat ing Eropa, yen ana. Luwih kuat tinimbang FREMM malah.
      32 sel saka MK41 dawa (yen padha duwe, sampeyan bisa paling sijine Axes) ing Standards.
      tambahan 32 ECSM (kompleks medium-range, jinis Shtilya, mung karo kemampuan rudal anti-kapal apik).
      8 RCC Harpoon
      Radar abot SMART-L kelas penghancur (padha ing Defender sing padha).
      4 AFAR kanvas karya Thales liyane APAR (Jerman duwe sing padha ing Saxony).



      1. + 28
        30 2021 Juni
        Kutipan saka donavi49
        Iki minangka fregat paling kuat ing Eropa, yen ana.

        Mbokmenawa larang.
        Bakal mesakake yen padha klelep.
        1. +6
          30 2021 Juni
          4 potongan wis dikuasai lan saiki, yen ora kanggo coronovirus, mesthine wis miwiti modernisasi. Kanthi nganyari ECSM lan radar anyar.

          Kanggo prices, padha nulis 600 yuta euro saben kapal ing prices ing awal nul. Nanging kabeh program ditarik 3+ lard euro. Kajaba iku, saiki 150 lyam / kapal kanggo modernisasi. Nanging, padha umume sugih lan bisa mbayar.
          1. +3
            30 2021 Juni
            Apa Bala bakal nguwasani voli baterei?
        2. +3
          30 2021 Juni
          Quote: Jaket ing saham
          Bakal mesakake yen padha klelep.

          Aja menehi dolanan sing larang kanggo pasien saka klinik psikologis.
      2. + 12
        30 2021 Juni
        Iki minangka fregat paling kuat ing Eropa, yen ana.

        Bener kowé. Frigate Walanda lan kapal perusak Inggris minangka rong kapal pertahanan udara paling apik ing Eropa.
        Nanging yen kita nggawe keputusan, ora ana sing bakal nylametake.
        Dheweke cedhak banget karo pesisir kita. hi
        1. +1
          30 2021 Juni
          Bener, wektu reaksi pertahanan udara kapal nglawan peluncuran rudal anti-kapal. Katon yen pertahanan udara bisa udan, C300 lan C400. Lan barang-barang iki diiseni ing pesisir lor Segara Ireng!
      3. +3
        30 2021 Juni
        Kutipan saka donavi49
        Iki minangka fregat paling kuat ing Eropah

        Aku ngerti. ya Apa sampeyan kudu wedi utawa pindhah menyang banyu sing nggodhok, kaya siji pelari? Nyuwun ngguyu
      4. +3
        30 2021 Juni
        Kutipan saka donavi49
        Iki minangka fregat paling kuat ing Eropa, yen ana.

        Lan apa nderek saka iki? Apa kudu wedi lan ora ngganggu?
        1. +4
          30 2021 Juni
          Inggih, paling kasunyatan sing iki mesin serius sing aktif diklumpukake informasi karo cara majeng sawijining.
          Iku uga sacoro prakteke perusak (luwih saka setengah saka pangrusak Jepang kanggo menit) karo Standards lan ECCM ing siji kapal. Lan dheweke bisa uga nglawan (dudu kasunyatan, nanging bakal nyoba) saka pasangan Su-30 sing padha karo Kh-31. Lan yen tugas kanggo drown, sampeyan kudu nyedhiakke regu serius pasukan kanggo dijamin dadi panas. Siji utawa loro rudal anti-kapal ora bakal ngematake dheweke.

          Ya, kaya sing sampeyan ngerteni, NATO wis pindhah saka kampanye lucu saka kabeh jinis kapal sing ora bisa dimangerteni sing nduweni nilai pertempuran lan pengintaian sing cedhak-nol kanggo ngirim unit tempur paling kuat sing kasedhiya. Saiki Burke + 45 jinis + 7 provinsi. Wektu pungkasan, loro Spanyol mini-Burks lan Ticonderoga.



          1. +3
            30 2021 Juni
            Dadi yen klelep lan ora ana 2 Su30, nanging saka dharat bakal bledosan Ball-piece 30 X35 lan Drying X31x ​​PRR bakal dibuwang
      5. +4
        30 2021 Juni
        Lan bisa dadi fregat sing paling kuat ing posisi tenggelam, ing dhasar Segara Ireng. Saben taun wong Walanda njaluk masang karangan bunga, aku ngomong karo wong Walanda sing keren. Perusahaane, Mercedes, ana ing pambangunan teknologi skating.
      6. 0
        Juli 1 2021
        32 sel saka MK41 dawa (yen padha duwe, sampeyan bisa paling sijine Axes) ing Standards.

        A klarifikasi cilik, 40 sel lan kamar kanggo 8 liyane.
        Walanda nginstal 5 saka 6 VPU. Siji teka ing atine.
    3. +8
      30 2021 Juni
      Kamentrian Luar Negeri Rusia kanthi tegas kudu nggawa badut oranye yen Segara Ireng dudu stadion, nglanggar tapel wates negara dudu bal-balan, nanging FAB-500, yen ana, dudu bal-balan!
      1. +6
        30 2021 Juni
        "Pesisir" - luwih murah, luwih cetha, luwih yakin.
        Meows ora duwe wektu kanggo ngomong, nanging dheweke bakal bali. keprungu
    4. +1
      30 2021 Juni
      mung supaya pindhah saka schmal ing, padha bali menyang kasunyatan dening perang elektronik
    5. +2
      30 2021 Juni
      Ya, aja kuwatir, sampeyan kabeh nglangi, sawetara malah nganti paling ngisor))))
  2. +8
    30 2021 Juni
    Provokasi terus! Kita mung ora bakal diidini urip. Dadi bakal cokotan saka kabeh sisih
    1. Rus
      +8
      30 2021 Juni
      Padha cokotan, cokotan lan bakal cokotan ... lan kita kaya mawar manis ... nanging karo eri ya
    2. 0
      30 2021 Juni
      Sing paling aneh, kenapa Kementrian Luar Negeri ana ing posisi nggawe alesan. Walanda wis ngumbah kathok cendhak meh seminggu lan mutusake kanggo ngumumake pesawat Rusia sing agresif. Apa Kamentrian Luar Negeri ora langsung (kemis pungkasan) ngandika: "Frigate Angkatan Laut Walanda obah menyang Selat Kerch lan dijupuk kanggo ngiringan .." luwih ing teks.
      Setuju yen kahanan bakal katon beda
      1. 0
        Juli 4 2021
        Ora ana wong sing kasar, lan ora ana pimpinan sing bisa menehi prentah kanggo tumindak kaya ngono. Bagéyan saka pengkhianat, lan bagéan saka simpatisan saka pengkhianat. Ing wayah awan padha katon karo kita, ing wayah wengi mriksa rekening bank asing
  3. +9
    30 2021 Juni
    Sing nggumunake, hak cokotan diwenehake kanggo mutts saka NATO. Lan hegemon nonton saka kadohan. Sawise ujare Presiden dina iki yen ora bakal ana perang amarga siji perusak, reaksine menarik. Dheweke bakal nurut lan seneng. C 400.
    1. +3
      30 2021 Juni
      Pungkasane, siji prau kembung, didayung, saka armada nyamuk bakal dikirim kanggo nglanggar tapel wates.
  4. + 16
    30 2021 Juni
    Militer Rusia tumindak supaya fregat Angkatan Laut Walanda, pindhah menyang arah jembatan Krimea - Selat Kerch, ora nglanggar tapel wates negara Federasi Rusia. Kanggo nindakake iki, dheweke nggunakake pesawat tempur Su-30 lan pengebom Su-24, sing mabur cedhak karo kapal Walanda kanthi jarak sing aman.


    Kayane sawise statement Putin yen kita wis nglelebke kapal Inggris, Perang Donya III ora bakal diwiwiti, pesen langsung lan konkrit - kita bakal drown violators ...
  5. -5
    30 2021 Juni
    Fly ing Tu-160 ing supersonik sepuluh meter ing ndhuwur trough
  6. +8
    30 2021 Juni
    Kutipan saka cniza

    Kayane sawise statement Putin yen kita wis nglelebke kapal Inggris, Perang Donya III ora bakal diwiwiti, pesen langsung lan konkrit - kita bakal drown violators ...

    Flogging demonstratif ketoke isih perlu. Iku salah siji saka mongrels iki sing kudu dicelupake dening scruff saka gulu, supaya liyane saka jackal pungkasanipun bakal nggawe percoyo sing ora ana siji bakal cocok kanggo wong-wong mau.
    1. +4
      30 2021 Juni
      Sampeyan bisa uga bener, nanging kita ora ngerti akeh, ana game gedhe lan rega saben langkah dhuwur banget ...
      1. +1
        Juli 1 2021
        Hello prajurit
        Kelangan, nanging menteri Walanda ngerti yen para pelaut, hawk NATO, meh dikirim menyang penyembelihan, apa sing bakal dilapurake / buktiake marang para pamilih?
        Mungkin, kaya Boryusik, layanan khusus kudu nyelipake omong kosong menyang pers / awam yen dheweke, Boryusik prentah ... menehi seger !!! Elang NATO ngatur kabeh !!! Lan sapa elang utama ing kana ... apa ora jenderal belang ??? Wong-wong mau, sing bakal ragu ...
        1. +2
          Juli 1 2021
          Wektu sing apik! hi

          Aku curiga yen menteri pertahanan ora ngerti apa sing ditindakake kapal ing kana, dheweke duwe menteri eksekutif bisnis ...
          1. +2
            Juli 1 2021
            NATO ... utawa luwih, jenderal belang mrentah kaya sing dikarepake.
            1. +2
              Juli 1 2021
              Wong belang nglakoni apa sing dikarepake, ora nyisihake wong Eropa, nanging dheweke dhewe ora pengin diganti ...
              1. +2
                Juli 1 2021
                Ya digantung ing kuping wae, mrene-mrene...sitik-sitik, kerep, nanging ora jarang.
                1. +2
                  Juli 1 2021
                  Ora bakal rampung kanthi apik, dheweke bakal nindakake trik kotor ...
  7. -2
    30 2021 Juni
    .... manungsa waé anyar saka komandan frigate, kepincut wangun otot, navigator enom .. Lan frigate diganti dalan ...)
  8. 0
    30 2021 Juni
    Lan sapa sing ngundang wong-wong mau ing kene? bedhil self-propelled!
  9. + 11
    30 2021 Juni
    Kabeh kahanan ing sekitar latihan wis suwe diterangake ing literatur: "Ing rantai petualangan sing dawa sadurunge geni ing apartemen nomer telu, link awal ora ana mbah putri. Dheweke, kaya sing sampeyan ngerteni, ngobong minyak tanah ing mezzanine, amarga dheweke ora ngandelake listrik.Sawise dicemplungake ing apartemen Vasisualy Andreevich wis suwe ora weruh acara sing menarik, lan pikiran sing gelisah saka chamberlain Mitrich ngrasakake idleness sing ditindakake.
    - Burn, lawas, kabeh apartemen! - Dheweke muttered. - Dheweke apa? Lan aku duwe piano siji, bisa uga regane rong ewu.
    Duwe kesimpulan iki, Mitrich diasuransiake kabeh properti sing bisa dipindhah saka geni ........ Warga Gigienishvili minangka sing pertama ngerti babagan tumindak ati-ati Mitrich lan langsung napsirake kanthi cara dhewe.
    - Sampeyan pengin ngobong kabeh apartemen? Apa sampeyan pengin njaluk asuransi? Apa sampeyan mikir Gigienishvili? Gigienishvili ngerti kabeh.
    Lan penyewa sing semangat ing dina sing padha ngasuransiake awake dhewe kanthi jumlah sing akeh ......
    Kabeh wis cetha. Omah wis ditakoni. Dheweke ora bisa ngobong. Lan pancen, ing jam rolas wengi iku murub, diobong saka enem ujung bebarengan. "(c) I. Ilf, E. Petrov "The Golden Calf"
  10. +3
    30 2021 Juni
    Ketaatan marang prinsip pamaréntah Walanda ing sawetara perkara lan kepinginan kanggo nampa dhuwit saka Rusia banget. "Sajrone periode persetujuan antarane Rusia lan Walanda, akeh perusahaan Rusia sing nggunakake yurisdiksi iki," ujare Kementerian Keuangan. volume pembayaran kasebut luwih saka 2017 milyar rubles, ing 457 - luwih saka 2018 milyar rubles, lan ing 412 - luwih saka 2019 milyar rubles. Ora ana cara kanggo nolak dhuwit getih iki.
  11. +6
    30 2021 Juni
    Pay manungsa waé menyang pesawat ditanggepi Kh-31 supersonik rudal anti-kapal, 2 bêsik saben.
  12. -4
    30 2021 Juni
    Ana INFA sing pangrusak Amérika Ross karo prau Priluki obah ing arah Kerch
    1. +1
      30 2021 Juni
      A refutation metu: - penghancur Amerika ora ninggalake Odessa, lan "Priluki" ana ing dermaga ing Nikolaev
      Crita horor sabanjure?
  13. -2
    30 2021 Juni
    Kutipan: Proxima
    . Dadi dheweke bakal terus ngganggu kita.

    Saiki, sawise kost Imperial, kaya-kaya ora ana wong sing nyopot sirahe. Saiki kita ngenteni wong Papua ing kayak. Kabeh wong bisa. Toleransi.
  14. 0
    30 2021 Juni
    Nuwun sewu, kula saged mirsani trek punika, utawi kedah kula aturaken dhumateng para priyantun? hi
    1. +6
      30 2021 Juni
      Kutipan: Alexey Stepanov
      utawa aku kudu njupuk purun ing tembung sing?

      Yen sampeyan wong lanang, sampeyan kudu. ngguyu
      1. +2
        30 2021 Juni
        Thanks, nanging aku luwih seneng trek
        Sugeng sonten, sugeng ndalu hi
        1. +2
          30 2021 Juni
          Kutipan: Alexey Stepanov
          nanging aku luwih seneng trek

          Lacak supaya trek Aku ora pikiran ing kabeh, mung banjur sing sampeyan temenan purun padha disebut Luwih frivolously, Aku bakal ngomong undeservedly, padha bakal gelo kanggo inti ing raos paling. ngguyu hi
          1. +1
            30 2021 Juni
            Ngapa ora?
            Jendral parket iki wis bola-bali kejiret ngapusi.
            Kajaba, mesthi, sampeyan ana ing subyek
            Sugeng sonten malih hi
            Komunikasi sing cukup kanggo dina iki, yen kabeh iki bisa nyebabake akibat sing ora bisa ditebak nglirik
            1. -5
              30 2021 Juni
              Palsu wis lara: - salah siji padha melu bombing ing tingkat saka Inggris, banjur Amérika "Ross (dumunung ing pelabuhan Odessa), bebarengan karo Ukrainia" Priluki "(ngadeg ing ndandani dock ing). Nikolaev), pindhah menyang Kerch. Saiki elektronik wong Walanda gagal. Maneh Khibiny ngguyu ?
  15. +5
    30 2021 Juni
    Wis wektune kanggo "ngukum" anggota NATO sing presumptuous! wong bodho Dheweke ngguyu, nesu lan mandheg ... wong bodho
    Nanging kepinginan kanggo "nyoba Rusia kanggo kekuatan" bakal ilang kanggo dangu! hi
  16. +2
    30 2021 Juni
    Lan aku terus mikir kenapa jeneng perusak Ross wis akrab karo aku. Dadi, kita duwe Benteng Ross Rusia ing California saiki. Iku kekacoan. Dijenengi miturut jenenge, yaiku Rusia.
    1. -1
      30 2021 Juni
      Kutipan saka: tralflot1832
      Dheweke dijenengi miturut jenenge, yaiku Rusia.

      Pangrusak Ross dijenengi miturut Kapten Donald K. Ross (1910–1992), sing dianugerahi Medal of Honor amarga kepahlawanan nalika Jepang nyerang Pearl Harbor.
      Kanggo tumindak pinunjul ing baris saka Profesi, wani ngédap lan disregard kanggo urip dhewe sak serangan ing armada ing Pearl Harbor, dening pasukan Jepang ing Desember 7, 1941. Saka 16 sing dianugerahi, 12 minangka anumerta. Sing, iku salah siji saka 4 slamet lan dianugerahi.
  17. "Kamentrian Pertahanan Walanda ngeluh yen ana masalah komunikasi ing fregat sajrone limang jam"
    Isih bakal! Wis ana wiwit taun 1942. ngisor iki littered karo kabeh limo kethokan. Mangkene gangguan kanggo sistem radiasi ngguyu
  18. +3
    30 2021 Juni
    Lan sanajan kita nglelebke penghancur iki (Inggris - kira-kira "VO"), ora bakal ana perang donya.

    Sampeyan kudu nyoba wong lanang .. Padha mbukak tengen munggah! Ana bisa lan bakal jawaban, utawa bisa uga ora .. Rusia ora duwe apa-apa kanggo ilang, nanging Kulon wis soko yen konflik diwiwiti.

    Nah, kanggo ngunggahake morale wong lanang ombenan Iblis dudu sedulur kita lan kita kabeh nganggo rompi prajurit
  19. +1
    30 2021 Juni
    Salah siji ora cukup mesiu, utawa padha cukup pinter ora nggodha nasib. Ing kasus apa wae, amarga wong Inggris wis begja, dheweke ora duwe begja maneh. Padha dielingake.
  20. +4
    30 2021 Juni
    Kamentrian Pertahanan Walanda ngeluh yen fregat duwe masalah karo komunikasi limang jam

    Lan iki hooligans radio amatir wassat Kirimi pelaut nganggo sapu menyang tiang - supaya padha nyebar gangguan. Dheweke ngomong mbantu..
    1. +7
      30 2021 Juni
      supaya padha buyar gangguan

      Ing Fiolent, mung ing ngendi Inggris nglanggar tapel wates, pusat EW saka Armada Segara Ireng.
  21. +4
    30 2021 Juni
    Mlayu saka omah kita. Ninggalake sadurunge kasep.
  22. +2
    30 2021 Juni
    Ing taun 50-an, USSR nembak sawetara pesawat Yankee sing diduga "ilang". Lan rudal lan pejuang pertahanan udara. Banjur, kanthi kaunggulan sing luar biasa ing Amerika Serikat, pin ... dosa malah ora mikir perang.

    Lan misale jek nganti padha numpak utawa mateni "pahlawan" liyane sing sengaja munggah menyang saluran banyu Federasi Rusia ing cedhak Crimea kanthi jelas nglanggar aturan "passage resik", "Euro-pseudo-partners" ora bakal ngerti. Kene, mesthi, bend tongkat kasebut kanthi teliti,. Kita uga nyabrang Selat Inggris miturut aturan "passage innocent" ombenan
  23. +2
    30 2021 Juni
    apa yen Briton bisa dijupuk ing pincers lan dikirim menyang port kita lan nuntut kanggo wong .. uga, ayo ngomong, kaya janji?
    1. -6
      30 2021 Juni
      ngirim menyang port kita lan pratelan iku

      Pengin ngetrapake praktik paling apik wassat ?
    2. 0
      Juli 1 2021
      Kutipan: Boromir1941
      apa yen Briton bisa dijupuk ing pincers lan dikirim menyang port kita lan nuntut kanggo wong .. uga, ayo ngomong, kaya janji?

      iku bakal becik, nanging boten. Kita ora duwe kapal sing cepet.
      1. 0
        Juli 1 2021
        Kita duwe pluru kacepetan dhuwur sing cukup. lol hi
        1. 0
          Juli 1 2021
          Kutipan: Ros 56
          Kita duwe pluru kacepetan dhuwur sing cukup

          Roket ya.
          Nanging kepiye sampeyan mbayangake mblokir lan ngiringan menyang pelabuhan kanthi bantuan rudal?
          1. +1
            Juli 1 2021
            Lan ing ngendi dheweke kudu lunga, menyang pelabuhan utawa ing ngisor. Luwih apik, pilihan iku nganti dheweke.
  24. -1
    Juli 1 2021
    Sawise geni peringatan dibukak ing dalan kapal sing nyerang lan OFAB-250 dibuwang, kapal perusak pensiun.

    Penulis, sampeyan nggawe ora akurat ing kene, dheweke ngetutake dalane kanthi luwih cepet ... hi
  25. 0
    Juli 1 2021
    Pejuang Su-30 Rusia lan pengebom Su-24 dioperasikake miturut aturan internasional.
    Dadi menarik, nanging sapa sing bakal dikirim NATO dhisik lan ora menyang PARADISE?
  26. 0
    Juli 1 2021
    "Ibu sing jujur", akeh banget kapal. Ing ngendi kita arep nglelebke kabeh kapal iki?
  27. 0
    Juli 1 2021
    Aku mung siji sing kepengin weruh kenapa ora ana masalah komunikasi ing Defender kaya ing Donald Cook utawa wong Walanda iki?
  28. 0
    Juli 1 2021
    Aku kepengin weruh sapa sing bakal dadi calon pisanan kanggo klelep?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"