Ing Israel, dheweke ngandhani babagan sawetara rincian serangan anyar ing Lurung Gaza

45


Ing wayah wengi tanggal 2 Juli, tentara Israel ngluncurake serangan udara ing obyek ing Gaza. Ing pungkasan, kaya sing kasebut, produksi diluncurake gaman kanggo teroris saka gerakan Islam Hamas.



Layanan pers Pasukan Pertahanan Israel ngandhani sawetara rincian, nerbitake video serangan dening angkatan udara lan nyatakake yen iki minangka langkah pembalasan kanggo ngluncurake "fireballs" menyang wilayah negara kasebut.

Informasi babagan serangan udara kasebut dikonfirmasi ing Gaza dhewe. Agensi Safa, dumunung ing tlatah kutha, nglapurake yen Angkatan Udara Israel ngetokake 2 roket ing sawijining obyek ing sisih kidul-kulon.

Kanggo "bola api" sing kasebut ing ndhuwur, dheweke diumumake dina sadurunge dening karyawan Dana Nasional Yahudi. Miturut wong-wong mau, sing terakhir diluncurake saka wilayah Gaza lan nyebabake kebakaran ing alas Beeri, sing nyebabake karusakan ing Israel.

Elinga yen IDF wis nanggapi apa sing diarani "teror geni", sing nyerang target ing Gaza tanggal 17 Juni. Ing wektu sing padha, Pasukan Pertahanan Israel nyalahake tumindak musuhan saka wilayah sektor kasebut ing Hamas, gerakan Islam Palestina, sing diakoni minangka organisasi teroris ing Israel dhewe lan ing sawetara negara liyane, kalebu Amerika Serikat. , Jepang lan EU.

  • Angkatan Udara Israel
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

45 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    Juli 2 2021
    Wong Arab ora ngerti carane mbangun lan nggawe.
    njarah rayah lan numpes wong-wong mau kaya sing luwih apik.

    sing sapa ngobong pategalan manca bakal ngenèni pati.
    1. +4
      Juli 2 2021
      Kutipan: Maki Avellievich
      Wong Arab ora ngerti carane mbangun lan nggawe.

      Aku wonder apa iki lagi dibangun ing Israel, utawa ngendi ???
      1. +1
        Juli 2 2021
        Kutipan saka tihonmarine
        Aku wonder apa iki lagi dibangun ing Israel, utawa ngendi ???

        Iki lagi dibangun dening buruh tamu saka Indonesia miturut gambar saka arsitek Eropah. Utawa aku mung siji sing isin ing hotel iki dening kekerabatan karo Empire Building lan Big Ben? sedulur
      2. 0
        Juli 2 2021
        wenehi conto negara-negara Arab sing bisa dibanggakake ing wilayah ing ngisor iki:

        industri dikembangaké
        universitas (apik)
        obat
        Pertanian
        ilmu kasebut
        (
        Bakul minyak sing dibuwang saka luar negeri dening tukang bangunan, dokter lan liya-liyane bisa diilangi.
    2. +6
      Juli 2 2021
      Kutipan: Maki Avellievich
      Wong Arab ora ngerti carane mbangun lan nggawe

      Pratelan kandel keprungu


      1. +6
        Juli 2 2021
        Endi wong-wong jaman saiki?
        1000 taun kepungkur ora ana teroris kaya saiki
        1. -1
          Juli 2 2021
          Kutipan: Roman1970_1
          Endi wong-wong jaman saiki?

          Wikipedia Romawi, bakal ana kepinginan. ya
          1. -1
            Juli 2 2021
            Kutipan saka Dym71
            Kutipan: Roman1970_1
            Endi wong-wong jaman saiki?

            Wikipedia Romawi, bakal ana kepinginan. ya

            Aku pengin ndhukung sampeyan - panyipta protokol kemoterapi praoperatif FLOT, sing nylametake nyawa 20% pasien kanker lambung lan esophagus, minangka keturunan pengungsi Palestina, asli Yordania, profesor ing Universitas Goethe Frankfurt. , Salah ad-Din Al-Batran.
            Aku bisa menehi akeh jeneng liyane - mung kesed
          2. +1
            Juli 3 2021
            Ing israpedia, ora ana kaca kasebut;)
        2. +4
          Juli 2 2021
          Kutipan: Roman1970_1
          Endi wong-wong jaman saiki?
          1000 taun kepungkur ora ana teroris kaya saiki

          Abram Ganzweich ora cocok?
          PS Ing saben bangsa moral y. R. o.dy iku.
        3. -4
          Juli 2 2021
          Kutipan: Roman1970_1
          Endi wong-wong jaman saiki?

          Mabur ing dolan menyang Riyadh lan priksa manawa wis cetha.
          1. 0
            Juli 2 2021
            Meh kabeh proyek konstruksi gedhe ing Arab dibangun dening buruh tamu India lan Pakistan ing panuntun dhumateng engineers Eropah, Amérika lan malah Amérika Kidul, Rusia uga nyatet - mandor padha, engineers lan malah pembalap. Kanthi dhuwit petro sheikhs. Islamisme nggawa masyarakat bali menyang Abad Pertengahan, lan nalika lenga entek, dheweke bakal bali menyang unta. Arab dhewe ora bisa ngasilake apa-apa kaya ilmuwan Arab. Lan kabeh wong Arab sing duwe pendidikan non-Islam sing luwih dhuwur ngerti ngendi dheweke sinau.
            1. 0
              Juli 3 2021
              Ing Israel, kabeh mung dibangun dening wong Yahudi sejati?
              Sadurunge nyewa situs konstruksi, apa sampeyan ngukur tengkorak?
              1. 0
                Juli 3 2021
                Aku ora ngerti, apa ana sing pengin diomongake?
      2. +1
        Juli 2 2021
        Kutipan saka Dym71
        Wong Arab ora ngerti carane mbangun lan nggawe

        Dheweke ora bisa nindakake maneh. Apa sing kedadeyan 1000 taun kepungkur ora mengaruhi saiki. Dina iki minangka masyarakat sing mundur, kanthi tingkat ilmu, pangembangan lan prestasi sing sithik banget. Nyuwun
        1. +2
          Juli 2 2021
          Quote: Lan Kita Tikus
          Dheweke ora bisa nindakake maneh. Apa sing kedadeyan 1000 taun kepungkur ora mengaruhi saiki. Dina iki minangka masyarakat sing mundur, kanthi tingkat ilmu, pangembangan lan prestasi sing sithik banget.

          Sampeyan wis metu saka rags kanggo kasugihan,
          Nanging cepet dadi pangeran ...
          Jangan lupa jangan nget ngetan ya...
          Pangeran ora langgeng - rereget langgeng.
          1. -2
            Juli 2 2021
            Kutipan saka Dym71
            Jangan lupa jangan nget ngetan ya...
            Pangeran ora langgeng - rereget langgeng.

            Retorika umum kanggo mbenerake sing kalah. nglirik
            1. +2
              Juli 2 2021
              Quote: Lan Kita Tikus
              Retorika umum kanggo mbenerake sing kalah.

              nglirik
              Kutipan saka TheJewishNews
              Klompok ilmuwan saka Universitas Ibrani ing Yerusalem ngumumake asil panaliten DNA saka 93 sisa-sisa panguburan ing Israel. Pasinaon wis mbuktekake manawa wong Yahudi lan Arab iku keturunan wong Kanaan.
              1. -3
                Juli 2 2021
                Kutipan saka Dym71
                Wong Yahudi lan Arab iku turune wong Kanaan

                Lan apa hubungane? Iki babagan budaya, dudu genetika. mandheg
                Utawa sampeyan minangka pendukung eugenika Hitler? duka
                Kanca apikku nalika isih enom yaiku wong Arab saka komunitas Kristen, mantan DJ ing klub kutha resort, wong sing maju lan maju. Nyuwun
                Isu kasebut yaiku pangembangan budaya umume masyarakat.
                1. +1
                  Juli 2 2021
                  Quote: Lan Kita Tikus
                  Lan apa hubungane?

                  Filosovskaya
                  Quote: Lan Kita Tikus
                  Utawa sampeyan minangka pendukung eugenika Hitler?

                  Apa sampeyan takon pitakonan iki? Ya, sampeyan wis nampar ing dalan iki kanthi kuat lan utama, ngremehake kabisan bangsa Semit, sing sampeyan dhewe dadi bagean!
                  1. -2
                    Juli 2 2021
                    Kutipan saka Dym71
                    Filosovskaya

                    Telpon demagogy murah kanthi jeneng sing tepat. nglirik

                    Kutipan saka Dym71
                    Ya, sampeyan wis

                    Miturut statement YOUR. Pratelan saka wong sing ngoperasikake retorika Goebbels. Nyuwun
                    Mulane, rega statement sampeyan ana ing ngisor baseboard, ing mripate wong sing cukup sing kanca karo logika lan akal sehat, paling ora. ya
                    1. +2
                      Juli 2 2021
                      Quote: Lan Kita Tikus
                      Pratelan saka wong sing ngoperasikake retorika Goebbels.

                      Buktine?
                      ps Umumé, nalika sampeyan dadi provokator, sampeyan tetep. hi
                      1. -3
                        Juli 2 2021
                        Kutipan saka Dym71
                        Umumé, kepiye sampeyan dadi provokator

                        Apotheosis saka katrampilan demagog yaiku nuduh lawan kanthi dosa DIRI. ngguyu Ora ana pikirane yen aku loro, sampeyan dadi provokator nasionalis. (Natsik ing basa rakyat).
                        Sampeyan ora njupuk miturut pesenan. nglirik Tingkat sampeyan kanggo bubuk otak para petani kolektif, para intelektual ndeleng sampeyan minangka jester sing adil, kanthi demagoguery "obkom-proletar" sampeyan. Sampeyan ora malah narik improvisasi ing njaba manual, sampeyan langsung gabung kanthi cair.
                        Aja isin. nglirik
                      2. +2
                        Juli 2 2021
                        Quote: Lan Kita Tikus
                        Apotheosis saka katrampilan demagog yaiku nuduh lawan kanthi dosa DIRI.

                        Luwih spesifik, sayangku, bukti menyang studio.
                        Quote: Lan Kita Tikus
                        Sampeyan ora njupuk miturut pesenan.

                        Apa dheweke durung nglilani sampeyan sawise moderat?
                        Quote: Lan Kita Tikus
                        Tingkat sampeyan kanggo bubuk otak para petani kolektif, para intelektual ndeleng sampeyan minangka jester sing adil, kanthi demagoguery "obkom-proletar" sampeyan. Sampeyan ora malah narik improvisasi ing njaba manual, sampeyan langsung gabung kanthi cair.

                        Enchanting chutzpah, pleased sethitik.
                        Ing bisnis:
                        1. Ingsun ora nyuwun kabisan bangsa, bangsa, beda karo sira.
                        2. Aku nyoba kanggo nerangake marang sampeyan, kanthi ngremehake wong Arab, sampeyan dhewe wiwit katon ora ing cahya sing paling apik.
                      3. -3
                        Juli 2 2021
                        Kutipan saka Dym71
                        bukti ing studio

                        Ana tembung Rusia sing ayu "bukti" utawa "conto". Shkolot. sad
                        Tuladhane apa? Demagogy sampeyan? Dadi sampeyan dhewe nyedhiyakake kanthi sampurna. sedulur

                        Kutipan saka Dym71
                        Aku ora njaluk kabisan bangsa, bangsa, beda karo sampeyan.

                        Dadi komentar anti-Semit sampeyan ora dianggep?
                        Ya, mesthi, beda. wassat

                        Kutipan saka Dym71
                        ngremehake wong Arab

                        Iki minangka "bukti" sing jelas babagan demagogi sing ora sopan. Distorsi primitif, lan atribusi pernyataan palsu. sedulur
                        Aku ora tau ngremehake sapa wae babagan nasional. Pratelanku marang tingkat sosial masyarakat miturut papan panggonan. Wong Arab sing wis asimilasi menyang masyarakat beradab ora luwih ala tinimbang wong liya. (Ora kaya sampeyan Natsis).
                      4. +2
                        Juli 2 2021
                        Quote: Lan Kita Tikus

                        Dadi komentar anti-Semit sampeyan ora dianggep?

                        Coba contone, buktine omonganku anti-Semit, ususe tipis?

                        Quote: Lan Kita Tikus
                        Aku ora tau ngremehake sapa wae babagan nasional. Pratelanku marang tingkat sosial masyarakat miturut papan panggonan. Wong Arab sing wis asimilasi menyang masyarakat beradab ora luwih ala tinimbang wong liya. (Ora kaya sampeyan Natsis).

                        Wis luwih apik, iku tetep kanggo njawab tembung bab Nazi.
                      5. -3
                        Juli 3 2021
                        Kutipan saka Dym71
                        ngiwa

                        Aku ora mangan maneh. Pindhah menyang troll ukroforumy.

                        Py.Sy. Aku ngakoni, angel ngukum sampeyan anti-Semitisme, sampeyan minangka provokator sing licik, nanging aku rumangsa ana ing ususku.
                      6. 0
                        Juli 5 2021
                        Quote: Lan Kita Tikus
                        nanging aku bisa mambu jenismu

                        wassat
      3. 0
        Juli 2 2021
        Kutipan saka Dym71
        Pratelan kandel

        sampeyan ora bingung karo tanggal conto sampeyan?
        1. 0
          Juli 2 2021
          Kutipan: Maki Avellievich
          sampeyan ora bingung karo tanggal conto sampeyan?

          Ora babar pisan, amarga tanggal kasebut ora mengaruhi komunitas etnis.
          ps Pitakonan aneh saka wong sing wis milih kanggo avatar "Enso" - simbol saka puncak seni Zen, kang digawe dening wong biasa tindakake path saka gamblang lan awakening pangerten saka alam bener saka pikiran.
      4. 0
        Juli 2 2021
        Ya, aku mesthi ora ngaku sing bener.
        Nanging wakil-wakil wong Arab iki uga beda karo saiki, kaya wong Mesir kuna saka wong-wong sing manggon ing Mesir modern.
        Kanthi kabeh iki, aku nganggep Emirates saiki minangka conto sing apik kanggo wong Arab modern.
        1. +2
          Juli 2 2021
          Kutipan saka Shahno
          Ya, aku mesthi ora ngaku sing bener.

          Iki dhewe wis apik banget Paulus, yen ora, "wong sing wis enlightened" goreng ora kaya bocah. keprungu
    3. -5
      Juli 2 2021
      Dear Maki Avellievich, Ingkang botên kawêdalakên dening tiyang Arab, badhe kula pasrahakên dhatêng kalbu. Nanging maca maneh komentar sampeyan. Dadi akeh kesalahan ing teks cilik sing mung bisa ditindakake dening siswa kelas lima. Mungkin, sadurunge ngritik wong liya, sampeyan kudu nggatekake awake dhewe?
      1. +1
        Juli 2 2021
        Kutipan: Cat Alexandrovich
        Dear Maki Avellievich, Ingkang botên kawêdalakên dening tiyang Arab, badhe kula pasrahakên dhatêng kalbu. Nanging maca maneh komentar sampeyan. Dadi akeh kesalahan ing teks cilik sing mung bisa ditindakake dening siswa kelas lima. Mungkin, sadurunge ngritik wong liya, sampeyan kudu nggatekake awake dhewe?

        Aku iki luwih saka pangapunten kanggo wong sing wis tau sinau Rusia ing SEKOLAH. ora
        Contone, aku duwe 3 kelas utama basa Rusia, nanging kanthi objektif, aku luwih melek tinimbang 90% kanca-kancamu karo Ujian Negara Bersatu. Nyuwun
        1. -1
          Juli 4 2021

          Lan Kita Tikus (Jenengku Legion, amarga kita akeh)
          2 Juli 2021 13:10

          0
          Kutipan: Cat Alexandrovich
          Dear Maki Avellievich, Ingkang botên kawêdalakên dening tiyang Arab, badhe kula pasrahakên dhatêng kalbu. Nanging maca maneh komentar sampeyan. Dadi akeh kesalahan ing teks cilik sing mung bisa ditindakake dening siswa kelas lima. Mungkin, sadurunge ngritik wong liya, sampeyan kudu nggatekake awake dhewe?

          Aku iki luwih saka pangapunten kanggo wong sing wis tau sinau Rusia ing SEKOLAH.
          Apa sampeyan pengacara, utawa sampeyan nindakake tugas? ngguyu wassat lol
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        Juli 2 2021
        Kutipan: Cat Alexandrovich
        Dear Maki Avellievich, Ingkang botên kawêdalakên dening tiyang Arab, badhe kula pasrahakên dhatêng kalbu. Nanging maca maneh komentar sampeyan. Dadi akeh kesalahan ing teks cilik sing mung bisa ditindakake dening siswa kelas lima. Mungkin, sadurunge ngritik wong liya, sampeyan kudu nggatekake awake dhewe?

        Dear Cat Alexandrovich.
        Apa sampeyan duwe apa-apa kanggo ngomong babagan topik sing dibahas, utawa mung kawruh babagan basa Rusia sing nyiksa sampeyan?

        Miturut cara, aku nulis lan maca ing telung basa. Ditampa kanggo ngirim alas kanggo loro maneh.
        Nalika umur 12 taun, dheweke ninggalake sekolah lan pindhah karo kulawargane menyang Israel.
        amarga padha ngomong akademi ing basa Rusia ora rampung.

    4. +1
      Juli 2 2021
      Kutipan: Maki Avellievich
      Wong Arab ora ngerti carane mbangun lan nggawe.
      njarah rayah lan numpes wong-wong mau kaya sing luwih apik.

      sing sapa ngobong pategalan manca bakal ngenèni pati.

      Ya, Avelyevich, sampeyan khusus ngomong negatif ..Banjur kowe gumun kok sukumu kok ora diremehake lan ora mung wong Arab.. hi Dadi sampeyan bakal perang karo Hitler, kaya saiki karo Arab Oh, sampeyan Yahudi.
    5. 0
      Juli 3 2021
      Apa ora nggatekke, jebul pendidikan ing Israel ana ing ngisor plinth.
      Maca babagan jaman anane Khilafah Arab, lan babagan masa kejayaan ilmu pengetahuan lan budaya Islam, sing diarani Jaman Emas Islam.
      Sampeyan bisa mandheg dadi semut.
  2. -3
    Juli 2 2021
    1. +1
      Juli 2 2021
      Israel, - Aku ngomong, - militèr
      Dikenal ing saindenging jagad!
      Kaya ibu, aku ngomong, lan kaya wong wadon
      Aku kudu padha mangsuli!

      Aku randha taun pinten
      Kabeh rasa seneng ilang
      Nanging aku siap
      Kanggo sabab tentrem!
  3. +2
    Juli 2 2021
    - iku minangka respon kanggo ngetokake "fireballs" menyang wilayah negara.
    "Kanggo saben fireman."
  4. +1
    Juli 2 2021
    Ing geng weker iki wungu, cons lan keluhan tindak .. Inggih, minangka tansah keprungu
  5. +1
    Juli 3 2021
    Quote: profesor

    A wong karo avatar scammer bungah ing matèni wong.
    Lan para punggawa padha njerit bebarengan nalika Israel ngowahi saka negara pangarep-arep menyang tanah gething?
    1. Komentar wis dibusak.
  6. 0
    Juli 3 2021
    Kutipan saka Gado
    Aku ora ngerti, apa ana sing pengin diomongake?

    Babagan Nazisme Israel saiki ing hubungan karo wong Arab.
    1. -1
      Juli 4 2021
      Sinoid (Denis)
      Wingi, 17:42
      +1
      Kutipan saka Gado
      Aku ora ngerti, apa ana sing pengin diomongake?

      Babagan Nazisme Israel saiki ing hubungan karo wong Arab.
      Sampeyan sijine iku entheng.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"