Anatoly Surtsukov lan 522 seri

9

Nalika akeh saluran paket federal terus promosi pemain pseudo sing ora duwe bakat sing ora kenal karo notasi musik, aktor ala sing ora ngerti babagan sistem Stanislavsky, uga kabeh jinis blogger tick-tok sedina, ana. isih ana situs sing bisa ketemu wong sing luar biasa. Iki minangka militèr, astronot, ilmuwan, guru, dokter, sing, saben ing lapangan dhewe, wis sukses serius.

Wong-wong iki bisa diarani Letnan Jenderal Anatoly Surtsukov, perwira Soviet lan Rusia, pilot, peserta perang ing Afghanistan.



Anatoly Surtsukov, pribumi saka Saratov, kang bisa aman Applied tembung kondhang "Wong sing bakat bakat ing kabeh". Konco iku karir militèr banget - saka pilot-navigator kanggo kepala tentara penerbangan. Ing akun saka 522 sorties kang. nomer tenan nyengsemaken.

Dheweke dianugerahi akeh pesenan lan medali, kalebu kanggo partisipasi ing permusuhan. Saliyane kasunyatan sing Anatoly Surtsukov - komandan bakat, iku uga penulis apik, kang karya adhedhasar layanan pribadi lan pengalaman pertempuran.

Dina iki, Anatoly Surtsukov dadi ketua dewan pengawas organisasi publik RVS - Uni Helikopter Rusia.

Situs ing ngendi letnan jenderal ngomong babagan biografi, layanan militer, partisipasi ing operasi militer, keanehan piloting helikopter ing jaman perang yaiku saluran Media Taktik lan program Legenda Tentara sing dianakake dening ahli militer Vladislav Shurygin.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    9 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      Juli 2 2021
      Wong-wong iki bisa diarani Letnan Jenderal Anatoly Surtsukov, perwira Soviet lan Rusia, pilot, peserta perang ing Afghanistan.

      Babagan wong-wong kuwi, buruh biasa sing nindakake tugas kanggo nglindhungi tanah air, sampeyan kudu nulis luwih akeh ing VO.
      Kanthi pakurmatan lan katresnan.
      1. +2
        Juli 2 2021
        Kutipan saka tihonmarine
        Babagan wong-wong kuwi, buruh biasa sing nindakake tugas kanggo nglindhungi tanah air, sampeyan kudu nulis luwih akeh ing VO.
        Kanthi pakurmatan lan katresnan.

        prajurit
      2. +6
        Juli 2 2021
        Kutipan saka tihonmarine
        Babagan wong-wong kuwi, buruh biasa sing nindakake tugas kanggo nglindhungi tanah air, sampeyan kudu nulis luwih akeh ing VO.
        Ing VO? Apa sampeyan mikir yen "kabeh Rusia" mung nindakake apa sing nongkrong ing VO?
        Ya, ing warta kasebut, kanthi jelas lan jelas, sapa sing salah lan sapa sing kudu nindakake -
        Nalika akeh saluran saka paket federal terus promosi
        !
      3. +4
        Juli 2 2021
        Aku ndhukung kanthi lengkap. Tanah Air kita sugih banget ing Pahlawan, ing kabeh profesi lan bidang urip.
        Pokryshkin lan Kozhedub isih kondhang, nanging meh ora ana sing ngerti babagan genius udara: Rechkalov, Evstigneev, Gulaev, Reshetov, Baklan, Kulagin lan liya-liyane.
        Mung saiki, artikel kaya mengkono asring langka ing komentar, mbayar manungsa waé.

        Nanging ing artikel bab kabeh limo imperfections, kayata "oposisi gedhe" lan "tiktoker gedhe", atmosfer mung digawe panas kanggo watesan, 500 panemu diklumpukake ing artikel. Apa sing arep dirembug? "Pahlawan" iki malah ora bisa nggawe awake dhewe, ora kanggo sebutno keuntungan kanggo wong liya ...
        1. +1
          Juli 2 2021
          Kutipan saka doccor18
          "Pahlawan" iki malah ora bisa nggawe awake dhewe, ora kanggo sebutno keuntungan kanggo wong liya.

          Dheweke meneng babagan pahlawan, nanging padha bengok-bengok babagan kekurangan ing saben pojok, lan dheweke dadi mungsuh kita.
          1. +3
            Juli 2 2021
            Kutipan saka tihonmarine
            lan padha dadi mungsuh kita.

            Iki tanpa mangu.
    2. +5
      Juli 2 2021
      Matur nuwun kanggo artikel! Aku ora bakal ndhelikake - kanggo kula jeneng anyar! Senajan Afghanistan ora tema manca ing kabeh,,, Monumen kanggo pedunung kuthaku sing tilar donya ing Afghanistan lan Chechnya ing jejere omahku. Aku ndeleng dheweke saben dina.
      1. + 18
        Juli 2 2021
        Anatoly Vasilyevich Surtsukov - letnan jenderal, legenda penerbangan helikopter ora mung ing Rusia, nanging ing saindenging jagad, Surtsukov sing dikembangake ing Afghanistan lan nggawe populer cara unik kanggo mabur ing gunung minangka "mlumpat" nganti dhuwure ngluwihi langit-langit. , karo tiba harfiah menyang jurang sadurunge nyepetake menyang kacepetan sing dikarepake lan pindhah menyang giliran. Nglayang karo "pancing" roda, kebangkrutan ing "pot", "ing cagak", cara tembak lan aturan kanggo interaksi antarane kru lan pranala. "Pilot Militer Terhormat Federasi Rusia". Dheweke nguwasani sepuluh jinis helikopter, total wektu penerbangan luwih saka 3300 jam, sing 600 ana ing langit Afghanistan, lan uga ana Tajikistan lan loro Chechen, luwih saka 700 sorties, kualifikasi kelas "Sniper Pilot". Pesenan "Red Banner", "Keberanian", medali "Kanggo Merit Militer". Ana uga presentation saka Pahlawan Uni Soviet lan Ordo Lenin, dipasrahake marang ing antarane kaping ing kamar udud saka akademi dening sawetara birokrat ing seragam, sing salah siji ing cepet-cepet, utawa mung cemburu pamireng. Surtsukov uga nulis kanthi apik babagan penerbangan militer: "Skuadron nyebabake jotosan", "Swarga Janji", "Crita Pilot", "Konco mega Srengenge", "Ora ana mantan pilot", "Vertikal njupuk- mati". Kabeh gumantung marang wong-wong kuwi.
        1. +4
          Juli 3 2021
          matur nuwun kanthi sanget kanggo informasi! Ing Afghanistan, putra siji-sijine kanca paling apik bapakku, navigator Mi-8, tiwas. Lan pain iki ora ilang. Memori langgeng lan kamulyan langgeng kanggo kita kabeh!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"