Politisi Jerman: Pernyataan NATO yen Rusia ngancam kita minangka penghinaan marang kapinteran kita

55
Politisi Jerman: Pernyataan NATO yen Rusia ngancam kita minangka penghinaan marang kapinteran kita

Ing tanggal 26 September, pemilihan parlemèn bakal dianakaké ing Jerman, minangka asil saka pamaréntahan anyar bakal dibentuk. Pemilihan iki luar biasa amarga Kabinet, sing pungkasane bakal digawe ing Jerman, ora bakal dipimpin maneh dening Angela Merkel, sanajan platform partai CDU / CSU dheweke menang. Merkel ninggalake jabatane, lan saiki ana rong pesaing utama kanggo ketua kanselir federal. Iki Armin Laschet saka CDU / CSU lan Annalena Burbock, makili Alliance 90 / blok Greens.

Nganti saiki, pimpinan babagan persetujuan ing antarane warga Jerman yaiku CDU / CSU kanthi skor sekitar 27%, Greens duwe sekitar 23%. Ing Maret-April, Greens luwih dhisik tinimbang partai Merkel.



Sosiolog percaya yen wakil saka partai Kiri, salah sijine pimpinan yaiku Sarah Wagenknecht, bakal katon maneh ing Bundestag.

Ing acara pesta anyar, Wagenknecht ngaturake pidato ing ngendi dheweke nyathet yen dina iki Jerman njupuk posisi sing ngrusak, main bareng karo Amerika Serikat ing konfrontasi karo Rusia.

Sara Wagenknecht:

Pernyataan NATO yen Rusia ngancam kita minangka penghinaan marang kapinteran kita. Ing KTT NATO, dheweke ujar manawa Rusia tumindak provokatif ing tapel wates karo aliansi lan minangka ancaman. Bisa dideleng kanthi humor yen ora serius.

Miturut Sarah Wagenknecht, sampeyan kudu ngerti bab sing prasaja:

Kabeh tumindak Rusia ing wilayahe njupuk Panggonan ing wates NATO, mung amarga NATO wis ditambahi kanggo wates Rusia. Lan sawise iku, dheweke ujar ing NATO: Deleng kepiye Rusia tumindak provokatif ...


Pidato saka politisi Jerman:

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    55 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Tur
      + 56
      Juli 3 2021
      Sarah iku wong wadon sing pinter lan wicaksana.
      Sayange ora akeh wong kaya dheweke ing parlemen Jerman. Ya, lan ing parlemen liyane.
      1. + 19
        Juli 3 2021
        Aku setuju, aku bungah yen ing Jerman ora kabeh wong ngunekke lagu sing padha.
        1. + 22
          Juli 3 2021
          Ing acara pesta anyar, Wagenknecht ngaturake pidato ing ngendi dheweke nyathet yen dina iki Jerman njupuk posisi sing ngrusak, main bareng karo Amerika Serikat ing konfrontasi karo Rusia.

          Sara Wagenknecht minangka wanita sing ayu lan cerdas, politisi sing jujur, patriot sejati Jerman lan rakyate!
          Dheweke kabeh urip saka kiwa mbela kepentingan nasional sing sejati kanggo njaga kedaulatan Jerman lan rakyate saka intrik ibukutha keuangan Amerika lan saka propaganda "demokrasi Amerika" palsu.

          Good luck kanggo dheweke lan Kiri Jerman ing Jerman ing pemilu sabanjuré!
          1. -26
            Juli 3 2021
            Biasane opportunis borjuis. Nalika entuk bathi kanggo dheweke, dheweke pindhah saka komunis menyang demo sosial kanggo karir ing teater wayang pseudo-kiwa Linke. Aku boneka sing padha karo tangan ing bokong, kaya pimpinan partai liyane ing Jerman
            1. Tur
              0
              Juli 3 2021
              Ngganti pandangan wong, senadyan kasunyatan manawa sudut pandang pimpinan partai lan anggotane bisa uga ora pas? Utawa owah-owahan ing swasana ati politik saka pemilih?
              Kita ora kudu lali yen komunis Jerman, USSR, China lan AS ora padha.
              Padha wis diverged supaya adoh wiwit awal abad 20th sing padha ora ngenali saben liyane. Lan padha nganggep kabeh wong kajaba awake dhewe minangka oportunis.
              Lan ora pantes ngomong babagan politik. Iki bisnis reged.
              Nanging ana siji cilik nanging penting "NANGING"!
              Yen wong ngomong wingi, dina iki, sesuk babagan perkara sing padha, yen dheweke ngunggahake topik-topik sing penting saka sudut pandange, yen tembung-tembunge nggegirisi ing jiwa lan kepala pemilih, banjur kepiye politikus iki?
              Sapa dheweke nyambut gawe? Mung kanggo awakku dhewe?
              Wong-wong kuwi bakal cepet dibusak saka pemandangan. "Ana" ora "kene".
              Kabeh iku sethitik beda ana.
              Lan pungkasan. Sarah minangka warga negara Jerman, digedhekake ing tradhisi dhewe-dhewe, ngakoni pandangan donya dhewe. Lan dheweke, kaya ora nganggo tangan kanggo nindakake kaya sing dikarepake.
              Nalika politisi ing omah kita ora njupuk langkah lan tumindak sing jelas (saka belfry kita), mula kita dadi "buntut lan mane" lan iki ora kaget.
              Lan pungkasan.
              Aja ngadili, supaya sampeyan ora diadili.
              1. +4
                Juli 4 2021
                Sarah pinter! Yen mung ana politisi sing luwih wicaksana ing Jerman! ya
            2. +1
              Juli 4 2021
              Sampeyan ora perlu kanggo nelpon jeneng kathah, nanging sampeyan duwe soko kanggo ngomong ing topic? Mungkin dheweke salah ngomong? Cemlorot karo pikiranmu
          2. + 13
            Juli 3 2021
            Sarah Wagenknecht lan Marine Lepin minangka siji-sijine politisi nasional sing cukup ing Uni Eropa. Padha ndhukung kanggo nglindhungi kapentingan nasional, ing defiance saka kawicaksanan Brussels. Dheweke minangka pragmatis gedhe lan kabijakan menyang Rusia ditujukan kanggo kerjasama.
            1. -24
              Juli 3 2021
              ya wis. Fasis Prancis sing mung kabecikan yaiku susu gedhe lan demagog populis "kiwa" Jerman mung dadi pangarep-arep Eropa.
              1. + 11
                Juli 3 2021
                Apa sampeyan duwe masalah karo susu gedhe? sedulur
                1. -18
                  Juli 3 2021
                  Ora temenan. Marine LePen bakal luwih apik kanggo masarakat kanthi tumindak ing 21+ film tinimbang nindakake perkara bodho ing politik
      2. + 28
        Juli 3 2021
        Kutipan saka demo
        Sarah iku wong wadon sing pinter lan wicaksana.

        iku amarga dheweke pinter, ora nglilani dheweke lunga adoh. Lan carane apik tinimbang Merkel!
        1. + 15
          Juli 3 2021
          Quote: Egoza
          iku amarga dheweke pinter, ora nglilani dheweke lunga adoh. Lan carane apik tinimbang Merkel!

          Kabeh padha pinter sadurunge lan sawise, nanging sak, piye wae, ora banget.
          Aku seneng statement dheweke.
        2. -16
          Juli 3 2021
          Aja melu dolanan cilik: saka tembung "nol" ora ana gunane. Sawise pemilihan, dheweke bakal "nyanyi" bebarengan karo kabeh wong - yen ora, dheweke ora bakal urip ...
          1. Komentar wis dibusak.
          2. + 21
            Juli 3 2021
            Sarah ora tau nyanyi bareng karo koalisi, ojo omong omong kosong yen ora ngerti
            1. -16
              Juli 3 2021
              Geyropa durung ngilangi sing kaya ngono - yen ana politisi independen sing cedhak / cedhak karo kekuwatan - ora bakal ana lompatan ing politik.
            2. -16
              Juli 3 2021
              Inggih, inggih. Versi Jerman saka campuran Zyuganov karo Mironov
          3. +4
            Juli 3 2021
            Sampeyan ora bisa madhani kabeh wong karo badut Zelensky ....
          4. 0
            Juli 4 2021
            Aneh. Nganti saiki, lan slamet lan urip lan ora ala! Vanguete?
            Marang sapa kowe ngelem awakmu?
        3. 0
          Juli 4 2021
          Ing kene dheweke bakal dadi pimpinan, lan ing kana bakal katon apa dheweke, nanging, wong Jerman luwih ngerti (dheweke milih).
          Piye wae, ing VO, pangguna klelep kanggo Trump, nanging pungkasane ora ana sing apik.
      3. +5
        Juli 3 2021
        Sayange dheweke ora duwe kesempatan kanggo mimpin pamarentah.
      4. + 12
        Juli 3 2021
        Kutipan saka demo
        Sarah iku wong wadon sing pinter lan wicaksana.

        Aku setuju banget.
        Nanging, kanggo NATO, Sarochka minangka ancaman sing jelas. Aku mikir dheweke ngerti banget lan wis njupuk langkah-langkah keamanan.
      5. +5
        Juli 3 2021
        Ing sawijining wektu, "ijo" nylametake kacilakan Fokushima.
        Tegese, partai kasebut ora duwe pemilih TETAP dhewe.
        Rating "intelektual gelo" bisa wungu dening sawetara jenis kedadean lingkungan utawa liyane "presentasi" kanggo Federasi Rusia ..
      6. +7
        Juli 3 2021
        Kutipan saka demo
        Sarah iku wong wadon sing pinter lan wicaksana.
        Sayange ora akeh wong kaya dheweke ing parlemen Jerman. Ya, lan ing parlemen liyane.

        Sarah Wagenknecht.-kudu dadi kanselir anyar Jerman! Jerman Rusia mbantu dheweke karo iki .. hi Yen ora, Amerika Serikat lan Israel bakal mangan sampeyan, malah nyeret sampeyan menyang pembantaian getih liyane .. Kita kudu nyawiji lan ngelingi sejarah kita.
        1. +4
          Juli 3 2021
          Kita ora bisa langsung milih Bundeschancellor.
          Wong milih partai sing wakile mlebu ing Bundestag. Deputi milih kanselir - wong utama negara
          1. +3
            Juli 3 2021
            Quote: Prasaja
            Kita ora bisa langsung milih Bundeschancellor.
            Wong milih partai sing wakile mlebu ing Bundestag. Deputi milih kanselir - wong utama negara

            "Lan dheweke uga berjuang kanggo judhul sing paling mbukak, jujur, populer, lan sing paling penting - pemilihan langsung ing lingkungan kita!"
            Yen Sarah ora kapilih paling ora dadi kepala Bundestag, kita bakal mateni gas ...
            ngguyu
        2. +3
          Juli 3 2021
          Kutipan saka xorek
          Kita kudu nyawiji lan ngelingi sejarah kita.

          hi
          Bener, mung penyatuan mung bisa ditindakake ing sangisore sayap Moskow sawise perang. Sayange, kita ora kejawab kesempatan sawise Perang Dunia II ...
          Bakal teka sawise perang sabanjure, ora ana pilihan liyane. Iki bakal njamin impossibility perang luwih, kita kudu paling kabeh, kanggo urip tentrem kanggo anak lan putu.
        3. +3
          Juli 3 2021
          Kutipan saka xorek
          Sarah Wagenknecht kudu dadi Kanselir Jerman sing anyar! Jerman karo werna Rusia - bantuan dheweke karo iki! Yen ora, Amerika Serikat lan Israel bakal mangan sampeyan lan malah nyeret sampeyan menyang ontran-ontran getih liyane. Kita kudu nyawiji lan eling sajarah kita.

          Kita ngelingi sejarah kerjasama Jerman-Rusia bali pirang-pirang taun lan kebak wektu sing padhang lan peteng.

          Nanging ing umum, sampeyan:
          Sampeyan ana ing dalan sing bener, kanca-kanca!
          apik
      7. +1
        Juli 4 2021
        Sarah Wagegknecht minangka Clara Zetkin lan Rosa Luxembourg digabungake!
        Katon apik, ngandika bab cukup, ora wedi apik
        Sawijining wektu dheweke meh dipeksa ninggalake politik, nanging dheweke bali. Inggih rampung!
    2. +6
      Juli 3 2021
      Paling ora sawetara jenis "beam cahya ing kerajaan peteng." Jerman ing umum kudu idolize Rusia minangka penerus legal saka USSR, amarga iku USSR sing nyumbang kanggo manunggalaken Jerman, lan pasukan pendhudhukan Amérika isih ing wilayah Republik Federal Jerman. Oh, nuwun sewu, sampeyan kanthi wicaksana nyebut dheweke "sekutu". negatif
      1. +6
        Juli 3 2021
        Ya, apa jenis Amerika minangka "sekutu" (?) kanggo Bundes - saiki mung utamané "dibandhingi watu" lan wong ciyut-minded bisa nimbang lan nelpon wong-wong mau! Lan wong-wong sing paling sethithik "ing subyek" hubungane bisa "nuduhake" perjanjian rahasia sing ditandatangani antarane UWB lan FRG sanalika sawise pungkasan Perang Dunia II lan divisi Jerman menyang sisih kulon lan wétan, sing langsung nunjukaké impossibility saka kawicaksanan sawijining Jerman , tanpa persetujuan karo "sepuh" sadulur - nganti persetujuan resmi karo wong-wong mau ing pencalonan saka Bundeschancellor lan kiriman utama ing pamaréntahan Jerman. Lan kabeh perjanjian rahasia kasebut bakal ditrapake sanajan nganti 2100, mula kolega nulis kanthi bener: tanpa perang donya gedhe, kalebu. lan ing Eropah, tanpa karusakan lengkap Inggris, tanpa annihilating lan nyebabake karusakan irreparable kanggo Amerika Serikat minangka hegemon saiki, uga tatanan donya saiki dibangun dening kabeh mau lan sistem "nilai" sing dileksanakake ing kabeh negara liyane. lan bangsa, iku mokal kanggo ngganti kahanan saiki lan imbangan saka daya ing donya! Lan apik banget yen Putin lan kabeh elit kita wis suwe ngerti lan ngerti babagan iki, ora preduli sapa sing ngomong babagan dheweke lan ngritik kabeh keluwihan, kekurangan utawa keluwihan kasebut ing macem-macem bidang urip negara kita - aku uga ora ngerti. ora seneng banget karo politik.
    3. +5
      Juli 3 2021
      Kayata Sarah, sistem liberal tetep cendhak, lan yen ana wong sing bisa ngilangi pakulinan iki, mula bakal ngadhepi nasib politisi sing ora bisa diremehake sing nyoba ngganti apa wae ing kediktatoran liberal iki, lan iki bisa diarani minangka conto: Fillon, Strauss-Kahn, Schroeder, Berlusconi, lsp.
    4. +4
      Juli 3 2021
      Ya, Wagenknecht pancen menarik banget, lan populer banget ing kalangan masarakat. Nanging, saliyane dheweke ana (ing gerakan kiwa) ana akeh wong bodho, extremists, etc. sing malah sing seneng dheweke ora bakal milih kanggo wong-wong mau
    5. +2
      Juli 3 2021
      Iki Armin Laschet saka CDU / CSU lan Annalena Burbock, makili Alliance 90 / blok Greens.


      Maneh, rong puluh lima. Sampeyan, penulis, ora ana hubungane utawa sengaja nyasarake wong - Annalena Burbock ora dadi calon Bundeschancellor maneh.
    6. -5
      Juli 3 2021
      Ing negara kita, sadurunge pemilu, dheweke uga seneng ngomong sing bener. Nanging ujar lan tumindak iku rong perkara sing beda.
    7. +4
      Juli 3 2021
      Wicara Sarah Wagenknecht bisa dianggep minangka pra-pemilihan. Apa wae tujuane, AS lan GB ora bakal kepenak karo tandem Jerman-Rusia ing Eropa. Iki mung minangka pukulan kalah kanggo "kamardikan" lan dominan ora mung saka GB "dikutuk", nanging uga anané NATO - benteng "perlindungan" saka agresi Rusia. Amerika Serikat ora bisa turu kanthi tentrem saka tandem kasebut ing Asia - "China-Rusia", saka macem-macem kerjasama ing sisih kidul - "Rusia-Turki", dheweke mung tiba ing hysterics. Malah tandem Rusia-Kutub Lor menehi heartburn. Lan dumadakan...
      Jerman minangka salah sawijining pimpinan produksi industri ing Eropa. Ing Jerman, sapérangan populasi isih urip, kenal langsung karo GDR lan cara urip sosialis. Ana wong sing ngelingi kerjasama GDR-USSR, carane Marshall Plan mbalekake Federal Jerman saka reruntuhan lan apa dheweke mbayar. Piye rasane nyimpen emas Jerman ing Benteng Knox?
      Aku ndhukung gagasan:
      Kutipan saka demo
      Sarah iku wong wadon sing pinter lan wicaksana.
      Sayange ora akeh wong kaya dheweke ing parlemen Jerman. Ya, lan ing parlemen liyane.

      Ora cukup politisi sing bebas saka AS ing Eropa. Iki mbokmenawa dictated dening kasunyatan sing Amerika Serikat bisa nindakake akeh ala kanggo ekonomi negara, kang dumadakan wiwit "nendhang". Nanging katon banget pidato kasebut ing antarane politisi negara-negara Eropa - pinuji. apik
      ==========
      Mesthine iki ora mung kedadeyan:
      1. 0
        Juli 3 2021
        Kutipan saka: ROSS 42
        Mesthine iki ora mung kedadeyan:

        Menarik, mesthi, nanging meh padha karo restoran saka film "The Crown of the Russian Empire or Elusive Again" utawa "Maxim" Paris ing taun 20-an. Jenis eksotis Rusia - vodka, caviar, Cossacks, akordion. .
        1. 0
          Juli 4 2021
          Sampeyan duwe asosiasi aneh! Ngomong lirih. Lan ing bale kabeh decoys applaud
          1. 0
            Juli 5 2021
            Kutipan: Thompson
            Sampeyan duwe asosiasi aneh! Ngomong lirih.

            Lan kok padha aneh? Mungkin amarga sampeyan durung ndeleng film kasebut ing ndhuwur? Banjur aneh, kabeh bocah Soviet weruh dheweke, nanging sampeyan ora? Kowe sapa, asale saka ngendi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
            1. 0
              Juli 6 2021
              Aja ngirim lan sampeyan ora bakal dikirim. Lan sampeyan duwe aneh ora mung asosiasi
      2. +3
        Juli 3 2021
        Penyanyi Jerman apik tenan, malah arang banget ing antarane wanita asli Jerman. Oh, ing ngendi 17 taunku!))))))) eseman
        1. +1
          Juli 3 2021
          Kutipan: Vasya_20
          penyanyi Jerman apik tenan, malah pcausticity kuwi antarane wanita asli Jerman.

          Mangkene sudut sing rada beda:
          Lair ing Krasnoyarsk tanggal 5 Agustus 1984 ing kulawarga Peter lan Marina Fisher. Ing saperangan wektu iku wis duwe putri siji - Erica. Bapake kerja minangka guru pendidikan jasmani, lan ibune kerja minangka insinyur ing departemen salah sawijining universitas. Wong tuwane Petr Fischer yaiku wong Jerman Soviet sing diasingake menyang Siberia ing taun 1941. Ing wulan Juni 1988, kulawarga Fischer pindhah menyang Jerman minangka "pemukim Jerman"
          1. +2
            Juli 3 2021
            Inggih, banjur kabeh wis jelas!))))) Inggih, aku ngomong, ing antarane wong asli Jerman, kaendahan kuwi arang banget. eseman
        2. +1
          Juli 5 2021
          Kutipan: Vasya_20
          Penyanyi Jerman apik tenan, malah arang banget ing antarane wanita asli Jerman. Oh, ing ngendi 17 taunku!)))))))

          Eve Taun Anyar, "Melodi lan Irama Ragam Seni Manca" sawise jam 3 esuk, ballet "Friedrich-Stad-Palace". kados pundi? Cukup ora turu kanggo iki ... ngguyu
    8. +2
      Juli 3 2021
      Sara Wagenknecht
      Inggih rampung, terus-terusan ngethok bebener uterus. Sing bakal dadi kanselir, nanging mung bisa ngimpi. Russophiles ing Jerman lan ora mung ing iku ora dianggep dhuwur. Dina iki, Jerman lan Prancis dipeksa ngetutake timbal saka wong-wong sing ditahan (Polandia, negara-negara Baltik) lan sing paling akeh bengok-bengok yen "Rusia ngancam", "ngomong karo dheweke mung saka posisi sing kuwat" ...
    9. +1
      Juli 3 2021
      Kutipan saka: ROSS 42
      Piye rasane nyimpen emas Jerman ing Benteng Knox?

      Kadhaptar ana ing kertas, nanging nyatane wis suwe ora ana.
      Merkel nyoba mbalekake bagean saka cadangan emas menyang tanah air. Negara-negara kasebut ngindhari kabeh cara. Akibaté, dheweke menehi pecahan cilik, nanging ora saka kubah ing Fort Knox, nanging liwat bank Prancis (yen aku ora salah) ... 2,7 ton mung ...
      Dadi, gelembung emas Amerika bisa uga njeblug sawise dolar ...
      Nanging.
    10. +4
      Juli 3 2021
      Kabeh tumindak Rusia ing wilayahe njupuk Panggonan ing wates NATO, mung amarga NATO wis ditambahi kanggo wates Rusia. Lan sawise iku, dheweke ujar ing NATO: Deleng kepiye Rusia tumindak provokatif ...


      Dheweke mesthi ngomong, nanging ora ana sing krungu ...
    11. +1
      Juli 3 2021
      Sampeyan uga bisa nonton saluran iki:
    12. +1
      Juli 3 2021
      Inggih Sarah ... Sing duwe kuping, mesthi bakal ngrungokake dheweke ..
    13. 0
      Juli 3 2021
      Sapa sing bakal ngomong babagan intelijen.
    14. +1
      Juli 3 2021
      Aku nang Sara! Kanggo dheweke kudu dadi Kanselir sabanjure
    15. +1
      Juli 4 2021
      Aku ngetutake kanthi rapet pagelarane. Politisi sing padhang lan nuntut. Nanging mbah Merkel goyangake gulu kaya kirik sing dipageri.) Nanging kita ora bakal bisa ndeleng kanselir pro-Rusia kaya Gerhard Schroeder. Thanks kanggo bapake Schroeder, mantan tawanan perang, sing ngurmati negara kita ing putrane ..
    16. Dheweke ujar ing NATO: Deleng kepiye Rusia tumindak provokatif ...
      ***
      "Oh, lan ngapusi sedulurmu, oh, lan bodho!" ...
      ***
    17. +1
      Juli 4 2021
      Bener, NATO sing ngancam Rusia. Sawise kabeh, NATO minangka wong Eropa Kulon.
      Miwiti saka wayahe leluhure muncul kira-kira 5000 taun kepungkur ing Eropah Kulon saka Afrika Lor, Eropa Barat wis perang nglawan kita, lan ana ing genome R1b (kalebu Amerika Serikat).

      Duwe katon ing Eropah, padha nyembelih lan numpes populasi lokal (I2a, I2c), remnants kang mlayu ing sisih wétan ing pangayoman saka wong-wong sing banjur dadi inti saka leluhur Slavs (R1a). leluhur kita.

      Wong-wong anyar iki lan turunane (R1b) wis tambah akeh lan terus-terusan nyerang bangsa Slavia, sing inti saka leluhure yaiku wong-wong sing ing India, nalika sawetara wong teka saka Dataran Rusia, diarani Arias (R1a).
      Yen, nalika konflik lan perang ing Eropah, sawetara bagéan saka Eropah Kulon narik kawigaten Slavs minangka sekutu, banjur aliansi iki digunakake dening wong-wong mau mung kanggo mutusake masalah masalah supremasi antarane masyarakat ing Eropah Kulon liwat tangan saka Slavs padha.
      Wong Eropa Barat ora bisa dadi kanca kita. Dheweke duwe konsep sing beda babagan carane urip kanthi bener.

      Ing pangerten, wong-wong manca kudu ditundukake lan diowahi dadi budak (kaya sing ditindakake dening wong Spanyol ing Amerika lan koloni liyane), lan dudu wong-wong sing setuju bakal dirusak (kaya sing ditindakake dening Anglo-Saxon).

      Ing pangerten kita, wong liyo kudu ditakluk, diwulang, diunggahake menyang level kita, digawe sekutu, ditampa ing komunitas kita.

      Para leluhur bangsa Eropa Kulon saiki nyembeleh wong pribumi ing Eropah Kulon sing ora duwe wektu kanggo oncat menyang wetan ing pangayoman saka Arya lan njupuk Panggonan.
      Periode iki ing arkeologi diarani "pembantaian Eropa".
      Turunane wong-wong sing teka ing Eropah Kulon 5000 taun kepungkur ngrasakake lan ngrasakake awake dhewe ing jagad sakiwa tengene kaya para leluhure. Wiwit iku, ora ana owah-owahan ing pikirane. Padha beda, padha musuhan kanggo kita.
      "Toleransi" lan "toleransi" marang wong liyo ora liya mung pura-pura sementara.

      Ngitung dhewe.
      Sajrone First (kalebu kerugian Rusia ing Perang Sipil) lan Perang Donya II, Slavs, preduli saka sisih ngendi padha perang, ilang luwih saka 52 yuta wong, lan wong Eropah Kulon bab 16 yuta.
      Wong-wong Éropah Kulon mung nggunakké wong Slavia kanggo matèni siji lan sijiné.

      Kerugian paling gedhe ing negara-negara Slavik
      Rusia 40-42 yuta
      Poland 6-7 yuta
      Lan Polandia saiki kanca saka Eropah Kulon - calon pisanan kanggo karusakan, yen dumadakan ana perang.

      PS:
      Jerman Timur duwe jeneng liya - kuburan Slavia.
      Kaya-kaya negara-negara Slavik, sing saiki wis dadi kanca saka Eropah Kulon, ora bakal disebut padha.
    18. +1
      Juli 4 2021
      Kutipan saka El Barto
      ya wis. Fasis Prancis sing mung kabecikan yaiku susu gedhe lan demagog populis "kiwa" Jerman mung dadi pangarep-arep Eropa.

      Aduh!
      Banjur sing Harlequin saka "Kvartal95"?
      Iku katon kaya Judeo-Banderist, malih, ing kuwasa lan karo partai kang padha-minded wong trampling hak asasi manungsa, kabebasan wicara lan agama!?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"