Prau rudal saka Armada Segara Ireng teka kanggo nulungi prau nelayan Ukraina sing nandhang kasusahan

112

Armada Laut Ireng Rusia ngirim prau rudal Ivanovets kanggo nulungi prau nelayan Ukraina sing nandhang kasusahan ing Segara Ireng. Iki dilaporake dening Pusat Manajemen Pertahanan Nasional Federasi Rusia.

Miturut laporan kasebut, Ivanovets, sing nindakake tugas ing Segara Ireng, nampa sinyal kesusahan liwat saluran komunikasi internasional saka kapal nelayan Ukrainia OD-2592, sing mesine gagal. Ana wong papat ing kapal.



Dijelasake manawa sinyal kasebut ditampa ing 01:27 tanggal 3 Juli, kru kapal kasebut njaluk pitulung kanggo menehi informasi marang panguwasa Ukraina babagan kacilakan kasebut. Kapal rudal Rusia tumuju ing wilayah bencana.

Kahanan darurat karo prau sipil dilaporake menyang Pusat Kontrol Pertahanan Nasional Federasi Rusia, sing ngandhani panguwasa Ukrainia yen dheweke wis nampa sinyal kesusahan saka kapal OD-2592.

- ngandika Kamentrian Pertahanan.

Saiki, ing wilayah ngendi prau fishing Ukrainia dumunung prau rudal "Ivanovets" lan kapal tapel wates "Impeccable" saka Border Service saka FSB Rusia. Ora ana rincian liyane babagan operasi nylametake. Paling kamungkinan, kru kapal Ukrainia nunggu tekane para penyelamat saka Ukraina, kapal Rusia ana ing wilayah kasebut yen ana bantuan darurat. Kapal nelayan kasebut didaftar ing pelabuhan Ochakov.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    112 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -12
      Juli 3 2021
      Senajan cilaka, tetep sedulur... hi
      1. + 14
        Juli 3 2021
        Wong-wong sing ora bisa dislametake dening pemerintah. Nanging wong-wong bakal ngadeg kaya ngono.
        1. + 10
          Juli 3 2021
          Muga-muga kabeh direkam.
          1. +3
            Juli 3 2021
            Banjur dheweke bakal njaluk jamban maneh saka kita nglirik
        2. +4
          Juli 3 2021
          Iki selektif ... Siji "penyayang topi," presiden, kanthi cara, disimpen. Pisanan dheweke ngeterake aku menyang Crimea, banjur menyang Rostov.
          Saiki dheweke lungguh kaya tikus ing ngisor sapu...
        3. +8
          Juli 3 2021
          Apa kapal fishing Ukrainia OD-2592 iki nyekel ana? Ora ana iwak ing kana, nanging sing diwedeni dening manuver NATO. Utawa mungkin iki minangka pagelaran sing ditindakake minangka bagian saka latihan Sea Breeze 2021. Sampeyan bisa nyana apa wae saka tanggi iki.
          1. 0
            Juli 3 2021
            Sampeyan kudu disiapake kanggo provokasi.
          2. -1
            Juli 3 2021
            Kutipan saka fruc
            Ora ana iwak ing kana

            - Sapa sing ngomong?
            - Direktur skating rink!
      2. + 12
        Juli 3 2021
        Penduduk biasa Ukraina ora kabeh ndhukung lan setuju karo tumindak pemerintah Banderia fasis.
        1. -11
          Juli 3 2021
          Kutipan: Alexander 3
          Penduduk biasa Ukraina ora kabeh ndhukung lan setuju karo tumindak pemerintah Banderia fasis.

          Lan, sampeyan bisa njlentrehake saka informasi (acara) apa sampeyan nggawe kesimpulan kasebut?
        2. +2
          Juli 3 2021
          Ditilik saka asil pemilihan presiden ing taun 2014 lan 2019, ing ngendi 90% wong Ukrainia milih Russophobes lan Nazi sing inveterate, mung ana 10% wong Ukrainia normal ing Ukraina.
          1. -6
            Juli 3 2021
            Quote: Cat_Kuzya
            Ditilik saka asil pemilihan presiden ing taun 2014 lan 2019, ing ngendi 90% wong Ukrainia milih Russophobes lan Nazi sing inveterate, mung ana 10% wong Ukrainia normal ing Ukraina.

            Ing pemilihan presiden kita, 76% milih "kanggo" (Yen sclerosis ngawula kanthi bener).
            Pitakonan manungsa waé:
            Pira iku normal - 76% utawa 24%? ngguyu wassat
            1. +8
              Juli 3 2021
              Kutipan saka AUL
              Pira sing normal - 76% utawa 24%

              Meh kabeh wong, kajaba sawetara kritikus sing sengit kaya sampeyan! hi
              1. -6
                Juli 3 2021
                Oh, pakdhe, aja sumpah, aku mung takon! wassat
            2. +8
              Juli 3 2021
              Kutipan saka AUL
              Ing pemilihan presiden kita, 76% milih "kanggo" (Yen sclerosis ngawula kanthi bener).
              Pitakonan manungsa waé:
              Pira sing normal - 76% utawa 24%

              Nah, 2% sing milih Sobchak mesthi ora normal. Utawa sampeyan salah siji saka potheads sing milih kanggo Sobchak?
          2. +1
            Juli 3 2021
            Lan 90% sing milih iku pira persentasi saka total non-milih?
            1. 0
              Juli 3 2021
              Wong normal lunga menyang polling lan milih, lan ora lungguh ing omah miturut prinsip "omahku ana ing pinggir".
              1. 0
                Juli 4 2021
                Ya, ya, aku weruh manawa jumlah pamilu kita paling apik 30 persen ing pemilihan apa wae.
              2. 0
                Juli 4 2021
                Bodho apa ... Sapa sing kudu kita pilih - yen pancen saben wong sing diijini melu pemilihan kasebut minangka cabang saka United Russia sing padha? Apa gunane iki?

                "Kanggo mutusake sapisan saben sawetara taun anggota saka kelas sing ngatur bakal nindhes, crush wong ing parlemen - iku hakekat nyata parlementerisme borjuis, ora mung ing monarki parlementer-konstitusional, nanging uga ing republik paling demokratis."
                V.I. Lenin
              3. +2
                Juli 4 2021
                Ing Ukraina kahanan beda. Kabeh partai oposisi nyata ora diijini melu pemilihan - Partai Komunis Ukraina, Partai Komunis Ukraina (o), PSPU. SPU A A Moroz dibubarake. Ing panggonane saiki ana partai "sosialis" (mantan anggota Batalyon Nasional) Kiva. Lan dheweke ora ngerti apa sosialisme. Dadi pitakonan saka Alexander Seklitsky sing dihormati cukup alami. Sapa sing milih? Kanggo OPZZH? Dadi padha oligarki.
          3. -1
            Juli 4 2021
            Yasnaya, Kot Kuzya, miturut pitakonan sing lengkap, sampeyan "dikurangi" dening warga Square.)
      3. + 16
        Juli 3 2021
        Kutipan saka xorek
        Senajan cilaka, tetep sedulur... hi


        Ya, karo "sedulur" kaya ing V. Vysotsky nglirik

        ... Lan loro sedulur edan
        Dijemput dening nelayan.
        Sing slamet saka cataclysm
        Urip ing pesimisme

        ...Nanging mekanik mung goyang-goyang
        Lan chinariki dijupuk.
        Dheweke nangis, dheweke ngguyu
        Sing bristled kaya landak -
        Dheweke moyoki kita ...
        Inggih, edan - apa sampeyan njupuk!

        [kutipan][/kutipan]
        1. +1
          Juli 3 2021
          Kutipan: Terenin
          Ya, karo "sedulur" kaya ing V. Vysotsky

          Vysotsky bisa njlèntrèhaké kahanan wektu kita ing lagu-lagune biyen. apik
      4. 0
        Juli 3 2021
        ya wis! Aku setuju karo sampeyan. Senajan "sedulur" nolak kita. Wong Rusia bakal tansah nulungi, sanajan sedulur sing "ora ana guna". prajurit
        1. + 13
          Juli 3 2021
          Prau rudal saka Armada Segara Ireng teka kanggo nulungi prau nelayan Ukraina sing nandhang kasusahan

          А Angkatan Laut Ukraina , "Angin segara"Apa, kita sibuk banget"njamin safety pandhu arah"Ing Segara Ireng, kenapa dheweke ora peduli karo kapal sing ilang kacepetan lan ana bebaya lan ngirim SOS?
          1. +2
            Juli 3 2021
            NATO ora nate nylametake sapa wae; bisa klelep wong yen ora bersenjata. Sawetara taun kepungkur, alas kobong ing Latvia; helikopter dibutuhake kanggo mateni. Ing Lielvrde, ing lapangan udara NATO, rong lusin helikopter NATO ora diwenehi: kita kene kanggo ngusir agresi Rusia, ora kanggo mateni geni!
            Rusia lan Belarus ngirim helikopter, thanks kanggo wong-wong mau. Bener, Nazi lokal mbengok yen iki mata-mata Putin lan nemokake rahasia NATO!
            Muga-muga sampeyan ngerti apa sing dakkandhakake ...
        2. 0
          Juli 3 2021
          Patut diowahi tandha petik "" ing ukara iki: ora ana gunane "sedulur".
        3. 0
          Juli 4 2021
          Saben kulawarga duwe wedhus ireng.
      5. +1
        Juli 3 2021
        Kutipan saka xorek
        Senajan cilaka, tetep sedulur... hi

        Nanging dheweke ora gelem nampa bantuan sedulur.
        Paling kamungkinan, kru kapal Ukrainia nunggu rawuh saka rescuers saka Ukraina
        1. +5
          Juli 3 2021
          Kutipan saka Piramidon

          Nanging dheweke ora gelem nampa bantuan sedulur.
          Paling kamungkinan, kru kapal Ukrainia nunggu rawuh saka rescuers saka Ukraina


          Ya, njupuk wae ya
          .....banjur Nazi nyepak kru lan sing duwe kapal.....
        2. +7
          Juli 3 2021
          Kutipan saka Piramidon
          Nanging dheweke ora gelem nampa bantuan sedulur.

          Paling kamungkinan, dheweke bakal nampa bantuan mung sawise kapal wis klelep, nalika ing lifeboat. Ing sawetoro wektu, ora ana ancaman banjir, padha lungguh lan ngenteni ... Ing tangan liyane, tugas kita miturut hukum segara, yen memori serves, kanggo nylametake wong saka pati, ora peralatan. Nanging aku iki nyebutake "persaudaraan" pancen ora perlu. Kita bakal nylametake sapa wae sing nandhang kasusahan ing segara, sanajan wong Inggris ... Lan para sadulur, padha kaya ngono ... Ora ana sing bakal nandhang lara tinimbang sedulur. Amarga pain saka dheweke tansah luwih ora dikarepke saka wong liyo. Lan Ukraina, sadhar iki, nyoba kanggo nimbulaké kita minangka akeh pain sabisa, nuduhake kepuasan saka pain kita malah luwih saka entuk manfaat kanggo wong-wong mau. Mulane, aku mikir yen Ukraina kudu menehi respon sing luwih keras tinimbang negara manca, kayata Inggris utawa Amerika Serikat. Mulane, minangka sedulur, padha pantes "tamparan ing sirah" luwih abot tinimbang liyane ... Iki, t.s. digression saka topik nglirik . Aja nganggep iki minangka tawaran kanggo nolak ngluwari para nelayan ing kasus iki. nglirik
          1. -18
            Juli 3 2021
            Apa jenis nyeri sing disebabake dening Ukraina?
            Apa sampeyan njupuk Kuban dhewe?
            1. +5
              Juli 3 2021
              Kutipan: Kama74
              Apa jenis nyeri sing disebabake dening Ukraina?

              Dheweke ngiyanati, ngiyanati lan ngiyanati kita, kepentingan kita, masa lalu kita lan cita-cita umum. Biaya ekonomi lan malah wilayah minangka sekunder ing kasus iki.
              1. -10
                Juli 3 2021
                Apa iki nalika dheweke ngiyanati sampeyan?
                1. +4
                  Juli 3 2021
                  Kutipan: Kama74
                  Apa iki nalika dheweke ngiyanati sampeyan?

                  Nyoba njawab sampeyan kaya mbuwang manik ing ngarepe ... wah, sampeyan dhewe ngerti ... Umume, iki dudu pakan kanggo jaran. Aku ora mikir aku kudu repot. Sampeyan ora bakal ngerti iki.
                  1. -7
                    Juli 3 2021
                    Ora ana sing bisa diomongake karo sampeyan ...
                    1. +4
                      Juli 3 2021
                      Kutipan: Kama74
                      Ora ana sing bisa diomongake karo sampeyan ...

                      Iku kanggo sampeyan, ya, apa-apa. Amarga, menehi kritik dening pitakonan lan komentar, munggah saka nasionalis kanggo daya ing Kiev, pakurmatan militèr ing panguburan veteran SS, idin kanggo reconstruction fasilitas ing Sevastopol ing kapentingan armada mungsuh potensial kita, Advertisement saka senjata dhuwur-tech (ora ing versi ekspor) kanggo mungsuh, sampeyan mikir prilaku normal saka negara sing, bebarengan karo kita, dadi pangadeg USSR. Yaiku, sampeyan ora ngerti konsep "pengkhianatan". Temenan, sampeyan dhewe minangka salah sawijining wong sing ngidini tumindak kasebut dhewe lan nganggep minangka norma urip.
                      1. -6
                        Juli 4 2021
                        Apa iki nasionalis Zelensky Yahudi?
                        Lan mungsuh apa sing didol senjata?
                        1. +4
                          Juli 4 2021
                          Kutipan: Kama74
                          Apa iki nasionalis Zelensky Yahudi?

                          Lan apa hubungane karo Zelensky Yahudi? Nasionalis wiwit nyusup kekuwatan ing taun 1989. Elinga tatanan iki - "Gerakan Rakyat Ukraina"? Nalika panguwasa Ukrainia ora "nyekeli" dheweke, nanging menehi kesempatan kanggo pembangunan lan kamakmuran, banjur Ukraina mbukak dalan ngiyanati. Zelensky Yahudi, mbok menawa kanthi yakin, dudu nasionalis, ora ana apa-apa. Dheweke dudu sing ngontrol proses ing negara kasebut.
                          Kutipan: Kama74
                          Lan mungsuh apa sing didol senjata?

                          Ukraina ora mung didol senjata menyang Amerika Serikat, nanging uga dokumentasi desain. Lan ora mung ing AS.
            2. +1
              Juli 3 2021
              Kados pundi kémawon, kémawon kémawon, kupingipun beku, ekonomi kémawon, utang kados sutra. Kita ora duwe lara, kita duwe welas asih marang bocah sing bodho.
            3. Komentar wis dibusak.
            4. +1
              Juli 4 2021
              Sebagéyan Rusia, sing diarani Republik Ukrainia déning komunis, wis diprivatisasi déning sekelompok Nazi.
        3. -10
          Juli 3 2021
          Kutipan saka Piramidon
          Nanging dheweke ora gelem nampa bantuan sedulur.

          Dheweke ora pengin, kita bakal meksa sampeyan, kita ora bisa mbantu. keprungu
        4. +1
          Juli 3 2021
          Kutipan saka Piramidon
          Nanging dheweke ora gelem nampa bantuan sedulur.
          Paling kamungkinan, kru kapal Ukrainia nunggu rawuh saka rescuers saka Ukraina

          Wedi biasa. Wong-wong saka profesi sing wani nelayan nelayan wedi. Omah kulawarga, omah Natsik.
        5. +1
          Juli 3 2021
          Ayo. Aja nyalahke wong-wong mau. Ing lingkungan apa wong miskin manggon ing? Ing kahanan kaya mengkono, salah siji nolak, utawa bali, wiping lambe greasy karo lengen klambi lan ndhelikake shreds saka lard ditampa minangka hadiah ing kanthong, ngandhani carane "mungsuh" kaliren lan nuntut supaya padha ngandhani rahasia militer. Yen ora, Bandera mesthi seneng. Para nelayan nggawe keputusan sing bener.
      6. +3
        Juli 3 2021
        Ing kasus iki, sedulur - utawa ora sedulur, nanging konvènsi maritim lan aturan, lan adat maritim wajib kanggo nyedhiyani pitulungan kanggo wong ing kahanan kang ora ngepenakke. Pawarta kasebut nyatakake yen seiner fishing ilang kacepetan lan dipateni saka daya. Apa kapal nelayan Ukrainia OD-2592 minangka jinis STR-503?
      7. +4
        Juli 3 2021
        Ukrainians duwe prekara sing luwih penting. Aku pengin golek OD2592 ing Marintraffic (registrationUA). Aku ora bisa nemokake. Nanging ana liyane sing lucu, wong Ukrainia lagi seneng-seneng, ing kapal sipil liwat Crimea, ing jejere "pager" kita padha nyumerepi registrasi "kapal perang NATO." Ora duwe wektu.
      8. 0
        Juli 3 2021
        Iki segara lan iki kewajiban sing ditemtokake dening hukum lan aturan, lan ora metu saka kabecikaning ati kita.
    2. + 17
      Juli 3 2021
      Bantuan ing kahanan kaya mengkono iku sakral. Nanging sadurunge nyerahke prau menyang sisih Ukrainia, jamban lan peralatan galley kudu difoto ing ngarepe saksi. Mung petugas pemadam kebakaran.
      1. +2
        Juli 3 2021
        Paling kamungkinan, kru kapal Ukrainia nunggu tekane para penyelamat saka Ukraina, kapal Rusia ana ing wilayah kasebut yen ana bantuan darurat.

        Oh, dheweke bakal ngenteni suwe kanggo "dheweke"! Kabeh padha latihan! Lan dheweke bakal wedi nyedhaki, amarga ana kapal Rusia ing kana.
        1. +3
          Juli 3 2021
          Dheweke bakal ngompa armada kembung lan nylametake. Nanging kenapa para nelayan ora langsung ngirim kiriman menyang Kyiv (Kuev) - Menteri Pertahanan bakal teka ing tengah wengi ...
          1. +3
            Juli 3 2021
            Kutipan saka: aleks neym_2
            Nanging kenapa para nelayan ora langsung ngirim kiriman menyang Kyiv (Kuev) - Menteri Pertahanan bakal teka ing tengah wengi ...

            Aku ora bakal teka! Ing kono, dina liyane padha mutusake yen resimen wanita ing parade ing Khreshchatyk kudu mlaku lan clatter ing dhuwur tumit (sing ora ngerti - sepatu wanita kanthi tumit 7-10 cm). Dadi wanita ing VR nesu lan menehi sepatu kasebut lan "wong pinter" liyane. Gerashchenko nyumbang sing lawas. Dadi Menteri Pertahanan nyoba sepatu lan sinau mlaku
            1. +3
              Juli 3 2021
              Quote: Egoza
              Dadi Menteri Pertahanan nyoba sepatu lan sinau mlaku

              Apa dheweke mikir babagan ngganti orientasi? Utawa identifikasi diri? Sejatine, dheweke bakal nganggo tumit iki kanggo parade bangga LGBTQ.
              1. 0
                Juli 3 2021
                Quote: Nagant
                Quote: Egoza
                Dadi Menteri Pertahanan nyoba sepatu lan sinau mlaku

                Apa dheweke mikir babagan ngganti orientasi? Utawa identifikasi diri? Sejatine, dheweke bakal nganggo tumit iki kanggo parade bangga LGBTQ.

                Napa dadi modis ing NATO ...))))

                Aku ora bakal kaget yen Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit pamer kaya iki ing Kyiv ..))) Damn it..
            2. -5
              Juli 3 2021
              Quote: Egoza
              Kutipan saka: aleks neym_2
              Nanging kenapa para nelayan ora langsung ngirim kiriman menyang Kyiv (Kuev) - Menteri Pertahanan bakal teka ing tengah wengi ...

              Aku ora bakal teka! Ing kono, dina liyane padha mutusake yen resimen wanita ing parade ing Khreshchatyk kudu mlaku lan clatter ing dhuwur tumit (sing ora ngerti - sepatu wanita kanthi tumit 7-10 cm). Dadi wanita ing VR nesu lan menehi sepatu kasebut lan "wong pinter" liyane. Gerashchenko nyumbang sing lawas. Dadi Menteri Pertahanan nyoba sepatu lan sinau mlaku

              Matur nuwun Elena, aku ngguyu kanthi ati.. ngguyu apik Apa pancen bener? lol
              1. +1
                Juli 3 2021
                Lan sing lucu iki ditemokake! Apa karo bocah-bocah wadon? Nganggo sepatu tungkak lan dhuwure rong inci, dheweke meh ora bisa mlaku, banjur ana tumit stiletto! Sanajan, ing sawetara panggonan, kadhangkala padha ngatur balapan ing tumit stiletto 10 cm (bisa uga Lviv) ... sedulur
              2. +1
                Juli 3 2021
                Kutipan saka xorek
                Matur nuwun Elena, aku ngguyu kanthi ati.. Apa bener?

                Iki kabeh kedadeyan ing rapat Verkhovna Rada! Rakyat “seneng” apa sing dirembug para wakil rakyat
                1. +2
                  Juli 3 2021
                  Quote: Egoza
                  Kutipan saka xorek
                  Matur nuwun Elena, aku ngguyu kanthi ati.. Apa bener?

                  Iki kabeh kedadeyan ing rapat Verkhovna Rada! Rakyat “seneng” apa sing dirembug para wakil rakyat

                  Ya... wis ora ngerti maneh carane nyenengke bendarane ing jaban rangkah.
                  Ora let suwe, para penari telanjang bakal nari ing ngarep kapal lan para pelaut lan cagak bakal dipasang ing endi wae. Zelensky uga bakal muter ing cagak!
        2. +5
          Juli 3 2021
          Calon "klien" kanggo SBU, yen sisih Rusia menehi pitulungan.
          1. -1
            Juli 3 2021
            Ya, ora bisa ditindakake kanggo para nelayan ... Dheweke bakal ngomong babagan dheweke yen dheweke nampa bantuan Rusia kanthi JOY. Aja nglawan Moskow nganggo pancing ...
          2. 0
            Juli 3 2021
            Kutipan saka knn54
            Calon "klien" kanggo SBU, yen sisih Rusia menehi pitulungan.

            Temenan bakal didakwa konspirasi..! Lan sampeyan bakal dilebokake ing pakunjaran kanthi nyiksa ... Bandera Bandera iki mung tumindak kaya ngono ... Sayange para pelaut, dheweke bakal nyiksa.
    3. +4
      Juli 3 2021
      Yen mung wasis ora wiwit nguwuh-uwuh babagan nyerang lan nyekel.
      1. +1
        Juli 3 2021
        Dheweke bakal ngunggahake. Dheweke bakal mbukak mripate, njlèntrèhaké kahanan marang pemilik lan langsung miwiti. Dheweke ora bakal nyikat untu utawa adus.
      2. +4
        Juli 3 2021
        Quote: Ruslan Sulima
        Yen mung wasis ora wiwit nguwuh-uwuh babagan nyerang lan nyekel.

        Kita kudu mungkasi iki sedulur, sedulur, sedulur. Sedulur-sedulur ing Ukraina iki saiki dudu wong Ukrainia ing umum, nanging sedulur-sedulur Rusia ing Ukraina yaiku wong-wong sing leluhure manggon ing tanah-tanah Rusia sing asli iki suwene sewu taun, mbangun kutha Kiev, Odessa lan atusan liyane. kutha-kutha, sing glethakaken mudhun sirahe ing perang Poltava lan mbela iki bagéan saka Kakaisaran Rusia, supaya iki tanah Rusia ora bakal didominasi dening Swedes, Polandia, Turki lan Jerman, nanging kang turune dina ing Ukraina iki ditemtokake sing padha. dudu wong pribumi ing Ukraina iki. Sing ana sedulur ing kono, lan ora kabeh wong Ukraina umume.
    4. +3
      Juli 3 2021
      Kabeh, kabeh Ukraina gedhe saiki bakal mratelakake yen kapal-kapal Rusia nyoba kanggo nangkep kapal kadhaulatan tanpa daya saka sawijining
    5. Ham
      +4
      Juli 3 2021
      Nanging wis dibalikke....piye carane ngombe....kaya "Ivanovets" "agresif" nyerang nelayan sing tentrem lan nyuwil mesine ... wah, mesin nelayan ora bisa gagal, sawise kabeh, dheweke. iku "Ukrainians", padha "sing dipilih", meh kaya Yankees ....
      1. +1
        Juli 3 2021
        Nyuwun pangapunten, dening sapa lan ing endi sing dipilih, lan mbok menawa wis dikirim...... dening alas ing pangertene. ngguyu
        1. Ham
          +1
          Juli 3 2021
          hi Jaman saiki, sing "dipilih" dimaknai "cacat", delengen wong Yankee........mung durung ngerti, amarga "sing dipilih".........
    6. +5
      Juli 3 2021
      Rekaman video kudu dadi praktik biasa. Yen ora, Ukraina bakal maneh nuduh Rusia mundhut rong mangkuk jamban perak, papat jas kulit wedhus sing diimpor, enem lampu gantung kristal, uga tangkapan salmon Norwegia.
    7. 0
      Juli 3 2021
      Banjur padha bakal ngomong sing Muscovites dijupuk Eropah, mangan iwak lan nyolong jamban.
    8. 0
      Juli 3 2021
      Saiki, ing wilayah ngendi prau fishing Ukrainia dumunung, ana prau rudal "Ivanovets" lan kapal tapel wates "Impeccable".
      Saiki media Ukronazi bakal nambah manawa Rusia wis nyekel nelayan sing tentrem lan nahan kanthi paksa.
    9. ***
      We are kanggo kasunyatan sing ing Segara Ireng
      Kapal ora tenggelam...
      ***
    10. -4
      Juli 3 2021
      "Wong Ukraina bakal tetep dadi Khokhl
      Sanadyan sampeyan nglilani HIM menyang Eropah
      Endi tumindak kanthi pikiran,
      Dheweke mung galur f * ny.

      Lan mulane ing Rusia
      Wis diwarisake dening Monomakh:
      "Hubungi Gusti Allah!
      Kanthi telu - wong Yahudi, Khokhl lan Kutub."

      Wong Yahudi iku licik, sanadyan wuta;
      Puffy Lyakh - luwih elek bl ** lan,
      Ukrainia bakal mangan roti karo sampeyan,
      Banjur dheweke bakal ngobong sampeyan ing sup "(c).

      "Ukrainians" T.G. Shevchenko 1851

      Ora, Shevchenko pancen jenius, ora preduli apa sing diomongake. ))))))))
      1. +1
        Juli 3 2021
        Dheweke jenius, mesthi.
        Aku ora nulis omong kosong kaya ngono
        Iki minangka palsu modern sing dikenal
        Ngomong-ngomong, uga ngemot perkara sing ora becik babagan Rusia lan Yahudi, ing bagean sing sampeyan ora kalebu
        Isian biasa kanggo nuwuhake rasa sengit antarane wong
        hi
        1. -1
          Juli 3 2021
          .....nanging sing paling elek iku bener!!!!!!.....(maksudku ayat)....ojo 14 tahun opo wong omah....
          1. +4
            Juli 3 2021
            Sing paling awon yaiku palsu primitif iki nggambar Artikel 282 saka KUHP Federasi Rusia, utamane ing wangun lengkap, ing ngendi Rusia uga disebutake kanthi cara sing nyerang, lan sampeyan seneng ngulang.
            Iki palsu miskin saka geguritan Velmozh Derzhavin
            Keledai tetep kuldi
            Sanadyan siram karo lintang;
            Endi pikiran kudu tumindak,
            Dheweke mung nutup kupinge.

            Lan ora ana hubungane karo Shevchenko, muncul ing Internet kira-kira pitung sepuluh taun kepungkur, sing dimaksudake kanggo pamirsa sing sempit.
            hi
            1. -5
              Juli 3 2021
              Pancen bener. Padha karo teks "asli" saka "Ruslan lan Lyudmila" babagan obrolan karo sirah. Lan sing paling sedhih yaiku akeh wong sing percaya
      2. -3
        Juli 3 2021
        Shevchenko ora nulis kaya iki; kita bakal isin kanggo niru palsu sing nyebar ing Internet.
        1. 0
          Juli 3 2021
          ....lan aku ora yakin iki palsu.....
          1. 0
            Juli 3 2021
            ... opo bener yen nglarani mripat?....
            1. -5
              Juli 3 2021
              Wong-wong sing gelem pracaya sembarang omong kosong sing diterbitake ing Internet nandhang sangsara saka lack saka pikiran kritis lan yen padha uga sinau ing sekolah lan ora ngerti sing ora ana geguritan "Khokhly", kang tukang bangunan palsu diarani ...
    11. 0
      Juli 3 2021
      Cuacane apik, dheweke bakal ngarepake pitulungan saka bangsane dhewe, yen nampa pitulungan kita, dheweke bakal didakwa spying kanggo Rusia.
      1. +1
        Juli 3 2021
        Kutipan saka: tralflot1832
        Cuacane apik, dheweke bakal ngarepake pitulungan saka bangsane dhewe, yen nampa pitulungan kita, dheweke bakal didakwa spying kanggo Rusia.

        Wigati dimangerteni manawa ora ana angsa NATO sing creaked ing udhara ... Ing April 89, kita nampa nelayan pungkasan ing stasiun Polyarnaya Zvezda - ngarep sesuk. Iku ing Segara Norwegia ... Kanggo pisanan lan pungkasan aku krungu prentah saka jembatan - "Cut ends!" Komsomolets kobong ing cedhak Medvezhka... hi
        1. 0
          Juli 3 2021
          Aku kelingan, nalika iku salah sawijining wong sing ditulungi, kaya Lintang Kutub, ilang, nggoleki sawetara jam, aku ana ing pesisir.
          1. +1
            Juli 3 2021
            Kutipan saka: tralflot1832
            Aku kelingan, nalika iku salah sawijining wong sing ditulungi, kaya Lintang Kutub, ilang, nggoleki sawetara jam, aku ana ing pesisir.

            Padha ora Cut ends, supaya padha mbuwang iku. Nalika lagi mlaku-mlaku, dheweke nyiyapake rumah sakit lan ngosongake kabin ngarep kru. Butuh udakara 40 menit mlaku. "Komsomolets" isih ngambang nalika iku! Setengah dalan, pesenan saka armada - mandheg! Tim kasebut ora disetujoni, ora diidini - rahasia negara! P/b "A. Khlobystov" bakal lunga. Butuh 4 jam kanggo tekan kono... Pitakonan - pinten jiwa sing ora lugu sing ditindakake dening asu wadon sing nyetop "Polyarka" numpes lan ngimpi apa dheweke duwe???!!!... Ana kuburan ora adoh saka aku - salah siji saka wong-wong mau ana - aku sok-sok nemoni dheweke .... hi
            1. 0
              Juli 3 2021
              Sampeyan minangka peserta ing acara kasebut. Aku percaya sampeyan. P/B Polar Star malah ora kasebut ing nylametake. Biaya nolak kru sampeyan nylametake nyawa manungsa 17. Miturut keputusan karo Polar Star iki, ora ana tembung sing normal. , mung saru. Lan ora ana sing diukum!!! Sampeyan mung ora ana ing wilayah kacilakan. hi
              1. +1
                Juli 3 2021
                Kutipan saka: tralflot1832
                Biaya kanggo nolak kru sampeyan kesempatan kanggo nylametake 17 nyawa manungsa

                Ora 17 - prau isih kumambang - iku bisa kanggo mbusak kabeh ... Lan yen sampeyan disambungake menyang sisih, lan nyedhak "Khlobystov" bakal njupuk saka sisih liyane, ing babagan?:...
    12. +1
      Juli 3 2021
      Ora ana rincian liyane babagan operasi nylametake.
      Apa ora ana? Panguwasa Banderlogia, tinimbang matur nuwun, trumpeted ing kabeh media sing pelaut padha ora ing bebaya, ora ketompo carane rescuer saka Odessa teka kanggo ngluwari. Makhluk-makhluk iki ora mung lali karo syarat-syarat Konvensi Internasional babagan Panelusuran lan Penyelamat ing Laut, nanging uga siap ngorbanake wargane, amarga kanggo wong-wong mau, sapi iki lan Russophobia ora mung sawetara, nanging uga akeh. jumlah korban dibutuhake.
      1. 0
        Juli 3 2021
        ... "kabijakan"....
    13. -3
      Juli 3 2021
      piye regane....iklan?
    14. 0
      Juli 3 2021
      Aku bakal ngirim nyamuk kanggo mbantu
    15. +1
      Juli 3 2021
      Karya sing boros, ukropatriot isih ora bakal ngormati gerakan Federasi Rusia iki, dudu panganan jaran.
    16. -1
      Juli 3 2021
      Sing utama yaiku ngurus jamban, bakal ilang maneh lan bakal nyalahake wong Rusia.
    17. 0
      Juli 3 2021
      Ngendi para penyelamat NATO?
      1. 0
        Juli 3 2021
        Prau keamanan maritim narik prau nelayan menyang pelabuhan Ochakov: kru ora tatu
        1. 0
          Juli 3 2021
          Kapal rudal Ivanovets, sing pindhah kanggo nylametake felucca kayu Ukrainia, wis dipromosekake dadi MISSILE CRUISER Ivanovets ing Kantor Kejaksaan Ukrainia. Iki pancen bener.
    18. -1
      Juli 3 2021
      "Kapal Armada Laut Ireng kita ndeteksi sinyal SOS lan ngubungi petugas operasional operasional kanthi tawaran kanggo menehi pitulung. Kita nemokake kahanan kasebut karo petugas operasional pusat penyelamat laut Odessa. Dheweke ngonfirmasi manawa dheweke uga nampa sinyal kasebut lan tug dikirim, "terang Kravchenko.

      Versi kahanan diverged
      Miturut pihak Ukrainia, kapal Rusia, sawise nampa sinyal SOS, ora nyedhaki seiner Ukrainia, lan nalika informasi dikirim menyang pihak Ukrainia babagan kedadeyan kasebut, pihak Ukrainia wis ngerti kedadeyan kasebut lan dikirim tug.

      Aku kepingin weruh yen ana foto kapal roket ing jejere seiner apa ora?
      1. 0
        Juli 3 2021
        Aku kepingin weruh yen ana foto kapal roket ing jejere seiner apa ora?

        Umumé, ninggalake wong ing bebaya ing segara minangka angkara maritim, nglanggar konvensi maritim, lan iku ora ana ing aturan saka pelaut saka armada Her Majesty Rusia tumindak ala. Aku ngombe banyu asin dhewe, aku ngerti apa sing daktulis ... hi
        1. -1
          Juli 3 2021
          Ing kasus iki, padha ora ninggalake, amarga padha ora ana ing Panggonan pisanan.
          Sawise aku nulis kiriman, aku maca kanthi ati-ati pesen babagan topik iki.
          Nang endi wae dheweke nulis yen dheweke ora menyang seiner, nanging menyang "distrik", sing, sing sampeyan ngerti, minangka konsep sing wiyar banget.
          Aku ora bakal weruh foto prau ing jejere seiner.
    19. 0
      Juli 3 2021
      Dheweke ora duwe prau dhewe.
    20. 0
      Juli 3 2021
      Kamentrian Dalam Negeri Ukraina ngomong babagan kedadeyan kasebut, njamin yen kapal kasebut ditarik menyang pelabuhan Ochakov.

      "Miturut survey awal para kru, kabeh wong urip lan sehat. Ana kerusakan teknis karo felucca, de-energized, ilang kontrol lan diunekake menyang segara dening angin. Saiki kapal kasebut ditarik menyang kapal. pelabuhan Ochakov,"
      – diterangno sekretaris pers saka njaga maritim Natalya Gumenyuk.

      Nanging sing paling menarik yaiku sabanjure:

      Nanging, sawetara jam mengko, Departemen Pertahanan Ukraina nggawe statement resmi yen pihak Rusia ora menehi pitulungan marang kapal Ukraina.

      "Ora ana prau rudal Ivanovets utawa kapal patroli Bezuprechny saka FSB saka Federasi Rusia ora melu kampanye iki, sanajan dheweke nampa sinyal ing dek njaluk bantuan.
      ", ujare Menteri Pertahanan Ukraina.

      Maksuté Kepiyé? recourse Nyuwun
      1. -2
        Juli 3 2021
        Kutipan: A. Privalov
        Maksuté Kepiyé?

        Kepiye carane ngerti babagan ora ngerti lengkap babagan kedadeyan kasebut dening armada NATO ing Segara Ireng?
    21. -1
      Juli 3 2021
      Kahanan darurat karo prau sipil dilaporake menyang Pusat Kontrol Pertahanan Nasional Federasi Rusia, sing ngandhani panguwasa Ukrainia yen dheweke wis nampa sinyal kesusahan saka kapal OD-2592.

      Sing dakkarepake yaiku: kenapa kapal NATO ora nglirwakake sinyal SOS? Dheweke teka ing Ukraina ing kunjungan persaudaraan, lan mung para pelaut kita sing nylametake? Politik iku politik, nanging ora nggatekake sinyal marabahaya iku kejahatan ... negatif
    22. -1
      Juli 3 2021
      Kutipan: A. Privalov
      senajan padha nampa sinyal ing dek njaluk bantuan

      Ing wangun apa, aku kepengin weruh, apa sinyal bisa teka ing dek?! Luwih becik yen ana semafor utawa juru sinyal yen radio ditutupi ...
      1. +1
        Juli 3 2021
        Kutipan saka isv000
        Kutipan: A. Privalov
        senajan padha nampa sinyal ing dek njaluk bantuan

        Ing wangun apa, aku kepengin weruh, apa sinyal bisa teka ing dek?! Luwih becik yen ana semafor utawa juru sinyal yen radio ditutupi ...

        Kita bakal pasrahake menyang panyedhiya warta. Iki kutipan sing padha. Kanggo apa aku tuku, lagi ngomong. Ketoke, para wartawan ana ing kana.
        1. 0
          Juli 3 2021
          Dheweke mung ora ngandhani kabeh
          Mung stasiun radhio sing kurang tenaga sing nggarap seine, mula mung sing ana ing sacedhake sing krungu
      2. 0
        Juli 3 2021
        Mung stasiun radhio sing kurang tenaga sing nggarap seiner, mula mung sing cedhak sing krungu
        Latihan kasebut ditindakake ing sela-sela, mula ora kaget yen ora keprungu
        1. -1
          Juli 3 2021
          Kutipan saka Avior
          Mung stasiun radhio sing kurang tenaga sing nggarap seiner, mula mung sing cedhak sing krungu
          Latihan kasebut ditindakake ing sela-sela, mula ora kaget yen ora keprungu

          Miturut pihak Ukrainia, kapten felucca ngubungi pemilik kapal ing Ochakov banjur tetep sesambungan karo kapal tunda ... Stasiun radio tenaga rendah ... Ya ... Kanthi Ochakov ... Conto liyane sing apik. babagan carane NATO nganggep "mitra" sabanjure lan kepiye armada Her Majesty Rusia ngrasakake ngluwari ing segara! prajurit
          1. -2
            Juli 3 2021
            Ing cendhak, sampeyan ora bisa ngonfirmasi yen sadurunge prau metu kanggo nulungi tug, sawetara kapal NATO ing segara nampa sinyal SOS.
            Mulane, sampeyan melu serangan primitif ing penggemar
            hi
    23. 0
      Juli 3 2021
      Kaya sing diarani wong pinter ing film kasebut, dheweke bakal nylametake sampeyan saiki ... Lan apa maneh, iki obat! ... Dheweke bakal njupuk sampeyan lan nambani sampeyan!...
      Banjur padha poop ing sirah.
      Tumindak becik ora bisa misuwur ...
      Gagal mesin ing Piala Donya ora nuduhke ancaman kanggo urip kru. Utamané ing mangsa panas.
    24. -1
      Juli 4 2021
      Kutipan: Kama74
      Apa jenis nyeri sing disebabake dening Ukraina?
      Apa sampeyan njupuk Kuban dhewe?

      Ya, mesthine, dheweke miskin, apes - wong-wong Rusia nyinggung dheweke! Nalika pirang-pirang taun padha mlumpat lan nguwuh "Muscovites ing piso", nalika urip utamané ing biaya kita - iku apik. Nalika pungkasane nampa tamparan ing topi, dheweke langsung kandha, "Ana apa kita?"
    25. VTV
      -1
      Juli 4 2021
      Dheweke duwe kesempatan langka kanggo njaluk suaka politik. Lan takon Kamentrian Luar Negeri kanggo nulungi transfer kulawarga menyang tanah air sing luwih gedhe ing Rusia. Aku ora mikir sing bakal biaya negara akèh dhuwit kanggo manggoni rolas kulawargané ing Rusia - nanging bakal dadi indikator banget saka sikap kanggo wong ing Rusia. Ukrainians bakal miwiti kanggo mbandhingaké lan mikir. Lan yen ana apa-apa marang anggota kulawarga, tuduhake menyang saindenging jagad lan nuduh Ukraina minangka kejahatan marang manungsa. Sing ora takon ... iku ngendi padha lunga - bali menyang swarga Bandera. Wong pinter, tanpa ragu-ragu, entuk radio (sanajan kudu ngubungi kapten) lan ngomong karo FSB Federasi Rusia.
      Nyuwun pangapunten - Aku nggunakake translit.ru amarga ... ora ana huruf Rusia ing keyboard ...
      1. -1
        Juli 6 2021
        Kok arep ngrebut kapal, ngiket kapten, nyekel radio, lsp.
        Napa sampeyan ora bisa pindhah menyang Rusia?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"