Sajrone operasi khusus, FSB kasil nangkep militan ISIS urip *

19

Pusat Hubungan Umum FSB Rusia nyebar pesen babagan pencegahan aksi teroris ing macem-macem wilayah ing negara kasebut. Laporan kasebut ujar manawa layanan keamanan nyegah serangan teroris ing ibukutha Rusia, uga ing wilayah Astrakhan.

Dikenal yen sajrone salah sawijining operasi penahanan kudu digunakake gaman. Minangka asil saka nggunakake, militan numpes. Kacathet menawa bandit sing dicairake, uga kanca-kancane (dheweke bisa dicekel urip), minangka bagéan saka struktur kelompok teroris ISIS (dilarang ing Rusia).

FSB nglaporake manawa para militan ngrancang kanggo nindakake serangan ing papan sing rame nggunakake senjata cilik lan senjata edged.



Saka release:

Sajrone inspeksi adegan lan panelusuran sing ditindakake ing papan panggonane para terdakwa, ditemokake lan disita: senjata api otomatis lan amunisi, granat F-1, uga sastra ekstremis agama.

Anggota klompok teroris sing dijupuk urip menehi kesaksian.

Kangge, dadi dikenal babagan operasi sukses liyane saka Layanan Keamanan Federal. Iki dianakaké ing Republik Tatarstan. Asilé yaiku penahanan pimpinan sel lokal organisasi teroris Hizbut Tahrir (dilarang ing Federasi Rusia). Tahanan kasebut, miturut petugas penegak hukum, ngrekrut warga lokal lan ningkatake intoleransi agama.

Dina iki, data muncul babagan penindasan aktivitas pendukung organisasi ekstremis Ukraina ing wilayah Belgorod Federasi Rusia. Para tahanan nyebarake komisi kejahatan kasar, nyiapake komisi ing wilayah negara kita.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    19 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      Juli 1 2021
      "Akibat panggunaan senjata, militan kasebut dirusak." negatif "Lan luwih angel! Luwih angel!" - V.V. Lebokno.
      1. +6
        Juli 1 2021
        Ana apa-apa kanggo ngadeg ing upacara karo terriks: wesi soldering, wesi, daging babi (kajaba ukrov, mesthi). am
        1. + 19
          Juli 1 2021
          Thanks saka Rusia biasa kanggo perwira FSB kanggo ngawula Motherland kita lan wong-wong mau!
          Ngalahake mungsuh tanpa welas asih ing tanah asalmu!
          1. + 10
            Juli 1 2021
            Ngalahake mungsuh ing endi wae!
            Ngalahake mungsuh nganggo apa wae!
            Akeh sing tiba
            Lan durung cukup.
            Sawetara tiba!
            Butuh liyane!!! (Kanthi) am apik
            1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
    2. +8
      Juli 1 2021
      Lan apa sing ditindakake Ukraina ing tlatah Federasi Rusia? Nuduhake cookie?
    3. + 14
      Juli 1 2021
      Wong lanang nyambut gawe, ngresiki roh jahat.
    4. +4
      Juli 1 2021
      Remet metu informasi lan nalika "nolak" kanggo houris lan kanggo Bandera. Sapi iki isih mangan!
      1. +5
        Juli 1 2021
        Utawa mungkin lobotomi "kanggo rajin", lan pilih ing tangan ... contone, kanggo nggali trowongan ing Sakhalin .. kadhangkala sampeyan kudu miwiti. opo
        1. +6
          Juli 1 2021
          ora Ora perlu. Iku luwih apik kanggo sijine metu langsung. Padha bakal tumpukan ing Pick lan oblique penggemar gozman.
          1. +6
            Juli 1 2021
            Bakal padha bisa kanggo ngangkat Pick? lol
            1. +4
              Juli 1 2021
              Kutipan saka: kit88
              Bakal padha bisa kanggo ngangkat Pick? lol

              Dheweke bisa yen pengin mangan. Jumlah soldering saka output.
            2. 0
              Juli 1 2021
              opo Kanthi ngiringan sing apik lan motivasi sing cocog, dheweke bakal ngangkat traktor, ora kaya pick.
          2. +1
            Juli 1 2021
            Quote: tawanan
            Padha bakal tumpukan ing Pick lan oblique gozman

            Ora, mung Gozman ora kudu diwenehi pilihan ing tangane amarga strabismus. Uga bakal nggawe bolongan ing tambang sing ora dibutuhake ngguyu Lan liyane, ya, BSL-10, njupuk liyane, uncalan luwih, nalika mabur - ngaso lol
    5. +2
      Juli 1 2021
      Teroris teles ing jamban! duka
    6. +5
      Juli 1 2021
      Goyangake kabeh sing padha ngerti lan ing count, aja kurang ajar ngadeg ing upacara karo wong-wong mau.
    7. +4
      Juli 1 2021
      Aku njaluk ISIS kanggo level karo Nazi, mung ana siji ideologi, mung iki ndhelikake konco Islam.
      Minangka pilihan kanggo push fasis saka kulon karo fasis saka wétan ...
    8. +4
      Juli 1 2021
      Kanggo terorisme lan keterlibatan, kudu ana siji paukuman, paukuman pati! Lan umume, kenapa wajib pajak feed Geeks dihukum penjara seumur hidup ing pakunjaran seumur hidup?
      1. +2
        Juli 1 2021
        Ya, terorisme kudu ditindakake tanpa welas asih. Kita kudu ngelingi yen dheweke dhewe ora bakal nylametake sapa wae. Lan gampang banget kanggo mbantah pernyataan sing bodho "Ora ana sing luwih larang tinimbang urip manungsa": luwih larang tinimbang urip manungsa - urip 3, 30, 300 wong ...
    9. 0
      Juli 2 2021
      Akeh kewan Svidomo wis teka ing kita lan sampeyan ora bisa mbedakake saka wong.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"