Pencet Jepang: kapal perusak Angkatan Laut Inggris bisa mlebu ing Segara China Kidul saka China, amarga metu saka pesisir Crimea saka Rusia.

39

Defender Defender Inggris, ngliwati semenanjung Krimea, diserang dening pengawal tapel wates Rusia lan penerbangandipuntudhuh nglebokake perairan teritorial Rusia. Kahanan sing padha bisa uga ana ing pesisir China, sing napsirake hukum maritim internasional kanthi cara sing padha karo Rusia, nyerat Tetsuo Kotani ing artikel kanggo edisi Jepang Wedge.

Rusia nuduh perusak Inggris mlebu ing wilayah perairan ing pesisir Crimea, sanajan komunitas donya ora ngakoni wilayah iki minangka Rusia, amarga isih ana ing Ukraina. Rusia nglanggar hukum internasional kanthi nutup "dalan sing ora salah" ing zona pesisir kanggo kapal asing kanggo wektu sing suwe, nerjemahake pranata Konvensi PBB babagan Hukum Laut kanthi cara dhewe.



Pancen kahanan sing padha bisa mbaleni dhewe ing pesisir China, ing ngendi grup kapal induk Inggris, sing kalebu Defender, dikirim. China nerangake hukum maritim kanthi cara sing padha karo Rusia, nggawe "zona tertutup". Miturut hukum Tionghoa, "liwat tanpa salah" saka kapal manca mung diijini sawise ijin sadurunge, lan ana "zona keamanan" sing ditutup ing perairan wilayah China ing ngendi obahe kapal diwatesi. Kajaba iku, polisi maritim China nduweni wewenang kanggo mbukak geni marang wong sing nglanggar.

Miturut penulis, China lan Rusia dadi ancaman kanggo navigasi maritim.

Klompok kapal induk Inggris, sing dipimpin dening kapal induk Ratu Elizabeth, bakal mlebu ing Segara China Kidul, dheweke nulis. Katon kaya pirang-pirang kapal manca China ora bakal lunga tanpa perhatian. Wiwit Inggris netepi posisi hak "navigasi gratis", kahanan sing padha kaya ing Segara Ireng, nanging kanthi partisipasi militer Cina, bisa diulang maneh.

Mangkono, pangrusak Inggris uga bisa mlebu ing Segara Cina Kidul saka China, kaya ing Segara Ireng cedhak Crimea saka Rusia, amarga negara-negara kasebut ora tundhuk karo hukum maritim internasional.
  • https://twitter.com/KyivPost
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

39 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    Juli 2 2021
    Aku yakin yen wong Tionghoa ora bakal repot karo Inggris, lan paling ora bakal ngusir provokator saka tervod!
    1. + 12
      Juli 2 2021
      Aku ora ngerti kok vyser saka Jap iki ing VO? Lan umume, ing ngendi wae ing tlatah Federasi Rusia. Iki murni propaganda anti-Rusia lan goroh. Iku kaya nempel leaflet Jerman ing papan buletin nalika Perang Donya II.
      1. +1
        Juli 2 2021
        Apa wong-wong mau "nyinggung" anggota NATO sing ora sopan, sing nyepetake awake dhewe saka kadohan lan menek menyang perairan asing? Sing luwih gampang: ORA layar menyang pesisir manca lan AJA menek menyang wong liyo banyu teritorial! lol
  2. +4
    Juli 2 2021
    wis ngalami diserang Pengawal tapel wates Rusia lan penerbangan
    Delengen, aku weruh serangan kasebut, apa Stalin mbalekake Kuriles menyang Rusia minangka akibat saka serangan kasebut?
    1. +1
      Juli 2 2021
      Saran gratis kanggo tova Jepang ... dudu kanca. Yen sampeyan ora pengin ndeleng carane wong liya nglindhungi wilayahe, sampeyan njupuk dayung ing tangan karo wong akeh lan, bebarengan karo pulo YOUR, baris adoh menyang sisih.
  3. +7
    Juli 2 2021
    Ora mangu yen Inggris maneh pengin nuduhake I lan disdain kanggo negara kang Waters padha arep nggawe "dalan tentrem". Kajaba iku, China bisa nggawa "kawruh" Timur menyang iki.
  4. -5
    Juli 2 2021
    . pangrusak Inggris bisa njaluk ing Segara Cina Kidul saka China, kaya ing Segara Ireng cedhak Crimea saka Rusia

    Lan kepiye carane perusak iki entuk?
    Saka apa padha nuduhake, nang endi wae ing kadohan ing cakrawala padha dijupuk munggah, lan iku.
    Yen wong Cina "njaluk" kaya ngono, mula ora mungkin Inggris bakal wedi.
    1. -2
      Juli 2 2021
      Kutipan saka Avior
      Lan kepiye carane perusak iki entuk?
      Saka apa padha nuduhake, nang endi wae ing kadohan ing cakrawala padha dijupuk munggah, lan iku.
      Yen wong Cina "njaluk" kaya ngono, mula ora mungkin Inggris bakal wedi.

      Apa banjur dadi akeh rame ing "Pers Barat" ...? Provokasi minangka provokasi, disiapake, ditindakake, dheweke mlaku "ing pinggir" meh siji kilometer saben menit. Lan kita lunga telung mil. Mulane, padha "wagged" lan ninggalake. Meh imperceptibly. Nanging, ana akeh gangguan. Nanging presiden menehi tandha yen sabanjure kita bakal tenggelam ... Lan saiki ayo padha mikir, kepiye?
      1. -4
        Juli 2 2021
        Apa sampeyan rutin maca "pers barat"?
        Bener flashed lan lali.
        Nanging ing kasus iki, apa sing "diwenehi"?
        Where - saka garis cakrawala dijupuk menyang udhara? Ora ana "tak" liyane sing dingerteni.
        Pangrusak ngliwati Georgia tanpa ngganti arah.
        Apa sing metu saka perairan teritorial? Dadi dheweke mesthi lunga, sanajan ora ana penjaga perbatasan ing kana.
        Kabeh sing ana ing kapal kasebut aman lan sehat, lan ora ana ciloko.
        1. +1
          Juli 2 2021
          Inggih, ing kene sawetara cheers-paTsreots mbuktekaken kula bilih Inggris "nyingkir". Senadyan kabeh bantahanku, malah video sing dijupuk langsung saka dewan PSKR ora ana pengaruhe. Lan ing kana sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas kepiye carane, lan saka jarak apa lan apa sing ditembak. Ana kategori warga sing bandwidth sambungan saraf mung diwatesi - "Urya-ya-ya! Ayo mbuwang topi!" lan ... kabeh. Saluran kasebut kakehan beban.
        2. -2
          Juli 2 2021
          Kutipan saka Avior
          Apa sampeyan rutin maca "pers barat"?

          Aku - iya. Aku maca. Nanging aku luwih kerep nonton. Euronews lan CNN. Ora ana sing weruh tumindak Rusia? Iki mung yen sampeyan pengin "ora weruh reaksi" ...
          1. -1
            Juli 2 2021
            Lan carane akeh gangguan ana?
            Kacarita kasunyatan lan pindhah menyang masalah liyane.
            Nanging sampeyan sregep ngindhari pitakonan - apa sing "diwenehi" Inggris supaya padha wedi sawise iku?
            1. -1
              Juli 2 2021
              Kutipan saka Avior
              Nanging sampeyan sregep ngindhari pitakonan - apa sing "diwenehi" Inggris supaya padha wedi sawise iku?

              Dheweke ora bakal wedi - dheweke ora bakal nganggo " overalls tahan geni" ... Lan apa sing kedadeyan? Ketoke wedi.
              Inggih, iku ora kanggo njupuk kanggo mateni? Kowe kok ngelak banget?
              1. 0
                Juli 3 2021
                busana kaya sing diprentahake
                padha wong alam bébas, padha digunakake kanggo tindakake pandhuan
                ora ana sing ngerti babagan rasa wedi.
                kajaba sing koresponden wedi, Mungkin
                kanggo njupuk kanggo mateni malah luwih bodho.
                Padha bakal ninggalake dhewe, kang padha nindakake.
                ora pengin tetep ana.
                padha bakal diiringi kanggo metu, lan padha nulis langsung bab iku - supaya padha ngomong, lan supaya, pangrusak teka ing, dikawal menyang metu.
                lan ora nulis bab njupuk ing ngrusak lan bombing
    2. -1
      Juli 3 2021
      piring macet?
  5. +1
    Juli 2 2021
    Muga-muga wong Tionghoa luwih cepet lan luwih tegas tinimbang komandan laut kita. Bachanalia iki kudu mungkasi. Mung wedi karo langkah-langkah nyata sing bisa mungkasi provokasi.
  6. 0
    Juli 2 2021
    Mangkono, pangrusak Inggris bisa mlebu ing Segara Cina Kidul saka China, kaya ing Segara Ireng cedhak Crimea saka Rusia,
    dicukur sacoro apik tanpa cradles, kaya tanpa roti jahe. Wong Cina ora bakal tahan suwe, bakal nggawe bolongan ing prau. ngguyu
  7. -1
    Juli 2 2021
    Pencet Jepang: kapal perusak Angkatan Laut Inggris bisa mlebu ing Segara China Kidul saka China, amarga metu saka pesisir Crimea saka Rusia.
    . Iki sing ditindakake para pengebom ing tingkat! Sawetara wiwit mikir babagan akibate.
    1. +3
      Juli 2 2021
      Wektu sing apik! hi

      Iku sing gatel-gatel, yen arep perang, entuk yen takon tenanan...
      1. +1
        Juli 2 2021
        Ora mungkin ana akeh sing frostbitten ... Nanging, kabeh kedadeyan pisanan, lan ing kasus iki, kanggo pungkasan.
        1. +4
          Juli 2 2021
          Iku mung titik, nanging dheweke banjur mikir yen dheweke mesthi bakal slamet ...
    2. -5
      Juli 2 2021
      "Bom ing tingkat" mung ana ing imajinasi MoD. Ora ana bukti sing diwenehake. Dadi sepisan maneh kita ngucapake selamat marang MoD amarga ngapusi.
  8. +1
    Juli 2 2021
    Sawetara Tetsuo Kotani liyane bakal nemtokake wates Rusia? Ayo kula nemtokake wates Jepang ....
    1. +2
      Juli 2 2021

      faiver (Andrey)
      Dina iki jam 07:35
      0
      Sawetara Tetsuo Kotani liyane bakal nemtokake wates Rusia? Ayo kula nemtokake wates Jepang....
      Aku pribadi ora ketompo! nglirik Apa wong liya bisa melu?
  9. +8
    Juli 2 2021
    Ya, wektu kanggo nyewakake Kapuloan Malvinas saka Argentina kanthi jumlah simbolis siji peso sajrone 49 taun lan kanthi sopan njaluk kabeh pangkalan militer Inggris metu saka kono kanggo ...
    Lan uga kanthi periodik njamin pandhu arah sing aman ing perairan pulo kasebut.
    1. -8
      Juli 2 2021
      Kaping pisanan, luwih becik golek barang sing bisa dituju.
  10. +2
    Juli 2 2021
    Putin nggawe peringatan sing apik. Aku yakin yen kita wis nglelebke Inggris Defender, donya katelu ora bakal kelakon.
    1. -5
      Juli 2 2021
      Ya bisa ngomong apa-apa, basane ora balung-balung.“Pemadam kebakaran” omonge akeh.
  11. +4
    Juli 2 2021
    Mangkono, pangrusak Inggris uga bisa mlebu ing Segara Cina Kidul saka China,


    Yen munggah, bakal bener ...
  12. -1
    Juli 2 2021
    Ngapunten perusak! Pamilik ora ngerti!
  13. -6
    Juli 2 2021
    Menarik yen "patriot" lokal kanthi seneng percaya game apa wae sing disuarakake dening Wilayah Moskow.
  14. 0
    Juli 2 2021
    Iki minangka set tembung lan baris sing menarik saka wartawan Jepang Tetsuo Kotani.
    Kabeh wartawan bocah-bocah "NATO" katon saka sekolah sing padha utawa sing nulis artikel kanggo kabeh.
    Rusia wis nerjemahake pranata Konvensi PBB babagan Hukum Laut kanthi cara dhewe.

    [kutipan amarga negara-negara kasebut ora tundhuk karo hukum maritim internasional.][/quote]
    "INTERPRETING" hukum internasional laut?
    Dadi nalika ana prabédan ing interpretasi hukum internasional Dewan Keamanan PBB kene lan ana kudu dirampungake ing Interpretasi hukum!!!
    Dheweke bakal ngumumake interpretasi kasebut minangka salah siji sing bener sing wis menehi AGGRESSION !!! Amarga iki, ana 2 perang donya lan mulane Dewan Keamanan PBB diciptakake !!!
    Dadi, miturut Franks, Angles, Italians, Turks ing abad kaping 19, Krim dudu Rusia lan banjur perang Krim lan ora takon maneh babagan Krim.
    Menehi dhewe hak kanggo kokwaca hukum internasional tanpa kaputusan saka Dewan Keamanan PBB lan idin saka kabeh wong ana, iku mung preparation kanggo perang, lan iki inti saka "jurnalis" Jepang.
    Nalika perang rampung, sapa sing napsirake hukum internasional? banjur ora perlu benang persetujuan, benang interpretasi, mung sing menang nulis lan kalah ditandatangani.
    Tanpa idin saka Dewan Keamanan PBB, KABEH ARTIKEL KANG SING DIUNDANG MANGGO PERANG, LAN "WARTAWAN" KAYA KONSPIRAKTOR UNTUK PERANG !!!
  15. Mergo kekurangan geisha dadi bungah. Mangkono dheweke bakal mulai bengok-bengok yen ing sekitar Kuriles ana banyu teroris ing Jepang, dudu Rusia. Jackals squinted
  16. +1
    Juli 2 2021
    Kanggo klelep wong bodho lan insolent!
  17. 0
    Juli 2 2021
    Klompok kapal induk Inggris, dipimpin dening kapal induk Ratu Elizabeth, bakal mlebu ing Segara China Kidul,

    Perlu mbantu kanca-kanca Cina ing pengaruh psikologis marang anggota NATO ..
    Fly bebarengan ing dhuwur minimal lan njupuk traps Banjur nyelehake bom ing sadawane dalan lan nguripake kanggo roto kapindho .. Iku bakal nyenengake! nglirik
  18. 0
    Juli 3 2021
    Cina ora mung ora satskatsa, padha bakal nindakake malah adhem.
  19. 0
    Juli 4 2021
    apa hak pandhu arah free bisa ana kanggo kapal perang? Aku ora ngerti logika
  20. 0
    Juli 4 2021
    Kanggo drown filibusters abang formidable, utawa rodo bayangan saka filibusters formidable.
  21. 0
    Juli 5 2021
    Siji bab aku ora ngerti apa padha ora pengin ngerti sing Crimea iku Rusian? Sawise kabeh, iku wis dadi duweke kita wiwit taun 1783. Simbah-simbah kita nelukake! Apa Ukraina? Digawe ing 30s saka abad pungkasan, Banjur sekretaris jenderal mad (saka Ukraina!) annexed semenanjung. Nanging yen padha (Ukrainians) duwe hak kanggo Crimea, supaya wong pisanan menehi Kyiv. Sawise kabeh, Rus' lunga saka ing kono: mangkono pangandikane Kievan Rus.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"